Pokaż pełną wersje : Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych
2x up
Proponuje facc tomb
up
Hmm Z takimi skillami exp będzie średni ale możesz zobaczyć dc, ef (z wieżą).
Natomiast dla samej kasy to facc tomb, necro house, ef(bez wieży). I to chyba na tyle może jeszcze o czymś zapomniałem. Gdyby chciało CI się poskillać do 80 miałbyś o wiele więcej wariantów.
jozek1212
10-06-2010, 09:25
Piszę po raz drugi w tym temacie ponieważ muszę podziękować za doradzenie miejscówki dla paladyna podanej przez Bobak69. Dobiłem skille 65/50 i wybrałem się z royal spearami i bp HMM na ghosty na FACC Tomb ( nawet nie wiedziałem że takie coś jest :p ). Exp w granicach 20k/h przy expieniu na piętrach od -1 do -5, i kasa bajka (~5k/h przy zbieraniu two handed swordow, z lootbagami nawet 8k/h) ! Dziękuję !
lostfisher
10-06-2010, 12:07
90 RP 88/62 full eq+softy
exp minimalnie 90-100k/h bez happy hour i wychodzenie conajmniej na 0
-dl waste
-frosty z as waste
-yala braindeathy oplacalne tylko z full staminą / lekkie waste ale 150k/h
jakies pomysły?
Ciekawymi miejscami dla Ciebie mogą być: GS Island, diabolic impy na fenrock (+ potwory znajdujące się w okolicy impów), wyrmy, arena yalahar, fajnym miejscem są też culty na yalahar (ale nie wiem czy tyle wyciągniesz tam).
Natomiast jeśli chcesz na prawdę dobry exp proponuje zorganizować jakiś team i wtedy możecie się wybrać np. na helspawny.
Level - 30
Profa - Master Sorcerer
Na zwaszczenie mam jakies 100 k, wiec waste nie gra roli, choc np na Mutated Humanach itp. na Yalahar wezme 100 + potionow, i gdy juz "wyrywam" 70 k/h to musze wracac po nowe, przez co mnie to troche irytuje.
Są moze inne propozycje?
Z gory dzieki.
Btw. Nie mam softow, i gram na serwerze non pvp (optional czy jakos tam).
Sequenzo
13-06-2010, 09:21
Level - 30
Profa - Master Sorcerer
Na zwaszczenie mam jakies 100 k, wiec waste nie gra roli, choc np na Mutated Humanach itp. na Yalahar wezme 100 + potionow, i gdy juz "wyrywam" 70 k/h to musze wracac po nowe, przez co mnie to troche irytuje.
Są moze inne propozycje?
Z gory dzieki.
Btw. Nie mam softow, i gram na serwerze non pvp (optional czy jakos tam).
A co Ty byś oczekiwał na tym levelu ?? :P że będziesz nosić 100+ potków i starczą Ci na 5h Expa ? ;o;o.. I z góry nie zakładaj, że możesz mieć Waste, bo masz kasę na zwastowanie.. Bo nie ma po co ? Kasa się zawsze przydaje.30ms-em to Ja bym expił na Cyclopolis... Ale to moja propozycja jest
Ghard Lage
13-06-2010, 11:29
81 ek skille 79/77 mlvl 6
Prosi o poradę ;p
pacynka1995
14-06-2010, 15:26
Siema.
Gdzie radzicie mi expić knigh'em na 40 lvl ze skillami 70/70?
Pacc nie mam.
Eq: RH, DSM, MMS, G Legi, Bright Sword.
Może być małe waste.
jozek1212
14-06-2010, 16:30
OF, Mount Sternum, Venore D-Lair, Guardy Kazoo. Do wyboru do koloru.
Level: 51
Skille: 76/55
Prof: Palladyn
Eq: Demon Helmet, Pall armor, boh, blue legs, demon shield.
Gdzie expic bez waste? Czy na pohu bede wychodzil na +?
Moze d lair? (Nigdy tam nie expilem, only exp in mintwallin)
Co radzicie?
up
Najlepsze miejscówki to of(biegając przed zamkiem i zbierając hale będzie spory profit) oczywiście facc tomb ( ghoule scrypty mumie beho dragi czyli łady exp i niezła kasa) na pohu poradzisz sobie lekko (co do profitu to jak masz szczęście to będzie też spory +) możesz również zerknąć na dc -2 i na guardy, a jeśli chodzi o d lair to wszystko zależy od szczęścia możesz siedzieć 2h i nic nie poleci a czasem w 15 min możesz mieć pare woi czy innych itemów wypadających ze smoczków :)
Generalnie to uważam, że paladyn jest najlepszą profesją na faccu, ma dużo większy manewr w wybieraniu expowisk niż inne profasje bez pacca. :cup:
proff: pall
lvl;35
skill: +70/50
m lvl 10
gdzie expic ?! peosze o podanie kilku miejscówek
mam dobre eq z paladinkom k legami i moge brac spiry od 30 lvl :)
jozek1212
15-06-2010, 19:13
Dla UP
Posłużę się cytatem kolegi który wszystkim w tym topicu pomaga.
up
Bla,bla
Palek skille też nie najwyższych lotów no ale polecam facc tomb (bajka dla palka), również dc, może guardy. Przy lepszych skillach dochodza dragi, of, poh.
Pozdrawiam
Level: 70
Skille: 77/76
Prof: EK
Eq: RH, DSM, MMS, Mystic Blade, Zaoan Legs, Steel Boots
Expilem juz na dragach, mutated humanach i szukam czegos nowego.
up
Bary duży camp, culty yalahar, arena yalahar (+ taski), małpki, lizardy, możesz też zobaczyć nightmery yalahar.
Astilinek
16-06-2010, 13:39
witam,
mam pytanie, który cave z ancientami będzie najlepszy dla 65 ED, dane w profilu? (mam na myśli ancient scaraby na ank)
z góry dzięki
w której z kopalnii kazoo najbardziej sie opłaca expic ? ja expie na razie w jednej z kopalni w środku ale tam raczej niski exp jest.
jozek1212
17-06-2010, 21:42
A możesz opisać swoją postać którą grasz ? Bo tak to ciężko powiedzieć. Pozdrawiam
prof: palladin
skille: 74/50
eq: palladinka k legi c helmet rsy w ataku crown shild
lvl: 36
jozek1212
18-06-2010, 11:17
Z takimi skillami to ja proponuję Mount Sternum (jak sam na spawnie jesteś to 25k/h expa), FACC Tomb wszystkie piętra razem z dragami ( bez dragów 18k/h, z dragami ~26k/h), dwacatra, a jak już dwarfy to piętra z soldierami/guardami. Próbuj solować pojedynczego GS'a na POHu (o manasach nie muszę chyba wspominać, kup protection amulet ponieważ GS bije przede wszystkim z łapy do ~300 dmg, możesz wrzucić niewidkę żeby cie nie blokowały słabsze moby, a i nie napisałeś czy masz BOHy, jeśli tak to zakup kilka time ringów, jeśli nie to daruj sobie :) ). Pozdrawiam
jackie0895
18-06-2010, 16:28
Witam
45lvl 45m lvl MS
Gdzie expić. Od wczoraj mam PACC'a i nie mam zielonego pojęcia gdzie najlepiej pójść expić. Proszę o podanie co najmniej 3 miejscówek.
jozek1212
18-06-2010, 16:50
Najpierw porób questy, postmana, rashida, dijny, zacznij robić taski, nazbieraj punktów i sprzedawaj creature products, odblokuj sobie Yalahar, Wyspy. Przy okazji questów trochę pozwiedzasz i na pewno zahaczysz jakieś expowisko. Pozdrawiam
jackie0895
18-06-2010, 17:21
Większośc tych podstawotych questów zrobiłem i teraz nie wiem co mam robić chciałbym zacząć expić ale nie wiem kompletnie gdzie???
Więc ponawiam swoje pytanie. 45lvl 45m lvl MS gdzie expić???
szpigiel001
18-06-2010, 18:52
Sorc 30 lvl 25 m lvl
zeby było 30k+/h i się zwracało (facc)
jozek1212
19-06-2010, 13:46
# UP
A może frytki do tego ? Na FACC takim Sorciem 30k/h i żeby się zwracało hmm... Nie ma :) Albo z waste, albo mniej expa na godzine więc się zdecyduj.
# 2x UP
Cyclopolis, Jakiś Dragon Lair z Underworld Rodem + Icicle/Avalanche(HMM gdy zaciskasz pasa) gdy wyskoczy więcej na raz. Edron Wyvern Hill Underworld Rod + FB/GFB/Fire Wave gdy nieciekawie zaczyna się dziać. Dla kasy to Mutated Humany Yalahar, Dzielnica Handlowa Yalahar. Może barby, no musisz poprzeglądać tematy. Nikt ci nie powie że akurat w TYM i TYLKO TYM miejscu będzie ci się dobrze expić. Pozdrawiam
Witam
45lvl 45m lvl MS
Gdzie expić. Od wczoraj mam PACC'a i nie mam zielonego pojęcia gdzie najlepiej pójść expić. Proszę o podanie co najmniej 3 miejscówek.
-Spróbuj, dragi yala moze? (jak masz softy).
-Tomby.
-Piraty. :)
Mam 20 lvl 70/70 skille, powiedzcie gdzie mogę expić, ale tak do 45 lvl-a, póxniej dam sobie już radę, a no i mam premium.
Kina ~12-13lvl, skilee 65/65, p set, dark helmet, guardian shield, steel axe, FACC
Da radę expić na shadowthorn? A jezeli nie, to jest na faccu jakies miejsce gdzie bedzie lecial szybciutki exp na takim lvlu?
up
Wbij jeszcze pare lvli zeby sie tam wybrac, na te kilka lvli proponuje roty badz minoski.
2x up
Fajna miejscowka jest fenrock (zolwie, krokodyle) przy okazji taska mozesz robic, ponadto jeszcze tarantule rowniez z taskami. Za pare lvli mozesz zobaczyc na magiciany yalahar oraz bary.
Tym razem i ja mam pytanie prosilbym o podanie expowisk faccowych dla sorca/druida w przedziale lvlowym 20-50, poniewaz znam sie raczej na grze palkiem i knightem, profesje magczne sa mi raczej obce. Najlepiej gdyby wypowiedziala sie osoba z doswiadczneim.
Level: 86
Skille: 90/73
Prof: RP
Eq: Crus helmet, Paladin Armor, MMS,Golden Legs, Bohy
Macie jakies ciekawe miejsca, zeby fajnie poexpic??
