Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe
Na CN na pewno 0-0 nie będzie i to Ci mogę w 100% zagwarantować. Nie wydaje mi się też żeby Arsenal przy bardzo ofensywnej grze - strzelając u siebie 3 bramki stracił tylko jedną przy szybkości zawodników Barcy.
Ehe zgadzam sie 100%
Barca u siebie wklepie Arsenalowi kilka bramek. WYstarcza szybkie dwie tak jak ze Stuttgartem i worek sie otworzy ;]
Natomiast w Londynie obstwialbym remis lub jednak 1:2 dla Barcelony
I jesli Messi utrzyma forme jaka teraz prezentuje ;] dopadnie sie do pilki, a jemu juz jest ja ciezko odebrac, fantastyczne panowanie !
Co do Interu.
Dobry przeciwnik, u siebie wygraja, natomiast w Moskwie bedzie juz gorzej, jednak ruski potrafia grac dobry futbol na wlasnym stadionie.
Po cichu liczylem, ze trafia na Bayern :P
CSKA to czarny koń i ostro postawią się Interowi, tymbardziej, że już będę mieli za sobą ligowe mecze.
No i wreszcie francuską drużynę będziemy mieli w półfinale LM ; ) Chyba od czasu, gdy Monaco odnosiło sukcesy z Giulym, Plasilem i Morientesem w składzie.
AnonimowyPowrot
20-03-2010, 12:36
Finał z udziałem CSKA, byłaby masakra... :D Jednak to nierealne.
Dobra, teraz obstawiam, że do następującej rundy przejdą takie oto drużyny (bo chyba jeszcze nie przedstawiłem na tym forum swoich typów): Bordeaux, Manchester, Barcelona, Inter.
Znów będzie losowanie? Nie można przewidzieć kto z kim zagra w półfinale? W sensie innym, niż po prostu zgadywać :P Kiedyś było wiadomo od początku do końca kto z kim gra (mam taki plakat stary nawet z "drzewkiem", od fazy grupowej aż do finału), a teraz losują...
@Down
Pytam się, czy się losuje, bo jakbyś się nie zczaił, to teraz i do 1/8 losowali : O GZ! Swoją drogą, mogłeś od razu napisać, że finał jak w zeszłym roku, to bym sobie sam dopasował ;>
Straznik Monopolowego
20-03-2010, 12:55
Znów będzie losowanie? Nie można przewidzieć kto z kim zagra w półfinale? W sensie innym, niż po prostu zgadywać :P Kiedyś było wiadomo od początku do końca kto z kim gra (mam taki plakat stary nawet z "drzewkiem", od fazy grupowej aż do finału), a teraz losują...
Nikt nie losuje juz nic tylko ty tepy jestes
Bayern Monachium lub Manchester United v Lyon lub Bordeaux
Inter Milan lub CSKA Moskwa v Arsenal lub Barcelona
Capality
20-03-2010, 13:24
Z drużyn z poziomem zbliżonym do Barcy, to Arsenal rozwalił Wolves 4:1 na wyjeździe.
:D:D:D:D:D:D
@Topic
Po odpadnieciu Chelsea po cichu licze na Inter i Bordeaux
Arka_Sath_Wielki
20-03-2010, 13:39
A ja nie wiem czemu czuje, że CSKA wszystkich zaskoczy i jakimś fartem po karnych przejdzie do półfinału.
Anonimowy w piłce nożnej wszystko jest realne, ja liczę na Bordeaux. :)
Straznik Monopolowego
20-03-2010, 17:20
Swoją drogą, mogłeś od razu napisać, że finał jak w zeszłym roku
MU dostaje po dupie?
Z drużyn z poziomem zbliżonym do Barcy, to Arsenal rozwalił Wolves 4:1 na wyjeździe.
Mistrz :D:D
Lubie ten temat :D Pośmiać się można :D Kibic klubu który od kilku lat nie zdobył żadnego wartościowego trofeum porównuje Barcelone, która w zeszłym sezonie wygrała wszystko do Wolves :D No nie moge xD
Nie mów mi, że wypowiedź Yoha wziąłeś na poważnie?
AnonimowyPowrot
20-03-2010, 20:10
MU dostaje po dupie?
Na pewno nie od Arsenalu B)
Diamanti karnego spieprzył. Cholera, mielibyśmy wyrównanie na Emirates. Chociaż ja wciąż wierzę, że coś zdziałają.
/Miałem postawione na Diamantiego, że strzeli drugą bramkę. Kurs 14 PLN. Buuu.
Yoh Asakura
20-03-2010, 20:40
Franco pieprzony diver, red dla Vermy i pen dla WHU kompletnie z dupy, ale who cares, mamy 3 pkt., jesteśmy na czele tabeli, łapiemy wiatr w żagle.
Drżyj, Barcelono.
Arka_Sath_Wielki
20-03-2010, 21:04
Nie mów mi, że wypowiedź Yoha wziąłeś na poważnie?
Aż tak źle ze mną jeszcze nie jest, chociaż znając Yoha to sarkazm jest już trudno odróżnić od poważnej wypowiedzi.
A w Madrycie macie piaskownice, ale Real i tak wygra strzelając fartem bramke w koncowce/doliczonym
Pan i Wladca
20-03-2010, 22:00
Gówno grali a wygrali :> 2 bramki po stałych fragmentach i ostatnią Higuain ładnie sobie wypracował. Ronaldo nie widoczny. Od 73 minuty Real grał w 10 bo Raul zmienił Van der Vaarta :>
Duch Niespokojny
20-03-2010, 22:40
W lidze ustąpicie jeszcze miejsca w LM Liverpoolowi, a za dwa lata wasz śmieszny klubik zostanie rozwiązany z powodu braku jakichkolwiek sukcesów i ambicji, wszyscy odejdą, zostanie tylko Wenger i będziecie znani na całym świecie jako najlepsza szkółka piłkarska dla murzyńskich emigrantów z Afryki.
I co jeszcze? ;) A tak a propos "murzyńskich emigrantów z Afryki": http://www.youtube.com/watch?v=Vuf_8JjdVG8
Choć te teksty o Murzynach w Arsenalu pokazują tylko, że antyfani Yoha już kompletnie nie mają się czego czepić. Wenger mógłby równie dobrze pojechać do kongijskiej dżungli i tam z jakiegoś plemiena wybrać sobie pierwszą jedenastkę. Who the fuck cares?
Ja tam wierzę całym sercem, że WHU się utrzyma, MU wygra LM, a Wisła zniszczy ekstraklasę.
O WHU się boję najbardziej. Moje uci puci piłkarzyki coś ciała dają ostatnio i przerżnęli czwarty mecz z rzędu.
Capality
21-03-2010, 01:58
@Up
Ktos za duzo Hooligansow sie naogladal, a Wisla nie moze wygrac bo gra straszny piach
Up: Jesteś żałosny. Myślisz, że wszyscy kibice w Polsce, którzy są za WHU naoglądali się Hooligansów? Człowieku, nie ośmieszaj się. Prostak. Pf.
Cholernie mnie wkurw*a, gdy ktoś mi mówi, że kibicuje WHU po obejrzeniu Hooligans.
AnonimowyPowrot
21-03-2010, 09:17
Duszek, te wszystkie pociski to takie koleżeńskie (sic!) zaczepki skierowane do Yoha, których nikt nie powinien brac serio :confused:
@Polska
Ja kibicuję Wiśle, chociaż bardzo rzadko zdarza mi się oglądać ich mecze. Lecha nie trawię, już wolałbym, żeby Legia zdobyła majstra.
jak Legia w tym roku bedzie na podium to juz bedzie dobrze, to co oni graja w tej rundzie to jest nieporozumienie. Na dzien dzisiejszy bardziej na pudlo zasluzyl Ruch i/lub Gieksa. Ich przynajmniej da sie ogladac. Tylko ze Ruchowi bez Niedzielana bedzie ciezko, sam Sobiech to moze byc za malo jak przyjdzie zmierzyc sie z najsilniejszymi. A w Gieksie... coz... obrona do wymiany, ale to taki detal. Wisla - wolalbym nie, chociaz cholera wie co ten Kasperczak znowu wymysli, moze w koncu da sie na nich patrzec.
Pan i Wladca
21-03-2010, 12:38
Za dwie godzinki United -Liv :>
Imo ManU nie powinno mieć problemów z The Reds, bo zdrowi są Nemanja i Rio, a co za tym idzie, El Niño sobie nie pogra. ;) No i jeszcze Wayne jest w formie, a formacja defensywna Liverpoolu sobie ostatnio nie radzi. ManU będzie dominować.
K.Jay
Capality
21-03-2010, 14:58
Up: Jesteś żałosny. Myślisz, że wszyscy kibice w Polsce, którzy są za WHU naoglądali się Hooligansów? Człowieku, nie ośmieszaj się. Prostak. Pf.
Cholernie mnie wkurw*a, gdy ktoś mi mówi, że kibicuje WHU po obejrzeniu Hooligans.
sorry bandzior
@topic
jeszcze co do polskiej ligi Wisla gra piach, Legia gra piach i jestem ciekaw czy Legia w ogole dotrwa do konca sezonu na podium
Wisła się powoli ogarnia i lidera do końca ligi nie wypuszczą.
Jak na moje, to tylko Lech może Wiśle zagrozić.
AnonimowyPowrot
21-03-2010, 16:38
Jupi jej, Arsenal już spadł z pierwszego miejsca, o kurde, ciekawe czy Yoh zdążył zwalić ;/
@Topic
http://www.youtube.com/watch?v=aIyEIYHhiCs - ; ddddddddddd
Wracamy na I miejsce. ;)
K.Jay
Fulham mnie zaskoczyło. Liczyłem, że po przebłysku w LE, powalczą z Man. City i skradną im chociaż 2 pkt. A tu 70 minuta i 0-2.
Ja pi^&*()_e, pomocnik reprezentacji Polski, Nowak co on robi?? Zaś 3 punkty w las poszły co to jest?? Już nie ogladam ekstraklasy!!!!
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,7684798,21__kolejka__Piast___Polonia_B__1 _0__Wilczek__1_0_.html
Yoh Asakura
21-03-2010, 21:28
"Uderzył nie do obrony"
Hahaha :D
Szykuje się kolejny mecz wygrany przez Barcelonę dzięki Messiemu, drugi hat-trick pod rząd w jego wykonaniu.
Xendriel
21-03-2010, 22:55
Messi jak to Messi. Najlepszy piłkarz świata. Tylko co się dzieje z Ibrą? Takie setki jak on miał to nawet Rasiak by trafił. Teraz będzie miał niezłego doła:(
Arka_Sath_Wielki
21-03-2010, 23:02
Przynajmniej się przełamał po karnym. Smuci to, że nasza obrona bez Pique jest dziurawa jak ser. Nie możemy popełniać takich błędów, jeśli mamy zamiar wygrać z Arsenalem. Messi kolejny hat-trick. W 27 spotkaniach strzelił 25 bramek, a to mówi samo za siebie.
