Pokaż pełną wersje : Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych
Clubertex
31-08-2010, 09:17
siema a więc pacc sie skończył A niema nigdzie w poradnikach gdzie expić sorkiem bez paca ... mam zamiar pograć tak miesiąc niestety - gdzie moge expić ? 65sork 63 mlev (dobrze by było niedaleko pz , mam pełno huntów)
rozważałem warloki=waste , guardy = nuda , chcesz szybko wbic lvl przy małym waste.
souldare
31-08-2010, 10:52
Bez pacca nieznajdziesz chyba lepszego expa od dwarf guardow ja gralem 40 sorcem na faccu i mi sie wydaje ze tam najlepiej sie expi mozna ze soba jeszcze zabrac jakies runki itp
maciej53
31-08-2010, 11:11
45 RP, Skille 77/60 EQ: Demon helmet, Paladin Armor, Demon Shield, Golden Legs, BoH, Royal speary. Gdzie expić z jakimś profitem, albo chociaż bez waste (na zero)?
Szukam też jakiegośś miejsca z niekoniecznie świetnym expem ale za to dobrym zarobkiem
plewcio0
31-08-2010, 12:00
Gdzie mogę expić 51 pallem 83/67 razem z 50 knightem 76/75 ?
Obie postacie są na facc'u.
Każda miejscówka jest mile widziana.
I jakie questy możemy we dwóch ogarnąć?
souldare
31-08-2010, 13:10
Jesli chodzi o questy to najmniejszy problem wiekszosc jest napisana na www.tibia.pl jak by wam braklo osob zawsze mozna poszukac na game-chat
Sequenzo
31-08-2010, 15:13
Gdzie mogę expić 51 pallem 83/67 razem z 50 knightem 76/75 ?
Obie postacie są na facc'u.
Każda miejscówka jest mile widziana.
I jakie questy możemy we dwóch ogarnąć?
Na Facc to wielkiego wyboru nie macie...
Hellgate, OF, DC(w tp), D lair Venore, Poh(znając życie wiecznie zajęty)
AdiZgOlekk
31-08-2010, 16:39
daj kase jakiemus kumplowi z paccem niech ci w chuj icicli nakupi nie zaluj kasy nakup se tego w chj i wyjeb na dragi na vdlu exp 60k/h jakies i napewno na dluzsza mete sie zwroca te icicle przynajmniej w polowie xd lepszego rozwiazania nie ma na facc raczej
Gdzie można expić taką postacią:
Druid 26 lvl 22 mlvl. PACC Chce znać miejscówkę eq i kasa nie gra roli
stanislaw001
01-09-2010, 12:49
siema a więc pacc sie skończył A niema nigdzie w poradnikach gdzie expić sorkiem bez paca ... mam zamiar pograć tak miesiąc niestety - gdzie moge expić ? 65sork 63 mlev (dobrze by było niedaleko pz , mam pełno huntów)
rozważałem warloki=waste , guardy = nuda , chcesz szybko wbic lvl przy małym waste.
każdy chciałby szybko wbijać lvl a nie wiem na co liczysz pisząc o facc i szybkim expie.
Thais Dragon Lair
Venore Dragon Lair
Fibula
Poh
Druid Room na Poi (propozycja z tibiawikia dla magów 70+)
Gdzie można expić taką postacią:
Druid 26 lvl 22 mlvl. PACC Chce znać miejscówkę eq i kasa nie gra roli
tiquanda trapwood
mistrock
yala factory quarter
yala mutated humany<- polecam, 60 knightem miałem tu dobry exp, a nie raz widziałem 30 magów
tiquanda Reptile and Crustacean Cave
może spróbować na earth'ach edron
barbarian camp
VarianWrynn
01-09-2010, 16:42
40 master sorcerer, 35 magic level.
Eq
Hat of the mad
Platinum amulet
Vampire shield. Spellbook of enlightenment
Focus cape
Wand of inferno, Starstorm , ew. Decay
Blue legs
Boh.
Earth elementale wiecznie zajete wiec odpadaja.
Wyzej wspomniane culty sa dosc hardcorowe i jest waste.
Szukam expa 45+ exp/h (jak najwiecej) jednak musze wychodzic na 0 (lub zarobic ,jednak exp jest dla mnie priorytetem). Podajcie kilka miejscowek jesli znacie wiecej niz 1.
Myslalem o ancient scarabach jednak nie wiem czy dam rade.
stanislaw001
01-09-2010, 17:10
Eq
Hat of the mad
Platinum amulet
Focus cape
Blue legs
Boh.
Szukam expa 45+ exp/h (jak najwiecej) jednak musze wychodzic na 0 (lub zarobic ,jednak exp jest dla mnie priorytetem). Podajcie kilka miejscowek jesli znacie wiecej niz 1.
na dragach jest świetny zarobek i większość poradników zaleca dragi po 40 lvlu
możesz też próbować mutated raty+ taski i mutated humany
to tyle jesli chodzi o gwarantowany profit
45 RP, Skille 77/60 EQ: Demon helmet, Paladin Armor, Demon Shield, Golden Legs, BoH, Royal speary. Gdzie expić z jakimś profitem, albo chociaż bez waste (na zero)?
Szukam też jakiegośś miejsca z niekoniecznie świetnym expem ale za to dobrym zarobkiem
tomby przed tp i częśc za tp możesz spróbować
VarianWrynn
01-09-2010, 18:15
na dragach jest świetny zarobek i większość poradników zaleca dragi po 40 lvlu
możesz też próbować mutated raty+ taski i mutated humany
to tyle jesli chodzi o gwarantowany profit
Chodzilo mi raczej o jak najlepszy exp/h bez waste, a nie o zarobek. Nie bilem jeszcze tym msem dragow, bo miejsca ktore znam(v d lair,darashia d lair,crystal lakes w yalahar) sa ciagle zajete i dopoki nie znajde jakiejs innej miejscowki i nie wbije 42 lv(voodoo) raczej nie bede probowal. Humany nie sa raczej dobrym expem(30k/h?) , raty zajete non stop.
Tibijczyk222
02-09-2010, 06:45
Chodzilo mi raczej o jak najlepszy exp/h bez waste, a nie o zarobek. Nie bilem jeszcze tym msem dragow, bo miejsca ktore znam(v d lair,darashia d lair,crystal lakes w yalahar) sa ciagle zajete i dopoki nie znajde jakiejs innej miejscowki i nie wbije 42 lv(voodoo) raczej nie bede probowal. Humany nie sa raczej dobrym expem(30k/h?) , raty zajete non stop.
Dolaczam sie do pytania , tez mam 40 ms. Dragi , earthy i mutaty odpadaja.
Witam, mam 165 rp w wojnie na rs, skile 98 podstawa z full eq 102 ale na rs nie wypada biegać z full eq jeszcze podczas wojny. Pytanie jest do graczy którzy mieli taki przypadek, albo sie dobrze orientuja. Potrzebuje zarobić, nie musi być dużo expa ale żeby był hajs jakiś z tego konkretny w miare. Najlepiej także miejscówkę w miare bezpieczną (czyli żebym w razie mass loga, lub po dowiedzeniu się że po mnie lecą mieć czas na exita/loga) Bardzo proszę o podpowiedzi gdzie mogę zarobić pieniądze gdyż mi potrzebne sa fundusze na walke.
AdiZgOlekk
02-09-2010, 18:28
Eq
Hat of the mad
Platinum amulet
Focus cape
Blue legs
Boh.
tarpit tomb -3 ja tam mam swoim sd charem 45msem 45k/h. a co do cultow jak bedziesz dluzej siedzial napewno poleci ci cos ;] wiec sie zwroci na dluzsza mete, fakt hardkorowo tam torche jak lapiesz buly od paru z life draina ale jak ja ogarniam 45msem z 200 pingiem to czemu ty mialbys nie ogarnac... priorytet tam to zbieranie rope beltow i cult robe potem sprzedaz u npc i sie zwroci hunt. lurujesz po 3-4 i flam hurujesz i zwracaj non stop uwage na swoje hp, na hp ponizej 300 lecz sie exura a jak lapiesz juz mocniejsze buly to gran. a ze staminka bonusowa 100+k/h tam jest
Kenotaru
04-09-2010, 19:54
75 rp
skill 88/70
eq dobre. xd
Prosiłbym o parę propozycji :)
z góry dzieki.
VarianWrynn
05-09-2010, 13:45
tarpit tomb -3 ja tam mam swoim sd charem 45msem 45k/h. a co do cultow jak bedziesz dluzej siedzial napewno poleci ci cos ;] wiec sie zwroci na dluzsza mete, fakt hardkorowo tam torche jak lapiesz buly od paru z life draina ale jak ja ogarniam 45msem z 200 pingiem to czemu ty mialbys nie ogarnac... priorytet tam to zbieranie rope beltow i cult robe potem sprzedaz u npc i sie zwroci hunt. lurujesz po 3-4 i flam hurujesz i zwracaj non stop uwage na swoje hp, na hp ponizej 300 lecz sie exura a jak lapiesz juz mocniejsze buly to gran. a ze staminka bonusowa 100+k/h tam jest
Dzisiaj wbilem 45 lvl i mysle ze znowu pojde zobaczyc te culty. Jednak tam strasznie szybko mana schodzi, ile mp powinienem wziac by dluzej zostac, i czy kupic life ringi od npc?
maciej53
05-09-2010, 13:54
60 RP, Skille 77/60 EQ: Demon helmet, Paladin Armor, Demon Shield, Golden Legs, BoH. Gdzie expić?
VarianWrynn
05-09-2010, 14:19
up
Zmutowane raty,baty,tigery pod arena, mutated humany i raty na wiezach, dragi yalahar/darashia.
Gdzie expić 76 ek 82/81? duży camp barbów i chor mi się trochę znudziły, a na dragach często dużo ludzi jest... ma ktoś może jakieś alternatywy? EQ: DH, DSM, G legi, BoH/Softy, MMS, Justice Seeker/AVE
stanislaw001
07-09-2010, 15:16
niedawno przez to przechodziłem
Yala cemetery quarter- zombie, nightstalkery, necro- świetny exp, zawsze mam profit bez rare loota
Yala magician quarter- wszystko bez hero i infernalistów- bez rare loota profitu nie ma
na mistrock powinieneś miec 60-80k i niezłą kasę
Polecam shared exp z druidem
wyrmy- o ile nie ma za długiego respa- 80-100k/h
dle darashia- 100-120k
Witam, dzisiaj prawdopodobnie kupię PACC.