Jozefina12
22-06-2010, 15:34
Level:54
Magic:45+
Prof: MS
PACC:tak
EQ:focus cape, blue legs, boh, spellbook of enlithment, woi/wand of voodoo, hat of the mad
Wrocilam do Tibi po kilku latach nie grania(ostatnim landem jaki wowczas wprowadzili bylo ankrahmun)
Doradzce gdzie expic, najlepiej 60k/h+ bez waste lub wiecej z waste.
p.s
Jezeli doradzicie mi cos na liberty, port hope, yalahar lub svargron, prosze wrzuccie ew link do jakiegos cam'a przykladowego z huntem.
p.s2
Nie nawidze dragow :P
Dzieki
A JA MAM 10 LVL SORCERER Z 2LVL MAGIC W CARLIN. gdzie mam expic zeby dobrze roslo magic lv i co najmniej 10k na godziene expa?
poharatany
22-06-2010, 23:16
@up: może trolle na motls ? albo trolle koło thais, albo trolle na foldzie, jakieś trolle w każdym bądź razie.
a ja znowuż
knight 36 lvl, 70\70, g-arm,k-legi,crus helmet, vampirka i bs albo blackstell sword, ; żeby był dobry eksp bez waste i robienia lootbagów
knight-kuba
22-06-2010, 23:48
100ed
eq dobre zeby wyciagnac 150k+ expa/h
szukam jakiejs ciekawej miejscowki a nie tylko dl/wyrmy
102ek sux skille 80 sword
100k/h cos ciekawego
swiat no-pvp
Level:54
Magic:45+
Prof: MS
PACC:tak
EQ:focus cape, blue legs, boh, spellbook of enlithment, woi/wand of voodoo, hat of the mad
Wrocilam do Tibi po kilku latach nie grania(ostatnim landem jaki wowczas wprowadzili bylo ankrahmun)
Doradzce gdzie expic, najlepiej 60k/h+ bez waste lub wiecej z waste.
p.s
Jezeli doradzicie mi cos na liberty, port hope, yalahar lub svargron, prosze wrzuccie ew link do jakiegos cam'a przykladowego z huntem.
p.s2
Nie nawidze dragow :P
Dzieki
polecaw water elementale, exp zayebisty, sa na poludnie od port hope napewno znajdziesz
Pilarenko
23-06-2010, 10:16
14 lvl Sorcerer, bardzo dobre EQ jak na swój lvl (warrior helmet, blue robe, plate legs, dragon shield - nie pytać skąd mam :P). Rotwormy są już średnio wystarczające. Dodam, że FACC.
UP:Kopalnie, elvenbane, możesz sprobowac na tombie pod cyclopami tylko uwazaj na ghoule i nie schodz za nisko.
--- sawczu dodał 2 minut i 15 sekund później ---
knight 36 lvl, 70\70, g-arm,k-legi,crus helmet, vampirka i bs albo blackstell sword, ; żeby był dobry eksp bez waste i robienia lootbagów
EF, Mount sternum,
Sequenzo
23-06-2010, 21:28
Hmm, to może ja zobaczę co Wy Mi zaproponujecie ;);)
Więc... 198 RP, 263EK, 56ED, 48MS :):)
Co do Ek-a to mam już dość siedzenia na POI(z guild) i Frostów(minimum 3h dziennie :/)
Co do RP-ka (All Moje Levele wbiłem na Dragach, DL-ach, Nightmarach) więc zaproponujcie coś fajnego ;]
56ED... od 40 do 56 lvl-a męczę Dragi ;) i Taski robiłem
48MS (all levele wbite na Dwarfach)
JUZ mam 14 lvl mag. lvl 7 i zara 8 i kilka runow PF. eq: dwarven shield, plate armor, plate legs, leather boots, soldier helmet. o jakie itemy mam sie starac i gdzie potem expic? po ile chodzi dark armor, dragon shield i blue robe i jakie staty te itemy maja? co jest lepsze od leather boots, ile kosztuje, i jak to zdobyc?
Sequenzo
24-06-2010, 13:39
JUZ mam 14 lvl mag. lvl 7 i zara 8 i kilka runow PF. eq: dwarven shield, plate armor, plate legs, leather boots, soldier helmet. o jakie itemy mam sie starac i gdzie potem expic? po ile chodzi dark armor, dragon shield i blue robe i jakie staty te itemy maja? co jest lepsze od leather boots, ile kosztuje, i jak to zdobyc?
Dlaczego nie możesz zajrzeć na Tibia.pl ?? Tam Wszystko masz co ile ma Defa itd... A o ceny to na tibia-wiki jest ;];]...
Ponawiam :
Hmm, to może ja zobaczę co Wy Mi zaproponujecie
Więc... 198 RP, 263EK, 56ED, 48MS
Co do Ek-a to mam już dość siedzenia na POI(z guild) i Frostów(minimum 3h dziennie :/)
Co do RP-ka (All Moje Levele wbiłem na Dragach, DL-ach, Nightmarach) więc zaproponujcie coś fajnego ;]
56ED... od 40 do 56 lvl-a męczę Dragi i Taski robiłem
Dlaczego nie możesz zajrzeć na Tibia.pl ?? Tam Wszystko masz co ile ma Defa itd... A o ceny to na tibia-wiki jest ;];]...
Ponawiam :
Hmm, to może ja zobaczę co Wy Mi zaproponujecie
Więc... 198 RP, 263EK, 56ED, 48MS
56ED... od 40 do 56 lvl-a męczę Dragi i Taski robiłem
Palkiem polecam Ghastly dragony w pałacu Zao (370k exp, loot zayebisty), banute (ss, hydry i meduzy), jaskinia meduz na Talahu,Dark Torty na Poi(solo juz da rade), kopalnie svar(exp max 250k ale dobry loot), hellspawny+plagi w yala,ewentualnie demce na taska na goromie lub za tp w yala, grim reapery na drefii/yala oraz takze behe na forbidden lands(exp mniejszy ostrzegam)
Co do ek to nie znam sie nazbyt ale mysle ze banute rowniez bedzie lajtowo i te hellspawny
Sequenzo
24-06-2010, 14:35
Palkiem polecam Ghastly dragony w pałacu Zao (370k exp, loot zayebisty), banute (ss, hydry i meduzy), jaskinia meduz na Talahu,Dark Torty na Poi(solo juz da rade), kopalnie svar(exp max 250k ale dobry loot), hellspawny+plagi w yala,ewentualnie demce na taska na goromie lub za tp w yala, grim reapery na drefii/yala oraz takze behe na forbidden lands(exp mniejszy ostrzegam)
Co do ek to nie znam sie nazbyt ale mysle ze banute rowniez bedzie lajtowo i te hellspawny
No, już byłem obczaić sobie RP-kiem Banute.. Szczerze mówiąc prawie mam 300lvl Knightem i nigdy tu nie byłem xD.. na Ghastly Dragach Siedzę Knightem ;D;D.. Co Do Meduz to Fajnie się expi, ale ciągle mi ktoś wpada ;]... Kopalnie Svar zacznę expić Pallkiem jak wbije z 220lvl ;];]... a co z ED i MS ?? ;]
na tibia-wiki zadnych cen itemow nie znalazlem.
na tibia-wiki zadnych cen itemow nie znalazlem.
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Dragon_Shield
Wartość: 3.500 - 5.000 gp.
http://www.chrkcheung.com/images/misc/facepalm.gif
Sequenzo
24-06-2010, 16:26
wchodzisz na tibia-wiki.net, później bierzesz zakładkę "Przedmioty" i np... "Pancerze" klikasz np... na "Crown Armor" i masz "Wartość: 10.000 - 14.000 gp."
NieznanyNikomu
24-06-2010, 23:54
40 Pall.
83 dist, 70 shield.
Demon Shield, Pall Armor, Blue legi, Bohy, Crus Helmet, Platinum Amulet.
Do tej pory expiłem i zbierałem loocik na ofe. Obrzeża no i warlordy w środku. Tak się składa że niedługo (być może jutro) będzie pacc. Chciałbym się dowiedzieć gdzie expić na paccu ową postacią oraz gdybym nie miał pacca. GSy dogonią? oczywiście 42 lvl i z enchanted spearami. Może jakieś inne propozycje?
Z góry dziękuje
Sorcerer 30 lvl FACC PVP
EQ - Hat of the mad, Blue robe, Blue legs, BOH, vampire shield, woce LUB
Dark helmet, plate armor, plate legs, leather boots, dwarven shield
Chciałbym jak najszybciej wbić 40-45 lvl, ale kompletnie nie wiem gdzie jest dobry exp. Expie na tombie FACC, ale tam jest pełno ludzi w dzień i w nocy. Nie wiecie może gdzie byłby "super" exp dla mnie, aby szybko wbić ten 40-45 lvl? Bardzo proszę o pomoc. Doradźcie także jaki set włożyć i jaką rózgę.
Niedawno skończył mi się PACC i muszę trochę poczkać zanim kupię kolejny, więc jestem uziemiony na FACClandzie.
Gdzie może expić bez dużego waste druid z 43 poziomem i takim samym Mlev?
Eq - Blue set, Demon Helmet, BoH, Vampire Shield.
Dodam, że gram na Harmonii więc expowiska są raczej zapełnione, a zależy mi na szybkim wbiciu 50 lev.
Up Mozesz sprobowac dragi venore, tam bedzie najszybszy exp tak sadze.
A tak normalnie wszystkie dwarfy, cyce, moze orc fortess? Ale nie znam sie za bardzo na drutach :P
Teraz ja
Level: 89
Skille: 91/73
Eq: Demon helmet, Paladin Armor, MMS,Golden Legs, Bohy/softy, moga byc assasin starki, rsy, czy arbalest i p bolty :)
Macie jakies ciekawe miejsca, zeby fajnie poexpic??
Jak narazie expie na wyrmach i jest fajnie, przy full staminie 200k+/h, ale zaczyna mi sie nudzic. Znacie cos rownie fajnego?
52 pall
77dyst/57shield, 12mlvl
EQ:RH, Demon shield, rsy, blue legs, boh, pall armor
FACC
Gdzie expic zeby bylo ponad 40k+ moze byc lekkie waste.
Palladyn 25 lvl, 8mlvl - skille 60/43 - walczę royal spearmi. jestem świeżo po hacku, więc nie mam dobrego eq. co polecicie poza cycami i ghoulami?
@up
Najlepiej "tomb" pod MS, dobrym wyjściem będą też kopalnie z dwarfami.
dzięki, dzięki.. widzę, że nic innego nie znajdę jednak na tym lvl
Witam,
ostatnio wróciłem do gry i nie wiem gdzie expic swoim knightem
LVL: 42
SKILLE: 75/75
EQ: RH, DSM, MMS, K LEGI, BOH'y i BRIGHT SWORD
PS. może być małe waste :)
@up
- Cyklopy (thais/poh)
- Kopalnie dwarfów
- Forteca Elfów
- Mintwalin (uważaj na duże grupy minosów)
- Tomb pod MS
Witam,
moja postać przedstawia się następująco:
Lvl 42, PACC, skille: 74/74, eq: golden armor, cru helmet, k legi, bohy, bright sword, vampa (profesja: Knight).
Obecnie expie na mutated humanach.
Szukam czegoś gdzie jest dużo expa i może być małe waste.
Prosze pisać obok expowiska ile k/h, mi by odpowiadało 60k/k albo więcej (gdy stamina jest poniżej 40, czyli NIE dostajemy +50% expa ;P)
Pozdrawiam,
xpt ;)
60k/h bez waste to zdecydowanie mogę Ci polecić żółwie. ;)
merphius
27-06-2010, 15:31
Ja expie na mutantach gdzie mam o wiele gorsze skile niż ty ale 56 lvl i wyciągam po 65-75k bez bonusa ...
dugi122333
27-06-2010, 21:43
Sytuacja ma się następująco:
ED PACC
45 lvl
40 Mlvl
Eq wiadomo do mlvl tylko nie mam legsów i BOHów
Hailstorm Rod
dostęp do yalahar
Potrzebuję w szybkim czasie zarobić, a więc gdzie będę miał największy profit w jak najkrótszym czasie
Z góry dziękuje za pomoc! ~~Pozdro
Sequenzo
28-06-2010, 09:01
Sytuacja ma się następująco:
ED PACC
45 lvl
40 Mlvl
Eq wiadomo do mlvl tylko nie mam legsów i BOHów
Hailstorm Rod
dostęp do yalahar
Potrzebuję w szybkim czasie zarobić, a więc gdzie będę miał największy profit w jak najkrótszym czasie
Z góry dziękuje za pomoc! ~~Pozdro
Tomby, Taski ;)
dugi122333
28-06-2010, 12:51
@up
A tak dokładniej to który tomb ?
