Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe
http://cache.gettyimages.com/xc/76905898.jpg?v=1&c=NewsMaker&k=2&d=17A4AD9FDB9CF193861A1C1D75ABE90BE4DA508ECAD431CD
http://cache.gettyimages.com/xc/76905848.jpg?v=1&c=NewsMaker&k=2&d=17A4AD9FDB9CF193861A1C1D75ABE90BBD1E24C84AF025CB
http://cache.gettyimages.com/xc/76905907.jpg?v=1&c=NewsMaker&k=2&d=17A4AD9FDB9CF193861A1C1D75ABE90B13952A1DC48DA409
http://cache.gettyimages.com/xc/76906508.jpg?v=1&c=NewsMaker&k=2&d=17A4AD9FDB9CF193861A1C1D75ABE90B5B24F7579D7CC4C3
http://cache.gettyimages.com/xc/76905988.jpg?v=1&c=NewsMaker&k=2&d=17A4AD9FDB9CF193861A1C1D75ABE90B0A090F314761CAB5
Kilka zdjęć z protestu...
Dark Sven
21-09-2007, 20:23
Coś czuje, że jeżeli Jose szybko nie wróci, to Chelsea nie będzie się w tym roku liczyć.
Yoh Asakura
21-09-2007, 21:10
@Maggic:
Te parę osób na zdjęciu trzymających dwa transparenty nazywasz protestem ? Bo sam przyznasz, że na tych zdjęciach tłumów to raczej nie ma...
Ancient900
21-09-2007, 21:41
Nie wyobrażam sobie klubu tak naszpikowanego gwiazdami i bogatego bez Mourinho. On po prostu tam pasuje xd
1:0 w setach Polska vs. Hiszpania w siatkówce kobiet... goł goł dziewczyny ;]
BlueMaster
21-09-2007, 21:44
Nie wyobrażam sobie klubu tak naszpikowanego gwiazdami i bogatego bez Mourinho. On po prostu tam pasuje xd
1:0 w setach Polska vs. Hiszpania w siatkówce kobiet... goł goł dziewczyny ;]
ładnie tak patrzeć na laseczki ? ;)
Ancient900
21-09-2007, 21:57
ładnie tak patrzeć na laseczki ? ;)
To znak, że wszystko ze mną w porządku jest xd
Hellraiser
21-09-2007, 23:16
Kolporter Korona - Legia Warszawa 1:0
1:0 Bonin (2. z podania Ediego).
Muahaha?
Ja chce w niedziele taki wynik dla Helzeji,.. :P
@Maggic:
Te parę osób na zdjęciu trzymających dwa transparenty nazywasz protestem ? Bo sam przyznasz, że na tych zdjęciach tłumów to raczej nie ma...
Tylko tyle zdjęć mam nie wiem może było o wiele więcej ludzi...
Yoh Asakura
22-09-2007, 01:04
Tylko tyle zdjęć mam nie wiem może było o wiele więcej ludzi...
Kończy się kasa, nie ma sezonowców. Widać, że Chelsea ma coraz mniej kibiców, a odejście Mourinho i zakręcenie kurka z kasą tylko zmniejszy ich liczbę. Ale ludzie nigdy nie zrozumieją, że kluby "prowadzone" przez bogatego biznesmena nie będą długo egzystować...
Kibic obecny na meczu Korona Kielce - Legia Warszawa został po wyjściu ze stadionu śmiertelnie godzony nożem - poinformowała telewizja TVN24.
Do bójki doszło krótko przed północą. W jej wyniku raniony nożem został 22-letni mężczyzna, który później zmarł.
Boże co za świat...nie można "bez strachu" meczu obejrzeć bo znajdzie ci się jeden czy dwóch psychopatów i cię zabiją... Żal faceta :/
Calen Futh
22-09-2007, 14:43
@up: Dlaczego mnie to nie dziwi? Sam nie wiem. Zabić kogoś za poglądy związane z footballem- trzeba być cholernie ułomnym ;<
Hellraiser
22-09-2007, 14:46
Kibic obecny na meczu Korona Kielce - Legia Warszawa został po wyjściu ze stadionu śmiertelnie godzony nożem - poinformowała telewizja TVN24.
Do bójki doszło krótko przed północą. W jej wyniku raniony nożem został 22-letni mężczyzna, który później zmarł.
Boże co za świat...nie można "bez strachu" meczu obejrzeć bo znajdzie ci się jeden czy dwóch psychopatów i cię zabiją... Żal faceta :/
Polska to poganie w kibicowaniu, wole kibicowaĆ po angielsku bez opraw lecz pijąc piwo alkoholowe lub nie i jeść kiełbase, czy sandwiche i jest bezpieczniej niż,.. w0w ale zajebiście ułożyli "Witamy w Piekle" z flar, i po meczu paść,.. lol
Podobno samochód z którego wybiegł morderca był na krakowskich rejestracjach. Ciekawe, czy się dowiemy prawdy kto, co, jak i dlaczego ?
Dzisiaj Barcelona - Sevilla, zapowiada się ciekawy mecz, tak samo jak jutro Man Utd - Chelsea. Na przekór stawiam obie 2, Sevilla chce się zrewanżować za porażkę z Arsenalem, a Barca to nie jest wcale taki mocny zespół, ze słabiutkim Lyonem to może i wygrali zobaczymy jak teraz. Chelsea jest w kryzysie, ale również Manchester jeszcze nie złapał właściwej formy.
Hellraiser
22-09-2007, 16:02
Podobno samochód z którego wybiegł morderca był na krakowskich rejestracjach. Ciekawe, czy się dowiemy prawdy kto, co, jak i dlaczego ?
Dzisiaj Barcelona - Sevilla, zapowiada się ciekawy mecz, tak samo jak jutro Man Utd - Chelsea. Na przekór stawiam obie 2, Sevilla chce się zrewanżować za porażkę z Arsenalem, a Barca to nie jest wcale taki mocny zespół, ze słabiutkim Lyonem to może i wygrali zobaczymy jak teraz. Chelsea jest w kryzysie, ale również Manchester jeszcze nie złapał właściwej formy.
No, proszę typujesz tak jak ja w tych meczach :D
Yoh Asakura
22-09-2007, 16:44
Dzisiaj Arsenal - Derby. Po tym co Derby zrobiło z Newcastle nie będę mówił, że Arsenal zrobi sieczkę z "Baranów", bo im też może się noga powinąć ;d
Hellraiser
22-09-2007, 17:00
Dzisiaj Arsenal - Derby. Po tym co Derby zrobiło z Newcastle nie będę mówił, że Arsenal zrobi sieczkę z "Baranów", bo im też może się noga powinąć ;d
Czekałem na ten mecz cały dzień bo Bundesliga już mnie nudzi, podczas czekania wyzywałem dziewczyne, kumpli, wskrzesiłem Łazarza, i posłuchałem HHC, i zaraz czuje że Fabregas, Adebayor i reszta ekipy, rozklepie tych janków.
Nie bierzcie sobie tego do siebie. :p
Yoh Asakura
22-09-2007, 19:15
O ile dobrze wyczytałem, to Derby uległo Arsenalowi 5-0. Hat-trick Adebayora, gol Cesca i Diaby'ego. No, no, jeśli tak będzie wyglądać reszta naszych meczy, to śmiało mogę powiedzieć, że mamy duże szansę ugrać jakieś znaczące trofeum.
Calen Futh
22-09-2007, 21:29
Yoh, powiedz mi proszę, czemu van Persie nie gral dzisiaj ? Jakaś kontuzja czy jak ? (bo nie wiem co robić w fantasy premierleague)
Yoh Asakura
22-09-2007, 21:52
Yoh, powiedz mi proszę, czemu van Persie nie gral dzisiaj ? Jakaś kontuzja czy jak ? (bo nie wiem co robić w fantasy premierleague)
Robin grał praktycznie we wszystkich meczach, więc Boss uznał, że należy mu się odpoczynek. I nie martw się, nie ma żadnej kontuzji. Chociaż to trochę śmieszne, bo po meczu z Sevillą van Persie apelował do Wengera by ten na razie nie zmieniał wyjściowej jedenastki ;)
@Edit:
Piłkarze AC Milan zremisowali 1:1 (1:0) z Parma FC w spotkaniu 4. kolejki włoskiej Serie A. Dla tegorocznych triumfatorów Ligi Mistrzów to trzeci kolejny remis w meczu ligowym.
Drużyna Carlo Ancelottiego objęła prowadzenie w 44. minucie po bramce Clarence'a Seedorfa. W 73. minucie wyrównał Andrea Pisanu. Goście wywieźli z San Siro punkt po raz pierwszy od sześciu lat.
Cześć, Sven ^^
Hellraiser
23-09-2007, 15:38
Ostatnio widze że SopCast z meczami Ligi Angielskiej po prostu ssie. Nie wiem jak u was.
Doom Terror
23-09-2007, 18:44
oi Inter tez remisuje ... z tym ze 2;2 ... Juve-Roma tez remis ;p porabana kolejka i tyle
Yoh Asakura
23-09-2007, 18:56
Ostatnio widze że SopCast z meczami Ligi Angielskiej po prostu ssie. Nie wiem jak u was.
Same here. Chyba czas wymienić kablówkę na Cyfrę + albo eNkę. Ciekawe tylko czy reszta domowników sypnie groszem na tę inwestycję ;d
Thomisson
23-09-2007, 19:10
Do przerwy 1:0 dla MU
Piękna wrzutka Giggsa i szczupak Teveza ;)
Hellraiser
23-09-2007, 19:11
Same here. Chyba czas wymienić kablówkę na Cyfrę + albo eNkę. Ciekawe tylko czy reszta domowników sypnie groszem na tę inwestycję ;d
Jeśli e"n"ka to tutaj jest LM, Carlin Cup, Bundesliga, Liga Argentyńska, Brazylijska za rok ma być Polska, tzw walcza o nią, lecz Angielskiej nie ma.
Jesli chodzi o Cyfre+ jest dla mnie bardzo sztuczną platformą, oglądalem kiedyś mecze u kumpla i jakoś tak dziwnie, ale jest Liga Angielska.
Jak chcesz zlookać o co kebab więcej o e"n'ce to wejdż sobie na http://nhdtv.pl/forum/
@Premier League
Everton bez Artety jest żałosny.
Jesli chodzi o Cyfre+ jest dla mnie bardzo sztuczną platformą, oglądalem kiedyś mecze u kumpla i jakoś tak dziwnie, ale jest Liga Angielska.
Co jest sztucznego w Cyfrze? Ponadto są na niej jeszcze Liga Hiszpańska, Francuska, Włoska i Polska.