Zaczynam grać Sorciem.
Gdzie polecacie expić na poziomach od 8 do 50 po kolei? :D
Nie chodzi mi o to, żeby wychodzić na +, ale żeby wychodzić na 0 :D Oczywiście jak będę wychodził na + to jeszcze lepiej :D
VarianWrynn
08-09-2010, 08:17
8-13 Larvy,roty
13-22 Roty liberty bay , tomby -1
22 - 33 Tarpit tomb -2 (lub -3 od ~29lvl)
33-40 Earth elementale edron ,tarpit -3
40+culty yala , earth elementale edron, ancienty , tarpit -3
Dalej nie wiem bo sam mam dopiero 48 msem xD
Knight
31lvl
63/60
K axe, dsm, vamp shield, blue legs, bohy, steel helmet
Gdzie mogę poexpić wychodząc na + lub 0.
Próbowałem zabijać tarantule ale coś marnie to idzie (może lepiej będzie z f axe) ;) Chce wyexpic 40lvl i ide dalej skilowac do 75/75.
@Edit
Ofc. Pacc.
VarianWrynn
12-09-2010, 14:28
Gdzie expic 51 ms , m lv 41,,43 lub 45 z eq.
Bez waste ,jak najlepszy exp ,poza Water elementalami i cultami.
AdiZgOlekk
12-09-2010, 16:57
bez waste hmm... necro yalahar, earth elementale...
na worker golemy swietny exp ale napewno waste bedzie
Chciałabym się dowiedzieć gdzie w miarę szybko mogę wbić troche lvl. Może być i waste, byle szybki exp.
65 knight, skille 86/85.
eq: royal axe, mpa, zaoan legs, demonka, crus helmet, bohy.
Na dodatek brak pacca, może niedługo. ale narazie pytanie tyczy się expa bez ...
@up
orc fortress, bez Warlord'ów. Przy dobrych wiatrach można wyciągnąć 55-65k exp/h. Jak będziesz zbierał halabardy, i itemy typu orkish gear (te lekkie) to się zwróci, czasem nawet z ładnym zyskiem. Hmm z tymi skilami i jeśli ci na kasie nie zależy to możesz nawet warlordy spróbować i to miejsce gdzie quest jest.
d lair venore: Często przepełnione i ciężko tu nawet 40 k exp wyciągnąć, chyba, że z dl'ami
dl/dragi na fibuli. Nie byłem, nie próbowałem, ale sporo tam ich jest, może być dobrze
AdiZgOlekk
13-09-2010, 18:09
d lair venore: Często przepełnione i ciężko tu nawet 40 k exp wyciągnąć, chyba, że z dl'ami
jesli ten char jest na pandorii tak jak masz w info na forum to na d lair bedziesz mial z 70k+/h bo wkoncu prywatny resp. ale czesto zajete tam jest przez bot knightow gloria victis
LocoDist92
14-09-2010, 16:17
Gdzie mogę expić 26 MS mam woce ale jak tak patrze to ciezko exp znaleźć chyba ze źle szukam ;p podajcie jakąś miejscówke do expienia zeby przynajmniej 30k/ h było czekam na odpowiedź pozdrawiam
Witam
Mam 60 RP skille 76/58 mlvl 14
eq: pal armor, blue legi, crus helmet, bohy , vampire shield, rs
od 40 do 60 expilem w dragon lair w darashi
teraz chcialbym sprobowac nowe miejsce prosze o podanie kilka miejsc i o powiedzenie czy dam rade robic mutated rat taski i czy bedzie waste oraz czy gdybym robil to pod arena czy w wiezach
ek 75 lvl skille: 76/74
eq: mms, justice seeker, avenger, platinum ammulet, crusader helmet, crown armor, p legs, boh
Gdzie mogę wycisnąć co najmniej 90k exp/h bez bonusa?
może być waste
80 Knight
Facc + Pacc :D
Skille : 90/90
M lvl : 7
Mpa, Mms, G legi, Bohy, p ammy, SoV
Waste nie jest tak ważne : )
75 MS, 50MLVL, eq : demonka, bohy, b legi, focus cape, warrior helmet (HOTD), wsszystkie różdżki, zależy mi na dość szybkim expie, najczęściej chodze na watery ale zwykle zajęte, na wyrmach za wolny exp, a frostom aczej nie dam rady :D NIE CHODZI O ŻADNE PG CZY COŚ MOŻE BYĆ NA 0 LUB LEKKIE WASTE
Witam
Mam 60 RP skille 76/58 mlvl 14
eq: pal armor, blue legi, crus helmet, bohy , vampire shield, rs
od 40 do 60 expilem w dragon lair w darashi
poszedlem na muated raty i po zabic 22 wykorzystalem 20 smp wiec za duzy waste moze macie jakies inne miejsca
75 MS, 50MLVL, eq : demonka, bohy, b legi, focus cape, warrior helmet (HOTD), wsszystkie różdżki, zależy mi na dość szybkim expie, najczęściej chodze na watery ale zwykle zajęte, na wyrmach za wolny exp, a frostom aczej nie dam rady :D NIE CHODZI O ŻADNE PG CZY COŚ MOŻE BYĆ NA 0 LUB LEKKIE WASTE
Dasz raczej rade na frostach ale nie wiem czy ci się zwróci
@lordux. Culty, duże pieniądze i exp dobry, polecam bić z burstów, arena yalahar.
@lordux. Culty, duże pieniądze i exp dobry, polecam bić z burstów, arena yalahar.
a culty gdzie dokladnie
--- lordux dodał 0 minut i 38 sekund później ---
a culty gdzie dokladnie i czy jakies jeszce miejsce
&up W magician quarter jest dobre miejsce z cultami
&up W magician quarter jest dobre miejsce z cultami
a z rsami dam rade?
Nie jestem z pallem za bardzo obeznany, ale myślę że lepiej wziąć jakąś kusze, łuk (większy zasięg) bo culty uciekają. Może power bolty?
TetiWezuu
22-09-2010, 16:15
Gdzie expic??
Knightem lvl 53 skile 76/73 mlvl 5 bez pacca?
eq:
-Relic Sword
-Dsm
-boh
-mms
-rh
-g.legs
Palladynem lvl 65 skile 86/54 bez pacca
eq:
-Palladyn admor
-Blue legs
-mms
-rh
-boh
-enchanted spear
Proszę o szybką odpowiedz:)
VarianWrynn
22-09-2010, 16:38
a z rsami dam rade?
Z rsami będzie naprawdę duże waste , i może być dość niebezpiecznie. Weź ,jeśli masz , burst arrowy ,dzięki nim będziesz mógł bić po 3 naraz ,bo często stoją bardzo blisko siebie. Nie kupuj , bo cena może być na tyle duża ,że się nie zwróci.
Jeśli nie masz burstów , bierz es. Duży zasięg pozwala bić culty nie ruszając się z miejsca , z loota napewno się zwróci
@Teraz ja.
62 Master sorcerer
Hat of the mad
Platinum Amulet
Focus Cape
Vampire shield
Blue Legs
BOH/SOFTY.
Gdzie duży exp bez waste? Odpadają culty,water ele,ancienty i necro.
Z rsami będzie naprawdę duże waste , i może być dość niebezpiecznie. Weź ,jeśli masz , burst arrowy ,dzięki nim będziesz mógł bić po 3 naraz ,bo często stoją bardzo blisko siebie. Nie kupuj , bo cena może być na tyle duża ,że się nie zwróci.
Jeśli nie masz burstów , bierz es. Duży zasięg pozwala bić culty nie ruszając się z miejsca , z loota napewno się zwróci
@Teraz ja.
62 Master sorcerer
Hat of the mad
Platinum Amulet
Focus Cape
Vampire shield
Blue Legs
BOH/SOFTY.
Gdzie duży exp bez waste? Odpadają culty,water ele,ancienty i necro.
co to es? oraz nie wiem czy chodzic na culty moze zostac na dragach do 75 pozniej sie wyskillowac i dl lub frost dragi z arbesta i pb
VarianWrynn
23-09-2010, 18:03
Enchanted speary. Ja bym poszedł jednak na culty bo dragi są zajęte o wiele cześciej niż culty , do tego na cultach jest o wiele więcej pieniędzy i expa. Cały czas jakieś amber staffy , terra i hailstormy + cultish roby z których jest dużo forsy.
@Teraz ja plx
64 ms
Eq takie jak być powinno + SOFTY.
Gdzie expić bez waste , poza :cultami,ancientami,dragami,water ele.
Witam gdzie expić palladynem posiadającym PACC(bez promocji) LVL: 48
Skile 75/60 eq: Bohy, b legi, b robe, crus helm, demon shield, rs'y
Wolałbym żeby nie było waste... proszę o pomoc ;d
Bubusiek
24-09-2010, 16:06
Witam gdzie expić palladynem posiadającym PACC(bez promocji) LVL: 48
Skile 75/60 eq: Bohy, b legi, b robe, crus helm, demon shield, rs'y
Wolałbym żeby nie było waste... proszę o pomoc ;d
wedlug mnie piraci nargor, przy okazji robiac taska killing in the name of...
Druid 45 lvl facc 40+2 mlvl
Hotm, Focus Cape, P ammy, Demonka, B legi, Hailstorm rod, Bohy+softy
Rozchodzi sie o jak najlepszy exp.
Z góry dziekuje ;)
VarianWrynn
26-09-2010, 14:24
Jesli najlepszy exp to springsprout rod + tera hur/stoneshowery na OFie. Moga tez byc dragi veno z hailstormem i frigo hur/icicle.
Jak niechcesz waste to moze guardy? :p
@ Teraz wreszcie ja prosz
66 ms 47 m lvl,51 z eq.
Mam softy.
Gdzie dobry exp bez waste ,poza : waterami,ancientami,cultami,necro.
Kasan007
27-09-2010, 17:53
I ja ;d 53 RP 89/75 15mlvl dobre eq gdzie expic?? PAcc
VarianWrynn
27-09-2010, 18:25
Piraci nargor , mutated raty z taskiem (super kaska i fajny exp) , Dragi yala, Dragi Dara , Culty Yalahar , Zombie Yalahar.
69 ms 48 m lvl,52 z eq.
Mam softy.
Gdzie dobry exp bez waste ,poza : waterami,ancientami,cultami,necro.