Predatorcia
28-06-2010, 14:17
Druid (facc) 30 lvl,40 mlvl, non-pvp, bohy,blue robe, gdzie udać się expić? FE i na guardy?
@up
Gurady, tomb pod MS i ewentualnie cyklopy.
MAM 18 lv sorca z 12lv magii i 20lv shieldingu. eq to: plate armor, plate legs, leather boots, wand of dragonbreath, dragon shield i dark helmet. gdzie mam expic i jaki tam tryb walki wlaczyc zeby nie dednac tam?
Konto : Pacc
Profesja : Sorc
Level : 69
Mlvl : 54
EQ : Zwyczajne + softy
Wymagania : Byłoby dobrze żebym wychodził na plus
Sequenzo
29-06-2010, 12:57
@up
A tak dokładniej to który tomb ?
Masz Kilka Tomb w Ankh~... Więc wybierz sobie ;);)
Wbij ten 50lvl i śmigaj na Dragony ;);)
Hmmm, Dragi, Tomby, Barbarian Camp(najlepiej zrobiony Postman), Żółwie(Postman też się przydaje)
dugi122333
30-06-2010, 02:03
A tam dragi... na Worker Golemy próbuj ;D
możesz jeszcze zobaczyć:
-gorome
-bonebeast island
-Djinny
-jak masz jakiegoś kumpla to na hydry
Sam sobie odpowiem na pytanie gdzie najlepiej expić 45 druidem żeby wyjść z dość dobrym profitem. Kolega polecił mi tą miejscówkę, ale może komuś jeszcze się ta informacja przydać. A więc: Djiny ! robimy pierwszą misje u green djinów i najlepiej na yalahar na blue djiny iść. Ta dzielnica jest stale otwarta ale, żeby wejść do djinów trzeba mieć zrobioną pierwszą misję.
Mam nadzieje, że to komuś pomoże tak jak mi xD
DarQScream
30-06-2010, 12:53
Profesja: Knight
Konto: Facc
Skill Axe: 73
Eq: Marne / K set + duperele
Poszukuje:
- Miejsca z dużym expem. Pieniężnie minimum na zero.
- Miejsca na robienie samego profitu.
Exodusdge
30-06-2010, 15:44
Potrzebuje rady ;D gdzie expić aby był dosyć dobry + i duży exp/h
PACC/FACC:FACC
LEVEL:54
PROFESJA:PALLADYN
SKILLE:77/57
EQ:Royal Helmet, Palladin Armor, Blue legs, Demonka, Bohy, RSY, Platinum amulet
Ile kasy mam? 50-60k po sprzedaniu Blue legsów, platinum amulet(nie z EQ) i paru innych itemek pewnie tyle będzie.
I jeszcze gdybym miał 60 lvl to gdzie expić wtedy? Bo będę mieć PACC na 100%
A i jeszcze jedno:
WASTE NIE WCHODZI W GRE, GDYŻ ZBIERAM NA SOFTY!
Ludzie jest tyle pytań takich jak panowie 2x up , że po co po raz kolejny je zadajecie? Zajrzyjcie do poradników "Gdzie expic" a nie co chwile jest jakiś post od FACC - Gdzie mam expic z profitem i dobrym expem. Na Facc nie ma takich miejsc! Orc Fortress , Vdl , Guardy. Na każdej z tych miejscówek będzie dobry exp + dobry profit , jeżeli :
1. Nie ma botów
2. Macie post-mana.
3. Dobry resp
I nie ponawiajcie TAKICH PYTAŃ!! Bo wtedy temat ten mija się z celem. Ciągłe odpowiadanie na te same pytanie - nudzi i frustruje!
mich2401
30-06-2010, 20:10
Gdzie expić 29 ms?
Eq spirit cloak, steel helmet, boots, dragon shield, woce, p-legs
Mlvl: 28
Lvl 29
Pacc
Prosiłbym o miejscówkę gdzie nie musi być duży exp byle być na + i żeby był profit. Pozdrawiam
59 ms, żeby było na 0 lub na plus, na ancientach fajnie, duży zarobek, duży exp, jednak ile można expić na tym samym, szukam alternatyw :).
Witam ;p
Lvl: 8
Skill 60/60 (gdy wbije 20lvl dobije 70/70)
Eq: Warior Helmet, Crown Armor, K Legs, BOH, Vamp Shield, Serpent Sword
Mam pytanie gdzie expic do 30-40lvl? Nie chodzi mi tu o jedno miejsce tylko abyście podali do którego lvl'a gdzie expić a potem gdzie sie przezucic itd.
Z gory Dziekuje. ;P
dugi122333
01-07-2010, 12:05
@up
Szkoda, że nie napisałeś czy FACC/PACC no ale ok ;p
Po pierwsze nie potrzebnie nosisz BOHy - na tym lvl prawie w ogóle nie widać różnicy w prędkości i bardzo łatwo paść wystarczy jakiś kick... a jak spadną BOHy to będzie nie ciekawie ^^
Teraz do rzeczy:
FACC:
-8lvl Rotywormy, Gobliny, Trole, Dwarfy, Amazon Camps,
-20lvl Dwarf Soldiery, Ghoustland, Elvenbane
-30lvl Dwarfy soldiery (można dodawać guardy), Ghoustland, Mt. Sternum, Shadowthorn
-40lvl Guardy i wszystko co wyżej + Mintwalin
PACC:
-8lvl Trole i Gobliny na Edron, Roty w LB
-10lvl Larvy, Roty
-20lvl Scaraby, Tomb (Penisula)
-30lvl Scaraby, Tomb, Laguna <--najlepszy wybór
PIROCHEMIK
01-07-2010, 18:53
Gdzie expić knightem 31 lvl,skille 50/50,set :DSM,Demon Shield,Dragonbone staff
RH,BoH,Zaon legs.Najlepiej jeśli by się zwracało za potiony , ew. wychodził bym na zero.Pacc kupie na jakimś 50-70 lvlu.Zależy mi najbardziej na jak najszybszym wbiciu 50 lvla.
@up
Na 30 lvl soldiery?Expa z nich tyle , że już lepiej nie będe mówić...Guardy knightem 30 poziomowym ?Jeśli masz full set albo skille 70/70 + to tak. Mt. Sternum?W którym miejscu?Na górze to porażka poprostu.Tomb to jedyne rozwiązanie.Szkoda tylko ,że nieumarli nieźle walą.Na ghostlandzie to też mógł byś napisać w jakich jaksiniach , na jakim poziomie.Shadowthorn to jedyne rozwiązanie,napisze jeszcze tylko ,że to miejsce kochane pzez botów i na 1 elfa przypada 3 graczy.Połowa expowisk FACC jest poprostu zje.... , a druga połowa oblegana.Chcerz mieć 100 lvl?Proste rozwiązanie:kup PACC!
dugi122333
01-07-2010, 19:14
Gdzie expić knightem 31 lvl,skille 50/50,set :DSM,Demon Shield,Dragonbone staff,
RH,BoH,Zaon legs.Najlepiej jeśli by się zwracało za potiony , ew. wychodził bym na zero.Pacc kupie na jakimś 50-70 lvlu.Zależy mi najbardziej na jak najszybszym wbiciu 50 lvla.
A nie prościej było spojrzeć posta wyżej ? ?
Lvl: 84 EK PACC
Skille: 81/80
Eq: mpa,rh,g legs,softy, ave
Gdzie moge expic oprocz dragow?
61 ms, żeby było na 0 lub na plus, na ancientach fajnie, duży zarobek, duży exp, jednak ile można expić na tym samym, szukam alternatyw .
Slazzenger
01-07-2010, 22:06
28 MS Moze byc waste byle bardzo szybki exp! Gdzie expic?
28 MS Moze byc waste byle bardzo szybki exp! Gdzie expic?
Ja na twoim lvlu expiłem w podziemiach ankrahmun z gfb, tam gdzie scaraby, jest ich tam po 6 bijesz z exevo flam hur/ gfb i exp wychodzi z 50-60k/h, profit na zero jeżeli masz swoje runy.
Ludzie jest tyle pytań takich jak panowie 2x up , że po co po raz kolejny je zadajecie? Zajrzyjcie do poradników "Gdzie expic" a nie co chwile jest jakiś post od FACC - Gdzie mam expic z profitem i dobrym expem. Na Facc nie ma takich miejsc! Orc Fortress , Vdl , Guardy. Na każdej z tych miejscówek będzie dobry exp + dobry profit , jeżeli :
1. Nie ma botów
2. Macie post-mana.
3. Dobry resp
I nie ponawiajcie TAKICH PYTAŃ!! Bo wtedy temat ten mija się z celem. Ciągłe odpowiadanie na te same pytanie - nudzi i frustruje!
No cóż są ludzie którzy nie wiedzą gdzie expić i w dodatku większość z nich jest po prostu leniwa nie chce im się szukać poradnika o danej profesji. Wejdą sobie na forum i liczą na szybką odpowiedz.... Ale od tego jest przecież ten temat. Oczywiście jest trochę żenujące gdy w krótkim czasie pojawią się 2 lub nawet więcej podobnych postów. Wynika to tylko i wyłącznie z ludzkiego lenistwa. Było by miło gdyby ludzie poczytali chociażby z nudów wcześniejsze posty i może znajdą jakiś post z odpowiedzią na dręczące ich pytanie "gdzie mam expić xxx postacią..." jeżeli oczywiście posiadali by zbliżone postacie.
Sequenzo
03-07-2010, 09:24
Niby temat się nazywa " Gdzie mam Expić? Porady dla niezdecydowanych". Każdy chce nabić posta pisząc np..."Gdzie expić 50 Knightem" bo każdy może co innego zaproponować.
64 ms gdzie expić :). Na razie expie na: ancientach w ankh/ dragach w ankh, darashii, edron/ na bog raiderach/ na ancientach/ na cultach. Szukam alternatyw :).
Sequenzo
04-07-2010, 09:52
64 ms gdzie expić :). Na razie expie na: ancientach w ankh/ dragach w ankh, darashii, edron/ na bog raiderach/ na ancientach/ na cultach. Szukam alternatyw :).
Barb Camp ?? :)
dugi122333
04-07-2010, 13:12
Prosze ;p
-Goroma
-Bonebeast
-Djinny/Yalahar
-Necro-Yalahar
-Mutated...
