Pokaż pełną wersje : Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych
GimliSonGloin
01-09-2004, 13:25
jestem dosc nisko poziomowym palladynem (9level)
moje statsy to:
distance 36
shielding 25
jak na razie nie stac mnie na czar przywolywujacy strzaly ale mam juz luk
jestemw miescie Carlin oczekuje pomocy wraz z podana trasa do potworow
Jestem Druidem 15 lev 21 mlev 20/22.
Mój eqip: Crown Helmet, Plate Armor, Plate Legs, Dwarven Shield, Serpent Sword, Leather Boots. Nie wiem gdzie mam expic? Chodzilem do elven fortress ale pnie niezle bil ork warior, a ich tam pelno. Slabsze bez problemu zabijalem.
Ludzie przepraszam za słowa ale cholernie chrzanicie, ja gram krutko bo nie cale 3 miechy ale zawsze to troche jest. Swoim ryckiem na skilach 40/35 bez problemu i bez runek soluje 2 soldy mam 13lvl i 2mlvl, a jak dobrze pujdzie to beholdera z dwoma ihami zsoluje a mam tylko serpent sworda, p legi, dark helmet, i scale armora więc bardzo prosze nie zaniżac możliwości super (dla mnie) postaci jaką jest rycerz.
Aina Aiwe
02-09-2004, 15:35
Przy jakich skilech, lvl, sprzęcie i z jaką ilością uh ryzerz soluje Hero?
Jestem Druidem 15 lev 21 mlev 20/22.
Mój eqip: Crown Helmet, Plate Armor, Plate Legs, Dwarven Shield, Serpent Sword, Leather Boots. Nie wiem gdzie mam expic? Chodzilem do elven fortress ale pnie niezle bil ork warior, a ich tam pelno. Slabsze bez problemu zabijalem.
A ja Zrobilem dzisaj nowa postac i mam stuff:c-helm,k-armor,p-legs,k-axe i dwarven shield i jestem pallkeim na 8 lvlu pewnie duzo osob sie zapyta skad mam takie rzeczy, odpowiadam z mojej drugiej postaci o ktorej zaraz powiem ajest nia knight lvl 25 mlvl4 skills:61/56 ale niestety zostala ona zhackowana ale naszczescie pieniadze za ktore kupilem rzeczy na nowa postac trzymal kumpel fajna historyjka co nie ale chodzi o to ze wlasnei moim knightem bez problemowo chodzilem sobie na solidy i bilem 3 solidy +3 roty + 2 dwarfy naraz z neiwielka ucieczka i schodizlo mi jakeis 50-100 hp sporo expa i fajny lootcik wiec sie oplacalo przed glownym update na 17 lvl i ze skilalmi 47/45 chodizlem na bh i schodzilo mi jaies 30/50 hp a po updatcie ze skillami 60/55 okolo 150 hp!!!!! ale niewiem jak teraz po poprawkach cipow bo juz nie gram ta postacia bo zostalo zhackowana X( wiec knighty mozecie chodzi na solidy bezproblemowo do tej kopalni na ktora jest najnizej na mapie zaje........ respawn najlepszy ze wszystkich kopalni nie ma lepszego1k exp mnije wiecej 5-8 minut poprostu zaj...... jak dla knighta mniej wiecej 20-30 lvl ze skillami 55/50 - 65/60 lub wiecej polecam papa :) :) ;) ;)
brat shadow mario
05-09-2004, 09:06
poziom 10 dwarfy roty poziom 12/13 amazonki i goby poziom 15 ja zabijalem ww d. solidary minosy archery itp
KopusDupus
06-09-2004, 00:15
2 posty niżej.... :P
gram na serwerze dolera na ktorym tolerowane jest p vs. p poradzcie do jakiej wysokosci trenic zeby nie byc zabitym na starcie na mainie?? i jeszcze jedno....jaka klase radzcicie wybrac na mainie oprocz knigha [gram swordami] bo knightem juz gralem i mi sie znudzil.z gory dzieki za odp:P
Tibiańczyk
06-09-2004, 19:22
moja rada tren se z trolami do 35/35 (full eq tylko bron najslabsza).a potem z ludzmi np do 50/50
KopusDupus
07-09-2004, 17:46
Witam !! :)
Mag:
25 lvl ; 40 mlvl... gdzież tu się wybrać - dobry exp, mile widziany :)
Wyposażenie: crown set, medusa shield
Knight:
36 lvl ; 65 sword + 64 shield
Wyposażenie: Knight set + Fire Sword - loot mile widziany :)
I gdzie tu się wybrać ?
@Dymas
Nie tren na rooku !!!! To jest nie oplacalne!!! Na mainie skille wszystkimi oprocz sorca skakaja szybciej niz na rooku. Nikt na starcie cie nie zabije chyba ze jak sie do party z nieznajomym dolonczysz. Wylaz jak najszybciej i wybierz profesje jaka ci sie podoba.
@KopusDupus
Co do sorca to nabij jeszcze 2 lvl np na hell gate. Jezeli ci sie tam spodoba to mozesz dluzej zostac. Jezeli nie to na 27 lvl kup bp uh i ze 3 hmm i na guardy do kopalni(chyba ze chcesz tam zostac dluzej to wtedy wiecej uh i hmm) z monkiem zsumonowanym. Co do knighta to sie nie znam bo nim nie gram :P.
Powiem krótko. Czy stalker mnie zabije?? Proszę o szybką odpowiedż z góry thx. Bye
mam 8lvl i skille 17\18 wale swordami. jaki jest wtej chwili najbardziej odpowiedni miecz dla mnie??jakis czas temu mialem carlina ale nie zawsze trafialem w potwora.wiec poradzcie jaki miecz bedzie dlamnie odpwiedni.z gory dzieki za odpowiedzi
kagahiru
08-09-2004, 17:22
[QUOTE=Berials]
re:Lisek 12
A jaki lvl?voc?skille?mlvl?
QUOTE]
Dane jego postaci podane są u niego w podpisie :)
Na jakich potworkach moge szybko skillowac?
Mam 26 lvl skille 57/52 (cienko ale duuzo trenie teraz) eq" crown armor p legsy w helmet bright sword crown shield. knight.Gdzie moge expic i jakie potworki zabijac (silniejsze a nie roty itp. :P) do straty 1 uha ?
Wiem że to nużące dla odpowiadających ciągle odpisywać na takie posty ale prosiłbym by ktoś mi powiedział na jakie potworki można chodzić (najlepiej w okolicy venore) z moimi statsami.
Paladyn, 11 level, skille 43\33, 5 mlvl, eq: scale armor, soldier helmet, speary ( :) ), dwarven shield, chain legs, leather boots ( :) ). Wiem że mój eq to totalny śmietnik ale wolę znaleźć coś lepszego niż kupywać bo z kasą jest różnie. Ale ogólnie jest na poziomie kilkuset gp :(
I jeszcze jedno pytanko: czy z moimi skillami opłacalne jest chodzenie z łukiem? Bo nie wiem czy się zdecydować czy też chodzić dalej ze spearami i podnosić jeszcze dista?
Witam !
Mam Knighta LVL 11 Skille 34-29
Long Sword, Scale Armor, Dwarven Shield, Chain Legs, Steel Helmet
Gdzie mam expić ??
Knight Patryk
09-09-2004, 20:13
Witam !
Mam Knighta LVL 11 Skille 34-29
Long Sword, Scale Armor, Dwarven Shield, Chain Legs, Steel Helmet
Gdzie mam expić ??
Polecam rotowisko niedaleko Venore.
Mam Knighta 16 lvl az 2 mlvl (jestem dobry:]) moje eq to : crown helmet,crown shield,p-set,leather boots, fire sword no i mam bronze amulet dla ozdoby :]. Skile 30+/20+ wiem ze slabiutkie ale niemam z kim trenic a potworow na Antice malo bo duzo osob :] Gdzie mam expic bo ghost land mi sie znudzil tak troche :P plz pomuzcie
Knight 18lvl 54/53 eq: plate armor brass legi steel helmet barbarian axe dwarven shield (nowy server) Gdzie dobrze expic? oprocz soldierow bo jak mnie naraz 5 napadna to zobacze bialy napis raczej:P
jesli odpowiedz byla donie to male pytanie GDZIE JA ZNAJDE TEN AMAZON CCAMP!!??:]
Mam nowa postac - druid na 8lvlu... wale dystansowymi, skille 17\17
mój eq:
-soldier helmet (Arm:5).
-noble armor (Arm:11).
-plate legs (Arm:7).
-leather boots (Arm:1).
-dwarven shield (Atk:0 Def:26).
Mam kilka pytan:
1.Czym walczyc?? Inwestowac w luk lub kusze czy zostac przy sperach??
2.Czy moge juz isc na rotwormy...czy moj eq pozwala na to zeby na tak slabym poziomie isc na roty??
3.Jakie czary kupywac?? Mam juz kupione "create food" oraz "light". Jakie i w jakiej kolejnosci kupywac przy nastepnych mlevelach??
Prosze o odpowiedzi. Z gory dzieki
P.S. Pewnie dziwi Was moj dobry eq.przyznaje sie ze mam go ze swojego starego knighta:P:P:P
mam 58 / 55 17 lvel pseta soldier helmet i dragon lance
Nie wiem gdzie expic :baby:
gdzie moge nabic duzo exp i na jakie potwory lazic.
moje skille 16/21 lvl 17, mlvl24 moj ekwipunek :
stell helmet
plate armor
plate legs
ancient shield
boots
clericar mace
plz prosze o odpowiedz mieszkam w carlin na harmonii :)
kagahiru
15-09-2004, 18:10
Czy z taką postacią jak mam w podpisie opłaca mi się iść ze sperami na Dwarfy i Dwarfy Soldiery ?
Mój Eq: Scale Armor, Plate Legs, Dark Helmet, Leather Boots, Dwarven Shield
Wiem że słaby ale duże siedze w miescie, mało zarabiam i nie mam na nowy eq :(
Na dwarfy tak, ze spearami od razu pocwiczysz skille (nie cwicz juz cluba) na soldiery raczej nie, one nie sa zbyt przyjazne dla pallyego jeszcze z takimi skilami:P
Teraz ja:
Knight 19lvl(2k do 20 - doexpie na amazonkach)
54/54
Gdzie dobrze expic? moj sprzet nie za dobry bo nowy server: plate set, steel helmet, dwarven shield, dwarven axe.
Na soldierach bylem to za duzo IH schodzilo (mam 3mlvl) na amazonkach i valkiriach kolo northport sie nawet fajnie expi ale duzo ludzi i za wolno, na zamku kolo ab tez masa ludzi zawsze ( jak jestem sam to git ale rzadko to sie zdarza). Czekam na wasze propozycje:P
Adrameleka
17-09-2004, 18:08
Niewiem gdzie expić ze skillami 34\28 chociaż często expie na slimach
Ale nie wiem gdzie ich dużo :(
wojtexes
17-09-2004, 19:27
mam 20lvl knight 58/60 i tak sie zastanawiam czy bede bił spokojnie mino guard i mino mag ?? a tak wogóle to gdzie mam chodzić (kopalnie mi już sie znudziły!)???
Gdzie ja moge expic ze skilami 15/16?
Mam sorca!
Mlvl:0!
W carlin!
Hehe... jeśli jesteś sorkiem to ja na początek polecam zrobić wyższy m-lvl, no chyba ze masz dobra bron... :)
Shervane
18-09-2004, 19:42
Paladyn, level 11, skille 35/29. Gdzie mogę expować?
Na rootach, orkach (gdzie one są?), amazonka i szkieletach?
Kaktusior
18-09-2004, 20:06
OK, mam palladyna 14 lev skille : 45/37 eq: p-set, dark hlmt, dwarven shield, boots.... gdzie mozna dobrego expa robic?? :baby: (pomijaąc cyce bo mi sie znudzily troche...) (hity takie jak w podpisie )
:berserk: :berserk: :berserk:
UlcialOver
18-09-2004, 21:16
Mam royal palka na 28 levelu i ze skilami 65/36. Gdzie moglbym expic, zeby mi sie zwracalo za strzaly/bolty?? I jeszcze jedno, kumpel chcial mnie zabrac na hunta na ancient scaraby, ale wolalem nie isc, bo nie wiem jak są silne i nie wiem czy dalbym tam rade.. Dałbym?
Knight Patryk
19-09-2004, 07:10
Now my turn...
Mam paladyna na 16 levelu nie wiem kompletnie gdzie expić!!
Stuff:
Kusza
kilkadziesiąt/set boltów
Plate Armor
Plate Legs
Soldier Helmet
Skille: 47/31
NIE MAM PACCA
NIE MAM UH' ów
Gdzie najnajszybciej expić do 20 levelu??
Gram na Ruberze więc jak chce ktoś się na coś wybrać to pisać w grze.
