Pokaż pełną wersje : Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych
Skullgetter
29-10-2008, 17:19
27 palladyn 75dis (pacc)
gdzie expic??
20sorc(pacc)
gdzie expic?
prosze od odp
Pozdrawiam
27 palladyn 75dis (pacc)
gdzie expic??
20sorc(pacc)
gdzie expic?
prosze od odp
Pozdrawiam
W jakim mieście znajduje się sorc?
larvy, roty, tomby -1, mino tower
i tak trzeba sie meczyc do 33 lvl >.<
ew. najmniejszy camp barbow/jakies frost gianty, ale ostroznie
Skullgetter
29-10-2008, 19:41
2xup
Moge expic w kazdym miescie :)
@up
Dzieki ale poczekam zawsze i sie zastanowie narazie pójde na larvy i pojdeyncze scaraby :D
Witam ! Dwa dni temu straciłem pacca i niestety teraz nie wiem gdzie moglbym expic na facc area, zeby exp byl dosyc dobry, a zysk w miare, moze byc nawet niewielki waste.
Mój lvl to 46 sorc z nastepujacym eq:
1. crown helmet, b robe, b legsy, medusa shield, scarf, WoI (mlvl 40)
2. HoTM, spirit cloak, b legsy, medusa shield, scarf, WoI (mlvl 42)
Proszę tez o podpowiedz czy lepiej z wyzszym mlvl a slabsza obrona expic czy na odwrot.
P.S. do tej pory expilem na guardach i szlo b. dobrze, ale teraz bez exori, nie wiem czy sobie z kilkoma naraz poradze.
Skullgetter
30-10-2008, 14:31
up
Lepiej z lepszym mlv'em ,przynajmniej mi sie tak zdaje :P
To juz jedna odpowiedz znam :D a teraz prosilbym jeszcze kogos o podpowiedzenie gdzie expic tym moim sorkiem 46 lvl i 42 mlvl ;)
Gdzie Moge Expic 30 MS'em z 30mlvl'em na paccu?
najlepiej aby niebylo waste i szybko exp lecial.
eq
blue robe
k-legs
crusader helmet
beho shield
@Edit
A Wlasnie Jak Myslicie Zmienic?:
Beho Shielda Na Spellbook of Enlightenment
B-Robe Na Spirit Cloak
Crusader Helmet Na Hat Of The Mad
Wtedy 3+ Mlvl
Skullgetter
30-10-2008, 23:02
up
jakis tomb ;P
mozesz ale i tak na 30 lvlu te 3 mlvle róznicy duzo ci niezrobią
Zacharyss
31-10-2008, 16:04
A ja bardzo proszę o miejscówkę gdzie mogę expić na 37 pallu ze skillami 75/62) FACC). I aby było nie za duże waste
@up
guardy w kopalniach...
Mam Knighta(CANDIA) Level 28 ,
EQ:k-set,crusader helmet,v-shield,fur boots,p-amulet,FS SKILLE:60/60
Sorca(FURORA) dopiero co wyszlem z rooka czyli wiadomo tylko okolo 2-3k w depo i eq te co dostajemy jak wychodzimy
;)
;)
prosil bym o odpowiedz gdzie moge expic knightem zarowno facc jak i pacc area chodzi mi o zdobycie jak najwiecej expa kasa sie nie liczy
;)
;)
A sorcem tak zeby zarowno byla kasa jak i DUZY exp i gdzie chodzi malo ludzi (furora to pvp) na sorcu tez jest pacc
;)
;)
(pacc mam od paru dni wiec niewiem co i jak nieznam zadnego miasta)
;)
;)
Z GORY DZIEKUJE ZA INFO
;)
POZDRO
@up
knight - larvy, dworce (tutaj niezła kaska)
sorc - roty darashia albo liberty bay
@up
knight - larvy, dworce (tutaj niezła kaska)
sorc - roty darashia albo liberty bay
Dziekuje kolego drogi ALE napisalem tez w poscie zepacca mam od paru dni wiec darashia i liberty bay mi niec niemuwi jak by ktos wiedzial czy jest jakis poradnik jak tam dojsc czy cos takiego byl bym wdzieczny
Dziekuje kolego drogi ALE napisalem tez w poscie zepacca mam od paru dni wiec darashia i liberty bay mi niec niemuwi jak by ktos wiedzial czy jest jakis poradnik jak tam dojsc czy cos takiego byl bym wdzieczny
Powiec jeszcze raz jaki chcesz poradnik bo narobiłeś tyle błędów, że nic nie rozumiem.
Pozdrawiam
~~SzaDok~~
statek, eh?
Krzyzu-12
31-10-2008, 19:58
Wiem że może nie odpowiedni temat ale spytam :
Chodzi o kinę kolegi lev 35 skill 57/54 eq: c arm, k legi, crus, p ammy, towerka.
Chce on expić na dragach był nie raz ale bs+towerka a teraz znalazł blacsteel sworda i nie wie z czym ma iść co wy na to? Czekam na sensowne odpowiedzi i nie mówcie że ma skillować bo i tak tego nie zrobi.
MnichU1007
31-10-2008, 20:14
Blacksteel według mnie bo słaby i tak shielding ma.
za 20 skilli mozesz pomyslec o dragach, teraz nie masz co sie na nie ruszac
Skullgetter
31-10-2008, 21:43
2x up
niech wbije 85/85 i mozna pomyslec nawet o pohu
takie skille to h*junia
37 ek
20 dni pacca
dsm,rh,b legs,bohy,tak z 50k,p ammy,noble axe, wszystkie spelle
interesuje mnie gdzie najszybciej wbije 40 lvl i ile to około zajmie mi czasu???
Może być małe waste
PS: próbowałem małpy i żółwie ale chce spróbować coś innego
z GÓRY THX:cup:
@up
cycopilis, obozy barbów, scraby, frost gianty
Kazami_Kemo
01-11-2008, 09:20
Czasami małe respy dragów, wyvki, no to co kolega up.
Karol4722
01-11-2008, 14:44
11 knight
27/21
mlvl 1
PACC
spike sword, strange helmet, plate set, dragon shield
świat pvp
Gdzie expić, gdzie zarabiać?
11 knight
27/21
mlvl 1
PACC
spike sword, strange helmet, plate set, dragon shield
świat pvp
Gdzie expić, gdzie zarabiać?
Najpierw podskilować do skili min. 40/40
pyta sie to odpowiedz, lol
wszystkie rodzaje trolli (ab, thais itd)
roty z troche lepszymi skillami np. na fibuli , w thais
elvenbane
DamianPall
01-11-2008, 15:36
czy to dobry pomysł żeby expić w mount sterum knightem 30lvlcrown armor,tower shield,knight legs,dragonbone staf oraz warior helmetem ze skilami 65+/65+?(tylko na cyclopach zwyklych chyba że da rade drony i smitchy nie wiem)
Bald Drah
01-11-2008, 18:16
Knight 53-51
K set, dragon shield, crimson sword
GDZIE EXPIĆ?? PODAJCIE MAPKI PROSZĘ!!!
Dziubasek
01-11-2008, 18:56
Siemka!
28 lvl Knight
4mlvl
62/62 (sword)
eq:
Leather boots, k-legi,k-armor,vampire shield, warrior helmet, wyvern fang (kupiony juz bright sword)
FACC
Gdzie mogę szybko wbic do 30 albo więcej?
wiem ze na EF i Mt(tylko mam wasta na smithach)
Nie chodzi o kase tylko o exp.
Skillowac mi sie nie chce
Kazami_Kemo
01-11-2008, 22:08
@UP
Cyce, roty, dwarvy(oprócz guarda), Minosy, ..., itp.
Gdzie expić na 5, skille 15/15? Eq:
-Mac
-Studdet Helmet
-Studdet Shield
-Leather Armor
-Leather Legs
-Leather Boots
Przypominam, że jestem na rooku.
Wielkie dzięki. Właąnie tego szukałem.:dance::dance:
Lvl 24
Skille 67/67
eq beastslayer axe. crusade helmet, vampire shield, knight set
Gdzie mam expic zeby wbic szybko 40 lvl bez pacc?
#up
dark katedra ;)
#Kazami_Kemo
bugi, jaskinia bearów przy dead dragon quest, raty i bugi pod al'dee
Gdzie expić 26 palladyn, pacc, non-pvp, 64 dyst, 50 shield, EQ: devil helmet, guardian shield, belted cape, p legs.
