PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Fintex
16-03-2009, 16:13
dodam jeszcze, że akcja po której padła ta 2ga bramka trwała jakies 3 minuty. bez przerwy wymieniali się podaniami bez straty.

Straznik Monopolowego
16-03-2009, 16:52
Robienie tego w ciągłym biegu, 1 podanie piętą z klepki minięcie przez Bojana 3 rywali i piękny strzał? Pfff podwórko ...

BIEGU? Oni w tym polu karnym tuptali i o jakim ty pieknym strzale mowisz? Kopnal w tlum pilka sie odbila i tyle

MatiCFC
16-03-2009, 18:09
Akcja piękna ok, ale cholera bez zachwytu strzałem. Bojan dostał piłke i spanikował, chciał podporządkować się pod piękność całej akcji, jeden zwód, ładnie, i powinien być strzał, ale Bojan nie do końca wiedział co robić, więc kolejny zwód, piłke wypuścił za mocno, ułamek sekundy, i była by stracona, więc uratował się panicznym strzałem wręcz na wślizgu, piłka odbiła się po bardzo korzystnym fartownym rykoszecie i wpadła do bramki.
Akcja piękna, wykończenie poprostu skuteczne.

Calen Futh
16-03-2009, 19:23
Wole byc w tak kontrowersyjnym gronie niz w grupie "Kibucuje bo wygrywa"

Jakiś przykład takowych userów?

Straznik Monopolowego
16-03-2009, 19:27
Jakiś przykład takowych userów?

Ty

Obrazony na caly swiat Ferguson wreszcie przemowil... i stwierzil ze MU byli lepsi w meczy z Liv =D.Nadal chcecie na Yoha naciskac ?

Thomisson
16-03-2009, 20:47
Ty

Chłopcze, ja pamiętam jak razem z Calenem dyskutowaliśmy z Maggiciem o Chelsea, kiedy ta dystansowała MU i zdobywała Mistrzostwo Anglii, więc jak czegoś nie wiesz to nie szczekaj.

Yoh Asakura
16-03-2009, 20:58
No i co z tego, że dyskutowaliście o CZELZI ?

Maggic
16-03-2009, 20:59
Ty

Obrazony na caly swiat Ferguson wreszcie przemowil... i stwierzil ze MU byli lepsi w meczy z Liv =D.Nadal chcecie na Yoha naciskac ?

Człowieniu, przecież też długo z nami siedzisz w tym temacie... Więc takich porównań to akurat mógłbyś sobie oszczędzić. Nie wiem czy jesteś adwokatem Yoha, nie ingeruję, ale to Yoh wyrobił sobie i Arsenalowi tutaj taką markę. Rozumiem oburzenie, bo fakt, faktem trochę już przesadzają co nie którzy, ale...
no właśnie to ale. Obwiniaj Yoha, zamiast jechać Calena i resztę kliki od sezonowców :P

@up

ogarnijsie.pl i PZDR

AnonimowyPowrot
16-03-2009, 21:50
<jego avatar>

HAHA XD Nie wiem, po prostu nie mam zielonego pojęcia jak reagować na takie zachowania. Już więcej nie będę nigdy wchodził z wami w chociaż najmniejszą dyskusję, dziękuję za takie coś :D

Straznik Monopolowego
16-03-2009, 22:05
HAHA XD Nie wiem, po prostu nie mam zielonego pojęcia jak reagować na takie zachowania. Już więcej nie będę nigdy wchodził z wami w chociaż najmniejszą dyskusję, dziękuję za takie coś :D

Nie mam pojecia o co ci chodzi ale jezeli obiecujesz ze wiecej nie bedziesz sie udzielal w tym temacie to trzymam za slowo

Chłopcze, ja pamiętam jak razem z Calenem dyskutowaliśmy z Maggiciem o Chelsea, kiedy ta dystansowała MU i zdobywała Mistrzostwo Anglii, więc jak czegoś nie wiesz to nie szczekaj.

Przeciez ty masz 16-17 lat to do kogo ty chlopcze mowisz? A co do sezonowcow to przypomniam sobie temat "hattrick" w ktorym kiedys oboje sie sporo udzielalismy i jakos nie pamietam abys mial wtedy w podpisie jakis chujowy pasek MU albo w avku cokolwiek zwiazanego z tym klubem

Człowieniu, przecież też długo z nami siedzisz w tym temacie... Więc takich porównań to akurat mógłbyś sobie oszczędzić. Nie wiem czy jesteś adwokatem Yoha, nie ingeruję, ale to Yoh wyrobił sobie i Arsenalowi tutaj taką markę. Rozumiem oburzenie, bo fakt, faktem trochę już przesadzają co nie którzy, ale...
no właśnie to ale. Obwiniaj Yoha, zamiast jechać Calena i resztę kliki od sezonowców :P

Zdajesz sobie sprawe ze KAZDA druzyna ma takiego kibica ktorego bys znienawidzil?

Calen Futh
17-03-2009, 06:07
Strażnik, odsyłam Cie do pierwszej strony tego tematu. Spójrz, już wtedy kłóciłem się z Maggicem o to kto wygra Premier league.
Ah tak, no przeczcież- już wtedy byliśmy sezonowcami. No tak, racja...

Pamiętam jak sie koledzy ze mnie śmiali w szkole kilka lat temu jak Manchester był ostatni w grupie w LM. Traumatyczne wspomnienia mi na myśl przyszły :( ah, ale wtedy też byłem sezonowcem ; )

Thomisson
17-03-2009, 07:28
Przeciez ty masz 16-17 lat to do kogo ty chlopcze mowisz? A co do sezonowcow to przypomniam sobie temat "hattrick" w ktorym kiedys oboje sie sporo udzielalismy i jakos nie pamietam abys mial wtedy w podpisie jakis chujowy pasek MU albo w avku cokolwiek zwiazanego z tym klubem

No tak Ty wiesz lepiej , poza tym, że tak jak Calen kibicowałem MU na tym forum, jak byli ostatni w grupie w LM i przegrywali z Chelsea walkę o Mistrzostwo Anglii, to tak, jestem sezonowcem ; )

Ale przeciez chujowego paska nie mialem, to znaczy, ze nie bylem kibicem ; (

Yoh Asakura
17-03-2009, 08:02
Wstydziłeś się swojego klubu i nie obnosiłeś się z tym, że mu kibicujesz !

Colo_2006
17-03-2009, 09:38
To wtedy byłby mega napinaczem a nie kibicem. Pozdro dla normalnych.

Xendriel
17-03-2009, 11:00
To ja mogę tak powiedzieć o tobie. Gdzie te avatary Arsenalu czy podpis w stylu "Adebayor give him a ball and he will score"?

Yoh Asakura
17-03-2009, 11:20
A czy Adebayor scoruje na tyle dużo, żeby mu to śpiewać ? A herb Arsenalu mam w profilu.

Exodus
17-03-2009, 11:52
ale macie problemy

AnonimowyPowrot
17-03-2009, 13:47
Co sądzicie o zawieszeniu dla Vidica? Moim zdaniem z tymi karami nieco przesadzają... Czerwona kartka i tak swoje działa. Muszę przyznać jednak, że bardziej zbulwersowany byłem po KMŚ ;[

@Straznik Monopolowego

Nie, po prostu nie będę (od tej chwili) na tym forum rozmawiał o Arsenalu, no chyba, że będzie grał jakiś ciekawy mecz, ale już na pewno nie będę wdawał się w dyskusję z wami.

Dark Sven
17-03-2009, 13:58
Czy któraś z parów nie miała pilnować, coby nie było tu wojenek Yoh vs reszta świata?

Edit: Inzaghi goni Baggio. Milan goni Juve. Dida w bramce Milanu. Milan nie dogoni Juve.

Capality
17-03-2009, 14:23
Strażnik... ty masz najebane we łbie... Jak się nie ma w profilu/podpisie/avatarze niczego związanego z klubem, któremu się kibicuje to znaczy, że się nie jest jego fanem? Ja jestem akurat w Angielskiej za Chelsea ale dla Ciebie jestem sezonowcem bo piłką interesuje się tylko 5 lat(na więcej mi wiek nie pozwala... NIE! nie mam 12 lat...) :<

Straznik Monopolowego
17-03-2009, 15:52
Strażnik... ty masz najebane we łbie... Jak się nie ma w profilu/podpisie/avatarze niczego związanego z klubem, któremu się kibicuje to znaczy, że się nie jest jego fanem? Ja jestem akurat w Angielskiej za Chelsea ale dla Ciebie jestem sezonowcem bo piłką interesuje się tylko 5 lat(na więcej mi wiek nie pozwala... NIE! nie mam 12 lat...) :<

Wez przeczytaj ta cala strone i jedna wypowiedz Yoha i prosze przestan sie wypowiadac bez wczensiejszego przygotowania

A co do Didy to on poprostu nie zasluguje na gre w tak wielkim klubie

Calen Futh
17-03-2009, 16:30
Czy któraś z parów nie miała pilnować, coby nie było tu wojenek Yoh vs reszta świata?

Aktualnie Yoh to tu nie napina się tyko Strażnik. No chyba, że Strażnik to drugie konto Yoha- hmmm...coraz bardziej prawdopodobne kiedy się czyta posty Strażnika.

Nie, po prostu nie będę (od tej chwili) na tym forum rozmawiał o Arsenalu, no chyba, że będzie grał jakiś ciekawy mecz, ale już na pewno nie będę wdawał się w dyskusję z wami.

Phi, nie wiem po co. Yoh wypracował swoim zachowaniem taki wizerunek Arsenalu, że należy się raz na czas mu dopiec po słabszym meczu Arsenalu ; )
Zanim nie poznałem Yoha, to Arsenal był mi w sumie obojętny -teraz jest dla mnie jakiś taki śmieszny. Wiem, że to dziwne sugerować się czymś takim jak zachowanie jednego fan boya, ale w sumie jak się przez 2 lata czyta jaki Arsenal to nie jest fantastyczny to robi się to już wkurzające.

Pasek na forum o tym świadczy. Oł noł! Yoh, Ty nie masz paska Arsenalu :< Już Ci się znudził Arsenal?

Co sądzicie o zawieszeniu dla Vidica? Moim zdaniem z tymi karami nieco przesadzają... Czerwona kartka i tak swoje działa. Muszę przyznać jednak, że bardziej zbulwersowany byłem po KMŚ ;[

Teraz to jeszcze jakoś mogę przełknąć bo jest za coś. Ale pauzowanie w LM za kartkę w KMŚ to dopiero kpina jest. Dowcip sezonu.

Straznik Monopolowego
17-03-2009, 17:01
Aktualnie Yoh to tu nie napina się tyko Strażnik. No chyba, że Strażnik to drugie konto Yoha- hmmm...coraz bardziej prawdopodobne kiedy się czyta posty Strażnika.

Podaj mi 1 post w ktorym napisalem ze Arsenal jest najlepszy a reszta mu moze dupe lizac (oczywiscie post w ktorym nie ironizowalem) a moze ty poprostu napinaniem nazywasz skrytykowaniem bramki ktora barca strzelila?
Lizcie sobie nadal dupy nawzajem i uwazajcie ze wasze kluby sa bez skazy.
Nie macie wlasnego zdania oraz przyklaskujecie sobie (oczywiscie sa wyjatki)

A co do kartki Vidica to twojim zdaniem kiedy on mial odpokutowac za ten faul? A moze mial wyjsc z tego bez zadnych konsekwencji?

