Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe
Możecie już przestać chrzanić czy zrobił to specjalnie czy nie? Stało się i tyle, nikt czasu nie cofnie.
Chelsea wmoczyła, szkoda... Duży błąd Cecha
Articuno
24-02-2008, 22:29
No powinna przecież Grant oszczędzał najlepszych zawodników na ten arcyważny mecz nie wystawiając ich w lidze mistrzów :p
hahahauahuaaahauahauahaua "trener".
Taylor nie zrobił tego specjalnie, ale pewnie ma problemy z głową...
Calen Futh
24-02-2008, 22:37
Ja tam uważam, że Tottenhamowi się należał ten CC. Mieli trudniejszą drogę do finału niż Chelsea.
Xendriel
25-02-2008, 16:09
Real przegrywa z Getafe na własnym stadionie 0:1, Barca rozgramia Levante 5:1 (hat-trick Eto'o) :] walka o tytuł będzie bardzo ciekawa
Colo_2006
25-02-2008, 18:26
w lidze angielskiej tez będzie ciekawie :) Albo Arsenal albo Man. Utd.
w lidze angielskiej tez będzie ciekawie :) Albo Arsenal albo Man. Utd.
No tak niema to jak skreślić Chelsea, 12 kolejek przed końcem sezonu ;)
Calen Futh
25-02-2008, 20:26
Teoretycznie Chelsea ma szanse na mistrza, ale musiało by sie stać na prawdę coś dziwnego, żeby i Arsenal i Manchester w tak ważnym momencie rozgrywek przegrał 3 mecze. Ale oczywiście nie ma co skreślać Cheslea, bo szanse ma.
Straznik Monopolowego
25-02-2008, 20:33
A Taylorowi gratuluje swietnej interwencji. A przynajmniej jej efektow (i bynajmniej nie o kartke mi chodzi). =D
edit: obrazki z tego wslizgu - po prostu futbolowy orgazm.
@down: E tam szkoda. =P
Jak Puerta sie wywrocil plackiem tez miales takiego banana na mordzie?
Jak chcesz byc kontrowersyjny to idz sie w gownie wytarzaj
(male sporstowanie-co mnie obchodzi Puerta nie on jeden zginal na boisku)
Nie, bo tego nie widzialem.
Teoretycznie Chelsea ma szanse na mistrza, ale musiało by sie stać na prawdę coś dziwnego, żeby i Arsenal i Manchester w tak ważnym momencie rozgrywek przegrał 3 mecze. Ale oczywiście nie ma co skreślać Cheslea, bo szanse ma.
Teoretycznie Chelsea ma jeden mecz mniej, i teoretycznie jeżeli go wygra strata będzie wynosiła 6pkt. Więc teoretycznie nie będą to 3 mecze a 2. Biorąc to na logikę jest duża szansa że MU i Arsenal stracą pkt'y w najbliższych 12 meczach. Oczywiście teoretycznie :cup:
Dobra, dobra... Pożyjemy zobaczy :)
Mumin121
25-02-2008, 22:07
Jak chcesz byc kontrowersyjny to idz sie w gownie wytarzaj
(male sporstowanie-co mnie obchodzi Puerta nie on jeden zginal na boisku)
np. Mikki Feher
R.I.P.
Calen Futh
26-02-2008, 11:28
Nie masz co porównywać śmierci od jakieś tam kontuzji.
A co do ligi Angielskiej to nieźle się rozkręca ten Everton ; o Kolejna wygrana. Walka o czwarte miejsce w tym sezonie będzie bardzo ciekawa.
Yoh Asakura
26-02-2008, 15:51
Nie masz co porównywać śmierci od jakieś tam kontuzji.
Jakaś tam kontuzja ? Przecież mało brakowało, a dzisiaj Eduardo miałby protezę.
Calen Futh
26-02-2008, 16:26
Puerta wiele by oddał żeby móc teraz żyć z protezą.
Duch Niespokojny
26-02-2008, 17:32
Kutafonierzy grajac w przewadze liczebnej praktycznie przez caly mecz nie potrafia wygrac z co najwyzej przecietnym Birmingham. Hueueueue. =D
A Taylorowi gratuluje swietnej interwencji. A przynajmniej jej efektow (i bynajmniej nie o kartke mi chodzi). =D
edit: obrazki z tego wslizgu - po prostu futbolowy orgazm.
@down: E tam szkoda. =P
Kurde, nie wiem dlaczego uważałem cię kiedyś za dojrzałego człowieka. Skąd mi się to wzięło? O.o
Dark Sven
26-02-2008, 18:12
Ja też jestem ciekawy skąd Ci się to wzięło.
Glon Elriel
26-02-2008, 21:54
Derby Dla GÓrNIKA!
Duch Niespokojny
27-02-2008, 01:45
Nie wiem, ale jak dotąd dość dobrze maskował swój debilizm...
Nie wiem, ale jak dotąd dość dobrze maskował swój debilizm...
Twoja stara lepiej maskowala wodoglowie.
MSPANC
Na przyszlosc, jak juz masz zamiar cos imputowac, to nie uzywaj slow, ktorych nie rozumiesz, bo to Ty wyszedles na debila. I ignoranta. =)
Yoh Asakura
27-02-2008, 13:24
W 3 gimnazjum będziesz miał o dziedziczeniu cech na biologii, to się dowiesz skąd.
ale wy psujecie atmosferę w tym temacie, trochę kultury...
W 3 gimnazjum będziesz miał o dziedziczeniu cech na biologii, to się dowiesz skąd.
Ty tez - i moze wtedy sie dowiesz, ze cech osobowosciowych sie nie dziedziczy w zaden sposob.
Capality
27-02-2008, 15:05
Już dziś mecz Polska-Estonia...
Yoh Asakura
27-02-2008, 15:21
Ty tez - i moze wtedy sie dowiesz, ze cech osobowosciowych sie nie dziedziczy w zaden sposob.
Ale idiotyzm i owszem.
Mumin121
27-02-2008, 15:48
Już dziś mecz Polska-Estonia...
Możesz ktoś podać o której, jesli będzie w ogóle jakaś transmisja?
Edit:
@down
Dzięki ^^
Yoh Asakura
27-02-2008, 16:06
Możesz ktoś podać o której, jesli będzie w ogóle jakaś transmisja?
O 20:15 na TVP1
Ale idiotyzm i owszem.
Idiotyzmu, tak jak i innych chorob umyslowych, tez sie nie dziedziczy. Znow wychodzi na wierzch tWOJA ignorancja...
edit: swoja droga - zastanawiam sie, jak mozna byc idiota majac IQ 140+...
Ancient900
27-02-2008, 17:55
zastanawiam sie, jak mozna byc idiota majac IQ 140+...
Zastanawiam się, jak można oceniać czy ktoś jest idiotą tylko po IQ
Real znowu przegrał, już tylko 2 pkt dzielą Barce od pozycji lidera_/
@down
pomyliłem sie xd
To już w ten weekend ostatnia kolejka? Nie wiedziałem...
Flota Świnoujście - najlepszy jesienią zespół we wszystkich czterech grupach III ligi został ukarany 11 walkowerami. Spadnie na ostatnie miejsce w tabeli grupy północno- zachodniej.
Taką decyzję podjął prowadzący rozgrywki kujawsko-pomorski związek piłkarski. Związek przyznając walkowery powołał się na przepis mówiący o ukaraniu walkowerem drużyny, w której wystąpił zawodnik nieuprawniony.
Chodzi o Khadiego Kazadi z Konga, który według dokumentów będących do dyspozycji K-P ZPN, nie miał pozwolenia na pracę w Polsce. Bezskutecznie też starał się o status uchodźcy, którego nie otrzymał.
Czytaj dalej http://sport.onet.pl/_d/lay/ad/arrd.gif (http://sport.onet.pl/0,1248685,1700288,,11_walkowerow_przeciwko_flocie_ swinoujscie,wiadomosc.html#dalej)
REKLAMA
"Z decyzją K-P ZPN nie zgadza się Zachodniopomorski ZPN. - Flota nie ponosi winy w tej sprawie i nie powinna być ukarana. Jeśli ktokolwiek zawinił, to prowadzony przeze mnie okręgowy związek - mówi Jan Bednarek, przez ZZPN. - Na podstawie dokumentów, jakie przekazał nam klub - nasz pracownik, którego zresztą już zwolniliśmy, zatwierdził Kazadiego do gry. Klub miał prawo świadomie zgłaszać go do meczów, jako piłkarza uprawnionego do gry. Ponadto przepisy mówią, że ukarać klub walkowerem można w przypadku występu gracza nieuprawnionego - jeśli w tej sprawie zostanie przesłany protest w terminie 48 godzin od zakończenia zawodów. Nie można więc wstecz ukarać klubu 11. walkowerami".
Działacze Floty zapowiadają odwołanie się od decyzji związku z Bydgoszczy.