Saha = Zajebisty Aktor
btw nie oszukując się, to sędzie w tym meczu od*******a manianę...Z tym karnym to myślałem że z krzesła spadnę. Mourinho by go zjadł na śniadan
@down: wiesz manchester z tak słabo dysponowaną chelsea która w dodatku w 10 grała wygrał tylko 1:0...tego karnego nie licze bo sędzia bryli nie ubrał xDddd a Saha u kogo lekcje aktorstwa bierze?? bo chyba też się zapisze : D
Calen Futh
23-09-2007, 20:09
@up: Chelsea nie zasłużyła w tym meczu nawet na 1 punkt. Glory glory Manyoo ;*
@edit: Obie druzyny zaczeły mecz w 11tkę. To, że dostał koleś kartkę to jego sprawa. A to, że Chelsea słabo dysponowana to się zgodzę, jednak Manchester też w pełnej dyspozycji nie ma. Cieszę się z 3 punktów bardzo i C'ya w rundzie rewanżowej :)
Thomisson
23-09-2007, 20:19
Smerfy bez swojego Gargamela przegrały.
Maggic:
A czy przypadkiem nie przez sędziego Chelsea nie miała w ogóle okazji na gola? Mniejszą liczbę strzałów też wypaczył sędzia? Ciekawe....
Hellraiser
23-09-2007, 23:49
lol1337!
Do Michniewicza dzwonili z Bukaresztu czy nie poprowadziłby Steauy,.. lol
@Premier~
Tak jak Everton bez Artety jest żałosny, tak samo Helzeja bez Lamparda. Taktyka Beniteza jest też kompletnie bez jaj,..
Hellraiser
23-09-2007, 23:51
nevermind.
Articuno
23-09-2007, 23:52
lol1337!
Do Michniewicza dzwonili z Bukaresztu czy nie poprowadziłby Steauy,.. lol
ale po co im trener? Przecież u nich to prezes ustala skład. Patrz: Golański i ten drugi. Bo niby czemu odszedł Hagi?
Calen Futh
24-09-2007, 07:33
O, nawet Wielki Real zgubił punkty :) Kurde jak miło :) Milan remis, Real remis, Chelsea porażka, Manyoo wygrana - No tym razem mogę powiedzieć, że lepiej być nie mogło w tej kolejce ^^"
Dark Sven
24-09-2007, 14:38
Oprócz Milanu i Mayoo(nezu), to kolejka faktycznie... całkiem całkiem.
Doom Terror
24-09-2007, 15:08
Oprócz Milanu i Mayoo(nezu), to kolejka faktycznie... całkiem całkiem.
Mi tam do kolejki calkiem calkiem braklo wygranej Inter'u i Romy (romy ze wzgledu na mecz z beniaminkiem z turynu...)
BlueMaster
24-09-2007, 15:19
Rugbiści z nowej zelandi (bo nie starej) pokonali szkotów 40-0
Go go go All Blacks
Calen Futh
24-09-2007, 17:39
Rugbiści z nowej zelandi (bo nie starej) pokonali szkotów 40-0
Go go go All Blacks
Nie wiem czemu, ale nie znoszę czytać Twoich postów ;<
Mi tam do kolejki calkiem calkiem braklo wygranej Inter'u i Romy (romy ze wzgledu na mecz z beniaminkiem z turynu...)
Kocham to określenie Juventusu xddd
@topic: Jutro nasze Złotka grają z Serbią. Oby podtrzymały dobrą passe, bo fajnie się ogląda ich mecze ;)
Yoh Asakura
24-09-2007, 20:44
Łukasz Fabiański zadebiutuje w drużynie "Kanonierów" we wtorkowym meczu 3. rundy piłkarskiego Pucharu Ligi z Newcastle United, poinformował manager naszego zespołu Arsene Wenger.
Będzie ciekawie. Ale szczerze, to mam nadzieję, że Arsenal odpadnie z Carling Cup. Mniej meczy do rozegrania i zawodnicy będą bardziej wypoczęci, a wszyscy wiedzą, że CC to taki puchar o nic.
@Down:
Pipo, odwal mi się od Calena !!!11
BlueMaster
24-09-2007, 21:23
Nie wiem czemu, ale nie znoszę czytać Twoich postów ;<
Kocham to określenie Juventusu xddd
@topic: Jutro nasze Złotka grają z Serbią. Oby podtrzymały dobrą passe, bo fajnie się ogląda ich mecze ;)
Ja twoich :<
O, nawet Wielki Real zgubił punkty :) Kurde jak miło :) Milan remis, Real remis, Chelsea porażka, Manyoo wygrana - No tym razem mogę powiedzieć, że lepiej być nie mogło w tej kolejce ^^"
Tylko że Real nadal liderem :D
Calen Futh
24-09-2007, 23:44
@up: Oczywiście. Jak Real jest pierwszy to znaczy, że zasłużyli sobie na to. Mam nadzieje, ze w tym sezonie liga hiszpańska będzie taka ciekawa jak w tamtym roku, bo i Barcelona powoli dochodzi do siebie po słabym starcie.
@Down:
Pipo, odwal mi się od Calena !!!11
@BlueMaster: No wlasnieee!!111 OdczEp SieM odeMnie!!111
Hellraiser
25-09-2007, 00:39
Polski obrońca, Bogdan Zając zdobył bramkę dla Shenzhen Shangqingyin w zremisowanym 1-1 (0-1) meczu 24. kolejki chińskiej ekstraklasy z Xiamen Lanshi. Polak trafił do siatki rywali w 86. minucie spotkania zapewniając drużynie z Shenzhen cenny punkt w walce o utrzymanie w lidze.
Skurczybyk jak on tam wlazł?
Calen Futh
25-09-2007, 08:09
@up: Eee...Gdzie? w Lidze Chińskiej? Na 100 % był już tam wcześniej, bo grał przeciwko Manchesterowi w ramach Asia Tour. Hymmmm...Chyba tam jego brat jeszcze gra, o ile mnie pamięć nie myli.
Yoh Asakura
25-09-2007, 23:07
Druga połowa meczu Arsenal - Newcastle. Trzymajcie kciuki za Sroki, niech Arsenal odpadnie z CC, bo to taki puchar o nic.
@Edit:
Lol...2:0. Bendtner i Denilson ;d
BlueMaster
26-09-2007, 10:16
Go Go Arsenal ;)Fabiański nie stracił bramkii z tego co widze
Podobno Fabiański udany debiut zaliczył, wie ktoś coś więcej?
Hellraiser
26-09-2007, 15:06
Tja, wybronił jakieś 2 sytuacje, wyciągał wszytskie piłki po dośrodkowaniach tyle sam wywnioskowałem z meczu.
@Liverpool
Jest tu jakiś kibol The Reds?, bo taktyka Beniteza naprawde ssie, gdyby w pucharze nie grali z Reading który strzelił w lidze narazie chyba najmniej bramek, nie ważne, odpadli by z kretesem w następnej kolejce grają z Wigan i myśle że tu może wydarzyć się wszystko.
@Puchar Polski
Poznań i Bełchatów za burtą szkoda że Lubin nie odjechał bo te kluby to nie są jednak na Europejskie Puchary, oczywiście ja tak sądze.
Yoh Asakura
26-09-2007, 15:09
Ponoć angielskim komentatorom z relacji radiowej występ Fabiańskiego bardzo się podobał.
@Edit:
Everton zapłacił za Lukasa Jutkiewicza milion funtów. Już niedługo 18-latek powinien zadebiutować w Premiership. Urodził się i wychował w Anglii. Nigdy nie był w Polsce, ale chce grać dla naszego kraju!
- Nie znam polskiego, ale szybko się nauczę. Powaga! Bo już zdecydowałem, że wolę grać dla Polski niż Anglii. To moja niezależna decyzja, nikt mnie do niczego nie namawiał - mówi "Super Expressowi" Lukas Jutkiewicz, 18-letni napastnik Evertonu i jedna z nadziei tego klubu na przyszłość.
Tego lata Everton nie wahał się ani chwili i wyłożył okrągły milion funtów za piłkarza czwartoligowego Swindon Town. Dzięki pieniądzom z tej transakcji były klub Jutkiewicza ma środki na funkcjonowanie przez najbliższe... sześć lat.
Niewykluczone, że jeśli wszystko pójdzie dobrze, to za kilka lat będziemy nazywać Jutkiewicza polskim Rooneyem. Bo Lukas stara się iść śladami piłkarza Manchesteru United. W 2004 roku został najlepszym strzelcem turnieju Milk Cup w Irlandii Północnej, na którym 4 lata wcześniej błyszczał właśnie Rooney. Teraz Jutkiewicz trafił do Evertonu, a dokładnie w tym klubie pierwsze kroki stawiał słynny Wayne. Mimo młodego wieku Jutkiewicz ociera się już o pierwszy zespół. W sparingu, w debiucie, strzelił gola dla Evertonu, a w meczach Premiership i Pucharu UEFA siada już na ławce rezerwowych.
Źródło: onet.pl
No, no, życzymy powodzenia Jutkiewiczowi.
Hellraiser
26-09-2007, 16:16
@Up.
No to go łykam w Fantasy Premier League.
Calen Futh
26-09-2007, 17:16
Pewnie dlatego chce grać dla Polski, bo mu sie będzie łatwiej do kadry załapać :)
Palermo 2:1 Milan
Juventus 4:0 Reggina
Inter 3:0 Sampdoria
Super kolejka ;)
Articuno
26-09-2007, 23:41
Super kolejka ;)
Nawet nie wiesz jak bardzo:D
Do tego grande sensacion! Śląsk remisuje z Wisłą 2:2 w dogrywce. Gdyby nie koszmarne pomyłki sędziego, mógłby nawet prowadzić. Czekam na karne :)
Edit: I po karnych: 5:4 dla gości :(
Doom Terror
26-09-2007, 23:44
Super kolejka ;)
hmm wygrana Interu cieszy,teraz trzeb czekac na potkniecia innych (lub bezposrednie mecze z nimi i postrac sie pojechac ich w kapzko) ;D
Manchester przegrywa 0:2 z Coventry...
Hellraiser
27-09-2007, 00:21
Manchester przegrywa 0:2 z Coventry...
Tja, Carling Cup w Anglii to tylko prezentacja rezerw klubów z Premier League, chyba że chcą przez to wejśc do Europejskich Pucharów to grają pierwszym składem ale w tej rundzie to chyba tylko grali tak Blackburn i bodajże Fulham.
