Pokaż pełną wersje : Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych
Gdzie expić 14lvl druid - pacc.
i gdzie expić 27 druid - pacc - może być z summonami byle jakiś dobry exp na h
AdiZgOlekk
17-09-2009, 20:43
mam na koncie facc 34 sorca, 34 mlvl z mlvl itemami, trzeba nim wbic 45+- lvl (sd char)
i teraz pytanie:
gdzie moglbym szybko wbic 45? Moze byc waste, najwazniejszy jest szybki exp.(ofc nie kosmiczne waste)
Buyasta19
17-09-2009, 22:17
mam na koncie facc 34 sorca, 34 mlvl z mlvl itemami, trzeba nim wbic 45+- lvl (sd char)
i teraz pytanie:
gdzie moglbym szybko wbic 45? Moze byc waste, najwazniejszy jest szybki exp.(ofc nie kosmiczne waste)
Na Facc to duzego wyboru nie ma raczej .... guardy moze albo tomb pod mount sternum. Powodzenia
Normal.Talking
19-09-2009, 09:33
witam
gdzie expic 24 palkiem na FACC, skille 70/56, 9mlv, eq: royal helmet, p ammy, pall armor, blue legs, bohy, demonka + royal speary
zalezy mi zeby szybko wbic lvl, moze byc male waste
witam
gdzie expic 24 palkiem na FACC, skille 70/56, 9mlv, eq: royal helmet, p ammy, pall armor, blue legs, bohy, demonka + royal speary
Powiedz mi, po co ci takie eq na 24 palku? jest to pvp ? no pvp ?
Expic mozesz w miare szybko na Guardach dwarf hell ;], Wyveryny tam kolo tego pojedynczego draga bedziesz miec 3 vyvki i 2 dragi na kolejke jezeli wiesz co i jak~~, 3 opcja to tamta polona przed ofem tylko niewiem czy dasz se zbytnio rade ale stealth ring[w razie jakby 2+ zerki] i moze byc wporzadku.
Ale jak dla mnie to najlepiej bic te guardy bo tam niepadniesz raczej a exp bedzie szedl, od 35+ lvl mozesz sprobowac gs-y na crus helmie ale pierw wbij ten lvl
witam
Idź na tego "tomba" na facc obok MontStermunt czy jakoś tak.
Poradzi mi ktoś gdzie expić 42 royal paladinem? Skille 75/57, 10mlvl, eq: pal armor, bohy, demon shield, crus helmet, blue legi. Expie na razie na tombie gdzie mam 25-30k/h na brązowej staminie a na zielonej 40k/h i czy ma ktoś jakieś miejsce do expienia gdzie wbije średnio 40k/h na brązowej staminie? Podajcie mi miejscówkę gdzie lekko mogę zwaścić i jakąś miejscówkę gdzie będę na +.
Próbowałem d lair w ank, ale tam jest tak dziwnie resp ułożony, że przeważnie muszę 2 dragi na klate brać i już waste.
Idź na tego "tomba" na facc obok MontStermunt czy jakoś tak.
Poradzi mi ktoś gdzie expić 42 royal paladinem? Skille 75/57, 10mlvl, eq: pal armor, bohy, demon shield, crus helmet, blue legi. Expie na razie na tombie gdzie mam 25-30k/h na brązowej staminie a na zielonej 40k/h i czy ma ktoś jakieś miejsce do expienia gdzie wbije średnio 40k/h na brązowej staminie? Podajcie mi miejscówkę gdzie lekko mogę zwaścić i jakąś miejscówkę gdzie będę na +.
Próbowałem d lair w ank, ale tam jest tak dziwnie resp ułożony, że przeważnie muszę 2 dragi na klate brać i już waste.
Koles powiedz mi jak to mozliwe ze ty massz 10 mlvl ? ja na 9 palku mialem taki -.-? ale skoro tak to tak. Tarpid Tomb na vampach, 1 necro bonebestach i dsach i tam smieciach takich, dla kasy to moze malby ale niewiem ile tam k/h wyciagniesz ;]
mozesz jescze na cyclopolis sprobowac, wywki na edron. sproboj i pozniej napisz czy ci sie udaje D:
Koles powiedz mi jak to mozliwe ze ty massz 10 mlvl ? ja na 9 palku mialem taki -.-?
Bo nie trenowałem mlvl, poprostu podczas expenia jak musiałem to używałem exury i tak się wbił 10mlvl :)
Jamar Dracken the first
19-09-2009, 14:01
Witam,
Moje pytanie będzie trochę odbiegające od tematu ponieważ wiem gdzie expić, ale nie wiem czy dam sobie radę w 2 miejscach, a mianowicie:
- Hellgate
- DC -2
Czy dam sobie tam radę i czego najlepiej używać - kusza/rs/łuk?
Moja postać to:
Paladin lvl 30 9 mlvl
Skille: 72/60
Eq: Crown Helmet, Belted Cape, Plate Legs, Dragon Shield - w razie potrzeby mogę coś wymienić.
Pozdrawiam,
JamarDracken
Kromka123
19-09-2009, 14:46
Gdzie expić 28 palkiem ze skilami 66/53 i facc.
EQ : Steel Helmet , Belted Cape , Plate Legs , Guardian Shield , Royalki , Scarf , i zwykłe buty. Proszę podajdzie kilka możliwości a nie np. ODP: Cyce w thais.
--- Kromka123 dodał 67 minut i 48 sekund później ---
Świat non-pvp
Proszę o odpowiedz :)
Gdzie expić 28 palkiem ze skilami 66/53 i facc.
EQ : Steel Helmet , Belted Cape , Plate Legs , Guardian Shield , Royalki , Scarf , i zwykłe buty. Proszę podajdzie kilka możliwości a nie np. ODP: Cyce w thais.
--- Kromka123 dodał 67 minut i 48 sekund później ---
Świat non-pvp
Proszę o odpowiedz :)
Tomb na facc albo Cyclopsy na MountStermunt
Buyasta19
20-09-2009, 00:35
Witam,
Moje pytanie będzie trochę odbiegające od tematu ponieważ wiem gdzie expić, ale nie wiem czy dam sobie radę w 2 miejscach, a mianowicie:
- Hellgate
- DC -2
Czy dam sobie tam radę i czego najlepiej używać - kusza/rs/łuk?
Moja postać to:
Paladin lvl 30 9 mlvl
Skille: 72/60
Eq: Crown Helmet, Belted Cape, Plate Legs, Dragon Shield - w razie potrzeby mogę coś wymienić.
Pozdrawiam,
JamarDracken
Hellgate - Rozumiem ze chodzi ci o elder beholdery. Zabierz cos o duzym zasiegu strzalu np kusze lub luk , gfb wrazie większego dymu, i stealth ring na summonowane przez elder beholdera crypt shamblery ktore blokuja i potrafia niezle przywalic w zwarciu (gazery to mniejszy problem) Przyda sie tez na krecace sie w okolicy ghule i dsy. Nie zapomnij parcli na droge powrotna (chyba ze masz pacca)!
DC - 2 - No tutaj moze byc ciezko ale na upartego mozesz expic z rsami zabierz tez gfb.
Pozdrawiam
Bartoszek^^
21-09-2009, 18:59
24 sorc npvp facc
dobre eq zeby sie zwrocilo i szybko 25 wbic
tylko nie mowcie ze cyce mount strenum bo ludu od chuja ;\
Buyasta19
21-09-2009, 22:49
24 sorc npvp facc
dobre eq zeby sie zwrocilo i szybko 25 wbic
tylko nie mowcie ze cyce mount strenum bo ludu od chuja ;\
No na no pvp moze byc problem xd sprawdz ghostland'a , fibule , guardy
Sirserega
22-09-2009, 13:09
48 sorc z dobrym eq i m lvlem pacc
potrzebuje duzego expu moge zwastowac troche jakies 50k zeby tylko bardzo duzo lvli wbic ;p
pacc
czy na 80(82 z armem)/65 moge skillowac na monku? Moje eq to : Royal hlmet, blue legs, BoHy, demonka. pall armor
tequila51
22-09-2009, 16:14
Poradzi ktoś jakieś fajne miejsca dla 98ek?
Z góry dzięki, rare set etc.
48 sorc z dobrym eq i m lvlem pacc
potrzebuje duzego expu moge zwastowac troche jakies 50k zeby tylko bardzo duzo lvli wbic ;p
pacc
Djiny, tomby, dragi, ancienty próbuj.
@Alar
Jak chcesz go sam blokać to nie bo nie ogarniesz, poproś kumpla ed/ms niech monka walnie czy coś żeby jego hity brał na klatę.
@tequila51
No taki lvl i się pyta ehh...
dla expa: d lair dara, niższe poziomy helheim, najty itd
dla kasy: djiny, dragi, małpy, lizardy.
Jaki tomb -1 mi polecacie na 17lvl? Najlepiej żeby jedzenia leciało normalnie z potworków. Chce używać tylko wanda.
Tibijczyk222
22-09-2009, 19:58
Poradziłbym tomb w mieście to wtedy -1 i -2 lub stone tomb -1.
Buyasta19
22-09-2009, 20:05
Ja siedze swoim 80 ek na duzym obozie barbarianow z ice witchami. Lot jest extra obowiazkowo robic (jest skrzynka pocztowa niedaleko) Jesli masz zrobionego rashida to kasy bedzie ogrom (potem mozna wascic na wyrmach dlach xd) Nigdy nie mam tam waste a exp zalezy raz 60k czasami nawet 80k/h i wiecej. Polecam
Ice'clear
22-09-2009, 22:45
Mam 41 najta na non-pvp skille 68/68 eq:rh,dsm,blue legs,boh,platinum amulet, demon shield i bronie jezeli jednoreczna to bs a dwu blacksteel no i niewiem na czym expic. Aktualnie expie z blacksteel na nowym tombie w mount sternum ale cholernie sie niezwraca no moze 1k przy duzym szczesciu a za reszte musze kupic poty. no i niewiem na czym expic pomozcie nie mam pacc
Buyasta19
23-09-2009, 00:42
Mam 41 najta na non-pvp skille 68/68 eq:rh,dsm,blue legs,boh,platinum amulet, demon shield i bronie jezeli jednoreczna to bs a dwu blacksteel no i niewiem na czym expic. Aktualnie expie z blacksteel na nowym tombie w mount sternum ale cholernie sie niezwraca no moze 1k przy duzym szczesciu a za reszte musze kupic poty. no i niewiem na czym expic pomozcie nie mam pacc
Bright sword w dlon i idz na forteca elfów lub na DC waste nie bedzie xd
Needforspeed
23-09-2009, 08:19
Allegro plaks? I jakbyś miał tego chara od początku do byś wiedział gdzie expić. -.- frosty
20 knight 55/50. Gdzie expić? Najlepiej tomb.
Dark_Exhado
23-09-2009, 17:25
Allegro plaks? I jakbyś miał tego chara od początku do byś wiedział gdzie expić. -.- frosty
co za kurwa dzieciak,wiesz ekiem od 8 do 100 lvl normalnie bez zadnych pomocy mozna uzbierac na rare seta,ale skad ty to mozesz wiedziec latajacy w p secie 20 palku.
frosty asbhhhhhdhbasdhbasdhasbhbh smieszne ale on nie pyta o ots tylko o rl tibie,ogarnij sie
@top
dragi darashia
Quara scouty, culty, dragi dara, ew. dl/hydry/fro z sio.