"Na wynik, jaki uzyskaliśmy pracował sztab ludzi. Na boisku graliśmy fair. Teraz jesteśmy traktowani jak sportowi przestępcy - mówi dyrektor Floty Jarosław Dunejko. - Na razie dostaliśmy tylko lakoniczną informację o przyznanej karze, bez wyjaśnienia. Gdy je otrzymamy zdecydujemy o krokach odwoławczych".
Odwołanie Flota i ZZPN złożą do PZPN. "Uważam, że działacze związku z Bydgoszczy pochopnie podjęli najłatwiejszą z możliwych decyzji, właśnie po to, by decyzję zrzucić na centralę związku" - mówi Bednarek.
Flota Świnoujście, beniaminek grupy drugiej III ligi, w 16 meczach rozegranych jesienią zdobyła 38 pkt. (bramki 27:8). Ma szanse na awansu do zreformowanej I ligi.
Khadi Kazadi rozegrał 11. meczów, w których jego zespół zdobył 27 pkt (8 wygranych, 3 remisy). Po zweryfikowaniu tych meczów jako walkowery, Flota spadłaby na ostanie miejsce w lidze. Miała 11 pkt. i stosunek bramek 7:35.
Bosko po prostu bosko... kocham wszystkie zwiazki polskiej pilki noznej.
Duch Niespokojny
27-02-2008, 19:19
Twoja stara lepiej maskowala wodoglowie.
Docinki z serii "twoja stara..." - naprawdę pokazujesz klasę...
Na przyszlosc, jak juz masz zamiar cos imputowac, to nie uzywaj slow, ktorych nie rozumiesz, bo to Ty wyszedles na debila. I ignoranta. =)
Którego słowa według ciebie nie rozumiem?
Napastnik Arsenalu Eduardo da Silva, po czterech dniach spędzonych w szpitalu, został wypisany do domu.
Reprezentant Chorwacji złamał nogę po brutalnym faulu Martina Taylora w trakcie sobotniego meczu na St. Andrews.
Eduardo na pewno nie zagra do końca sezonu, a co za tym idzie, nie wystąpi w mistrzostwach Europy. Według optymistycznych prognoz napastnik powinien wrócić do gry za dziewięć miesięcy.
; ] Dobrze że są w ogóle optymistyczne prognozy, według mnie powinien wrócić. Lecz de Jong w 2005 też załapał kontuzje... Na pewno mniej poważną, miał wrócić do gry po 2 tygodniach i co z tego wyszło? nie wyleczył jakiegoś gównianego urazu kolana przez 3 sezony i zakończył karierę w wieku 30 lat.
Piłka bywa okrutna
Thomisson
27-02-2008, 21:43
Siejecie większy ferment niż Franz Smuda ;D
Zastanawiam się, jak można oceniać czy ktoś jest idiotą tylko po IQ
idiotyzm
1. «głęboki stopień niedorozwoju umysłowego»
Za SJP. Podasz mi jakis rzetelny argument, w jaki sposob osoba o glebokim stopniu niedorozwoju umyslowego moze posiadac wysokie IQ albo vice versa?
Docinki z serii "twoja stara..." - naprawdę pokazujesz klasę...
Docinki ad personam - dostosowuje sie do tWOJEGO poziomu.
Którego słowa według ciebie nie rozumiem?
Najpewniej 'debilizm', bo uzywasz go w kontekscie kompletnie niemajacym nic wspolnego ze znaczeniem.
Articuno
27-02-2008, 21:56
Wyjdź stąd Slay, bo śmierdzi. Szanowałem cię, bo jesteś ekspertem od bukmacherki i uważałem cie za spoko kolesia, myliłem się. Zapewne jesteś dorosły, a siejesz ferment na forum i myslisz, że jest to fajne, ale co tam, ty dalej będziesz pisał to co chcesz, srając na całą rzeczywistość. I widać, że głosowałeś na PiS...
Calen Futh
27-02-2008, 21:59
Zatkać głupie pyski. To jest temat o wydarzeniach sportowych, a nie o takich pierdołach. Jak chcecie sie kłócić to spieprzać na PW, irca, tlena gg czy cokolwiek, ale nie postujcie tu bezsensu.
Mumin121
27-02-2008, 22:05
Raaaaadosław Matusiak i mamy 1:0 w 38 minucie.
Ancient900
27-02-2008, 23:12
2:0 ale nie zauważyłem kto strzelił xd
@edit
Zahorski w 72. minucie xd
@slay
za cholere nie chce mi sie z tobą kłócić, daj sobie spokój
Duch Niespokojny
28-02-2008, 01:48
Docinki ad personam - dostosowuje sie do tWOJEGO poziomu.
No to pokaż mi post, w którym wyzywam "twoją starą"
Najpewniej 'debilizm', bo uzywasz go w kontekscie kompletnie niemajacym nic wspolnego ze znaczeniem.
debilizm
1. pot. «coś głupiego, niedorzecznego»
Twoje żałosne próby pokazania na siłę jaki to jesteś kontrowersyjny uznałem za właśnie za głupie i niedorzeczne, i w takim znaczeniu użyłem tu słowa "debilizm". Następnym razem sprawdź, czy sam rozumiesz znaczenie danego wyrazu oraz kontekst, w jakim zostało użyte, zanim zaczniesz krytykować innych.
No mnie po spotkaniu z Estonią tylko wynik "cieszy"
@slaj
pleby na irca, won
Mumin121
28-02-2008, 14:49
Dajcie sobie spokój, bo w tym temacie robi się coraz większy syf.
Kłócić się chcecie? Robcie to gdzie indziej!
@Co do meczu
Nie wiem czemu, ale wczorajszy mecz był poprostu nudny, być może to przez naszego przeciwnika, ale nigdy nie nudziłem się na meczu tak jak wczoraj.
Nie wiem czemu, ale wczorajszy mecz był poprostu nudny, być może to przez naszego przeciwnika, ale nigdy nie nudziłem się na meczu tak jak wczoraj.
Bo generalnie ciezko sie spodziewac fajerwerkow po meczu towarzyskim trzeciego sortu pilkarzy polskich z europejskimi - co najwyzej - przecietniakami.
Articuno
28-02-2008, 15:22
Maciej Zientarski w stanie bardzo ciężkim, a Łukasz Zabiega(SuperExpress) zginął na miejscu w wypadku Ferrari Zientarskiego... :(
No a co to am wspólnego z wydarzeniami sportowymi?
Articuno
28-02-2008, 19:54
No a co to am wspólnego z wydarzeniami sportowymi?
Są to dziennikarze sportowi(m.in. sportowi)
dobrze mu tak, za*******al 200, to ma za swoje
Mumin121
28-02-2008, 20:23
@up
Gratuluje podejścia, ale czego się spodziewać.
Articuno
28-02-2008, 20:39
+ pasy nie zapięte, kretyn :) Właściwie to już ma zjebane życie - połamany kręgosłup i do tego nie wiadomo czy przeżyje(oby!).
@up
Jakby miał pasy zapiete, to by splonal w szczatkach wozu.
I zastanawiam sie po cholere jechal 10000000 na godzine ferrari po Warszawie, mogl pojechac na autostrade.
Dark Sven
28-02-2008, 21:44
@up
Jakby miał pasy zapiete, to by splonal w szczatkach wozu.
I zastanawiam sie po cholere jechal 10000000 na godzine ferrari po Warszawie, mogl pojechac na autostrade.
Za daleko mu do Niemiec.
Nie napisze "Ma za swoje." bo to nie na miejscu, ale nie jest za mądre zapie******ie 200 po mieście. Może to głupie, ale bardziej mi szkoda tego drugiego dziennikarza...
Calen Futh
01-03-2008, 17:48
Do przerwy:
Fulham 0 - 2 Manchester U.
Arsenal 0 - 1 Aston Villa
I niech tak pozostanie ;d
Arsenal 0 - 1 Aston Villa
27' [0 - 1] P. Senderos (o.g.)
"Arsenal by wygral, gdyby Senderos trafil do tej bramki co trzeba". Hueueue. =]
Na pewno przegrywaja, bo po ostatnim meczu boja sie o swoje nogi. =(
Widze, ze i Chelsea niezle sobie poczyna - na wyjezdzie, w oslabieniu, a 3-0 do przerwy...
27' [0 - 1] P. Senderos (o.g.)
"Arsenal by wygral, gdyby Senderos trafil do tej bramki co trzeba". Hueueue. =]
Na pewno przegrywaja, bo po ostatnim meczu boja sie o swoje nogi. =(
Widze, ze i Chelsea niezle sobie poczyna - na wyjezdzie, w oslabieniu, a 3-0 do przerwy...
Drużyna która zdobędzie mistrzostwo Anglii musi tak grać :D Szkoda czerwonej kartki Lamparda, chociaz współpraca Lamps - Ballack się ładnie układała przez te 30 minut ;]
Yoh Asakura
01-03-2008, 18:52
Bendtner, kocham cię ! 93 minuta i ratujesz nam lidera !
