Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe
No ale stary, to jest fakt. Weź wszystkie remisy z poprzedniego sezonu, 1/2 zamień w porażki, 1/2 w zwycięstwa i już jest więcej punktów.
Jeszcze powiedz, ze Wenger pojechal tam zakladajac porazke bo jak napisales po takiej zamianie bedzie wiecej puntkow.
Thomisson
28-09-2008, 13:02
Na pewno Wenger konsultował to z Yohem :P
Yoh Asakura
28-09-2008, 13:10
Jeszcze powiedz, ze Wenger pojechal tam zakladajac porazke bo jak napisales po takiej zamianie bedzie wiecej puntkow.
Wenger nigdzie nie jechał B)
Na pewno Wenger konsultował to z Yohem
Oglądałem wtedy horror i nie odbierałem telefonów, Wenger nie wiedział, co robić no i masz babo placek.
i masz babo placek.
chyba murzynie 3 pkt w plecy : OOOOOOOOOOO
Wenger nigdzie nie jechał B)
.
A co mieszka na tym stadionie ?
Yoh Asakura
28-09-2008, 13:57
A co mieszka na tym stadionie ?
Nom, ma tam 900 kibli, wymarzony dom.
Thomisson
28-09-2008, 14:13
Oglądałem wtedy horror i nie odbierałem telefonów, Wenger nie wiedział, co robić no i masz babo placek.
Horrorem to gra Arsenalu była :P
Yoh Asakura
28-09-2008, 14:18
Horrorem to gra Arsenalu była :P
Dlatego z dwojga złego wybrałem Rec B)
Straznik Monopolowego
28-09-2008, 14:22
dziwi mnie jedynie ze jestescie takimi pierdolkami ze z powodu Yoha ustawiacie sobie avatory :) a co do meczu jestem pewien ze i chelsea i MU straci ptk z przecietniakmi
dziwi mnie jedynie ze jestescie takimi pierdolkami ze z powodu Yoha ustawiacie sobie avatory :) a co do meczu jestem pewien ze i chelsea i MU straci ptk z przecietniakmi
nie no ale w końcu 0pkt > 1pkt.
Spursi widac dalej Top Four jak nic ; ]
Liczylem na cos wiecej podczas wyscigu..
Thomisson
28-09-2008, 20:11
Dlatego z dwojga złego wybrałem Rec B)
Dobrze wybrałeś, choć film taki sobie, idiotycznym pomysłem z zombiakami zabili klimat z początku filmu :P
Dark Sven
28-09-2008, 20:13
Liczylem na cos wiecej podczas wyscigu..
W ogóle te wyścigi miejsce to kabarety nie wyścigi ;s.
Yoh Asakura
28-09-2008, 20:16
Dobrze wybrałeś, choć film taki sobie, idiotycznym pomysłem z zombiakami zabili klimat z początku filmu :P
No chyba cię rypło, film ekstra, a te "zombiaki" były prze. Po tym filmie podskakiwałem za każdym razem, gdy na dworze ktoś wychodził z klatki schodowej, a na widok psa uciekałem z piskiem. A w nocy spać nie mogłem, przed oczami miałem widok dzieciaka ze strychu.
No chyba cię rypło, film ekstra, a te "zombiaki" były prze. Po tym filmie podskakiwałem za każdym razem, gdy na dworze ktoś wychodził z klatki schodowej, a na widok psa uciekałem z piskiem. A w nocy spać nie mogłem, przed oczami miałem widok dzieciaka ze strychu.
Powtarzam się: słaby bolek z ciebie :/
@Topic
Wiecie, że Arsenal przegrał z Hull? Też myślicie, że to dlatego, że chcą skupić swoje siły na Carling Cup?
@2 Down
http://www.hardwired.hu/img/wg/2/825/Rayman_Raving_Rabbids_4.jpg
Thomisson
28-09-2008, 20:31
Rypło to Ciebie skoro boisz się na takim filmie, są filmy o wiele straszniejsze :P
Poza tym te zombiaki zabiły klimat filmu, kiedy dowiedziałeś się, że to zombiaki są, w ogóle przestałem się czegokolwiek bać, bo to co jest nierealne nie może być straszne. Ale skoro zombie było dla Ciebie "prze", to znaczy że ważne jest dla Ciebie, aby było w filmie "dużo, chuczno i głośno" ;/
Dobra koniec offtopa
Ditto:
Tak, sądzę że zbierają siły na najcenniejszy puchar na świecie ;D
Yoh Asakura
28-09-2008, 20:38
Rypło to Ciebie skoro boisz się na takim filmie, są filmy o wiele straszniejsze :P
Poza tym te zombiaki zabiły klimat filmu, kiedy dowiedziałeś się, że to zombiaki są, w ogóle przestałem się czegokolwiek bać, bo to co jest nierealne nie może być straszne. Ale skoro zombie było dla Ciebie "prze", to znaczy że ważne jest dla Ciebie, aby było w filmie "dużo, chuczno i głośno" ;/
To nie były zombiaki ! I to było bardzo realistyczne. W końcu to była choroba, która powodowała, że człowiek stawał się bardzo, ale to bardzo agresywny, i ten wirus roznosił się przez ślinę.
A straszniejszego horroru od dawna nie oglądałem. A właściwie to nigdy.
Dark Sven
28-09-2008, 22:33
Inter 2 vs 0 Milan
ALE W CZERWONYCH KARTKACH :DDDDDDDD
MILAN 1 vs 0 inter
Ronaldinho!
Dopuszczasz do siebie mysl, ze kazdy ma swoje zdanie? NIGDY nie wiedzialem zebys pisal 'imo' czy nawet 'moim zdaniem'. Masz swoja prawde i chuj.
@top
Nie wiem jak na polsacie, ale na niemieckiej satelicie byly z radio zespolow. Fajnie jak kazali Hamiltonowi sie uspokoic i dojechac na 3 :'D.
Yoh Asakura
28-09-2008, 23:03
Dopuszczasz do siebie mysl, ze kazdy ma swoje zdanie? NIGDY nie wiedzialem zebys pisal 'imo' czy nawet 'moim zdaniem'. Masz swoja prawde i chuj.
No dla mnie to normalne, że jak ja coś piszę, to jest to moje zdanie i dla mnie ten film jest prze i w ogóle <3
Trybunał Arbitrażowy przy Polskim Komitecie Olimpijskim zdecydował się ustanowić Roberta Zawłockiego kuratorem Polskiego Związku Piłki Nożnej. Michał Listkiewicz powiedział, że w takim przypadku wyborów nowego prezesa PZPN nie będzie.
Decyzja taka została podjęta na wniosek Ministra Sportu i Turystyki Mirosława Drzewieckiego.
Robert Zawłocki to były przewodniczący Wydziału Dyscypliny.
- Jesteśmy w lekkim szoku. Jest to moment dość dziwny dla robienia tego typu grandy - powiedział reporterowi RMF FM Zbigniew Koźmiński, rzecznik PZPN.
Na razie nie są znane powody wejścia kuratora do PZPN. Według informacji reportera RMF FM Mariusza Piekarskiego chodzi o błędy w statucie związku.
...
Wybory nowych władz PZPN miały się odbyć 30 października. Wśród kandydatów na następcę Michała Listkiewicza wymieniano między innymi Zbigniewa Bońka, Tomasza Jagodzińskiego, Zdzisława Kręcinę i Grzegorza Lato.
boniek, lato i ten kręcina to takie same głąby jak listkiewicz, przesiąknięci pzpnowską kupą.
Articuno
29-09-2008, 17:20
Boniek to chyba nie.
Jest to szukujaca decyzja, pamietam jak minister lipiec wczesniej przez dlugi czasy droczyl sie czy dac tego kuratora i jakie z tym byly jaja...
Tymczasem wszystkie mecze Slaska prawdopodobnie w Brzegu Dolnym, banda kretynow. Okazalo sie, ze maja dlug za wynajem hali 350 tys (!) zl. Do konca sezonu nie ebdzie nowych graczy, a ja nie bede do Brzegu jezdzil, chyba ze znajdzie sie jakis zbawiciel, ale to chyba niemozliwe.
Dark Sven
29-09-2008, 18:01
Wesoło będzie tak, że hej!
Od Bielska-Białej aż po Hel!
W PZPNie wszyscy trzej,
Lato, Listkiewicz, Boniek też!
Wesoło będzie hej że hej
ojej ojej ojej ojej...
A Ty nas w swej opiece miej...
Gdzie jest Yoh?
http://www.youtube.com/watch?v=h5bsbueznG4
Articuno
29-09-2008, 20:32
http://pl.youtube.com/watch?v=kmsi5kHTW8E&feature=related
Nie wiedzialem, ze doszlo do takiej masakry... zginelo 56 osob.
ale doping tam ostro prowadzili cały czas... pewnie więcej ludzi zmarło przez stratowanie przez uciekający tłum niż od ognia...
Yoh Asakura
29-09-2008, 20:46
Gdzie jest Yoh?
http://www.youtube.com/watch?v=h5bsbueznG4
1:40 <3
Piękne.
Calen Futh
30-09-2008, 06:27
A dzisiaj znowu LM ;)
FIFA i UEFA wydały wspólne oświadczenie, w którym stwierdziły, że nie uznają Roberta Zawłockiego, który został mianowany przez Trybunał Arbitrażowy przy PKOL kuratorem w Polski Związku Piłki Nożnej.
Władze UEFA i FIFA zapowiadają, że będą uznawały tylko obecne kierownictwo PZPN z Michałem Listkiewiczem na czele, który jako jedyny ma mandat na reprezentowanie polskiej piłki na arenie międzynarodowej. Tym samem obie organizacje zapowiadają, że wszelkie pisma i wnioski podpisywane przez kuratora Roberta Zawłockiego będą przez nie ignorowane.
FIFA i UEFA zapowiedziały również zwrócenie się do Trybunału Arbitrażowego przy PKOL z prośbą o wyjaśnienie obecnej sytuacji w polskiej piłce. Władze piłkarskie chcą także dowiedzieć, się dlaczego została złamana fundamentalna zasada ruchu olimpijskiego i sportowego, mówiąca o niezależności związków sportowych.
FIFA i UEFA będą obradowały na temat PZPN i przyszłości polskiej piłki na najbliższym posiedzeniu Komitetu Wykonawczego FIFA, które odbędzie się w dniach 23-24 października w Zurychu.
hahahahahahahahhahahehehhehahahahahahhahahahahaha
Yoh Asakura
30-09-2008, 22:44
Who the fuck is Porto ?