-Od 70 spokojnie worker golemy
-Tomby za TP
Teraz pytanie ode mnie trochę z innej bajki. 15 Knight skile 45/45, a pytanie brzmi: gdzie mogę fajnie poskilować np jakaś dobra miejscówka z rotami czy coś?Potrzebuje miejsca żeby doskilić do 55 potem już znam fajne miejsca ze Slime ;p Aha dodam że eq jest dobre (knight set Demonka crus helmet) Facc i Pacc Area
wiktorek1311
04-07-2010, 16:53
Elo ! ;d
Mój kumpel dał mi hara 54 lvl knight na Honerze (NoN PVP) :P
I mam pytanie ;d poniewaz nie miałem jescze postaci z levelem 40 + ^^
Postac jest bez eq skille 65/65 i teraz nie wiem jak zarobic na eq ;s i na jakie eq
I gdy juz bd mial to eq to gdzie moge isc expic zeby byl profit i ladnie exp lecial
(Facc) Pozniej pomysle o paccu.
Pozdro 8o
@up
Zarób najpierw na podstawowe eq czyli p set, steel helmet, dwarven shield + jakaś broń. Potem lecisz na cyklopy. ;)
wiktorek1311
04-07-2010, 21:37
No więc zrobiłem takie eq o jakim mówiłeś i serpent sword.
Ile mam kasy tam zarobić na tych cycach?? I co zbierać cennego z ich loota ?
Pozdro ^^
Halberd, dark helmet, cyclops trophy. Poleciłem Ci cyklopy ze względu iż możesz tam sobie w miarę poexpić i dodatkowo zdobyć kasę na lepsze eq. Jak już je będziesz miał to zajrzyj do poradnika dla knighta który znajduje się na tym forum.
Lvl: 84 EK PACC
Skille: 81/80
Eq: mpa,rh,g legs,softy, ave
Gdzie moge expic oprocz dragow?
Hmm.... rzuki pod carlin beda idealne:).
Ponawiam pytanie
Hmm.... rzuki pod carlin beda idealne:).
Bardzo zabawne, tylko co to sa rzuki?:)
Gdzie mogę expić 21 RP? Dista mam 60~.
Tibijczyk222
05-07-2010, 13:55
Gdzie najszybciej expić 8 sorcem? Chcę szybko wbić 13,14 i cisnąć tomby -1.
Ofc pacc
@up
Roty darashia, larvy ankrahmun.
dugi122333
05-07-2010, 17:27
Gdzie mogę expić 21 RP? Dista mam 60~.
Idź narazie na jakieś larvy i roty (ankh, darashia) dobij 25 i leć na penisula tomb, chociaż ja już teraz bym poszedł. Jak już wbijesz ten 25 zakładasz Royal Speary i na Penisula jest naprawdę ogień, dobry exp i dobra kasa ;d możesz tam siedzieć do 40. Potem polecam Piraty Nargor
pozdr.
Tylko problem w tym że na larvy/roty już patrzeć nie mogę :D Myślę że dam rade ogarnąć na 21 lvl'u tego tomba.
dugi122333
05-07-2010, 20:59
@up
No pewnie że tak jak masz dobre łącze i umiesz uciekać to nawet jeden potek ci nie zejdzie ;p Aha i taka wskazówka. Expij na najniższym lvl (ale przed TP!) i jak zejdziesz schodkami na ten poziom to biegaj tylko tam w lewo po lewej stronie od schodków. Po prawej to strata RSów tylko :)
LeaveMeAlone
05-07-2010, 21:27
Gdzie expić - RP(pacc do aktywowania) 31 lvl. Skill 70 + 2 Mlvl 12.
Kumple mówili o:
-Yalahar elfy (te koło dragonów)
-Mino Yalahar
-Mino darashia podziemia
-tarantule ph
Szukam około 45k/h exp. Może być małe waste, aczkolwiek nie w stylu 30k waste na godzinę. :)
Z góry dziękuję.
dzagalol
05-07-2010, 22:24
Gdzie moge expic 30ed 38mlvl z eq zeby byl duzy exp moze jakies male waste prosze o odp
Griendly
05-07-2010, 23:27
34 ms, server Hardcore-PVP
Eq zwyczajne + bohy.
Gdzie expić żeby:
a) wychodzić sporo na plus + conajmniej 20k exp /h
b) wychodzić na lekki plus + dobry exp
c) wspaniały exp + wychodzić na zero
Pomóżcie, nigdy nie miałem pacc :P
Gdzie expić 33 sorciem i 18 pallem na facc? Eq zwykłe.
dugi122333
07-07-2010, 12:41
34 ms, server Hardcore-PVP
Eq zwyczajne + bohy.
Gdzie expić żeby:
a) wychodzić sporo na plus + conajmniej 20k exp /h
b) wychodzić na lekki plus + dobry exp
c) wspaniały exp + wychodzić na zero
Pomóżcie, nigdy nie miałem pacc :P
Ciężko będzie spełnić takie wymagania ;p To jest najgorszy okres dla maga... Musisz go przetrwać!
Próbuj Tomby zbieraj loot bagi to może na plus wyjdziesz...
Larvy Scaraby Rotwormy i inne dziadostwo...
Raczej zbyt dużego wyboru nie masz
Musisz pocierpieć i wbić tak 40 lvl raczej dużego zarobku nie będziesz miał ;p twój cel to wyjść minimalnie na plus żeby się za potki zwróciło
Jak już wbijesz 40 lvl załatw sobie jeszcze coś z terra setu i zacznij próbować na Ancient Scarabach. Bierz max jednego na siebie. Na tym lvl możesz też iść na Djinny (wykonaj green djiin quest i początek explorer society żeby mieć dostęp na yalahar - djinny są od razu po lewej stronie w dzielnicy magicznej) Będziesz miał tam dobry zarobek i dość dobry exp.
Tyle narazie z mojej strony. Pozdro!
DarQScream
07-07-2010, 13:34
Konto: Facc
Eq: Marne / K set + duperele - Czekam na Banshee Questa
Poszukuje:
Dodatkowe : Chciał bym się także dowiedzieć jak by to wyglądało gdybym kupił PACC. Chodzi mi głównie o wzrost exp/h.
LeaveMeAlone
07-07-2010, 16:10
35 Rp 72 prawie 73 dist.
Expie teraz na crypt shamblerach +ghoul w yalahar. Kasa sie sypie niemilosiernie tylko exp jest sredni. Czy dam rade swobodnie expic na dragonach w yalahar? Jesli tak to w ktorej dziurze? A moze byscie cos innego zaproponowali?
Z góry dziekuje.
dugi122333
07-07-2010, 16:24
35 Rp 72 prawie 73 dist.
Expie teraz na crypt shamblerach +ghoul w yalahar. Kasa sie sypie niemilosiernie tylko exp jest sredni. Czy dam rade swobodnie expic na dragonach w yalahar? Jesli tak to w ktorej dziurze? A moze byscie cos innego zaproponowali?
Z góry dziekuje.
Na dragi się nie opłaca iść...
Idź na Penisula Tomb. Zrób questa i na Piraty Nargor się fajnie expi. Dragi możesz sobie tak 4 fun bić w yalahar są pod Elfami w dzielnicy cudzoziemców.
Możesz też popróbować barbarian Camp Helheim Cyclopolis albo dalej coś szukać na yalahar.
Pozdro
Diablo91
07-07-2010, 16:25
LeaveMeAlone
Polecam:
- muted humany na yalahar (0 i -1, a dokładniej respawn z x1 muted ratem)
- arena (również yala~~)
Co do dragów nie wiem, nie expiłem tam :P
DarQScream
Facc? Eh już mnie nudzi pisanie X razy tych samych miejscówek, no ale ok:
- Dwarfy Guardy
- Mintwalin
- Cyklopy północ thais (zazwyczaj zawalone)
- Undeady pod thais (zazwyczaj zawalone)
- Więzienie w Khazzardon. (Prosty quest na klucz, i mam fajny resp dla siebie:))
Topic:
Co polecacie bić 95 elite knightem (skille 87/86, EQ: MPA, G-LEGI, SKULL HELMET, MMS, BOHY, SCA)? Zarówno dla expa (może być nawet duże waste, ale by łatwo nie paść) jak i dla zarobku?
dugi122333
07-07-2010, 17:49
@up
Może Frosty dla Expa
A dla kasy barb Camp
DarQScream
08-07-2010, 16:54
Dobra to znowu Ja, tylko tym razem z Pacc ;x
Profesja: Elite Knight
Konto: Pacc
Eq: Warrior Helmet, Crown Armor, Knight Legs, Crown Shield, Heroic Axe
Poszukuje:
Diablo91
08-07-2010, 17:12
@up
Dla zarobku:
- Małpy
- Laguna islands (żółwie)
- Minotaury (Darashia) [loot bagi, kasa miodzio]
- Muted Humany (Weź duużo bp, kasa leci jak woda, exp myśle ok. 45-60k/h :) ).
Dla Expa:
- Piraci (Yalahar, Nargor)
- Dragi (D lair ank~, Darashia, D lair Edron)
- Cyclopolis (poziom z dromami i smithami, ok. 70k/h można wycisnąć)
- Muted Raty (Yalahar, polecam zająć x2 wieże na wzniesieniu, exp + kasa miodzio).
@dugi122333
Frosty bije nie kiedy, ale jeśli chodzi o moby z tym expem wole DLe Darashia :).
Witam, aktualnie posiadam 72 RP z 92/78. Expić jak wiadomo mogę na Darashi i robić taski, ale po mału mnie to nudzi, gdyż albo jest zajęte bardzo albo po prostu człowiek ma dość jednego miejsca. W takim razie gdzie by można było jeszcze się wybrać by poexpić?
Witam, aktualnie posiadam 72 RP z 92/78. Expić jak wiadomo mogę na Darashi i robić taski, ale po mału mnie to nudzi, gdyż albo jest zajęte bardzo albo po prostu człowiek ma dość jednego miejsca. W takim razie gdzie by można było jeszcze się wybrać by poexpić?
Quary pod Tyrsung
Gdzie szybko poexpic.
Palek<FACC>
Lvl.12
Skile. 60/50
Mlvl.5
Eq.Noble armor,dragon shield,crown helmet,bohy,plate legs
Na expienie moge wydac okolo 5k
@up
Fibula, tomb pod Mount Sternum, cyklopy MS, amazon camp venore.
thomson1708
11-07-2010, 16:38
23 sork
Pacc
10k do waste
LeaveMeAlone
11-07-2010, 16:39
Witam, znowu się zastanawiam. 45 RP 75 Dist.
Prosiłbym o wypisanie:
-Duuuzy exp, waste(proszę rownież wypisac dla 55 rp~ 78 dist~)
-Git exp, 0 lub + lekki(proszę rownież wypisac dla 55 rp~ 78 dist~)
-Super-kasa
GDZIE EXPIC??
RP LVL68
SKILE 81/55 razem z pall armor
eq: pall armor,g leg,demon shield,boh,rh,pall amo
proszę napisać expowiska z waste i z malym waste i jak największa kasa
@Thomson
Zdecydowanie Tarpit tomb -1 i -2.
LVL: 23
prof: Knight
eq: k set + c helmet
skill: 56/53
FACC
Gdzie expić ? siedze na dwarfach na razie.. a puźniej ? alternatywy ?
thomson1708
12-07-2010, 14:23
@up
Ghoule na facc tombie, Ghost land, amazon camp, cyce(waste)
Moze bedziecie bardziej pomyslowi xD
Level: 90
Skille: 91/74
Eq: Demon helmet, Paladin Armor, MMS,Golden Legs, Bohy/softy, moga byc assasin starki, rsy, czy arbalest i p bolty
Macie jakies ciekawe miejsca, zeby fajnie poexpic?? <nie mniej niz 150k/h>
Jak narazie expie na wyrmach i jest fajnie, przy full staminie 200k+/h, ale zaczyna sie robic monotonne. Znacie cos rownie dobrego?