Smoczek8228
23-09-2009, 20:48
deleteeeeeeeee
Buyasta19
23-09-2009, 21:09
co za kurwa dzieciak,wiesz ekiem od 8 do 100 lvl normalnie bez zadnych pomocy mozna uzbierac na rare seta,ale skad ty to mozesz wiedziec latajacy w p secie 20 palku.
frosty asbhhhhhdhbasdhbasdhasbhbh smieszne ale on nie pyta o ots tylko o rl tibie,ogarnij sie
@top
dragi darashia
no skitu tez sie usmialem xdd knight na frostach rotfl xdd
dragi na yalahar tez beda dobre
MagicTazzer
24-09-2009, 13:46
gdzie expic 72 sorcem 56mlvl , 30k na koncie facc .prz okazji powiedzccie gdzie expic takim sorcem z paccem
Mr.Bombastic
24-09-2009, 19:49
A ja mam pytanie za 100pkt ... Gdzie expic 150 rp ? skill 101-78 nie chce zarobić tylko expic xD eq jak na pallu...
@down Za chara dokładnie dałem 2 worki ziemniaków 3 banany i arbuza :baby::baby: i chyba mi się opłacało pisać posta żeby usłyszeć jakieś bzdury od człowieka takiego jak ty :D:D.
A ja mam pytanie za 100pkt ... Gdzie expic 150 rp ? skill 101-78 nie chce zarobić tylko expic xD eq jak na pallu...
Pytanie za worek ziemniaków. Ile dałeś za chara?-.-
Idź na frosty z kimś bądź sam, grimy, najty, jakiś bloker sioher i na demce, dl'e wszędzie...
@MagicTazzer
Na facc to guardy ewentualnie poh bądź crus helmet quest. Pacc to gs'y yala, dragi, frosty z kimś
Frosty ? Ogarnij sie lolQ.xD
Za duzo Otsow..:]
60 ED, 55mlv, potrzeba expa 60k/h, mały profit bądź brak profitu, byle nie waste. Dragi i ASy odpadają - zawalone przez boty bez przerwy.
Malpka16
25-09-2009, 14:33
Gdzie expić knight 25lvl
EQ: C-helmet; c-armor; blue legs, vampire shield, dwarven axe.
Skille 55/53
Majkel1911
25-09-2009, 17:51
32 paladin bez pacca skille 73/60
eq blue legs b robe bohy crus helm i vampirka moze byc minimalne waste chodzi o szybki exp.
39 sorc bdb eq jest troche na waste :D gdzie bym mial tak 50k+/h
wicherpr0
26-09-2009, 13:41
76rp skille 98/83 gdzie mam expić tak aby:
- robić dużo expa i nie mieć waste
- może być mniej expa ale dużo zarobić
od razu jeśli można to piszcie ile byłbym w stanie robić k/h i ile zarobić
z góry dziękuje za porady :)
Nie znam się na sorcach więc....
13lvl facc
Mammoth fur cape/wand of dragonbreath/blue legs/ragnir helmet/guardian shield
Proszę o podanie
1.13-19
2.19-26
3.26-33+
Z góry dziękuję ^^
Gdzie expić 22 druidem pacc? 19mlvl, necrotic rod, p set, beho shield. Chce postawić bota, co 1h będę zerkać, więc kaj postawić? Może być expowisko gdzie będę tylko lekko na plusie. Odpadają rotwormy na darashi bo pełno ludu i tylko 8k/h na brązowej staminie. Interesuje mnie exp z 10k/h albo coś koło tego.
Bartoszek^^
26-09-2009, 16:10
Nie znam się na sorcach więc....
13lvl facc
Mammoth fur cape/wand of dragonbreath/blue legs/ragnir helmet/guardian shield
Proszę o podanie
1.13-19
2.19-26
3.26-33+
Z góry dziękuję ^^
13-19 amazon camp
19-26 cyce mount strenum
do 33 moze te cyce :p a od 33 dwarfy guardy z hmm i gfb
--- Bartoszek^^ dodał 1 minut i 55 sekund później ---
32 paladin bez pacca skille 73/60
eq blue legs b robe bohy crus helm i vampirka moze byc minimalne waste chodzi o szybki exp.
mozesz sprobowac cyce, facc tomb dwarfy guardy
Damicoras
26-09-2009, 16:44
Witam,
Posiadam 67 knighta (niestety już nie EK, bo PACC się skończył. Wcześniej expiłem na barbach, scarabach, małpach, koło 40k/h zawsze). I postanowiłem, że na czas gdy będę FACC, uzbieram 100 Iron Ore z dwarf guardów na addon Warriora, i przy okazji wbiję pare lvl. EQ to: DSM, blue legs, RH, demon shield, mystic blade, bohy, p ammy, skille 82/81. Expię na 2 piętrach labiryntu guardów. I wyciskam tylko 25k/h, tylko przy czyszczeniu respa jest ok. 40k/h. Podobno na guardach można bez problemu wyciągnąć 50k/h. Nie jest to też problem słabych respów serwera, ponieważ jest aktualnie ponad 500 osób online. Jaki jest cave guardow, z najlepszym expem/h? Proszę o odpowiedź. Bo chciałbym conajmniej 35k/h wycisnąć.
Patrz, wiem, że to trochę chore, ale patrz. Iron Ore kiedyś se tam uzbierasz, ale wiesz co zrób? W thais na mountstermunt facc obejdź całe cyclpopsy, będzie, CAŁE. Później idź na tomba, obejdź całego tomba, wszystkie poziomy, WSZYSTKIE! Ja na jednym poziomie latałem z cryptami itp. i na 20lvl miałem 25k/h. Jak już zabijesz całego respa to chyba na -3 tam gdzie są tylko ghoule i skeletony to jest przejście do kopalni. Wbij tam i pójdź w górę i wejdź w dziurę, jest tam pełno guardów, przy okazji dla sportu możesz skoczyć na Crus helemt quest tzn. na gs'y. Potem wróć na tomba, wyczyść wszystko co się da i idź na cyclopsy i tak w kółko. Taka moja rada, że lepiej lvl wbić niż na męczyć się z 25k/h żeby zrobić glupi addon. Za tą kasę co będziesz mieć z tych huntów to kupisz sobie te iron ore i pewnie pełno kasy Ci jeszcze zostanie.
20 Druid z Paccem, 11k do dyspozycji, ma być 0 waste.
Rotwormy, jak będzie wolne to na darashi,jak nie to Liberty Bay.
@up
poskiluj bo skile slabe bardzo :| co do expienia to moze facc tomb? i (z lepszymi skilami ofc) dragi po 1 ale tylko dla sportu <na dobry exp i zarobek nie licz ;d>
39 sorc bdb eq jest troche na waste :D gdzie bym mial tak 50k+/h
no i jeszcze poprosze miejsca gdzie wyjde na + oraz dobry exp i zebym wychodzil +- na 0
Mathleer
27-09-2009, 13:25
Mam 22 palladyna, facc.
skille: 55/35.
Zastanawiam się na co mógłbym chodzić. Dlatego prosiłbym o radę na co mógłbym chodzić teraz i kilka lvli wyżej :>
@up
poskiluj bo skile slabe bardzo :| co do expienia to moze facc tomb? i (z lepszymi skilami ofc) dragi po 1 ale tylko dla sportu <na dobry exp i zarobek nie licz ;d>
@top
gdzie expic 40 sorc pacc zeby nie bylo waste i gdzie expic z profitem :D
Mathleer
27-09-2009, 13:43
Obecnie chodze na amazon camp na polnoc od venore, ale exp za ciekawy nie jest, zwykle 8-9k/godzine, czasami jak sam jestem to nawet 14k/godzine. Ale to nic specjalnego, tym bardziej zarobki są kiepskie.
@Edep
Popróbuj na tombach ewentualnie z blokerem.
@Mathleer
Próbuj dc
Bartoszek^^
27-09-2009, 16:14
Obecnie chodze na amazon camp na polnoc od venore, ale exp za ciekawy nie jest, zwykle 8-9k/godzine, czasami jak sam jestem to nawet 14k/godzine. Ale to nic specjalnego, tym bardziej zarobki są kiepskie.
Idź na cyce MS albo na Dwarfy Guardy.
@UP
Weź idź stąd "tibijczyku" chyba za dużo grałeś na OTSach bo na guardach z takimi skillami i na tym lvl padnie w 10sek..
Malpka16
27-09-2009, 16:29
Gdzie expić knight 25lvl
EQ: C-helmet; c-armor; blue legs, vampire shield, dwarven axe.
Skille 55/53
ponawiam pytanie
Witam
41 Druid(Facc),37 m lvl(wiem,że słaby)
Eq:vampirka,fokus cape,hat of the mad,bohy,softy,all różdzki,Blue legi
Gdzie mogę expić bez albo z małym waste ,żeby duzo k/h wyciągnąć?
Od którego lvla mogę huncić gsy solo?
Na czym mogę poexpić z sd?
ponawiam pytanie
Wypadałoby napisać facc czy pacc.
Pacc - rotwormy
Facc - jak przyskillujesz do 65 to tomby na -1.
wicherpr0
27-09-2009, 21:25
ponawiam swoje pytanie:
z góry dziękuje za porady
Mario009
27-09-2009, 23:18
57 Paladin / skille: 78(z pall armorem)/59
http://img2.imageshack.us/img2/4563/68530119.png
Gdzie expić:
a) żeby wyciągnać jak najwięcej kasy
b) żeby szybko wbić lvl
57 Paladin / skille: 78(z pall armorem)/59
http://img2.imageshack.us/img2/4563/68530119.png
Gdzie expić:
a) żeby wyciągnać jak najwięcej kasy
b) żeby szybko wbić lvl
Zakładam że masz facc...
a)GSY - POH, u nas na calmerze gs silk kosztuje nawet 9k
b)Dragi Venore, wydaje mi sie że na facc nic lepszego nie znajdziesz.
ponawiam swoje pytanie:
z góry dziękuje za porady
BB Island - ja tam miałem ze skillami 85 100k/h przy średnim respie
Gs Island - tu nie wiem jakoś nie lubię gs ale też powinien być duży exp i profit niezły
Dragi oczywiście - tu zależy od respa i ile ludzi :P
Necro - niezła kasa i exp też
na 80 frosty/dle/hydry - exp midzio z asskami chodź na twoim skillu jak dobrze ogarniesz to dl'e na darashi już możesz klepać z p bolców(jak i frosty ;-)) ;P
to tak kilka z wielu miejsc gdzie expić
40 MS
pacc ofc
gdzie expic zeby nie miec waste, mile widziany + ; d
O TOMBACH NIE MOWCIE BO OD 13lvl TAM SIEDZE X(
tutaj najlepsze opisy dla low i h lvl http://prisonwars.pl/6052/
Wy*******aj :)
@Edep
Próbowałeś hunt z kimś? Bo samemu raczej ciężko Ci będzie. Nie wiem ale zobacz lizardy, małpy, piraty.