4:0
Po każdym meczu, który zakończy się zwycięstwem Arsenalu, będziesz się podniecał?
Calen Futh
01-10-2008, 05:58
Nareszcie Berbatov ;*
Po każdym meczu, który zakończy się zwycięstwem Arsenalu, będziesz się podniecał?
To wlasnie na tym polega, gdy Arsenal wygrywa on sie podnieca, gdy przegrywa tlumaczy dlaczego przegral mimo tego iz jest najlepszy.
Thomisson
01-10-2008, 07:14
To wlasnie na tym polega, gdy Arsenal wygrywa on sie podnieca, gdy przegrywa tlumaczy dlaczego przegral mimo tego iz jest najlepszy.
I koło się zamyka ;-)
w zdrowy sposob nie umie, to musial sobie stymulant zastepczy znalezc ;
w zdrowy sposob nie umie, to musial sobie stymulant zastepczy znalezc ;
Haha, owned :-).
Swoja droga ciekawe kto zdobedzie swinoujski stadion jako pierwszy w tym sezonie?;-). (w ramach ciekawostki podam, ze nikt tu nie wygral od 2006r, dokladnie 853 dni, a ostatnio przegralismy gdy spadalismy do IV ligii)
Yoh Asakura
01-10-2008, 15:16
A co, nie mogę się cieszyć z wygranej ukochanego zespołu ? Nadal w pamięci kontuzja Sneijdera, i teraz będziesz przy każdej okazji starał się mi "dokopać" ? :baby::confused:
Xendriel
01-10-2008, 16:13
Nadal w pamięci kontuzja Sneijdera, i teraz będziesz przy każdej okazji starał się mi "dokopać" ? :baby::confused:
Dlaczego atakujesz każdego, kto zwróci ci uwagę?
btw. TVP2 mogła wybrać ciekawszy mecz np. Shakhtar - Barca:)
Yoh Asakura
01-10-2008, 16:17
Bo Raul już widocznie nie ma się do czego doczepić ?
A Bałtyk Gdynia na czele III ligi bałtyckiej z 7 zwycięstwami i 1 remisem. Jest to jedyny spośród 1500 polskich klubów do V ligi, który nie stracił jeszcze bramki w tym sezonie.
Capality
01-10-2008, 17:49
btw. TVP2 mogła wybrać ciekawszy mecz np. Shakhtar - Barca:)
albo Inter- Werder
Yoh Asakura
01-10-2008, 18:13
albo Inter- Werder
Atletico - Marsylia imho najciekawszy.
Xendriel
01-10-2008, 19:09
http://www.sport.pl/sport/1,65025,5757187,Mecze_Bayernu_z_Zenitem_w_Pucharze _UEFA_pod_lupa_wymiaru.html
Jak wam się wydaje, czy to możliwe?
Arka_Sath_Wielki
01-10-2008, 19:15
Ja oglądam mecz Barcy :P Barca 4ever :) jak wygra ten 5 mecz z rzędu to jutro ide do fryzjera :D
http://www.sport.pl/sport/1,65025,5757187,Mecze_Bayernu_z_Zenitem_w_Pucharze _UEFA_pod_lupa_wymiaru.html http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif (http://urlguard.pl/l/http://www.sport.pl/sport/1,65025,5757187,Mecze_Bayernu_z_Zenitem_w_Pucharze _UEFA_pod_lupa_wymiaru.html)
mozliwe czy nie, nie zmienia to faktu ze Bayern w tym meczu zagral slabo i przegral zasluzenie.
http://www.sport.pl/sport/1,65025,5757187,Mecze_Bayernu_z_Zenitem_w_Pucharze _UEFA_pod_lupa_wymiaru.html
imho jakaś tania sensacja ;p
Thomisson
01-10-2008, 21:06
O.o "drewniak" Kuyt bramkę walnął. Jak to możliwe?
Nawet Robbie ustrzelił ;)
Żeby tylko bramkę... drewniak Kuyt zrobił 3 zawodników, podał do Torresa ten do środkował do drewniaka Keana i gol. Przecież oni dojdą do 30 metra i nie wiedzą co z piłką zrobić. WTF?!
ojezu jaki fail Slaska i Gornika. Jeszcze ktos ma watpliwosci kto na dolnym slasku rzadzi w basket? ;
Omg Barcelona znów mistrzem końcówki ;p
Lewandowski wejscie smoka, wszedł i bramka na 2:1 dla Barcy bwahahhahaha
Arka_Sath_Wielki
01-10-2008, 23:00
Barca teraz wkurza Real xD tak jak Real Barce w zeszłym sezonie x) też w końcówkach strzelał :P
Articuno
01-10-2008, 23:03
ojezu jaki fail Slaska i Gornika. Jeszcze ktos ma watpliwosci kto na dolnym slasku rzadzi w basket? ;
VB Leasing Siechnice, ale rzeczywiscie WKS dzisiaj zgnoil ;]
Dlaczego pilkarze Szachtara protestowali przy 1 bramce dla Barcy?
Tuhamiid
02-10-2008, 00:14
Bo Raul już widocznie nie ma się do czego doczepić ?
Racja, twojej glupoty lepiej sie nie czepiac, czlowieku wez ty sie ogarnij, jak mozna byc takim debilem ze tak sie wyraze, ze ja twoj Arsenalek wygra to piszesz zawsze jakby zdobyl lige mistrzow, a jak przegra to zawsze, ale zawsze masz jakies wytlumaczenie, ze tego noga bolala, ze ten sie zle czul, ze temu sie sikac chcialo, czy cholera wie co.
Krytyki nie przyjmujesz, zaraz chcesz walczyc z kazdym na forum ze Arensal jest najlepszy na swiecie i zadna druzyna z nim nie wygra, a jak juz wygra, to tak jak napisalem wczesniej, wytlumaczenie znajdziesz. Zapewne masz 14 lat, i w zyciu nie widziales na zywo stadionu Arsenalu, a co dopiero dopingowac druzyne (chociarz cala anglia to tera piknikowy kraj w tych sprawach ale nie o tym mowa) Wiec sie lepiej powstrzymaj z twoimi glupimi komentarzam. Gadasz glupoty ze ktos sie tam marnuje w Interze czy Bóg wie gdzie, ale jak by gral w Arsenalu to bylby 100 razy lepszy, mimo ze grałby tak samo, ale jak nie gra w Aresnalu to jest ciota itd. I prosze Cie, powstrzymaj sie od twojego glupiego komentarza na moj post, bo jak go przeczytam to jebne smiechem jak zawsze czytajac twoje posty. Aloha
Calen Futh
02-10-2008, 07:57
CFR Cluj roxior.
CFR Cluj roxior.
tzn moim zdaniem to Chelsea zagrała kompletne gówno w tym meczu, zresztą oceny by SkySports to pokazują... ale gdyby Cluj wyszedł to by jaja były ;D
i parę kontuzji ... Deco, Drogba, Carvalho, Joe Cole, A Cole, Terry, Alex, Essien...
Articuno
02-10-2008, 15:44
Chyba spoleczenstwo za bardzo sie podnieca Clujem, uwazajac go za kopciuszka. To przeciez mistrz Rumunii, czyli druzyna de facto lepsza od Steauy Bukareszt, ktorej juz nikt nie lekceważy...
Albo BATE Borysów : D Ja wciaz nie moge wyjsc z podziwu dla Juventusu.
A co, nie mogę się cieszyć z wygranej ukochanego zespołu ? Nadal w pamięci kontuzja Sneijdera, i teraz będziesz przy każdej okazji starał się mi "dokopać" ? :baby::confused:
Tak, na dwa dni przed powrotem Sneijdera na boisko będę Cię atakował za jakąś kontuzję.
Calen Futh
02-10-2008, 16:13
i parę kontuzji ... Deco, Drogba, Carvalho, Joe Cole, A Cole, Terry, Alex, Essien...
;oo lól.
@Articuno: No mimo wszystko Cluj to dla mnie totalna nowość na arenie europejskiej. Pierwszy raz dowiedziałem się o nich w tym sezonie dzięki LM. I jeśli nawet odpadną to przez ich początkowe występy (Wygrana z Romą, remis z TheBlues) na pewno nieprędko o nich zapomnę ;)
brawo lech :)
oczywiście wolałbym Wisłę, ale nie ma co wybrzydzać... Z jednej strony fajnie że awansowali, z drugiej można oślepnąć na widok tych flag arki czy zagłębia ;d
Tottenham pokazał, że zasługuję na obecnie zajmowane ostatnie miejsce w premiership a Wisła nie potrafila tego wykorzystać... :(
Lech pokazał, że jest dobrze przygotowany i zagrali jak zwykle ładna piłkę... moze w grupie coś powalczą :) Stilic dla mnie jest mega jak na Polską ligę :d szkoda tylko, ze jego prawa noga to proteza.
szkoda tylko, ze jego prawa noga to proteza.
tak jak u Diaza z Wisły ;d
psyhopatka
03-10-2008, 08:00
Podobał mi się widok Arboledy na kolanach.
On ciągnął grę jak już nikt nie miał nadziei .
Gracz meczu;p
Lechowi dziekujemy za wspaniałą gre i jeszcze wspanialszego kaca :D
Xendriel
03-10-2008, 10:26
Podobał mi się widok Arboledy na kolanach.
On ciągnął grę jak już nikt nie miał nadziei .
Gracz meczu;p
Jestem tego samego zdania. To jest chyba najlepszy obrońca w lidze i bardzo chciałbym żeby grał dla reprezentacji Polski.
PS. Nawet nie przypuszczałem, że będę tak emocjonalnie przeżywał spotkanie Lecha;)
Calen Futh
03-10-2008, 15:44
No i super! Zawsze miło obejrzeć polską drużynę w jakimś europejskim pucharze.
http://www.youtube.com/watch?v=dOwYqfHCy6Q
wyobraźcie sobie, że gracie przy takim dopingu jak w 30 sekundzie ^.^
Articuno
04-10-2008, 18:15
Glowna wiadomosc na WP: "Kubica zmienil dyscypline!" Sorry, ze moze lekki offtop, ale WP to portal dla debili. I pomyslec, ze to 2 najbardziej znany portal internetowy...
