Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe
Donpeyot
21-11-2007, 18:47
@ ano prawda
Hellraiser
21-11-2007, 19:03
Doszły mnie słuchy, że dziś będzie bronił Fabiański, prawda to ?
Czeeeść
O Holy Shit Boys!, Yoh is back! ; o B)
Tja, ziomuś ze Słubic będzie bronił pierwsze 45 minut, a później Kuszczak.
Fabiański, Wasilewski, Żewłakow, Bąk, Bronowicki, Łobodziński, Murawski, Lewandowski, Kosowski, Garguła, Matusiak - najbardziej prawdopodobny skład na Serbię.
Yoh Asakura
21-11-2007, 19:37
Tja, ziomuś ze Słubic będzie bronił pierwsze 45 minut, a później Kuszczak.
No to fajnie, Fabiański zasłużył na występy w reprezentacji. Świetnie się spisywał w pucharach więc nie widzę powodu, dla którego Leo nie miałby mu zaufać.
O Holy Shit Boys!, Yoh is back! ; o B)
Tak, wiem, że mnie kochacie :*
Ancient900
21-11-2007, 21:51
Fabiański, Wasilewski, Żewłakow, Bąk, Bronowicki, Łobodziński, Murawski, Lewandowski, Kosowski, Garguła, Matusiak - najbardziej prawdopodobny skład na Serbię.
a nie czasem Grzesiu? ;oo
(powołuję się na onet.pl)
Doom Terror
21-11-2007, 22:12
blazenstwo dnia,grzesiu na boisku...
Hellraiser
21-11-2007, 22:14
Tak, wiem, że mnie kochacie :*
Oczywiście ja do Ciebie nic nie mam, ale jak już zaczniesz gadać o Gunnersach =/
Trzymać kciuki za Finlandię, zobaczyć płaczącego Ronaldo bezcenne! ;)
Yoh Asakura
21-11-2007, 22:29
1:0 dla Polski. No, nawet ja muszę to przyznać - gol całkiem ładny, nieźle to zrobili. co nie zmienia faktu, że Cesc zrobiłby to lepiej (;
Hellraiser
21-11-2007, 22:34
England own3d by Croatia!
Yoh Asakura
21-11-2007, 22:40
Mówiłem, że Chorwaci są mocni, ale nikt mi nie wierzył, bo przecież tam gra ultra cienki Eduardo :(
Hellraiser
21-11-2007, 22:43
No asystę miał, zobaczymy jak to będzie dalej,..
A ja tak sądzę że jak Anglia odpadnie to Krancjara z P'smouth wywalą na zbity pysk! B)
Doom Terror
21-11-2007, 22:45
nic nadzwyczajnego,anglicy juz od dawna sa poza europejska czolowka i sie mecza ze sredniakami
Articuno
21-11-2007, 23:25
Co jak co? Ale jest to totalna żenada, jeśli Anglicy nie awansują ;] Gorzej jak Andorra wyrówna:cygaro:
Yoh Asakura
21-11-2007, 23:37
Co jak co? Ale jest to totalna żenada, jeśli Anglicy nie awansują ;] Gorzej jak Andorra wyrówna:cygaro:
Pomimo tego, że repra Anglii jest średnia, to jakoś sobie nie wyobrażam bez niej Euro.
Capality
21-11-2007, 23:39
To co zrobili Polacy możliwe jest tylko w ich wykonaniu i bajkach :/
Hellraiser
21-11-2007, 23:39
56 Lampard (England) scores from the penalty spot.
W trudnych chwilach zawsze znajdzię się prawdziwy Angol z Chelsea, Go England, Go! jestem pewniejszy o remis
*EDIT*
Minuta po poście tyczka z Liverpoolu strzela gola :D:D:D:D:D:D
Articuno
21-11-2007, 23:45
Pomimo tego, że repra Anglii jest średnia, to jakoś sobie nie wyobrażam bez niej Euro.
Chciałem raczej to powiedzieć w kontekście historii i honoru Anglików. Mówisz, że jest średnia to czym jest Polska ?
Hellraiser
21-11-2007, 23:53
Nie wierzę!, czyżby Chorwaci odjeżdżali z meczu Mercedasami?
Yoh Asakura
21-11-2007, 23:55
Chciałem raczej to powiedzieć w kontekście historii i honoru Anglików. Mówisz, że jest średnia to czym jest Polska ?
Anglia jakoś rewelacyjnie nie gra, dopóki nie będą mieli porządnego napastnika i bramkarza nie będą grali dobrze. A czym jest Polska ? Sami to oceńcie...
@Edit:
No i koniec, Anglia dała dupy...
Articuno
22-11-2007, 00:08
Baj, baj Anglio :)
Ale że też tak Ruscy się męczyli z kelnerami 0.0?
Hellraiser
22-11-2007, 00:09
The final whistle is blown. EURO 2008 NIE DLA ANGLII.
Na Andorę nie ma co liczyć ;s
Doom Terror
22-11-2007, 03:58
osobiscie sie ciesze z tego iz Anglia nie "wywalczyla" awansu,czemu wywalczyla w cudzyslowie?Bo walczych anglikow tam nie bylo praktycznie,pierw proba gry na 0-0,potem przy stanie 2-2 znowu probowali grac na remis...mit o angielskiej walecznosci obalony...mogli by wziasc przyklad z prawdziwych fighterow ze swojej ligi,zas innej narodowosci np. Risse.
*oczywiscie sa wyjatki od reguly,ale po tych eliminacjach wydalo sie ze Anglicy sa mocnym sredniakiem,takim jak np. USA.My jestesmy nieznacznie za nimi.Kolektyw>gwiazdeczki
Thomisson
22-11-2007, 08:28
Dziwne odczucie, Euro bez Anglii, ale z Polską ;D
Anglia jakoś rewelacyjnie nie gra, dopóki nie będą mieli porządnego napastnika i bramkarza nie będą grali dobrze.
No i trenera.
Yoh Asakura
22-11-2007, 09:08
No i trenera.
Zapomniałem o najważniejszym. Do pieca z McLarenem...|
@down:
Jeden dziad.
Davido16
22-11-2007, 09:43
@Yoh
McClarenem
@top
Rezerwa Polski za pewna była po dwóch golach i wpadły dwa od Serbów.
Capality
22-11-2007, 15:17
Ten cytat z basha mnie rozwalił xD:
<Rysiu> hehe.. Anglia nie zagra na ME! co to teraz bedzie? :)
<Steph> teraz Anglie i Irlandie na tych mistrzostwach reprezentuje Polska
Articuno
22-11-2007, 15:26
Może to kogoś zdziwi, ale sensacją jest to, że Serbia ma 4 miejsce w grupie. Zigić, Ivanović, Krstajić, Stankowić, Kovacević, Lazović. To są gwiazdy , zawodnicy lepsi od Polaków nie doliczając mocnych średniaków. Ale tu powstaje problem "zespołu" i Clemente. Swoją drogą dziwie się, że jeszcze trzymał się tej posady. Kolejną sensacją jest postawa Irlandii Północnej. Skądże oni tak zaczęli dobrze grać!?
Jeszcze niedawno to Polska była murowanym faworytem z nimi i jak wygrała 3-0 u nich to mówiono, że to i tak niski wynik, a tu o mały włos co nie awansowali, wyprzedzili m.in. Danię.
Yoh Asakura
22-11-2007, 15:35
A Holandia przegrała na wyjeździe z Białorusią 2:1. Mała niespodzianka.
Donpeyot
22-11-2007, 15:35
@2up : ani chybi dobry trener
a nie czasem Grzesiu? ;oo
(powołuję się na onet.pl)
Mniejsza. :P
Z taką grą nie mamy co szukać na EURO2008.
Hellraiser
22-11-2007, 16:50
Może pobawimy się w, "Jaką grupę UEFA EURO 2008 wylosuje Polska 2 Grudnia w Lucernie".
Zasada jest taka że podajesz jaką najłatwiejszą grupę według Ciebie może trafić Polska, i podajesz drugą najtrudniejszą jaka może być wylosowana przez nasze Orły.
Szwajcaria, Czechy, Niemcy - najłatwiejsza moim zdaniem do wylosowania.
Szwecja, Rumunia, Hiszpania - z takiej grupy jestem święcie przekonany że byśmy mieli mecze o otwarcie, o wszystko, i o pietruszkę, czyli jak na ostatnich 2 Mundialach.
Szwajcaria, Rosja, Niemcy - najłatwiejsza moim zdaniem.
Hiszpania, Chorwacja, Holandia - najtrudniejsza moim zdaniem.
Thomisson
22-11-2007, 17:02
IMO
Najłatwiejsza:
Austria (jak wygrają choć jeden mecz to będzie sensacja)
Szwecja (od lat nie była taka słaba)
Rumunia (przynajmniej na razie gorsza od Hiszpanii)
Najtrudniejsza:
Holandia
Włochy
Niemcy
Donpeyot
22-11-2007, 17:06
dabyl.....
Donpeyot
22-11-2007, 17:07
http://sport.interia.pl/raport/eliminacje-euro2008/news/uefa-oglosila-zasady-losowania-grup-me,1015377,19
Najłatwiejsza: Austria, Szwecja, Rumunia
Najtrudniejsza: Holandia, Włochy, Niemcy
@up: nie widziałem twojego posta , ale się zgadzam w 100% :D
A Holandia przegrała na wyjeździe z Białorusią 2:1. Mała niespodzianka.
misiu oni chcieli do 2 koszyka spaść ale sie nie udało
Hellraiser
23-11-2007, 01:02
misiu oni chcieli do 2 koszyka spaść ale sie nie udało
Ta, chcieli ale te szanse i tak były naprawdę znikome.