Bald Drah
02-11-2008, 11:10
Knight 53-51 21lvl
K set, dragon shield, crimson sword
GDZIE EXPIĆ?? PODAJCIE MAPKI PROSZĘ!!!
non-pvp
Jaskieros
02-11-2008, 12:41
To tak
Knight
37lvl
4mlvl
70/70
Srev Luminera nonpvp
Eq :
Warrior Helmet (nie zmieniam xDD)
Golden Armor
Knight legi
vampire shield
Assasin Dagger/Blacksteel sword
no i normalne buty :D
A tak to mysle ze guardy choć tak nie zabardzo
EF odpada nie podoba mi sie tam :]
prosze o szybka odp
Kazami_Kemo
02-11-2008, 12:52
@UP
Cyce, orki, roty, beholdery, minosy, tarantule, wyvki, czasami dragi, ..., itp.
@DOWN
Czemu offtopa robisz?
Jaskieros
02-11-2008, 12:54
widze że duzo ludzi tu jest xDD:)
dajcie jakieś konkretne miejsca
kolega mówił że na facctomb pod mount sterum fajnie sie expi
ale nie wiem czy sobie tam poradze
Ponawiam pytanie.
Gdzie expić 26 palladyn, pacc, non-pvp, 64 dyst, 50 shield, EQ: devil helmet, guardian shield, belted cape, p legs. Proszę o szybką odpowiedź
Tylko nie cyclopolis blz. Ludzi tam tyle że trudno znaleźć nawet 1 żywego cyclopa -.-
Jaskieros
02-11-2008, 14:02
Ponawiam pytanie.
Gdzie expić 26 palladyn, pacc, non-pvp, 64 dyst, 50 shield, EQ: devil helmet, guardian shield, belted cape, p legs. Proszę o szybką odpowiedź
Tylko nie cyclopolis blz. Ludzi tam tyle że trudno znaleźć nawet 1 żywego cyclopa -.-
To możesz iść z blokerem na d lair (chociaż nie wiem czy sie zwroci)
a na pacc to nei wiem bo jade na faccu
sproboj na tombach
A co do mojego pytania to czy isc na te guardy z 2 reczna bronia (blacksteel sword) czy 1 reczna (assasin dagger)
Ponawiam pytanie.
Polecam Tarpit Tomb (ten na tych czarnych bagnach na -2 z 1 bp lmm zeby zrobic sstalkery widzialnymi iunikaj ghostow albo wez bowa i 100 strzal jakiegos zywiolu jak chcesz je dedac.
Tak ok 30 lvl mozesz expic na malpach ja tam expilem i dawalem rade zawsze na + bierz tylko ze saba z 2 bp mana potionow na otre sytuacje i laz tylko po powiezchni i czy wiezyczki te mniejsze oraz mozesz probowac te wieksze wieze ( i tak do 40 lvl potem podrzemia ale ostroznie).
Mam nadzieje ze pomoglem.
Jaskieros
02-11-2008, 14:36
Ponawiam pytanie
Czy na guardy 37 knightem z 70/70 brac bron 2 reczna
37 Druid
35 Mlvl
Crus , b robe , p legi , bohy , medusa shield , hailstorm rod
3bp manasow + bp icicle
Potrzebuje w miare szybki lvl bez waste!
@Jaskieros:
O ile wile na guardy lepiej brac bron 1-h i tarcze bo mniejsze im hity w ciebie wlaza przez to zmniejsza sie uzycie potow i tym samym wydatki na kazdy hunt.
@LK. :
na PACC-u
Jak na szybkim expie to polecam tarpit tomba -3 i vampy oraz bone beasty przy szczeciu bedziesz na pluz ale pzrydalby sie blessed wooden stake oraz obsidian knife i troche wiecej mf tak z 4 bp zeby byl zapasik.
Na Facc-u
hmm Mozesz probowac dragi w venore dragon lair ale na samej powiezchni z 2 ds-ami ale music byc ostrozny i przydalby sie bp ih albo 2 zeby leczyc ds-y
i spomagac ze hailstorm rodem i czasem exevo frigo hurem. Albo guardy jakies spore respy.
Ja mam pytanie teraz od jakiego lvl i z jakim mlvl mozna lazic na banute (prof to druid) i z jakim zapasem mf-ow i ile runek avalanche (a moze caly bp avalanche bo malpy wrazliwe na lod) na ostre sytuacje gdy leje nas sporo malp prosze o odpowiedz doswiadczonych ED ktorzy expili na banucie.
Kazami_Kemo
02-11-2008, 16:30
Czy na 8 knightem swamp trolle to dobry wybór?
@Kazami_Kemo :
Mozesz isc ale musisz uwazac zeby cie nie zatruly wiec najlepiej wez ze soba kilka potow na wszelki wypadek choc watpie by ci sie przydaly ale nie zapomnij jakiegos jedzenie bo na 8 lvl watpie bys mial dobre skille i eq.
Tak od skilli 30/30 albo 35/35 nie powinny cie zatruwac ja w palte secie ,dwarven shieldzie,soldier helmet i leather boots moglem na nich spokojnie skillic wiec powinienes dac sobie rade ale musisz bc najedzony zeby regenerowalo ci sie zycie i wez na wszelki wypadek z 4 potiony(small health potion).
Kurczakos
02-11-2008, 18:28
Czy na 8 knightem swamp trolle to dobry wybór?
Ew. zwykłe trolle były by też dobrym rozwiązaniem.
50 Palladyn
72 Skill
Facc
ROYAL SPEARS
Gdzie ?
Zbik Druid
02-11-2008, 21:37
witam. szukam rady doświadczonych ms, i ed. Wiem, że postaciami magicznymi wastuje się do 80+(aż poi będzie zrobione), dlatego pytam się gdzie w miarę szybko expic bez waste?? 58ms, 51mlvl. Na dragach czasami wychodziłem na + a czasami na -, tomby odpadają bo za wolny exp.
redloheb
02-11-2008, 21:47
17 lvl, 2 Mlvl, Skill 41/37 EQ:
-Steel Helmet
-Crimson Sword
-Plate armor
-Guardian shield
-plate legs
-Fur Boots
Gdzie Expić ? Na razie expię czasami na Magican tower, ale zwykle na jaskini z 2 dwarfami i Fire devilami nieżej (schodzę tylko do tego pojedyńczego respu FD, a na dwarf skilluję)
Lvl 24
Skille 67/67
eq beastslayer axe. crusade helmet, vampire shield, knight set
Gdzie mam expic zeby wbic szybko 40 lvl bez pacc?
Guard , soldy (kaz) , katedra , dragi ;]
Salis dragow to bym nie polecal bo mao zycia na 24 lvl ma knight i musial by wastowac small health fluidy i mana fluidy.
Taka moja mala uwaga.
Zacharyss
03-11-2008, 17:47
Witam, nie chciałem zakładać nowego tematu więc napisałem tutaj:)
Wczoraj poszedłem sobie na dwarfy koło Kazoo, zszedłem na Soldiery i tam jak się pójdzie maksymalnie w dół to jest taki pokoik, gdzie są dwa guardy i dwa soldy. Od tego pokoiku prowadzą dwoje drzwi które prowadzą nas do dalszej części jaskini. Wczoraj spokojnie przeszedłem i było ok, lecz już gdy wracałem chcąc wyjść otrzymałem napis " It is Locked". Udało mi się wrócić inną drogą, lecz dziś gdy chciałem iść tam expic to nie mogłem wejść z tego samego powodu. Wie ktoś może dlaczego się tak dzieje?
jak ktos zamknie/otworzy kluczem to sie nie dziw : >
Zacharyss
03-11-2008, 18:08
Ale jak ja mogę je otworzyć, jest możliwość zdobycia klucza?
Jest taka mozliwosz niestety nie pamietam gdzie ten klucz zdobyc.
MnichU1007
03-11-2008, 19:18
A czy czasem nie w Imperror Cookies Quest?
Zacharyss
03-11-2008, 19:54
Ok wielkie dzięki, zaraz zabieram się za robienie questa:)
Zacharyss jak on tam dedl na 50 lvljak w tym quescie tylko pare dwarfow guardow do zabicia jest.
Zacharyss
03-11-2008, 20:18
Przyznał się do błędu, że nie o tego questa mu chodziło. Właśnie jestem w Kazoo po raz pierwszy i nie wiem czy dam radę zrobić tego questa, więc jak ktoś jest online w pobliżu to proszę o pomoc
Jesli bedziesz to robil tym palem co skill i lvl masz z pod acc namem to spoko dasz rade bo to tylko pare dwarf guardow.
