zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Arfyd
22-12-2007, 21:57
LFC ( 4 - 1 ) Portsmouth

Noo. Wreszcie!

A wszystkim pozostałym.

WESOŁYCH ŚWIĄT! ;)

Yoh Asakura
23-12-2007, 14:50
Manchester - Everton 1:1, trzymamy kciuki za ekipę z Lierpoolu !
@Edit:
A sete Ronaldo z końcówki połowy komentator z C+ pięknie podsumował: "Prawie nam się tu Ronaldo popłakał !" ;)

Thomisson
23-12-2007, 16:33
2:1 i żegnamy Everton ;)

Yoh Asakura
23-12-2007, 16:36
2:1 i żegnamy Everton ;)
Gdyby nie ten karny to byście tego nie wygrali.

Calen Futh
23-12-2007, 16:55
@up: A gdybyście nie zdobyli 43ech punktów w lidze to byście nie byli liderami. Gdybyście nie wygrali tych meczów które wygraliście to byście je przegrali. Cóż za pierdole**e. >.<

@Topic: Śliczna forma Ronaldo. Byle tak dalej :)

Yoh Asakura
23-12-2007, 17:08
@up: A gdybyście nie zdobyli 43ech punktów w lidze to byście nie byli liderami. Gdybyście nie wygrali tych meczów które wygraliście to byście je przegrali. Cóż za pierdole**e. >.<

Tyle, że ten karny uratował wam dupsko, bo do końca zostały 3 min., a ten idiota robi coś takiego w polu karnym (nie mówie o Giggsie). Gdyby nie ten prezent to w życiu nie przełamalibyście ich obrony. A gol Cahilla przedni, wybicia Kuszczaka też, hahaha :D

Articuno
23-12-2007, 17:21
Milan jest cienki jak jutrzejszy barszcz :) Ale przy 2 bramce mieli pecha. No i niestety Inter ucieka.

Arfyd
23-12-2007, 18:05
No i derby Mediolanu dla Interu. ;-) Teraz czekamy na Gran Derbi na Camp Nou. ;D

Doom Terror
23-12-2007, 18:23
Klubowy mistrz swiata zdetronizowany :) aff szkoda ze Jimenez tylko w poprzeczke...by udowodnil swoj geniusz;p chociaz i tak zagral wspaniale zawody :)
Milan jest cienki jak jutrzejszy barszcz :) Ale przy 2 bramce mieli pecha. No i niestety Inter ucieka.

Inter w lidze jeszcze niepokonany,a Milan wcale slabo nie gral...moglo skonczyc sie roznie.Jeszcze tylko wygrac z Juve i po scudetto :) cieszy jeszcze fakt iz wyszli ze stanu 0-1 na 2-1 :D narazie opisuje to na goraco i nie moge sie jakos skupic aby to mialo jakis sklad i lad tak jak opisywane przez Yoha derby Londynu gdzie naprawde fajnie opisal(zwlaszcza z nagroda nobla) ;p moze wieczorem sie zbiore;p

Zamor1
23-12-2007, 20:19
Inter 2:1 Milan

Skormnie, ale cieszy :)

Yoh Asakura
23-12-2007, 20:53
Barcelona - Real 0:1 - druga połowa już za chwilę. Pięknie odegrał Ruud, a Baptista świetnie wykończył. Zastrzeżenia jedynie do sędziego - ewidentnie za Realem ;)

Thomisson
23-12-2007, 20:54
Tyle, że ten karny uratował wam dupsko, bo do końca zostały 3 min., a ten idiota robi coś takiego w polu karnym (nie mówie o Giggsie). Gdyby nie ten prezent to w życiu nie przełamalibyście ich obrony. A gol Cahilla przedni, wybicia Kuszczaka też, hahaha :D

Gdyby nie szczęście, przegralibyście z Tottenhamem. Przednie były interwencje Lehmanna na początku sezonu, a śmiechu warte były interwencje "doświadczonego" Almunii w finale LM. Takie błędy można wymieniać do usranej śmierci.

Poza tym MU przeważało od początku do końca, czego nie można powiedzieć o Arsenalu w derbach Londynu.

Dark Sven
23-12-2007, 20:59
Jebać Dide w dupsko. Oby dwa gole mógł wyciągnąc z paluchem w rzyci... A mecz sam w sobie nudny. Często przerywana gra, faule, kontuzje etc. Dla każdej ze stron należał się karny- Cambiasso (Bodajże) złapał Kake za noge w polu karnym, a Kakha Kaladze dotknął piłki ręką w polu karnym. Inter chwilami mocno cisnął. Głupie to tłumaczenie, i w Yoh'owym stylu, ale Japonia mogła mieć jakieś skutki. No ale nie zamierzam się tym zasłaniać. Wygrał lepszy.

Jebać Dide.

Arfyd
23-12-2007, 21:56
Barcelona 0 - 1 Real

Barcelona na kolanach.
Moze wreszcie zatkalo tych sezonowcow; "kibicow" Barcy ;>

Yoh Asakura
23-12-2007, 22:00
Jak to mają być derby Europy, to ja dziękuje. Jedyna ładna akcja to ta, po której padła pierwsza bramka. Ruud świetnie odegrał, a Baptista to wykorzystał. Później to tylko chaotyczne akcje Barcy i kontrataki Realu. A mi się przykro zrobiło w jednym momencie - kiedy zamiast Henry'ego na boisko wszedł Krkic. Nie potrafię tego pojąć. Przecież Henry, który może już nie ma takiej formy jak kiedyś, ciągle coś tam potrafi i wstawienie za niego takiego szczyla jest IMO głupie...

Articuno
24-12-2007, 01:25
Jak to mają być derby Europy, to ja dziękuje. Jedyna ładna akcja to ta, po której padła pierwsza bramka. Ruud świetnie odegrał, a Baptista to wykorzystał. Później to tylko chaotyczne akcje Barcy i kontrataki Realu. A mi się przykro zrobiło w jednym momencie - kiedy zamiast Henry'ego na boisko wszedł Krkic. Nie potrafię tego pojąć. Przecież Henry, który może już nie ma takiej formy jak kiedyś, ciągle coś tam potrafi i wstawienie za niego takiego szczyla jest IMO głupie...

Mógł zostać w Arsenalu :]

Raul
24-12-2007, 01:31
Zastrzeżenia jedynie do sędziego - ewidentnie za Realem ;)
Proszę o dowody.

Yoh Asakura
24-12-2007, 01:35
Proszę o dowody.
Z perspektywy kibica to tak wyglądało - nie mówię, że sędzia wypaczył wynik, ale jednak łaskawiej patrzył na piłkarzy z Madrytu.
Mógł zostać w Arsenalu
A no mógł, jednak znowu większość by się blokowała i myślała "a jak mi nie wyjdzie ? Lepiej podam do Henry'ego !". I znowu - Henry nie ma formy, to Arsenal przegrywa. A teraz Arsenal to jedna, wielka drużyna, chociaż tęsknie za Henry'm...

Articuno
24-12-2007, 01:52
To co robił sędzia to była jedna wielka karygodność. Kompletnie nie wytrzymał presji. Nie sędziował dla Realu, po prostu więcej błędów było na korzyść Królewskich.

Slay
24-12-2007, 09:01
Z perspektywy kibica to tak wyglądało - nie mówię, że sędzia wypaczył wynik, ale jednak łaskawiej patrzył na piłkarzy z Madrytu.
Twoja stara laskawiej patrzyla na pilkarzy z Madrytu, bo E2 okazal sie kiepski w lozku. =)

Jedno zdanko: Bar$a, cabrón, saluda al campeón!

By$iu
24-12-2007, 09:12
Twoja stara laskawiej patrzyla na pilkarzy z Madrytu, bo E2 okazal sie kiepski w lozku. =)

Jedno zdanko: Bar$a, cabrón, saluda al campeón!

Pwned ^^! :>

Arka_Sath_Wielki
24-12-2007, 14:50
Proszę o dowody.

Biegnie biegnie robinho pilka zostala z tylu wylozyl sie i faul a obroncy barcy byli ze 4 metry od niego :) to bylo piekne ;). Ronaldinho z 5 razy faulowany na lewej stronie faulu nie ma - bojan (nie)faulowany raz i jest :) Sedzia nie lubi barcy i Rooniego. Jestem kibicem barcy od 5 lat i patrzac obiektywnie sedzia na pewno realu nie skrzywdzil ;)

Raul
24-12-2007, 15:29
Ciężko cokolwiek z tych Twoich wypocin wyczytać. Ale mniejsza z tym.

Theraphosidae
24-12-2007, 15:53
Biegnie biegnie robinho pilka zostala z tylu wylozyl sie i faul a obroncy barcy byli ze 4 metry od niego :) to bylo piekne ;). Ronaldinho z 5 razy faulowany na lewej stronie faulu nie ma - bojan (nie)faulowany raz i jest :) Sedzia nie lubi barcy i Rooniego. Jestem kibicem barcy od 5 lat i patrzac obiektywnie sedzia na pewno realu nie skrzywdzil ;)

Gdyby babcia miała wąsy, była by dziadkiem...

Real był lepszy, jezeli chodzi o wynik. 0:1, nie ma co polemizowac

Arfyd
24-12-2007, 21:21

Kibicem od 5 lat? A masz 13.

Wątpię czy mając 8-9 lat miałeś jakieś pojęcie o piłce.

Hellraiser
24-12-2007, 21:24

Dokładnie.

Doom Terror
25-12-2007, 00:48

Ja majac 5 lat zaczynalem grac w pilke z 4 lata starszym bratem na podworku i jego kolegami, interesowac sie pilka zaczalem z 3 lata pozniej, zakochalem sie w Interze(napoczatku myslalem ze to Finter,bo to P od pirelli <sponsora> wygladalo jak F ;p...) i trwam w tym do dzis ;p tak w sumie fajnie powspominac starych wyjadaczy jak Baggio,Djorkaef,West(i jego wlosy!:P),Ronaldo,Recoba(aff niespelniony talent ;(),Ventola(to samo :(),Pirlo(po kiego chu...oddalismy go do ACM!?!) oj wielu wspanialych pilkarzy od tamtego czasu biegalo w niebieskoczarnym trykocie,az dziwne ze sukcesy przychodza dopiero teraz...

Hellraiser
25-12-2007, 03:31
@Up.

Łeeee, to kozak jesteś ja się piłą zainteresowałem jak miałem 11 lat gdzieś w 2000 roku ach te niesamowite EURO200, i wskrzeszenie się Wisły z Saragossą, a grać to nie wiem kiedy zacząłem.

Mosqit
25-12-2007, 04:11
To straszne, że sport wśród nastolatków w Polsce ogranicza się do piłki nożnej...

Rukahs
25-12-2007, 04:34
To straszne, że sport wśród nastolatków w Polsce ogranicza się do piłki nożnej...
A który sport dostarcza tyle emocji co piłka nożna ??

Thomisson
25-12-2007, 09:18
@Up.

Łeeee, to kozak jesteś ja się piłą zainteresowałem jak miałem 11 lat gdzieś w 2000 roku ach te niesamowite EURO200, i wskrzeszenie się Wisły z Saragossą, a grać to nie wiem kiedy zacząłem.