Xendriel
21-03-2010, 23:05
Za bramki winę ponosi Guardiola, który wymienił sobie dwójkę stoperów w trakcie meczu. No i Marquez oczywiście.
PS. Chwała Bogu, że nie wpuścił Czychryńskiego bo byłoby jeszcze gorzej.
Straznik Monopolowego
21-03-2010, 23:10
Czychryński to zaraz po Zlatanie i Berbatovie moj ulubiony transfer =D
Yoh Asakura
22-03-2010, 10:54
Oh Vermaelen, oh Vermaelen, oh Vermaelen number 5! Fuck you Messi, fuck you Zlatan, he will eat those cunts alive!
W sumie miło by usłyszeć podczas meczu z West Hamem "we're on our way, we're on our way, to the Madrid, we're on our way!". Wszyscy są pewni zwycięstwa z Barceloną :P
to sie wszyscy lekko zdziwia. Chyba nie myslisz powaznie ze Arsenal przejdzie Barce?
Arka_Sath_Wielki
22-03-2010, 14:18
Za bramki winę ponosi Guardiola, który wymienił sobie dwójkę stoperów w trakcie meczu. No i Marquez oczywiście.
PS. Chwała Bogu, że nie wpuścił Czychryńskiego bo byłoby jeszcze gorzej.
Nie do końca Pep, bo Pique nabawił się urazu kolana, a Gabi narzekał na ból łydek :X
Postu Yoha nie skomentuje.
Cieszy to, że Leo już prawie prowadzi w walce o złotego buta. Po 27 kolejkach ma na swoim koncie 25 bramek i wyprzedza go o 1 bramkę tylko Rooney, który jednak rozegrał już 31 spotkań ; ). Moim zdaniem jednak w Hiszpanii przelicznik powinien być obniżony do ~~1,8, nie oszukujmy się, liga hiszpańska jest znacznie słabsza niż angielska.
Yoh Asakura
22-03-2010, 19:07
to sie wszyscy lekko zdziwia. Chyba nie myslisz powaznie ze Arsenal przejdzie Barce?
Pozwól, że spytam, hoom, ile meczów Arsenalu w tym sezonie, albo przynajmniej od stycznia, widziałeś?
Zdajesz sobie sprawę z tego, jak ogromne postępy zrobili Diaby, Song, Eboue, Walcott i Bendtner? Przecież Song na tę chwilę jeden z najlepszych DMów, spokojnie łapie się do top5. Diaby jako link player jest rewelacyjny, wysoki, silny, doskonały drybling i technika. Eboue jest bardzo szybki, świetnie drybluje, świetne crossy i niesamowicie często "wymusza" faule blisko pola karnego, co stwarza duże zagrożenie.
Nie będę ci opisywał dalszego progresu piłkarzy Arsenalu, ale ponowię pytanie - ile spotkań Arsenalu widziałeś, by móc oceniać ich szanse na awans?
Pozwól, że spytam, hoom, ile meczów Arsenalu w tym sezonie, albo przynajmniej od stycznia, widziałeś?
Zdajesz sobie sprawę z tego, jak ogromne postępy zrobili Diaby, Song, Eboue, Walcott i Bendtner? Przecież Song na tę chwilę jeden z najlepszych DMów, spokojnie łapie się do top5. Diaby jako link player jest rewelacyjny, wysoki, silny, doskonały drybling i technika. Eboue jest bardzo szybki, świetnie drybluje, świetne crossy i niesamowicie często "wymusza" faule blisko pola karnego, co stwarza duże zagrożenie.
Nie będę ci opisywał dalszego progresu piłkarzy Arsenalu, ale ponowię pytanie - ile spotkań Arsenalu widziałeś, by móc oceniać ich szanse na awans?
Wystarczy ,że prawie każdy z nas widział Barcelonę i Messiego w akcji. Arsenal szanse na wygranie tego meczu ma dośc mizerne szanse i według kogo Song jest jednym z najlepszych pomocników defensywnych? Rankingom wziętym z dupy mówmy stanowcze NIE!
AnonimowyPowrot
22-03-2010, 20:40
Mogę? Mogę ja?! Plx!!!!!
Pan i Wladca
22-03-2010, 20:47
Na Emirates mogą wygrać, a na CN będą grać na remis i taki scenariusz się ziści, zobaczycie.
Yoh Asakura
22-03-2010, 21:24
Arsenal nigdy nie gra na remis. Ta drużyna tego nie potrafi. Walka toczy się zawsze o zwycięstwo.
Nie przepadam zarówno za Barceloną, jak i za Arsenalem. Oby dwie drużyny grają świetnie. Jednak sądzę, że tym razem ekipa z Holloway wyjdzie z tych potyczek zwycięsko i awansuje do 1/2 finału.
Yoh Asakura
22-03-2010, 21:56
Z Islington.
Przecież to jeden pies.
Holloway jest częścią Islington --
Poza tym Emirates jest w Holloway.
Chyba. Na tyle to ja się na dzielnicach piłkarskich Londynu nie znam, żeby się wymądrzać xP
Yoh Asakura
22-03-2010, 22:23
Monte, otwieraj szampana, rezerwy WHU ograły 2:0 rezerwy Arsenalu, cóż za sukces!
A no, cieszę się. To ta sama młodzież, co 27ego października wrzuciła 2 bramki Arce Gdynia na ich 80-lecie ; )
W obecnej sytuacji pierwszego zespołu (chociaż wreszcie się przełamią, w końcu jutro mecz z Wolves), nawet sukcesy rezerw mnie cieszą ;x
Yoh Asakura
22-03-2010, 22:58
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid29318049001?bctid=73141285001
Legenda.
kilka, tak samo jak kilka Barcelony.
Diaby, Song, Eboue, Walcott i Bendtner
Diaby < Xavi
Song < Toure
Eboue... no ok, > Maxwell
Walcott i Bendtner <<<<<<<<<<<<<<< Messi, a dodajac do tego Ibre i Pedro, to mysle ze chyba tylko z uwagi na resztki szacunku dla arsenalu przemilcze to porownanie. Sorry misieq, ale twoj fanatyzm przeslania ci nawet sladowe ilosci obiektywnego spojrzenia, a prawda jest taka, ze na dzien dzisiejszy Barca jest poza zasiegiem nie tylko Arsenalu, ale i chyba wszystkich klubow Europy (poza ManUtd, a i tu bym byl w stanie dyskutowac).
Kilka slow o pozostalych parach, bo jeszcze sie nie wypowiadalem.
Lyon - Bordeaux
fail, ktorakolwiek z tych druzyn zagra w polfinale, to tylko dzieku takiemu a nie innemu losowaniu. Obiektywnie patrzac ani jedni, ani drudzy nie naleza do top4 w Europie, ale jak widac fart zadzialal. Moj typ: mimo wszystko Bordeaux
Bayern - ManUtd
coz... dwa dni przed losowaniem:
11:03:08 hoom (3814213)
ja to bym chcial dla bayernu aby manu wylosowli
11:03:16 hoom (3814213)
wpierdol dostana, ale przynajmniej dobry meczyk bedzie
i wszystko jasne. Typ: ManUtd
Inter - CSKA
Inter wreszcie moze awansowac do polfinalu, chociaz ruskich bym nie lekcewazyl. Zrobila to Sevilla i zrobila wielka kupe. Typ: Inter
generalnie znowu bedzie final ManUtd - Barca, innej opcji nie widze. Mam tylko nadzieje ze tym razem ManUtd postawi wiekszy opor niz rok temu, bo poprzedni final jak na druzyny, ktore w nim graly, byl dosyc nudny.
Yoh Asakura
22-03-2010, 23:22
Rotfl, z jakiej racji porównujesz Diaby'ego do Xaviego, skoro Diaby pełni rolę Vieiry, a Xavi to typowy playmaker?
Again - czemu porównujesz typowego target mana do Messiego?
Song gorszy niż Yaya Toure? No nie wiem. W tym sezonie prezentują podobny poziom.
Ibrahimović? Przecież kompletnie nie pasuje do Barcelony i cieniuje. Campbell go całkowicie zneutralizuje.
Pedro to śmiech na sali, może Arshavinowi czy Nasriemu/Rosicky'emu buty czyścić. Aktualna forma Arsenalu nie może napawać optymizmem Barcelony. Arsenal jest niesamowicie zdeterminowany, a po kontuzji Ramseya nikt już tutaj nie wierzy w sędziów i ostre kosy są coraz częstsze (szczególnie w wykonaniu Campbella <3).
Barca zostanie zdominowana przede wszystkim fizycznie, nie mają szans wygrać walki o środek pola na Emirates z gladiatorem Diaby'm, niesamowicie harującym Songiem i cudownym Fabregasem. Dwa chucherka + jeden Toure to za mało.
Wszyscy się podniecają Messim - ale co pokazywał Ronaldo w starciach z Clichym? Zawsze nic i uciekał na drugą stronę. Boczni obrońcy Arsenalu zawsze znajdowali sposób na cudownych dryblerów. A dla Messiego niepokojący powinien być fakt, że Clichy wrócił do formy z sezonu 07/08, w którym został wybrany najlepszym lewym obrońcą w Premiership.
generalnie znowu bedzie final ManUtd - Barca, innej opcji nie widze. Mam tylko nadzieje ze tym razem ManUtd postawi wiekszy opor niz rok temu, bo poprzedni final jak na druzyny, ktore w nim graly, byl dosyc nudny.
Śmieszne są twoje przewidywania i przejedziesz się na nich. Sam zobaczysz - za tydzień i jeden dzień ;)
nawet nie zamierzam dac sie sprowokowac do tej rozmowy, bo z toba dyskutowac sie nie da. Jestes slepo zapatrzony w arsenal i nie przyjmujesz zadnych argumentow. Powiem wiec krotko - wanna bet?
Yoh Asakura
22-03-2010, 23:42
No sorry, ale ty dajesz debilne porównaniu zawodników, a potem wyzywasz mnie od ludzi ślepo zapatrzonych - puknij się w łeb, hoom.
O co chcesz się założyć?
nie, nie odejdę z forum
No sorry, ale ty dajesz debilne porównaniu zawodników, a potem wyzywasz mnie od ludzi ślepo zapatrzonych - puknij się w łeb, hoom.
O co chcesz się założyć?
nie, nie odejdę z forum
cash or pink slip? Bet o 50 zl ze w 1/2 zagra Barca.
