Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe
No a już niedługo losowanie... Najkorzystniej by było, gdyby GKS trafił na FC Sion a Groclin na Toboł, chociaż po wczorajszej grze reprezentujących nasz kraj drużyn, pozbywam się wszelkiej nadziei, że którakolwiek z nich przemknie przez II rundę wstępną PU.
Hellraiser
03-08-2007, 13:13
W tym momencie odbywa sie losowanie Europejskich pucharów, można je obejrzeć na Eurosporcie, a na dodatek komentuje Mateusz Borek :* ^^
*EDIT*
Hafnafjourdur/BATE - Steaua/Zagłębie
Po tym losowaniu, to w Bukareszczcie powinni gryść trawe, bo nie ma nic innego do roboty, jak bedzie sie mialo takiego przeciwnika o wejście do LM. Ale wiemy na pewno jak to będzie.
*EDIT*
Więc za jakieś 15 minut losowanie 2. rundy eliminacji P.UEFA, to szybko może zobaczmy koszyczki. :P
Na jednego z nich może trafić GKS PGE Bełchatów.
Seeded clubs
FC Basel 1893 (SUI)
Hamburger SV (GER)
FC Dnipro Dnipropetrovsk (UKR)
FC Artmedia Petržalka (SVK)
FC MIKA (ARM)
A na jednego z tych, Groklin.
Unseeded clubs
FK Jablonec 97 (CZE)
BSC Young Boys (SUI)
FC Dinamo Tbilisi (GEO)
FC Vion Zlaté Moravce (SVK)
FC Tobol Kostanay (KAZ)
Nie chce się bawić w spekulacje, ale Groklin chyba trafi na Dinamo Tbilisi, a PGE na najgorszy scenariusz czyli HSV, lub na MIKE która wyeliminowała MTK Budapest.
Póżniej jeszcze wam coś pokaże, a te coś może trochę usprawiedliwi nasze kluby za słabą gre.
Articuno
03-08-2007, 13:54
ZONK! Hafna... to grało z Legią w 2 rundzie rok temu, a BATE to chyba mistrz Białorusi. Dlaczego oni nie mogli zagrac lepiej z tymi rumuńcami -.-!?
Szykuje się pare hitów w 3 rundzie: Spartak - Celtic, Fenerbahce - Anderlecht, Sevilla - AEK.
Thomisson
03-08-2007, 14:31
Losowanie wyborne, ale jak zwykle spieprzymy.
Hellraiser
03-08-2007, 14:35
No nie było tak żle w tym losowaniu, co do Bełchatowa byłem blisko :P:P, odrazu przypomne pary,..
Toboy (KAZ) - Groklin
Dnipro - Bełchatów
Póżniej jeszcze wam coś pokaże, a te coś może trochę usprawiedliwi nasze kluby za słabą gre.
Więc jak obiecałem, gdzieś na jakimś innym forum, zobaczyłem pocisk, na Polskie kluby, lecz patrząc na inne kluby które jechały do "egzotycznych" klubów, miały też takie problemy, i nawet więcej lub mniej farta niż nasze kluby,..
Honved-Nistru (Mołd) 1:1 k.5:4, Prosze zobaczyć Węgierski klub, musiał też walczyc w karnych.
Neftczi (Aze) - SV Ried 2:1, Tutaj też ciekawie, 85' [2 - 1] H. Salihi Austriacy dopiero 5 minut przed końcem zapewniają sobie awans.
MIKA (Arm) - MTK Budapeszt 1:0, Armeńcy eleminują Węgierski klub.
Zimbru (Mołd) - Artmedia 2:2, 90' [2 - 2] B. Borbely. byli uczestnicy LM zapewniają sobie awans dopiero w 90 minucie, który to już wymieniam mecz?
Mattersburg - Aktobe (Kaz) 4:2, 90' [4 - 2] A. Kovrig, no prosze co jest wczoraj każdy się umówił żeby zrobić horror kibicom?
Na pewno jest więcej takich spotkań, więc to nie tylko wczoraj Polskie ekipy, grały cienko, lecz awansowały ale to tez nie usprawiedliwia ich, i chciałbym żeby przeszły nastepnych rywali.
Dark Sven
03-08-2007, 14:47
Pato w Milanie! Forza!
Kaka w autokarze Realu! Hala!
Hellraiser
03-08-2007, 15:55
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/news/stac-nas-na-zwyciestwo-w-bukareszcie,955049
Toż to śmiech na sali.
Articuno
03-08-2007, 16:21
Zebyśmy już na taką ciężką drużynę trafili w 2 rundzie ELIMINACJI PU to jest śmiech na sali!
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/news/stac-nas-na-zwyciestwo-w-bukareszcie,955049
Toż to śmiech na sali.
Śmiech na sali to są komentarze.Typowa zawiść ,ciekawe co napiszą jeśli Zagłębie awansuje...
Kaka w autokarze Realu! Hala!
Kaká, którego transfer do stolicy Hiszpanii drugi rok z rzędu wydaje się być nieosiągalny, pomylił się przy wyjściu z lotniska i wsiadł do autokaru Realu Madryt. Brazylijczyk wykorzystał krótką chwilę, aby zamienić kilka słów z działaczem Królewskich, po czym udał się do pojazdu Milanu.
supppper, ciesze się twoim szczęsciem ^^,
Doom Terror
03-08-2007, 17:21
omg to o co b z tym kaka wkoncu xd
że Real z Milanem spotkał się przypadkowo na lotnisku i Kaka wszedłem (chyba przez przypadek) do autobusu Realu, a Raul robi wielkie halo.
Nie robię z tego żadnego wielkiego halo. I tak prędzej czy później Kaka skończy w Madrycie.
Dark Sven
03-08-2007, 20:27
Raul, nie licz na to ; ).
Piłka nożna nie kończy się na Realu, i nie wydaje mi się, że Kaka, jest takim sprzedawczykiem.
Jak można nazywać zawodnika, który przechodzi z jednego klubu do drugiego, sprzedawczykiem? Obowiązkiem piłkarze nie jest miłość do swojej drużyny, tylko jak najlepsze wykonywanie pracy.
piotrek259
03-08-2007, 22:34
Ja tam nie kibicuje ani realowi ani milanowi, za to kibicuje tobolowi kostanaj, dnieprowi dniepropietrowsk i steaue bukareszt.
@raul
dobre wykonywanie pracy wiaze sie z sympatia/miloscia do wlasnego teamu
Niekoniecznie. Sympatia może i może pomagać, ale 'miłość' i fanatyzm już imho nie są tak bardzo potrzebne.
Edit:
Znaczy źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że miłość i fanatyzm raczej nie są konieczne, bo przeszkadzać to na pewno nie przeszkadzają.
Dark Sven
03-08-2007, 22:48
Jak można nazywać zawodnika, który przechodzi z jednego klubu do drugiego, sprzedawczykiem? Obowiązkiem piłkarze nie jest miłość do swojej drużyny, tylko jak najlepsze wykonywanie pracy.
Cóz, nie chodzi mi o zwykłe transfery, czy fanatyczną miłość. Chodzi o to, że jeżeli zawodnik mówi, że kocha swój klub (nie chodzi nawet o Kake), a po paru miesiącach biegnie dalej, to imo jest to bycie takim przedawczykiem. I mam nadzieje, ze nawet gdyby Kaka miałby przejść do Realu, to nie pobiegnie tam ze względu, że więcej dają, ale ze względu, ze chce poznać inną piłke, środowisko, rozwijać się.
@piotrek259
Niech zgadne... kibic Legii? Zauważyłem, że wielu wśród kibiców Legii jest własnie takich. "My nie możemy, no to inni też nie". I cały czas nie moge zrozumieć tej głupiej nienawiści.
piotrek259
03-08-2007, 22:57
I Tylko Legia, Legia Warszawa!
Dark Sven
03-08-2007, 23:07
I Tylko Legia, Legia Warszawa!
Czyli widać, że mam rację.
Nie chciałbym urazić prawdziwych kibiców Legii.
Ronnie O'Sullivan nie zagra w rozpoczynającym się w poniedziałek turnieju Shanghai Masters. Jego nieobecność jest spowodowana problemami zdrowotnymi
:<<<<< No i tym sposobem nie mam juz motywacji do tego, zeby wstawac wczesnie rano na ogladanie transmisji. Turniej bez Roniego = 50% straty na atrakcyjnosci.
Wlasnie skonczyl sie mecz Korony z Lechem... juz pominmy fakt ze stawialem na wygrana Lecha i 2,5< bramek, a skonczylo sie 1:0 dla Korony ;) Ale ogolnie mecz bardzo fajny, jak wiekszosc meczow Lecha z niezlymi druzynami - otwarty futbol, nienajgorsza jak na nasze skromne warunki technika, swietny doping kibicow... a bodajze jutro hicior kolejki, Zaglebie L. - Wisla K., uuu, bedzie ciekawie, zwlaszcza po doniesieniach o dobrej formie Wiseuki i jej dwoch asow - Kosowskiego i Niedzielana. Taki mustwatch naszej ligi ;]
Lokomotiw Moskwa 2-5 Real Madryt
W finale Turnieju Kolei Żelaznych Królewscy zmierzą się z PSV Eindhoven. W meczu o trzecie miejsce zagrają gospodarze i AC Milan.
Guti > Kaka ;]
Dark Sven
03-08-2007, 23:28
Guti > Kaka ;]
To zostawicie Kake w spokoju ; p?
Cóż, PSV przeciwnikiem jest nie łatwym, a rzuty karne to zawsze wielka loteria.
Te z usa mieli szybsze buty po 2 setach.
Robben i... Ballack do Madrytu. :confused:
piotrek259
04-08-2007, 00:30
A kaka bedzie wkrotce pilkarzem legii warszawa i wtedy wam pokazemy :cup:
Articuno
04-08-2007, 00:35
Od lat nie rozumiem polityki transferowej Realu. Prawdopodobny transfer Ballacka dalej mnie w tym twierdzeniu utrzymuje :)
Co takiego ostatnio się wydarzyło w transferach Realu, że nie możesz tego zrozumieć? Ten tekst obowiązywał, gdy prezesem był Perez. Teraz wszystko się zmieniło.
piotrek259
04-08-2007, 10:24
Popieram Articuno. Real kupuje wypalonych gwiazdorow ktorzy cos juz osiagneli w innych druzynach wiec nie za bardzo chce im sie grac a poza tym udaja wielkich wazniakow. Ballack jest kolejnym przykladem takiego zawodnika. Stary, chylacy sie juz ku upadkowi, ktory wiele osiagnal w innych druzynach i cienko u niego z motywacja do dalszej gry.
Dark Sven
04-08-2007, 11:22
A nie pomyślałeś, że przechodził on ostatio szereg operacji?
piotrek259
04-08-2007, 11:39
A nie pomyślałeś, że przechodził on ostatio szereg operacji?
No to tym bardziej nie jest w stanie dobrze grac... Myslisz ze nagle ze szpitala wyjdzie i zaliczy 3 asysty? Nie powinni kupowac starych i nie w pelni formy pilkarzy ktorzy jedyne co maja to nazwisko... Powinni koniecznie kupic Fabregasa nawet kosztem rekordowej sumy pieniedzy bo to moim zdaniem w tej chwili najlepszy rozgrywajacy swiata. (na pewno lepszy od kaki) Co z tego ze go arsenal nie chce puscic, jakby chcieli zaplacic wiecej niz real za zidane'a to nie sadze zeby prezes arsenalu byl taki frajer i nie skorzystal z okazji. A przeciez real ma w ch.. kasy. Jak nie teraz to w nastepnym sezonie powinni go kupic.
Doom Terror
04-08-2007, 12:18
Powinni koniecznie kupic Fabregasa nawet kosztem rekordowej sumy pieniedzy bo to moim zdaniem w tej chwili najlepszy rozgrywajacy swiata. (na pewno lepszy od kaki)
Od kiedy Kaka jest rozgrywajacym? Myslalem ze Pirlo jest rozgrywajacym w Milanie :( a od Pirlo nie ma na ten moment lepszego rozgrywajacego,gdyz swiadcza o tym sukcesy jakie odnosi ten zawodnik jak np. Mistrzostwo Swiata czy zwyciestwo w Lidze Mistrzow.
Real kupuje wypalonych gwiazdorow ktorzy cos juz osiagneli w innych druzynach wiec nie za bardzo chce im sie grac a poza tym udaja wielkich wazniakow.
Podaj mi przykłady takich zawodników w Madrycie.
Dark Sven
04-08-2007, 12:54
@piotrek259
Myśle, że po okresie pozabiegowym byłby w stanie grać na poziomie dobrym. Przecież on ma 29 lat! Bez przesady!
Od kiedy Kaka jest rozgrywajacym? Myslalem ze Pirlo jest rozgrywajacym w Milanie :( a od Pirlo nie ma na ten moment lepszego rozgrywajacego,gdyz swiadcza o tym sukcesy jakie odnosi ten zawodnik jak np. Mistrzostwo Swiata czy zwyciestwo w Lidze Mistrzow.
Imo na sukces Milanu czy Włoch składa się poświęcenie całej drużyny.
Hellraiser
04-08-2007, 23:44
a bodajze jutro hicior kolejki, Zaglebie L. - Wisla K., uuu, bedzie ciekawie, zwlaszcza po doniesieniach o dobrej formie Wiseuki i jej dwoch asow - Kosowskiego i Niedzielana. Taki mustwatch naszej ligi ;]
0-1 dla Wisły, od początku do końca, mówie mistrz w tym sezonie w rodzie Kraka.