Calen Futh
27-09-2007, 07:16
@up: Co Ty gadasz? Przecież w tym jakże prestiżowym pucharze wystawiane są zawsze najmocniejsze jedenastki xd! A tak na serio to jakoś mi to nie przeszkadza, ze Manyoo odpadło- jeden turniej mniej. Najważniejsza jest liga i LM.
btw. Fajna brama na 2-1 dla Palermo.
Thomisson
27-09-2007, 08:20
Więcej czasu na ligę dla MU ^^
Capality
27-09-2007, 23:09
Polski 3-1 z Holandia, będą grały z Serbią o finał
Hellraiser
28-09-2007, 00:48
Jose Mourinho wyrzucony w zeszłym tygodniu z Chelsea Londyn może przebierać w ofertach jak w ulęgałkach. Najnowsza pochodzi ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Szejkowie proponują mu aż 20 milionów dolarów rocznie.
Ci to widze lubią przepłacać, 5 razy więcej niż robią to Rosjanie, i jeszcze wynik potęgują, i dopiero wypłacają sumy jakimś nazwiskom etc,..
Oglądałem przed sekundą mecz Realu z Betisem i to jest normalnie śmiechu warte...Ojciec miał na kuponie że w tym meczu padną przynajmniej 3 bramki. Trochę kaski było do zgarnięcia na dodatek last mecz bo o 22...no i jak się patrzyło na 5mln słupków i poprzeczek to się płakać chciało :confused: btw bramka Baptisty fenomenalna ;p
Doom Terror
28-09-2007, 02:09
juz sie nie moge doczekac najblizszej kolejki serie A,Inter bedzie podejmowal As Rome,oba zespoly lideruja w tabeli maja ta sama ilosc punktow,jednakze bramki przemawiaja za pilkarzami z wiecznego miasta.Tak zwany mecz o 6 pkt,napewno bedzie co ogladac.W przypadku remisu obu zespolow i zwyciestwa Juventus,to pilkarze starej damy beda liderowac. Ojojojoj ciekawie sie zapowiada :)
Capality
28-09-2007, 22:19
Do przerwy 3-1 Dla Legii!!
Edit:
Legia Warszawa 4 - 1 PGE GKS Bełchatów
Doom Terror
28-09-2007, 23:41
Do przerwy 3-1 Dla Legii!!
Edit:
Legia Warszawa 4 - 1 PGE GKS Bełchatów
pretty nice ownage
Articuno
29-09-2007, 00:12
Polonia i Legia pokazały tym klubikom miejsce w szeregu.
Thomisson
29-09-2007, 08:05
Bełchatów bez nowego, dobrego napastnika długo nie powalczy w lidze o najwyższe miejsca.
Yoh Asakura
29-09-2007, 11:16
A dzisiaj o 16 West Ham - Arsenal. Ciągle mam w pamięci mecz z poprzedniego sezonu w którym na Emirates przegraliśmy 1:0. Mam nadzieję, że tym razem to Arsenal zwycięży, jednak ten mecz będzie trochę dziwny... Ljungberg będzie teraz grał przeciwko Arsenalowi... Jednak po tym meczu Freddie już ostatecznie przekona się, że popełnił złą decyzję odchodząc i mówiąc przy tym, że Arsenal to klub bez ambicji.
Hellraiser
29-09-2007, 16:53
Jak zwykle Sopcast u mnie niezbyt chodzi, jeśli w ogóle chodzi ale kanał z "Helzeją i Hamem na Fula" już mam :D
Yoh Asakura
29-09-2007, 17:06
O, zaskakująca dużo kanałów na mecz West Ham - Arsenal. Może przynajmniej na jednym da się normalnie obejrzeć meczyk, chociaż nie ma to jak Arsenal TV (genialna jakość i w ogóle nie przerywa, no ale ciężko o link).
@Edit:
SopCast do rzyci, nic się nie da obejrzeć. A Arsenal już prowadzi 0:1 ;)
@Edit2:
No i mecz z West Hamem zakończył się zwycięstwem 0:1. Brutalna gra ze strony "Młotów", już w pierwszej połowie powinni grać w 9...
Articuno
29-09-2007, 20:47
Czyżby drużyny Reading i Arminii Bielefeld nie wiedziały co to "difenz"?
Thomisson
29-09-2007, 20:56
Kuszczak w bramce od 45 min. ;) Jak na razie 1-0 dla MU.
Yoh Asakura
29-09-2007, 20:59
Kuszczak w bramce od 45 min. ;) Jak na razie 1-0 dla MU.
A co się stało z Edwinem, jeśli można wiedzieć ? Złapał kontuzję w 1-wszej połowie ? Pytam poważnie. ;)
@Edit:
Polska - Serbia 0:3, jeeee ;)
Dark Sven
30-09-2007, 00:31
O jaa...
Roma 1 vs 4 Inter
Polska 0 vs 3 Serbia
Dida - kontuzja...
; l
Mac-Graw
30-09-2007, 01:47
Polska vs. Serbia to był śmiech na sali ;/
Jednak polak potrafi :cup:
Thomisson
30-09-2007, 09:22
A co się stało z Edwinem, jeśli można wiedzieć ? Złapał kontuzję w 1-wszej połowie ? Pytam poważnie. ;)
Nie wiadomo do końca jeszcze, prawdopodobnie złamany palec u nogi. Po jednej z interwencji, do końca połowy, "piątki" wybijał Ferdinand.
Pięknie ^^
Roma - Inter 1:4
Levante - Barcelona 1:4 (Henry hattrick)
Kubica siódmy :| chociaz i tak dobrze
Calen Futh
30-09-2007, 11:23
Łoooo...Ale siekiera na Gran Prix Japonii. Specjalnie się obudziłem o 6:30 żeby oglądać sobie- jednak po tym jak przez grubo pół godziny jeździli w deszczu, we mgle jak mleko za Safety Car'em to poszedłem spać znowu xd Ten wyścig moim zdaniem nie powinien sie odbyć- był po prostu zbyt niebezpieczny.
Yoh Asakura
30-09-2007, 11:46
Dida - kontuzja...
; l
Powinniście się cieszyć :P
Nie wiadomo do końca jeszcze, prawdopodobnie złamany palec u nogi. Po jednej z interwencji, do końca połowy, "piątki" wybijał Ferdinand.
No, to ciekawe jak teraz Tomek się spisze.
@Topic:
A Ąri zdobył pierwszego hat-tricka dla Barcy. Co nie i tak nie zmienia faktu, że Barca saks. ;)
Hellraiser
30-09-2007, 16:10
Polski bramkarz Manchesteru United - Tomasz Kuszczak - wystąpi we wtorkowym meczu Ligi Mistrzów "Czerwonych Diabłów" z AS Roma - poinformował menedżer angielskiego klubu Alex Ferguson.
Co do tego widziałem fajny komentarz,..
Tomek, nie daj się!!!!!( 2007-09-30 14:42)
~lolo
Jak już wejdzie to już nie zejdzie, to jest ta
chwila!!!!!! Koniec ery Van der Sara!!!!!!
Dark Sven
30-09-2007, 16:20
Powinniście się cieszyć :P
Niby taaak... Ale jak się spisze Kalac ; /?
BlueMaster
30-09-2007, 16:32
A Michniewicz?A 1 bramkarz polski w Milanie
Yoh Asakura
30-09-2007, 16:38
Niby taaak... Ale jak się spisze Kalac ; /?
Pff, jak się nie ma ławki rezerwowych, to się teraz płacze. U nas problemu z bramkarzem nie ma - Lehmann, Almunia i Fabiański. A Fabian w meczu z Newcastle pokazał, że jest świetnym bramkarzem. :P
Dark Sven
30-09-2007, 16:44
A Michniewicz?A 1 bramkarz polski w Milanie
U-20
Pff, jak się nie ma ławki rezerwowych, to się teraz płacze. U nas problemu z bramkarzem nie ma - Lehmann, Almunia i Fabiański. A Fabian w meczu z Newcastle pokazał, że jest świetnym bramkarzem. :P
Pffff... Mamy kogo wystawić. Ja się boje co pokaże Kalac.
Yoh Asakura
30-09-2007, 17:08
U-20
Pffff... Mamy kogo wystawić. Ja się boje co pokaże Kalac.
Jak się ma tylko starych dziadków, to się boi o rezultaty. Ja np. byłbym spokojny gdyby Boss wystawił Fabiańskiego do meczu z np. L'poolem. :P
Dark Sven
30-09-2007, 17:22
Jak się ma tylko starych dziadków, to się boi o rezultaty. Ja np. byłbym spokojny gdyby Boss wystawił Fabiańskiego do meczu z np. L'poolem. :P
Nie, Dida po prostu jest rzadko kontuzjowany, i nie musi dawać szans innym. Ale pewnie Kalac da sobie rade (choć obawy mam). A jak nie Kalac to Fiori, a jak nie Fiori to ten polak.
Yoh Asakura
30-09-2007, 17:30
Nie, Dida po prostu jest rzadko kontuzjowany, i nie musi dawać szans innym. Ale pewnie Kalac da sobie rade (choć obawy mam). A jak nie Kalac to Fiori, a jak nie Fiori to ten polak.
Milan źle zrobił nie kupując nowego bramkarza, bo Dida najlepsza lata ma za sobą. Więc jeśli on jest najlepszym bramkarzem w zespole i zdarzają mu się takie głupie wpadki, to co będzie z tymi gorszymi w waszym składzie ?
Dark Sven
30-09-2007, 17:34
Milan źle zrobił nie kupując nowego bramkarza, bo Dida najlepsza lata ma za sobą. Więc jeśli on jest najlepszym bramkarzem w zespole i zdarzają mu się takie głupie wpadki, to co będzie z tymi gorszymi w waszym składzie ?
Z tym się musze (niestety) zgodzić.
Yoh Asakura
30-09-2007, 17:48
Z tym się musze (niestety) zgodzić.
Jak chcecie to możemy wam dać na wypożyczenie Szczęsnego :P
Doom Terror
30-09-2007, 18:16
O jaa...
Roma 1 vs 4 Inter
; l
Zawsze lepiej zeby lider byl w Mediolanie niz w Rzymie czy tez Turynie xD.
Hellraiser
30-09-2007, 19:02
Jesli moge wspomnieć o Australijczyku o Chorwackich korzeniach, Dark módl się że jeśli jakby musiał już wejść na boisko żeby nie bronił tak jak w meczu z Chorwacją na MŚ 2006.
Btw, widze Toffiki z Liverpoolu jak narazie prowadzą z M'Boro.