O tak, EURO 2000, miałem wtedy 8 lat i często chodziłem spać kiedy kończyła się pierwsza połowa ^^, choć w późniejszej fazie Mistrzostw nie dałem się namówić na spanie, dopóki nie skończył się mecz. Pamiętam, ze wtedy lubowałem Figo (za gol z Anglią) i Zidane'a ( za objeżdżanie w swoim stylu przeciwników) ;D

Articuno
25-12-2007, 10:18

Wypraszam sobie:]

Irons
25-12-2007, 10:58

Być może, ten sport przyciąga nas bardziej, niż piłka ręczna czy siatkówka. Obydwa z w/w sportów lubie obejrzec, tak samo jak lubie obejrzec od czasu do czasu rozgrywkę w Snookera, ale to Pilka Nozna najbardziej mi pasuje.

Slay
25-12-2007, 13:16
A który sport dostarcza tyle emocji co piłka nożna ??
Szachy.
NMSP

BlueMaster
25-12-2007, 16:47
Ręczna i szachy ewentualnie backgammonn

Doom Terror
25-12-2007, 17:52
@Up.

chyba ojciec mnie do tego zarazil ;p no i nie mowilem Citko tylko sitko,a widzew to wszyscy uwielbiali, pisali RTS i nad rts taka korone ;p i mial tez isc do interu w swoimm czasie...

no sorki,ale siatkowka czy koszykowka to dyscypliny gdzie wiele zalezy od wzrostu,a w pilke mozna zaczac grac nawet wtedy kiedy pilka siega ci do kolan...oraz jestes w bledzie ze ogranicza sie do pilki noznej,gdyz wiele osob jezdzi na deskach itp. wystarczy polazilc po kazdym wiekszym miescie i to widac.Ostatnio takze modny jest freerun.

Articuno
25-12-2007, 21:21
Ręczna i szachy ewentualnie backgammonn

ale ty głupi jesteś...

W koszykówce i siatkówce nie wszystko zalezy od wzrostu, super niskiego w kosza dasz na rozgrywającego, w siatkówce na libero, a w nodze nie ma dowolności, bo taki konus nie będzie śr. obr. ani bramkarzem :)

Hellraiser
25-12-2007, 21:26

Ja też sobie wypraszam jak inni koledzy, nie interesuję się tylko i wyłącznie piłą. Po avku i podpisie sam byś mógł to dostrzec ;s

A jeszcze co do Piły to pierwszy mecz jaki oglądałem to finał MŚ '98.

Sza'hel
25-12-2007, 21:29
No,w końcu Totenham Spurs dostał za swoje!Fajny mecz,wspaniała gra Fabregasa!A Man.Utd nie powinien wygrać z Evertonem,Everton ich jechał jak chciał.Gdyby nie ten karny,dostali wy za swoje!

Irons
25-12-2007, 21:53
@up

Bysiek, Bysiek, ratuj! Kolejny Yoh nam się rodzi ;(

Dark Sven
25-12-2007, 22:02

Ja miałem pierwszą koszulke Maldiniego w wieku 3 lat! Już wtedy lubiłem oglądać piłke, i nazywałem się kibicem Milanu (mimo iż znałem tylko Maldiniego ^_^).

(napoczatku myslalem ze to Finter,bo to P od pirelli <sponsora> wygladalo jak F ;p...)
Mi się to do teraz myli.

ale ty głupi jesteś...

A ty odkrywczy : ).

Arfyd
25-12-2007, 22:06
Ja miałem pierwszą koszulke Maldiniego w wieku 3 lat! Już wtedy lubiłem oglądać piłke, i nazywałem się kibicem Milanu (mimo iż znałem tylko Maldiniego ^_^).

Wiesz... mieć koszulkę klubową i oglądać mecze nie znaczy - "mieć pojęcie o piłce."

Yoh Asakura
25-12-2007, 22:10
@up

Lepiej Yoh niż głupi kibic Manchesteru ;>
@Down:
Ja też.

Irons
25-12-2007, 22:47
Wypraszam sobie :)

Thomisson
26-12-2007, 09:54
Lepiej Yoh niż głupi kibic Manchesteru ;>

Lepiej głupi kibic MU, niż idiota- sezonowiec Arsenalu ;>

By$iu
26-12-2007, 10:23
@up

-rozrywa koszule na piersi- Ktos mnie wzywal?!

A ja wole byc glupim kibicem swojej kochanej Floty, na ktorej mecze chodze od kad mialem 6 lat oraz Liverpoolu, ktorego po prostu lubie, niz patrzec na sezonowych kibicow dolarow, farsy i Arsenalu, ktory tak naprawde nigdy nic nie wygral.. dawaj Yoh :-).

Edit:
Od razu mowie, nie mam nic do Barcy i Arsenalu( ktory nawet lubie ogladac), nie lubie tylko sezonowcow.

Yoh Asakura
26-12-2007, 10:47
Lepiej głupi kibic MU, niż idiota- sezonowiec Arsenalu ;>
Ja tu żadnych sezonowców nie widzę. Daruj sobie te głupie odzywki ;f
A ja wole byc glupim kibicem swojej kochanej Floty, na ktorej mecze chodze od kad mialem 6 lat oraz Liverpoolu, ktorego po prostu lubie, niz patrzec na sezonowych kibicow dolarow, farsy i Arsenalu, ktory tak naprawde nigdy nic nie wygral.. dawaj Yoh :-).
Arsenal nigdy nic nie wygrał ? :)
Sza'hel to brat Bluemastera !!!!!!

Thomisson
26-12-2007, 11:06
Arsenal nigdy nic nie wygrał ? :)

W porównaniu do w/w ekip (prócz Floty :P) to prawie nic.

Sza'hel to brat Bluemastera !!!!!!

Serio?

Articuno
26-12-2007, 11:48
A jak bardzo lubicie sezonowców Chelsea?

Yoh Asakura
26-12-2007, 12:05
Prawie robi wielką różnice. Jeżeli Arsenal coś wygrywa, to w wielkim stylu (chociażby 03/04 - cały sezon bez porażki w lidze, kto oprócz Arsenalu może się tym pochwalić, hę ?)
Serio?
Niestety :(
A jak bardzo lubicie sezonowców Chelsea?
Hellraiser to w sumie spoko gość ;p

Irons
26-12-2007, 12:26
@Yoh

Ale z tobą nie ma co się wiązać w dyskusje, bo zawsze znajdziesz jakiś argument, że to Arsenal jest d@ b3$T 3vaR.

A Chelsea ekhem, nie napisze.

Thomisson
26-12-2007, 12:58
Prawie robi wielką różnice. Jeżeli Arsenal coś wygrywa, to w wielkim stylu (chociażby 03/04 - cały sezon bez porażki w lidze, kto oprócz Arsenalu może się tym pochwalić, hę ?)

A który "wielki" klub może się pochwalić tym, ze nigdy nie wygrał LM, hę?

Yoh Asakura
26-12-2007, 13:01
A który "wielki" klub może się pochwalić tym, ze nigdy nie wygrał LM, hę?
Po tym sezonie już żaden :P
@Yoh

Ale z tobą nie ma co się wiązać w dyskusje, bo zawsze znajdziesz jakiś argument, że to Arsenal jest d@ b3$T 3vaR.
Bo jest i tu nie ma nad czym dyskutować.

Thomisson
26-12-2007, 13:49
Po tym sezonie już żaden :P

Aha, czyli Fenerbache lub Olympiakos zdobędą LM? Śmiały wybór.

Yoh Asakura
26-12-2007, 15:27
30' Chelsea 0 - 1 Aston Villa

:)
@Edit:
45' Chelsea 1 - 2 Aston Villa
Cholera, Zat czerwona kartka :|
@edit2:
FT Chelsea 4 - 4 Aston Villa
Dwie czerwone dla Chelsea i mamy 4:4 ;d

Thomisson
26-12-2007, 17:54
Po pierwszej połowie 3-0 dla MU Rooney, Saha i CR7 i pozamiatane.

Yoh Asakura
26-12-2007, 18:03
Po pierwszej połowie 3-0 dla MU Rooney, Saha i CR7 i pozamiatane.
Mecz drukowany, Roy się podłożył. ;)

Irons
26-12-2007, 18:06
Tia. Zaczynamy od nowa moi kochani.

By$iu
26-12-2007, 18:45

Czekaj, czekaj pobawie sie w Yoha.. (zyjacemu w przekonaniu, ze Arsenal jest jedynym klubem na swiecie i uzywajacych argumentow miekkich jak cholender).
A wiec.. nic?
Remis z reprezentacja gwiazd Polski, nie przegralismy meczu od roku oO?

Inna bajka, jak ktos sie interesuje w Polsce nizszymi ligami, ze od sponsora zalezy wszystko, kiedy u nas sponsor sie wycofal od razu spadlismy do IV ligi, tam sie pojawil nowy, wspanialy czlowiek, ktory wylozyl kase, jak burza do III, teraz idziemy w tym samym tempie do I ligi ( tak, tak pamietajcie o reformie polskich lig). Jednak gdyby sponsor sie wycofal pewne jest, ze znow czeka nas mekka w nizszych ligach.. a E-klasa i I liga czekaja :-).

Thomisson
26-12-2007, 19:26
No, 4-0 się skończyło i dzisiaj Arsenal straci punkty i wszystko będzie po staremu.

Yoh Asakura
26-12-2007, 19:31
No, 4-0 się skończyło i dzisiaj Arsenal straci punkty i wszystko będzie po staremu.
Arsenal nie ma zamiaru dzisiaj stracić punktów, a jakbyś nie zauważył to "po staremu" jest już od dłuższego czasu. Popatrz sobie na tabelę, naciesz się nią, bo w tym sezonie już w ogóle nie zobaczysz ManUre na 1-wszym miejscu. :)

Thomisson
26-12-2007, 19:43
a jakbyś nie zauważył to "po staremu" jest już od dłuższego czasu.

To znaczy, że Arsenal jak zwykle skończy sezon na 4-tym miejscu?

Yoh Asakura
26-12-2007, 19:50
To znaczy, że Arsenal jak zwykle skończy sezon na 4-tym miejscu?
Jak zwykle ? Widać, że jesteś kibicem, który jest ślepo zapatrzony w "Jedyny-I-Najlepszy-Klub". A szkoda.

By$iu
26-12-2007, 19:50
Arsenal nie ma zamiaru dzisiaj stracić punktów, a jakbyś nie zauważył to "po staremu" jest już od dłuższego czasu. Popatrz sobie na tabelę, naciesz się nią, bo w tym sezonie już w ogóle nie zobaczysz ManUre na 1-wszym miejscu. :)

A Ty skad to wiesz?oO. Z tego co wiem kibice nie sa informowani o tym co klub zamierza a czego nie oO.

Thomisson
26-12-2007, 19:53
Widać, że jesteś kibicem, który jest ślepo zapatrzony w "Jedyny-I-Najlepszy-Klub". A szkoda.

