Pokaż pełną wersje : Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych
SirAdasii
18-02-2008, 21:53
32 lvl Paladyn skille: 70/55 Eq: p armor, soldier helmet, studded legs, leather boots, dark shield, + 100 royalek? chce expić tak, żeby szedł exp równo + zebym na eq zarobił... (fibula odpada bo często zajęta a na mint nie pójde) prosze jakieś inne propozycje ( i dwarfy też odpadają ) pzdr
32 lvl Paladyn skille: 70/55 Eq: p armor, soldier helmet, studded legs, leather boots, dark shield, + 100 royalek? chce expić tak, żeby szedł exp równo + zebym na eq zarobił... (fibula odpada bo często zajęta a na mint nie pójde) prosze jakieś inne propozycje ( i dwarfy też odpadają ) pzdr
Witam!
Proponuje, żebyś expił na dwarfach guardach w 3 kopalni (ta za mostkiem w dolny prawy róg). Masz tam 2 poziomy guardów w sporym nakładzie. A jak bedziesz zbierał loota to zarobisz sporo kasy (szczególnie polecam zbierać kuszcze [crossbow]. Chodzą po 150 gp w Thais). Jeśli nie to może ghostland i ds'y, albo cyce na pohu?
Pozdrawiam!
geremi_ck
19-02-2008, 17:02
A co mi polecacie?? Dam rade na venore dragon lair?? I czy moge mierzyc sie juz z gs-ami na poh?? Moja prfesja to paladyn 46lvl skille 73/56. Moje eq to dsm, bohy,knight legs, guardian shield i crown helmet.
knight-kuba
19-02-2008, 18:39
@up
nie powiedziales czy masz pacca czy tez nie??
jesli masz to lightowo dasz rade ale w pogotwoiu miej utani hur, a jesli nie to tez dasz rade ale wieksze ryzyko-bad co badz nalepiej idz sam sprawdz na kilka gs (polecam tego na drodze na dc)
2up
niestety musze cie zmartwic ale crossbow nie wypada z guarda, chciales chyba powiedziec zeby zbieral battle hammer (thais 120) battle shield (thais 90) steel helmet (carlin 293) oraz iro ore (500+)
a gdzie byscie mi polecili siedziec 25palek mam royal sspears oraz w miare dobre eq (bohy w drodze )chodzi mi o szybki exp...?
38 Master Sorcerer (pacc)
39 mlvl
eq dobre..
pytanie? Gdzie? Tombami mi sie już dźwiga..
i następny lvlik ;]
http://foteka.pl/full/8f0daac03eef553f57fa617f0f7a55b5.jpg (http://foteka.pl/8f0daac03eef553f57fa617f0f7a55b5)
5 left :d
Masterofflamaster
19-02-2008, 21:21
Pomyslmy
moze powiem taktyki pallka
Skille :
Doskilluj 70 distance najlepiej go najszybciej dobic a później tylko expic tak do 40-45 lvl'a później wbijamy 75-80 Następnie Tak 80 Lvl dobijamy 85-90 dist reszta zależy od was
wiewioreq
20-02-2008, 14:11
A ja mam 25 palka. Skille 60/42, 9 magiczny.
Eq: Crusader Helmet, Knight Armor, Plate Legs, Guardian Shield, Speary.
mam 30k i nie roiblem jescze deserta
zabiłem solo:
14 lvl: fire devile, witche
18 lvl: orcki berserkery
21 lvl: wywerna
22 lvl: dwarf guardy
Gdzie expić 26 ED?
Eq: bardzo dobre.
40k w banku na waste ;D PACC
SirAdasii
20-02-2008, 17:49
Gdzie expić 26 ED?
Guardy ^^ 8o8o
Gdzie expić 26 ED?
E tam guardy... Ice golemy, male frosty ;D
Gdzie expić 26 ED?
hmm... a moze tomby? np tar -3 i za tp -1...
Anakin555
21-02-2008, 16:09
10 Druid mlvl 5
Eq: Mammoth fur cape, Plate legs, snakebite rod, dwarven shield, dark helmet, scarf.
mam 600 gp w dp (mało bo kupiłem mammoth fur cape)
i na czym expić, bo roty są zajęte
i jestem facc
Piciawek
21-02-2008, 16:21
Frost trole na Foldzie,trole w ab , :)
24 Master Sorcerer, 23 mlv, 20 shield
EQ : Crown Helmet / Blue Robe / Wand of Decay / Plate Legs ( moge założyć Blue ) / Dragon Shield ( moge założyc Vampire ) / Leather Boots.
Zależy mi, żeby był w miare exp i bez waste. Scaraby i Larvy odpadają, bo za przeproszeniem rzygać mi się od nich chce : | A na Dragach zaś mam waste 4-7 M.P.
Przypominam PACC area, z góry dzięki ;]
PawlinhoSDZ
21-02-2008, 22:29
Ja mam 53 RP. EQ: K - Set, Warrior Helmet, Medusa Shield, Bohy, Royal Spear(EQ mam słabe bo 2 razy hacka miałem). Siedze na tombach poniewaz dobry exp, małe waste, dobry loot. Nieraz banuta, GS'y, D Lair w Ank;]
38 lvl Paladin , Skille 76/63 , full pall eq (czyt. boh,demon shield,blue set, c helmet etc) , na paccu ( 85 days left )
chodzi głownie nie o level, bo on z czasem wpadnie, a po kase, by mieć na next pacc.
25 ED
Eq p-set, necrotic rod.
Gdzie expic zeby wpadlo troche kasy??
Interesuja mnie tereny PACC.
12 pall, speary, brass legi, scale armor, steel helmrt, dwarfen shield skille 40-30. Gdzie expic?
Witam właśnie zrobiłem sobie paladyna a jako że nigdy palem nie grałem to chciałbym zapytać. Narazie mam 15 lvl, crown set i bohy, od którego lvl mogłbym expić na małpach, jak miałby taki exp wyglądać i co wziąść? Skille chce dobić do 60/55 i dopiero expic.
Pozdrawiam.
Pall 30 skile 77.65 pacc promocja... Gdzie expic Tak zeby bylo szkbyko nie musi byc sporo kasy.. ale tez bez waste..
12 pall, speary, brass legi, scale armor, steel helmrt, dwarfen shield skille 40-30. Gdzie expic?
Carlin - Ghostland >> Ghoule, Scorpiony
24 Master Sorcerer, 23 mlv, 20 shield
EQ : Crown Helmet / Blue Robe / Wand of Decay / Plate Legs ( moge założyć Blue ) / Dragon Shield ( moge założyc Vampire ) / Leather Boots.
Zależy mi, żeby był w miare exp i bez waste. Scaraby i Larvy odpadają, bo za przeproszeniem rzygać mi się od nich chce : | A na Dragach zaś mam waste 4-7 M.P.
Przypominam PACC area, z góry dzięki ;]
A i jeszcze jakbyście powiedzieli o jakiejś fajnej miejscówce do wbicia skilli 11 kina 50/50 to byłbym wdzięczny :P Bo na rotach jakoś tak lipnie :P
A ile spearów wziąć na 3 godziny expa? W coś innego się zaopatrzeć?
bartek-lca1993
22-02-2008, 19:38
Knight ,pacc,promo 33 lvl skils: 64/61
eq :k set,vampka,bestslayer axe,butki,w helm
22k na poty tak zeby szybko poexpic i bez waste odp pls
pS gram na n pvp
Nie sądze, żebyś expił tam 3h bo kasa dobrze leci a w dodatku loocik też fajny. Na jakiś hunt 30min-1,5h 7 spearów z czasem coraz więcej ;)
Palek 16lvl , 48/37, p-set, Facc
Gdzie expić??
up@ : Ghostland >>Ghoule, Scorpiony no i jak masz dobry net to Demon Skeletony tylko utrzymaj dystans !!!<<
Gdzie expic 63ms zebym mial dosyc zwrot mam 200k na start =)
materackrk
24-02-2008, 10:18
Siemka.
Gdzie expic Ek :
Lvl : 74
Skile:79/77
Eq:Avenager-Mystic blade-Mss-K legi-Bohy-Rh-Aol-Dsm
Zalezy mi na szybkim expie.
40 ek skile 68/67 + axe ring. eq: g arm, k legs, demon shield, rh, f axe, steel/boh. Dam rade na barbach expić i to z dobrym zyskiem?