Yoh Asakura
23-03-2010, 00:03
No cash. Poza tym, realizuję program "wizyta w Londynie" i każdą złotówkę będę odkładał na Emirates.
Ale możemy się założyć o wjazd na konto na forum.
w dupie mam twoje konto tbh, chyba ze bankowe. Skoro taki pewny awansu arsenalu jestes, to ja nie widze problemu. No cash = no risk = no fun.
Yoh Asakura
23-03-2010, 00:07
Nie wiem jak ty, ale ja nie zakładam się o coś, czego nie mam.
to zaproponuj cos bardziej wartosciowego niz passy do konta na forum o tibii
Wolałbym widzieć Arsenal w 1/2, ale powoli zaczynam się martwić o ten temat w przypadku, gdy to się stanie. Yoh wtedy będzie prawdopodobnie zakładał, że Arsenal to by dwie jedenastki Man U na raz stłamsił, a rezerwy The Gunners pewnie potencjałem będą się równały jedenastce Interu Mediolan.. i go nie przegadamy, bo będzie się zasłaniał dwumeczem z Barcą ;P
Najlepiej Arsenalowi od razu dać Puchar LM i PL, bo z tego co tu czytam, to nikt im nie dorównuje ;P
Yoh Asakura
23-03-2010, 00:25
to zaproponuj cos bardziej wartosciowego niz passy do konta na forum o tibii
Płatne konto do dragonfable.com (wartość 100 zł) :P
o co ta klotnia skoro i tak w finale zagra OL i CSKA ?:confused:
Płatne konto do dragonfable.com (wartość 100 zł) :P
"DragonFable is an animated fantasy RPG (It has Dragons!) that you can create a free account and play using your web browser. "
ehe. Wiesz co, moze lepiej dropnijmy ten temat, bo z niepowaznymi ludzmi zakladac sie nie chce. Idz lepiej spac, bo to school night i rano musisz wstac, ja tymczasem pojde sobie obejrzec NBA, bo akurat moje 76ers gra z Gortatem.
Thavenix
23-03-2010, 08:34
"DragonFable is an animated fantasy RPG (It has Dragons!) that you can create a free account and play using your web browser. "
ehe. Wiesz co, moze lepiej dropnijmy ten temat, bo z niepowaznymi ludzmi zakladac sie nie chce. Idz lepiej spac, bo to school night i rano musisz wstac, ja tymczasem pojde sobie obejrzec NBA, bo akurat moje 76ers gra z Gortatem.
lol, a czy fakt, że można założyć free account przeczy temu, że Yoh może mieć płatne konto?¬¬
Yoh Asakura
23-03-2010, 12:09
Ofc że tak - zakładasz konto za darmo, tak samo jak w Tibii. Ale w Tibii masz PACC, a tutaj masz Dragon Amulet, który kosztuje $19.95, a w momencie, kiedy go kupowałem, dałem 100 zł (no, koło 95 z groszami). To ulepszenie zostaje na stałe.
A nie, srry, 19,95 to na jedną postać, na całe konto 29,95, ja mam to droższe.
nerd
Newcastle United jest na dobrej drodze do powrotu do Premiership. Do końca sezonu zespół będzie musiał sobie jednak radzić bez Stevena Taylora - czytamy w "The Sun"
Obrońca "Srok" został zaatakowany na treningu przez kolegę z drużyny Andy'ego Carrolla i teraz ze złamaną szczęką leży w szpitalu. Paradoksalnie, na hospitalizację trafił też agresor, bo oskarżał się na ból ręki po potężnym ciosie.
Jest niemal pewne, że gdy obaj już dojdą do siebie, to trafią na dywanik do prezesa Newcastle. Nie nastąpi to jednak szybko, bo najpierw Taylora czeka operacja, w czasie której założony mu zostanie specjalny drut, który usztywni złamaną szczękę.
owned
Koszykarze Orlando Magic, którzy już zapewnili sobie awans do fazy play off ligi NBA, odnieśli 50. zwycięstwo w sezonie. Pokonali na wyjeździe Philadelphia 76ers 109:93. Żadnego punktu nie zdobył Marcin Gortat, przebywający na parkiecie prawie 20 minut.
ogladalem tylko druga kwarte bo mecz dosc nudny byl, ale faktycznie, Gortat tylko snul sie po parkiecie. Elton Brand objezdzal go jak chcial, Gorti za cholere nie mogl za nim nadazyc, i w ten sposob Marcineq niczym specjalnym sie nie wyroznil. Raz mial przechwyt po ktorym poszla kontra 3v1, ale to wszystko.
za 1.5h rewanz na lazienkowskiem legia - ruch w PP. Ja tam stawiam ze bedzie remis, i ze po tym sezonie w legii bedzie rewolucja. Przede wszystkim ITI musi sie ogarnac i sprowadzic porzadnego coacha, a nie trenerskiego noname'a jakim byl Urban. Legia za jego kadencji nie wypracowala swojego stylu, grala pilke brzydka dla oka. Zobaczymy czy to sie uda zmienic. Slyszalem ploty ze Okuka moze wrocic, ale malo prawdopodobne mi sie to wydaje.
Bosingwa kontuzja. Ashley Cole kontuzja. Ivanovic kontuzja. Carvalho kontuzja. Essien kontuzja. Cech kontuzja. wtf?
Yoh Asakura
23-03-2010, 14:39
Rooney kontuzja :D
Rooney kontuzja :D
no to chyba Arsenal zwycięstwo w lidze mistrzów ma już zagwarantowane... to samo z PL
Articuno
23-03-2010, 16:03
no to chyba Arsenal zwycięstwo w lidze mistrzów ma już zagwarantowane... to samo z PL
i w Pucharze Francji:D:cup:
Capality
23-03-2010, 16:46
Legia sezon bez jakiegokolwiek osiagniecia :/ bo w lige nie wierze
Capality
23-03-2010, 22:03
twoja Wisla lepiej sobie nie radzi Hoolsie :*
Hoolsie?
No, Wisła dała ciała.
Jednak to, co teraz robią Młotki, woła o pomstę do nieba. Zola ich spuści z hukiem do Coca Cola, jak tak dalej pójdzie...
Yoh Asakura
23-03-2010, 22:49
Lol, nawet Zubar strzelił :D
AnonimowyPowrot
24-03-2010, 13:32
twoja Wisla lepiej sobie nie radzi Hoolsie :*
Coś dawno nie słyszałem nigdzie "MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA!" - a w Krakowie na rynku świętują co rok :cup:
jaja w remes cup xD ruch, lechia, dzis zapewne korona i pogon, kurde moja Pogon czarnym koniem? :D fajnie by bylo, ale obiektywnie Ruch faworytem.
Parafeks
24-03-2010, 16:29
Lechia, biało-zieloni !
Juventus zawita do Gdańska ? ; ]
Yoh Asakura
24-03-2010, 17:23
A kogo ten żałosny juventusik obchodzi.
Articuno
24-03-2010, 18:17
Lechia, biało-zieloni !
Juventus zawita do Gdańska ? ; ]
Jakaś primavera pewnie czy coś, ale zawita.
A Pogoń niech awansuje do ekstraklasy w miejsce Piasta, Odry czy Groclinu, a nie się bawi w Puchar Polski, który mam nadzieję wygra Ruch lub Lechia(bardziej ofc).
Capality
24-03-2010, 19:33
Coś dawno nie słyszałem nigdzie "MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA!" - a w Krakowie na rynku świętują co rok :cup:
bo na Legii dopingu nie ma xP
AnonimowyPowrot
24-03-2010, 19:44
bo na Legii dopingu nie ma xP
Raczej powodów do wznoszenia takich okrzyków, ale niech Ci będzie...
W Legii to już nawet zawodnicy poniewierają kibiców ^^'' a oni nie pozostają im dłużni. To jest parodia, a nie klub piłkarski rzekomo walczący o mistrzostwo kraju.
Capality
24-03-2010, 20:56
@Anonimowy
Powody swoja droga xd
@Legia
Bez kibicow, bez grajkow na poziomie, ten klub sie sypie a i tak jest w czolowce, sam tego nie rozumiem
Jesienią było z nimi lepiej, dlatego mają jeszcze to 3 miejsce. Ale z kolejki na kolejkę może być co raz gorzej.
Pan i Wladca
24-03-2010, 22:04
Spoko tylko po grzyb ref link...
Osasuna 1 polowe i kawałek drugiej dawała rade, później się posypało ;/
imo Barca zagrała najsłabszy mecz od kilku miesięcy. do tego sędzia trochę wykartkował naszych;/
co do beterz - baaardzo ograniczony wybór spotkań i brak ako:x
Articuno
24-03-2010, 22:51
Ulegam propagandzie telewizyjnej. Nius ze szkocji:
St. Mirren 4 - 0 Celtic
Korona Kielce - own3d.
Jutro losowanie, chciałbym trafić na Lechię : P
@Premiership.
1. MU - 69pkt.
2. CFC - 68pkt.
3. AFC - 67pkt.
7 kolejek do końca, ale bd walka ^ ^,
Arka_Sath_Wielki
25-03-2010, 18:56
No, a Real gra dzisiaj z Getafe, które lubi urwać punkty królewskim, mam nadzieje, że lider dzisiaj wraca do stolicy Kataloni ;)"
@up
I to znowu pokazuje jak słaba jest liga hiszpańska. Barca po 28 kolejkach - 71 pkt
AnonimowyPowrot
25-03-2010, 19:26
I to znowu pokazuje jak słaba jest liga hiszpańska. Barca po 28 kolejkach - 71 pkt
Z Hiszpanii to tylko Real i Barca mogłaby wywalić nawet te rezerwy Juventusu, więc sza :baby:
Parafeks
25-03-2010, 19:38
Weźcie mi tam powiedźcie, jak to tera jest w Polskiej Lidze, i kto tak wgl jest pierwszy ?!
90minut.pl
Wisła. Ta co w weekend pokonuje Lechię 3-0, aby we wtorek przegrać 1-3.
Xendriel
25-03-2010, 20:44
No, a Real gra dzisiaj z Getafe, które lubi urwać punkty królewskim, mam nadzieje, że lider dzisiaj wraca do stolicy Kataloni ;)" Przecież Getafe to druga drużyna Realu w La Liga. Jak mogła by zdobyć jakiekolwiek punkty w momencie kiedy macierzysty klub walczy z Barceloną łeb w łeb ;)
Pan i Wladca
25-03-2010, 20:56
4:1 dla Realu do przerwy, gol dla Getafe na pustą bramke strzelony - Casillas zwijał się z bólu przed polem karnym :>
Xendriel
25-03-2010, 21:09
Casillas ogólnie coś w tym sezonie nie błyszczy. Nie żeby mnie to smuciło, ale kiedy zacznie się mundial to ma być szczytowej formie.