Dark Sven
30-09-2007, 19:47
AFP
W spotkaniu 6. kolejki włoskiej Serie A AC Milan zaledwie zremisował przed własną publicznością z Calcio Catania 1:1 (0:1).
Dość niespodziewanie prowadzenie w tym spotkaniu objęli goście. Bramkę w 25. minucie strzelił Jorge Andres Martinez.
Podopieczni Carlo Ancelottiego wyrównali w 48. minucie. Bramkę z rzutu karnego zdobył Kaka.
Ide kibicować Interowi ; l.
Yoh Asakura
30-09-2007, 20:12
@Sven:
Skoro Milan remisuje z taką Catanią, to co Newcastle albo West Ham z Premiership by z nim zrobili ? Aż strach pomyśleć :P
Niestety nasze zlotka dostaly po swoich sexy tyleczkach (xD) od Rosjanek
3:1 :(
Articuno
30-09-2007, 23:48
Każdy to krzyknie, Juventus rządzi w Turynie !!! :D
Torino 0-1 Juventus `90+3 Trezequet !!!
BlueMaster
30-09-2007, 23:54
Milan jako tako brakuje formy
BlueMaster
01-10-2007, 09:12
Jeden mecz wygrany z 6
Dark Sven
02-10-2007, 00:05
A teraz coś na poprawe humoru ; >
AFP
Francesco Totti, kapitan AS Roma, powiedział przed wtorkowym meczem Ligi Mistrzów z Manchesterem United, że chciałby, aby jego drużyna zwyciężyła na Old Trafford... 7:0.
W ćwierćfinale poprzedniej edycji Champions League "Czerwone Diabły" rozgromiły "Giallorossich" 7:1. Zdaniem Tottiego, we wtorek Roma będzie miała doskonałą okazję do rewanżu.
- Chciałbym, żebyśmy pokonali Manchester 7:0. Jestem pełen optymizmu przed tym meczem i myślę, że mamy szansę na wysokie zwycięstwo - stwierdził Francesco Totti.
Czytaj dalej
REKLAMA
Obie drużyny wygrały swoje pierwsze mecze w grupie F - Roma z Dynamo Kijów 2:0, Manchester ze Sportingiem Lizbona 1:0.
onet.pl
Doom Terror
02-10-2007, 00:38
eheh Tottiego humor nie opuszcza po wtopie 4-1 z Interem ;D
Calen Futh
02-10-2007, 07:27
Totti dowcipny ostatnio jest ^^"
###
Całym sercem dzisiaj za Manyoo <3
Hellraiser
02-10-2007, 12:08
Jak wiemy to wydarzenia sportowe więc jak zwykle to podtrzymam.
W ostatnią Niedzielę w GP Japonii Kubica został ukarany za kontakt z Hamiltonem kiedy walczył o 2. pozycję dopiero dzisiaj rano przez przypadek moja mama zlookała filmik na poczcie. Ponieważ wyścig zaczął się o 6:30 nie byłem taki hardy by wstać i obejrzeć cały wyścig. Sądze że kara była cholernie nie słuszna.
http://pl.youtube.com/watch?v=zThY3U2i8SA
Obejrzyjcie cały lecz zwróćcie uwagę na filmik od 1:10.
Oczywiście jeśli możecie powiedzcie czy to było słusznie nałożona kara na Kubice?
Doom Terror
02-10-2007, 15:24
z Hamiltonem a nie Alonso,i w tym chodzi o to ze z Hamiltona robi sie gwiazde kosztem innych (patrz Alonso) w kolizji z Hamiltonem oboje byli winni wiec jesli jeden zostal ukarany to drugi tez powinien... te cale wladze formuly1 dzialaja mniej dyskretnie niz pzpn do niedawna itp. -.-
Hellraiser
02-10-2007, 15:46
z Hamiltonem a nie Alonso,i w tym chodzi o to ze z Hamiltona robi sie gwiazde kosztem innych (patrz Alonso) w kolizji z Hamiltonem oboje byli winni wiec jesli jeden zostal ukarany to drugi tez powinien... te cale wladze formuly1 dzialaja mniej dyskretnie niz pzpn do niedawna itp. -.-
Ja widze wine tylko u Hamiltona, ponieważ manaewr był normalny lecz widząc to Hamilton szybko zareagował i jeszcze wyszło na jego. Btw Hamilton jest brytyjczykiem jak wiemy, więc sądze ze FIA daje mu większe pole do popisu ;s
@Champion League.
CSKA Moskwa – Fenerbahce Stambuł, godz. 18:00 (nSport)
Manchester United – AS Roma, godz. 20:00 (nSport) – mecz w HD
VfB Stuttgart – FC Barcelona, godz. 20:40 (59)
Olympique Lyon – Rangers FC, godz. 20:40 (58)
Steaua Bukareszt – Arsenal Londyn, godz. 20:40 (57)
Chłopaki jaki tu meczyk obejżeć ;>
Dark Sven
02-10-2007, 15:56
Ja raczej będe oglądać Roma vs Mayoo(nez).
Doom Terror
02-10-2007, 23:48
mi sopcast z interem dal ciala to sie fochlem i obejrze skorty ;/ Ibra daje rade 2 brameczki ;p a w lidze tez cisnie ladnie :P 7 bramek w 6 meczach,not bad :)
Calen Futh
03-10-2007, 00:45
Ogladalem sobie w necie mecz Manyoo. Nic specjalnego- w drugiej połowie się gra fajniejsza zrobiła. No nic- cieszą 3 punkty :)
Zły jestem bo będą na 2 transmitować mecz słabego Celticu z jeszcze słabszym jak na razie Milanem... nie chce się przechwalać ale najciekawszym środowym meczem wydaje mi się mecz Valencii z Chelsea. Szczerze to zamiast tego Celticu już wolałbym se obejrzeć Lazio z Realem, jak mi Sopcast za szwankuje będę musiał oglądać Celtic :(
Hellraiser
03-10-2007, 20:57
Zły jestem bo będą na 2 transmitować mecz słabego Celticu z jeszcze słabszym jak na razie Milanem... nie chce się przechwalać ale najciekawszym środowym meczem wydaje mi się mecz Valencii z Chelsea. Szczerze to zamiast tego Celticu już wolałbym se obejrzeć Lazio z Realem, jak mi Sopcast za szwankuje będę musiał oglądać Celtic :(
Doradz mi jaki mecz oglądać ;> B)
Celtic Glasgow – AC Milan, godz. 20:00 (nSport) – mecz w HD
FC Liverpool – Olympique Marsylia, godz. 20:40 (59)
Valencia - Chelsea, godz. 20:40 (58)
Lazio – Real Madryt, godz. 20:40 (57)
Oczywiście nie nabijam się,..
Btw, Lampard nie jest w protokole meczowym GAH!
@up
Mnie nie pytałeś o zdanie, ale chyba mogę Ci podpowiedzieć ? Na twoim miejscu ogladałbym Valencia - Chelsea. Niezłe widowisko sie szykuje.
Dark Sven
03-10-2007, 20:59
Milan ofkorz ; >
Jakbym miał do wyboru to bym oglądał Valencia - Chelsea. Niestety takiego nie mam, ale mecz Milanu z Celticiem tez mnie satysfakcjonuje. Przynajmniej Polaka pooglądam :).
Hellraiser
03-10-2007, 21:13
Wiedziałem i wiem co oglądać, ale chciałem zobaczyc co w ogóle odpowiecie. :P
Davido16
03-10-2007, 21:20
Mam okazję tylko obejrzeć mecz Milanu, ale i tak bym go oglądał, bo Milan gra xD
@down
po co? tvp2
BlueMaster
03-10-2007, 21:26
Mam okazję tylko obejrzeć mecz Milanu, ale i tak bym go oglądał, bo Milan gra xD
Masz enke?
Milan ofkorz ; >
Szczerze, bez urazy ale Milan na razie żenade prezentuje (przynajmniej w lidze) i to mnie odstrasza od tego meczu. Nawet moim zdaniem za faworyta można uznać Celtic :p
Thomisson
03-10-2007, 22:31
Szczerze, bez urazy ale Milan na razie żenade prezentuje (przynajmniej w lidze)
Za to Chelsea wymiata....
@Up
No na 9 meczy, Milan wygrał tylko raz. Jak na tak klasową drużynę to coś nie samowitego. Co do Chelsea? Odejście Mourinho? Kryzys Zespołu? Narzucony nowy styl gry? coś jeszcze?
LM - Oglądam w tv Celtic - Milan i na necie Valencia - Chelsea...
mecze bez porównania Celtic z Milanem, mecz nudny jak flaki z olejem...a na Mestalla akcja za akcja po 35 minutach mamy 1-1 ;)
Cetlic 0:0 Milan mecz bardzo monotonny. Miejmy nadzieję, że w 2 połowie się rozkręci.
Mecz Celtic - Milan bardzo nudny. Praktycznie zero akcji bramkowych, czasami strzały z dystansu nie zagrażające przeciwnikowi. Czekam na lepszą II połowę.
EDIT: karny z kapelusza, ale mecz się w końcu rozkręcił. Koniec. 2-1. Brawo Celtic :)
Articuno
03-10-2007, 23:17
Iwański doznał orgazmu. Ciekawe kto mu kazał być za Celtami?
Edit: "Niestety remis" - tako rzecze OBIEKTYWNA telewizja publiczna, n/c
Edit2: Dida się kompromituje... tvp też, ten kibic celtiku też...
Calen Futh
03-10-2007, 23:48
Celtic 2 - 1 AC Milan
Hello Sven ^^"!
A co do Didy, to myślę, że wypowiedź Yoha w pełni odzwierciedla prawdę:
Yoh 22:34:35
Ot, typowe zachowanie wyniesione z serie a
Hellraiser
04-10-2007, 00:34
@Liverpool FC - Olympique Marsylia 0:1 (0:0)
Nareszcie taktyka tego elo hiszpana zawodzi!
@Werder Brema - Olympiakos Pireus 1:3 (1:0)
To za Arminie dziady!
@Valencia CF - Chelsea Londyn 1:2 (1:1)
No teraz na przełamanie z Boltonem i jesteśmy całkowicie w domu.
Articuno
04-10-2007, 08:16
Na moje oko, to Celtic powinien zostać ukarany zakazem grania na tym stadionie w najbliższych meczach, tak jak to się stało z Duńczykami po meczu ze Szwecją.
Thomisson
04-10-2007, 08:17
@Up
Co do Chelsea? Odejście Mourinho? Kryzys Zespołu? Narzucony nowy styl gry? coś jeszcze?