I kto to mówi ^^

Yoh Asakura
26-12-2007, 19:53
A Ty skad to wiesz?oO. Z tego co wiem kibice nie sa informowani o tym co klub zamierza a czego nie oO.
Oczywistym jest, że klub, który w tym sezonie ma zdobyć mistrzostwo nie ma zamiaru gubić punktów, myślenie nie boli, Bysiek.

Thomisson
26-12-2007, 19:55
Oczywistym jest, że klub, który w tym sezonie ma zdobyć mistrzostwo

Chyba Mistrzostwo Kręgielni na rogu.

I kto tu jest zapatrzony w klub? Ja akceptuję, ze na razie wśród zagranicznych klubów są lepsze zespoły od MU, choć wierzę, że Diabły wrócą na sam szczyt ^^

Yoh Asakura
26-12-2007, 19:59
Chyba Mistrzostwo Kręgielni na rogu.

I kto tu jest zapatrzony w klub? Ja akceptuję, ze na razie wśród zagranicznych klubów są lepsze zespoły od MU, choć wierzę, że Diabły wrócą na sam szczyt ^^
Wiesz, patrząc na obecną grę do dla mnie Arsenal prezentuje się najlepiej. A gdybyś sobie poczytał na zagranicznych portalach wypowiedzi innych piłkarzy, to wiedziałbyś, że Seedorf też tak uważa. :F

By$iu
26-12-2007, 19:59
Oczywistym jest, że klub, który w tym sezonie ma zdobyć mistrzostwo nie ma zamiaru gubić punktów, myślenie nie boli, Bysiek.

Kiedy zauwazysz, ze my, bynajmniej ja nie smiejemy sie z Arsenalu, ba.. nawet nie z Ciebie, bo wydajesz sie byc calkiem inteligentym facetem, tylko z tego ja zagorzale bronisz swojego klubu.

Yoh Asakura
26-12-2007, 20:05
Kiedy zauwazysz, ze my, bynajmniej ja nie smiejemy sie z Arsenalu, ba.. nawet nie z Ciebie, bo wydajesz sie byc calkiem inteligentym facetem, tylko z tego ja zagorzale bronisz swojego klubu.
Bo mnie denerwuje, kiedy ludzie mówią: "Arsenal jest do dupy, bo tak", albo śmieją się z piłkarzy, pomimo tego, że grają rewelacyjnie. A swoich trzeba bronić.
@Down:
Tru. 03/04, jeśli dobrze pamiętam - 26 zwycięstw i 12 remisów. Na dodatek rekord 49 meczy bez porażki, eh stare dobre czasy ;>

Zamor1
26-12-2007, 20:59
Zamiaru na zgubienie punktow ma kazdy czolowy zespol z ligi europejskiej. Ale nie kazdemu sie udaje. Co prawda (nie chce klamac) chyba 4-5 lat temu Arsenal faktycznie zdobyl mistrzostwo nie przegrywajac ZADNEGO meczu.

Rukahs
26-12-2007, 21:41
Ja 20:42:38
ile obstawiasz
Irons 20:43:41
Portsmouth 99:1 Arsenal

xDDDDDDDDDDDD

Kurwa zamiast Hleba na skrzydło za Eboue i van Persie na atak to nie...

Yoh Asakura
26-12-2007, 22:37
Czy tylko mi się wydaje, że Adebayor w ogóle nie potrafi się ustawiać ? Nie rozumiem też jednego - jak koleś, który ma ponad 190 cm. może przegrać pojedynek główkowy z kimś kto jest o głowę niższy ? Emmanuel może i strzela bramki, ale ciągle się daje łapać na spalonym, drybling ma beznadziejny, a start do piłki ma taki sam jak roshofa nastolatka do nauki . Wywalić go i dać van Persiego albo Bendtnera. Za to Eboue mi się podoba - świetnie się przedziera skrzydłem. A to co zrobił Clichy w 40~ min. - gdyby nie on, to było 1 vs. 1 i pewnie 1:0 dla Portsmouth. Żeby wygrać muszą grać lepiej, ale z takim chujowym napadem wielu goli to nie strzelą ^.-"

Irons
26-12-2007, 22:54
ile obstawiasz

xDDDDDDDDDDDD

Kurwa zamiast Hleba na skrzydło za Eboue i van Persie na atak to nie...

No co :<, pomarzyć nie można?

Yoh Asakura
26-12-2007, 23:38
Kurwa mać ! Gallas, piękna sytuacja, nawet ja bym to strzelił. Rosicky - cała bramka twoja, jak pewnie pomyślał Wenger. Gdyby Bendtner grał od początku...Eboue nie powinien był schodzić - Diaby nic nie wniósł do gry, no chyba, że głupie straty pod polem karnym. No nic, Manchester niech się cieszy, ale ostatecznie to my będziemy świętować zdobycie mistrza.
Jednym słowem - Henry, prosimy, wróć do nas !

Calen Futh
26-12-2007, 23:49
Manyoo na pierwszym mijscu. I tak już pozostanie do końca. Arsenal trzymał się długo, ale spuchł i niestety już Manchester nie zmarnuje tego prezentu pod postacią fotelu lidera.

@Yoh: :*

Yoh Asakura
26-12-2007, 23:50
Manyoo na pierwszym mijscu. I tak już pozostanie do końca. Arsenal trzymał się długo, ale spuchł i niestety już Manchester nie zmarnuje tego prezentu pod postacią fotelu lidera.

@Yoh: :*
Arsenal zrobił wam prezent na gwiazdkę, niestety (albo jednak stety) wszystko co dobre, szybko się kończy, więc nie nastrajaj się hurra-optymistycznie.

@Calen :*****

Dark Sven
26-12-2007, 23:57
ile obstawiasz

xDDDDDDDDDDDD

I to mi mówią, że mam spaczone poczucie humoru...

gyagen
27-12-2007, 00:29
Bo mnie denerwuje, kiedy ludzie mówią: "Arsenal jest do dupy, bo tak", albo śmieją się z piłkarzy, pomimo tego, że grają rewelacyjnie. A swoich trzeba bronić.
@Down:
Tru. 03/04, jeśli dobrze pamiętam - 26 zwycięstw i 12 remisów. Na dodatek rekord 49 meczy bez porażki, eh stare dobre czasy ;>

Arsenal kiedyś bardziej szanowałem a teraz powiem Ci dlaczego szanuję ich mniej.
Ich skład z powodzeniem może występować w programie duże dzieci a szczególnie by się nadawał do momentu programu w którym głos zabierają przedszkolaki z naszej paki.
Drugi powód-dlaczego w Angielskiej drużynie nie ma prawie Anglików?!powinien być jakiś przepis ,który blokuje takie drużyny jak dzisiejszy Arsenal na starcie.
Yoh nie martw się Arsenal kiedyś zdobędzie lm-tego nawet Nottingam Forest dokonał...podwójnie :cup:.Niczym Barcelona

Yoh Asakura
27-12-2007, 00:38
Arsenal kiedyś bardziej szanowałem a teraz powiem Ci dlaczego szanuję ich mniej.
Ich skład z powodzeniem może występować w programie duże dzieci a szczególnie by się nadawał do momentu programu w którym głos zabierają przedszkolaki z naszej paki.
Drugi powód-dlaczego w Angielskiej drużynie nie ma prawie Anglików?!powinien być jakiś przepis ,który blokuje takie drużyny jak dzisiejszy Arsenal na starcie.
Yoh nie martw się Arsenal kiedyś zdobędzie lm-tego nawet Nottingam Forest dokonał...podwójnie :cup:.Niczym Barcelona
No i co z tego, że są młodzi ? Zazdrość zżera, że tak młodzi zawodnicy grają tak fantastycznie (dobra, dobra, dzisiejszy mecz do bani, ale Adebayor sam na ataku to porażka !).
Dwa - Justin Hoyte i Theo Walcott to co ? Chłopcy od ręczników ? A jeśli jest mało Anglików, to widocznie Wenger uważa, że są zbyt słabi, żeby grać w Arsenalu, albo nie pasują do stylu gry Kanonierów.
Trzy - zdobędzie w tym sezonie.

gyagen
27-12-2007, 00:44
No i co z tego, że są młodzi ? Zazdrość zżera, że tak młodzi zawodnicy grają tak fantastycznie (dobra, dobra, dzisiejszy mecz do bani, ale Adebayor sam na ataku to porażka !).
Dwa - Justin Hoyte i Theo Walcott to co ? Chłopcy od ręczników ? A jeśli jest mało Anglików, to widocznie Wenger uważa, że są zbyt słabi, żeby grać w Arsenalu, albo nie pasują do stylu gry Kanonierów.
Nie nie zżera mnie-to po prostu subiektywne odczucie-jakoś tak wolę podziwiać graczy starszych-ot taki efekt uboczny.Ale rozumiem twoje stanowisko
Dwa-dwóch Anglików na całą kadrę-ŁaŁ kurw..pomijając fakt ,że napisałem "Anglików w Arsenalu prawie nie ma"-jest dwóch-fajnie ale z tego co się orientuje to oni nawet nie są graczami podstawy(ale wchodzą powoli-bravo bravo bravo).Gówno mnie obchodzi co Wenger uważa-jestem po prostu przeciwny takiemu obrotowi spraw ,że ligi będą miały coraz mniej zawodników ze swojego kraju!.
Trzy-przesadna pewność siebie,żeby nie napisać butność-nie wyjdzie Ci na dobre.Ale zgadza się Arsenal ma szanse na zwycięstwo-tak jak wiele innych ekip.
Mój sąsiad "wierny"kibic chelsea-straszy mnie od jakichś 4 lat wygraną niebieskawych w lm-i z każdym rokiem śmieje się z niego coraz bardziej.
dobranoc

Yoh Asakura
27-12-2007, 01:26
Nie nie zżera mnie-to po prostu subiektywne odczucie-jakoś tak wolę podziwiać graczy starszych-ot taki efekt uboczny.Ale rozumiem twoje stanowisko
Dwa-dwóch Anglików na całą kadrę-ŁaŁ kurw..pomijając fakt ,że napisałem "Anglików w Arsenalu prawie nie ma"-jest dwóch-fajnie ale z tego co się orientuje to oni nawet nie są graczami podstawy(ale wchodzą powoli-bravo bravo bravo).Gówno mnie obchodzi co Wenger uważa-jestem po prostu przeciwny takiemu obrotowi spraw ,że ligi będą miały coraz mniej zawodników ze swojego kraju!.
Trzy-przesadna pewność siebie,żeby nie napisać butność-nie wyjdzie Ci na dobre.Ale zgadza się Arsenal ma szanse na zwycięstwo-tak jak wiele innych ekip.
Mój sąsiad "wierny"kibic chelsea-straszy mnie od jakichś 4 lat wygraną niebieskawych w lm-i z każdym rokiem śmieje się z niego coraz bardziej.
dobranoc
1. Ty wolisz oglądać starszych, a ja młodszych.
2. Obniżanie poziomu drużyny, tylko po to, żeby grało jak najwięcej zawodników z danej ligi jest głupie. Jeżeli krajowi zawodnicy są zbyt słaby, żeby grać w danym klubie to w nim nie grają. Dla mnie proste.
3. Uzasadnię to jutro, dzisiaj już nie mam sił, żeby się rozpisywać ;p

Mr.Musk
27-12-2007, 03:50
1. Ty wolisz oglądać starszych, a ja młodszych.
2. Obniżanie poziomu drużyny, tylko po to, żeby grało jak najwięcej zawodników z danej ligi jest głupie. Jeżeli krajowi zawodnicy są zbyt słaby, żeby grać w danym klubie to w nim nie grają. Dla mnie proste.
3. Uzasadnię to jutro, dzisiaj już nie mam sił, żeby się rozpisywać ;p

Imo wg. nie jest głupie, zastanów sie jeszcze raz, lepiej yohu askura.