PS. Jak na teraz to Valdes > Casillas. Szkoda, że Victor nie pojedzie do RPA ;/ A najsmutniejsze jest to, że nawet gdyby teraz bronił wszystko to i tak nie ma szans być pierwszym bramkarzem. Po prostu pokutuje za błędy sprzed lat.
Arka_Sath_Wielki
25-03-2010, 21:57
Ehh no nic, trudno, dalej 2 bramki roznicy miedzy 2 pierwszymi pozycjami w la liga :D
Pan i Wladca
25-03-2010, 22:01
4:2 jak zwykłe Real musi głupio bramki stracić...
@up
jak 2 jak 8 :>
Capality
25-03-2010, 22:24
Weźcie mi tam powiedźcie, jak to tera jest w Polskiej Lidze, i kto tak wgl jest pierwszy ?!
najlepszy jest Piast Gliwice, ale pierwsza jest Wisla
Arka_Sath_Wielki
25-03-2010, 22:46
4:2 jak zwykłe Real musi głupio bramki stracić...
@up
jak 2 jak 8 :>
Miszczu, liczy sie różnica bramek strzelonych w stosunku do straconych, a nie tylko strzelone :D
Pan i Wladca
25-03-2010, 23:10
Myślałem, że ci o strzelone chodzi :> btw. kolejny gol Crisa - z wolnego :>
Yoh Asakura
25-03-2010, 23:23
Napoli 3:1 z Juve.
Ten juventisk naprawdę jest żałosny :D
Lampard - propsy. Mistrz.
K.Jay
Capality
27-03-2010, 18:07
Chelsea chyba pomylila futbol z hokejem
Berbatov
27-03-2010, 18:44
Dobrze, że Drogba nic nie strzelił. Roo powinien po meczu z Boltonem odskoczyć napastnikowi WKS w klasyfikacji strzelców.
A, Almunia :dance: !
Dzięki!
Capality
27-03-2010, 18:47
Dobrze, że Drogba nic nie strzelił. Roo powinien po meczu z Boltonem odskoczyć napastnikowi WKS w klasyfikacji strzelców.
A, Almunia :dance: !
Dzięki!
Drogba nie gral :p
Pan i Wladca
27-03-2010, 19:23
A Arsenal tylko remis :>
Arka_Sath_Wielki
27-03-2010, 22:56
Słaba gra Barcy, ale 3pkt jadą do stolicy Katalonii, a to cieszy. Liczę na potknięcie Realu w derbach Madrytu.
Barca wygrała z Mallorca 1:0 po golu Zlatana. Podbity trudny teren (Mallorca przed tym spotkaniem u siebie tylko raz uległa rywalowi - Sevilli, a resztę meczów wygrali). Cieszy także fakt, że Ibra znów strzela gola (co prawda znowu wystarczyło tylko nogę wystawić, ale ważne, że umie się ustawić w polu karnym rywala).
Berbatov
27-03-2010, 22:58
Drogba nie gral :p
Dlatego nic nie strzelił -_-.
Zgadniecie dlaczego cieszą mnie dwie bramki Berbatova?
AnonimowyPowrot
28-03-2010, 08:50
Nie oglądałem wczoraj żadnego meczu, ale z Chelsea pewnie było tak, że jak prowadzili trzema bramkami, to AV się podłamała i oddała mecz... Nie wierzę, że gdyby goście zagrali na 100%, to mecz zakończyłby się podobnym wynikiem.
Arsenal jak to Arsenal, oni nigdy nie mogą być pewni zwycięstwa (a tymbardziej pod koniec sezonu, kiedy takie mecze są ważne).
Nie oglądałem wczoraj żadnego meczu, ale z Chelsea pewnie było tak, że jak prowadzili trzema bramkami, to AV się podłamała i oddała mecz... Nie wierzę, że gdyby goście zagrali na 100%, to mecz zakończyłby się podobnym wynikiem.
Miałem okazję oglądać ten mecz i przyznam, że defensywa The Villans zupełnie sobie nie radziła. I to na dodatek już w pierwszej połowie. Błędem była zamiana Cuellara na Luke'a Younga, który kompletnie nie radził sobie z Maloudą. No i jak Lamps sobie na luzie wbiega w pole karne mając przed sobą Collinsa i Dunne'a (w odległości 5 metrów) to gdzie tu myśleć o pozytywnym wyniku?
K.Jay
jedrolek
28-03-2010, 10:59
Legia pięknie, Manchester pięknie- nie mam nic do dodania.
Yoh Asakura
28-03-2010, 11:11
Arsenal jak to Arsenal, oni nigdy nie mogą być pewni zwycięstwa (a tymbardziej pod koniec sezonu, kiedy takie mecze są ważne).
Rotfl, lamo, najpierw sobie zobacz, jak Birmingham radzi sobie na własnym stadionie, a dopiero potem komentuj, bo nikt z czołówki u nich nie wygrał.
AnonimowyPowrot
28-03-2010, 11:22
A to oznacza, że tak zostanie już na zawsze, a Arsenal wpadł tylko dlatego, żeby nie narobić innym wstydu i znów odpadają z walki o mistrzostwo (wcale nie dlatego, że nie mają charakteru, po prostu Birmingham jest za mocne u siebie, więc jak niby mieli się zmobilizować?), a w przerwie znów będzie gadanie o rozwoju graczy i o tym, że w tym sezonie Arsenal>all?
Man U ładnie sobie poradziło. Cieszę się w sumie, bo to drużyna, którą najbardziej cenię z czołówki. Od laaat.
Co do WHU, teraz to już naprawdę się boję. To co oni wyczyniają woła o pomstę do nieba. Grają dobrze, ale nie potrafią strzelić bramki. To już chyba 6 mecz z rzędu przegrany, a przed sobą mają mecze z Liverpoolem, Manchesterem City, Evertonem, Fulham, Sunderlandem i chyba Wigan, a potem to już jest koniec ligi.
Yoh Asakura
28-03-2010, 12:27
A to oznacza, że tak zostanie już na zawsze, a Arsenal wpadł tylko dlatego, żeby nie narobić innym wstydu i znów odpadają z walki o mistrzostwo (wcale nie dlatego, że nie mają charakteru, po prostu Birmingham jest za mocne u siebie, więc jak niby mieli się zmobilizować?), a w przerwie znów będzie gadanie o rozwoju graczy i o tym, że w tym sezonie Arsenal>all?
Dobra, lonlny, ditto, baran jesteś, żegnam.
ej sorry, ale jak Arsenal nie radzi sobie z Birmingham, to jak oni chca przejsc Barce?
Jutro trzeba bedzie przejsc sie do stsa i postawic na ManUtd w meczu z Bayernem, dopoki kurs jeszcze jest w miare wysoki, bo we wtorek po poludniu moze byc juz groszowy... grudzien - luty w wykonaniu Bayernu = epic. Ostatni miesiac - powrot do van Gaalowskiej normy. Tak jak lubie Holendrow, tak parze van Bommel - van Gaal bym juz podziekowal. A swojej antypatii do tego pierwszego nie kryje juz chyba od bardzo dawna... Robben tbh tez zaczyna mnie w*****ac coraz bardziej. Jemu to chyba w koncu ktos powinien powiedziec, ze pilka nozna to gra ZESPOLOWA.
AnonimowyPowrot
28-03-2010, 19:50
ej sorry, ale jak Arsenal nie radzi sobie z Birmingham, to jak oni chca przejsc Barce?
ej sorry, ale gadamy do Yoha :cup:
Pan i Wladca
28-03-2010, 23:04
Madryt R. 3-2 Madryt A.
Alonso49' Arbeloa55' Higuain62' :> postawiłem na wynik 3:2 dla Realu i że ostatniego gola dla galaktycznych strzeli Higuain :> sie hajs posypie :>
Yoh Asakura
29-03-2010, 13:05
http://www.dailymotion.pl/video/xcquyl_liverpool-1-0-sunderland_sport
Gol Torresa - cudo, stadiony świata, Bergkamp by się nie powstydził.
http://www.youtube.com/watch?v=hMDBL7DEVJE
Parzcie na ten przerzut, najlepiej go widać w 55sekundzie.
Pan i Wladca
30-03-2010, 12:36
No jak to oglądałem to nie wierzyłem, jeszcze Arbeloa zjechał tego obrońce jak rasowy napastnik. Ronaldo pewnie wkurzony :>
Jakieś typy LM na dziś? : >
Xendriel
30-03-2010, 17:11
Bayern - Manchester 1 - 3
Lyon - Bordeaux 1 - 1
Pan i Wladca
30-03-2010, 17:36
Postawiłem, że oba mecze będą remisowe do przerwy.
Davido16
30-03-2010, 22:43
Jestem zdziwiony, Bayern 2 : 1 Manchester
Yoh Asakura
30-03-2010, 22:43
United down, Rooney dead :D
Oglądałem tylko 2 połowę, ale Bayern pozostawił świetne wrażenie i w chuj serducha. Ciekawe jak MU za 4 dni zagra z Chelsea, bo chyba Rooney bye bye, a reszta załogi dzisiejszy mecz bd miec w nogach ^^
Bayern zaskoczył mnie w pozytywny sposób, a Manchester odwrotnie. Dużo więcej się po tej drużynie spodziewałem. Mimo wszystko jestem pewien awansu ManU (Bayern w starciu z ciężkim rywalem na wyjeździe radzi sobie dość słabo).
Kurde.. Z Rooneyem krucho będzie..?
heahehaheahehaheahehahehehehehaheaheheaheahehaahea hahehaehahaeha ;d RIIIIBEEEEERYYYYYYYY ;] Chcialbym tylko powiedziec ze Bayern w koncu gral tak jak powinien - ZESPOLOWO. Bez Robbena ta gra wyglada zupelnie inaczej. Komentatorzy enki chyba pierwszy mecz FCB od dobrych 2-3 miechow musieli widziec skoro srsly mysleli ze z Robbenem w skladzie Bayern by gral jeszcze lepiej. Muller zal.pl, Olic wyrasta na mojego fav playera no.2, van Bommel na tyle, zeby mnie nie w*****c, van Buyten/Demichelis - brak slow... w tej chwili oni obaj nie zasluguja na lawke w Piascie Gliwice, a co dopiero na pierwszy sklad Bayernu... W sumie to jakby chyba Vidic trafil do bramki zamiast w poprzeczke to FCB juz by sie nie podnioslo, ale z drugiej strony w przekroju calego meczu Bayern atakowal grozniej i sprawil lepsze wrazenie. Rewanz bez Rooneya bedzie cholernie ciekawy.
