zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

AnonimowyPowrot
05-04-2009, 21:14
Włosi... ff

W sensie kto aktualnie ją posiada... ;>

Najpierw Rafael, później Welbeck, a teraz to. Albo mają CHOLERNEGO farta, albo po prostu coś w tym jest. Ślepo wierzę w to drugie!

@Down

Fabio jeszcze nie pokazał na co go stać, popatrz tylko czego dokonali wymienieni wyżej. To jest coś!

Calen Futh
05-04-2009, 21:23
Zapomniałeś jeszcze o Fabio.

Ale i tak Rafael całą tą młodą ekipę na głowę bije.

Arka_Sath_Wielki
05-04-2009, 21:51
"Wyczyn Sylvinho

Pod nieobecność Erica Abidala, Brazylijczyk zanotował pięć z rzędu występów. Statystykę ma iście imponującą: w dziewięciu meczach w tym sezonie, w których rozegrał ponad 500 minut, nie popełnił ani jednego faulu." (fcbarca.com)

Jak widać dobry obrońca, nie musi faulować. Dla mnie to coś wielkiego grać tak skutecznie i tak "delikatnie".

Calen Futh
07-04-2009, 06:09
Yeah! Dzisiaj znowu Liga Miszczuw! Do boju Czerwone Diabełki!!1!!1

K.Jay
07-04-2009, 07:27
Moje typy:
Villareal - Arsenal 1:1

Man Utd. - Porto 2:1

Liverpool - Chelsea 2:3

Barcelona - Bayern 1:0

K.Jay

AnonimowyPowrot
07-04-2009, 13:01
Moje typy:

Liverpool - Chelsea 2:3

K.Jay

Na tak wysokim szczeblu ja typowałbym inaczej, tymbardziej, że to pierwszy mecz.

V'real 0:0 Arsenal
Manchester 1:0 Porto
L'pool 1:1 Chelsea
Barca 2:1 Bayern

Ostatni mecz najciekawszy, przynajmniej moim zdaniem. Dwa pierwsze... :/

Xendriel
07-04-2009, 13:08
Villareal - Arsenal 1:2

Man Utd. - Porto 2:0

Liverpool - Chelsea 1:0

Barcelona - Bayern 3:1

Arka_Sath_Wielki
07-04-2009, 13:57

Liverpool - Chelsea 3:0

Barcelona - Bayern 2:0

Exodus
07-04-2009, 14:06
arsenal z villareal remis, manchester wygra moze nawet wysoko, lfc mnimalna wygrana i bayern tez do przodu, wydaje mi sie ze beda czarnym koniem tej LM

Maggic
07-04-2009, 14:54
@Arka

Moim zdaniem Chelsea to nie Real... I tak, wiem że Liverpool jest mocny ; ]

Fintex
07-04-2009, 15:37
Villareal - Arsenal 1:0

Man Utd. - Porto 1:1

Liverpool - Chelsea 0:0

domin3x
07-04-2009, 16:18

Man Utd. - Porto 3:1

Liverpool - Chelsea 2:0

Barcelona - Bayern 3:0

Arsenal na wyjeździe, Liverpool w formie, Manu powoli słabnie, ale Porto nie jest jakimś świetnym zespołem, więc raczej dadzą radę, a w Bayern nie wierzę pod żadnym względem - wg mnie to nie jest jakiś fantastyczny zespół, a wysoka wygrana ze Sportingiem była raczej efektem słabości przeciwnika, no ale wszystko zweryfikuje jutrzejszy mecz;)

Arka_Sath_Wielki
07-04-2009, 18:19
@Arka

Moim zdaniem Chelsea to nie Real... I tak, wiem że Liverpool jest mocny ; ]

Tak wiem, ale to mój typ. Mam takie przeczucie i tyle :P nie mówię, że Chelsea jest słaba, ale Liverpool jest teraz w formie sezonu chyba.

K.Jay
07-04-2009, 18:21
Kilka lat temu ManU również spotkało się z Dragões na tym szczeblu rozgrywek, bodajże w 2004 roku. Byli wielkimi faworytami a Porto wygrało u siebie 2:1, a na Old Trafford zremisowali 1:1. Ale dzisiaj ManU ma zdecydowanie silniejszy skład. W Porto to tylko Lucho i Lisandro Lopez są zbliżeni poziomem do ManU. Ale poczekamy - zobaczymy. ;)

K.Jay

AnonimowyPowrot
07-04-2009, 18:35
Kilka lat temu ManU również spotkało się z Dragões na tym szczeblu rozgrywek, bodajże w 2004 roku. Byli wielkimi faworytami a Porto wygrało u siebie 2:1, a na Old Trafford zremisowali 1:1. Ale dzisiaj ManU ma zdecydowanie silniejszy skład. W Porto to tylko Lucho i Lisandro Lopez są zbliżeni poziomem do ManU. Ale poczekamy - zobaczymy. ;)

K.Jay

Wtedy na usta cisnęło się tylko jedno stwierdzenie:"sędzia chuj!"

@Edit

A do tego grał tam wtedy Deco i wielu innych, lepszych od obecnych zawodników.

@Arka

Fulham 0:1 Liverpool

Zobac kiedy padła bramka. Forma to ulotna rzecz.

@Down

ROTFL! XD

Reina - n/c
Arbeola - n/c
Aurelio - n/c
Carragher - niby dobry, ale do tych najlepszych i tak ciężko porównać...
Skrtel - n/c

Formację defensywną mają na naprawdę najwyższym poziomie ;]

Kuyt - Yoh nazwał go drewnem, moim zdaniem dość dobry.
Benayoun - nie jestem do końca przekonany.
Mascherano - dobry.
Xabi Alonso - dość dobry.
Gerrard - tu każdy wie.

Pomoc ujdzie.

Torres - nie trzeba nic mówić, ale jest sam.

Kontuzja PYLYZY!

By$iu
07-04-2009, 19:26
Ta, ale w srodku gral slaby Lucas, ktory normalnie grzeje lawe, Dossena, czyli obronca zagral na lewym skrzydle, a reszta byla zmeczona po reprach itp.
Mimo to spotkanie kontrowali, a Alonso dzielil pilki jak chcial.
Smiem twierdzic, iz obecnie Live jest najlepsza druzyna na globie, w tej formie, sa wstanie rozjechac kazdego, co zreszta juz udowodnili. Wiadomo, ze forma calego zespolu to tylko chwile moze trwac na tak wysokim poziomie, jednak... chwilo trwaj :-).

Fintex
07-04-2009, 21:19
do 16' wyniki mi wchodzą idealnie :DDD

K.Jay
07-04-2009, 21:23
Rotfl 'n' lol rzekłbym.
http://img7.imageshack.us/img7/1261/beztytuumvi.png

K.Jay

AnonimowyPowrot
07-04-2009, 22:07
Oglądam, a tu nagle przerwa i nie ma miejsca dla mnie, bo z Polski jestem. Jebani rasiści :/

@Edit

Już mam xD

@Down

Pieprzyć twoje wyniki, znów Justin mi pada...

Arka_Sath_Wielki
07-04-2009, 22:30
1 bramka dla ManU i się moje wyniki sprawdzą :D

Calen Futh
07-04-2009, 22:50
Porażka w obronie United. Nie jest dobrze... Chociaż asysta Rooneya przy golu na 2:1 palce lizać.

Dark Sven
07-04-2009, 22:52
Hah! Ci z Porto to dopiero świry : P...

Gierubesoen
07-04-2009, 22:57
portoooooooooo _/
jeszcze jakby sie wijareal postarał, było by git ;D a jutro FCB pyknie trójeczke bawarczykom i aufwiedersehen :*

Yoh Asakura
07-04-2009, 22:58
Sven, spadaj, puchar uefa w czwartek.

Piękny gol Adebayora, Villarreal nie ma szans na Emirates, United odpływa i jest git. :D

Pan i Wladca
07-04-2009, 23:00
2:2 niestety, United słabo grali i to jeszcze u siebie. Jutro barca - bayern ;)

Maggic
07-04-2009, 23:28
a tak bez podjary, to MU i tak pewnie przejdzie.

moje typy na jutro.

Barca 0-1 Bayern

LFC 1-2 CFC

domin3x
07-04-2009, 23:31
no i kuponik poszedł się...;d
liczę na świetny występ barcy:)

Maggic
08-04-2009, 00:16
Guus Hiddink podkreśla, że Chelsea nie będzie się broniła w jutrzejszym spotkaniu z Liverpoolem na Anfield Road.

Holender, który zdobył Puchar Europy w 1988 roku wraz z PSV Eindhoven, twierdzi, że jego drużyna zrobi wszystko, by uzyskać korzystny rezultat w pierwszym starciu.

Menedżer The Blues mówi: 'wszystko albo nic' dla jego piłkarzy, którzy z pewnością będą chcieli zemścić się za dwukrotną porażkę w Premier League.

"Nie będziemy się bronić i czekać do końcowego gwizdka. Nie tędy droga, by wygrać mecz. Nie jest to moja filozofia czy koncepcja zespołu."

"Nie będziemy na nic czekali. Postaramy się szybko przejąć inicjatywę."

"Zespół, który zdobędzie bramkę na wyjeździe, ma 70 % szans na awans do kolejnej rundy. Jeśli ulegasz na własnym terenie, bardzo ciężkie jest się po tym podnieść."

62-latek dodaje, że jego mentalność nie wygra spotkania, końcowy rezultat spoczywa w rękach (nogach?) piłkarzy Chelsea.

"Trenerzy mogą zrobić dużo, ale więcej zależy od samych graczy."

"Jesteśmy przygotowani na finały, które obejrzy cały świat. Menedżerowie wykonują swoją pracę i ustalają taktykę, myśląc: 'Jesteśmy ważni, ale wszystko zależy od zawodników'."

To mi się podoba, aczkolwiek ciekawe jak to będzie na boisku ; >>

Calen Futh
08-04-2009, 04:58
2:2 niestety, United słabo grali i to jeszcze u siebie. Jutro barca - bayern ;)

Oglądałeś to w ogóle? Chyba nie. United słabo to grali w meczu z Aston Villa. Teraz się gra kleiła, United cały czas atakowali. Zadecydowały indywidualne błędy Nevilla i Evansa. To nie był słaby mecz.

K.Jay
08-04-2009, 07:20
Oglądałeś to w ogóle? Chyba nie. United słabo to grali w meczu z Aston Villa. Teraz się gra kleiła, United cały czas atakowali. Zadecydowały indywidualne błędy Nevilla i Evansa. To nie był słaby mecz.
W pierwszej połowie to obrona ManU tylko wybijała piłki główkami z własnego pola karnego (bodajże 15 główek). Nie potrafili nic skleić. Dopiero w drugiej połowie coś im wyszło. Najlepsze było to, że Giggs wbił i już mieli dwie okazje na gola. Ale cóż, Porto zawsze ma farta. ;) Jeszcze dzisiaj Barca rozgromi bawarczyków i będzie git. Muszę przyznać że liczę na niezawodność napastników Barcy (Eto'o, Henry & Messi) i geniusz Xaviego, bo w obronie Bayernu nie będzie van Buytena i Lucio, czyli spektakl palce lizać. :D

K.Jay

AnonimowyPowrot
08-04-2009, 12:01
Druga bramka to NIE był błąd Nevilla!

@Down

Forum 145342636:0 Yoh
LolnY 3:3 Forum

LolnY > Yoh

...czyli masz bana suko ;[

Yoh Asakura
08-04-2009, 14:19
Arsenal u siebie: 4:0 z Porto.
United u siebie: 2:2 z Porto.
Arsenal > United.

Pan i Wladca
08-04-2009, 15:30
Przecież w pierwszej połowie nie mogli nic skleić, a kontry im zupełnie nie wychodziły. Każda natomiast kontra Porto kończyła się groźnym strzałem. Pierwszy gol dla MU z błędu. Przy drugiej bramce Rooney pięknie odegrał piętka i Tevez ledwo co strzelił. Więc myślałem, że na własnym stadionie będzie przynajmniej 3:1 dla MU

K.Jay
08-04-2009, 16:53
Arsenal > United.
ManU pierwsze miejsce w tabeli, Arsenal czwarte.
ManU > Arsenal
@topic
Takie małe spostrzeżenie do dzisiejszego meczu Barca-Bayern. W ostatnim ligowym meczu Bayern przegrał 5:1 z Wolfsburgiem, mimo że w składzie byli van Buyten oraz Lucio. Jak ktoś oglądał mecz, to wie jak padła bramka na 5:1, której autorem był Grafite (link do bramki: http://www.youtube.com/watch?v=VU_WvBjsIXE). Okiwał 5 zawodników Bayernu po czym delikatnie musnął piętą piłkę, która dosłownie wtoczyła się do bramki. A Grafite nie jest super gwiazdą. To widzę co się dzisiaj będzie działo. :D
@Yoh
Takie małe pytanie do fana Arsenalu: Diaby czy Song? ;)

K.Jay

Gierubesoen
08-04-2009, 21:22
Jeśli nic się nie zmieni w tym meczu, to aufwiedersehen Bayern :) Barca ich gniecie!