ElTestosteron
27-09-2010, 22:13
Witam mam problem z znalezieniem dobrego miejsca do expienia dla swoich postaci sa obie na faccu.
Pierwsza to 72 knight 6 mlvl 80/79 skille i dobre EQ
Druga to 49 palladin 12 mlvl 71/49 skille i rowniez dobre EQ
Prosze o pomoc z gory dziekuje.
VarianWrynn
28-09-2010, 07:16
Knight , dragi veno, orc fortress , mount sternum, facc tomb.
Paladin : Cale poh, Orc fortress , dragi veno.
70 ms 47 m lvl,51 z eq. Mam softy. Gdzie expic poza waterami,cultami,ancientami i necro?
Dzieki za odp.
To moze teraz na kine ; ))
42 lvl 5 mlvl 70/70
eq. Rh, p ammy, Dsm, Demonka, B legi, Bohy. Może być waste...
Rozchodzi mi sie tylko o exp ;]
Z gory dziekuje za odp.
Tibijczyk222
29-09-2010, 19:01
Hej , ostatnio padlem 2 x z rzedu i musze zarobic jakies pieniadze. Chce zeby bylo choc troche expa (50k/h + bez staminy) i dosc duzo pieniedzy. Moja postac to 71 ms , 48 m lvl , 52 z eq. MAM softy.
20 knight skille 60/60 FACC
crown helmet, golden armor, crimson sword, vamp shield, knight legi i bohy.
gdzie dobry exp ? może być lekkie waste. potrzebuje szybko wbić 30, bo potem chcę dalej skillować :)
20 knight skille 60/60 FACC
crown helmet, golden armor, crimson sword, vamp shield, knight legi i bohy.
gdzie dobry exp ? może być lekkie waste. potrzebuje szybko wbić 30, bo potem chcę dalej skillować :)
Z takim poziomem to nie za bardzo masz wybór. Kopalnie krasnoludów, POH to chyba najlepszy wybór dla Ciebie jak na teraz.
Paladin FACC;
21 level, 75/61;
Belted cape, dragon shield, plate legs, ragnir helmet (jak steel).
Gdzie mam expić? I czy na moim poziomie opłaca się już używać royal spearów, czy dopiero na 25.?
Palladyn.
38 lvl. Skille 66/46. (Doskilluje dzis do 70).
EQ ? Bardzo słabe, jestem "Po haku".
Plate legs, steel helmet, belted cape, dwarven shield, boots.
Premium accound.
Z góry dzięki za odpowiedź.
PS. Chodzi o to, żeby zarobić również pieniądze.
VarianWrynn
02-10-2010, 17:53
20 Elder druid
terra hood,spirit cloak,p legi,dragonka,leather boots.
Gdzie expić i jak(sam rod? rod + exori xxx?)
gdzie expic master sorcerer 20 lvl i z jaka rozdzka od 8 do 20 wbilem na rotach mam pacc i prosze o powiedzenie miejsc do 50 lvlu
Dzieki za odp.
To moze teraz na kine ; ))
46 lvl 5 mlvl 70/70
eq. Rh, p ammy, Dsm, Demonka, B legi, Bohy. Może być waste...
Rozchodzi mi sie tylko o exp ;]
Z gory dziekuje za odp.
Ponawiam.
Na ofie, exp dochodzi do 50k/h
vdl gdy jest malo ludzi (1-3) dochodzi do 60k/h
dc -2 dochodzi do 50k/h...
Jakies inne porady? ;D
CientaRiposta
03-10-2010, 11:45
@Exor464
Jeśli miałbyś premium to culty, albo dark apperentice o raz dark magicany.
Natomiast nie masz premium, więc poradziłbym dragon-lair, albo po prostu elf fortress.
Pozdrawiam, CientaRiposta.
AntyGrins
03-10-2010, 12:10
Szukam jakiegoś przyzwoite expa + jakiś profit, nie musi być duży. Dodam tylko że nie grałem z 3 lata więc pewnie wiele się pozmieniało.
EK 105
Skill: 85/81
Eq: g-arm,c-legi,mms,ms,dh
Szukam jakiegoś przyzwoite expa + jakiś profit, nie musi być duży. Dodam tylko że nie grałem z 3 lata więc pewnie wiele się pozmieniało.
EK 105
Skill: 85/81
Eq: g-arm,c-legi,mms,ms,dh
PACC - Draconia /Hellgate. Oczywiście masz więcej opcji, ale myślę, że te są najlepsze.
FACC - PoH, Dwarven Hell, Mount Sterun, Elf Fortes, Dragon Lair. Tutaj Ci wymieniłem wszystkie możliwe, na których jest sens siedzieć. BTW jak nie masz PACC, to kup. Gra na takim poziomie na FACC, nie ma większego sensu.
Pozdrawiam.
gdzie expic master sorcerer 20 lvl i z jaka rozdzka i jaki czar od 8 do 20 wbilem na rotach mam pacc i prosze o powiedzenie miejsc do 50 lvlu moze byc troche wasta
gdzie expic master sorcerer 20 lvl i z jaka rozdzka i jaki czar od 8 do 20 wbilem na rotach mam pacc i prosze o powiedzenie miejsc do 50 lvlu moze byc troche wasta
8-20 Zachodnia część miasta Edron, Rootwormy na Darashi, Trolle na Liberty Bay
20-30 Tomby -1, Helheim -1, Cyclopolis -1, Yalahar Trade Quarter (na powierzchni), Ghoule na Yalahar's Cemetary Quarter, Piraty na Nargor
30-50 Stone Tomb -3, Vampire Hell, Necro na Darashii, Scaraby.
Pozdrawiam.
Knight
50lvl
5m lvl
71/68
Dsm,Zaonan Helmet,Blue Legs,Bohy,MMS, F Axe
Pacc.
Na wstępie muszę napisać że nie mam zamiaru skillować aż do końca pacc'a, interesuje mnie exp bez waste, nie musze wychodzić na +.
gdzie expić 75 RP skile 85+2/69 eq: zao helmet;pal arm(może być dragon necklace itp.); g legs, boh, mms, e speary/rs
1. gdzie expić by być durzo na profit
2. by mieć nadzwyczajnie szybki exp i być zero na profit no może nawet z lekką stratą...
gdzie expic master sorcerer 26 lvl 19 mlvl z wand of cosmic enrergy od 22 do 26 expilem z wand of draconia ana tombach
Witam serdecznie.
Pall 53lvl, skille 80+2/65, eq pall arm, blue legs, boh, rh, demonka, mlvl 13. Aktualnie siedzę na facc tombie pod mount sternum, oraz OF. O ile ta pierwsza miejscowka jest w ciagu dnia beznadziejna (nie polecam), to OF daje rade (45-50k/h). Proszę o inne propozycje, gdzie mógłbym jeszcze expic. Moze byc male waste, ale bez przesady. Z góry dziekuję za wszelkie podpowiedzi :)
Witam. 43 Knight, facc. Skile 64/63. P ammy, G arm, K legi, WH, Bohy, Vampka i Ass Dagger. DC ciągle jest zajęte, a innej miejscówki nie znam. Gdzie indziej mógłbym się wybrać?
59 EK, Skille 80/79;
DSM, Blue legs, Boh, Medusa Shield, crus helm, beastslayer axe (Kupie heroic na 60lvl).
Kasa potrzebna ;)
royal paladin 66 lvlv 77/57 potrzebuje miejsca gdzie jest bardzo duzo kasy nie zalze ile expa tak by bylo chociaz 5k kasy an godzine
20 pallek skille 60/50 Eq: b robe, legi, rh, vampirka FACC
Jakiś dobre expowisko, może być duże waste
Woooł! Ogarniamy...
20 pallek skille 60/50 Eq: b robe, legi, rh, vampirka FACC
Jakiś dobre expowisko, może być duże waste
PoH, Tomby, Kopalnie Kazoordon, Mount Sterun, Elf Fortes.
royal paladin 66 lvlv 77/57 potrzebuje miejsca gdzie jest bardzo duzo kasy nie zalze ile expa tak by bylo chociaz 5k kasy an godzine
- BB Island, GS Island oraz w 2 palków bądź z blokerem Hydra Island.
- Podziemia BB Island
- Hero Cave ( Hero,DS)
- Dragi ( Całe Ankrahmun, chodź bicie dl jest mało opłacalne na tym levelu) + Venore
- Quary pod Tyrsung. - zapożyczone z pewnego poradnika.
59 EK, Skille 80/79;
DSM, Blue legs, Boh, Medusa Shield, crus helm, beastslayer axe (Kupie heroic na 60lvl).
Kasa potrzebna
Zobacz tutaj. (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=169498)
Witam. 43 Knight, facc. Skile 64/63. P ammy, G arm, K legi, WH, Bohy, Vampka i Ass Dagger. DC ciągle jest zajęte, a innej miejscówki nie znam. Gdzie indziej mógłbym się wybrać?
gdzie expic master sorcerer 26 lvl 19 mlvl z wand of cosmic enrergy od 22 do 26 expilem z wand of draconia ana tombach
Zostań na Tombach.
gdzie expić 75 RP skile 85+2/69 eq: zao helmet;pal arm(może być dragon necklace itp.); g legs, boh, mms, e speary/rs
1. gdzie expić by być durzo na profit
2. by mieć nadzwyczajnie szybki exp i być zero na profit no może nawet z lekką stratą...
Słownik się kłania.
- Helheim -3 -4
- Zombie Yalahar
- Dragi Darashia
- Culty
- Wyrmy
Knight
50lvl
5m lvl
71/68
Dsm,Zaonan Helmet,Blue Legs,Bohy,MMS, F Axe
Pacc.
Na wstępie muszę napisać że nie mam zamiaru skillować aż do końca pacc'a, interesuje mnie exp bez waste, nie musze wychodzić na +.
I ostatni raz powtarzam - używajcie google. Inaczej nie będę odpowiadał <kaszle>.
Klosorox
19-10-2010, 21:19
56 najt 72/71 eq skull staff/war hammer, c armor, k legi, vampirka, bohy, p amulet crown helmet facc
AdiZgOlekk
20-10-2010, 00:34
Witam serdecznie.