Moze bedziecie bardziej pomyslowi xD
Level: 90
Skille: 91/74
Eq: Demon helmet, Paladin Armor, MMS,Golden Legs, Bohy/softy, moga byc assasin starki, rsy, czy arbalest i p bolty
Macie jakies ciekawe miejsca, zeby fajnie poexpic?? <nie mniej niz 150k/h>
Jak narazie expie na wyrmach i jest fajnie, przy full staminie 200k+/h, ale zaczyna sie robic monotonne. Znacie cos rownie dobrego?
Spróbuj na Serpent Spawnach z asami, na takim małym lvl jest to troche niebezpieczne, ale ja już tam walilem od 93lvl. ;)
Jestemzbychoaty
12-07-2010, 21:47
Na ss-ach bedzie mial trudno, jak w miare ogarniasz to mozesz sprobowac dle, frosty, hydry
LVL: 23
prof: Knight
eq: k set + c helmet
skill: 56/53
FACC
Gdzie expić ? siedze na dwarfach na razie.. a puźniej ? alternatywy ?
Amazon camp venore, tomb pod MS, fibula rotwormy, forteca elfów/cyklopy (doskilluj trochę)
Griendly
13-07-2010, 01:48
hej, to znowu ja, zadam następne pytanie:
45 MS, świat hardcore-pvp, bez możliwości kupienia żadnych magma setów itp
Gdzie mam expić? Ancienty? Ale który resp? Bo nie moge znaleźć, znalazłem jakąś kope ale bez ancientów, tak żebym dał rade pojedynczo, chyba że mi gdzieś indziej doradzicie ty z góry
GDZIE EXPIC??
RP LVL68
SKILE 81/55 razem z pall armor
eq: pall armor,g leg,demon shield,boh,rh,pall amo
proszę napisać expowiska z waste i z malym waste i jak największa kasa
moze ktos odpowie??
thomson1708
13-07-2010, 16:43
@up
Za dużo wymagasz
30 paladyn, 70 dist. Dragonka, crown helmet, belted cape, p legs.
Gdzie expić? chodzi mi o duży exp bez waste (oprócz tombów)
@Xyth
Proponuję Cyclopolis. Ja tam siedziałem dla kasy głównie. Jeżeli chodzi o exp to jest w okolicach 70 k na 40 levelu jak tam biegałem. W twoim wypadku zapewne mniej bo nie będziesz się zapuszczał na niższe poziomy. No chyba, że do wejścia użyjesz utany(jak dobijesz do tego levela) to czyszczenie przy wejściu a potem to już luz na całym piętrze. Szybko się je ubija. Uważać trzeba jedynie na smithy bo czasem upiją Cię i potrafią przywalić:) Co do potionów wcale mi nie schodziły.
Konto: Niestety FACC
Skill Axe: 85
Level: 64
Gdzie moge szybko poexpic?
thomson1708
14-07-2010, 12:27
@up
OF,Mintwalin,facc tomb, dwarf hell
DreamWalker
14-07-2010, 12:51
Sam już nie wiem gdzie wbijać
Byłem na
Tarpit tomb vampy
Crystal spidery
Poh
elementale nie wygladaja obiecajaco
eq
pal armor, zao legs, rh, demonka, boh, p ammy,
Skille
73/50 z armem
Pozdro ; )
Mroczny_Angel
14-07-2010, 14:28
Sam już nie wiem gdzie wbijać
Byłem na
Tarpit tomb vampy
Crystal spidery
Poh
elementale nie wygladaja obiecajaco
eq
pal armor, zao legs, rh, demonka, boh, p ammy,
Skille
73/50 z armem
Pozdro ; )
51 lvl hmm edron dragi> rs/enchanty
culty z enchantami w yala
LeaveMeAlone
14-07-2010, 17:48
Ponawiam:
50 RP 76 Dist.
Prosiłbym o wypisanie:
-Duuuzy exp, waste(proszę rownież wypisac dla 60 rp~ 78 dist~)
-Git exp, 0 lub + lekki(proszę rownież wypisac dla 60 rp~ 78 dist~)
-Super-kasa
33/34 paladyn
Skille - 65+/42+
eq mysle ze nie istotne;p
Chcialbym zebyscie mi polecili exp z 30/40 k expa na godzine gdyz na guardach 20+ ledwo wyciagam;/
Legerg94
16-07-2010, 08:21
Watpie zebys gdzie kolwiek tyle wyciagnol z takimi skillami, ale sproboj of
To sie inaczej zapytam
Gdzie moge expic palem
LVL:70 Skile 80/56 + pall armor czyli 82
EQ:rh ,pall armor,g legs,boh,mms
Prosze podac 2 propozycje
Sebciooo
16-07-2010, 12:03
To sie inaczej zapytam
Gdzie moge expic palem
LVL:70 Skile 80/56 + pall armor czyli 82
EQ:rh ,pall armor,g legs,boh,mms
Prosze podac 2 propozycje
poh,guardy
Sory Ale Zapomnialem Dopisac Ze Mam Pacca
Legerg94
16-07-2010, 17:39
dragi dara, wyrmy lb, piraty nargor, mutated raty, fro/dle z pb dla zabawy.
Witam gdzie polecacie expić 27(lvl) Druidowi z Paccem ?:baby:
Legerg94
18-07-2010, 18:18
mino dara/yala, cyclopolis, dworci z fsem, tarantule/crocodyle ph, mutated humany.
Jesli masz bohy i troche chajsu:
vamp hell, tarpit -3, guardy, mistroch, piraty yala.
mini1101
18-07-2010, 18:24
119 rp
skile: 92/67
Jakieś miejsce żebym miał z 230+k/h i najlepiej bez waste xd, lub małymi.
Dodam ze server pvp
Potrzebuje pomoc :P
50+ ed pvp PG PG
3kk na waste !
Chce szybko wybic sie czyli waste jak najbardziej wchodzi w gre prosze o pomoc. Roznie bedzie z blokerem, czyli prosilbym o miejsca gdzie moglbym solo sie pgowac ; p.
Legerg94
19-07-2010, 08:00
z blokerem:
quary - tera hur,
dl'e - ava
grimy - sd/flam strike
fro - thunderstorm
hellspawny - ava
war golemy - vis strike
solo:
watery, fro/dle z sd
hmm i tyle mi do lba wpadlo.
dziubakw
19-07-2010, 15:32
Witam, mam takie pytanie gdzie radzicie expic
41 ek
eq; dsm, mms, k legi, crus helm, boh, platinium amulet, noble axe
skille 74/73
PACC
bez waste najlepiej i w miare dobry exp, tak gdzies 30km/h
moge do yalahar plywac jak cos, PLEASe doradzcie
DZIEKUJE JAK COS
Mariusz91
20-07-2010, 19:19
Druid, 25lvl,
FACC
sprzęt mam w sam raz dla druta. :)
Potrzebuje ciekawego miejsca na exp i zarobek. Nie interesują mnie kopalnie oraz tomb dla facców, gdyż tym pierwszym już mi się powoli odbija, a w tym drugim biega z 15 botów.
Pozdrawiam
Legerg94
20-07-2010, 20:16
@41 ek
Mutated humany, malpki, mino yala, tarantule, zolwie, barby
@25 druid
Jak chcesz druidem poexpic to kup pacca, a jesli nie to mozesz jeszcze sprobowac mint albo draconie, ale cudow nie bdzie
tibianus88
20-07-2010, 20:58
Witam. Mam pytanie. Niedługo będe miał Pacc'a i właśnie nie wiem gdzie zupełnie iść expić. Chodzi mi także o to żeby jednocześnie był dobry exp jak i lot (potrzebuje gp).
19 (zaraz 20) knight
Skille 72/72
3 m lev
PACC
eq (knight set,warrior helmet,vampire shield oraz crimson sword)
Z góry dziękuje
lv:8
mlvl:0
prof: Sorecerer
Gdzie mam expic po wyjściu z roka, jestem teraz na wyspie przeznaczenia.
Czy po wyjściu na maina mam expi? Jak tak to gdzie i do którego lv.
Czy ternować mlvl? A może dopiero gdy bede mógł robic runy ? Jeżeli trenić to czym i gdzie najlepiej :)
thomson1708
20-07-2010, 23:30
@up
Cyce na ms, gobliny na fermour hill's, amazon camp,roty
gdzie mogę expic z kumplem na facc??
18 palek-50 dyst
18 sorc?
tibianus88
21-07-2010, 09:12
A na moje nikt nie odpowiedział ;/ to napisze znowu ^^.
Witam. Mam pytanie. Niedługo będe miał Pacc'a i właśnie nie wiem gdzie zupełnie iść expić. Chodzi mi także o to żeby jednocześnie był dobry exp jak i lot (potrzebuje gp).
19 (zaraz 20) knight
Skille 72/72
3 m lev
PACC
A świat to Harmonia
Jako, że 80 level się zbliża wielkimi krokami, a z nim możliwośc korzystania z assassin starów ma ktoś może jakieś ciekawe miejsca do expienia dla Pala 80 level ze skillami 95/80?
Astilinek
21-07-2010, 13:26
19 (zaraz 20) knight
Skille 72/72
3 m lev
PACC
A świat to Harmonia
spróbuj tarantule na tiquandzie, oczywiście razem z taskami, mino tower na darashii, scaraby na ank, dzielnica handlowa i cudzoziemców na yala (elfy, minosy,) dzielnica cmentarna ( ta część w której masz ghule i crypty)
żółwie na laguna islands, ogólnie masz mnóstwo ciekawych miejscówek.
prof: Pall
lv: 42
mlvl: 11
eq: paladynka, zaoan legs, c helmet, bohy, medusa shield, wale rs-ami
Prosze o podanie kilku expowisko na FACC, obecnie expie pod mont sternum.
prof: Pall
lv: 42
mlvl: 11
eq: paladynka, zaoan legs, c helmet, bohy, medusa shield, wale rs-ami
Prosze o podanie kilku expowisko na FACC, obecnie expie pod mont sternum.
Montsterum to zdecydowanie najlepsze miejsce dla palladyna , zwłaszcza na faccu.No ale jęśli chcesz coś lepszego to polecam spróbować Gsy na Crusader Helmet quest.Exp nie zachwyci bo wiecej niz 30k nie wyciagniesz.Ja tam podczas pobytu na faccu expilem, jade na samym foodzie z tym ,ze lvl mam sporo wyzszy.No ale napewno waste miec nie bedziesz , bo czasem moze nawet od 3 do 5 silkow na hunt spasc (cena za sztuke 7-8k) Do tego oczywiscie robisz lootbagi z p armorow i steel helmetow i wyciagasz swietny profit.Ja czasem z hunta mialem po 40k zarobku.
Jako, że 80 level się zbliża wielkimi krokami, a z nim możliwośc korzystania z assassin starów ma ktoś może jakieś ciekawe miejsca do expienia dla Pala 80 level ze skillami 95/80?