Calen Futh
04-10-2008, 18:44
Bogowie z Arsenalu coś zadyszkę złapali w lidze. A to pech :(
To ty nic nie wiesz ? Lepiej trochę przegrać i tracić pkt, ale potem za to wygrywać :)
Articuno
04-10-2008, 19:29
http://mundialowo.blox.pl/2008/10/video-Boruc-broni-karnego.html
Chyba ofc, ze Boruc powinien wystapic w meczu z Czechami!
Slask wygrywa 1 punktem w Jaroslawiu. Na 10 sekund przed koncem Halas wymsuza faul w ataku, na 2 sekundy przed koncem Chanas trafia z 2. CUD, nominalny skrzydlowy(Stefanski) caly mecz na centrze lub 2/3(Diduszko). Ten klub jest wielki.
Yoh Asakura
04-10-2008, 20:15
Dennis Bergkamp ma syna, nazywa się Nicklas.
Calen Futh
04-10-2008, 22:31
Z serii jedziemy kurwa a nie śpimy:
19' Barcelona 4 - 1 Atletico Madrid
Wesołe chłopaki ;)
omg 5:1 do przerwy, jazda z plebsami ;d
Arka_Sath_Wielki
04-10-2008, 23:01
No to zaczynam wierzyć w ten zespół :)
Yossarian
04-10-2008, 23:08
Messi bardzo chce udowodnić Sergio Agüero kto jest obecnie najlepszy w Argentynie.
No to zaczynam wierzyć w ten zespół :)
a jak nie wygrywa 5:1 do przerwy to nie wierzysz? _/
hail barca kidy
Co do Aguero, może Lionelowi buty czyścić i pokazał to w tym meczu (zmieniony przez Bojana w 70 min.) :)
@edit
6:1 ;]
http://pl.youtube.com/watch?v=KFq-_Qo1dGk
O to jak Zlatan "marnuje sie" w Interze B)
Arka_Sath_Wielki
05-10-2008, 09:07
a jak nie wygrywa 5:1 do przerwy to nie wierzysz? _/
hail barca kidy
Co do Aguero, może Lionelowi buty czyścić i pokazał to w tym meczu (zmieniony przez Bojana w 70 min.) :)
@edit
6:1 ;]
Kibicuje Barcy od 6 lat, ale za Pepa zaczęli grać piłkę, w której nic nie wykorzystywali, a stwarzali mase sytuacji. Jak widać skuteczność się poprawiła. Chodziło mi tylko o skuteczność. Widocznie źle mnie zrozumiałeś.
Przeciez sedzia wypaczyl wynik meczu. Nie widziales tych czterech ewidentnych karnych dla Arsenalu?!
Articuno
05-10-2008, 10:40
http://pl.youtube.com/watch?v=KFq-_Qo1dGk
O to jak Zlatan "marnuje sie" w Interze B)
Wiesz, w Arsenalu zrobilby jeszcze 3 salta.
Weźcie bo Yohowi te wasze teksty siądą na psychikę i jeszcze z okna skoczy. I znając moje szczęście mieszka na parterze ; ]]
Thomisson
05-10-2008, 11:10
Nie no Arsenal zremisował, bo Wenger nie konsultował się z Yohem, który ma zawsze rację.
Btw. Slay, czemu masz Luke'a Perrego w avku?;>
Calen Futh
05-10-2008, 12:52
Dzisiaj Chelsea z Villą. Oh jestem ciekaw co to będzie. Bardzo wierzę w TheVillans, ale pewnie nic z tego nie będzie, bo Chelsea coś za długo nie chce przegrać u siebie :/
W międzyczasie czekamy do poniedziałkowego południa (Upłynięcie czasu "ultimatum" postawionego przez FIFA w sprawie tego co się u nas dzieje). Mam nadzieje, że uda się jakoś zrobić porządek w tym polskim syfie, nie wykluczając nas w międzyczasie z europejskich spotkań (EURO, MS, PUEFA). Szczególnie teraz, gdy Lech dostał się do fazy grupowej.
Weźcie bo Yohowi te wasze teksty siądą na psychikę i jeszcze z okna skoczy. I znając moje szczęście mieszka na parterze ; ]]
A tam. Yoh to się nigdy nie zrazi niczym. On się widocznie nie przejmuje co inni o nim piszą.
Teraz już nikt mi nie powie, że jestem głupi twierdząc, że Barcelona to faworyt tej edycji Ligi Mistrzów...
Dark Sven
05-10-2008, 14:58
Teraz już nikt mi nie powie, że jestem głupi twierdząc, że Barcelona to faworyt tej edycji Ligi Mistrzów...
Założysz się, że nie powie?
Davido16
05-10-2008, 15:09
Założysz się, że nie powie?
Signed. żal, znaki
Calen Futh
05-10-2008, 15:55
Jesteś głupi :/ Drużyna grająca w kratkę nie może być faworytem do czegoś takiego jak LM. Jeden dobry mecz nie czyni z Barcy faworyta.
Yoh Asakura
05-10-2008, 17:06
Jesteś głupi :/ Drużyna grająca w kratkę nie może być faworytem do czegoś takiego jak LM. Jeden dobry mecz nie czyni z Barcy faworyta.
Tak samo jak jeden ładny gol nie sprawia, że zawodnik przestaje się marnować. :confused:
Tak samo jak jeden ładny gol nie sprawia, że zawodnik przestaje się marnować. :confused:
Tak samo jak n nieudanych sezonow nie sprawia, ze Arsenal przestaje byc najlepszym pilkarskim zespolem wszechczasow.
Ale zeby nie bylo tak rozowo, jeden slabszy mecz sprawia, ze kazdy inny zespol okazuje sie beznadziejny.
Powiem tylko tyle :
FERNANDO TORRES LIVERPOOLS NUMBER NINE
i drewno Kuyt daje prowadzenie !
Yoh Asakura
05-10-2008, 18:22
Tak samo jak n nieudanych sezonow nie sprawia, ze Arsenal przestaje byc najlepszym pilkarskim zespolem wszechczasow.
Ale zeby nie bylo tak rozowo, jeden slabszy mecz sprawia, ze kazdy inny zespol okazuje sie beznadziejny.
Słaby był właściwie tylko sezon 06/07.
Duch Niespokojny
05-10-2008, 19:09
Polak Marcin Horecki walczy właśnie przy finałowym stoliku European Poker Tour w Londynie. Zostało 4 graczy a główna nagroda to 1.000.000 funtów. Horecki jest na drugim miejscu pod względem liczby żetonów.
Tutaj relacja na żywo: http://www.pokerstars.tv/pokerstars/channels/38502.html
Dark Sven
05-10-2008, 19:25
Ha! Roma wyruchana przez Siene.
Tak samo zaden argument nigdy nie sprawi ze Yoh nie bedzie mial racji:confused:
Yoh Asakura
05-10-2008, 20:20
Mi tam przynajmniej wtórował Mourinho.
na marginesie, twierdza dalej nie zdobyta ; ]
Statystyki z meczu
Bramki: Chelsea 2-0 Aston Villa
Strzały celne: Chelsea 14-1 Aston Villa
Strzały niecelne: Chelsea 13-6 Aston Villa
Rzuty rożne: Chelsea 7-1 Aston Villa
Faule: Chelsea 12-16 Aston Villa
Spalone: Chelsea 2-3 Aston Villa
Żółte kartki: Chelsea 0-2 Aston Villa
Posiadanie piłki: Chelsea 61%-39% Aston Villa
Hanndo90
05-10-2008, 21:50
a dziś Real Madryt - Espanyol Barcelona
Hala Madrid!!!
W jego smiesznym mniemaniu.
/Co do polskiej ligi najbardziej mnie cieszy 15 miejsce srakowi.
Hala Madrid!!!
42' Real Madrid 1 - 2 Espanyol
HALA ESPANIOL ;];];];]];];];];]];];];];]];];];];];]]]];;];;
Hanndo90
05-10-2008, 22:02
Real Madryt 2:2 Espanyol Barcelona
Tylko punkt na otarcie Łez :'(
Real Madryt - Espanyol Barcelona - Recreativo Huelva Trzej Królowie Hiszpanii! : )
na marginesie, twierdza dalej nie zdobyta ; ]
IMO, Czelzi gra teraz lepiej i zdobędzie więcej tytułów niż za czasów Jose.
/Co do polskiej ligi najbardziej mnie cieszy 15 miejsce srakowi.
Oni to zasługują na 2 ligę max. (tą nową ofc.)
W jego smiesznym mniemaniu.
Nie musiales pisac sprostowania bo to bylo ironiczne,no ale gdybym chcial mu dopiec bym powiedzial ze jeden Carling Cup nie czyni Arsenalu potega no ale coz nie na tym polega polemika tutaj.
Yoh Asakura
06-10-2008, 14:12
Nie musiales pisac sprostowania bo to bylo ironiczne,no ale gdybym chcial mu dopiec bym powiedzial ze jeden Carling Cup nie czyni Arsenalu potega no ale coz nie na tym polega polemika tutaj.
Chelsea zdobyła CC, do niej to adresuj, do niej też będzie pasowało
Duch Niespokojny
06-10-2008, 14:34
http://sportfan.pl/artykul/4070/grasz-w-pokera-mozesz-zarobic-pol-miliona-dolarow
Calen Futh
06-10-2008, 16:55
A rząd ustąpił. I znowu złodziejstwo, cwaniactwo i załatwiactwo zwyciężyło ;s
Xendriel
06-10-2008, 17:11
Chyba nie miał wyjścia. Pozostawienie kuratora kosztem najbliższych meczów z Czechami i Słowacją, a być może EURO 2012 było by głupotą.
mi tam najbardziej by było szkoda lecha, ale mimo wszystko na miejscu drzewieckiego bym nie ustąpił, może i bysmy przegrali z czechami walkowerem, ale to by zaprocentowało w przyszłości
Lecha by bylo szkoda, Euro 2012 rowniez.
Zastanawia tylko, czy przy tak slabej reprezentacji nie warto by bylo poswiecic MŚ2010 i zrobic wreszcie porzadek? Jest to w ogole wykonalne?