@Raul&Dark Sven
Najlepiej jakby Real lub Milan zmierzył w tym roku w LM, bo widze że każdy przechwala swój klub i na odwrót, spokojnie, zobaczymy co w tym sezonie pokażą. Każdy klub ma inna polityke transferową, ma inne roszady tec,.. więc spokojnie,..
Nic nie mówię na temat Milanu. Chcę tylko usłyszeć od osób, które obarczają Real niewłaściwymi i niezrozumiałymi transferami, jakieś dowody i przykłady.
Dark Sven
05-08-2007, 00:19
@Raul&Dark Sven
Najlepiej jakby Real lub Milan zmierzył w tym roku w LM, bo widze że każdy przechwala swój klub i na odwrót, spokojnie, zobaczymy co w tym sezonie pokażą. Każdy klub ma inna polityke transferową, ma inne roszady tec,.. więc spokojnie,..
Gdzie ja ostatnio wychwaliłem Milan tak na serio 0o?
A taki mecz z chęcią bym zobaczył ; >
Prezes Zagłębia mówił, że rozniosą Wisłę uhm... coś im nie wyszło ^^,
Articuno
05-08-2007, 01:18
przykłady? Woodgate, Cannavaro, Emerson, Cassano, Dudek(:D) to jedni z wieeelu.
Polish: Zagłebie zagrało identycznie jak we wtorek, Wisła pokazała, że będzie się liczyć w walce o mistrza. Aha, fajnie się oglądało na Sopcaści nie płacąc abonamentu za Canal+ :)
Woodgate - to było trzy lata temu i jeszcze za panowania Pereza, któremu w pewnym momencie zaczęło odbijać. Na ten transfer nie mam wytłumaczenia.
Cassano - nie odmówisz, że talent ma. Jednak jego charakter niszczy mu karierę. Kosztował mało, bo tylko 5,5 miliona euro. W sam raz, jak na rezerwowego, którym był. Więc w czym błąd?
Cannavaro - to teraz powiedz mi, który klub w Europie nie chciałby ściągnąć Fabio do siebie po genialnym Mundialu w Niemczech? Środkowy obrońca może grać dłużej, niż zawodnik z ataku. Mało kosztował. Zdobył Złotą Piłkę, FWP i Mistrzostwo Hiszpanii. Więc w czym znów problem?
Emerson - doświadczony defensywny pomocnik, który był potrzebny do wizji futbolu Capello. Pod koniec sezonu częściej siadał na ławie, ale do zdobycia Mistrzostwa Hiszpanii również się przyczynił. Zwycięzców się nie ocenia.
Dudek - tego to już kompletnie nie rozumiem. Doświadczony bramkarz, zdobył LM. Był do wzięcia za darmo. Więc co w tym jest złego? Casillas może doznać kontuzji podczas meczu z Barceloną i myślisz, że jakiś Codina czy Adan nie spaliliby się? W takich momentach najważniejsze jest doświadczenie, jakim Dudek dysponuje. Już pomijam fakt, że ten sezon się jeszcze nie zaczął, więc transferu Dudka nie można negatywnie oceniać.
Tak więc, podałeś jeden tak naprawdę nietrafiony transfer Realu Madryt na przestrzeni kilku ostatnich lat. Rzeczywiście, polityka tego klubu jest niezrozumiała.
najciekawszy mecz to derby Łodzi rundy jesiennej 07/08
-KTO WYGRA MECZ??
ŁKS
KTO?
ŁKS ŁKS ŁKS
Thomisson
05-08-2007, 11:03
Woodgate - to było trzy lata temu i jeszcze za panowania Pereza, któremu w pewnym momencie zaczęło odbijać. Na ten transfer nie mam wytłumaczenia.
Cassano - nie odmówisz, że talent ma. Jednak jego charakter niszczy mu karierę. Kosztował mało, bo tylko 5,5 miliona euro. W sam raz, jak na rezerwowego, którym był. Więc w czym błąd?
Cannavaro - to teraz powiedz mi, który klub w Europie nie chciałby ściągnąć Fabio do siebie po genialnym Mundialu w Niemczech? Środkowy obrońca może grać dłużej, niż zawodnik z ataku. Mało kosztował. Zdobył Złotą Piłkę, FWP i Mistrzostwo Hiszpanii. Więc w czym znów problem?
Emerson - doświadczony defensywny pomocnik, który był potrzebny do wizji futbolu Capello. Pod koniec sezonu częściej siadał na ławie, ale do zdobycia Mistrzostwa Hiszpanii również się przyczynił. Zwycięzców się nie ocenia.
Dudek - tego to już kompletnie nie rozumiem. Doświadczony bramkarz, zdobył LM. Był do wzięcia za darmo. Więc co w tym jest złego? Casillas może doznać kontuzji podczas meczu z Barceloną i myślisz, że jakiś Codina czy Adan nie spaliliby się? W takich momentach najważniejsze jest doświadczenie, jakim Dudek dysponuje. Już pomijam fakt, że ten sezon się jeszcze nie zaczął, więc transferu Dudka nie można negatywnie oceniać.
Tak więc, podałeś jeden tak naprawdę nietrafiony transfer Realu Madryt na przestrzeni kilku ostatnich lat. Rzeczywiście, polityka tego klubu jest niezrozumiała.
A Owen, Reyes, sprzedanie Makelele oraz Cambiasso?? poza tym z Cassano już nie przesadzaj, kiedy Real go ściągał z Romy, już wtedy był wrakiem piłkarza.
Aha, fajnie się oglądało na Sopcaści nie płacąc abonamentu za Canal+ :)
Uhm, wczoraj to odkryłeś? łał!
Articuno
05-08-2007, 11:24
Ja tam zawsze myślałem, że to trener wybiera sobie piłkarzy, a nie prezes, ale dobra... O te transfery, bardziej chodziło mi, że Real po sprowadzeniu ich po prostu psuł tych piłkarzy. Tak o nagle po sezonie w Madrycie, Emerson i Fabio chcą wrócić to jednak dużo słabszego Turynu. Nie mówiąc już o klapach transferowych.
Ja tam zawsze myślałem, że to trener wybiera sobie piłkarzy, a nie prezes, ale dobra...
Za Pereza było inaczej.
Tak o nagle po sezonie w Madrycie, Emerson i Fabio chcą wrócić to jednak dużo słabszego Turynu.
A skąd Ty takie informacje wziąłeś?
Cannavaro wykorzystał dzisiejsze wydanie gazety, w celu ogłoszenia wszystkim, że "zostaję, aby zdobyć Ligę Mistrzów". Tym samym włoski obrońca chciał uciąć jakiekolwiek spekulacje na temat jego możliwego odejścia z Santiago Bernabéu.
- We Włoszech mówili, że zamierzam wrócić. To nieprawda. Trzyletni kontrakt podpisałem z Realem Madryt, nie z Fabio Capello - zakończył najlepszy obrońca świata.
-----------------------------------------------
Emerson, na falach radia Marca, uciął wszystkie spekulacje na temat swojego odejścia z Madrytu i wyznał, że Bernd Schuster liczy na niego. Brazylijczyk zapewnił, że "moja sytuacja jest teraz całkiem inna, ponieważ Capello mnie już znał. Nowy szkoleniowiec jest wspaniały" i dał jasno do zrozumienia, że wszystkie plotki na temat jego przyszłości nie są pewne.
A Owen, Reyes, sprzedanie Makelele oraz Cambiasso?? poza tym z Cassano już nie przesadzaj, kiedy Real go ściągał z Romy, już wtedy był wrakiem piłkarza.
Owen, Makelele i Cambiasso to czasy Pereza. Wielu z Was pisze, że wciąż nie rozumie polityki transferowej Realu Madryt. Dlatego pytam o jakieś bardziej aktualne przykłady, a nie te sprzed trzech/czterech lat.
Reyes nie chciał wracać do Realu. Zawodnika się nie nakłoni na siłę, jeśli tego nie chce. Jose wybrał Atletico, bo podobno coś tam z nimi podpisał już rok temu. Po drugie, zarząd nie walczył za wszelką cenę o jego transfer definitywny, ponieważ już za chwilę powinien być Robben - jedna z obietnic przedwyborczych Calderóna i zawodnik na tę samą pozycję co Hiszpan.
Naprawdę nie rozumiem czepiania się transferów Realu. Zakup Ruuda, który został królem strzelców. Diarra, który jest bardzo dobrym defensywnym pomocnikiem. Cannavaro, najlepszy obrońca i piłkarz poprzedniego roku. Emerson, zmiennik Diarry. Wypożyczenie Reyesa. Trzy młode talenty z Ameryki Południowej - Higuain, Gago i Marcelo. Pozyskanie za darmo Metzeldera, Dudka i Savioli. Pepe wydaje się być przepłacony, ale tak samo było w przypadku Ramosa. Ktoś teraz podważa jego umiejętności? Zaklepanie sobie zakup Nasriego w przyszłym sezonie. Wywalenie Ronaldo, który psuł atmosferę w szatni. Zakończenie ery galaktycznych poprzez nie przedłużanie kontraktów ze starymi Carlosem i Beckhamem. Nie wiem jak Wy, ale ja tutaj widzę więcej pozytywów i zrozumiałych ruchów.
Calen Futh
05-08-2007, 14:43
Za 2,5 godziny rozpocznie się mecz między The Blues, a Czerwonymi Diabłami. Stawiam na 2:1 dla Manyoo.
Hellraiser
05-08-2007, 17:09
Na gorąco powiem że Kubica zakończył na 5.
Thomisson
05-08-2007, 21:15
No i "Red Devils" po rzutach karnych pokonali Chelsea w meczu o Tarczę Dobroczynności. Glory, Glory Manchester United ;)
Calen Futh
05-08-2007, 21:28
Glory Glory Manyoo ;* Fenomenalny Van der Sar ;***
przykłady? Woodgate, Cannavaro, Emerson, Cassano, Dudek(:D) to jedni z wieeelu.
Polish: Zagłebie zagrało identycznie jak we wtorek, Wisła pokazała, że będzie się liczyć w walce o mistrza. Aha, fajnie się oglądało na Sopcaści nie płacąc abonamentu za Canal+ :)
Czekaj, na czym?
Btw. Dlaczego w meczu z Górnikiem grał Radović skoro tydzień temu dostał czerwoną kartkę?
Articuno
05-08-2007, 22:33
Czekaj, na czym?
Btw. Dlaczego w meczu z Górnikiem grał Radović skoro tydzień temu dostał czerwoną kartkę?
Sopcast:confused:
Cofnęli mu ją(jebać, jebać PZPN), bo uznali, że sędzia podjał złą decyzję, dajać mu 2 zolte kartki w ciagu minuty...
Dudi parę ładnych interwencji w meczu Real Madryt - PSV Eindhoven.
Rendowyn's
07-08-2007, 02:40
A wielkie Atletico Madryt rozgromiło Lazio 3:1 po golach Reyesa(dzięki Real, że go oddaliście :D), Braulio i Luisa Garcii - i gdzie tu sprawiedliwość skoro oni zajęli w La Liga 7 miejsce(Intertoto -> UEFA), a Lazio 3 we Włoskiej (el. LM)...
Gdzie sprawiedliwość? Są po prostu słabi i często nie grzeszą inteligencją. Na przykład podłożenie się Barcelonie tylko po to, aby Real nie zdobył mistrzostwa.
Thomisson
07-08-2007, 11:20
Są po prostu słabi
Osądź ich po sezonie, bo na rynku transferowym byli dużo aktywniejsi od Realu.
Pan_Luukas
07-08-2007, 22:19
Jak myslicie kto odejdzie z Mc'Larena?
Hamilton czy Alonso? :p
Jak wiemy Hamilton dostal oferte od Ferrari ;)
A Alonso mysli o Renault albo BMW Sauber :D
Mc'Laren sie rozpada hahahaha
mhm, juz widze jak Alonso idzie do BMW... to by oznaczalo dobrowolna rezygnacje z walki o tytul MŚ, bo w Sauberze nie mialby najmniejszych szans na walke z Ferrari czy McLarenem, niewazne kto by tam jezdzil. A jesli Alonso = BMW, to prawdopodobnie Heidfeld = McLaren, takze wydaje mi sie to malo prawdopodobne. Bardziej juz wierze w przeprowadzke Hamiltona do Ferrari po sezonie.
Doom Terror
08-08-2007, 01:16
A wielkie Atletico Madryt rozgromiło Lazio 3:1 po golach Reyesa(dzięki Real, że go oddaliście :D), Braulio i Luisa Garcii - i gdzie tu sprawiedliwość skoro oni zajęli w La Liga 7 miejsce(Intertoto -> UEFA), a Lazio 3 we Włoskiej (el. LM)...
nie oceniaj poziomu klubu po meczach towarzyskich gdyz one sa do testowania roznych wariantow gry,pozatym zespoly te sa roznych etapach przygotowan do sezonu. Przyklad Aston Villa-Inter 3;0 , czy to oznacza ze Inter jest gorszy,wygrywajac pare dni wczesniej z ManU ? Czy moze Aston Villa teraz jest najmocniejsza na wyspach? To jest bledna logika,kto jaka sila dysponuje okaze sie dopiero pod koniec sezonu,rozliczajac miejsce w ligowej tabeli/wystepy w lidze mistrzow.
Calen Futh
08-08-2007, 11:26
@up: Mądrze mówisz.
@F1: Nie ma opcji, ze Alonso pójdzie do Sauber xd To by było samobójstwo.
Osądź ich po sezonie, bo na rynku transferowym byli dużo aktywniejsi od Realu.
od jakiegoś czasu kupują wymiataczy i osiadają na środku
Łaaaaaaa
W najbliższą sobotę o godz. 19 meczem z Przecławiem Pogoń Szczecin zainauguruje sezon przed własną publicznością.