No i Prokom tez jeszcze walczy. +3 z Olympiakosem, 1-2 w serii i jakas szansa na Final Four nadal jest.
Jakby jeszcze Radwanskiej udalo sie sprawic niespodzianke to juz w ogole by byl zajebisty dzien, ale i tak jest dobrze.
No misqi, przyznawac sie teraz tu ladnie, ile kasiorki wtopiliscie na ManUtd? ;]
(Bayern w starciu z ciężkim rywalem na wyjeździe radzi sobie dość słabo).Juventus 1-4 Bayern
Werder 2-3 Bayern
Borussia Dortmund 1-5 Bayern
wiem ze United to inna polka, ale tez bym nie przesadzal w druga strone...
Mimo wszystko jestem pewien awansu ManU (Bayern w starciu z ciężkim rywalem na wyjeździe radzi sobie dość słabo).
A ja wręcz przeciwnie. Po tym meczu, obstawiam wynik 3:1 dla Bayernu na OT.
Straznik Monopolowego
30-03-2010, 23:10
Mam nadzieje ze Bayern zagra tak samo na wyjezdzie jak dzisiaj. Slaby srodek obrony to bedzie najwiekszy problem monachijczyków w rewanzu. Olic zagral fenomenalnie i zdecydowanie przycmil Rooneya ktory biegal kopal wszystkich i mial wielkie pretensje do sedziego ze ten faul odgwyzdal. Chyba nikt sie takiego widowiska nie spodziewal i dzisiaj plkarze zawiesili wysoko poprzeczke przed jutrzejszym meczem
Ciekawe jak MU poradzi sobie bez Rooneya z Chelsea
@hoomik
dobra, zbyt mocno zasugerowałem się chyba poprzednim sezonem i dwumeczem Barca-Bayern. zwracam honor;)
mimo wszystko jestem niemalże w stu procentach pewien, że Bayern nie przejdzie ManU (albo po prostu mam taką nadzieję: D)
Straznik Monopolowego
30-03-2010, 23:28
Swoja droga to nie ma to jak wierzyc w swoja druzyne co nie Hoom? lol ty nawet sare na tym przerżnoles =D
No misqi, przyznawac sie teraz tu ladnie, ile kasiorki wtopiliscie na ManUtd? ;]
Sam pisałeś, że chciałeś/postawiłeś na MU, więc teraz nie cwaniakuj. B)
1:1 większe szanse dawało MU, a tak to Czerwone Diabły będą musiały atakować.
Jutro wg mnie ciekawsze mecze - CSKA tanio skóry nie sprzeda to pewne, ale bardziej ciekawi mnie jak (o ile w ogóle) Kanonierzy rozstrzelają Barcelonę. :D
Yoh Asakura
31-03-2010, 00:16
20 godzin i 5 minut, a mnie już uj strzela.
Sam pisałeś, że chciałeś/postawiłeś na MU, więc teraz nie cwaniakuj. B)
yup, ale zgodnie z zasada ze przeciwko swoim nie stawiam - nie postawilem. Zreszta, od miesiaca mam bukmacherski detox, nawet nie przechodze w poblizu stsa, i jest mi z tym dobrze. "Hi, my name is hoom and I''m an addict" ;)
76ers po chwilowym zrywie powrot do normy... w sumie to na Wschodzie wiadomo juz ze pierwsze bedzie Cleveland, drugie Orlando, i trzecie zapewne Boston, bo nie wierze ze na sam koniec dadza sie przegonic pipom z Atlanty. Walka bedzie sie toczyc jedynie o ostatnie, osme miejsce, pomiedzy Toronto a Chicago. Nie chce mi sie patrzec na terminarz, ale mysle ze w po zagra jednak Toronto. Na Zachodzie coz... 1 - wiadomo, Lakers. 2 - i tu jest ciekawie. Denver, Dallas, Utah, Pheonix. Te druzyny rozstrzygna to miedzy soba. Kto zagra w po jest juz jasne, bedzie to jeszcze Portland, Oklahoma i San Antonio. Generalnie final przewiduje Cavs - Lakers, nie wierze w Orlando drugi rok z rzedu, a Cavs z przewaga parkietu powinno sobie w finale konfy poradzic z Celtics.
Bez Rooneya jak na moje Man Utd. possie zarowno Chelsea jak i Bayernowi (o ile sie nie wykuruje a za jego chamska gre we wczorajszym meczu mu tego zycze)
Dzisiaj chcialbym zobaczyc wygrana Interu i Arsenalu bo brat sie wczoraj napinal na final Man Utd - Barca,a smiesznie by bylo jakby oba te zespoly odpadly w tej fazie.
AnonimowyPowrot
31-03-2010, 13:21
A ja wam wszystkim chciałbym przypomnieć dwumecz z Romą B) Jestem spokojny, bo stawiałem taki wynik, tyle, że w drugą stronę (ale poprzeczka i gol "z wolnego" wszystko tłumaczą, prawda?). Zresztą, wystarczy skromne 1:0...
Pan i Wladca
31-03-2010, 13:33
Ribery tak się cieszył z tej bramki jakby jakby planował ten rykoszet...
Btw. widzę, że też nowe butki dostał :> nie pasują mu :>
Arka_Sath_Wielki
31-03-2010, 14:57
5 godzin 48 minut, go go go
Yoh Asakura
31-03-2010, 15:28
Arka, tak ci śpieszno do wpie*dolu? :P
Na grill sie umowiliscie?
Xendriel
31-03-2010, 16:29
Ciekawe czy kibice Arsenalu szykują coś specjalnego dla Henry;)
Pan i Wladca
31-03-2010, 16:39
Wole żeby Arsenal wygrał ale coś czuje, że baty dostaną.
Arka_Sath_Wielki
31-03-2010, 16:44
To będzie wielki mecz, w którym padnie dużo bramek, a wygra drużyna, która będzie grała skuteczniej, bo Barca ani Arsenal nie mają w zwyczaju się bronić. 4h 1min, gogogo
Xendriel
31-03-2010, 17:10
To będzie pierwszy mecz finału LM, drugi odbędzie się za tydzień w Katalonii. Ze wszystkich ćwierćfinalistów Barcelona jest personalnie najsilniejsza, a Arsenal obecnie gra najładniej i chyba najskuteczniej. Nawet dobrze, że te drużyny spotkały się teraz. Ta ekipa która odpadnie będzie mogła całkowicie skupić się na lidze. Jeśli chodzi o przebieg spotkania to kompletnie nie wiem jak będzie wyglądać. Na Camp Nou obstawiałbym, że Barca nie straci bramki, ale tutaj każdy wynik jest możliwy 0-0, 3-0, 0-3, 3-3.
Arka_Sath_Wielki
31-03-2010, 17:49
To będzie pierwszy mecz finału LM, drugi odbędzie się za tydzień w Katalonii. Ze wszystkich ćwierćfinalistów Barcelona jest personalnie najsilniejsza, a Arsenal obecnie gra najładniej i chyba najskuteczniej. Nawet dobrze, że te drużyny spotkały się teraz. Ta ekipa która odpadnie będzie mogła całkowicie skupić się na lidze. Jeśli chodzi o przebieg spotkania to kompletnie nie wiem jak będzie wyglądać. Na Camp Nou obstawiałbym, że Barca nie straci bramki, ale tutaj każdy wynik jest możliwy 0-0, 3-0, 0-3, 3-3.
Nie, na pewno nie bedzie bezbramkowego remisu.
Pierwszy raz czekam tak na jakiś mecz w tym sezonie chyba i mam nadzieję, że Arsenal wygra :p
Yoh Asakura
31-03-2010, 19:02
Arsenal obali mit "wielkiej" Barcelony.
4:1 dla Kanonierów.
Arka_Sath_Wielki
31-03-2010, 20:01
Yoh - tak samo typuje wynik :) tylko, że w drugą stronę :D 1-3 albo 1-4
Yoh Asakura
31-03-2010, 20:43
Mam smutne wieści dla fanów hiszpańskiej Barcelony, otóż potężny Arsenal nie dał sobie strzelić u siebie gola w ostatnich 6 meczach z hiszpańskimi zespołami. Villarreal został ostatnio odprawiony z kwitkiem, przegrywając boleśnie 3:0.
Z Barceloną nie będzie inaczej.
Jedziemy! :D
Koniec pierdolenia. Zaczynamy.
K.Jay
Oj marnie coś widzę Arsenal w tym meczu :D
piramjida
31-03-2010, 21:00
Ja tez nie, I don't know shit about football, ale jak dla mnie to Barca ich szybko odpierdoli.
ale co tam, zobaczymy
15 minuta i już z 10:0 mogło być luzem :D ale to co Almunia dziś wyprawia, to whoah!
AnonimowyPowrot
31-03-2010, 21:16
Yoh jak widać wykonał polecenie "STFU!" bez wydawania rozkazu :D
30-70 w posiadaniu pily, 2-10 w strzalach, a mimo tego nadal 0-0. Almunii to powinni po tym meczu pomnik postawic. Ale spoko, wczoraj vdS tez przez 91 minut bronil strzaly, ktorych obronic nie powinien. a jak sie skonczylo wszyscy wiemy.
Yoh cos nie widze tej dominacji Arsenalu, how come?
Yoh Asakura
31-03-2010, 21:53
Ten busquets jest żałosny, wypisz wymaluj typowy katalończyk, pewnie symulowania stanu agonalnego uczył się od prawdziwego arcymistrza w tej dziedzinie, Puyola.
Arsenal i tak to wygra, papa Wenger zrobi to samo co z Liverpoolem i Barka będzie na kolanach.
I mecz się zaczyna na nowo.
@down
No pewnie, że nie.
K.Jay
Tam był faul na czerwoną kartkę? O.o
Barca bez Pique i Puyola, będzie baaardzo ciekawie :)
Xendriel
31-03-2010, 22:45
Meczyk miodzio, a rewanż może być jeszcze ciekawszy:)
Yoh Asakura
31-03-2010, 22:47
Tam był faul na czerwoną kartkę? O.o
Oczywiście, że tak, czysta sytuacja strzelecka dla Cesca, Puyol jako ostatni obrońca, przepisy są jasne.
Wielkie brawa dla Arsenalu. Theo moim idolem, kocham go, kocham, kocham, kocham. Na Camp Nou zagra Campbell i Theo, co doda brytyjskiego charakteru drużynie. Wierzę, bo jest w co. Rewanż będzie niesamowity.
Btw, Cesc brawo za karnego, ale niesamowicie cieszę się, że nie zagra w rewanżu. Rosicky będzie znacznie lepszą opcją.