Capality
06-10-2008, 20:42
Poświęcając MŚ2010 święcimy również Euro 2012 :S
Głupia sprawa. Gdyby nie to Euro u nas to był bym zadania, żeby zawieśic to wszystko i poświęcieć MŚ w RPA. I tak nic nie zdobędziemy a może coś uporządkujemy... chociaż wierzycie w to?:)
watpliwa sprawa.. gdyby Lato lub kto inny zostal to kasa moglaby mu walnac do glowy i mogloby byc to samo co jest teraz.. nigdy nic nie wiadomo.
co do euro... stadiony - wierze, ze wybuduja ale "autostrad" niemozliwe, juz jest takich pare chociazby bez pasa awaryjnego - a to nie jest autostrada
Nigdy w życiu nie chciałbym, żeby prezesem był Lato... najchętniej to zwolniłbym to całe towarzystwo wzajemnej adoracji. Tylko to trochę niemożlwie.
Calen Futh
06-10-2008, 21:10
Lato i Boniek to to samo środowisko. O pozostałych dwóch kandydatach prawdę mówiąc wcześniej nie słyszałem, więc nie mi ich oceniać (o ile się nie mylę jeden z nich pracuje w PZPN-ie teraz, więc przypuszczam, że to tez jakiś przyjaciel Listka)
Chelsea zdobyła CC, do niej to adresuj, do niej też będzie pasowało
Ja bym tak nie prorokowal bo na tym sie zwykle dobrze nie wychodzi :)
btw. Jonh Dorian rox !
Yoh Asakura
07-10-2008, 00:02
btw. Jonh Dorian rox !
EAAAAAAAAAAAAAAGLEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Capality
07-10-2008, 14:19
Grupa A: Schalke 04, PSG, Manchester City, Real Santander, Twente
Grupa B: Benfica Lizbona, Olympiacos, Galatasaray, Hertha Berlin, Metalist
Grupa C: Sevilla FC, VfB Stuttgart, Sampdoria Genua, FK Partizan, Standard Liege
Grupa D: Tottenham, Spartak Moskwa, Udinese Calcio, Dinamo Zagreb, NEC
Grupa E: AC Milan, SC Heerenveen, SC Braga, Portsmouth, VfL Wolfsburg
Grupa F: HSV, Ajax, Slavia Praga, Aston Villa, MSK Żilina
Grupa G: Valencia CF, Club Brugge, Rosenborg, FC Copenhagen, ASS
Grupa H: CSKA Moskwa, Deportivo La Coruna, Feyenoord, Nancy, Lech Poznań
Ciezko im bedzie :S
szkoda, liczylem na grupe Milan, Ajax, ManCity, Hertha, Lech, ale mecze z CSKA i Feyenordeem tez moga byc fajne.
może z nąsi coś ugrają u siebie, z deportivo- wątpię. na pkt na wyjazdach raczej nie ma co liczyć
Hiszpański pomocnik Arsenalu Londyn przyznał, że bardzo chciały zagrać ponownie w barwach FC Barcelony. Wychowanek katalońskiego klubu stwierdził jednak, że na razie bardziej skupia się na grze dla Kanonierów z którymi wiąże go umowa.
- Zdecydowałem się grać dla Arsenalu, dlatego na razie to właśnie z tym klubem chcę zdobywać trofea. Co będzie w przyszłym sezonie zobaczymy, niczego nie wykluczam - mówi o swojej sytuacji Fabregas. - Bardzo jednak interesuję się poczynaniami Barcelony i dzwonię co weekend do Alieksandra Hleba, która przeniósł się na Camp Nou. Barcelona gra wspaniałą piłkę, co pokazała w ostatniej konfrontacji z Atletico Madryt, do tego opartą na młodych zawodnikach - dodał Cesc Fabregas.
Pozdrawiam Yoh'a
Articuno
07-10-2008, 15:16
Fajnie gdyby Poznaniacy wpadli na grupe E. Milan, a reszta to slabeusze.
Jednak grupa Lecha nie jest zla. Feyenoord(szkoda, ze nie zagraja z nimi w 1 kolejce) jest zupelnie bez formy, Nancy równiez. Mam nadzieje, ze nagle sie nie odbuduja, a to mozliwe, bo Lech gra z nimi dopiero w grudniu.
IMO Deportivo jest, moze nie absolutnie, ale ze sporym szczesciem do ogrania, tym bardziej, ze Kolejorz gra u siebie. Hiszpanie raczej takiej atmosfery nie maja :)
Jednak grupa Lecha nie jest zla. Feyenoord(szkoda, ze nie zagraja z nimi w 1 kolejce) jest zupelnie bez formy, Nancy równiez.
Zachodnie kluby nawet bez formy są niemalże nie do pokonania (patrz Wisła- totenham)
Thomisson
07-10-2008, 15:26
Fajnie gdyby Poznaniacy wpadli na grupe E. Milan, a reszta to slabeusze.
Jednak grupa Lecha nie jest zla. Feyenoord(szkoda, ze nie zagraja z nimi w 1 kolejce) jest zupelnie bez formy, Nancy równiez. Mam nadzieje, ze nagle sie nie odbuduja, a to mozliwe, bo Lech gra z nimi dopiero w grudniu.
IMO Deportivo jest, moze nie absolutnie, ale ze sporym szczesciem do ogrania, tym bardziej, ze Kolejorz gra u siebie. Hiszpanie raczej takiej atmosfery nie maja :)
Żartujesz? Przecież słynne "El Riazor" ("Żyleta") to jeden z "najgorętszych" stadionów świata ;)
Co do grupy: Mogliśmy trafić o wieeele gorzej, dlatego wierzę w to 3 miejsce dające awans ;-)
Articuno
07-10-2008, 15:47
Thomisson: Moze, ale na pewno lepszego dopingu nie maja. Aha i Hiszpanow moze zaskoczyc pogoda : D
Czy to nie o nim Yoh pisal, ze sie tak wspaniale i szczerze cieszy z kazdej bramki Arsenalu i "oddlabym zycie" za The Gunners(to akurat moje dopowiedzenie, ale o to mu mniej wiecej chodzilo)?
http://sport.onet.pl/0,1248702,1839249,wiadomosc.html
Yoh Asakura
07-10-2008, 15:57
Czy to nie o nim Yoh pisal, ze sie tak wspaniale i szczerze cieszy z kazdej bramki Arsenalu i "oddlabym zycie" za The Gunners(to akurat moje dopowiedzenie, ale o to mu mniej wiecej chodzilo)?
http://sport.onet.pl/0,1248702,1839249,wiadomosc.html
No kul, a jeszcze nie tak dawno media dawały zupełnie inną wypowiedź. Szczerze, niech sobie idzie, ja w środku pola widzę w niedalekiej przyszłości Ramseya.
Calen Futh
07-10-2008, 15:58
Yoh teraz sprytnie odepchnie zarzut, bo Fabregas powiedział, że "jeśli Arsneal nie zdobędzie żadnego trofeum". A przecież jak powszechnie na tym forum wiemy, to Arsenal jest pretendentem to Mistrza Anglii, Ligi Mistrzów, CC, FA Cup, League Championship i Segunda Division.
@Up: Haha rotfl ;d;d;d;d;;d;dddddddddddddddddddddddddddddddddd!!!1 111 :D Kochamy Cie Yoh :D
Yoh Asakura
07-10-2008, 16:22
Nie, Yoh powinien to olać, bo tam nawet źródła nie ma.
Ramseya z chęcią widziałbym w środku, Fabregas rozegrał już sporo spotkań i strzelił tylko jednego gola, a Ramsey wszedł raz na 8~ minut i od razu zaliczył asystę. Poza tym, jest z Wysp.
Calen Futh
07-10-2008, 17:19
Dlaczego tak szybko zmieniasz zdanie? Jeszcze kilka miesięcy temu Cesc był najlepszy, gadałeś o nim jakby był jakimś pół-bogiem a dzisiaj, bo kilku jego słabszych występach mówisz, że wolałbyś Ramseya? Aż szkoda to komentować.
btw. Co to za różnica czy Ramsey, Wilshere czy inny młody talent Arsenalu? Przyjdzie ich szczytowa forma to i tak pójdą do innych wielkich klubów.
Thomisson
07-10-2008, 17:36
Ramseya z chęcią widziałbym w środku, Fabregas rozegrał już sporo spotkań i strzelił tylko jednego gola, a Ramsey wszedł raz na 8~ minut i od razu zaliczył asystę. Poza tym, jest z Wysp.
No pewnie jak ktoś chce odejść to od razu jest beznadziejny, tak już było w paru przypadkach, m.in Hleba :P
Na pewno 18-sto letni (tyle będzie miał za rok) Ramsey podoła dyrygowaniu na najwyższym poziomie przez cały sezon. Żyjesz w utopii.
Szczerze, niech sobie idzie, ja w środku pola widzę w niedalekiej przyszłości Ramseya.
W niedalekiej przyszłości to on odejdzie do lepszego klubu ;d
Articuno
07-10-2008, 18:13
Dlaczego miszcz Leo powolal Michala "internaszynal lewel" Pazdana? Bez jaj, kuźwa...
Yoh Asakura
07-10-2008, 18:53
Dlaczego tak szybko zmieniasz zdanie? Jeszcze kilka miesięcy temu Cesc był najlepszy, gadałeś o nim jakby był jakimś pół-bogiem a dzisiaj, bo kilku jego słabszych występach mówisz, że wolałbyś Ramseya? Aż szkoda to komentować.
Jest super, jest świetny, ale i tak wolałbym Ramseya. Bo jego lubię bardziej.
btw. Co to za różnica czy Ramsey, Wilshere czy inny młody talent Arsenalu? Przyjdzie ich szczytowa forma to i tak pójdą do innych wielkich klubów.
No, kul. A skąd masz tę pewność ?
Na pewno 18-sto letni (tyle będzie miał za rok) Ramsey podoła dyrygowaniu na najwyższym poziomie przez cały sezon. Żyjesz w utopii.
Powiedziałem w niedalekiej przyszłości, a nie już, teraz, natychmiast.
W niedalekiej przyszłości to on odejdzie do lepszego klubu ;d
Kochanie, nie ma lepszego :*
Capality
07-10-2008, 19:00
A jednak...