Pall 53lvl, skille 80+2/65, eq pall arm, blue legs, boh, rh, demonka, mlvl 13. Aktualnie siedzę na facc tombie pod mount sternum, oraz OF. O ile ta pierwsza miejscowka jest w ciagu dnia beznadziejna (nie polecam), to OF daje rade (45-50k/h). Proszę o inne propozycje, gdzie mógłbym jeszcze expic. Moze byc male waste, ale bez przesady. Z góry dziekuję za wszelkie podpowiedzi :)
poh, vdl :o
--- AdiZgOlekk dodał 2 minut i 26 sekund później ---
culty z enchanted spearow
--- AdiZgOlekk dodał 1 minut i 27 sekund później ---
do 33 dalej z draconia na tombach przemecz sie albo rob taski na tarantule potem woi w lape i na earth elesy
dzagalol
20-10-2010, 20:05
gdzie moge expic takim rp?
http://www.wgraj.org/img.php?mode=show&file=24525&height=603&width=177
Heh jako iż knight mi się znudził zrobiłem sobie druida na razie 10lvl 1mlvl skromne eq (b robe, blue legs, medusa shield,ragnir helmet,bohy) prosił bym o rozpiskę doświadczonego druida jak szybko sobie poexpic z małym waste lub bez :D Czytałem poradniki ale nie jestem zbytnio do nich przekonany, w każdym pisze co innego a komentarze użytkowników są zróżnicowane.
Z góry dzięki.
MystiwVenrie
31-10-2010, 09:05
23lvl Druid Facc z eq 29 mlvl
moze być waste
Macie jakies ciekawe propozycje dla 94 royal palka, full eq! Skille 93/74 ? Znudzily mi sie dle, frosty i wyrmy :P Oczywiscie z assasinami i moze byc waste<ok. 500k na waste> ... Byle gigantyczny exp ;)
prosze o podanie miejsc by wbic moje sorcerer 16 lvl do 27 ta postac potrzebuje do monkow wiec che jak najszybciej ja wyekspic prosze o miejsca na facc
malyjanek
03-11-2010, 18:56
Macie jakies ciekawe propozycje dla 94 royal palka, full eq! Skille 93/74 ? Znudzily mi sie dle, frosty i wyrmy Oczywiscie z assasinami i moze byc waste<ok. 500k na waste> ... Byle gigantyczny exp
No niestety Frosty,Dle,wyrmy to oklepany temat ale chyba dalej bedziesz musial tam siedziec ;)
Dodatkowo mozesz bic hellspawny na yalahar ale niestety czesto zajete.
Mozesz probowac kopalnie svar na pierwszym poziomie z najtmarami
Rowniez mozesz bic Grim Reapery z fieldami (exp nawet do 700k/h) ale mozliwosc padniecia i duze waste dlatego proponowalbym to robic na min 125 lvl.
songo1989
04-11-2010, 08:18
gdzie przy expić na szybkiego profit się nie liczy nawet trochę stratny mogę być z jakiś 1-2k na lv straty. ale dragi za mocno walą 33ms. chodzi o jak najszybszy exp bo to noob char robiony tylko po quest na djina.
eq: tera hood/crown helmet, focus cape, all różczki do 33lvla, denonka, bohy, p amulet.
NIE PISAĆ ŻE TARANTULE BO ZAJĘTE WIECZNIE I NIC NIE EXPIE A TU O SZYBKI EXP CHODZI.
malyjanek
04-11-2010, 12:23
gdzie przy expić na szybkiego profit się nie liczy nawet trochę stratny mogę być z jakiś 1-2k na lv straty. ale dragi za mocno walą 33ms. chodzi o jak najszybszy exp bo to noob char robiony tylko po quest na djina.
eq: tera hood/crown helmet, focus cape, all różczki do 33lvla, denonka, bohy, p amulet.
NIE PISAĆ ŻE TARANTULE BO ZAJĘTE WIECZNIE I NIC NIE EXPIE A TU O SZYBKI EXP CHODZI.
Skoro noob char to moze masz na main charze softy to by ograniczylo koszta w pewien sposob.
Expienie
Mutated humany na yalahar
Scaraby ankrahmun
Damaged worker golemy (wszystko tam) + pojedyncze worker golemy (ale umiejetnie)
Tomby (polecam ancient ruins tomb tam jest 1 vampir i 1 fire elemental na tym poziomie)
22 sorc, 22mlvl, Bdb eq. Gdzie mogę expić, może być waste nawet duże, byle szedł dość szybko lvl. Facc tomba i cyclopsy odpadają.
Z Góry dzięki.
malyjanek
05-11-2010, 15:43
22 sorc, 22mlvl, Bdb eq. Gdzie mogę expić, może być waste nawet duże, byle szedł dość szybko lvl. Facc tomba i cyclopsy odpadają.
Ghostland (kolo vampirka) - stealth ring wez i troche run na stalkery - fajna miejscowka do 35 lvl
PoH cyclopy i minoski
Kopalnie kazzo - Guardy (najlepiej labirynt),pojdzie sporo potek ale skoro moze byc waste ;)
Ewentualnie jakis exp + bloker (dragi lub gsy)
Niestety nic ciekawszego na facc nie ma
Witam.
RP, 58lvl, 81+2/66, pall arm, blue legs, demonka, boh, rh, p ammy
Będę wdzięczny za ciekawe propozycje, jak narazie siedzę na -3 na tarpit tombie, ale tam slaby profit jest, bo dość hardkorowo momentami nawet jak na ten lvl.
Z gory dzieki.
Witam potrzebuje porady związanej z miejscem polowania. Gdzie expić:
1) 71 Elite Knight (Pacc oczywiście) ze skillami 73\72 i 5 mlvl
2) 25 Master Sorcerer z 23 mlvl w itemach
Warunkiem jest to żeby był profit na obu postaciach, ale żeby exp też był w miarę dobry. Proszę o podanie kilku miejscówek.
Poziom: 111
Profesja: RP
Skille \ Mlvl: 90/65
Ekwipunek: Zoan Helmet, Pall Arm, Zoan Leg, MMS, Royal speary
Typ konta: Pacc
Rodzaj serwera: PVP
Inne:* Z royal spearmi (na asski nie stac) :baby:
CientaRiposta
06-11-2010, 19:50
@Up
GS Isle o ile masz zrobionego questa. Wyrmy darashia/liberty bay.
Witam.
RP, 58lvl, 81+2/66, pall arm, blue legs, demonka, boh, rh, p ammy
Będę wdzięczny za ciekawe propozycje, jak narazie siedzę na -3 na tarpit tombie, ale tam slaby profit jest, bo dość hardkorowo momentami nawet jak na ten lvl.
Z gory dzieki.
Dragi Darashia
CientaRiposta
07-11-2010, 00:27
Witam potrzebuje porady związanej z miejscem polowania. Gdzie expić:
1) 71 Elite Knight (Pacc oczywiście) ze skillami 73\72 i 5 mlvl
2) 25 Master Sorcerer z 23 mlvl w itemach
Warunkiem jest to żeby był profit na obu postaciach, ale żeby exp też był w miarę dobry. Proszę o podanie kilku miejscówek.
Elite Knight - Dragony - Darashia, Culty - Liberty Bay.
Master Sorcerer - Minotaur Tower - Darashia.
Pozdrawiam, CientaRiposta.
Szukam miejsca do polowania ...
Poziom: 47
Profesja: RP
Skille \ Mlvl: 80/65 | 13 m lv
Ekwipunek: Crus Helmet, Pall Arm, Blue Leg, Demon Shield, Royal speary/Enchanted Speary
Typ konta: Pacc
Inne:* -
ja bym radził dragi - Darashia
Dragi Darashia, Dragi Ankrahmun (ten większy resp), Tarpit Tomb -3, Cyce Mistrock
Paladin, 40lvl, skille: 78/62 (licząc z EQ).
Pal Arm, Crus Helmet, BOH, Vampire Shield, P legi. FACC.
Czym i gdzie mam expić? Kasy nie musi być super dużo, żebym coś po prostu zarabiał.
80 rp, 84/70 pacc. Gdzie mogę tym ładnie expić?
46 kina 72/71 facc dobry exp z zarobkiem
malyjanek
10-11-2010, 18:42
Paladin, 40lvl, skille: 78/62 (licząc z EQ).
Pal Arm, Crus Helmet, BOH, Vampire Shield, P legi. FACC.
Czym i gdzie mam expić? Kasy nie musi być super dużo, żebym coś po prostu zarabiał.
Facc "Tomb"
Guardy (polecam labirynt) badz kolo crus helmet quest
PoH mino + Cycklopy
Senja minosy (exp okolo 20k/h ale sporo zarobku z lootbagami)
obrzeza orc fortress
46 kina 72/71 facc dobry exp z zarobkiem
elf fortress
Wrzasq15
11-11-2010, 13:48
Poziom: 132
Profesja: Pall
Skille \ Mlvl: 94/70
Ekwipunek: DH, Pall Arm, yala legi, MMS, assasinki
Typ konta: Facc
Inne:* prosze o szybka odpowiedz, co poza pohiem i d lair veno..
malyjanek
11-11-2010, 18:44
prosze o szybka odpowiedz, co poza pohiem i d lair veno..
Całe OF fortress
Banshee na drodze questowej (banshee quest)
Witam
Chce sie zapytać gdzie moge poexpić 26 kngihtem , skile są tu zupełnie nie ważne , bije do 150 wiec to mi wystarcza , wiem ze musze jeszcze poskilowac
interesuje mnie exp minium 20k/h i zarobiek okolo 3k/h
Vermilion
11-11-2010, 22:53
Witam
Chce sie zapytać gdzie moge poexpić 26 kngihtem , skile są tu zupełnie nie ważne , bije do 150 wiec to mi wystarcza , wiem ze musze jeszcze poskilowac
interesuje mnie exp minium 20k/h i zarobiek okolo 3k/h
Lol, z tak nędznymi wymaganiami to se na zamek koło ab możesz iść.
Na ten moment to najlepsze powinny być mino na darashi.
Poziom: 27
Profa: Knight
Skile: 55/50
MLvL: 2
Konto Facc
Eq: Soldier H, K set, dragonka, Vyvern Fang
Serv N-PvP
Pozdro!
lachu432
14-11-2010, 18:57
lv30 RP, 82/70, 11 mlvl. Obecnie expie na Peninsula Tomb-2 i wyciągam tam 30-35k/h. Potrzebuję jakieś alternatywne miejsce do expienia. Pozdrawiam.
maciej53
14-11-2010, 19:32
Gdzie expić?
PACC, 50 RP, 76/59, EQ: Demon Helmet, Palladin Armor, Golden Legs, BoHy, Modified Hornbow z Onyx Arrows.