Yoh Asakura
17-03-2009, 17:02
Pasek na forum o tym świadczy. Oł noł! Yoh, Ty nie masz paska Arsenalu :< Już Ci się znudził Arsenal?

Ja Arsenal mam we krwi, niepotrzebne mi są paski!

Calen Futh
17-03-2009, 17:21
A co do kartki Vidica to twojim zdaniem kiedy on mial odpokutowac za ten faul? A moze mial wyjsc z tego bez zadnych konsekwencji?

Mówisz o lidze czy KMŚ?

Ja Arsenal mam we krwi, niepotrzebne mi są paski!

:DD

To po co Ci były one wcześniej?

Yoh Asakura
17-03-2009, 17:38
To było przed transplantacją!

AnonimowyPowrot
17-03-2009, 17:42

A może miał po prostu opuścić resztę tego spotkania i jedno kolejne, jak to zwykle bywa przy czerwonej?

@Down

Myślałem, że chodzi o ligę, bo o tym zacząłem rozmowę. Mimo wszystko, karanie kogoś w innych rozgrywkach to przesada, tymbardziej, że nie był to jakiś "super" faul.

Mam tylko nadzieję, że zrozumiecie o co chodzi w tym "super".

Straznik Monopolowego
17-03-2009, 18:57
Mówisz o lidze czy KMŚ?

KMŚ oczywiscie

A ciebie anionimowy to nawet nie skomentuje bo ty chyba nie wiesz co sie w tym temacie dzieje

Fintex
17-03-2009, 20:11
Pamiętam jak sie koledzy ze mnie śmiali w szkole kilka lat temu jak Manchester był ostatni w grupie w LM. Traumatyczne wspomnienia mi na myśl przyszły :( ah, ale wtedy też byłem sezonowcem ; )

ja miałem gorzej. na 23 osoby w klasie 22 w starciu Barca - Czelzi kibicowało tym drugim, ale nigdy nie wyparłem się tego! z tego jestem dumny i nie potrzebne mi żadne paski :)
To było przed transplantacją!

chyba transfuzją.

Yoh Asakura
17-03-2009, 23:03
Hull ograne, Arsenal w półfinale FA Cup.

Maggic
17-03-2009, 23:35
Hull ograne, Arsenal w półfinale FA Cup.

cieszysz się że kanonjeży grają z Chelsea? ;]

K.Jay
18-03-2009, 08:04
Hull powinno wygrać ten mecz. W pierwszej połowie mogło być 2:0 dla Hull, bo gola mógł strzelić Zayatte, ale piłka powędrowała nad poprzeczką. Ogólnie mecz ciekawy, tylko nie wiem czemu Walcott biegał po prawej stronie boiska, skoro jest lewym pomocnikiem.

K.Jay

Yoh Asakura
18-03-2009, 08:47
Rotfl, a twój stary jest kobietą :D
Walcott to MR. A tak naprawdę to CF.

cieszysz się że kanonjeży grają z Chelsea? ;]
No pewnie, że tak ! Zawsze się człowiek cieszy, kiedy jego drużyna wylosuje zespół o co najmniej dwie klasy gorszy!

AnonimowyPowrot
18-03-2009, 15:02
czemu Walcott biegał po prawej stronie boiska, skoro jest lewym pomocnikiem

Musiało ci się pomylić, to taki prawy napastnik. W sumie, ciężko go sklasyfikować.

Straznik Monopolowego
18-03-2009, 15:38
Hull powinno wygrać ten mecz. W pierwszej połowie mogło być 2:0 dla Hull, bo gola mógł strzelić Zayatte, ale piłka powędrowała nad poprzeczką. Ogólnie mecz ciekawy, tylko nie wiem czemu Walcott biegał po prawej stronie boiska, skoro jest lewym pomocnikiem

Mogl strzelic ale nie strzelil w czym problem? Gdybym ja mial mowic w ilu to Arsenal meczach mogl strzelic to by wyszlo ze kazdy mecz powinien byc wygrany. A jezeli idziemy ta droga to chce ci przypomniec poprzeczke oraz strzal z wolnego Perskiego.

Arsenal nie powinien wygrac bo 2 bramka byla ze spalonego a nie dlatego ze przeciwnicy mieli sytuacje

K.Jay
18-03-2009, 18:49
Musiało ci się pomylić, to taki prawy napastnik. W sumie, ciężko go sklasyfikować.
Z tego co czytałem, to od 2006 roku, Theo jest nominalnie lewym pomocnikiem. W każdym skarbie kibica od 2006 roku jakie przeglądałem, Walcott jest oznaczany symbolem LP bądź LS. Ale to tak samo jak z Zambrottą, raz jest prawym obrońcą, raz lewym, a czasami defensywnym pomocnikiem. A Ty Yoh, więcej kultury.
Mogl strzelic ale nie strzelil w czym problem?
A czy ja napisałem że to jest problem? Skomentowałem sytuację.

K.Jay

Straznik Monopolowego
18-03-2009, 19:05
Z tego co czytałem, to od 2006 roku, Theo jest nominalnie lewym pomocnikiem. W każdym skarbie kibica od 2006 roku jakie przeglądałem, Walcott jest oznaczany symbolem LP bądź LS. Ale to tak samo jak z Zambrottą, raz jest prawym obrońcą, raz lewym, a czasami defensywnym pomocnikiem.

A jak w Radiu Maryja zaczna byc wiadomosci sportowe to tez sie ich bedziesz sluchal czy moze wlaczysz tv/SopCasta?

K.Jay
18-03-2009, 19:13
A jak w Radiu Maryja zaczna byc wiadomosci sportowe to tez sie ich bedziesz sluchal czy moze wlaczysz tv/SopCasta?
A Tobie o co chodzi? Drugi Yoh?

K.Jay

AnonimowyPowrot
18-03-2009, 19:40
A Tobie o co chodzi? Drugi Yoh?

K.Jay

Mimo wszystko, to on ma rację. Nie widziałem NIGDY Walcotta po lewej stronie (nie licząc końcówki jakiegoś spotkania reprezentacji - ?).

K.Jay
18-03-2009, 19:55
Mimo wszystko, to on ma rację. Nie widziałem NIGDY Walcotta po lewej stronie (nie licząc końcówki jakiegoś spotkania reprezentacji - ?).
No ok, ale przeczytaj co ja napisałem:
Z tego co czytałem, to od 2006 roku, Theo jest nominalnie lewym pomocnikiem. W każdym skarbie kibica od 2006 roku jakie przeglądałem, Walcott jest oznaczany symbolem LP bądź LS.

K.Jay

Yoh Asakura
18-03-2009, 19:57
Z tego co czytałem, to od 2006 roku, Theo jest nominalnie lewym pomocnikiem. W każdym skarbie kibica od 2006 roku jakie przeglądałem, Walcott jest oznaczany symbolem LP bądź LS.
To rotfl, bo Walcott jest nominalnie napastnikiem, a na prawym skrzydle grywa po to, żeby się ograć. Taki wstęp przed grą w napadzie.

A Ty Yoh, więcej kultury.

Bo co ?

MatiCFC
18-03-2009, 20:24
No ok, ale przeczytaj co ja napisałem:

K.Jay

a Ty wreszcie przeczytaj co Ci na to Twój "drugi yoh" powiedział...

-----
Theo jest dobry, ale dla mnie Wilkshajr lepszy. Serio.

kołbaś
18-03-2009, 23:07
ja tam radia Maryja słucham bo to jedyna stacja polska gdzie nie puszczają FEEL'a.

Exodus
19-03-2009, 11:00
Moja babka tego slucha ciagle, i jak sobie u niej siedze to tez slucham i wcale nie jest tak, ze jakis fanatyk ciagle gada. To sama propaganda, tylko sie modla, albo jakies wiadomosci puszczaja, czasem cos spiewaja.

Fintex
19-03-2009, 16:36
zacznijcie tu jeszcze na temat radio maryja dyskutować...

http://www.youtube.com/watch?v=tVIRsUZdxaI

This is what i'm talking about!

Yoh Asakura
19-03-2009, 16:53
Sagna został ojcem.

K.Jay
19-03-2009, 17:05
Sagna został ojcem.
Mój kuzyn też. _/
@topic
Jak obstawiacie dzisiejsze mecze Pucharu UEFA?

K.Jay

Calen Futh
19-03-2009, 18:01
Tyle tylko, że ojcostwem Sagny przejmuje się cała rzesza kibiców Arsenalu, a twojego kuzyna każdy ma w dupie. :cup:

O kurwa. Na 100% się przejmują wszyscy. Ty Yoh pewnie jutro do szkoły nie idziesz z tego powodu :D Żałosne.

Maggic
19-03-2009, 19:17

Mnie przymulił ten film na maxa... fakt, faktem... na tym polega piękno footballu, ale niech pograją tak przeciwko MU, LFC, CFC, AFC, Real, Inter itd itp :P

Duch Niespokojny
19-03-2009, 19:41
Nie lubię filmików o piłce nożnej z muzyką w tle. Najlepszym podkładem są odgłosy stadionu.

Calen Futh
19-03-2009, 20:07
Nie lubię filmików o piłce nożnej z muzyką w tle. Najlepszym podkładem są odgłosy stadionu.

Ja czasami lubię w filmiku jeszcze do tego brytyjskich komentatorów.

Straznik Monopolowego
19-03-2009, 20:21
O kurwa. Na 100% się przejmują wszyscy. Ty Yoh pewnie jutro do szkoły nie idziesz z tego powodu :D Żałosne.

Jego dziecko raczej mnie malo interesuje ale dzieki temu mozna sie dowiedziec ze podczas ząbkowania itp. raczej nie bedzie w najwyzszej formie

AnonimowyPowrot
19-03-2009, 20:23

Ooo, what a finish!

Dark Sven
19-03-2009, 22:55

Jak to kiedyś powiedział Boniek "Hiszpanie klepią sobie piłkę w środku boiska, a Włosi raczej nie mają nic przeciwko temu" Podstaw za Hiszpanów Barcelone, a za Włochów Almerie i voila! Spokojnie można przesunąć do 27 podania.

Jego dziecko raczej mnie malo interesuje ale dzieki temu mozna sie dowiedziec ze podczas ząbkowania itp. raczej nie bedzie w najwyzszej formie
Tia... Kolejna wymówka dlaczego jest najlepszy, ale nie teraz. Potem.

Fintex
19-03-2009, 23:09
ale niech pograją tak przeciwko MU, LFC, CFC, AFC, Real, Inter itd itp :P

stay tuned :P

Może dobrze, że tak się cieszy. Pozna swoje ciało, dowie się skąd biorą się dzieci no i wyjdzie z domu i zacznie szukać jakiejś dziewczyny. Sagna stanie się jego autorytetem na miare Jacka Wilshere'a, który niestety dzidziusia jeszcze nie ma...