Moim zdaniem to najlepiej jest expic na amazonkach i walkiriach. Jedyny problem to ze ich respy prawie zawsze sa zajete przez durza ilosc ludzi :( . Asilne to na pewno to nie jest pamietam ze swoim wczesniejszym knightem bilem amazonki i walkirie z faxa od 13 levelu skille tragedia mialem bo tylko 36/32 fakt ze mialem dobra bron ale teraz swoim knightem bilem amazonki i walkirie od 10 lev skile 51/51 ze scmitara, i dwie walkirie bilem spokojnie a nawet 3 uciekajac na okolo jednej dookola :] . Jest to poprostu debest exp duzo lepszy niz w kazo jedna walkirie bije sie durzo krocej od dwarwa soldiera a o 10 expa wiecej mniej wiecej taki sam a, o amazonkach to juz lepiej nie mowic porprostu cudo 60 expa zapotworka sily rota.
Mam knighta 9lvl i nie wiem gdzie expić... wild warriory koło kazz mają mały spawn, do zamku koło AB lepiej nie (bo może wypaść z 30 potworków).
Eq: Plate legs, Scale armor, Dwarven Shield, Dark helmet, Orcish Axe lub Obsyliand Lance Skille : 28/26. Prosze o POMOC!
Rethfing
19-09-2004, 19:04
Mam sorca na 16 lvlu 24 m lvlu i nie wiem k***a gdzie expic. Wszyscy mi mówią: Dwarfy, dwarfy, ale kurde gdzie są te dwarfy, wiem że w Kazo ale gdzie dokladnie !? Gram na Aldorze i bardzo bym prosił o pokazanie mi miejsc. Mój equip to: Plate set, guardian shield, dragon hammer, scarf.
Melabux_1
19-09-2004, 21:49
Gdzie expić dla graczy gdzie grają, w VENORE
8-10:Trole,Swamp Trole,Waspy,Rotwormy,Snaki,Beary,Bugi.
10-15:Rotwormy,Soldiery,KRasnale,Gobliny (do carlin) Skialety,Ghost,(1 z dobrym skillem 50+ lub z runmi HMM)
15-20:Minosy,Orki wszystki oprócz liera lwy skorpiony Rycerze.
20-25:GS (skills 60+) MG, i inne czykli na witche i inne gowienka :P
Melabux_1
19-09-2004, 21:52
[QUOTE=Rethfing] Dwarfy, dwarfy, ale kurde gdzie są te dwarfy, wiem że w Kazo ale gdzie dokladnie !? [QUOTE]
Dwarfy i inne np.Dwarfy Soldiery znajdziesz w kazo ab'deadriel i na moście jeżeli grasz w miescie thais to idz cały czas w prawo a jak w venore to na pólnoc tylko wyjdz z bramy na dole na dolnym ekranie g gry i i idz na pólnoc znajdziesz tam most nioezle mozna poexpić 8)
wiecie co ?? powiem z caps lockiem zeby modek uslyszal
WYWALCIE TE POSTY !! JEST ICH STRASZNIE DUZO W OGOLE ZALOSNIE SIE CZYTA... 47 STRON, PRZY CZYM Z 35 JEST NIEAKTUALNYCH (POTWORKI JA SILENIJSZE ALBO CO) NAPRAWDE TO NEI MA SENSU, NAJLEPIEJ WYWALIC CALY TEZ TEMAT I NAPISAC GO JESZCZE RAZ, ODRAZU WSZYSTKO (CO ROBIC NA LVLACH PALLEM,KNIGHTEM,SORCEM,DRUIDEM) JESLI NIKOMU SIE NIE CHCE TO NIECH MI MODEK NAPISZE NA PRV ZEBYM NAPISAL, TO ZROBIE TO ... ROBIE TO DLA DOBRA OGOLU..
POMYSLCIE NAD TYM ;P
PS. Mam nadzieje ze zobaczyliscie co napisalem (caps lock r0x;p)
UlcialOver
23-09-2004, 14:59
Royal palladin 68 dista 35 level. Wiec gdzie, mam expic?
Vegefa Ziom
23-09-2004, 16:48
@UlcialOver
Myślę że poh :p Ale mimo wszystko najlepiej zrób lepsze skille a nie się pytasz.
Według mnie tn temat już można skasować i zrobić po prostu poradnik..(jeżeli już ktoś tak zrobił to sorx :D )
Na czym moge sobie poexpic moim paladynem?: 18lvl, 53/40; Plate armor, plate legs, dark helmet, leather boots, bow.
Pozdrawiam.
@Re Down: Weź idź na roty i potrenuj tak do 50 w dystansie, wtedy bedziesz mógł iśc na cyklopy, bo z takimi skilami to się nawet łuku brać nie opłaca.
Zafsze bendem tfarcielem
26-09-2004, 21:52
Mam skile 35/24 4 magiczny lvl i jestm pol paladyneim i pol sorcem ropie hmmy i arrwsy jak myslicie gdzuie moge expic.Ostatnio siedzialem na trolah ale sa juz dlamnei zaslape i hyba mam juz wystarczajace skile zeby zabic cyklopa no i jeszcze z hmmof bende bic (aa i mam 15 lvl) gram na Securze
Pozdro dla Secury:)
z takimi skillami to mozesz co najwyzej podrapac cycka po plecach strzalami... chyba ze te hmmy bedziesz uzywal na cycki, ale to raczej malo oplacalne bedzie... trenuj trenuj i jeszcze raz trenuj... hmmy na sell i voila zawsze to trochu kasy bedzie...
a teraz ja:
Sorc
Level 19
mlvl 23
EQ:
P-set
broad sword
crown helmet
gdzie mam expic??? :(
prosze o szybko odpowiedz!!!
ps. zeby to tez bylo miejsce gdzie nie mam za duzo pk bo jestem na pvp!!!
Jak to sie nie oplaca uzywac runow??? :/ lol
a tak wogole awans na 24 mlvl :P
to gdzie mam expic? :(
Heliwurab
01-10-2004, 19:21
Mam 11 lvl knight eq:p-set,helmet nie pamietam(def.6),scimitar i dwarven shield.chodze na trolle i gobliny.średnio sie expi i kasy sie zarabia tak też średnio.Chciałbym wiedzieć gdzie mogę pujść żeby dobrze leciała kasa i exp. i gdzie nie umre.... plz mam dosyć trolli :D Carlin
zadaj obrazenia po 40 cos i to ma dla mnie sens... to moja jedyna droga przezzycia. to na czym ja mma expic??? z runami oczywiscie :P
Nie, to nie ma sensu - runy sprzedawaj tak mniej wiecej do 26-27 lvlu na 28lvlu bedziesz mial tyle many ze mozesz przywolac monka. Do 26-27 lvlu masz expic na rotwormach/dwarfach. Nie widze innej mozliwosci. Nie gram na PvP wiec nie wiem gdzie tam jest duzo/malo PK. Z runami to mozesz isc do HG naprzyklad ale jak dla mnie to kompetna strata run.
Barerujo
02-10-2004, 20:18
gdzie moge expic ze skillami 19\21 na 16 lvlu? (18mlvl wiem ze maly) moj eq: plate armor, serpent sword, brass legsy, dwarven shield, steel helmet tylko nie mowcie ze na rotach i dwarfach bo tam duzo ludzi chodzi mieszkam w venore
Knight lvl 20, 65/65 4 mlvl
p-set, serpent sword, dwarven shield
Gdzie mam expic musi tam byc tego duuzo, zostawiac w miare dobry loot zeby uhy sie zwrocily, ile brac uhow ?
zwinny tapir malajski
05-10-2004, 20:33
Mam problem ! Mam 30lvl i 41mlvl (slaby bo nie mam pacc :( ) druidem i nie mam pojecia gdzie moge poexpic :( Prosze o konkrety 8o Moj equip to : crown armor, crown legs, crown shield, crusader helmet, fire sword, platinum amulet, leather boots (zbieram na boh`y 8o ). Gram na Pacerze jesli ma to jakies znaczenie (non-pvp). 8o
Rizifun(Krzysiek)
05-10-2004, 21:16
Mam level 14 jestem knigtem ze skilami 39/35 z jakimi potworami najlepiej walczyć i gdzie są aha i mam jeszce 2
magic level.Jestem na azurze.Prosze pomóżcie moj sprzęt to two handed swordr,steel helmets,brass legs i plate armor.
:2handed:
mam problemik:
ledwo wszedłem na maina. Jestem na 8 lvl jeszcze . skille 18/16. Moj equip to: scale armor, brass legs, broad sword i soldier helmet(czyli podstawowy equip newbiego na mainie) i pytam się: gdzie mogę w miare bezpiecznie expic na terenach miedzy carlin, ab i northport? podziemia northport juz znam. jest jeszcze jakies dobre expowisko dla newbie?
PS: gram na harmonii bo sie dopiero ucze :baby:
kagahiru
05-10-2004, 22:09
Na jakim jesteś swiecie? Może ci troche pomoge "osobiście" w grze w expieniu.
Mam palla na 13 poziomie skille 44/31(slabe)
Eq: Bow,dark helmet,scale armor,studdet legs,leather boots
Pytanie gdzie expic?? :lucznik: B) B) :D :D :p :p :) :)
mam druida 17lvl 24mlvl skille jak w podpisie. A to sprzet warrior helmet, p-legs, p-armor, dragon shield, serpent sword. Powiedzcie gdzie moge nim expic dobrze i szybko? narazie siedze w kopalniach dwarfow i robie runki... plz pomorzcie
Knight Patryk
07-10-2004, 19:52
Więc tak jestem palem Skille MARNE bo ostatnich deadach ;[ bo tylko 51/34 =.= . Eq: p set, sodleir helmet, łuk, moge wziasc na exp bp uh i hmm. Aha mam 18 level =.= . Pliss poradźcie :)
Exp:
8-12 lvl - Swamp Trolle, Trolle, Beary, Bugi, Snaki.
12-20 lvl - Roty
20 - 27 lvl - mozna sie wybrac na cos z archerami, przy dobrym mlvlu można isc z HMM na ghoule (ghoust land) a jezli nie mamy dobrego mlvl (ponad 35) to siedzimy na rotach.
27+ lvl - Chodzimy na PoH lub Guardy z monkami.
Hunt:
25 mlvl i 15 lvl - możemy wybrać się z blokerem na dragi (chociaz jest to nieoplacalne).
35 mlvl 20 lvl - dragi z blokerem ale jeszcze sie nie specjalnie oplaca.
40 mlvl 25 lvl - dragi sie oplacaja.
40 mlvl 28 lvl - możemy iść z DSami na dragi solo.
45 mlvl 30 lvl - na luzie możemy iść na DLe.
PS. To info sie sprawdzaja ale jezeli ktos lubi emocje (mam na mysli hunty na DS) moze isc o wiele szybciej.
Exp:
8-12 lvl - Swamp Trolle, Trolle, Beary, Bugi, Snaki.
12-20 lvl - Roty
20 - 27 lvl - mozna sie wybrac na cos z archerami, przy dobrym mlvlu można isc z HMM na ghoule (ghoust land) a jezli nie mamy dobrego mlvl (ponad 35) to siedzimy na rotach.
27+ lvl - Chodzimy na PoH lub Guardy z monkami.
.
Co ty gadasz? Jam mam 17 lvl knight 55/52 i chodze na mino arczery, guardy, gohule a z rotami to tylko trnuje!!!!!!
Freesnake
09-10-2004, 14:18
Gdzie mogę expic na takim skillu //guardy odpadają nir lubię ich///
ew. na skillu 75 bo na tym zamierzam iść na hunt.
jestem na azurze.
Knight Marker
09-10-2004, 19:47
Exp:
Lol? Ja na Ghule chodziłem z 14 levelm skille 46/ na ileś tam. I powiem że dobrze expiłem tylko na Ruberze jest często resp zajęty :(
JeteKnight
10-10-2004, 13:56
ok 18 lv mozemy z dobrym sprzetem zaczac bic slimy, mino archer, dwarf soldier, minotaur guard
co do slimów to bym sie nie zgodzi bo ja knajtem na (teraz 15 39/35) na skillach 25/21 na 11 lev zaczelem chodzic na slim i calkiem niezle mi szlo dlatego polecam slimy na mniejszych levcach=) :berserk: nie bojcie sie ich!! :baby:
Gremlin ty cioto ja rozwalam slimy z 9lvl obojetnie jaka profesja>Lol :D
teraz znowu ja :lol:
Master sorc
level 20
mlvl 23 (wiem ze slaby ale teraz tylko mlvleuje...)
to gdzie mam expic???