Yoh Asakura
08-04-2009, 21:49
@Yoh
Takie małe pytanie do fana Arsenalu: Diaby czy Song? ;)

K.Jay
Diaaaaaby!
Woah!
Diaaaaaby!
Woaaaah!
We bought him from Auxerre
He's every fuckin' where!

Swiety
08-04-2009, 22:08
Jak Barca nie zwolni, a Bayern zwątpi po następnym golu to będziemy mieli Polska-San Marino

Calen Futh
08-04-2009, 22:28
68' Liverpool 1 - 3 Chelsea
To mnie Chelsea zaskoczyła. Myślę, że nie tylko mnie.

A co do Barcy to w pierwszej połowie im zależało, grali o dwie klasy lepiej. Druga połowa to już "byle do gwizdka", bo zwycięstwo w dwumeczu mają w kieszeni.

Duch Niespokojny
09-04-2009, 00:00
Arsenal > United.
Daj spokój. W ten sposób można udowodnić, że dowolna drużyna jest lepsza od samej siebie ;) Po prostu Arsenal jest najlepszy i tyle :D

A LM mnie dzisiaj zdołowała. Spodziewałem się porażki Bayernu, ale nie aż tyle i, przede wszystkim, nie w takim stylu... Liverpool - Chelsea - fail...

Arka_Sath_Wielki
09-04-2009, 00:07
Brawo Chelsea, nie doceniłem. Barca - mogło być lepiej

AnonimowyPowrot
09-04-2009, 07:43
Brawo Chelsea, nie doceniłem. Barca - mogło być lepiej

Pierwsza część - 100% poparcia.
Druga część - o kurde, kiedy przed sezonem zapowiadałem triumf Barcelony, to nie spodziewałem się, że będą gromić aż tak...

K.Jay
09-04-2009, 07:54
Diaaaaaby!
Woah!
Diaaaaaby!
Woaaaah!
We bought him from Auxerre
He's every fuckin' where!
Pytałem, bo się zastanawiałem się kogo wystawić w drugiej linii w Fifie. ;)
@topic
Spektakl niesamowity! Barca zagrała niesamowicie, przepięknie. Ta finezja, ten kunszt. Ahh, palce lizać. Dawno takiego meczu nie widziałem. Ale tak gra Barca. Potwierdziły się moje spostrzeżenia: Jeszcze dzisiaj Barca rozgromi bawarczyków i będzie git. Muszę przyznać że liczę na niezawodność napastników Barcy (Eto'o, Henry & Messi) i geniusz Xaviego, bo w obronie Bayernu nie będzie van Buytena i Lucio, czyli spektakl palce lizać.
Droga do półfinału otwarta, bo nie sądzę że Bayern się podniesie, skoro Butt dostał z buta a Rensing po wpuszczeniu 5 goli nie zagrał. Liczę na kolejny spektakl. :)

Visca el Barca!

K.Jay

Arka_Sath_Wielki
09-04-2009, 10:59
Pierwsza część - 100% poparcia.
Druga część - o kurde, kiedy przed sezonem zapowiadałem triumf Barcelony, to nie spodziewałem się, że będą gromić aż tak... Ale Bayern grał strasznie słabo, wiemy, że Barce stać na jeszcze więcej, a od nich trzeba wymagać :P. Jestem ciekawy, jaki skład pojedzie do Niemiec, oby ten, co grał wczoraj.

Calen Futh
09-04-2009, 12:11
Imho Guardiola byłby głupi jeśliby desygnował tak samo mocną jedenastkę na rewanż w Niemczech. Sezon jest długi więc należy dawać jak najwięcej odpoczynku kluczowym graczom. Szczególnie jak się ma taką zaliczkę.

domin3x
09-04-2009, 12:57
Ale Bayern grał strasznie słabo, wiemy, że Barce stać na jeszcze więcej, a od nich trzeba wymagać :P. Jestem ciekawy, jaki skład pojedzie do Niemiec, oby ten, co grał wczoraj.

myślę, że skład wyjściowy będzie porównywalny do tego, który ostatnio grał w lidze przeciwko Valladolid

@down
z tym traceniem głupich bramek to się nie do końca zgodzę, ale wczoraj wszystko pracowało jak należy, a druga połowa była bardziej zabawą, niż grą;d
co do karnego - wg mnie karny był bardziej ewidentny niż np ten pamiętny, który Webb podyktował na mistrzostwach świata

Swiety
09-04-2009, 14:46
Siła Dumy Katalonii nie leży w jakiejś kulturze gry jak to gadał szpakowski, tylko leży w tym, że oni są wybiegani i doskonale wyszkoleni technicznie. Nie tracą często głupich bramek, bo u nich i Eto'o i Henry przeważnie się cofaja. I połowa to szybkie strzelenie jak największej ilości bramek, a że przewaga 4 goli przed rewanżem wystarcza zupełnie, to w drugiej połowie szanowalil piłke i trzymali Bayern jak najdalej własnej bramki.

A co do The Reds vs The Blues - Liverpool zagrał słabo, a mieli okazje by strzelić przynajmniej 2 gole, teraz czeka ich duże wyzwanie jeżeli wierzą w awans do półfinałów

@edit

Jeszcze jedna rzecz. Pamiętacie faul w polu karnym na Messim? Wg mnie karnego nie było, ale kartki być też nie powinno bo Messi upadał naturalnie.

Calen Futh
09-04-2009, 17:00
Wszyscy tak bardzo podniecają się tą Barceloną, ale przecież oni grają bardzo prostą piłkę! Strasznie się rzucało w oczy (do tego stopnia, że nawet "specjaliści" ze studia TVP zauważyli to- Gmoch RLZ <3) jak prosto grała Barcelona: piłki po ziemi, napastnik na granicy spalonego, podanie po ziemi za linię obrony i już sam na sam sytuacja. I kurde, niesamowicie dziwiło mnie to, że taka gra może być aż tak skuteczna. No, ale skuteczna, więc pozostaje mi tylko pogratulować i popatrzeć z zazdrością na formę Barcelony czekając na pobudkę w Manchestrze :)

@up: Ja bym gwizdnął karniaka.

K.Jay
09-04-2009, 19:11
Wszyscy tak bardzo podniecają się tą Barceloną, ale przecież oni grają bardzo prostą piłkę! Strasznie się rzucało w oczy (do tego stopnia, że nawet "specjaliści" ze studia TVP zauważyli to- Gmoch RLZ <3) jak prosto grała Barcelona: piłki po ziemi, napastnik na granicy spalonego, podanie po ziemi za linię obrony i już sam na sam sytuacja. I kurde, niesamowicie dziwiło mnie to, że taka gra może być aż tak skuteczna. No, ale skuteczna, więc pozostaje mi tylko pogratulować i popatrzeć z zazdrością na formę Barcelony czekając na pobudkę w Manchestrze :)

@up: Ja bym gwizdnął karniaka.
I na tym przykładzie widać, że w futbolu finezja nie jest potrzebna, tylko gra głową. ;)

K.Jay

Calen Futh
09-04-2009, 21:14
20:40, włączam TVP2 żeby oglądnąć sobie Dr. House'a, a tam co? Mecz Citizens :| No, ale cóż- z braku laku...

Dark Sven
09-04-2009, 22:26
Hm... To zabawne jak bardzo mam wyjebane na LM gdy nie gra Milan...

Hanndo90
10-04-2009, 02:18
A ja Myśle ,że Porto nie jest na straconej pozycji ;)
na Old Trafford pokazali ,że ManUtd nie jest taki
straszny jak każdy mówi : )
Jako ,że nie ma już Ani Blancos Ani Nerazzurr'ich w LM
to bede ''trzymał Kciuki'' za Dragões w tych rozgrywkach
Ligi Mistrzów : )

Może powtórka z 2004r?! jestem za B)

Puchar UEFA

Hamburger SV 3-1 Manchester City
Werder Brema 3-1 Udinese Calcio
Szachtar Donieck 2–0 Olympique Marsylia
Paris Saint Germain 0-0 Dynamo Kijów

Największa Niespodzianka?! hmm myśle ,że niespodzianką
jest to ,że Marsylia dała ''dupy'' a szkoda ; /

Arka_Sath_Wielki
10-04-2009, 09:33
"Obecny trener Bordeaux i ex-Barcelonista Laurent Blanc ocenił grę Barcelony jako "sztukę". "Pierwsze 45 minut wyglądało jak mecz rozgrywany na PlayStation", powiedział." :D

11.04
FC Barcelona - Recreativo Huelva 20:00
12.04
Real Madryt - Real Valladolid 17:00

Mam przeczucie, że ktoś z czołowej 2 straci w tej kolejce punkty i to nie będzie Barca ...

Articuno
10-04-2009, 10:07
a Śląsk znów zjebał i tylko zremisował z Górnikiem. Zdarte gardło, a im sie chyba Solorz we łbie zakręcił.
Wyniki w PU dość średnie. Kolejne gole Diego(przyszly Juventino) i licze, że to niemcy właśnie awansują. Niestety obie francuskie drużyny zjebały swoje mecze,m oby się obudzili w rewanżach, bo 2 ukrainskich drużyn w polfinalach to ja bym nie chcial widzieć.

Hanndo90
10-04-2009, 11:00
@2up
to sie okaże :]

Calen Futh
11-04-2009, 16:53
Liverpool się nie poddaje :s

K.Jay
11-04-2009, 17:05
W ostatnich dniach znowu zrobiło się głośno o odejściu Fergiego z United. Szkot przyznał w wywiadzie dla CNN, że lubi Mourinho. Czyżby miała to być podpowiedź dla zarządu klubu?
A to ci psikus.
Napastnik Manchesteru United Fraizer Campbell dostanie latem do podpisania nowy kontrakt, który zatrzyma go na Old Trafford na długie lata – donosi dziennik Mirror.

21-letni Anglik przebywa obecnie na wypożyczeniu w Tottenhamie Hotspur. Campbell na White Hart Lane trafił latem, kiedy to w przeciwnym kierunku powędrował Dymitar Berbatow. Po zakończeniu obecnego sezonu Fraizer wróci jednak do Manchesteru.

Nowy kontrakt dla Campbella ma być zdaniem Mirrora straszakiem przed Hull City i Wigan Athletic. Kluby te chętnie pozyskałyby bowiem utalentowanego zawodnika.
Imho dobre posunięcie.

K.Jay

Calen Futh
11-04-2009, 17:26
Campbell to perspektywiczny zawodnik. Już teraz wyceniany jest na kilka milionów funtów. Nowy kontrakt z Campbellem to dla Manchesteru stosunkowo niewielka różnica w płacach, a profity mogą być z niego duże :)

W międzyczasie władcy Świata przegrywają do pierwszej połowy z Wigan.

Fintex
11-04-2009, 17:46
Fabiański broni ?

w NBA każdy mecz jest teraz ciekawy :) końcówka zasadniczego dość emocjonująca.

K.Jay
11-04-2009, 17:57
w NBA każdy mecz jest teraz ciekawy :) końcówka zasadniczego dość emocjonująca.
Emocjonująca na wschodzie, bo na zachodzie karty rozdane. Ale ostatnio Magic przegrywają z potencjalnie słabszymi rywalami. :(

K.Jay

Calen Futh
11-04-2009, 18:00
Czekam na 4:4 w meczu Chelsea eheheh

Fintex
11-04-2009, 18:11
Emocjonująca na wschodzie, bo na zachodzie karty rozdane. Ale ostatnio Magic przegrywają z potencjalnie słabszymi rywalami. :(

K.Jay

Ale na zachodzie w miejsach od 2 do 8 jeszcze wszystko może się zdażyć. to rozstawienie też ma znaczenie.

F. Macheda znów ratuje dupe MU o.O

Calen Futh
11-04-2009, 18:16
Macheda roxior :D

I nawet władcy Świata ustrzelili cztery gole. Nono.

AnonimowyPowrot
11-04-2009, 18:21
Brakuje mi słów do opisania fenomenu Machedy : D -dopisek- Normalnie nowy Solskjaer!

@Edit

Po powrocie Campbella i Manucho, to Welbeck właśnie z nimi i Federico wywrą ostrą presję na nieaktywnym, mało widocznym i zdaje się coraz mniej przydatnym Berbatovie i Tevezie, który jest w słabej formie... Ciekawe co oni wszyscy o tym myślą, łącznie z niewymienionym Rooneyem, który u Fergusona ma pewne miejsce w składzie.