Wy*******aj :)
@Edep
Próbowałeś hunt z kimś? Bo samemu raczej ciężko Ci będzie. Nie wiem ale zobacz lizardy, małpy, piraty.
wlasnie nie mam z kim ;(
Skończył mi się pacc na moim 60 knighcie. Gdzie expić? Mam 72 sworda (bright sword) i 67 shielda. Gdzie expić żebym wyszedł na plus tzn. nie używając praktycznie potionków a gdzie expić żeby był dobry exp, ale za to może być trochę waste, albo na 0. Dodam, że gram na non-pvp.
QuestionMan
28-09-2009, 23:17
Witam serdecznie , otóż mam dylemat . W sumie to tak na prawdę nie wiem gdzie expić moim 70 lvlowm royal palladynem.
Skill Dist = 86
Magic lvl = 15
Broń - Royalki / Enchaty
EQ - B set , Crown Helmet , Platinuim Amulet , Demonka , Bohy .
Ponawiam pytanie , gdzie mogę expić (samodzielnie bez żadnych blokerów etc) , żeby zdobywać dużo doświadczenia Loot jest mniej istotny , ale w sumie też ważny.
RPall 44 lvl , 74/46 , Aktualnie expie glownie na Yalahar - mutanted humans i ghoule rowniez na Yala (+ czasami tarantule jak resp wolny).
Broń - royalki , EQ - palladin armor, knight legs, strange helmet, boh, tortoise shield (czekam na vampy zeby lootnac vampirke :P)
Czy ktos moze polecic cos jeszcze ciekawego dla rp na yalahar ? Poznalem dzielnice rozrywkowa, bylem na elfach i mino, interesuja mnie bardziej rejony w okolicach djinow, tam jeszcze nie zwiedzalem i z tego wnioskuje ze gdzies tam sa dragi ? Pytanie czy te dragi zaczynaja sie jakos spokojnie czy odrazu masowo? Pytam bo nie wiem czy na tym lvlu ogarne czy lepiej sobie darowac ? Rowniez slyszalem ze Vampy gdzies sa ale niestety jeszcze nie znalazlem. Moze ktos jest w temacie i cos poleci ?
Jako alternatywa mam zamiar isc do ank na vampy i od 50 lvla na dragi na skale... Czy moze jednak Yala bedzie ciekawym rozwiazaniem ? Na humanach robie ~35k/h i loocik calkiem sympatyczny.
Dzieki z gory.
RPall 44 lvl , 74/46 , Aktualnie expie glownie na Yalahar - mutanted humans i ghoule rowniez na Yala (+ czasami tarantule jak resp wolny).
Broń - royalki , EQ - palladin armor, knight legs, strange helmet, boh, tortoise shield (czekam na vampy zeby lootnac vampirke :P)
Czy ktos moze polecic cos jeszcze ciekawego dla rp na yalahar ? Poznalem dzielnice rozrywkowa, bylem na elfach i mino, interesuja mnie bardziej rejony w okolicach djinow, tam jeszcze nie zwiedzalem i z tego wnioskuje ze gdzies tam sa dragi ? Pytanie czy te dragi zaczynaja sie jakos spokojnie czy odrazu masowo? Pytam bo nie wiem czy na tym lvlu ogarne czy lepiej sobie darowac ? Rowniez slyszalem ze Vampy gdzies sa ale niestety jeszcze nie znalazlem. Moze ktos jest w temacie i cos poleci ?
Jako alternatywa mam zamiar isc do ank na vampy i od 50 lvla na dragi na skale... Czy moze jednak Yala bedzie ciekawym rozwiazaniem ? Na humanach robie ~35k/h i loocik calkiem sympatyczny.
Dzieki z gory.
Mam kilka propozycji :
-cyclopolis, 40k/h wyciagniesz przy duzym proficie
-mut humany sa good ;)
-no i cyclopy w yala, czyli musisz isc do dzielnicy z mino, pojsc na dol na piraty i na piratach bedzie statek i tam znajdziesz. :D Nazwy wyspy nie pamietam;/ sry
kalkier07
29-09-2009, 13:25
96 ED 63 mlvl z eq
Hotm | Focus Cape| Blue legi | boh/soft | somc
Gdzie expic xD Oprucz worker golemów ... bo tam waste ; /
40 MS
pacc ofc
gdzie expic zeby nie miec waste, mile widziany + ; d
O TOMBACH NIE MOWCIE BO OD 13lvl TAM SIEDZE X(
-KitKat-
29-09-2009, 16:23
Witam :D
Gdzie polecilibyście expienie 47 MS'owi?
Odczuwam brak pieniędzy, więc to nie może być miejsce, w którym miałbym waste. Mam słabe eq:
- dark helmet, terra hood,
- focus cape,
- plate legs,
- leather boots,
- dragon shield,
- woi, woce, wod, do wyboru do koloru
+ runki, exori etc. ^^
Dragi może gdzieś? Próbowałem na Utamo Vita Ancient Scaraby, ale na ok. 10 poleciało mi może z 600 gp, a waste znacznie przekroczył 1,5k. ;p
Tomby... Tu miałem waste bardzo duży.
I jak coś to z czym latać(Wand, Exori, SD).
Dzięki za pomoc. :)
Witam serdecznie , otóż mam dylemat . W sumie to tak na prawdę nie wiem gdzie expić moim 70 lvlowm royal palladynem.
Skill Dist = 86
Magic lvl = 15
Broń - Royalki / Enchaty
EQ - B set , Crown Helmet , Platinuim Amulet , Demonka , Bohy .
Ponawiam pytanie , gdzie mogę expić (samodzielnie bez żadnych blokerów etc) , żeby zdobywać dużo doświadczenia Loot jest mniej istotny , ale w sumie też ważny.
tak ja pisałem wyżej(świadczy to że nie umiesz poczytać kilka stron aby się dowiedzieć coś na ten temat .. ale dobra masz )
BB Island - ja tam miałem ze skillami 85 100k/h przy średnim respie
Gs Island - tu nie wiem jakoś nie lubię gs ale też powinien być duży exp i profit niezły
Dragi oczywiście - tu zależy od respa i ile ludzi :P
Necro - niezła kasa i exp też
na 80 frosty/dle/hydry - exp midzio z asskami chodź na twoim skillu jak dobrze ogarniesz to dl'e na darashi już możesz klepać z p bolców(jak i frosty ;-)) ;P
to tak kilka z wielu miejsc gdzie expić
Sirserega
30-09-2009, 00:17
ms 57 m lvl 50+ 4 troche kasy na waste
dostep do :
yalahar
forbiden islands
chce wbic bardzo szybko lvle ale nie mam blokera chodzi mi o powiedzmy 100+K/h moze sie snie zwrocic jesli ebdzie zajebisty exp
Malpka16:
Na krasnoludach w kopalniach(koło Carlin).Najlepiej wez ze sobą spory zapas czerwonych misktur i jedzenia.Na zwykłych i soliderach możesz podrobić skilla a na guardach expić(pojedynczo).
QuestionMan
30-09-2009, 13:32
@Voxeq - dziękuję , w sumie czytać nie mam zamiaru wcześniejszych stron za duży tutaj bałagan.
W sumie pytam tylko dlatego żeby dowiedzieć czy nie ma lepszych expów niż tam gdzie teraz jestem .
Sirserega
30-09-2009, 13:58
ponawiam
ms 57 m lvl 50+ 4 troche kasy na waste
dostep do :
yalahar
forbiden islands
chce wbic bardzo szybko lvle ale nie mam blokera chodzi mi o powiedzmy 100+K/h moze sie snie zwrocic jesli ebdzie zajebisty exp
Gdzie mogę expić 70rp ze skillami 78/58 (bez pall armor) i 16 magic lvlem?
Dodam, że mam dostęp prawie na wszystkie expowiska tibijskie prócz dalszych wysp Shattered Isles (Talahu, Malada, Ramoa) oraz Frozen Trench/ Calassa..
Moje eq to: pall armor, rh, glegs/blue legs, demon shield/mms, boh, soft boots,
gram na świecie non-pvp.
Proszę o możliwie szybką odpowiedź bo culty na Yala mi się powoli nudzą ;):cup:
Dylemacik :p
Na co chodzić? Dwarf Guardy czy facc tombik może?
poproszę + i - tego i tego i na koniec co lepsze :P
33lvl 33mlvl HOTM/WoI/Guardian Shield/Blue Legs/Focus Cape/ może będą bohy
Jak ktoś ma 60lvl knighta to polecam Dragon Laird venore. 50k/h jak jest wolne, normalnie z 40k/h. Czasami jest waste, ale jak wam się przyfarci to polecą wam woi, dragon shield i wyjdziecie na prostą.
Bartoszek^^
01-10-2009, 14:33
Dylemacik :p
Na co chodzić? Dwarf Guardy czy facc tombik może?
poproszę + i - tego i tego i na koniec co lepsze :P
33lvl 33mlvl HOTM/WoI/Guardian Shield/Blue Legs/Focus Cape/ może będą bohy
Chyba lepiej idź na Guardy i rób sobie tam lootbagi niezła kaska z tego będzie choć na tombie też nie źle sypie.:p
#Topic
Gdzie expić 26 sorc 31mlvl z eq 33 wszystkie dostępne wandy najlepiej żebym wychodził na +. Expiłem na Cycach na mount strenum ale dużo typa. Oczywiście Facc, npvp.
Witam.
Mam 45 lvl i gram palladynem. Skille to 71/48 wiem ze male ale nie chce mi sie skillowac. Moje pytanie brzmi : gdzie indziej jak ghostland moge expic , bo tam juz mi sie znudzilo. Prosił bym o nazwy takich miejsc aby bylo tam mało PK'rów.
Dzieki.
oczywiscie facc
danielos341
01-10-2009, 18:19
Mam Knighta 11lv , skille ; 35/35 eq ; orcish axe, steel helmet, p armor, p legi, steel shield, Prosze o porade bardziej doswiadczonych graczy odemnie :P gdzie expic :):) PS: KONTO : FACC
Bartoszek^^
01-10-2009, 18:32
Mam Knighta 11lv , skille ; 35/35 eq ; orcish axe, steel helmet, p armor, p legi, steel shield, Prosze o porade bardziej doswiadczonych graczy odemnie :P gdzie expic :):) PS: KONTO : FACC
Na razie poskilluj do tych 50/50 i wtedy możesz pomyśleć o expieniu. ;)
danielos341
01-10-2009, 18:57
Na razie poskilluj do tych 50/50 i wtedy możesz pomyśleć o expieniu. ;)
Teraz skilluje na rotwormach i carrion wormach (Fibula Dungeon) Poradzisz mi jakies inne miejscowy ?:)
Bartoszek^^
01-10-2009, 19:01
Teraz skilluje na rotwormach i carrion wormach (Fibula Dungeon) Poradzisz mi jakies inne miejscowy ?:)
Hmm za dużo miejscówek z rotami to nie znam...:p Ale możesz iść również zobaczyć Roty pod goblinami kiedyś jak miałem Kina to tam skillowałem. :p
MarianZdzichu
02-10-2009, 00:42
Witam.
Mam 45 lvl i gram palladynem. Skille to 71/48 wiem ze male ale nie chce mi sie skillowac. Moje pytanie brzmi : gdzie indziej jak ghostland moge expic , bo tam juz mi sie znudzilo. Prosił bym o nazwy takich miejsc aby bylo tam mało PK'rów.