Marvelo13
24-02-2008, 17:12
@materackrk
Hmm, dragi byłyby niezłe z avengerem, na małpach exp taki sobie, może barby, albo wieża ice witchy.
@Yamaroo
Radę dasz, ale czy zysk będzie dobry to zalezy od loota.
@Ovv
Tomby jakieś za tp, jak przyfarci to będziesz do przodu, może dragi, dle z blokerem.
Megumiak
24-02-2008, 17:17
Czy dam rede expic na MintWallin Knightem33lvl 65/65 eq dsm, c legi, rh, boh/steel, mms, bs czy dam rade expic z duzym zyskiem?
boniu132
24-02-2008, 17:36
gdzie expić sorkiem 33lvl i 33 mlvl 21lvl shield z eq: platinum amulet,golden armor,k legi,fur boots(/boh)vampirka i wand of inferno
co musze ze sobą zabrać
najlepiej żeby był szybki exp i niezły zarobek
aha facc bez promocji
onycho19
25-02-2008, 15:43
Ja mam 18 lvl poskilowalem i mam 51sword na / 47 na czym bylo by najlepiej expic ?
Bo musze troche poexpic teraz,
a i zeby byl taki nawet dobry loot ^^
Czy dam rade expic na dragach 39 elder druidem z 39 mlvlem ?
eq b robe, p legi, hailstorm,hat of the mad, boh, vamp shield
Pall 30 skile 77.65 pacc promocja... Gdzie expic Tak zeby bylo szkbyko nie musi byc sporo kasy.. ale tez bez waste..
Zastanawiales sie nad tombami? Tam na tym lvlu jest nawet dobry zarobek przy szybkim expieniu. Gdyby byly zajete - odkad speary "wracaja" do wlasciciela, oplaca sie chodzic na scaraby z shieldem + spearem.
grooe 38 lvl Paladin , Skille 76/63 , full pall eq (czyt. boh,demon shield,blue set, c helmet etc) , na paccu ( 85 days left )
chodzi głownie nie o level, bo on z czasem wpadnie, a po kase, by mieć na next pacc.
Z truposzy wypada niezly exp, wiec mozesz isc na Drefie, tomby. Cyclopolis tez jest nawet niezle. Na malpach wypada b.duzo kasy, ale nie wiem, czy na takim lvlu nie bedzie ci ciezko jesli chodzi o liczbe malp.
Lykan 25 ED
Eq p-set, necrotic rod.
Gdzie expic zeby wpadlo troche kasy??
Interesuja mnie tereny PACC.
Moze dworce, niektore z shattered islands?
Jak najwiecej :D
Czy dam rade expic na dragach 39 elder druidem z 39 mlvlem ?
eq b robe, p legi, hailstorm,hat of the mad, boh, vamp shield
Dasz rade, ale przy wiekszej ilosci dragow moze byc ciezko. Nie warto tez liczyc, ze ci sie zwroci.
Ja mam 18 lvl poskilowalem i mam 51sword na / 47 na czym bylo by najlepiej expic ?
Bo musze troche poexpic teraz,
a i zeby byl taki nawet dobry loot ^^
Rotwormy, outlaw camp, ghostland (ghoule itp, bez dsow).
boniu132 gdzie expić sorkiem 33lvl i 33 mlvl 21lvl shield z eq: platinum amulet,golden armor,k legi,fur boots(/boh)vampirka i wand of inferno
co musze ze sobą zabrać
najlepiej żeby był szybki exp i niezły zarobek
aha facc bez promocji
Elf fortress, trupki pod mt.sternum, cyce.
Czy dam rede expic na MintWallin Knightem33lvl 65/65 eq dsm, c legi, rh, boh/steel, mms, bs czy dam rade expic z duzym zyskiem?
Dasz rade, ale jesli bedziesz mial pecha (czyli brak loota typu brass armory itd) moze sie nie zwrocic. Poczatkowo duzo fluidow pojdzie na wyczyszczenie tego.
Pall
skille 55/43
19lvl
Dam rady na GL?
Boje się tych dsow :P
Zeronemisis
26-02-2008, 03:55
Sork 49lvl 50mlvl
Eq: b robe rh bohy v shield k legs p ammy wandy....
Chce expic bez waste a najlepiej z zyskiem. Interesje mnie expresowe expienie...
FACC
death_destiny
26-02-2008, 21:46
Gdzie expić knightem 12 lvl 31/31 p set, dwarven shield, iron helmet, spike sword (broad s). Niestety trolle w Ab odpadają bo na nich wolno exp leci. Proszę o pomoc.
TheaTron
26-02-2008, 21:55
85 ek
skille 80/77
7 mlvl
dsm,g legi,bohy,skull helm,avanger
gdzie expic BEZ WASTE ale w miare szybko ?!
ostatnio expie ciagle z waste ;/
Dragon-Fly
26-02-2008, 21:57
@Death_Destiny - doskilluj do 40 przynajmniej i jedziesz dwarfy + roty...
Kanaretto
26-02-2008, 22:22
@up
Na podkarpackim
@topic
@30 Sorc tak zeby bylo 20-25k/h i zeby sie zwracalo oprocz guardow .
85 ek
skille 80/77
7 mlvl
dsm,g legi,bohy,skull helm,avanger
gdzie expic BEZ WASTE ale w miare szybko ?!
ostatnio expie ciagle z waste ;/
laguna? apy? lizardy? nargor?
Siema jestem knightem: Lvl: 14 skile: 60/60 mlvl 4
na czym najlepiej mialbym expic?
@Up soldy,mino,roty
Gdzie expić 47 LVL RP good eq , skille 90/74?
Reezer_Shaq
27-02-2008, 00:10
knight 48/46, p set, dark helmet, FS, guardian shield
Czy poradze sobie z cycami na solo (tak w miare, mogą mnie tam troche ruszyć)
A jak z bholderami?
I jeszcze czy poradze sobie z elfami w Ab w sensie czy dam rade przemóc tego arcanista? i czy arcanist przesuwa parcele?
Na cyclopa poskilluj jeszcze troszkę (50/50), co do beholderów: moja rada, idź ale luruj je. Miałem raz farta i ubiłem beho koło kazo ze skillami 40/39 na 12 lvlu (też knightem), lecz wyprawa zakończyła dużą utratą życia i many. A z elfami to nie do mnie z arcanami nigdy nie miałem z nimi doczynienia.
Słyszałem , że mógłbym spróbować barbarianów. Pytanie jak dojść? W którym miejscu expić? PR 90/75 47 lvl.
Bartek112
27-02-2008, 18:28
Gdzie expic kinem eq: k set devil helmet guaridan shield i seprent sword skille 50/50. 19 lvl
KatsuKnight
27-02-2008, 18:39
@Up na twoim miejscu zamiast expić pobiegł bym na roty doskillować chociaż 60 lub 70 jeżeli jesteś wytrwały a potem do 30 lvla Dark Catedra -1 piętro
Kina- 29 lvl
Skille- 63/63
Eq- w miare
Gdzie expić :p ?
gdzie expic ;p
druid
41 lvl 47 mlvl
bez waste
Ja tez szukam i niewiem gdzie expic.
Sorc 24 lvl 26 mlvl
eq-srednie
FACC
Gdzie expic?
Spaghetti
28-02-2008, 17:41
@UP
sproboj na dwarfach/rotach w kopalniach -1 -2 -3
wieza elvenable (bez zerkow)
mino kolo thais i cyklopy
mt. steroum (czy jakos tak) bez smithow oczywiscie
na tym lvl powinienes expic metoda prob i bledow zobacz pare miejscowek tam dzgie masz duza kase i dobry exp tam exp :]
pzodro dla Gildi wlatcy moch :D
Hail Menera!!!
26 ~Master Sorcerer~ 26 Magic Lv /\ 21 Shield
EQ : Crown Helmet / Blue Robe / Blue Legs / Vampire Shield / WoCE / Leather Boots / Platinum Amulet
Chyba dobre :P
Dobry exp byle nie było waste.
Oczywiście PACC area
@offtop : o nowa nazwa topicu
Mam pytanko - gdzie mam expic sorcem lvl 21 mvlv 20
Eq : dark helmet, k-armor , plate legi, drag-shield, wand of plague(czy jakos tak, to ta co ze smierci wali :P) i szaliczek B) tylko zeby bylo malo ludzi, exp lecial w miare szybko bo na cyckach wolno idzie, szczegolnie ze duzo ludzi tam jest ;(
Jeszcze mam nastepne pytanko Robie sobie druga postac Palla. Jest on moim pierwszym palladynem wiec nie wiem co robic gdy wejde na maina:baby:!!! Mozecie mi powiedziec co i jak z tym palkiem?