Yoh Asakura
11-04-2009, 18:21
Arszawin jest genialny, czemu zawodnik jego klasy dopiero w takim wieku wypłynął na powierzchnie ?

Arka_Sath_Wielki
11-04-2009, 18:54
To co wczoraj zrobili sędziowie w meczu Skry z Jastrzębskim, to kur.... ludzkie pojęcie przechodzi ...

"Madryt czasami gra nieźle, ale dużo go to kosztuje. Gdyby Guti występował, mogłoby być lepiej", powiedział Piqué. "Wolę oglądać powtórki meczów Barçy niż spotkania Realu", dodał."
XD

@edit
"29 września 1991 roku Barça B, w meczu piątej kolejki Segunda Division, mierzyła się z Murcią. Prowadzona wówczas przez Quique Costasa drużyna, która wystąpiła w składzie Tomàs, Álex, Oliete, Sánchez Jara, Guardiola, Vera, Óscar, Javi, Carreras, Pinilla, podejmowała jednego z głównych faworytów do awansu. Kiedy w 90. minucie Eraña zdobył dla Murcii kontrowersyjną bramkę na 2:1, 20-letni wówczas Pep podbiegł do sędziego, pana Teodosio Hernándeza Velázqueza, wyraźnie protestując. Rezultat: czerwona kartka i dwa mecze zawieszenia za, jak można było wyczytać z pomeczowego raportu arbitra, powiedzenie do sędziego "s*******aj". Kto wie czy ta kara nie przyczyniła się do rozwoju kariery Guardioli. Dwa tygodnie później wystąpił on w kolejnym meczu, w remisowym Gran Derbi. Od tamtej chwili Pep stał się ważną częścią Dream Temu Johana Cruyffa." (fcbarca.com) LMAO :D

Exodus
11-04-2009, 20:01
Kikut bohaterem, gol dla Lecha w 90 minucie dajacy 3 pkt :))

Hanndo90
11-04-2009, 22:07
~Jutro 17:00
CD Numancia - RCDEspanyol de Barcelona
jeżeli Pericos chcą się odbić od Dna to muszą wygrać
te spotkanie!! Myśle ,ze podołają zadaniu ;)

Real Madryt - Real Valladoid
w sytuacji Blancos jutro muszą być 3pkt by
Barcelona bardziej nie uciekła :]

It's Ok Higuain is Here xD

Tak Tak Tak Tottenham sie pnie w góre!! : )

Yoh Asakura
11-04-2009, 22:20
Tottenham ? A kogo obchodzi to żydowskie KFC.

Hanndo90
11-04-2009, 22:23
Tottenham Duma północnego Londynu B)

Yoh Asakura
11-04-2009, 22:50
prrr
scumsi mi wiszą, nie dość, że żydzi, to jeszcze najżałośniejszy klub w Anglii, który co sezon się spina, że zdobędzie miejsce w top4, a walczy o utrzymanie.

Fintex
11-04-2009, 22:56
Brakuje mi słów do opisania fenomenu Machedy : D -dopisek- Normalnie nowy Solskjaer!

Solskjaer go ponoć odkrył :)

Lech zasłuzył na zwycięstwo. Nie uznali im bramki. piłka ewidentnie całym obwodem przegroczyła linie.

Straznik Monopolowego
11-04-2009, 23:35
Ale zdjecie =D i ta mina
http://sport.onet.pl/74327.1,1248702,1951190,,wenger_przedluzy_wkrotce_ kontrakt,wiadomosc.html

Gierubesoen
12-04-2009, 00:19
http://i516.photobucket.com/albums/u322/Tetrabromoetanol/beztytuu.jpg

?:((((((((((((((((

AnonimowyPowrot
12-04-2009, 10:24
Yoh, a teraz rób laski! : D : D

WŚ, ja już po śniadanku, niestety niepoświęconym =<

@Down

Rafael > Macheda
Welbeck > Macheda
Evans > Macheda
Campbell >? Macheda
Fabio >? Macheda
Petrucci ?? Macheda
Tosic >? Macheda
Llajic >? Macheda
Martin ?? Macheda
Gibson > Macheda
Simpson > Macheda
Heaton > Macheda
Cathcart >? Macheda

...ja tam się wcale nim aż tak nie podniecam :P

@Edit

Wiem, że mamy więcej znanych zawodników w rezerwach, ale moim zdaniem tylko ci zostaną w przyszłości zawodnikami pokroju 1/8+ fazy Ligi Mistrzów :D
<dopisek>
Mam nadzieję, że zrozumiecie tą nietypową skalę.

Straznik Monopolowego
12-04-2009, 10:39
A co do tego wlocha to nie przesadzajcie bo bramka z Villas mu wyszla ale juz ta z Sunderlandem to poprostu przypadek tak pilka go ustrzelila zreszta na podstawie Arsenalu wiem ze od 17 letniego talentu do gwazdy jeszcze dluuga droga

Calen Futh
12-04-2009, 11:06
Aż tak strasznie się nie podniecamy. Po prostu to taka ciekawostka jest, że łebek 17to letni dwa razy zagrał w lidze w United i dwa razy coś strzelił ; P Daleko tu jeszcze do wychwalania go w stylu naszego lubianego, zbanowanego użytkownika. Ciekawe za co dostał bana tak btw. :) Może, że za obrażenie Spursów. Jak tak to dobrze mu tak : )

Fotka od Straznika genialna. Chociaż to co tam pisze, pod tym linkiem- zastanawiające. Arsenal dalej trzyma Wengera? Po co? Żeby przez kolejne lata nic nie wygrywać?

AnonimowyPowrot
12-04-2009, 11:56
Dzisiaj Villa : Everton, ale jakoś nie mam mocy oglądać. Będzie wyrównany mecz. Stawiam 2:1 dla gospodarzy.

najżałośniejszy klub w Anglii, który co sezon się spina, że zdobędzie miejsce w top4, a walczy o utrzymanie.

najżałośniejszy klub w Anglii, który co sezon się spina, że cokolwiek im się uda, a walczy o zatrzymanie podstawowych murzynków. Kto to może być, hmm?

Calen Futh
12-04-2009, 17:37
Dobry mecz Aston Villi z Evertonem. Bardzo fajne tempo przez większą cześć spotkania. Gdzieś tak między 70. a 80. minutą drużyny spuściły z tonu, ale tak to naprawdę fajne spotkanie. Wynik zresztą sam za siebie mówi ; )

A ja w międzyczasie poprawiłem sobie humor filmikiem z karnych w finale LM. Ah, będę o tym dzieciom opowiadał jak bardzo wtedy szalałem ; )

Exodus
12-04-2009, 17:43
Chelsea powinna wtedy wygrac :/ Na poczatku bylem neutralny, ale na koniec bylo widac, ze Chelsea bardziej zasluguje na puchar.

Calen Futh
12-04-2009, 17:46
Nie prawda. Druga połowa była Chelsea, w pierwszej wcale nie było widać, że Chelsea bardziej się zwycięstwo należy. Było bardzo po równo.

Hanndo90
12-04-2009, 23:22
Real Madryt 2-0 Real Valladoid
Wreście Raul sie wpisał na liste strzelców ;)
No i dalej jesteśmy w grze B)

CD Numancia 0-0 Espanyol de Barcelona
co prawda ''Lepszy Rydz niż nic''! ale ..
K@#$a! z Deportivo spokojnie wygrali a ledwo ledwo
wywieźli punkt w meczu z Numancią.
Szansa jeszcze jest ,ze Pericos jakoś uciekną z
miejsca spadkowego.

Articuno
13-04-2009, 09:57
Ja jestem ciekawe, Hanndo, czy będzie kibicował Katalończykom po ich ewentualnej degradacji do SD?

K.Jay
13-04-2009, 11:10
Tabele na (prawie) koniec sezonu zasadniczego.
http://img4.imageshack.us/img4/1558/beztytuuqvm.png

K.Jay

Hanndo90
13-04-2009, 12:59
Ja jestem ciekawe, Hanndo, czy będzie kibicował Katalończykom po ich ewentualnej degradacji do SD?

hmm a czemu miał bym im nie kibiciwac? ; >

Calen Futh
13-04-2009, 14:04
Przecież i tak nie odnoszą sukcesów. Więc co za różnica czy nie odnoszą sukcesów w pierwszej czy w drugiej lidze? ; )

AnonimowyPowrot
13-04-2009, 16:49
Przecież i tak nie odnoszą sukcesów. Więc co za różnica czy nie odnoszą sukcesów w pierwszej czy w drugiej lidze? ; )

W drugiej mogą iść na mistrza.

Pix888
13-04-2009, 18:03

Jakiś czas temu grali w finale pucharu uefa. Dla klubów z najwyższej półki to może nie jest sukces. Ale dla średniaków to jest i to spory.

Arka_Sath_Wielki
13-04-2009, 18:50
Jak tu cicho bez Yoha :)

Hanndo90
13-04-2009, 22:32
Jakiś czas temu grali w finale pucharu uefa. Dla klubów z najwyższej półki to może nie jest sukces. Ale dla średniaków to jest i to spory.

W tym Sezonie Sukcesem będzie jak nie spadniemy do SD
ale jestem pewien ,że powrócą jeszcze dni że Espanyol będzie mógł
się cieszyć ze sukcesów i powrócą chwile jak zdobywali
Copa Del Rey w 2006r lub jak Byli w Finale Pucharu UEFA w 2007r.
Bo jak teraz spadniemy to skład sie rozpadnie (Najprawdopodobniej)
i już będzie trudno o jakiekolwiek Sukcesy... ale myśle ,ze będzie Dobrze ;)

Straznik Monopolowego
13-04-2009, 23:14
...ja tam się wcale nim aż tak nie podniecam :P

AnonimowyPowrot:

Wiem, że mamy więcej znanych zawodników w rezerwach, ale moim zdaniem tylko ci zostaną w przyszłości zawodnikami pokroju 1/8+ fazy Ligi Mistrzów

AHAAHAHAHAHAHAHAHAHH

AnonimowyPowrot
13-04-2009, 23:22
AHAAHAHAHAHAHAHAHAHH

1 - ...eee???
2 - powiedz mi, wilczuś, że zagranie około ~30 minut w takiej lidze i strzelenie dwóch bramek, do tego obie dające zwycięstwo, to nie fenomen?
3 - powiedz mi, który z wymienionych piłkarzy nie będzie zawodnikiem na miarę Evertonu/Aston Villi, o Arsenalu nie wspominając? No, chyba że chodziło ci o to, że zapomniałem o Possebonie, sorry, mój błąd.

Straznik Monopolowego
14-04-2009, 00:08
1 - ...eee???
2 - powiedz mi, wilczuś, że zagranie około ~30 minut w takiej lidze i strzelenie dwóch bramek, do tego obie dające zwycięstwo, to nie fenomen?
3 - powiedz mi, który z wymienionych piłkarzy nie będzie zawodnikiem na miarę Evertonu/Aston Villi, o Arsenalu nie wspominając? No, chyba że chodziło ci o to, że zapomniałem o Possebonie, sorry, mój błąd.

Nie rozumiesz >.<

Cytat 2 to odpowiedz do Cytatu 1

A co do tych pilkarzy to wez sie nie osmieszaj bo polowa z nich to w 2 lidze skonczy reszta bedzie w jakims Fulham itp. siedziala a 2 max 3 bedzie w podstawowym skladzie MU

K.Jay
14-04-2009, 08:06
@AnonimowyPowrot
Ja bym nie chciał żeby Macheda był jak Ole. Dobra, strzeli te ileśnaście ważnych goli i co potem? Będzie grzał ławę do końca występów w ManU (wiem że Solskjær miał poważną kontuzję)? On musi się rozwijać, także Anonimowy, nie zgodzę się z Tobą. Solskjær jedynie od sezonu 96-97 do 02-03 prezentował formę godną napastnika. Macheda jest minimalnie lepszy od Ole. Mam nadzieję, że za kilka lat (?) Macheda z Welbeckiem będą grali tak jak przed laty Yorke i Cole. ;)
@topic
Wspaniałe double-double zaliczył Marcin Gortat, który miał 10 punktów i aż 18 zbiórek!!!

K.Jay

AnonimowyPowrot
14-04-2009, 11:20
Nie rozumiesz >.<

Cytat 2 to odpowiedz do Cytatu 1

A co do tych pilkarzy to wez sie nie osmieszaj bo polowa z nich to w 2 lidze skonczy reszta bedzie w jakims Fulham itp. siedziala a 2 max 3 bedzie w podstawowym skladzie MU

A czy ja mówie, że on jest jakimś super piłkarzem? Już bardziej podniecam/łem się Rafaelem, mimo, że tego nie było widać tak dobitnie.