Duch Niespokojny
20-03-2009, 12:15
No, komentatorzy mogą być, byle nie Włosi, Latynosi czy inni Hiszpanie ("goooooooooooolgolgolgolgolgolgoooooool..." - i tak przez 15 minut :D)

Xendriel
20-03-2009, 13:24
Zestaw par ćwierćfinałowych (7/8.04 i 14/15.04):

Villarreal CF - Arsenal Londyn
Manchester United - FC Porto
FC Liverpool - Chelsea Londyn
FC Barcelona - Bayern Monachium

Zestaw par półfinałowych (28/29.04 i 5/6.05):

Manchester United/FC Porto - Villarreal CF/Arsenal Londyn
FC Barcelona/Bayern Monachium - FC Liverpool/Chelsea Londyn

Barcelona - Bayern. Nie narzekam jeśli chodzi o przeciwnika, ale rewanżowe mecze ćwierćfinałowe i półfinałowe będą na wyjazdach:(

Manchester ma chyba najłatwiejszą drogę, ciekawie zapowiada się też pojedynek Arsenalu. W sumie obie drużyny na podobnym poziomie. L'pool - Chelsea wiadomo. Będzie wiało nudą a i tak pokażą mecz w tv.

Arka_Sath_Wielki
20-03-2009, 14:19
Trafił swój na swego :) Barca na Bayern który strzela jak na zawołanie. Dobry mecz może być. Barca nigdy nie lubiła grać z niemcami więc będzie ciekawie. A w 2 ćwierćfinale Chelsea w dwumeczu 3-2 z Liverpoolem i Barca-Chelsea w półfinale, bo co to za LM bez meczu Barca-Chelsea?

AnonimowyPowrot
20-03-2009, 14:55
Jestem trochę zawiedziony, wolałbym mecz z Bayernem... :<

MatiCFC
20-03-2009, 15:01
Ni ma CFC- Barca :(.
Ale z L'poolem też będzie ciekawie, troche się martwie po tym jak widze mobilizacje L'poolu na najważniejsze mecze...

Maggic
20-03-2009, 16:26
Barcelona - Bayern. Nie narzekam jeśli chodzi o przeciwnika, ale rewanżowe mecze ćwierćfinałowe i półfinałowe będą na wyjazdach:(

Manchester ma chyba najłatwiejszą drogę, ciekawie zapowiada się też pojedynek Arsenalu. W sumie obie drużyny na podobnym poziomie. L'pool - Chelsea wiadomo. Będzie wiało nudą a i tak pokażą mecz w tv.

Sam kurwa wiejesz nudą... xDddd aczkolwiek... ' KUR A ZNOWU LIVERPOOL '

Duch Niespokojny
20-03-2009, 16:34
Finał: Arsenal - Bayern ;)

Calen Futh
20-03-2009, 17:59
Świetne losowanie. Nie dość, że Porto to jeszcze później w półfinale z Villarealem.

By$iu
20-03-2009, 18:37
ManU dzieki losowaniu ma pewne miejsce w finale, przeciwnikow ma banalnych. Liverpool.. nie bedzie mial latwo, aczkolwiek, wiadomo, ze sa w stanie pokonac kazdego.

Arka_Sath_Wielki
20-03-2009, 19:11
Świetne losowanie. Nie dość, że Porto to jeszcze później w półfinale z Villarealem.

Nie prowokuj pana Yoha ...

Calen Futh
20-03-2009, 19:46
Nie prowokuj pana Yoha ...

Zapomniałeś jeszcze o Yohu2.

K.Jay
20-03-2009, 20:33
Do trzech Yohów sztuka...
@topic
Imho ManU bez problemu przebrnie do finału.

K.Jay

domin3x
20-03-2009, 20:41
nie uważałbym bayernu za jakiś strasznie mocny zespół;d w lidze gra bardzo niemrawo, a w lm mieli naprawdę przeciętnych przeciwników
o awans jestem raczej spokojny, ale potem w półfinale może być ciężko (zwłaszcza, jeśli Liverpool pokona Chelsea, których jakoś mniej się obawiam;d)

AnonimowyPowrot
20-03-2009, 20:46
Do trzech Yohów sztuka...[/COLOR]

xD

Jedno trzeba przyznać - czuję się dużo pewniej, niż chociażby w tamtym roku. Jednak jak to mawiają - "nie chwal dnia przed zachodem Yoha"...

K.Jay
20-03-2009, 21:34
Lepszy Yoh w garści, niż Wilshere na boisku.

K.Jay

Mazur199
20-03-2009, 21:37
Wy tylko o piłcea a za tydzien juz pierwsze GP F1 ; )

stawiam na reno,ferrari i równiez na red bulla, który moze sie okazac czarnym koniem bo w testach niezle wypadał vettel

Paciuch
20-03-2009, 21:39
Ja obstawiam finał Man. United-Liverpool. I to, że Liverpool wygra (oczywiście do Man. United nic nie mam) no ale zobaczymy.

Yoh Asakura
20-03-2009, 22:03
I kto tu się napina, złamasy ?

Straznik Monopolowego
20-03-2009, 22:25
Jacy wy wszyscy pewni siebie =]

domin3x
20-03-2009, 22:44

stawiam na reno,ferrari i równiez na red bulla, który moze sie okazac czarnym koniem bo w testach niezle wypadał vettel

imo ferrari największy 'pewniak', mclarenowi zbyt dużo nie wróżę, może bmw sprawi jakąś miłą niespodziankę;) red bull i brawngp (no coś w tym stylu;d stara honda) po testach wypadają świetnie, ale zobaczymy jak im pójdzie w prawdziwym wyścigu;)

Arka_Sath_Wielki
20-03-2009, 23:11
I kto tu się napina, złamasy ?
EE tam od razu napina. Taka zabawa :) Nie bierz tego do siebie. Wiesz jak to jest. "Kto się czubi ten się Yoh :)".
Radom wygrał 2 mecz z Gdańskiem i szykuje się na to, że radary zostaną w pluslidze ;|

Capality
20-03-2009, 23:30
Mówił dziad do Yoha a Yoh ani razu

K.Jay
20-03-2009, 23:42
Czego Yoh się nie nauczy, tego Wilshere nie będzie umiał.

K.Jay

Xendriel
21-03-2009, 00:13
Up, up, up...jeba** spamerzy xD

Ludzie napalają się na Kubicę a według mnie to Heidfeld w tym sezonie będzie lepszy. Na mistrza świata typuje Hamiltona. Po prostu jest obecnie najlepszym kierowcą, a teraz gdy o tytule mają decydować zwycięstwa w pojedyńczych wyścigach to daje mu jeszcze większą przewagę. Co do tegorocznych testów to nie przywiązywałbym do nich dużej wagi. Wystarczy przypomnieć sobie BMW w ubiegłorocznych testach i to jak zaprezentowali się podczas całego sezonu.

domin3x
21-03-2009, 01:51
Ludzie napalają się na Kubicę a według mnie to Heidfeld w tym sezonie będzie lepszy. Na mistrza świata typuje Hamiltona. Po prostu jest obecnie najlepszym kierowcą, a teraz gdy o tytule mają decydować zwycięstwa w pojedyńczych wyścigach to daje mu jeszcze większą przewagę. Co do tegorocznych testów to nie przywiązywałbym do nich dużej wagi. Wystarczy przypomnieć sobie BMW w ubiegłorocznych testach i to jak zaprezentowali się podczas całego sezonu.

tak czy siak, w formule 1 i tak bardzo dużo zależy od zespołu;d a imo najlepszym kierowcą i tak jest alonso;d
co do tego przepisu, to dzisiaj (tzn wczoraj;d) został on jednak wycofany i nadal wygrana będzie zależeć od ilości punktów;)

Faytah
21-03-2009, 11:08
Nie nazwalbym Hamiltona najlepszym kierwoca,poprostu najlepiej wypada z polaczenia z bilansu umiejetnosci do bolidu. Pozatym tyle co bledow robi gdy presja jest duza to nieporozumienie ze wygral w minionym sezonie.

Xendriel
21-03-2009, 11:18
Tylko bez Lewisa F1 było by nudne. Ja lubię oglądać jego agresywny styl jazdy. Nie boi się zaryzykować i wyprzedzać rywali, a to że czasem jeździ na granicy przepisów jest lepsze dla widowiska:)
Jeśli chodzi o tamten sezon to do tej pory szkoda mi Massy.

Articuno
21-03-2009, 18:32
rotfl
Fulham 2-0 ManU
Spurs 1-0 Chelsea
a moje pobożne życzenia:
Kuchenkorz 0-1 Świnia
Śląsk 6-0 Groclin
Roma 0-5 Juventus

no i wrocil w koncu Blasczykowski. Zagral niezle 10 minut.

Gdzie kucharek sześć, tam Yoh.

Yoh Asakura
21-03-2009, 18:42
ManUre epic fail.

Kubon
21-03-2009, 19:31
Dziwi mnie, ze nikt nie raczyj wspomniej o tym, ze dzis w Planicy nasza reprezentacja zajela 2. miejsce w konkursie druzynowym na skoczni mamuciej.
Stoch
Rutkowski
Hula
Małysz

Mnie to bardzo cieszy.

K.Jay
21-03-2009, 19:42
Jeden Yoh wiosny nie czyni.
@topic
A miałem przeczucie że ManU i The Blues polegną. Jeszcze Arsenal przegra i będzie spectacular fail. :confused:

K.Jay

Thomisson
21-03-2009, 19:44
Sobota cudów, czy co? ; P

Straznik Monopolowego
21-03-2009, 19:48
Sobota cudów, czy co? ; P

Koguty z tym skladem sa nieprzewidywalni a co do MU to sobie sam dopowiedz

AnonimowyPowrot
21-03-2009, 20:20
Jestem zaskoczony, zdaje mi się, że jest to wina złego doboru składu i (znów) zbyt wielkiej pewności siebie. Bardzo negatywny wynik :/ Oby była to tylko chwilowa niemoc, tak jak w przypadku Barcelony.

Co do Chelsea - to były mimo wszystko derby, a Tottenham to dobra drużyna, która chyba już wygrzebała się z kryzysu.

K.Jay
21-03-2009, 20:31
Arsenal prowadzi 3:1 a jest 85 minuta. :)

K.Jay

MatiCFC
21-03-2009, 20:40
Ja to moge skomentować tylko słowami 'ku..a mać.'.

Gdy już ManU tracą punkty, czym pojawia się znakomita szansa na podgonienie Diabłów, to CFC także się cholera potykają...
argh././...

Yoh Asakura
21-03-2009, 20:47
Odrabiamy straty. Końcówka sezonu należy do Liverpoolu i Arsenalu. I pomyśleć, że 2 miesiące temu bałem się o 4 miejsce.

K.Jay
21-03-2009, 20:52
Odrabiamy straty. Końcówka sezonu należy do Liverpoolu i Arsenalu. I pomyśleć, że 2 miesiące temu bałem się o 4 miejsce.
Nie bądź taki pewny. Jak widać, wszystko się jeszcze może zmienić.

K.Jay

Calen Futh
21-03-2009, 22:06
I jutro mecz dla The Villans i jest dalej ok.

Duch Niespokojny
21-03-2009, 22:20
6 punktów straty na 8 kolejek przed końcem. Nawet i drugie miejsce jest wciąż w zasięgu Kanonierów. Zapowiada się niezła końcówka.

Calen Futh
21-03-2009, 22:21
A Juve gromi ; )))

Calen Futh
22-03-2009, 13:16
Brawo Adam!

Arka_Sath_Wielki
22-03-2009, 13:28
Brawo Kamil!