FC Blackpool, klub angielskiej Championship, czyli odpowiedniku polskiej drugiej ligi, wypożyczył do 1 stycznia 2008 roku Bartosza Ślusarskiego z West Bromwich.
No to chłopak rośnie w siłę, kiedy będzie jakiś Polski piłkarz z pola w Premier League ; <
Jeżeli Czechy zaliczacie do słabszych drużyn, to macie pojęcie o tym Euro jak mój Ojciec o "Modzie na Sukces" ;p
Holandia prezentowała takie dno w tych eliminacjach, że mogę śmiało powiedzieć że Polacy prezentowali lepszy football.
Ja się boję najbardziej Czechów, Hiszpanów i Chorwatów.
Dark Sven
23-11-2007, 20:55
A ja wam mówie, że będziemy z Niemcami. Mistrzostwa bez dostania batów od Niemców to nie mistrzostwa...
A ja właśnie na ME w meczu z Niemcami obstawiałbym remis. : P
Yoh Asakura
24-11-2007, 18:46
72' Bolton W. 1 - 0 Manchester U. :)
72' Arsenal 0 - 0 Wigan Athletic :(
Jeśli mam wybierać pomiędzy remisem Arsenalu i porażką ManYoo, a zwycięstwem obu tych drużyn - wybieram pierwszy wariant ;)
@Edit:
84' [1 - 0] W. Gallas
85' [2 - 0] T. Rosicky
Muahahahaa ;d
Newcastle United - Liverpool FC 0:3
28' - Steven Gerrard ( piekna brameczka ;] )
46' - Dirk Kuyt
66' - Ryan Babel
A ManU dostał po pupie. ; )
Thomisson
24-11-2007, 20:33
Beznadziejny mecz MU, dali się wciągnąć w brutalną grę Boltonu. Szkoda tej przegranej, ale może da nauczkę Czerwonym Diabłom i żeby z każdym grali na 100 %.
Donpeyot
25-11-2007, 18:36
el MŚ 2010 w RPA : Grupa 3: Czechy, Polska , Irlandia Płn. , Słowacja, Słowenia, San Marino ,
Imho: zajebista grupa , 2 miejsce murowane , 1 jak najbardziej w zasięgu
Yoh Asakura
25-11-2007, 18:38
To z Czechami o 1-wsze miejsce powalczyć można. Grupa jak dla nas b. dobra - ciekawe co sobie myślą kibice z San Marino ;)
Thomisson
25-11-2007, 18:55
grupa 1: Portugalia, Szwecja, Dania, Węgry, Albania, Malta
grupa 2: Grecja, Izrael, Szwajcaria, Mołdawia, Łotwa, Luksemburg
grupa 3: Czechy, Polska, Irlandia Płn., Słowacja, Słowenia, San Marino
grupa 4: Niemcy, Rosja, Finlandia, Walia, Azerbejdżan, Liechtenstein
grupa 5: Hiszpania, Turcja, Belgia, Bośnia i Hercegowina, Armenia, Estonia
grupa 6: Chorwacja, Anglia, Ukraina, Białoruś, Kazachstan, Andora
grupa 7: Francja, Rumunia, Serbia, Litwa, Austria, Wyspy Owcze
grupa 8: Włochy, Bułgaria, Irlandia, Cypr, Gruzja, Czarnogóra
grupa 9: Holandia, Szkocja, Norwegia, Macedonia, Islandia
O awans z naszej grupy powalczymy z Czechami, Irlandią Płn. i Słowacją. najciekawsza oprócz naszej wydaje się grupa 7.
Capality
25-11-2007, 19:04
Jebałem się 10 min żeby napisać grupy i mi nie wyszło xD
W każdym razie grupa marzeń :D
BlueMaster
25-11-2007, 21:17
San Marino to potęga poprostu wszyscy jesteście noobami i nie znacie potęgi San Marino!(joke)
Grupa marzeń
Juve - Palermo 5:0
Nie wiedziałem, że Nedved to taki diver...
Articuno
26-11-2007, 00:07
Juve - Palermo 5:0
Nie wiedziałem, że Nedved to taki diver...
K*RWA! Zapomniałem, przez to, że ciągle gram w Football Manager. Mówię sobie, że grałem już z Palermo, to nic dziś nie ma ;).
Ale wreszcie Juve zagrało pięknie, składnie i przebojowo.
Yoh Asakura
26-11-2007, 16:30
Nie spodziewałem się, że we Włoszech wynik 5:0 jest możliwy. :)
@Yoh
31.10.2007 Sampdoria - Milan 0:5
Niecały miesiąc temu też był taki wynik. : P
Articuno
26-11-2007, 18:38
Nie przyjemna ironia, Yoh... Ale polecę ci z przykładami z tego sezonu: Napoli 4-4 Roma, Juventus 5-1 Livorno, Lazio 1-5 Milan. To z serii tych największych panie Arsenal(w gruncie rzeczy mój najabrdziej ceniony klub w Anglii) ;].
Yoh Asakura
26-11-2007, 18:51
Nie przyjemna ironia, Yoh... Ale polecę ci z przykładami z tego sezonu: Napoli 4-4 Roma, Juventus 5-1 Livorno, Lazio 1-5 Milan. To z serii tych największych panie Arsenal(w gruncie rzeczy mój najabrdziej ceniony klub w Anglii) ;].
Jeśli cię uraziłem to sorry, ale Serie A to liga, która słynie z defensywnej gry i po prostu wynik 5:0 we Włoszech to kosmos.
Calen Futh
28-11-2007, 07:53
Jak miło widzieć Arsenal na kolanach xd
Co do Manyoo to szkoda mi, ze Kuszczak puścił tą bramkę, która może zadecydować o tym, ze jeszcze posiedzi na ławie. Takich błędów nie wolno popełniać grając w najlepszych klubach świata (Wyjątkiem jest Valdes, który ma taryfę ulgową xd). Teraz tylko pozostaje czekać na rywali 1/8mej :)
Yoh Asakura
28-11-2007, 09:09
Hmm, w kto w Arsenalu był z pierwszego składu ? Fabregas, Toure, Almunia. Gilberto to rezerwowy, a w tym meczu pokazał, że w ogóle mu się nie chce grać w piłkę...
Bardzo fajnie grał Bendtner, widać, że ma chłopak potencjał. Eduardo też był niezgorszy, cieszy fakt, że już się aklimatyzuje.
Poza tym, to nie dziwie się, że przegrali - gdyby grała tam 1-wsza jedenastka Arsenalu, to byłaby to powtórka z Emirates.
Liverpool FC ( 4 - 1 ) FC Porto
Torres 1-0
Lisandro 1-1
Torres 2-1
Gerrard 3-1
Crouch 4-1
Jeje. : P
Liverpool FC ( 4 - 1 ) FC Porto
Torres 1-0
Lisandro 1-1
Torres 2-1
Gerrard 3-1
Crouch 4-1
Jeje. : P
No i wyglada na to, ze live wychodzi z grupy :->.
@By$iu
Przecież jeszcze mecz z Olympique'iem, a łatwo NA PEWNO nie będzie.
Ale biorąc pod uwagę to, że nikt Liverpool'owi nie dawał wielkich szans na awans po trzech kolejkach. Niby taka niespodziewanka. A tu proszę awans na wyciągniecie ręki. :)
Hellraiser
29-11-2007, 23:04
Czyżby czarny dzień Angielskich klubów w P.UEFA, no chociaż właśnie ładną bramkę strzelił Berbatow ; o na 1-2 z Aalborgiem ;s
2 strzały Spursów na bramkę w 2. połowie i już odrobili stratę, no to czyżby Bolton tylko dał ciała u siebie ; >
Yoh Asakura
30-11-2007, 00:34
Czyżby czarny dzień Angielskich klubów w P.UEFA, no chociaż właśnie ładną bramkę strzelił Berbatow ; o na 1-2 z Aalborgiem ;s
2 strzały Spursów na bramkę w 2. połowie i już odrobili stratę, no to czyżby Bolton tylko dał ciała u siebie ; >
Bolton remisuje, bodajże w ostatniej minucie Giannakopoulos ratuje im skórę ;>
Hellraiser
30-11-2007, 14:48
Bolton remisuje, bodajże w ostatniej minucie Giannakopoulos ratuje im skórę ;>
Ta, Anglicy pobawili się w Niemców w tej kolejce P.UEFA ; o
Yoh Asakura
01-12-2007, 20:39
Flamini !
Adebayor !
And it's two nill for Arsenal !
@By$iu
Przecież jeszcze mecz z Olympique'iem, a łatwo NA PEWNO nie będzie.
Ale biorąc pod uwagę to, że nikt Liverpool'owi nie dawał wielkich szans na awans po trzech kolejkach. Niby taka niespodziewanka. A tu proszę awans na wyciągniecie ręki. :)
W tej grupie kazda druzyna ma szanse na awans. Przejda ci ktorzy wygraja nastepne mecze.
W tej grupie kazda druzyna ma szanse na awans. Przejda ci ktorzy wygraja nastepne mecze.
Mój drogi, został już tylko ostatni mecz. : P
Tabela gr. A* wygląda tak
1. FC Porto 5 | 2 | 2 | 1 | 6-7 | 8
2. FC Liverpool 5 | 2 | 1 | 2 | 14-5 | 7
3. Olympique Marsylia 5 | 2 | 1 | 2 | 6-5 | 7
4. Besiktas Stambuł 5 | 2 | 0 | 3 | 4-13 | 6
Kolejno: Drużyna, mecze rozegrane, mecze wygrane, mecze zremisowane, mecze przegrane, bramki ( zdobyte-stracone), pkt.
*Tabela według WP.pl
Dark Sven
01-12-2007, 23:45
Milan 0:0 Juve
Nie zdziwiłem się specjalnie.