Ponawiam pytanie z poprzedniej strony:
Ja mam pytanie teraz od jakiego lvl i z jakim mlvl mozna lazic na banute (prof to druid) i z jakim zapasem mf-ow i ile runek avalanche (a moze caly bp avalanche bo malpy wrazliwe na lod) na ostre sytuacje gdy leje nas sporo malp prosze o odpowiedz doswiadczonych ED ktorzy expili na banucie.
po powierzchni 33~40 lvl, mlv 35~45
-1 wolne z szybkim respem 40~50 lvl, mlv jw
-2 juz ponad 50 lvl...
poty wszedzie szybko druidowi leca, bo na 1 kongre zejdzie z 2x exori frigo + jakies hity z rozdzki, czyli na jedna(jednego?) kongre zejdzie te 50 many, 200~ expa na 1 manas = 20k~ expa na 5bp manasow, i mana rosnie to dolicz te 5k expa.. nie mowie w jakim czasie bo zalezy od przeludnienia danego serwera
Ok thx robek.
Raczej daruje sobie banute przy tym zuzyciu many.
Gdzie expić 74 ek skile 80 ,żebym wychodził na +.???
@Skile :
Polecam ci dragi, orc fortress i deep fibula.
gdzie expic żeby fajnie kasa leciała
20 druid harmonia
dwarfy czy roty lub coś innego nie muszą być lootbagi tak żeby było z 1-5k/h
Jaskieros
04-11-2008, 17:40
No bo ja sie ostatnio pytalem gdzie expic moim rycławem
No i wyszlo ze na guardach
ale 1 problem mozecie podac jakas miejscowe do expienia na nich
no bo ja expilem dotychczas tam gdzie sie na crus helma idzie
ale tam sie tyle nOObow narobilo ze nie da sie expic;(
to prosze podajcie jakas fajna miejscowe gdzie jest malo ludu (swiat Luminera)
Ponawiam!
55 Paladin!
72/5~
Royal Speras
Free Acc
ambafatimabyloinima
04-11-2008, 19:23
Ponawiam!
55 Paladin!
72/5~
Royal Speras
Free Acc
Dragi Lordy, Całe DC, Gsy na PoH i Orcland, ew.OF z blokerem
Adiontin
04-11-2008, 20:50
36 palek, 71/58 eq typowe dla palka (brak bohów), rsy. Gdzie expić ?
Jahehehe
04-11-2008, 20:59
Mógłby ktoś zapodać ,jakiś poradnik ,SS'y z dojściem na mino tower obok kazo?
I knightem z jakim eq/lvl/skille i czym jeszcze tam expić?
Dzieki ,pozdro ;)
Gdzie:
1. Dla kasy
2. Dla expa
Paladin, 50 lv, skille 80/65, 13 m lvl.
eq: Paladin armor, Blue legs, Demon shield, Royal helmet, BOH, Platinum Amulet, RS'y
Proszę o jakieś porady, szczegółowe.
Mile widziane expowiska dla FACC (chociaż tutaj wiem co powiecie - Guardy/Dlair) jak i dla PACC (zamierzam kupić)
Licze na expa 35k/h conajmniej.
Pozdro.
Neveroth
05-11-2008, 09:24
Ponawiam!
55 Paladin!
72/5~
Royal Speras
Free Acc
Polecam Orc Fortress i D lair koło veno. Wyciągniesz dużo expa i loota (dużo loota tylko na Orc Fortress chyba że masz farta i na d lair ci pare rzeczy poleci)
87RP
89dist
assassin stary/rs
bez waste
Kurczakos
05-11-2008, 14:39
Gdzie expić 74 ek skile 80 ,żebym wychodził na +.???
D. Lair Edron/venore, cyclopolis.
ponawiam
gdzie expic żeby fajnie kasa leciała
20 druid harmonia
dwarfy czy roty lub coś innego nie muszą być lootbagi tak żeby było z 1-5k/h
lukasbochen
05-11-2008, 17:02
Gdzie moge expić MSem 34 lvl 35 mlvl zeby nie bylo waste (a nawet zeby przynajmniej 2k+) i dobry exp ? na paccu
Szadok_of_Dragon
05-11-2008, 18:01
Witam! Mam pytanie mam 29 pallka ze skilami 70 na Harmoni. Postać znajduję się w this. Gdzie mam nią expić?
P.S. prosił bym też o mapkę. Z góry dziękuje
Ghost419
05-11-2008, 19:58
Gdzie ma expić 31rp [pacc] ze skillami po lewo? Eq: crown helmet, vampire shield,bohy, blue legs,platinium amulet, belted cape + rsy
Kazami_Kemo
05-11-2008, 20:35
@UP
OF, czasami wyvki, cyce, kazo.
Gdzie:
1. Dla kasy
2. Dla expa
Paladin, 50 lv, skille 80/65, 13 m lvl.
eq: Paladin armor, Blue legs, Demon shield, Royal helmet, BOH, Platinum Amulet, RS'y
Proszę o jakieś porady, szczegółowe.
Mile widziane expowiska dla FACC (chociaż tutaj wiem co powiecie - Guardy/Dlair) jak i dla PACC (zamierzam kupić)
Licze na expa 35k/h conajmniej.
Pozdro.
Ponawiam. ;)
1.of/orcland
2.of/orcland
pacc
dragi, hero, necro, tomby, malpy, piraci, gsy, cyclo, hero cave, bogi, ancienty, drefia ogolnie, mino tower, wyrmy, culty za pianinem, bb island moze, male frosty
pasi? z odrobina szczescia wszedzie zarobi ; p a najlepiej dworki/chakoye.
jakas alternatywa dla 44 palka (71/52) eq w miare dobre (ofc bohy) mile widziany profit lub zeby chociaz sie zwracalo (nie mam obsidiana)
do tej pory siedzialem na orc landzie.
tomb pod mt odpada za duzo luda/boterow :/
tak samo jak zreszta guardy
cyce troche wolne
dodam jeszcze ze wrocilem do tibii po okolo 2-3 latach przerwy i nie za bardzo jeszcze wszystko ogarnalem
Facc
ps. od ktorego mniej wiecej lvlu moge startowac na drag lair pod thais (chodzi bardziej o dla)
z gory thx
Co dp dla to powinienes moc go ubic od 50-55 lvl ale moze byc waste jesli chodzi o exp to polecam gsy na pohu z time ringami i co jakis czas zagladac do wyvern.
1.of/orcland
2.of/orcland
pacc
dragi, hero, necro, tomby, malpy, piraci, gsy, cyclo, hero cave, bogi, ancienty, drefia ogolnie, mino tower, wyrmy, culty za pianinem, bb island moze, male frosty
pasi? z odrobina szczescia wszedzie zarobi ; p a najlepiej dworki/chakoye.
Teraz to mnie juz kompletnie zmieszałes. Hm, a taki naprawde dobry exp z lekkim waste? :) I na kase tez tak konkretnie walnij, bo teraz mam jeszcze wiecej do wyboru, ale sprobbuje wszystkiego jak pacc bedzie. ;)
dobry z lekkim waste?
stone tomb -4, necro, hero cave, ancienty, culty...
spokojnie 50k/h+ wyrobisz, a wszystko zalezy od szczescia ;]
kasa?
piraci, malpki, cyclopolis, mino tower lootbagi, barby
lukasbochen
06-11-2008, 07:13
Ponawiam!
Gdzie moge expić MSem 35 lvl 36 mlvl zeby nie bylo waste (a nawet zeby przynajmniej 2k+) i dobry exp ? na paccu
Ghost419
06-11-2008, 15:09
Gdzie ma expić 31rp [pacc] ze skillami po lewo? Eq: crown helmet, vampire shield,bohy, blue legs,platinium amulet, belted cape + rsy
ponawiam :D
PONAWIAM sprzed 2 tyg
36 ek
prawie 37
EQ:
RH,DSM,B LEGS,BOHY,DEMON SHIELD,NOBLE AXE
SKILLE:
cieńkie 67/66
Info:
lvl 36 , 4.6 mlvl , ek , pacc 15 dni ;(
interesuje mnie dobicie 40 lvl jak najszybciej może być lekkie waste
Ghost polecam ci tomby jesli masz ten 60 dyst a tak to coz z nizszymi ic klepac roty bo nie ma co robic slabymi skillami pallem.
Czy 40 ryckiem dam radę na mintwail? Skile moje to 75/74 :)
na of nie powinieneś mieć większego problemu. musisz jedynie uważać na wieksze grupy orców. w szczególności berserkery, leadery i warlordy
a na mintwalin możesz mieć lekkie waste chyba że masz postmana :P a jak nie to pilnuj loota :D
odpowie ktos?
PONAWIAM sprzed 2 tyg
36 ek
prawie 37
EQ:
RH,DSM,B LEGS,BOHY,DEMON SHIELD,NOBLE AXE
SKILLE:
cieńkie 67/66
Info:
lvl 36 , 4.6 mlvl , ek , pacc 15 dni
interesuje mnie dobicie 40 lvl jak najszybciej może być lekkie waste
Kazami_Kemo
06-11-2008, 20:06
@UP
Żółwie, wyvki, czasem dragi, małe dl i normalne małe dragi, ..., itp.