Moge expić z lekkim waste.
malyjanek
14-11-2010, 23:13
Gdzie expić?
PACC, 50 RP, 76/59, EQ: Demon Helmet, Palladin Armor, Golden Legs, BoHy, Modified Hornbow z Onyx Arrows.
Moge expić z lekkim waste.
Okolnir caly poziom 0 (okolo 10 frost dragon hatchlingow + 1 frost dragon)
Dragi (darashia,yalahar,Edron)
Zombie yalahar
Nightwood
16-11-2010, 19:19
Gdzie mam expić - nie musi sie zwracać hajs ale zeby byl dobry exp/h ( 50k na waste)
Prof: RP
Lvl : 40
Skille/Mlvl : 74+2/60 12 m lev
Eq : Pall armor , b legi , vampirka , bohy, crown helmet i platinum amulet
Jeżeli możecie powiedzcie ile mniej więcej exp/h na danym expie
Witam, mam pewien dylemat. Posiadam 53 Knight'a ale nie wiem za bardzo gdzie mogę nim expić aby zbytnio nie wastować.
Skille to 80/78 Axe.
EQ:
P Ammy, RH, Golden Armor, Golden Legs, MMS, Butcher's Axe, BOH.
Nie posiadam PACC.
Możecie coś doradzić ?
Chciałbym żeby exp był w miarę jak na ten lvl.
Mam pytanie, czy są jakieś dobre miejscówki dla 105rp teraz, zeby nie wascic, a moze jeszcze cos zarobic? Expie na mutated ratach, undead gladiatorach, dragach na darashii, na stonie tombie, -2 za tp (necro, gs itd.)
malyjanek
21-11-2010, 17:44
Mam pytanie, czy są jakieś dobre miejscówki dla 105rp teraz, zeby nie wascic, a moze jeszcze cos zarobic? Expie na mutated ratach, undead gladiatorach, dragach na darashii, na stonie tombie, -2 za tp (necro, gs itd.)
Idz sobie na alchemist bogi(taka miejscowka w ksztalcie okregu).Tam masz zejscia pod ziemie.W 1 znajdziesz na -1 boga i sciona na -2 sa dwa nightmary na -3 plaguesmith na -4 demon (odpuszczasz).Plaga bijesz przez energy walla z AS lub PB + san.Gram na non pvp wiec w godzinach szczytu smialo moglem chodzic od -1 do -3 i wszystko sie respilo.Z plagow leca fajne itemki jak steel botsy czy hammer of wrath,czesto rusty armory ktore zmieniaja sie w fajne cacka czy k legi wynoszone w ciagu 1-2h hunta w ilosci 5-8 par.Z najtow demonic essence i czasem boszki.NIe wolno zapominac o creature produktach (scythe legi,essence of bad dream) ktore rowniez daja spory profit.Ja tam ogolnie 99% huntow mialem profit i exp w granicach ~~120k/h bez staminy (z pod 200k/h)
Na wyrmach mozna tez zarobic ino czesto zajete.
87 ms, może być lekkie waste lub na 0, eq wh, focus, boh, demonka,b legs, plat amulet
watery, wyrmy i frosty często zajęte, dle dara niezbyt mi leżą więc gdzie moge expić?
INTERESUJE MNIE W MIARE SZYBKI EXP
Dworki na port hope jak chcesz cos kasy przyrobic.
Okolice orc fortres powinienes dac rade.
Ankrahmun podziemia pustyni ostatnio mniej oblegane.
Dragi waste chyba jeszcze.
Scaraby:D i dworki to juz chyba ponizej honoru 53 knajta:p
Vermilion
23-11-2010, 15:54
Dworki na port hope jak chcesz cos kasy przyrobic.
Ankrahmun podziemia pustyni ostatnio mniej oblegane.
Scaraby:D i dworki to juz chyba ponizej honoru 53 knajta:p
Napisał, że nie ma Pacc...
Ja bym wziął poty, poszedł na orc forta, byle nie expić na queście i warlordach, powinno się zwrócic z kasy, halberdów, wand of decay itp.
Silierin
23-11-2010, 16:11
Jeżeli masz dużo kasy polecam Fortecę orków, pewnie będzie waste ale exp leci szybciutko :) Kolega expił tam 60 kinem i chwalił sobie tą miejscówkę.
skonczyl mi sie pacc potrzebuje miejsca by zarobic na faccu
paladin 71 lvl skill 85/68 mlvl 16
czy gsy na crusader helmet quest to dobre miejsce z lootbagami i czy dam tam rade bo mam male lagi
Smoczek8228
25-11-2010, 10:01
45 kina Facc. 70/65. eq typu k set i tower shield.
@up
ja swoim pallem do 40 latałem po FAcc tomb, ale dawno nie gralem. nie wiem jak jest ^^
skonczyl mi sie pacc potrzebuje miejsca by zarobic na faccu
paladin 71 lvl skill 85/68 mlvl 16
czy gsy na crusader helmet quest to dobre miejsce z lootbagami i czy dam tam rade bo mam male lagi
kaRzet3ha
26-11-2010, 12:00
Witam dostałem od kuzyna palka 185 lvl dist 100 narazie nie mam pacca ale za 2-3 tygodnie kupuje i moje pytanie. Gdzie mogę (rozumiem ze wszedzie moge) zbierac kase na facc, tylko nie piszcie mint. Moze dragi ? ile bym wyciagnał kasy?
No i gdzie na paccu zbierac, jesli chodzi o pacc to jestem zielony. Nie mam pojecia gdzie i na czym zbierac kase. Wiem jest duuzo duzo mozliwosci, ale chodzi mi o najlepsza miejscowe xd
Demona, d lair. Na mintwalin to sobie mozna 40 knightem pojsc ale nie 185 palkiem >.>
Co do pacc - zapewne Yalahar albo Zao o ktorym zielonego pojecia nie mam. Ew. Hydry na wyspie.
BUMP, a poza tym - czy zeby dostac sie do Zao trzeba jakies questy, lub do samego miasta nie, a potem cos trzeba zrobic (tak jak na Yalahar z quarterami) i czy sa tam jakies dobre expplace dla tego rpka? (widzialem, ze sa tam te nowe lizardy, z tego co patrzylem, fajne potworki - tylko czy jest troche miejsca do pobiegania, a nie tak ze jest ich 15 w jednym miejscu, i czy wlasnie trzeba questy :P)
demoninator
28-11-2010, 15:51
Poexp narazie na mino na darashi, ewentualnie żółwie i croco na wyspie koło yala, no ale jak będziesz miał yalahar to tam masz pierwszą dzielnice, w sumie źle nie jest, elfy mino itp, potem na lagunie na żółwiach i z czasem sam wyczaisz gdzie expić ;p
38 palek na paccu skile 72/55 gdzie dobrze moge expic? eq paladin armor, plate legs, tower shield, dark helmet
Gdy kupie pacca będzie 55lvl
Eq dh, dsm, dwarven legi, mms, assassin sword/2 reczna bron, boh
Skille 70/70 5 mlvl
Gdzie expic na paccu??? Rozchodzi się tylko i wyłącznie o exp. :)
Witam mam 38 palka na skilach 72/55 eq paladin armor, tower shield, iron helmet, p legs i chcialbym abyscie mi doradzili gdzie mam expic, a gdzie zarabiać kase?
Wielke dzieki
czaku131
29-11-2010, 20:04
Facc Tomb thais, dobre zarobki... Ale duzo ludzi, a jak nie to cycki
malyjanek
29-11-2010, 20:22
Witam mam 38 palka na skilach 72/55 eq paladin armor, tower shield, iron helmet, p legs i chcialbym abyscie mi doradzili gdzie mam expic, a gdzie zarabiać kase?
Generalnie skoro nie masz jeszcze az tak wysokiego lvlu polecalbym potrenowac do 65 shielda ale jak wolisz bo skille masz przyzwoite.
Expic
wywerny edron
Helheim (ale musisz znac miejscowke,dobrze jakby Cie ktos oprowadzil)
Okolnir (to od 50 z hornbowem cały poziom 0 tam jest okolo 10 frost hatchlingow i 1 frost dragon)
Tomby z sanem (moze ancient ruins z poziomem gdzie jest 1 vamp i 1 fire elemental)
Mutated Humany + raty
Generalnie skoro nie masz jeszcze az tak wysokiego lvlu polecalbym potrenowac do 65 shielda ale jak wolisz bo skille masz przyzwoite.
Expic
wywerny edron
Helheim (ale musisz znac miejscowke,dobrze jakby Cie ktos oprowadzil)
Okolnir (to od 50 z hornbowem cały poziom 0 tam jest okolo 10 frost hatchlingow i 1 frost dragon)
Tomby z sanem (moze ancient ruins z poziomem gdzie jest 1 vamp i 1 fire elemental)
Mutated Humany + raty
Wielkie dzieki ziomek.
Jeszcze mam taką prośbe jakbyś mi mógł jakoś pokazać te miejsce jak sie tam dostać któredy bo ja dopiero co na paccu zaczełem grać i jestem zielony
111ek 85/84 eq: zoan helmet yala armor b legs draken boots mms royal axe 60k w banku nie wiem gdzie expic kasy mam bardzo mało dragi mi się z nudziły na wyrmach nie zawsze dobrze z kasą wychodzę. I tu moje pytanie co mi radzicie. Gdzie dobrze po expie i zarobie?
Zieloneqq
30-11-2010, 19:58
Gdzie szybko wbije 30 lvl ?
-ED 22 lvl
-Pacc
-mlvl 17
-eq boh dwarfen shield, plate armor
-może być lekkie waste ;)
ShogunStyl3z
30-11-2010, 20:24
Gdzie expic 23 knight PVP 62/61 k set cr helmet 6k kasy na expa :]
seventhnob7
01-12-2010, 00:14
Prof : Druid
Lvl : 41
Mlvl : 35
Eq : p set.
coś na faccu abym pozbierał sobie na eq i wbił szybko 45
souldare
01-12-2010, 13:54
Ja 40 sorcem expilem na guardach i dosyc niezle szlo ale o kase bedzie ciezej. Moze cos na dragach ci sie uda zdobyc a jak nie to poexpij sobie na potworkach ktore daja w miare duzo kasy
A co do knighta to bardzo szybko mi sie wbija lvl na cycach a zwlaszcza jak nikogo nie ma
camperek1
01-12-2010, 16:50
sprzedaj postać, tak będzie lepiej
Gdy kupie pacca będzie 55lvl
Eq dh, dsm, dwarven legi, mms, assassin sword/2 reczna bron, boh
Skille 70/70 5 mlvl
Gdzie expic na paccu??? Rozchodzi się tylko i wyłącznie o exp. :)
Ponawiam.