Calen Futh
01-03-2008, 19:12
Bendtner, kocham cię ! 93 minuta i ratujesz nam lidera !
Nie na długo ;)
Yoh Asakura
01-03-2008, 19:16
Nie na długo ;)
Marzyć każdy może ;]
Marzyć każdy może ;]
Czy ja wiem czy marzyć? Sam dobrze o tym wiesz że Arsenal się spalił i w ostatnich meczach daje dupy.
Na pocieszenie, Chelsea was goni :) już 6 pkt i mamy mecz zaległy.
Yoh Asakura
01-03-2008, 19:50
Czy ja wiem czy marzyć? Sam dobrze o tym wiesz że Arsenal się spalił i w ostatnich meczach daje dupy.
Oszczędzają się na Milan ;)
A tak poważnie, to prawda, Arsenal ostatnimi czasy słabo sobie radzi, ale wierze, że to chwilowy kryzys i w najbliższym meczu pokażą Milanowi jak się gra w piłkę.
Dark Sven
01-03-2008, 20:04
MUuuućki nam pokazały ; P.
Thomisson
01-03-2008, 20:45
Rezerwowi MU z mała pomocą Daviesa pokonali Fulham. Arsenal się odratował, ale już za tydzień, max 2 wszystko wróci do normy ;)
Yoh Asakura
01-03-2008, 20:59
Rezerwowi MU z mała pomocą Daviesa pokonali Fulham. Arsenal się odratował, ale już za tydzień, max 2 wszystko wróci do normy ;)
Noo, znowu będziemy mieli nad wami 5 pkt. przewagi.
Noo, znowu będziemy mieli nad wami 5 pkt. przewagi.
A Eduardo zostanie krolem strzelcow.
Yoh Asakura
01-03-2008, 21:16
A Eduardo zostanie krolem strzelcow.
W następnym sezonie i owszem, ma duże szanse.
Chyba, ze Taylor znow pokaze swoj geniusz defensywy. ;
20' Recreativo Huelva 1 - 0 Real Madrid
Kryzysu Krolewskich ciag dalszy?
Thomisson
01-03-2008, 21:21
Rasiak też
Yoh Asakura
01-03-2008, 21:22
Chyba, ze Taylor znow pokaze swoj geniusz defensywy. ;
O ile Birmingham się utrzyma.
@Thomisson:
No ja wiem, każdy chciałby mieć w swoim zespole takiego piłkarza jak Eduardo. ;)
Thomisson
01-03-2008, 21:25
@Thomisson:
No ja wiem, każdy chciałby mieć w swoim zespole takiego piłkarza jak Eduardo. ;)
Każdy klub Championship
Każdy klub Championship
Conference*
Yoh Asakura
01-03-2008, 21:45
Conference*
* Premiership.
Thomisson
01-03-2008, 22:07
* Premiership.
Nom, Derby szuka napastników, by być w drugiej lidze tylko rok.
Yoh Asakura
01-03-2008, 22:31
Nom, Derby szuka napastników, by być w drugiej lidze tylko rok.
Dajcie im Teveza, w sam raz na Derby.
Articuno
01-03-2008, 22:48
Sven, Milan bez LM w przyszłym sezonie :D?
A Barka zatopiona...
Thomisson
02-03-2008, 08:23
Dajcie im Teveza, w sam raz na Derby.
Haha, może Eduardo jest lepszy od Teveza 0.0 ? Tevez to co najmniej na Porstmouth starczy ;P
Haha, może Eduardo jest lepszy od Teveza 0.0 ? Tevez to co najmniej na Porstmouth starczy ;P
No i ma obie nogi sprawne. =D
Thomisson
02-03-2008, 09:45
Sir Alex Ferguson po 21 latach pracy z Manchesterem United w końcu spróbuje sił z inną drużyną. Jak donosi "The Times" menedżer "Czerwonych Diabłów" najprawdopodobniej poprowadzi olimpijską reprezentację Wielkiej Brytanii podczas igrzysk, które w 2012 roku odbędą się w Londynie.
Ferguson wprawdzie nie podjął jeszcze żadnej decyzji, ale zdaniem prezydenta Brytyjskiego Komitetu Olimpijskiego Lorda Sebastiana Coe'a, sprawa jest już niemal przesądzona.
Szkocki menedżer postawił tylko jeden warunek - praca z kadrą nie może kolidować z meczami Manchesteru, którego za nic w świecie nie chce opuszczać.
onet.pl
-----------------------------------------------------------------
No to już mamy faworyta Igrzysk Olimpijskich w Londynie, znając umiejętność pracy Sir Alexa z młodzieżą ;)
Yoh Asakura
02-03-2008, 10:33
Są napastnikami, a jeśli idzie o wykańczanie i te sprawy, to Tevez jest taki mały przy Eduardo.
Thomisson
02-03-2008, 10:56
a jeśli idzie o wykańczanie i te sprawy, to Tevez jest taki mały przy Eduardo.
Szczególnie to widać po zdobyczach bramkowych ^^
Yoh Asakura
02-03-2008, 11:18
Szczególnie to widać po zdobyczach bramkowych ^^
Tevez dłużej grał od Eduardo w Premiership i był do niej przystosowany. A jak da Silva już się zaaklimatyzował, to wielokrotnie strzelał sporo ważnych bramek (np. z Evertonem). Poczekaj do następnego sezonu, Eduardo się wykuruje i pokaże wszystkim malkontentom, że warto na niego stawiać.
Dark Sven
02-03-2008, 12:35
Sven, Milan bez LM w przyszłym sezonie :D?
A Barka zatopiona...
1:1
Meczu nie oglądałem, ale ponoć graliśmy słabo. 5 miejsce, ale sezon się jeszcze nie skończył i 4 miejsce jest ciągle na wyciągnięcie ręki. No i my w przeciwieństwie do reszty włoskich klubów, nie planujemy JUŻ odpaść...
Thomisson
02-03-2008, 12:46
Poczekaj do następnego sezonu, Eduardo się wykuruje i pokaże wszystkim malkontentom, że warto na niego stawiać.
Trener Derby się ucieszy
Sven:
Znając Milan, na ostatniej prostej w sezonie, Milan zajmie spokojnie 3. miejsce ;)
Down:
Zazdrość z powodu nieskutecznego, przepłaconego 3-krotnie zawodnika Arsenalu? Nieeee
Yoh Asakura
02-03-2008, 13:25
1:1
No i my w przeciwieństwie do reszty włoskich klubów, nie planujemy JUŻ odpaść...
No to macie pecha, bo my też nie ;)
@Thomisson:
Zazdrość, zazdrość, zazdrość
Przez ten jeba.. arsenal kupon mi nie wszedl :|
Capality
02-03-2008, 21:09
Ruch Chorzów 3 - 2 Górnik Zabrze
no i derby dla Ruchu
Żurawski strzela drugiego gola w Larrisie
Articuno
02-03-2008, 21:25
Ruch Chorzów 3 - 2 Górnik Zabrze
no i derby dla Ruchu
chyba po raz pierwszy tak fajnie oglądało mi się OE :)
Calen Futh
03-03-2008, 07:11
A Juventus znowu na glebie? :/ A na początku sezonu po cichutku liczyłem na scudetto a tu jakiś słaby okres złapali, który praktycznie przekreśla ich w walce o mistrzostwo ;<
Everton- Portsmouth 3:1. Nono- Everton pokazuje, że na prawdę ma chrapkę na to czwarte miejsce w tabeli xd
Thomisson
03-03-2008, 08:09
David Moyes odwala kawał dobrej roboty ;)
David Moyes odwala kawał dobrej roboty ;)
Kawał dobrej roboty to odwala Cahill i Arteta. Zresztą tego drugiego z chęcią zobaczył bym na Stamford.
To jakaś tradycja się robi?
http://www.realmadrid.pl/fotki/_up/957/kont.jpg
Killuminati
03-03-2008, 16:41
Spodobało im się najwidoczniej ;>
Articuno
03-03-2008, 17:11
HAHAHA. Groclin Wrocław... żenada, a mówią, że koszykarski Śląsk to sprzedawczyki ;]
Duch Niespokojny
03-03-2008, 17:11
To jakaś tradycja się robi?
http://www.realmadrid.pl/fotki/_up/957/kont.jpg
Spodobało im się najwidoczniej ;>
Jak karą jest wykluczenie na trzy mecze (sic!), to co się będą ograniczać...
Killuminati
03-03-2008, 17:33
Wykluczyć zawodnika na cały sezon/kilka sezonów, a posiedzieć te 3 meczyki ;>, a co tam.
Meczu nie oglądałem, ale ponoć graliśmy słabo. 5 miejsce, ale sezon się jeszcze nie skończył i 4 miejsce jest ciągle na wyciągnięcie ręki. No i my w przeciwieństwie do reszty włoskich klubów, nie planujemy JUŻ odpaść...