Dzieki.
oczywiscie facc
Proponuje zobaczyc mount sterum, wszystkie poziomy, na pewno ciekawy exp bedzie a w razie pk nie jest ciezko uciec do thais, byc moze elfy veno albo of
Stifler027
02-10-2009, 16:49
96 ED 63 mlvl z eq
65 Ms,
EQ + 2 mlvl
Water Elementale odpadaja, zawsze zajete, Acienty- bylem ale lipa jak dla mnie, Dragi z Wand of Starstorm, wszystkie respy prawie zajete, ale moze byc.
Czy ma Ktos jakie propozycje, moze byc male waste najlepiej na + badz 0, probuje wszystkiego, zalezy mi na expie 100k/h +.
--- RamosQ dodał 15 minut i 24 sekund później ---
96 ED 63 mlvl z eq
Wyrmy, dobry exp z profitem niejest zle :)
Witam !
Gdzie moge expic bez waste!!! 45 druid 49 mlvl FACC
EQ:
HotM,Plate Legs,Focus Cape,BOHy,Spellbook of Enlightenment,Hailstorm rod
Bartoszek^^
02-10-2009, 21:31
Witam !
Gdzie moge expic bez waste!!! 45 druid 49 mlvl FACC
EQ:
HotM,Plate Legs,Focus Cape,BOHy,Spellbook of Enlightenment,Hailstorm rod
Możesz spróbować Dwarfy Guardy robić lootbagi albo na mint i też robić lootbagi ale na mint musiałbyś mieć postamana. Chyba, że jakiś znajomy Ci by wysłał. Może exp nie za szybki ale kasa dobra. ;)
65 Ms,
EQ + 2 mlvl
Water Elementale odpadaja, zawsze zajete, Acienty- bylem ale lipa jak dla mnie, Dragi z Wand of Starstorm, wszystkie respy prawie zajete, ale moze byc.
Czy ma Ktos jakie propozycje, moze byc male waste najlepiej na + badz 0, probuje wszystkiego, zalezy mi na expie 100k/h +.
weź blokera i na frosty. A jak samemu to ciężko, może gs'y w yala, wary.
weź blokera i na frosty. A jak samemu to ciężko, może gs'y w yala, wary.
NIEEEEEE LUDZIE JA TO WIEDZALEM ZE WY MI O FROSTACH NAPISZECIE
war golemy ? to jest tylko przewastowanie kasy na takim lvl-u...
pojde na gs-y zobacze
Zachaarys
03-10-2009, 23:16
Mam obecnie palla 44 lvl ze skillami 80/69, dobre eq, lecz nie wiem gdzie expić, obecnie siedze na guardach lecz zaczynają mi sie nudzić. Prosiłbym o mijesca które nie są zbytnio przeludnione ;)
Świat Non-PVP
Mam obecnie palla 44 lvl ze skillami 80/69, dobre eq, lecz nie wiem gdzie expić, obecnie siedze na guardach lecz zaczynają mi sie nudzić. Prosiłbym o mijesca które nie są zbytnio przeludnione ;)
Świat Non-PVP
Zobacz jak na dc jest, facc tomb, d lair thais...
ja nie wiem gdzie expic pomozcie.. ;(
-103 ek
-90/89 skile
-full eq
zeby byl profit i 100+k expa/h
Corgan933
04-10-2009, 11:08
@up Chyba tylko necro quest, samemu chyba nigdzie nie uciagniesz 100k/h bez waste. Wez ze soba kogos i idz na kopalnie lub duzy resp hydr
@up
kolega expi na wyrmach i ma chyba 120kexp/h i ma profit ale nie bede mu sie wpierda**l
Corgan933
04-10-2009, 13:22
@up
kolega expi na wyrmach i ma chyba 120kexp/h i ma profit ale nie bede mu sie wpierda**l
Zapomnialem o wyrmach, ale chyba nie expi 24h/dobe?
no nie, w sumie za niedlugo minie mu pacc wiec bede mogl go zastapic lub jak bedzie off ale zeby miec jakas podobna alternatywe to co?
Stoper71
04-10-2009, 17:12
67MS
55Mlvl
Boh/Soft
Jakie Eq preferujecie mi oraz gdzie expić aby nie było waste, odpadają dragi na darashi, może jakaś tomba tylko podajcie nazwe, poziom, taktykę jakom mam stosować postawić monka czy ds'a, jakie runy zabrać itp.
Zbik Druid
04-10-2009, 21:26
40 master sorcerer, 35mlvl. Eq: HOTM, spirit cloak, plate legs, bohy, scrool of engelishment/vampire shield i woi/wand of voodo. Mam ponad 1kk. Chodzi mi o najszybsze wbicie lvl, nie obchodzi mnie waste. A może kupic softy? Blesy oczywiscie pierwszo rzednie będą. Pozdrawiam:)
40 master sorcerer, 35mlvl. Eq: HOTM, spirit cloak, plate legs, bohy, scrool of engelishment/vampire shield i woi/wand of voodo. Mam ponad 1kk. Chodzi mi o najszybsze wbicie lvl, nie obchodzi mnie waste. A może kupic softy? Blesy oczywiscie pierwszo rzednie będą. Pozdrawiam:)
kup sb i dajesz na worker golemy, z vis lejesz, albo z mort hura ale waste bedzie, tylko uwazaj bija mocno jak gsy i rzucaja small stonkami, za to sa dosc wolne
za 1 jest 1250 expa , a jesli srasz albo jestes weak to polecam ancienty, a jesli ancienty tez za dobre ci sie wydaja to idz se na jakiegos tomba, piraty, m raty, dragi, albo jakis inny syf
67MS
55Mlvl
Boh/Soft
Jakie Eq preferujecie mi oraz gdzie expić aby nie było waste, odpadają dragi na darashi, może jakaś tomba tylko podajcie nazwe, poziom, taktykę jakom mam stosować postawić monka czy ds'a, jakie runy zabrać itp.
na workery idz 100k/h sie robil bez bonusow, wystarczy smp wziac i sb i rozge vis'owa
Zbik Druid
05-10-2009, 08:54
*Bigzone
no ok:) a powiedz mi na ancienty kupic terra set?? A jeśli tak to które części seta?
Corgan933
05-10-2009, 10:02
*Bigzone
no ok:) a powiedz mi na ancienty kupic terra set?? A jeśli tak to które części seta?
Po co? Lepiej itemy dajace mlvl
32 knight., skille. 62/58, FACC
gdzie expic ? czy szybko i w miare z kasą.?
@up
dark katedra -1 na POHu
zajebisty exp jak na taki lvl i kasa niezla leci, wez bp manasow na wszelki wypadek, mozna robic lootbagi z brass armorow mace itp ale trzeba dotargac go do dp bo nie ma skrzynki jak dobrze pamietam, wez kilka bp na kase bo duzo jej leci, jak jestes sam to jakies 30k expa/h masz, no i uwazaj na GSy!!!
potworki na dk -1:
wild warior,
bandit,
smuggler,
centipede,
rotworm,
bat,
1 assassin,
1 lub 2 dark monki, i nie wiem czy jeszcze jakies sa ale jak jakies sa noto silne jak pierwsze(ww czy bandit)
na prawo (-1) jest wejscie do slimow, tarantul, ghouli i skeletow, i jeszcze do rotow ale ta dziure sobie odpusc chyba ze fooda nie bedziesz mial (na prawo i do gory na poziomie -1)
65 Ms,
EQ + 2 mlvl
CO DO DRAGOW,FROSTOW,DLI,DEMONOW,HYDR,HELSPAWNOW,HFF, ITP. Z BLOKEREM TO NIEPISZCIE, CHODZI MI O EXP SOLO, PISZCIE TYLKO CI CO WIEDZA, NIECHCE ODPOWIEDZI TYPU DL'S - WYJEBIE NA SZOTA, NIECHCE TEZ ABY ARTUR0O ODPOWIADAL NA TE POSTY BO KUPIL CHARA NA ALLEGRO GOWNO WIE O MSIE GRA NA NON PVP I MYSLI ZE JEST FAJNY. TO TYLE.
OPOWIEDZI PROSZE NA PW. JESZCZE RAZ PROSZE, MOWIECIE TYLKO CI CO WIEDZA Z WLASNEGO DOSWIADCZENIA, LUB SA PEWNI
Siema,
mam 90lvl najta z PACC, expilem najpierw na guardach i dragon lair zanim nie mialem pacc, teraz expie ciagle na stone tombie za tp. Juz mi sie znudzil i szukam nowej miejscowy
Ma ktos jakies pomysly? Chcialbym dobry miec exp tak mniej wiecej 60k najmniej na godzine
No i odpowiednie waste do expa, bo mam dosc slabe skille po 7~ wiec ciezko jest na czyms mocniejszym
Licze na pomoc,
pozdr.
65 Ms,
EQ + 2 mlvl
CO DO DRAGOW,FROSTOW,DLI,DEMONOW,HYDR,HELSPAWNOW,HFF, ITP. Z BLOKEREM TO NIEPISZCIE, CHODZI MI O EXP SOLO, PISZCIE TYLKO CI CO WIEDZA, NIECHCE ODPOWIEDZI TYPU DL'S - WYJEBIE NA SZOTA, NIECHCE TEZ ABY ARTUR0O ODPOWIADAL NA TE POSTY BO KUPIL CHARA NA ALLEGRO GOWNO WIE O MSIE GRA NA NON PVP I MYSLI ZE JEST FAJNY. TO TYLE.
OPOWIEDZI PROSZE NA PW. JESZCZE RAZ PROSZE, MOWIECIE TYLKO CI CO WIEDZA Z WLASNEGO DOSWIADCZENIA, LUB SA PEWNI
Najlepszym rozwiazaniem sa Worker Golemy, Ancienty, Jakies syfy w Yala(culty,hero,necro etc), polecam tez stone tomb za tp -2 poziom - tam sa necro i kilka gsow
Siema,
mam 90lvl najta z PACC, expilem najpierw na guardach i dragon lair zanim nie mialem pacc, teraz expie ciagle na stone tombie za tp. Juz mi sie znudzil i szukam nowej miejscowy
Ma ktos jakies pomysly? Chcialbym dobry miec exp tak mniej wiecej 60k najmniej na godzine
No i odpowiednie waste do expa, bo mam dosc slabe skille po 7~ wiec ciezko jest na czyms mocniejszym
Licze na pomoc,
pozdr.
arene mozesz se czyscic z 2 -reczna bronia wyciagniesz 70-100k na godzine
Po co? Lepiej itemy dajace mlvl
Popieram, tylko wez tarcze zwykla, bo z bookiem 2 assow nie zbloczysz na klate jak co, terra hood zlocisz pewnie, mozesz se wziac amulet co daje +10% od eartha, bo terra mantle i legi masz za niski poziom :]
A więc tak, nie wiem za bardzo gdzie expić, guardy mnie powoli nudzą.
Postać to 28-lvlowy Paladyn ze skillami 59/36 ( nie, nie będę skillować ). Czy istnieje jakaś alternatywa dla guardów i facc Tomba?
damianwzl94
06-10-2009, 16:49
Siema mam 107 EK ze skillami 84/84 na swiecie Secura(non-pvp).