Dla Pogoni będzie to pierwszy mecz w rozgrywkach IV ligi, które zaczęły się już w ostatni weekend. Pogoń zaczyna później, ponieważ mecz z Lechem Czaplinek został przełożony. Szczecińscy działacze zabiegali o zmianę terminu, bo ciągle nie są domknięte sprawy organizacyjno-prawne. Do soboty ma się to zmienić. Pomoże w tym wczorajsze wpisanie spółki do KRS, które otwiera drogę do rozwiązania innych problemów.
Warto dodać, że spotkanie odbędzie się przy sztucznym oświetleniu. Będzie to pierwszy mecz na tym szczeblu rozgrywek rozegrany przy jupiterach!
Coś czuję że na inaugurację rozgrywek 4 ligi w Szczecinie przyjdzie więcej ludzi niż na LM w Bełchatowie, przynajmniej mam taką nadzieje ponieważ Szczecin żyje piłką.
Janczyk po raz pierwszy dla CSKA! Tzn chyba on, bo na livescore.com wyglada to tak:
24'[1 - 0]D. Yanchik
;]]]
Doom Terror
08-08-2007, 19:59
Co oni chca go przkebacic na ruskiego ;p? Dobrze ze zaliczyl dobry debiut nasz "Yanchik" ;p brzmi prawie tak Polsko jak Olisadebe
to nie byl debiut, wczesniej zaliczyl kilka minut pod koniec meczu.
Ledwo co, ale jednak - zespol Bronowickiego w 3 rundzie el. LM. Przegrali w Tallinie 2-1, ale pierwszy mecz mieli 1-0 do przodu, takze awans dla nich. I juz za momencik, juz za chwileczke, byc albo nie byc dla Lubina. Przydaloby sie wygrac, ale nie bedzie latwo...
Kup.Se.Musk
08-08-2007, 22:20
To mamy po meczu. Szkoda, bo naprawdę starali się i walczyli. To była gra błędów.
Doom Terror
08-08-2007, 22:35
ehhh slabo ;/ juz trudno o latwiejszego rywala niz Rumunii...
Calen Futh
08-08-2007, 22:38
Chcieli dobrze- wyszlo jak zawsze. Anyway mimo porażki, to Zagłębie zagrało o klase lepiej, niż w pierwszym meczu.
@down: Ano na takim poziomie stoi polski football. Trzeba się z tym pogodzić.
Chcieli dobrze- wyszlo jak zawsze. Anyway mimo porażki, to Zagłębie zagrało o klase lepiej, niż w pierwszym meczu.
I co z tego? Po sezonie będziemy w rankingu na poziomie Gruzji (o ile już nie jesteśmy), jeżeli PGE i Groclin nie wygrają swoich meczy i nie awansują do kolejnej rundy.
Hellraiser
09-08-2007, 02:07
@Nasza piłka
21 Austria 2,125 7,625 3,250 1,500 0,800 15,300 1 LM, 3 PU
22 Izrael 2,250 3,625 1,500 6,000 0,375 13,750 1 LM, 2 PU
23 Słowacja 2,500 1,333 4,333 2,000 1,833 11,999 1 LM, 2 PU
24 Węgry 4,833 4,166 1,000 1,000 0,833 11,832 1 LM, 2 PU
25 Polska 4,125 2,500 1,125 2,625 0,833 11,208 1 LM, 2 PU
2wa lata temu byliśmy wyżej niż 21. miejsce i walczylismy o 2wa miejsca w LM, a teraz naprawde jak Groklin i GKS oboje nie wejdą do grup to będzie szajs, a wiemy jak nam trudno od paru lat w pucharach.
Zagłębie Lubin jest pierwszym mistrzem Polski w historii, któremu nie udało się zakwalifikować do Pucharu UEFA, odpadając z Ligi Mistrzów, od czasu wprowadzenia tej reguły.
@F1
Co do Hamiltona, moge wam powiedzieć że nie odejdzie z McLarena, ponieważ jest pod ich patronatem od kilkudziesięciu lat, i tak szybko tej inwestycji nie od dadzą szybko. Co do Alonso raczej dadzą mu po sezonie wolną ręke, lecz nie widze go teraz w jakimś innym normalnym F1 Teamie.
Thomisson
09-08-2007, 09:00
Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze.
Hellraiser
09-08-2007, 18:19
Tja, "Jak nie Wisła lub Legia to huj.", powiem szczeże że Zagłębie Lubin, to nie drużyna na puchary. W tym roku tak szybko odpada jak zaczeli rozgrywki a rok temu jak się nie myle odpadli w 1. rundzie eliminacji P.UEFA, no to ja pierdyle, Panowie toż to śmiech na sali. A co do GKS i Groklinu, to ja też nie wiem czy oni pierwsi się przyczynią do tego że 1. raz w historii będą dwa kluby w fazie grupowej P.UEFA, w tym samym momencie, bo ja się boje o to czy już za jakieś 2. tygodnie nię będzie żadnego Polskiego klubu w pucharach.
Co do polskiej piłki:
Zachód nam ucieka, a wschód nas goni.
Taka prawda.
Ancient900
09-08-2007, 21:28
a wschód nas goni.
Przegonił już kilka lat temu ;<
(Legia-Szachtar chociażby)
ten blizszy wschod (Ukraina, Rosja) to juz dawno nam tez uciekl...
Hellraiser
10-08-2007, 23:19
Tylko jedno, Wisła Kraków ma masjtra w tym roku.
Maldinii
10-08-2007, 23:55
Czemu gol świerczewskiego nie zaliczony? Sędzia ma pochwe na oczach?
fakt ze stal 50 metrow od bramki oraz to, ze liniowy nie zasygnalizowal gola pewnie nie ma zadnego znaczenia, prawda?
Mecz kapitalny, az dziw bierze ze takie widowiska moga sie przydarzyc w polskiej lidze. W ogole mam wrazenie, ze w tym sezonie moze byc lepiej niz zwykle - przyjemnie oglada sie Wisle, Legie, Lecha, Korone... jesli Zaglebie bedzie gralo tak jak ze Steaua w ostatnim meczu, to rowniez bedzie na co popatrzec. Z czolowki jakos tak troche topornie idzie Gieksie, moze jak Gargula sie wyleczy to beda grali ladniej dla oka.
Widac ze w Krakowie swietna robote robi Skorza - morale wzroslo, graja ladnie, skutecznie i szybko. Zupelnie inaczej niz Wisla sprzed roku, a przeciez w pierwszej 11 zmienilo sie raptem dwoch zawodnikow - Kosowski i Niedzielan, z tym ze tylko Niedzielan jest faktycznym wzmocnieniem, i bynajmniej nie mam na mysli ze Kosa jest slaby. Po prostu Wisla rok temu na jego pozycji rowniez byla silnie obsadzona w osobie Blaszczykowskiego, wiec jednego skillz0ra po prostu zamienili na drugiego, bez wyraznej roznicy w poziomie gry jednego i drugiego. Oby tak dalej, mam dziwne wrazenie, ze niedlugo mozemy byc wreszcie swiadkami odrodzenia wielkiej Wisly, kto wie czy nie jeszcze mocniejszej niz za Kasperczaka. Kibicuje Legii, ale jesli tylko jakakolwiek druzyna z Polski ma szanse cos pograc w Europie - trzymam kciuki.
Drenthe i Sneijder w Madrycie. Jest już Ruud, jeszcze ma być Robben. Powoli robi się kolonia holenderska.
Thomisson
11-08-2007, 13:29
To Robben jest już w Madrycie, natomiast Real ma czas do środy, by dać ofertę 30 mln euro, jaką oczekują działacze Ajaxu. Jeżeli nie dadzą, Sneijder wystąpi w meczu eliminacji Ligi Mistrzów, co go automatycznie wykluczy z tych rozgrywek w barwach innego klubu, niż Ajax.
Hellraiser
11-08-2007, 14:13
Ja słyszałem że Real szykuje się jeszcze na van der Vaarta.
A ja słyszałem że Real chcę jeszcze Fabregasa, C Ronaldo, Ronaldinho, Lamparda, Drogbe, Kake, Beckhama (spowrotem)... :)
tak na boku...mieć taką dobrą drużynę jak Real, i dokupywać tyle gwiazd...Czuje że to może się skończyć jak kiedyś
GKS Bełchatów - Zagłębie Lubin 0:1 (0:0)
=]]
najpięknieszy mecz ostatnich dni
Bolton vs Newcastle
teraz oglądam kaleczący Arsenal z Fulhamem a wczoraj Real Sevilla piachowe widowisko
Calen Futh
12-08-2007, 16:15
Łooo...A już myślałem, że 3 punkty zgarnie Fulham xd Gratz dla Arsenalu - teraz czekamy na Manchester i Chelsea :))
Hellraiser
12-08-2007, 19:55
GKS Bełchatów - Zagłębie Lubin 0:1 (0:0)
=]]
Exo, nie wiem czy jesteś kibicem miedzianych, więc nie obraż się, na zaś to mówie,
"Zagłębie ma flote na Polską Lige, a na LM nie?", czy oni spalili się na tej "Stjele", czy jak bo w lidze grają normalnie.
Btw,.. coś ciężko idzie Menju. 0-0 z Readingiem ;o U siebie, panowie!
Calen Futh
12-08-2007, 20:12
Kurde, jestem świadkiem nieczęsto spotykanego wydarzenia. Manchester nie strzelił w swoim meczu bramki ; o Kto oglądał mecz ten widział, jak wielka była przewaga gospodarzy. Po prostu nie znaleźli recepty na defensywny Reading. Btw. Fajny ten koleś coś wszedł na minute i złapał czerwoną kartkę xd
Exo, nie wiem czy jesteś kibicem miedzianych, więc nie obraż się, na zaś to mówie,
"Zagłębie ma flote na Polską Lige, a na LM nie?", czy oni spalili się na tej "Stjele", czy jak bo w lidze grają normalnie.
Btw,.. coś ciężko idzie Menju. 0-0 z Readingiem ;o U siebie, panowie!
Steua to o wiele lepsza druzyna to po 1 , poza tym tylko w pierwszym meczu dali plame , w drugim grali ladna pilke i walczyli lecz braklo skutecznosci i konsekwencji w grze.
"Gra sie tak jak przeciwnik pozwala"
Steua > kluby polskiej ligi
IPchanger
12-08-2007, 20:58
Drenthe i Sneijder w Madrycie. Jest już Ruud, jeszcze ma być Robben. Powoli robi się kolonia holenderska.
puk puk? to chyba dobrze..
down- masz cos do MU? TO MASZ COS DO MNIE BUEH BUEH
Afffff Wielki manchester zawalił mi kupon na trzy stówy ;/
hah, Legia po wielkich meczarniach wygrala z Groclinem 1:0... uczciwie trzeba jednak przyznac, ze 2 karne dla Groclinu powinny byc, i ze sedzia tego meczu byl baaardzo slaby... no, ale lider nadal w stolicy.
Hellraiser
13-08-2007, 17:37
Pare minut temu na nSport, mówili że,..
Boruc ma ofertę z Aston Villa.
Matusiak z Derby County, i Evertonu.
A Żurawski ma w zimie pójść do O. Marsylia.
Takich pierdół dawno nie słyszałem, ciekawe czy jakieś portale o tym napiszą.
Calen Futh
14-08-2007, 00:49
A Rasiak strzelił 2 gole xD ! Szkoda, że nikt mu nie powiedział na początku meczu do której bramki strzelać ;x
Peterborough - Southampton 2:1
Yoh Asakura
14-08-2007, 10:25
Łooo...A już myślałem, że 3 punkty zgarnie Fulham xd Gratz dla Arsenalu - teraz czekamy na Manchester i Chelsea :))
Radzę się przygotować na takie "niespodzianki" w wykonaniu Arsenalu bo będzie ich znacznie więcej. Teraz tylko czekać na następne spotkania i punkty ;)
Radzę się przygotować na takie "niespodzianki" w wykonaniu Arsenalu bo będzie ich znacznie więcej. Teraz tylko czekać na następne spotkania i punkty ;)
Nom tylko Arsenal może się tak męczyć w końcówkach ze średniakami ligi.
Daniel Alves kierunek Londyn
Transfer młodego Brazylijczyka przeciąga się coraz dłużej, dlatego Daniel Alves planuje wziąć sprawy w swoje ręce i grozi strajkiem, aby jego klub zaakceptował w końcu ofertę Chelsea.
Młody boczny obrońca oznajmił już publicznie, że chce skorzystać z szansy dołączenia do The Blues i nalega swój hiszpański klub, aby ten zaakceptował ofertę Chelsea.
Ale prezydent Sevilli Joe Maria Del Nido twierdzi, że oferty Chelsea są zbyt niskie i odrzucił już jedną wartą 22 mln i drugą wartą 24 mln
Daniel nie został powołany na środowy mecz z AEK Ateny, ponieważ występ w Lidze Mistrzów w barwach Sevilli w przypadku transferu wyeliminuje go z gry w tych rozgrywkach dla The Blues.
"Decyzję o nie wystąpieniu w środowym meczu podjąłem ja. Chcę grać w Lidzie Mistrzów dla Chelsea, ponieważ tam mogę sie rozwinąć piłkarsko. " - oznajmił
Widać że klubowi zależy bardziej na kasie niż na rozwoju kariery piłkarza z andaluzji. Chcą oni za prawego obrońce ok 40mln Euro
Yoh Asakura
14-08-2007, 16:12
Nom tylko Arsenal może się tak męczyć w końcówkach ze średniakami ligi.
Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.
Pare minut temu na nSport, mówili że,..
Boruc ma ofertę z Aston Villa.
Matusiak z Derby County, i Evertonu.
A Żurawski ma w zimie pójść do O. Marsylia.
Takich pierdół dawno nie słyszałem, ciekawe czy jakieś portale o tym napiszą.
Na interii bylo napisane o Zurawskim, jezeli sie sprawdzi jeszcze w celticu to zostanie, jesli nie puszcza go, a interesuje sie nim wlasnie O. Marsylia
O Matusiaku rowniez pisali, ale jak menedzer powiedzial, nie ma zadnych powaznych ofert i ze go nie puszcza, co najwyzej na porzyczenie do Lecce ale to na 50%
Pff Kloca sie fan Chelsea z fanem Arsenalu , a i tak pewnie MU zdobedzie mistrzostwo = ]]
ty naprawdę sądzisz że mistrz jest w zasięgu Arsenalu przedszkodalu?8o
Hellraiser
14-08-2007, 18:25
Pff Kloca sie fan Chelsea z fanem Arsenalu , a i tak pewnie MU zdobedzie mistrzostwo = ]]
Nie zapominajmy o Derby County.
A tak na poważnie, to sie troche wkurzyłem, lecz inny tematem błiższym bo krajowym.
Byłoby wspaniale, gdyby w Dniepropietrowsku udało nam się uzyskać bramkowy remis - powiedział szkoleniowiec PGE GKS Bełchatów Orest Lenczyk przed pierwszym meczem 2. rundy kwalifikacyjnej Pucharu UEFA z Dnipro.
No, panowie, jeśli tak mówi tak doświadczony trener którego daże szacunkiem, w meczu powiedzmy sobie z klubem który w pucharach nie jest aż tak często, i tylko napompowano go bo jest 1. w lidze po 5 kolejkach. To ja troche tego nie czaje.
Dziś trener Dinamo Bukaresztu z Lazio Rzym powiedział coś w stylu, jeśli nie wygramy tutaj tego meczu, to chociaż niech będzie remis, prosze zobaczyć klase rywali etc, chociaż myśle że Rumuni, dostaną w ciry, to jednak będą mieć nastawienie bardzo dobre i będą walczyć, o zwycięstwo a nie o remis który i tak nie będzie zły z klasowym rywalem.
Calen Futh
16-08-2007, 00:14
Chelsea inkasuje 3 punkty. Manchester znowu remisuje. Nono - słaby początek sezonu Manyoo. 2 punkty w dwóch meczach + kontuzja Rooneya + Wykluczenie Ronaldo z meczu derbowego w następnej kolejce = Kiepski start ;x
No, ale jeszcze 100 punktów do zdobycia w lidze więc jestem pełen nadziei.
@down: A śmiej się. I tak to ja się będę śmiał na koniec sezonu :)) W zasadzie to luz mamy - tylko 4 punkty straty do lidera xd
Aha, powiedz mi proszę kiedy Arsenal rozegra zaległy mecz, bo potrzebuje takie info do fantasy premierleague
Yoh Asakura
16-08-2007, 00:30
@Up:
Haha, teraz ja się z was śmieję.
Arsenal - Sparta Praga 2:0. Hleb sie rozkręca, coś czuję, że to będzie jeden z jego najlepszych sezonów :D
Straznik Monopolowego
16-08-2007, 03:04
Skoro nie Arsenal to kto ma zostac mistrzem Manu ktore remisuje 2 mecz z koleji? Czy Chelsea ktora w 1 kolejce meczyla sie z beniamnkiem a w 2 ledwo co ograla Reading?
A co do meczu Fulham-Arsenal to takiego bledu Lehmana szybko niezobaczymy a gdyby nie ten blad to mecz moglby sie potoczyc calkiem inaczej bo Arsenal niebylby po presja
Hellraiser
16-08-2007, 03:09
@Jeśli Angielska to zapraszam też tutaj.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=142951&page=2
@Europejskie puchary i zagadnienie Lenczyka.
Jak już mówiłem Dinamo było bardzo zmotywowane i zdobyło korzystny remis, zobaczymy jak na innej motywacji zagra Bełchatów i oczywiście Groklin.
@Inna beczka.
Real Madryt przegrał 0:1 z Betisem Sewilla w półfinale turnieju towarzyskiego rozgrywanego w Cadiz. W 90. minucie meczu na plac gry wprowadzony został Jerzy Dudek i w doliczonym czasie gry stracił gola...
<lol1337>
Doom Terror
16-08-2007, 05:28
odbiegajac od Brytyjskiego football'u , Inter wygral turniej towarzyski "Tim Cup",w ktorym udzial braly takze zespoly AC Milan oraz Juventus.Zaden z zespolow nie gral w pelnych skladach jednakze wynik tego turnieju oraz poprzedniego,organizowanego w Neapolu "Birra moretti cup"(gdzie takze wygral inter gladko pokonujac miejscowy zespol oraz Stara dame) moze napawac oprtymizmem kibicow Nerrazzurich przed nadchodzacym sezonem.
Calen Futh
16-08-2007, 09:17
Skoro nie Arsenal to kto ma zostac mistrzem Manu ktore remisuje 2 mecz z koleji? Czy Chelsea ktora w 1 kolejce meczyla sie z beniamnkiem a w 2 ledwo co ograla Reading?
A co do meczu Fulham-Arsenal to takiego bledu Lehmana szybko niezobaczymy a gdyby nie ten blad to mecz moglby sie potoczyc calkiem inaczej bo Arsenal niebylby po presja
Kochany, przed nami jeszcze bodaj 36 kolejek. Anyway - oglądałeś mecz Chelsea ? Zapewne nie, więc nie wiesz ile razy farta miał ten beniaminek.
Yoh Asakura
16-08-2007, 10:05
Tru.
Kochany, przed nami jeszcze bodaj 36 kolejek. Anyway - oglądałeś mecz Chelsea ? Zapewne nie, więc nie wiesz ile razy farta miał ten beniaminek.
Skoro beniaminek miał farta, to znaczy, że Chelsea ma pecha. A skoro ma pecha to nie wróżę jej zbyt wielu sukcesów :P
Ten sezon jak na razie jest całkiem udany. Wygrana z Fullhamem i Spartą, oraz Hleb który spisuje się nadzwyczajnie. Jeśli utrzyma taką formę do końca sezonu to biada defensorom drużyn przeciwnych.
Calen Futh
16-08-2007, 13:42
@up: Napisz mi proszę kiedy Arsenal rozegra zaległą kolejkę.
Hellraiser
16-08-2007, 14:59
Czy mi się zdaje czy mecz Tobol Kostanaj - GROCLIN DYSKOBOLIA GRODZISK (15.30) nie będzie transmitowany w telewizji publicznej jak i w ogóle w teleodbiornikach?
*EDIT*
Na SopCaście też tego meczu nie widze ;s
Calen Futh
16-08-2007, 15:15
@up: No niestety TVP nas prawdopodobnie w ciula zrobiło.
Yoh Asakura
16-08-2007, 16:03
@up: Napisz mi proszę kiedy Arsenal rozegra zaległą kolejkę.
Jeszcze nie wiadomo kiedy będzie zaległa kolejka z Newcastle, nawet na oficjalnej stronie Arsenalu nie ma daty.
Hellraiser
16-08-2007, 19:31
Toboł 0-1 DYSKOBOLIA
Hm, 1. runda P.UEFA please?
Kurde, nigdzie jakiejś obszernej relacji nie widze :P
*EDIT v.2*
Powiedzmy że jednak ta innowacja, skutkuje :P
Doom Terror
16-08-2007, 22:02
a mialo byc tak pieknie a jest 1-1
Hellraiser
16-08-2007, 22:15
a mialo byc tak pieknie a jest 1-1
No powiedz, ze to zły wynik. Ja jestem znowu zadowolony postawą Bełchatowa w pucharach.
Calen Futh
16-08-2007, 22:32
Wiecej po Bełchatowie nie mamy się co spodziewać - Cieszmy się z tego co jest.
z taka gra to oni daleko nie zajda... co z tego ze obrona prezentuje sie w miare przyzwoicie, skoro atak pozycyjny w PGE nie istnieje?
Dzisiejszy mecz Polski z Wielką Brytanią <SIATKÓWKA> to po prostu śmiechu warte.
Doom Terror
17-08-2007, 05:58
No powiedz, ze to zły wynik. Ja jestem znowu zadowolony postawą Bełchatowa w pucharach.
Nie powiedzialem ze to zly wynik,poporstu moze mnie nie satysfakcjonuje w pelni gdyz sam uprawiam sport i mam mocno zakorzeniona mentalnosc zwyciezcy,jesli cie tak zdziwil moj poprzedni komentarz to sry...
Hellraiser
17-08-2007, 06:40
Nie powiedzialem ze to zly wynik,poporstu moze mnie nie satysfakcjonuje w pelni gdyz sam uprawiam sport i mam mocno zakorzeniona mentalnosc zwyciezcy,jesli cie tak zdziwil moj poprzedni komentarz to sry...
Niom "noł problem", ale jak na polski klub i napompowanie olimpijskiej sytuacji tamtego klubu to dobry wynik.
Yoh Asakura
17-08-2007, 09:43
No to 19 sierpnia Eduardo zaliczy swój debiut w rozgrywkach ligii angielskiej. Z jego umiejętnością znajdywania się tam, gdzie jest najlepsza okazja do strzelenia bramki, liczę na wynik co najmniej 2:0 dla Arsenalu (gramy przeciwko Blackburn).
Chelsea inkasuje 3 punkty. Manchester znowu remisuje. Nono - słaby początek sezonu Manyoo. 2 punkty w dwóch meczach + kontuzja Rooneya + Wykluczenie Ronaldo z meczu derbowego w następnej kolejce = Kiepski start ;x
Tak na marginesie Chelsea ma 9 kontuzjowanych zawodników co można przeczytać na oficjalce...Więc i tak jest nieźle.
Asakura - Mówisz że się męczymy ale gdyby nie słąba skuteczność to te mecze zakończyły by się pogromami ;) Zresztą nie oglądałeś to się nie wypowiadaj.
Yoh Asakura
17-08-2007, 17:12
Tak na marginesie Chelsea ma 9 kontuzjowanych zawodników co można przeczytać na oficjalce...Więc i tak jest nieźle.
Asakura - Mówisz że się męczymy ale gdyby nie słąba skuteczność to te mecze zakończyły by się pogromami ;) Zresztą nie oglądałeś to się nie wypowiadaj.
W Arsenalu w tamtym sezonie też nieskuteczność i kontuzje były główną przyczyną przez którą zajęliśmy 4 miejsce. Wam wróżę 5, zaraz po Tottenhamie ;)
Capality
17-08-2007, 17:44
Może takie nie do końca sportowe, ale na Bemowie w Warszawie jest do Niedzieli BMW Pit Lane Park. Można sobie pojeździć w naprawdę realistycznym symulatorze, poddać się treningowi jakie stosują Heidfield i Kubica, Zrobić sobie zdjęcie obok bolidu i wiele innych. Naprawdę Świetna sprawa :)
P.S.
Mieszkam tuż obok tego Lotniska na którym to wszystko się dzieje, więc mogę sobie tam siedzieć od samego początku do samego końca ^^
Hellraiser
17-08-2007, 18:33
Może takie nie do końca sportowe, ale na Bemowie w Warszawie jest do Niedzieli BMW Pit Lane Park. Można sobie pojeździć w naprawdę realistycznym symulatorze, poddać się treningowi jakie stosują Heidfield i Kubica, Zrobić sobie zdjęcie obok bolidu i wiele innych. Naprawdę Świetna sprawa :)
P.S.
Mieszkam tuż obok tego Lotniska na którym to wszystko się dzieje, więc mogę sobie tam siedzieć od samego początku do samego końca ^^
Absolutnie F1 to dla mnie sport. Btw, cholernie Ci zazdroszcze mate, czadowa sprawa mieć chociaż doczynienia z kosmiczna techniką F1, i porobic sobie tam fotki, niby zmienić koło etc na czas, bo oglądałem dzis wywiad z Kubicą, no i z organizatorami którzy mówili że właśnie duzo fajnych rzeczy można tam porobić.
Capality
17-08-2007, 18:43
O to, że "nie sport" to raczej chodziło mi o to, że to nie żadne wyścigi itp :)
A jak mi się uda, to wrzucę jakieś zdjęcie
W Arsenalu w tamtym sezonie też nieskuteczność i kontuzje były główną przyczyną przez którą zajęliśmy 4 miejsce. Wam wróżę 5, zaraz po Tottenhamie ;)
Oj nie wiem czy było ich więcej niż w Chelsea...ale już mniejsza z tym. Nauch mnie wróżyć !!!!!!!!!! B)
Capality
17-08-2007, 19:14
Bolid ^^:
http://img260.imageshack.us/my.php?image=bolid2om6.jpg
Silnik:
http://img512.imageshack.us/my.php?image=silnikxl5.jpg
Wydech:
http://img508.imageshack.us/my.php?image=wydechbb2.jpg
Spojler:
http://img508.imageshack.us/my.php?image=spoilereo5.jpg
Jakieś Autko:
http://img410.imageshack.us/my.php?image=jakiesautkouq3.jpg
Jutro jeszcze raz pójdę, więc może będą jakieś ciekawsze
Doom Terror
17-08-2007, 19:33
fajne fotki ;p musze powiedziec ze ci zazdroszcze
Hellraiser
17-08-2007, 20:17
@Capality
More, please more,..