Neveroth
06-11-2008, 20:12
Ponawiam!
Gdzie moge expić MSem 35 lvl 36 mlvl zeby nie bylo waste (a nawet zeby przynajmniej 2k+) i dobry exp ? na paccu
[[/I]
Spróbuj na Tombach poza ankrahmun weź sporo manasów. A jak grasz na PvP to weź więcej :)
Karol4722
06-11-2008, 21:18
22 knight
52/52
3mlvl
Pacc
Gdzie expić żeby szybko wbic lvl?
@up
z takimi skillami to Ci pozostają Roty na Darashii/Edron/Liberty Bay Larvy ew. Chakoye
Rp Skille: 80/60 pacc lvl 65
Gdzie radzicie expic na pacc arena chodzi glownie o szybkie wbicie expa i zarobienie sporej sumki
Tek kto wie niech napisze gdzie/ile expa na h /ile k golda na 1h
palek 40lvl 12 mlvl skile 70/55
Mam do wykozystania 110k ;]
Eq; Boh,p legi,b robe,crusader helmet,vampire shield i oczywiscie royal speary.... Gdzie expic ? Szybko do 50lvla moze byc waste xd Niechce na of,guardach,dragach ani wyvernach tymbardziej gsach... Chcialbym exp 30-50k/h
BEZ PACC JESTEM!
Neveroth
07-11-2008, 19:03
Czy 40 ryckiem dam radę na mintwail? Skile moje to 75/74 :)
Poradzisz sobie :P jak możesz to powiedz na jakim servie grasz bo jak na Non-PvP to ogromny spawn (może się taki zdarzyć) najprawdopodobniej został już wybity (Lepiej dla ciebie mówie ci), a jak na PvP to weź troche DUŻO Life potków i trochę mana potków.
Pozdro Neve :]
lebronek
07-11-2008, 19:04
60 sorc FACC? gdzie expic?
ew gdybym mial pacca to gdzie?
Neveroth
07-11-2008, 19:07
Rp Skille: 80/60 pacc lvl 65
Gdzie radzicie expic na pacc arena chodzi glownie o szybkie wbicie expa i zarobienie sporej sumki
Tek kto wie niech napisze gdzie/ile expa na h /ile k golda na 1h
Nie wiem ile expa i golda ale może Bog Raidery na Edron (Pewny nie jestem więc nie miejcie do mnie pretensji).
Neveroth
07-11-2008, 19:08
60 sorc FACC? gdzie expic?
ew gdybym mial pacca to gdzie?
Jakbyś miał Pacc'a to Venore Dragon Lair waliłbyś z Exori Frigo ale waste by było najprawdopodobniej. :p
palek 40lvl 12 mlvl skile 70/55
Mam do wykozystania 110k ;]
Eq; Boh,p legi,b robe,crusader helmet,vampire shield i oczywiscie royal speary.... Gdzie expic ? Szybko do 50lvla moze byc waste xd Niechce na of,guardach,dragach ani wyvernach tymbardziej gsach... Chcialbym exp 30-50k/h
BEZ PACC JESTEM!
A ja gdzie moge? !
Maciekxd
07-11-2008, 19:17
@up
na takich wymaganiach to nigdzie -,-
jak nie chcesz na w/w expowiskach to nie graj na facc...
of to najlepsze expowisko..
idz na draconie lub hellgate >.<
ew. ghostland, isle of the kings
jak lubisz waste...
lebronek
07-11-2008, 19:18
Jakbyś miał Pacc'a to Venore Dragon Lair waliłbyś z Exori Frigo ale waste by było najprawdopodobniej. :p
nie byloby :P no ale bez pacc to gdzie?
jak nie chcesz na w/w expowiskach to nie graj na facc...
of to najlepsze expowisko..
idz na draconie lub hellgate >.<
ew. ghostland, isle of the kings
jak lubisz waste...
Co wystepuje na isle of the kings?
Lista potworów to:
- Skeleton‚
- Ghoul‚
- Stalker‚
- Demon Skeleton‚
- Monk‚
- Banshee‚
- Ghost‚
- Witch‚
- Slime‚
- Scorpion‚
- Mummy‚
- Giant Spider‚
- Dragon Lord - tylko w Final Roomie Banshee Questa‚
- Warlock - występuje podczas wykonywania piątej części Banshee Questa.
Poziom występowania potworów:
-Poziom 0
Spotkamy tylko psa.
-Poziom +1
Brak.
-Poziom +2
Monki. Jeżeli nie chcemy mieć problemów‚ lepiej tam nie zagladać.
-Poziom -1
Szkielety.
-Poziom -2
Szkielety‚ Ghoule.
-Poziom -3
Ghoule.
-Poziom -4
Ghoule‚ Szkielety‚ Demon Szkielety‚ Stalker.
-Poziom -5
Ghoule‚ Stalkery‚ Demon Szkielety.
-Poziom -6
1: Demon Szkielety‚ Ghoule‚ Monki‚ Stalkery.
2: Stalkery‚ Ghoule.
3: Ghoule‚ Demon Szkielety.
4: Demon Szkielety‚ Ghoule.
5: Ghoule‚ Demon Szkielety.
6a‚ 6b‚ 6c: Ghosty‚ Skorpiony‚ Demon Szkielety.
7a‚ 7b‚ 7c: Skorpiony‚ Demon Szkielety‚ Ghosty‚ Stalkery‚ Slimy.
-Poziom -7
1: Monki‚ Skorpiony‚ Ghoule‚ Stalkery.
2: Ghoule‚ Monki.
3: Stalkery‚ Ghosty‚ Demon Szkielety.
4: Demon Szkielety‚ Ghoule.
5: Stalkery‚ Demon Szkielety‚ Monki‚ Ghoule.
6: Ghoule‚ Slimy.
7: Demon Szkielety w ilościach sporych‚ Szkielety‚ Stalkery‚ Beholder.
8: Stalker‚ Giant Spider.
9: Monk‚ Demon Szkielety.
10: Demon Szkielety‚ Ghoule.
11: Monki‚ Stalkery.
12: Demon Szkielety‚ Skorpiony‚ Ghoule‚ Monki.
13: Demon Szkielety‚ Monki‚ 1 Witch‚ Ghost.
14: 2 Giant Spidery naraz.
15: Ghosty‚ Stalkery.
16: Ghosty‚ Demon Szkielety‚ Stalkery.
17: Demon Szkielety‚ Stalkery‚ Ghosty‚ Mumie‚ sporo Banshee.
18: Ghosty‚ Stalkery‚ Demon Szkielety.
19: 4 Banshee‚ Mumia.
-Poziom -8
1: Mnóstwo Demon Szkieletów.
2: Final Room Banshee Questa - Dragon Lordy‚ Banshee‚ Giant Spidery.
3: Banshee‚ Ghosty‚ Mumie.
4: Podczas wykonywania Banshee Questa - Warlocki: 2 Warlocki na każdą osobę.
@Igim
Ja swoim Palkiem od 40 lvla zacząłem expić na D Lair koło Veno. Czasem było waste a czasem na +, wyciągałem zawsze conajmniej 35k/h.
Bald Drah
08-11-2008, 07:54
Kurcze gdzie expić 22 lvl knight bez pacc 53-51
Tylko prosze jeśli można mapke expie na ghostalndzie ale tam małe expowiska ale dużo ludu :D
K set, cruimson sword, dwarven shield
Jimoroks
08-11-2008, 08:49
Gdzie fajnie exp 60 palladynem <bez pacc>
78/62
eq podstawowe bo po hack...
Głównie chodzi mi o to zeby zarobic na eq, exp moze byc slaby
@Igim
Ja swoim Palkiem od 40 lvla zacząłem expić na D Lair koło Veno. Czasem było waste a czasem na +, wyciągałem zawsze conajmniej 35k/h.
A jaki skill? Bo ja z 71/55 skilem na dragach mam waste w ch*j :P
No moge se kupic paladin armora ;p
Kluska_ziom
08-11-2008, 14:37
@up
ja 43 pall, 68 :D\ 48 skille, z e spearami na d lair waste zawsze :D
gdzie moglbym expic w/w palkiem ? dodam ze non-pvp, narazie ciagle poh, mintwallin by bylo dobre dla mnie ?
zacząłem jak miałem bodajże 73 dist
@up
ja 43 pall, 68 :D\ 48 skille, z e spearami na d lair waste zawsze :D
gdzie moglbym expic w/w palkiem ? dodam ze non-pvp, narazie ciagle poh, mintwallin by bylo dobre dla mnie ?