ZNAKIZNAKIZNAKIZNAKI
Kernkraft
01-12-2010, 18:51
Venore Dragon Lair
Dwarf Guardy
OF
souldare
01-12-2010, 19:35
Na rl Ots takim lvl expilem na cycach w edron chociarz ciezko powiedziec czy to dobry exp na realu. Mozesz tez sprubowac na dragach w ankh/darashia tylko trzeba uwazac zeby na lorda nie nadetknac bo zbyt duze waste moze byc jak na ten lvl
EK, 114 lvl, 87/86, full eq
Gdzie expic solo, a gdzie z druidem na paccu/faccu?
Ema !
Chciałbym zapytać co zmienić w postaci...,
Pallek, lv 15,
Skille : 47/37
Mlvl: 3
eq. : Dark helmet, belted cape, beho/bonelord shield, plate legs, i szaliczek,
Do expa/skilla uzywam spearow, bo nie stac mnie na kamyczki,
Do jakiego dista/shielda skillac narazie ?, i na czym ?
Jestem w Thais,
Z gory thx ^^
Vermilion
01-12-2010, 22:22
Na PVP 70 dist, na Optional 60, w eq możesz narazie nic nie zmieniać - i tak uciekasz.
Proponuję czym prędzej zabrac tyłek do Farmine, zrobić do 8 misji new frontiera. w 7 bedzie musial Ci ktoś pomóc bo mało miejsca a dużo lizardów. Dzięki temu masz dostęp do muggy plains a tam przy dobrym respie wyciągałem swoim RP 220 k/h. Może to nie powala ale jest exp i jest zajebisty loot. W godzinę potrafiłem wynieśc z 2 pary zao legów, 3 zao shoesów i pełno tych itemów co łażą po pareset gp.
w ogóle nie rozumiem czemu ludzie są takimi leniami i nie chcą wratha robić. Item wart 400 k za pare h wysiłku nie kusi was czy co? Tu wcale nie chodzi o Ciebie, ale o większość graczy, którzy nawet nie wiedzą co to zao XD
Kup pacca i idz na kopalnie w svar. Tam palkom jest najlepiej. Facc na tym levelu to beznadzieja i strata czasu.
souldare
02-12-2010, 17:49
Pacc:dl Darashia
Facc:niewiem xd
z drutem: przypuszczam ze duzo jest takich miejsc ale nie jestem teraz w stanie odpowiedziec. Cos mi po glowie chodzi ze hydry ale z drutem mozesz szukac czegos lepszego na demce jest chyba jeszce za wczesnie
Witam! Mam pytanko gdzie mógłbym expic na 22 sorku bez pacc!
Eq scale armor ,plate lagsy, wand of dragonbreath , dwarven shield i strange helmet ! Kasy brak na polepszenie eq !
sorc 22 lvl scale armor steel helmt plate legsy dwarven shield wand of dragonbreath tylko facc
50 kina 73/73 k legs zao armor warrior helmet headchopper, exp z dobrym zarobkiem
Witam
Jestem Paladnym 16 lvl skill: 70/55
i mam problem z expieniem - facc
prosze o odp.
zalezy bardziej na expie niz na kasie...
16 lvl - pall
70/55
belted cape , plate legs ,crown helmet , scarf ,leather boots , speary i dragon shield
FACC !
Lubie rude suczki
25 ms
Zegarek miotełka jajka na bekonie i kororowe kretki.
CIA
souldare
03-12-2010, 19:41
Jak dla ciebie proponuje raty kolo venore mysle ze to bedzie najlepsze wyjscie
Pandabear
03-12-2010, 23:00
USHEusehUSEhUSEhsUEHSUEhsEUHSeuHSeuHSEuSHeuSHEuSEh SUHE
Kamardon
03-12-2010, 23:05
Nieprawda! Zalezy jak ogarniasz gre pallem jezeli tak to ja z takimi skilami proponowalbym ci sprobowac na ghuol(pod mount cyckami w thais, mozesz zchodzic na nizsze pierta i ubijac beholdery, crypt shablery i mummie) /cyclops/ds(na ghst landzie).
Oczywiscie to wiaze sie z odpowiednim ekwipunkiem i wyposazeniem w potiony lecz powinno sie zwracac w gp. ;]
Pozdrawiam i zycze wbicia wysokiego lvla!
Malinovy
04-12-2010, 11:46
Dwarfy / Dwarfy Soldiery w Kazo.
Pojedyncze Guardy ( tylko uważaj )
Pozdrawiam.
Malinovy
04-12-2010, 11:50
FACC Tomb.
Dwarfy / Dwarfy Soldiery w kazo.
Zamek na AB'Dendriel
Cyce na poludnie od Thais.
Rotwormy.
Innego wyjscia chyba nie masz ;F
Malinovy
04-12-2010, 11:52
Dwarfy Guardy w Kazo.
Elf Fortress - GP'ki lecą jak ... ;> Tylko dużo botów.
Malinovy
04-12-2010, 12:35
z takimi skillami wybrał bym się na kopalnie dwarf.
Pojedyncze Guardy ( UWAŻAJ ! )
ale myślę że z soldierami / zwykłymi dwarfami spokojnie sobie poradzisz.
arek2402
04-12-2010, 14:11
Ja posiadam 24 palla..skile 63+2/50 eq: royal helmet,pall armor,blue legs,bohy,demonka,p ammy,rs
Gdzie radzicie mi expić z małym waste..tomby i cyce odpadaja
Witam;)
Mam 20lvl pall, skille słabe 49/25
Eq:
- Paladin armor
- Golden legs
- Dwarven shield
- Zaoan Helmet
Nie wiem gdzie expić i skillować:p mam pacc:)
Malinovy
04-12-2010, 15:03
wiem ze szkoda pacca na skillowanie ale z takim czymś
to na rotwormy darashia bądź tomb przed teleportem.
Pozdrawiam.
souldare
04-12-2010, 15:17
Kurde niechce mi sie juz odpisywac wy tobyscie tylko pytali i na gotowe robili wezcie sami poznajcie swiat albo poszukajcie na na powszednich stronach gdzie expic podobnym lvl
Malinovy
04-12-2010, 15:21
Ja posiadam 24 palla..skile 63+2/50 eq: royal helmet,pall armor,blue legs,bohy,demonka,p ammy,rs
Gdzie radzicie mi expić z małym waste..tomby i cyce odpadaja
Kopalnie Dwarfów w kazo.
Wiesz:P pacca mam jeszcze 169 dni:P więc mi go nie szkoda;)
postaw bota na trollach w AB
Witam
Jestem Paladnym 16 lvl skill: 70/55
i mam problem z expieniem - facc
prosze o odp.
Tam gdzie na 14 i 15 levelu aż zdobędziesz poziom numer sto.
A tak na serio, to jest tyle tematów "Gdzie mam expić", albo poradników dla Pala, że zwariować idzie i gdybyś się ich trzymał a nie stał w depo, to za pół roku miał byś 100 levelik... tylko wiesz PACC!
I tak, PACC opłaca kupić się na 1 levelu.
LordMateuszek
04-12-2010, 23:23
Elder Druid
lv: 36
magic lv: 31
PACC
Eq: hailstorm rod (niebawem następna), focus cape, dragon shield, boh, hat of the mad, blue legs... [W zależności do tego gdzie polecicie mi expić jestem w stanie zaopatrzyć się w każde eq - nie mowie tu o rare itemach xd]
Głównie zależy mi na dobrym expie, kasa jako taka też powinna być ;P - waste nie stanowi problemu :)
Słucham propozycji :)
Pandabear
05-12-2010, 03:24
Malinov, nie polecaj nie sprawdzonych i zbyt zaawansowanych expowisk -.-
Dec 04 2010, 15:14:46 CET Died at Level 20 by a rotworm.
Ty to jesteś ciota XDDDDDDDDDDDD
@ po expij na misiach w lesie edron : )
Malinovy
05-12-2010, 10:54
Człowieku ... nie moja wina że nie ogarniasz rotworm na 20 lvl ...
Na Takim lvl i skillach to chyba najlepsze wyjście, a jak uważasz że jest
tam za " ostro ", zapraszam na raty pod thais ;p
LordMateuszek
05-12-2010, 17:01
Elder Druid
lv: 37
magic lv: 32
PACC
Eq: springsprout rod, focus cape, dragon shield, boh, hat of the mad, blue legs... [W zależności do tego gdzie polecicie mi expić jestem w stanie zaopatrzyć się w każde eq - nie mowie tu o rare itemach xd]
Głównie zależy mi na dobrym expie, kasa jako taka też powinna być ;P - waste nie stanowi problemu
Słucham propozycji
arek2402
05-12-2010, 19:04
Elder Druid
lv: 36
magic lv: 31
PACC
Eq: hailstorm rod (niebawem następna), focus cape, dragon shield, boh, hat of the mad, blue legs... [W zależności do tego gdzie polecicie mi expić jestem w stanie zaopatrzyć się w każde eq - nie mowie tu o rare itemach xd]
Głównie zależy mi na dobrym expie, kasa jako taka też powinna być ;P - waste nie stanowi problemu :)
Słucham propozycji :)
Dobij 40 lvl na tombach ank i kup sobie magma seta(armor chyba tylko od 50) i na dragi..halistorm rod+exori frigo
waste bedzie zalezalo od twojego szczescia..jak cos lootniesz to nie powinno byc..moze minimalne
Kernkraft
05-12-2010, 19:57
mam nadzieję, że jest to zwykła prowokacja :)
Kernkraft
05-12-2010, 19:59
earth elementale >Edron (odporne na żywioł ziemi)
Cyclopolis >Edron
ew. expowiska na Yalahar
jak jesteś hardkorem to możesz spróbować również bog raidery..
Malinovy
05-12-2010, 20:33
@ UP
"jak jesteś hardkorem to możesz spróbować również bog raidery.."
Się uśmiałem, jak ty chcesz expić na taki lvl na Bog Raiderach ?!