Xendriel
07-10-2008, 19:11
Katalończycy na pewno nie zapłacą 20+ mln za Fabregasa. Zresztą czy tak naprawdę Cesc jest w ogóle potrzebny Barcelonie? W meczu z Atletico grało 7 wychowanków. Czego chcieć więcej:)
Jednak jeżeli Fabregas wrócił by do Katalonii w ciągu powiedzmy 2 lat to miał by bardzo ciężko z załapaniem się do podstawowej jedenastki. A z resztą za parę lat Busquets nabierze doświadczenia i za Fabregasem nikt już nie będzie tęsknił.
btw. Widzisz Yoh największa gwiazda, najlepszego klubu na ziemi, chciała by grać w tym jak ty to nazwałeś żałosnym klubie jakim jest Barcelona :)
Yoh Asakura
07-10-2008, 19:20
Za parę lat nikt nie będzie się przejmował jakimś Busquetsem. W dobie Wilshera, Meridy, Ramseya, Traore, Coquelina (jakoś tak) i paru innych...
Thomisson
07-10-2008, 19:25
Powiedziałem w niedalekiej przyszłości, a nie już, teraz, natychmiast.
A przyszły rok to nie niedaleka przyszłość?
Yoh Asakura
07-10-2008, 19:28
A przyszły rok to nie niedaleka przyszłość?
Nie, dla mnie niedaleka przyszłość to np. trzy lata.
Calen Futh
07-10-2008, 19:44
Za parę lat nikt nie będzie się przejmował jakimś Busquetsem. W dobie Wilshera, Meridy, Ramseya, Traore, Coquelina (jakoś tak) i paru innych...
Tak. Wtedy to oni będą młodymi gwiazdkami wielkich europejskich klubów.
Kabaczeek
07-10-2008, 19:45
http://img75.imageshack.us/img75/6523/japierdolesl5.jpg
Duch Niespokojny
07-10-2008, 19:51
Idź precz! Fabregas albo śmierć! :p
A jednak...
Jednak nie ;)
haha....... rotfl, lmao & lol. Zmieniasz zdanie wtedy gdy ci pasuje.
No, kul. A skąd masz tę pewność ?
Bo Arsenal nie zapłaci im tyle ile będą chcieli za te kilka lat. Za to inne kluby będą wykładać grubszy hajs.
2xUP: hahha :D You made my day. Tyle do Yoha. Śmieszny jesteś w chu*j i myślałem, że da się z tobą dyskutować jednak się myliłem.
@Xendriel: Od przybytku głowa nie boli :) Xavi już z Fabciem grali razem na euro. Chociaż nie wiem czy jest sens... Na pewno Xaviego nie oddałbym za żadne skarby nawet gdyby dawali Fabregasa i dopłacali 100kk bo Xavi to mistrz. osiąga apogeum swojej formy chyba.
Yoh Asakura
07-10-2008, 20:54
haha....... rotfl, lmao & lol. Zmieniasz zdanie wtedy gdy ci pasuje.
Hm ? Nigdy nie kryłem się z tym, że w przyszłości wolałbym w środku pola Ramseya, a nie Cesca.
Bo Arsenal nie zapłaci im tyle ile będą chcieli za te kilka lat. Za to inne kluby będą wykładać grubszy hajs.
Już widzę, jak Wilshere idzie do United, bo mu zapłacą 20 tyś. więcej.
2xUP: hahha :D You made my day. Tyle do Yoha. Śmieszny jesteś w chu*j i myślałem, że da się z tobą dyskutować jednak się myliłem.
Przynajmniej jestem śmieszny. A co powiesz o swojej żałosnej wegetacji ?
wystarczy że zgłosi sie klub z innej ligi niż angielska, wcale nie będzie musiał oferować większej pensji ;)
gówno prawda : D
a klub wcale nie musi być lepszy ;x
Yoh Asakura
07-10-2008, 21:34
wystarczy że zgłosi sie klub z innej ligi niż angielska, wcale nie będzie musiał oferować większej pensji ;)
No, a wymień mi Anglików, którzy się sprawdzili w innej lidze niż angielska. Chyba mało, co ?
No, a wymień mi Anglików, którzy się sprawdzili w innej lidze niż angielska. Chyba mało, co ?
McManaman - Real Madrid
masz xD!!!
Steven Gerrard - Liverpool
:/
@Edit
Tu jeszcze Carraghera mają, więc nie jest sam.
no mało i co w związku z tym?
Hm ? Nigdy nie kryłem się z tym, że w przyszłości wolałbym w środku pola Ramseya, a nie Cesca.
Chodzi mi o to, że najpierw pisałeś, że Cesc nigdzie nie odejdzie bo to dla niego coś więcej niż klub itp. itd. jak się on to cieszy po bramkach... Ty to widziales w jego oczach! a teraz co? o.O Dupą się do niego odwracasz.
kto powiedział, że United i że 20kk wiecej?
Przynajmniej jestem śmieszny. A co powiesz o swojej żałosnej wegetacji ?
Żałosnej wegetacji? możesz wytłumaczyć?
Piłkarze United i Czelzi sprawdzili się w lidze mistrzów więc japa. :) No arsenal niestety nie... ;( chlip chlip.
Thomisson
07-10-2008, 21:47
Michael Owen w Realu!
Mało grał, ale miał najlepszy bilans bramkowy w stosunku do rozegranych minut.
Beckham!
Ostatni sezon, który spędził w Realu miał naprawdę dobry, walnie przyczyniając się do mistrzostwa
przykłady pierwsze z brzegu
No właśnie co to ma do tego, czy ktoś gdzieś odejdzie?
Yoh Asakura
07-10-2008, 22:07
Chodzi mi o to, że najpierw pisałeś, że Cesc nigdzie nie odejdzie bo to dla niego coś więcej niż klub itp. itd. jak się on to cieszy po bramkach... Ty to widziales w jego oczach! a teraz co? o.O Dupą się do niego odwracasz.
No pewnie dla niego to jest coś więcej niż klub, pewnie nigdzie nie odejdzie, nie dawno nawet mówił, że nie interesuje go zdobywanie trofeów póki jest szczęśliwy, itepe. Ale ja i tak chciałbym, żeby Ramsey dyrygował Arsenalem, a nie Cesc.
kto powiedział, że United i że 20kk wiecej?
No ja, a bo co ?
Żałosnej wegetacji? możesz wytłumaczyć?
Nie mogę.
Piłkarze United i Czelzi sprawdzili się w lidze mistrzów więc japa. :) No arsenal niestety nie... ;( chlip chlip.
Zarówno Arsenal jak i Chelsea dotarli do finału LM. Więc czemu Chelsea na tak, a Arsenal na nie ?
Ano to, że jakoś mi się nie widzi (i pewnie nie tylko mi), żeby Wilshere sobie poszedł np. do ligi hiszpańskiej, do której kompletnie nie pasuje. Do włoskiej zresztą też nie, do niemieckiej też, do francuskiej tez...
@Owen&Becks: trochę mało.
Bo Czelzi i MU w tym sezonie a Arsenal... hmm to było dawno i nie prawda.
Zmieniam zdanie. Nie jesteś śmieszny. Jesteś żałosny.
Calen Futh
08-10-2008, 06:27
eee Nie rozumiem trochę tego zdania ;p
@edit: O! Już rozumiem ;d
A co do Yoha, do nieważne czy koleś jest Anglikiem, Polakiem czy Włochem. Każdy klasowy gracz, gdy wiele osiągnie zaczyna po cichu stawiać sobie kolejne cele, chcieć sprawdzać czy uda mu się grać w innej lidze, czy sobie tam poradzi. Nie możesz wykluczyć, że Ramseyowi też tak nie odbije.
Xendriel
08-10-2008, 16:09
Ano to, że jakoś mi się nie widzi (i pewnie nie tylko mi), żeby Wilshere sobie poszedł np. do ligi hiszpańskiej, do której kompletnie nie pasuje. Do włoskiej zresztą też nie, do niemieckiej też, do francuskiej tez...
Skoro według ciebie będzie takim geniuszem piłkarskim, to powinien poradzić sobie w każdej lidze. Zresztą nie ma co spekulować na temat gracza, który ma 16? lat. Zanim dojrzeje, dużo może się zmienić.
Bo Czelzi i MU w tym sezonie a Arsenal... hmm to było dawno i nie prawda..
Ale przecież Arsenal był w ostatnich latach 2 razy w finale. Zapomniałeś o Goal 2, przecież tam byli najbliżej triumfu w całej historii klubu;)
Yoh Asakura
08-10-2008, 16:13
Skoro według ciebie będzie takim geniuszem piłkarskim, to powinien poradzić sobie w każdej lidze. Zresztą nie ma co spekulować na temat gracza, który ma 16? lat. Zanim dojrzeje, dużo może się zmienić.
Widzisz, można być najlepszym na świecie na danej pozycji, a pomimo tego nie poradzić sobie w jakiejś lidze, bo się do niej zwyczajnie nie pasuje.
Ale przecież Arsenal był w ostatnich latach 2 razy w finale. Zapomniałeś o Goal 2, przecież tam byli najbliżej triumfu w całej historii klubu;)
Gówno prawda, afair to był mecz o 1/8, denny ten film ;<
I ty mówisz, że ja co chwila zmieniam zdanie :confused:
A co do Yoha, do nieważne czy koleś jest Anglikiem, Polakiem czy Włochem. Każdy klasowy gracz, gdy wiele osiągnie zaczyna po cichu stawiać sobie kolejne cele, chcieć sprawdzać czy uda mu się grać w innej lidze, czy sobie tam poradzi. Nie możesz wykluczyć, że Ramseyowi też tak nie odbije.
Nie wykluczam.
Duch Niespokojny
08-10-2008, 16:18
Arsenal dotarł de facto do półfinału (odpadł w ćwierćfinale przez błąd sędziego), więc osiągnął niewiele mniej niż te dwa kluby. Nie przesadzajcie już z tą krytyką Kanonierów.
Proponuję zmienić nazwę tematu na "Yoh vs. reszta świata", bo jeszcze ktoś przez przypadek pomyśli, że tu się o sporcie dyskutuje.
Xendriel
08-10-2008, 16:43
Widzisz, można być najlepszym na świecie na danej pozycji, a pomimo tego nie poradzić sobie w jakiejś lidze, bo się do niej zwyczajnie nie pasuje
Popatrz a są gracze, którzy potrafią grać na najwyższym światowym poziomie w każdej lidze.
Yoh Asakura
08-10-2008, 16:53
Popatrz a są gracze, którzy potrafią grać na najwyższym światowym poziomie w każdej lidze.
Są tacy i tacy.
Są tacy i tacy.