Z gory dziekuje! ;)
Nie chodzi mi o to zeby ta kase zwastowac tylko o to zeby wbic z 80lv chociaz
Pallem na początku jest łatwo. Kupujesz kilka spear, i skillujesz, najlepiej na potwory z których wypadają speary, ja tak skillowałem na foldzie i dobrze mi szło.
Dvawerniak
28-02-2008, 21:17
Podjołem hańbe ale ja i tak nie mam honoru wiec pisze :
Gdzie mam expic na 29 lvl Paladin
EQ
Plate Set
Dvawern shield
Dark Helmet
IQ 110
Naleze do gildi podobnej do red army
Nie mam Pacca
Dvarfy wypadają powód siejnik buszuje
Folda o tym ja wiem ale troche wolno
Cyclopolis kolo thais Kolega padl 5 razy z powodu PK
Ghoule\skeletony mogą byc ale spearów brak.
Valkirie\amazon\witch za duzo zabawy z 10 lvlami co tam chodza i gadaja z amazonami i witchem
Śmiertleny wróg Jomppa
Skille 63\47 (napiszcie przy okazji czy mam wystarczające, na 30 lvl zaczynam skillowac ponownie)
Więc jak?
Dvawerniak
28-02-2008, 21:33
Jeszcze mam nastepne pytanko Robie sobie druga postac Palla. Jest on moim pierwszym palladynem wiec nie wiem co robic gdy wejde na maina:baby:!!! Mozecie mi powiedziec co i jak z tym palkiem?
Z gory dziekuje! ;)
MOIM zdaniem powinienes 9 lvl wbić na kamykach. wolno, Trudno ale efekty są. i jedna ważna informacja : Powinienes stać blisko potworka na którym skillujesz np. bug, troll, rotworm, gdyz również shielding rosnie. np. dzis widzialem kolesia co uciekal przed valkiriami bo bił z dystansu od samego poczatku. Z tego co wynika na kalkuratorach to mnial 32 shielding na 20 lvlu. a tym sorcem z walkiri spearów nazbierac tak ze 100
Pszczola
29-02-2008, 08:18
..........
witulek27
29-02-2008, 08:41
mam 18 lvl , 15 mlvl i jestem sorc :P, Chce mieć jak najszybciej 20 lvl i gdzies 17 mlvl :D ale nie wiem gdzie :/ bo do 18 lvl chodzilem na roty do thias ale one mi sie znudziły ( czyli roty nie) a jak chodzilem na mino obok AB to mnie raz dedly i sie boje ze mnie znów dedną ( czyli mino też nie) prosze o rade gdzie mam expic ???? pozdr dla zakx
Elo Elo Wiem Gdzie Knightowie mogom expic najlepiej:
8-10 Skille 30\30 Roty, Max Orc Warrior.
10-15 Skille 40\40 Valkirie, War Wolfy.
15-22 Skille 50\50 Orc Shamany, Beho, Fire Devile, Orc Berserkery,Orc Ridery, War Wolfy itpp.... :P
Pozdro Aqua Zioom skille 46\36 lvl 22 (bede skillowal) :confused:
Bartek112
29-02-2008, 19:16
Gdzie expic 18 pallem. eq: Blue Robe, P legs, Crocodile boots . c helemt, skille 50/45. I prosze o podpowiedz z czego walic na tym lvl
Dvawerniak
29-02-2008, 19:44
Gdzie expic 18 pallem. eq: Blue Robe, P legs, Crocodile boots . c helemt, skille 50/45. I prosze o podpowiedz z czego walic na tym lvl
Ghostland Ghoule, skeletony, mozesz lurowac DSy
Amazon Camp- Calkiem niezle, loot w porzadku <plate armor> pieniedzy niewiele
Kopalnie dfarwóf- zwykle, soldki i pojedyncze guardy
Elvenbane czy cos takiego - duzy waste, latwy dead (berserki i mino guardy) ale exp szybki
Trolle pod AB'- Wolny exp, kasy w pip, skille szybko rona
Wal se spearow lub jezeli jestes bardzo bogaty to moze byc throwing stars
Dvawerniak
29-02-2008, 19:46
mam 18 lvl , 15 mlvl i jestem sorc :P, Chce mieć jak najszybciej 20 lvl i gdzies 17 mlvl :D ale nie wiem gdzie :/ bo do 18 lvl chodzilem na roty do thias ale one mi sie znudziły ( czyli roty nie) a jak chodzilem na mino obok AB to mnie raz dedly i sie boje ze mnie znów dedną ( czyli mino też nie) prosze o rade gdzie mam expic ???? pozdr dla zakx
A Amazon Camp to pies?? Kiedys wbilem 2 levele w 3 h z 20 na 22
Bartek112
29-02-2008, 21:37
Elvenbane czy cos takiego - duzy waste, latwy dead (berserki i mino guardy) ale exp szybki
Wal se spearow lub jezeli jestes bardzo bogaty to moze byc throwing
Amazon Campów jest duzo moze jakis konkret
Słyszałem , że mógłbym spróbować barbarianów. Pytanie jak dojść? W którym miejscu expić? RP 85/75 47 lvl.
Kina- 30 lvl
Skille- 64/63
Eq- w miare niezłe.
Gdzie expić ?
Walcze Knight axe'm.
orschabal
29-02-2008, 23:29
Gdzie expic 30lvl knightem skille:72/70
Eq:Crown Armor,knight-legi,demon Shield,Bright Sword,Dark Helmet,Leather Boots
Słyszałem , że mógłbym spróbować barbarianów. Pytanie jak dojść? W którym miejscu expić? RP 85/75 47 lvl.
Bartek112
01-03-2008, 11:56
Gdzie expic 18 pallem. eq: Blue Robe, P legs, Crocodile boots . c helemt, skille 50/45. I prosze o podpowiedz z czego walic na tym lvl.
prosze o szybka odpowidz
@up
PaCC ? - Scaraby , Larvy
FaCC - Mt.Sternum albo Roty pod Fibulą
I bij oczywiście ze spearów.
Jacek1990
01-03-2008, 18:34
Witam,mam 22 sorka mlv 20 na czym expic bez waste tylko na pacc:(
22 sorcem to najlepiej Rotwormy, Larvy.
Majstersztyk
01-03-2008, 18:46
28 druid z 2bp hmm na co moze sie solo wybrac? Juz roznego rodzaju cyce sie mi znudzily.
Eq: crown helmet, blue robe, demon shield, knight legi i bohy
Nie chodzi mi o to zeby ta kase zwastowac tylko o to zeby wbic z 80lv chociaz
45 lvl Paladin, 77/63, Pacc, C Helm, Blue Robe, Blue Legs, Boh, Demon Shield, P Ammy.
Dałbym rade expić na dragonach, bez większego waste?
@edit
2x down
tak chodziło mi o blue legs, wybacz ;p
btw na nargor expiłem 30-45lvl wiec juz mi uszami wychodzi, chcę czegos nowego, dlatego pytam o smoki.
Hmm, dosyć niedawno miałem hacka i straciłem cały dorobek. Interesuje mnie gdzie mógłbym nabić trochę siana na eq. Knight, 27 lvl, 53/46, i b. cienkie eq (dwarven shield, scale arm, plate legs, dark helm, morning star)
Ghard Lage
02-03-2008, 09:47
2x up
Chyba chodziło ci o blue legs a nie blue boots...
Sprubój piratów, ofa, małp.
UP
Idź na roty.
Hmm, dosyć niedawno miałem hacka i straciłem cały dorobek. Interesuje mnie gdzie mógłbym nabić trochę siana na eq. Knight, 27 lvl, 53/46, i b. cienkie eq (dwarven shield, scale arm, plate legs, dark helm, morning star)
Ja bym polecał roty obok Venore. Są tam nie tylko zwykle, ale i Carrion Wormy - 85 exp Loot - Dosyć dużo gp.
30 ED / PACC
Które tomby wybrać ? : > Po proszę o link do tibia earth z tym miejscem - lub dajcie swoje propozycję.
Pozdrawiam!