Tak jakbyś to ty biegał za piłką :P.
Calen Futh
03-03-2008, 21:07
Bo zagorzali kibice czasami nawet bez premedytacji się po prostu tak bardzo identyfikują z klubem. Norma ;)
Duch Niespokojny
03-03-2008, 21:13
Nom, mnie się niedawno nawet śniło, że grałem w Arsenalu :D
Calen Futh
03-03-2008, 21:25
Mniej jedzenia przed snem i nie będziesz miał koszmarów więcej ;)
@edit: Hah, nie ma to jak szybka podwójna riposta ze strony kibiców Mistrza Anglii ;d
Thomisson
03-03-2008, 21:42
Nom, mnie się niedawno nawet śniło, że grałem w Arsenalu :D
Musisz mieć niskie poczucie wartości, skoro w snach grasz zaledwie w Arsenalu ;p
Yoh Asakura
03-03-2008, 21:49
@edit: Hah, nie ma to jak szybka podwójna riposta ze strony kibiców Mistrza Anglii ;d
Patrząc na ich poziom, na usta ciśnie mi się jedno: Manchesterowi gratulujemy kibiców.
Calen Futh
03-03-2008, 22:01
I to mówi Yoh xd No nie, świat się kończy xd Przypomnij sobie tylko ile to razy wszyscy Cię w tym temacie wykpiwali, nabijali się z Twoich bezsensownych postów, a dopiero później krytykuj kibiców Manyoo.
@down: Sure. Baw sie dobrze. Pośmiejemy się znowu. A tak na marginesie to co tam u Eduardo? Dalej lepszy od Ruda i Drogby xd?
Yoh Asakura
03-03-2008, 22:32
I to mówi Yoh xd No nie, świat się kończy xd Przypomnij sobie tylko ile to razy wszyscy Cię w tym temacie wykpiwali, nabijali się z Twoich bezsensownych postów, a dopiero później krytykuj kibiców Manyoo.
Przypomniałem sobie. Mogę już was krytykować ?
Thomisson
04-03-2008, 08:03
Mogę już was krytykować ?
Wal śmiało, Ciebie i tak już wszyscy wyśmiali.
P.S Ten post o śnie był ironią, no ale jak widać kibic pewnej drużyny nie dorośli do żartów na temat jego drużyny.
Articuno
04-03-2008, 15:20
Taki mały wypadek http://youtube.com/watch?v=sj-N9n6esuQ i... amputowana noga :(
0:0 po pierwszej połowie. Aż wstyd było by przegrać z tak żenującym Milanem.
Yoh Asakura
04-03-2008, 23:26
Gramy dalej !
KUUUUUUUUURRRWAAAAAAAAAAAA GOOOOOOOOOOLLLLLLLL
Piękna bramka Fabregasa.
Articuno
04-03-2008, 23:32
No tak Milan to dno w tym sezonie :)
Niemożliwe, Anglik uczestniczył w akcji Arsenalu :P.
Yoh Asakura
04-03-2008, 23:34
Bernabeu zdobyte, San Siro zdobyte. Kto następny ?
KOLEJORZ!!!
Calen Futh
04-03-2008, 23:43
Manyoo w ćwierćfinale LM. Lyonowi już dziękujemy. Milanowi też.
Huhuhu :) Lovely <3
Niepokonany, jest Nasz Kolejarz Kochany !! </joke>
A Manchester naprawdę ostatnio ssie :<
Tak, wiem że wygłaszam prawdy oczywiste
Dark Sven
04-03-2008, 23:46
Cóż mówić. Na początku pogratulować Arsenalowi i Yohowi meczu.
0:2
Co by nie mówić, Milan gra słabo. Wszędzie, zawala w lidze, zawala w Lidze Mistrzów. Gra wyglądała jak wyglądała. Kalac grał dobrze, obrona też. Pomoc zawodziła - Pirlo i Kaka, tych piłkarzy nie było, Pirlo biegnąc z piłką gubił ją. Gattuso coś tam próbował, a motorem napędowym był Ambrosini. Pato troche tworzył, ale w końcu nie udało się trafić. Za dużo chamienia. Zdjęcie Pippo było głupotą... Cóż...
Teraz tylko skupić się na lidze, i dokonać wzmocnień.
Bernabéu zdobyliście dwa lata temu. Niech Arsenal powtórzy tę sztukę w tym sezonie, to pogratuluję.
Yoh Asakura
04-03-2008, 23:50
Bernabéu zdobyliście dwa lata temu. Niech Arsenal powtórzy tę sztukę w tym sezonie, to pogratuluję.
Najpierw musicie przejść dalej ;)
Capality
04-03-2008, 23:54
Wie ktoś jak wygląda sytuacja z Sevilla i Fenerbache? Jak tam w dogrywce, jakieś gole czy karne będą?
Calen Futh
04-03-2008, 23:57
@Xantro: Tak! Strasznie Manchester ssie. Szczególnie ostatnie mecze na to wskazują
Manyoo- Lyon 1:0
Fulham- Manyoo 0:3
Newcastle- Manyoo 1:5
Lyon- Manyoo 1:1
10 punktów w czterech ostatnich meczach (w tym dwóch z mistrzem Francji) to doprawdy fatalny wynik :<
znajac schustera, z tym nie musi byc trudno.
Dziadki z Milanu pokonane, przez młodzież :). I kto teraz powie 'doswiadczenie w tym dwumeczu, da zwycięstwo Milanowi' 8o ?
Articuno
05-03-2008, 00:29
haha Fener :X
Capality
05-03-2008, 00:32
Wie ktoś jak wygląda sytuacja z Sevilla i Fenerbache? Jak tam w dogrywce, jakieś gole czy karne będą?
Jak, że lubię czasem gadać sam do siebie:
Sevilla 3 - 2 Fenerbahce i 2:4 w karnych
Calen Futh
05-03-2008, 06:46
Hah, ale krejzole z Fener ^^" Fajne bramki w tym meczu padły. Nie ma co xd
Swoją drogą TVP sie nie popisało :/ Jakieś upośledzone skróty puścili. Nawet Steca w studio nie było ;s
@edit: Kiedy odbędzie się losowanie ćwierćfinałów?
Xendriel
06-03-2008, 19:03
TVP to h**e nie wierze ze wtorkowe mecze LM miałyby mniejsza oglądalnosc niz jakis po****ny film który pokaża. We wtorek oglądałem Milan - Arsenal na czeskiej telewizji publicznej (ostatnio czesto mi odbiera ;]) i powiem tak komentator to dno bramke dla arsenalu powiedzial bez zadnych emocji jak by to byla zwykla akcja nawet przez chwile sie zastanawialem czy bramka jest uznana, ale studio to maja zajebiste. We wtorki i środy mecze a pozytywnie mnie zdziwilo jak po meczu od razu transmisja zostala przeniesiona na dogrywke Sevili i Fenerbache, to samo wczoraj po meczy realu z roma byla na zywo dogrywka Porto - Shalke zdziwilem sie dlatego bo myslalem ze telewizja publiczna kupila transmisje tylko 1 meczu.
Ps. Losowanie odbedzie sie 14 marca
To był radosny football..." Chelsea 3-0 Olympiakos
Duch Niespokojny
07-03-2008, 23:15
No Chelsea to faktycznie miała w tej 1/8 pod górkę :p
No Chelsea to faktycznie miała w tej 1/8 pod górkę :p
Znając życie Chelsea znów trafi jakieś Fenerhbache i będzie z dupy mecz :/ No jeszcze jest fart do Barcy : D
Capality
07-03-2008, 23:20
Brawo Legia... już mogli chociaż ten remis wywieźć...
Articuno
07-03-2008, 23:41
Ległaaaaaaa Warszawaaaa
Calen Futh
08-03-2008, 10:51
Znając życie Chelsea znów trafi jakieś Fenerhbache i będzie z dupy mecz :/ No jeszcze jest fart do Barcy : D
I tak niestety będzie jakiś angielski ćwierćfinał. Jakby nie było toż to byłby cud chyba, więc Chelsea ma duże szanse na trafienie na kogoś z wysp. Mam nadzieje, że Schalke nie trafi sobie na Fener, bo wtedy to już będzie masakra w ćwierćfinałach.
Calen Futh
08-03-2008, 15:31
86' Manchester U. 0 - 1 Portsmouth
Czerwona kartka dla Kuszczaka. Oj Tomek chyba żegna się już z Manchester, bo Foster powrócił po kontuzji.
Fenerbacze gra całkiem nieźle więc nie wiem o co wam chodzi.
Calen Futh
08-03-2008, 21:51
FT Manchester U. 0 - 1 Portsmouth
FT Barnsley 1 - 0 Chelsea
Cóż za dzień.
@edit: FT Wigan Athletic 0 - 0 Arsenal
Uhhuhuhuhuuhuh
Articuno
09-03-2008, 22:18
A TVP nadal faworyzuje angielską piłkę, pokazując jako gł. wiad. puchar, na który nikt się nie stara :) No ale co? Komerchę czuć.