AnonimowyPowrot
22-03-2009, 15:37
Chciałbym, by w finale wystąpiły drużyny Manchesteru United i Barcelony.

I ja! I ja!

Exodus
22-03-2009, 15:48
Brawo Justyna!

Yoh Asakura
22-03-2009, 15:49
I brawo ja!

Calen Futh
22-03-2009, 16:12
@up: Ty nie :/

MatiCFC
22-03-2009, 16:59
Brawo Ibra, piękny gol z Regginą...

Arka_Sath_Wielki
22-03-2009, 18:50
A jednak nie taki ciężki ten mecz :D

Hanndo90
22-03-2009, 19:03
Real Madryt C.F 3-0 UD Almeria
No No No Huntek sie nam rozstrzelał na dobre
dziś kolejne 2 trafienia oby tak Dalej : ))

Osasuna Pampeluna 1-0 RCDEspanyol de Barcelona
Bramka w doliczonym czasie gry, Perios są na Dnie Dna! ;/

PS. Liver robi fajny rozpizdziel xD
no i Gz dla Spurs Czelsi zatrzymana xD

Calen Futh
22-03-2009, 19:04
Real rozgramia almerie a Barca dzisiaj ciezki mecz z malaga

Nie wiem czy 3:0 to taki "pogrom". Pogrom to dzisiaj na Anfield ma miejsce.

Fintex
22-03-2009, 19:53
Real rozgramia almerie a Barca dzisiaj ciezki mecz z malaga

so easy, too easy. to co Messi zrobił przy swojej bramce to geniusz xD mam wrażenie, że się powtarzam. Barca cały czas siedzi na połowie Malagi. I HENRY!!!! 3-0 z taką łatwością... Obecnie chyba tylko Live sobie lepiej radzi.
Miami Heat gonią Detroit ;) Wade niesamowite rzeczy wyczynia.

Brawo Justyna. Niesamowita sprawa. Tyle pracy ile włożyła w swoją pasję... godne podziwu. Tak się osiąga sukcesy. Szacunek.

MatiCFC
22-03-2009, 19:56
L'pool 4-0 Real
ManU 1-4 L'pool
L'pool 5-0 A Villa.

Brak słów.

Arka_Sath_Wielki
22-03-2009, 19:59
Barca dominuje w każdym calu; strzały: 11 - 1, posiadanie piłki: Barca 78 % - Malaga 22 %
Mamy 40 minutę :D (3-0)

4:0 po pierwszej połowie :) przykro Real < Barcelona/2

Yoh Asakura
22-03-2009, 20:08
Co to za problem zdominować taki zespół jak Malaga ?

Arka_Sath_Wielki
22-03-2009, 20:18
Co to za problem zdominować taki zespół jak Malaga ?

No w sumie :| dopiero 6 miejsce maja w lidze :| gufno
Tak jak Everton nie? 1-1 ^^

Straznik Monopolowego
22-03-2009, 20:24
No w sumie :| dopiero 6 miejsce maja w lidze :| gufno
Tak jak Everton nie? 1-1 ^^

Nie porownoj ligi angielskiej do ligi hiszpanskiej aktualnie angielska uciekla wszystkim baaaaaardzo daleko

AnonimowyPowrot
22-03-2009, 20:36
Nie porownoj ligi angielskiej do ligi hiszpanskiej aktualnie angielska uciekla wszystkim baaaaaardzo daleko

Na pewno nie "ba(x10)rdzo". Zależy pod jakim względem, bo jeśli chodzi o czołówkę, to Anglia ma bardzo zbliżony poziom do Hiszpanii, można tu też podciągnąć Włochy, dopiero później Niemcy, Francja i inne. Jednak fakt, w Anglii słabsze drużyny są lepsze od tych, które grają w Lidze Mistrzów. Dziwne, bo w Hiszpanii aż 45% drużyn występuje w międzynarodowych pucharach! Niestety, ale taki Villareal można porównać najwyżej do wspomnianego wcześniej Evertonu. Valencia już nie to co kiedyś, taki Tottenham, to samo Sevilla.

Straznik Monopolowego
22-03-2009, 20:40
Na pewno nie "ba(x10)rdzo". Zależy pod jakim względem, bo jeśli chodzi o czołówkę, to Anglia ma bardzo zbliżony poziom do Hiszpanii, można tu też podciągnąć Włochy, dopiero później Niemcy, Francja i inne. Jednak fakt, w Anglii słabsze drużyny są lepsze od tych, które grają w Lidze Mistrzów. Dziwne, bo w Hiszpanii aż 45% drużyn występuje w międzynarodowych pucharach! Niestety, ale taki Villareal można porównać najwyżej do wspomnianego wcześniej Evertonu. Valencia już nie to co kiedyś, taki Tottenham, to samo Sevilla.

Jezeli pod czolowke podciagasz 2 pierwsze zespoly to powiem ci tylko tyle

Liverpool 5:0 Real

Exodus
22-03-2009, 20:55
Jezeli pod czolowke podciagasz 2 pierwsze zespoly to powiem ci tylko tyle

Liverpool 5:0 Real

Lfc ostatnio uciekł wszystkim, powinienes o tym wiedziec i nie dawac tego przykladu, skoro ostatnio Lfc rozgromił MU.

Aktualnie liga angielska jest nieznacznie najlepsza, ale to sie moze zmienic w ciagu kilku najblizszych lat.

Arka_Sath_Wielki
22-03-2009, 20:57

No dobra, jeśli liga hiszpańska jest słaba, to słaba Barcelona wygrywa 6-0 ze słabą 6 Malagą.

Jeśli liga angielska jest supersilna, to superświetny Arsenal zremisował z superświetym Evertonem, który był na 6 miejscu...

MatiCFC
22-03-2009, 21:10
Anglia> Hiszpania.

A druga połowa Barcy nuudna w hój, żal Eto'o, który spieprzył pod polem karnym 261984 akcji.

Fintex
22-03-2009, 21:11
cóż za końcówka Miami :) 101-96. Classic.

Straznik Monopolowego
22-03-2009, 21:13
No dobra, jeśli liga hiszpańska jest słaba, to słaba Barcelona wygrywa 6-0 ze słabą 6 Malagą.

Jeśli liga angielska jest supersilna, to superświetny Arsenal zremisował z superświetym Evertonem, który był na 6 miejscu...

Dlaczego do kazdego komentarza dopisujesz Arsenal?

Xendriel
22-03-2009, 21:30
Liga angielska to przede wszystkim $$$. Skończy się kasa, skończy się jej świetność, a w La Liga ciągle będzie można oglądać nowe hiszpańskie talenty i diamenciki napływające z Ameryki Południowej.

IMO i tak Hiszpania > Anglia.

Yoh Asakura
22-03-2009, 22:02
No bo przecież w Hiszpanii to się za darmo gra i piłkarzy sprowadza.

Kiedyś się kłóciliśmy, czy Serie A > Premiership.
Teraz Primera Division.
Ile jest zespołów angielskich w LM ? Która liga zajmuje pierwsze miejsce wg. rankingu UEFA czy tam FIFA ? Angielska. No i dobra. Dlaczego tylu ludzi inwestuje w ligę angielską, a nie np. w hiszpańską ? Bo angielska jest najlepsza. Najbardziej atrakcyjna. Tam gra się twardo, szybko.

Hanndo90
22-03-2009, 23:26
No bo przecież w Hiszpanii to się za darmo gra i piłkarzy sprowadza.

Kiedyś się kłóciliśmy, czy Serie A > Premiership.
Teraz Primera Division.
Ile jest zespołów angielskich w LM ? Która liga zajmuje pierwsze miejsce wg. rankingu UEFA czy tam FIFA ? Angielska. No i dobra. Dlaczego tylu ludzi inwestuje w ligę angielską, a nie np. w hiszpańską ? Bo angielska jest najlepsza. Najbardziej atrakcyjna. Tam gra się twardo, szybko.

No i co z tego?!
Ten Kto Lubi Piłke Angielską ten bedzie lubiał Angielską
a ten kto lubi Hiszpańską ten bedzie lubiał Hiszpańską
i co mam sie przerzucić na piłke Angielską bo jest ''najlepsza''?

Duch Niespokojny
22-03-2009, 23:33
Kłóćcie się, kłóćcie, ciekawe co powiecie, jak drugi rok z rzędu finał Ligi Mistrzów będzie: Anglia - Anglia ;)

Calen Futh
23-03-2009, 07:12
Nie wiem jak inni, ale ja powiem "A nie mówiłem?".

Arka_Sath_Wielki
23-03-2009, 10:28
A ja nic nie powiem, bo nie będzie :)

Articuno
23-03-2009, 10:58
A ja tylko czekam, aż UEFA wprowadzi przepis "6+5".

Straznik Monopolowego
23-03-2009, 13:02
Mojim zdaniem 6+5 to przepis idiotyczny bo od tego sa reprezentacje ale i tak nie odbije to sie na zadnym klubie z top 4 bo najszybciej to bedzie wprowadzone za 4-5 lata a wtedy kluby beda juz przygotowane na to

Raxeff
23-03-2009, 13:42
No i co z tego?!
Ten Kto Lubi Piłke Angielską ten bedzie lubiał Angielską
a ten kto lubi Hiszpańską ten bedzie lubiał Hiszpańską
i co mam sie przerzucić na piłke Angielską bo jest ''najlepsza''?

Na początku postaraj się polubić język polski.

A co do tematu, to Anglia > Hiszpania.

Yoh Asakura
23-03-2009, 14:29
Nie wiem jak inni, ale ja powiem "A nie mówiłem?".
A o co chodzi ?

Dark Sven
23-03-2009, 18:56
A ja tylko czekam, aż UEFA wprowadzi przepis "6+5".

O, to, to, to, to!

Calen Futh
23-03-2009, 23:19
A o co chodzi ?

Spójrz na posta powyżej tego cytowanego przeze Ciebie. Yea, Yohu. Łapiesz?

Yoh Asakura
24-03-2009, 00:49
Źle przeczytałem. Myślałem, że tam jest "mówiłem".

Maggic
24-03-2009, 08:41
Czemu Wenger 2 kolejki temu wypowiadał się że nikt nie ma szans dogonić MU... a teraz po dwóch porażkach United, stwierdza że szanse na mistrza ma nawet Arsenal? : P

Jak na moje w walce o mistrza zostały 2 zespoły, Chelsea nie wykorzystała swojej szansy... poza tym wątpię, że Manchester jeszcze coś wdupi :P

Straznik Monopolowego
24-03-2009, 09:03
Oczywiście patrzymy w górę i chcemy dojść jak najbliżej pierwszego miejsca - wyjaśnił. - Nawet jeśli szansa na tytuł jest minimalna, nigdy nie przestaniemy o nim myśleć i zrobimy wszystko co tylko możliwe, aby go zdobyć. Tylko wtedy nie będziemy mogli mieć do siebie pretensji - oświadczył.

Chodzi ci o to?