Zapomniałeś dodać ze Arsenal ma ich wszystkich ; ]
Yoh Asakura
08-10-2008, 17:10
Jesteś nudny jak gra Liverpoolu i monotematyczny jak gadki Wengera po przegranym meczu (słynne WWU).
Thomisson
08-10-2008, 17:17
I opowiadasz bajki jak Yoh
Yoh Asakura
08-10-2008, 17:52
Bajki, bo ?
A Świnoujski beniaminek jest wciaz nie moze sie najesc zwyciestw, a stadion przy ulicy Matejki juz od ponad 860 dni nie zdobyty!
@Owen&Becks: trochę mało.
No widzisz Mcmanamana pominales...pewnie nawet nie wiesz kim on był. Ot taki jest urok bycia kibicem...bardzo zaściankowym?
@aha a zauwazyles, ze malo anglikow przechodzi do ligi Hiszpanskiej?? I stad tez wynika liczba ludzi ktorzy sobie poradzili lub nie?
Thomisson
10-10-2008, 07:16
Bajki, bo ?
Bo nigdy realnie nie oceniasz siły Arsealnu i jego piłkarzy, tylko podajesz swoje wyimaginowane teorie? Typu, że Arsenal jest najlepszy na świecie, Eduardo jest lepszy od Ruuda czy Drogby i w ogóle geniusz piłkarski zawodników The Gunners. Skoro są tacy wspaniali to gdzie wyniki? Mógłbym jeszcze więcej bajek wypisać, bo przez dwa lata trochę się ich nazbierało.
Yoh Asakura
10-10-2008, 15:26
No widzisz Mcmanamana pominales...pewnie nawet nie wiesz kim on był. Ot taki jest urok bycia kibicem...bardzo zaściankowym?
@aha a zauwazyles, ze malo anglikow przechodzi do ligi Hiszpanskiej?? I stad tez wynika liczba ludzi ktorzy sobie poradzili lub nie?
Cze, pixik.
Bo nigdy realnie nie oceniasz siły Arsealnu i jego piłkarzy, tylko podajesz swoje wyimaginowane teorie?
A wy realnie oceniacie ? Każdy do dupy, bo tak.
Skoro są tacy wspaniali to gdzie wyniki?
Popytaj sędziów.
Articuno
10-10-2008, 16:15
Śląsk Wroclaw ogosil upadlosc :(
Tuhamiid
10-10-2008, 16:33
@up
Mozna jasniej troche ?
@up
Mozna jasniej troche ?
W dniu dzisiejszym Prezes Zarządu Sportowej Spółki Akcyjnej Śląsk Wrocław - Mariusz Bałuszyński, złożył do sądu wniosek o ogłoszenie upadłości Śląska.
chodzi o koszykówke oczywiście...
;|
Cze, pixik.
Popytaj sędziów.
czesc ale nadal nie napisales mi dlaczego zapomniales o Mcmanamanie:(
Ślask Wrocław - najbardziej utytułowany klub w historii polskiej koszyków, 17-krotny mistrz Polski wycofał się rozgrywek. - Decyzja jest definitywna - twierdzi Mariusz Bałuszyński, prezes klubu.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Stevicia wery plz
W trakcie meczu BASCO Śląska z Kotowicą Kołobrzeg ochroniarze wyrzucili z hali kibiców, którzy wywiesili transparent krytykujący właściciela klubu Waldemara Siemińskiego.
Przedstawiciele Klubu Kibica Kosynierzy, czyli najwięksi sympatycy drużyny, podczas środowego spotkania z Kotwicą Kołobrzeg wyrażali niezadowolenie z sytuacji, w jakiej znalazła się drużyna.
Fani są przekonani, że działacze BASCO Śląska doprowadzają zespół na skraj przepaści. W hali w Brzegu Dolnym kibice wywiesili kilka transparentów: "Byliśmy, jesteśmy, będziemy", "Dla was to 5 liter, a my tym żyjemy" oraz "Plan 3-letni ASCO-BASCO-FIASKO". To właśnie treść tego transparentu rozwścieczyła ochroniarzy z firmy ASCO, zabezpieczających mecz. Jeden z nich podszedł do fotoreportera "Gazety" i zażądał: Proszę nie robić zdjęć". Oczywiście kuriozalne żądania ochroniarza nie przyniosły żadnych efektów, więc później swoją złość wyładowali oni na kibicach.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Zmago Sagadin nie jest już trenerem Anwilu Włocławek. Bezpośrednią przyczyną rozwiązania kontraktu stał się wywiad, jakiego Słoweniec udzielił tygodnikowi „Basket News” (opublikowany 9 października 2008 r.). ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Straszny zal, ze to wszystko dzieje sie wlasnie w tym momencie. W cieniu tych wydarzen jutro o 13.30 hit kolejki, a byc moze i calej rundy jesiennej Turow - Prokom.
Yoh Asakura
10-10-2008, 23:54
czesc ale nadal nie napisales mi dlaczego zapomniales o Mcmanamanie:(
Ja ? Przecież to nie ja miałem wymieniać Anglików, którzy się sprawdzili. Oj, pixik, nic się nie zmieniłeś. Chociaż nie. Zacząłeś korzystać ze spacji !
Mimo, że nie interesuję się koszykówką prawie w ogóle (kiedyś lubiałem Lakersów, bo byli najlepsi xD), to jakoś mi się tak smutno zrobiło...
Ja ? Przecież to nie ja miałem wymieniać Anglików, którzy się sprawdzili. Oj, pixik, nic się nie zmieniłeś. Chociaż nie. Zacząłeś korzystać ze spacji !
Ale ich wymieniles pomijając jednego.
ps.nie próbuj ubliżać innym bo słabo Ci to wychodzi. Z resztą ty nic nie musisz pisać bo opinię na tym forum jeśli chodzi o sport masz już wyrobioną i wątpię, czy jakbyś Arsenal nazwał fc przedszkolakami to czy ta opinia by się zmieniła.
Yoh Asakura
11-10-2008, 17:28
Ale ich wymieniles pomijając jednego.
Ja tylko powtórzyłem nazwiska wymienione przez innych.
ps.nie próbuj ubliżać innym bo słabo Ci to wychodzi. Z resztą ty nic nie musisz pisać bo opinię na tym forum jeśli chodzi o sport masz już wyrobioną i wątpię, czy jakbyś Arsenal nazwał fc przedszkolakami to czy ta opinia by się zmieniła.
Zauważyłem przecinek ! Robisz postępy !
@yoh
Oni wymienili rowniez Mcmanamana, ale ty go pominales. I nadal tego nie widzisz >.>
Yoh Asakura
11-10-2008, 17:47
To pardon, nie zauważyłem go.
Dark Sven
11-10-2008, 17:52
Pixik i Yoh...
A mówiono, że gorzej być nie może...
Yoh Asakura
11-10-2008, 18:24
I właśnie wtedy wkroczył Sven.
Capality
11-10-2008, 19:17
to ja dodam masturbacja i cały temat "Wydarzenia Sportowe" wrzucamy na Basha
Articuno
11-10-2008, 19:53
Rajdy Samochodowe to jednak kapitalne widowisko, ten halas, ryzyko, emocje, walka, podniecenie i zapach paliwa miażdżĄ! Tylko szkoda, ze Mistrzem Polski zostal Francuz.
Jesli dzis nie zagra Boruc to chyba zabije! O ile po karze za Lwów bronil na prawde slabo w Celticu i "nie zyl meczem", o tyle w ostatnich tygodniach wrocil stary dobry Artur.
Yoh Asakura
11-10-2008, 21:09
A kto gra z Czechami ? :o
Pomocny Murzyn
11-10-2008, 21:17
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Jeeeeest Blaszyczykowskiji Men Of De Mecz;];;;;
Pieknie Polacy Brawp Tak Jak Z Portugalia!!!!1
Articuno
11-10-2008, 22:52
A kto gra z Czechami ? :o
psialem o tym, przed podana wiadomoscia o skladach
GREAT! Wrocila Polska z 11.10.06! Znow wszyscy swietnie, a Blaszczykowski? Nie mam pytan! No po za bramka dla Czechów, fatalnie obrona, nienajlepiej Boruc.
PS. Buffon > Cech
Duch Niespokojny
12-10-2008, 00:06
Pieknie Polacy Brawp Tak Jak Z Portugalia!!!!1
No właśnie, ja muszę pozrzędzić, bo w obu tych meczach graliśmy pięknie i rządziliśmy na boisku, a tu skromnie 2:1 (Portugalię mieliśmy szanse nawet i 4:0 rozgromić, z Czechami mogło być 3:0), ale nic, mówi się trudno ;)
Mazur199
12-10-2008, 00:19
No właśnie, ja muszę pozrzędzić, bo w obu tych meczach graliśmy pięknie i rządziliśmy na boisku, a tu skromnie 2:1 (Portugalię mieliśmy szanse nawet i 4:0 rozgromić, z Czechami mogło być 3:0), ale nic, mówi się trudno ;)
policz sytuacja bramkowe czechów..
policz sytuacja bramkowe czechów..
Których, zważywszy uwagę na fakt, że musieli odrabiać wynik, było naprawdę mało.
GargoinX
12-10-2008, 08:54
Najważniejszy jest fakt, że powraca polska świetność. Mecz zagrali piękny i bardzo ważne jest to, że grają do samego końca, nie poddają się; dowodem jest Błaszczykowski.
Xendriel
12-10-2008, 09:19
Widać Polacy potrafią motywować się na silniejszych rywali. Mam nadzieję, że podobnie zagrają ze Słowacją.
PS. Oby Kuba nie przeszedł do Liverpoolu.
Najważniejszy jest fakt, że powraca polska świetność. Mecz zagrali piękny i bardzo ważne jest to, że grają do samego końca, nie poddają się; dowodem jest Błaszczykowski.
Jaka polska świetność? Polacy nie zajęli 3 miejsca na MŚ, nie zajęli 2 miejsca na olimpiadzie więc o czym ty mówisz?
PS. Oby Kuba nie przeszedł do Liverpoolu.