LordMateuszek
05-12-2010, 20:42
Stary za dużo filmów! Ja się Schwarzenegger nie nazywam :p
Mam 70 RP z full eq i skillami +80, gdzie expić ?:)
Siema mam pytanie gdzie expic moim 67 knightem,skille 79/78, slabe eq ;/, facc jesli do tej informacji trzeba podac eq to podam :D. Z gory dzieki.B)
Knight 67 lvl moze poradzicie gdzie expic? Jestem na facc, skille 79/78, eq slabe: k set, warrior helmet, dragon shield, bohy(zamieram niedlugo kupic lepsze eq, narazie zbieram na nie kase :D) Z gory dzieki
Bubusiek
07-12-2010, 19:15
na faccu to grac wogole nie bardzo ;)
jak juz cie sciska to na guardy lec
Bubusiek
07-12-2010, 19:19
sory, osobom które nie robia postaci sami od 0 nie poradze nic wiecej jak zaprzestanie grac ta postacia.
Jezeli sam nie potrafisz dojsc do 180 lvla to tym gorzej bedzie ci grac 180 lvlem.
Sadzac po twoich pytaniach, nie poradzisz sobie grajac tym palkiem.
Bubusiek
07-12-2010, 19:52
Idiotów na tym forum pelno eh.
Takie sytuacje sie zdarzaja ze nawet 20 poziomowa postac moze pasc na rotwormie.
Wystarczy ze wlezie gdzies gdzie go otocza i go wykickuje gdy on bedzie w noobowskim eq.
Wyobrazni brak za grosz.
Wogóle co za idiota poleca rotwormy dla paladyna? przy skillach 50/50 juz knightem padają w 1,5 minuty.
@topic
Koleś, przedewszystkim znajdź sobie dobrego partnera na trening i potrenuj przez jakiś czas. potem dobij z 35 level (niewiem gdzie), zrób questa i leć na nargor.
tam mozesz siedziec dlugi czas..
Pozniej smoki do sety
Witam mam problem bo nie grałem trochę w tibie i nie wiem gdzie expic mam 74 pallka skille 81/76 na free account niestety pacc w przyszłości :p i gdzie mógłbym expic bo słyszałem ze są chyba jakieś nowe expowiska czy coś? i gdzie mógłbym zarobić kasę na porządne eq?
Eq:
P legi,Bohy,Zaoan Armor,Dwarven Shieldka,Steel Helmet,i z 1k royalek w depo:)
Dziękuje i pozdrawiam ;)
Malinovy
08-12-2010, 15:04
Kase zarobisz na mintwalin - chociaz nie wiem czy pall to dobre wyjscie na tym expie.
Co do expa - FACC TOMB, Guardy przy kazo ?
Kamardon
08-12-2010, 15:24
Dokladnie lepiej sprzedaj postac i zacznij grac od 0 na paccu az wkoncu sam dojdziesz do wniosku ze mielismy racje a jezeli bdziesz sie upieral aby grac palkiem to na faccu Warlocki na demonie z pb lub ass sa najlepszym rozwiazaniem o ile potrafic grac (niezapomnij o zapasie explo).
XB)
Kamardon
08-12-2010, 15:26
Podaj jakie masz eq i passy na pw. xD
A tak na serio to ja bym latal na dragonach w venore/ tomb pod cyclopami w thais/ guardy/ dark catedra.
Kamardon
08-12-2010, 15:31
Palem zarobisz praktycznie wszedzie gdzie pojdziesz na faccu czasem mniej lub wiecej.
-Dragon Lair w venore (lvl wejdzie ladnie i loot jak sie poszczesci tez nie zly)
-Guardy (lootbag to podstawa a exp gorszy niz up)
-OF (exp sredni a loot nawet niezly ale tylko z lootbagiem i leci amunicja)
-ITD... Przeczytaj poradniki. ;]
Witam.Otoz pacc dojdzie we wtorek 14.12.10.
Skile: 82 z palladin armor-68 shielding.
Eq:Paladin armor
Blue legs
Crusader helmet
Boots of haste
Demon shield
Gdzie najlepiej expic na Facc/PAcc
Czekam na propozycje
zamek w ab
bez waste + dobry hajs
pacc polecam wyrveny w edron
jest ich w chuj dużo i exp dobry no i oczywiście kasiora.
a na faccu to jedź na zamek na ab
drag + 2 ds'y+ elf arcanistan + mag + shaman i reszta gowna ...
exp dobry kasa nawet nawet
sprzedaj postać, tak będzie lepiej
zajebiscie ... ogarnji czlowieku
Mam problem z expieniem
Palek FACC
22 lvl - skille 70/55
eq plate legs ,belted cape , dragon shield , spear's , crown helmet
hmm czekam na propozycje
Malinovy
08-12-2010, 19:30
Dragi ( tylko po jednym na klatę [waste może być] )
FACC TOMB.
Guardy ( po jednym na klate )
EF ?
Malinovy
08-12-2010, 19:34
FACC Tomb.
Kopalnie Dwarfów.
A co myslicie OF srodek.?
72 ek, 85/84, c arm, rh, d shield, k legs. Gdzie tym expić?
sorc 22 lvl scale armor steel helmt plate legsy dwarven shield wand of dragonbreath tylko facc
Idz na ghoule kolo Mount sternum - zbieraj kase i smieci, ktore z nich wypadaja (rotten piece of cloth itd), a szybko dorobisz sie lepszego eq. Exp tez nie najgorszy, wraz ze wzrostem lvlu mozesz schodzic na nizsze poziomy.
50 kina 73/73 k legs zao armor warrior helmet headchopper, exp z dobrym zarobkiem
jeszcze raz się zapytam o to co wyżej.
Facc :
-Tomba w Thais (najnizszy poziom + dragony [pick] )
-Dwarfy Guardy
Pacc :
-Tarpid Tomb za Scarab Coinem
-Dragony Yalahar
-Piraty Nargor mozesz zobaczyc tez na Yalahar
-Cyclopolis
Otóż tak jak w temacie dawajcie propozycje do expa na miejsach facc i pacc byle nie mount sternum ani cyce za thais :)
Jakie masz eq , ile masz kasy , czy mozesz sobie pozwolic na ryzyko ze bedziez mogl miec waste. Czy zalezy Ci na szybkim czy na wolnym expie??
A tak ogolem to narazie polecam Ci Guardy w Kazordoon.
Kupisz pacc powiesz ile masz kasy i ogolem rzeczy to Ci napisze.
Crown helmet,plate legi,dragonka,blu robe,kasy malo i nie chce wydatkow ani waste . Exp obojetnie byle by z 10-15 procent dziennie szlo
michalmalek15
12-12-2010, 10:38
Profesja: sorcerer
level: 17
eq: boh b legi vamp shi hat of the mad spirit cloak brak pacc
Versethus
12-12-2010, 10:47
Knight
FACC
*24 Level
*80 Sword Fighting
*80 Shielding
*5 Magic Level
*Crusader Helmet
*Knight Armor
*Knight Legs
*Dragon Shield
*Crimson Sword / Wyvern Fang
Na czym szybko poexpię bez dużego waste?
Kopalnie z Dwarf Guardami?
Konradzio
12-12-2010, 10:58
Elo..
RP 110
95 DIST
FULL EQ
MA BYC EXP! DUZE WASTE MOZLIWE!
Nie chce frostow, dl fenrock, dl poi, yalahar (niczego tam nie chce), serpent spawnow (tam pod hydra island), i hydr na hydra island i na skalce... BANUTA ODPADA TEZ XD Jest jescze gdzies miejsce na exp?
cześć : )
mam 45 ed z 42 mlvl'em, interesuje mnie exp solo bez blokera z sd, eq jest dobre ; )
co polecacie? ; )
Clubertex
12-12-2010, 13:50
Elo, niedługo pacc i się zastanawiam gdzie expić 65 ms : p z softami eq ok ale niestety mam mało kasy : p mam jakby co sd troche (1k?) na zuzycie ale się pytam gdzie expić bez waste : P (solO)
proostak
12-12-2010, 15:53
Pacc : Jest
Lv: 121
Klasa: EK
Skills: 88/80
Eq:
-DSM
-Stonecutter Axe
-Zoa helmet
-Zoa legs
-Bohy/softy
-MMs
Duzy exp i zeby cos dobrego spadlo ... proszę o expowiska solo nie w teamie narazie.
Cichowski
12-12-2010, 16:23
PACC: Tak
LVL: 112
Klasa: RP
Skille: 92/65
Eq: To co RP powinien mieć... Amunicja każdego typu dostępna.
Wracam do gry po dłuższej przerwie. Wcześniej chodziłem na wyrmy/dl/frosty ale często były oblegane. Co więcej na wyrmach z staminą miałem max 200k/h a na dl/frostach 250k/h co było po prostu kpiną jak na ten lvl (arbalest+pb w obu przypadkach).
Nie wiem czy to ja nie umiem grać czy może za niski skill.
Jednakże szukam miejscówki zarówno pod exp jak i pod kasę. Nie grałem od lata 2010 więc jestem otwarty na nowe propozycje.
elogancko
14-12-2010, 01:42
Witam
gdzie mogę expić 63 Ms mam kasy na wszystko
exp najlepiej z sd bo chyba jest najszybciej ;p bez blokera
nie ważne czy waste czy nie
robię na workerach 220k+/1h z sd ale to mało chciał bym około 300-400k/1h robić
jakieś pomysły ??
VarianWrynn
14-12-2010, 08:25
Vis hur golemy. Ew. sd na frostach.
elogancko
14-12-2010, 10:51
vis hur odpada za długo trzeba czekać po update
na frosty questa właśnie robię ;P
jakie jeszcze propozycje ?
jest ktoś kto tak expił sorkiem z sd ?:P
Versethus
14-12-2010, 13:56
Knight
FACC
*24 Level
*80 Sword Fighting
*80 Shielding
*5 Magic Level
*Crusader Helmet
*Knight Armor
*Knight Legs
*Dragon Shield
Kopalnie z Dwarf Guardami?
Ponawiam pytanie :)
1. Mam 37 lvl Druida. 35mlvl EQ:
p ammy, warrior helmet, dragon shield, blue legi, focus cape, zaoan shoes, i hailstorm rod. Na czym mógłbym expić bez za dużego waste? Dodam że mam zrobionego postmana B)
Czy dragony będę ogarniał bez waste? bo bylem na d lair 2x. łącznie zużyłem z 100 potów (5k waste) a nic, kompletnie nic nie poleciało oprócz golda, plate legów, i pare steel helmów to sie zwrócyło, lecz i tak spore waste :/. Jaką miejscówke polecacie?