Capality
17-08-2007, 23:02
Następne będą jutro bo dziś mi się już nie chciało iść, za dużo ludzi
Capality
18-08-2007, 14:22
A więc, parę nic nie znaczących fotek:
Popisy:
http://img341.imageshack.us/my.php?image=popisy2cy0.jpg
Z kolegami zmieniam oponę xD:
http://img143.imageshack.us/my.php?image=zmienianieoponbq9.jpg
Przychlast(czyli ja xD) z hostessami:
http://img143.imageshack.us/my.php?image=hostessybi8.jpg
Zatyczki xD:
http://img488.imageshack.us/my.php?image=zatyczkixdvd1.jpg
Smycz:
http://img134.imageshack.us/my.php?image=smyczvq9.jpg
Jakieś Autko:
http://img227.imageshack.us/my.php?image=autkorw1.jpg
BMW Z4:
http://img137.imageshack.us/my.php?image=z4nr2.jpg
BMW 120D:
http://img391.imageshack.us/my.php?image=bmw120dxp1.jpg
Na dziś tyle :)
Hellraiser
18-08-2007, 15:14
@Up.
Zajebista sprawa dzięki że chociaż naciesze oko. B)
A społeczeństwo chce więcej,.. :P
Zagłębie zremisowało z Lechem :) , a Legia i Wisla dalej komplet , ciekawe ktora z nich pierwsza straci punkty ;p
Zagłębie zremisowało z Lechem :) , a Legia i Wisla dalej komplet , ciekawe ktora z nich pierwsza straci punkty ;p
Bardziej lubię Legię ale Wisła gra efektowniej a co najważniejsze efektywniej.
Hellraiser
19-08-2007, 15:31
Mi obojętnie czy Wisła straci pierwsza czy nie punkty, lecz i tak wiem że w mieście Kraka będzie mistrzowstwo.
w nastepnej kolejce Legia ma Sosnowiec u siebie, natomiast Wisla ma Belchatow na wyjezdzie... takze jesli ktoras z tych druzyn ma za tydzien stracic pkty, to prawie na pewno bedzie to Wisla.
Manchester City 1-0 Manchester United (trwa przerwa) :p
Yoh Asakura
19-08-2007, 16:31
Manchester City 1-0 Manchester United (trwa przerwa) :p
Hahaha. I gdzie jest ten wspaniały Nani i super Tevez ? Ferguson wywalił kupę kasy w błoto, IMO głupiej postąpił tylko Benitez sprowadzając Torresa.
Calen Futh
19-08-2007, 17:41
Nani i Tevez mają jeszcze czas, by się wkomponować w drużyne - to był dopiero 2gi mecz Teveza. No cóż, lecz chyba nawet to nie usprawiedliwia go z tylu niewykorzystanych okazji jakie sobie wypracował. Jestem bardzo smutny, ze Manchester po 3 spotkaniach ma tylko 2 punkty.
Straznik Monopolowego
19-08-2007, 18:05
A Arsenal 1-0 do przerwy : D
Yoh Asakura
19-08-2007, 18:34
Blackburn - Arsenal 0:1 ! Go, go, go the Gunners !
Calen Futh
19-08-2007, 19:00
Blackburn R. 1 - 1 Arsenal
Ojoj ? Arsenalowi też nóżka się powineła ;x
Tak jak Chelsea do pierwszej połowy :)
Yoh Asakura
19-08-2007, 19:17
Tyle, że my nie przegrywamy z Man City. A Lehmann swoje lata już ma i widać, że teraz jest czas Almunii. Zresztą, okienko transferowe jeszcze trwa, więc Wenger może sprowadzić innego bramkarza.
Chelsea 1-1 15 min do końca, sędzia jak na razie pokazał tylko 9 żółtych kartek xDddd
Calen Futh
19-08-2007, 20:08
Tyle, że my nie przegrywamy z Man City. A Lehmann swoje lata już ma i widać, że teraz jest czas Almunii. Zresztą, okienko transferowe jeszcze trwa, więc Wenger może sprowadzić innego bramkarza.
Van der Sar za to młodziutki jest :)) A co do Man City, to uważam, że mają dobry start w tym sezonie - zdobyli komplet punktów. Widać, że coś robią z panem Erikssonem. Zresztą wy remisujecie z Blackburn - powinszować też.
Chelsea 1-1 15 min do końca, sędzia jak na razie pokazał tylko 9 żółtych kartek xDddd
Nono. Remis też jest dobry - dla mnie najważniejsze, że Chelsea nie zdobyła kompletu punktów xd A co do kartek - Premier League <333 Kocham tę walkę na angielskich boiskach.
Hellraiser
19-08-2007, 21:27
Nie to że reklamuje ziomka z mojego miasta, ale wolałbym żeby Fabiański bronił niż Almunia, naprawde wyjdzie to na lepsze.
Yoh Asakura
19-08-2007, 22:28
Nie to że reklamuje ziomka z mojego miasta, ale wolałbym żeby Fabiański bronił niż Almunia, naprawde wyjdzie to na lepsze.
Haha, Fabiański jeszcze nie jest gotów na bronienie w lidze angielskiej. Almunia jest od niego znacznie lepszy, na sparingach spisywał się znacznie lepiej od Lehmana więc to on ma największe szanse na grę w wyjściowej jedenastce. Jest też inna opcja - Boss kupi Boruca i kwestia bramkarza będzie rozwiązana ;)
@Down:
Pod warunkiem, że dadzą mu jeszcze odpocząć od futbolu. Facet musi posiedzieć sam, zastanowić się nad sobą, odpocząć i wtedy wrócić do naszej bramki...
Straznik Monopolowego
19-08-2007, 22:39
Lehman jeszcze pokaze klase
IPchanger
20-08-2007, 01:05
JEBAC SEVILLE!
Kurwy kupiły sędziego.. ; d
Musze przyznać, że ciekawy meczyk :)
Real Madrty - Sevilla FC 3:5 (3:6)
Dark Sven
20-08-2007, 01:14
Yup. Sevilla pogromiła Kórewskich.
Suuuper ; )
Imo, Sergio Ramos najjaśniejszą postacią meczu.
Btw. Jak macie gdzies ogladać na SopCascie, to tylko na Rosyjskich kanałach ; D.
Pepe za 30 milionów na chu** go kupili gówno robi nawet podyktowali karnego :P Nareszcie przegrali git.
Articuno
20-08-2007, 11:30
Jak można stracić 5 bramek u siebie mając takich graczy jak Ramos, Canna, Pepe !?
Yoh Asakura
20-08-2007, 11:48
A Gallas wypadł ze składu na 2-3 tygodnie...
Albo rywale Pogoni przeniosą swoje mecze do Szczecina, albo będą oddawać walkowery. U siebie grać z Pogonią nie chcą.
Dzisiaj o godz. 13 ma się rozpocząć spotkanie klubów IV-ligowych w sprawie rozgrywania meczów z Pogonią Szczecin. Mają zapaść na nim ważne decyzje – dowiedzieliśmy się w klubie.
Możliwości są dwie: albo rywale Pogoni będą przenosić swoje mecze do Szczecina, albo zaczną oddawać walkowery. U siebie grać z Pogonią nie chcą. Ze strachu przed zadymami.
Z pewnością popłoch w IV lidze uległ wzmocnieniu po zeszłotygodniowych wydarzeniach z Barlinka. Zdecydowana większość fanów Dumy Pomorza zachowywała się tam wzorowo, jednak wystarczyło kilka incydentów, by w Polskę poszedł obraz kibiców-zadymiarzy.
Problem pojawił się jeszcze przed rozpoczęciem rozgrywek 4 ligi. Działacze z Czaplinka już wówczas bali się najazdu kibiców ze Szczecina i prosili początkowo o przesunięcie terminu. Później zaproponowali jednak rozegranie spotkania z Pogonią w Szczecinie. Mecz ten miał się odbyć 22 sierpnia (czyli w najbliższą środę), ale i ten termin upadł. Ostatecznie spotkanie z Lechem Czaplinek zostanie rozegrane dopiero 3 października.
W tej sytuacji najbliższa potyczka Pogoni przypada na sobotę. Portowcy mieliby się zmierzyć w Manowie z tamtejszym Leśnikiem. Czy dojdzie do tego spotkania, a jeśli tak to gdzie? Na razie nie wiadomo.
Źródło: www.pogon.v.pl
Wszystkie mecze u siebie ??? Tak po proszę :p
Hellraiser
20-08-2007, 16:25
Haha, Fabiański jeszcze nie jest gotów na bronienie w lidze angielskiej. Almunia jest od niego znacznie lepszy, na sparingach spisywał się znacznie lepiej od Lehmana więc to on ma największe szanse na grę w wyjściowej jedenastce. Jest też inna opcja - Boss kupi Boruca i kwestia bramkarza będzie rozwiązana ;)
@Down:
Pod warunkiem, że dadzą mu jeszcze odpocząć od futbolu. Facet musi posiedzieć sam, zastanowić się nad sobą, odpocząć i wtedy wrócić do naszej bramki...
Ok dobra, Ty supportujesz Arsenal, nie Ja.
Sevilla pogromiła Kórewskich.
Za to powinieneś dostać bana... Nie dość, że obrażasz Real, to jeszcze z błędem ortograficznym.
Za to powinieneś dostać bana... Nie dość, że obrażasz Real, to jeszcze z błędem ortograficznym.
To sie nazywa Zazdrosc , milan jest wciaz o krok za Realem i to Real jest uznawany za najlepszy klub w histori itp itd milan ciagle jest tym nastepnym xd
JEBAC SEVILLE!
Kurwy kupiły sędziego.. ; d
Tu też kolega nie błysnął... Wstydzę się za takich kibiców :(
Poza tym, Milan, a nie milan. Mimo wszystko :p
Tu też kolega nie błysnął... Wstydzę się za takich kibiców :(
Poza tym, Milan, a nie milan. Mimo wszystko :p
Jeszcze go nazywasz kibicem??? tacy ludzie to nie kibice... bo prawdziwy kibic przyjął by te porażkę z godnością i myślą "cóż następnym razem będzie lepiej" a nie szukał wymówek że to wina sędziego ; d Sędzia to człowiek a nie robot, i jak każdy popełnia błędy
Casillas doznał kontuzji. Możliwe, że Dudek zagra z Atletico.
Casillas doznał kontuzji. Możliwe, że Dudek zagra z Atletico.
Real M. - Atl.Madryt 1.55 3.45 5.20
wyczuwam fri kasiorke ;]
Hellraiser
21-08-2007, 13:21
Real M. - Atl.Madryt 1.55 3.45 5.20
wyczuwam fri kasiorke ;]
HAHA!, Nice.
Btw, Ebi Smolarek ucieka z BVB do Santanderu.
I chyba Tottenham kupił Riquelme, czy chce go kupić już sam nie wiem :P, jak będzie to odrazu go kupie w fantasy~.
Aha, no i Matusiak w Herenween. Coś się dzieje wokół polaków w Europie.
Co do F1.
Robert Kubica i Nick Heidfeld będą bronić barw teamu BMW Sauber w sezonie 2008 mistrzostw świata Formuły 1 - taką informację przekazało biuro prasowe polskiego kierowcy.
Yup. Sevilla pogromiła Kórewskich.
Suuuper ; )
Imo, Sergio Ramos najjaśniejszą postacią meczu.
Btw. Jak macie gdzies ogladać na SopCascie, to tylko na Rosyjskich kanałach ; D.
pogrom 2 bramki różnicy akurat w 1 meczu...
Kórewski jest dark sven i jego zwieracz
Yoh Asakura
21-08-2007, 20:06
Manuel "Juninho" Almunia - http://fr.yhs.search.yahoo.com/nsip/sport/video?p=arsenal+challenge&x=33&y=10&ei=UTF-8&fr=nsip-sport
Polecam ;) (wybierzcie Le challenge à Arsenal)
Calen Futh
21-08-2007, 20:18
A Heinze nie odejdzie z Manchesteru do L'poolu ^^" A Benitez był taki pewny swego xd Hihi xd Mimo wszystko uważam, że Ferguson powinien sprzedać, albo co najmniej wypożyczyć tego zawodnika do innego klubu, gdzie miałby zapewnioną miejscówkę w pierwszym składzie.
Hellraiser
22-08-2007, 03:02
Transfer Ślusarskiego do West Bromwich jest prawdopodobny. Polak miałby spore szanse na grę - mówi "Gazecie" Chris Lepkowski, dziennikarz "Birmingham Evening Mail".
Nawet jeśli, to szkoda że to jednak nie Premier League.
A jeśli Premier League to oczywiście,..
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=142951&page=2
Articuno
22-08-2007, 20:15
Polska wygrywa w Izmirze z Chinami 83:66. Wójcik znów wielki i wreszcie ma zmiennika.
Jakiż żal, że nie ma Gortata, Lampego, Ignerskiego i innych:(
Calen Futh
22-08-2007, 21:01
Nikt nie wspomniał o Polsce ? ; o
btw. Portugalia remisuje z Armenią xd Zwała xd
FT Armenia 1 - 1 Portugal
hehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh ehehehehe ;]]]]]
No to calkiem wery, nasza sytuacja sie nieco poprawila, juz nie trzeba _koniecznie_ wygrac z portugalia zeby awansowac
kapucynik
22-08-2007, 21:08
nikt nie mowi o polskich zlotkach? ;d dzis 3:0 do tylu z brazylijkami ;p bywa
xd
Ta, ale Otylia i Korzeniowski sobie popływali ;)
A piłkarze.. prawie, prawie... :P
Heinze i Robben w Realu Madryt. Tralalalalalala!