Zgadzam się. Z jego umiejętnościami szybko by sobie wywalczył tam miejsce w składzie, ale IMHO liga angielska nie jest dla niego... Oby tylko ominęły go kontuzje ;/
Calen Futh
12-10-2008, 11:56
Przed meczem niezbyt wierzyłem w Polaków. A tu taka miła niespodzianka nagle. Cholera trochę mi głupio teraz jest. Dwa lata temu miałem możliwość wyjazdu na mecz z Portugalią- zrezygnowałem, bo stwierdziłem, że nie ma sensu oglądać blamażu naszych. W tym roku miałem możliwość wyjazdu na Czechy. I co? Zasugerowałem się poprzednimi dwoma spotkaniami i nie pojechałem. Teraz mogę już tylko pluć sobie w brodę.
http://www.abc.net.au/reslib/200703/r131334_435532.jpg
Niech on już lepiej do realu idzie ^^
@down ale mi to się przykro zrobiło.
Calen Futh
12-10-2008, 22:31
http://file041b.bebo.com/7/large/2008/05/26/19/19887414a7848716172l.jpg
Z serii dziwnych obrazków z niewiadomokąd ;d
A tak na serio to nikt o Kubicy nie wspomniał. Czyżbym tylko ja był na tyle pojebany, żeby wstawać o 6:30 rano w niedzielny poranek?
A tak na serio to nikt o Kubicy nie wspomniał. Czyżbym tylko ja był na tyle pojebany, żeby wstawać o 6:30 rano w niedzielny poranek?
Gdybym wyścig widział... ale nie widziałem choćby urywka : P (no poza startem na powtórkach)
Co do swietnosci polakow. Tak jest zawsze. Cudowne przejscie eliminacje i 2/3 mecze w dupe a grupie na turnieju wlasciwym.
Duch Niespokojny
13-10-2008, 14:20
Jak to "zawsze"? 3 razy ledwie :D
Nasi mają już trochę doświadczenia na dużych turniejach, może nie zeżre ich trema tym razem i wcale nie jest powiedziane, że nie osiągną więcej niż dotychczas.
Jak to "zawsze"? 3 razy ledwie :D
Nasi mają już trochę doświadczenia na dużych turniejach, może nie zeżre ich trema tym razem i wcale nie jest powiedziane, że nie osiągną więcej niż dotychczas.
LOL, jeden mecz im wyszedł i już wszyscy szacują, że na pewno awansują do MŚ... jeszcze rok eliminacji przed nami ; ]
Duch Niespokojny
13-10-2008, 19:34
Nie powiedziałem, że na pewno awansują, tylko że są szanse, że zawojują te mistrzostwa :)
Articuno
14-10-2008, 18:49
Jako, ze nic sie nie dzieje: http://mundialowo.blox.pl/2008/10/video-Gol-Zlatana-Ibrahimovica-to-pikus.html
Yoh Asakura
14-10-2008, 18:52
http://file041b.bebo.com/7/large/2008/05/26/19/19887414a7848716172l.jpg
Z serii dziwnych obrazków z niewiadomokąd ;d
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/wenger22.jpg
uber alles
Juz w sobote hit I ligii. Niepokonana na wlasnym stadionie Flota zagra Korona Kielce!
Wszystkich zapraszamy do S-cia na mecz :-).
@up Kogo to interesuje mnóstwo meczuw jest w sobotę.
Ale się zdziwiłem Szwecja 0-0 Portugalia.
Co myślicie o Paragwaju przejdzie eliminacja?
@down Wielkie zaskoczenie? To dlaczego nie są na ostatnim miejscu bez punktów.
Capality
14-10-2008, 21:55
A ch*j mnie obchodzi Paragwaj? Flota to akurat wielkie zaskoczenie I ligi(jak w zeszłym roku Znicz) i nie zdziwiłbym się jakby wygrali
Ale się zdziwiłem Szwecja 0-0 Portugalia.
Co myślicie o Paragwaju przejdzie eliminacja?
@down Wielkie zaskoczenie? To dlaczego nie są na ostatnim miejscu bez punktów.
jejqu, ja ciebie nie rozumieta :)
co do Floty, zgadzam się z porównaniem do Znicza, taki jednosezonowy wybryk, a na zwycięstwo mają szanse i to spore ;)
Z tym porównywaniem do Znicza to bym poczekał do 2 rundy. Zresztą Znicz miał dużo młodszą kadrę...
Kogo byście wystawili na lewą obronę jutro? Wojtkowiak czy Krzynówek? A może Żewłakow i Jop w środku? :D
Energa Czarni pokonali w inauguracyjnym meczu FIBA EuroCup rosyjski Uniks Kazań
Energa Czarni Słupsk - Unics Kazań 76:62 (24:17, 22:17, 20:15, 10:13);;;;;;;;;;;;;;;; Jak Czarni nie roztrwonia tej przewagi na wyjezdzie i awansuja do II rundy eliminacji, to juz mozna bedzie mowic o jednej z najwiekszych niespodzianek calych qualsow ;;;
Articuno
14-10-2008, 23:40
Oni grali w tej hali Gryfia? Z 2 strony musiala byc doskonala atmosfera :)
Calen Futh
15-10-2008, 06:02
Omg. Jeśli jego to interesuje to niech sobie pisze. Mnie liga polska totalnie wisi, ale jakoś się nie czepiam tego co on pisze. Równie dobrze ktoś mógłby mnie wyśmiać jakbym napisał, że Manchester gra w weekend z (bodaj) WBA. A przecież nie wszystkich to obchodzi.
Właśnie wczoraj wyszło moje zacofanie co do ligi polskiej. Odpaliłem PolsatSport, bo były derby Warszawy. Liczyłem na obejrzenie super atmosfery i dopingu na trybunach. W końcu zazwyczaj derby to wielkie święto. Po cichu liczyłem na jakieś zadymy (chyba mam jakieś dewiacje ;d) a tu OMFG PUSTO na trybunach. Rzal.
Xendriel
15-10-2008, 10:13
Kogo byście wystawili na lewą obronę jutro? Wojtkowiak czy Krzynówek? A może Żewłakow i Jop w środku? :D
Tylko nie Jop. Dla mnie to on jest bardzo niepewny, a poza tym zwycięskiego składu się nie zmienia:)
Capality
15-10-2008, 15:00
Omg. Jeśli jego to interesuje to niech sobie pisze. Mnie liga polska totalnie wisi, ale jakoś się nie czepiam tego co on pisze. Równie dobrze ktoś mógłby mnie wyśmiać jakbym napisał, że Manchester gra w weekend z (bodaj) WBA. A przecież nie wszystkich to obchodzi.
Właśnie wczoraj wyszło moje zacofanie co do ligi polskiej. Odpaliłem PolsatSport, bo były derby Warszawy. Liczyłem na obejrzenie super atmosfery i dopingu na trybunach. W końcu zazwyczaj derby to wielkie święto. Po cichu liczyłem na jakieś zadymy (chyba mam jakieś dewiacje ;d) a tu OMFG PUSTO na trybunach. Rzal.
Co do pustych trybun: na Legii panuje strajk kibiców przeciwko zarządowi ITI. ITI dało zakazy stadionowe dla tych co zarzucają na Żylecie(trybuna na której siedzą najbardziej zagorzali kibice). 3 tyg temu w meczu z Piastem miał być już doping ale zarząd wystawił kibiców nie znosząc zakazów stadionowych, ponieważ "w petycji zabrakło przeprosin za swoje czyny"
borubar wyjasnij co sie stało blzzzzz!!!!!!!!!!!!!1111111111
ej powołac tego szestaka, do repry go!!!!!!1
wtf?
rzewłakov says:
nie wierze omfgwtfzor, kurza stopa!!!!!!!!!!!!!!!11111
Polskie koksy 1:2 Słowackie Kozaki
RZAL I BUL?
Przykład korupcji? Fart Słowacji? - dziwne wydaję się strzelenie dwóch bramek w ciągu ostatnich 10 minut.
ta a na koniec sędzie kończy mecz, gdy mamy piłkę przed polem karnym słowacji w sytuacji 3v3...
ale cóż, słaby mecz polaków
Articuno
15-10-2008, 22:43
Nie moge tego przeżyc, SZOK.
W sumie jak na 2 mecz po wielkim meczu to nie gralismy zle, niestety wysilki calej druzyny, a przede wszystkim kibicow zaprzepascil Boruc, zdarza sie.
Ale kurde, murawa to jakas zenada. Ona byla w ogole podgrzewana?
Capality
15-10-2008, 22:43
Krzysiu Wojtkowiak!!
Borubarowi już dziękujemy... ja pierdole gram w klubie i nawet bramkarze - juniorzy takich sytuacji nie s*******ają...
Borubarowi już dziękujemy... ja pierdole gram w klubie i nawet bramkarze - juniorzy takich sytuacji nie s*******ają...
ci bramkarze mogą teraz iść podać ręcznik Borucowi:)
Pare dni temu wszyscy go po nogach całowali a teraz wielcy krytycy. Zdarzyło mu się, trudno, nawet najlepszym się trafia...
Bodajże Ebi zszedł z boiska i za niego wszedł krzynówek? Jak mówił komentator to przez niego, bo on nie upilnował tego słowackiego człenia którego zajebiście pilnował Ebi... Więc teraz nie zrzucajcie winy na Borubara.
do k... nedzy, nie wierze, nie moge tego po prostu ogarnacm jak tak k mozna
ta a na koniec sędzie kończy mecz, gdy mamy piłkę przed polem karnym słowacji w sytuacji 3v3...
Ta.. zwalcie wszystko na sędziego i mówcie, że to korupcja...
do k... nedzy, nie wierze, nie moge tego po prostu ogarnacm jak tak k mozna
Taa... i tylko jedno co nasuwa się na myśl: Graliśmy jak nigdy... Przegraliśmy jak zawsze...:confused:
Yoh Asakura
15-10-2008, 23:06
Taa... i tylko jedno co nasuwa się na myśl: Graliśmy jak nigdy... Przegraliśmy jak zawsze...:confused:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ty to masz wyobraźnie, chłopie.
W sumie jak na 2 mecz po wielkim meczu to nie gralismy zle, niestety wysilki calej druzyny, a przede wszystkim kibicow zaprzepascil Boruc, zdarza sie.
Obejrzyj sobie powtorki, szczegolnie drugiego gola - gdyby nie nieszczesna obrona Dudki (w sumie staral sie zablokowac cialem), to pila wpadlaby prosto w rece Boruca. Niestety, odbila sie, poleciala na noge napastnikowi slowackiemu i Boruc nie zdazyl juz zareagowac z sukcesem.