Gdzie expić 19 Druidem (PACC), EQ: B robe, P legs, Vamp sield, Crown helmet. Ja najchętniej poszedłbym na jakiś tomb ale różdżka wali ze śmierci ;/. I jeszcze po 33 lvl'u gdzie expić....
22 pall, skille niewazne :p Eq: crown helmet, mammoth fur cape, p legs, dragon shield, royal spears i leather boots :]
Guardy juz mi zbrzydly i do tego duze ryzyko deda X( A na cyclopach jeszcze wieksze ryzyko deda(cyclops smith) a po drugie duzo ludzi:(
Co mi proponujecie ?
PS. Chcialbym wyciagac okolo 20k/h (na guardach wyciagam 10k/h i 1k) B) I duzo zarobic :p
Dvawerniak
02-03-2008, 12:44
Wal se spearow lub jezeli jestes bardzo bogaty to moze byc throwing
Amazon Campów jest duzo moze jakis konkret
duzo? 3 to tak duzo? Ale dla newbie powiem, 2 na polnoc od carlin i 1 kolo venore
HeppiChinol
02-03-2008, 13:02
39 knight, 5mlvl, crus helm, g-arm, p-ammy, k-legi, fur booty, vamp shield, noble axe/headchopper, 72/70 FACC
Co bic? ;]
Saint Apocalypse
02-03-2008, 13:10
@up Elf Fortress, Guardy, OF.
39 knight, 5mlvl, crus helm, g-arm, p-ammy, k-legi, fur booty, vamp shield, noble axe/headchopper, 72/70 FACC
Co bic? ;]
Może by tak cyce (all)
Dwarfy (all)
Dragi (zwykłe) ale uhy musisz miec :p
gdzie mam expić 34 druidem z facc z p setem (po haku) żeby był dobry exp i ze zwrotem. Mam Hailstorm rod
Grzybobranie
02-03-2008, 14:54
Gdzie mam expić 15 knightem skille 45/45 (robie 50/50) eq - dark helmet, noble armor, p-legi, serpent sword, dwarfen shield. Mam do dyspozycji bp ihów.
Hunter69
02-03-2008, 16:04
Paladyn lvl 63
Eq:Scarf/Royal Helmet/Demon Shield/Blue Robe/Blue Legs/BoH
Mlvl: 15
Skillz:64 Shield/86 Distance
Btw. Nowy jestem tutaj, so hello every1 ;p
EDIT: Zapomniałem, że Facc.
Jacek1990
02-03-2008, 16:34
22 sork da rade dragon-owi??
Palek 27lvl skille 69/56 eq: b robe, p legi, bohy, c helmet, vampirka, royal speary. Gdzie expić bez waste?
kamilekkkkkkk
02-03-2008, 17:57
gdzie moge expić bez waste
moja postać: Master Sorcerer 29lvl
eq: blue robe
guardian shield
wand decay/wand woce
plate legs
crown helmet
chce expić tylko na terenie dla pacca wiec nie dawajcie mi kopalni z guardami
turbo2005
02-03-2008, 17:59
Gdzie mogł bym expic. Postac palladyn FACC lvl: 48 mlvl:14 skill: 72+
eq: crus helmet, p-ammy, blue robe, blue legs, boh, demon shield :)
DevilOfMale
02-03-2008, 18:57
Mam 11 sorcera 9 mlvl gdzie expic? mam premium? eg:dark helmet,scale armor,plate legs, copper shield? no i buty 1?
MAM PREMIUM! CHCE BEZ WASTE PROSZE ZROBIC TABELKE DO 30 LVLA, i gdzie one sa (w jakim miescie)
26 Master Sorcerer 26 Magic Lv.
EQ : Crown Helmet, Platinum Amulet, Blue Robe, Blue Legs, Vampire Shield, Wand of Decay/Wand of Cosmic Energy, Leather Boots.
Exp - Premium Area, bez waste.
pastersky
02-03-2008, 20:54
Chciałbym prosić o radę, gdzie mógłbym expić swoim 20 ED. Mlvl 23.
Interesują mnie tereny premium, jak i darmowe. Zastanawiałem się nad cyclopolis, gdyż na poziomie -1, wszystko jest wrażliwe na śmierć. Niestety występuje tam Orc Berserkery i Mino Magi.
Jak uważacie?
@UP, według mnie to możesz iść albo na parter cyców albo na roty na darashie. Tam dużo expa leci.
Ja: 20 knight, skille 51/50, EQ: plate set, dark helmet, Knight axe, beho shield. PACC I FACC AREA.
//Up
Możesz iść na Elf Fortres, ja tam moim Paladynem biłem tam poziom od 19 do 24, co zrobiłem w dwa dni, nie grając 24/7. :-)
Zabezpiecz się runami/potami leczącymi.
Próbować swych sił możesz również na Dwarfach (chodzi mi głównie o Guardy). Pojedyncze Dragony na Edron, Kazordoon. :-)
Albo w ostateczności - roty. =P
26 Master Sorcerer 26 Magic Lv.
EQ : Crown Helmet, Platinum Amulet, Blue Robe, Blue Legs, Vampire Shield, Wand of Decay/Wand of Cosmic Energy, Leather Boots.
Exp - Premium Area, bez waste.
Ponawiam. I dodaje iż za przeproszeniem rzygać mi się chce od :
-Larv
-Scarab'ów
-Rot'ów
-Tarantul
A jeśli to jakiś tomb będzie to zażućcie linkiem z tibian eartha gdzie kopać :PP
-----------------------------------------------
Dobra już mam :P
DevilOfMale
03-03-2008, 16:09
Mam 11 sorcera 9 mlvl gdzie expic? mam premium? eg:dark helmet,scale armor,plate legs, copper shield? no i buty 1?
MAM PREMIUM! CHCE BEZ WASTE PROSZE ZROBIC TABELKE DO 30 LVLA, i gdzie one sa (w jakim miescie)
PROSZEEEE!!!! NAPISZCIE NA GG 4481410
Jacek1990
03-03-2008, 18:28
23 sork z pacc gdzie ma expic;/
bez waste
ale nie piszcie mi o scarabach rotach itp konkretnie np mumie :confused:
Ja: 20 knight, skille 51/50, EQ: plate set, dark helmet, Knight axe, beho shield. PACC I FACC AREA.
Proszę odp.
Khalid13
04-03-2008, 11:20
Ja naprzyklad expie na Mount Sternum... w ten weekendwbilem tam w 20h 4 lvle :) od 41 - 45 ^^
Khalid13
04-03-2008, 11:21
ja LeveL:
45 skille 81/80
wiem gdzie expic tylko chce zaszpanowac ^^8o
BlackMaster
04-03-2008, 11:25
:lucznik: Mam 38 Paladyna (pacc) skille 72/58 eq:CRusader helmet , blue robe , medusa shield , knight legs , bohy i rs-ki (royal speary)
i nie wiem gdzie mam expicX( pomozcie pls :(
Mam 25 Royal Paladina
Skile 60/40
Eq : BoH , Crown Legs, Golden Arm, Demon Shield i Royal Helmet.
-2 Shadow Tomb to dobre miejsce, bo mam wrażenie, że ten exp mi leci... wolno na tym lvl, a nie mam porównania ?
Kanciapa
08-03-2008, 11:14
eee....mam fajne miejsce na orkach berskerach koło fortecy orkuw:):evul:tam było 6 ber....X(:baby::cup::cup:i wygrałem 1 zycie mi zostałoB)B)B)
DuskinessvsVision
08-03-2008, 11:54
39 ed 33 mlvl eq : b set,crus helm,hialstorm rod,bohy,demonka
Świat non-pvp, więc dużo zajęte.
Obecnie expie na larvach (lol).Dajcie jakieś inne miejscówki ale na PACC, najlepiej z mapa.
Paladin- 17 lvl
skille- 60/47
Gdzie expic??
diabloziom
08-03-2008, 14:34
Rycerz-Bloker;
25+ Smok
lvl 40 shield 70+ BK, DL
60 +Warlock
70 + Demon
a mi sie wydaje ze bk mozna spotkac od 50 lvla...