Doom Terror
23-08-2007, 02:34
Podsumowujac mecz reprezentacji w pilce noznej krociotko bo spac mi sie chce.Pierwsza polowa fatalna,druga b.dobra szkoda niewykorzystanej sytuaji na 3-2.Krzynowek man of the match.
Hellraiser
23-08-2007, 15:34
Podyktowanie rzutu karnego dla Chelsea Londyn w meczu Premiership z FC Liverpool (1:1) miało makabryczne skutki w jednym z barów w Belfaście.
O sporną sytuację w polu karnym, w której arbiter Rob Styles zdecydował się na podyktowanie "11" dla "The Blues" (zresztą za decyzję został zawieszony), pokłócili się w jednym z barów William McClatchey, fan Liverpoolu, i Mark Anderson, kibic Chelsea.
Anderson był tak wściekły, że zabił swojego współrozmówcę. Jego ciało posiekał na drobne kawałki i schował w dwóch koszach na śmieci. W poniedziałek poćwiartowane zwłoki mężczyzny znaleźli policjanci.
żródło - http://sport.onet.pl/74318,1248685,1593589,wiadomosc.html
Yoh Asakura
23-08-2007, 15:48
Podyktowanie rzutu karnego dla Chelsea Londyn w meczu Premiership z FC Liverpool (1:1) miało makabryczne skutki w jednym z barów w Belfaście.
O sporną sytuację w polu karnym, w której arbiter Rob Styles zdecydował się na podyktowanie "11" dla "The Blues" (zresztą za decyzję został zawieszony), pokłócili się w jednym z barów William McClatchey, fan Liverpoolu, i Mark Anderson, kibic Chelsea.
Anderson był tak wściekły, że zabił swojego współrozmówcę. Jego ciało posiekał na drobne kawałki i schował w dwóch koszach na śmieci. W poniedziałek poćwiartowane zwłoki mężczyzny znaleźli policjanci.
żródło - http://sport.onet.pl/74318,1248685,1593589,wiadomosc.html
Whoa, Chelsea ma niezły kibiców. To już jest IMO fanatyzm...
Dark Sven
23-08-2007, 15:50
Jak myślicie: Czym posiekał?
Ja stawiam, że w mikserze ; >.
Włochy 1 : 3 Węgry
0o
Whoa, Chelsea ma niezły kibiców. To już jest IMO fanatyzm... Ehe bo akurat znajdzie się jeden pseudo-pojeb ... ale nie sorry CHelsea ma niezłych kibiców. Oni chodzą i zabijają, lepiej nie jedź do Londynu bo się na Ciebie zaczają i posiekają nożem na kawałki a resztki Twojego ciała schowają sobie w kieszeniach
Hellraiser
23-08-2007, 16:38
@Yoh Asakura
Co do kibiców nie będe nic mówił, ale podpis masz zajebisty. :P
@__DARK_SVEN__
Chyba czymś normalnym, jakimś nożem. :P
@Maggic
Zawsze musi być taka czarna owca, looz on już za to zapłaci.
Yoh Asakura
23-08-2007, 17:42
Ehe bo akurat znajdzie się jeden pseudo-pojeb ... ale nie sorry CHelsea ma niezłych kibiców. Oni chodzą i zabijają, lepiej nie jedź do Londynu bo się na Ciebie zaczają i posiekają nożem na kawałki a resztki Twojego ciała schowają sobie w kieszeniach
Chodziło mi o ten szczególny przypadek, a jeśli cię uraziłem to przepraszam, zapewniam, że nie było to moim celem.
Co do kibiców nie będe nic mówił, ale podpis masz zajebisty.
Dzięki ;)
Ehe Twój podpis też mi się podoba, ciekawe co na to Calen xDdd
Yoh Asakura
23-08-2007, 21:10
We'll see, zapewne powie, że to czasowy dołek, ale IMO Manchester w tym sezonie walczy o utrzymanie, muahahaha ;)
Fergi wywalił kupę kasy w błoto, nie ma to jak nieprzemyślane transfery. Już lepiej na atak by kupił Rasiaka a nie Teveza, bo Van Der Drwal przynajmniej trafi w bramkę z 20-30 cm ;d
Hellraiser
23-08-2007, 21:38
We'll see, zapewne powie, że to czasowy dołek, ale IMO Manchester w tym sezonie walczy o utrzymanie, muahahaha ;)
Fergi wywalił kupę kasy w błoto, nie ma to jak nieprzemyślane transfery. Już lepiej na atak by kupił Rasiaka a nie Teveza, bo Van Der Drwal przynajmniej trafi w bramkę z 20-30 cm ;d
Co do przemyślanych transferów to myśle że w Europie w cholere pięniędzy dobrze zainwestował tylko Bayern Monachium i właśnie Manchester lecz City, wydali około 70 mln już nie pamiętam czy Ojro czy Funtów, lecz naprawde dobrze zagospodarowali tymi pieniędzmi.
Straznik Monopolowego
23-08-2007, 21:54
Co do przemyślanych transferów to myśle że w Europie w cholere pięniędzy dobrze zainwestował tylko Bayern Monachium i właśnie Manchester lecz City, wydali około 70 mln już nie pamiętam czy Ojro czy Funtów, lecz naprawde dobrze zagospodarowali tymi pieniędzmi.
Widziales jak gra Eduardo albo Sagna?
oni przynajmniej byli kupieni za praktycznie grosze
Yoh Asakura
23-08-2007, 21:59
Fakt, a poza tym Sagna ma niezłą fryzurę która poprawia humor Gallasowi ;)
A poza tym ponoć Wenger chce jeszcze sprowadzić Wilsona Roberto Palaciosa za około 2 mln. funtów. To bodajże ten facet który strzelił bramkę z połowy boiska. Miejmy nadzieję, że to prawda, będzie świetną inwestycją na przyszłość.
IPchanger
23-08-2007, 22:08
Zejdz z Van der Sara, popatrz lepiej na bramkarzy Arsenalu....
A twój opis to w ogóle wielkie dno, taki wielki kibic, a pewnie nawet w Londynie nigdy nie był.
Yoh Asakura
23-08-2007, 22:18
Zejdz z Van der Sara, popatrz lepiej na bramkarzy Arsenalu....
A twój opis to w ogóle wielkie dno, taki wielki kibic, a pewnie nawet w Londynie nigdy nie był.
Nie powiedziałem nawet słowa o imć Edwinie. A co do podpisu - prawda w oczy kole, co nie ? Śmialiście się z Arsenalu, a teraz my śmiejemy się z was.
Btw: to, że nigdy nie byłem w Londynie, oznacza, że nie mogę być kibicem Arsenalu ? Teraz to ty jesteś wielkie dno.
Ale jestem skłonny przymknąć na to oko, zważywszy na zazdrość jaka przez ciebie przemawia ;)
PS2:
Polsat 2 - powtórka jakiegoś odcinka Eureko, pytanie do kolesia: z angielskiego offside, co oznacza to w j. polskim ? Odpowiedź dzieciaka: Beckham ?
ROTFL !
Hellraiser
23-08-2007, 22:24
Okay, okay ale ja mówiłem jak już to o bardzo dobrze wydanej flocie, a nie o tanich dobrych piłkarzach :P więc te tematy się lekko różnią.
@Yoh/Polsat 2
Tam zawsze dadzą coś dobrego, Own3d!
@Nius
Edwin van der Sar uszkodził nogę po zderzeniu z Dirkiem Kuytem na treningu reprezentacji Holandii. Nie wiadomo czy będzie w stanie wystąpić w niedzielnym meczu Manchesteru United z Tottenhamem. Jeśli nie dojdzie do zdrowia zastąpi go Tomasz Kuszczak.
Jeśli to pewne, to może w Premier League Fantasy, zmieńcie sobie go na kogoś innego, jeśli ktoś go ma :P
Calen Futh
24-08-2007, 10:24
:* Milo, ze o mnie pamietasz xd
We'll see, zapewne powie, że to czasowy dołek, ale IMO Manchester w tym sezonie walczy o utrzymanie, muahahaha
Mhm...A cóż innego mogę powiedzieć ? Mogę mieć tylko nadzieje, ze mecz z Tottenhamem będzie przełomowy. Jak dotąd oglądałem każdy mecz Manchesteru w tym sezonie i bez żadnych wyrzutów mogę stwierdzić, że Manyoo nie zasłużyło na tak słaby start - W wiekszosci czasu prowadzą grę, budują bardzo poprawne akcje, jednak brakuje bramek. Co do Teveza - Nie ma co ukrywać. W derbach zawiódł. Myślę, że to tylko tymczasowy pech i wkrótce wszyscy co tak ostro krytykują Teveza się zdziwią.
Edwin van der Sar uszkodził nogę po zderzeniu z Dirkiem Kuytem na treningu reprezentacji Holandii. Nie wiadomo czy będzie w stanie wystąpić w niedzielnym meczu Manchesteru United z Tottenhamem. Jeśli nie dojdzie do zdrowia zastąpi go Tomasz Kuszczak.
I dobrze. Jeśli Tomek pokaże to co pokazywał w tamtym sezonie gdy dane mu było zagrać w meczach o punkty jestem absolutnie spokojny. Tylko pewnie zaraz sie znajdzie jakiś frajer co będzie rzucał textami "COOO ? KUShcZaK- PusHczaK ???? ON SiE Nie NadaJe Do MenCzeSteRu Bo BraMkaSh Mu golA SzCzeLiŁ" - no ale mniejsza o to xd
Polsat 2 - powtórka jakiegoś odcinka Eureko, pytanie do kolesia: z angielskiego offside, co oznacza to w j. polskim ? Odpowiedź dzieciaka: Beckham ?
Chciałbym poznać tego chłopaczka xd
Kończąc chciałbym sięgnąć do historii - otóż o ile się nie mylę (Na 90 % wydaje mi się, że tak gdzieś ostatnio czytałem) to bodaj w sezonie 92/93 Manchester po trzech meczach miał tylko 1 punkcik, a mimo to sięgnął wtedy po tytuł xd Wierzę w moją drużynę, że się podniesie, bo mnie zaczynają wkvrwiac te złośliwe komentarze w stronę Manyoo xd
Yoh Asakura
24-08-2007, 11:14
@Calen:
Brak skuteczności to naprawdę poważny problem. Co z tego, że prowadzicie przez cały mecz, że przeciwna drużyna nie może wyjść ze swojej połowy, skoro nie umiecie strzelać goli ? Z Arsenalem w poprzednim sezonie było to samo, za przykład niech posłuży mecz z West Hamem który przegraliśmy przez gola strzelonego w końcówce pierwszej połowy (cholerny Boa Morte, gdyby był chociaż remis, mielibyśmy 3 miejsce :/). Przez cały mecz byliśmy lepsi, West Ham nie mogło wyjść ze swojej połowy, masa sytuacji podbramkowych, spokojnie mogło być 3:1, a jednak... Tak więc nie nastrajałbym się zbyt optymistycznie do co do postawy ManYoo w tym sezonie, IMO Tarcza to jedyne co w tym sezonie zdobędziecie...
Hellraiser
24-08-2007, 14:26
Dzisiaj Bartosz Ślusarski rozlicza się ze sprzętu sportowego w Grodzisku Wielkopolskim i wyrusza w podróż do Anglii. Napastnik Dyskobolii podpisał trzyletni kontrakt z West Bromwich Albion FC, a klub z Wielkopolski otrzyma za transfer 1 milion euro.
zródło - 90minut.pl
Btw, coś długo siedzimy z piłka, i jeszcze w Anglii.
Btw2, szkoda że w Premier League nie ma żadnych polaków w polu.
Dzisiaj Bartosz Ślusarski rozlicza się ze sprzętu sportowego w Grodzisku Wielkopolskim i wyrusza w podróż do Anglii. Napastnik Dyskobolii podpisał trzyletni kontrakt z West Bromwich Albion FC, a klub z Wielkopolski otrzyma za transfer 1 milion euro.
zródło - 90minut.pl
Btw, coś długo siedzimy z piłka, i jeszcze w Anglii.
Btw2, szkoda że w Premier League nie ma żadnych polaków w polu.
Ciekawe czy się do czekamy...
Calen Futh
24-08-2007, 15:01
@Calen:
Brak skuteczności to naprawdę poważny problem. Co z tego, że prowadzicie przez cały mecz, że przeciwna drużyna nie może wyjść ze swojej połowy, skoro nie umiecie strzelać goli ? Z Arsenalem w poprzednim sezonie było to samo, za przykład niech posłuży mecz z West Hamem który przegraliśmy przez gola strzelonego w końcówce pierwszej połowy (cholerny Boa Morte, gdyby był chociaż remis, mielibyśmy 3 miejsce :/). Przez cały mecz byliśmy lepsi, West Ham nie mogło wyjść ze swojej połowy, masa sytuacji podbramkowych, spokojnie mogło być 3:1, a jednak... Tak więc nie nastrajałbym się zbyt optymistycznie do co do postawy ManYoo w tym sezonie, IMO Tarcza to jedyne co w tym sezonie zdobędziecie...
Nie wierzę, że kiedy spoglądasz na skład Manchesteru zakładasz tak pesymistyczny scenariusz na koniec sezonu. Myślę, że ten okres trzeba po prostu przeboleć - Gdy wróci w pełni Saha, Roo wtedy skończą się te złośliwe docinki na temat Manyoo :) Jak każdy prawdziwy kibic - po prostu wierzę xd
@down: Szmat czy nie - chodzi mi tylko, żeby nie przekreślać z góry niczego :P
Hellraiser
24-08-2007, 15:28
Ciekawe czy się do czekamy...