Bardzo dobre skille masz jak na 80 lvl. Interesuje mnie czy masz zrobione 50 pkt u Grizlliego , bo jesli nie , to masz jeszcze szanse skonczyc przed 90 lvlem (robiac misje na mutated ratach), z tym ze musial bys to bic bez przerwy.
No coz jesli chcesz sobie powastowac na 80 lvl z assasinek to jest kilka opcji.
-Darashia (Dle i Dragi) jesli duzo ludzi nie bedzie to powinienes miec 150-200k na godzine , ale waste niezle , zwlaszcza ze rzadko cos z dla leci.
-Okolnir (Frost dragony) Polecam te miejsce , z assasinkami lekko 200k powienes zrobic , trzeba tylko ostroznie lurowac Frosty bo czasem sa w grupie.
-Hydra Island (Oczywiscie jesli masz zrobiona gorome) - nie za bardzo lubie tam expic , no ale moze tobie przypasuje.
-Fenrock (Dle) Ale to jest niezłe waste i ciężko by ci było na takim lvlu
19 (zaraz 20) knight
Skille 72/72
3 m lev
PACC
A świat to Harmonia
Wyspa z żółwiami , roty (edron, darashia), zamek minosów za Darashią , możesz też chyba zaczynać taski na krokodyle.
gdzie mogę expic z kumplem na facc??
18 palek-50 dyst
18 sorc?
Niech kolega skilluje do 70 distance i 60 shieldingu.Jak już skille wbije , może ruszać na crypty lub cyklopy na Mount Sterum. Co do Sorca to spróbuj Ghule i ewentualnie Cyklopy ale to spore ryzyko.Postacią magiczną ciężko na faccu , zobaczysz jak wbijesz 30 lvl.
Sequenzo
22-07-2010, 10:16
Dl-e Fenrock, Okolnir z Blokerem :):)
Dl-e Fenrock, Okolnir z Blokerem :):)
Okolnir z blokerem ? Jeszcze expiac z ass ? Albo tam nigdy nie byles i nie wiesz co gadasz , albo moze masz jakies zle wspomienia z tamtad.
80 rp z takimi skillami mozna by tam nawet latac z power boltow.
Pewnie dlatego, że jest knightem i chce się ze mną umówić na randke na dragach :)
A, tak na serio to dzięki za propozycję. Spróbuję te frosty bo DL'e mnie strasznie irytują. A bez assassinów radę z PB np. radę na Maladzie? Pochodziłbym na GS'y dla tasków. Nie byłoby problemu?
Na Gs Island , bezproblemowo z rsami na samych softach mozna biegac , mozliwe ze czasem jakis smp pojdzie. Dla mnie osobiscie task na gsy jest nieoplacalny , bo za dlugo sie go robi a loot z bossa niespecjalny.Taski na mutated raty to podstawa jesli jeszcze nie masz 50 pkt.
Biegac na maladzie z pb to istne samobojstwo jak czasem cie dojada 2 gsy a nie ma gdzie uciec.Jesli juz tam chcesz isc , to uwazaj na dziury , przewaznie oznaczone przez graczy , bo jak w taka wpadniesz a bedzie sporo potworow nalurowane to raczej nie przezyjesz.
thomson1708
22-07-2010, 20:40
Gdzie szybko wyexpić 15 kine do 45 lvl mam skile 90/90/ PVP /PACC /300k do waste (tak z allegro)
Gdzie szybko wyexpić 15 kine do 45 lvl mam skile 90/90/ PVP /PACC /300k do waste (tak z allegro)
Do 30 lvla Zombie na Yalahar , pozniej dragi
27 MS, m lvl 28. Chce żeby exp był bez większego waste. Co polecicie oprócz tarpit tomb?
thomson1708
24-07-2010, 10:42
Spróbój na mino na darashii z loot bagiem ja tam 3k/h wyciągałem all górne piętra i -1 oraz -2 z (exori frigo) 28 sorcem z 36 m lvl
Chodzi mi bardziej o exp niż zarabianie. ;)
thomson1708
24-07-2010, 11:55
Chodzi mi bardziej o exp niż zarabianie. ;)
No to terramite na zao z flam hura + rozga lub yalahar mino albo elfy
Dzięki za odpowiedź. Co sądzicie o guardach/piratach z monkami?
Ja jestem sorciem i mam 50 lvl i 47 mlvl. Do tej pory expilem niezle w kopalniach. Gdzie moge teraz dobrze poexpic bez pacc?
Bartek143
24-07-2010, 14:42
60 lvl EK
70/68
5 mlvl
EQ (crusader helmet, crown armor, knight legs, BOH, Demon Shield, Mystic Blade)
PACC
Gdzie expić. Może być nawet z waste. Na kasie mi nie zależy tylko żeby się szybko wyexpić
60 lvl EK
70/68
5 mlvl
EQ (crusader helmet, crown armor, knight legs, BOH, Demon Shield, Mystic Blade)
PACC
Gdzie expić. Może być nawet z waste. Na kasie mi nie zależy tylko żeby się szybko wyexpić
F axe quest (dragi i dl) , Arena Yalahar
Jestem 46 palkiem na FACC,
77+2/62
EQ: Platinum Amulet, Crus Helmet, Pall Armor, Blue Legs, Demon Shield, BOH, royal speary
Mam do was kilka pytań:
Czy są jeszcze jakieś expowiska na facc area dobre dla mnie oprócz:
-Facc Tomb
-Cyclopy
-Venore Dragon Lair
-Beholdery na Hellgate
-Orc Fortress
-Guardy
-Draconia
Jeśli jest coś jeszcze wartego zainteresowania chciałbym wiedzieć co. Jeśli na coś jestem za słaby prosiłbym o podanie wymaganych skilli/lvl.
Czy Hellgate jest dla mnie lepszym wyjściem niż OF?
Dodatkowo chciałbym zapytać o Draconie, nigdy tam nie byłem, czy opłaca mi się tam iść? Czy jest to miejsce równie zapchane jak VDL? Czy jest gdzie uciekać? Ilu dragów mogę się tam spodziewać? Może ktoś ma jakiś poradnik bo nic nie znalazłem.
Czy opłaca mi się od 50 lvl kupić zaoan armor i z nim biegać na POH?
Ktoś up pisał o GS na crus helmecie. Ile potków brałeś? Biłeś up/down, czy normalnie? Często Cię doganiały? Biegałeś po obu poziomach z guardami?
GSS zawsze tak lecą, czy miałeś dużo szczęścia?
thomson1708
25-07-2010, 19:34
@up
nie ma żadnych ciekawych expowisk poza tymi które wymieniłeś
@edit
28 kina
pacc
55/52
k set,axe
dragon shield,
crusadier
fur bootsy
gdzie expić? Czy może doskilować do 65/65?
@edit
28 kina
pacc
55/52
k set,axe
dragon shield,
crusadier
fur bootsy
gdzie expić? Czy może doskilować do 65/65?
Radziłbym poskillować tak do 60/60 i możesz iść expić masowo na Cyklopy przy mount sternum,spróbuj też poh.
Na guardy możesz być za słaby.
Mam nadzieję ,że pomogłem-powodzenia!
jozek1212
28-07-2010, 23:16
Gdzie mogę dobrze przyexpić.
Knight(FACC świat noob-pvp)
Level : 33
Skille : 60/59
Eq : Beastslayer Axe, DSM, Warrior Helmet, Zao Legs, Platinum Amulet, Crown Shield, Pirate Boots.
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
Gdzie mogę dobrze przyexpić.
Knight(FACC świat noob-pvp)
Level : 33
Skille : 60/59
Eq : Beastslayer Axe, DSM, Warrior Helmet, Zao Legs, Platinum Amulet, Crown Shield, Pirate Boots.
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
Poh
Elf Forcest
Cyce mount sternum
Crypt Shamblery pod Mount Sternum
Ghostland
Zuybaran
30-07-2010, 00:08
16 paladin PACC
paladin armor, knight legs, medusa shield, crown helmet + speary póki co.
58/51
chodzi mi o jak najszybsze wbicie 30 lvl. skille wydaje mi się, ze mam odpowiednie jak na ten lvl. chce jakąs miejscówke pacc, gdzie nie ma za dużo ludzi i wyciągne z 20k/h , od ok. 23 lvla z 25k/h. lootu może wcale nie być, póki co mam kasę. mówię już, że na 20 lvlu ciągne 65 dista ; ] ./
thomson1708
30-07-2010, 09:07
16 paladin PACC
paladin armor, knight legs, medusa shield, crown helmet + speary póki co.
58/51
chodzi mi o jak najszybsze wbicie 30 lvl. skille wydaje mi się, ze mam odpowiednie jak na ten lvl. chce jakąs miejscówke pacc, gdzie nie ma za dużo ludzi i wyciągne z 20k/h , od ok. 23 lvla z 25k/h. lootu może wcale nie być, póki co mam kasę. mówię już, że na 20 lvlu ciągne 65 dista ; ] ./
http://www.youtube.com/watch?v=avz8AeuuEcs
Czy dam rade druide 35lvl na d lairze Venore? Chodzi mi o same dragony
Eq: Hat of the Mad, Demon Shield, Focus Cape, Blue Legs, Hailstorm Rod, BoH.
Mam ob knife, chce wiedziec czy tam nie padne zbyt latwo...
http://www.youtube.com/watch?v=avz8AeuuEcs
Mwaahahaah! O kuffa, tomson self fail! Wysłałem mu filmik od tego gościa, tylko że z trollowaniem i teraz sam korzysta,na dodatek nie tam gdzie trzeba 8o
@Zuy
Po 1.
Dzińdobry
Po 2.
Gdzie to takim pallem możesz expić, rób taska na krokodylki IMO. Najlepsza opcja.
Clubertex
30-07-2010, 22:14
Siema mam pytanko gdzie szybko wbić lvl 46 ms ... może być waste byle szybko i bezpiecznie : p (jak co tez hunta mam) podajcie prosze kilka expowisk
2. gdzie z blokerem 60-70ek ?? tez waste moze byc (bylem juz frosty ale czy cos jeszcze jest)
Siema mam pytanko gdzie szybko wbić lvl 46 ms ... może być waste byle szybko i bezpiecznie : p (jak co tez hunta mam) podajcie prosze kilka expowisk
2. gdzie z blokerem 60-70ek ?? tez waste moze byc (bylem juz frosty ale czy cos jeszcze jest)
1. Ancienty, workery, dragony ?
2. Workery?
Zuybaran
31-07-2010, 21:50
ancienty, najlepsze wyjscie, jeszcze jak bedzie z blokerem to ci sie kasa zwróci, jak solo to może być mały waste ; ))
mam 42 lvl pala skill 71/58 zamierzam kupic pacca gdzie powinienem expic na paccu by szybko wbic lvle i miec profit prosze podac expowiska do 60 lvlu
Dragony, piraty, mutated rats task (?), dzielnica cmentarna.
a jakies inne miejsca takie w ktorym szybko wbije 50
a jakies inne miejsca
Tomby i małpy i to chyba wszystko.
a tomby to ktore i do ktorego poziomu
64 lvl Knight
86/85
6 mlvl
EQ (crusader helmet, mpa, zaoan legs, BOH, Demon Shield, royal axe)
FACC
64 lvl Knight
86/85
6 mlvl
EQ (crusader helmet, mpa, zaoan legs, BOH, Demon Shield, royal axe)
FACC
1. Dragi Venore
2. Dragi Deep Fibula
3. OF
4. Dwarfy Guardy
Polecam sprzedać Royal Axe i kupić Heroic Axe - będziesz bił lepsze hity, oraz sprzedać MPA i zainwestować w SOFTy.