Articuno
01-12-2007, 23:46
1. Milan 0:0 Juventus Trudno, ale wynik sprawiedliwy.
2. Derby z Górnikiem dla Śląska!
3. Chciałbym coś powiedzieć o światowej piłce, ale nic ciekawego się nie wydarzyło(czyt. nie było hitu). No może powiem, że wice mistrz Polski w tym sezonie szybko odpadnie z pucharu UEFA w prszyłem sezonie :) Nie ma kto grać, jest dno dna...
Dark Sven
01-12-2007, 23:48
3. Chciałbym coś powiedzieć o światowej piłce, ale nic ciekawego się nie wydarzyło(czyt. nie było hitu). No może powiem, że wice mistrz Polski w tym sezonie szybko odpadnie z pucharu UEFA w prszyłem sezonie :) Nie ma kto grać, jest dno dna...
A to ci nowość...
Articuno
02-12-2007, 01:30
Ten tekst, był moją poważną refleksją, a nie, że "cioty do 7 ligi..." i dotrzymam jej bardzo długo :)
Panie idz pan w chuj. Mialo byc losowanie, a juz jest 30 minutowy koncert :-/.
Nie rozumiem po co te dzieci tam śpiewały, teraz ten koncert? Zamiast od razu losowanie zrobić...
Dark Sven
02-12-2007, 14:06
Pomimo, iż było to wiadome od dawna, powiem to.
Złota piłka dla http://img337.imageshack.us/img337/9350/kakihq0.png.
Yoh Asakura
02-12-2007, 14:11
HAHA !
Austria, Chorwacja, Niemcy, Polska
To co panowie, opłaca się nam jechać na to Euro ? ;)
A grupa C ?
Holandia, Włochy, Rumunia, Francja. IMO z grupy wyjdzie Holandia i Francja.
No proszę, Polska ma szczęście:
Austria
Chorwacja
Niemcy
Polska
I warta uwagi jest jeszcze grupa śmierci:
Holandia
Włochy
Francja
Rumunia
Dark Sven
02-12-2007, 14:14
A ja wam mówie, że będziemy z Niemcami. Mistrzostwa bez dostania batów od Niemców to nie mistrzostwa...
Who's your Daddy?
Yoh Asakura
02-12-2007, 14:18
Pomimo, iż było to wiadome od dawna, powiem to.
Złota piłka dla Kaki
Mówię to niechętnie, ale najbardziej na to zasłużył. Co nie zmienia faktu, że w 2008 roku ZP dostanie Cesc Fabregas, ew. Alex Hleb ;)
Thomisson
02-12-2007, 14:19
Losowanie dosyć szczęśliwe, ale grupa C to cud, miód i orzeszki dla kibica ;P
Yoh Asakura
02-12-2007, 14:20
Losowanie dosyć szczęśliwe, ale grupa C to cud, miód i orzeszki dla kibica ;P
Szczęśliwe ? Niemcy nas niszczą, Chorwaci nas niszczą, powalczyć możemy jedynie z Austrią ;>
Szczerze to jest szansa wyjsc.. urwac jakis punkt Niemcom, wygrac z Austria, troche farta i jestesmy ^^.
Yoh Asakura
02-12-2007, 14:33
Szczerze to jest szansa wyjsc.. urwac jakis punkt Niemcom, wygrac z Austria, troche farta i jestesmy ^^.
Szansa jest zawsze. Ja tam bym był cholernie szczęśliwy, gdyby Niemcy nie wyszli z grupy ;)
Sardynka
02-12-2007, 14:38
na remis z niemcami, wygrana z austria i chorwacja
ja tak to widze
Straznik Monopolowego
02-12-2007, 14:57
A w Rumunii strzelają szampany
feta, fajerwerki i zabawa do wczesnego ranka.
Ten komentarz z onetu mnie rozwalil
Ludzie więcej optymizmu!!! Grecja mogła to i my damy rade:)
Po pierwsze nie doceniacie Chorwacji.
Moim zdaniem wyniki ułożą się następująco:
Niemcy (2)-(3) Polska bramka Żurawskiego w ostatniej minucie hihihihi ^^
Austria (1)-(2) Polska.
Chorwacja (0)-(0) Polska
Marzy mi się rónież żeby Niemcy umoczyli mecz z chorwatami i nie wyszli z grupy
@up
czuj sie, ze Zurawski strzeli choc 1 bramke na tych mistrzostwach
ehh... Znowu grupa śmierci... =/
sęk w tym, że nie wazne, z kim byśmy grali, to zawsze dla nas będzie to grupa śmierci.
- Ehh... Znowu grupa śmierci... =/
- Nooo, a kogo ty byś chciał, żeby Polska wylosowała ?
- Nikogo ...
Doom Terror
02-12-2007, 16:45
trudniejszym meczem dla nas moim zdaniem bedzie mecz z Chorwajca,z ktora chyba wygralismy nawet mecz towarzyski calkiem niedawno...Grupa jest mozliwa do przejscia,wszystko zalezy od pierwszego meczu.Ja zawsze patrze na swiat przez rozowe okulary i nie warto sie martwic na wyrost i powiadam iz wyjdziemy z grupy.A jak nie to trudno,plakac nie bede ;D
Golden'Fanatyk
02-12-2007, 16:58
przejdziemy, na bank! ;)
Thomisson
02-12-2007, 17:00
Szczęśliwe ? Niemcy nas niszczą, Chorwaci nas niszczą, powalczyć możemy jedynie z Austrią ;>
A co wolałbyś się zamienić na grupy z Francją?
Articuno
02-12-2007, 17:04
Grupa jest świetna, mimo że nie ma już słabych rywali. To będą wspaniałe mistrzostwa!;)
Grupa C to rzecz jasna dobry pszczeli miód, ale spodziewałem się, że taka grupa się trafi.
PS. Od razu więcej osób odwiedza ten temat :D
Yoh Asakura
02-12-2007, 17:47
A co wolałbyś się zamienić na grupy z Francją?
A czemu nie ? Fajnie by było zobaczyć Polskę grającą z Holandią, Francją i Włochami ;)
@Down:
No to za Francuzów inny dobry zespół.
Capality
02-12-2007, 18:18
@Yoh
Byliśmy z Francją w jednym koszyku, nie było szans na nich trafić ;>
@Losowanie
Ogółem jest dobrze
Hellraiser
02-12-2007, 20:51
Mecz otwarcia naszej grupy to Austria - Chorwacja, popatrzcie na mecze otwarcia na wielkich imprezach w grupach gdzie grają gospodarze zawsze wynik jest po ich stronie, i tak samo sądzę że Austria urwie punkty Chorwacji i będziemy musieli z tego skorzystać, nie mówię że od razu w meczu z Niemcami.
@Premier League.
Spurs 2-3 Birmingham
90' [2 - 3]S. Larsson
Musicie obczaić bramkę Larssona w 92 minucie, po prostu piękna bramka, lecz paradoksalnie szkoda Spursów.
Jeszcze zapodam taką ciekawostkę że Keane strzela pierwszą i drugą bramkę pod wodzą Ramosa, lecz Spursi też pierwszy raz przegrywają odkąd objął ich Hiszpan.
No, no, no. : P
Liverpool FC ( 4 - 0 ) Bolton
Hyypia 18'
Torres 45'
Gerrard 55'
Babel 85'
: P
Live na fali :-).
Swoja droga ta przerwa zimowa w lidze to chora rzecz... do 22 marca bez meczy Floty, Jezus.
Zawsze można przerzucić się na futsal w zimę. :)
Swoja droga wybiera sie ktos do Austrii na mecz?
Thomisson
04-12-2007, 08:06
Ronaldo X2 i wracamy na drugie miejsce w tabeli ;)
Hellraiser
04-12-2007, 10:56
Swoja droga wybiera sie ktos do Austrii na mecz?
Rozważam takie coś, ale jeszcze wstrzymuję się z tą myślą.
Articuno
04-12-2007, 23:53
Lewandowski i spółka to nóby...
Hellraiser
05-12-2007, 00:01
Lewandowski i spółka to nóby...
I tak nie widziałem ich w fazie pucharowej klub z Ukrainy? bez jaj,..
Doom Terror
05-12-2007, 00:13
ten filmik mnie powalil ;p (ten pod ronaldinho)
http://www.sport.pl/sport/1,74696,4697676.html
Hellraiser
05-12-2007, 00:25
ten filmik mnie powalil ;p (ten pod ronaldinho)
http://www.sport.pl/sport/1,74696,4697676.html http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
Tczru man, tczru, nie lubię tego brazola ;s
Colo_2006
05-12-2007, 09:33
I tak nie widziałem ich w fazie pucharowej klub z Ukrainy? bez jaj,..
no ale co to ma do rzeczy skąd ? i tak lepszy od Polskich klubów.
Hellraiser
05-12-2007, 13:26
no ale co to ma do rzeczy skąd ? i tak lepszy od Polskich klubów.
U mnie ma B), poczekaj na Wisełkę do next sezonu ;)
@Pytanko
Interesuję się tu ktoś Hokejem ; >
Yoh Asakura
05-12-2007, 18:02
U mnie ma B), poczekaj na Wisełkę do next sezonu ;)
Wisła, razem z tym całym Krakowem, do PIECA !
Hellraiser
05-12-2007, 19:01
Wisła, razem z tym całym Krakowem, do PIECA !
Ustąpię miejsca dla Arsenalu,.. niech pierwszy wchodzi pieca już dziś ze srokami ; >
Dark Sven
05-12-2007, 19:09
Ustąpię miejsca dla Arsenalu,.. niech pierwszy wchodzi pieca już dziś ze srokami ; >
Milan może być po Arsenalu...