DuskinessvsVision
08-03-2008, 14:54
Obecnie expie na larvach (lol).Dajcie jakieś inne miejscówki ale na PACC, najlepiej z mapa.
pomoże ktos?
witulek27
08-03-2008, 17:38
Mam 19 lvl sorc nie wiem gdzie expic ? :confused: Teraz chodze na cyce ale gdy bed mial 20 lvl to nie bedzie sensu tam chodzic więc prosze o porade 8o
Marian86
08-03-2008, 18:32
Weś hailstorm roda i zapas mana potions i przejdz sie na małpy, możesz pomagac sobie z exori frigo. Kasa dobra i exp też nie głupi. ;)
http://tibia.pl/show_page.php?p=mapy-Banuta tu mapke masz
DuskinessvsVision
08-03-2008, 18:45
dzieki, ale w jakich poziomach expić albo w jakiej częsci zeby nie "upaść"?
@down
a tak na powierchni ile bp mp na 1h patrząć na to że jestem jeszcze tam nieogarnięty?
Marian86
08-03-2008, 18:55
dzieki, ale w jakich poziomach expić albo w jakiej częsci zeby nie "upaść"?
Na początku tylko powierzchnia, później jak dojdziesz do wprawy to możesz wszystko czyścić.
gdzie zbierać forsę knightem 31lvl skile 60/58
eq crown armor k legi w helmet meduska fs
mogę robić lotbagi
najlepiej na cyckach i na dwarfach - jeśli pacc to masz do wyboru scaraby i larvy..
Paladin - 19 lvl
Skille - 61/48
EQ: Mammoth fur Cape, steel helmet, guaridan shield, p legs, scarf.
Gdzie expic?? A gdzie zbierac pieniądze??
Gdzie mogę expic moim knightem na 18 skille 70/70 eq: crown helm, scarf, knight armor, knight legs, vampire shield, bright sword?
Waste może być nawet dość spory, byle jak najszybciej wbić 30 lvl
PS. mój serwer ma chyba najwiecej pk ze wszystkich, co krok widać ekipe 5 osób, pekujących, więc prosze o miejsce gdzie malo ludzi bedzie
witulek27
09-03-2008, 12:59
Jestem :mag: sorc ale nie wiem gdzie mam expic hodze na cyce
ale malo mi daja exp ( chcial bym zeby bylo dyzo potworków a nie groznych z srednim exp ) lub (grozniejsze ale zeby wystepowaly pojedzynczo na jedno miejsce zebym nie dednal :) ) Jak by ktos mógl to odrazy link z strona i mapka gdzie to jest plz 8o :D :P
gdzie zbierać forsę knightem 31lvl skile 60/58
eq crown armor k legi w helmet meduska fs
mogę robić lotbagi
Jeśli masz pacc to tomby w ankrahmun, albo roty na darashi ;) jak na tombach pociągniesz loota to nawet niezła kasa :]
witulek27
09-03-2008, 13:10
Gdzie mogę expic moim knightem na 18 skille 70/70 eq: crown helm, scarf, knight armor, knight legs, vampire shield, bright sword?
PS. mój serwer ma chyba najwiecej pk ze wszystkich, co krok widać ekipe 5 osób, pekujących, więc prosze o miejsce gdzie malo ludzi bedzie
prosze powiecie <bezradny>
33 ED. Gdzie expić ? Eq przyzwoite. B robe boszki c legi hat of the mad, demonka.
Co polecacie bić ?: >
Metal'Hard'Rocker
09-03-2008, 16:27
40 pal bez pacc z eq: blue set, crus, vampka, bohy, p.amulet, rs
Krypta pod Mount Stetrum, DC, Elf Fortess, Mino Mount, Dwarfy(bez guardów)
LvL 9 sorc mlvl 12
Odpadają : roty , trolle.
Facc player
Serwer przepełniony!
@up
skoro roty odpadaja a to jest najlepszy potworek do expienia na twoj lvl to pozostaja Raty <pod thais wziac gfb>, snake <zatruwaja to wziac blocker ale tu za loot powinno sie zwrocic ;D to byla ironia na twoj lvl sa najlepsze roty ew. dwarfty czasami mozna isc na jakiegos soldka
ja mam pytanko a konkretnie 2 :D:D
RP 33 lvl skille 70 dist gdzie moglbym expic zeby szybko nabic 40lvl eq. B set, HOTM, Vamp Shield, BOH, RS/crossbow
2 pytanie :
ED 23lvl mlvl 26 eq jak wyzej tyle ze rod zamiast rs gdzie moglbym dosc szybko moze byc nawet waste (takie malutenkie) nabic 28 ??
oba hary sa na swiecie nerana i dosc duzo osob jest czyli chcialbym taka miejscowe zeby tam mi sie nikt nie wbijal :D
Jeśli macie pacc radze knightom wbic 9lvl pozniej skillowac tak do 50/50 na minotaurach na darashii i przy okazji trenic mlvl jak wbijecie expic na poziomach 3,2,1 na 0 tez na -1 radze nie isc bo padniecie wbijcie do 20lvla i idzcie expic na malpy... sa na gore od Port hope a jak ktos nie wie jak trafic mozna przegladnac na Tibia.pl :) ja na malpach mam zamiar wbic 60lvl na 20 lvl-u radze nie schodzic na poziomy -1 i -2 ... Powodzenia ;]
moge juz expic na dragach z watsem max 2 potow skile 66/65
Klawiatura
09-03-2008, 19:17
Jaki lvl i eq? Na dłuższą metę nie ma to sensu na takich skillach.
witulek27
09-03-2008, 21:31
A czy ja moge na viverne ?? :) Jestem sorc :mag: 20 lvl 18 mlvl prawie 19 8o i eq nawet nawet ;)
Up: da się, lecz z waste. i będziesz miał ciężko. polecam wbić lvl z 30 i mlvl z 25... wtedy z hmm możesz up/down sobie bić bez waste
lol,wyverne bez waste soluje sie od 27 lvl, stawiasz czy 2 i stoisz pomagając sobie wandem/rodem
25 knight. Skille 60/60, pacc. Gdzie mam expić bo na rotach na darashii już wolno leci??
Ja jestem Druidem 22 level i 18 m level gdzie mam expic bo na dwarfach już mi tak nie idzie
Dragon-Fly
11-03-2008, 07:05
@UP
MT. Sternum, Guardy
Tony_Gdansk
11-03-2008, 07:49
od 20lvla i idzcie expic na malpy... sa na gore od Port hope a jak ktos nie wie jak trafic mozna przegladnac na Tibia.pl :)
Lol, niewiesz co mówisz chyba.. Małpy dla knighta (żeby się zwracało) to 35+ lvl. Bo co zrobisz na 20 lvlu, jak wyskoczy z 4-5 małp( w tym sibangi)-które uciekają, i przy próbie zabicia ich wpadniesz w następne stado potworków, czyli krótko mówiąc - gleba ;)
Paladin - 20 lvl
Skille - 60/48
EQ: Mammoth fur Cape, steel helmet, guaridan shield, p legs, scarf.
Gdzie expic??:baby:
Profesja: Druid
Poziom: 27
MLvL: 24
EQ: Crown Helmet, Crown Legs, Noble Armor, Tower Shield, Terra Rod, Leather Boots, Scraf.
Odpadają: Cyclopy, Roty, Orki, Trolle i Slimy.
PACC/FACC: FACC
Narazie Expie na Cyclopach, ale chciałbym wiedzieć, gdzie jest możliwie najopłacalniejsze Expowisko + Dobry Loot :)
Z góry, dziękuję.
Pozdrawiam!
@Down Oczywiście.. Ale nie chciałem na nich Expić, ponieważ waliły mi zbyt duże Hity :P
Dopiero wbiłem 27 Lv :D Opłaca się teraz?
EQ: Crown Helmet, Crown Legs, Noble Armor, Tower Shield, Terra Rod, Leather Boots, Scraf.
Narazie Expie na Cyclopach, ale chciałbym wiedzieć, gdzie jest możliwie najopłacalniejsze Expowisko + Dobry Loot :)
Z góry, dziękuję.
Pozdrawiam!
Probowales guardki?
Cyclopy/Guardy są lajtowe, mogą być te nowe tomby dla facc pod Mt. Sternum, może jakieś respy Beho?
Cyclopy/Guardy są lajtowe, mogą być te nowe tomby dla facc pod Mt. Sternum, może jakieś respy Beho?
a mogę wiedzieć gdzie dokładnie są te nowe tomby dla facc?
Dragon-Fly
12-03-2008, 19:55
Pod MT. Sternum ;]. I to są "tomby", nie tomby. xD
Profesja: Master Sorc
Lvl: 26
Mlvl: 27
Eq: crown helmet, blue robe, p-legs, boh, medusa shield
Pacc ;) oraz 30k w banku (czyli na manasy starcza ;) )
No i pytanie, gdzie? Teraz siedze w tombie z vampirami//mumiami.