Eq:
-demon helmet
-dsm
-golden legs
-boh/soft
-mms
-emerald sword/avanger
-platinum amulet
-300k
Gdzie najlepiej expic takim ek ? Z profitem i min.100k/h?
Siema mam 107 EK ze skillami 84/84 na swiecie Secura(non-pvp).
Eq:
-demon helmet
-dsm
-golden legs
-boh/soft
-mms
-emerald sword/avanger
-platinum amulet
-300k
Gdzie najlepiej expic takim ek ? Z profitem i min.100k/h?
Darashia- Dragi okolo 100k/h + profit :)
Wolisz mocny exp >> Nightmary,Dl's Drashia, czasem cos zleci czasem nie,
65 Ms,
EQ + 2 mlvl
Nie każdy tak jak Ty musiał kupić na allegro chara :D Za to Ty grasz na pro eful pvp i masz zajebiaszczego ogara żal dziecka...
@damianwzl94
Dara dl'e, 150k expa albo więcej z profitem ciężko. Do tego jeszcze idź na gs'y najty, frosty ale pojedynczo, helheim niższe poziomy, culty, quary... No i tak z grubsza na tyle ;p
Warlock555
06-10-2009, 20:33
33 druid
37 mlvl z eq
facc
softy
najlepiej jak najmniejsze waste
chce walic dragi ale nie bardzo wiem czy dam rade w venore
bleckwarrior
07-10-2009, 08:58
Witam
Royal Palladyn 50 level
skile 78/61
crasuder, palladyn armor,blue legi, mms, bohy...
gdzie można dobrze poexpić taką postacią, pierwszy raz mam pacca, więc za bardzo się nie orientuje, więc za każdą pomoc będę wdzięczny
pozdrawiam
Pytanie odnoścnie DC
Opyla się tam wogule expić sorcem?
Jeżeli tak to jaki lvl co zabrać i na jakie poziomy schodzić.
Pytanie odnoścnie DC
Opyla się tam wogule expić sorcem?
Jeżeli tak to jaki lvl co zabrać i na jakie poziomy schodzić.
nie opłaca się sie na -1, sproboj na -2 z monkiem czy innym summonem:)
Witam
Royal Palladyn 50 level
skile 78/61
crasuder, palladyn armor,blue legi, mms, bohy...
gdzie można dobrze poexpić taką postacią, pierwszy raz mam pacca, więc za bardzo się nie orientuje, więc za każdą pomoc będę wdzięczny
pozdrawiam
gs island, gs'y na yala, helheim, cycki na edron, dragi yala, dragi darashia.
Sassasea
08-10-2009, 13:00
Gdzie ekspić na facc knightem 41 lvl 70/70, royal helmet, dsm, bright sword, golden legs, demon shield, boh?
Zależy mi żeby było bez większego waste i bez używania potów.
Gdzie ekspić na facc knightem 41 lvl 70/70, royal helmet, dsm, bright sword, golden legs, demon shield, boh?
Zależy mi żeby było bez większego waste i bez używania potów.
Roty fibula, Zamek AB, Dwarfy Soldiery i normalne
@Down
A na co liczyłeś? idź na dragi, potiony na pewno nie będą ci schodzić, jak piszesz to ci odpowiadam.
Sassasea
08-10-2009, 13:28
up.
Fajnie że mi ratów nie polecasz. ^^
edit. up.
Nic, po prostu podales takie miejsca, które są oczywiste :) chodziło mi może o coś na południe tibii (facc)
ale ok, po prostu sama pozwiedzam, najwyżej padne.
Gdzie mam expic 26 pallem 66/49
Eq:
Crown Helmet
Plate Armor
Ancient Shield
Blue Legs
Bez waste z expem duzym na+,nie roty tylko jakies potworki ktore maja 100expa+
@UP
Możesz iść na kopalnie dwarfów, tomby pod mt, cyclopy na mt, cyclopu na południe od Thais.
Ale radził bym Ci trochę skille podbić chociaż do 70~, 75~.
Po co mi skille,cyce dla mnie troche zaslabe ;s
a boje sie troche isc na dwarfy bo tam sa guardy a na nich moge zasnac
Po co mi skille,cyce dla mnie troche zaslabe ;s
a boje sie troche isc na dwarfy bo tam sa guardy a na nich moge zasnac
Cyce będą dobrym rozwiązaniem ;)
A i cyc jest silniejszy od dwarfa soldiera :O
ale mi sie troche juz nudzi na cycach,expie na nich od 11lvl-a ;o
ale mi sie troche juz nudzi na cycach,expie na nich od 11lvl-a ;o
Na dc byłeś? Kopalnie guardów jak ktoś wyżej napisał to dobre rozwiązanie, próbuj jeszcze ghostland, wejście of, ef.
gdzie bocic 25knightem facc ?
gdzie bocic 25knightem facc ?
Ban him :p
34 EK, Pacc, Skille: 59/56.
Eq: Curs Helmet, DSM, K legi, Boh, Meduska i Bright Sword.
Gdzie expic 11 paladynem ze skilem 42/xx?
mam bp hp potow rope i shovel . eq:
scale armor,solider helmet,ranger legs,dwarven shield,speary,leather boots.
chce duzo expa! cos 10k/h
34 EK, Pacc, Skille: 59/56.
Eq: Curs Helmet, DSM, K legi, Boh, Meduska i Bright Sword.
Poskilluj trochę :P do 65/65 albo 70/70 jak ci się będzie chciało.
Wtedy laguna island? albo dragi z drutkem?
@Igim
poskilluj trochę i możesz ruszać na cycki :P
@Ja xD
Sorc 26lvl
Eq dobre(takie jakie powinien miec dobry sorc)
I teraz pytanie
1.Gdzie expić z Woce(ofc mam 26lvl)
2.Może lepiej kupić wand of draconia i ghule pod mt??
Poskilluj trochę :P do 65/65 albo 70/70 jak ci się będzie chciało.
Wtedy laguna island? albo dragi z drutkem?
@Igim
poskilluj trochę i możesz ruszać na cycki :P
@Ja xD
Sorc 26lvl
Eq dobre(takie jakie powinien miec dobry sorc)
I teraz pytanie
1.Gdzie expić z Woce(ofc mam 26lvl)
2.Może lepiej kupić wand of draconia i ghule pod mt??
No spróbuj te ghoule, ewentualnie ghostland, albo dwarfy. :)
29 master sorcerer
pacc
boh,rha,mms,blue robe, blue legs,wand of cosmic energy
20mlv(wiem ze maly)
ciagle expie na larvach ale juz mi sie znudzily bo exp 20 k/h
co radzicie do expienia zeby nie bylo DUZEGO waste.
Maly waste oczywiscie ze tak
Witam jestem w posiadaniu 92 ms mam do zwastowania 600k gdzie iść i dobrze expic by w miare troche tego zwastowango sie zwracało???
29 master sorcerer
pacc
boh,rha,mms,blue robe, blue legs,wand of cosmic energy
20mlv(wiem ze maly)
ciagle expie na larvach ale juz mi sie znudzily bo exp 20 k/h
co radzicie do expienia zeby nie bylo DUZEGO waste.
Maly waste oczywiscie ze tak
Spróbuj tomb jakiś, na yala nieumarlaki, ale tam uważaj żebyś deda nie zaliczył, cyclopolis. ;p
@Froxy13
Podstawom dla mnie u sorca są frosty, ale pewnie zaraz taki pro eful użytkownik wpadnie i zacznie się wykłócać, że frosty są złym pomysłem ;p
Po za forstami to gs'y przy odrobinie szczęścia wyjdziesz na +, dl'e dara, wszelkie nieumarlaki, ewentualnie wary. Dobrze by było jakbyś znalazł blokera i na helle z plagiem na yala :)
@Froxy moze CS? x]
@Topic
19 Sorc + Softy [Facc] Szybki exp ^^
kamil_MAGICIAN
10-10-2009, 23:05
INFO O POSTACI:
Poziom: 80
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 54 Magic Level (wiem słabo)
Ekwipunek: Focus Cape, HotM, Blue Legs, Spellbook of... nie wiem (+1 mlvl), all wandy, boh
Pieniądze, które możesz poświęcić na exp: żadne! musi być 0 lub zysk
Rodzaj Servera: No-PVP (żałuję)
Inne: down \/
Witam,
posiadam MS'a z 80 poziomem. I tutaj nasuwa się moje pytanie gdzie expić bez waste jest to dla mnie bardzo ważne. Wiem, że na 80 poziomie powinienem niby wiedzieć, i wiem mniej więcej gdzie ale nie wiem czy mi się tam opłaci. A z racji tego, że mam mało kasy nie moge sobie pozwolić na testowanie 4 miejscówek i gdy później okaże się waste stracę sporo kasy.
Miejscówki, które mnie osobiście wydają się przyzwoite dla MS'a na tym poziomie, ale jak już wspomniałem nie wiem gdzie będzie waste i ile wynosi exp/h.
A więc moje miejscówki (nie sprawdzone):
-Bog Raidery (?)
-Worker Golemy w Yalahar (?)
-Hero i Necro w Yalahar (?)
A może coś innego wy dodacie i podpowiecie gdzie najlepiej. Interesuje mnie exp w granicach 100k/h.
Dziękuję serdecznie za pomoc oraz proszę o wyrozumiałość.
Dark_Exhado
10-10-2009, 23:16
Workery to tylko na waste,sam tam przerabalem 200k na 45-70 :p Na 80 lvl polecam Ci Asy w ankh,najlepiej wez fire bomb jak by za duzo wyszlo..pozdrawiam
30 sorc facc - gdzie expic ? Na guardach dwarfach mam okolo 15k expa per hour a zdaloby sie wiecej, zeby wychodzic na 0 lub z niewielkim waste ?
Pzdr
Lvl: 75
Profesja: Royall Pall
mlvl: 17
skills: 89+2/75
PACC, PVP
EQ:Crus helmet, Pall armor, Golden legs, Bohy, Mms, p ammy
1. Gdzie expic, zeby zdobywac jak najwiecej expa, moze byc waste?
2. Gdzie expic, zeby zdobywac niezly exp, ale bez waste?
3. Gdzie expic, zeby zarabiac kaske?
jansar14
11-10-2009, 08:52
45 ms 40 m lvl
Tylko nie na tombach za tp a na ancientach troche sie boje :)
dragonajt
11-10-2009, 09:08
Witam mam 27 pala na facc i mam pytanie lepiej expic na dwarfach guardach czy na cyklopach?
Mam Knighta 30lv [500hp] Facc
Eq:
Plate set + dwarven shield + FireSword :(
Po hacku
Skile : 59/57 [sword]
Gdzie mam expic + szybki zarobek
Thx
Versethus
11-10-2009, 13:27
45lvl Paladin
Distance : 90
Shielding : 80
Magic Level : 15
EQ:
Royal Helmet
Paladin Armor
Blue Legs
Boots of Haste
Demon Shield
Enchanted Spears
Chciałbym bezpiecznie poexpić. Nie zależy mi na ryzyku gdyż przez kochany internet padłem kilka razy a nie chce mi się znów odrabiać skilli =/
Co byście polecili dla takiego noobka jak ja :D ?