2. Mam też 25 lvl Knighta z skilami 67/67. Na czym mogę nim expić? Na cycach by było 8o, ale cyclopolis 24/7 boty, a POH też zawsze zajęte X( Czy guardy w kopalniach bym ogarniał? Bo jak tam niedawno byłem ze skilami 63/63 to hity takie wchodziły że (...).. że z life ringiem nie wyrabiałem używając co chwile exura ico... Eq mam podobne do EQ druida @up tylko że nosze knight set i knight axe.
Zwracam się z wielką prośbą, pomóżcie ;( aha: i czy to już czas żeby na druidzie kupić pacc? bo dragi (d lair) zajete też zawsze :(
Miazgator
15-12-2010, 11:37
16 Knight, eq po isle of destiny, skille 40/40. PACC - Gdzie expić? Tylko nie na larvach, ponieważ jestem na PVP, a zabieranie tam komuś loota może się źle skończyć ;)
Obecnie expie na rootach.
PS: Exp jest ważniejszy.
Emanalachacioolka
15-12-2010, 18:11
profesja: knight
level: 35
skille: 63/55
eq: demon helmet, dsm, zaoan legs, boh, mms, p ammy
FACC :<
n-pvp
oprocz dc, bo bylem, szukam innych expow
Miazgator
15-12-2010, 18:25
Może DC? zzzzzzzzzzzzzzz
Gdzie expić:
Master Sorcerer (PACC) 28 lv.
EQ:
-Zaoan boots,
-Plate legs,
-Noble armor,
-Dwarven shield,
-Dark helmet.
Dod info:
22 mlvl, świat pvp, mam trochę pieniędzy (2-3cc). Co kupić/ ulepszyć? Gdzie expić i z jakimi czarami/runami? Najlepiej by było żeby exp i kasa były umiarkowane (może z lekkim przeważaniem kasy).
Proszę o wszelkie opinie, które mi pomogą.
Dziękuję.
Gdzie expić:
Master Sorcerer (PACC) 28 lv.
EQ:
-Zaoan boots,
-Plate legs,
-Noble armor,
-Dwarven shield,
-Dark helmet.
Dod info:
22 mlvl, świat pvp, mam trochę pieniędzy (2-3cc). Co kupić/ ulepszyć? Gdzie expić i z jakimi czarami/runami? Najlepiej by było żeby exp i kasa były umiarkowane (może z lekkim przeważaniem kasy).
Proszę o wszelkie opinie, które mi pomogą.
Dziękuję.
Po pierwsze wywal te legi i armor tylko Ci capa zajmuja ...
Jezeli zalezy Ci na kasie to proponuje expic z summonami.
Monki na scarabach , tombach.
Jezeli nie to proponuje skoczyc na Yalahar Ghoule ( Wejscie Cemetery)
Próbowałem na Tatpit tomb z monkiem. Niestety tylko 11k expa/h. Kaski troche jest ale niewiele. Chodzi mi o exp ~20k/h oraz zarobek rzędu 1-2k/h na czysto. Prosze o dalsze propozycje/sugestie
Witam.Gdzie moglbym expic:
52 RP
Skile:84/68
Eq:Pall arm,b legs,Bohy,Crus helm,Demon shield.
Dragi yala wypada (zajete)
Zeby bylo bez waste i dobra kasa.
barby big camp bardzo duzy profit, task na mutated raty mozesz zaczynac, dragi darashia
Miazgator
16-12-2010, 18:32
19 Knight, Plate set, orcish axe, dwarven shield, skille 40/40. PACC - Gdzie expić? Tylko nie na larvach, ponieważ jestem na PVP, a zabieranie tam komuś loota może się źle skończyć ;)
Obecnie expie na rotach na Edron
Aktualizuję i ponawiam.
41 Ms z 36 mlvl. Mam pacca oczywiście. Gdzie expić w miarę wydajnie najlepiej bez waste a jak już to z małym. Mutated humany odpadają, dragi darashia oblegane. Lubie earth elementale ale często zajęte i poszukuje czegoś zastępczego. Warto pójść na jakiegoś tomba? Jeśli tak to który i na jakim poziomie? Od kiedy ancienty?
41 Ms z 36 mlvl. Mam pacca oczywiście. Gdzie expić w miarę wydajnie najlepiej bez waste a jak już to z małym. Mutated humany odpadają, dragi darashia oblegane. Lubie earth elementale ale często zajęte i poszukuje czegoś zastępczego. Warto pójść na jakiegoś tomba? Jeśli tak to który i na jakim poziomie? Od kiedy ancienty?
Jezeli masz bohy mogl bys juz sprobowac Ancienty . Na taki lvl sa 2 w miare fajne kopalnie.
Druga fajna miejscowka na ten Lvl to piraty ( waste jest tam male )
Yalahar albo Nargor mozesz wybierac.
Kanarekczek
17-12-2010, 17:29
Gdzie expic ;D?
Skille malo wazne.
Eq jest ok.
Gdzie szybko wbije lvle ?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807
Nie wiem jakie masz skile wiec nie mam pojecia gdzie sobie poradzisz dobrze.
Tu masz kilka miejscowek.
Scaraby , Zolwie Port Hope , Yalahar Minotaury .
Kanarekczek
17-12-2010, 19:36
jak dojść na te zółwie w port hope macie może link do jakiegos poradnika ? Szukałem i nie mogłem znaleźć. Z góry dzięki
Clubertex
17-12-2010, 23:41
Elo, niedługo pacc i się zastanawiam gdzie expić 65 ms : p z softami eq ok ale niestety mam mało kasy : p mam jakby co sd troche (1k?) na zuzycie ale się pytam gdzie expić bez waste : P (solO)
ODŚWIEŻAM !!!!!!!!!!!!
Bubusiek
18-12-2010, 01:33
@Clubertex
Zaproponuje dzis koledze smoki w yalahar / edronv / venore / ankrahmun
Aczkolwiek pamietaj, duzo ludzi czycha na te spawny.. :)
Safree Doo
18-12-2010, 07:58
Witam, gdzie mogl bym expic 48 sorcem z 47 m lvlem ?
Eq : focus cape, hat of the mad, wandy wszystkie, medusa shield, blue legs, bohy. Guardy odpadaja.
Do tego chcial bym jeszcze sie dowiedziec gdzie expic 41 knightem, 82 sword, 60 shield. Eq : blacksteel sword, warrior helmet, knight armor, p legi, bohy.
Sorcem na Dragon Lair, a Knightem na POH wszystko oprocz gs'ow i dl'i.
Safree Doo
18-12-2010, 09:13
A tym sorcem to ja mam z hmm + wand bic ?
1. Mam 37 lvl Druida. 35mlvl EQ:
p ammy, warrior helmet, dragon shield, blue legi, focus cape, zaoan shoes, i hailstorm rod. Na czym mógłbym expić bez za dużego waste? Dodam że mam zrobionego postmana B)
Czy dragony będę ogarniał bez waste? bo bylem na d lair 2x. łącznie zużyłem z 100 potów (5k waste) a nic, kompletnie nic nie poleciało oprócz golda, plate legów, i pare steel helmów to sie zwrócyło, lecz i tak spore waste :/. Jaką miejscówke polecacie?
2. Mam też 25 lvl Knighta z skilami 69/69. Na czym mogę nim expić? Na cycach by było 8o, ale cyclopolis 24/7 boty, a POH też zawsze zajęte X( Czy guardy w kopalniach bym ogarniał? Bo jak tam niedawno byłem ze skilami 63/63 to hity takie wchodziły że (...).. że z life ringiem nie wyrabiałem używając co chwile exura ico... Eq mam podobne do EQ druida @up tylko że nosze knight set i knight axe.
Zwracam się z wielką prośbą, pomóżcie ;( aha: i czy to już czas żeby na druidzie kupić pacc? bo dragi (d lair) zajete też zawsze :(
Odświerzam .. druid już 39 lvl. a knight 24 ze skilami 66/66 -_-
@dziewan
Druidem polecam Guardy + robienie loota.
Knight Tomba w Thais , Elfy w Venore
witam, mam 88 knighta 78/75 wracam po ponad 1,5 rocznej przerwie i kompletnie nie wiem gdzie mógłbym expić solo na pacc, zależy mi na czasie więc chciałbym expić jak najbardziej wydajnie tzn wychodzić na 0 lub niewielki + żeby tylko zwróciło się za poty itd - gra nastawiona na solo exp a nie zarobek, co polecacie ? z góry dzięki za wszelką pomoc
no i jeszcze prawdopodobne eq:
- zao helmet
- zao arm
- zao legs
- bohy
- mms
- royal axe
Progmaniak
18-12-2010, 22:50
Witam 15knight pacc 60/60 gdzie expac do tego 40lvla?
105 Royal Pall
93/74
Demon helm, pall arm, yala legs, mms, bohy/softy
1. Gdzie polecacie expienie dla samego expa.
2. Exp taki w okolicy 100k a przy okazji profit
3. Dla kaski
Siemka,mam 47lvl Palladyna,pacc,skille 76/60 i chciał bym abyscie mi doradzili gdzie expic.Dotad expilem na mutated humanach,ale chcial bym sprobowac czegos nowegoB).
Siema, ma ktos pomysl gdzie mozna pohuncic dla kasy i dla expa takim skladem:
57EK + 70 MS, ewentualnie 57EK+70MS+57MS.
Miazgator
20-12-2010, 18:27
25 Knight, Plate set, Knight axe, dwarven shield, skille 46/44. PACC - Gdzie expić? Tylko nie na larvach, ponieważ jestem na PVP, a zabieranie tam komuś loota może się źle skończyć
Obecnie expie na rotach na Darashii.
Tylko nie roty, bo exp za wolno idzie :(
Siemka,mam 47lvl,pacc i jestem palladynem. Dotad expilem na mutated humanach, ale troche (lekko mowiac) mi sie znudzily. Wiec prosze o wasze propozycje.:D
Versethus
21-12-2010, 07:09
Knight
FACC
*24 Level
*80 Sword Fighting
*80 Shielding
*5 Magic Level
*Crusader Helmet
*Knight Armor
*Knight Legs
*Dragon Shield
Kopalnie z Dwarf Guardami czy jakaś odskocznia :D?
82ek, 85/85, g legi, mms, dh, c arm, boh, justice seeker/avenger.
Gdzie mogę PORZĄDNIE przyexpić? Do tej pory biłem na chor i zbierałem kasę.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.