Minwallin z royal spear i masz zarobek i dobry exp przy tym. Rób lootbagi, postman by sie przydal:)
Zamiast tego paladin armora za 65-80k (gdzies tyle chyba) to wydaj to na potiony i bedziesz mial exp :P wystarczy ci na jakies 2tyg (chyba :D ) na d-lair i wbijesz z 5 lvli
(nie poparte niczym) ;]
za 35k na pacerze kupi, na celescie 40k.
szczurekosw
08-11-2008, 17:28
Ja myślę że powinieneś iść na PoH :]
pozdrawiam szczurekosw :D :D
80 rp
softy
aol
mms
paladin armor
blue legs
boh
85/70
BB island i dragi w ank odpadają.Co polecacie z szybkim solo expem oraz team,lub gdzie zarabiać?
Gdzie moge expić Sorkiem chce tylko wbić 50% do 45lvl
eq:knight armor,p legs,steel helmet,dragon shield,wand of decay,WOI,FACC
mam 2bp Hmm i jeden Explo,kilka bp mp
Bald Drah
09-11-2008, 08:44
Kurcze gdzie expić 22 lvl knight bez pacc 53-51
Tylko prosze jeśli można mapke expie na ghostalndzie ale tam małe expowiska ale dużo ludu
K set, cruimson sword, dwarven shield
MnichU1007
09-11-2008, 09:21
@up
Idź skillować, to tyle ode mnie, a jak nie to na dwarfy, roty, mino i dwarfy soldiery.
BlazekRl
09-11-2008, 10:46
Siema
Gdzie expić 54 Palkiem, Skille 79/61, Eq:Blue Set Crusader helmet, Bohy, RS/Enchanty.
Prosze o szybka Odpowiedz.
50 Palladin
80/55
RS
PACC/FACC
Witam
Gdzie expic 20 knightem skille 60/60 eq:
Devil Helmet
K Set
K Axe
Dragon Shield
P Ammy
I od jakich skilli/lvl bede mogl siedziec na dwarf guardach?
PS: FACC
Siema
Gdzie expić 54 Palkiem, Skille 79/61, Eq:Blue Set Crusader helmet, Bohy, RS/Enchanty.
Prosze o szybka Odpowiedz.
PACC czy FACC?
Kopalnie Kazoo/POH/Dragon Lair
ponawiam prośbe
Kazami_Kemo
09-11-2008, 14:48
Witam
Gdzie expic 20 knightem skille 60/60 eq:
Devil Helmet
K Set
K Axe
Dragon Shield
P Ammy
I od jakich skilli/lvl bede mogl siedziec na dwarf guardach?
PS: FACC
Kazo a na guardy to skille 75/75 i dragon lance.
40 paladyn
71/60
p-set dwarvenka 100 royal spears bp mana potion
Gdzie zarobic kase na bohy?
DzymekofFurora
09-11-2008, 17:41
@UP: Looty na Mintwalin, ew obsidian knife. Ew. guardy :)
67 knight , without pacc, skills 75/75 Eq dobre na ten lvl ( XD ) No i pytanie gdzie dobić w miare szybko 70 lvl?
P.S 80k w banq na nagłe łejst.
ef, dragi, guardy, hellgate...
Hmm gdzie expic 42 palkiem ze 72/56 skilami? Moge kupic paladin armor ;]
Eq: B-robe,p legs,crusader helmet,vampire shield,p ammy,rski , bez pacc
90k w banku i itemkow na 15k ;]
Narazie expie na wyvernach obok ofa...
Witam.
37RP
pacc/facc
pset
royal speary
67/50 skille
Chodzi mi o w miare szybki exp, ale zeby nie byl zbyt duzy waste (1-1.5 bp mp)
60rp 79/61 rs/enchanty/pb
potrzebuje jak najszybciej wbic 80 lvl ,a przy okazji wyniesc jak najwiecej kasy na assassiny czyli jak mozna bez waste?
Knight, 16 lvl, skills - 60/58. Gdzie expic ? :P PS. FACC
60rp 79/61 rs/enchanty/pb
potrzebuje jak najszybciej wbic 80 lvl ,a przy okazji wyniesc jak najwiecej kasy na assassiny czyli jak mozna bez waste?
Masz kolego pacca jak sie domyslam,idz na dragony,piraty,malpy,chor,culty z burstami sproboj,poh caly... No i deep fibula z blokerem
-.- Orc fortess,jesli to non-pvp to mozesz dla kaski elf fortess (shadowthorn)
A najlepiej poskiluj sobie 85 i idz na dragi :)
Sorry,double ^^
Knight, 16 lvl, skills - 60/58. Gdzie expic ? :P PS. FACC
Roty,na 25 lvlu idz na elf fortess! :)
A teraz jeszcze oprocz rotow moga byc jakies orce pod thais minosy dwarfy solidery... I to wszystko..
Więc tak zamieniłem się za postacie teraz mam 74 rp ze skillami 82/62. Wiem skille do dupy ale chce wykorzystać te pare dni pacca więc, gdzie pójść nim expic?
Kurczakos
10-11-2008, 12:52
Więc tak zamieniłem się za postacie teraz mam 74 rp ze skillami 82/62. Wiem skille do dupy ale chce wykorzystać te pare dni pacca więc, gdzie pójść nim expic?
Tomby, jeśli chcesz powastować to frosty.
Pomozcie, poradzcie mi gdzie expic. Mam knighta lvl 30 skille 57/56 i mount sternum mi sie juz znudzilo.
Witam wszystkich jest to 1 moj post.
Chciałem się zaptać gdzie expic ; )
26 palek skill dysta 26
na paccu
Kazami_Kemo
10-11-2008, 19:57
@UP
Z takim skillem to trolle.
@Softu
Z takimi skillami chcesz expić ?! Najpierw wyskilluj do conajmniej ~50 , dopiero potem możesz expić.
Kromka123
10-11-2008, 22:15
11 pall
2 mlvl
Steel hemet , P legs , mammoth fur cape , leather boots , dwarven shield , spiry :P
skille: 47/38 ( skiluje moge dobic 50/40 ) ale na czym expic na 47/38 i na czym expic na 50/40 ? xd
PS: mam 16 dni pacca więc nie przesadzajcie textami : Wyskiluj 60/45 albo dawaj 80/60 ^^
@UP
Roty,
Pomozcie, poradzcie mi gdzie expic. Mam knighta lvl 30 skille 57/56 i mount sternum mi sie juz znudzilo.
Doskilluje do 65 i idź na elf fortec
Kromka123
10-11-2008, 22:18
@UP
roty... dużo ich... darashia , edron , liberty bay? wyraź się:P
@down
jest opcja edytuj ...
darashia .......................
Mhm...Troche będzie śmiesznie, ale zadam to pytanie :)
Na czym mam expić FACC 118 knightem 88/85
Eq:
Avenger
DSM
Knight Legi
Skull helmet
Boohy
AOL
W sumie na PACC-u expowisko no problem, ale jak sie skończył to cały czas czyszcze D Lair w Venore, czasami pochodze z nudow po POH-u.Od początków gry praktycznie mam PACC, wiec nie wiem co mam na high lvl na nim robić.Raczej wiem, że nikt mi nie pomoże :p, ale zawsze można spróbować xD
Witam wszystkich jest to 1 moj post.
Chciałem się zaptać gdzie expic ; )
26 palek skill dysta 26
na paccu
malpki, peninsula -2, piraci, cyclopolis... lizardy przed wejsciem do chor, helheim, jakies chakoye, moze frost gianty, jakies dsy na drefii, mino tower
@up
hellgate, gsy na crus helmie?
ew. of
Kazami_Kemo
11-11-2008, 10:25
Mhm...Troche będzie śmiesznie, ale zadam to pytanie :)
Na czym mam expić FACC 118 knightem 88/85
Eq:
Avenger
DSM
Knight Legi
Skull helmet
Boohy
AOL
W sumie na PACC-u expowisko no problem, ale jak sie skończył to cały czas czyszcze D Lair w Venore, czasami pochodze z nudow po POH-u.Od początków gry praktycznie mam PACC, wiec nie wiem co mam na high lvl na nim robić.Raczej wiem, że nikt mi nie pomoże :p, ale zawsze można spróbować xD
No to właśnie d lair, of, ab, kazo, ..., itp.B)
Sry nie zauważyłem, że ktoś odpowiedział.
50 RP
80/62
Royal Spears
PACC/FACC
Kromka123
11-11-2008, 11:04
@up
Małpy,Tomby,D Lair?
Kazami_Kemo
11-11-2008, 12:09
@Kromka
Na małpach jest wiele botów.
@Kromka
Na małpach jest wiele botów.
kto ci to powiedział? kolega...?