Ci piłkarze już teraz prezentują wysoki poziom, nawet grają lepiej niż zdecydowana większość we wspomnianej 2 lidze, duża część pewnie zostanie w Manchesterze.

Articuno
14-04-2009, 13:24
Marcinu Gortatu bardzo ladnie. Ładnie wyglądają te minuty i te zbiórki. Punkty może nieco gorzej, ale on nie jest od tego, wystarczy rzucic okiem na skutecznosc 4/7, moze byc. I żeby jeszcze pochwalic Gortata, spójrzmy na jego vis a vis, Dana Gadziurica, 0/6 z gry.
A dziś podpisanie umowy na wrocławski stadion i wjazd pierwszych maszyn na teren budowy:cup:

Fintex
14-04-2009, 14:09
Oglądałem mecz orlando. Gorti mało piłek dostawał. Dużo zasłon stawiał. takie jego zadanie... gdy grał na PF to raczej niezbyt sobie radził lepiej jak na 5 pozycji grał. raz ładnie trafił kosza z faulem, ale wolnego nie wykorzystał. poza tym nic specjalnego.

oO. dziś liga mistrzów. Chciałbym, zeby Barca trafiła na Liverpool, ale mając w pamięci te porywające widowiska z Czelzi no to też może być :)

Maggic
14-04-2009, 14:17
oO. dziś liga mistrzów. Chciałbym, zeby Barca trafiła na Liverpool, ale mając w pamięci te porywające widowiska z Czelzi no to też może być :)

Prawda jest taka że nikt nie docenia Chelsea ; D he, dzisiaj ten komfort że można wdupić 0-2, ale nie wierze w takowy scenariusz.
Hiddink zapowiedział ataki od pierwszych minut, ale zobaczymy na ile pozwoli Liverpool. Chelsea jest jedną z najgroźniejszych drużyn grających z kontry, więc jeśli LFC się za bardzo odsłonią, może byc po meczu ^^

Wiadome, najpierw Liverpool (który pewnie nie da za wygraną), ale... Ja już czekam na spektakl z Barcą. :P

Arka_Sath_Wielki
14-04-2009, 20:56
Prawda jest taka że nikt nie docenia Chelsea ; D he, dzisiaj ten komfort że można wdupić 0-2, ale nie wierze w takowy scenariusz.
Hiddink zapowiedział ataki od pierwszych minut, ale zobaczymy na ile pozwoli Liverpool. Chelsea jest jedną z najgroźniejszych drużyn grających z kontry, więc jeśli LFC się za bardzo odsłonią, może byc po meczu ^^

Wiadome, najpierw Liverpool (który pewnie nie da za wygraną), ale... Ja już czekam na spektakl z Barcą. :P
To by był cięzki mecz x) Barca atakująca jak szalona i Chelsea grająca z kontry :D mmmmmm :)

Calen Futh
14-04-2009, 21:20
Steven Gerrard jest jedynym zawodnikiem spoza United, nominowanym do tytułu Najlepszego Piłkarza Roku w Premier League.

Nominowanych zostało sześciu graczy, a są to: Ryan Giggs, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Edwin van der Sar, ubiegłoroczny triumfator – Cristiano Ronaldo, a także Steven Gerrard.

HahahahaHEH.

@edit:
29' Chelsea 0 - 2 Liverpool

Hhhhhhoooot!

Thomisson
14-04-2009, 21:39
A gdzie Wilshere? Powinien automatycznie dostać nagrodę......

Xendriel
14-04-2009, 21:57
Kibice Chelsea będą mieli dzisiaj horror;)

AnonimowyPowrot
14-04-2009, 22:08
A gdzie Wilshere? Powinien automatycznie dostać nagrodę......

O ile się nie mylę, to nawet w młodych go nie ma ;s

"Czerwone Diabły" mają także dwóch reprezentantów w kategorii Najlepszego Młodego Piłkarza Premier League. Są nimi Rafael da Silva oraz Jonny Evans. Pozostałą czwórkę uzupełniają: Gabriel Abgonlahor i Ashley Young z Aston Villa, Aaron Lennon z Tottenham Hotspur oraz Stephen Ireland, reprezentujący barwy Manchesteru City.

Abgonlahor
Young
Lennon
Ireland

Każdy z nich gra na codzień w pierwszym składzie, więc Rafael i Evans są skazani na porażkę.

http://farm1.static.flickr.com/10/15997485_99b30757c6.jpg

Calen Futh
14-04-2009, 22:12
Ekipa z The Villans pozamiata tam wszystkich w tej kategorii młodych.

@edit: Liverpoolowi już dziękujemy hahahahHEH.

Maggic
14-04-2009, 22:18
Kibice Chelsea będą mieli dzisiaj horror;)

56' Chelsea 2 - 2 Liverpool

czemu? martw się o siebie, bo Bayern już 1-0 :)

Gierubesoen
14-04-2009, 22:20
56' Chelsea 2 - 2 Liverpool

Bayern już 1-0 :)

chyba 'dopiero' : D

Calen Futh
14-04-2009, 22:30
chyba 'dopiero' : D

Nie załapałeś :<

@Maggic: Przyznaj się, że spanikowałeś jak 2:0 się zrobiło :D

Maggic
14-04-2009, 22:35
Nie załapałeś :<

@Maggic: Przyznaj się, że spanikowałeś jak 2:0 się zrobiło :D

Nie, tylko serce mi mocniej zaczeło bić huauha ;D

Lampard kurwa 3-2 :D

Xendriel
14-04-2009, 22:36
No to bye bye Liverpool

@up To meczu z Barceloną lepiej nie oglądaj =]

Calen Futh
14-04-2009, 22:37
Lampard kurwa 3-2 :D

Już pewnie u Ciebie na chacie impreza na całego :D

Maggic
14-04-2009, 22:42
Już pewnie u Ciebie na chacie impreza na całego :D

no a jak ! Lucas kurwa 3-3 ;D

Kuyt kurwa 3-4

Calen Futh
14-04-2009, 22:43
To się chłopaki rozstrzelali...

Maggic
14-04-2009, 22:47
kurwa umre zaraz ; d

Lampard kurwa 4-4

Articuno
14-04-2009, 22:49
Wszystko pieknie, mecz z innej planety, tylko szkoda, ze obie drużyny nie wiedzą co to jest obrona. Widzieliście postawy Fabio Aurelio przy golu na 3:2? Paranoja, to już nie jest football, a hokej.

Maggic
14-04-2009, 22:52
Wszystko pieknie, mecz z innej planety, tylko szkoda, ze obie drużyny nie wiedzą co to jest obrona. Widzieliście postawy Fabio Aurelio przy golu na 3:2? Paranoja, to już nie jest football, a hokej.

Nie, po prostu Ty sympatuzujesz Juventusowi... mam nadzieje że zrozumiesz aluzję ; D

d@own : no bo Arti przezwyczajony do włoskiego footballu, gdzie defensywa to podstawa... zreszta to bylo juz walkowane miliard razy ;D jak uraziłem to sorry ;pp

Calen Futh
14-04-2009, 22:53
@up: Wredny...

@edit: I już po wszystkim.

Fintex
15-04-2009, 01:24
Boję się Guusa Hiddinka :(
Trzeba będzie zagrać dobrze w obronie bo Czelzi z Hiddinkiem widze, że lubi dużo strzelać, ale też tracić. Kiedy ostatni raz jakiś średniak ligii angielskiej strzelił temu zespołowi 3 gole? oO. Za Mourinho to było nie do pomyślenia.

Calen Futh
15-04-2009, 06:31
Bywa. Taka rotacja w footballu się cały czas robi. Albo Chelsea dużo strzela, albo mało traci. Albo Manchester ma najlepszą obronę, albo (tak jak od trzech ostatnich meczów ponad) linia obrony jest największym problemem. Hm, ciekawie. Tymczasem dzisiaj wielce ciekawy mecz na Dragao. Oj będzie ciekawie, bo United przetrzepane kontuzjami ma spadek formy. Do tego dołóżmy wynik z pierwszego meczu u siebie i aspiracje zawodników Fergusona. Będzie ciekawie- musi być. Pewnie nie aż tak gorąco jak na Stamford, ale też nieźle. Dobrze, że TVP pokaże mecz Manchesteru- tydzień temu, kiedy nie było wiadomo co pokażą w TV to przez myśl przeszło mi, że TVP może puścić mecz Arsenalu bo tam Fabiański. Ale nawet wszystko dobrze się skończyło.

Aj, tak się cieszę, że ktoś utarł nosa Benitezowi. Mrrrr, a teraz najlepiej niech wy*******a do Realu, bo kontraktu nie chciał podpisać z Liverpoolu.

@edit:

Koszulka United ubrana, szalik leży niedaleko, piwko czeka, sałatka w pogotowiu. Jednym słowem- gotowy na mecz :D

Calen Futh
15-04-2009, 22:54
Hej hej hej! Siata Kristiano palce lizać.

Półfinał hej!

Straznik Monopolowego
15-04-2009, 23:02
. Dobrze, że TVP pokaże mecz Manchesteru- tydzień temu, kiedy nie było wiadomo co pokażą w TV to przez myśl przeszło mi, że TVP może puścić mecz Arsenalu bo tam Fabiański. Ale nawet wszystko dobrze się skończyło.

Nie rozsmieszaj mnie Mecz MU to masakrycznie nudny syf moze Arsenal nie stworzyl takiego widowiska jakie wczoraj widzielismy na Stamford ale przynajmniej byly 3 bramki,czerwien i pare ladnych akcji

Arsenal-MU

Bedzie ciekawie bo chociaz MU w lidzie deklasuje Arsenal to mecze bezposrednie miedzy nimi zawsze sa nieprzewidywalne (no i licze ze obrona arsenalu zdazy sie wykurowac na ten czas)

Barca-Chelsea

Tutaj to juz wogle bedzie miodzio o ile Chelsea nie zacznie grac toporu jak za czasu Mourinho

Licze na Final Arsenal-Barca, zemste =D i mine Tittiego po przegranej ktory przeciez odszedl do barcy aby zaczac wygrywac trofea

Xevez
15-04-2009, 23:04
mecz manu straaaaaasznie nudny, zaraz polece skrót arsenalu zobaczyć, ciekawe czy fabiański miał dużo roboty;p

Kele
15-04-2009, 23:10
Nie wiem czemu, ale jakoś Arsenal wydaje mi się mniej groźny niż Porto ; >

Bramka Ronaldo ładna, trzeba to mu przyznać. A i jeszcze to zdziwko komentatora: 'nawet nie protestował' ;D

Calen Futh
15-04-2009, 23:21
Dziwiła mnie bierna postawa Manchesteru w tym meczu. Nawet mimo tego wyniku niby premiującego Diabły Kilka dobrych interwencji Evry oraz mierna postawa Ferdinanda (kilka razy w trudnych dośrodkowaniach minął się z piłką) wystarczyły aby ożywić obronę United. W pierwszej połowie kompletnie niewidoczni Carrick oraz Berba- mówili w sumie o tym w studio, ale ja widać nie mam aż tak trenerskiego oka niczym Jerzy Engel i nie widziałem ich ogromnej pracy dla drużyny. Brakowało życia- Tevez ze swoją walecznością byłby mile widziany. Zgadzam się z Panem powyżej, że Szpaku chyba z 10 razy się podniecał jak to Kristiano nie protestuje lol. Ale to jest dalsza część spadku formy. Mimo wygranej z Porto, Aston i Sunderlandem widać, że coś w ekipie United zacięło się od porażki z Liverpoolem. Gra nie jest już tak płynna, nie ma pomysłu na ciekawe akcje. bez porównania gra bardziej statyczna, mniej ładna niż w sezonie 06/07 bodaj, kiedy to United ogrywali Romę 7:1. Wtedy United oglądało się bardzo fajnie. Teraz to coraz mniej mi się podoba. Również zmęczenie daje się we znaki- gra na wszystkich frontach kosztuje na pewno wiele zdrowia. I tak jak powiedział Straznik- mecze United i Arsenalu są zawsze ciekawe- ot tak przypominam sobie taki przykładowy mecz, bodaj w tamtym sezonie na Emirates kiedy to zakończyło się spotkanie wynikiem 2:2. Strzelał Gallas, Ronaldo, van Persie <?> i znów Gallas w ostatniej minucie. No, ale nieważne. Chodzi mi o świetne tempo tamtego meczu i zaciętość z obu stron. Mam nadzieje, że ten dwumecz też będzie obfitował w takie akcje jak wtedy. No i tyle. Skończyłem się produkować. Wcale się nie dziwie jak się komuś nie będzie tego chciało czytać.