Cos slyszalem, ze na zolwiach sie oplaca?
Kropka997
13-03-2008, 16:22
Profesja: Master Sorc
Lvl: 26
Mlvl: 27
Eq: crown helmet, blue robe, p-legs, boh, medusa shield
Pacc ;) oraz 30k w banku (czyli na manasy starcza ;) )
No i pytanie, gdzie? Teraz siedze w tombie z vampirami//mumiami.
Cos slyszalem, ze na zolwiach sie oplaca?
proponuje tomby(monk), piraty(1 lub 2 monki), hydry(ty+shooter+bloker+dsy)
jestem po dedzie i straciłem aol. gdzie mogę najszybciej zdobyć dużo kasy(nie mam pacc)?
profesja: druid
lvl: 53(miałem prawie 55 ale ded)
mlvl: 47
eq: RH,mms,h.rod,blue legs,BOH i magma boots, szalik.
P.S. szybko expie na orc landzie i orc fortecy. ale tam nic mi się nie zwraca albo zwraca rzadko. na dragach tez mi się nie pyli bo za dużo potów idzie. gs-y już w ogóle bo jeszcze więcej kasy tarce:(
Profesja: Paladyn
Lvl: 30
Mlvl: 12
Skille: 71/59
EQ: Royal Speary + Crown Helmet, Scarf, Mammoth Fur Cape, Plate Legs, Dragon Shield, Leather Boots
FACC
Gdzie mógłbym miło poexpić i zarobić nieco kasy? Guardy raczej odpadają, na moim serwerze koło Kazo non-stop kręcą się PK teamy...
HubertPol
13-03-2008, 21:34
23 Palladyn 62/45 eq Plate set i throwning stary dwarfen shield wiem ze slabe ;(
Gdzie moge expic zarabiajac duzo nie tracac wiele ;D ?
Dragon-Fly
13-03-2008, 21:36
@UP - Hunting speary/ewentualnie bolce i marsz na Guardy...
Aravras może spróbuj swoich sił na DC z 2bp mana potionów ??
A teraz moje pytanko sorcerer 34lvl eq
-Crown helmet
-plate legi
-blu robe
-wszystkie wandy
-drag shield
-zwykle bootsy
Gdzie expić żeby kasy sporo uzbierać i żeby exp nie był najgorszy na razie expie na poziomie -1 na DC ale sporo ludu tam
Szymislaw2020
13-03-2008, 21:41
Yoł
Profesja: Paladyn
Lvl: 44
Mlvl: 10
Skille: 73/57
EQ: Crown Legs BoHy Royal Spears Bue Robe Crus Helmet Vamp Shield p ammy
FACC
Czy dam radę expić na pohu?
Edit:Ile bp mp zabierać?
Brać time ringi?
Dać rade dasz na pohu ale to się będzie wiązało z waste na Gs możesz tez próbować Dragi jak coś poleci to będziesz na plus :p
HubertPol
13-03-2008, 22:03
A nie moge z throwning starami lepiej mi bedzie i latwiej ;P a po te speary trzbea latac co 20 minut ... Pozdros
Dziarecki
14-03-2008, 15:13
Profesja: Knight
Lvl: 31
Mlvl: 5
Skille: 75/75
EQ: K legs,g arm, boh,vamp shield,beastslayer, crown helm p ammy
FACC
Gdzie expić, żeby zarobić? Ok. 3-4k /h
Idź na Dragi, kup sobie poty, jak coś fajnego poleci to wyjdziesz na +.
Możesz również próbować swych sił na Guardach. :-) Oczywiście robisz lootbagi.
FACC
hmm, może zamek AB bawiąc się w lootbagi?
HubertPol
14-03-2008, 16:27
FACC
Dark Cathedral polecam na tym lvlu albo cyce w mont na -1 0 +1+2 :) pojedyncze drony ;)
Napisze jeszcze raz
A teraz moje pytanko sorcerer 34lvl eq
-Crown helmet
-plate legi
-blu robe
-wszystkie wandy
-drag shield
-zwykle bootsy
Gdzie expić żeby kasy sporo uzbierać i żeby exp nie był najgorszy na razie expie na poziomie -1 na DC ale sporo ludu tam
proszę o w miarę szybko odpowiedz
Szymislaw2020
14-03-2008, 18:51
up@
Facc tomb pod Mount Sternum.
@Up
Oprócz ef? Hmm...
Próbuj swoich sił na Dragon Lair, dobry exp. :-) Oczywiście, bez potów nawet nie waż się tam iść. =P
Inna dobra opcja to Dwarfy.
Vinteror
14-03-2008, 20:08
40ms 39mlvl b robe, p legi, crown helmet, dwarven shield, woi/woce, boh exp zeby nie pozeral duzo mf i zeby byl szybki oraz musi sie zwrocic za mf
Level:23
Profesja:sorcerer
Do tej pory expiłem na Foldzie, ale po upie zoribły się tam za duze tłumy.
I jeszcze jedno:
level:17
skills:45/43
Metal'Hard'Rocker
15-03-2008, 10:57
15 Drut kolczasty, Ekiu: c.hełm, p.set, chodaki, dwarvka, (medzik lewel 8)
przez swieta trzeba zaczac expic ;]
35 kina
66/63 (do swiat bedzie 70),
eq c helmet, p armor, k legs, boh, drag shield, bright/blacksteel sword
i zeby jakis byl zarobek ;)
przez swieta trzeba zaczac expic ;]
35 kina
66/63 (do swiat bedzie 70),
eq c helmet, p armor, k legs, boh, drag shield, bright/blacksteel sword
i zeby jakis byl zarobek ;)
Zmien te eq, na:
- k set
- boh
- vamp shield
- bright/blacksteel sword
Elf Fortress, Guardy, Mozesz sprobowac Mt.Sternum, ale przygotuj sie na waste
Knight 26 lvl PACC
swiat: Secura
skille 54/50
eq:knight armor,plate legs,guardian shield,wyvern fang,leather boots,
Gdzie mi by się opłacało expić, tak żeby w jak najkrótszym czasie zarobić 20k i 30 lvl
Knight 26 lvl PACC
swiat: Secura
skille 54/50
eq:knight armor,plate legs,guardian shield,wyvern fang,leather boots,
Gdzie mi by się opłacało expić, tak żeby w jak najkrótszym czasie zarobić 20k i 30 lvl
Scaraby zdecydowanie.
32lvl palek, 70/56 eq: c helm, b robe, p legs, bohy, vampka, royale. Chodzi mi zarówno o kase, jak i o lvl.
Jarasek9595
15-03-2008, 17:13
gdzie expic 30 kina skille 65/63 4mlvl eq cienkie po hacku : plate set, bs ,tortoise shield :P zeby kaska leciala
Czy prubowac na EF?
prosze o odp
Dragon-Fly
15-03-2008, 17:21
@UP - możesz spróbować na EF, polecam także MT. Sternum Tomb. Ewentualnie dla kasy Dark Cathedral -1.
@2UP - MT. Sternum i Guardy :].
Cloudres
15-03-2008, 21:25
32lvl palek, 70/56 eq: c helm, b robe, p legs, bohy, vampka, royale. Chodzi mi zarówno o kase, jak i o lvl.
Jeśli chodzi o lvl to możesz pójść na -3 poziom ds cave na ghostlandzie, bardzo przyjemnie się tam siedzi na tym lvl, wiem z doświadczenia, tylko ciężko jest czasami wejść więc zabierz ze sobą trochę health potionków.
Co do kasy to jak poleci guardian shield to masz sporo do przodu a tak noramlnie to life ringi, kasa, iron helmety i vikingi to warto zbierać.
Grzybobranie
15-03-2008, 21:58
Kina 20lvl skille 53/52 (robie 55/55). Eq: noble arm, dark helmet, crimson sword/two handed sword, p-legi, dragon shield. Czy soldy beda dobrym rozwiazaniem?
Dragon-Fly
15-03-2008, 22:17
@ UP - uważam, że dosyć dobrym, możesz także przejść się na ghoule na MT. Sternum Tomb...
DuskinessvsVision
15-03-2008, 22:27
45 ed 38 mlvl.
Eq : Blue robe, blue legs, crus helm, demonka, bohy.
Gdzie expić tylko nie : nargor,hellheim,scraby,małpy.