Xendriel
31-03-2010, 22:50
Walcott szarżował bo grał na zmęczonego Maxwella. Jak w rewanżu wystąpi Abidal to Theo sobie zbytnio nie pogra.
@down W rodzinie wszyscy zdrowi?
Straznik Monopolowego
31-03-2010, 22:51
Sedzia to byl jeden wielki zart pORCELANA sie wywracal przy kazdym kontkacie a ten baran to gwizdal. A co do karnego to gdy pilkarz jest na pozycji sam na sam i zostaje zaatakowany od tylu to zawsze jest czerwona kartka chocby tylko na nim reke polozyl. Ogolnie mecz to dno w wykonaniu Arsenalu, kolejny mecz ktory Arsenal przegral w szatni bojac sie rywala im mecz dluzej trwal tym byla lepsza gra kanonierow. Szkoda mi Songa bo fatastyczy grajek ale to po jego bledch padly obie bramki to on mial po swojej stronie obrony Ibre i to mu sie Ibra 2 razy urwal. Epic fail komentatorow ktorzy sie spierali czy to Eduardo czy Cambpell (?) podczas gdy pokazany byl Denilson. Piekna pogon i przywitanie Henrego a szczegolnie po meczu gdy Henry sam zostal na boisku i tu kolejny fail komentatorow ktorzy zamiast zamknac morde i dac sie wsluchac w ten moment to piepszyli swoje teorie. Bez Puoyla i Pique pORCELANA ale Arsenal bez Cesca, i pewnie Gallasa oraz Arshavina. Kanonierzy dzisiaj znowu zagrali do konca i to chyba jedyny oprocz powrotu Henrego pozytywny akcent
Widzieliscie busquetsa ?=d Myslalem ze walne ze smiechu
Pan i Wladca
31-03-2010, 22:53
Inter skromnie 1:0. :> nie moglem ze sztucznych emocji tych komentatorów Polsatu po drugiej bramce Ibry :>
Yoh Asakura
31-03-2010, 22:55
Walcott szarżował bo grał na zmęczonego Maxwella. Jak w rewanżu wystąpi Abidal to Theo sobie zbytnio nie pogra.
Abidal to sztywne drewno, które w reprezentacji Francji pokazało, ile w obronie jest warte. Theo zrobi sobie na jego stronie autostradę.
A Strażnik dobrze gada, strasznie mnie irytowało to wywracanie się ciołków z Barcelony. A tak stronniczego i żałosnego komentarza nie słyszałem jeszcze nigdy, ten Jagoda czy jak ten debil się nazywa, to chyba się masturbuje 3 razy dziennie przy zdjęciu Messiego.
Straznik Monopolowego
31-03-2010, 23:05
@down W rodzinie wszyscy zdrowi?
No tak bo Abidal wyprzedzi Walcotta, lol. Nie mowie ze Walcott w rewanzu cos przykozaczy ale blad Maxwella nie mial nic do jego zmeczenia bo nie wiem czy w LM jest ktos tak szybki jak Theo, Maxwell
myslal ze dobiegnie pierwszy co bylo bledem bo mogl zablokowac tor biegu Walcotta cialem i tyle
Dolu twojego komentarza nawet nie chce mi sie komentowac
Szkoda, że Barca nie wygrała, ale taki jest futbol. Grali dużo lepiej przez 3/4 spotkania, ale nie zachowali maksymalnej koncentracji w końcowych 25 minutach. Świetne spotkanie Puyola, mimo czerwonej kartki. Messi całkowicie wyłączony z gry, ale Alves miał bardzo dużo miejsca na prawej stronie. Cieszy forma Ibry, bo jakiś czas temu takie piłki, z jakich dzisiaj zdobył bramki, by w trybuny wykopywał. Pedro słabiutko, Keita niewidoczny, nienaganny Puyol oraz Xavi. Maxwell pod koniec miał sporo kłopotów z Theo. Ogólnie mecz bardzo ciekawy.
Xendriel
31-03-2010, 23:06
Abidal > Maxwell. Para stoperów w drugim meczu stworzą będący ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji Milito (ten sam poziom co Pique i Puyol) i Marquez. Myślę że jakoś to będzie. No i zagra Iniesta, więc gra kombinacyjna będzie jeszcze lepsza. Dodajmy do tego jeszcze prawie 100 tys ludzi na stadionie:)
A Strażnik dobrze gada, strasznie mnie irytowało to wywracanie się ciołków z Barcelony. A tak stronniczego i żałosnego komentarza nie słyszałem jeszcze nigdy, ten Jagoda czy jak ten debil się nazywa, to chyba się masturbuje 3 razy dziennie przy zdjęciu Messiego.
Dobre:D
Pedro słabiutko, Keita niewidoczny, nienaganny Puyol oraz Xavi. Maxwell pod koniec miał sporo kłopotów z Theo. Ogólnie mecz bardzo ciekawy.
Właśnie szkoda, że za Pedro nie wszedł Jeffren który jest lepszy w 1 vs 1. To byłaby świetna odpowiedź na Wallcota
Yoh Asakura
31-03-2010, 23:08
Ej no serio, te downy z eNki nie maja pojęcia o piłce nożnej.
Co do czerwonej kartki, to oczywiście, że się należała. Cesc składał się już do strzału, a Puyol chamsko zaatakował go od tyłu, reakcja sędziego nie mogła być inna.
Arka_Sath_Wielki
31-03-2010, 23:16
Wynik sprawiedliwy. Troche żal Arsenalu, który w pierwszej połowie podczas jednej akcji ustawił 3 zawodników w bramce i wybijał piłki, no ale cóż, taki jest football i to była taktyka, a "sztuczne wywracanie się zawodników Barcy" było chamskie. Wiedziałem, że tak będzie. Arsenal zagrał znacznie gorzej, Cesc któy jako jedyny coś ciągnął w 1 połowie kontuzjowany, ale Yoh i tak wie, że to dobrze dla Arsenalu i sędzia chuj i Barca była gorsza i Arsenal powinien wygrać. Do niego sie nie przemówi. Nawet jak by na Camp Nou było 4-0 to i tak lepszy będzie Arsenal...
hmm pamięta ktoś zeszłoroczną 1/8 LM i mecz Barcelony w Lyonie? Barca miała tam znacznie większe kłopoty, niż w dzisiejszym starciu z Arsenalem, a na Camp Nou rozstrzygnęli losy spotkania w 30min.
Capality
31-03-2010, 23:23
Troche żal Arsenalu, który w pierwszej połowie podczas jednej akcji ustawił 3 zawodników w bramce i wybijał piłki, no ale cóż, taki jest football i to była taktyka, a "sztuczne wywracanie się zawodników Barcy" było chamskie.
Czy wy fani Barcy macie jakies kompleksy dotyczace murowania bramki? O tyle o ile Chelsea zagrala perfekcyjnie w obronie to Arsenalowi nie mozesz zarzucic ze murowal bramke, Almunia mial dzien.
Yoh Asakura
31-03-2010, 23:24
Wynik sprawiedliwy. Troche żal Arsenalu, który w pierwszej połowie podczas jednej akcji ustawił 3 zawodników w bramce i wybijał piłki, no ale cóż, taki jest football i to była taktyka, a "sztuczne wywracanie się zawodników Barcy" było chamskie. Wiedziałem, że tak będzie. Arsenal zagrał znacznie gorzej, Cesc któy jako jedyny coś ciągnął w 1 połowie kontuzjowany, ale Yoh i tak wie, że to dobrze dla Arsenalu i sędzia chuj i Barca była gorsza i Arsenal powinien wygrać. Do niego sie nie przemówi. Nawet jak by na Camp Nou było 4-0 to i tak lepszy będzie Arsenal...
Co Cesc ciągnął? Chyba lache w tunelu.
Arka_Sath_Wielki
31-03-2010, 23:31
Nie wiem, może, ja tam obyczajów Arsenalu nie znam. Na CN Arsenal zobaczy jak tak na prawdę gra Barca. I poradzimy sobie bez Pique i Puyola, ale Wy bez Cesca nie zrobicie nic.
Yoh Asakura
31-03-2010, 23:39
Ile spotkań Arsenalu bez Fabregasa widziałeś, że komentujesz, pyskaczu? Gówno wiesz.
Ja się nie będę sprzeczał. Arsenal zdobędzie kolejną twierdzę.
Nie wiem, może, ja tam obyczajów Arsenalu nie znam. Na CN Arsenal zobaczy jak tak na prawdę gra Barca. I poradzimy sobie bez Pique i Puyola, ale Wy bez Cesca nie zrobicie nic.
Rafa Czarodziej Marquez może wywinąć coś takiego, że w brodę będziesz się pluł przez miesiąc.
Jako neutralny obserwator mogę Ciebie zapewnić, że w rewanżu może się zdarzyć wszystko. Jeśli jednak miałbym obstawiać szanse to 60%-awans Barcelony i 40%-awans Arsenalu.
Ile spotkań Arsenalu bez Fabregasa widziałeś, że komentujesz, pyskaczu? Gówno wiesz.
Ja się nie będę sprzeczał. Arsenal zdobędzie kolejną twierdzę.
troche pokory chlopaczku, bo za tak pyskowke to warny powinienes zbierac.
Na ostatnie 15 minut zasnalem, cos ciekawego mnie ominelo?
Yoh Asakura
01-04-2010, 09:59
troche pokory chlopaczku, bo za tak pyskowke to warny powinienes zbierac.
Cry me a river, bawarski frustracie ze Zgorzelca.
Pan i Wladca
01-04-2010, 11:47
Jedynym piłkarzem Arsenalu, który "coś ciągnął" do wejścia Walcotta był Nasri... Fabregas gówno pokazał tak jak i Messi w Barcelonie.
piramjida
01-04-2010, 12:26
A tak stronniczego i żałosnego komentarza nie słyszałem jeszcze nigdy, ten Jagoda czy jak ten debil się nazywa, to chyba się masturbuje 3 razy dziennie przy zdjęciu Messiego.
Word, gowno wie o tym sporcie i nie ma pojecia czemu jedna druzyna przegrywa to wyskakuje z tekstami, ze gra sie tak jak przeciwnik pozwala i co ma zrobic Arsenal jak Barcelona takie cos gra, a jah uslyszalem tekst z rozumieniem wektorow przez Barce to I was like 'co kurwa?'
Jezeli chodzi o komentatorow N-ki to juz w przypadku dwumeczu Inter - Chelsea pokazali swoja 'obiektywnosc' najbardziej mnie rozbawil komentarz do faulu Drogby na Thiago ktorego tresc byla taka "Motta slynie z prowokowania zawodnikow,juz sie tego dopuszczal w La Liga". Moim zdaniem komentatorzy powinni byc obiektywni,dlatego jezeli jest jakis mecz na polsacie to ogladam tam,poniewaz Borek je tych wszystkich patalachow z N.