Nowy styl gry? Grają tak samo defensywnie, tylko 3 razy gorzej niż w ostatnich sezonach.
Zayebiscie ze milan przegral ; ]] Mogliby wogole odpasc w tej fazie rozgrywek :)
Pomocny53
04-10-2007, 10:32
Boże żal Didy.Kibic go lekko dotknął , a on się przewrócił jakby dostał serie z AK-47
Andrealfus
04-10-2007, 15:14
szczerze to bardziej niz mecz interesowaly mnie zawody Letniego Grand Prix w skokach narciarskich ktore wygral nasz Kamil Stoch.
A co do meczu to takiego zlewu jak pod koniec nigdy nie mialem
Articuno
04-10-2007, 16:40
szczerze to bardziej niz mecz interesowaly mnie zawody Letniego Grand Prix w skokach narciarskich ktore wygral nasz Kamil Stoch.
No i? Przecież to zimowy sport i graniczy z cudem to, że Kamil wygra jakieś zawody w zimie.
Ancient900
04-10-2007, 18:07
Wie ktoś co dokładnie stało się Didzie? xd
No chyba że symulował...
Ja tam się cieszę, że Milan przegrał. Mecz w 1 połowie słaby, mało akcji. W 2 połowie się rozkręcił. Karny z kapelusza moim zdaniem. A Dida to aktor, a nie bramkarz.
Hellraiser
04-10-2007, 21:08
Briatore oficjalnie potwierdził, że złożył Hiszpanowi konkretną ofertę powrotu do swojego zespołu. "Powiedziałem mu, że powinien wrócić do Renault" - powiedział dziennikowi "Bild" Briatore
Mowa tutaj o Szefie teamu Renault, Flavio Briatorim i Fernando Alonso z McLarena.
Nawet jesli Alonso wróci nie łudżmy się że wjego miejsce wskoczy Robert Kubica, najszybciej w miejsce Alonso wskoczy Heikki Kovalainen lub Pedro de la Rosa.
Hellraiser
04-10-2007, 21:09
nevermind.
Capality
05-10-2007, 00:49
No i Groclin Out
Niby nie do końca sportowe, ale ze sportem powiązane:
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=16986
oraz
http://legialive.pl/news.php?id=23620
Do tego mogę dodać, że klub ostatnio wydał oświadczenie, w którym powiadomił, że osoby, które stoją na schodach dostaną do domu pisma z upomnieniem...
Zakaz dostał koleś co nie chciał oddać kominiarki, a drugi za próbę wejścia pijanym na stadion.
Paranoja.
Straznik Monopolowego
05-10-2007, 01:31
Zakaz dostał koleś co nie chciał oddać kominiarki, a drugi za próbę wejścia pijanym na stadion.
Paranoja.
OOOO a to to juz w szczegulnosci paranoja !!!
jak oni smieli chciec zabrac mu kominiarke?! Albo jakim prawem niewpuszcza sie pijanych osob w miejsce gdzie przebywa wiele rodzin z dzecmi?!
No i dobrze , trzeba ukrocic kibicow legi zeby nie robili w Polsce drugiego Wilna.
@up
Wy chyba czegoś nie łapiecie :|
Tu nie chodzi o sam nie wpuszczenia. To, że nawalonego go nie wpuścili to dobrze. Ale żeby zakaz stadionowy dożywotni?
Widać zwolenników zachodniego kibicowania coraz więcej.
Kupcie sobie tylko dużo popcornu.
Thomisson
06-10-2007, 08:11
No pewnie, niech się na*******ają, przecież niektóre mecze są nudne i to uatrakcyjnia mecze, nie to co na zachodzie, gdzie na mecze ośmielają się przychodzić całe rodziny.
Hellraiser
06-10-2007, 11:19
W dwóch najbliższych sezonach europejskich rozgrywek wystąpią tylko mistrz, wicemistrz i zdobywca Pucharu Polski. Sytuacja może ulec zmianie dopiero w sezonie 2010/11, ale wszystko zależy od wyników osiąganych przez polskie zespoły w sezonie 2008/09.
Szybciej zaczynamy, szybciej odpadamy.
@Thomisson
A kto tu mówi o awanturach? Chyba tylko Ty, ja w żadnym swoim poście na ten temat nie powiedziałem słowa. Jeśli uważasz, że Anglicy się nie biją to, albo jesteś głupi, albo ślepy. Owszem, na swoim stadionie mają spokój, ale jak tylko wyjadą za granicę to się dymią.
Przeczytaj sobie wypowiedzi trenerów czy piłkarzy, którzy wrócili z zachodu do Polski. Ot, np. ostatnio Jan Urban, który powiedział, że szkoda, że nie jest mu dane przeżyć atmosfery tworzonej kiedyś przez kibiców Legii. Powiedział także, że na zachodzie większość kibiców biernie ogląda widowisko, zaś zagorzali kibice tworzący atmosferę są w przerażającej mniejszości...
BlueMaster
06-10-2007, 13:05
A w 2.lide polskiej mecz Lechia-Arka
Zadymy....ok
Policja......no
Protection......no
Hellraiser
06-10-2007, 14:49
Coś widze od jakiegoś czasu Yoh banned ;o.
Btw czy od paru dobrych kolejek Sopcast działa wam kijowo z Premier League?
Calen Futh
06-10-2007, 16:34
@up: Yoh ma bana do bodaj połowy listopada. Czy to nie piękne? xd Cały miesiąc wolny od "Arsenal roxxx, wszyscy inni saaax" xD
@Topic: Manyoo ma fotel lidera PremierLeague. Wreszcie ^^"
@down: Tez mam na gg to samo xd btw. Podpisuję się pod specjalną wiadomością xd
Dark Sven
06-10-2007, 16:49
@up: Yoh ma bana to bodaj połowy listopada. Czy to nie piękne? xd Cały miesiąc wolny od "Arsenal roxxx, wszyscy inni saaax" xD
Ja to mam na gg ; l.
Ale zaczne go ignorować to sobie może pójdzie ; <.
Btw. SPECJALNA WIADOMOŚC DLA TEGO NaaBa Z PRZEKREŚLONYM NICKIEM:
Arsenal ssie! ; p
Articuno
06-10-2007, 17:40
offtop: A za co Yoh banned :X?
Calen Futh
06-10-2007, 17:45
@up: Za to, że jest za Arsenalem. W zasadzie to mu sie za to delet należy, ale któż zrozumie tych modków.
A tak na serio to:
Yoh (1-10-2007 20:24)
Za "spamowanie"
http://sport.onet.pl/0,1248685,1619176,wiadomosc.html
Milan powinien sie nim zainteresowac w ramach odmladzania skladu.
Thomisson
06-10-2007, 21:04
@Thomisson
Jeśli uważasz, że Anglicy się nie biją to, albo jesteś głupi, albo ślepy. Owszem, na swoim stadionie mają spokój, ale jak tylko wyjadą za granicę to się dymią.
Dla mnie ci "kibice" z Polski to mogą się na*******ać gdzie chcą, byle nie na polskich stadionach.
Hellraiser
06-10-2007, 21:21
@Slay
Dobre.
@Henryk Kwinto.
Masz u mnie piwo, WISŁA znowu na czele. B)
Articuno
06-10-2007, 22:14
Lech może wszystko przegrać, ale z Legią w Poznaniu zawsze wygra ;]
Andrzej Gołota pokonał przez techniczny nokaut w szóstej rundzie Irlandczyka Kevina McBride'a.W pierwszej rundzie dostal ostre lanie od Irlandczyka , juz myslalem ze polegnie ale pozniej z rundy na runde coraz lepiej.
Teraz czas na walke o pas? : P
Mazur199
07-10-2007, 10:48
FIAmilton just got owned
Hellraiser
07-10-2007, 11:49
Fajnie że Gołota wygrał, nie oglądałem tego tak samo hujówka że znowu Kubicy cos się stało z Bolidem wiem tylko że przez jedno obkrążenie był 1. GAH!
Dark Sven
07-10-2007, 12:00
Oglądałem przed chwilą walke Gołoty...
"Kevin jest wolny jak keczap..."
; D
Oglądałem przed chwilą walke Gołoty...
"Kevin jest wolny jak keczap..."
; D
Hmm.. o co mogło mu chodzić?
Kileros fire'son
07-10-2007, 14:05
Kurwa! Jakiego Robert ma pecha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak w przyszlym sezonie sie nic nie zmieni to radze Mu ZMIENIC team.
Omuj, szkoda Kubicy, mimo, że tylko jedno okrążenie był pierwszy to i tak pewnie nie często mu się to zdarza. Ten to musi mieć nerwy ;)
Piotrek~
07-10-2007, 15:38
był pierwszy i paliwa miał wystarczająco do końca... można stwierdzić, że uciekło co najmniej 8 punktów :/
Articuno
07-10-2007, 15:52
Kurwa! Jakiego Robert ma pecha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak w przyszlym sezonie sie nic nie zmieni to radze Mu ZMIENIC team.
Nie rozumiem cię. Tylko lepsza od BMW są Ferrari i Mclaren, do których Kubica nie ma szans dołączyć.
Hellraiser
07-10-2007, 17:03
Co do F1.
Widze rozkręciliście się, co do teamu tu jest specyficznie ponieważ w tym teamie Heidfeld jest bogiem, Theissen jest jakiś jankowaty w ogóle nie reaguje na nic. A Kubica miałby lepiej w Renaultcie. lub nawet w teamach napojów Red Bulla.
@Premier League.
Fraaaaaank Laaaaaampard is back! na przełom w Premiership Chelsea, na przełom!
SC Heerenveen 9 - 0 Heracles Almelo
10' [1 - 0] A. Alves
17' [2 - 0] A. Alves
19' [3 - 0] A. Alves
60' [4 - 0] G. Sibon
68' [5 - 0] A. Alves
70' [6 - 0] A. Alves
74' [7 - 0] A. Alves
76' [8 - 0] A. Alves
80' [9 - 0] G. Sibon
Nawet Jarka sie chowa.
Articuno
07-10-2007, 18:09
Oczywiście Legrotaglie musiał spieprzyć... tylko remis z Fiorentiną :(
Dark Sven
07-10-2007, 22:02
GOOOL : D
Ależ gol Ambrosiniego.
I znów popis defensywy Milanu i Didy zarazem... 1:1
EDIT2:
KAAAARNY! TO MUSI BYC 2:1 DLA MILANU! BRAWO DEFENSYWA LAZIO!
EDIT3:
KAKA I goooooooooooooooooooooool!