Dam rade dragi z małym waste na dragach bez ds'ów?
Aha, i świat non-pvp ;/.
45 ek 72/71 bs/dragonslayer
Gdzie expić 50 LVL RP skille 84/70. Eq dobre.
Adjanek42
16-03-2008, 10:32
Knight:
Na 8 lvlu bijemy skills 60/60
8-20 (facc) dwarfy , dwarfy soldiery , minosy (pacc) roty na darashi , tomb najwyższy poziom
20-40 (facc) cyclopy , dwarfy guardy soldy , elfy (pacc) tomb nizej , guardy , dragi
50+ skills 75+/75+ (facc) guardy , dragi , wyverny (pacc) tortoisy , małpy dla zarobku , vampiry , dragi , dle
45 ed 38 mlvl.
Aha, i świat non-pvp ;/.
Spokojnie dasz rade bic smoki bez dsow tylko miej ciagle pod palcem 2 hotkeye leczenia i ataku:)
45 ek 72/71 bs/dragonslayer
Mozesz probowac Smoki ,ale mysle ze lepszym rozwiazaniem beda Malpy lub Zolwie.
Gdzie expić 50 LVL RP skille 84/70. Eq dobre.
Zdecydowanie Smoki i Gs - odnosnie gs nie radze jeszcze pchac sie na gs isle.
Groo0oosZ
16-03-2008, 15:06
Witam!
29 sork dotychczas bilem ds'y z icycle albo wyvki z fb.
chodzi mi o bardzo szybki exp kasa sie nie liczy(Ale zeby nie bylo bij cos tam z gran vis luxa xD)
(wt) zeby nie bylo ze allgero-.-
pzdr
unkownX2
16-03-2008, 17:04
Mam 26 druta ,25 mlv. eq k armor i k legs. dragon shield terra rod lub necro rod. zwykle boots i strange helmet. Gdzie mam najszybciej expic?(kasa nie bardzo się liczy) nie mam płatnego konta. co muszę zabrać ze sobą?
babcia666
16-03-2008, 17:16
@Gro~
Próbuj dragi, ewentualnie gs z fb, ale to to trochę niebezpieczne. Na twoim lvl chyba nic szybszego do expienia nie ma.
@unknowX2
Zmień eq na lżejsze (możesz chodzić bez, ale w tym przypadku dobry net i skill do uciekania to podstawa).
Kazzo tomb/ cyclopy pod MS. Weź multum manasów. Jeżeli kasa się nie liczy: zostań z tym eq i idź na mocniejsze cyclopy (bierz dużo mf + hmm/stalagmite, chociaż nie wiem ile z tego siada).
45 elite knight dragon slayer miecz,crown armor,crusader helmet,k legs
skile 68/67
gdzie mam expic ?
DuskinessvsVision
16-03-2008, 20:38
Niestety mam waste na dragach i to spore ;/.Co polecacie?
Przypomne : b set,boh,demonka,crus helm
45 ed 38 mlvl.
Dragon-Fly
16-03-2008, 20:41
2UP - spróbowałbym Mintwalin z Postmanem.
2UP - spróbowałbym Mintwalin z Postmanem.
thx sproboje postaman juz wypelnilem na 20 lvlu :P
Gdzie expic 35lvl Knightem. Skille mam dobre(czytam poradniki i wiem:)).
EQ też dobre nigdy mnie jeszcze nie zawiodło. :P
Gdzie expic 35lvl Knightem. Skille mam dobre(czytam poradniki i wiem:)).
EQ też dobre nigdy mnie jeszcze nie zawiodło. :P
Na faccu - Guardy oraz Elfy
Na paccu - Scaraby oraz Zolwie
DuskinessvsVision
17-03-2008, 20:11
45 ed 38 mlvl.
Aha, i świat non-pvp ;/.
dodam, że na dragach mam waste.
Druid 26 lvl 27 mlvl
Eq:Crown helmet, noble armor, plate legs, tortoise shield, terra/necro rod. PACC
Gdzie wbić szybko 31 lvl i żeby było troszke kasy? :baby:
@edit
odrazu pomijam następną odpowiedź wszystko prócz małp i żółwii :)
Druid 26 lvl 27 mlvl
Eq:Crown helmet, noble armor, plate legs, tortoise shield, terra/necro rod. PACC
Gdzie wbić szybko 31 lvl i żeby było troszke kasy? :baby:
@edit
odrazu pomijam następną odpowiedź wszystko prócz małp i żółwii :)
Tomb Black Water poziom nad vampami. Albo Scaraby z monkami. Gdy bedziesz mial dsy mozesz isc na necro.
19 druid, 16 mlv
eq: steel helmet, b robe, p legs, boh, dwarven shield, wand of decay
dobry exp z malym waste albo wogle ;)
DuskinessvsVision
18-03-2008, 21:14
45 ed 38 mlvl.
Gdzie expić tylko nie : nargor,hellheim,scraby,małpy,dragi
Aha, i świat non-pvp ;/.
Pomoże ktoś mi?
Fred Druid of Pacera
19-03-2008, 14:33
19 druid, 16 mlv
eq: steel helmet, b robe, p legs, boh, dwarven shield, wand of decay
dobry exp z malym waste albo wogle ;)
Dwarfy-Kopalnie koło Kazordoon i ta w mieście też
albo
Rotwormy- Fibula
45 ed 38 mlvl.
Aha, i świat non-pvp ;/.
Pomoże ktoś mi?
Tomby, Guardy, może Barbariany? (nie wiem, nie próbowałem ich w ogóle. : P)
45 ed 38 mlvl.
Aha, i świat non-pvp ;/.
Pomoże ktoś mi?
Jak nie dragi albo malpy to moze guardy ?
unkownX2
19-03-2008, 21:36
Gdzie expić 27 drutem by kasa leciała super szybko? z góry thx:)
kodpocztowy
20-03-2008, 11:15
Gdzie mam expic 70rp ? Dzieki za all odp.
Gdzie mam expic 70rp ? Dzieki za all odp.
Tomb za Tp.
Smoki/Dle Ankrahmun
Orc Fortess
Gs Isle
unkownX2
20-03-2008, 15:35
Gdzie expić 27 drutem by kasa leciała super szybko? z góry thx
:)
Dragon-Fly
20-03-2008, 15:45
Cycki/guardy.
kamilekkkkkkk
20-03-2008, 15:58
mam 30 master sorcerer
eq"
mammoth fur cape
dragon shield
woce
fur boots
crown helmet
plate legs
Gdzie mam expić 22 najtem na paccu ze skillami 45/40 i eq plate set, steel helmet.?
Żółwie, mały.
A tak nawiasem to masz moj szacunek bo uzyles tego tematu i nie zalozyles kolejnego nowego!
DamianOOs
20-03-2008, 23:34
36 druid
blue set
5 bp mf
26 KNIGHT
63/53
Plate set, Vampire shield, Morning star, dark helm
Bald Drah
22-03-2008, 07:40
17 palladyn
53\32
p set, steel helmet, spear, guardian shield gdzie expic?
Dragon-Fly
22-03-2008, 08:13
@2UP - Wymień broń i biegnij na EF.
@UP - MT. Sternum.
@2UP - Wymień broń i biegnij na EF.
@UP - MT. Sternum.
Wymienilem na Furry Cluba, atk (5+) def (9+) ;) Elf Fortress? Ok.
Dzieki bardzo.
Skroolek
22-03-2008, 11:34
Wedlug mnie bardzo dobry pomysl
dla sorca na 8-25 lvl dwarfy moga byc
dla druta troche gorzej bo trucizna nie dziala na dwarfy wiec 8-13lvl roty, trole(w ab), orki a 13-25 to juz dwarfy :)
dla knighta 8-20 moga byc dwarfy a od 20 - 25 katedra czyli wildwarriory bandity itp.
pall: 8-20 moga byc dwarfy, a powzej radze cyclopolis
PzDr 4 ALL :P
Vlad Dracula
22-03-2008, 13:06
36 lvl druid
eq full druid
2bp mana potion
bp hmm
p.s guardy trochę nudne
zastanawiałem się czy dam rade na dłuższym huncie na dragach bo expiłem na pojedyńczych i czasem nieźle się skuliłem jak mi zajebał
Wedlug mnie bardzo dobry pomysl
dla druta troche gorzej bo trucizna nie dziala na dwarfy wiec 8-13lvl roty, trole(w ab), orki a 13-25 to juz dwarfy :)
Jak już, to ziemia, i nie są odporne.