17 Palek, skille 54/40 bez pacca. Naajlepiej jakby nie było waste
Kazami_Kemo
11-11-2008, 12:48
kto ci to powiedział? kolega...?
Nom.
@TOPIC
Gdzie expić 21 druid, 22 magic level, facc?
Kromka123
11-11-2008, 12:50
@up
dwarfy guardy / mount stertum
Mino Tower obok Kazz, dobry exp i dobre zarobki
lebronek
11-11-2008, 15:32
61lvl MS PACC non-pvp, gdzie expic?
61lvl MS PACC non-pvp, gdzie expic?
giant spidery?
Nom.
to sie mylisz, chyba ze na non-pvp... na pvp jeszcze NIKOGO nie widzialem z botem.
@up
barby, vamp hell, necro, hero cave, dragi, hero, piraci, asy, tomby..
to sie mylisz, chyba ze na non-pvp... na pvp jeszcze NIKOGO nie widzialem z botem.
@up
Hmm , to zapraszam na Furore ;D!
17 Palek, skille 54/40 bez pacca. Naajlepiej jakby nie było waste
Odświerzam :)
oOrafiOo
11-11-2008, 20:16
na cyce? ;)) na dwarfy? wbicie 20 lvl to nie wyczyn... :D wbij i lec na guardy ;)
Jimoroks
11-11-2008, 21:52
60 master sorc 55mlvl
eq:
hotm
spirit cloak
b legsy
demonka
boh
woi/wos/wov
Gdzie isc exp chodzi o szybki exp waste mnie nie interesuje (moze byc wielkie :) )...
Chodzi o lepszy niz na dragach ale zebym mogl exp solo, ewentualnie piszcie gdzie z blokerem moge isc <100ek>
Piszcie
@down
Dzięki Robek :)
aha, a z blokerem demy, jakies najnizsze tomby z gfb ... itd.
Gdzie mógłbym expić Paladynem(Info z boku)
Eq:Crusader Helmet,B robe,Vamp Shield,Boh,K legi,P Ammulet
PS.Napiszcie czy brać Potiony ile i na jakiego potwora
Kromka123
12-11-2008, 14:31
@up
Poh , cyklopy i guardy albo kopalnie
UP2 POTIONY TO OBOWIAZEK GDZIE NIE IDZIESZ, JA CZY IDE NA MINOSY CZY NA TOMBY CZY IDE COS SPRZEDAC MAM OK. 20 bp MIKSTUREK.
NIE DAJ BOZE PK cIE ZAATAKUJE I JUZ MASZ LIPE
PZDR
Kazami_Kemo
12-11-2008, 19:16
UP2 POTIONY TO OBOWIAZEK GDZIE NIE IDZIESZ, JA CZY IDE NA MINOSY CZY NA TOMBY CZY IDE COS SPRZEDAC MAM OK. 20 bp MIKSTUREK.
NIE DAJ BOZE PK cIE ZAATAKUJE I JUZ MASZ LIPE
PZDR
Harmonia to non-pvp.
Mam obecnie 18 knighta skille 58/58 (trenie tera do 60/60) na czym mam expić żeby dość szybko zarobić na eq. Najlepiej bez waste.
PS. FACC
Mam obecnie 18 knighta skille 58/58 (trenie tera do 60/60) na czym mam expić żeby dość szybko zarobić na eq. Najlepiej bez waste.
PS. FACC
Elf, dark katedra, hm... mozesz na cyce spróbowac :D
14 Knight (40/40) [ P Set, Steel Helmet, Dwarven Shield, Jagged Sword ]
Gdzie Expić aby wbić szybko lvl a roty w h*j zajęte... Od jakiego lvl na Shadowthorn?
PoZdroOo B)
Mario009
13-11-2008, 16:06
25 MS na Infernie, EQ Plate Set. Szybki exp, lekkie waste? :|
40 kinght 70/70 facc
eq : Golden Armor, Knight Legi , Crus Helmet, Vampire Shield , Skull Staff.
Gdzie moge expic?
@Mario009
Od 26 już możesz dragi brać pojedynczo ^^
A tak ogólnie to możesz też... pomyślmy... Mount Sternum - Cyclopy, Cyclopy Drone ::: Podziemia - Wszystko co tam jest ^^
Możesz także expić na Dwarfach Guardach bądź na Mintwallin, a co do PACC to nie mam pojęcia gdzie expić Master Sorcerer'em. (dawno nie maiłem, wiele się zmieniło. :))
PozdroOo
P.S.- Odpowie Ktoś na mój post ?
14 Knight (40/40) [ P Set, Steel Helmet, Dwarven Shield, Jagged Sword ]
Gdzie Expić aby wbić szybko lvl a roty w h*j zajęte... Od jakiego lvl na Shadowthorn?
Mrocznykobuch
13-11-2008, 17:01
15 knight 53/53 3 magiczny.
Na czym mogę teraz expić? Mam knight seta oraz steel helmet i około 10k
Od którego lvla na Shadowthorn?
Z góry dzięki :)
Kazami_Kemo
13-11-2008, 18:19
@UP
Dwarfy oprócz guardów, orki oprócz ledera(czy jakoś tak) i warlorda, małe smoczki '' zielone '', itp.
@DOWN
-Czemu nie bersekery?
-Dobra Geomancera ominąłem ale jest mały smoczek w Thais gdzie jest tylko jeden duży smok i go się da łatwo ominąć.
Kazami_Kemo
BUAHAHA noś mnie rozwalił... czyli ma expić na małych smoczkach w otoczeniu duzych??? inaczej nie ma ^^ aha ma expic na Geomancerach i Orcach berserkerach?? lmao
Odpowie ktos na moja wypowiedz ?? ^^
@Ykero
wbij 60/60 to dwarfy soldy, elf fortress, jakies ghostlandy/cyce
teraz roty, trolle.. ew. dc
matador78
13-11-2008, 19:51
Gdzie moge bezpiecznie expic druidem 33 lvl 30 mlvl na swiecie non-pvp?
eq : crusader helmet, c arm, k legi, hailstorm rod, tower shield
Czy dam radę expić na helheim -1 mając 47 ek ze skillami 63/60 i knight setem crown helmetem i dragon shieldem?Chcę dodać, że mogę wziąć na hunta demon shielda i softy.
dasz, ale moze byc lipnie z takimi skillami...
gdybys wbil 75 to bys mial zajebisty zysk, a teraz bedzie z nim troche gorzej, ale rade dasz;]
kokomoko
14-11-2008, 15:58
Gdzie expić 26 druidem z 25 mlvl
EQ
blue robe
plate legs
crown helmet
dragon shield
scaf
prosze o odpowiedź, tylko nie że roty czy trole
Mrocznykobuch
14-11-2008, 21:09
15 knight skills 55/55
Knight set+serpent sword&dragonka
Gdzie expić dla expa?
Gdzie expić dla kasy?
Gdzie expić, żeby połączyć?
Crunsher
14-11-2008, 21:30
15 knight skills 55/55
Gdzie expić dla expa?
Gdzie expić dla kasy?
heh na exp to cyce na kase to hmmnie wiem ale mi czesto z valkyri protection amuet potiony i p armory :D moze tam? a sobry exp i kasa?
heh ja na 15 walilem do 50% wariory scorpiony cariony wormy i tak na 50% zarobilem 750 na p arrowsy[czar]
A tera gdzie mam expic 19lvl?do tej pory expile na valkyriach ale nudno
Kazami_Kemo
14-11-2008, 21:53
Gdzie expić 26 druidem z 25 mlvl
EQ
blue robe
plate legs
crown helmet
dragon shield
scaf
prosze o odpowiedź, tylko nie że roty czy trole
Cyce, kazo, itp.
Mrocznykobuch
14-11-2008, 22:13
15 knight skills 55/55
Gdzie expić dla expa?
Gdzie expić dla kasy?
Już 16 lvl ;)
Czekam na odpowiedź doświadczonego gracza
Dla kasy to roty na fibuli,
Exp to cyce,
a zeby polaczyc to polecam ci ghoustland.