Kileros fire'son
07-10-2007, 23:17
Widze rozkręciliście się, co do teamu tu jest specyficznie ponieważ w tym teamie Heidfeld jest bogiem, Theissen jest jakiś jankowaty w ogóle nie reaguje na nic. A Kubica miałby lepiej w Renaultcie. lub nawet w teamach napojów Red Bulla.
NO Właśnie... :)
Dark Sven
07-10-2007, 23:25
POGROM! POGROM! POGROM!
Lazio 1 vs 5 Milan
Ambrosini!
Kaka'(p)!
Kaka'!
Gilardino!
Gilardino!
w 80 minucie- Takie spotkanie kurwa przegapiłem ;'(
@up
Mieli fuksa po prostu.
Arsenal wrócił na fotel lidera Premier League, ale niespodziewanie musiał walczyć do ostatnich minut z Suderlandem ostatecznie wygrał 3:2.
A Smolarek strzelil bramke dla Racing Santander w meczu z Valladolid. Spotkanie zakonczylo sie wynikiem 2:0 dla gospodarzy.
Doom Terror
08-10-2007, 15:29
Atalanta - Udinese 0-0
Inter Mediolan - Napoli 2-1
FC Parma - AS Roma 0-3
Fiorentina - Juventus 1-1
Siena - Empoli 3-0
Palermo - Reggina 1-1
Catania - Livorno 1-0
Torino - Sampdoria 1-0
Genoa - Cagliari 2-0
Lazio - AC Milan 1-5
mmm dobra kolejka,zwyciestwo Interu,potkniecie Juve,reszta liczacych sie zespolow nie zawiodla.
Thomisson
08-10-2007, 16:30
10 lat czekaliśmy na gola Polaka w Primiera Division. teraz 10 lat sobie poczekamy na gola w Eredivise.
Dark Sven
08-10-2007, 21:33
@up
Mieli fuksa po prostu.
A oglądałęś chociaż mecz? Ja po pierwszej połowie, początku i końcu drugiej, moge stwierdzic, ze Milan cały czas dominował na boisku, i gdyby nie golkiper Lazio mogłoby być znacznie więcej bramek.
Hellraiser
08-10-2007, 21:37
nevermind.
Hellraiser
09-10-2007, 23:51
7 października 2007
Lider klasyfikacji generalnej mistrzostw świata Formuły 1, Lewis Hamilton, nie ukończył wyścigu o Grand Prix Chin. Debiutant w F1 po raz pierwszy w tym sezonie i co za tym idzie w karierze, nie ukończył wyścigu.
Dziś się nie udało, ale i tak zdobędę tytuł mistrza świata, więc się specjalnie nie martwię dzisiejszym GP. Wujek Ron (szef McLarena) obiecał mi, że w następnym wyścigu popsuje bolid Alonso i to on nie ukończy wyścigu, a ja będę mistrzem – śmieje się Lewis.
Na pytanie dotyczące jego opon odpowiada: Opony stawały się coraz to gorsze, coraz bardziej zniszczone. Praktycznie się skończyły. Ślizgałem się jak na lodzie. Przed zjazdem do pit-stopu zakopałem się w żwirze i już nie mogłem wyjechać – z jego oczu lecą łzy. Ale wujek Ron powiedział, że dźwigowy, który miał mnie uwolnić z pułapki żwirowej, zostanie zwolniony. Bo w końcu ja mam zdobyć mistrza, nie? – pytał dziennikarzy, wycierając chusteczką łzy po bardzo traumatycznym przeżyciu w żwirze.
Szkoda że zaczerpnięte z http://nonsensopedia.wikia.com
@Coś tam.
Tja, przerąbane ma teraz Matusiak z tym jankiem, więc jeśli w Eredivisie 10, to ile w Premier League ;> 20?
Articuno
10-10-2007, 21:23
PLK znów wielka ;]?
Nominacje FIFA World Player:
Gianluigi Buffon, Fabio Cannavaro, Petr Cech, Cristiano Ronaldo, Deco, Didier Drogba, Michael Essien, Samuel Eto'o, Gennaro Gattuso, Steven Gerrard, Thierry Henry, Juninho, Kaká, Miroslav Klose, Philipp Lahm, Frank Lampard, Rafael Márquez, Lionel Messi, Alessandro Nesta, Andrea Pirlo, Franck Ribéry, Juan Román Riquelme, Ronaldinho, Wayne Rooney, John Terry, Carlos Tévez, Lilian Thuram, Fernando Torres, Ruud van Nistelrooy, Patrick Vieira.
Albo ja się na futbolu naprawdę nie znam, albo wiele z tych nominacji to istne kpiny. Co na tej liście robią chociażby tacy piłkarze jak Buffon (cały sezon w drugiej lidze), Cannavaro (większość sezonu grał piach), Cech (większość sezonu leczył kontuzję), Deco (przegrał z Barceloną siedem pucharów i niczym się nie wyróżniał), Eto'o (większość sezonu leczył kontuzje), Henry (kontuzja), Márquez (obrońca jakich wielu w Europie), Riquelme (przegrał finał Copa América, a w klubie nie gra), Ronaldinho (tutaj już mi się nawet nie chce wypowiadać, gość musi być po prostu zawsze do wszystkiego nominowany), Tévez (ledwo uchronił się przed spadkiem do drugiej ligi), Thuram (objeżdżany przez każdego obrońcę w La Liga) czy Vieira (naprawdę był takim kluczowym zawodnikiem Interu?). Jeszcze mi tu Lahm nie pasuje, ale nie oglądam ligi niemieckiej, to nie chcę się jednoznacznie wypowiadać.
Natomiast z drugiej strony, czemu do cholery nie nominowano zawodników, którzy rzeczywiście coś pokazali i osiągnęli? Gdzie jest Casillas (walnie przyczynił się do zdobycia Mistrzostwa Hiszpanii), Ramos (Mistrzostwo Hiszpanii oraz naprawdę niesamowita gra), Totti (to chyba największa żenada, zdobywca Złotego Buta i brak nominacji), Robinho (Mistrzostwo Hiszpanii, Copa América oraz król strzelców tejże imprezy), Seedorf (mózg zdobywcy Ligi Mistrzów), Alves (największe kluby się o niego biły), Fabregas (skoro Messi jest liczony za ten sezon, to czemu nie on, skoro prowadzi Arsenal od zwycięstwa do zwycięstwa).
Tyle nazwisk przyszło mi do głowy od zaraz, gdybym się dłużej zastanowił, to pewnie więcej by ich było. Na przykład taki Kanoute (Puchar UEFA, Puchar Hiszpanii, Superpuchar Hiszpanii) z powodzeniem mógłby wskoczyć za Eto'o. I z pewnością jeszcze kilku zawodników Sevilli za tamten sezon. Dla mnie te nominacje są kpiną (nie po raz pierwszy). Po prostu naprawdę nie wiem, czym się kierują wybierający. Bo patrząc na przykład Ronaldinho, to ani sukcesami, ani dobrą grą. Chyba wychodzi na to, że sławą i marketingiem, no ale gdzie w takim razie jest Beckham?
Capality
11-10-2007, 00:03
@UP:
Mi tam brakuje Żurawskiego
Dark Sven
11-10-2007, 00:11
Boruca? Lol
Brak Ramosa... żenua.
Ten konkurs jest OKDR (o kant dupy roztrzaść)
Calen Futh
11-10-2007, 07:26
I tak znając życie wygra Kaka, bo sobie wyrobił taką markę w tamtym sezonie, że nie ma kto z nim rywalizować ;<
A co do komentarza Raula o Tevezie, to co z tego, że prawie WHU spadł do drugiej ligi? To jest klasyfikacja piłkarzy a nie klubów.
Doom Terror
11-10-2007, 13:16
jesli jakis pilkarz Interu mialby byc nominowany to napewno nie Vieira,kontuzja za kontuzja,dyspozycja w meczach mierna...Zlatan za to by mogl byc nominowany
Dark Sven
11-10-2007, 16:53
Nowy menedżer Chelsea Londyn, Avram Grant i właściciel klubu Rosjanin Roman Abramowicz, zamierzają sprowadzić na Stamford Bridge Brazylijczyka Kakę z AC Milan.
Grant zamierza pozbyć się dwóch dotychczasowych filarów zespołu - Franka Lamparda i Didiera Drogby. Zawodnicy nie mogą pogodzić się z odejściem portugalskiego szkoleniowca "The Blues" Jose Mourinho.
Według brytyjskich mediów Chelsea jest gotowa zapłacić za brazylijskiego gwiazdora 100 milionów funtów, czyli około 145 milionów euro.
Anglicy mają za sobą już dwa podejścia do sprowadzenia zawodnika, za każdym razem otrzymywali odmowną odpowiedź.
Kolejnego po Shevchence, chcą zmarnować ; l
Hellraiser
11-10-2007, 17:21
Kolejnego po Shevchence, chcą zmarnować ; l
Co do Shevy, Mourinho go nie chciał Ambramowicz kupił go żeby sobie z nim gadać po rosyjsku tak samo jak Ballacka który jednak pasował na pomoc w póżniejszym terminie.
Co do Kaki, nie wiem po co on ale jeszcze gorzej że niby ikona "Helzeji" Frank "Lamps" Lampard ma być sprzedany już w tą zimę,.. ;s Co ci żydzi heretycy robią z Helzeją ;s
Articuno
11-10-2007, 18:20
Co do Shevy, Mourinho go nie chciał Ambramowicz kupił go żeby sobie z nim gadać po rosyjsku tak samo jak Ballacka który jednak pasował na pomoc w póżniejszym terminie.
Co do Kaki, nie wiem po co on ale jeszcze gorzej że niby ikona "Helzeji" Frank "Lamps" Lampard ma być sprzedany już w tą zimę,.. ;s Co ci żydzi heretycy robią z Helzeją ;s
To chyba lepsze niż granie na poziomie "przed Abramowiczowym", i kibiców więcej:)
Hellraiser
11-10-2007, 18:32
To chyba lepsze niż granie na poziomie "przed Abramowiczowym", i kibiców więcej:)
Czy ja wiem, lubiałem jak Chelsea bez presji szpielała sobie w P.UEFA i grała też dobrze ze starym poczciwym Zolą, Wisem, Clarkiem, Haselbainkiem czy Desaillim.