Calen Futh
24-03-2009, 11:35
Osrane reprezentacje. Przez nie weekend bez Premier League będzie :/

Pix888
24-03-2009, 23:55
Kłóćcie się, kłóćcie, ciekawe co powiecie, jak drugi rok z rzędu finał Ligi Mistrzów będzie: Anglia - Anglia ;)

Gdzie byli kibice premierszips jak lm wygrała drużyny Hiszpańskie wygrywały Lm i puchar uefa?
W dupie wtedy oni kłócili się, że i tak liga angielska >liga Hiszpańska a to było jakieś 3 czy 4 lata temu.
Ja na szczęście aż tak zakłamany nie jestem jeśli chodzi o poziom to Premierszips>Liga (c)Hiszpańska.
Ale tylko "osiągnięcia" Bo czasem zęby bolą jak się ma oglądac tłuków grających na taktykę. Jebnij do przodu zgarnie to wierzowiec i może coś sie wyskrobie.

Straznik Monopolowego
25-03-2009, 10:01
Gdzie byli kibice premierszips jak lm wygrała drużyny Hiszpańskie wygrywały Lm i puchar uefa?

Ja bylem w*****ony ze Arsenal przegral

AnonimowyPowrot
25-03-2009, 14:47
Ja bylem w*****ony ze Arsenal przegral

To ci się udało :D

Straznik 1:0 Pixik

Ale tylko "osiągnięcia" Bo czasem zęby bolą jak się ma oglądac tłuków grających na taktykę.

Zdanie stulecia xs

Articuno
25-03-2009, 15:05
Ale tylko "osiągnięcia" Bo czasem zęby bolą jak się ma oglądac tłuków grających na taktykę. Jebnij do przodu zgarnie to wierzowiec i może coś sie wyskrobie.
Raz, ze to nie swiadczy o poziomie ligi, a dwa już takiej gry w Anglii raczej nie ma.

Arka_Sath_Wielki
25-03-2009, 15:15

Przypomnieć Ci taktykę Realu z początku sezonu?
"Graaamy na Ruuuuda może się uuuuuuuuuuuda" ...

Pix888
26-03-2009, 01:13
Raz, ze to nie swiadczy o poziomie ligi, a dwa już takiej gry w Anglii raczej nie ma.

Raczej nie znaczy, że jej nie ma.
Gra na jednego wysuniętego napastnika, który ma akcję wykańczac a wykop piłki do przodu na zasadzie(a może jednak) to różnica. Chociaż nie przypominam sobie, żeby w przypadku Realu była taktyka grania na Ruuda.

K.Jay
28-03-2009, 10:54
Marcin Gortat zaliczył trzecie double-double w sezonie (10 pkt., 11 zb.).

K.Jay

Calen Futh
28-03-2009, 11:14
A dzisiaj Polska!11111

LoluU$
28-03-2009, 11:23
Polska 3:1 Irl ^^

Xendriel
28-03-2009, 12:14
Brawn GP Rulez! Kubica również spisał się znakomicie i chyba ten cały KERS jest trochę przereklamowany lub będzie miał większe znaczenie na innych torach.

Dzisiaj Polska podobno ma grać techniczny futbol. No zobaczymy jak im to wyjdzie...Stawiam na 2:0 dla naszych.

AnonimowyPowrot
28-03-2009, 14:52
Derby trwają! Nie mam pojęcia jaki jest wynik, nie mam pojęcia skąd tyle policji, nie mam pojęcia co się dzieje z resztą. Wiem jedno - rynek do remontu. "Białe kaski" użyły gazu, armatek wodnych, pał, psów i gumowej amunicji. Ja wolałem wrócić bezpiecznie do domu, a były problemy, ponieważ wszystkie wyjścia z rynku zostały zablokowane przez służby porządkowe. Wejście na stadion jest zamknięte. Kibice Czuwaju zostali całkowicie zawróceni, nie stawiali wręcz oporu. Polonia otoczyła stadion. Ci pierwsi wysłali na niektóre osiedla samochody wypełnione swoją bojówką. Prawdopodobnie czekają na tych, którzy będą wracać tzw. "żółtą rurą".

Mundur niebieski,
Orzeł żelazny,
Pobiłeś dziecko,
Jesteś odważny!?

@Edit

Chciałbym dodać, że postawa prezydenta miasta jest niezrozumiała, bo to już drugie derby w tym sezonie - poprzednim razem nie doszło do większych zniszczeń, nie wiem czy w ogóle jakieś były. Wtedy (mimo wcześniejszych zapowiedziach, że to się nie stanie) wpuszczono kibiców, było dobrze. Teraz, gdy zjechali się kibice z Wisły Kraków, okolicznych wsi i mniejszych miast, chyba każdy był obecny (100-lecie klubu), to wkroczyła policja. Jak na IV-ligowy klub kibice przeznaczyli małą fortunę na ten mecz. Warto dodać, że plakaty były rozklejane w mieście od stycznia.

@Edit 2

Z bardzo nieoficjalnych źródeł:

haha, nie podam nazwiska ;[
14:53:43
2-0

@Edit 3

Wiadomość powyżej została potwierdzona, ale co tam... BYŁEM W TELEWIZJI! XD

@Edit 4

Mało tego - nagrywałem transmisje telefonem! XD Nic nie widać prawie, ale wiem, że jestem ;]

@Edit 5

Bash zamknięty, Erig też, to stadiony też...

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6438063,Przemysl_zamieszki_na_derbach__Kil kudziesieciu_zatrzymanych.html
http://wiadomosci.onet.pl/1942792,11,item.html
http://fakty.interia.pl/polska/news/przemysl-zamieszki-pseudokibicow-ranny-straznik,1282349
http://www.dziennik.pl/foto/article350252/Zadyma_w_Przemyslu.html?gallerySeq=1#top
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090328/PRZEMYSL/422976598
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090328/PRZEMYSL/879315732
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090328/PRZEMYSL/751706125
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090328/PRZEMYSL/897769726
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=NW&Date=20090328&Category=FOTREPORTAZE&ArtNo=36634183&Ref=PH&Params=Itemnr=1
http://www.tvn24.pl/28385,1593073,0,1,zadyma-na-derbach-przemysla,kontakt_detal.html
http://www.sfora.pl/Zamieszki-pseudokibicow-w-Przemyslu-WIDEOGALERIA-a4571
http://ww6.tvp.pl/6967,20090328895067.strona
http://www.youtube.com/watch?v=aVvdyO4W_QA
http://www.youtube.com/watch?v=1J45rjgXDTs
http://img25.imageshack.us/img25/6431/zycie010409.jpg
http://images4.wikia.nocookie.net/nonsensopedia/images/8/84/Derby_przemy%C5%9Bla.JPG

+TVP 1
+TVN 24
+TVP Regionalne

Kubon
28-03-2009, 19:54
3:1 dla Irlandii. Boruc wlasnie wykonal fenomenalna rzecz, tj nie trafil w pilke wolno toczaca sie w strone naszej bramki.

Articuno
28-03-2009, 20:00
Nie dobijalbym Boruca. Pamięacie błąd Robinsona z meczu Anglii z Chorwacja? Identyczny podskok piłki, aczkolwiek jest to wciąż karygodny kiks bramkarza.

--Cienius--
28-03-2009, 20:02
hahahhahaahh xD

Xendriel
28-03-2009, 20:37
Ten mecz to była komedia...

@Down Ja po powtórkach nie mam do Boruca pretensji za tego gola. To wina murawy, jednak pierwsza bramka to już ewidentny błąd Artura.

domin3x
28-03-2009, 20:37
3:1 dla Irlandii. Boruc wlasnie wykonal fenomenalna rzecz, tj nie trafil w pilke wolno toczaca sie w strone naszej bramki.

no ja bym nie powiedział, że ta piłka się toczyła;d ona tylko w zamierzeniu miała się toczyć, bo tak naprawdę to całkiem nieźle skakała... no ale boruc i tak trochę zepsuł sprawę, bo czasu miał dużo nawet na przyjęcie piłki

Exodus
28-03-2009, 20:44
Mnie zastanawia czemu w F1, nie zmienia wazenia bolidu z kierowca na wazenie bez kierowcy, oczywiscie ze zmniejszeniem dopuszczalnej masy. Na pewno byloby uczciwiej i nie bylby to sport dla kurdupli badz anorektykow.

AnonimowyPowrot
28-03-2009, 20:47
Mnie zastanawia czemu w F1, nie zmienia wazenia bolidu z kierowca na wazenie bez kierowcy, oczywiscie ze zmniejszeniem dopuszczalnej masy. Na pewno byloby uczciwiej i nie bylby to sport dla kurdupli badz anorektykow.

Jak skoki narciarskie :/ Tam 2 w 1.

Grelix
28-03-2009, 21:40
Ale prawie to samo co Boruc zrobił przy stracie gola, zrobił Taylor w 1. połowie tylko, że on nie stał przed bramką ale obok niej i mieliśmy wtedy rzut rożny ...

Fintex
28-03-2009, 22:01
u nas w klasie okręgowej zapewniam, ze murawy są dużo gorsze a jakoś sobie radzimy:P ale do Boruca pretensji nie mam o tą 3cią bramke.

AnonimowyPowrot
28-03-2009, 22:21
u nas w klasie okręgowej zapewniam, ze murawy są dużo gorsze a jakoś sobie radzimy:P ale do Boruca pretensji nie mam o tą 3cią bramke.

Karpaty Krosno?

@Down

Pogodziłem się z tym po fatalnym meczu ze Słowacją.

Calen Futh
28-03-2009, 22:22
Żaaaaaaaaaaaaaaaal

piternet
28-03-2009, 23:12
Wiem, że to nie było boisko tylko kartoflisko ^^ ale bramkarzowi na tak wysokim poziomie nie mogło się zdarzyć coś takiego!!!:( Borucowi coś nie idzie, może Załuska by spróbował w reprezetnacji. W ogóle Leo coś beznadziejny skład wystawił, szkoda, że Brożek kontuzje ma, ale gdzie Smolarek (wiem, że u niego cos ostatnio kiepsko, ale przecież na Euro 2008 grał świetnie ;p). Cały mecz do dupy, sporo błędów...

Arka_Sath_Wielki
28-03-2009, 23:42
na Euro 2008 grał świetnie ;p).
Nie wiem, nie grałem.
A to to by chyba nawet Valdes wybił :| tego się nie spodziewałem po Arturze :(

domin3x
28-03-2009, 23:47
Po co Ci Brożek? Obaj snajperzy strzelili bramki, rozegrali dobre spotkania. Lewandowski był bardzo aktywny i widać było jego ochotę do gry, a Smolarek od kilku dobrych miesięcy gra wielkie nic. Szkoda, że Murawskiego nie było i że Kuba jest, delikatnie mówiąc, nie do końca sprawny. W sumie zaczyna mnie trochę denerwować Roger;s

P0nury
29-03-2009, 01:40
Boruc spieprzył tą bramkę, ale głównym winowajcą jest i tak Żewłakow. Nawet na podwórku nie podaje się w światło bramki bramkarzowi.

Faytah
29-03-2009, 05:17
zszedlbym z Boruca i Zewlakowa,za ten kiks odpowiada glownie stan murawy,kiedy Zewlakow podawal pilka sie toczyla i nagle podskoczyla przed Borucem,ktos napisal ze nie podaje sie w swiatlo bramki. Prawda taka ze nowoczesny football tego wymaga nawet obroncy glowa zagrywaja do bramkarza trudne pilki.Czemu to robia? Poprzez zaufanie. Wiedza ze sa fachowcami i takie bledy im sie teoretycznie nie zdarzaja,tylko teoretycznie bo czasami ktos zawali jak Barthez kiedys, czy Dudek,ale dzisiaj wine upatrywalbym w tym iz na boiskach Irlandi Polnocnej sie grywa w rugby i murawa nie nalezy do najlepszych do gry w pilke co moznabylo zauwazyc na rozlicznych powtorkach. Nie mniej jednak caly mecz zawalony,nie sadzilem ze wrocimy z Belfastu bez 3 pktow.