Roommaanneekk1938
11-10-2009, 13:39
Hello no pytanie generalnie takie mam knighta 35 lvl skille 85/85 duzo skillowalem bo nabilem rsa teraz mam problem bo nie wiem gdzie mam expic po 1.Zeby byl jak najwiekszy zysk
2.Zeby bylo jak najwiecej expa (jestem facc) eq noble axe royal helmet demon shield g arm k legi :(
Lvl: 75
Profesja: Royall Pall
mlvl: 17
skills: 89+2/75
PACC, PVP
EQ:Crus helmet, Pall armor, Golden legs, Bohy, Mms, p ammy
1. Gdzie expic, zeby zdobywac jak najwiecej expa, moze byc waste?
2. Gdzie expic, zeby zdobywac niezly exp, ale bez waste?
3. Gdzie expic, zeby zarabiac kaske?
Ad.2. Wyrmy Z onyx arrows + nowy bow + exori san bedziesz na +
Ad.3 Na Djinach sie niezle kase robi, ale mysle ze na Wyrmach bedziesz mial lepiej, gdyz oprocz loota masz sporo expa.
Ad.1 Wyrmy z Assassinkami od 80 lvla, 200k+ na godzine, z looten albo na - albo na 0
Croucherek
11-10-2009, 14:06
40 EK, 70/70, full set + softy.
Jakie propozycje?
dragonajt
11-10-2009, 20:00
Knight : 28lvl , facc
Skille : 60/59
Eq : k set , bright sword , guardian shield
Gdzie mogę expic aby był dobry zarobek i exp aby nie wastowac?
64ek, swiat pvp, 80/77
EQ: rh, demonka, dsm, boh, mystic blade, p.ammy, b.legs.
Gdzie szybko wbic (ale bez waste albo na 0) 75 lvl
Gdzie zarabiac (jak najwiecej?)
Jakie opcje pg?
Dragony na pacc
Albo OF na facc <tu bez waste>
gdzie expic 35 ed pacc ofc zeby bylo w miare szybko i profit lub na 0 ?;P moze byc male waste
hotm,spirit cloack,book +1,bohy,hailstorm ofc ;]
gdzie expić żeby mieć duże profity i szybkie wbijanie lvl 115ek 95/92?:(
25 RP / Skille 55 +
Full eq dostepne na moj lvl
Chodzi mi o jakis w miare dobry exp, zeby nie bylo harda ze ciagle sa deepy itd ;d po prostu po szukuje normalnego Expa tak aby bylo z 80k/h +
Mam no cos kolo 300k na wydanie, tylko nie podawajcie mi jakis miejsc gdzie jest mega waste tylko cos normalnego w miare : d
I o to moje pytania:
Dam rade na darashii na tych zwyklych dragach ? ; o
Na barbach na campie ile moglbym takim pallem wyciskac Expa
Czy oplacalo by mi sie isc na Necro Yala : d
25 RP / Skille 55 +
Chodzi mi o jakis w miare dobry exp, zeby nie bylo harda ze ciagle sa deepy itd ;d po prostu po szukuje normalnego Expa tak aby bylo z 80k/h +
Mam no cos kolo 300k na wydanie, tylko nie podawajcie mi jakis miejsc gdzie jest mega waste tylko cos normalnego w miare : d
I o to moje pytania:
Czy oplacalo by mi sie isc na Necro Yala : d
z takimi skilami to sobie na roty idz... poskiluj troche a potem mysl o expie
gdzie expić żeby mieć duże profity i szybkie wbijanie lvl 115ek 95/92?:(
Proponuje isc na arene bedziesz mial exp 100k+, rzeczy ktore sie looci tam to life ringi jakies axy z tigerow i inne, wiec dosc dobry profit
25 RP / Skille 55 +
Mam no cos kolo 300k na wydanie, tylko nie podawajcie mi jakis miejsc gdzie jest mega waste tylko cos normalnego w miare : dk
I o to moje pytania:
Jak wyciagniesz 35k/h to ci pogratuluje
Btw Na Dragach nie dasz rady z takim lvlem i skillami (oczywiscie mowie o expieniu na dragach, a nie okazjonalnym zabiciu jedengo czy dwoch)
Na Barbach wyciagniesz 20k/h
Wez idz na mistroc na cyce, to chyba najlepsze rozwiazanie
64ek, swiat pvp, 80/77
EQ: rh, demonka, dsm, boh, mystic blade, p.ammy, b.legs.
Gdzie szybko wbic (ale bez waste albo na 0) 75 lvl
Gdzie zarabiac (jak najwiecej?)
Jakie opcje pg?
Polecam Arene w Yalahar (mutated tigery,baty,raty)
45lvl Paladin
Distance : 90
Shielding : 80
Magic Level : 15
EQ:
Royal Helmet
Paladin Armor
Blue Legs
Boots of Haste
Demon Shield
Enchanted Spears
Chciałbym bezpiecznie poexpić. Nie zależy mi na ryzyku gdyż przez kochany internet padłem kilka razy a nie chce mi się znów odrabiać skilli =/
Co byście polecili dla takiego noobka jak ja :D ?
Obojetne na czym expisz i cie kicknie szanse na przezycie sa takie same (czasami lepiej dostac kicka na of, niz na dziurze z guardami, gdzyz na of czesto duzo ludzi i boty sa, to jest szansa na przezycie wieksza)
Preferuje of, choc jest jedna dobra miejscowka dla facca dla lvli 60+ i nawet dodam ze na terenie pacc takiej nie ma, z takimi potwotami, ale nie bede zdradzal :)
36 lvl
Skille 72/56
Palladin
FACC
Gdzie expić, żeby trochę zarobić i żeby exp był dobry?
Szablesiu
12-10-2009, 20:13
Moim zdnaiem to powinno byc tak:
od 8-10 lvl naspidery, orki
10-14 lvl orki. roty
15-20 roty, Carrior Wormy (najlepiej na Fibula Island)
20-25 Cyclopy, Katedra ( duuzo kasy :])
25-35 dragi, gs
35-50- dl
50->>hydry i mocniejsze potworki :))
miłego expienia :]
Griendly
12-10-2009, 21:45
36 lvl
Skille 72/56
Palladin
FACC
Gdzie expić, żeby trochę zarobić i żeby exp był dobry?
Próbuj kopalnie guardów, ewentualnie POH z solowaniem dragonów
Moim zdnaiem to powinno byc tak:
od 8-10 lvl naspidery, orki
10-14 lvl orki. roty
15-20 roty, Carrior Wormy (najlepiej na Fibula Island)
20-25 Cyclopy, Katedra ( duuzo kasy :])
25-35 dragi, gs
35-50- dl
50->>hydry i mocniejsze potworki :))
miłego expienia :]
do 25 lvla mowiles prawde, ale:
dragi od 35lvl
gs 50lvl
dls 65
70 hydry
dugi122333
12-10-2009, 22:14
Lvl: 30
Mlvl: 4
Skills: 70/70
Eq:
Knight Armor
Knight Legs
Crusader Helmet
Dragon Shield
Bright Sword
Gdzie takim Knightem najszybciej wbije kilka lvlli?????
tylko FACC:)
111 Royal Paladin
EQ
Demon helmet
Master Archer Armor
mms
yalahar legs
boh/soft
i 500k na expa xD ale zeby sie zwrucilo :D
dzagalol
13-10-2009, 02:05
15 pall ;d 49/36 pacc
eq :
paladin armor
dragon shield
devil helmet
plate legs
Nie mowic larvy bo mi sie juz znudzily X(
@2x up
Możesz sprobowac frosty / mary / undead gladiatory / dl's na darashi
@up
1. Wez taska na 5k mino i bij minoski na yalahar / darashia
2. Ewentualnie task na crocodile
3.Przyskilluj i tomby
Thor2311
13-10-2009, 15:27
Gdzie expić 69 ms z 54 mlvl, eq: focus cape, b legi, mms, wand of inerno/starstorm/voodoo, bohy? Dragi, ancient scaraby, culty na yala odpadają. Proszę o kilka dokładnych propozycji z opisem ile k/h moge tam wyciągnąć. Z góry wielkie dzięki
Iż dawno sorcem gralem to nie powiem Ci ile wyciagniesz sam sproboj to sie przekonasz:
- Cyclopolis
- Necro na Yala
- Mutanted Raty [task]
- Quary ;*
Thor2311
13-10-2009, 18:02
Iż dawno sorcem gralem to nie powiem Ci ile wyciagniesz sam sproboj to sie przekonasz:
- Necro na Yala
- Mutanted Raty [task]
- Quary ;*
A zwraca się tam?
- Cyclopolis
- Necro na Yala
- Mutanted Raty [task]
- Quary ;*
chyba cie
cyclopolist to dla noobow jest i nie dla postaci magicznych
necro zawsze zapchane
raty moga byc
quary to od 100 lvla
ja proponuje workery (1ook/h)
Thor2311
13-10-2009, 20:23
Po upie workery stały się nieopłacalne. Ograniczyli mi loot więc jest duża szansa że się nie zwróci, proszę o jeszcze jakieś propozycje. :P
Gdzie poexpić w teamie :
32 knight,
15 pall,
22 sorc.
Nikt nie ma pacc, gram knightem i loot będzie cały mój, więc tu nasuwa się moje pytanie... gdzie mamy się wybrać ?:P
@3x up
No chyba Ciebie ...
Cyclopolis świetne miejsce mało osób jak sie zagłębisz dalej to elegancja
A Quarsy to bez przypału można łoić bo wiadomo, że nie wszystkie tylko te słabsze a i tak bd ładny profit
@UP
Dragi?
@3x up
No chyba Ciebie ...
Cyclopolis świetne miejsce mało osób jak sie zagłębisz dalej to elegancja
A Quarsy to bez przypału można łoić bo wiadomo, że nie wszystkie tylko te słabsze a i tak bd ładny profit
@UP
Dragi?
Wez widze ze sorcem grales duzo
cyclopolis to dla dzieci jest i dla boterrow, magiem tam 50k/h wyciagniesz bez profitu
od tych quar to sie odpierdol, bo to syf dla kinasow, takim magiem tez 50/h wyciagniesz (mowie o scoutach)
Po upie workery stały się nieopłacalne. Ograniczyli mi loot więc jest duża szansa że się nie zwróci, proszę o jeszcze jakieś propozycje. :P
Mi sie zwracalo na 60 lvlu jakos, no ale widze ty ogar jestes.
Proponuje isc na Assy(ale pewnie srasz i jest slaby loot), stone tomb (za tp -2, ale pewnie gsow sie boisz), Water Elementale
Ale jesli jestes zbyt zayebisty na powyzsze miejscowki, to idz na dragi, bo tam zawsze sporo ludzi i botow
@up
K*** ale cwaniaczek i kozaczek z Cb...
GaliKirus
14-10-2009, 11:21
Czesc, mam Knighta 42 lvl na serwerze non pvp Unitera. Jestem posiadaczem pacc, knight ma skile 70/69 (cinkie ale poproacuje nad nimi:)) Ale chcial bym was bardzo prosic, zwracam sie w szczegolnosci do graczy z doswiadczenie, gdzie moglbym expic oraz jednoczesnie zarobic na dobre eq. Narazie posiadam medusa shield, knight set i dark armor.