Czikita94
02-08-2010, 15:58
Witam ;)
Palladin - 23 level
Distance figthing -> 62
Shelding -> 48
EQ: Steel helmet, b robe, dragon shield, plate legs
PACC
Prosze o szybką odpowiedź :<
plewcio0
03-08-2010, 10:01
50 palladyn 80/67 13 mlvl
crus helmet pall armor b legi bohy vampirka i royale
FACC
jakie miejsca polecacie?
50 palladyn 80/67 13 mlvl
crus helmet pall armor b legi bohy vampirka i royale
FACC
jakie miejsca polecacie?
Crus helmet quest (Gsy)dla zarobku , d lair venore , orc fortess loot bagi.
--- Atler dodał 1 minut i 47 sekund później ---
Witam ;)
Palladin - 23 level
Distance figthing -> 62
Shelding -> 48
EQ: Steel helmet, b robe, dragon shield, plate legs
PACC
Prosze o szybką odpowiedź :<
Tarpit Tomba za ankrahmun , task na krokodyle , a od 30 na tarantule.
Konradzio
03-08-2010, 14:56
33 ms 30mlv(bez eq) eq: hat of the mad, b-legs, focus cape, demon shield, boh/soft boots, DUZO KASY NA WASTE!
Gdzie moge expic takim ms? narazie nie mam blokera.. chce miec exp wiekszy niz 50k/h i moze byc duze waste! Nie chce robic taskow.
Exodusdge
04-08-2010, 10:49
Polecałbym ci Earth Elementale na Edron, przy okazji będziesz mógł robić taska, ale skoro nie chcesz to ci nie karze, bo to i tak na jedno wyjdzie, będziesz musiał ich zabić 70. Exp z nich jest dobry, kasa i loot też niczego sobie, wypada z nich pełno kamyków - które możesz sprzedać, to tyle.
michuss94
05-08-2010, 15:50
Witam, właśnie wbiłem swoim MS'em 45 lvl.
Dziś kupuje PACC, chciał bym się dowiedzieć gdzie expić
Z małym waste lub żeby chociaż wychodzić na 0.
+
Gdzie najlepiej zarabiać na terenach na PACC ?
EQ :
- HOTM.
- Focus Cape.
- BOH
- Wand of Voodo
- Speelbok +1 mlvl.
- Plate Legs.
Z góry thx.
mam paladyna 45 lvl skill 74/60 eq:crusader helmet,dragon shield,boh,knight leg,pala armor,rs chcialbym wiedziec gdzie mam expic na pacc prosze o podanie miejsca gdzie expic wpierw do 50 pozniej do 60
Yohmashi
06-08-2010, 15:40
Witam Powiedzcie gdzie mam exic na Faccu.
Posiadam Sorca na 20Lvl Ktory ma 16 MLvl + Spirit Cloak.
EQ:
HELMET- Steel Helmet
ARMOR - Spirit Cloak + 1 m lvl
LEGS - Plate Legs
BOOTS - Leather boots
WAND - Wand of Dragonbeath
SHIELD - Dwarven Shield
Chodzi mi oto aby byl dobry exp oraz Kasa. Także abym wstapial kolo expa na jakis Hunt np. Wyverna.
Na expa moge poswiecic Max 5k. Lecz aby ne bylo duzego Waste.
Z Gory Thx Yomashi. ::]
Czikita94
07-08-2010, 01:57
Posiadam 29 Palladina. PACC
64/49
EQ:
Steel Helmet,
Blue Robe,
Dragon Shield,
Plate Legs,
Leather Boots.
Gdzie expic zeby byl fajny exp oraz kasa? Moga byc nawet do wykonania jakies questy, tylko nie chce juz cyklopów, larv, scarabów i tarantul... mam ich dosc po ostatnich dniach wbijania levela ;(
Z GÓRY DZIĘKUJE !
Posiadam 29 Palladina. PACC
64/49
EQ:
Steel Helmet,
Blue Robe,
Dragon Shield,
Plate Legs,
Leather Boots.
Gdzie expic zeby byl fajny exp oraz kasa? Moga byc nawet do wykonania jakies questy, tylko nie chce juz cyklopów, larv, scarabów i tarantul... mam ich dosc po ostatnich dniach wbijania levela ;(
Z GÓRY DZIĘKUJE !
Mutated humany na yalahar. Dużo kasy leci i wyciągniesz około 30k/h.
Piraty na yalahar - też profit, i też wyciągniesz coś koło 30k/h ^_^
Ew. Podbij tak 70 distance i możesz iść na zombie i nightstalkery w yalahar.
mam paladyna 45 lvl skill 74/60 eq:crusader helmet,dragon shield,boh,knight leg,pala armor,rs chcialbym wiedziec gdzie mam expic na pacc prosze o podanie miejsca gdzie expic wpierw do 50 pozniej do 60
Witam wszystkich. Ostatnio na pacc gralem ok 2 lata temu i mam pytanie skierowane do doswiadczonych graczy ktorzy pomoga mi wybrac miejscowke do expienia na EK. Zaczne od przedstawienia postaci:
41 knight, 5mlvl, axe 75/75
DSM, rh, p ammu, g legi, mms, steel boots, boh, noble axe
Doszlo tyle expowisk na pacc ze nie jestem w stanie porownac ich wszystkich sam. Z gory dziekuje za pomoc xD
pozdrawiam wszystkich tibijczykow :P
Krystek123
07-08-2010, 18:10
Witam mam 27 paladyna i skile 57/38 i mam Pacca (wiem skile male ale niechce tracic pacca na skile : D) i Gdzie mam expic zeby szybko szedl exp? plz o odp
115 Ed.
Gdzie mogę zrobić PG z jak najlepszym i średnim expem (także dużym i średnim waste)?
Legerg94
08-08-2010, 08:00
hffy, quary z tera hura
dle z ava
fro z sd
mam pytanie:
-czy dam rade na darshi na zwyklch dragach
-czy oplaca sie expic w cylopolis na smithach i dragach
-czy na 50 oplaca sie robic mutated rat task i gdzie najlepiej
prosze tez podac inne miejsca
Legerg94
08-08-2010, 19:27
Yalahar:
-dragi
-piraty
-cyce (mistrock)
-mutated raty (pod arena/na wiezach)
-mutated humany
-crypty na cemetery
-zombie
-necro
Darashia:
-dragi
-necro
-vamp hell
Ankrahmun:
-dragi
-tarpit -3(za tp)
Liberty Bay:
-piraty
-wyrmy (z blokerem)
-bonebeast isle
Port hope:
-malpki
-Hydry (ek + ed w teamie)
-task na watery (z flash arrow)
Venore:
-of
-dragi
Edron:
-cyclopolis
-hero
-task na earthy (z flame arrow)
Wybieraj.
Winner1313
09-08-2010, 10:16
28 knight facc non pvp
skille: 67/67/mlvl4
eq: dwarven axe(od 35 fire axe), dragonka, warrior helmet, golden armor, knight legi, boh
Poproszę o expowiska, na których jest profit(może być mały, ale nie waste) i dość małe ryzyko deda (net:/)
Yalahar:
-dragi
-piraty
-cyce (mistrock)
-mutated humany
-crypty na cemetery
-zombie
-necro
Darashia:
-dragi
-necro
-vamp hell
Ankrahmun:
-dragi
-tarpit -3(za tp)
Liberty Bay:
-piraty
-wyrmy (z blokerem)
-bonebeast isle
Port hope:
-malpki
Venore:
-of
-dragi
Edron:
-cyclopolis
-hero
Wybieraj.
a gdzie expic by exp byl duzy a gdzie by byl profit a exp sredni
Zuybaran
10-08-2010, 00:26
Czy dla 28 paladina 64+2/51 dobrym wyborem będą mutated humany w alchemist quarter ? wyciagne tam jakos 25-30k/h ? jak z kasą ? czy może proponujecie coś co by się bardziej opłacało ? aa i od którego lvla będę mógł klepać dragi, żebym wychodził na zero i miałbym w miare dobry exp.
Paralizze
10-08-2010, 03:32
Czy dla 28 paladina 64+2/51 dobrym wyborem będą mutated humany w alchemist quarter ? wyciagne tam jakos 25-30k/h ? jak z kasą ? czy może proponujecie coś co by się bardziej opłacało ? aa i od którego lvla będę mógł klepać dragi, żebym wychodził na zero i miałbym w miare dobry exp.
Tak żeś sie smiał z kolesia co zarabia 100 magiem na mintwallin. hahahahaha
28 palladynem to mozesz sobie poexpic na ratach.
Krepellos
10-08-2010, 10:40
Gdzie najlepiej expić knightem 24lvl skille 58/58? Najlepiej niedaleko Thais.
Zuybaran
10-08-2010, 11:17
Tak żeś sie smiał z kolesia co zarabia 100 magiem na mintwallin. hahahahaha
28 palladynem to mozesz sobie poexpic na ratach.
jak dobrze, że są tacy pomocni i mili gracze na forum . s*******aj pajacu
Game_Over
10-08-2010, 11:18
Gdzie najlepiej expić knightem 24lvl skille 58/58? Najlepiej niedaleko Thais.
- orki pod thais;
- cyklopy MS i pod thais;
- fibula mino.
Yalahar:
-dragi
-piraty
-cyce (mistrock)
-mutated humany
-crypty na cemetery
-zombie
-necro
Darashia:
-dragi
-necro
-vamp hell
Ankrahmun:
-dragi
-tarpit -3(za tp)
Liberty Bay:
-piraty
-wyrmy (z blokerem)
-bonebeast isle
Port hope:
-malpki
Venore:
-of
-dragi
Edron:
-cyclopolis
-hero
Wybieraj.
a jakbym poszedl na dragi na darashi to bym mial plus czy waste i jaki bylby exp na godzine
oraz czy jak pojde na dzielnice cmentarna tam gdzie sa necro i zombie jest tez 1 lich mam na niego uwazac czy se poradze z pokonaniem jego
a tak dla przypomnieniea jestem paladin 44 lvl i skille74/60
Poziom 57 MS
HOTM,Blue Robe,Boh,Vampka,platinum amulet,blue legs
3 najlepsze rozdzki..
Gdzie radzicie expić? Dodam że zalezy mi tez na zarobku, albo przynajmniej żeby waste było jak najmniejsze, bo jak na razie to same straty... :confused:
Droczek82
11-08-2010, 17:19
Siemanko. Chciałem spytać gdzie expić 60+ 50mlvl ED eq : rody +softy.
znam:
-Cale yala,(Raty,Necro..)
-ancienty
-dragi ankh,yala,dara,veno..
-boogi na edron
-tomby
macie cos ciekawego zeby bylo 100k+/h expa dodam ze gram na haromni wiec resp jest szybki , zeby nie bylo za duzego waste tak +-10k tzn ze jak wydam na hunta 20k to zeby sie chociaz 10k zwrocilo pozdro :)
Game_Over
11-08-2010, 18:06
Siemanko. Chciałem spytać gdzie expić 60+ 50mlvl ED eq : rody +softy.
znam:
-Cale yala,(Raty,Necro..)