Calen Futh
29-03-2009, 09:49
Arghhh....Robert kurwa Robert!!! Ehhh :/ A miało być tak pięknie. Wystarczyło jeszcze jedno okrążenie przeczekać...

Xendriel
29-03-2009, 10:19
Szkoda bo jechał znakomicie ;/

Mazur199
29-03-2009, 10:28
dla mnie kubica i tak był I w tym GP bo jechał bez zadnych wspomagaczy a wypadł najlepiej,co do wypadku,to wina w wiekszej mierze lezy po stronie vettela,kubica zrobił mu miejsce po wewn i był ponad polowe bolidu przed nim

Calen Futh
29-03-2009, 10:50
Ale Robert też mógł odpuścić na tym wirażu, bo wiedział, że kręci z okrążenia na okrążenie coraz to lepsze czasy od Vettela. Jakby odpuścił i zaatakował troszeczkę później to by był sukces.

Xendriel
29-03-2009, 10:53
Może chciał jeszcze Buttona dogonić;)

K.Jay
29-03-2009, 11:12
W sumie to nie można winić Roberta za to co się stało. Vettel odjechał na prawą stronę toru, a Robert miał cały lewy pas wolny więc dobrze zrobił wyprzedzając Vettela. Jeśli chodzi o samą kolizję, to imho wina leży po stronie Vettela, bo gdyby nie skręcił to by do zdarzenia nie doszło.

K.Jay

P0nury
29-03-2009, 11:46
zszedlbym z Boruca i Zewlakowa,za ten kiks odpowiada glownie stan murawy,kiedy Zewlakow podawal pilka sie toczyla i nagle podskoczyla przed Borucem,ktos napisal ze nie podaje sie w swiatlo bramki.

Dlatego właśnie jest to ich wina, nie murawy. Skoro murawa jest w takim stanie, w jakim jest, to jak bardzo trzeba być ograniczonym, żeby podawać w światło bramki?

Fintex
29-03-2009, 12:44
Karpaty Krosno?

Karpaty grają w III lidze. Wyżej niż Polonia i Czuwaj :F
Pisałem o drużynie w której ja gram. W miasteczku pod Krosnem.

AnonimowyPowrot
29-03-2009, 13:49
Karpaty grają w III lidze. Wyżej niż Polonia i Czuwaj :F
Pisałem o drużynie w której ja gram. W miasteczku pod Krosnem.

Czuwaj, Karpaty - dwa pedały,
Cały sezon się ruchały xD

Bardzo prawdopodobne, że Polonia awansuje, a wspomniany wcześniej Czuwaj spadnie. Mniejsza z tym.

Co do twojej drużyny - takie ligi to... Po prostu podwórkowa gra. Płacą tam w ogóle?

@Down

To nie tak źle :P U nas był okres, w którym kluby nie wypłacały pensje, a nawet do teraz nie oddali całej kwoty zawodnikom...

Fintex
29-03-2009, 14:23
Czuwaj, Karpaty - dwa pedały,
Cały sezon się ruchały xD

Bardzo prawdopodobne, że Polonia awansuje, a wspomniany wcześniej Czuwaj spadnie. Mniejsza z tym.

Co do twojej drużyny - takie ligi to... Po prostu podwórkowa gra. Płacą tam w ogóle?

Sam się ruchasz :/

no może i podwórkowa... amatorstwo po prostu. Płacą nam 50 zł za wygrany, 30zł za remis, 0zł za porażke. 5 zł za treningi + zwracają za dojazdy. no i ofkz dokładają ~stówe za korki. po meczach picie jest czasami :) no ale bez dziwek. to nie MU :P najlepsze są zakończenia :D

Calen Futh
29-03-2009, 15:26
no ale bez dziwek. to nie MU :P

Heheh xd xsaxsasa

Faytah
29-03-2009, 23:40
Dlatego właśnie jest to ich wina, nie murawy. Skoro murawa jest w takim stanie, w jakim jest, to jak bardzo trzeba być ograniczonym, żeby podawać w światło bramki?

Nie wiem czy czesto grywasz w pilke,ale napewno za kazdym razem analizujesz wszelkie nierownosci,predkosc wiatru i wilgotnosc powietrza dostosowujac swoje zagranie do panujacych warunkow lol.Prawda taka ze tej sytuacji 99% obroncow zrobilaby to samo.1% to ten,ktory by sie kiwal albo wyciepal na aut.

Yoh Asakura
29-03-2009, 23:47
No ale co za problem podać tak, żeby piłka nie leciała w światło bramki ?

AnonimowyPowrot
30-03-2009, 15:02
Taki, że wtedy mimo wszystko ryzykowałby możliwość dojścia do piłki napastnika przed bramkarzem, bo jakby już brał pod uwagę stan murawy, to na pewno nie sprawdzałby, gdzie kto jest...

domin3x
30-03-2009, 16:05
Mnie dziwi, że 10 minut później któryś obrońca znów podał do Boruca w identyczny sposób (no, może trochę mocniej)...
@down
Nom, chociaż obaj Lewandowscy i Jeleń nie grali wcale aż tak źle;p

LoluU$
30-03-2009, 16:41
'mądry Polak po fakcie'

o/

Cala druzyna grala slabo, nie ma co winic poszczegolnych pilkarzy.

Yoh Asakura
30-03-2009, 17:46
Taki, że wtedy mimo wszystko ryzykowałby możliwość dojścia do piłki napastnika przed bramkarzem, bo jakby już brał pod uwagę stan murawy, to na pewno nie sprawdzałby, gdzie kto jest...
No naprawdę, wielka filozofia, zamiast podać prosto przed siebie, podałby lekko na bok. Zaiste, cóż za trudna sztuka!

AnonimowyPowrot
30-03-2009, 18:04
No naprawdę, wielka filozofia, zamiast podać prosto przed siebie, podałby lekko na bok. Zaiste, cóż za trudna sztuka!

No tak, bo piłkarzy nigdy nie zjada presja... Nie spodziewał się takiego obrotu spraw, koniec.

MatiCFC
30-03-2009, 19:02
Żewłakow podaje do Boruca pod presją napastników Irlandii, Boruc bierze rozmach, i wyjaaaazd, piłka leci w tłum piłkarzy na połowie Irlandii.
I nikt tak naprawde nawet tej sytuacji by nie zauważył. Nikt by nie powiedział, że to błąd podawać bramkarzowi w światło bramki, nikt by nawet nie mruknął. Co wiecej, mogło by paść stwierdzenie w stylu "rozsądne zachowanie naszego orbońcy, pod presją Irlandczyków wycofuje do Boruca, a ten wykopuje piłkę w głąb boiska"...

Arka_Sath_Wielki
30-03-2009, 19:29

Sam w to nie wierze, ale się z Tobą zgadzam.

Yoh Asakura
30-03-2009, 19:57
No tak, bo piłkarzy nigdy nie zjada presja... Nie spodziewał się takiego obrotu spraw, koniec.
Co to za obrońca, który zostaje sparaliżowany w takiej sytuacji ? Bardzo słaby.

AnonimowyPowrot
30-03-2009, 20:02
Co to za obrońca, który zostaje sparaliżowany w takiej sytuacji ? Bardzo słaby.

A twoim zdaniem jaka jest nasza reprezentacja? W porównaniu do czołowych, a nawet po prostu przeciętnych?

@Down

Najwidoczniej mamy inną miarkę, bo moim zdaniem przy Brazylii jest właśnie bardzo słaba, a przeciętnie wypada już przy Rosji, Szwecji czy Grecji, przynajmniej w moich oczach.

Yoh Asakura
30-03-2009, 20:18
Nasza reprezentacja jest przeciętna.

domin3x
30-03-2009, 20:31
@Down

Najwidoczniej mamy inną miarkę, bo moim zdaniem przy Brazylii jest właśnie bardzo słaba, a przeciętnie wypada już przy Rosji, Szwecji czy Grecji, przynajmniej w moich oczach.
a skoro wygrała 2x z czechami, zremisowała i wygrała z portugalią, to znaczy, że przy nich jest świetna? a przeciętność też jest pojęciem względnym - bo dla Ciebie przeciętna jest rosja, a dla mnie przeciętna może być np reprezentacja armenii albo gruzji

Faytah
30-03-2009, 21:08
Niektorzy to zagranie oceniaja jakby grali tysieczny raz w pes'a na poziomie easy,na boisku zapominasz o schematach,ale niektorym zbyt trudno jest wczuc sie w sytuacje na boisku,z drugiej strony zbyt latwo wyobrzymiac kazdy blad zza telewizora. Wiele lepsi beda jeszcze ten sam blad powielac.

AnonimowyPowrot
30-03-2009, 21:22
a skoro wygrała 2x z czechami, zremisowała i wygrała z portugalią, to znaczy, że przy nich jest świetna? a przeciętność też jest pojęciem względnym - bo dla Ciebie przeciętna jest rosja, a dla mnie przeciętna może być np reprezentacja armenii albo gruzji

Fulham ROZWALIŁO Manchester United 2:0, więc są najlepsi na świecie?

@Up

Dokładnie.

P0nury
30-03-2009, 21:22
A kto mu bronił wybić to na aut chociażby? Szczytem nierozsądności jest podawanie w takich warunkach na takim klepisku piłkę w światło bramki do bramkarza. Jeszcze rozumiem, jakby to były pierwsze minuty ale po godzinie gry nie skapnęli się jaka jest murawa?

domin3x
30-03-2009, 22:03
Fulham ROZWALIŁO Manchester United 2:0, więc są najlepsi na świecie?

źle mnie zrozumiałeś - właśnie o to mi chodziło, że tak nie jest

w sumie, to ja Ciebie też chyba źle zrozumiałem, nieważne już ;dddd

Faytah
30-03-2009, 22:05
Grasz w pilke (na powaznie nie kopanie na podworku czy fifa)? Jesli tak to napewno potrafisz sobie wyobrazic czemu tak zagral. Poprostu grajac z kims iles lat masz do niego zaufanie i nie zastanawiasz sie czy boisko jest odpowiednie,czy nie jest za wilgotno czy nie ciazy na bramkarzu zbyt duza presja bo ma nowa dziewczyne,poprostu grasz a reszta zostaje w szatni. Nawet to ze Beenhaker mowil by nie zagrywac do bramkarza ze wzgledu na murawe nie obciaza zawodnika,bo na boisku rzadko kiedy sie mysli o tym co mowi trener,zwlaszcza z napastnikiem przeciwnika na plecach gdy dzialasz pod wplywem adrenaliny,ale oczywiscie najlepiej napisac ze zjebal.Tak mogl zrobic 5 innych rzeczy,ale nie zrobil. Sam jestem swiecie przekonany ze Boruc bez problemu by wybil gdyby pilka nie podskoczyla.

Exodus
30-03-2009, 22:44
Tak ich zagran w meczach sa dziesiatki, tutaj po prostu pechowo wyszlo i kazdy nagle pretensje do Zewlakowa, fakt mogl miec na uwadze, ta murawe, ale pewnie nie pomyslal o tym i nie wyobrazal sobie nawet, ze Boruc bedzie mial z tym problemy.