Arka_Sath_Wielki
01-04-2010, 21:06
Dobre wiadomości napływają dziś do Barcelony. Najprawdopodobniej czerwona kartka, jaką ujrzał Carles Puyol we wczorajszym meczu z Arsenalem Londyn zostanie anulowana i obrońca Barçy będzie mógł wystąpić w rewanżowym meczu na Camp Nou!
W końcówce spotkania, Nicklas Bendtner odegrał piłkę głową w polu karnym do wbiegającego Cesca Fabregasa. Ten przymierzając się do strzału, kopnął w nogi Puyol i efektownie upadł na ziemie, po czym sędzia tego spotkania wskazał na "wapno" i ukarał kapitana Barcelony czerwoną kartką. Chwilę później sam poszkodowany zdobył bramkę i dał cenny remis swojej drużynie.
Wielu komentatorów na całym świecie, zgodnie twierdzi, że decyzja szwajcarskiego arbitra była mocno przesadzona i jedenastka nie należała się drużynie z Londynu. Do takiej samej konkluzji miał dojść również Massimo Busacca, który w pomeczowym raporcie dopisał uwagę, iż pomylił się dyktując rzut karny w 87 minucie i wyrzucając z boiska Carlesa Puyola. Właśnie ten dokument ma być podstawą do anulowania kartki kapitanowi Barçy
Przed nadchodzącym rewanżem byłoby to niewątpliwe wzmocnienie ekipy Pepa Guardioli, gdyż za kartki pauzować będzie Gerard Piqué.
[fcbarca.com]
I co Ty na to Yoh? Mecz sprzedany ... [1 kwietnia, nie napinaj : D]
Yoh Asakura
01-04-2010, 21:21
nvm ;p
znaki
Pan i Wladca
01-04-2010, 22:16
Nie ma bata, nie anulują.
Articuno
01-04-2010, 22:17
Ten nius z fcbarca.com to przeca żart...
@up
przypatrz się DOKŁADNIE całemu postowi: D
plan na jutro:
13.45 - 15.30: ManUtd - Chelsea
15.30 - 17.15: Schalke - Bayern
19.00 - 20.45: Lech - Legia
a ja akurat sie dowiedzialem ze nie bede musial jutro za*******ac do worq na 21.00, zatem spokojnie mozna siasc przy piwku i delektowac sie trzema meczami praktycznie o mistrzostwo :) Wstane sobie grzecznie po nocce akurat na sam poczatek... couldn't be more happy :)
Articuno
02-04-2010, 17:40
Polecam zwrócić uwagę na dzisiejsze mecze Piacenza - Crotone i Vicenza - Modena. Kursy na remis odpowiednio 2.20 i 2.10
Co by nikt nie pomyślał, że korupcji nie ma.
Yoh Asakura
02-04-2010, 17:44
Jest jUVE, jest korupcja.
No to zajączek rozdał dziś 2 prezenty (spalony Drogby+ręka Machedy).
Szybki, dobry mecz jak na Premiership przystało, 1 połowa zdecydowanie dla Chelsea, świetny atak pozycyjny i efektowna bramka Joe Cole'a. W drugiej zaś przewaga United, która jednak nie przyniosła skutku.
No ogólnie rzecz biorąc sympatykom United życze zdrowych, wesołych i pogodnych świąt. : ))
AnonimowyPowrot
03-04-2010, 16:14
Bramka Joe chyba boli bardziej niż ta Drogby...
to ja chyba jakis inny mecz musialem ogladac, bo dla mnie bylo dosyc nudno. Zadnych ciekawych rajdow czy efektownych strzalow, 2 bramki, ktorych byc nie powinno... dopiero po wejsciu Naniego jak dla mnie zaczelo to jakos wygladac. Znacznie ciekawszy imo byl Schalke - Bayern, tam od samego poczatku bylo widac ze oba zespoly nastawily sie nie tylko na gre efektywna, ale i efektowna. Dla Ribery'ego jest to z pewnoscia ostatni sezon w Monachium, nie zmieni tego nawet wygranie mistrzostwa, pucharu, LM i szostki w totka. Zawsze zostaje jego tylko odrobine wybrakowana wersja, czyli Olic. Na van Buytena i Demichelisa nawet nie bede narzekac, bo nie widze sensu powtarzac co tydzien dokladnie tego samego. Oni sa tak slabi, ze az przykrosc czlowieka bierze. Za godzine najwazniejszy jak dla mnie mecz dzisiejszego dnia, przy kolejnej stracie punktow przez Wisle - a na to sie zanosi - walka o mistrza bedzie zacieta.
Yoh Asakura
03-04-2010, 18:15
Super Nicklas Bendtner! <3
3 punkciki do Krakowa ; > Haha.
Yoh Asakura
06-04-2010, 01:14
Arsenal na Camp Nou jedzie bez Fabregasa, Van Persiego, Gallasa, Arshavina, Songa, Djourou, Gibbsa, na dodatek występy Campbella i Rosicky'ego stoją pod znakiem zapytania. Po co Arsenal jedzie z takim osłabieniem na Camp Nou? Po zwycięstwo. Against all the odds!
Gdyby nie kontuzje to moglbym chociaz miec cien nadziei na to by zobaczyc smutna facjate zbyt aroganckiego brata po kazdym meczu barcy... no nic pozostaje liczyc na to by Inter nie wtopil.
Yoh Asakura
06-04-2010, 09:41
Grunt, że kibice i piłkarze Arsenalu wierzą ;)
Barca ma zbyt dobry wynik, by go oddać moim zdaniem. Gdyby nie osłabienia Arsenalu to liczył bym na ich awans, ale w tym momencie jakoś nawet się nie łudzę. Chociaż kto wie.
yhmmm dziś w Chorzowie Pogoń dostanie konkret wpierdol od Ruchu. Pogoń bez formy, wątpie w przebudzenie. :P
Capality
06-04-2010, 10:40
ja czekam az Pogon do Pruszkowa przyjedzie :d kibicowsko to bedzie wspaniale
Arka_Sath_Wielki
06-04-2010, 14:49
Barca ma zbyt dobry wynik, by go oddać moim zdaniem. Gdyby nie osłabienia Arsenalu to liczył bym na ich awans, ale w tym momencie jakoś nawet się nie łudzę. Chociaż kto wie.
yhmmm dziś w Chorzowie Pogoń dostanie konkret wpierdol od Ruchu. Pogoń bez formy, wątpie w przebudzenie. :P
Problem w tym, że Barca się nie broni, tylko znowu będzie atakowała, a to - przy szybkości Theo i rezerwowym środku obrony, może zgubić Dumę Katalonii :/
Yoh Asakura
06-04-2010, 15:33
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2010/04/25753_398279457248_683337248_3836629_7381978_n.jpg
AnonimowyPowrot
06-04-2010, 15:46
Ty to ten w żółtym? :D
Pan i Wladca
06-04-2010, 16:44
Arsenal potrzebuje wygranej więc na bank się otworzy i będzie po frytkach. Almunia nie będzie miał dziś tyle szczęścia.
Problem w tym, że Barca się nie broni, tylko znowu będzie atakowała, a to - przy szybkości Theo i rezerwowym środku obrony, może zgubić Dumę Katalonii :/
przejmujesz się tym Theo, jakby to co najmniej Cristiano był. jest jeszcze młody i gra trochę w kratkę - z Barcą zaliczył świetny występ, ale parę dni wcześniej przeciwko Birmingham nic nie grał
Arka_Sath_Wielki
06-04-2010, 18:52
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2010/04/25753_398279457248_683337248_3836629_7381978_n.jpg
No, kibiców to wy za ładnych nie macie :/ Polecam katalonki :
http://aba.blox.pl/resource/barcelona.jpg
Yoh Asakura
06-04-2010, 19:25
Paskud, mogę jej do pępka nasrać.
Xendriel
06-04-2010, 20:19
Faktycznie. Te są lepsze :p
http://img406.imageshack.us/img406/4844/barcagirlfcbarcelonafor.jpg (http://img406.imageshack.us/i/barcagirlfcbarcelonafor.jpg/)
http://img525.imageshack.us/img525/9649/sexygirlbarcelona.jpg (http://img525.imageshack.us/i/sexygirlbarcelona.jpg/)
http://img708.imageshack.us/img708/7110/ssfef.jpg (http://img708.imageshack.us/i/ssfef.jpg/)
Yoh Asakura
06-04-2010, 20:40
http://www.oleole.com/media/main/images/group_photos/group1/subgrp5/hotornot_133728.jpg
@up
Widzę że Fabregas sobie pasemka zrobił.
K.Jay
Ale ten Arsenal słaby pff
Myślę, że grająca dzisiaj w PP Pogoń Szczecin by z nimi wygrała.
Beznadzieja totalna... W następnym roku Arsenal spadnie z Premiership
Pan i Wladca
06-04-2010, 21:39
Piłkarze Barcelony sztukę latania opanowali do perfekcji :> Arsenal gra dziś drewno niestety.
http://img90.imageshack.us/img90/3171/z7314228x.jpg (http://img90.imageshack.us/i/z7314228x.jpg/)
joh zdarzyles sobie zwalic w te 3 minuty kiedy arsenal mial jakies szanse na awans?
omuj, jagiellonia wreszcie nauczyla sie winowac na wyjazdach, szkoda tych -10 pointaszkow, bo mogliby nawet o puchary powalczyc. Tzn w sumie dalej moga, bo w finale PP raczej zagraja, a ze Ruch jest na najlepszej drodze do brazowego medalu na koniec ligi (chyba ze Legia sie obudzi), to europa league jest na wyciagniecie reki. Gogo jaga.
Straznik Monopolowego
06-04-2010, 21:48
Zdjecie pro =d
A co do meczu to jakas masakra, Sergio znowu fruwa niczym Malysz, no i moj ulubieniec Silvestre nie wiem po co on w tej druzynie bo ja nie przypominam sobie zadnego przecietnego meczu w jego wykonaniu juz nie mowiac o czyms solidnym za kazdym razem to jakas katastrofa jest
Arka_Sath_Wielki
06-04-2010, 21:52
Te murzyny chyba zapomniały, że to nie jest polowanie. Jak tak można po nogach kopać? No ale rozumiem, są słabsi to bulwers ...
Articuno
06-04-2010, 22:03
omuj, jagiellonia wreszcie nauczyla sie winowac na wyjazdach, szkoda tych -10 pointaszkow, bo mogliby nawet o puchary powalczyc. Tzn w sumie dalej moga, bo w finale PP raczej zagraja, a ze Ruch jest na najlepszej drodze do brazowego medalu na koniec ligi (chyba ze Legia sie obudzi), to europa league jest na wyciagniecie reki. Gogo jaga.