Fintex
16-04-2009, 01:25
Wcale się nie dziwie jak się komuś nie będzie tego chciało czytać.

to dobrze :)

oglądając mecz, MU przypominało mi Barce sprzed roku... szczególnie mecz półfinałowy MU-Barca. coś grali.., do półfinału doszli, ale ogólnie to bez szału.

Calen Futh
16-04-2009, 09:44
to dobrze :)

oglądając mecz, MU przypominało mi Barce sprzed roku... szczególnie mecz półfinałowy MU-Barca. coś grali.., do półfinału doszli, ale ogólnie to bez szału.

A bo mi się nudziło wieczorem to się rozpisałem ; )

Bez szału bo nie ma chyba jeszcze takiej innej drużyny co na chwile obecną na tylu frontach walczy.

Arsenal deklasuje Villarreal. Frustraci z El Madrigal zaliczyli także czerwoną karteczkę. Szkoda mi tylko Piresa, chociaż pewnie w środku czuje się szczęśliwy z powodu awansu Kanonierów, w końcu spędził tutaj ładnych parę lat. Bramka Walcotta to cudo, Theo pewnie sam nie wierzył, że to wpadło. Genialny lob. Drugi gol - świetne podanie Robina, zaspała obrona Villarrealu, co bezwzględnie wykorzystał Adebayor. Ładny gol. Trzecia bramka - karny. Nie mam zamiaru dyskutować o tym, czy został podyktowany słusznie - ale egzekucja była bezwzględna. Brawo Theo, brawo Emmanuel, brawo Perski, a przede wszystkim - viva Fabregas! He plays on the left, he plays on the right, but this guy can pass - he's Cesc Fabregas! Gdy wróci Rosicky i Eduardo siła ofensywna będzie niesamowita. A już 18 kwietnia jedziemy na Wembley.
No i na koniec - jesteśmy na swojej drodze do Rzymu, po rewanż, po zemstę. Historia lubi się powtarzać i dawać szansę na poprawę. W takiej dyspozycji United nie będzie groźniejszym rywalem niż ekipa z El Madrigal.

Xendriel
16-04-2009, 16:15
Bez szału bo nie ma chyba jeszcze takiej innej drużyny co na chwile obecną na tylu frontach walczy.
Barcelona walczy na trzech frontach.

http://www.youtube.com/watch?v=h9zYbJCWRHk Ronaldo pokazany z trochę innej strony. Bez obrazy dla jego fanów, ale akcja z Lampardem rządzi:D

Maggic
16-04-2009, 16:27
Barcelona walczy na trzech frontach.

http://www.youtube.com/watch?v=h9zYbJCWRHk Ronaldo pokazany z trochę innej strony. Bez obrazy dla jego fanów, ale akcja z Lampardem rządzi:D

buauhhaha szukałem tej sytuacji z Lampardem... Oglądałem ten mecz na żywo, sikać mi się ze śmiechu chciało ;D

Calen Futh
16-04-2009, 17:00
Ale tak poważnie- większość z tych sytuacji oscylowały w okolicach 2006 roku. Od tego czasu widać w Kristiano jakąś tam przemianę. Już nie jest takim nurkiem i płaczkiem jak kiedyś. Oczywiście zdarza mu się to i teraz jednak każdy obiektywny powie, że natężenie takich zachowań w jego przypadku zmniejszyło się.

Nie wspomnę tutaj o Szpakowskim, który zachwycał się jak to Kristiano nie kłóci się, jaki jest opanowany itp. To było naprawdę zabawne :D Ale oglądając TVP można się przyzwyczaić to takich tekstów. "Runy", "O'Szej", "Ferdynand"- to takie perełki z meczów Manchesteru przy komentarzu Szpaka :D

K.Jay
16-04-2009, 18:20
Nie wspomnę tutaj o Szpakowskim, który zachwycał się jak to Kristiano nie kłóci się, jaki jest opanowany itp. To było naprawdę zabawne :D Ale oglądając TVP można się przyzwyczaić to takich tekstów. "Runy", "O'Szej", "Ferdynand"- to takie perełki z meczów Manchesteru przy komentarzu Szpaka :D
Ale tylko Szpakowski może zrobić taką atmosferę. Już na początku meczu wiadomo że będzie to nie lada widowisko. A co do jego "perełek", to wg mnie są one najlepsze w całym meczu. ;) Szpaku > Iwański i inne Borki.

K.Jay

Calen Futh
16-04-2009, 20:44
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/z6503516X.jpg
Junajted B)

http://i184.photobucket.com/albums/x110/upiorro/z6504705O.jpg

Maggic
16-04-2009, 20:51
Ale tak poważnie- większość z tych sytuacji oscylowały w okolicach 2006 roku. Od tego czasu widać w Kristiano jakąś tam przemianę. Już nie jest takim nurkiem i płaczkiem jak kiedyś. Oczywiście zdarza mu się to i teraz jednak każdy obiektywny powie, że natężenie takich zachowań w jego przypadku zmniejszyło się.

Nie zmienia to faktu że 'najlepsze' czyli to z Lampardem zdarzyło się w ostatnim meczu Chelsea z MU, no a na pewno w przed ostatnim... Więc nie taki znowu 2006 rok :D

Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.

Powód: Wulgarne słowa

ehh ;D nie można powiedzieć że moderator, też człowiek :( no ale Lampard kurczę 4-4

Faytah
16-04-2009, 22:09
hahhahahaha mega screeny Calen,ten pierwszy < ja :D az sie dziwie ze nie wpadl tu jakis modek xD

K.Jay
17-04-2009, 12:23
Wczorajszy mecz ManCity z Hamburgiem był tak nudny że zasnąłem... :confused: Dopiero w drugiej połowie coś się zaczęło dziać... Ale i tak zasnąłem... Słyszałem tylko Iwańskiego: "Oliczzzzz", "Robinhooo"... Myślałem że The Citizens powalczą, a tu same słupki, poprzeczki i te spalone...

K.Jay

Calen Futh
17-04-2009, 13:21
Wczorajszy mecz ManCity z Hamburgiem był tak nudny że zasnąłem... :confused: Dopiero w drugiej połowie coś się zaczęło dziać... Ale i tak zasnąłem... Słyszałem tylko Iwańskiego: "Oliczzzzz", "Robinhooo"... Myślałem że The Citizens powalczą, a tu same słupki, poprzeczki i te spalone...

K.Jay

Widziałeś kiedyś jakiś ciekawy mecz Citizens? :o

(Arsenal 2:0 ManCity na Emirates)

K.Jay
17-04-2009, 15:47
Widziałeś kiedyś jakiś ciekawy mecz Citizens? :o
Na pewno z 5 ciekawych meczy to widziałem. :) Btw. Robinho powinien dodać trochę polotu grze City, a tu dupa. :confused:

K.Jay

AnonimowyPowrot
17-04-2009, 20:41
Po przerwie skomentuje strzał Ronaldo autentyczną wypowiedzią:

"No i po co on strze... JEST, KURWA! JEST!"

Articuno
17-04-2009, 20:55
Dla wąśkiej grupy społecznej interesującej się koszem: ruszyla sprzedaż biletów na Eurobasket: http://www.eventim.pl/portal/pl/szukaj/5181/default.html?search_string=eurobasket (java konieczna)
Posiadam już bilety na final, w ktorym mam nadzieje nie wystąpi coś typu Bulgaria. O biletach na mecze Polaków jeszcze pomyśle.

K.Jay
17-04-2009, 21:09
Skoro jesteśmy przy koszu, to pragnę poinformować, że właśnie ruszają Playoff'y. A już jutro Mavs zagrają z Spurs, Rockets z Trail Blazers, Pistons z Cavs oraz Bulls z Celtics.

K.Jay

Hanndo90
18-04-2009, 15:18
@La Liga
22:00 Recreativo Huelva - Real Madryt
Myśle ,ze Juande Ramos i Blancos Podtrzymią dobrą Passe
i przywiozą Komplet Punktów z Huelvy : )

Nd 17:00 RCDEspanyol de Barcelona - Racing Santander
Bedzie Trudno o 3Pkt ale Pericos nie maja innego wyjścia
do Końca ligi zostało niespełna Kilka Kolejek a punkty uciekają.

@Serie A
Dziś Wielkie Derby Italii !!

Juve - Inter : )

Chociaż wiadomo kto bedzie Mistrzem Włoch, to myśle ,że
mecz Bedze ciekawy : )

Maggic
18-04-2009, 15:59
2009-04-21 Barcelona - Sevilla / Primera Division
2009-04-25 Valencia - Barcelona / Primera Division
2009-04-28 Barcelona - Chelsea / Liga Mistrzów
2009-05-02 Real M. - Barcelona / Primera Division
2009-05-06 Chelsea - Barcelona / Liga Mistrzów
2009-05-09 Barcelona - Villarreal / Primera Division
2009-05-13 Athletic - Barcelona / Finał Copa del Rey

Good Luck & Have Fun

Calen Futh
18-04-2009, 16:12
A kogo obchodzi liga hiszpańska i jakieś śmiechowe derby italii, skoro w Anglii rozgrywany za niespełna 2 i pół godziny będzie półfinał FA Cup ?
................................

Arka_Sath_Wielki
18-04-2009, 16:16
2009-04-21 Barcelona - Sevilla / Primera Division
2009-04-25 Valencia - Barcelona / Primera Division
2009-04-28 Barcelona - Chelsea / Liga Mistrzów
2009-05-02 Real M. - Barcelona / Primera Division
2009-05-06 Chelsea - Barcelona / Liga Mistrzów
2009-05-09 Barcelona - Villarreal / Primera Division
2009-05-13 Athletic - Barcelona / Finał Copa del Rey

Good Luck & Have Fun

No grafik strasznie napięty, chłopaki mogą nie wytrzymać :|

Maggic
18-04-2009, 16:23
No grafik strasznie napięty, chłopaki mogą nie wytrzymać :|

Tym bardziej się cieszę z wypowiedzi Hiddinka... 'Zagramy fizycznie, zabiegamy Barcelone' :P

Arka_Sath_Wielki
18-04-2009, 16:53
Tym bardziej się cieszę z wypowiedzi Hiddinka... 'Zagramy fizycznie, zabiegamy Barcelone' :P
No tylko, z drugiej strony, jak Barca ma piłke, to nie odda jej za free :D

Xendriel
18-04-2009, 16:59
Też mi się wydaje że to Chelsea będzie biegała za piłką, ale jeśli zagrają pressingiem tak jak Lyon u siebie to może być nieciekawie.

PS. Teraz okaże się ile znaczą rotacje Guardioli.

edit. Real też nie ma za ciekawie. Może i mają więcej czasu na odpoczynek, ale pojedynek z Barcą i te trzy wyjazdy to na pewno nie będą łatwe mecze :)
2009.04.21 Primera División - 32. kolejka Real Madryt - Getafe CF
2009.04.26 Primera División - 33. kolejka Sevilla FC - Real Madryt
2009.05.03 Primera División - 34. kolejka Real Madryt - FC Barcelona
2009.05.10 Primera División - 35. kolejka Valencia CF - Real Madryt
2009.05.17 Primera División - 36. kolejka Villarreal CF - Real Madryt

Calen Futh
18-04-2009, 17:05
45' Aston Villa 1 - 0 West Ham U.
45' Middlesbrough 0 - 0 Fulham
45' Portsmouth 0 - 0 Bolton W.
45' Stoke C. 0 - 0 Blackburn R.
45' Sunderland 0 - 0 Hull C.

Nieczęsty to widok.

Faytah
18-04-2009, 19:21
To dopiero za poltorej godziny a mi juz serducho nawala niczym czarne bmw z lysym tegim gosciem w srodku i szeleszczacych spodniach.Tak,wielkimi krokami zbliza sie Derby d'Italia,mecz,ktory zapewni Mediolanczykom mistrzostwo,lub spowoduje ze beda czuli chlodny oddech pilkarzy Starej Damy na swoich plecach.

AnonimowyPowrot
18-04-2009, 19:34
Nieczęsty to widok.

Kiedyś (nie pamiętam dokładnie) bardzo często wyniki w całej lidze kończyły się np. 1:0. Pamiętam nawet, jak mój ojciec często śmiał się, że strasznie mało bramek strzelają w Anglii.

Jedno jest pewne - wtedy już był Ruud xD

K.Jay
18-04-2009, 19:48
A nikt nie ogląda Arsenal - Chelsea?! No co wy... 8o
Wynik to 1:1 (55 minuta)...

K.Jay

Calen Futh
18-04-2009, 20:15
Powiem tylko, że sędzia tego meczu to jakiś debil.