Yoh Asakura
09-03-2008, 22:26
A TVP nadal faworyzuje angielską piłkę, pokazując jako gł. wiad. puchar, na który nikt się nie stara :) No ale co? Komerchę czuć.
O który puchar ci chodzi ? Bo jeżeli o FA Cup, to zrobiłeś z siebie tym postem pośmiewisko roku ;)
Capality
09-03-2008, 22:31
Bo Liga Angielska jest najciekawsze :P nie to co Włoska
Calen Futh
10-03-2008, 06:01
U Puchar Anglii sie nikt nie stara? Rotfl? To jest najstarszy puchar na świecie i jeden z najbardziej prestiżowych. To, że Manyoo i Chelsea odpadły nie znaczy, że sie nie starały. Rozumiem jakbyś mówił, o Curling Cup, który jest na serio pucharem rezerw, ale F.A Cup? rotfl.
Grunt, ze Kutafonierzy znowu traca punkty. Tym razem nie potrafili strzelic bramki slabiutkiemu Wigan. Oby tak dalej!
a niech nawet zdobędą stadion przy Łazienkowskiej. Zrozum mało kto będzie pamiętał w przyszłości(może nawet za 2 lata). Kto był ćwierćfinalistą więc jeżeli Arsenal nie wygra lm w co głęboko wierzę te osiągnięcie będzie tyle warte co nic. No chyba , że stawiamy Arsenal obok Fenerbahce i Schalke.-wtedy można powiedzieć że to sukces być w 1/4
ps. wczoraj sędziowie okradli Sennę z bramki na 1:3 dla Villarreal. Fajny mecz był:D
Yoh Asakura
10-03-2008, 13:00
a niech nawet zdobędą stadion przy Łazienkowskiej. Zrozum mało kto będzie pamiętał w przyszłości(może nawet za 2 lata). Kto był ćwierćfinalistą więc jeżeli Arsenal nie wygra lm w co głęboko wierzę te osiągnięcie będzie tyle warte co nic. No chyba , że stawiamy Arsenal obok Fenerbahce i Schalke.-wtedy można powiedzieć że to sukces być w 1/4
Chodziło mi o to, że Arsenal, jako pierwsza angielska drużyna, pokonał AC Milan na ich stadionie. Tak samo było z Realem, gdy przegrali z nami na Bernabeu.
Z taką grą jak ostatnio to może nawet i Stamford Bridge podbijecie.
Oczywiście dalej darze Arsenal szacunkiem, mimo że sie spalili... no żeby nie było :S
Articuno
10-03-2008, 15:11
O, tak drużyny się bardzo starają w FA Cup. To widać po wynikach potentatów...
Chodziło mi o to, że Arsenal, jako pierwsza angielska drużyna, pokonał AC Milan na ich stadionie. Tak samo było z Realem, gdy przegrali z nami na Bernabeu.
Macie byc z czego dumni. W sumie to mniej wiecej tak jak Wisla i Schalke kiedys. Podobna proporcja miedzy klubami i w obydwu przypadkach wygrali "gorsi".
Yoh Asakura
10-03-2008, 16:38
Macie byc z czego dumni. W sumie to mniej wiecej tak jak Wisla i Schalke kiedys. Podobna proporcja miedzy klubami i w obydwu przypadkach wygrali "gorsi".
Gorsi pod względem historycznym, patrzmy na teraźniejszość. I mamy być z czego dumni - nam udało się coś, czego nie mógł dokonać Manchester, który na tym samym San Siro poległ 3:0.
Nie wiem czemu wszyscy jesteście tak negatywnie nastawieni do Arsenalu..
Gorsi pod względem historycznym, patrzmy na teraźniejszość. I mamy być z czego dumni - nam udało się coś, czego nie mógł dokonać Manchester, który na tym samym San Siro poległ 3:0.
hahaha kocham takie pierdoły zbitej matoły o teraźniejszości i o przeszłości jako dinozaurach itp itd.:cup:
Duch Niespokojny
10-03-2008, 18:38
Ich frustracja daje znać o sobie -.^
Dark Sven
10-03-2008, 19:21
Arsenal to jedno, bo tutaj to Yoh tak wszystkich nastawił, ale gdzie się nie spojrzy, tam wszycy Milanu nie lubią ( :.
Yoh Asakura
10-03-2008, 19:28
Arsenal to jedno, bo tutaj to Yoh tak wszystkich nastawił, ale gdzie się nie spojrzy, tam wszycy Milanu nie lubią ( :.
Sven, nie martw się, ja lubię Milan.
Milan może i klub z tradycjami,chociaż bardziej lubię Juve ;)
@kosz
Kto tu się interesuje koszykówkom
Calen Futh
10-03-2008, 20:09
Dziękuj Yohowi ;)
Mimo, że nie widzę już sensu się kłócić o to co było to chciałbym napomknąć, że Milan aktualnie jest w słabszej formie niż w tamtym sezonie. Nie ma sensu ciągnąc tematu.
"Koszykówkom" to sie tu nikt nie interesuje.
Articuno
10-03-2008, 20:25
@kosz
jeśli ci chodzi o koszykówkę, to ja się interesuję.
jeśli ci chodzi o koszykówkę, to ja się interesuję.
Do ćwierćfinałów awansują po dwie najlepsze drużyny z każdej z czterech grup.
Wyniki:
grupa D
Panathinaikos Ateny - Efes Pilsen Stambuł 74:65
środa:
Partizan Belgrad - MDP Siena 78:75
pkt M Z P kosze
1. MDP Siena 7 4 3 1 299:283
2. Panathinaikos Ateny 6 4 2 2 280:268
3. Partizan Belgrad 6 4 4 2 275:278
4. Efes Pilsen Stambuł 6 4 2 2 280:295
grupa E
środa:
Fenerbahce Stambuł - Aris Saloniki 59:60
TAU Ceramica Vitoria - Lietuvos Rytas Wilno 87:84
pkt M Z P kosze
1. Tau Ceremica Vitoria 8 4 4 0 358:318
2. Fenerbahce Stambuł 6 4 2 2 320:330
3. Lietuvos Rytas Wilno 5 4 1 3 333:326
4. Aris Saloniki 5 4 1 3 301:321
grupa F
Żalgiris Kowno - Real Madryt 69:83
Maccabi Tel Awiw - Olympiakos Pireus 82:87
pkt M Z P kosze
1. Real Madryt 7 4 3 1 326:318
2. Maccabi Tel Awiw 6 4 2 2 333:330
3. Olympiakos Pireus 6 4 2 2 310:321
4. Żalgiris Kowno 5 4 1 3 339:339
grupa G
Lottomatica Rzym - CSKA Moskwa 54:82
środa:
Unicaja Malaga - AXA FC Barcelona 62:61
pkt M Z P kosze
1. CSKA Moskwa 7 4 3 1 293:252
2. FC Barcelona 6 4 2 2 266:252
3. Unicaja Malaga 6 4 2 2 263:267
4. Lottomatica Rzym 5 4 1 3 257:307
Czy taki hymn walniemy i dziś? Lepszy np. Niż Górniak ^^
http://www.youtube.com/watch?v=1qRqDEEsp4c
Capality
11-03-2008, 13:50
Coś pięknego <3 xDD
Killuminati
11-03-2008, 13:53
Czy taki hymn walniemy i dziś? Lepszy np. Niż Górniak ^^
http://www.youtube.com/watch?v=1qRqDEEsp4c
Naprawde świetne ;p
Dark Sven
11-03-2008, 14:50
Uczcijmy (...) chwilą ciszy...
"Marsz, marsz, Dąbrowski..."
Jakby im powiedzieć, żeby śpiewali hymn, to wtedy by dopiero była cisza?
Uczcijmy (...) chwilą ciszy...
"Marsz, marsz, Dąbrowski..."
Jakby im powiedzieć, żeby śpiewali hymn, to wtedy by dopiero była cisza?
Już nie bądź taki bufon :p
20:45 - Giuseppe Meazza
Inter - Liverpool
Ciekawe, ciekawe, ciekawe.
Inter - Liverpool
Liczę na Inter :D Chciałbym żeby wygrał w dogrywce po dramatycznym meczu.