20 Knight 45/45
(NIE ROTY... już od 8 na rotach expie i mam dość).
lvl 13 Druid (pacc)
Blue Set + Medusa Shield +Moonlight Rod+leather Boots+HoTM/Crown helmet
--Ogorek--
15-11-2008, 16:14
Sorc 16 lvl Carlin (pset, dark hełm, buty, guardianka i dragonbreath + bp manasów) GDZIE EXPIC
--Ogorek--
Dwarfy i Ghostland
Crunsher
15-11-2008, 17:45
ogólnie można napisać, że dla palladyna idealne są potwory nie atakujące na dystans, oraz wolniejsze od niego - a już w szczególności, jeśli atakują na otwartej przestrzeni. te atakujące z dystansu są czystym złem dla palka - szczególnie, gdy w ręku ma łuk, bez tarczy. mogą zadać duże obrażenia, jesli nie jest się dobrze chronionym, więc nie opłaca się chodzić na nie z niskim skillami. m/w jakie powinniśmy posiadać:
amazonki - 32+ dist
elfy [zwykłe], valkyrie - 38-40 dist
elf scouts - 50 dist
mino archer, elf arcanist, hunters itd. - 60+ oraz bardzo dobry armor [zbroja, hełm etc.]
no nie wiem zabijalem slimy(nie obraź sie) juz 10 lvl ze skillami 30/??
a huntery? to zabijam tera
( o nie padlem raz!!) mam 19 lvl a rzeczy: scale armor plate legs i takie tam
heh balem sie cyklopow bo nigdy na nich nie bylem tera stoje w miejscu (pisalem eq) i jego najwiekszy hit to 0 hp!!!! witch daje mniej expa a lwpiwj wali8o8o8o8o8o:o
lukasbochen
15-11-2008, 20:59
Witam gdzie moge expić 40 MSem (PACC) m lvl 40 zeby był dobry exp i zeby nie było waste ! plx o pomoc
Witam gdzie moge expić 40 MSem (PACC) m lvl 40 zeby był dobry exp i zeby nie było waste ! plx o pomoc
Tomby/Piraty/smoki z monkami, tomby wyższe poziomy solo. Hunty z kolegami (Dle, Hydry, Gsy).
P.S. I'm Back, Muhahaha! :evul:
witamy Vońka ; o
co do tego msa to stone tomb za tp, barby, dragi solo. hero cave jak masz fuksa do bedziesz do przodu z zawalistym expem, cyclopolis, bog raidery mozna pohuncic jak spadnie pally armor nie ma waste, chakoye (najlepszy cashmaker), dworki, roty, culty.
ew. gsy z gran hurem na crus helmie jak nie masz lag
lukasbochen
15-11-2008, 21:46
DZIEKI WIELKIE a co myślicie o DSach albo NECro ? albo vampire?
na vampirach - na tombach oczywiscie, na vamp hellu tez dasz rade ale waste jest tragiczne
dsy - mozna pohuncic na drefii, ale dluzej nie ma sensu - nic ciekawego z nich nie leci, waste rowniez
necro - przywolujesz 2 dsy, albo expisz solo z exori~ pod drefia..
cos spadnie to jest git (;
albo w hero cave.
lvl 15 Druid (pacc)
lostfisher
15-11-2008, 22:21
51 RP 76/52 eq: rh, pal arm, c legi, demonka, boh, p ammy, royal/enchanted spear; gdzie najszybciej dobić do 60 ? Potem co ?
@2up
tomby -1 , larvy, roty, pojedyncze scaraby... ew. cyclopolis ale ostroznie
redloheb
15-11-2008, 22:40
Mam Druida 14 lvl 6Mlvl
-Scraf
-Iron/Dark helmet(nikt nie chce mi sprzedać dark helmet)
-Dwarvenka
-P ammy
-WoDb (Wand of dragonbreath)
-Dwarven Ring (BRAND-NEW)
-p legi
-leather boots.
Kazo! Fast!
Mam Druida 14 lvl 6Mlvl
-Scraf
-Iron/Dark helmet(nikt nie chce mi sprzedać dark helmet)
-Dwarvenka
-P ammy
-WoDb (Wand of dragonbreath)
-Dwarven Ring (BRAND-NEW)
-p legi
-leather boots.
Kazo! Fast!
Możesz wybrać się na zwykłe dwarfy (dla sportu ubić soldiera, ale nie warto na Twoim poziomie), rotwormy oraz gobliny niedaleko Kazzo.
51 RP 76/52 eq: rh, pal arm, c legi, demonka, boh, p ammy, royal/enchanted spear; gdzie najszybciej dobić do 60 ? Potem co ?
Gsy, Tomby za tp (black water, stone), vampy, dragi, małpy, lizardy, piraty. Hunty z kolegami masowo: dle, hydry, serpent spawn (musisz mieć 8 misji banuty + dobrego blokera i innych shooterów, żeby dobrze szło).
Tichondrius
16-11-2008, 04:51
21 ed 20 mlvl. boh, necrotic rod itp...
Czy jest takie miejsce gdzie na tym levelu leci szybciej exp i kasa (lub mniej więcej tyle samo) niż na rotach na Darashii? Chodzi mi o Pacc Area
redloheb
16-11-2008, 11:56
Możesz wybrać się na zwykłe dwarfy (dla sportu ubić soldiera, ale nie warto na Twoim poziomie), rotwormy oraz gobliny niedaleko Kazzo.
Dla sportu to ja slime zabijam ;)
@Voniek> Sorry, mam sorca
lvl 18 Druid (pacc)
Gdzie expić ?
31 Palladin
DSM , Demon Shield , BoH , Platinum Amulet / AoL , Blue Legs , Crusader Helmet , RS , Bolts
--Ogorek--
16-11-2008, 13:40
Kruzio Gdzie expić ?
31 Palladin
DSM , Demon Shield , BoH , Platinum Amulet / AoL , Blue Legs , Crusader Helmet , RS , Bolts
na pohu ????
Karol4722
16-11-2008, 13:44
25 Knight
Pacc
69/69
K armor, crus helmet, crown shield, p legs, p ammy, leather boots
Bright sword i crimson sword (co nosić?)
Gdzie mogę szybko wbić lvl i przy okazji dobrze zarobić?
Moge bloczyć jakies potwory? Jak tak to jakie? :p
25 Knight
Pacc
69/69
K armor, crus helmet, crown shield, p legs, p ammy, leather boots
Bright sword i crimson sword (co nosić?)
Gdzie mogę szybko wbić lvl i przy okazji dobrze zarobić?
Moge bloczyć jakies potwory? Jak tak to jakie? :p
Jak chcesz szybko poexpić wybierz się na Elf Fortress, Dwarfy Soldki (na guardy szkoda czasu, masz za słabe skille), podziemia DTD, DC, Minotaury (albo Mintwallin pod Thais, albo wieża niedaleko Kazordoon.
Bloczyć możesz już potworki typu Smoki, Gsy, Wyverny itp. Jednak większość z nich możesz nawet sam zabić :)
Gdzie expić ?
31 Palladin
Początki PoH, DC, wyverny, Orc Land, Guardy, podziemia DTD, Mintwallin, ghostland.
lvl 18 Druid (pacc)
Exp: Larvy, Roty Darashia/Edron/Liberty Bay, podziemia Port Hope.
Kasa: j/w
Czy jest takie miejsce gdzie na tym levelu leci szybciej exp i kasa (lub mniej więcej tyle samo) niż na rotach na Darashii? Chodzi mi o Pacc Area
Możesz pobawić się w piramidzie na Darashii z minosami, ale exp za dobry to tam nie będzie w przeciwieństwie do kasy, ponieważ robione tam lootbagi są kasodajne. Spróbuj też roty na edron (nawet spoko miejscówka jeżeli wiesz gdzie biegać). larvy, najlepiej te ukryte. Więcej możliwości brak, gdyż na tym poziomie ciężko o dobry exp i kasę w jednym.
rycerz na 30-tym poziomie
umiejętności we władaniu toporem: 73
umiejętności we władaniu tarczą: 73
broń: rycerski topór
gdzie zdobywać doświadczenie?
Elf Fortress, Orc Land (tutaj ostrożnie, potrafi być gorąco (wiem, bo biegałem 22 pallem xD)), podziemia DTD, DC, PoH (Mino, Cyklopy itp), Minotaury (Mint, Horned Fox Tower).
Ravervick
16-11-2008, 17:08
mintwalin-tylko ostrożnie, nie pakuj się w zbyt duże grupy minosów, zainwestuj w osbidian knife, szybko się zwróci ze skórek
pokers39
16-11-2008, 18:42
Roty na LB
Karol4722
17-11-2008, 14:29
25 knight
70/70
4mlvl
Knight armor, Plate legs, Leather boots, Crusader helmet, Crown shield, Platinum amulet
Pacc (zostało 19 dni)
Świat PvP
I kilka pytań:
1. Gdzie mogę szybko expić?
2. Gdzie mogę szybko zarobić?
3. Kupować promocje czy oszczędzać kasę? (boje się że jak padne to mi dużo skille spadną a nie chce mi się odrabiać :P)
4. Jakie questy zrobić sobie pod koniec pacc?
5. Czym walić? Crimson sword/fire sword/bright sword?
Proszę o odpowiedź na wszystkie pytania.
up
co do broni weź sie domyśl - bo nie warto na 25 levelu bic zadna z wymienionych
a zrób se rashida i postmana nie kupuj promocji i na co ci pacc był na tym levelu
Karol4722
17-11-2008, 14:53
up
co do broni weź sie domyśl - bo nie warto na 25 levelu bic zadna z wymienionych
a zrób se rashida i postmana nie kupuj promocji i na co ci pacc był na tym levelu
To jaką bronią mam bić?
pacc mam z innego chara
EDIT:
25 knight
70/70
4mlvl
Knight armor, Plate legs, Leather boots, Crusader helmet, Crown shield, Platinum amulet
Pacc (zostało 19 dni)
Świat PvP
I kilka pytań:
3. Kupować promocje czy oszczędzać kasę? (boje się że jak padne to mi dużo skille spadną a nie chce mi się odrabiać :P)
Jeszcze 2 pytania do tego:
Czym się leczyć?