W meczu 19. kolejki ligi angielskiej Manchester United pewnie pokonał Sunderland 4:0 (3:0). Cały mecz w barwach "Czerwonych Diabłów" rozegrał reprezentant Polski, Tomasz Kuszczak.
"Czerwone Diabły" już w pierwszej połowie spotkania rozstrzygnęły losy meczu. W 20. minucie Wayne Rooney, strzałem z 12. metrów, zdobył pierwszą bramkę. 10 minut później Louis Saha z najbliższej odległości podwyższył wynik. Ozdobą meczu była bramka Cristiano Ronaldo - Portugalczyk popisał się pięknym uderzeniem z rzutu wolnego i piłka wpadła w samo "okienko" bramki Sunderlandu. Wynik spotkania ustalił Louis Saha, który pewnie wykorzystał rzut karny.

Tomasz Kuszczak nie miał zbyt wiele pracy w tym meczu. W 40. minucie Ross Wallace potężnie uderzał z dystansu, ale Polak przeniósł piłkę nad poprzeczką. W drugiej odsłonie naszego bramkarza sprawdził Dickson Etuhu, ale i tym razem Kuszczak spokojnie wybronił to uderzenie.Dzięki tej wygranej Manchester United został nowym liderem rozgrywek, bowiem Arsenal Londyn, w przedostatnim meczu kolejki, zremisował bezbramkowo z Portsmouth FC na wyjeździe. W kadrze "Kanonierów" na ten mecz zabrakło polskiego bramkarza Łukasza Fabiańskiego.

Z kolei Chelsea Londyn zremisowała z Aston Villą 4:4. Mecz zaczął się od mocnego uderzenia gości - już w 14 minucie Shaun Maloney zapewnił ekipie z Birmingham prowadzenie. Były zawodnik Celtiku Glasgow nie zamierzał zwalniać tempa i w 44. minucie po raz kolejny pokonał bramkarza Chelsea. "The Blues", za sprawą Andrija Szewczenki, błyskawicznie odpowiedzieli na to trafienie. Ukrainiec tuż po przerwie zdobył kolejnego gola. W 66. minucie Brazylijczyk, Alex dał prowadzenie podopiecznym Avrama Granta. To nie był jednak koniec strzeleckiego festiwalu. Kibiców na Stamford Bridge uciszył Martin Laursen w 72. minucie. W dramatycznej końcówce na bramkę Michaela Ballacka (88. minuta) odpowiedział Gareth Barry. Piłkarze Chelsea kończyli mecz w "dziewiątkę, gdyż Ricardo Carvalho i Ashley Cole zostali usunięci z boiska.

Szczęśliwe zwycięstwo nad Derby County odniósł Liverpool. Decydującą bramkę meczu zdobył w 90. minucie spotkania Steven Gerrard i "The Reds" wygrali 2:1.

W innym spotkaniu Tottenham Hotspur pewnie pokonał Fulham 5:1 (2:0). Po dwie bramki dla "Kogutów' zdobyli - Robbie Keane oraz Tom Huddlestone.

Arsenal Ssie, Man Udt r0x0r? :>:> >3

Hellraiser
27-12-2007, 04:50
Spokojnie po tym baaardzo dłuuugim "Angielskim Maratonie" jeszcze się dużo zdarzy. Btw jako kibic Chelsea powiem że szkoda 2 pkt, ale mecz był zajebisty że tak powiem.

Thomisson
27-12-2007, 08:51

Mówiłeś coś Yoh?

Carling Cup tak, zdobędzie zapewne.

Yoh Asakura
27-12-2007, 11:58
Czy wy naprawdę uważacie, że jeden remis Arsenalu oznacza to, że skończy na 4 miejscu, a Manchester już teraz zdobył mistrzostwo ?

Raul
27-12-2007, 12:17
A czy Ty naprawdę nie zauważasz, że ci młodzi powoli padają? Coraz częściej zdarzają się te gorsze wyniki. Na zdobycie Premier League nie starczy Arsenalowi sił, a na Ligę Mistrzów - doświadczenia.

Yoh Asakura
27-12-2007, 12:18
A czy Ty naprawdę nie zauważasz, że ci młodzi powoli padają? Coraz częściej zdarzają się te gorsze wyniki. Na zdobycie Premier League nie starczy Arsenalowi sił, a na Ligę Mistrzów - doświadczenia.
A czy ty zauważyłeś, że ci młodzi, kluczowi gracze wrócili po kontuzjach i spadek formy jest czymś normalnym ?

Raul
27-12-2007, 12:19
Tak samo się będziesz tłumaczył, jak odpadną z Milanem w LM?

Yoh Asakura
27-12-2007, 12:19
Tak samo się będziesz tłumaczył, jak odpadną z Milanem w LM?
Nie, bo nie odpadną.

Irons
27-12-2007, 12:20
@up
Czy wy naprawdę uważacie, że jeden remis Arsenalu oznacza to, że skończy na 4 miejscu, a Manchester już teraz zdobył mistrzostwo ?
Tak.

@Suen

No niestety, o mnie też tak myślą. :(

Mr.Musk
27-12-2007, 13:02
Nie, bo nie odpadną.

Dobry kawał. Zastanów sie troche nad tym co piszesz, Okej, rozumiem kibic Arsenalu z pierwszego zdarzenia xD, ale to nie powód by opowiadac, kawaly o swojej ulubionej druzynie...weeez

@down

Zartujesz, ze arsenal wygra z Milanem ;x

Yoh Asakura
27-12-2007, 13:12
@Up:
A dlaczego miałby nie wygrać ?
Dobry kawał. Zastanów sie troche nad tym co piszesz, Okej, rozumiem kibic Arsenalu z pierwszego zdarzenia xD, ale to nie powód by opowiadac, kawaly o swojej ulubionej druzynie...weeez
Wyplujesz to po 1/8 LM.

Kulas
27-12-2007, 15:11
Hks Hks Hks :)

Doom Terror
27-12-2007, 17:55
@Up:
A dlaczego miałby nie wygrać ?

Wyplujesz to po 1/8 LM.
Nie jestem z tych co znaja wynik przed meczem,ale jak Arsenal przegra to ty oczywiscie nie wyplujesz swoich slow o najlepszym na swiecie Arsenalu...

Bols
27-12-2007, 18:18
Nie jestem z tych co znaja wynik przed meczem,ale jak Arsenal przegra to ty oczywiscie nie wyplujesz swoich slow o najlepszym na swiecie Arsenalu...

no tak, bo przeciez ci najwazniejszi zawodnicy nadal maja obnizona forme, przeciez rok temu mieli kontuzje ;<

Yoh Asakura
27-12-2007, 18:39
no tak, bo przeciez ci najwazniejszi zawodnicy nadal maja obnizona forme, przeciez rok temu mieli kontuzje ;<
Jeśli nie jesteś obeznany w temacie, to łaskawie zamilcz. 4 kluczowych graczy miało kontuzję niedawno (van Persie najdłużej, ponad miesiąc), a wrócili raptem dwie-trzy kolejki temu i jestem pewny, że w meczu z Evertonem wszystko wróci do normy.

Sza'hel
27-12-2007, 19:16
Dr.Musk jeśli jesteś kolejnym "masta" i nie znasz się na angielskiej piłce,łaskawie wyjdź
@up
Popieram

Calen Futh
28-12-2007, 00:03
Ohoho. Widzę, ze szanowny Yoh znalazł sobie nowego padawana. Teraz to już będzie masakra na całej linii xd

Jestem pewny, że w meczu z Evertonem wszystko wróci do normy.

To fajnie, ale teraz gdy Manyoo ma stołek lidera to już z niego nie zejdzie. Powodzenia z Evertonem. Wygrana nad nimi niczego nie zmieni :)

Dr.Musk jeśli jesteś kolejnym "masta" i nie znasz się na angielskiej piłce,łaskawie wyjdź

Wcale nie muszę się znać na siatkówce żeby wiedzieć, że Brazylia jest najlepsza. Wcale nie trzeba się znać na angielskim footballu żeby dostrzec jakie pierdoły opowiadacie o Arsenalu i jego "potędze".

Yoh Asakura
28-12-2007, 00:27
Ohoho. Widzę, ze szanowny Yoh znalazł sobie nowego padawana. Teraz to już będzie masakra na całej linii xd
To jest brat Bluemastera, ratuj mnie, Calen!!!!

To fajnie, ale teraz gdy Manyoo ma stołek lidera to już z niego nie zejdzie. Powodzenia z Evertonem. Wygrana nad nimi niczego nie zmieni :)
17 kolejek przed nami, w tym mecz na OT, więc się tak nie ciesz.

Wcale nie muszę się znać na siatkówce żeby wiedzieć, że Brazylia jest najlepsza. Wcale nie trzeba się znać na angielskim footballu żeby dostrzec jakie pierdoły opowiadacie o Arsenalu i jego "potędze".
Zazdrość, oj zazdrość zżera :D

Mr.Musk
28-12-2007, 02:13
Skoro mówisz, ze Arsenal traci 1 pkt, do ManUdt, i jeszcze tyle kolejek przed nimi, ok wszystko sie moze zmienic, ale dlaczego na +, dla arsenalu, nie wzioles pod uwage, ze ManUdt, moze zdobyc wieksza przewage, a arsenal bardziej spasc, bierzesz wersje optymistyczną...

Co dl LM, zapewniam Cie, ze jak arsenal wejdzie dalej, a milan odpadnie, złoze Ci gratulacje, i przeprosze za to co powiedziałem wczesniej, mozesz mi obiecac to samo....Bo ja stawiam ze Arsenal wyleci z hukiem....Na Milan nie ma mocnych, przynajmniej nie w 1/8

1.Manudt : 45pkt
2.Arsenal : 44pkt
3.Chelsea : 38pkt

Ostatnie mecze:
ManUdt

17 kolejka

Liverpool - Manchester United 0:1

18 kolejka

Manchester United - Everton 2:1

19 kolejka
Manchester City - Blackburn Rovers 2:2

20 kolejka

West Ham United - Manchester United

w trzech ostatnich meczach, 2 wygrane i 1 remis...

Arsenal
17 kolejka

Arsenal - Chelsea London 1:0

18 kolejka

Arsenal - Tottenham Hotspur 2:1

19 kolejka

Portsmouth - Arsenal 0:0

20 kolejka

Everton - Arsenal

Chelsea

17 kolejka

Arsenal - Chelsea London 1:0

18 kolejka

Blackburn Rovers - Chelsea London 0:1

19 kolejka

Chelsea London - Aston Villa 4:4

20 kolejka

Chelsea London - Newcastle United.