Yoh Asakura
11-03-2008, 16:42
Inter - Liverpool
Inter wygra, ale Liverpool awansuje. Liczę na to, że Torres i Ibrahimović coś ustrzelą. No i liczę na to, że w 1/4 LM będą 4 angielskie zespoły ;)
Duch Niespokojny
11-03-2008, 21:14
Dzisiaj w Warszawie rozpoczął się turniej z cyklu European Poker Tour. Pula nagród wynosi 8 milionów złotych, za pierwsze miejsce są bodajże 2 miliony. Gra kilku Polaków (w tym... Michał Wiśniewski i Liroy). Mam nadzieję, że któremuś z nich w końcu uda się wreszcie wygrać, w końcu gramy na własnym terenie ;)
http://biznes.interia.pl/wiadomosci/kraj/news/osiem-milionow-w-puli,1073705,4200
Relacja tu:
http://www.pokertexas.pl/ept-turniej/ept-warszawa
i tu:
http://www.tlpoker.pl/ept-warszawa
Doom Terror
11-03-2008, 22:19
Inter zegna LM ;( kochamy czerwone kartkiX(
Articuno
11-03-2008, 22:35
Inter zegna LM ;( kochamy czerwone kartkiX(
ołłłłłłłłłłłłłłłłłł jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Konduktor
12-03-2008, 00:07
Przypomne może jeszcze raz tym z państwa, którzy jeszcze, może nie wiedzą... Otóż (ŻY)widzeF został zdegradowany do II ligi, dziekuje za uwage.
Calen Futh
12-03-2008, 06:13
@up: Ale mi to nowość ; o
Nie ma to jak dominacja angielskich drużyn w LM ^^"
@up: Ale mi to nowość ; o
Nie ma to jak dominacja angielskich drużyn w LM ^^"
ano, Anglicy na Euro nie pojadą, więc przynajmniej w LM się odbiją :o
Articuno
12-03-2008, 14:12
Oh tak, te drużyny są tak angielskie, że szok :>
Hah, Chelsea i inne klub w Anglii mają tylko angielski piłkarzy,nie ma co!
Capality
12-03-2008, 14:24
Chelsea: Lampard, Terry, Cole, Wright-Phillips(nie jestem pewien czy to Anglik)... Co wy chcecie?
Chcą się znowu przypierdolić by zacząć jakąś zajebistą kłótnię. Będę zaraz liczył ile w Anglii gra Anglików, po czym mnie zbesztają, zmieszają z błotem a na koniec będą mi kazać spieprzać z tego forum. Niedługo może Open Battle zrobimy, tylko se kupie z bp hmm ;d
Ja 2 bp sd i leżycie wszyscy
Top:Chelsea to taki bajecznie bogaty klub
Yoh Asakura
12-03-2008, 15:53
Chcą się znowu przypierdolić by zacząć jakąś zajebistą kłótnię. Będę zaraz liczył ile w Anglii gra Anglików, po czym mnie zbesztają, zmieszają z błotem a na koniec będą mi kazać spieprzać z tego forum. Niedługo może Open Battle zrobimy, tylko se kupie z bp hmm ;d
Olać i tyle. To, że klub jest z Anglii, nie oznacza, że musi mieć angielskich piłkarzy.
Wright-Phillips(nie jestem pewien czy to Anglik)
Shaun jest adoptowany przez Iana Wrighta, więc raczej Anglik.
Xendriel
12-03-2008, 16:31
śmieszny artykuł z onetu:
Polskiemu sędziemu piłkarskiemu skradziono... łapówkę
http://sport.onet.pl/0,1248759,1709020,wiadomosc.html
Calen Futh
12-03-2008, 18:01
Jak z onetu to nawet nie czytam.
Chelsea ma całkiem angielski skład. Nie to co np. Arsenal, który nie ma prawie nikogo z Anglii, ale mimo to sobie radzą nieźle na angielskich boiskach.
Yoh Asakura
12-03-2008, 18:05
Chelsea ma całkiem angielski skład. Nie to co np. Arsenal, który nie ma prawie nikogo z Anglii, ale mimo to sobie radzą nieźle na angielskich boiskach.
Poczekaj do przyszłego sezonu ;)
12 marca 2008, godz: 10:03
Mancini odchodzi!
Inter Mediolan przegrał rewanżowe spotkanie 1/8 finału Ligi Mistrzów z Liverpoolem 0:1. Po meczu trener włoskiego zespołu Roberto Mancini poinformował wszystkich, że wraz z końcem bieżących rozgrywek przestanie być trenerem drużyny.
__________________________________________________ __________
12 marca 2008, godz: 13:29
Mancini trenerem Chelsea?
Włoskie media rozważają, czy trener Interu Mediolan, Roberto Mancini może po sezonie zostać szkoleniowcem Chelsea Londyn.
Szykujący sie do odejścia z San Siro szkoleniowiec zaszokował piłkarski świat swoją decyzją o rezygnacji ze stanowiska trenera "Nerazzurri". Menedżer będzie prowadził klub jeszcze do końca sezonu. Później, jak sam zapowiadał, zerwie kontrakt z Interem.
Włoska prasa już szuka Manciniemu nowego zajęcia. Szkoleniowiec na pewno nie poprowadzi żadnego włoskiego zespołu, dlatego media sugerują, że może on dostać propozycję od Romana Abramowicza.
__________________________________________________ ________
12 marca 2008, godz: 17:40
Mancini może pozostać w Interze
Roberto Mancini może wkrótce zmienić swoją decyzję o odejściu z funkcji trenera Interu Mediolan - poinformował w środę jego menedżer, Giorgio de Giorgis.
__________________________________________________ _________
ale te media mają nasrane we lbie
Dark Sven
12-03-2008, 21:58
Ci co im wierzą też ; ).
Doom Terror
13-03-2008, 00:57
hehe Mancio zostala goraca glowa z czasow gdy byl jeszcze pilkarzem :p
Jesli odejdzie to bedzie to tylko na korzysc Interu
Calen Futh
13-03-2008, 09:32
A Tottenham odpadł z PSV z PUEFA. Oglądałem mecz- przez całe 90 minut Tottenham prowadził grę- zasłużyli na awans a tu niestety w karnych PSV okazało się lepsze.
Yoh Asakura
13-03-2008, 11:34
A Tottenham odpadł z PSV z PUEFA. Oglądałem mecz- przez całe 90 minut Tottenham prowadził grę- zasłużyli na awans a tu niestety w karnych PSV okazało się lepsze.
Walić Spursów, najgorsze jest to, że Everton przegrał w karnych :(
Chłopaki, ale przecież Puchar UEFA i tak Getafe zgarnie ;s
Articuno
14-03-2008, 13:26
Pary rozlosowane:
Arsenal Londyn - Liverpool FC
AS Roma - Manchester United
Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Barcelona
Fenerbahce Stambuł - Chelsea Londyn
Niestety Fener nie trafiło na Schalke, więc są tylko 2 ciekawe pary.
Xendriel
14-03-2008, 13:38
Masz racje ale ja bym nie skreslal Fenerbahce. Dla mnie to czarny koń rozgrywek a z Chelsea to roznie bywa, ciekawie moze byc zwlaszcza w Stambule.
Ojoj Arsenal odpadnie :-<.
Yoh Asakura
14-03-2008, 13:59
No i fajnie. Najpierw Liverpool polegnie, potem wycieczka do Turcji, a na końcu finał w Rosji ;)
Xendriel
14-03-2008, 14:01
i porażka z Barca ;)
Yoh Asakura
14-03-2008, 14:04
i porażka z Barca ;)
Rewanż za 2006, więc to Barca przegrywa :P
Xendriel
14-03-2008, 14:12
Niedoczekanie twoje :], chociaz taki final by mi sie podobal bo Arsenal gra podobnie piękny futbol co Barca.
PS. A i mamy Henka ktory moze duzo pomoc w rozpracowaniu was ;)
<8>Borys<8>
14-03-2008, 14:18
Barca przejdzie ale potem przegra z ManU a Arsenal przegra z Liverpoolem.
Finał Manchester United 3-2 Liverpool FC
Tzn to moje marzenie bo w piłce wszystko może się zdarzyć.
Pary rozlosowane:
Arsenal Londyn - Liverpool FC
AS Roma - Manchester United
Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Barcelona
Fenerbahce Stambuł - Chelsea Londyn
Niestety Fener nie trafiło na Schalke, więc są tylko 2 ciekawe pary.
A gdzie druga ? :o Ja widzę tylko jedną.
Nie sądziłem, że będziemy mieli takiego pecha, bo trafiliśmy na najlepszą drużynę z wszystkich pozostałych. No, ale trzeba wygrywać z najlepszymi. ;)
Xendriel
14-03-2008, 14:23
hmm...a swoja droga ciekawe jakie wnioski wyciagnie Roma po ubiegłorocznej kompromitacji z ManU
Yoh dobry z Ciebie bajkopisarz.
eisscheriann
14-03-2008, 14:29
Wydawać by się mogło że Barca trafiła na najłatwiejszą drużynę, ale:
-to w końcu 1/4 LM tu nie ma łatwych drużyn
-oni mają tego utalentowanego Neuera, co Porto wyeliminował ;[
Będzie dobrze :d
Ciekawie zapowiada się dwumecz Fenerbahce z Chelsea, zwłaszcza w Turcji. Tam to mają doping niesamowity, jak goście wytrzymają 90 minut tych gwizdów i wycia?;d
Wydawać by się mogło że Barca trafiła na najłatwiejszą drużynę, ale:
-to w końcu 1/4 LM tu nie ma łatwych drużyn
-oni mają tego utalentowanego Neuera, co Porto wyeliminował ;[
Będzie dobrze :d
Chyba nie powiesz mi, że Fenerbahce czy Shalke są lepszymi drużynami niż MU, Arsenal, Barca czy nawet LFC.