Co do calego meczu - wielka szkoda, poniewaz ciezko pracowalismy na wynik i dekoncentracja, a moze zbytnia pewnosc siebie zawazyla na tym, ze wynik jest, jaki jest. No coz, teraz wszystko zalezy od meczu Czechy - San Marino. Pewniakami beda w 100% Czesi, ale jednak gracze SM moga zadziwic. Gdyby jednak wygrali nasi poludniowi sasiedzi - grupa bedzie bardzo emocjonujaca w drugiej czesci rozgrywek, lider z 2pkt przewagi i az 3 zespoly z 7 pktami - bedzie sie liczyl kazdy punkt.
Capality
16-10-2008, 00:19
Obejrzyj sobie powtorki, szczegolnie drugiego gola - gdyby nie nieszczesna obrona Dudki (w sumie staral sie zablokowac cialem), to pila wpadlaby prosto w rece Boruca. Niestety, odbila sie, poleciala na noge napastnikowi slowackiemu i Boruc nie zdazyl juz zareagowac z sukcesem.
Co do calego meczu - wielka szkoda, poniewaz ciezko pracowalismy na wynik i dekoncentracja, a moze zbytnia pewnosc siebie zawazyla na tym, ze wynik jest, jaki jest. No coz, teraz wszystko zalezy od meczu Czechy - San Marino. Pewniakami beda w 100% Czesi, ale jednak gracze SM moga zadziwic. Gdyby jednak wygrali nasi poludniowi sasiedzi - grupa bedzie bardzo emocjonujaca w drugiej czesci rozgrywek, lider z 2pkt przewagi i az 3 zespoly z 7 pktami - bedzie sie liczyl kazdy punkt.
se kutwa obejrzyj powtórkę 1 gola dla Słowaków i ogarnij co zrobił Boruc;(
Calen Futh
16-10-2008, 07:19
I wszystko wraca do normy :) A szkoda.
Taa... i tylko jedno co nasuwa się na myśl: Graliśmy jak nigdy... Przegraliśmy jak zawsze...
To my chyba inny mecz oglądaliśmy. Słuchaj- nie wyszło Ci zastosowanie tego porzekadła. Potrenuj timinig.
Chyba, że chodziło mu o to, że jeszcze nie graliśmy tak słabo...
Bodajże Ebi zszedł z boiska i za niego wszedł krzynówek?.
A mi się jednak zdaje że z boiska zszedł Paweł Brożek jeśli sie mylę to mnie proszę poprawić.
Polska musi popracować nad obroną. W końcowych minutach zaczynają grać na luzie i tracą bramki. :baby:
Calen Futh
16-10-2008, 21:29
Chyba, że chodziło mu o to, że jeszcze nie graliśmy tak słabo...
E tam. Bywało gorzej ;) Taki pierwszy przykład z brzegu: Polska-Ekwador na mundialu.
Lechista
16-10-2008, 22:30
@Up
Nawet mi nie przypominaj. Ile to było?? 2:0?? Masakra..
Tu juz nie chodzi o wyniki tej reprezentacji, tylko o styl...
Calen Futh
17-10-2008, 15:48
Styl właśnie wtedy był fatalny. Chyba pamiętasz ;)
se kutwa obejrzyj powtórkę 1 gola dla Słowaków i ogarnij co zrobił Boruc;(
Odbila mu sie od nogi, i od razu wielka tragedia? Nie raz tylko dzieki Borucowi zdobywalismy punkty, wiec jedna wpadka mogla mu sie zdarzyc i przynajmniej ja go za to nei winie.
Yoh Asakura
17-10-2008, 18:00
Wy tu o reprezentacjach gadacie, a jutro Premiership rusza.
Calen Futh
17-10-2008, 18:07
Rusza? ;d Kochany, ruszyła to ona w sierpniu.
Yoh Asakura
17-10-2008, 18:08
Była przerwa, zatrzymała się, teraz rusza znowu. Wybaczam, boś fan Manure.
Ciekawe czy Arsenal wygra mecz, nie chlopaki?;-).
Capality
17-10-2008, 18:27
Odbila mu sie od nogi, i od razu wielka tragedia? Nie raz tylko dzieki Borucowi zdobywalismy punkty, wiec jedna wpadka mogla mu sie zdarzyc i przynajmniej ja go za to nei winie.
nigdize nie napisalem, ze nagle jest najgorsyzm bramkarzem etc. dlaje mu dizekuje za te interwencje niektore(MŚ i ME)
Xendriel
17-10-2008, 18:31
A Gazety piszą, że przeżywa kryzys, nie ma formy itp. Chyba nie widzieli meczu z Villarealem...
btw. Valdes > Reina. Powinien dostać powołanie do reprezentacji ;/
Ciekawe czy Arsenal wygra mecz, nie chlopaki?;-).
Pft, wyjdz. Jak smiesz watpic w wygrana najlepszego klubu swiata?!
A Gazety piszą, że przeżywa kryzys, nie ma formy itp. Chyba nie widzieli meczu z Villarealem...
Od Reiny kazdy jest lepszy i mowie to ja - fan Liverpoolu.
Pft, wyjdz. Jak smiesz watpic w wygrana najlepszego klubu swiata?!
Nie smiem!
Duch Niespokojny
17-10-2008, 18:53
Będzie 4:0 dla Arsenalu
Dark Sven
17-10-2008, 19:05
Teraz kolejne 11 stron spamu o Arsenalu, które zakończy się pięknym "Bo Yoh prowokuje!"...
@down
Nie, nie lubimy : >...
Yoh Asakura
17-10-2008, 19:21
Odwalcie się ode mnie. Żyjecie przeszłością - ale to cecha Polaków. Niemców też nie lubicie ?
Będzie 4:0 dla Arsenalu
4:1 z szacunku dla Moyesa.
Odwalcie się ode mnie. Żyjecie przeszłością - ale to cecha Polaków. Niemców też nie lubicie ?
4:1 z szacunku dla Moyesa.
Taka rada - nie wtrącaj się, gdy wszyscy po tobie jeżdżą, to im się znudzi.
@Edit
Jebany hitlerze :/
@Down
Gdyby w ogóle nie reagował, pisał o Arsenalu sporadycznie i OBIEKTYWNIE, to by wam się znudziło.
Calen Futh
17-10-2008, 19:51
Była przerwa, zatrzymała się, teraz rusza znowu. Wybaczam, boś fan Manure.
Ło to niesamowita przerwa była. Łohoho.
Taka rada - nie wtrącaj się, gdy wszyscy po tobie jeżdżą, to im się znudzi.
Oj nieprędko nam się to znudzi ^^"
W sumie to oboje najlepsi nie są...
@up: Utopia...;)
Jak myslicie, jak se Lech Poznan poradzi? :D
macie lekturke xd
Na oficjalnej stronie klubu pojawiła się informacja nt stanu zdrowia wielu kontuzjowanych w ostatnim czasie zawodników pierwszego składu.
Klubowy lekarz Bryan English podał następujące komunikaty:
Michael Ballack: "Rozmawiałem dzisiaj z lekrzami niemieckiej reprezentacji i powiedzieli mi, że w środowym spotkaniu z Walią zagrał on mimo wyraźnego bólu trzeciego i czwartego palca u prawej stopy."
"Prześwietlenie zostało zrobine następnego poranka i okazało się, że Michael ma powiększony nerw, co bez zabiegu operacyjnego mogłoby się ciągle powiększać i w związku z tym powodować coraz większy ból."
"To uraz z tych, który może nie być odczuwalny, jednak gdy daje o sobie swe znaki jest nie do zniesienia, a szanse na grę są niewielkie, dlatego też zdecydowaliśmy się na operację, która odbyła się dziś rano, była udana, a zawodnika czeka 2-tygodniowa przerwa."
Alex: "Ma problemy z biodrem i uraz ten wykluczył go z występu w drużynie narodowej w ostatnim czasie, jednak wierzę, że będzie on gotowy do gry w jutrzjeszym meczu."
Ricardo Carvalho: "Powrócił już do treningów po kontuzji więzadeł. Normalnie przy tego rodzaju urazie przerwa trwa co najmniej 4 tygodnie, a my mamy go z powrotem po niewiele ponad 3 tygodniach, więc jesteśmy zadowoleni."
John Terry: "Nie zagrał w meczach kadry, jednak nie jest kontuzjowany. Wielu innych ludzi cierpi na podobny ból pleców. Sam zawodnik bardzo chce wystąpić w jutrzejszym meczu i jest na to duża szansa."
Deco: "Miał mały problem z jednym z mięśni, z tym samym, który nie dawał mu spokoju podczas gry w Hiszpanii i wtedy także pauzował."
"Z radością możemy oznajmić, że wróci on do treningów w przeciągu 4 -5 dni. Dawno nie widziałem go z takim uśmiechem na twarzy jak dzisiaj, a to sygnalizuje, że po bólu nie ma już prawie śladu."
Ashley Cole: "Doznał około 5-centymetrowego naderwania w okolicach ścięgna podkolanowego, więc uraz nie jest zbyt poważny. To dość niesamowita sprawa, gdyż Ashley jest dokonałym fizycznie zawodnikiem i to jego pierwszy uraz mięsnia od lat."
"Jego powrót spodziewany jest na ligową potyczkę z Liverpoolem za tydzień w niedzielę."
Joe Cole: "Nie udało się do końca zaleczyć jego ostatniego urazu kostki, po którym wrócił na ostatni mecz z Aston Villa. Ponownie przeprowadziliśmy badania i z oceną daty jego powrotu wstrzymamy się, ponieważ potrzebujemy dokładnie przeanalizować jego przypadek, by nie pogłębić kontuzji."
Jose Bosingwa: "Nie zagrał w meczu reprezentacji Portugalii z powodu nieszczęsliwego, lekkiego skręcenia stawu kolanowego. Jednak dzisiaj trenował on wspólnie z całym zespołem, więc wszystko powinno być w porządku."
Petr Cech: "Dzisiejsze prześwietlenie nie wykazało żadnego poważniejszego problemu, jednak zawodnik zostanie pod naszą czujną obserwacją i o jego występie zadecydujemy w ostatniej chwili."
Nicolas Anelka: "Nico miał małe problemy z udem, jednak lekarze z Francji nie poinformowali nas o jakimś poważniejszym kłopocie. Po powrocie z kadry trenował z nami i jak sam twierdzi czuje się dobrze."
Jutro Śląsk - Arka, co mnie jakiś lech obchodzi :) <zaciera ręce>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.