K.Jay
18-04-2009, 20:21
Nasri za Denilsona... Miejmy nadzieję że obraz gry się zmieni po golu Drogby.
@edit
Arsenal - Chelsea 1:2

K.Jay

Calen Futh
18-04-2009, 20:39
I Arsenal poszalał :D

@edit:
"Zagrywał jakby podawał jakieś wykwintne danie w restauracji Pavel Nedved."- nie ma to jak komentarz C+ :D

@edit2: Nudno coś po pierwszej połowie...

Faytah
18-04-2009, 21:46
Ta,strasznie sie nie moglem doczekac meczu a glownym zajeciem w 1polwie jakim sie zajmowalem bylo jedzenie przesolonego popkornu. NO nic trzeba liczyc ze Mou w szatni zmobilizuje inter do wiekszego wisilku,bo jak dla mnie tylko Zanetti i Cesar zagrali swoje.

Arka_Sath_Wielki
18-04-2009, 22:14
Getafe 0-1 Barcelona
Skromne zwycięstwo, a cieszy, bo to kolejne 3 pkt :). Tylko sędziowie pokazali jak się nie sędziuje w tym meczu, nie uznając prawidłowo zdobytej bramki Messiego i odgwizdując spalonego, kiedy go nie było w 2 sytuacjach po których piłkarze Barcy wychodzili na 1vs1.

@edit
Licze dzisiaj na Recreativo. Czuje, że z tego meczu Real przywiezie do stolicy 1 pkt.

Faytah
18-04-2009, 22:17
aaaa kontra z 63 minuty w wykonaniu Interu przepiekna,mokro.pl! Wielki spokoj zachowal Mario przy wykonczeniu :D

Xendriel
18-04-2009, 22:19
Getafe 0-1 Barcelona
Skromne zwycięstwo, a cieszy, bo to kolejne 3 pkt :). Tylko sędziowie pokazali jak się nie sędziuje w tym meczu, nie uznając prawidłowo zdobytej bramki Messiego i odgwizdując spalonego, kiedy go nie było w 2 sytuacjach po których piłkarze Barcy wychodzili na 1vs1.

@edit
Licze dzisiaj na Recreativo. Czuje, że z tego meczu Real przywiezie do stolicy 1 pkt.
Racja, typek pewnie się teraz przebierze i pojedzie sędziować swój Realik. Ironia ofc ;]

Xevez
18-04-2009, 22:25
najbardziej to mnie powaliła kartka dla Alvesa, gdy obrońca Getafe sam poślizgnął się na murawie
szkoda, że henry nie wykorzystał tych sytuacji w pierwszej połowie (albo chociaż jednej), przynajmniej by spokój był potem

K.Jay
18-04-2009, 22:38
Stare przysłowie powiada, że zwycięzców nikt nie sądzi. Ważne że Barca wygrała.

K.Jay

Articuno
18-04-2009, 22:42
Faytah, jaka jest twoja jakze obiektywna ocena meczu? Pytam sie, bo nie ogladalem z przyczyn naukowych.
A Boston przegral pierwszy mecz PO u siebie z Chicago. Widać, że KG to ich lider.
A pan Józef "monarchia" Wojciechowski zwolnil po kilku tyg. Kaczmarka, po 1(! ! !) remisie z funkcji trenera Groclinu. Zakopać ten "klub"...

Dark Sven
18-04-2009, 22:48
Co mówicie, skończą się "Ochy i achy" na temat Fabiańskiego? Oby...

Juve 1 vs 1 Inter

Na remis Milanu można stawiać w ciemno. Ewentualnie z podpórką na Torino.

Faytah
18-04-2009, 22:57
Faytah, jaka jest twoja jakze obiektywna ocena meczu? Pytam sie, bo nie ogladalem z przyczyn naukowych.
A Boston przegral pierwszy mecz PO u siebie z Chicago. Widać, że KG to ich lider.
A pan Józef "monarchia" Wojciechowski zwolnil po kilku tyg. Kaczmarka, po 1(! ! !) remisie z funkcji trenera Groclinu. Zakopać ten "klub"...

Wiec pierwsza polowa dla Juve,chociaz byla strasznie nie mrawa. Druga troche ciekawsza,ze wskazaniem na Inter,jednak wynik wydaje sie byc sprawiedliwy. Sedzia troche dawal ciala,ale do tego sie przyzwyczailismy ogladajac serie a. Ogolem jestem zadowolony z wyniku,jednak sposob w jaki stracilismy bramke byl zalosny,poczulismy sie zbyt pewni siebie.

Articuno
18-04-2009, 23:37
Sedzia troche dawal ciala,

http://www.fotohost.pl/pfiles/17141/sedziafail.jpg no...

A Fabiański beznadziejnie, ogladalem kawalek meczu, zawalil 2 bramki i byl przez caly mecz niepewny. A jego vis a vis tego słabiutko...

Calen Futh
19-04-2009, 11:17
Fatalny wyścig BMW. Jestem ciekawe co się stało, że Robert tak na Trulliego wjechał. bardzo nieładnie to wyglądało. Lenistwo konstruktorów u Saubera...

robek
19-04-2009, 11:19
Robią bolid na 2010 rok.

@2down
to była ironia ^^

Mazur199
19-04-2009, 12:33
Fatalny wyścig BMW. Jestem ciekawe co się stało, że Robert tak na Trulliego wjechał. bardzo nieładnie to wyglądało. Lenistwo konstruktorów u Saubera...

Przed tym ostatnim zakretem jest maly podjazd a co za tym idzie ta chmura deszczu wzbijana przez bolid Trulliego była wyższa i Kubica mial ograniczona widocznosc.Nie zmienia to faktu ze Kubica jechał cienutko,force india było szybsze

Calen Futh
19-04-2009, 12:52
Robią bolid na 2010 rok.

Mhm, a tamten sezon odpuścili, bo robili bolid na ten sezon. I gówno z tego.

Piękny moment podczas długich oklasków przed meczem Tottenham- Newcastle. Szacun naprawdę. Po ładnym meczu Spursi zgarniają trzy punkciki hej!

Skład Manchesteru na półfinał Pucharu Anglii:
--------------- Foster
Rafael----- Ferdinand -----Vidic-----Fabio
Welbeck ------Gibson ------Anderson------ Park
---------- Macheda --------Tevez

Jednym słowem lol.

Hanndo90
19-04-2009, 19:19
Recreativo Huelva 0-1 Real Madryt!!
Wymęczone zycięstwo ale zasłużone kolejne 3pkt
i dalej trzymiemy Dystans! oj bedzie sie działo : )

RCDEspanyol de Barcelona 1-0 Racing Santander!!
Tak Tak Tak!! ważne 3pkt!! dobrze ,że Pericos dali rade i wywalczyli
te punkty napewno sie przydadzą : )

Tottenham 1-0 Newcastle : )

Juve 1-1 Inter - szkoda ,że Inter dał odebrać sobie zwycięstwo ; /

Calen Futh
19-04-2009, 20:10
Skład Manchesteru na półfinał Pucharu Anglii:
--------------- Foster
Rafael----- Ferdinand -----Vidic-----Fabio
Welbeck ------Gibson ------Anderson------ Park
---------- Macheda --------Tevez

Jednym słowem lol.

I Ferguson sam sobie może podziękować za odpadnięcie, wystawiając skład o średniej wieku 23,27. Rok temu też wystawił trzeci skład do Pucharu Ligii bodaj, a później żałował, że nie było potrójnej korony. Ta drużyna to nie była na miarę Evertonu i Everton powinien wygrać już w podstawowym czasie gry.

K.Jay
19-04-2009, 20:12
Manchester United przegrał półfinałowy pojedynek z Evertonem Liverpool. O awansie rozstrzygnęły rzuty karne, wygrane 2:4 przez zespół Moyesa. Bohaterem meczu okazał się były bramkarz Czerwonych Diabłów - Tim Howard.

Man Utd: Foster - R. Da Silva, Ferdinand, Vidic, F. Da Silva (64' Evra) - Welbeck, Gibson, Anderson, Park (67' Scholes) - Tevez, Macheda (90' Berbatow)

Everton: Howard - Hibbert, Jagielka, Lescott, Baines - Osman, Neville, Fellaini (103' Vaughan), Pienaar - Cahill, Saha (70' Rodwell)

Karne:
Cahill – przestrzelił
Berbatow – obroniony
Baines – gol
Ferdinand – obroniony
Neville – gol
Vidic – gol
Vaughan – gol
Anderson – gol
Jagielka – gol

Berbatow & Ferdinand, lucyfery pierdolone...

K.Jay

Straznik Monopolowego
19-04-2009, 20:18
I Arsenal poszalał :D

Ahahahahaha Arsenal przynajmniej przegral z druzyna ktora co roku wystepuje w LM

Calen Futh
19-04-2009, 20:53
No to świetnie. I tyle Arsenalu, że mogą sobie poprzegrywać z innymi. Bo o wygranych nie ma mowy. Kiedy jakieś trofeum wpadło? Hmmm, czekaj czekaj. Czyżby z 6 lat temu? ; )

@up: Rio nawet dobrze strzelił. Jedenastka Berby to jakaś kpina.

Dark Sven
19-04-2009, 22:44
Pippo x3! 222

AnonimowyPowrot
20-04-2009, 15:03
Howard, Neville i Saha - wszystko jasne :D

Fintex
20-04-2009, 20:55
PO się zaczeły. Wczorajszy mecz ORL byl dosc ciekawy... Gorti słabo, ale sporo zasłon robił. Gdyby to zaliczali jako asyssty to kilka by złapał :) game winner Igoudali -miód. Chyba w ogóle kosza nie widział.

a to mozna ogladac ze 100razy:
http://www.youtube.com/watch?v=smOryljEBtk
cóż za ekspresja Gortiego... SVG musiał az go trzymać :D

Szkoda, ze Miami tak beznadziejnie...

a Barca powoli, do przodu, na mistrza La Liga :)

Maggic
21-04-2009, 12:29
Lampard strzelił w tym sezonie 19 goli i zanotował 11 asyst w 49 meczach dla "The Blues". Według statystyków piłkarz wypracował także prawie dwa razy więcej szans bramkowych (131) niż jego vis-a-vis z Liverpoolu, Steven Gerrard (70).

Kurde Lampard nawala jak szalony, zagrał we wszystkich meczach tego sezonu... Dla mnie to jest nie porozumienie że nie został nominowany do walki o nagrodę najlepszego gracza ligi ( o ile pamiętam cały skład MU tam jest i jakoś nie jestem przekonany że wszystkie diabły są tam zasłużenie )

Straznik Monopolowego
21-04-2009, 15:50
Najprawdopodobniej fabian wystapi w pierwszym meczu z MU. Ciekawy jestem czy sie zrechabilituje

K.Jay
21-04-2009, 17:09
PO się zaczeły. Wczorajszy mecz ORL byl dosc ciekawy... Gorti słabo, ale sporo zasłon robił. Gdyby to zaliczali jako asyssty to kilka by złapał :) game winner Igoudali -miód. Chyba w ogóle kosza nie widział.

a to mozna ogladac ze 100razy:
http://www.youtube.com/watch?v=smOryljEBtk
cóż za ekspresja Gortiego... SVG musiał az go trzymać :D
Buzzer Beater Iguodali może nie taki dobry, ale jakże cenny. Imho najlepszy Buzzer Beater miał miejsce w meczu NJN właśnie z 76ers, kiedy to Harris został zablokowany przez Andre, by potem oddać rzut z połowy i trafić. ;)

K.Jay

Calen Futh
21-04-2009, 17:21
Najprawdopodobniej fabian wystapi w pierwszym meczu z MU. Ciekawy jestem czy sie zrechabilituje

Hm, a ja czytałem, że Almunia już wraca na United :s

Fintex
21-04-2009, 19:52
Buzzer Beater Iguodali może nie taki dobry, ale jakże cenny. Imho najlepszy Buzzer Beater miał miejsce w meczu NJN właśnie z 76ers, kiedy to Harris został zablokowany przez Andre, by potem oddać rzut z połowy i trafić. ;)

K.Jay

ta, to akcja sezonu IMO. ale zauważ, że Igoudola praktycznie nie widział kosza ;p

K.Jay
21-04-2009, 20:13
ta, to akcja sezonu IMO. ale zauważ, że Igoudola praktycznie nie widział kosza ;p
A rzut Harrisa to jak wygrana w Totolotka. 8o Btw. Mam nadzieję że Howard i spółka podniosą się po porażce i wygrają kolejne mecze.