Damn, tragiczna w tym sezonie Barcelona trafila na najbardziej drewnianego rywala jaki pozostal w grze - Schalke. Zeby przegrac z zespolem niemieckim musieliby sie naprawde postarac, wiec niestety, zobaczymy Blaugrane w polfinale. Mam nadzieje ze dostana tam solidne lanie od bardziej ogarnietego zespolu.
Chelsea powinna wykorzystac szanse i awansowac. Jak nie z Fenerbahce, to z kim?
Arsenal i Liverpool to najciekawsza para, balbym sie tutaj typowac jakiekogolwiek wyniku. Romie wspolczuje - pogromu raczej tym razem nie bedzie, ale mysle z blokada psychiczna zadziala, i Manchester przejdze Wlochow bez wiekszych problemow.
Swoja droga, ciekawe ze Chelsea i Barcelona po raz kolejny trafily na najslabszych mozliwych rywali ( Olympiakos i Celtic, Fenerbahce i Schalke ). Milo by bylo, zeby tym razem ktorys ze "slabeuszy" sprawil niespodzianke.
eisscheriann
14-03-2008, 14:39
Chyba nie powiesz mi nie powiesz, że Fenerbahce czy Shalke są lepszymi drużynami niż MU, Arsenal, Barca czy nawet LFC.
Ofc, że nie są, ale to nie znaczy że odpadną
Chłopaki, ale przecież Puchar UEFA i tak Getafe zgarnie ;s
No co Ty, Arsenal.
Yoh Asakura
14-03-2008, 15:11
A my mamy Cesca :P
Swoja droga, ciekawe ze Chelsea i Barcelona po raz kolejny trafily na najslabszych mozliwych rywali ( Olympiakos i Celtic, Fenerbahce i Schalke ). Milo by bylo, zeby tym razem ktorys ze "slabeuszy" sprawil niespodzianke.
Wg. mnie Fenerbahce ma sporą szanse na wyeliminowanie Chelsea z LM. W swoim "kotle" są cholernie silni, a i w meczu z Sevillą pokazali, że na wyjazdach radzą sobie świetnie. A co do Barcy, to faktycznie, mają szczęście. Najpierw słabiutki Celtic, a teraz jeszcze słabsze Schalke...
a i w meczu z Sevillą pokazali, że na wyjazdach radzą sobie świetnie.
Widac, ze nie ogladales meczu.
Yoh Asakura
14-03-2008, 15:19
Widac, ze nie ogladales meczu.
Nie oglądałem, ale skoro przegrywali, bodajże 2:0, i jakoś udało im się awansować, to znaczy, że jednak na wyjazdach też sobie radzą.
@Down:
Got it
ale skoro przegrywali, bodajże 2:0, i jakoś udało im się awansować, to znaczy, że jednak na wyjazdach też sobie radzą.
No to Arsenal nie radzi sobie na wyjazdach, bo ledwie zremisowal z Wigan. U siebie tez sobie nie radzi, bo nie umie strzelic gola Milanowi. Got the point?
Xendriel
15-03-2008, 09:05
Robert niezle pojechal, teraz tylko trzymac kciuki w wyscigu ;)
Ciekawe czy to BMW jest takie szybkie czy ma maly zapas paliwa
Arsenal 0 - 1 Middlesbrough
Po pierwszej połowie.
A ManU uporało się na wyjeździe z Derby.
Liverpool także nie zawiódł i pokonał na Anfield Reading 2-1.
EDIT
Arsenal remisuje, a Wisła wygrywa z Lechem Poznań 2-1.
Calen Futh
15-03-2008, 21:34
Mamy lidera i jeszcze jeden mecz zaległy ;d..ale co do meczu z Debry to jak oglądałem to myślałem, że bedzię w dupe....Foster ma of the match \.../
Dark Sven
15-03-2008, 21:39
Po pierwszej połowie
AC Milan 0 vs 0 AS Roma
Piękny, mecz z dobrym tempem. Mało okazji mieli bramkarze do wykazania się, ale co tam...
Jest Seedorf, nie ma presji na Pirlo, i gra idzie. To co Pato robi... <3
To co Rzymianie wykuurwili na końcu drugiej połowy... :D
Dark Sven
15-03-2008, 22:33
NO ZAJEKURWABIŚCIE...
AS Roma 2 vs 1 AC Milan
Przegrać wygrany kurwa mecz. Przeważaliśmy, dużo okazji, piękna gra, Seedorf sam na sam, i przejebać w końcówce. 5 obrońców Milanu, i żaden piłki nie wybije... Wygrany mecz...
[']
eisscheriann
15-03-2008, 22:36
bravo deportivo!
2:1 z Realem :)
Capality
16-03-2008, 07:13
Tjaaa, Hamilton wygrał a Kubica nie skończył wyścigu... Kubica ma za słaby bolid :/
Thomisson
16-03-2008, 07:17
Arsenal Londyn - Liverpool FC 2
Liverpool ma patent na Arsenal w tym sezonie
AS Roma - Manchester United 2
Wyspiarski styl gry wybitnie nie pasuje Rzymianom
Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Barcelona 2
Za duża różnica klas
Fenerbahce Stambuł - Chelsea Londyn 2
Chelsea jest zbyt ograną drużyną, by polec w "Kotle", a tylko na swoim stadionie Fener ma jakiekolwiek szanse
Yoh Asakura
16-03-2008, 08:21
Arsenal Londyn - Liverpool FC 2
Liverpool ma patent na Arsenal w tym sezonie
Że co proszę ? Jaki patent ? 1:1 na Anfield świadczy o tym, że Liverpool od razu wygra ? Kpisz sobie.
Mazur199
16-03-2008, 09:37
Tjaaa, Hamilton wygrał a Kubica nie skończył wyścigu... Kubica ma za słaby bolid :/
Ty masz chyba za słaby mózg,odpadł bo japoniec wyrznął mu w dupe,gdyby nie ten kretyn to na lajcie miały 3-5 miejsce
Articuno
16-03-2008, 11:59
Ty masz chyba za słaby mózg,odpadł bo japoniec wyrznął mu w dupe,gdyby nie ten kretyn to na lajcie miały 3-5 miejsce
chyba jednak ty masz za słaby mózg. Jesli miałby być 3-5 to znaczy, że ma za słaby bolid...
Niedoczekanie twoje :], chociaz taki final by mi sie podobal bo Arsenal gra podobnie piękny futbol co Barca.
żE CO GRA BARCELONA?PIęKNą PIłKę?hahahaha doooobre.
Xendriel
16-03-2008, 14:11
Gra najbardziej ofensywny i widowiskowy futbol (tak bylo od zawsze), mimo ze w tym sezonie nie idzie im tak jak wszyscy tego oczekiwali i tak uwielbiam patrzec jak rozgrywaja pilke
Articuno
16-03-2008, 14:22
Gra najbardziej ofensywny i widowiskowy futbol (tak bylo od zawsze), mimo ze w tym sezonie nie idzie im tak jak wszyscy tego oczekiwali i tak uwielbiam patrzec jak rozgrywaja pilke
Typowy kibic Barcy. Nie ważny wynik, ważna gra.
Xendriel
16-03-2008, 14:36
Gdy gra sie uklada wyniki same przyjda...ale masz racje wole popatrzec na piekna gre niz np na nużące 1-0 dla juve po przecietnej grze bodaj 2 sezony temu w LM
Gdy gra sie uklada wyniki same przyjda...
Nie, bo duch generala Franco czuwa.
Capality
16-03-2008, 14:53
Już ty o mój mózg się nie martw -.-
Articuno
16-03-2008, 21:39
Gdy gra sie uklada wyniki same przyjda...ale masz racje wole popatrzec na piekna gre niz np na nużące 1-0 dla juve po przecietnej grze bodaj 2 sezony temu w LM
przeciętna gra, a nudna gra to dwie różne rzeczy. Chociaż ja też, pewnie jak każdy wolę popatrzeć na ładny futbol. Wtedy gra Juve była rzeczywiście wyjątkowo niefajna dla oka.
taak się składa , że oglądałem wiele meczy Barcelony w tym sezonie i naprawdę rzadko który z nich to była piękna ofensywna i widowiskowa gra.
Dziś Almeria lepiej grała od Barcelony ale tylko remis.cóż bywa.
Yoh Asakura
16-03-2008, 23:03
taak się składa , że oglądałem wiele meczy Barcelony w tym sezonie i naprawdę rzadko który z nich to była piękna ofensywna i widowiskowa gra.