Co do kibiców prawdziwych to chyba zbytnio dużo nie napływa a jedno-sezonowców od groma przecież I ten, i tamten idzie do Chelsea trzeba ich supporicić bo Barca teraz powiedzmy słabsza niż sezon temu, i tego najbardziej nie lubię, tak naprawdę nikt tego nie lubi ;s
"Ale co tam rusek zatrudnił żyda, bogatemu kupować nie zabronisz"
Calen Futh
11-10-2007, 19:07
Kaka nie poradzi sobie w lidze angielskiej. On pasuje do Milanu tak jak Sheva tam pasował. A ta Chelsea jakaś dziwna. Jeszcze niedawno chcieli wyłożyć 80 baniek za Ronaldinho, teraz boom na Kaka'e, ciekawe co za kilka miesięcy będą chcieli ;x
BlueMaster
11-10-2007, 19:27
Kaka nie poradzi sobie w lidze angielskiej. On pasuje do Milanu tak jak Sheva tam pasował. A ta Chelsea jakaś dziwna. Jeszcze niedawno chcieli wyłożyć 80 baniek za Ronaldinho, teraz boom na Kaka'e, ciekawe co za kilka miesięcy będą chcieli ;x
Jana Urbana :x
PLK znów wielka ;]?
yea qw, mecz o Superpuchar = miodzio. Qwqwqwqwqw ze tez ten piczouak Koszar nie mogl tak pwnic wtedy, kiedy u nas gral ;/ Juz jutro startuje I kolejka ligowa, i na sam poczatek mini-derby Dolnego Slaska, a mianowicie Gornik Walbrzych - Turow Zgorzelec. Bedzie ciekawie, powiadam wam, zwlaszcza ze wiecej niz 4 kluby beda teraz faktycznie walczyc o medal.
Hellraiser
11-10-2007, 20:55
Bedzie ciekawie, powiadam wam, zwlaszcza ze wiecej niz 4 kluby beda teraz faktycznie walczyc o medal.
Nie znam się prawie w ogóle na koszu, ale to, to nawet ja wiem że ma być kozacko, i koksowniczo w tym sezonie w PLK.
Btw, DIDA zawieszony na 2 mecze LM ;>
Doom Terror
11-10-2007, 22:01
Moim zdaniem pilkarz takiej klasy jak Kaka by sobie poradzil wszedzie,bo czy to w lidze wloskiej,czy w lidze mistrzow to wszystkich mija jak pacholki.Taka prawda
Dark Sven
11-10-2007, 23:12
Btw, DIDA zawieszony na 2 mecze LM ;>
I wreszcie w bramce Milanu stanie bramkarz...
Edit
Ale te 36 tysięcy to jednak delikatna przesada. Jeżeli kibic wbiega bez problemu na boisko, to co stoi na przeszkodzie, żeby upierdolił któregoś gracza. Troszke niska ta kara ; l.
Mam nadzieję że to tylko plotki bo Chelsea bez Lamparda to już nie Chelsea...co z tego że przyszedł by jakiś Kaka który i tak by się w Anglii nie zaklimatyzował. Druga sprawa dziennik hiszpański podaje że Lampard jest wart ok 18mln euro, co według mnie jest śmieszne. Dawno się tak nie uśmiałem :D :D :D
Dark Sven
11-10-2007, 23:35
Po przemyśleniu sprawy z Didą...
Zastanawia mnie, że odwróciły się role Poszkodowanego i Oskarżonego. Przecież za symulowanie sędzie może pokazać kartkę, odesłać pod prysznic. Ale żeby zawieszać? Przecież to Celtic jest winny. A kwota 36 tysiecy jest śmieszna jak na taki klub. Mam nadzieje, że AC Milan się odwoła.
Hellraiser
12-10-2007, 14:53
I wreszcie w bramce Milanu stanie bramkarz...
Czyli, Zeljko Kalac? ;o
Mam nadzieje, że AC Milan się odwoła.
Premier Włoch, trener i jakis typ z zarządu odcinają się od wyczynu Didy, i nie chcą sie bawic w wygrywanie punktów przy zielonym stoliku, czy jakiś kar dla innych. Więc odwołać sie nie odwołają, ale licze że Milan teraz wygra z Szachtarem no bo wole ich niz tych janków za wschodniej grency.
Mam nadzieję że to tylko plotki bo Chelsea bez Lamparda to już nie Chelsea...co z tego że przyszedł by jakiś Kaka który i tak by się w Anglii nie zaklimatyzował. Druga sprawa dziennik hiszpański podaje że Lampard jest wart ok 18mln euro, co według mnie jest śmieszne. Dawno się tak nie uśmiałem :D :D :D
Tja, kiedys myślałem ze bez Wise'a Chelsea nie będzie istnieć, wtedy wskoczył Lampard lecz teraz nie ma takich Angoli żeby mogli go teraz też zmienić, chyba że moze J. Cole, co do Kaki niech zostanie w Milanie lub idzie gdzie indziej ;s, a cena Lamparda niech będzie nawet 5mln funtów, ojro, czy złotych ale na BOGA niech go nie wypieprzają bo ten żydek i rusek nie wiedzą co robią ;s
Lampard mógłby przejść do Realu Madryt za niecałe 13 milionów euro. Dla mnie taka cena za takiego zawodnika jest bardzo niska, więc nie miałbym nic przeciwko temu transferowi, a możliwe, że doszedłby on do skutku już w styczniu.
Kileros fire'son
13-10-2007, 18:31
Lampard mógłby przejść do Realu Madryt za niecałe 13 milionów euro. Dla mnie taka cena za takiego zawodnika jest bardzo niska, więc nie miałbym nic przeciwko temu transferowi, a możliwe, że doszedłby on do skutku już w styczniu.
Też bym się nie obraził jak by przeszedł :) ba, przydał by się i to bardzo :)
Hellraiser
13-10-2007, 20:00
Takie pytanie offtopowe ma ktos jakiś kontakt z Yohem ;>
Capality
13-10-2007, 20:03
Na onecie w komentach piszą,że Armenia zremisowała z Serbią 0-0
BlueMaster
13-10-2007, 22:28
1-0 dla kazachstanu
Polacy graja bardzo dobrze ,lecz niestety maja pecha i brakuje skutecznosci.
Hellraiser
13-10-2007, 22:35
Nareszcie czekałem na taki mecz długo, bardzo długo, liczyłem na Portugalię ale Kazachstan daje mi to szczęście, panowie po co jechać na EURO i tam dostać trzy mecze do tyłu lepiej odpaść już teraz w eliminacjach. Po co się gdzieś pchać za 5 lat mamy u siebie EURO tam dostanbiemy 3 mecze więc spokojnie, not so rush!
Capality
13-10-2007, 22:58
Ja wam kurwa dam usterki! -.-
Bezwolakinho
13-10-2007, 23:01
Na stadionie Legii- no to wiadomo, że światła nimo... :<
Hellraiser
13-10-2007, 23:02
To jest sabotaż! hańba Polsko, hańba!
Beenhakker w szatni powiedział ze takim czymś dziś nic nie ugramy, i poszedł do do wożnego stadionu i powiedział że na dzis najlepszym wyjściem będzie wyłączenie prądu.
2 teza zaporzyczona od Yoha
To Olek Kwaśniewski który podeszedł do dżwigni, i powiedział "Savoir vivre", i wyłączył światło.
Ale to w ogóle śmiech na sali żeby wyłączać prąd bo się przegrywa!?, nie tędy droga Polsko, nie tędy.
Bezwolakinho
13-10-2007, 23:05
@Hellraiser
To nasz kochany postęp technologiczny, a nie "taktyka" :[
@EDIT
Trochę wiocha, że światła zabrakło...
Hellraiser
13-10-2007, 23:14
@Hellraiser
To nasz kochany postęp technologiczny, a nie "taktyka" :[
@EDIT
Trochę wiocha, że światła zabrakło...
Pierdyle ten mecz, jestem z Kazachami całym duchem lecz teraz wiem że dostaną w dupe takim czynem są wybici z toru. Jestem pewny że Polska wygra. ;s nędza panowie, nędza!
Bezwolakinho
13-10-2007, 23:18
Ja tam bardziej niz za Kazachami jestem za Finami...
W przeciwności do Ciebie Hellraiser bym sie cieszyl jakby Polakens wygrali.
yeyeyeyeyeyey!!!
Kup.Se.Musk
13-10-2007, 23:24
Gz. 1:1.
Euzebiusz Smolarek.
Hellraiser
13-10-2007, 23:33
Pierdyle ten mecz, jestem z Kazachami całym duchem lecz teraz wiem że dostaną w dupe takim czynem są wybici z toru. Jestem pewny że Polska wygra. ;s nędza panowie, nędza!
Sprawdziło się ;s
Capality
14-10-2007, 00:11
Polska 3 - 1 Kazachstan
Smolarek zaliczył klasycznego hattricka!!
Smolarek zaliczył klasycznego hattricka!!
Andrzej, zanalizuj to! (piszę na prośbę Yoha Asakury ;x)
Druga połowa zatarła złe wrażenie po niezbyt udanej pierwszej. Euro 2008 coraz bliżej :)
Thomisson
14-10-2007, 09:10
To teraz zjemy belgijską czekoladkę i jedziemy na finały.
Mógłby ktoś mi wytłumaczyć dlaczego Euro 2008 będzie pierwsze w historii Polski? Przecież Polacy grali już na Euro 2002 i 2006 tak więc dlaczego Euro 2008 będzie pierwsze, a nie trzecie w naszej historii? Tamte to jakieś nielegalne czy co?:baby:
Capality
14-10-2007, 20:10
@UP:
2002 i 2006 to były mistrzostwa świata
Eh pomylił mi się World Cup z Euro, bo tam głównie Europejskie drużyny wojowały :P
Dark Sven
14-10-2007, 23:18
Ale tak sobie ostatnio myślałem ( ;o)... Tyle męczenia się, tyle nadziei(ji?), a oni potem po 3 meczach nawet z grupy nie wyjdą ; /.
Hellraiser
15-10-2007, 23:56
Ostatnio pytałem się czy jest tu jakiś kibic L'poolu, bo pamietam chyba był, ale czyżby się bał przyznawać z powodu "świetnych taktyk elo Hiszpana Beniteza" ;>
Calen Futh
16-10-2007, 07:24
@up:Był był, ale chyba tylko przelotem ;) Anyway, też bym się wstydził xd
@topicz: Cholerne Euro >.<! Nie dość, że nie było ligowej kolejki w weekend to jeszcze LM nie ma ;<
Hellraiser
16-10-2007, 15:41
@topicz: Cholerne Euro >.<! Nie dość, że nie było ligowej kolejki w weekend to jeszcze LM nie ma ;<
Cholernie dobra teza, aż mnie kręci żeby jakis mecz z ligi europejskiej obejrzał, a obstawić też musze skoczyć bo nie ma bata.