JeteKnight
10-10-2004, 15:33
powiedzcie potworki ale przydalo by sie obok Carlin! :baby:
Knight Marker
10-10-2004, 15:51
powiedzcie potworki ale przydalo by sie obok Carlin! :baby:
W kanałach Carlin są:
-Bugi
-Spidery
-Poison Spidery
-Rotwormy
-Slime
Koło Carlin:
-Trolle
-Amazonki
-Valkyrie
-Witche
-Beary
Kawałeczek dalej:
-Wild Warriory
-Gobliny(Femor Hills)
-Cyclopy(Femor Hills)
-Huntery(Femor Hills)
-Demon Skeleton( Wieża na Femor hills)
_____
-Raty(Ghostland)
-Cave Raty(Ghostland)
-Poison Spidery(Ghostland)
-Skeletony(Ghostland)
-Slime(Ghostland)
-Scorpiony(Ghostland)
-Ghule(Ghostland)
-Demon Skeletony(Ghostland)
-Ghosty(Ghostland)
-Stalkery?(Ghostland)
-Fire Devil(Ghostland)
-Giant Spider(Ghostland)
I inne cholerstwa w Ghostlandzie
Yo. jestem nowy, powiedzcie mi gdzie mam expic na 20lvl knight skile 55/54?? z gory dzieki
Knight Marker
10-10-2004, 16:11
Nie znam się zabrdzo na grze Knightem ale myślę że Ghule i Scorpiony w Ghostlandzie będą dobrym miejscem do expienia. Ja tam bardzo dobrze expie moim palem. Myślę że również możesz zrobić wyskok na Dwarf Solidery na trzecie piętro kopalń obok Kazoo.
JeteKnight
10-10-2004, 20:27
Wielkie dzieki jestes spox. Mam jeszcze jedno pytanko zwiazane z potworami, Czy w okilicach Carlin znajde gdzies Monk-i????
Knight Marker
10-10-2004, 20:41
Thx:) . Monków raczej nie ma koło Carlin. Ale nie jestem pewien chociaż raczej ich nie ma .
Jak chcesz to nawalasz na zóltej ale moj kompel paladyn ma na 18 lvl skille
59-dystans
50-shielding
Bo nawalal na zielonej tarczy :D
Myslisz ze ten twoj kumpel ma dobre skille na 18lvl??Ja ciagle jade na f defie i na 10lvl mam skille 61dist i 50shild
Na co moge chodzić knightem z 16lvl skillami 42/39 i eq fire axe, crown armor, crown shield, warrior helmet, scarf, plate legi, mam też pacc. Narazie chodze na larwy w Ankrahmun. Exp niezły ok. 10k w godz. ale loota wcale. Jest jakies miejsce dobre dla mnie żeby był też dobry exp i loot aby sie dało żyć i odłożyć.
Z góry dzięki. :berserk:
Na co chodzić? mam knighta 20lvl p-set d-hammer d-shield steel helmet
skile: 55/50
Knight Marker
10-10-2004, 21:56
@Th4ron
Myślę że dla ciebie będzie się dobrze expić wraz z lootem na rotwormach. Polecam te koło Venore. Z tego co widze masz PACCA możesz wybrac się do Edron na rotowisko. Z rotów całkiem dobrze kasa leci wiec bedziesz mógł torche kasy odłożyć.
@Piter
Z takimi skillami i eq to polecam Ghostland Scorpiony i Ghule. Możesz se zrobić również wyskok na Cyclopy na Femor Hills.
Wielkie dzięki. Tak zrobie aby zarobić.
Ja mam tylko takie pytanie. Gdzie to jest ? :cry:
To jest do Kapi.
Powiedzcie mi na czym mam expić na 8 lvlu ze skilami 16/16 ??? Nie jestem taka nowa na mainie bo miałam podtać ale mnie zhackowali :cry: , ale wtedy na 8 lvlu chodziłam z kolegą na roty i on był blockerem a na 9 dopiero solo. Powiedzcie mi plz.
P.S. Moje iq to: scale armor, viking helmet, leather legs, leather boots, brass shield i carlin sword. A i czy mam chodzić na ful defie ?
Knight Marker
12-10-2004, 15:13
Powiedzcie mi na czym mam expić na 8 lvlu ze skilami 16/16 ??? Nie jestem taka nowa na mainie bo miałam podtać ale mnie zhackowali :cry: , ale wtedy na 8 lvlu chodziłam z kolegą na roty i on był blockerem a na 9 dopiero solo. Powiedzcie mi plz.
P.S. Moje iq to: scale armor, viking helmet, leather legs, leather boots, brass shield i carlin sword. A i czy mam chodzić na ful defie ?
Przydaloby sie jak bys miasto napisał :P
Carlin: Trolle(obok Carlin otrzebny Bone key- dostępny z Questu więc nic nie powiem bo Quest Spoiling :P ), Bugi, SPidery i Poison Spidery( kanały).
Thais: Trolle (Troll Mountain)
Venore: Tradycyjnie Swamp Trolle (jaskinia na południe od Venore)
Ab' dendriel: Trolle [ podziemia- klucz required(za 500 gp u NPC obok)]
Czy na full defie ? NIe zabardzo lepiej by było Balance i by shielding i fighting na równo by szły
Van_Waterflew
12-10-2004, 16:41
eeeee no nie wiem w troll mountain jest co prawaz duzo trlli (to dobrze dla newbies) ale tez so tam 1drag (przynajmniej 1 widzilaem i milaem zaszczyt przed nim zwiewac:)) monki (prawdopodobnie 1-3) cyce (ooooo troche ich jest) aha i moi ulubiency orci warriory i speremany eeeee no wiecie nie wiem czy dobre miejsce dla newbies ja bym radzil okolice greenwich so bezpieczne ale jakis 12lvlowiec musi temu newbie zabic walkie i wilda warriora
PS: do cycuw, monkuw, draga i orcuw zawsze prowadzo drabinki lub schodki mozna wiec szybko sie ewakowac ale jest jeden wyjotek drag moze 1 hita takiego newbie zabic:(
PS2: gdzie moge expic na skillach 42/38 mam 15lvl (knight) mam spike sworda (wedlug mnie najlepsza bron do blokowanie po bright swordzie ma najwiecej armu ze sowrduw 1recznych) narazie wale orci zwykle, warriory, spearmany, z hmm ridery za rzeki i zerka zza rzeki aha i czasem na solko war wolfa, po zatym dwarfy zwykle, 1sold na dwarf bridge lub na kopalni z qmplem, walkie i amazonki pod carlin i cholernie duzo rotuw wale:) czy mam zmienic cos w moim expie aha chcialbym na fire sworda uzbierac wiec prosze ze byl duzy loot aha i szukam miejsca gdzie jest bardzo duzo (podkreslam bardzo) rotuw pojedyncze miejsce gdzie jest okolo 20rotuw naraz i nie ma zbytnio ludzi plz
powiedzcie mi gdzie mam najlepiej expic ze skilami 55/55 na 21lvl knight
c-armor
c-shield
c-legi
warior helmet
fs
eeeee no nie wiem w troll mountain jest co prawaz duzo trlli (to dobrze dla newbies) ale tez so tam 1drag (przynajmniej 1 widzilaem i milaem zaszczyt przed nim zwiewac:)) monki (prawdopodobnie 1-3) cyce (ooooo troche ich jest) aha i moi ulubiency orci warriory i speremany eeeee no wiecie nie wiem czy dobre miejsce dla newbies ja bym radzil okolice greenwich so bezpieczne ale jakis 12lvlowiec musi temu newbie zabic walkie i wilda warriora
PS: do cycuw, monkuw, draga i orcuw zawsze prowadzo drabinki lub schodki mozna wiec szybko sie ewakowac ale jest jeden wyjotek drag moze 1 hita takiego newbie zabic:(
PS2: gdzie moge expic na skillach 42/38 mam 15lvl (knight) mam spike sworda (wedlug mnie najlepsza bron do blokowanie po bright swordzie ma najwiecej armu ze sowrduw 1recznych) narazie wale orci zwykle, warriory, spearmany, z hmm ridery za rzeki i zerka zza rzeki aha i czasem na solko war wolfa, po zatym dwarfy zwykle, 1sold na dwarf bridge lub na kopalni z qmplem, walkie i amazonki pod carlin i cholernie duzo rotuw wale:) czy mam zmienic cos w moim expie aha chcialbym na fire sworda uzbierac wiec prosze ze byl duzy loot aha i szukam miejsca gdzie jest bardzo duzo (podkreslam bardzo) rotuw pojedyncze miejsce gdzie jest okolo 20rotuw naraz i nie ma zbytnio ludzi plz
polecam kupic mlotek w realu i walnac sie w leb.. moze sie nauczysz pisac po polsku
Lord Figarot
15-10-2004, 12:57
gdzie mam expić za skillami 50\50 na 20 lvl (po kilku deadach te skille spadly a nie mam jusz sily je nabijac)
Devoriso
15-10-2004, 23:20
Heja. JEstem sobie sorcem 21 lvl 30 mlvl chce nabic 35 mlvl i 27 lvl zeby monka summonowac. Co potem huncic?
Master Zolwik
17-10-2004, 00:28
Hmm...
Możesz spróbować chodzić do HG na ds-y lub do kopalni na brzydkie krasnoludki :)
Master Zolwik
17-10-2004, 00:31
gdzie mam expić za skillami 50\50 na 20 lvl (po kilku deadach te skille spadly a nie mam jusz sily je nabijac)
Nabij sobie 60 i idź na cyce koło thais :)
Barerujo
17-10-2004, 12:57
Gdzie mam expić ze skillami 42\36 w Venore. Narazie chodze na slimy ale loot zerow:(. Z jakimi skillami moge chodzić na cyce koło Thais?
Knight:
-wychodzisz z rooka na 8 zaczynasz trenowac do skilla 60...65 ((treuj z potworami w tym czasie powinienes zrobic tez tak 12 - 14 lvl:P))
jak trenowac nie bede mowil:P
-nastepnie zaczynasz expic na rootach do 18-20 lvla i trenujesz do skilla 76... 80
-pozniej zaczynasz prac juz Dwaf solierdy... przez jakies 3 dni na soldkach powinienes zarobic na k-seta .fsa ,d shielda i w helmet...(zalezy od serva jakim grasz) i lvl gdziesz kolo 30...
......... pozniej juz idziesz coraz wyzej:D:D:D.........kto chce wiecej niech pisze:P:P:P
Padalyn:
-wychodzis z rooka bierzesz speary w ruch i jedziesz z potworami tak do lvla 15...
-pozniej znajdujesz sobie partnera do treningu i trenujesz do skilla 70...
a nastepnie wyrywasz na guardy i dziennie robisz na poczatku po 5 lvli dziennie minimum:P
.............
Sorc Drut:
-wychodzisz z rooka bierzesz w lape w hammera i jedziesz na Rootwormy robiac 28 lvl na nich....
-pozniej znajdujesz sobie blockera i chodzisz na dle z summonami i hmmami:P
albo sam na smoki:D:D:D
ale sie wyprodukowalem az sie zmeczylem:D:D :mag
Name: Neka Darkdrow
<<<<<<<<<<<<<<<<<<Aldora RoX>>>>>>>>>>>>>>
Mindslayer
19-10-2004, 11:52
Jestem palladynem skille 83/65 jaki musze miec lvl i skille zeby spokojnie expic na necro (samemu oczywiscie)
na co moge isc knight 15 skile 40/40 p-set dwarwen shield, dark helmet, serpent sword ( slime i mino archery bralem na solo od 14 przy straceniu 0k 50-80 hp bez hmm ) prozse o rady
Mam Druida na 12 lv i na 12 m lv ze skillami 18/20
Kiedy moge isc solo na ghoula i jakie czary ziac na poczateK ?
Dwimenor
20-10-2004, 16:39
Re:matron
Z broni to raczej nie prędko
Weź runke Hmm i spoko zabijesz 1 ghula. Jak więcej to trzymaj dystans, bo przy takim sprzęcie jaki masz na tym lv, to raczej długo niw wytrzymasz jak obejdą cię 2,3 ghule.
error błąd
22-10-2004, 14:30
pall:
na 8 lvl trolle do 10 lvl skille 40/34 potem luk i 100 strzal kupic conjure arrows i na orci kolo ab (zbierac sabre chain armor i z elfow longswordy i chyba mozna sprzedac axe) i tak do 13lvl :p potem na 13lvl trenowac z potworkiem i zgraczem naraz do skilli 50/42 okolo :p i idziemy na kopalnie czaszami na dwarf guarda z uh jak chcemy guardy na spokojnie to skille 65/obojetnie :p m lvl 4 bo uh trzeba miec :D i troche hmm jak by sie goraco robilo :D
tibia.cv
23-10-2004, 09:06
moje skille to 35/26 i jestem palladynem do tej pory zucalem spearami i ciagle na trollach teraz mi poradzcie mam juz walic z luku czy dalej spearami ?i na jakich potworkach a i mam 10 level
tibia.cv
23-10-2004, 12:05
dzieki za rade mam juz prawie 39 skill dystansu i 29 obrony obrony troche malo ale co tam :)
bobek z antici
27-10-2004, 14:59
Na 27 lvl i oczywiście 4 mlvl ze skillami 65/60. Fs, C-shield, C-armor, K-legs, Scarf, W-helmet i butki leather na cio iść??(chce szybko expować i mieć z tego dużo kasy)?? :baby:
Pall i Sorc:
Pall na 12 (45/32) i Sorc na 13 ( 16mlvl = p-set ), nie wiem czy na rotach bo długo, chodzi mi os szybki exp i bez dużego przygotowania ( np bp of gfb ). a pallem to gdzie expic z lukiem ??