Nie lubię Barcy, ale muszę przyznać, że grają miłą dla oka piłkę. Też oglądałem parę meczy i mam zupełnie inne wrażenie niż ty.
Calen Futh
17-03-2008, 06:09
Juve w końcówce meczu zapewniło sobie 3 punkty ;)
kzez1986
17-03-2008, 14:36
W sumie ma podobny bolid do Heitfelda, a Heitfeld był drugi. Więc nie wiadomo o co chodzi. Same problemy.
Gratulacje dla Kowalczyk.
Capality
17-03-2008, 15:07
W sumie ma podobny bolid do Heitfelda, a Heitfeld był drugi. Więc nie wiadomo o co chodzi. Same problemy.
Gratulacje dla Kowalczyk.
Tylko Heidfeldowi potrafią zrobić taki który nie szwankuje :/
Xendriel
17-03-2008, 15:25
to po co ogladales?
Tylko Heidfeldowi potrafią zrobić taki który nie szwankuje :/
sorry ale denerwuja mnie juz takie wypowiedzi. Ludzie przeciez Robert jest w ich zespole w którym go sami zatrudnili to po co mieli by mu dawac gorszy bolid?! Moim zdaniem Robert plasuje sie w wiekszosci wyscigów za Nickiem poniewaz zespol BMW ryzykuje z taktyka dla Kubicy, podczas gdy Heidfeldowi ukladaja taka by zespol zdobywal pewne punkty
to po co ogladales?
Żebyś nie mówił, że nie oglądał i gówno wie.
Xendriel
17-03-2008, 16:13
Żebyś nie mówił, że nie oglądał i gówno wie.
Dziwne bo po tym co napisal tak wlasnie mysle
btw. to pytanie nie bylo skierowane do ciebie.
Duch Niespokojny
17-03-2008, 22:11
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,5029192.html
Dziwne bo po tym co napisal tak wlasnie mysle
btw. to pytanie nie bylo skierowane do ciebie.
to myśl dalej . Nawet kibice Barcelony piszą/mówią , że grają ciulato.
przykro mi.
Kazdy klub ma gorsze i lepsze chwile, wiec nie ma co sie zloscic na Barcelone. Real tez nie zawsze wymiatal a w tym sezonie dostal kopa i dobrze gra.
Real od początku 2008roku gra słabo z małymi wyjątkami. Z resztą w grze Realu w niektórych meczach w tym sezonie była bardzo piękna gra i świetne wyniki(5:0,7:0 etc)
Rzeczywiście pięknie grają. Czekaj, czekaj, jakie oni mieli ostatnio wyniki w La Liga? Aha, dwie porażki i remis. No tak, esencja futbolu. I podaj mi jeszcze swoją definicję wyrażenia "od zawsze".
To nawet potrafię przyznać, że Real w tym roku gra do dupy, a jest o siedem punktów przed Barceloną i wygrał z nią bezpośredni mecz. Więc trochę pokory.
Rycerski Cinek
18-03-2008, 13:12
Loffam Bana
"Jeżeli jakakolwiek drużyna chciałaby pozyskać Ricardo Quaresmę to musiałaby zapłacić 40 mln euro. Tyle właśnie wart jest nasz zawodnik."
Piłkarza chcą pozyskać tak wielkie kluby jak: Liverpool, Inter, Atletico Madryt i wspominany Real.
Ehh a moznabylo tak tanio go kupic...
Xendriel
18-03-2008, 15:45
Rzeczywiście pięknie grają. Czekaj, czekaj, jakie oni mieli ostatnio wyniki w La Liga? Aha, dwie porażki i remis. No tak, esencja futbolu. I podaj mi jeszcze swoją definicję wyrażenia "od zawsze".
To nawet potrafię przyznać, że Real w tym roku gra do dupy, a jest o siedem punktów przed Barceloną i wygrał z nią bezpośredni mecz. Więc trochę pokory.
Barca jeszcze w tym sezonie powalczy o mistrzostwo, a co do ostatnich wynikow to masz racje Barca jak i Real graja ponizej oczekiwan jednak jak wczesniej napisalem JA(podkreslam to) uwielbiam patrzec na sposób gry tej druzyny. Ona ma swój styl i nawet jak gra jej nie idzie to przyciaga mnie to przed tv.
A co do wyrazenia "od zawsze" chodzilo mi o to ze ten klub nie zmienil sie od poczatku swojego istnienia, czyli gra bardzo ofensywnie(mimo ze nie zawsze efektywnie), nigdy nie broni wyniku i stara sie narzucic rywalom swoj styl gry, dlatego kocham ten klub.
Jeśli nie oglądałeś tych wszystkich meczów od momentu powstania Barcelony, to przemyśl sobie swoją postawę, bo według mnie po prostu powtarzasz wyimaginowane fantazje zapaleńców "więcej niż klubu".
Ponadto nie dziwię Ci się, że zawsze Cię ciągnie do oglądania Barcelony, ponieważ jej kibicujesz. Nic więcej. Jaki znów styl? Co sobą zaprezentowali w meczach z Atleti, Villarrealem czy Almerią? Jak umiejętnie tracić bramki? Kolego, nie jesteśmy już w sezonie 2005/06, kiedy to Barcelona rzeczywiście grała ładny futbol.
Poruszyłbym jeszcze kwestię tego, że nigdy nie broni wyniku. Proponuję obejrzeć rewanżowe mecze Copa del Rey z Camp Nou z tego sezonu, kiedy to po bramkowych remisach na wyjeździe, u siebie była typowa murarka.
I na koniec, zamiast walki o mistrzostwo, to proponuję zająć się obroną wicelidera, bo co tydzień słyszę tylko o tym, że Barcelona goni Real, a tutaj Villarreal ma już tylko dwa punkty straty do Katalończyków.
kzez1986
18-03-2008, 19:52
W sumie każda drużyna może mieć trochę kryzysu. A zresztą może i dobrze jeżeli jest trochę niespodzianek. Jak ciągle ci sami wygrywają, robi się nudno. Realowi ostatnio idzie dobrze w lidze (trochę odskoczyli Barcelonie, choć przez moment były już tylko 3 punkty różnice), ale w LM, Real zawiódł. Za to Barsa idzie jak burza.
ale w LM, Real zawiódł. Za to Barsa idzie jak burza.
Idzie jak burza? Co rozumiesz pod tym pojęciem? Przejście Celticu?
Dark Sven
18-03-2008, 20:25
(...)Za to Barsa idzie jak burza.
Tia... W końcu Celtic to światowa elita.
Yoh Asakura
18-03-2008, 21:07
Tia... W końcu Celtic to światowa elita.
Nie to co Milan, który odpada w 1/8 z jakimś tam Arsenalem.
Thomisson
18-03-2008, 21:13
Milan chociaż jest utytułowany w tych rozgrywkach ;P
Dark Sven
18-03-2008, 21:30
No faktycznie...
Celtic >> Arsenal
O czym wy ludzie dyskutujecie...
TURÓW ZGORZELEC W FINAL EIGHT ULEB CUP!!! Ahh co za emocje w dzisiejszym meczu :D
Articuno
18-03-2008, 22:14
O czym wy ludzie dyskutujecie...
TURÓW ZGORZELEC W FINAL EIGHT ULEB CUP!!! Ahh co za emocje w dzisiejszym meczu :D
No taa, ale przy kontuzji jakiegoś kluczowego zawodnika Turów kuleje. No ale "ten typ tak ma", nie wpuścił ani Kitzingera ani Roberta S.(prawie jak zmiennik Rodrigueza) zamiast Andresa. W każdym razie gratulacje i powodzenia w Turynie, ale z Dynamem to jednak przegracie ;]
No taa, ale przy kontuzji jakiegoś kluczowego zawodnika Turów kuleje. No ale "ten typ tak ma", nie wpuścił ani Kitzingera ani Roberta S.(prawie jak zmiennik Rodrigueza) zamiast Andresa. W każdym razie gratulacje i powodzenia w Turynie, ale z Dynamem to jednak przegracie ;]
A która drużyna 'nie kuleje' bez kluczowego zawodnika? To jest sprawa oczywista i wiadomo że to normalne w takim sporcie jakim jest basket. A swoją droga to nawet nie wiesz jak się osrałem jak Rodrigouez zszedł na ławke zniesiony przez kolegów ;D
A co do Dynama, odpowiedz mi, kto dawał nam szanse na F8? Wg mnie (jak i zresztą wielu wielu znanych fachowców w całej europie) Turów będzie czarnym koniem. W sporcie wszystko jest mozliwe :D:D
Yoh Asakura
18-03-2008, 22:34
Milan chociaż jest utytułowany w tych rozgrywkach ;P
Niedługo i my będziemy :P
No faktycznie...
Celtic >> Arsenal
Celtic >> Arsenal >>>>>> Milan
Dark Sven
18-03-2008, 22:36
Milan >>>>>> Celtic >> Arsenal
Wy utytułowani? Chyba utytłani.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.