Btw, Calen ty jestes kibicem Manchcesteru, Kuszczak broniw ten weekend bo słyszałem ze jest przeziebiony więc nie wiem czy go wziąśc w FPL-u czy nie.
Calen Futh
16-10-2007, 21:37
@up: Po pierwsze to "wziąć", a nie "wziąść" xd A po drugie (czyli odnosnie Manyoo) To tutaj jest swoisty kłopot- z jednej strony van der Sar z kontuzjowaną stopą, a z drugiej chory Kuszczak. W zasadzie to nie wiem szczerze co będzie w niedziele, jednak bardziej prawdopodobne wydaje mi się to, że Kuszczak szybciej się wykuruje. No, ale ręki bym sobie za to odciąć nie dał xP Proponuję poczekać do soboty, aż napłyną konkretne newsy i później tuż przed zamknięciem Gameweeka dokonać zmian xP
Hellraiser
17-10-2007, 20:15
@Up.
Okay, okay don't be so rush. B)
Jednak postawiłem na swój pierwszy pomysł na 10 kolejkę a niby pierwszy pomysł jest zawsze najlepszy więc zobaczymy.
@EURO 2008.
Ale Angole sobie bigosu narypali, a my będziemy musieli jednak rozklepać Belgię.
Dark Sven
18-10-2007, 00:11
Niemcy 0 vs 3 Czechy
=D
Hellraiser
18-10-2007, 00:31
Powiem tylko jedno "Piłkarska środa cudów w Europie".
kurwa nie lubię stawiać zakładów w czasie cudów..
Calen Futh
18-10-2007, 07:16
Hihihi, jak byłem wczoraj w bukmacherce to po tym jak napisałem kupon z ligii angielskiej zacząłem się zastanawiać czy puścić coś z Euro xd Chwała, że nie puściłem xd! Mmmm...Teraz tylko do soboty. Ależ tęsknie za europejskimi ligami <3
BlueMaster
18-10-2007, 10:15
Podobno na koniec listopada będą grać zespoły z Kazachstanu albo Bułgarii i tylko mistrzowie kraju mogą grać w LM,dlaczego mamy mieć 3 zespoły z ligi francuskiej albo 4 z ligi włoskiej czy angielskiej,to jest liga mistrzów,a nie liga 4 zespołów angli-Powiedział Michael Platini
Brawo!
Articuno
18-10-2007, 15:20
Podobno na koniec listopada będą grać zespoły z Kazachstanu albo Bułgarii i tylko mistrzowie kraju mogą grać w LM,dlaczego mamy mieć 3 zespoły z ligi francuskiej albo 4 z ligi włoskiej czy angielskiej,to jest liga mistrzów,a nie liga 4 zespołów angli-Powiedział Michael Platini
Brawo!
brawo? Puchar UEFA będzie atrakcyjniejszy od Champions League.
Hellraiser
19-10-2007, 13:10
Dziś do buka, i już jutro normalnie znowu można będzię lookać na normalną klubową piłkarską europę.
BlueMaster
19-10-2007, 13:28
brawo? Puchar UEFA będzie atrakcyjniejszy od Champions League.
A jakże.................
Calen Futh
19-10-2007, 22:44
Platini ma chore pomysły. Dwóch dodatkowych sędziów do obserwowania sytuacji w polu karnym zamiast powtórek video ? Teraz koncepcja na nową LM ? Chyba czas na przedwczesną emeryturę.
@Hellraiser:
Nie zapomnę ci tego bloka, oj nie.
Yoh
Hellraiser
20-10-2007, 02:21
@Hellraiser:
Nie zapomnę ci tego bloka, oj nie.
Yoh
Bo mnie w*****ł.
Thomisson
20-10-2007, 09:59
Teraz koncepcja na nową LM ? Chyba czas na przedwczesną emeryturę.
Chce po prostu zatrzeć różnice finansowe oraz sportowe między klubami z najsilniejszych lig, a tzw. "kelnerami", jak np. polskie kluby.
Dark Sven
20-10-2007, 13:39
Platini ma chore pomysły. Dwóch dodatkowych sędziów do obserwowania sytuacji w polu karnym zamiast powtórek video ? Teraz koncepcja na nową LM ? Chyba czas na przedwczesną emeryturę.
Powtórki video? Toż to zabije piłke nożna.
Bo mnie w*****ł.
A to nie tylko mnie w takim razie.
Calen Futh
20-10-2007, 13:51
Chce po prostu zatrzeć różnice finansowe oraz sportowe między klubami z najsilniejszych lig, a tzw. "kelnerami", jak np. polskie kluby.
Zawszę będą ci biedniejsi i bogatsi, więc działania Platiniego można określić mianem syzyfowej pracy.
Powtórki video? Toż to zabije piłke nożna.
Powtórki byłyby używane w sytuacjach w których naprawdę nie wiadomo co zrobić. Lepsze to niż dwóch dodatkowych sędziów do obserwowania sytuacji w polu karnym. Dlaczego ? Wyobraź sobie sytuację - jeden pokazuje, że piłka jednak wpadła do bramki, a drugi, że gola nie ma. I co wtedy ? A tak mamy powtórkę, chwilka mija i sporna sytuacja rozwiązana.
Yoh
Dark Sven
20-10-2007, 13:53
Powtórki byłyby używane w sytuacjach w których naprawdę nie wiadomo co zrobić. Lepsze to niż dwóch dodatkowych sędziów do obserwowania sytuacji w polu karnym. Dlaczego ? Wyobraź sobie sytuację - jeden pokazuje, że piłka jednak wpadła do bramki, a drugi, że gola nie ma. I co wtedy ? A tak mamy powtórkę, chwilka mija i sporna sytuacja rozwiązana.
Yoh
Podejrzewam, że jeden sędzie będzie przy jedenj bramce, a drugi przy drugiej...
A powtórka zabije piłke nożną, głównie dlatego, że w moim odczuciu nie będzie to już tak ludzki sport. Będzie zależny od maszyn.
Calen Futh
20-10-2007, 13:58
Podejrzewam, że jeden sędzie będzie przy jedenj bramce, a drugi przy drugiej...
Możliwe. Jednak są sytuacje w których ludzkie oko nie jest stanie wychwycić wszystkiego.
A powtórka zabije piłke nożną, głównie dlatego, że w moim odczuciu nie będzie to już tak ludzki sport. Będzie zależny od maszyn.
Napisałem ci, że powtórki byłby używane tylko w skrajnych sytuacjach, takich jak np. finał MŚ 2006. Z jednej strony Zidane, z drugiej Materazzi na glebie i krzyczący Włosi. Sędzia nie wie co ma zrobić. Powtórki video w takich sytuacjach byłyby nieocenioną pomocą.
Yoh
Dark Sven
20-10-2007, 14:01
Napisałem ci, że powtórki byłby używane tylko w skrajnych sytuacjach, takich jak np. finał MŚ 2006. Z jednej strony Zidane, z drugiej Materazzi na glebie i krzyczący Włosi. Sędzia nie wie co ma zrobić. Powtórki video w takich sytuacjach byłyby nieocenioną pomocą.
Yoh
Ale jak ustalisz, czy to jest skrajna sytuacja, czy nie. Z resztą przy podanym przez Ciebie przykładzie to powinny być bardziej podsłuchy niż kamery...
Calen Futh
20-10-2007, 22:58
Manyoo znowu wygrywa <3 Życie jest piękne ^^"
Hellraiser
20-10-2007, 23:13
nevermind.
Hellraiser
20-10-2007, 23:16
@Yoh.
4613515 (19-10-2007 18:30)
Przejedziesz sie na Man City
Przegraja z Birmingham
Tak samo Blackburn
Nie wygra z Reading
...
4613515 (19-10-2007 18:34)
A z Sevilla nie bylbym taki pewien
...
4613515 (19-10-2007 18:35)
Czy mnie oczy nie myla ?
Postawiles na...Chelsea ?!
Hubert (19-10-2007 18:35)
Nie mylą
Dostana w dupe z Boro !
...
O rylli?
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1704674&postcount=852
Poczuj mój przypływ gotówki :D
Articuno
21-10-2007, 18:34
Najlepsza drużyna Europy znów dostała w dupsko, tym razem z Empoli, ale noobzory ;]
Hellraiser
21-10-2007, 18:40
Najlepsza drużyna Europy znów dostała w dupsko, tym razem z Empoli, ale noobzory ;]
Po remisie zawsze przychodzi porażka.
Mazur199
21-10-2007, 19:59
biedny fiamilton :<
najlepsza druzyna europy buahahahah
Nie lepiej "średnia drużyna z Włoch" ? ;p
A jednak ,szkoda ze to nie Alonso ale i tak dobrze ze Fiamilton nie wygrał.
Hellraiser
21-10-2007, 20:46
Raikkonen na mecie!, Raikkonen mistrzem świata!
Kurwa jak się cieszę! OMFG one!!11one1!!oneone!!one
Articuno
21-10-2007, 20:59
1. Brawo Kimi
2. Śląsk przegrał z AZS :(
3. To tyle narazie :)
A w finale turnieju ATP Masters Mutua Madrilena Argentynczyk David Nalbandian pokonal lidera rankingu Rogera Federera [1] 1-6, 6-3, 6-3. Kiepsko dzis Fedex poczynal, oj kiepsko. Nie wiem, jakim cudem wygral tego pierwszego seta i to w takich rozmiarach...
Calen Futh
21-10-2007, 21:29
A Arsenal 2:0 z Boltonem. Liverpool nie powinien wygrać, szkoda też, że ManYoo zdołał pokonać Aston Villę. A Chelsea ? Mieli dużo szczęścia ; P
Yoh
Doom Terror
22-10-2007, 02:25
najlepsza druzyna europy buahahahah
Nie lepiej "średnia drużyna z Włoch" ? ;p
A jednak ,szkoda ze to nie Alonso ale i tak dobrze ze Fiamilton nie wygrał.
takich druzyn nie rozlicza sie na poczatku sezonu tylko na koncu,tak jak mistrza nie z tego jak zaczyna tylko jak konczy...
Thomisson
22-10-2007, 07:58
A czemu nikt nie wspomina o hattricku Jelenia w meczu z Lorient?
P.S Piękna, choć trochę szczęśliwa bramka Giggsa w meczu z AV ;)
Hellraiser
22-10-2007, 17:49
No i po Michniewiczu. B)
http://90minut.pl/kariera.php?id=1334
Gdzie on się urodził ;o!
Calen Futh
23-10-2007, 19:55
Nooo, wreszcie LM zagości na europejskich stadionach <3 Aż chce się żyć :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.