Jeżeli przed Arsenalem będzie Legia, Barcelona, Celtic i Mayoo(nez).<
Yoh Asakura
05-12-2007, 19:27
@Up:
Co do Barcy to popieram, nie lubię tego dziadowskiego klubu bardziej niż Milanu i Serie A.
Po meczu z Arsenalem, Newcastle samo spali się ze wstydu ;P
@Edit:
Adebayor ! 1:0 ;)
Hellraiser
06-12-2007, 02:18
Nie rozumiem nie kibicujesz już Milanowi ; o? z białym tekstem chyba się zgadzam też ich nie lubię.
Btw, Sroczki 1-1 Arszenal.
Yoh Asakura
06-12-2007, 15:14
Nie rozumiem nie kibicujesz już Milanowi ; o? z białym tekstem chyba się zgadzam też ich nie lubię.
Btw, Sroczki 1-1 Arszenal.
Bez kilku podstawowych graczy (Fabregas, Flamini, Hleb, van Persie) i tak grali b. dobrze, a na dodatek na obcym terenie. Ważne, że nie przegrali.
przecież ten koleś nigdy nie powie ,że Arsenal zagrał słabo czy coś...
albo kogoś brakowało albo sędziowie albo publika zestresowała
różnie bywa :baby:
Yoh Asakura
06-12-2007, 15:47
przecież ten koleś nigdy nie powie ,że Arsenal zagrał słabo czy coś...
albo kogoś brakowało albo sędziowie albo publika zestresowała
różnie bywa :baby:
Ciekawe jak inna drużyna zagrałaby bez 4 kluczowych graczy. Arsenal bez nich grał dobrze i Kanonierzy świetnie się bronili. A pierwszy gol Adebayora - cudo. A co do arbitra - w końcówce spotkania pokazał, że powinien zająć się czymś innym.
Btw: czy wczoraj zagrał słabo ? Nie. Bo gdyby tak było, to przegrali by z kretesem, a nie zremisowali 1:1 i prowadzili od 4 min. spotkania. Najpierw radzę obejrzeć mecz, albo zobaczyć retransmisję, a później pisać tak durne i złośliwe komentarze.
a słabo zagrali w meczu z Seviją, o !
Thomisson
06-12-2007, 17:04
Ciekawe jak inna drużyna zagrałaby bez 4 kluczowych graczy. Arsenal bez nich grał dobrze i Kanonierzy świetnie się bronili.
Świetnie się bronili, bo nikt z defensywy nie wyleciał
Doom Terror
06-12-2007, 18:53
az dziwne ze Inter na tej wielce szanownej liscie pominales :D
Dark Sven
06-12-2007, 22:51
az dziwne ze Inter na tej wielce szanownej liscie pominales :D
Nigdy nie deklarowałem prawdziwej niechęci do Interu, Juve czy jakiegokolwiek innego klubu włoskiego.
Doom Terror
07-12-2007, 02:12
Nigdy nie deklarowałem prawdziwej niechęci do Interu, Juve czy jakiegokolwiek innego klubu włoskiego.
teraz wiem ze oboje przeczymy steerotypowym kibicom milanu i interu xd
Ciekawe jak inna drużyna zagrałaby bez 4 kluczowych graczy. Arsenal bez nich grał dobrze i Kanonierzy świetnie się bronili. A pierwszy gol Adebayora - cudo. A co do arbitra - w końcówce spotkania pokazał, że powinien zająć się czymś innym.
Btw: czy wczoraj zagrał słabo ? Nie. Bo gdyby tak było, to przegrali by z kretesem, a nie zremisowali 1:1 i prowadzili od 4 min. spotkania. Najpierw radzę obejrzeć mecz, albo zobaczyć retransmisję, a później pisać tak durne i złośliwe komentarze.
a słabo zagrali w meczu z Seviją, o !
Yoh wybacz ja jestem za Newcastle i na prawdę sądzę że wynik sprawiedliwych nawet NUFC przeważało.Szczęście rozdzielili po równo dlatego taki wynik:P
Yoh Asakura
07-12-2007, 14:14
Yoh wybacz ja jestem za Newcastle i na prawdę sądzę że wynik sprawiedliwych nawet NUFC przeważało.Szczęście rozdzielili po równo dlatego taki wynik:P
Przeważali np. na początku drugiej połowy, dopiero jak NU strzeliło gola, to mecz znowu był wyrównany ;P
Articuno
07-12-2007, 16:19
Rajd Polski eliminacją Mistrzostw Świata ^.- Doszczętnie pogięło tą komisję :P
Artykulik z www.wp.pl
Kluby piłkarskie włoskiej Serie A są zadłużone na 754 mln euro pomimo nadzwyczajnych oszczędności wprowadzonych w ostatnim roku - poinformowało w piątek włoskie ministerstwo finansów.
Najbardziej zadłużone jest Lazio Rzym, które nadal nie może otrząsnąć się z finansowej zapaści, po tym jak ze sponsorowania stołecznego klubu wycofał się koncern spożywczy Cirio. Lazio ma do zapłacenia fiskusowi 129 mln euro.
Niewiele lepiej wiedzie się AC Parma. Upadłość głównego sponsora, koncernu mlecznego Parmalat w 2003 roku zadłużonego na 14 mld euro, doprowadziła do długu klubu sięgającego 81 mln euro. SSC Napoli winien jest fiskusowi 47,4 mln euro, AC Fiorentina - 43,3 mln, Torino Calcio - 38,4 mln euro. Wspomniane kluby splajtowały w poprzednich latach i zostały założone ponownie.
Rząd włoski nosi się z zamiarem wprowadzenia w życie przepisów mających oddłużyć kluby piłkarskie.
No,no,no. Zadłużenie takiego Lazio jest większe niż budżet wszystkich polskich klubów ? : P
Hellraiser
08-12-2007, 03:43
Rajd Polski eliminacją Mistrzostw Świata ^.- Doszczętnie pogięło tą komisję :P
Mamy jedne z najgorszych dróg, więc na wyścigi szutrowe w sam raz :D
Articuno
08-12-2007, 13:17
Jak podaje nasz super evul portal onet.pl Żuraw przeszedł do LA Galaxy...
Yoh Asakura
08-12-2007, 13:28
Jak podaje nasz super evul portal onet.pl Żuraw przeszedł do LA Galaxy...
A Ronaldinho do Chelsea lub Milanu ;)
A Zagłębie i Widzew będą zdegradowane. ( według wp.pl oczywiście )
@Down
No.
Articuno
08-12-2007, 13:33
A Zagłębie i Widzew będą zdegradowane. ( według wp.pl oczywiście )
Najwyższy czas.
Yoh Asakura
08-12-2007, 14:12
Najwyższy czas.
Wara od Widzewa ; p
skoro kupowali to niech s*******ają jak najdalej od polskiej piłki:)
Yoh Asakura
08-12-2007, 22:02
Reading - Liverpool 3:1 Hahaha ! Szkoda, że Manchester wygrał, ale w końcu grali z Derby więc zwycięstwo mieli w kieszeni.
Ta. Życie. :P Trzeba wierzyć w wygraną z OM. ;]
Articuno
08-12-2007, 23:35
Yeye, Benitez roxuje. Skład to zajebisty wystawił.
A może im po prostu czytanie nie idzie?
Przegrali, i tyle. Nie ma nad czym płakać. A czy byli słabsi to nie wiem, bo nie oglądałem. A więc do zobaczenia po meczu z OM. :P
Yoh Asakura
09-12-2007, 11:57
A Real ogrywa Athletic Bilbao 1:0, czyżby znowu miał zdobyć mistrza ?
W koncu zagraja z Barca i dostana w dupsko ;]
@Up
Wątpię, albo będzie remis albo RM wygra.
Szkoda Liverpool'u. Ale Benitez dobrze postąpił, w Premier League jeszcze maja szanse na wysokie miejsce, a w LM to ich ostatnia szansa aby awansować, wiec Benitez oszczędza najlepszych grajków.
@Up
Tylko, że przed sezonem wychodzili z założenia, że liga jest najważniejsza. Jedynie co do Carry dobrze postąpił, bo jeśli dostałby żółtą kartkę to mecz z MU mógłby oglądać z trybun.
BlueMaster
09-12-2007, 15:53
Vive Kielce pokonuje Wisłę Płock 31:24(16:16)W ekstraklasie piłkarzy ręcznych
Yoh Asakura
09-12-2007, 16:07
Aliadiere faulowany w polu karnym, Downing egzekwuje 11 i mamy 1:0 dla Boro...
W koncu zagraja z Barca i dostana w dupsko ;]
Na razie to Real Madryt ma 7 punktów przewagi nad Barceloną, więc pokory trochę. ;]
Hellraiser
09-12-2007, 16:45
Aliadiere faulowany w polu karnym, Downing egzekwuje 11 i mamy 1:0 dla Boro...
A więc jednak były Arsenalowiec ma wkład w bramę :D:D:D, Jazda Boro!
@Cafe.
Dokładnie każdy wie że L'pool odpuścił mecz z Reading, na rzecz spotkania z Marsylią ale ale nie wierzę że Benitez okaże się zbawcą L'poolu z LM.
@Raul.
Też się tu zgodzę a nawet wtrące że w tym sezonie Real sklepie Barcę i skończy się etap jedno-sezonowców na Barcę.
Calen Futh
09-12-2007, 17:33
Dziękujemy 'Boro :)
Fergie mówił ostatnio- "Arsenal zacznie sie potykać" i proszę. Remis z Newcastle, Porażka z M'boro i Kanonierzy nie będą nadal czuli się tak pewnie jak dotychczas.
Yoh Asakura
09-12-2007, 17:43
Dziękujemy 'Boro :)
Fergie mówił ostatnio- "Arsenal zacznie sie potykać" i proszę. Remis z Newcastle, Porażka z M'boro i Kanonierzy nie będą nadal czuli się tak pewnie jak dotychczas.