K.Jay

Calen Futh
21-04-2009, 22:09
Po pierwszej połowie szlagieru kolejki najlepszej ligi na świecie informuję:
+Świetne tempo
+Niezasłużony wynik
+Benajun bohaterem pierwszych 45 minut
+Biedny, skopany Torres :d
+Howard gwiżdże na korzyść Arsenalu (a raczej nie odgwizduje faulów na Liverpoolu)
+Przyzwoicie gra Fabian. Nawet można powiedzieć, że bardzo dobrze.
+Jak dla mnie Nasri w tym meczu porażka (miał decydujące podanie przy golu, ale reszta to chyba z 6 strat)
+Pierwszy raz w tym sezonie kibicuję Arsenalowi. Jest dobrze.

Hej :)

W tym meczu mam do powiedzenia jedno:
Liiiveeeerpoool!
HOOOOOOOOOOOOOOOOOF THE BALL!!!!!!

Straznik Monopolowego
21-04-2009, 22:35
Jak patrze w ostatnich meczach na gre Silvestra w tym sezonie to sobie mysle ze on jest poprostu szpiegiem z MU ktory ma zadanie jeszcze bardziej zdolowac Arsenal

Pierwszej polowy nie ogladalem ale jak widze 10 min drugiej to jest poprostu masakra

Calen Futh
21-04-2009, 22:49
To się rusek rozbrykał...

Jestem zszokowany pozytywnie ;d

Calen Futh
21-04-2009, 22:49
Aaaaarszaaaaaaaaaaawiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Straznik Monopolowego
21-04-2009, 22:50
nawet jezeli Arsenal dzisiaj przegra to ciekawy jestem gdzie sa teraz znawcy ktorzy twierdzili ze tylko debile by zaplacili 15mln za " pilkarza ktory zagral dobre 3 mecze"

3:3 I znowu swietna interwencja Silvestra. Fabian tez pokazuje po raz kolejny ze nie dorosl jeszcze do gry w PL

Aha a co do stronniczego sedziowania to chcialbym tylko stwierdzic ze przy bramce Bendtnera nie bylo spalonego

Calen Futh
21-04-2009, 23:00
Na kilka kolejek przed końcem odważę się stwierdzić, że właśnie miał/ma miejsce mecz sezonu.

Zaciętość większa niż na wielu debrach.

Gierubesoen
21-04-2009, 23:02
Kyrieleison, co tam się dzieje...:confused:

Fabiański prawie bezbłędny do 56. minuty, potem coś się popsuło...

@edit
Arszawin, rotfl!

@edit2
Benayoun, rotfl! 4:4...

Straznik Monopolowego
21-04-2009, 23:10
Jezu to jest lepsze niz ten mecz z Chelsea z Liver

Exodus
21-04-2009, 23:12
Mi sie zdawalo, ze Arshawin tylko na Euro08 tak szalal, a normalnie jest 'tylko' dobrym graczem, ale widze ze chyba jednak sie mylilem:D W sumie sie ciesze, ze Arsenal wygral, szkoda ze Fabianski i tak raczej nie ma szans na dluzsze pozostanie w skladzie. Co prawda meczu nie ogladalem, ale z relacji live wynika, ze nie zbyt pomaga druzynie xdd

@4:4 rotfl

Kele
21-04-2009, 23:15
Ale masakryczny mecz...

Gierubesoen
Arsenal wygral

eee tam :D

@4:4 rotfl

ops, nie zauważyłem ;d

Calen Futh
Piłkarski orgazm.

Straznik Monopolowego
21-04-2009, 23:18
Kto nie widzial tego meczu niech zaluje bo naprawde WIELE stracil

Hanndo90
21-04-2009, 23:19
co za Mecz na Santiago Bernabeu!!!
12' Soldado praktycznia cała pierwsza połowa w d@#%e! 0-1
45' HIGUAINNNNN 1-1
83' Albin 1-2
85' GUTIII! Piekna branka z rzutu Wolnego : D 2-2
Karny dla Getafe!! ale Iker to Iker ;) Broni Karnego
i gramy dalej kiedy już myślałem ,że bedzie podział
punktów na Bernabeu i sprawa o Mistrzostwie sie
zesprała!
92' HIGUAINNN 3-2 Piekna Bramka w okienko : D
i dziekuje do widzenia! Madryt dalej w grze :D
To sie nazywa gra do końca : D
I jak tu nie Kochać piłki!

Real Madryt 3-2 Getafe

iHala Madrid!

Hanndo90
21-04-2009, 23:20
Sorka Double .

Calen Futh
21-04-2009, 23:20
45' HIGUAINNNNN 1-1
83' Albin 1-2
zesprała!
I jak tu nie Kochać piłke!

Real Madryt 3-2 Getafe

iHala Madrid!

Ej, nie teraz :s Teraz jest czas na podniecanie się tym co było na Anfield :(

Articuno
21-04-2009, 23:25
Takowy mecz widzialem juz we wtorek, hokej.
A Real no szacunek.

Gierubesoen
21-04-2009, 23:28
45' HIGUAINNNNN 1-1
83' Albin 1-2
zesprała!

Real Madryt 3-2 Getafe

iHala Madrid!

A kogo to obchodzi, mecz na Anfield >>>>>> real : D

Aż się spociłem...

Kele
21-04-2009, 23:31
Tak grają angielskie kluby :] Taki spektakl zrobili piłkarze Arsenalu i Liverpoolu, że głowa mała. Arszawin chyba mecz życia zagrał ;D

Hanndo90
21-04-2009, 23:34
nie każdy lubi Anfield xD
szkoda ,że Liver nie wygrał jeszcze by byla szansa
dogonic MU a tak to chyba posprzątane?!

chyba nie musze przypominać co bedzie 2-go Maja?!

Calen Futh
21-04-2009, 23:35
4:4
Cudowny mecz!

Hanndo90
21-04-2009, 23:41
3-2
Piękne spotkanie : )

Straznik Monopolowego
21-04-2009, 23:44
Na spokojnie mozna podsumowac mecz
4:4 to wynik imo sprawiedliwy bo chociaz Liver mial straszna przewage to nie wygrywa sie meczy rozdajac takie prezenty. Slabe sedziowanie Webba ktory z niewiadomych powodow doliczyl 6 min bo mojim zdaniem o ile nie ma zadnych zadym itp. to max w meczu powinny byc 4min doliczone. Do tego bramka Bendtnera nieslusznie nieuznana. Niby sie ciesze z tego wyniku ale niedosyt jest straszny chociaz Arsenal w lidze juz o nic nie walczy. W tym meczu zdecydowanie bylo widoczne brak Adeby i Gallasa, bo Bendtner i Silvestre grali fatalne zawody

Fabian- Nie ogladalem pierwszej polowy w ktorej podobno gral swietnie ale w drugiej niczym sie nie popisal i mogl lepiej sie przy 2 bramkach zachowac

Silvestre- Fatalny mecz tak jak zawsze mam nadzieje ze po sezonie rozwiaza z nim kontrakt i kupia Zapate albo jakiegos innego dobre obronce

Sagna- Niezbyt dobry mecz jedna bramka stracona po jego fatalnym wybiciu zreszta Sagna w tym sezonie wogle bez formy jest

Cesc- W drugiej polowie wogle nie widoczny

Bendtner- Slaby mecz gdy mial pilke zachowywal sie jakby nie wiedzial co z nia zrobic

Arshavin- Klasa sama w sobie poprostu boski mecz. Zachowywal sie jak rasowy snajper wykorzystujac kazde zawachanie obrony rywala

Walcott- Jeden dobry rajd po ktorym padla bramka

Gibbs- Jak na swoj wiek zagral bardzo dobrze. Zdecydowanie najlepszy obronca w Arsenalu dzisiejszego dnia

Nasri- Nic ciekawego oprocz pierwszej akcji bramkowej nie pokazal

Exodus
21-04-2009, 23:48
No mecz na Anfield wazny, ale i tak mecze Galacticos sa najwazniejsze :PP Druzyny angielskie nie maja jeszcze takiej historii i renomy co Real czy Barca, wiec sie nie zgodze, ze nikogo nie obchodzi mecz Realu.

Kele
21-04-2009, 23:52
Druzyny angielskie nie maja takiej historii i renomy ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDD
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hanndo90
22-04-2009, 00:24
Jasne ,że nie B)

Maggic
22-04-2009, 00:28
Ja zdecydowałem się na oglądanie Realu... I choć na Anfield było zapewne goręcej, to na Santiago też zostały rozegrane kapitalne zawody ;] Brawo Iker.

Xevez
22-04-2009, 00:33
Co do realu - z jednej strony szkoda trochę, że tak się skończyło, bo mogło być zupełnie inaczej, no ale z drugiej strony zapowiada się niezła walka o mistrza : )

Arka_Sath_Wielki
22-04-2009, 09:31
chyba nie musze przypominać co bedzie 2-go Maja?!

No chyba nie xD już zbieramy ekipe na meczyk ^^

@edit
Przed telewizorem oczywiście :(

Dark Sven
22-04-2009, 12:28
45' HIGUAINNNNN 1-1
83' Albin 1-2
zesprała!
To sie nazywa gra do końca : D

Real Madryt 3-2 Getafe

iHala Madrid!
Kpiny sobie urządzasz? Getafe się podłożyło. A Pepe to taki sam popierdol jak Materazzi.

Exodus
22-04-2009, 12:37
Tak podlozylo sie pewnie... Co do Pepe ciezka sprawa, 1 kopniecie nie bylo celowe, co do 2giego to nie wiem, w sumie go tylko musnal lekko, ale liczy sie zamiar

Pix888
22-04-2009, 13:57
Kpiny sobie urządzasz? Getafe się podłożyło. A Pepe to taki sam popierdol jak Materazzi.

Słuchaj malutki Real Madryt NIGDY nie został skazany jakimiś ujemnymi pktami, ani nie był zagrożony degradacją z tego tytuły, że ustawiał mecze. Ac Milan jako chyba jedyny klub wjebany w aferę Calcio nie został zdegradowany. Pewnie to przez Silvio B.
Nie napisałbym tego tekstu gdyby nie twoje co tu dużo mówic...pierdoleni*.
Co do Pepe-nie lubię go zbytnio ale. Najpierw położył rękę na zawodniku Getafe, zobaczył , że przewraca się jakby jebnął go piorun, wkurzył się sprzedał mu kopa jak bezmózg, drugiego kopa sprzedał mu w koszulkę , może lekko masując przy tym plecy.
Zdecydowanie mam do niego większe pretensje, że kiedyś w meczu towarzyskim opluł przeciwnika.
Tacy zawodnicy zdarzają się w piłce. Ja mam nadzieję, że Pepe zdarzyło się takie coś ostatni raz. Jeśli nie tylko utwierdzi mnie w przekonaniu, że właściwie niczym nie różni się chociażby od Samuela Eto.

Arka_Sath_Wielki
22-04-2009, 14:13
Getafe sie podłożyło? Nie popadajmy w paranoje. Real wygrał, ale Barca ciągle prowadzi, jeśli wygra wszystkie mecze i tak będzie mistrzem. Wystarczy, że zrobi swoje, a Realowi się mogą wszyscy podkładać. A Pepe to w ogóle gość, do którego już wcale nie mam szacunku. Tu sytuacja gdyby ktoś nie widział:

http://www.youtube.com/watch?v=Sdr9130iCEw

Dark Sven
22-04-2009, 14:39
Słuchaj malutki Real Madryt NIGDY nie został skazany jakimiś ujemnymi pktami, ani nie był zagrożony degradacją z tego tytuły, że ustawiał mecze. Ac Milan jako chyba jedyny klub wjebany w aferę Calcio nie został zdegradowany. Pewnie to przez Silvio B.
Nie napisałbym tego tekstu gdyby nie twoje co tu dużo mówic...pierdoleni*.

Przypomnę Ci tylko, Malutki, że Milanowi NIC nie udowodniono.

Karny to żart. Strzelec mógł się chociaz postarać, żeby to jakoś wyglądało. Przy drugim golu Higuaina też obrońcy specjalnie nie wojcowali.

Co do Calciopoli, to chuja wiesz. Reggina została zdegradowana? A Lazio? A Fiorentina, która koniec końców została uniewinniona, jednak wyrok pozstał? Też Silvio?

Arka_Sath_Wielki
22-04-2009, 15:27
Robben nie zagra w GD xD Pepe prawdopodobnie też :) ale to wszystko się dobrze układa, aż za dobrze :)

Straznik Monopolowego
22-04-2009, 15:45
Przypomnę Ci tylko, Malutki, że Milanowi NIC nie udowodniono.

Karny to żart. Strzelec mógł się chociaz postarać, żeby to jakoś wyglądało. Przy drugim golu Higuaina też obrońcy specjalnie nie wojcowali.