Tja, nawet Reading ściąga hardych amatorów z Islandi, a my nie mamy nawet jednego profesjonalnego Polaka w Premier League.
@Calen~
Ten txt o ManU, czytałeś zapewne na gazeta.pl, i chyba w roku 92/93 nie mieli mistrza, ale moge się mylic.
Ale przecież to szmat czasu temu i zobaczymy co pokaże jutrzejsza kolejka.
Brazylijski obrońca Daniel Alves nie kryje rozczarowania po tym jak nie doszedł do skutku jego transfer do Chelsea Londyn. Obecny klub zawodnika Sevilla odrzuciła bowiem opiewającą na 36 milionów euro ofertę ze strony angielskiego klubu.
Szanse na to, że transfer zostanie sfinalizowany są obecnie niewielkie. Władze Chelsea zdecydowały się bowiem na sprowadzenie obrońcy Barcelony, Juliano Bellettiego.
- To jest życiowa szansa i chcę odejść. Nie pozwolę, aby taka okazja przeszła obok mnie - powiedział Daniel Alves. - Jestem zawiedziony tym jak zostałem potraktowany. Przez 4,5 roku dawałem tutaj z siebie wszystko i oczekiwałem większego szacunku.
- Mieliśmy umowę, że jeżeli nadeszłaby bardzo dobra oferta, to oni by ją rozważyli. Oferta 36 milionów euro była duża, a pomimo tego klub ją odrzucił. Czuję się rozczarowany - dodał Brazylijczyk.
: (((
Hellraiser
24-08-2007, 19:51
Brazylijski obrońca Daniel Alves nie kryje rozczarowania po tym jak nie doszedł do skutku jego transfer do Chelsea Londyn. Obecny klub zawodnika Sevilla odrzuciła bowiem opiewającą na 36 milionów euro ofertę ze strony angielskiego klubu.
Szanse na to, że transfer zostanie sfinalizowany są obecnie niewielkie. Władze Chelsea zdecydowały się bowiem na sprowadzenie obrońcy Barcelony, Juliano Bellettiego.
- To jest życiowa szansa i chcę odejść. Nie pozwolę, aby taka okazja przeszła obok mnie - powiedział Daniel Alves. - Jestem zawiedziony tym jak zostałem potraktowany. Przez 4,5 roku dawałem tutaj z siebie wszystko i oczekiwałem większego szacunku.
- Mieliśmy umowę, że jeżeli nadeszłaby bardzo dobra oferta, to oni by ją rozważyli. Oferta 36 milionów euro była duża, a pomimo tego klub ją odrzucił. Czuję się rozczarowany - dodał Brazylijczyk.
: (((
Szczeże nie widziałem miejsca dla tego Pana w Chelsea, wolę Bellettiego. Chociaż nie wiem czy i on znajdzie miejsce, chociaż wiem że w The Blues, jest plaga kontuzji.
Btw, można już kaufnąć Bellettiego w "Fantasy"?
Btw2, Przez około dwa tygodnie będzie musiał radzić sobie Arsenal Londyn bez niemieckiego bramkarza Jensa Lehmanna.
Please powiedzcie że ziomal z mojego miasta stanie już teraz w bramce Arsenalu, please, please, please :P
Znalazłem ładny komentarz co do tego niusa.
Przecież drugim bramkarzem Almunia jest tylko po to, żeby w razie kontuzji Lehmanna do bramki wskoczył ten trzeci, który na razie nie ma miejsca na ławce.
Yoh Asakura
24-08-2007, 20:37
Btw2, Przez około dwa tygodnie będzie musiał radzić sobie Arsenal Londyn bez niemieckiego bramkarza Jensa Lehmanna..
Muszę cię rozczarować - Le Boss gdy informował o kontuzji Jensa, powiedział też, że Almunia na 100% wystąpi w meczu z Man City. Fabiański jest jeszcze za słaby, IMO Arsene powinien go wypożyczyć do jakiegoś drugoligowca.
ie wierzę, że kiedy spoglądasz na skład Manchesteru
Wybacz, ale gdy patrzę na skład Manchesteru widzę tylko podstarzałych gwiazdorów, bez których klub zamieni się w średniaka...
Doom Terror
24-08-2007, 21:56
Wybacz, ale gdy patrzę na skład Manchesteru widzę tylko podstarzałych gwiazdorów, bez których klub zamieni się w średniaka...
to samo mowili o AC Milan a kto wygral lige mistrzow?
Calen Futh
24-08-2007, 22:22
No to Ci się dziwie - ja widzę dobrze wyważoną ekipę - kilku doświadczonych graczy, kilku młodych. Ogólnie bardzo dobry materiał na maszynkę do zdobywania sukcesów
Articuno
24-08-2007, 23:11
to samo mowili o AC Milan a kto wygral lige mistrzow?
No wiesz, jest jeszcze też Seria A i Coppa Italia. Tam Rossoneri nie spisali się jakoś nadzwyczajnie( tam wiem - 10 pkt. w lidze).
Yoh Asakura
24-08-2007, 23:12
No to Ci się dziwie - ja widzę dobrze wyważoną ekipę - kilku doświadczonych graczy, kilku młodych. Ogólnie bardzo dobry materiał na maszynkę do zdobywania sukcesów
Wybacz, ale taki właśnie skład to owszem ma, ale Arsenal. Z jednej strony doświadczeni zawodnicy jak np. Hleb, Rosicky, Gilberto, Lehmann, Gallas, Toure, a z drugiej genialni młodzi zawodnicy jak Fabregas, Van Persie, Adebayor, Kieran Gibbs, Eboue, Clichy, Diaby, Denilson, Sagna, Traore, Hoyte... Więc wybacz, ale ManYoo raczej w tym sezonie nic nie ugra, szczególnie z Tevezem na ataku.
Calen Futh
24-08-2007, 23:19
@Yoh: Przekonamy się za kilka miesięcy. A co do Teveza- o niego niech Cię głowa nie boli. Przełamie się wreszcie chłopak xd A co do Arsenalu to czemu w tamtym sezonie nic nie ugrali ? Przecież prawie taki sam skład mieli.
Hellraiser
24-08-2007, 23:24
@Few guys up.
Ok, looz, looz, takie gadanie nic nie da, jutro już się przekonamy jak to będzie.
@5. kolejka Orange Ekstraklasy.
Lech Poznań 1-0 Widzew Łódż
Powiem że tylko szkoda Widzewa.
Doom Terror
25-08-2007, 03:36
No wiesz, jest jeszcze też Seria A i Coppa Italia. Tam Rossoneri nie spisali się jakoś nadzwyczajnie( tam wiem - 10 pkt. w lidze).
jedno trofeum na sezon to chyba dobrze,chyba wolalbym miec ekipe doswiadczona ktora co sezon cos ugra niz ekipe,ktora tylko "walczy na wszystkich frontach" jak np.Arsenal,ktory zdaniem Yoh'a zdominuje wszystkie rozgrywki. ps. jestem kibicem Interu to mi nie musisz tlumaczyc sytuacji milanu w poprzednim sezonie. Ps witamy w serie a,nudno bez was bylo ;]
Yoh Asakura
25-08-2007, 10:34
@Yoh: Przekonamy się za kilka miesięcy. A co do Teveza- o niego niech Cię głowa nie boli. Przełamie się wreszcie chłopak xd A co do Arsenalu to czemu w tamtym sezonie nic nie ugrali ? Przecież prawie taki sam skład mieli.
Plaga kontuzji i to w najgorszym okresie. Przegrywaliśmy bo mieliśmy cholernie małą skuteczność (Baptista ? No ludzie, on jest jeszcze gorszy niż Tevez...). A teraz o kontuzje się raczej nie obawiam - fakt, Gallas wypadł ze składu na 2 tygodnie, Eboue ma jakiś uraz ale niedługo wraca, a Lehmann jak to Lehmann, Boss zapewne wymyślił tę kontuzję. ;)
edno trofeum na sezon to chyba dobrze,chyba wolalbym miec ekipe doswiadczona ktora co sezon cos ugra niz ekipe,ktora tylko "walczy na wszystkich frontach" jak np.Arsenal,ktory zdaniem Yoh'a zdominuje wszystkie rozgrywki. ps. jestem kibicem Interu to mi nie musisz tlumaczyc sytuacji milanu w poprzednim sezonie. Ps witamy w serie a,nudno bez was bylo ;]
Walczy na wszystkich frontach ? Ja tylko wyraziłem nadzieję, że Arsenal zdobędzie potrójną koronę, tak naprawdę głównym priorytetem Kanonierów w tym sezonie jest zwycięstwo w lidze.
I jeszcze co do Serie A i drużyn które kupowały mecze - naprawdę, nie rozumiem jak można grać w drużynie która nawet wygrywać uczciwe nie potrafi. Ot, urok nudnej ligi włoskiej w której nigdy nic się dzieje.
Articuno
25-08-2007, 12:48
I jeszcze co do Serie A i drużyn które kupowały mecze - naprawdę, nie rozumiem jak można grać w drużynie która nawet wygrywać uczciwe nie potrafi. Ot, urok nudnej ligi włoskiej w której nigdy nic się dzieje.
1. Nie drużyna, kupowała, a działacz. 2. A widzisz jakoś można grać w drużynie 27-krotnych mistrzów Włoch! 3. Co to znaczy, że nic się nie dzieję? Że ten rok był bez Juve i Milanu(minusowe punkty)?
Dark Sven
25-08-2007, 13:21
1. Nie drużyna, kupowała, a działacz. 2. A widzisz jakoś można grać w drużynie 27-krotnych mistrzów Włoch! 3. Co to znaczy, że nic się nie dzieję? Że ten rok był bez Juve i Milanu(minusowe punkty)?
Cóż, kibicuje Milanowi, ale nie jakby nie patrzeć to w poprzednim sezonie nie prezentowali się za dobrze. To 10 punktów najwyżej plasowałoby ich na trzecim miejscu. Ani Interu by nie dogonili, ani Romy. No... chyba, że inne byłoby nastawienie mentalne zawodników.
Yoh Asakura
25-08-2007, 14:18
Może i działacz - złe wrażenie jednak pozostaje i tego nie zmienisz. W ogóle - jak można kupować do cholery mecze ?! W Anglii coś takiego byłoby nie do pomyślenia.
A co oznacza, że nic się nie dzieje ? A no to, że mecze są tam cholernie nudna - defensywa, defensywa, defensywa...rzygać się chce. Już w Modzie na sukces jest więcej akcji i dynamiki.
Dark Sven
25-08-2007, 14:23
Może i działacz - złe wrażenie jednak pozostaje i tego nie zmienisz. W ogóle - jak można kupować do cholery mecze ?! W Anglii coś takiego byłoby nie do pomyślenia.
A co oznacza, że nic się nie dzieje ? A no to, że mecze są tam cholernie nudna - defensywa, defensywa, defensywa...rzygać się chce. Już w Modzie na sukces jest więcej akcji i dynamiki.
Nah ; >. Nie przeginaj. Defensywa występuje tylko w wypadku obrony wyniku. 1 zespół musi wtedy atakować, więc to już jest ciekawe. Ale jak można zauważyć, każdy kraj ma swoją grę. Anglia agresywną, Włosi spokojną, stateczną, a Polska... żałosną ^^.
Yoh Asakura
25-08-2007, 14:34
Nah ; >. Nie przeginaj. Defensywa występuje tylko w wypadku obrony wyniku. 1 zespół musi wtedy atakować, więc to już jest ciekawe. Ale jak można zauważyć, każdy kraj ma swoją grę. Anglia agresywną, Włosi spokojną, stateczną, a Polska... żałosną ^^.
Yep, polska liga prawie piłki nożnej jest żałosna ;) I pewnie, że każdy kraj ma swoją grę. Może co do Włoch się odrobinkę pomyliłem, w końcu to Arsenal Londyn i AS Roma grają najpiękniejszy futbol :P
@Edit:
Niech no ktoś powie, że Barca gra najładniej to go wyśmieje najgłośniej jak tylko potrafię.
Articuno
25-08-2007, 14:49
Barca gra najładniej, a jego polscy kibice 12-latkowie są niezwykle wierni swemu klubowie:D. Zresztą tak jak kibice Chelsea(nie ubliżając prawdziwym) :X
Hellraiser
25-08-2007, 17:49
A 'Helzeja" już wygrywa Mua :*
Oglądam Arsenal 0-0 Man City, i nie musze wam mówić że to naprawde dobry mecz, jak każdy w Premier League, nawet jakby grał 19sty z 20tym.
Yoh Asakura
25-08-2007, 18:04
A 'Helzeja" już wygrywa Mua :*
Oglądam Arsenal 0-0 Man City, i nie musze wam mówić że to naprawde dobry mecz, jak każdy w Premier League, nawet jakby grał 19sty z 20tym.
Ładny, nieładny, ale Chryste, tam powinno być co najmniej 2:0 !
Btw: czy mi się zdaje, czy w środku obrony gra Gilberto ?!
Colo_2006
25-08-2007, 18:34
kurcze :> niech Arsenal ich rozgromi wkoncu :> za dlugo są liderami xD
Yoh Asakura
25-08-2007, 18:42
Van Persie Jestes Gorszy Niz Julio Baptista !! Nie Trafic Karnego Takiemu Szczylowi ?!
Hellraiser
25-08-2007, 18:43
Van Persie Jestes Gorszy Niz Julio Baptista !! Nie Trafic Karnego Takiemu Szczylowi ?!
Ciekawe kto u nas ma Schmeichela w Fantasy.
Straznik Monopolowego
25-08-2007, 18:43
Bosko 66 minuta meczu a karny w dupe...