No i co z tego, że przegrali ? Mam przypominać kto jest aktualnie liderem ? :)
@Edit:
Tomas Rosicky. Gdyby strzelił to minutę wcześniej...
Thomisson
09-12-2007, 19:20
No to w świątecznym maratonie Arsenal spuchnie i będziemy mieli lidera ;)
Yoh Asakura
09-12-2007, 19:23
No to w świątecznym maratonie Arsenal spuchnie i będziemy mieli lidera ;)
W świątecznym maratonie do zdrowia wróci Hleb, Flamini, Fabregas i van Persie, więc na lidera nie liczcie.
Inter - Torino 4:0
37' [1 - 0] Z. Ibrahimovic (pen.)
50' [2 - 0] J. Cruz
52' [3 - 0] L.A.G. Jimenez
76' [4 - 0] I. Cordoba
GRANDE INTER !! :)
W sumie pewniaka mieli
@Up
Tylko, że przed sezonem wychodzili z założenia, że liga jest najważniejsza. Jedynie co do Carry dobrze postąpił, bo jeśli dostałby żółtą kartkę to mecz z MU mógłby oglądać z trybun.
Owszem, wiem ze takie były założenia, ale nie wydaje ci sie ze Benitez ma trochę czuba ( z pełnym szacunkiem dla niego) na punkcie LM ? Z drugiej strony, trochę głupio było by żeby finaliści poprzedniej edycji, nie wyszli nawet z grupy, bo to ich ostatnia szansa, a w Premier League mecz z Reading nie był ostatnim meczem. Jak by nie było, wierze w taktyki Beniteza, bo jak by nie patrzeć, on stawia wszystko na kreski które sobie narysuje na kartce =P
btw, Smolarek coraz lepiej zaczyna radzić sobie w Racingu, oby zamienil te asysty na gole.
Hellraiser
09-12-2007, 22:48
@Zamor
Opłacało się na nich stawiać z handicapem 0-1, lub dla ryzykantów 0-2
Gratz wyniku.
@OE.
A Wisła robi swoje 2-1 z Lubinem, niezawodni w tym sezonie Brożek, i Zieńczuk :*
@NHL.
Jeszcze dodam że liczę na dziesiąte zwycięstwo w lidze z rzędu NJ Devils którzy podejmują NY Rangers, ale to tak między nami :P
Doom Terror
10-12-2007, 00:20
Inter - Torino 4:0
37' [1 - 0] Z. Ibrahimovic (pen.)
50' [2 - 0] J. Cruz
52' [3 - 0] L.A.G. Jimenez
76' [4 - 0] I. Cordoba
GRANDE INTER !! :)
W sumie pewniaka mieli
na wyroznienie zasluguje Jimenez,ktory od meczu z Fenerbahce regularnie strzela :p o ile dobrze pamietam z Fenerbahce debiutowal ;D
no i maly skrocik meczu http://www.megafutbol.pl/files.viewFile,1510,Inter-Mediolan-4:0-(1:0)-Torino-FC---9/12/2007.html
musze powiedziec ze bramka Jimeneza bardzo w moim guscie :D
Owszem, wiem ze takie były założenia, ale nie wydaje ci sie ze Benitez ma trochę czuba ( z pełnym szacunkiem dla niego) na punkcie LM ? Z drugiej strony, trochę głupio było by żeby finaliści poprzedniej edycji, nie wyszli nawet z grupy, bo to ich ostatnia szansa, a w Premier League mecz z Reading nie był ostatnim meczem. Jak by nie było, wierze w taktyki Beniteza, bo jak by nie patrzeć, on stawia wszystko na kreski które sobie narysuje na kartce =P
No w sumie ma, ale w LM większy prestiż niż w lidze. Wszyscy trenerzy mówią, że na pierwszym miejscu liga, a potem LM, ale większość trenerów oszczędza w tym meczu przed kolejką LM swoich dobrych piłkarzy, żeby zagrać w LM, dziwne trochę.
Lux19R20teR
10-12-2007, 20:47
Ruch w końcu wygrał :PP
Po tej 1 wygranej nasza sytuacja sie dosc zmienila, na lepsze.
A wisla dalej gromi, ciekawe czy do konca sezony zostana bez porazki :)
Olympique Marsylia ( 0 - 4 ) Liverpool FC
4' - Gerrard (p)
11' - Torres
48' - Kuyt
93' - Babel
;o
Olympique Lyon 3 - 0 Glasgow Rangers
Świetny mecz Lyonu, świetny mecz Benzemy. Rangersi próbowali do czasu, aż Benzema strzelił drugą bramkę. A wystarczyl tylko remis ^^
Govou 16'
Benzema 84' 86+'
Calen Futh
12-12-2007, 23:47
Cieszę się z awansu Lyonu. Dobrze, że sie pozbierali po tej wyprzedaży przedsezonowej.
Yoh Asakura
12-12-2007, 23:56
Arsenal - Steaua 2:1. Nie widziałem meczu, ale cieszy, że zaraz po kontuzji Diaby strzela gola. No i w końcu Bendtner pokazuje, że nazywanie go drewnem jest bardzo obelżywe - z meczu na mecz gra coraz lepiej. :)
Thomisson
13-12-2007, 08:18
Roma z taką formą niewiele zwojuje w LM . Popatrzcie na skład MU:
Manchester United: Tomasz Kuszczak - Daniel Simpson, Gerard Pique, Johnny Evans, John O'Shea (54-Wes Brown) - Chris Eagles, Darren Fletcher, Michael Carrick, Nani - Louis Saha, Wayne Rooney (72-Dong Fangzhuo).
Calen Futh
13-12-2007, 09:04
@up: No co Ty! Przecież Manchester miał aż jednego zawodnika z podstawowego składu!11 Nie ma co sie dziwić, że Roma nie wygrała !1111
No i za 3 dni z MU. Ojj trudny mecz... trudny. :/
Yoh Asakura
13-12-2007, 23:18
No i za 3 dni z MU. Ojj trudny mecz... trudny. :/
Jednak po ciężkim boju Liverpool wygra, a w derbach Londynu Chelsea dostanie baty, a hat-tricka ustrzeli wracający po kontuzji Robin van Persie. :)
Calen Futh
14-12-2007, 07:07
Yohowi sie zebrało na dowcipkowanie ;s
Thomisson
14-12-2007, 08:02
Jednak po ciężkim boju Liverpool wygra, a w derbach Londynu Chelsea dostanie baty, a hat-tricka ustrzeli wracający po kontuzji Robin van Persie. :)
Fantastyka piętro wyżej ;P
Hellraiser
14-12-2007, 13:15
Dokładnie.
Yoh Asakura
14-12-2007, 19:25
Przecież słowem nie wspomniałem o zwycięstwie Chelsea, czy też Manchesteru, więc nie wiem do czego pijesz.
Dark Sven
16-12-2007, 16:41
Milan 4 vs 2 Boca
Inzaghi!
Inzaghi!
Nesta!
Kaka'!
Necromantor
16-12-2007, 16:46
Trudny przeciwnik....
Liverpool 0:1 ManU :)
43' Tevez.
Za 40 min dopiero rozpocznie się prawdziwy mecz.
Calen Futh
16-12-2007, 17:22
Manyoooooo! To sie nazywa mecz. Emocje super były :) Teraz tylko czekamy na zwycięstwo The Blues i fotel lidera nasz :)
Yoh Asakura
16-12-2007, 17:56
Złe wieści dla Chelsea - Cesc Fabregas, Alex Hleb i Mathieu Flamini wracają do pierwszej 11 ! Będzie pogrom, oj będzie ! :D
@Edit:
Terry kontuzja ! Defensywa Chelsea nie istnieje ! Muahaha ;ddd
Gallas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1:0 :)
Yoh Asakura
16-12-2007, 18:54
One nill for Arsenal ! One nill for Arsenal ! Gallas !
Thomisson
16-12-2007, 18:55
Pięknie, Arsenal w pupsko dostanie, będzie fotel lidera, a w świątecznym maratonie powiększymy przewagę nad spuchniętym Arsenalem.
Yoh Asakura
16-12-2007, 18:57
Pięknie, Arsenal w pupsko dostanie, będzie fotel lidera, a w świątecznym maratonie powiększymy przewagę nad spuchniętym Arsenalem.
W świątecznym maratonie będzie cały skład, dzisiaj Chelsea jest ostro przyciskana, więc nie masz na co liczyć, cny Thomissonie ;>
No fantastycznie... znowu 0-1 na Anfield. Benitez czas na jakies zwyciestwo z MU ? ; ]
A Arsenal prawdopodobnie wygra. ;p
Yoh Asakura
16-12-2007, 20:00
Cole to s*******n. Nie wierzę, że za to, że uderzył Cesca nie dostał nawet żółtej kartki. Na miejscu kibiców z Emirates oskalpowałbym dziada. Ale przynajmniej Chelsea przegrała, a Arsenal wraca tam, gdzie jego miejsce - na sam szczyt tabeli.
@Edit:
Zobaczyłem sytuacje...i nie ma dymu bez ognia. Obydwoje zasłużyli na żółć ;>
SamarRKS
16-12-2007, 23:07
Skoro temat o sporcie i turniejach.. to może ktoś sam chce wziąć udział w turnieju fify 08? www w opisie
Articuno
16-12-2007, 23:12
Skoro temat o sporcie i turniejach.. to może ktoś sam chce wziąć udział w turnieju fify 08? www w opisie
nie to nie jest temat o turniejach, gada się tu tylko o rzeczywistości.