No tak. Jestem Knightem ze skillami:64/62 Mam 22level.
Gdzie ja mam trenić na jakich potworkach? Biore wooden shielda i clubika. Minosy za szybko ubijam dwarfy tym bardziej. Gdzie trenić z takimi skilami?
Grzesiek of Titania
27-10-2004, 16:38
Gdzie expic .
Paladyn lvl 21
skille : 60/48
mlvl: 8
bobek z antici
27-10-2004, 19:22
No to tak. Spróbuję Wam odpowiedzieć. Cio do Piter'a spróbuj iść z najmocniejszą 1-ręczną bronią i najlepszą tarczą, na full def. na cyklopy(tylko oczywiście po 1 naraz). Myślę, że ich tak szybko nie rozwalisz, a i one ci dużo nie zrobią(wszystko zależy od tarczy). Myślę, że dobre miejsce będzie koło Ab na takiej górce na południowy-zachód(max spawn 2 cyce). Tylko musisz uważać - nie wchodź na najwyższe piętro(hunter).
Cio do Grzesiek of Titania spróbuj pójść na cyklopy, mino guardy i mino:P. Są ona najlepsze dla palladyna na samym dole kontynentu tibii. Jest tam "Cyklop Camp" i można tam nieźle poexpować...
Mam nadzieję, że Wam pomogłem, a nie przeszkodziłem...
PS. Ale się rozpisałem:P
Gdzie mam expić ze skillami 45/37 i 14 lvl i 5 mlvl, jestem palkiem. Mieszkam w Thais więc każdy pewnie mi poradzi cyce. Ale zawsze jak ide na cyce to ktoś inny zabija, ale to są 30-40 lvl. Więc gdzie expić.
bobek z antici
28-10-2004, 08:48
No to tak..........potrenuj!!!!
A potem pogadamy...
Jeśli Ci trenowanie zbrzydło to.......możesz spróbować ghostland koło Carlin, ale musisz tam bardzo uważać. Podaj świat to może jeszcze coś ci dopisze ;)
Edzio Ziom
28-10-2004, 18:47
Mam problem - nie mam gdzie expic..knight, lvl 9 skille slabiutkie bo tylko 16/18 w dodatku tylko hatchet...gobliny i beary jush mi sie nudza a cyklopy mnie miazdza..co robic? gdzie lazic..? na razie namawaiam ludzi zeby poskillowac ale nikt nie chce..moj sprzet : dark armor , soldier helmet , hatchet , leather boots , chain legs , dvarwen shield..nie wiem co robic.. ;( pomozcie!! :confused:
bobek z antici
28-10-2004, 19:24
Edzio Ziom. Na którym lvl wyszedłeś z rookard?? Żeby mieć takie skille na 9 lvl trzeba się naprawdę namęczyć. Idź na trolle, jeśli nikt nie chce trenować...
Oczywiście full def. potem jak już skille koło 40 będą to skilluj z ludźmi...
No to tyle...
PS. A cio ma zrobić knight lvl 27, 4mlvl, 62/57(8), FS, C-shield(GS), C-armor, W-helmet, K-;egsy, scarf i butki leather..........?? Chcę oczywiście dobrze poexpować i zdobyć w miare dużo kasy. Tylko nie mówcie o ghostlandzie i ghoulach. Najlepiej powiedcie gdzie jest inne miejsce z ghoulami i innymi potworkami dobrymi do expowania. :confused:(oczywiście mam FACC) Proszę o odpowiedź...
Mam nadzieję, że Wam pomogłem, a nie przeszkodziłem...
Soratches
31-10-2004, 11:24
Jaki sprzet i jakie skille powinienem miec aby zabic smoke??Narazie mam 19 lvl i skille 61/60p-seta serpent sworda ...
<edit by aktus>
lepiej sie jeszcze nie wybieraj, chyba ze masz za dozu kasy na uhy. dokup graty i lepszy miecz
Heliwurab
31-10-2004, 11:36
Mam 11 lvl (niedługo 12) i skille bardzo małe,31/29(ale teraz rosną).moje eq:p-set dark helmet i two-handed sword(albo dwarven shield i serpent sword).gdzie mam chodzic,gdzie jest duzo potworków ktore mogę spokojnie zabić z 2 exurami?? plz help chcem wysoki lvl ;)
bartoszex
31-10-2004, 13:39
czemu nie dziala ta strona co jest podana w pierwszym poscie ???
Jestem knight (jeszcze maly bo 13 lvl) i musze wam cos napisac koniecznie. Zawsze wolalem sobie potrenic niz poexpic poniewaz low lvle to przewaznie hamy i nawet jak napiszesz list i on ci wlezie i zobacyz ze ty tez low lvl to cie oleje, dlatego ja wybralem droge treningu. Na poczatku trenilem na dwarfach potem mino a potem ***** (to juz tajemnica) ale nie trenilem z ludzmi podczas trenienia z potworkami lecialy mi tez lvl i tak na 11 lvl mialem skille 50 49 a wiec juz jakies takie potem nie chcialem zdobywac expa wiec sie przezucilem i trenilem na ghoulu spedzalem kazde wolne chwile ale mysle ze sie oplacalo teraz jestem knight 12lvl skille 64 64 i moge spokojnie expic na slimach. Jeszcze troche potrenie aby od razu isc na guardy bo mnie dobijaja low lvle a nie to co jakis high lvl. I kopalnie z guardami sa czesciej wolne :)) No nic ide dalej trenic trzymajcie sie (mam zamiar skonczyc trening na skillach 70 70 i potem do 20 lvl bedzie spokoj :)) c ya all ) :)
Słuchajcie mam problrm (:P) żygam jusz rotami i dwarfami (normalnymi)
Jestem DrUiDeM 23 lvl i 27 mlvl. (equ: Pset, stell Helmet, scarft, serpent SworD, dwarften shield) Co teraz... nie wiem gdzie expic bo jusz rota mam na 2 strzly z miecza... Proszę powiedzcie czego moge sprobowac bez problemu
(bez wiekszych szans deda) poexpic do tego 30 lvl...
Z góry Thx Cya I n TIBIA
Magic dziki Yo
01-11-2004, 16:10
Cos mi sie zdaje ..... ze juz nikt nie czyta tych koncowych streon tego tematu bo piszecie tu same glupoty!!:P
<edit by aktus>
przykladowo ja czytam
Knight Marker
02-11-2004, 00:06
Za miast zadania pytania gdzie expic, zadam pytanie gdzie skillować jeśli:
-mam skille: 60/45
-lv: 22
-mlv: 11
Eq:
-plate armor
-plate legs
-steel helmet
-leather boots
-dwarven shield
Proszę o sybką odppowiedz tylko nie piszcie:
-Poproś jakiegoś Sorca lub Druta by ci zsumonowal.
-Skilluj z graczami.
Ja chcialbys sie pochwalic tym ze na lvl 31 z skilami 65/60 zablokowalem i to skutecznie dl'a (a bilem go z 2 paladynami 22+31 lvl -.-)
A co do lvl to ja proponuje :
8-13 roty, trole , gobliny
13-18 amazonki ( ja bilem kolo carlin jest takie miejsce tam )
18-27 w ab na ghulach :) xp i kasiorka leci ^^
27+ cyce i roznego rodzaju exp powyzej 150 ( preferowane skile 62/62)
Pozdrawiam
<edit by aktus>
na 31 levie kilka hp masz najtem. combosy wytrzymasz. gorzej jak bys mial go solowac to wtedy nie wiem czy dal bys rade... chyba ze z bright swordem minimum i demon shieldem
Gdzie mogę nabywać experience moim Druidem?
Level - 22
Magic Level - 30
Skille:
Sword - 20
Shield - 23
Ekwipunek:
Soldier Helmet
Plate Armor
Studded Legs
Dwarven Shield
Leather Boots
Fire Sword
Z góry dziękuje za udzielone odpowiedzi.
KaziuAldora
05-11-2004, 14:58
Gdzie moge szybko zarobic 10 k powiedzcie na czym i jakie looty mam zbierac :( skille 50/50 lev 13 , mlev 3 , eq:
Plate-set
Guardian shield
Spike sword
Steel Helmet :baby: prosze powiedzcie jak zarobie na fire sworda plz
Knight Simon Dark lord
05-11-2004, 19:58
gdzie moge expic knightem skille 40/37 (zapewne zanim ktos odpowie bendom wyzesze ) zle bo roty mi sie znudzily a jak tak to do kturego na rotach a potem na co
<edit by aktus>
roty full defence najlepiej katana zeby skille stosunkowo szybko rosly. jesli katana beda skille ciezko szly ( tzn mniej niz 1 cios do krwi na minute przy jednym rocie lub mniej niz 2 ciosy do krwi na 2 rotach ) to wez spike sworda, chociaz z katana powinno byc ok. na rotach do MINIMUM 50/50 w tym czasie pospalaj mane na swiatlo
jak nie chcesz robic loot bagow to nie rob, wazne zebys zbieral kase. kase sobie zbieraj na pozniej zebys mial za co uhy kupic i lepsze graty. ja najtem wychodzilem od rotow tylko dla tego ze nie mialem capa na kasiure ( po okolo 1-1,5k nie bylo juz miejsca... )
tibia.cv
07-11-2004, 09:15
cwicz jeszcze na rotach tak do skilli 50/45 tak jak ja to robie i juz mam 48/42 tez mi sie roty nudza ale co sie nie robi dla skilli :) a potem rusze na........ jeszcze niewiem moze ktos napisze :)
Knight Simon Dark lord
07-11-2004, 09:36
Dzieki Aktus no to na roty do skilli 50/50 a potem moze sie wybiore na ghoule
<edit by aktus>
ja swoim najtem zrobilem 23 level NA ROTACH. w zasadzie nie opuscilem nigdy darashii tym charem. wyjatkiem bylo tu venore w ktorym startowalem i carlin do ktorego poszedlem w p-secie, dwarven shieldzie i spike swordzie. stracilem p-arma zaraz na wstepie od pk podczas treningu... potem pobodka w venore, kierunek darashia, zgon od zlurowanego skorpiona pod statek, znowu venore, przeprowadzka na darashie.
Tanin Hawking
09-11-2004, 15:44
Zgadzam sie jeśli chodzi o Cyklopy tzn. Knight przy dobrych statach dostanie tęgie lanie :(
Cyklopy są śmiem twierdzić stworzone dla Palladynów,
Ja mam 12 lvl ( i rośnie ) Palladyna i staty 42/33 ( i rosną ) i bez problemu jade Cyklopy!! :] :]
Moja rada : jesli jestes Palladynem i lepszy level i skille ode mnie to możesz śmialo iśc na cyklopy [ oczywiście jeśli masz kusze lub łuk ]
Pamiętaj tez ze jak strzelasz do cyklopa a on idzie do ciebie do uciekaj przed nim! ale tez nie za szybko zeby go nie zgubic!! :tongue:
Damian Torn
10-11-2004, 14:45
Ja jestem tlyko ciekawy czy soim palkiem na 28 levelu ze skilami 73\53
i z k setem dalbym rady ubic gs'a ??
Ja jestem tlyko ciekawy czy soim palkiem na 28 levelu ze skilami 73\53
i z k setem dalbym rady ubic gs'a ??
Jasne tylko na otwartej przestrzeni zejdzie dużo uh,najlepiej koło questa bloodherb schodzić i wchodzić z hmm:Palbo sd jak masz 15mlvl
Może ktoś by mógł doradzić gdzie można poexpic knightem na 23lvl i skile 60/58?
Pozdr.
EDIT: Mój sprzęt to: Scraf, dark helmet, fire sword, noble armor, dragon shield, plate legs i leather boots :)
Niektorych nie rozumiem ... to maja byc dobre skile ze twoj jednego juz nie pamietam kto to pisal na 18 lvl skile 59+ :baby: ale nie ma sie z czego cieszyc ja na 9 lvl mialem skile 61\53 :/ :]
Może ktoś by mógł doradzić gdzie można poexpic knightem na 23lvl i skile 60/58?
Pozdr.
to zalezy tez od twojego sprzeta.......
idz na soldki albo potrenuuj i idz na cyce ...