Do tego Ruch 1:1 z Pogonią, która przegrała z byłbędziejestMotorRKS. Weź tu bądź człowieku mądry.
A na mieście mówią, że Messi jest bogiem.
Pan i Wladca
06-04-2010, 22:17
Co panienki to nie wierze, Eboue musnął ziomka a ten padł jakby od Tysona dostał hahaha :>
Straznik Monopolowego
06-04-2010, 22:22
Patrzac na ta druga polowe to mam wrazene jak bym polska lige ogladal, no i Messi mistrz fair play =d oczywiscie Jagoda to omalo co nie doszedl widzac to zagranie
Mazur199
06-04-2010, 22:26
Paskud, mogę jej do pępka nasrać.
ok 10 post
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=37004&page=55
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA
srac na barce,nigdy ich nie lubiłem
Pan i Wladca
06-04-2010, 22:34
Inter zaś skromnie 1:0.
Ufocznik
06-04-2010, 22:41
joh zdarzyles sobie zwalic w te 3 minuty kiedy arsenal mial jakies szanse na awans?
Jeśli Jaga przegra w finale z Ruchem to nie zagra w LE. Z tego co mi wiadomo, finalista PP uzyskuje możliwość gry w LE, tylko jeśli zwycięzca Pucharu zostaje jednocześnie Mistrzem Polski. W innym wypadku kwalifikuje się czwarta drużyna Ekstraklasy.
Ciekawe jak tam Yoh. :confused:
K.Jay
Ufocznik, props za Bisza i Kosę w avatarze :p
Thavenix
06-04-2010, 22:44
Rosicky won, Silvestre won...
Mimo wszystko wierzyłem w Arsenal, jest to klub z ogromnym potencjałem, który trapią kontuzje... Ale to co wyprawiali dzis Rosicky z Silvestrem, wola o pomste do nieba, wypierdolic ich w pizdu.
Messi forma...
Coz, szczesliwy nie jestem. Wierzyłem w The gunners.
Teraz mozna gdybac, co by bylo jakby Rosicky nie strzelil w trybuny, Clichy podal, sedzia w 2 akcji nie odgwizdal spalonego, ktorego nie bylo czy Nicklas trafilby z glowy..
btw, widzieliscie?
http://www.youtube.com/watch?v=nXzXsdZJ5AQ
No Yoh ten Bendtner to faktycznie super ! <3
Boze, co za drewno!!
A kibice Arsenalu, ktorzy przyjechali ogladac Eboue, troche sie zawiedli bo Messi sobie koncert urzadzil :D
Pozdro yoh
no dobra, ale wcale nie jest powiedziane ze to Ruch zdobedzie ten PP. Na dzien dzisiejszy dalbym rowne szanse i Ruchowi i Jagielloni, bo z calym szacunkiem dla Pogoni, ale nie wydaje mi sie zeby Ruch sie w rewanzu nie spial i ich nie pocisnal, a Jaga u siebie z Lechia na stowe nie przegra. W sumie to bedzie pierwszy final PP od kilku lat, ktory obejrze nawet z zainteresowaniem (ofc o ile bedzie wolne w worq, a nawet nie wiem dokladnie kiedy ten final ma byc rozgrywany).
Jutro Asseco - PGE w PLK, bedzie ciekawie, chociaz bardziej na winie powinno zalezec Prokomowi, bo Turow nawet jak wygra to i tak skonczy na piatym miejscu po rs, bo nie wierze ze Trefl przegra u siebie z Kotwica. Szkoda ze mecz zaczyna sie o 18, ja do 19 w worq siedze i zanim wroce do domu to juz sie akurat konczyc bedzie ;/ Przy odrobinie farta na 4q sie zalapie.
Arka_Sath_Wielki
06-04-2010, 22:51
http://laughingsquid.com/wp-content/uploads/royal-fail.jpg
@edit
Użytkowników czytających ten temat: 11 (zarejestrowanych: 9, gości: 2)
Arka_Sath_Wielki, Articuno, Yoh Asakura, Patro~, Straznik Monopolowego, Thavenix, Mazur199, K.Jay+, Pan i Wladca
jebnie, pa jebnie
Yoh Asakura
06-04-2010, 22:58
Mogę jedynie ze smutkiem spojrzeć na zdjęcie Vieiry, Petita, Tony'ego, Dixona, Winterburna i spytać, co się stało z tą żelazną defensywą i linią pomocy, która kosami i kopniakami znaczyła teren?
A na razie to gz wszystkim fanom Barcy na 4um, możecie sobie potryumfować - gwoli ścisłości: ja nie miałbym dla was litości ;)
Arka_Sath_Wielki
06-04-2010, 23:14
Mogę jedynie ze smutkiem spojrzeć na zdjęcie Vieiry, Petita, Tony'ego, Dixona, Winterburna i spytać, co się stało z tą żelazną defensywą i linią pomocy, która kosami i kopniakami znaczyła teren?
A na razie to gz wszystkim fanom Barcy na 4um, możecie sobie potryumfować - gwoli ścisłości: ja nie miałbym dla was litości ;)
Barcelona > Arsenal i na tym proponuje skończyć flejma, jeśli sam Yoh to przyznaje z honorem, to ja już nic na ten temat nie mówie.
Yoh Asakura
06-04-2010, 23:24
Ej, ty to powiedziałeś, nie ja.
Ufocznik
06-04-2010, 23:31
Ufocznik, props za Bisza i Kosę w avatarze :p
No tak, minęło już trochę czasu od wydania 'Idąc na żywioł' i jeszcze więcej od 'Zim', a ja ciągle się jaram tymi epkami. Tę pierwszą mam nawet w wersji fizycznej :P
no dobra, ale wcale nie jest powiedziane ze to Ruch zdobedzie ten PP. Na dzien dzisiejszy dalbym rowne szanse i Ruchowi i Jagielloni, bo z calym szacunkiem dla Pogoni, ale nie wydaje mi sie zeby Ruch sie w rewanzu nie spial i ich nie pocisnal, a Jaga u siebie z Lechia na stowe nie przegra. W sumie to bedzie pierwszy final PP od kilku lat, ktory obejrze nawet z zainteresowaniem (ofc o ile bedzie wolne w worq, a nawet nie wiem dokladnie kiedy ten final ma byc rozgrywany).
Jasne, że nie jest powiedziane, że to Ruch wygra PP. Z twojego posta wynikało jakoby Jagielloni wystarczyło awansować do finału (przy jednoczesnym awansie Ruchu i zajęciu przez niego minimum trzeciego miejsca w Ekstraklasie), żeby zakwalifikować się do LE. Dlatego sprostowałem - Jaga musi wygrać puchar (chyba, że Ruch zostanie mistrzem).
No tak, minęło już trochę czasu od wydania 'Idąc na żywioł' i jeszcze więcej od 'Zim', a ja ciągle się jaram tymi epkami. Tę pierwszą mam nawet w wersji fizycznej :P
Zimy chyba jednak lepsze, przynajmniej takie jest moje odczucie. W tym roku też projekt BiszOerKay, więc będzie całkiem ciekawie :p
Żeby nie robić offtopu, wspomnę, że szkoda mi dziś było Arsenalu. Naprawdę liczyłem na ich zwycięstwo.
Czy ja śnię?! :cup::cup::cup:
K.Jay
Davido16
07-04-2010, 21:01
Chyba już posprzątane w meczu M Utd vs Bayern.
Articuno
07-04-2010, 21:54
Chyba już posprzątane w meczu M Utd vs Bayern.
No chyba nie.
Pokaz catenaccio ze strony Man Utd. (co prawda z przymusu ale jak wlosi kiedys bronia wynik to tez jest placz wiec co mi tam) oby Bayern sieknal ta druga to emocje beda jakies.
ALE BRAMA 0.0 a juz bluzgalem na to ze zbyt indywidualnie :) no czyzby Czerwone Diably byly za burta?
Davido16
07-04-2010, 22:24
Obrót o 180 stopni, teraz Bayern wyżej.
Straznik Monopolowego
07-04-2010, 22:44
Zemsta niemca boli =d
A Angielska pilka na zakrecie ;/
Co jak co, ale należało się to Niemcom. W dwumeczu byli po prostu lepsi.
Pan i Wladca
07-04-2010, 22:45
To już nie ma komu kibicować w LM :/
Teraz to Liga Mistrzów śmierdzi kupom. I koniec.
kurwa, mimo że po odpadnięciu Chelsea, przyglądam się LM z przymrużeniem oka, to jednak po bramce Robbena, krzyknąłem z radości. MU za burtą w LM, w pucharze, w lidze krucho. I oto chodzi :)
I generalnie można powoli gratulować Barcelonie, wątpie że Inter czy Lyon coś zwojują, ewentualnie ten Bayern który naprawde mnie zaskoczyl ;]
I generalnie można powoli gratulować Barcelonie, wątpie że Inter czy Lyon coś zwojują, ewentualnie ten Bayern który naprawde mnie zaskoczyl ;]
No jeżeli ktoś ma wygrać z Barceloną, to tylko Inter. Mourinho to taktyczny mistrz, skoro poradził sobie z Chelsea, to Barcelona jest jak najbardziej osiągalna.
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hheehehe ;]]]]]]]]
jak mi Robben dzialal na nerwy, tak dzisiaj bramka = epic win. W sumie nawet niespecjalnie widzialem pierwsza polowe bo bylem tak po worq zmeczony, ze przysnalem zaraz po 2-0 i oprzytomnialem dopiero jak komentsy krzyknely ze czerwo dla Rafaela. Niemniej jednak druga polowa to jednak byla dominacja bayernu, moze nie taka epicka jak wczorajsza barcelony, ale na pewno byli lepsi od mu (w sensie ze w drugiej polowie). Za utrate pierwszej bramki obwiniam Butta, bo ten strzal w 100% byl do wyjecia, bramkarz ewidentnie sie zagapil. Druga calkiem fajna, podobaja mi sie takie strzaly, gdzie to ja cos takiego ostatni widzialem? Chyba nawet tez MU, o ile mnie pamiec nie myli vs Chelsea. Ostatni kwadrans Bayern gral dokladnie to samo, co przeciwko Schalke w sobotq - ewidentna gra na czas, nawet nie udawali ze jest inaczej. Styl w*****ajacy dla widza bezstronnego, ale coz... wazne, ze skuteczny. Lyon juz czeka.
Mazur199
07-04-2010, 23:07
bramka zycia tego goscia
Articuno
07-04-2010, 23:11
Anglicy bez drużyny w półfinale LM + Juventus przegrał z półfinalistą LM:cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.