Calen Futh
31-03-2009, 05:54
Wayne Rooney został wybrany najlepszym zawodnikiem reprezentacji Anglii w 2008 roku. W oficjalnym głosowaniu fanów na stronie TheFA.com Anglik prześcignął Garetha Barry'ego oraz młodego Theo Wallcotta.

Oh, jak miło :)

AnonimowyPowrot
31-03-2009, 13:06
źle mnie zrozumiałeś - właśnie o to mi chodziło, że tak nie jest

w sumie, to ja Ciebie też chyba źle zrozumiałem, nieważne już ;dddd

No, teraz już wiem, że mieliśmy takie same intencje :D

Maggic
31-03-2009, 15:45
Lider Chelsea Londyn i etatowy reprezentant Anglii Frank Lampard jest zdania, że w ostatnich latach w piłce nastąpiły ogromne zmiany. Piłkarz uważa, że kiedy on zaczynał dobijać się do drzwi wielkiego futbolu, musiał pracować znacznie ciężej niż młode gwiazdki wschodzące w ostatnim czasie.

Nie można tak bardzo promować nastolatków. To wychodzi na niekorzyść wszystkim - twierdzi Anglik.

Pomocnik The Blues uważa, że rosnąca w zastraszającym tempie liczba nastoletnich gwiazd na boiskach najsilniejszych lig Europy nie jest przypadkiem.
Lampard twierdzi, że trenerzy świadomie kreują młodziutkich chłopaków na gwiazdki, przy czym nie wymagają od nich tak ciężkiej pracy na treningach, jak wymagano w swoim czasie od niego samego.

Ja musiałem pracować ciężej niż bardziej doświadczeni zawodnicy, aby udowodnić trenerowi, że zasługuję na grę w pierwszym składzie. A w West Ham United nie było o to łatwo. Uważam, że świetnie na tym wyszedłem i owoce tamtej pracy zbieram właśnie teraz - powiedział kluczowy zawodnik dla obrazu gry Chelsea.

Teraz młodzi nie wykonują tak ciężkiej roboty, jak ja. Dostają taryfę ulgową. Cieszą się życiem, bawią w hedonizm. Tak nie może być, bo straci na tym każdy. Ale najbardziej oni sami oraz kibice - przekonuje Lampard.

Teraz jest im przebić się zdecydowanie zbyt łatwo. Poza tym znacznie szybciej się wypalają i jestem przekonany, że zawodnicy tacy jak Paulo Maldini już się futbolowi nie przydarzą. Przed laty niewyobrażalne było zobaczyć na boiskach Premier League 16, 17, czy 18-latka. Teraz to już norma. Bardzo zła norma - dodaje.

Zarówno ja, jak i John Terry zawsze uważaliśmy, że nastolatkowie w szatni powinni zajmować się czyszczeniem butów. To uczy ich pokory - kończy Lampard.

Zaciekawił mnie ten artykuł, sporo w nim prawdy. Teraz piłka to włoski na żel i rozdawanie numerów telefonów chilriderkom. No i fakt faktem, takich piłkarzy jak Maldini, Nesta, Bergkamp... Nawet Lampard i Gerrard... Już nie będzie :P

Straznik Monopolowego
31-03-2009, 17:47
Zarówno ja, jak i John Terry zawsze uważaliśmy, że nastolatkowie w szatni powinni zajmować się czyszczeniem butów. To uczy ich pokory - kończy Lampard.

Ten fragment ukazuje calkowicie co chcial przekazac.Jak sie boji ze go ktos mlodszy ze skladu wygryzie to niech za*******a na treningach.

K.Jay
31-03-2009, 18:10
Ten fragment ukazuje calkowicie co chcial przekazac.Jak sie boji ze go ktos mlodszy ze skladu wygryzie to niech za*******a na treningach.
Po Twoim poście wnioskuje że Lampard boi się młodziaków, a to nie prawda. Chodzi o to, że teraz wystarczy ziarnko talentu i już jesteś "gwiazdeczką". Kiedyś trudno było znaleźć graczy poniżej 19 roku życia w pierwszym składzie np. w Realu, ManU, Chelsea czy Arsenalu. A teraz? Wystarczy obejrzeć jakiś mecz.
No i fakt faktem, takich piłkarzy jak Maldini, Nesta, Bergkamp... Nawet Lampard i Gerrard... Już nie będzie :P
Do tego grona dodałbym również Adamsa, Giggsa, Raula, Del Piero, Nedveda.

K.Jay

Xendriel
31-03-2009, 18:52
Zaciekawił mnie ten artykuł, sporo w nim prawdy. Teraz piłka to włoski na żel i rozdawanie numerów telefonów chilriderkom. No i fakt faktem, takich piłkarzy jak Maldini, Nesta, Bergkamp... Nawet Lampard i Gerrard... Już nie będzie :P Skąd wiesz? Lampard też narzeka a niech zobaczy jak dzieci w Brazylii zapierda**ją z piłką od rana do wieczora by coś osiągnąć. Przecież taki Cristiano Ronaldo, który jest wyzywany od lalusiów itp. nie otrzymał swoich umiejętności o tak. To jak gra zawdzięcza wyłącznie własnej ciężkiej pracy. Zresztą piłka się zmienia. Pamiętam jak Pires kiedy jeszcze grał w Arsenalu w jednym z wywiadów powiedział, że kiedy on był w wieku Fabregasa (16-17 lat) nie potrafił nawet połowy tego co Hiszpan.

Dark Sven
31-03-2009, 23:49
Z Lampardem mogę się zgodzić co do jednego. Drugiego takiego Maldiniego nie będzie.
Co do treningów - nie wiele można o tym powiedzieć. Wątpie, że ktokolwiek wie jak to 'od środka' wygląda.

AnonimowyPowrot
01-04-2009, 14:52
Z Lampardem mogę się zgodzić co do jednego. Drugiego takiego Maldiniego nie będzie.
Co do treningów - nie wiele można o tym powiedzieć. Wątpie, że ktokolwiek wie jak to 'od środka' wygląda.

U nas 5km na rozgrzewkę, a później sparingi xD

Calen Futh
01-04-2009, 15:30
Śmiem twierdzić, że w Chelsea Londyn wygląda to ździebko inaczej :D

AnonimowyPowrot
01-04-2009, 15:35
Śmiem twierdzić, że w Chelsea Londyn wygląda to ździebko inaczej :D

Eureka! xD

Fintex
01-04-2009, 18:56

haha. Akurat Lampard ma się czego obawiać... on ma taką pozycję w klubie, że bardzo ciężko, bedzie się jakiemus młodzikowi przebić do 1 składu. Na tą pracował lata...
No chyba, że Jacka wytransferują.. wtedy Wilshere>Lampard. wiem, ze to nudne juz, ale powstrzymac sie nie moglem :)

U nas 5km na rozgrzewkę, a później sparingi xD

to kiepsko macie w przemyślu :D

Arfyd
01-04-2009, 19:42
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title,Cruyff-w-Jadze-Mila-w-Arsenalu-Szejk,wid,10996977,wiadomosc.html

xD

Arka_Sath_Wielki
01-04-2009, 20:04
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title,Cruyff-w-Jadze-Mila-w-Arsenalu-Szejk,wid,10996977,wiadomosc.html

xD
Takiego ch.... żartu na pa to dawno nie było xD

Calen Futh
01-04-2009, 20:51
Kurcze szkoda mi tego San Marino. Naprawdę mam dla nich podziw, że im się chce grać we wszelkich rozgrywkach. Każdy mecz przegrywają, niewiele potrafią, ale grają dalej. Naprawdę podziwiam ich na swój sposób.

Exodus
01-04-2009, 21:22
ma ktos linka do relacji live nie do justina

Calen Futh
01-04-2009, 21:33
Cały stadion: "Wisła to stara kurwa, Wisła jebana jest itp"
A Szpakowski: "Jest atmosfera, jest wspaniałe zachowanie kibiców"

rotfl.

Arfyd
01-04-2009, 21:35
Zachowanie kibiców (zapewne Korony Kielce) jest po prostu żałosne. Hasła typu "Jebać PZPN", czy "... Wisła jebana jest... " jak dla mnie są debilne. Tyle.

Ze'To
01-04-2009, 21:44
w jebać pzpn to ja nie widzę nic złego, a to że kibice z Kielc nawrzucali na Wisłę, to po meczu sami przekonają się o swoich błędach :>
niech trwa napinka

AnonimowyPowrot
01-04-2009, 21:44
Wisła królem, Wisła panem, zawsze będę Wisły fanem!

A mecz nawet nie włączony xD

Articuno
01-04-2009, 22:50
Doping byl przekozacki(Rota!), po za napinka na Wisłe i w 93 min "Korona Kielce". Gra tez przekozacka, no ale mieli sie zrehabilitować i to zrobili. Brawo.

piternet
01-04-2009, 23:06
Też mi szkoda tych z San Marino, fajne chłopaki, a jaka załamka psychincza jak się wszystkie mecze przegrywa ;/
Ale cieszę się, Polska zagrała świetny mecz, pokazał się Smolarek :-) No i w końcu to historyczny wynik - 10:0, chociaż jakby się postarali to by 15 mogło być, duzo akcji niewykorzystanych ;/
Oby tak dalej :)

Pzdr
Piternet

Fintex
01-04-2009, 23:38
Mi tam ich nie szkoda. Jeśli ma się frajerów po drugiej stronie to trzeba ich lać do bólu. Dobrze, że cisneli do końca.

domin3x
02-04-2009, 00:13
Też mi szkoda tych z San Marino, fajne chłopaki, a jaka załamka psychincza jak się wszystkie mecze przegrywa ;/

jaka załamka? oni i tak w to grają głównie dla rozrywki (w końcu amatorsko), nawet przed meczem stwierdzili, że 4:0 dla Polski byłby dla nich dobrym wynikiem;d widać chłopaki chcą sobie pograć i się pokazać, na wyniku im raczej nie zależy

Exodus
02-04-2009, 00:34
w san marino mieszka 30k ludzi, wiec nic dziwnego ze maja niedobor pilkarzy z poziomem ;p

jerrry
02-04-2009, 00:42
@up
20k ludzi

Bosacki: "Jesteśmy w dobrej dyspozycji"

Wspaniały mecz polaków, pokazali klasę, że potrafią jednak wygrywać.
Równie dobrze mogli grać z jakąś liga podwórkową, założę się ze tak łatwo by im nie poszło. Statystyki San Marino wynoszą 2-384+ Ale grają, mają wole walki. Ciekawiej by było gdyby jutro grali [Polska] z Irlandią i dostali nakopane po tyłku. Żałosne wykonanie ze strony naszej drużyny, jesteśmy przedostatni - Gratulacje.

Pozdrawiam

Co do San Marino. Wierze w nich. Zacznę im kibicować, bo kiedyś może jednak ta drużyna wyjdzie na ludzi i jednak coś osiągnie. nie mówie o MŚ. Ale jakieś mistrzostwo małe. Kij z tym, że gra tam 2 zawodowych piłkarzy, reszta to lekarze, garncarze, rolnicy i bankierzy. Ale grają. Polska drużyna - "zawodowa" drużyna potrafi pokazać klasę tylko z takimi drużynami.