KaziuAldora
15-11-2004, 16:54
gdzie moge expic przy lev 17 i skillach 58/58 z 3 lev magicznym :( sry za skille na takim lev ale przypadkiem przy zabiciu dwarfow mi sie powienkszyl lev :( wienc mam pytanie gdzie mozna expic prosze mi powiedziec najlepsze potworki na jakie moge( i z czym np:3 ihy i 2 hmm )dzienkuje!! B)
Ok wiem ze juz pewnie takie cos bylo ale jakos nie moglem znalesc zadowalajacej mnie odpowiedzi, wiec prosze o wyrozumialosc, sprawa jest taka palla na 35lv skille 75/62 na POHu pierwszy przypadek
1)GS na otwartej przestrzeniu bez utani hur'a
2)GS miedzy drzewkami tez bez utani hur'a
3)GS otwarta przestrzeń z utani hur'em
4)GS miedzy drzewkami z utani hur'em
Ale chodzi mi o to zeby obrazenia byly zadane tylko od posion fildow, czyli gs ma mnie nie dogonic, prosze pomozcie ! Wogole czy po update gs jest szybszy od 35 palla bez U hur'a ?
Ok wiem ze juz pewnie takie cos bylo ale jakos nie moglem znalesc zadowalajacej mnie odpowiedzi, wiec prosze o wyrozumialosc, sprawa jest taka palla na 35lv skille 75/62 na POHu pierwszy przypadek
1)GS na otwartej przestrzeniu bez utani hur'a
2)GS miedzy drzewkami tez bez utani hur'a
3)GS otwarta przestrzeń z utani hur'em
4)GS miedzy drzewkami z utani hur'em
Oczywiscie utani hur pallek wlacza :)
Ale chodzi mi o to zeby obrazenia byly zadane tylko od posion fildow, czyli gs ma mnie nie dogonic, prosze pomozcie ! Wogole czy po update gs jest szybszy od 35 palla bez U hur'a ?
Gdzie expić ze skillami 43/30 palladyn ( non-pvp ). Level 13
A naco chodxić Palkiem ze skillami 30/30 na 8 lvl ? Ja jeszcze nie jestem na mainie ale wyrobie taki skill na trolach a potem sie zobaczy :D
Ja myśle ze lepiej jak najszybciej odbić 40/40 i 9 lvl i spokojnie na dvarfy i amazonki.Panowie rycem na 8 lvl 30/25 jakoś tak poszedłem sobie do kazoo
i niechcący zobaczyłem amazoneczke.Tak se myśle jestem z kumpalmi to sem zaatakne :D m-star miałem i to wygladało tak ze wyszełem sobie z 3hp do tyłu :D a loocik jaki jakieś kamyczki kolorowe których nikt nie chciał kupić weś idź :D A potem jak wracąłem to sobie dobiłem chyba z 5 czy 6 tych laseczek bardzo fajne kobitki z nich =P szkoda że nie można ich poderwać :D :D 8o
A naco chodxić Palkiem ze skillami 30/30 na 8 lvl ? Ja jeszcze nie jestem na mainie ale wyrobie taki skill na trolach a potem sie zobaczy :D
Ja myśle ze lepiej jak najszybciej odbić 40/40 i 9 lvl i spokojnie na dvarfy i amazonki....
palkiem polecam zdecydowanie na poczatek trening, nawet do 70 dista
(55 dist i 5-6mlvl = 2 wieczorki spokojnego treningu) i dopiero wtedy expic, znacznie taniej to wszystko wychodzi i bardzo przyjemnie sie gra :)
siemadis
18-11-2004, 23:25
Cześć. Gdzie moge expić 40lvl skills >> 66/66 << (PACC) Nie mam pojęcia gdzie expić.
P.S - Dam rade bloknac Hero?
Cru helmet
C-armor
M-shield
P-legs
B-Sword
B)
Endder z Inferny
19-11-2004, 19:55
Ja expie na infernie druidem na Dwarfach kolo kazz w tych kopalnich trenie tyljko ranoi bo malo ludzi i pk a tak o 18-20 pkuje z Kumplem na 42 lv ;] a mam 15 lv i stoi w miejscu
mam 8lvl palka skille 30/25. gram na eterni w thais. dotychczas trenilem na szczurach i wilkach ale sie strzasznie dluzy miedzy advancami :( na czym powinienem trenic teraz i gdzie?????????
Dj Fara0n
20-11-2004, 12:02
Najlepiej z innym czlowiekiem trenic,bo monk jest za silny dla ciebie i nic mu niebendziesz zabieral ,a do awansu potrzeba blood hita
Ja mam pytanie czy magiem 28 lvl 38 mgl z eq C shieldem Noble armem warior helmem spike swordem p legami moge spokojnie bic guardy ??
Komandos Strong
20-11-2004, 15:58
czy na ghostland moe sie wybrac.
aha jak mozecie to dajcie jakas mapke ghostlandu :)
jestem 22 lvl knight
61/54
spike sword
guardian shield
p set
dark helmet
leather boots
nie dziwcie sie slabym stufem poniewaz ukradli mi 10k
gdzie moge expic
liczy sie dla mnie duzo kasy i srednio lub duz expa
thx z odpowiedzi
mam pytanie czy będąc knajtem i mając 18lvl Skille 42/25 (nie śmiecie się nie grałem tą postacią 4 miechy) 2magiczny i ew:
two handed sword
scale armor
soldier helmet
brass legs
leather boots
mogę zabić więcej naż 2 dwarfy soldiery???
A jak sobie poradze z valikiria knightem na 17 lvl ze skilami 45/43 ?? przed updatem z lekka pomoca uhow to 12 druidem bilem je bez problemu
Zielevitz
21-11-2004, 13:49
Moje skile 63/60, crown set, bright sword- gdzie expic? soldy, czy guardy?
cześć mam 14 palka ze skillami 52/41 eq: noble arm p legi c helmet kusze i bolty :) cz są to proporcjonalne rzeczy do tego lvl?? czy zjade beholdera?? cyce zabijam spokojnie ale nei wiem jak z beholderem bo nigdy nei bylem :P
Tibiańczyk
23-11-2004, 17:21
Siedz do 20 lvla na cycach(spiry i jakis dragon shield). Bh to dla ciebie pestka.
Galahard
23-11-2004, 19:42
Mam mały dylemacik, siedzę sobie na Lunarze, mam 31 lvl, 67/51 skile i nie wiem w sumie co się najbardziej opłaca. Myślałem o biciu vampów w dwócje (2xpall), albo standardowo dragi a później dl na wyższym lvl, albo inwestować pacc i w grupie pall, rycek i sorc (~32-35 lvl) próbować sił na necro... Jakieś idee? (zależy mi na możliwości ew. zarobku a za razem znalezienie sposobu na szybki exp, byle nie kosztem extremalnych przeżyć podczas huntów... ;] )
edit: jeśli chodzi o eq. to mam c-seta, w-helm, p-ammulet i t-shield. Blokowałem już bez straty życia slimy, cyce i inne ustrojstwo. Myślałem nad taką opcją żeby bić nieco jeszcze silniejsze stworki na tarczę a w trakcie produkować strzały.
-mam skille 31/28, początek 9 lvl, knight
- itemy: dwarven shield, scare armor, legion helmet, hatchet (musze to zmienić), studded legs,
Gdzie i na czym z takimi żeczami moge spokojnie pojsc skillowac?? do tej pory trenowałem na trollach ale robi sie to juz nudne.
Ard Archer
24-11-2004, 16:32
Chodz sokojnie na roty, dwarfy minosy, orki, orki spearmany, raty, bugi, poison spidery, spidery. Zabijaj dwarfy w kazogdzies tak do 15 lvl-a, idz poźniej na roty żeby na nich trenić skille.
A ja mam pytanko jedno mój eq to: knight armor, plate legs, crown shield, skull staff ( lub dragon hammer lub war hammer) warrior helmet, platinum amulet, ( kupuje niedługo knight legs ^^) mam skille nie zbyt dobre 50 przy clubach i 48 przy shieldingu. Lvl 21 Knight. Gdzie co moge zabijać???
Chodzi mi o takie potwory z którymi dałbym se rade bez UH'ów i nie uciekajac wrazie czego. Z góry dzieki :D
@up
Dobij do 60/60 (nie tak ciezko jak sie wydaje) i bez straty najmniejszego UHa mozesz expic na soldierach w Kazz. Jak jest wieksza grupa to full atk i staraj sie walczyc tylko z ~2.
poradzono mi zeby z 14 lvl (tera 15) i ze skillami 52/41 mam trenic na cycach niestety z noble arm p legami c helmetem szalikiem spearami i dragonb shieldem mam trenic na cycach do 20 lvl :) niestety cyce mnie jadom troche (fool def) np po 21,32 wiec som troche za silne wiec na czym mam trenic?? i expic??
to znowu ja :P do solideruw mam kawalek drogi a nei chce mi sie zmieniac miasta czy zamiast sollduw mógłbym trenic np na valkiriach?? jesli tak to do jakich skili mam tak trenowac??
Tibiańczyk
25-11-2004, 16:58
to znowu ja :P do solideruw mam kawalek drogi a nei chce mi sie zmieniac miasta czy zamiast sollduw mógłbym trenic np na valkiriach?? jesli tak to do jakich skili mam tak trenowac??Ja bym zainwestowal w nowy shield i dalej chodzil na cyce.Przeciez masz vitke.
nowwa tarcz tzn jaka?? mam dragon shielda to w jakom mam zainwestowac??:/ :(
Sheiron Van Dragon
25-11-2004, 20:14
Ja to jakis dziwny jestem najwyrazniej bo mam sobie 20 lvl rycerzem skile 46/42 i spokojnie bije sie z 4 soldami ja to jak se na maina wyszlem to se zrobilem skile 40/40 (na trolach) mialem wtedy juz 10 lvl wtedy zaczolem na amazonki hodzic i nic nie skilowalem na 15 lvl zaczolem ghule odwiedzac i mam tera knight set tawer shild worior helmet fire axe i naprawde BH bije spokojnie gardy terz albo ja jestem skis inny albo tu wszystkim cos marnie idzie.
ja mam pallka zaraz 44 lvl skill ~75 dokladnie niepodam :> bo rosnie ... gdzie moge expic bez straty lub z malymi stratami uh ?? pw plx
siemadis
25-11-2004, 23:16
Cześć.
El Knight 41lvl skills 67/67
Eq;
Cru helmet
C armor
K legs
Med shield
B sword
(Samera, best lvl 110 - dlatego takie eq)
dam rade wyblokować Black Knighta, Hero, DL'a, Necro?
O D P O W I E D Z C I E P L X
Rycerz skille:53/48 fs, crown armort, k-legi, c-helmet, t-shield...
GDzie moge ekspic chodzi mi o toczy cyce mnie beda mocno laly
Belhodery to dla mnie pestka:P
kierki11
27-11-2004, 09:27
Mam knighta lvl 41 skille 67/65 walcze niestety clubami....
Gdzie moge efektywnie expic, przynajmniej 40k expa na dzien.
PS. Gram 1-2h dziennie......
:cup: Knight radze do 20 lvlu skillowac do 60/60 w miedzy czasie bic sobie dwarfy i roty na kopalniach.... od 20 lvlu jzu jak dorobimy sie skili mozna sie wybrac na orki.. soldki... elfy i zrobic gdzies z 65/65 od 40 lvlu zrobic z 70/70 i bic na elf landzie cyce w cycopolis, Ork land na edron od 50 guardy cycopolis elf land, caly ork land an edron (procz gsa chyab ze dal chetnych) od 60 to jzu lajt... mozna sobie pozwolic na duzo..
Grajac sorcem do 15 lvlu rozwijalem go na goblinach an edron... potem roy i dwarfy do 30... a pozniej smoczki i cyco z sumonami a od 40 jzu bilem guardy, vampirki , necro , nawet 2 demonki ubilem, dle itp.
Your Gorrath :p
No więc mam sorcerera
Mój sprzęt:
-Broadsword
-Scale Armor
-Soldier Helmet
-Brass Legs
-Leather Boots
-Scarf
-Tarczy brak (miecz dwuręczny)
-około 90 platynek
Skille:
Level: 18
Magic Level: 18
Sword Fighting: 18
Shielding: 20
Powiedzcie na czym mam trenować i czy coś mam dokupić :) (wiem że muszę poprawić mój mlvl ale to tam ujdzie... ;) ) i jeszcze jedno... jakie czary mam kupować (mam LMM, HMM, UH, Summon Creature, Antidote, Light, Poison Field).
Król Pchel
27-11-2004, 22:09
Jestem Palem 23lvl skille 63/48 niemam pacca.I teraz pytanie na czym mam expic bo narazie to expie na cycach ale nudza mi sie powoli, jesli jest cos na cyzm mogl bym expic i duzo expa wyciagac powiedzcie plz.
..
Ja mam knighta(z pacciem) skille 58\56. Na czym moge expić bezpiecznie nie zużywając dużo run i zarabiając przyzwoite pieniądze?;). Zapomniałem dodać 22 level. K armor, p legsy,crown helmet, fire sword, tower shield. Prosze o szybką i konkretną odpowiedź.