AHAHAAHAHAHAHAHAHA

Nie placz to ze twoj Wielki Milan nie gra w LM i tylko mecze kupowac potrafi to nie znaczy ze wszyscy tak robia

Z tego co pamietam to z Bayernem symatyzowales i z tej strony tez nie masz wielkiego powodu do dumy a wiec siedz cicho

Thomisson
22-04-2009, 17:00
AHAHAAHAHAHAHAHAHA

Nie placz to ze twoj Wielki Milan nie gra w LM i tylko mecze kupowac potrafi to nie znaczy ze wszyscy tak robia

Z tego co pamietam to z Bayernem symatyzowales i z tej strony tez nie masz wielkiego powodu do dumy a wiec siedz cicho

I co, bo jego zespołowi nie idzie dobrze to ma się nie odzywać? To Ty powinieneś siedzieć cicho od 2004 r.

Dark Sven
22-04-2009, 17:09

Że niby kurwa co robilem?

Pix888
22-04-2009, 17:14
I co, bo jego zespołowi nie idzie dobrze to ma się nie odzywać? To Ty powinieneś siedzieć cicho od 2004 r.
Powinien przestac pieprzyc głupoty. Ja wiem, że wydaje ci się to trudne. Ale to jest możliwe. Pisac, że ktoś się podkłada będąc jednocześnie kibicem klubu, który został ukarany za ustawianie meczów to maxymalna porażka i żal.
Widac ,że Dark Sven to dziecko, nawet kibice Barsy w tym temacie wykazali się większym szacunkiem.
Milanowi nic nie udowodnili, ale zabrali pkty na starcie....rotfl.

Dark Sven
22-04-2009, 17:26
Fiorentinie też zabrali...
No oczywiście dla Ciebie to, że strzał z karnego ledwo co doleciał do bramki to normalka. Jeszcze głupi sędzia dał kartke Pepe. Powinien mu order dać.

Uspokój się, bo się oślinisz, synku.

Straznik Monopolowego
22-04-2009, 17:31

A no tak bo przeciez MU odnioslo sukces w pojedynku z np. druzynami z Liverpoolu

Calen Futh
22-04-2009, 17:56
No oczywiście dla Ciebie to, że strzał z karnego ledwo co doleciał do bramki to normalka. Jeszcze głupi sędzia dał kartke Pepe. Powinien mu order dać.

Popatrz na karnego Berbatova w FA Cup - United też się podłożylo ?

Thomisson
22-04-2009, 20:39
A no tak bo przeciez MU odnioslo sukces w pojedynku z np. druzynami z Liverpoolu

Liczy się pozycja na koniec sezonu, a nie pojedyńcze mecze.

Pix888
22-04-2009, 21:03
Fiorentinie też zabrali...

Uspokój się, bo się oślinisz, synku.

No ilu było cwaniaków, strzelających leciutko w środek bramki? Wielu ale nie wszystkim się udało. Wszyscy zapewne się podłożyli.
Dziwny masz zwyczaj mówic do starszych od siebie synku.
Brak pokory, brak szacunku, niestety jesteś niewychowany.

Dark Sven
22-04-2009, 21:24
Taaaak, Getafe ma szanse na wygranie meczu z wielkim Realem, piłkarz ma przed sobą jednego z najlepszych bramkarzy na świecie i strzela tak, że piłka ledwo dolatuje do bramki. Toć Iker mógłby się położyć, wstać i to chwycić.

Do czego do doszło, żeby pixik szacunku się domagał ; s...

Maggic
22-04-2009, 21:43
Po 20minutach meczu z Evertonem, jestem zdania że jeżeli Chelsea wyjdzie z takim nastawieniem na Barce, i tak będzie cisnąć od samego początku... to szanse oceniał bym nawet 70do30 na Chelsea... kapitalna dyspozycja.

AnonimowyPowrot
22-04-2009, 22:29
Popatrz na karnego Berbatova w FA Cup - United też się podłożylo ?

Dlaczego za ten post użytkownik otrzymał ostrzeżenie?

@Topic

Kolejny dobry mecz Andersona, a kiedyś Yoh miał o nim coś do powiedzenia...
Anderson > Denilson

Xevez
22-04-2009, 22:37
Po 20minutach meczu z Evertonem, jestem zdania że jeżeli Chelsea wyjdzie z takim nastawieniem na Barce, i tak będzie cisnąć od samego początku... to szanse oceniał bym nawet 70do30 na Chelsea... kapitalna dyspozycja.

a po 15 minutach Barca-Sevilla 2:0 już (w dodatku bez Messiego);)

Chelsea 0 - 0 Everton
no, jeżeli tak ma wyglądać Chelsea w meczu z Barcą, to też raczej jestem spokojny;d
4:0 już:]

Arka_Sath_Wielki
22-04-2009, 23:19
a po 15 minutach Barca-Sevilla 2:0 już (w dodatku bez Messiego);)

Chelsea 0 - 0 Everton
no, jeżeli tak ma wyglądać Chelsea w meczu z Barcą, to też raczej jestem spokojny;d

Chciałem napisać to samo xD, szanse Chelsea zmalały do 45%

Exodus
22-04-2009, 23:24
Taaaak, Getafe ma szanse na wygranie meczu z wielkim Realem, piłkarz ma przed sobą jednego z najlepszych bramkarzy na świecie i strzela tak, że piłka ledwo dolatuje do bramki. Toć Iker mógłby się położyć, wstać i to chwycić.

Do czego do doszło, żeby pixik szacunku się domagał ; s...

No i co z tego, nie wyszedl mu strzal, pewnie chcial strzelic techniczne, zeby nie przestrzelic. Co tak na sile szukasz jakis machlojek w Realu. Naprawde lepiej sie zajmij swoim Milanem i Berlusconim, bez ktorego teraz pewnie by gral o utrzymanie w Serie B.

Maggic
22-04-2009, 23:37
Chciałem napisać to samo xD, szanse Chelsea zmalały do 45%

Ojeju jeju ^^,

Xendriel
23-04-2009, 00:20
http://www.youtube.com/watch?v=ExmTpuPctIY&feature=related Na tym filmiku widać że Pepe jeszcze uderzył w twarz jednego z zawodników Getafe.

btw. Iniesta, Eto'o, Xavi, Henry :) Jednak po tym meczu utwierdziłem się w przekonaniu że Barcelona to nie miejsce dla Hleba.

EDIT. Szkoda że nie oglądałem Realu bo jak widać nie tylko Pepe pokazał klasę http://www.youtube.com/watch?v=oRBhsQQxPpo

Xevez
23-04-2009, 00:27
Iniesta geniusz - to, co on dzisiaj robił, przechodzi ludzkie pojęcie...

P0nury
23-04-2009, 01:26
Exodus, Pix888 - chciałbym zobaczyć wasze miny, gdyby to was ktoś tak 'ledwo drasnął' korkami.

K.Jay
23-04-2009, 16:52
Pepe i Marcelo to bym wy*ebał z Realu. Po co im terroryści w składzie... :S

K.Jay

Hanndo90
23-04-2009, 23:02
hehe Pepe to powienien w K1 wystepywać xD
Mimo ,ze jest Blancos to nigdy nie mialem do niego
Przekonania. 30mln?! nie jest wart nawet 1/3 tej sumy ; /

Ale to nic!!

Sporting Gijon 0-3 RCDEspanyol de Barcelona!!!!
jeeeee!! jeszcze troszeczke!! Pericos wrescie sie obudzili?!
lepiej później niż wcale ;)

Gierubesoen
23-04-2009, 23:06
hehe Pepe to powienien w K1 wystepywać xD

O tak, chętnie bym zobaczył jak profesjonaliści masakrują mu twarz

Hanndo90
23-04-2009, 23:12
O tak, chętnie bym zobaczył jak profesjonaliści masakrują mu twarz

nie nie nie PEPE by dał rade dwa kopy na plery i posprzątane : )

Gierubesoen
23-04-2009, 23:13
nie nie nie PEPE by dał rade dwa kopy na plery i posprzątane : )

Pod warunkiem że trafi w te plecy, a z tym ciężko może być : D

Fintex
23-04-2009, 23:53
btw. Iniesta, Eto'o, Xavi, Henry :) Jednak po tym meczu utwierdziłem się w przekonaniu że Barcelona to nie miejsce dla Hleba.

Aż tak źle grał? pytam bo niestety nie oglądałem meczu :/

Xendriel
24-04-2009, 12:06
Spowalniał akcję i wogóle wydaje mi się że nie rozumie filozofii gry Barcelony. Być może potrzebuje więcej czasu na aklimatyzację jak Henry, jednak moim zdaniem klub powinien go sprzedać a w jego miejsce wprowadzić jakiegoś młodzika.

Maggic
24-04-2009, 13:37
Ballack: Pominięcie Lampsa to jakiś żart

Michael Ballack jest zszokowany, że jego klubowy kolega, Frank Lampard nie znalazł się na liście nominowanych do nagrody Zawodnika Roku PFA.

Wyniki poznamy w najbliższą niedzielę, a zwycięzcą zostanie ktoś z grona: Nemanja Vidic, Ryan Giggs, Rio Ferdinand, Edwin van der Sar, Cristiano Ronaldo (wszyscy Manchester United) lub Steven Gerrard (Liverpool).

Ballack uważa jednak, że powyższa lista to nieporozumienie - zabrakło w niej nazwiska pomocnika Chelsea, Franka Lamparda

"Frank gra w tym sezonie na stałym, wysokim poziomie." rozpoczął Niemiec.

"Nie wiem z jakich przyczyn został pominięty, ale wszyscy w naszym zespole wiedzą jak świetnym jest zawodnikiem i to jest najważniejsze."

"Z Frankiem gra się bardzo łatwo, ponieważ to wspaniały zawodnik. Wie jak ustawiam się ja czy Michael [Essien]."

"Gram odrobinę za nim, nie trzeba mu jednak mówić co robić. Zawsze podejmuje słuszne decyzje."

"Bez wątpienia jest jednym z najlepszych graczy świata i nie wydaje mi się, żeby Premier League mogła pochwalić się wielu podobnymi do niego piłkarzami."

domnieman ciag dalszy huuhee... irytuje mnie to troche xD

K.Jay
24-04-2009, 18:28
"Frank gra w tym sezonie na stałym, wysokim poziomie." rozpoczął Niemiec.

"Nie wiem z jakich przyczyn został pominięty, ale wszyscy w naszym zespole wiedzą jak świetnym jest zawodnikiem i to jest najważniejsze."
Z wypowiedzi Ballacka można wywnioskować, że Lampard tylko w Chelsea jest doceniany i jak widać to nie jest w tym przypadku najważniejsze. I skoro gra na stałym poziomie, to czy nie powinien czasem grać na wyższym poziomie?

K.Jay

Xevez
24-04-2009, 20:31
Z wypowiedzi Ballacka można wywnioskować, że Lampard tylko w Chelsea jest doceniany i jak widać to nie jest w tym przypadku najważniejsze. I skoro gra na stałym poziomie, to czy nie powinien czasem grać na wyższym poziomie?

K.Jay

ale ten stały poziom jest już usytuowany na tyle wysoko, że mało który piłkarz może go przełamać

Arka_Sath_Wielki
24-04-2009, 23:11
Pepe zawieszony na 10 spotkań!! Nie zagra do końca sezonu i początku następnego! dobrze mu tak!

K.Jay
25-04-2009, 09:29
ale ten stały poziom jest już usytuowany na tyle wysoko, że mało który piłkarz może go przełamać
Ale jak widać, to nie wystarcza.
@topic
Pepe pwnt.

K.Jay

Arnisan
25-04-2009, 13:55
Nie wiem czy ktos sie orientuje w snookerze, ale O'Sullivan przegral z Allenem... to chyba jest najwieksza niespodzianka turnieju poki co.

Maggic
25-04-2009, 14:01
Jezu śniło mi się 20 minut meczu Barcy z Chelsea uhauhaha ; DD

Najlepsze jest to że jak Barca strzelała bramki, na tablicy wyników było np Chelsea 0-1 Barca tak jak by grali na SB. :D

0-1 Nie wiem Kto
1-1 Drogba
1-2 Messi
2-2 Drogba

uhauhauha ;D ja chce już wtorek ; (

Arka_Sath_Wielki
25-04-2009, 16:45
Nie wiem czy ktos sie orientuje w snookerze, ale O'Sullivan przegral z Allenem... to chyba jest najwieksza niespodzianka turnieju poki co.

Ding też wczoraj przegrał :P to też niespodzianka :)

Arnisan
25-04-2009, 17:50
No nie wiem czy przegrana z Hendrym to taka niespodzianka...już ma lata świetności za sobą, ale dalej jest bardzo dobrym snookerzystą.

Thomisson
25-04-2009, 20:27
To co się dzieje na Old Trafford to przechodzi ludzkie pojęcie :D ^^