Zaczynając od góry, ManUdt vs WHU

Wygrana ManUdt, 3 pkt do przodu

Arsenal vs everton Wygrana(arsenal) albo remis, zakładajmu wygrana, 3pkt

Chelsea vs Newcastle United, równiez wygrana chelsea, w pierwszej 3 sie nic nie zmieni, jezeli chodzi o nastepna kolejke...Mozliwe, ze liverpool wskoczy za chelsea bo ma 18 spotkan, a reszta 19.

Thomisson
28-12-2007, 08:29
T

Co, może na Old Trafford Arsenal wygra? Przecież nie są przyzwyczajeni do stadionu....

Ostatnie mecze:
ManUdt

17 kolejka

Liverpool - Manchester United 0:1

18 kolejka

Manchester United - Everton 2:1

19 kolejka
Manchester City - Blackburn Rovers 2:2

20 kolejka

West Ham United - Manchester United

w trzech ostatnich meczach, 2 wygrane i 1 remis...

Mistrzu, ale Manchester United i Manchester City to nie to samo.

Calen Futh
28-12-2007, 09:01

Uhm! Ciężka przeprawa przed Tobą mając takiego padawana, Yohu Asakura.

Na Emirate nie pokazaliście niczego evul. Ba! Gdyby nie gol w ostatniej minucie to byście przegrali.

No tak. Mamy czego zazdrościć. Drugiego miejsca w lidze. Dzięki bardzo, ale już nam sie znudziło. Jeśli Arsenal byłby taki joł, mający najlepszych graczy na świecie i trenera, który jest pół-bogiem, bo stworzył tak niesamowity zespół to byście teraz nie byli na drugim miejscu i nie dostalibyście w dupe z jakimś tam M'boro, bo przecież nawet bez van Persiego w składzie, to mistrzom świata taki wynik nie wypada ;s

Iron
28-12-2007, 09:05

Yoh i tak zapomniałeś o jednym drobnym fakcie:P
I tak Newcastle wszystko co w puli zgarnie;)

Yoh Asakura
28-12-2007, 11:13
@Up:
No, dopóki będziecie przegrywać z takimi zespołami jak Derby ;)

Na Emirate nie pokazaliście niczego evul. Ba! Gdyby nie gol w ostatniej minucie to byście przegrali.
A gdyby nie wasz gol strzelony tuż przed przerwą to wy byście przegrali. Gol to gol, a czy jest strzelony w 1, czy 90 min. nie ma znaczenia.

No tak. Mamy czego zazdrościć. Drugiego miejsca w lidze. Dzięki bardzo, ale już nam sie znudziło. Jeśli Arsenal byłby taki joł, mający najlepszych graczy na świecie i trenera, który jest pół-bogiem, bo stworzył tak niesamowity zespół to byście teraz nie byli na drugim miejscu i nie dostalibyście w dupe z jakimś tam M'boro, bo przecież nawet bez van Persiego w składzie, to mistrzom świata taki wynik nie wypada ;s
van Persie to pikuś, tam nie było z 5 zawodników, ale lepiej przegrać z Boro niż z tym, no, Coventry City, taa ?

Zamor1
28-12-2007, 13:07
Kłóćcie sie dalej ;] Ja będę z całych sił dopingował Arsenal w meczu z Milanem. Jakoś mam nie chęć do tej drużyny. Go Go Guners !! xD Ale LM i tak wygra Inter :P

By$iu
28-12-2007, 13:20
Kłóćcie sie dalej ;] Ja będę z całych sił dopingował Arsenal w meczu z Milanem. Jakoś mam nie chęć do tej drużyny. Go Go Guners !! xD Ale LM i tak wygra Inter :P

A to ciekawe, bo Live nie przejdzie :).

Sza'hel
28-12-2007, 14:57
Imo wg. nie jest głupie, zastanów sie jeszcze raz, lepiej yohu askura.

Arsenal Ssie, Man Udt r0x0r? :>:> >3

Troszkę grzeczniej do yoha ok?
A MU,jak uważasz,wygra Premier League ale i tak Arsenal Zgarnie pulę

Doom Terror
28-12-2007, 15:22

Chcialbym aby wygral Inter ale najpierw trzeba przejsc 1/8,co do meczu Arsenal-Milan,wolalbym aby Kaka i spolka utarli nosa Yoh'owi.

Mr.Musk
28-12-2007, 17:44
Troszkę grzeczniej do yoha ok?

Buhaha????aehuahu??aehahuehu

Leze.... Przyszedl jakis profesor i dyktował będzie....ooooj...

juz sie mam bacc?;))

Co do kilka up, pomyliłem sie manudt z city, robiąc "tabele" kolejek mój błąd;)

....

Arsenal i tak ssie, Lige wygra ManUdt albo chelsea, a moze liver...

Co do LM to milan zmiecie z powierzchni chłopczyków z anglii ;)

Cafe
28-12-2007, 18:27
A ja bede dopingował L'pool. Mam nadzieje ze Gerrard i spółka zagraja na 100%.

Yoh Asakura
28-12-2007, 18:51

Arsenal ssie bo tak. Nie no, uwielbiam takich jak ty ^^

Doom Terror
28-12-2007, 19:34
Arsenal ssie bo tak. Nie no, uwielbiam takich jak ty ^^
nie chce nic mowic ale tak samo odnosze sie do tego ze "arsenal jest najlepszy bo tak" bo wiekszosc prawie argumentow ktore mialby to potwierdzic jest bardziej chwiejnych niz Kwasniewski w srodku swojej tropikalnej choroby z Filipin...

no to teraz L'pool nie ma szans z Interem bo mamy wsparcie w postaci....CZESIA!

http://img214.imageshack.us/img214/7326/czesiointeristalo2.jpg

Yoh Asakura
29-12-2007, 18:52
A kto dzisiaj przegrał 2:1 ? :D
Ooo, i jeszcze pani Krysia karnego nie wykorzystała ;)

Straznik Monopolowego
29-12-2007, 20:59
AHAHAHA i co teraz cfaniczki ?:>
A DUDU tak jak mowil Yoh poprostu potrzebuje czasu na rozkrecenie sie ale ostatnio to praktycznie co mecz to bramka ; )

Yoh Asakura
29-12-2007, 21:15
AHAHAHA i co teraz cfaniczki ?:>
A DUDU tak jak mowil Yoh poprostu potrzebuje czasu na rozkrecenie sie ale ostatnio to praktycznie co mecz to bramka ; )
Parafrazując selekcjonera Chorwatów: jedyne co teraz mogę zrobić, to krzyczeć: Da Silva ! Da Silva !
Przegrywać 1:0 i grać fatalnie w pierwszej połowie to jedno, ale wyjść w drugiej i w ciągu 45 min. strzelić 4 bramki (w tym 2 gdy Arsenal grał w 10) to już jest coś ;)

Thomisson
29-12-2007, 21:17
Ja pier*olę, jak mogli tak frajersko przegrać, za mocni poczuli się w końcówce. No cóż, lepiej teraz przegrać niż pod koniec sezonu ;)

Yoh Asakura
29-12-2007, 21:27
A co myślicie o postawie Cesca w końcówce i kartce dla Artety ? IMO Cesc zachował się jak gówniarz, uderzenie nie było mocne, na pewno nie na tyle, żeby musiał potrzebować pomocy fizjoterapeuty. No i przez to, że tak symulował Arteta dostał czerwień (i szansę się wyrównały). Jeśli Cesc ma dalej zamiar tak grać - to ja w środku pola wole Rosicky'ego...

Sza'hel
29-12-2007, 21:41
Buhaha????aehuahu??aehahuehu

Leze.... Przyszedl jakis profesor i dyktował będzie....ooooj...

juz sie mam bacc?;))

Co do kilka up, pomyliłem sie manudt z city, robiąc "tabele" kolejek mój błąd;)

....

HAHa,kto obraża mnie i fanów arsenalu?Pomogłeś mi bardzo odpowiadając na moje pytanie panie pro ivul mastah english
Skoro Arsenal to chłopczyki,to ManU to przy przedszkolaki

Davido16
29-12-2007, 21:45
Kapitan Motherwell Phil O'Donnell zmarł, po tym jak zasłabł w trakcie sobotniego meczu ligowego z Dundee United (5:3). 35-letni zawodnik miał zostać zmieniony w końcówce spotkania, ale zanim zdążył zejść z boiska upadł na murawę.

Znowu jednego mniej i znowu atak serca. Szkoda ich...

Slay
29-12-2007, 21:49
A co myślicie o postawie Cesca w końcówce i kartce dla Artety ?
Cesc dobitnie pokazal, ze Arsenal to szmaty. =)

Thomisson
29-12-2007, 21:51
HAHa,kto obraża mnie i fanów arsenalu?Pomogłeś mi bardzo odpowiadając na moje pytanie panie pro ivul mastah english
Skoro Arsenal to chłopczyki,to ManU to przy przedszkolaki

Po twojej pisowni i głupocie widać, że jesteś bratem Bluemastera.

Yoh Asakura
29-12-2007, 21:52
Cesc dobitnie pokazal, ze Arsenal to szmaty. =)
Daruj sobie Slay, bo te twoje komentarze ani jakieś mądre, ani tym bardziej prawdziwie.

Slay
29-12-2007, 21:57
Daruj sobie Slay, bo te twoje komentarze ani jakieś mądre, ani tym bardziej prawdziwie.
No pewnie, ze moje komentarze sa nieprawdziwe (co znaczy, ze je sobie uroiles?). I propagandowe.
I dalej uwazam, ze Cesc swoim zachowaniem pokazal, ze Arsenal to szmaty. =)

Yoh Asakura
29-12-2007, 21:59
No pewnie, ze moje komentarze sa nieprawdziwe (co znaczy, ze je sobie uroiles?). I propagandowe.
I dalej uwazam, ze Cesc swoim zachowaniem pokazal, ze Arsenal to szmaty. =)
Tak, przez chwilę także uroiłem sobie, że masz mózg, no ale niestety :/

Slay
29-12-2007, 22:03
Tak, przez chwilę także uroiłem sobie, że masz mózg, no ale niestety :/
Jak na razie to uroiles sobie, ze Kutafonierzy beda mieli mistrza w tym sezonie.
Swoja droga, Tottenham urzadzil sobie ladne strzelanie - az zaluje, ze nie ogladalem, bo pewnie bylo na co popatrzyc.

Straznik Monopolowego
29-12-2007, 22:16
Celny komentarz z onetu
Man Utd radzi sobie coraz lepiej, tym razem
był liderem już 2 dni.

A co do ciebie slay to twoje posty sa coraz bardziej glupio-bezsensowne.
Co najlepsze ty nawet niemozesz ich poprzec jakimis argumrntami co sprowadza twoj post do dna i niestety musze stwierdzic ze zamiast rosnac to twoj mozg chyba maleje bo juz od czasu kiedy tknoles Yoha rodzicow zadwalo mi sie ze robisz sie poprostu coraz glupszy a teraz mnie w tym swietnie upewniasz

Yoh Asakura
29-12-2007, 22:20
Jak na razie to uroiles sobie, ze Kutafonierzy beda mieli mistrza w tym sezonie.