Thor2311
14-10-2009, 11:27
Proponuje isc na Assy(ale pewnie srasz i jest slaby loot), stone tomb (za tp -2, ale pewnie gsow sie boisz), Water Elementale
Ale jesli jestes zbyt zayebisty na powyzsze miejscowki, to idz na dragi, bo tam zawsze sporo ludzi i botow
Czytałeś mojego posta? Na Assach siedziałęm od 40 lvla i uwierz mi, mam ich dość, stone tomba i water elementale obadam. Dragi? Litości...
Siema, expie moim 67 knightem na Mount Stermunt, ale jak wbije 75lvl i kupie pacca to chce poexpić na cyclopis -2. Ile będę mieć tak expa k/h i czy wyjdę na plus używając manasów i exury? Będę walić tylko ze sworda, ale tutaj problem, Avanger czy Mystic Blade? Mam 73 sworda, ale myślę, że jak wbije 75 i przed kupne pacca to wbije z 80 sworda.
30 RP / Full eq na swoj lvl
Szukam jakiegos fajnego Expa, moze byc lekkie waste ale zeby nie bylo harda i zebym nie tracil nie wiadomo ile hajsu na 1h
Na charze jest ok. 400k na wydanie ; d
Skille 60 / 40
Aha i nie mowcie mi ze mam za slabe skille, ze mam isc skillowac lepiej itd... Mam pacc i nie mam czasu na skillowanie milion lat zeby bic o pare dmg wiecej.
Prosze o jakies fajne miejscowy bo zleksza Cyclopolisem juz rzygam
Tanzo co Ci polecić można jak naprawdę masz słabe skille? Kilka dmg więcej? U palka szybciej będziesz trafiał = szybciej expił i mnie waścił. Z takimi skillami to może spróbuj Penishula Tomb -2 choć i tak dla mnie to głupota expić z takimi skillami.
Czytałeś mojego posta? Na Assach siedziałęm od 40 lvla i uwierz mi, mam ich dość, stone tomba i water elementale obadam. Dragi? Litości...
co do assow nie pamietam co pisales, natomiast to z dragami to byla ironia:baby:
85 palladyn facc skille 91/73 eq dosc dobre, Zalezy mi na jak najwiekszym expie k/h. D lair veno odpada za czesto zajety, poh za duzo ludzi.
85 palladyn facc skille 91/73 eq dosc dobre, Zalezy mi na jak najwiekszym expie k/h. D lair veno odpada za czesto zajety.
I Propozycje:
1.Of z main spawnem (max wyciagniesz 90k/h, zalezy od ilosci ludzi i szybkoscia respu)
2. Elder Beho - hellgate (max 60k/h z boltami najlepiej)
3. Dwarven Hell (max 50-60k/h)
4. Fibula (max 90k/h, dragi)
II Propozycje (Banalne) :
-PoH
-D Lair
-Guardy
-MS
-DC
III Propozycje najlepszego expa dla facc:
-Wrle (assassinki + expo, bo bez pacc nie masz sana, a magowie czesto znikaja)
Jest jeszcze jedno b.dobre miejsce zarobkowe jak dla ciebie na terenie facc, ale nie bede go zdradzal, bo Ci chodzi o exp :evul:
40pall facc skile 77/61
eq
pall armor
blue legs
hota
mms
bohy
moge wydac 20k na waste
dugi122333
15-10-2009, 17:03
Ponawiam...
Lvl: 30
Mlvl: 4
Skills: 70/70
Eq:
Knight Armor
Knight Legs
Crusader Helmet
Dragon Shield
Bright Sword
Gdzie takim Knightem najszybciej wbije kilka lvlli?????
tylko FACC :)
Dodam jeszcze że server to Selena.
Wyczajcie mi jakies fajne miejsce ; d Nie mowcie ze mam za slabe skille bo to jest zal, nie mam zamiaru marnowac czas na skillowanie tak jak inni. 60 dystans mi wystarcza. Mam full eq na swoj lvl i 33 lvl. Gdzie moglbym expic procz Cyclopolis. Slyszalem cos o Svargrond o Ice golemach itd ale gdzie to jest i czy dobrze bym tam expil ? Doradzcie mi cos ; > Z gory thx
GaliKirus
15-10-2009, 20:14
Ponawiam prosbe:
Czesc, mam Knighta 44 lvl na serwerze non pvp Unitera. Jestem posiadaczem pacc, knight ma skile 70/69 (cinkie ale poproacuje nad nimi) Ale chcial bym was bardzo prosic, zwracam sie w szczegolnosci do graczy z doswiadczenie, gdzie moglbym expic oraz jednoczesnie zarobic na dobre eq. Narazie posiadam medusa shield, knight set i dark armor.
Wyczajcie mi jakies fajne miejsce ; d Nie mowcie ze mam za slabe skille bo to jest zal, nie mam zamiaru marnowac czas na skillowanie tak jak inni. 60 dystans mi wystarcza. Mam full eq na swoj lvl i 33 lvl. Gdzie moglbym expic procz Cyclopolis. Slyszalem cos o Svargrond o Ice golemach itd ale gdzie to jest i czy dobrze bym tam expil ? Doradzcie mi cos ; > Z gory thx
Stalkery w yala, helheim -1, Co do ice golemów pojedynczo dasz radę, ale w grupie możesz mieć kłopot.
@GaliKirus
Cyclopolis, helheim -1, małpy, lizardy tam przed wejściem, mutatedy w yala.
GaliKirus
15-10-2009, 22:21
Dzieki wielkie:):):):):)
gdzie mam expić lvl 16 mlvl 13 eq spirit cloak plate legs mage hat wand of dragon breath beho shield (facc)
ponawiam
40pall facc skile 77/61
eq
pall armor
blue legs
hota
mms
bohy
moge wydac 20k na waste
kuba4291
16-10-2009, 15:56
Gdzie expić 9 knightem, skile 35/35 , eq: Crusader helmet, noble armor, knight legi, medusa shield, scarf, serpent sword. FACC ;(
@Przezer
roty fibula, trolle dla kasy, dwarfy zwykłe.
@ABC943
20k to nie dużo
cycki, guardy, ghostland, zamek ab.
@kuba4291
trolle, roty(?)
@Przezer
roty fibula, trolle dla kasy, dwarfy zwykłe.
@ABC943
20k to nie dużo
cycki, guardy, ghostland, zamek ab.
@kuba4291
trolle, roty(?)
reasumujac syf xd
reasumujac syf xd
Wymyśl coś lepszego dla nich... i porównajmy wtedy na pw...
necer1992
17-10-2009, 11:49
35 ed
p set
35 mlvl
Gdzie najszybciej dobic 40??
Moze byc waste
35 ed
p set
35 mlvl
Gdzie najszybciej dobic 40??
Moze byc waste
Dragi darashia tam 40 ed wyciągałem około 80k/h, tomby, cyce mistorck, mutatedy yala pojedynczo najlepiej, zombie. Chyba, że na prawdę chcesz powaścić to na utamie dragi dl'e pojedyncze w ankh 35 ed na utamie ogarniałem spokojnie ale waste było ogromne ;p
Witam. Gdzie expić 27 drutem z 26 mlvl bez PACC (na razie) ?
Tibijczyk222
17-10-2009, 17:10
Cycki w mount sternum , guardy
Dzięki za wskazówkę.Skoro już jesteśmy przy temacie może wiesz gdzie jest lepszy exp/h i gdzie lepsza kasa/h ? Jeżeli guardy to gdzie ?
Guardy 26 druidem... Taa...
Idź na ghostland, dwarfy zwykłe max soldiery pojedynczo, cycki na południe thais, na ef powoli zaglądaj.
41 ms pacc dobry exp bez waste
Ms'em to albo jedno albo drugie :/
Próbuj dragi z exori frigo może na + wyjdziesz więcej pomysłów z dobrym expem nie mam :/
Ms'em to albo jedno albo drugie :/
Próbuj dragi z exori frigo może na + wyjdziesz więcej pomysłów z dobrym expem nie mam :/
dobry exp bez waste to ofc Ancienty B)
--- Bigzone dodał 1 minut i 8 sekund później ---
dobry exp, bez waste to ofc Ancienty B)
jansar14
18-10-2009, 19:08
gdzie expic 50 ms 41 m lvl
expil juz na ancientach,tombach za tp i earth elementalach moze jakies sugestie?? B)
Tibianka
18-10-2009, 20:28
72 rp[pacc..] skile 83/59, 15+mlvl, rh, d shield, b legs, pal armor, royal i enchanted,
bez waste, na pacc i różnorodność:D
jak narazie nie brakuje mi miejsc ale mogłabym spróbować czegoś nowego, innego od zombie, bog raiderów, wyrmów, ice witchów. :>
125 rp 102/83 Pacc
rh, dsm , knight legs, boh/soft , mms
125 rp 102/83 Pacc
rh, dsm , knight legs, boh/soft , mms
Na tym levelu nie wiesz gdzie expić?Może dragon lair/demony/quary/Ferumbras tower(dolne poziomy)/ice witch
jansar14
18-10-2009, 21:51
gdzie expic 50 ms 41 m lvl
ancienty odpadaja X(
Roommaanneekk1938
19-10-2009, 00:04
Dalej nie dostalem odpowiedzi na swoje pytanie
Knight 35 lvl
85/85
eq:Golden armor k legi demon shield noble axe royal helmet
facc
Gdzie expic chodzi mi o jak najwiekszy exp/h i t ez gdzie najlepiej zarabiac kase? Takze pytanie jak zakupie pacca to gdzie wtedy?:baby:
Dalej nie dostalem odpowiedzi na swoje pytanie
Knight 35 lvl
85/85
eq:Golden armor k legi demon shield noble axe royal helmet
facc
Gdzie expic chodzi mi o jak najwiekszy exp/h i t ez gdzie najlepiej zarabiac kase? Takze pytanie jak zakupie pacca to gdzie wtedy?:baby:
Jak narazie idź expić na dwarfy, wiadomo że na faccu będzię pewnie pełno ludzi... jednak na tym lvl dwarfy i soldiery ( a z takimi skillami może i guardy) możesz spokojnie huncić, jeżeli guard będzie za silny to zostań na soldierach.
Gdy kupisz pacc... ja Ci proponuje Iść na żółwie, z takim lvl i skillem około 40k/h SPOKOJNIE, możliwe że więcej. Uważaj żeby nie schodzić za nisko gdzie respi się czasami i po 5 Thornback Tortoise. Na żółwiach zarobisz masę kasy jak na swój lvl, możesz tam zostać nawet i do 40lvl
pozdrawiam
19Catek08
19-10-2009, 13:47
Witam ;) 74 knight skille 81/80 eq: rh,dsm, g legs, avenger. facc gdzie expic? na veno d lair jest więcej graczy nich smoków :/ of jak dla mnie chujnia exp... jakieś inne pomysły?