Jakie czary kupić?
25 knight
70/70
4mlvl
Pacc (zostało 19 dni)
Świat PvP
I kilka pytań:
Jeszcze 2 pytania do tego:
Czym się leczyć?
Jakie czary kupić?
1. Tiqanda powierzchnia, podziemia Port Hope, larvy i scaraby (czyli -2), tomby -1, żółwie powierzchnia.
2. Larvy i scaraby, roty, minosy & tomby (lootbagi).
3. Kup promocję, te 20k szybko odrobisz.
4. Dobij szybko do 30 i zrób paradoxa, 20k zwróci Ci się za promocję.
5. Kup sobie wyvern fang, a od 30 bij z BSa (jak nie masz kasy, bij z crimsona).
6. Leczyć się manasami, bo ćwiczysz wtedy poziom magiczny. Na wszelki wypadek plecak fluidów leczących zwykłych.
7. Kup wszystkie leczące, levitate oraz haste. Więcej nie potrzeba.
Jbc pisz ;]
20 lvl maga, eq słabe (scale, brass legi, dwarfenka - na razie odkładam kasę), wand of decay, do dyspozycji dodatkowo fire wave.
Amazonki, Roty (Venore), Gobliny (Femur Hills), od 22 zakup sobie Wand of Draconia i możesz iść pod DTD na nieumarlaki, albo idź z Wand of Dragonbreath.
Dragonit
17-11-2008, 15:50
20 lvl maga, eq słabe (scale, brass legi, dwarfenka - na razie odkładam kasę), wand of decay, do dyspozycji dodatkowo fire wave.
kokomoko
17-11-2008, 15:54
up
kup sobie p armor (jak masz kese to mamut fur cape [niewiem jak to sie pisze] ), p legs i bij cyklopy tylko wez heal poty i manasy
Dragonit
17-11-2008, 16:00
Tylko gdzie się na te cyce wybrać by było ich wystarczająco?
kokomoko
17-11-2008, 16:35
Tylko gdzie się na te cyce wybrać by było ich wystarczająco?
Cyclopy na POH (tylko uważaj na obóz minosów:)) albo na Mount Sternum
gdzie bym mogl expic palkiem
9 lvl
50/37
nigdy nie gralem palkiem i nie wiem gdzie pomuszcie plz
moje eq to
crown helmet, belted cape, p legi, dwarwenka
redloheb
17-11-2008, 18:46
Ja bym poszedl na femor hills i tam expil na razie, zbieraj kamienie i potem sellaj. Poza tym skąd masz takie EQ ?
mialem troche kasy z dawnego hara a kamieni bym nie sellal tylko bym zbieral na skilowanie
@Up
Roty przy Venore naprawde jak nie ma ludzi to mozesz szybko podexpic
kokomoko
17-11-2008, 21:37
jak masz kase to lecisz na fibule albo na kopalnie obok kazo
gdzie bym mogl expic palkiem
9 lvl
50/37
nigdy nie gralem palkiem i nie wiem gdzie pomuszcie plz
moje eq to
crown helmet, belted cape, p legi, dwarwenka
Fibula roty, Venore roty, dwarfy kazz. Najlepiej poskilluj minimum do 60, a jeszcze lepiej do 70, wtedy możesz pobiegać na lepsze potworki, a co za tym idzie, szybciej przyexpić.
*robuś
No ok, to niech idzie expić na goblinki, pozbiera z nich kamyczki i już problem rozwiązany. Czepiasz się szczegółów :(
@Voniuś
nie kazdy ma kase/czas na takie skille :<
kokomoko
17-11-2008, 21:45
masz racje :p
heshespacera
17-11-2008, 22:42
36 ED
Blue Robe
Blue Legs
RH
Boh
Demon Shield
Dragonit
17-11-2008, 22:57
No więc kupiłem crown helmeta (miałem steel), scarfa i plate legi od brata dostałem, byłem na mount sternum i faktycznie fajnie. Tylko Smith może nieźle przywalić (mi za 90 wtedy, bez nowego eq) ale łatwo go zluruje. Dzięki.
36 ED
Blue Robe
Blue Legs
RH
Boh
Demon Shield
Exp: tomby, piraty, hunty z kolegami: asy, dragi, dle, gsy, hydry.
No więc kupiłem crown helmeta (miałem steel), scarfa i plate legi od brata dostałem, byłem na mount sternum i faktycznie fajnie. Tylko Smith może nieźle przywalić (mi za 90 wtedy, bez nowego eq) ale łatwo go zluruje. Dzięki.
Fajnie, ale nie zaczynaj zdania od 'no więc' ;)
Dragonit
17-11-2008, 23:38
ok ;p Jeszcze guardian shielda kupiłem. Poszłem głębiej i ropnąłem sobie smitha, a tu noob wyskoczył 21 druta i go ubił smith xd Hity po 100, 90 mu walił, wziąłem loota i poszedłem expić dalej. Gorzej, że za jakiś czas typ wrócił, zobaczył mnie i wylogował się, więc szybko spieprzyłem bo przestraszyłem się że może chce wejść na main chara i mnie ubić ;p
lvl 20 Elder Druid
Plate legs+ Guardian Shield +necrotic rpd+leather Boots+Crown helmet
8 bp ihów 2 bp lmm i 15k
Dark Deni
18-11-2008, 01:01
168Ek 96 /93 Dh, Mpa, Gl, Boh, Softy, Ava, Emerald Sword, MMS ciekaw jestem co mi polecicie xD
i jeszcze 110 rp :P tez ciekaw jestem co poradzicie shashasha :P
kokomoko
18-11-2008, 07:16
lvl 20 Elder Druid
8 bp ihów 2 bp lmm i 15k
Idź expić na cyklopy na edron, a jak wolisz na facc to poh albo na mount sterum. Weź 1 bp IH i bp manasów, jak chcesz możesz wziasc LMM
168Ek 96 /93 Dh, Mpa, Gl, Boh, Softy, Ava, Emerald Sword, MMS ciekaw jestem co mi polecicie xD
i jeszcze 110 rp :P tez ciekaw jestem co poradzicie shashasha :P
Ek: Frosty, DLe PoI, Kopalnie (Nightmary itp), Quary, Lizardy, Małpy, Tomby za tp, Demona.
RP: Szczerze? To samo co u EK ;]
lvl 20 Elder Druid
8 bp ihów 2 bp lmm i 15k
Roty Lb/Darashia/Edron, larvy, powierzchnia tiqandy, podziemia port hope.
Maldoryz
18-11-2008, 10:31
Gdzie moge szybko poexpic? Mam 22lvl palladyna, moje skille to 57/41 (wiem, ze slabe, jezeli to pomoze, moge poskillowac). EQ to:
Dark Helmet,
Blue robe,
Plate legs,
Dwarven shield (moge kupic beholder albo dragon)
spears albo bow+arrows/crossbow+bolty
Owszem, mam pacca. Tylko prosze, nie piszcie o rotwormach, expie na nich od 8 levela, bokiem mi wychodza. Tomby takze odpadaja, za duzo ludzi i botterow =/
Dragonit
18-11-2008, 10:46
Może cyce? I undeady trochę niżej? (mowa o mount sternum). Tak z 60 dista nabij i git będzie.
Maldoryz
18-11-2008, 10:50
Jeszcze tylko jedno pytanie, mount sternum znajduje sie na terenie dla PACC?
Jezeli nie, zapewne siedzi tam ze sto osob facc =/
Dragonit
18-11-2008, 10:53
Owszem, facc. Ale expie tam i nie siedzą. A o tej godzinie na 90% będą pustki. Idź już teraz, chodź weź trochę potów.
lvl 20 Elder Druid
8 bp ihów 2 bp lmm i 15k
Chodzi ci o cyce na Cylopolis?
kokomoko
18-11-2008, 14:20
zalezy na jakim servie grasz na celescie jest malo bo reszta siedzi na poh
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.