-ancienty
-dragi ankh,yala,dara,veno..
-boogi na edron
-tomby
macie cos ciekawego zeby bylo 100k+/h expa dodam ze gram na haromni wiec resp jest szybki , zeby nie bylo za duzego waste tak +-10k tzn ze jak wydam na hunta 20k to zeby sie chociaz 10k zwrocilo pozdro :)
Polecił bym Worlo - demona - ale zaraz mnie zbesztają, że w każdemu mówię, żeby tam expił ;D ta i lvl trochę za mały.
Ale tak serio teraz;
- Hydry PH?
- Frosty?
Hm... no ciężko będzie coś dobrać, polecił bym worker golemy, ale znasz całe Yala, a na quarach możesz nie wyrabiać z maną...
W sumie jak możesz wbić (chociaż to non-pvp więc pewnie każdy może) na Dragi Darashia, albo Yalahar to czemu tam nie chcesz expić?
No w sumie, nie to nie pytanie zadałeś więc może;
- LB E.Elementale?
- Crystal Spidery z Visa?
Heh... na wyrmach też będzie hardo...
Powiem Ci, że jeżeli masz w zasięgu Dragi Dara/Yala, War/ker golemy, bądz bogi, czy necro lewe (east) - to dobij tam do 80+ (polecił bym do 110+) i możesz bić spokojnie Worlocki/Frosty...
No nie wiem, ja tam na 60 biłem dragi Ank (druidem [rip]) albo bogi i nawet szło.
Legerg94
11-08-2010, 18:34
@Lordux
Ja mialem na 40 ed z premium staminka 120k/h, wiec mysle ze 70 minimum wyciagniesz i oczywiscie profit. Co do licha to lepiej omijac ( mniejsze waste)
@Makka12
Earth ele - edron, Workery - yala, Watery - port hope i oczywiscie ancietny na ankh
@Droczek82
Przedmowca zapomnial dodac jednego z najlepszych miejsc dla profesji magicznych, a mianowicie water'ow. Exp cudny i malutkie waste ( jesli nie profit ? dawno tam nie bylem :d )
Winner1313
11-08-2010, 21:40
Witam wszystkich
29 knight facc non pvp
eq: dwarven axe(od 35 fire axe), dragonka, warrior helmet, golden armor, knight legi, boh
Poproszę o expowiska, na których jest profit(może być mały, ale nie waste)
Game_Over
11-08-2010, 22:15
Witam wszystkich
29 knight facc non pvp
Poproszę o expowiska, na których jest profit(może być mały, ale nie waste)
Ghoule (sterum); elfy (veno); minosy (kazzo)
exp w granicach 9-20k/h kasa ok. 1,5-3k/h (licząc lootbagowanie)
A no jeszcze minosy (senja)
gdzie expic 30 najtem oraz 52 najtem?
Oba mają pacc, 30 knight ma plate set a 52 ma knight seta
Interesuje mnie kasa.
Aldaisco.Camme
16-08-2010, 13:08
Gdzie mogę expić 8 sorcem w Venore ?
Jeżeli nie sprawiłoby to problemu proszę o jakąś mapkę, albo słownie wytłumaczenie, bo zawsze w Thais miałem chary.
Gdzie mogę expić 8 sorcem w Venore ?
Jeżeli nie sprawiłoby to problemu proszę o jakąś mapkę, albo słownie wytłumaczenie, bo zawsze w Thais miałem chary.
Poradniki może poczytasz łaskawie?
plewcio0
16-08-2010, 23:14
Gdzie mogę expić 51 pallem 83/67 razem z 50 knightem 76/75 ?
Obie postacie są na facc'u.
Każda miejscówka jest mile widziana.
I jakie questy możemy we dwóch ogarnąć?
Czikita94
17-08-2010, 14:32
20 Druid, PACC
15mlvl
Hat of the mat, b robe, drag shield, plate legs
Jakieś ciekawe expowiska prosiłbym
90ek
skille 80/75
Full set, softy, Blessed Sceptre
Gdzie expić na waste, a gdzie normalnie?
VarianWrynn
18-08-2010, 11:33
Hej, wrócięłm do gry moim rp(grałem w tibii 8.1) , obecnie 63 lvl i skille 79/52 i nie wiem gdzie mógłbym mieć przyzwoity exp , wychodząc na +
Próbowałem pójść w yalahar na worker golemy, exp zajebisty 90-110k/h na staminie jednak bylo lekkie waste. Najlepiej dodajcie jakąś mapkę bo nie ogarniam tego yalahar.
Inus_Kron
18-08-2010, 13:03
24 ed, 24 mlvl z eq
Hat of The mad, spirit cloack, blue legs, dragon shield, rod.
Dodam, że fundusze są ograniczone, bo po kupnie promocji zostało mi 8k...
plewcio0
18-08-2010, 13:40
Gdzie mogę expić 51 pallem 83/67 razem z 50 knightem 76/75 ?
Obie postacie są na facc'u.
Każda miejscówka jest mile widziana.
I jakie questy możemy we dwóch ogarnąć?
Gdzie mogę expić 48 ek. Skille 75/73.
EQ : Crus helmet, C armor, Zao Legs, Vamp shield, noble axe.
Chodzi mi o szybkie wbijanie lvl przy jakimś zarobku, żeby waste nie było. Proszę o szybką odpowiedź. Świat pvp
Sebciooo
19-08-2010, 14:33
24 ed, 24 mlvl z eq
Hat of The mad, spirit cloack, blue legs, dragon shield, rod.
Dodam, że fundusze są ograniczone, bo po kupnie promocji zostało mi 8k...
roty /mino dara tar tomb-1 etc etc
VarianWrynn
19-08-2010, 18:35
64 rp 79/53
Gdzie expić ,żeby był chociaż trochę na +?
jeśli chodzi Ci o exp i zarabianie kasy to idź na mutated humany, na zombie, piraty( np. z postmanem i rashidem),
20 druid facc, 17mlv, p-set, necro rod
gdzie expić?
Gdzie poexpić mogę swoim 87 RP ze skillami 100/80 na świecie non-pvp by mieć jakiś profit? Miejscówki typu frosty, dragi etc. znam, z tym że ciężko cokolwiek tam zarobić bo jak coś spadnie to raz na ruski rok.
Gdzie poexpić mogę swoim 87 RP ze skillami 100/80 na świecie non-pvp by mieć jakiś profit? Miejscówki typu frosty, dragi etc. znam, z tym że ciężko cokolwiek tam zarobić bo jak coś spadnie to raz na ruski rok.
sprawdź na wyrmach, przy odrobinie szczęścia mozesz zarobić naprawde dużo palladynem, ogólnie to pallem da się wszędzie zarobić, czasami trzeba tylko dłużej posiedzieć
Tibijczyk222
26-08-2010, 15:51
29 MS , Pacc, gdzie expić żeby też trochę zarobic?
AdiZgOlekk
26-08-2010, 20:41
up@ do 33 tarantule na ph taski od 33 woi + exori flam earth elesy na edron tam bedzie bez staminy z 45-50k/h + profit
Tibijczyk222
27-08-2010, 00:04
Dzieki, task juz mam tylko teraz nie wiem gdzie znajde dobry resp tarantul
Czarujaca_Lola
27-08-2010, 00:25
Dzieki, task juz mam tylko teraz nie wiem gdzie znajde dobry resp tarantul
Na południowy wschód od Port Hope, po drugiej stronie rzeki w dżungli jest kilka jaskiń z pająkami + parę sztuk biega na powierzchni.
gzie expić na 65lvlu paladyn bez pacc;/ nie chce odpowiedzi:
- d lair przepełnione że nic się nie rspi
- of przepełnione że nic się nie respi
- hellgate znudziło mi się;p
Paladin
22lvl
61/44
Paladin Armor, Dragon Shield, Boh, Blue Legs, Spears
no-pvp
Na razie robię taska na tarantule, ale coś wolno idzie ;/ Mogę zarobić coś kasy knightem i na jakiś dobry exp z waste.
Czarujaca_Lola
28-08-2010, 16:31
O, Glut znalazł właściwego temata :cup:
Jak już jesteś w Port Hope, to może spróbuj pójść na małpki. Jest ich tam zdecydowanie więcej niż pajączków, więc i exp będzie szybszy jak i profit znacznie większy.
@greg007
No, to Ci zostaje Dliar Fibula(chociaz bym radzil dobic 75 level by tam expić bo będziesz mógł bić z pb+albarest), Dliar Thais(to samo). Jak ja byłem facc na tym levelu to siedziałem na dwarf maze gdzie sporo guardów jest. Resp też całkiem niezły tam jest, więc się ma koło 30-40 k/h. Wiem,że bez rewelacji ale to facc:P
Tibijczyk222
28-08-2010, 23:53
up@ do 33 tarantule na ph taski od 33 woi + exori flam earth elesy na edron tam bedzie bez staminy z 45-50k/h + profit
Gdzie dokładnie na edron te earthy? Poszedłem w 1 miejsce to faktycznie , zrobiłem w pół godziny 30k expa ale waste było ;/ na same wbicie sie w resp musiałem zwastować bo wszedzie po 3 wyskakiwały.
stanislaw001
30-08-2010, 00:11
Po przeczytaniu kilku poradników doszedłem do wniosku że dobrych miejsc do expienia jest bardzo mało... dlatego może coś poradzicie.
W poradnikach są takie propozycje jak chor, culty, mistrock, laguna islands, banuta. W praktyce wszędzie jest identyczny exp w okolicach 50-60k. Odrobine lepsze są barbariany, cemetery na yala i dragi yala/edron.Te ostatnie cały czas zajęte.
Niby ciekawiej powinno być z druidem ale w grę wchodzą tylko wyrmy gdzie jest do 80k/h i zawsze profit. Dl's, hydry, hero, wszystkie dostępne mają niewygodny lub zbyt wolny resp przy 150 osobach online.
Druid 55-65lvl, moje skille 82/78.
Gdzie wyciągnąć te 100k/h bez bonusa?
Po przeczytaniu kilku poradników doszedłem do wniosku że dobrych miejsc do expienia jest bardzo mało... dlatego może coś poradzicie.
W poradnikach są takie propozycje jak chor, culty, mistrock, laguna islands, banuta. W praktyce wszędzie jest identyczny exp w okolicach 50-60k. Odrobine lepsze są barbariany, cemetery na yala i dragi yala/edron.Te ostatnie cały czas zajęte.
Niby ciekawiej powinno być z druidem ale w grę wchodzą tylko wyrmy gdzie jest do 80k/h i zawsze profit. Dl's, hydry, hero, wszystkie dostępne mają niewygodny lub zbyt wolny resp przy 150 osobach online.
Druid 55-65lvl, moje skille 82/78.
Gdzie wyciągnąć te 100k/h bez bonusa?
Behemoty ? Wszystko już praktycznie wymieniłeś : D Ew. Arena na undead gladiatorach,druid pizga z exevo tera hur
VarianWrynn
30-08-2010, 12:39
38 ms , hat of the mad ,focus cape, platinum ammy,crown shield,blue legi,bohy. Woi/starstorm/decay. Gdzie mogę fajnie poexpić bez waste? Znam earth elementale ale u mnie na serwie często zajętę wiec szukam alternatywy
AdiZgOlekk
30-08-2010, 20:13
crypty yala do 40 potem culty
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.