44 elite knight skile 68/67 ponawiam pytanie bo na mintwaln mam waste
Bald Drah
23-03-2008, 07:18
Ej, wiem że noob pytanie ale gdzie jest mount sterrum możecie mi to przedstawić graficznie? xD I jak dokładnie wejśc itd bo jamwiem to jest góra obok thais ale z jej lewej strony jest max 4 cyckia ja zawsze na sccrenach widze po 20 jak tam dojsc?:D
Dragon-Fly
23-03-2008, 08:00
@UP - niestety, nie pokażę Ci na TE. MT. Sternum to taka góra pomiędzy Thais a mostem prowadzącym do reszty świata. Na północny-wschód od Thais, wchodzi się od zachodu lub od wschodu.
Witam
Mam 20 lvl druida 21 mlvl,Shieling tez 21 .
Eq:
Plate armor lub blue robe-ale boje sie narazie z nim chodzic (swiat pvp)
Plate Legs
Dwarven Shield
Volcanic Rod / Moonlight Rod
No i zwykłe buty.
Gdzie mam expic zeby nie bylo pk,lecial szybko exp i duzo kasy.
A i mam noscic jakies runki czy manasy zeby mnie pk-owcy nie ubili?
Pozdro:p:p Dzieki
Vlad Dracula
23-03-2008, 13:55
@Davi
Noś manaski i runy bo nie wyobrażam sobie expa bez manasków, a runki na Twoim levelu się przydadzą.
50lv knight (facc)
skille: 75/73
eq:bright sword, dsm, k legs, rh, bohy, demon shield.
Gdzie expic??
@up
Hmmm moze D lair w veno?
Orc Fortress mozez sprobowac :)
jaki tomb wybrać do expienia ed 25 lvl?
proszę o linka do tibian earth bo w nazwach się nie lapie :P
PS. napiszcie też z czego bić
z góry dzięki
Level 22
Skile 60/45
Eq P-Set, Dragon Shield, Steel Helmet
Poradze sobie na Dwarfach Guardach ??
W jakich innych miejscach moge expic ?
Prosze od odpowiedzi
Z gory thx
Knight 51 lvl skille 71/70
Gdzie wbić szybko ~~60 lvl żeby nie było dużego waste lub żebym z loota wychodził na swoje. Dotychczas expiłem na małpach / żółwiach ale exp mały ;p
PACC i dzięki za porady
Groo0oosZ
23-03-2008, 21:23
11 pal 60/50 mam troszke kasy!
Fast pls:]
Wing_Saber
24-03-2008, 00:58
55 pall
skille 77/62
mlevel 14
eg : rh, b robe, b legs, boh , mms, aol
zależy mi żeby niebyło waste
pzdr.
DamianOOs
24-03-2008, 01:00
25 knight
60/60
4 mlvl
dsm , k - legs , warrior helmet , bohy , vampirka , k-axe , 5 bp HP
marcin_1991
24-03-2008, 09:05
DamianOOs:
Dark Cathedral, Dwarfy Soldiery
11 pal 60/50 mam troszke kasy!
Fast pls:]
Dwarfy guardy
kamilekkkkkkk
24-03-2008, 18:15
mam 30 master sorcerer
eq"
mammoth fur cape
dragon shield
woce
fur boots
crown helmet
plate legs
25 lvl Knight 60/60
EQ : P legs , K armor, leather boots, d shield, strange helmet, Wyvern Fang
FACC
Dragon-Fly
24-03-2008, 18:37
@UP - DC -1, EF bez dużych skupisk i arcanistów, MT. Sternum.
Davido16
24-03-2008, 19:09
28 knight, 72/72, FACC
Crus helmet, Bright sword, Crown shield, p legi, k armor, botki
Czy na tych skillach dałoby się coś więcej wycisnąć niż u panów up?
Dragon-Fly
24-03-2008, 19:24
@UP - możesz biegać po całym EF, ale i tak uważaj. MT. Sternum, poziom z pojedynczymi Shamblerami też można spróbować. Na guardy potrzebny większy lvl jednak... Albo możesz biegać po całym Elvenbane [;.
Bazyliszz
24-03-2008, 19:55
szybki exp dla 53 MS, interesuje mnie naprawde szybkie wbijanie expa, ale bez hardcore ;>, kasa nie gra roli , bez blokera
@Up tomby,dragi
gdzie expić RP 55 LVL skillz: 85/71 może być waste, zależy mi na szybkim expie. Praktycznie cały czas POH jest zajęty.
MS 55 LVL 55 MLVL
Dragi calyczas zajete ;/
Kidler1993
25-03-2008, 09:20
Knight 16lvl skille: 52/51 eq: P-set (Ew.Knight Armor and p Legs), Steel Helmet(Ew. Crus Helmet), Orcish Axe, Dwarven Shield, Leather Boots.. Gdzie Szybko wbije 20 lvl FACC??
Dragon-Fly
25-03-2008, 09:31
@UP - MT. Sternum ghoule.
25 sorc. odpadają guardy i cyce.
Cloudres
25-03-2008, 17:38
25 sorc. odpadają guardy i cyce.
Ghostalnd? Może tombik dla facc czyli ogólnie nieumarlaki.
Paladin 40 lvl
Skill: 73/58
Mlvl: 12 Eq: B robe, medusa, crown helmet, plate legsy, bohy, rs
Tylko bez waste proszę
Wing_Saber
25-03-2008, 18:55
Up. najnizsze poziomy monut sterum, deady i dragi
Hagi-Magi
25-03-2008, 19:10
Gdzie mam expic na
20lvl Druid 21Mlvl
Eq
Mamuth Fur Cape
Hat Of The mad
Crown Shild
N rod
Platinium Amulet
Crocodail Bots
K Legs
20k do dyspozycji ;p
Gdzie polecacie expić 18 pall z pacc. 20 bp+ manasów do zwastowania.
Skille 60/40,4 mlvl. Proszę o szybką odpowiedź.
Popróbuj na tombach.. Peninsula -1, -2 <ale uważaj> i Shadow chyba.. -1
Marian86
26-03-2008, 01:01
szybki exp dla 53 MS, interesuje mnie naprawde szybkie wbijanie expa, ale bez hardcore ;>, kasa nie gra roli , bez blokera
wes sd-ki i idz na frosty skoro kasa nie gra roli, a jezeli cie na to nie stac to polecam ancient scraby
Radeko25
26-03-2008, 16:14
Knigh 36lvl
*Mlvl 4
*Skille 57/53 (słabe :baby:)
*EQ -golden armor -royal helmet -knight legs -medusa shield -bright sword -fur boots -platinum amulet
*Brak PACCA
*Non Pvp
Interesuje mnie szybki exp i zysk (ale raczej wartosciowsze itemki bo gram na NonPvp i lootbagów raczej nie zrobie).
Teraz moja kolej ;)
Pall 30 lvl, 60 dista eq: Plate set,dragon shield,zwykle bootsy,Royal spears :] na czym polecacie expić.Błagam tylko nie Ms X( bo pełno pk tam biega
Ghostalnd? Może tombik dla facc czyli ogólnie nieumarlaki.
Mam Wand of Decay :)
@up: ja bym bił dragi ;] ew. guardy
Cloudres
26-03-2008, 21:50
Teraz moja kolej ;)
Pall 30 lvl, 60 dista eq: Plate set,dragon shield,zwykle bootsy,Royal spears :] na czym polecacie expić.Błagam tylko nie Ms X( bo pełno pk tam biega
Na początku radzę wbić chociaż 70 dista a potem biegać na guardy, jak nie ms to możesz próbować ghostland DS cave ale to już muszisz mieć tego 70 dista i minimum 55 shield. ewentualnie możesz iść do cave którym się idzie na Isle of Kings i tam jest jeden duży poziom na którym jest pełno skeletonów, ghouli, cave ratów 1 DS i 1 stalker.
Co do propozycji biegania na dragi to jak piszesz że ms nie to raczej na dragach nie poexpisz bo tam jest dosyć przyjemna miejscówka dla paladyna.
Mam Wand of Decay :)
No to nie masz za bardzo się przed czym bronić i biegnij na cyce, dobij 27 lvl, zmień rózgę i jazda na Mt.sternum a żeby lepiej szło przywołaj sobie monka (dlatego 27 a nie 26 lvl)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.