Witam ;) 74 knight skille 81/80 eq: rh,dsm, g legs, avenger. facc gdzie expic? na veno d lair jest więcej graczy nich smoków :/ of jak dla mnie chujnia exp... jakieś inne pomysły?
to kup pacca, bo na faccu nic wiecej nie ma
Damicoras
19-10-2009, 20:00
Witam,
Gdzie expić 76 EK, PACC, RH, DSM, blue legs, bohy/softy, p ammy, dragon shield (ostatnio demonka przy 4 blessach na FACC wypadła), avenger/mystic blade, skille 84/83? Tak conajmniej 50k/h z profitem. Dragi na prywatnych respach wiecznie zajęte, publiczne respy mam gdzieś (pełno botterów). Cała piramida minosów w Darashii mi się już znudziła. Barby mały camp dobra kasa z lootu, ale za mały exp jak na ten lvl, i nie zużywam manasów, czyli mlvl nie rośnie. Banuta też odpada. Proszę o jakieś inne propozycje.
Witam,
Gdzie expić 76 EK, PACC, RH, DSM, blue legs, bohy/softy, p ammy, dragon shield (ostatnio demonka przy 4 blessach na FACC wypadła), avenger/mystic blade, skille 84/83? Tak conajmniej 50k/h z profitem. Dragi na prywatnych respach wiecznie zajęte, publiczne respy mam gdzieś (pełno botterów). Cała piramida minosów w Darashii mi się już znudziła. Barby mały camp dobra kasa z lootu, ale za mały exp jak na ten lvl, i nie zużywam manasów, czyli mlvl nie rośnie. Banuta też odpada. Proszę o jakieś inne propozycje.
No skille masz ładne więc nie musisz wiecznie siedzieć na małpach, czy barbach, hehe.
A próbowałeś może tomby... polecam Ci penisula tomb, kolegi harem 79lvl, skille i eq podobne wyciągałem tam około 50-70k/h. Waste nie było, ładne zyski.
Uważaj aby nie atakowało Cię zbyt dużo Vampirów i Bonebastów...
@UP
A to od kiedy na penishula tomb są vampiry i bonebasty?
20 sorc, PACC gdzie expić/jaki tomb polecacie ? I jeszcze jedno, gdzieś czytałem że koleś 27 MS expił bez wanda only z frigo na dragach i był na +. Czy to możliwe ?
--- Ruuszek dodał 5 minut i 13 sekund później ---
Witam,
Polecam Arene 60-90 k/h + profit :P
hej chciałbym się dowiedzieć gdzie mógłbym szybko zarobic z 2 k i troche wbić lvla. LVL 19 mlv 15 eq spirit cloak p legs beholder shield mege hat proszę o odpowiedź (Facc)
Sirserega
21-10-2009, 13:05
ms lvl 70 nie wiem gdzie expic
pacc
nie wliczajac water elementali, dragow i ancient scarabow
pomozcie ^^
Filipusek
21-10-2009, 14:34
hej chciałbym się dowiedzieć gdzie mógłbym szybko zarobic z 2 k i troche wbić lvla. LVL 19 mlv 15 eq spirit cloak p legs beholder shield mege hat proszę o odpowiedź (Facc) ruzga twoja ze smierci wali to ghoustland odpada ja na twoim lvlu kiedys sorcem smigalem na cycach w mount sternum staraj sie solowac pojedynczo dobry exp a i kasa tez nienajgorsza
ms lvl 70 nie wiem gdzie expic
pacc
nie wliczajac water elementali, dragow i ancient scarabow
pomozcie ^^
Preferuje Worker Golemy 150k/h
Witam.
Gdzie expic 24 RP, Skill to 70/55.
Prosze o sensowne expowiska, oprócz Cyclopolis :)
Moze byc male waste byle by byl exp dobry
PS. Prosze was niepiszcie ze mam isc skillowac bo mam niecaly miesiac PACCa i chce sie wyexpic a na FACC Skillowac :)
Z góry dzieki za odpowiedzi.
AdiZgOlekk
22-10-2009, 15:19
35sork 32mlvl. 35 z eq.FACC
gdzie wbic SZYBKO 45LVL niewazne jakie waste
up@ idz na banute na malpy
@2xUP
Nie słuchaj tego UP, nie wie co pisze.
RamosQ idź na penishula tomb. Na brązowej staminie 30k/h a na zielonej 50k/h. Zero waste jak będziesz trzymał się od potworków.
AdiZgOlekk nie ważne jakie waste? To idź na mount stermunt na cyclopy albo na facc tomba na najniższe piętra.
AdiZgOlekk
23-10-2009, 10:56
dzis w nocy sprobowalem sobie dc-2 (35sorc) waste 160 manasow i bp gfb ale w lekko ponad godzinke 80% wyciagnelem.sredni exp mialem ok.40k/h~ jak na facc to niezle chyba :p wiec jjesli ktos ma facc sorca/druta z 30+lvlem i ma kase na waste to polecam.
Witam.
Gdzie expic 24 RP, Skill to 70/55.
Prosze o sensowne expowiska, oprócz Cyclopolis :)
Moze byc male waste byle by byl exp dobry
PS. Prosze was niepiszcie ze mam isc skillowac bo mam niecaly miesiac PACCa i chce sie wyexpic a na FACC Skillowac :)
Z góry dzieki za odpowiedzi.
ta propozycja z malpami byla dobra, tylko bys musial wziac e-speary
natomiast ja proponuje:
piraty w yala, mutated human
gdzie bocic 27lvl knightem skile 60/60
eq dobre jak na moj lvl
Czuowiek_Ognia_Jp
23-10-2009, 15:48
gdzie bocic 27lvl knightem skile 60/60
eq dobre jak na moj lvl
nie to forum
50 RP / gdzie expic ? Full eq na swoj lvl : > 75 Dist , fast odpowidzi plx ; s
Sirserega
23-10-2009, 17:31
potrzebuje jakies miejsce do fast expa palkiem 30 lvl skile 85/73 moze byc waste ale nie jakis kosmiczny
malpy na moim serverze sa chujowe a piraty sa zajmowane w calosci wiec bez tych 2 lokacji plz
Daewoo_FSO
23-10-2009, 17:56
potrzebuje jakies miejsce do fast expa palkiem 30 lvl skile 85/73 moze byc waste ale nie jakis kosmiczny
malpy na moim serverze sa chujowe a piraty sa zajmowane w calosci wiec bez tych 2 lokacji plz
exp na malpach i piratach
Sirserega
23-10-2009, 18:27
nie ma jak byc kompletnym kretynem
Daewoo_FSO
23-10-2009, 18:27
nie ma jak byc kompletnym kretynem
ktorym ty jestes
24 paladin,no bedzie za 30 min 25.
Pvp,eq : c-kask/crusader helmet,b-robe,p-legs/k legs,boh,medusa shield.
Skile 61/44,posiadam 40k w dp. Nie mam pacc,zadowoli mnie 25k/h - 30k/h
Expie teraz na guardach,odpada veno elf-fortess,a na orc landzie nie dam rady (berki mnie doganiaja)
Sirserega
24-10-2009, 14:28
ktorym ty jestes
jestes debilem dzieciaku ^^ take life kid
Daewoo_FSO
24-10-2009, 15:44
jestes debilem dzieciaku ^^ take life kid
nie wiesz ze wlasnie ci co nazywaja innych dziecmi sami sa dziecmi z kompleksami ? take life kid
24 paladin,no bedzie za 30 min 25.
Pvp,eq : c-kask/crusader helmet,b-robe,p-legs/k legs,boh,medusa shield.
Skile 61/44,posiadam 40k w dp. Nie mam pacc,zadowoli mnie 25k/h - 30k/h
Expie teraz na guardach,odpada veno elf-fortess,a na orc landzie nie dam rady (berki mnie doganiaja)
Za 20k kup kamyczki i wyskilluj postać bo z takimi skillami na faccu nie wyciągniesz 25-30k/h. Na paccu jest ciężko tylko wyciągnąć na tym lvl a Ty chcesz na faccu?
70ed gdzie szybko wbijać do 100 lvla solo i gdzie z blokerem ? solo latam workery i we, ale dość często zajęte. Exp musi być 100k/h +
70ed gdzie szybko wbijać do 100 lvla solo i gdzie z blokerem ? solo latam workery i we, ale dość często zajęte. Exp musi być 100k/h +
z blokerem: behemoty, hydry, dl'e poi (duży lvl blokera musi być), w yala pieski z plagiem, najty, destoyery
Solo: dl'e np. dara, bogi, jakieś tomby. ;)
37 ek 70/70 bdb eq
gdzie expic
pacc ofc
21 druid
16 mlvl
spirit cloak
guardian shield
plate legs
crown helmet
boh
gdzie expić zeby zdobyc kase na runki bo pacca niedlugo kupuje i chce wbić duży lvl na paccu 30 dni
Dragonbite
24-10-2009, 20:31
@UP
M.Sternum teraz albo od 26. Jeżeli opcjonalnie wybierzesz kazzo musisz robić loota a na cycach będziesz miał rzekę kasy i po 3k zabierasz do dp.
@do rzeczy
30EK skille 80/80 :cup:
Osobiście wybiorę się chyba na Lagune ale jestem ciekaw czy macie jakieś leprze propozycje.
Sirserega
24-10-2009, 20:55
33 lvl rp dobre skille i dobre eq
malpy i piraty odpadaja
debile mam nadzieje ze tez
Daewoo_FSO
24-10-2009, 21:19
33 lvl rp dobre skille i dobre eq
malpy i piraty odpadaja
debile mam nadzieje ze tez
sam jestes debil
33 ms
37 m lvl (z eq)
n pvp
pacc
eq:
spiri coak
blue legi
demonka
woi
hat of the mad
bohy
p ammy
1. gdzie bede mial dobry exp i zebym wychodzil na 0
2. Gdzie bede mial super kase bez lootbagow
3. gdzie bede mial super kase z lootbagami(mam postmana)
Da rade wyciagnąc 100k/h na tombie 50ms?? :P
jansar14
25-10-2009, 08:35
skibi z bonusem owszem 100k/h za tp ale bez jakies 70 k/h
Gdzie expić 27 druid 30 mlvl ? Boje się trochę na cyclopolis kolo thais siedzieć bo tam zawsze jakiś pk się znajdzie. Proszę o jak najlepsze propozycje.Tylko bez żadnych propozycji typu zwykle dwarfy bo to śmieszne jest.
Ps Przypomniało mi się o tej miejscówce z minosami na foldze. Jak tam z expem ?
Z góry bardzo dziękuje za każdą odpowiedz. Pozdrawiam
Gdzie expić 27 druid 30 mlvl ? Boje się trochę na cyclopolis kolo thais siedzieć bo tam zawsze jakiś pk się znajdzie. Proszę o jak najlepsze propozycje.Tylko bez żadnych propozycji typu zwykle dwarfy bo to śmieszne jest.
Ps Przypomniało mi się o tej miejscówce z minosami na foldze. Jak tam z expem ?
Z góry bardzo dziękuje za każdą odpowiedz. Pozdrawiam
Na moim servie na foldzie same boty biegaja. Expij na cyclops campie na południe od thais tam mało pk zwykle same 10-12 lvle dla których "expienie" to branie 1 cycka i lanie go 2-3 minuty z wand uciekając
Właśnie w tym problem że u mnie na serwie tam cały czas zajęte i to nie przez 12 lvl ale np teraz przez 63 kine. Proszę o inne propozycje
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.