Równie dobrze mogę powiedzieć, że to ty uroiłeś sobie, że Arsenal nie zdobędzie mistrzostwa. Swoją drogą - ciekawe skąd bierze się ta nienawiść do Arsenalu ?

Dark Sven
29-12-2007, 23:35
Równie dobrze mogę powiedzieć, że to ty uroiłeś sobie, że Arsenal nie zdobędzie mistrzostwa. Swoją drogą - ciekawe skąd bierze się ta nienawiść do Arsenalu ?
Zasiałeś ziarno, które teraz kiełkuje.

Sza'hel
30-12-2007, 03:03
ManU dostał od West Hamu

Mr.Musk
30-12-2007, 03:16
ManU dostał od West Hamu

Ta......bywa

Yoh, czy Ty wkoncu zrozumiesz, ze Twój ifulprohyperelytarny Arsenal, raz, ni będzie mistrzem, dwa nie przejdzie przez milan, i trzy nie jest najlepszy, kiedy to zrozumiesz. Kupa gnoju, z tego Twojego klubu-.-

Hellraiser
30-12-2007, 04:21
Kupa gnoju, z tego Twojego klubu-.-

Omg, przeczytałem "Ty Gnoju!"

A coś napisze jeśli mnie pamiętacie, i jeśli mogę. Co do Fabregasa forma opadła jak całemu Arsenalowi a jego nadpobudliwość to zauważyłem ją w meczu z Chelsea. Co do ManU byłem pewny że będzie remis ale piękna niespodzianka się ziściła po spieprzonym karnym przez Krysię. Jutro liczę jeszcze na Santę, i Petrova i będzie fantastico, i można dać kolejną kolejkę maratonu please, tylko szkoda że zacznie się w niezbyt udany dzień 1 Stycznia, i jak ktoś będzie obstawiał no to może ryzykować u buków słabą formę dobrych klubów w ten dzień, kończąc na pewno jedna osoba 1 Stycznia nie będzie mieć kaca Pozdro Yoh ; > I to d-o-s-ł-o-w-n-i-e!

Slay
30-12-2007, 09:05
Co najlepsze ty nawet niemozesz ich poprzec jakimis argumrntami co sprowadza twoj post do dna i niestety musze stwierdzic ze zamiast rosnac to twoj mozg chyba maleje bo juz od czasu kiedy tknoles Yoha rodzicow zadwalo mi sie ze robisz sie poprostu coraz glupszy a teraz mnie w tym swietnie upewniasz
Powiedzmy, ze dostosowuje sie postami do poziomu rozmowcow. Akomodacja przydatna rzecz =)
Swoją drogą - ciekawe skąd bierze się ta nienawiść do Arsenalu ?
Znikad, bo nie ma zadnej nienawisci. Nie podoba mi sie ich gra, nie lubie ich i tyle.

Thomisson
30-12-2007, 09:30
Menedżer piłkarzy Manchester United sir Alex Ferguson uznany został plebiscycie, w którym głosowali dziennikarze zrzeszeni w Międzynarodowym Stowarzyszeniu Prasy Sportowej (AIPS), trenerem 2007 roku.
- Dziennikarze, członkowie AIPS, relacjonują wydarzenia piłkarskie przez 365 dni w roku i ich zdaniem ta nagrodą należy się właśnie Fergusonowi - powiedział wręczając nagrodę prezydent AIPS Gianni Merlo.

W plebiscycie World Football Award 2007, organizowanym przez World Sports Net Ltd. wzięło udział 9100 dziennikarzy prasy, radia, telewizji i mediów elektronicznych.

- To zawsze przyjemność otrzymać nagrodę. Z tej okazji chciałbym podziękować wszystkim, którzy oddali głos właśnie na mnie - powiedział Alex Ferguson.

Ferguson jest najlepszym menedżerem w historii angielskiego futbolu. Dziewięciokrotnie Manchester United pod jego wodzą sięgnął po tytuł mistrzowski, pięć razy Puchar Anglii, dwa puchary Ligi Angielskiej, Puchar Zdobywców Pucharów (1991), Ligę Mistrzów w 1999 roku, Klubowy Puchar Świata (1999) oraz Superpuchar Europy.

Jest on także jedynym menedżerem, który zdobył tytuł trzy razy z rzędu z tym samym klubem w sezonie 1998/1999, 1999/2000 i 2001/2002. 6 listopada 1986 roku zastąpił na stanowisku trenera Manchester United Rona Atkinsona i od tamtego czasu związany jest nieustannie z "Czerwonymi Diabłami"

AIPS powołany do życia podczas igrzysk olimpijskich w Paryżu, w 1924 roku, zrzesza dziennikarzy sportowych w 152 krajach świata.

by onet.pl
--------------------------------------------------------------------
;)

Articuno
30-12-2007, 11:43
Kupa gnoju, z tego Twojego klubu-.-

Chyba, nie mówisz o 13-krotnym mistrzu Anglii :|

Yoh Asakura
30-12-2007, 11:46
Yoh, czy Ty wkoncu zrozumiesz, ze Twój ifulprohyperelytarny Arsenal, raz, ni będzie mistrzem, dwa nie przejdzie przez milan, i trzy nie jest najlepszy, kiedy to zrozumiesz. Kupa gnoju, z tego Twojego klubu-.-
Nostradamus ?
Znikad, bo nie ma zadnej nienawisci. Nie podoba mi sie ich gra, nie lubie ich i tyle.
Czy to powód, żeby wypisywać wyzwiska typu "Kutafonierzy" ? Nie lubisz klubu - ok, nie musisz, ale krztynę kultury racz zachować.

Articuno
30-12-2007, 11:56
No i kolejny trup :[. Phil O'Donnell, kapitan zespołu Motherwell, zasłabł na podczas meczu z Dundee, niestety nie udało się go uratować. Miał 35 lat...

Davido16
30-12-2007, 12:58
@up

Pisałem o tym wczoraj..

btw. Ciekawy jestem jak skoczy dzisiaj Małysz i czy Stoch załapie sie do pierwszej 30.

gyagen
30-12-2007, 15:24
Nostradamus ?

Czy to powód, żeby wypisywać wyzwiska typu "Kutafonierzy" ? Nie lubisz klubu - ok, nie musisz, ale krztynę kultury racz zachować.

gdybyś ty zachował krztyniunię obiektywizu można by się zastanowić.

Mr.Musk
30-12-2007, 18:32
Chyba, nie mówisz o 13-krotnym mistrzu Anglii :|

Mówię, ale nie odwarzył bym sie tego powiedzec o realu.

Real zbudował swoja reputację na pięciu kolejnych triumfach w rozgrywkach Pucharu Europy (lata 1956-1960), dołączając do nich później cztery dalsze Puchary. Dwa razy wygrywał rywalizację o Puchar UEFA, 29 razy był mistrzem kraju, 17 razy zdobywał Puchar Hiszpanii, trzy razy Puchar Świata. By Chelsea mogła dorownać tym osiągnięciom, musiałaby przez 30 lat corocznie zdobywać dwa znaczące trofea i to przy założeniu, że Real nie będzie miał do roku 2036 żadnych sukcesów.

Yoh Asakura
31-12-2007, 00:07
A Liverpool remisuje z Man. City 0:0.

Articuno
31-12-2007, 00:31
UP2: Bluzgasz na Arsenal, a porównujesz Chelsea z Realem. No i tak w ogóle to Real ma 30 mistrzostw drogi ekspercie...

Bols
31-12-2007, 00:37
up
mozgu, ten artykul byl z 2006 roku, jakbys mial chociaz mala czesc mozgu, i przeczytal artykul, zobaczylbys, ze pojawia sie tam data 2036. 2036-30=2006, a nie 2007 ._.

down
real zdobyl misczostwo kva

Mr.Musk
31-12-2007, 00:45
up
mozgu, ten artykul byl z 2006 roku, jakbys mial chociaz mala czesc mozgu, i przeczytal artykul, zobaczylbys, ze pojawia sie tam data 2036. 2036-30=2006, a nie 2007 ._.
Tak, ale co z tego ze byl z 2006? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOO

misczostwo

Kup sobie slownik :)

Articuno
31-12-2007, 01:32
up

down
real zdobyl misczostwo kva

Jak kopiuje "na ślepo" to nie moja wina.

Davido16
31-12-2007, 08:27
Kup sobie slownik :)

ironija blz? buahahha

Sza'hel
31-12-2007, 11:16
Menedżer piłkarzy Manchester United sir Alex Ferguson uznany został plebiscycie, w którym głosowali dziennikarze zrzeszeni w Międzynarodowym Stowarzyszeniu Prasy Sportowej (AIPS), trenerem 2007 roku.
- Dziennikarze, członkowie AIPS, relacjonują wydarzenia piłkarskie przez 365 dni w roku i ich zdaniem ta nagrodą należy się właśnie Fergusonowi - powiedział wręczając nagrodę prezydent AIPS Gianni Merlo.

W plebiscycie World Football Award 2007, organizowanym przez World Sports Net Ltd. wzięło udział 9100 dziennikarzy prasy, radia, telewizji i mediów elektronicznych.

- To zawsze przyjemność otrzymać nagrodę. Z tej okazji chciałbym podziękować wszystkim, którzy oddali głos właśnie na mnie - powiedział Alex Ferguson.

Ferguson jest najlepszym menedżerem w historii angielskiego futbolu. Dziewięciokrotnie Manchester United pod jego wodzą sięgnął po tytuł mistrzowski, pięć razy Puchar Anglii, dwa puchary Ligi Angielskiej, Puchar Zdobywców Pucharów (1991), Ligę Mistrzów w 1999 roku, Klubowy Puchar Świata (1999) oraz Superpuchar Europy.

Jest on także jedynym menedżerem, który zdobył tytuł trzy razy z rzędu z tym samym klubem w sezonie 1998/1999, 1999/2000 i 2001/2002. 6 listopada 1986 roku zastąpił na stanowisku trenera Manchester United Rona Atkinsona i od tamtego czasu związany jest nieustannie z "Czerwonymi Diabłami"

AIPS powołany do życia podczas igrzysk olimpijskich w Paryżu, w 1924 roku, zrzesza dziennikarzy sportowych w 152 krajach świata.

by onet.pl
--------------------------------------------------------------------
;)

Ha!Zrobił kilku graczy i go wybrano?Słyszałeś o "Christmas Party"?W sumie Arsene Wenger powinien dostać tą nagrodę.Zrobił jednego z najlepszych rozgrywających świata,a MU wyraźnie słabnie,przegrana z West Hamem to już poważny problem

Yoh Asakura
31-12-2007, 11:18
Ha!Zrobił kilku graczy i go wybrano?Słyszałeś o "Christmas Party"?W sumie Arsene Wenger powinien dostać tą nagrodę.Zrobił jednego z najlepszych rozgrywających świata,a MU wyraźnie słabnie,przegrana z West Hamem to już poważny problem
Człowieku, nie ośmieszaj się, to jest nagroda za 2007 rok, a Wenger w 2007 gówno osiągnął...