Edit:Eduardo wchodzi chciales masz
Yoh Asakura
25-08-2007, 18:44
Bosko 66 minuta meczu a karny w dupe...
A wiesz co jest najlepsze ? To, że kibice go nie wygwizdali tylko ciągle krzyczą Arsenal, Arsenal, Arsenal !
Go, go, go the Gunners ! Eduardo na atak !
@Edit:
Whoa, tak zdeterminowanych Kanonierów dawno nie widziałem, ten niewykorzystany karny dał im świetną motywację ;)
Colo_2006
25-08-2007, 18:48
Ciekawe kto u nas ma Schmeichela w Fantasy.
Ja mam Schmeichela xD
Colo_2006
25-08-2007, 18:50
W 71' minucie spotkania na 2 -1 dla Southampton strzela nasz kochany Grzesiu Rasiak , chyba obila mu sie od korzenia xD
W 85 ' Viafara na 3 -1 :>
A arsenal nic :( tylko 1 gol plax
Yoh Asakura
25-08-2007, 18:50
Eduardo, liczymy na pierwszego gola ;)
Go, go, go The Gunners !
Straznik Monopolowego
25-08-2007, 18:54
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Fabregas Bogiem :D
Colo_2006
25-08-2007, 18:54
Fabregas strzelil na 1 -0 czy to prawda ?
Yoh Asakura
25-08-2007, 18:55
Cesc Fabregas Hero Of The Day !!!!! Francesc, kochamy Cię !
Colo_2006
25-08-2007, 18:56
Niech sie koncza te mecze w 1 i 2 angielskiej to mi blok wejdzie
Straznik Monopolowego
25-08-2007, 19:09
3 ptk u siebie : D
Yoh Asakura
25-08-2007, 19:09
F*ck 'em, f*ck em all!
United, West Ham, Liverpool,
We are the Arsenal, we are the best,
We are the Arsenal, f*ck the rest!
Colo_2006
25-08-2007, 19:12
i dobze :> dzis 4 mecze z ang mi siadly w bloczku :) Liverpool , Arsenal , Southampton & Wolverhmpton :):cup:
FT Chelsea 1 - 0 Portsmouth
31' Lampard
FT Arsenal 1 - 0 Manchester C.,
80' Fabregas
Noi co mogę powiedzieć Chelsea wskoczyła na jak najbardziej zasłużone miejsce w tabeli. Natomiast Arsenal po ładnym meczu, wywalczył 3 cenne punktu ;]
edit: Yoh już się tak nie podniecaj xDddd
Yoh Asakura
25-08-2007, 19:18
FT Chelsea 1 - 0 Portsmouth
31' Lampard
FT Arsenal 1 - 0 Manchester C.,
80' Fabregas
Noi co mogę powiedzieć Chelsea wskoczyła na jak najbardziej zasłużone miejsce w tabeli. Natomiast Arsenal po ładnym meczu, wywalczył 3 cenne punktu ;]
edit: Yoh już się tak nie podniecaj xDddd
Hahaha, zasłużone, tja. Nie zapominaj, że mamy jeszcze zaległy mecz.
Hahaha, zasłużone, tja. Nie zapominaj, że mamy jeszcze zaległy mecz.
Nie chcę być niemiły, ale jeżeli dalej będziecie męczyć się tak w końcówkach to ten zaległy mecz nic wam nie da :)
Colo_2006
25-08-2007, 19:25
a Celtowie dzisiaj na 5 :>
Bramki dla Celtiku zdobywali: Christophe Berra (9-samobójcza), Massimo Donati (22), Scott Brown (61), Jan Vennegoor of Hesselink (63-karny) i Shunsuke Nakamura (79).
Yoh Asakura
25-08-2007, 19:26
Nie chcę być niemiły, ale jeżeli dalej będziecie męczyć się tak w końcówkach to ten zaległy mecz nic wam nie da :)
Nie chcę nic mówić, ale zawsze tak gramy. W końcówce jesteśmy najlepsi, więc jak się nie znasz na stylu gry Arsenalu, to łaskawie zamilcz.
Dark Sven
25-08-2007, 19:30
Jak tak czytam o tej waszej angielskiej lidze to czekam na serie A : <
a jak zamierzacie sobie chata zrobic z forum, to radze wy*******ac na irca zanim posypia sie bany
Bayern 3 - 0 Hannover 96
CHECHE
a jak zamierzacie sobie chata zrobic z forum, to radze wy*******ac na irca zanim posypia sie bany
Bayern 3 - 0 Hannover 96
CHECHE
ej zmieniłeś avatar i teraz wydajesz się groźniejszy --.--
Doom Terror
25-08-2007, 21:25
Nie musi sie duzo dziac aby wygrywac w lidze mistrzow z brytyjskim "potentatami",gdzie kluby sprzedawane temu kto da wiecej pfff,bez pasji tylko zysk.
Yep, p Może co do Włoch się odrobinkę pomyliłem, w końcu to Arsenal Londyn i AS Roma grają najpiękniejszy futbol :P
@Edit:
Niech no ktoś powie, że Barca gra najładniej to go wyśmieje najgłośniej jak tylko potrafię.
to teraz ja cie wysmieje najglosniej jak tylko potrafie. HAHAHAHAHAHAHAAH.Arsenal najpiekniejszy football :D Czlowieku nabierz troche obiektywizmu,bo Arsenal napewno nie graj piekniej niz Blaugrana,niestety jestes zapatrzony w swoj ulubiony klub i nie potrafisz na to spojrzec neutralnym okiem.
Doom Terror
25-08-2007, 21:28
double post -.-
Dark Sven
25-08-2007, 21:45
w końcu to Arsenal Londyn i AS Roma grają najpiękniejszy futbol :P
Rotfl
Barca gra najładniej, a jego polscy kibice 12-latkowie są niezwykle wierni swemu klubowie:D. Zresztą tak jak kibice Chelsea(nie ubliżając prawdziwym) :X
Tiaa... mam takiego w klasie. 2 Ligi temu, gdy far$a wygrywała, był jej wielkim fanem, a gdy była poprzednia edycja, to mi podczas meczów wysyłał sms'y jaki to Milan nie jest wspaniały. A jak się go zapytałem o far$e, to powiedział, że to przeszłość :l. Bądź tu ludzki.
Yoh Asakura
25-08-2007, 22:52
to teraz ja cie wysmieje najglosniej jak tylko potrafie. HAHAHAHAHAHAHAAH.Arsenal najpiekniejszy football :D Czlowieku nabierz troche obiektywizmu,bo Arsenal napewno nie graj piekniej niz Blaugrana,niestety jestes zapatrzony w swoj ulubiony klub i nie potrafisz na to spojrzec neutralnym okiem.
Arsenal gra najładniej i kropka. Fakt, czasy Piresa, Vieiry, Henry'ego i Bergkampa (btw: TO jest fantastyczna czwórka, a nie Messi, Ronaldinho, Eto'o i ten nieszczęsny Henry...) minęły, ale teraz jest Rosicky, Hleb, Van Persie, Fabregas. Mów co chcesz - dla mnie Arsenal gra futbol niebywale przyjemnie dla oko, tyle, że trochę mało skuteczny.
Nie musi sie duzo dziac aby wygrywac w lidze mistrzow z brytyjskim "potentatami",gdzie kluby sprzedawane temu kto da wiecej pfff,bez pasji tylko zysk.
Wiesz, nie wszystkie kluby są sprzedajne. Arsenal ciągle mówi Kroenke spieprzaj dziadu, tyle, że ten nie daje za wygraną. Zresztą - nasza sytuacja finansowa jest świetna, dwie raty za stadion dają nam spokój na dłuższy czas no i bez sprzedawania się mamy 40 mln funtów na transfery.
Calen Futh
25-08-2007, 23:20
Jak Arsenal gra piekny football to jak nazwać gre Manchesteru lub Chelsea ? Fenomenalną ? Niewiarygodną ?
@down: Nie ogladam zazwyczaj ligówek Chelsea - w tym sezonie widzialem tylko jedną - z bodaj Birninghamem w której Chelsea grała koncertowo. A tak to oglądając LM uważam, ze Chelsea gra bardzo ładny football. Jesli Arsenal gra tak pięknie to czemu w tamtym sezonie chuja zdobyli ?
Straznik Monopolowego
25-08-2007, 23:43
Zalosne i to bardzo
Waszym zdaniem piekny mecz to pare sztuczek pilkarskich? i wy sie nazywacie kibicami?
LOL!
Zobaczcie czasami mecz Arsenalu i zobaczcie co to jest naprawde ladna gra
Jak Arsenal gra piekny football to jak nazwać gre Manchesteru lub Chelsea ? Fenomenalną ? Niewiarygodną ?
Chelsea gra piekny football? HAHAHAHAAHAHAHA! you made my day : D
Yoh Asakura
26-08-2007, 00:19
Chelsea gra piekny football? HAHAHAHAAHAHAHA! you made my day : D
Tru. Gra Arsenalu to gra zespołowa, piłka idzie od nogi do nogi, Kanonierzy rozumieją się na boisku jak nikt inny. My nie polegamy na masie sztuczek, tacy piłkarze się zwyczajnie u nas nie sprawdzą (np. Ronaldo z Manchesteru, facet tylko drybluje, a jak przyjdzie co do czego to nie wie co z piłką zrobić). Nie gramy także prymitywnego futbolu Chelsea - wszystkie podania na napastnika, najczęściej Drogbę i siup, może wpadnie futbolówka do bramki. Zresztą, praktycznie wszyscy menedżerowie w lidze angielskiej uważają, że Arsenal gra najładniejszy futbol w Anglii. Oczywiście, piękno naszej gry zespołowej wykracza daleko poza angielskie granice, ale to szczegół ;)
Jesli Arsenal gra tak pięknie to czemu w tamtym sezonie chuja zdobyli ?
Prawie zdobyliśmy Curling Cup. Z tego co pamiętam to przegraliśmy bo Adebayor dostał niesłusznie czerwony kartonik. Swoją drogą, Lampard na jednym z meczów przeciwko Arsenalowi od Fabregasa prawie po twarzy dostał, nasz młody Cesiu to kozak ;)
I jeszcze raz powiem - nie ugraliśmy nic, bo primo - kontuzje kluczowych zawodników w połowie sezonu i secundo - brak skuteczności. Baptista na ataku to jednak nie to.
Nie gramy także prymitywnego futbolu Chelsea - wszystkie podania na napastnika, najczęściej Drogbę i siup, może wpadnie futbolówka do bramki.
Prawie zdobyliśmy Curling Cup. Z tego co pamiętam to przegraliśmy bo Adebayor dostał niesłusznie czerwony kartonik. Swoją drogą, Lampard na jednym z meczów przeciwko Arsenalowi od Fabregasa prawie po twarzy dostał, nasz młody Cesiu to kozak ;)
I jeszcze raz powiem - nie ugraliśmy nic, bo primo - kontuzje kluczowych zawodników w połowie sezonu i secundo - brak skuteczności. Baptista na ataku to jednak nie to.
1. Jak ci powiem że prymitywnie grająca Chelsea wygrała puchar z Manchesterem mimo to że miała 13 kontuzjowanych zawodników a bramkę zdobyła po wyśmienitej akcji Drogby z Lampardem to nie uwierzysz ? :)
2. Nom Fabregas to kozak bo zachowuje się jak szczyl.
3. Chelsea miała tak samo dużą plagę kontuzji, jak nie większą od Arsenalu.
Nie chce Cię urazić ani nic bo do gry Arsenalu nic nie mam, ba nawet mi się podoba ale po co do cholery jasnej wspominać jeszcze tamten sezon. Nic nie zdobyliście i tyle, trzeba podnieść głowę do góry i wierzyć że w najbliższej przyszłości będzie lepiej.
Yoh Asakura
26-08-2007, 00:42
1. Jak ci powiem że prymitywnie grająca Chelsea wygrała puchar z Manchesterem mimo to że miała 13 kontuzjowanych zawodników a bramkę zdobyła po wyśmienitej akcji Drogby z Lampardem to nie uwierzysz ? :)
2. Nom Fabregas to kozak bo zachowuje się jak szczyl.
3. Chelsea miała tak samo dużą plagę kontuzji, jak nie większą od Arsenalu.
Nie chce Cię urazić ani nic bo do gry Arsenalu nic nie mam, ba nawet mi się podoba ale po co do cholery jasnej wspominać jeszcze tamten sezon. Nic nie zdobyliście i tyle, trzeba podnieść głowę do góry i wierzyć że w najbliższej przyszłości będzie lepiej.
1. Widziałem tę akcję. Coś takiego jest częste w lidze angielskiej, więc czym się podniecać ?
2. Haha, po prostu błędy sędziego powodują, że taki zawodnik się denerwuje. A, że Lampard zaczął działać mu na nerwy - no cóż, miał szczęście, że Francesca powstrzymali koledzy z zespołu, bo kibice do dziś mieliby problemy z rozpoznaniem ukochanego Franka.
3. A co ja do cholery ciągle mówię ? I szczerze - co z tego, że mieliście więcej kontuzji, jak u nas grały same dzieciaki bez doświadczenia ? Pomimo tego zremisowaliśmy z wami 1-1, choć teoretycznie mieliście silniejszy skład. Zresztą wyniki z silnymi zespołami mówią same za siebie - nam łatwiej się gra z Manchesterem czy Chelsea niż z Fullhamem czy Watfordem...
Articuno
26-08-2007, 00:50
Nie sądzicie, że ta kłótnia nie ma sensu?
Cóż, Juventus na najlepszej drodze do Scudetto:D
Dla kogo Derby Madrytu?
Pateti, Pateti, Patetico de Madrid!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.