Yoh Asakura
18-12-2007, 23:52
A miało być tak pięknie...Blackburn - Arsenal 2:2, czerwona kartka dla Denilsona. Zobaczymy co będzie dalej ;p
@Edit:
Ho-ho-ho, tego się nie spodziewałem. Dogrywka, w drugiej połowie Kanonierzy nie istnieją, 92' min. bodajże, Barazite doznaje urazu, wchodzi Merida, wydaje się, że Arsenal przegra, a tu nagle Eduardo i mamy 3:2 ! Teraz młodziaki nieźle cisną B'burn, nie pozwalają im przeprowadzić żadnej akcji, bo grają agresywnym pressingiem, no,no, szkoda, że z Boro tak nie grali ;*
Arsenal tym zwycięstwem zapewnił sobie awans do półfinału Pucharu Ligi.
@Yoh
Miejmy nadzieję, że w piątek Arsenal wylosuje Milan i skopie im dupsko ;)
Yoh Asakura
19-12-2007, 16:08
Arsenal tym zwycięstwem zapewnił sobie awans do półfinału Pucharu Ligi.
@Yoh
Miejmy nadzieję, że w piątek Arsenal wylosuje Milan i skopie im dupsko ;)
Ja bym jednak wolał Real. Arsenal znowu sprawi im królewski łomot ;)
Zresztą - na kogo nie trafią i tak przejdą dalej.
Doom Terror
19-12-2007, 17:08
Zresztą - na kogo nie trafią i tak przejdą dalej.
pycha bywa zgubna
Yoh Asakura
19-12-2007, 18:48
pycha bywa zgubna
To ja jestem pyszny, a nie oni ;)
Hellraiser
20-12-2007, 01:44
pycha bywa zgubna
Kurewsko konkretnie powiedziane.
Doom Terror
20-12-2007, 03:03
To ja jestem pyszny, a nie oni ;)
Wiem ze Ty a nie oni,moglem to opisac szerzej,ale jedziesz na jednym wozku z arsenalem,wiec zyczac tobie nabrania pokory zycze twoim pupilom porazki.
Normalnie zyczylbym druzynie grajcy piekny futbol awansu,ale wlasnie ta Twoja pycha,sprawia ze nie chce aby Arsenal przeszedl dalej,co jest gorsze dla rozgrywek,ale tobie by to wyszlo na dobre.Nabralbys troche pokory i szacunku dla kazdego rywala i nie twierdzil iz kazdy mecz jest roztrzygniety na korzysc kanonierow przed gwizdkiem(to ostatnie z gwizdkiem sobie dopowiedzialem,ale takie wnioski snuje czytajac twoje posty).Nie bierz tego do siebie,ale ta cecha u innych ludzi prawie tak samo mnie denerwuje jak moj slomiany zapal :P
Yoh Asakura
20-12-2007, 08:57
Ale to jest logiczne, że Arsenal każdego pokona. Zobacz - 04/05 - L'pool - Milan, zwycięstwo L'poolu. 05/06 - Barcelona - Arsenal, zwycięstwo Barcelony. 06/07 - L'pool - Milan, tym razem wygrywa Milan. 07/08 - Barcelona - Arsenal i wygra Arsenal. Przecież to oczywista oczywistość :)
Normalnie zyczylbym druzynie grajcy piekny futbol awansu
Za to ja w ramach rewanżu obejrzę derby Mediolanu i będę dopingował Zlatana :*
Ja bym jednak wolał Real. Arsenal znowu sprawi im królewski łomot ;)
Obecny Real Madryt to nie ta sama drużyna, co sprzed dwóch lat. Też chciałbym trafić na Arsenal, aby była szansa na rewanż z sezonu 2005/06.
Uważam, że Kanonierzy nie zajdą daleko w LM, ponieważ w tych rozgrywkach najbardziej liczy się doświadczenie. Młodzi zawodnicy temu nie sprostają.
Doom Terror
20-12-2007, 14:20
Za to ja w ramach rewanżu obejrzę derby Mediolanu i będę dopingował Zlatana :*
To tak jak ja :D to ze pare razy bronilem Milanu na forum czy sie o nim wypowiadalem pochlebnie nie znaczy ze jestem jego fanem ;p no i wymarzony final lm to Inter-Milan w ktorym wygrywaja podopieczni Mancini'ego
Yoh Asakura
20-12-2007, 15:12
Obecny Real Madryt to nie ta sama drużyna, co sprzed dwóch lat. Też chciałbym trafić na Arsenal, aby była szansa na rewanż z sezonu 2005/06.
Uważam, że Kanonierzy nie zajdą daleko w LM, ponieważ w tych rozgrywkach najbardziej liczy się doświadczenie. Młodzi zawodnicy temu nie sprostają.
A Arsenal to też nie ta sama drużyna, teraz zawodnicy mają znacznie więcej doświadczenia. W meczu z Realem bałbym się tylko rewanżu, bo nie wiadomo jak zagrają na wyjeździe. Za to u siebie pokonają każdego.
Thomisson
20-12-2007, 15:55
A Arsenal to też nie ta sama drużyna, teraz zawodnicy mają znacznie więcej doświadczenia.
Więcej doświadczenia? Wtedy w Arsenalu grali m.in Henry, Ljunberg, Ashley Cole, Dennis Bergkamp, Robert Pires, Kolo Toure, Lauren, Sol Campbell. Ci zawodnicy wtedy mieli więcej doświadczenia niż cała obecna kadra "The Gunners" razem wzięta.
Yoh Asakura
20-12-2007, 16:15
Więcej doświadczenia? Wtedy w Arsenalu grali m.in Henry, Ljunberg, Ashley Cole, Dennis Bergkamp, Robert Pires, Kolo Toure, Lauren, Sol Campbell. Ci zawodnicy wtedy mieli więcej doświadczenia niż cała obecna kadra "The Gunners" razem wzięta.
Chodziło mi o drużynę z poprzedniego sezonu, lol. Poza tym - Kolo Toure ciągle gra w Arsenalu i nie ma zamiaru się stąd ruszać. Zresztą, mówienie, że Arsenalowi brak jest doświadczenia jest trochę chybione, bo w końcu taki Almunia, Gallas, Toure, Rosicky, czy Hleb nie mają po 19 lat i trochę spotkań w swoim życiu rozegrali.
Thomisson
20-12-2007, 17:31
Chodziło mi o drużynę z poprzedniego sezonu, lol. Poza tym - Kolo Toure ciągle gra w Arsenalu i nie ma zamiaru się stąd ruszać. Zresztą, mówienie, że Arsenalowi brak jest doświadczenia jest trochę chybione, bo w końcu taki Almunia, Gallas, Toure, Rosicky, czy Hleb nie mają po 19 lat i trochę spotkań w swoim życiu rozegrali.
No tak, z Kolo pomyliłem się. I nie loluj, bo odnosiłeś się do sezonu 2005/2006, gdzie Real grał w 1/8 z Arsenalem i w porównaniu do tamtej drużyny obecna to dzieci pod względem doświadczenia. A Almunia może i nie ma 19 lat, ale doświadczenie poza grą w Lidze Mistrzów ma jak na bramkarza mizerne.
no i wymarzony final lm to Inter-Milan w ktorym wygrywaja podopieczni Mancini'ego
W niedzielę:
FC Barcelona - Real Madryt > Inter Mediolan - AC Milan
Yoh Asakura
20-12-2007, 18:47
W niedzielę:
FC Barcelona - Real Madryt > Inter Mediolan - AC Milan
A w sobotę:
Arsenal z Londynu - Tottenham Hotspur > FC Barcelona - Real Madryt i Inter Mediolan - AC Milan. ;) A najlepsze jest to, że mogę sobie to wszystko obejrzeć na C+. :)
No tak, z Kolo pomyliłem się. I nie loluj, bo odnosiłeś się do sezonu 2005/2006, gdzie Real grał w 1/8 z Arsenalem i w porównaniu do tamtej drużyny obecna to dzieci pod względem doświadczenia. A Almunia może i nie ma 19 lat, ale doświadczenie poza grą w Lidze Mistrzów ma jak na bramkarza mizerne.
Odnosiłem się głównie do drużyny 06/07, której rzeczywiście było brak doświadczenia i to najbardziej w ataku, bo marnowali mnóstwo sytuacji. A to, że są młodzi, nie oznacza, że są kompletni niedoświadczeni.
Hellraiser
20-12-2007, 18:52
@Champions League lub jak to woli LM.
Może pobawimy się kto na kogo trafi jutro w losowaniu 1/8 finału.
Losowanie 12:00 Nyon. Transmisja - nSport, Eurosport
Moje typy to :
Lyon - Sevilla
Real - Fenerbahce
Inter - L'pool
Porto - Olympiakos
Roma - Barca
Chelsea - Celtic
Milan - Arsenal
ManU - Schalke
A w sobotę:
Arsenal Londyn - Tottenham Hotspur > FC Barcelona - Real Madryt i Inter Mediolan - AC Milan.
Nie ma takiego klubu, jak Arsenal Londyn. Jest Arsenal FC.
Yoh Asakura
20-12-2007, 22:08
Nie ma takiego klubu, jak Arsenal Londyn. Jest Arsenal FC.
Wiesz, że derby z Kogutami są bardziej emocjonujące to przyczepiasz się do szczegółów ;>
jeśli pisałeś to na poważnie to znaczy,że z twoją głową jest jeszcze gorzej niż ostatnio 8o
Thomisson
21-12-2007, 08:00
Wiesz, że derby z Kogutami są bardziej emocjonujące
W cymbergaja, czy w kapsle? ;>
Yoh Asakura
21-12-2007, 08:47
W cymbergaja, czy w kapsle? ;>
Nie, w piłce nożnej.