Tuhamiid
02-04-2009, 01:49
Pytanie po co ta napinka o Wisłe?
Zabili kibica Korony, wiec Ci im nie odpuszczaja nawet na meczu rezprezentacji.

10:0 z San Marino to nie powod do dumy, w ich skladzie gra nauczyciel, lekarz itp. Nie maja zorganizowanej druzyny jak inni.

Calen Futh
02-04-2009, 07:21
Kiedyś w Magazyn Football czytałem fajny artykuł, gdzie wypowiadał się trener San Marino i mówił, że w profesjonalnym światku piłkarskim nikt się z nich nie śmieje oraz, że najlepsi trenerzy świata szanują ich za wolę walki i gdy jest okazja na jakiś spotkaniach, losowaniach itp to starają się podrzucić jakieś wskazówki nawet. Przecież ileż można przegrywać? Inni na miejscu tego trenera czy też piłkarzy już dawno by to pierdolnęli w kąt i przestali się przejmować jakimś tam footballem.

I szkoda, że akurat tak sobie trafili, że Polsce zależało na dorobku bramkowym. Sądzę, że gdyby Polsce na bramkach nie zależało to by im spokój dalali przy około 5:0.

Straznik Monopolowego
02-04-2009, 15:24
haha. Akurat Lampard ma się czego obawiać... on ma taką pozycję w klubie, że bardzo ciężko, bedzie się jakiemus młodzikowi przebić do 1 składu. Na tą pracował lata...
No chyba, że Jacka wytransferują.. wtedy Wilshere>Lampard. wiem, ze to nudne juz, ale powstrzymac sie nie moglem :)

Problem polega na tym ze twoj maly mozdzek nie moze pojac ze moze chodzic o cos innego niz klub

Instynkt.
02-04-2009, 16:00
Fantastyczny mecz reprezentacji Argentyny, ktora wygrala az 6:1 z Boliwia, brawo panowie :) Widac mistrzowska reke trenera Maradony

domin3x
02-04-2009, 16:11
Ale grają. Polska drużyna - "zawodowa" drużyna potrafi pokazać klasę tylko z takimi drużynami.
no tak, a o meczach z portugalią i czechami to już zapomniałeś (nie wspominając o dziesiątkach przeciętniaków np belgia czy serbia)... normalka

Faytah
02-04-2009, 16:22
Fantastyczny mecz reprezentacji Argentyny, ktora wygrala az 6:1 z Boliwia, brawo panowie :) Widac mistrzowska reke trenera Maradony

Moze nie mistrzowska reka,ale sila motywacji. Diego w Argentynie jest pol-bogiem,wystarczy ze powie w szatni by zagrali dla niego pieknie i z duza iloscia bramek to tak sie stanie.

K.Jay
02-04-2009, 16:26
Polska drużyna - "zawodowa" drużyna potrafi pokazać klasę tylko z takimi drużynami.
Masz rację. Jeśli chodzi o sam mecz, to SM oddało chyba tylko 1 strzał, a Polacy mogli strzelić jeszcze z 5 goli, tylko, jak zwykle, każdy chciał się pokazać (w meczu z niebotycznym rywalem :S).

K.Jay

Calen Futh
02-04-2009, 16:40
Co do meczu Argentyny, to pewnie Maradonie nikt nic nie powie o to -.-" Mają go tam za niewiadomo-kogo.

Fintex
02-04-2009, 17:33
Problem polega na tym ze twoj maly mozdzek nie moze pojac ze moze chodzic o cos innego niz klub

Dobra. a co to za różnica?

jerrry
02-04-2009, 17:36
no tak, a o meczach z portugalią i czechami to już zapomniałeś (nie wspominając o dziesiątkach przeciętniaków np belgia czy serbia)... normalka

Poza tym. W meczu z Irlandią czyją winą było puszczenie tej fatalnej bramki? Murawy? Boruca? A może Żewłakowa? Nie. To wina naszego Zgrania. Przed meczem Boruc informował żeby grali na boli a nie na bramkę, bo murawa jest krzywa. I co? Zamiast myśleć, to kopią. I potem są takie sytuacje.

Dobrze wiesz o co mi chodzi. Strzelili bramkę w 25s. i się wszyscy zlecieli i zaczęli ściskać POMIMO tego że wiedzieli, że drużyna San Marino nie jest do końca drużyną (zgranie?). To jak kopać leżącego.
a Komentarz Bosackiego "Jesteśmy w dobrej dyspozycji" skomentuje milczeniem.

domin3x
02-04-2009, 18:20
Poza tym. W meczu z Irlandią czyją winą było puszczenie tej fatalnej bramki? Murawy? Boruca? A może Żewłakowa? Nie. To wina naszego Zgrania. Przed meczem Boruc informował żeby grali na boli a nie na bramkę, bo murawa jest krzywa. I co? Zamiast myśleć, to kopią. I potem są takie sytuacje.

Dobrze wiesz o co mi chodzi. Strzelili bramkę w 25s. i się wszyscy zlecieli i zaczęli ściskać POMIMO tego że wiedzieli, że drużyna San Marino nie jest do końca drużyną (zgranie?). To jak kopać leżącego.
a Komentarz Bosackiego "Jesteśmy w dobrej dyspozycji" skomentuje milczeniem.

Masz rację, mecz z Irlandią (tak samo jak ostatnie minuty ze Słowacją jakiś czas temu) był bardzo słaby. Nie sądzę także, że wygrana 10:0 z San Marino oznacza dobrą dyspozycję, ale wg mnie stwierdzenie, że tylko z drużynami pokroju San Marino możemy się dobrze zaprezentować, jest trochę przesadzone.

AnonimowyPowrot
02-04-2009, 21:15
A może ktoś podać skład Argentyny?

VibulZiom
02-04-2009, 21:42
@up
Proszę :)

Sładzik (http://lmgtfy.com/?q=sk%C5%82ad+argentyny+2009)

Polska - San Marino: Mecz osobiście mi się nie podobał, czym oni się tak zachwycają, żal mi "sanmariniaków" i wstyd mi za naszą drużynę -.-

domin3x
02-04-2009, 21:51
wstyd mi za naszą drużynę

hmm. mógłbyś rozwinąć?

@2down
sam Maradona całkiem niedawno był za tym, aby na takich wysokościach mecze jednak były rozgrywane (sam zagrał "mecz pokazowy" na takiej wysokosci), więc raczej nie miał co narzekać, skoro dostał to czego chciał

Articuno
02-04-2009, 22:02
Jerrry przestań pierdolić. Przypomnij sobie 2x Portugalie, Czechy, Belgie, Serbie. Ci ludzie mają potencjał.
co do meczu Bol-Arg. Już dawno Boliwijczycy powinni grac swoje mecze nieco "niżej". Nie jest to raczej przypadek, ze kompromituja sie tam(a wlasciwie przegrywaja z klimatem) m.in. Brazylijczycy czy Argentyńczycy.

Exodus
02-04-2009, 22:43
mecze nie powinny byc rozgrywane na takiej wysokosci, na pewno dla graczy, ktorzy na takich wysokosciach nie grali, nie jest to ulatwienie

Calen Futh
03-04-2009, 15:30
A zmieniając dyscyplinę to świetny mecz O'Sullivana z Higginsem. Jeśli chodzi o emocje oczywiście ; ) Bo ilość missów przytłaczająca.

K.Jay
03-04-2009, 17:05
A może ktoś podać skład Argentyny?
Carrizo
Zanetti
Demichelis
Heinze
Papa
Maxi Rodriguez
Mascherano
Gago
Lucho Gonzalez
Messi
Tevez

K.Jay

AnonimowyPowrot
03-04-2009, 18:30
Jako ciekawostkę dodam, że w Przemyślu jest zjazd młodych, dość dużo ludzi, z tymi którzy przyszli na boisko pograliśmy troszkę, ale mimo tego, że byli starsi (a z mojego punktu widzenia na pewno ma to znaczenie) nie pokazali niczego specjalnego.

Hanndo90
04-04-2009, 12:28
04.04 Malaga - Real Madryt
O wynik jestem spokojny, mam nadzieje ,że Huntek
znowu coś ustrzeli : )

04.04 Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruńa
Licze na Pericos ale jak znam życie bedzie jak zawsze ; / xD

Xendriel
04-04-2009, 14:51
Ja bym nie był taki spokojny bo wirus FIFA zaatakuje:evul:

AnonimowyPowrot
05-04-2009, 08:42
http://mufc.pl/aktualnosci/11359/notw-ribery-przejdzie-do-man-utd/

Jakby nie patrzeć to dobra opcja.

Yoh Asakura
05-04-2009, 09:46
Jakby nie patrzeć, to i Rooney jest przystojny.

Arsenal 2:0 Man City. Cieszy świetny powrót Cesca i Adebayora. Villareal straciła Santiego, będą mieli ciężko.

AnonimowyPowrot
05-04-2009, 09:50
Jakby nie patrzeć, to i Rooney jest przystojny

Bez przesady :D

Calen Futh
05-04-2009, 10:08
Eh, i tak szkoda tego Ronaldo. Nikt tak kasy nie przynosił chyba oprócz Beckhama.

Exodus
05-04-2009, 11:31
no to pojezdzone ;p

K.Jay
05-04-2009, 12:02
Jakby nie patrzeć to dobra opcja.
A czy przypadkiem Ribery nie gra na lewym skrzydle? Bo jak tak, to będzie musiał konkurować z Giggsem.

K.Jay

Calen Futh
05-04-2009, 12:04
Szkoda Roberta.

Zaczyna mnie już ten Borowczyk w*****ać. Co drugie słowo w co drugim zdaniu to "KERS". Ile razy można o tym gadać?

Zaczyna się deszczyk :D Robi się ciekawie :D

AnonimowyPowrot
05-04-2009, 12:33
A czy przypadkiem Ribery nie gra na lewym skrzydle? Bo jak tak, to będzie musiał konkurować z Giggsem.

K.Jay

On gra na lewym przez dość krótki czas, od kiedy Schweinsteiger (wiecie, ten siwy, nie wiem jak powinno się to napisać) biega na prawym. Do tego Giggsy grywa ostatnio częściej na środku, a ja po cichu liczę na jeszcze inną ewentualność (mój nick to Demrenfaris, tam wszystko wyjaśnione :P).

Calen Futh
05-04-2009, 18:38
Jestem zdruzgotany brakiem pomysłu United na grę. Zero polotu :/ Aż trudno się to ogląda :s Ehh... Załamka. Ja chcę już koniec kryzysu!

@edit: Mówię i mam. Od bramki Ronaldo na 2:2 wszystko znów się zaczęło kleić. Kompletne przeciwieństwo dwóch ostatnich spotkań. Ale to i tak nie usprawiedliwia słabej pierwszej części spotkania.

AnonimowyPowrot
05-04-2009, 19:48
Federico ;*

Kto tu ma zdolną młodzież? xD

Hanndo90
05-04-2009, 19:56
Malaga 0-1 Real Madryt
Szczęście sprzyja lepszym : )) Hiiguuaainn : P

RCDEspanyol de Barcelona 3-1 Deportivo la Coruna
Nareście jakiś przebłysk!! mysle ,ze to bedzie punkt zwrotny
dla Pericos i będzie już tylko lepiej ;) bo gorzej już być nie może xD

Dark Sven