Tc Masta
30-11-2004, 12:32
Gdzie mogę expić :
Sorc 19lv, skille 18/21, 29mlv, FACC
eqp fire sword, dragon shield, noble armor, plate legs, crown helmet, leather boots
Chodzi mi o expienie samym mieczem bo z HMM wypady narazie sie kompletnie nie opłacają (za male dmgs)... Próbowałem z Scoutami wybrać się na Guardy/Cyce ale zawsze jakiś miły 30lvlowiec wybija mi elfy "dla jaj"... A w Troll Moutains full ludu zawsze jest :(
Czy knight 16lvl 42/39 ma szanse z cycami czy nie? :(
Jestem knightem 34 lv 65/63 skille (sux :( ) EQ: c arm, c shield, c helmet, k legs, fire sword i giant sword. Nie wiem gdzie expić ;/ Jak możecie to powiedzcie gdzie chodzic i z czym (chodzi mi czy z GSem czy z FSem i c shieldem)
Ok wiec tak jak napisalem wyzej niewiem czy mam szanse z cycami... :baby:
Poniewaz nikt mi nieudzielil odp. to se pod awansowalem tera mam 18lvl 43/40
i p-set steel helm scimar i d-shield i jestem szczesliwy:D
Lord Skellen
01-12-2004, 22:32
Ja proponuje usunąć ten topic... po update tibii jest on lekko mówiąc nieaktualny i gratuluje ludzią którzy pójdą na gs-y z lvl 25 :) Usuńcie ten topic i dajcie nowy - identyczny, bo nowi gracze mogą się bardzo naciąć...
albo usunąć stare posty... ten temat się trochę rozrósł...
zalożenie nowego topicu może być, ale po grudniowym update w tym roku.
ontopic - mam rycka 13lvl skille 36/31 eq: longsword, scale armor, dwarf shield, iron helmet, brass legs + 1,3k w depo i zbieram na spike sworda
na czym mogę trenić ?? na razie trenie na trollach i orcach (zwyklych) + czasem wilki. nie bardzo sie znam na tibii :baby: . mieszkam w thais, mogę iść na roty pod greenshore ??
ps. w tej dziurze na południowym zachodzie greenshore jest rope place ?? raz się naciełem na taką dziurę w troll mountains, wylądowałem koło slimów (dobrze że znalazlem polaka i ruska którzy mi pomogli)
--edit--
juz mam skille 37/32 i 27k expa, odpowie mi ktos ??
Matheavyk
04-12-2004, 19:21
Jestem palem na 15lvl ze skillami 49/40. Gdzie moge expic i na czym???
Ale oprocz kazz i kopalni z dwarfami X(
Dudek_13
05-12-2004, 11:23
Gorąco polecam Ghostland obok Carlin świetnie sie palem expi gdy nie ma ludzi na ghulach jak juz masz troche lepszy sprzęt możesz zejść poziom niżej i pobic FD oraz mnóstwo ghuli
Sir Jagoda
05-12-2004, 12:15
Ja swoim knightem 8 lvl ze skillami 45/45 chodziłem na dwarf soldiery(mam crown armor, plate legsy, soldier helmet :(, fire axe i dragon shield )
mam 17 lev, skile 53/44 magic lev 7
c-helm, plate armor i legsy, dvarven shield
Gdzie moge expic z lukiem lub spirami?
Dudek_13
05-12-2004, 13:58
Odsyłam do mojego posta troche wyżej na temat expienia na tym lv chyba można chodzić do HG niektórzy juz próbowali a trenić oczywście dvarfy w kopalniach lub summonowanego monka bic =]
albo usunąć stare posty... ten temat się trochę rozrósł...
zalożenie nowego topicu może być, ale po grudniowym update w tym roku.
ontopic - mam rycka 13lvl skille 36/31 eq: longsword, scale armor, dwarf shield, iron helmet, brass legs + 1,3k w depo i zbieram na spike sworda
na czym mogę trenić ?? na razie trenie na trollach i orcach (zwyklych) + czasem wilki. nie bardzo sie znam na tibii :baby: . mieszkam w thais, mogę iść na roty pod greenshore ??
ps. w tej dziurze na południowym zachodzie greenshore jest rope place ?? raz się naciełem na taką dziurę w troll mountains, wylądowałem koło slimów (dobrze że znalazlem polaka i ruska którzy mi pomogli)
--edit--
juz mam skille 37/32 i 27k expa, odpowie mi ktos ??
plis, odpowiedz mi ktoś. muszę trenować, ale nie mam na czym. z rotem sobie chyba poradze skoro zwyklego mino rozlozylem 6 szotami. ale gdzie mam te roty znalezc ??
ps. jutro bede mial 14lvl
--edit--
juz mam 14lvl, i 1,75k. skille 38/33 i znalazlem fajne miejsce do trenowania (takie podziemia z rotami po lewej stronie północnego wyjścia z thais). wiem ze zabije spoko rota, minosa i orc warriora. nie wiem czy zabije skorpiona, jak mnie dzisiaj trafil pierwszym shotem za 31 i zatruł to wole nie próbować. dwa pytania: 1) zabije skorpiona sam ?? 2) gdzie kolo thais znalezc roty na ktore nikt nie chodzi ??
Ultimus Skydiver
06-12-2004, 09:05
1) zabije skorpiona sam ?? 2) gdzie kolo thais znalezc roty na ktore nikt nie chodzi ??
Scorpiona jestes w stanie sam zabic jesli potrafisz ;]
a nie ma takich rotow ale mozesz sprobowac na Fibule isc jest tam bardzo duzo rotow na ktorych nie ma zbyt wielu ludzi ;)
Scorpiona jestes w stanie sam zabic jesli potrafisz ;]
będe potrafił jak mi powiesz jak go zabić :] opłaca się zurzyć hmm-a na skorpiona ?? :] albo mana/life fluida/fluidy ??
Święty Paladyn
06-12-2004, 15:26
Gdzie expic ze skiliami 64/43?(tereny dla facc)
Astius Jilnoy
06-12-2004, 17:19
Up:
Oklepane schematy czyli dwarfy guardy albo hellgate. Jest też inna możliwość
jeśli masz 29 lvl(podpis) to na smoki możesz iść lub na coś innego z blokerem.
Barerujo
08-12-2004, 21:21
Gdzie mam expic ze skillami 51\27 19 lvl <palek> Narazie chodze na cyce kolo Thais ale musialem sie przeprowadzic do Carlin (domek :) ). Probowalem na Femor Hills z cycami ale BARDZO slaby resp. Gdzie mam expic? Nie chce odchodzidz daleko od miasta.
Czy z 20lvl'em i 55 distem palek da rade expić na guardach? czy może większy level/dist?
uzdrowicielka
09-12-2004, 17:43
No więć mam :
14 lvl
skille 42/40
2 mlvl
dragon hammera
plate amora
leather buty
plate legsy
i dwarven shield
gdzie i na czym mam expic ?? zgory pozdro
JJjos_Tm
10-12-2004, 13:37
Ja tam gram sobie palkiem mam 9 lvl i bije cyce :| (ze strzalami) a takto trenie i ze sperami na WW i amazonki (ewentualnie na valkirie ze strzalkami) ;) o i jeszcze cos do gremlina....... jeśli ty chodzisz na 25 lvl'u na GS'y to jesteś dobry..... przecież one gonią palkow na 70+ a slabe tes nie są .... ja juz niewiem
Slupecki
10-12-2004, 15:27
pomóżcie czy pojade sam solo 1 dwarf soldiera ze skllami 28 / 26 1 mlvl 9 lvl knight i scale arm , dwarfen shield , scimitar, dark helmet i bronze amulet??
uzdrowicielka
11-12-2004, 11:42
raczej nie poradzisz :/
--------------------------------
No więć mam :
14 lvl
skille 42/40
2 mlvl
dragon hammera
plate amora
leather buty
plate legsy
i dwarven shield
gdzie i na czym mam expic ?? zgory pozdro
JJjos_Tm
11-12-2004, 11:47
Z HMM'ami i UH'ami :D:D:D:D a co do Ciebie Uzdrowicielko......Moim zdaniem - Zamek....
Master Gutek
13-12-2004, 19:52
dla sprostowania:
Knight'ci
8-12 lvl -trolle,gobliny itp.
12-24- roty,orci,orc warriory,orc spearmany, minotaury,
24-35 - orc warriory,orc spearmany,dwarv soldier,cyclops,beholders,slimes, elf scouts,
35-60 - jesli masz pacc to cyclopolis jesli nie to kazz
skille:
8-12 lvl- najlepiej okolo 45/45
12-24 lvl - najlepiej 55/55
24-35 - najlepiej cos okolo 65/65-68/68
35-60 - najlepiej 75/75+
Paladin
8-12 lvl - roty,gobliny itp.
12-25 - cyce,ghoule,DSy
25-60 lvl - Gsy,smoki,orc lidery,orc bersekery,dwarv guardy
Skille:
8-12 - 40/30
12-25 - 55/40
25-60 - 70/50+
Sorc/druids
8-12 - trolle,gobliny itp.
12-28 - roty,cyce
28-35- smoki,Gsy,cyce FSy
35-50+- hunty z blokerem najlepiej na WRL,DL,demons
50 lvl+ - masowe hunty,Gsy,smoki,Dle,Demony,WRl,behsy all co mozna zabic z blokerem
Nie zgadzam sie z tym ze niby pall dopiero na 12-25 lvl moze chodzic na cyce!!Ja mam 10lvl palla (razenof,nova) skille 39/32 i spokojnie chodze na cyce!! :evul:
Gdzie expić palkiem 25lvl, 60 dist?
Guardy, czy hellgate? Gdzie można więcej zarobić 8o ?
Hauziczek
13-12-2004, 20:40
Czy poradze sobie z GS ??
B)
Knight 38 lvl
skills 65/62
Mlvl 5
uzdrowicielka
13-12-2004, 21:35
Z HMM'ami i UH'ami :D:D:D:D a co do Ciebie Uzdrowicielko......Moim zdaniem - Zamek....
?? Jaki zamek ?? thx z gory za odpowiedz :]
Lord Hezoto
13-12-2004, 21:53
Mam skille 52/52 fire axe crown shield k set cru helm
Gdzie bedzie najlepszy i najszybszy exp??
- soldiery kolo kazo
- roty na darashii
- larvy na ankrahmun
- czy moze jeszcze jakies inne miejsce??
Prosze o odpowiedz
Tibiańczyk
14-12-2004, 17:57
Mam skille 52/52 fire axe crown shield k set cru helm
Gdzie bedzie najlepszy i najszybszy exp??
- soldiery kolo kazo
- roty na darashii
- larvy na ankrahmun
- czy moze jeszcze jakies inne miejsce??
Prosze o odpowiedz
1.Potren skille i lec do cyclopolis
2.Soldiery (jak nie ma duzo ludu)
3.Rotki (spora kaska)
5.Larvy (skad taki pomysl)
Co byście poradzili do huntowania dla:
1. Knighta
- 26lev, 60/60, 4mlev
- Steel helmet, dragon shield, noble armor, fire sword, plate legs, boots, scraf
2. Pala
- 19lev, 55/43, 9mlev
- Steel helmet, plate armor, brass legs, boots, crossbow or bow
PS: I czy dam rade palkiem na w.w skilach i levelu z blokerem ubić wmiare szybko draga?
Pzdr.
Deamon Master
15-12-2004, 17:38
A więc jak wspomniałem mam pytanie gram na danubi i mam
:lucznik:17 level
skills:57/35
eq:steel helmet,k armor,p legs,
Czy poradził bym sobie z dragiem solo? (oczywiście uhy obowiązkowo)
a jak nie to proszę o radę tzn. co mam zrobić żęby sobie poradzić
WSZYSTKIM THZ za odpowiedzi
(NIEPISZCIE UWAG DOTYCZĄCYCH SKILI BO WIEM ŻE NIENAJLEPSZE:p)
POZDRO ALL
A na co moglbym chodzic najtem? bardziej mi zalezy na kasie niz na expie
knight 25 lvl
4 m lvl
sprzet: crown armor, knight legs, crown shield, fire axe, crusader helmet, scarf i lether booty
najlepiej zeby byl jakis dobry resp kolo carlin
Nazwa:Shakal The Paladyn:flaga_pl:
Profesja: Paladin:lucznik:
LVL:17 rosnie:cyclops:
Skille:60/46:elf:
MLVL:9:mag:
---------------------------------------------------
Potworki solo i z blokerem:
http://69.56.199.198/tibia/monsters/dragon.gif z blokerem Joru 30 knight
http://69.56.199.198/tibia/monsters/demon_skeleton.gif z blokerem Nocekk 27
http://69.56.199.198/tibia/monsters/orcberserker.gif solo w swiatyni w AB
http://69.56.199.198/tibia/monsters/dwarfguard.gif z blokerem ale nicka nie pamietam :)
--------------------------------------------------------------------------
Gdzie moge expic z takimi skilami??
Elite Knight 63\60 24 lvl 4 magiczny
Equip K arm, p legsy, c helmet, tower shield, fire sword.