Straznik Monopolowego
21-12-2007, 13:13
HAHAHA
Milan vs. Arsenal =D
Yoh Asakura
21-12-2007, 13:56
No, kibice Manchesteru, na San Siro dla was pokonamy Milan, a u siebie wygramy za Liverpool. ;)
Btw: już wiecie co TVP pokaże w TV ? ;>
Thomisson
21-12-2007, 14:06
No to "Time to say goodbye" dla Arsenalu.
Yoh Asakura
21-12-2007, 14:18
No to "Time to say goodbye" dla Arsenalu.
Śnij dalej. Kiedy Arsenal po świętach będzie miał więcej luzu, to załapie właściwy rytm meczowy. A kiedy Arsenal jest w formie, to nie można zrobić nic innego jak stać i podziwiać.
Btw: jesteś pewny, że Manchester wygra z Lyonem ? Bo wg. mnie Benzema pogrąży ManYoo.
Thomisson
21-12-2007, 14:29
Btw: jesteś pewny, że Manchester wygra z Lyonem ? Bo wg. mnie Benzema pogrąży ManYoo.
Na pewno ma większe szanse na przejście dalej niż Arsenal. A według mnie Kaka, Pippo i Pirlo pogrążą "The Gunners"
Co byście tu nie pisali to i tak wszystko rozstrzygnie się na boisku.
Yoh Asakura
21-12-2007, 14:43
Na pewno ma większe szanse na przejście dalej niż Arsenal. A według mnie Kaka, Pippo i Pirlo pogrążą "The Gunners"
A wg. mnie Fabregas, Hleb, van Persie i Adebayor (a być może i Carlos Vela) pokażą, że z Arsenal trzeba się liczyć pokonując Milan.
Articuno
21-12-2007, 14:50
Pary są niesamowite!
FC Liverpool - Inter Mediolan
AS Roma - Real Madryt
Arsenal Londyn - AC Milan
Olympique Lyon - Manchester United
Na tej fazie rozgrywek są aż 4 hity, będzie się działo :]
Straznik Monopolowego
21-12-2007, 15:28
A ja sie niemoge doczekac walki 2 wirtouozow pilki Cesc - Pirlo
BlueMaster
21-12-2007, 15:35
Taki Benzema i Ben Arfa są lepsi od manyoo i spólki
Pary są niesamowite!
FC Liverpool - Inter Mediolan
AS Roma - Real Madryt
Arsenal Londyn - AC Milan
Olympique Lyon - Manchester United
Na tej fazie rozgrywek są aż 4 hity, będzie się działo :]
No to teraz licze na Liverpool, Real, Arsenal I Manu.
Final Live- Real bylby dla mnie wymarzony... ze wskazaniem na Live.
No to teraz licze na Liverpool, Real, Arsenal I Manu.
Final Live- Real bylby dla mnie wymarzony... ze wskazaniem na Live.
No, lol. : D Dla mnie tak samo, też ze wskazaniem na L'pool. Ponieważ obie drużyny bardzo lubię. ;-)
Doom Terror
21-12-2007, 17:33
A w sobotę:
Arsenal z Londynu - Tottenham Hotspur > FC Barcelona - Real Madryt i Inter Mediolan - AC Milan. ;) A najlepsze jest to, że mogę sobie to wszystko obejrzeć na C+. :)
To wiadome ze dla kibica pilki brytyjskiej najwazniejsze beda derby Londynu,tak jak dla Mnie Mediolanu czy dla kibica pilki hiszpanskiej Barca-Real.Swoja droga szykuje sie ciekawy dwumecz na linii Mediolan-Anglia,niczego nie zapowiadam jak coniektorzy bo nie potrafie sie tlumaczyc tekstami typu "nie przywykli do nowego stadionu,czy tez jeden zawodnik nie zagral/byl w kiepskiej dyspozycji". Mam nadzieje ze Inter w lidze mistrzow zagra tak jak potrafi najlepiej,bo to inna druzyna w krajowych rozgrywkach i inna w europie...
ps. Mam nadzieje ze Mediolan pokaze,jakie miasto jest pilkasrska stoilca Europy,chociaz nawet wynik nie zadawalajcy mnie nie zmieni mojego zdania o tym miescie.
Dark Sven
21-12-2007, 18:45
Swoja droga szykuje sie ciekawy dwumecz na linii Mediolan-Anglia,niczego nie zapowiadam jak coniektorzy bo nie potrafie sie tlumaczyc tekstami typu "nie przywykli do nowego stadionu,czy tez jeden zawodnik nie zagral/byl w kiepskiej dyspozycji".
Ucz się od Mistrza Yoha...
Doom Terror
21-12-2007, 19:48
Ucz się od Mistrza Yoha...
Nawet gdybym chcial,to moze byc tylko jedna najlepsza druzyna wygrywajaca wszystko,nawet przed gwizdkiem :( no chyba ze atmosfera na stadionie bedzie nieodpowiednia,lub sedzia popelni blad,co nie zmieni faktu kto byl moralnym zwyciezca!
Yoh Asakura
21-12-2007, 20:55
Nawet gdybym chcial,to moze byc tylko jedna najlepsza druzyna wygrywajaca wszystko,nawet przed gwizdkiem :( no chyba ze atmosfera na stadionie bedzie nieodpowiednia,lub sedzia popelni blad,co nie zmieni faktu kto byl moralnym zwyciezca!
Żartuj sobie dalej, ale to ty będziesz płakał jak L'pool zmiecie Inter z globu.
Yoh, mam nadzieję. : P Chociaż w to szczerze wątpię.
Ten mecz może się zakończyć 1 bramkowym zwycięstwem jak np.
1-0 2-1 3-2 :]]
I mam nadzieję, że -> Liga =/= LM
Doom Terror
21-12-2007, 21:00
Żartuj sobie dalej, ale to ty będziesz płakał jak L'pool zmiecie Inter z globu.
plakal bede ze smiechu jak arsenal nic nie ugra z milanem,ktory jest wyraznie pod forma.
Thomisson
21-12-2007, 21:10
plakal bede ze smiechu jak arsenal nic nie ugra z milanem,ktory jest wyraznie pod forma.
San Siro zapewne nie pasuje Arsenalowi pod względem rodzaju trawy, a układ krzesełek będzie zapewne deprymował Eduardo, tudzież Gunnersi nie będą przyzwyczajenie do kuchni serwowanej we Włoszech
San Siro zapewne nie pasuje Arsenalowi pod względem rodzaju trawy, a układ krzesełek będzie zapewne deprymował Eduardo, tudzież Gunnersi nie będą przyzwyczajenie do kuchni serwowanej we Włoszech
Przypominam, że tam pogoda też inna jest. I strefa czasu TROCHĘ się różni.
Przypominam, że tam pogoda też inna jest. I strefa czasu TROCHĘ się różni.
Nie mowiac juz o tym, ze Wloszki sa o wiele ladniejsze od dziewczyn z Anglii Oo. Jednak nie ma co sie przejmowac, zaraz Yoh nam uswiadomi, ze tak nie jest i Arsenal jest krolem LM juz sporo wczesniej przed finalem do ktorego nawet nie dojda :-).
@Down
Poki co badz, co badz od kad sledze ten temat, czyli jak siegam pamiecia od poczatku jego istnienia, to odpowiadales i broniles!
Yoh Asakura
21-12-2007, 21:24
A ja nie mam zamiaru odpowiadać na te głupie teksty. Eduardo w CC pokazał, że jest dobrym napastnikiem i że można na nim polegać. Nie zdziwię się jak będzie błyszczał w LM.
Yoh, ale my nie potrzebujemy Twojego wychwalania piłkarzy. Jest dobry ? Dobrze, niech jest. Udowodni to w następnych meczach i nie będziemy mieli wątpliwości.
Yoh Asakura
21-12-2007, 21:46
Yoh, ale my nie potrzebujemy Twojego wychwalania piłkarzy. Jest dobry ? Dobrze, niech jest. Udowodni to w następnych meczach i nie będziemy mieli wątpliwości.
Udowodnił w CC strzelając dwa gole B'burn i dając Arsenalowi awans.
@Up
No dobrze, ale jednym meczem niczego nie udowodni. Jeżeli będzie grał dobrze regularnie to może w końcu się do niego przekonamy, bez Twojego gadania. ;-)
Thomisson
21-12-2007, 22:28
Udowodnił w CC strzelając dwa gole B'burn i dając Arsenalowi awans.
Ołmajgad, strzelił 2 bramki w Carling Cup, pucharze rezerwowych, już niebawem zgłosi się po niego Real i Barca.
Dark Sven
21-12-2007, 22:31
Ołmajgad, strzelił 2 bramki w Carling Cup, pucharze rezerowowych, już niebawem zgłosi się po niego Real i Barca.
A za 10 lat- Milan.
Przestańcie się kłócić bo nam temat zamkną..
Yoh Asakura
21-12-2007, 22:33
Ołmajgad, strzelił 2 bramki w Carling Cup, pucharze rezerowowych, już niebawem zgłosi się po niego Real i Barca.
No tak, ale już nie napisałeś, że B'burn grało pierwszym składem, a Arsenal bardzo głębokimi rezerwami (średnia wieku 19,6). A to, że Eduardo strzelił gola, gdy Arsenal grał w 10 to też było niewarte napisania. :(
Thomisson
21-12-2007, 22:35
No tak, ale już nie napisałeś, że B'burn grało pierwszym składem, a Arsenal bardzo głębokimi rezerwami (średnia wieku 19,6). A to, że Eduardo strzelił gola, gdy Arsenal grał w 10 to też było niewarte napisania. :(
Co nie zmienia faktu, że po jednym bardzo dobrym spotkaniu, nie można zawodnika nazywać świetnym.