Ditto
31-12-2007, 11:32

Człowieku, nie ośmieszaj się, to jest nagroda za 2007 rok, a Wenger w 2007 gówno osiągnął...

Wą na Google>Arsenal i tam sobie dyskutujcie ;/ Chociaż Yoh już daje za wygraną...

http://img134.imageshack.us/img134/6937/komentarzyg4.png (http://s257.photobucket.com/albums/hh234/Demrenfaris/?start=all)

Thomisson
31-12-2007, 13:32
Nie wierzę, że Yoh to napisał..... ;P

Yoh Asakura
31-12-2007, 13:45
Nie wierzę, że Yoh to napisał..... ;P
Ale moja wina, że to prawda ? Wenger w 2007 nic nie osiągnął, a Arsenal w 06/07 grał całkiem dobrze, ale cholernie nieskutecznie. Za to 2008 r. będzie jego ;P

Bols
31-12-2007, 15:38
Ale moja wina, że to prawda ? Wenger w 2007 nic nie osiągnął, a Arsenal w 06/07 grał całkiem dobrze, ale cholernie nieskutecznie. Za to 2008 r. będzie jego ;P

czlowieku, spojrz na sprawe troche obiektywnie... wszyscy wiemy, ze arsenal jest zajebisty, ale po chuj to w kazdym poscie powtarzasz? poczekamy, zobaczymy, moze 2008 bedzie arsenalu, a moze nie... ;s

Articuno
01-01-2008, 15:10
Kutwa, "długie" te skoki jakieś :] Ehh, pech Bachledy...

Rukahs
01-01-2008, 17:08
Hahahah !!

Arsenal - West Ham 1:0

Eduardo !!

Yoh Asakura
01-01-2008, 17:54
Eduardo na 1:0, świetnie go tam Cesc wypatrzył. Później świetne podanie Clichy'ego, Adebayor dostaje piłkę, mija Greena i strzela gola z praktycznie zerowego kąta. Coś pięknego, coś pięknego...
@Edit:
W ogóle, to co dzisiaj robi Adebayor z piłką u nogi...no, to już zupełnie inny piłkarz niż ten z poprzedniego sezonu. A Eduardo ? Mówiłem, że potrzebuje trochę czasu - teraz strzela na zawołanie.

gyagen
01-01-2008, 18:20
Adebajora ostatnio jechales i czekales na powrot Van Persiego.
Tak w ramach przypomnienia.

Yoh Asakura
01-01-2008, 19:05
Adebajora ostatnio jechales i czekales na powrot Van Persiego.
Tak w ramach przypomnienia.
Po prostu wtedy grał słabo. A dzisiaj to już zupełnie inny piłkarz. To co zrobił po podaniu Clichy'ego przechodzi ludzkie pojęcie. Dzisiaj imponował techniką, nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego, ile on zna tych sztuczek technicznych. Jeżeli będzie tak grał do końca sezonu...no, biada obrońcom drużyn przeciwnych. A tak przy okazji: Adebayor, to raz, van Persie, to dwa.
@Edit:
A Manchester coś skromnie z Birmingham, u siebie tylko 1:0 ?

Thomisson
01-01-2008, 19:56
A Eduardo ? Mówiłem, że potrzebuje trochę czasu - teraz strzela na zawołanie.

No rzeczywiście, w dwóch meczach z rzędu strzelił bramkę i od razu super strzelec. Jak on strzela na zawołanie to co o CR7 można powiedzieć?

@Edit:
A Manchester coś skromnie z Birmingham, u siebie tylko 1:0 ?

Bo to nie Arsenal, że z każdym gra na maksa i potem puchnie na parę meczy.

Yoh Asakura
01-01-2008, 20:04
No rzeczywiście, w dwóch meczach z rzędu strzelił bramkę i od razu super strzelec. Jak on strzela na zawołanie to co o CR7 można powiedzieć?
2 mecze 3 bramki. Zaczyna szaleć, maszyna ruszyła.

Bo to nie Arsenal, że z każdym gra na maksa i potem puchnie na parę meczy.
Kanonierzy na maksa grają b. rzadko, po prostu nawet grając na 50% są zajebiści :P

By$iu
01-01-2008, 20:06
Ty rl'y sadzisz, ze jezeli ktos strzeli 3 bramki w dwoch meczach to mozna powiedziec, ze zaczyna szalec i maszyna ruszyla?oO

Wielu w 3 meczach strzela 6 bramek, a pozniej przez kolejne 10 ani jednej :-P.

Bols
01-01-2008, 20:15
Ty rl'y sadzisz, ze jezeli ktos strzeli 3 bramki w dwoch meczach to mozna powiedziec, ze zaczyna szalec i maszyna ruszyla?oO

i co z tego, przeciez te nei strzelone sie nie licza. lmao

Yoh Asakura
01-01-2008, 20:22

W przypadku Eduardo i owszem, bo widać, że już na dobre zadomowił się w Arsenalu.

Articuno
01-01-2008, 21:02
ale Adebayor fajnie to zmieścił :)

Hellraiser
02-01-2008, 00:47
Tak dla ciekawostki podam jak narazie najlepszych piłkrarzy w sezonie w Premier League (system kanadyjski u napastników) SkySports.

Bramkarz - Green z WHU

Obrońca - Laursen z AV

Pomocnik - Fabregas z Arsenalu

Napastnik - Berbatov ze Spurs & Adebayor z Arsenalu

No jak narazie to więcej niespodzianek, ale jak widać obiektywnie zasługują na to.

Bols
02-01-2008, 15:44
Tak dla ciekawostki podam jak narazie najlepszych piłkrarzy w sezonie w Premier League (system kanadyjski u napastników) SkySports.

Bramkarz - Green z WHU

Obrońca - Laursen z AV

No jak narazie to więcej niespodzianek, ale jak widać obiektywnie zasługują na to.

juhu najwiencej z najleprzego arsenalu :baby::baby::baby::cup::cup::cup:

Yoh Asakura
02-01-2008, 15:58

Bramkarz - Green z WHU

Obrońca - Laursen z AV

Kto jak kto, ale Green IMO zasłużył na to miejsce. Bramkarz z niego świetny, chociaż czasem ma więcej szczęścia niż umiejętności.

Thomisson
03-01-2008, 22:08
Władze Barcelony przygotowały już plany transferowe na najbliższą przyszłość. Na "liście życzeń" katalońskiego klubu znalazło się sześciu piłkarzy - donosi hiszpańska prasa.
Na celowniku Barcelony znaleźli się: Phillip Lahm i Willy Sagnol (obaj Bayern Monachium), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Xabi Alonso (Liverpool), Cesc Fabregas i Alexander Hleb (obaj Arsenal).

onet.pl
---------------------------------------------------------------

Ktoś chyba za dużo w FIFĘ grał w Farsie.

Dark Sven
03-01-2008, 23:08
W

Ktoś chyba za dużo w FIFĘ grał w Farsie.
Skoro Romek może mieć swoje 'Chelsea manager' to czemu nie?

Bols
03-01-2008, 23:23
wara od cronaldo, chuje.

Yoh Asakura
03-01-2008, 23:31
Już widzę, jak Wenger pozwala Alexowi i Cescowi odejść do Barcelony ;)

Dark Sven
04-01-2008, 20:57
Według brytyjskich mediów Manchester United, w związku z zainteresowaniem Realu Madryt, "wycenił" swojego gwiazdora - Portugalczyka Cristiano Ronaldo. Włodarze klubu żądają za swojego pomocnika 100 milionów euro.
Jeden ze znanych w futbolowym świecie agentów wyjawił: - Kiedy rozpoczęło się styczniowe okienko transferowe Real zaproponował 60 milionów euro. Jednak Manchester powiedział, że bez kwoty sięgającej 100 milionów nie ma o czym rozmawiać. Zaznaczając, że także taka astronomiczna kwota nie gwarantuje sprzedaży młodego zawodnika.

onet.pl

Za 2-3 lata wypali się jak Ronaldinho, i się skończy rumakowanie...

Yoh Asakura
04-01-2008, 21:01
100 mln. za kogoś takiego ? O matko...

Thomisson
04-01-2008, 21:22
100 mln. za kogoś takiego ? O matko...

No, bo super Eduardo jest lepszy, nie?

Yoh Asakura
04-01-2008, 21:26
Nie uwłaczając Ronaldo - grajek z niego dobry, ale na pewno nie jest wart tych pieniędzy.
@edit:
http://sport.onet.pl/1,16,11,38810369,105541283,4407942,0,forum.html?TE MAT=1248702 ;)

Dark Sven
04-01-2008, 21:31

Cóż, spodziewam się, że o ile Eduardo zostanie w Arsenalu to i tak kibice będą mieli z niego więcej pociechy niż z wypalonego C.Ronaldo...

Mumin121
04-01-2008, 22:08
Z C.Ronaldo będzie tak samo jak z Ronaldinho. Przereklamowany jest tak samo jak Ronaldinho, więc kasy troche wybulą za niego ;)

Thomisson
04-01-2008, 22:40
Cóż, spodziewam się, że o ile Eduardo zostanie w Arsenalu to i tak kibice będą mieli z niego więcej pociechy niż z wypalonego C.Ronaldo...

Póki ma 20+ bramek i tyle samo asyst na sezon to niech zostanie nawet do końca kariery, chociaż za sezon, może dwa już mu się znudzi w Premiership...

Hellraiser
05-01-2008, 02:28
@Krystyna.

Cena jest okrutnie śmiesznie straszna, na ich miejscu dałbym sobie spokój i niech tam siedzi jak "Kogut w przysłowiowym bucie"

@Yoh

Widziałem tą wypowiedź na tzw, forum na onecie i od razu wiedziałem że ją tutaj przytoczysz. ;s

@FA Cup & Najlepsza Liga na Świecie.

Niom, jutro nie tylko w Anglii kolejne rundy pucharów krajowych, już dzisiaj pokazała się jedna niespodzianka Lens pożegnało się z pucharem Francji. Co do najlepszej ligi Świata jak wiemy dziś ogłosili to najlepsi statystycy i jest to oczywiście jak nie inaczej Premier League. Btw, myślicie o jakiś innych niespodziankach ja np, sądzę że Boro się przejedzie, i możliwe że też P'smouth.

Raul
05-01-2008, 12:06
Wielkie marzenie Cesca. ;]

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/01/1199502151.jpg

Doom Terror
05-01-2008, 16:41
[B]@Krystyna.
Co do najlepszej ligi Świata jak wiemy dziś ogłosili to najlepsi statystycy i jest to oczywiście jak nie inaczej Premier League. Btw, myślicie o jakiś innych niespodziankach ja np, sądzę że Boro się przejedzie, i możliwe że też P'smouth.

zapewne ci sami statystycy co stawiaja USA w top 15 druzyn swiata

Bols
05-01-2008, 16:47

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/01/1199502151.jpg

moze i jest dobry, ale po chuj on do realu? co jak co, ale pomoc real ma bardzo dobra.

Articuno
05-01-2008, 17:16
Brawo Tomasz Sikora! W końcu wszystko mu zgrało :)

Arfyd
05-01-2008, 18:10
moze i jest dobry, ale po chuj on do realu? co jak co, ale pomoc real ma bardzo dobra.