Na czym expić, chodzi mi o dobry loot i szybki exp :)
Nazwa:Shakal The Paladyn:flaga_pl:
Profesja: Paladin:lucznik:
LVL:17 rosnie:cyclops:
Skille:60/46:elf:
MLVL:9:mag:
---------------------------------------------------
Potworki solo i z blokerem:
http://69.56.199.198/tibia/monsters/dragon.gif z blokerem Joru 30 knight:crusader:
http://69.56.199.198/tibia/monsters/demon_skeleton.gif z blokerem Nocekk 27 knight:crusader:
http://69.56.199.198/tibia/monsters/orcberserker.gif solo w swiatyni w AB
http://69.56.199.198/tibia/monsters/dwarfguard.gif z blokerem ale nicka nie pamietam :)
--------------------------------------------------------------------------
Gdzie mam expic niech mi ktos powie!!!!
neapolitan
16-12-2004, 19:21
Ja obecnie mam Knighta na 92 lvlu ze skilami 123(Sword) i 111(Shielding)nie mam klopotow nie bawie sie w Gsy itp. Na solo to wole Hero.Banshee.Warlocki Ostatni zabile 10 Dragon Lordow i wypadlo mi (UWAGA!!)5 Dragon Sclae Maili zachwyilem sie !! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Jednak dla lvli 30 ze skilami ok 75/75 poleam Poha a dokladniej Orci Warlordy i Lidery Powodzenia w expienu i skillowaniu :)
Wojownik Hybrydy
17-12-2004, 13:03
Mam pytanie, proszę nie denerwujcie sie ale mam pytanie gdzie mogę loocić ze skillami 64/47? Jakiś dobry potworek który bym pokonał, w jaki sposób i czy muszę się ubezpieczyć w dużo UHów? Mam 17 lvl ale w każdej chwili mogę zrobić lepszy ;)
Na co mozna isc przy skillach 72/70 zz eq: bright sword, giant sword, golden armor, crown legsy, crusader helmet, platinum ammulet, bohy, demon shield. Tylko interesujom mnie hunty dla graczy free oraz aby z expowiska wynosic duzo expa :)
cYa :evul:
moj char to paladin 23lvl 63/48 p-set crusader helmet, guardian shield. na czym moglbym expic uzywajac spearow i najlepiej napiszcie tez na co bede mogl huntowac ze spearami na wyzszych skillach, bo moge jeszcze troche potrenic, ale musze miec motywacje :p narazie siedze na soldkach ale troche malo juz tych kopaln sie robi ;( aha i jeszcze gdzie znajde jakas mila miejscowke z beholderkami i niczym innym (silniejszym) ze srednim respem - chce uzywac kuszy albo luku, moge sie wspomagac UH'ami
btw - do modkow: moze by tak oczyscic ten temat? bo mi to sie wydaje ze nikt oprocz tych z pytaniami tu nie zaglada...
Witam
Mam pytanie...
Mam knighta na 13 lvl
Skille: 41/39
Magic lvl: 2
Sprzet:
Plate Armor
Plate legs
D-shield
Dark helmet
Serpent Sword
Scarfe
Mieszkam w Kaz nie mam Pacca i chcialbym sie dowiedziec gdzieznjaduje sie jakies expowisko na kotrym moja postac moglaby spokojnie sobie expic (malo ludzi, non pk:))Np jakas kopalnia z rotami, dwarfami, minosami.... Prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje i pozdrawiam.
slimaczek
19-12-2004, 18:54
Ja mam knighta 21lv skille 60/58 i expie na ghostland na ghoulach, exp fajny loot tez a ghoule rzadko co mnie walna wiec uhow malo idzie. Gram na samerze wiec ten teren jest rzadko zajety..
moj char to paladin 23lvl 63/48 p-set crusader helmet, guardian shield. na czym moglbym expic uzywajac spearow i najlepiej napiszcie tez na co bede mogl huntowac ze spearami na wyzszych skillach, bo moge jeszcze troche potrenic, ale musze miec motywacje :p narazie siedze na soldkach ale troche malo juz tych kopaln sie robi ;( aha i jeszcze gdzie znajde jakas mila miejscowke z beholderkami i niczym innym (silniejszym) ze srednim respem - chce uzywac kuszy albo luku, moge sie wspomagac UH'ami
btw - do modkow: moze by tak oczyscic ten temat? bo mi to sie wydaje ze nikt oprocz tych z pytaniami tu nie zaglada...
Mógłbyś pójść na behe kolo venore gdzie trzeba miec key: 5010 (tam gdzie jest quest na BK
Gram na valorii wiec tu jest bardzo duzo ludzi i wszystkie te popularne kopalnie sa zajete dlatego szukam jakis innych. A na ghulach jescze nie moge bo za slaby jestem.
Marcepanowy maciek
19-12-2004, 21:03
ja mam sposób dla paladyna na jakimś 8 lewelu lub ze słabymi skillami.Bierze sie z 5 spearów i jakiegoś shielda, włącza na ful deffa i sie nawala w jakieś bugi lub trolle (ewentualnie można spróbować iść na roty lub dwarfy w kopalniach koło Kaz)
Marcepanpwy maciek ,paladyn,12 lvl,5 mlvl,skils 42\31,
eq:p-set,soldier helmet,łuk i strzały,zwykłe buty
Wojownik Hybrydy
20-12-2004, 10:06
Hej, może to nie jest związane z tym tematem, ale dlaczego wszyscy odpowiadają na pytania następnym pytaniem?! Ludzie może też troche podpowiedzi a nie: jeden post "MAM PYTANIE" a zaraz po nim "MAM SKILLE xx/xx GDZIE MÓGŁBYM EXPIC?"
dajcie na luz i tesz troche odpowiadajcie, wydaje mi sie że ten temat odwiedzają same noobki i tylko mają pytania, raz na rok odwiedzi "nas" jakiś "MASTER" i wtedy baja :P
Siemka
Jestem Knightem Skille 40/39 mieszkam w carlin
jastanawiam sie na czym expic / zdobywac kase bo roty troche mi sie znudzily X(
acha:
plate helm i armor
brass legs
dvarf shield
leather legs
berserker axe
Ja tam pokazuje teraz koledze jak sie strone internetowa wlacza bo on nie umie tego robic 8o
Knight, non-pvp
11lvl, skills - 43sword fight, 42shielding
Kazordoon i okolice ( ab? )
P-set, albo Scale armor i brass legs, steel helmet, l-boots, two-handed sword albo scimitar i dwarven shield :)
Mastersss
21-12-2004, 12:56
Podaj jeszcze aktualny eq hax bo inaczej nie wiemy co ci doradzic ;]
Tuke-Nalek
21-12-2004, 19:24
Siemanko ! Mam takie 4 ( :evul: ) pytanka odpowiedzcie mi plz:
1. Czy mam dobre skile: 9lvl-41/39-3m.lvl :)
2. Czy już Mam iśc expić czy dalej trenić ?
3. A jak jusz iść expić to gdzie? :P
4. Wspominaliście o Ghul Landzie ( czy coś takiego ) czy ktoś by mógł zamieszcić w tym temacie mapke jak tam dojść ?
Z góry Wielkie THX !!!!
Pozdro dla: Zowu and Żywiec Zdój Jesteście THE BEST FROM THE BEST :cup: :evul:
Kujawaxx
21-12-2004, 19:51
Ja swojego paladyna w miesiac rozwinalem do 30lv i skili 70/57
Jeśli chcecie wiedzieć jak to prosze bardzo:
Zacząłem na foldzie do skili 45/45 (jakos rowno lecialy)
Później przeniosłem się na darashie i skilowałem tam na rocikach do 60/49
(i tu smutna wiadomość dla FACC-ów wam pozostaje folda)
Od tych skili i juz z tylko P-secikiem i G-shieldem (jak ja) można spokojnie skilować dalej na cyklopach koło Thais. Na nich właśnie doszłęm do 70/57 i teraz mam zamiar skilować aż mi nie wskoczy 60 shielding, a potem się zobaczy. DOPIERO TERAZ radze wziąć się z expienie. Wiem że bardziej leniwi gracze wolą robićto wcześniej ale z dobrymi skilami szybciej zrobicie level.
Aha i expić radzę na HG (Hell Gate), na DS-ach. Cyclopolis odradzam z powodu dużego "zaludnienia". No i to by było na razie tyle. Możecie się z czymś nie zgadzać ale ja tylko mówię jak JA to zrobiłem. Mam nadzieję że pomogłem komuś zrobić postać która na 30 lv nie musi expić na ghoulach (jak niektórzy moi znajomi). :lucznik:
Zaznaczam że zajęło mi to tylko miesiąc
Myślę że expić na levelach od 45 można z zabujczą prędkością na skale dragów między darashią, a arkhanum zresztą jak nabije levelek to potwierdze bądź nie. Możnaby i wcześniej ale chodzi o małe zużycie UH
o a zmieniając temat gdzie moge kupić klucz ...
chodzi o ten na folde:
schodzi sie podziemie idzie w dół do takiego trójkąta i zaraz na prawo jest takie pomieszczenie z minosami do którego potrzeba klucz (są tam minosy, mino archer i bugi )
prosze o pomoc 8)
bardzo prosze :)
Jak qpic jak masz go w skrzynce nie daleko minosów (za fire fieldami radze wziasc 1 destroy field chyba ze bedziesz mial 91 + hp :P)
1. Czy mam dobre skile: 9lvl-41/39-3m.lvl :)
2. Czy już Mam iśc expić czy dalej trenić ?
3. A jak jusz iść expić to gdzie? :P
4. Wspominaliście o Ghul Landzie ( czy coś takiego ) czy ktoś by mógł zamieszcić w tym temacie mapke jak tam dojść ?
1.Sądzoc po mlvlu jestes knightem i jak na 9 lvl masz calkiem nie zle skille.
2.Poexp sobie do 15 lvl i wtedy dobi skille do 60/60.
3.Moze i masz nizle skille ale zycia masz malo to radze expic na foldzie.
4.Dzizas jak mnie to denerwuje ... Ghostland nie ghulland wychodzisz prawym wejsciem z Carlin i idziesz az dojdziesz do takich jakby murów z krzaków ... wtedy idz kolo tych murów az znajdziesz 3 parcele (mam nadzieje ze wiesz jak po nich wejsc ;] ) i masz Ghostland (radze uwazac na DS'y bo czasami trafia sie ze sa bardzo blicko zejscia , ale i GS'y tez tam są ja bynajmniej jednego widzialem i ledwo ucieklem.
Hej mam 18 level staty 47/47 knightem
wiem ze niesą dobre ale niemoglem jusz wytrzymac
mam pytanie jakie sklie powinienm miec na 20 levie??
p.s no i zostalo 82% do magic levla 4:D
Slagolash
24-12-2004, 17:37
To ja sie tesh spytam......
Czy ze skillami jak w podpisie, eq: plate set, bh shield, knight axe, dark helm i scarf, mogłbym zabić beholdera? Dodam, że radze sobie z cycami, czy bh są porównywalne (słyszałem takie opinie)?
Mastersss
25-12-2004, 00:05
powiem ci tak jesli nie masz 4 mlvl zeby wrazie czego sie uhnac to nie prubuj.
jesli jednak masz ten 4mlvl zeby sie uhnac dasz rade zeby na behe isc i cos zarobic skille musze byc co najmniej 65/65 ;]bardzo mile potforki czesto expi sie na nich nawet do wyzszych leveli;]
PYTAM PORAZ 3 JUSZ 2 RAZY NIEDOSTALEM ODPOWIEDDZI :/
Namiłem sobie 20 level mam statsy 50/50 do ilu powinienem dotrenowac i jaki eqp miec
p.s i na czym expic z zdobytym qxp/statami
PLZ POWIEDZCIE
Gdzie mam expic na 94 lvl ze skillami 95/94.
Chwileczke...ekhem .
Sam sie już zapomniałem :-)
Czy naprawde ludziska tak trudno wam poszukać odpowiedzi na dane pytanie ?
Jezeli ktoś, kto ma podobne staty do waszych i pytał sie o to samo o co wy chcecie sie spytać , to może dajcie sobie spokój ? ;p
Mętliku dostałem po przeczytaniu paru stron tego tematu.
10 postów typu "Mam xx i xx/xx gdzie expic plz " :P
@muma~~
Na poczatku zadaj sobie za***iscie wazne pytanie :p
"Czy dobrze ci sie gra z tymi skillami co teraz masz :P".