Yoh Asakura
21-12-2007, 22:38
Co nie zmienia faktu, że po jednym bardzo dobrym spotkaniu, nie można zawodnika nazywać świetnym.
Ale jeśli w jednym spotkaniu pokazuje, że gole strzelać potrafi i że można na nim polegać w ciężkich chwilach, to wystarczy, że ustabilizuje tę formę i jest już na prostej drodze do tej świetności.
@Thomisson
Ale też nie można kogoś odrazu skazywać na to, że jest słaby. ;-p
Thomisson
21-12-2007, 22:44
@Thomisson
Ale też nie można kogoś odrazu skazywać na to, że jest słaby. ;-p
Nie mówię, że jest zły, ale Yoh twierdzi, że Eduardo jest lepszy od Carlosa Teveza i Filippo Inzaghiego, co jest wielką przesadą ;P.
P.S Do jutra ;*
Yoh Asakura
21-12-2007, 22:46
Nie mówię, że jest zły, ale Yoh twierdzi, że Eduardo jest lepszy od Carlosa Teveza i Filippo Inzaghiego, co jest wielką przesadą ;P.
P.S Do jutra ;*
To może teraz pośmiejemy się z TEGO (http://sport.onet.pl/0,1248702,1663039,wiadomosc.html) nabytku Fergusona ? Angoli ściągać ? Wstyyyyd !
@Down:
Jest w takim samym wieku co Eduardo, a wszyscy się z niego śmieją. No ale ten Angol gra w Manchesterze, więc jest lepszy niż van Persie + Adebayor !
Co to to nie, ale może jeszcze się rozwinie. I będzie dobrym zawodnikiem. :]
Dark Sven
21-12-2007, 23:13
Jest w takim samym wieku co Eduardo, a wszyscy się z niego śmieją. !
Nie Yohu, tutaj nikt się nie śmieje z Eduardo. Tutaj się śmiejemy z Ciebie =*.
Thomisson
22-12-2007, 08:39
No ale ten Angol gra w Manchesterze, więc jest lepszy niż van Persie + Adebayor !
Nie zagrał w MU ani jednego meczu, więc skąd wiesz jak on gra?. Nie uważam tego za dobry transfer, ale Fergie ściągnął go z myślą o rezerwie, a Eduardo to według Ciebie Rivaldo, Ronaldo i Redondo w jednym, choć na razie w większości meczów potyka się o własne nogi, będąc deprymowany przez stadion.
Yoh Asakura
22-12-2007, 10:38
Nie zagrał w MU ani jednego meczu, więc skąd wiesz jak on gra?. Nie uważam tego za dobry transfer, ale Fergie ściągnął go z myślą o rezerwie, a Eduardo to według Ciebie Rivaldo, Ronaldo i Redondo w jednym, choć na razie w większości meczów potyka się o własne nogi, będąc deprymowany przez stadion.
Nigdy nie mówiłem, że Eduardo jest aż tak dobry. Zresztą, to jest napastnik, a ostatnio grywał na skrzydle, więc się nie dziw, że jego gra jakoś szczególnie nie zachwycała. On ma strzelać bramki, a nie tworzyć sytuacje, które do tych bramek prowadzą. Jeśli gra na swojej pozycji - to nawet po wejściu w 81'~ min. strzeli gola (vide mecz z Sevillą na Emirates).
Thomisson
22-12-2007, 11:20
Nigdy nie mówiłem, że Eduardo jest aż tak dobry.
10 znakorów
Załatwmy to polubownie:
Eduardo > Droga & Ruud
Yoh
Ale fakt, faktem, Inzaghi jest od niego gorszy.
Yoh
Yoh Asakura
22-12-2007, 11:55
Wtedy było to powiedziane żartobliwie, bo o coś się wykłócaliście.
Dark Sven
22-12-2007, 13:21
:D
raz, dwa, trzy
Doom Terror
22-12-2007, 14:49
Wtedy było to powiedziane żartobliwie, bo o coś się wykłócaliście.
kurde,nie wiem kiedy mowisz powaznie,a kiedy nie bo wiekszosc twych teori dot. jaki klub gdzie dojdzie mozna traktowac jako zart...
Yoh Asakura
22-12-2007, 17:00
Dzisiaj nie zepsujecie mi nastroju ! Arsenal króluje w Londynie ! Żadna Chelsea, żaden Tottenham, tylko Arsenal ! Derby rewelacyjne, ileż emocji w nich było ! Pierwsza połowa w porównaniu do drugiej to pikuś. W drugiej połowie to się działo ! Zaraz po rozpoczęciu, w około 47' min. świetne zagranie Cesca do Adebayora i ten w tym sezonie nie marnuje takich okazji. Mamy 1:0, Tottenham podłamany. Kanonierzy nadal atakują, ale chwilę później Berbatov przy piłce w polu karnym i strzela pięknego gola (IMO gol miesiąca). Niedługo potem - jedenastka dla Spursów, którą wywalczył Dymitar ! Straciłem wiarę, przez chwilę pomyślałem, że to pierwszy mecz z Tottenhamem od tak długiego czasu, który zakończy się porażką. Ale nie ! Almunia fantastycznie interweniował i wyjął jedenastkę. Okrzyk radości rozległ się w moim domu, gdybym potrafił opisać to, co wtedy czułem, byłbym noblistą. Potem wchodzi Nicklas Bendtner - zdążył pojawić się na boisku za Eboue i rewelacyjną główką dał prowadzenie swojej drużynie ! Kibice szaleją, Tottenham zdołowany, jednak się nie poddawał. Pod koniec spotkania zamieszanie w polu karnym, faulowany gracz Spursów, powinna być jedenastka, ale sędzie jej nie dyktuje. Uff, potem spalony, którego nie było - chociaż tego nie pochwalam, to przyznam, że Clichy sprytnie oszukał sędziego. No i w 93 min. Rob Styles gwiżdże po raz ostatni i mecz kończy się wynikiem 2:1 ! Niesamowity mecz, zażarta walka, ogromna determinacja obu drużyn, ale lepszy po raz kolejny okazał się Król Londynu, Arsenal FC !
kurde,nie wiem kiedy mowisz powaznie,a kiedy nie bo wiekszosc twych teori dot. jaki klub gdzie dojdzie mozna traktowac jako zart...
Tak trudno pogodzić się z tym, że gracze Arsenalu są świetni i grają rewelacyjnie ?
@Edit:
No i byłbym zapomniał - te śpiewy kibiców po golu Adebayora, nie do opisania. Cały stadion, 60 tyś. osób krzyczy "We'll win cos we're Arsenal!" - fantastyczne !
Stowarzyszenie Tenisistów Zawodowych (ATP) zawiesiło dwóch włoskich zawodników Potito Starace i Daniele Braccialiego za grę w zakładach sportowych.
31-letni Starace, sklasyfikowany na 31. miejscu rankingu ATP został zawieszony na sześć tygodni i ukarany grzywną w wysokości 20 800 euro. Bracciali (258.) nie będzie mógł grać przez trzy miesiące i musi zapłacić grzywnę 14 000 euro. Kary obu zawodników rozpoczną się 1 stycznia 2008 roku.
Włoska Federacja Tenisowa poinformowała, że Starace udowodniono zawarcie w latach 2004/2005 pięciu zakładów o całkowitej wartości 90 euro. Bracciali złożył 50 zakładów, każdy o wartości 5 euro.
Jak stwierdzono, obaj tenisiści nigdy nie obstawiali swoich meczów.
Za WP. Fajne kary, prawde mowiac. =)
Yoh zacznij patrzec na Arsenal nieco bardziej obiektywnie, bo tak to cale ta gadki nie maja sensu, albo nie.. przestancie mu powtarzac, kazdy wie jak jest.
mecz nawet nawet jak na ligę angielską.Chociaż szkoda mi Tottenhamu bo miał mieć o jeden karny więcej i mieli strzelić z pierwszego-ale jak to mówią-niewykorzystane sytuacje się mszczą :o.Arsenal mnie niczym nie zadziwił-no chyba tylko jednym-jakim cudem oni są liderem8o.
Gran Derby już jutroB)
Yoh Asakura
22-12-2007, 19:51
mecz nawet nawet jak na ligę angielską.Chociaż szkoda mi Tottenhamu bo miał mieć o jeden karny więcej i mieli strzelić z pierwszego-ale jak to mówią-niewykorzystane sytuacje się mszczą :o.Arsenal mnie niczym nie zadziwił-no chyba tylko jednym-jakim cudem oni są liderem8o.
Gran Derby już jutroB)
A takim, że przegrali raptem raz przez masę kontuzji, a przez resztę sezonu grali (i ciągle grają) rewelacyjnie. A co do tego karnego - wcześniej Rosicky dostał kopa w polu karnym i nie było 11, IMO było sprawiedliwie.
@Down:
Jak już plagiatujemy, to umiejętnie. Derby ze Spursami pokazały, że w Londynie król pozostaje nadal tylko jeden. A to, czy ten król będzie najlepszy na świecie, przekonamy się po lutym.
Doom Terror
22-12-2007, 20:34
juz jutro takze Derby Mediolanu,okaze sie ktora druzyna jest najlepsza na swiecie!! /pisane stylem zapozyczonym od pewnego usera :P
A to, czy ten król będzie najlepszy na świecie, przekonamy się po lutym.
Nie w lutym tylko w maju :) a dokładnie 21 ;)
Yoh Asakura
22-12-2007, 21:24
Nie w lutym tylko w maju :) a dokładnie 21 ;)
A nie bo w grudniu, na KMŚ :P
Articuno
22-12-2007, 21:52
juz jutro takze Derby Mediolanu,okaze sie ktora druzyna jest najlepsza na swiecie!! /pisane stylem zapozyczonym od pewnego usera :P
śmieszne :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.