Jeżeli poczujesz niedosyt (chciałbyś mocniej bić itp) to potrenuj , jezeli nie po prosu graj dalej :-)
Gdzie moge "bezpiecznie" Expić na lvl 26 Knight 60/62(shielding większy bo miałem na początku cluba i przenosłem sie na sworda)eq Bright sword Crown shield dark helmet chwilowo bo wypadlem :P P legi K armor 4 m lvl Mam pacca
jestem knight 15lvl ze skillami 38/35 mam pacca :cup: poradzcie mi gdzie mam expic wiem ze skille slabe ale mam dobre eq :p p-set stell helmet dragon shield fire sword.I mam 2mlvl :kon: i co do dwuch soliderow bo ktos poruszyl ten temat blokuje je dla kumpla i maxymalnie 30hp mi zjado plx szybko odpowiedzcie
best solo:beholder
best blocker:beholder
P.S. sry za jezyk chyba zkumacie spiesze sie B)
Gdzie moge "bezpiecznie" Expić na lvl 26 Knight 60/62(shielding większy bo miałem na początku cluba i przenosłem sie na sworda)eq Bright sword Crown shield Warrior helmet P legi K armor 4 m lvl
ja ci mowie ze mozez isc spokojnie na soliderki i tam expic do 30-36lvla a potem zejdz na poziom 3 ale tylko z uhami ;) a oczywiscie na kopalniach :p
pihorinio
27-12-2004, 17:20
Yoooo.... tylko sie zapytam zy dał bym rade zsolować Yeti na 45lvl elite skille 80/80?
Hej chcialem sie zapytac czy damy z kolga rade smokowi
Ja mam 21 level knight 51/51 bede walczyl halabarda (4 mglvl)uhy
On pall na 15 50 distanca kusza i obaj bedziemy jeszcze z hmm
czesc mam knight lvl 15 skille juz troszke lepsze 39/37 poradzcie mi gdzie mam expic zeby szybko nabic 20lvl mam 2mlvl zaraz 3 wiem ze najpierw skille ale ja musze miec deserta i dlug splacic :( ale mam dobre eq ;) :p-set steel helmet dragon shield i fire sword :cup: pisze juz drugi raz i nie dostalem odpowiedzi
P.S.sory za ortografie ale mi spieszno i nie lubie wstawiac przecinkow i ć,ż,ź bo to duzo czasu zajmuje mam nadzieje ze mnie zrozumiecie :p
best solo:beholder z uhami B)
best blocker:beholder takze z uhami :]
Idz na 1 i 2 poziom kopaln niedleko kazz
tam jest ogrom dwarfow i rootwomow tore powinny ci dac niezlego loota+duzo expa
Święty Paladyn
28-12-2004, 12:12
Gdzie moge expic ;) voc:Knight 4 mlvl skills 60/59 20 lvl.Słaby Stuff(nowy świat)jestem facc.
czesc mam knight lvl 15 skille juz troszke lepsze 39/37 poradzcie mi gdzie mam expic zeby szybko nabic 20lvl mam 2mlvl zaraz 3 wiem ze najpierw skille ale ja musze miec deserta i dlug splacic :( ale mam dobre eq ;) :p-set steel helmet dragon shield i fire sword :cup: pisze juz drugi raz i nie dostalem odpowiedzi
Lol, chwalisz się, że masz dobry eq ? ja od 12 lvla mam warrior helmet, knight armor i axe, plate legi, guardian shield, co ty na to ;) Ja tam sie nie pytam na czym expić, bo kopalnie są najlepsze, do tego amazony fajne w Venore, ale dużo ludzi. A to napisze taki mały poradniczek dla Knighta:
1. Wychodzisz z rooka, kupujesz dobry eq (scale armor, brass lub chain legs, m-star/longsword/orcish axe, soldier helmet, dwarven shield) i na Waspy do 10 lvl w AB' .
2. Jak już go nabijesz to idziesz na zamek (też AB'), na zmiane z waspami do 12 lvlu.
3. Od 12 lvlu mykasz na Amazony, jak masz skille ponad 20/20 ( a napewno masz ) to bijesz czasem Valkyrie.
4. Robisz na Amazonach 13-14 lvl i na kopalnie, od razu na zwykle dwarfy i soldki i tak myśle do 25 lvlu nawet (oczywiście można powyżej 20 z UHami na guardy spróbować, ale radze z high lvlowym kumplem).
No to tyle, aha i 0 (!!) treningu, skille same skaczą, może masz marne, ale za to w miare szybko exp idzie. Ja zrobiłem tak jak mam, i od 8 lvlu w tydzień (!!) zrobiłem 15 lvl, a mam marne skille bo 36/32.
Goki Douger
29-12-2004, 17:02
Jestem knightem,z levelem 19 i skillami 45/43.Mamy z kolegą kłopot i dylemat.Chcemy spróbować swoich sił na dragonie.Mój kumpel ma ten sam level i skille co ja.Poradzcie.Mamy iść czy nie?Co wziąść ze sobą,jak się przygotować?Z góry dzieki...piszcie na prv...
kurdzikus
29-12-2004, 19:05
Najlepiejj jak juz masz tak 15 lvl i skile 30/30 mozesz isc juz na rotwormy kolo carlin za goblinami w lewo lub i whodzisz do dziury i sa rotwormy ale znajdzi sobie jakis armor najlepiej p-armor ale moze byc i scall. Lepiej jest pod venore gdzie masz wiecej rotwormuw niz w carlin.
Najleprze obiekcje wsrud lvl sa takie:
1. 1-4 niestety tylko raty
2. 4-6 poison spidery spidery i trole
3. 6-8 orcy i to co wyzej
4. 8-10 zwykle orcy i gobliny
5.10-15 orcy, dwarfy aale tylko pojedyncze moze ze masz dobre skile
5.15-20 orcy. dwarfy soldiery, dwarfy najlepiej jak se pujdziesz do kopalni kolo cazo tylko uwazaj bo durzo luruja
slimaczek
30-12-2004, 22:49
To chyba musisz miec niezly equip. Ja mam knight steel helm, guardian shield, spike sword, noble arm, plate legs, buty, skille 60/58 i mi czesto bierze po 10 prawie co 3-6 hit Na 50/40 bral mi po 20-30 ^^
dodaj jeszcze ile czasu dziennie grasz bo ja w tydzien z 8 przeskoczylem na 17 ze skilami 50/50
@up up
Ano można troszke potrenić, ale bez przesady, żeby mieć skille 70/70 trzeba trenować bez przerwy 12-14 godzin dziennie przez tydzień, poza tym skille idą same jak już powiedziałem.
@up
Teraz już niewiele gram bo szkoła jest, ale miałem tydzień przez święta wolnego kompa, i grałem około 10-12 godzin dziennie, z czego około 2-5 to expienie, ale trzeba zauważyć ze czasem jest więcej ludzi a czasem mniej. Obecnie mam 22 lvl, zrobiłem go w 9 dni od 8 poziomu, skille marne bo 47/44, ale soldki itd biore lajtowo.
Sir lapciuch knight
06-01-2005, 20:16
Jestem knightem 26 lvl , 5 mlvl moje skile to 66/65 :] Eq : golden armor , crown legs , cruz helmet , bs , demon shield , p ammy . Czy moge expic na guardach ??
Ja mam Skille 55///42 i expie na HG :) (HellGate) Biore se 400 boltoffff i ide na DS Bije az mi sie bolty skoncza i wracam loot to okolo 500 gp i mass viking helmets :) normalka waracam z ok 1 k po 1h expienia i nabijam ok 5 k expa jak nie wiecej :)
Tibijski sorc
08-01-2005, 14:10
Dla ciebie liczy sie tylko loot a dla mnie skille i mlvl i nie ma tu nic do gadania zaden loot noobie!! :]
rafal kopi
08-01-2005, 23:19
na jakiego potworka mnie najbardziej stac (pisac prawde ;) ) majac 16 level skile 51/49 EQ p-set steel helmet dragon shield spike sword leather boots B)
Szymek007
09-01-2005, 02:41
Ja mam knighta 25lvl 62/59 i expie (bez śmiechu) na fibuli :D , a loot robie jako bloker orc riderów, mino guardów, orc berserkerow. Loot jest ok, mglvl leci, a skille przy okazji rosna, zresztą na fibuli także mozna lootbagi robić, nie polecam noobom bo 2 ds mogą ich zabić(gfb + blokada przez roty i deada newbie zalicza :evul: )
Gdzie moge znalezc roty kolo venore (mapki lub BARDZO dokladne opisy plz:))
szczegulnie by interesowalo mnie miejsce takie jak Rotnest jesli ktos wie gdzie jest prosze napisac( takze mapki lub dokladne opisy)
P.S JEstem newbie:) dlatego prosze o mapki lub opisy
Iris on Eternia
11-01-2005, 10:31
23royal 59/46
Ma ktoś pomysły?
12Pal 49/39
Gdzie expic ?
prosze o szybką odpowiedz -.-
Gdzie expić:?
Skille: 44/35
Lvl: 15/16
Knight
skille 40/33
eq:soldier helmet, scale armor, spike sword, steel shield, brass legs.
knight 12 lv
Miasto : Thais i prosił bym blisko thais'u
Z góry dziękuje
30lvl, 65/63, 4mlvl
Steel helmet, dragon shield, noble armor, fire sword, plate legs
Elite knight
Ma ktoś jakieś pomysły?=p Próbowałem na scarabach ale troche za mocno obrywam, na soldierach to resp prawie zawsze zajęty.
Pozdrawiam.
Lord Adax
13-01-2005, 20:56
Ja grajać palladynem na thais nasówa sie tylko jedno miejsce.....WIOSKA CYCÓW można tam nabić(jeśli resp jest wolny) 15k expa na 1h..czyli grajac 5h mozna zrobic 20 lvl!!oczywiscie zaczynamy tam expic majac odpowiednie skile(inaczej idzie zbyt wiele strzal)majac 2 mlvl 9 lvl i skile okolo 40/40 mozemy spokojnie isc expic(majac czar na strzaly)co do innych miast to nie mam pojecia gdzie expic ponieważ expie tylko i wylacznie na wiosce cyców :evul: mając więcej czasu na trening:)
Ja obecnie mam Knighta na 92 lvlu ze skilami 123(Sword) i 111(Shielding)nie mam klopotow nie bawie sie w Gsy itp. Na solo to wole Hero.Banshee.Warlocki Ostatni zabile 10 Dragon Lordow i wypadlo mi (UWAGA!!)5 Dragon Sclae Maili zachwyilem sie !! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Jednak dla lvli 30 ze skilami ok 75/75 poleam Poha a dokladniej Orci Warlordy i Lidery Powodzenia w expienu i skillowaniu :)
Aż sie dziwie, że cie nikt nie wyśmiał -.- takie hity to sobie głęboko w d***wsadź... Poczytaj sobie gdzieś jakie Bubble ma skille, a nie kłam tu że masz 123 sworda i 111 shielda.
@Wordos: koles sobie robi jaja a ty przezywasz jak by ci matke zabili.....
@WSZYSCY KNIGHTCI 10-18lvl skille od 30/30 do 50/50 soldiery i roty bijcie...
od 60/60 mozna isc na soldki i orc tower kolo ab... Kiedys mialem knighta iod skilla 55/55 na 19lvlu do skilla 62/60 na 25lvlu chodzilem na soldki albo orc tower i tam expilem.. teraz mam elite knighta 68/69 na 23lvlu.. najpierw zrobcie skille to moja rada... bo tak do konca zycia bedziecie tluc dwarfy ;)
@magiczne postacie caly czas exp do 30lvlu na czyms co z broni ubijecie ewentualnie od ~25lvlu i~35mlvl mozna z blokiem na jakiegos hunta skoczyc ;) sam mialem eldera 22lvl i 36mlvl ale za duzo nim runnie uzywalem ...
@palkowie: mialem pala 23lvl 66/58 i kuszy uzylem 2 razy.. na drag huntcie i gs huncie. trenujcie i to wszystko.. od shieldingu ~49 z drag shiledem i ~k set mozecie chodzic na cyce ze spearami i fajny tren wtedy jest starajcie sie brac je pojedynczo.. uciekac itp. Exp i skill szybka ida.. moj kumpel od 20lvlu i dista 60 czasem szedl pod brame fortecy orkow.. mozna probowac ale uwaga na zerki! brac je najpierw!
wiecej niestety napisac nie moge bo nie mialem wysokich lvlow :) ale to sie zmieni! powodzenia
Hello !
My Polish friends said me, that on this subject everybody says about "Where can I get levels on skills xx/xx?", I have small question then...
Where Can I Get Levels?
67 lv | skills 84/82 | 6 mlv | elite knight
Heradill
17-01-2005, 19:19
23 LvL
Knight
Skile 56/54 (nie smiac sie plz to moj pierwszy Knight :P)
Moze Mi Ktos Poradzic Gdzie Expic ? :P
Moje eq : k-set, fire sword, crown shield, warior helmet, lether boots :P
Z Gory Dziekuje :P
Hej
Mam 25 level skile 60/60
Knight axe/ Halbarde , Nooble arm , Crown helmet , plate legs ,dragon shield ,letehr boots i szaliczek
Moge jusz zaczac chodzic po 4 poziomie kopalni??
Wczoraj pierwszys raz solowalem dwarf guarda i zszedl mi jeden uh po walce mialem max hp :D wypadl mi steel helemt wiec sie rozoochocilem :P :D
Heradill Mumakil - Nakupujcie UH'ów i idźcie na Dwarf guardy - Dobry exp i loot.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.