Przecież napisał:

Że to jego marzenie, a nie, że od razu przechodzi.

Yoh Asakura
05-01-2008, 18:14
Czyje marzenie ? Chyba kibiców Realu :P

Arfyd
05-01-2008, 18:20
Czyje marzenie ? Chyba kibiców Realu :P

Interpretuje to co napisał Raul.

Doom Terror
05-01-2008, 18:54
ja tam hiszpanskich pilkarzy dziele na tych co marza o Barcy,Realu i Baskow.

Bols
05-01-2008, 18:56
Przecież napisał:

no niby tak, ale skoro to jego marzenie, to pewnie dzialacze realu nim nie pogardza i jakas propozycje zloza- po raz kolejny w realu bedzie nadmiar gwiazd, co odbije sie na zgraniu.

Sza'hel
05-01-2008, 21:09
Kanada 1-0 Szwecja w MŚ w hokeju na lodzie do lat 20 ;)
Go go Canadian's

Hellraiser
06-01-2008, 02:16
@Up.

Szkoda, przez cały turniej liczyłem na "Sverigasów" mecz zakończył się 2-3 dla Kanady po dogrywce. Btw, a nie "Canadiens" jeśli chodzi Ci o liczbę mnogą czyli Kanadyjczyków, ale oczywiście Ja też mogę się mylić :P

gyagen
06-01-2008, 02:28
Espanyol vs Villareal-świetne spotkanie
Fantastyczna czwórka rzeczywiście gra zajebiście!Ale w Espanyolu!.Tamudo,De La Pena,Luis Garcia,Riera.W meczu z Villareal pierwsza połowa to zdecydowane ataki Espanyolu.Po pierwszym poważnym błędzie defensywy ma miejsce pierwsza trójkowa akcja De la Pena do Luisa ten do Tamudo-wychodz sam na sam i pierwszy gol charyzmatycznego kapitana z Espanyolu.Drugi gol-Garcia wykonuje rzut wolny piłka odbija się od poprzeczki i Valdo w dosyć dziwny i ładny pakuje piłkę do siatki.Trzeci gol pada z rzutu rożnego-Luis Garcia wrzuca-ktoś przedłuża piłkę i Tamudo z najbliższej odległości pakuje piłkę głową do siatki.Lepiej być nie mogło-pierwsza połowa to koncert gry Espanyolu.Dla widowiska lepiej jednak by było gdyby ekipa gości też coś ustrzeliła-jednak tak się nie stało.
Druga połowa była już mniej ciekawa niż pierwsza-bo Villareal jakoś tragicznie uprawiał grę pozycyjną.Kameni aby poprawić widowisko(bramkarz Espanyolu gdyby ktoś nie wiedział)oszukuje jakiegoś zawodnika Villareal mijając go "zwodem"na zamach ;) .Raul Tamudo ustrzelił w tym meczu Hat-tricka jednak sędzia go nie uznał.Sędzia uznał,że obrońca wybijał piłkę sprzed lini bramkowej-jednak jak się potem okazało było wręcz przeciwnie.Jednak dodam,że do momentu zobaczenia powtórki też myślałem,tak jak sędzia.Valverde-ściąga pojedyńczo kluczowych graczy swojego zespołu-aby ich oszczędzać-ale rządni gry rezerwowi starają się trzymać dobry poziom.
Mecz zasłużenie wygrała drużyna Ernesto Valverde-byli o dwie klasy lepsi niż Villareal.Z pktu widzenia kibica Barcelony możnaby dodać,że Villareal miał swoją okazję-ale postąpił niczym Henry i trafił w słupek bramki strzeżonej przez Kameniego.

Kubon
06-01-2008, 19:36
Adam Małysz po konkursie w Bischofshofen zajal 6 miejsce. Jego drugi skok na odleglosc 132m byl jednym z najlepszych skokow dzisiejszych zawodow. Mam nadzieje, ze juz wkrotce powroci do formy z konca poprzedniego sezonu ;p

Turniej Czterech Skoczni wygral Janne Ahonen (juz 5 raz!), drugi byl Thomas Morgenstern, Małysz zajal 4. miejsce.

Donpeyot
08-01-2008, 19:31
Po wczorajszej porażce 2:3 z Hiszpanią w Izimirze, wydawało się ,że już po ptakach. Tymczasem Polacy rozjechali dzisiaj Włochów 3:0 i wciąż mają duże szanse na awans z grupy - zostaje tylko pokonać słabiutką Holandię. Ewentualna porażka Hiszpanów z Włochami nie powinna wpłynąć na nasz awans. Przy okazji, hierarchia w siatkówce europejskiej stanęła chyba na głowie.

@down: na mś grali na prawde dobrze, to me im nie wyszły zupełnie. Do starej czołówki Serbia, Rosja, Włochy doszły Bułgaria, Hiszpania no i chyba Polska.

Capality
08-01-2008, 22:58
Co się z tą siatkówka robi, mam dziwne wrażenie, że wicemistrzostwo Polaków to przypadek

Colo_2006
09-01-2008, 10:30
Jeżeli się nie mylę to dzisiaj o 19.30 gramy z pomarańczowymi. Mam nadzieje, że zagramy z nimi na miarę v-ce mistrzów.

Doom Terror
09-01-2008, 20:59
Ranking najlepszych klubów 2007r.

Międzynarodowa Federacja Historii i Statystyk Piłkarskich (IFFHS) ogłosiła dziesiątkę najlepszych klubów na świecie w 2007r.

Inter Mediolan zajmuje 7. pozycje na tej liście. Wśród tych dziesięciu klubów jest 7 drużyn europejskich, dwa z Ameryki Północnej i jeden z Ameryki Południowej.

1. Sevilla 306
2. Manchester United 281
3. AC Milan 280
4. Chelsea 277
5. Santos 254
6. Boca Juniors 252
7. Inter 236
8. Liverpool 231
9. Roma 229
10. América 222.5

dla porownania podam,ze ta sama organizacja wybrala premiership najlepsza liga.

Articuno
09-01-2008, 21:33
No to teraz niech mi ktoś powie co w tym rankingu robi Sevilla na 1 miejscu?

Mumin121
09-01-2008, 22:23
@up

Może jakieś uprzedzenia? :O

Wiem, że ona tam nie powinna się w ogóle znaleźć :P

Yoh Asakura
09-01-2008, 22:26
dla porownania podam,ze ta sama organizacja wybrala premiership najlepsza liga.
Akurat z tym mieli racje.

Bols
09-01-2008, 22:27
Akurat z tym mieli racje.

chyba musze ci przyznac racje...

Capality
09-01-2008, 22:37
Mimo iż mam wrodzoną niechęć do AC Milan to sądzę, że to oni powinni wygrać
-Wygrana LM
-Super Puchar Europy
-Wygrana w KMŚ
-Kaka piłkarzem roku

A Sevilla? Tyle co Puchar Uefa drugi raz z rzędu...

Meryba
09-01-2008, 23:06
Holandia 3-2 Polska ...

Donpeyot
09-01-2008, 23:13
oni są niepoważni :/ 12:9 w tie breaku a i tak w plecy. Najlepsze jest to że jeśli Hiszpania wygra z Holandią to awansujemy

Colo_2006
10-01-2008, 00:20
zobaczymy, bo jak nie wygrają to beunos aires xD

Bols
10-01-2008, 17:42
zobaczymy, bo jak nie wygrają to beunos aires xD

buenos aires to stolica argentyny, kolku.

Articuno
10-01-2008, 20:09
Phi, "wicemistrzowie świata", młode piczki...

Donpeyot
10-01-2008, 22:11
Ehh jeszcze turniej interkontynentalny został, kibicowałem jak zdobywali wicemistrza i kibicuję im dalej. Ale kopa bym wypłacił im na rozpęd.

@edit: tia, a jak zdobyli wicemistrzostwo to wszyscy ich koffali. Wierzę do końca, tym bardziej, że w interkontynentalnym sami kelnerzy i my :|. No i w izimirze brakowało 3 zawodników z 1 szóstki.

Hellraiser
11-01-2008, 16:55
@IFFHS czy jak oni mieli.

Sorry ale ta organizacja we wszystkim ma rację, to nie jest ranking robiony od tak żeby tylko zarobić flotę i sprzedawać go jako nius.

Wczoraj w nSport dzwonili i pytali jakie to ma zasady etc, i w ogóle czemu jesteśmy tak nisko,..

1. Każda LM w na każdym kontynencie ma tą sama wartość 7 pkt za wygraną i 4 za remis, i każdy Puchar II kategorii tez ma swoją wartość jka np, w Europie P.UEFA 6 pkt i 3 pkt.

2. W tym roku z każdej ligi brano pierwsze 5 klubów i patrzano na nie w rozgrywkach pucharowym i krajowych.

3. Wpółczynnik Ligi Polskiej wynosi 2 na 4, a np, Libanu, Iranu czy Uzbeków którzy nas wyprzedzili 1.

4. Kluby tych krajów byli kopciuszkami w LM Afrykańskiej i Azjatyckiej a doszli do finału, czy półfinałów.

5. A gdzie kluby z Ligi Polskiej?, nawet nie wiem z kim odpadały ale chyba wlasnie z jakimiś janami co są wyżej chyba z klubami Armenii, Gruzji, Macedonii, Mołdawii licząc ten rok oczywiście a nie jeden sezon.

6. Ranking dodaje bonusy w postaci iluś punktów z powodu ilości klubów w 350. na świecie np, klub co wykopał Lech w UI. Cup na ryj z Mołdawii, to ten kraj ma aż 3 kluby w 350. My tylko 1.

7. Ostatnio powód jaki pamiętam czemu Polska tak nisko, korupcja w Lidze Polskiej moze kupic mecz tak jak to zrobilo wielu np, nasz Mistrz Zagłębie a w europejskich pucharach tego sie nie da zrobic i sie odpada z Steauą która grała zalosnie, no ale nasi jeszcze żałośniej.

8. I chyba jedno z wazniejszych czemu Sevilla pierwsza,..

- Obrona P.UEFA nie zdarza się to często jak w ogóle, Superpuchar Europy, 3 miejsce w lidze, udział w LM jako kopciuszek i awans do dalszych gier. Ktoś pytał czemu Milan nie jest 1?, przepraszam ale on był zamieszany w korupcję już na minusie ileś tam punktów, kluby z Włoch niezbyt często witają Półfinalu LM i innych pucharów kiedy ostatnio jakis Włoski zespół był chociaz w Półfinale P.UEFA dlatego jest tak nisko.

To co zapamiętałem i jakoś fast napisałem tutaj, może komuś to pomoże rozwiązac parę problemów.

@Eliminacje IO.

W co wy wierzycie Polska nawet w następnym turnieju chyba nie da rady, a tam to już będa sami najgorsi, no i my kozacy wicemistrzowie Świta nie prawda ; >

Najszybciej awans na IO będą mieli hokeiści na trawie, bo to jedynie oni po Piłkarzach graja najbardziej zespołowo.

Yoh Asakura
11-01-2008, 17:07
Nicolas Anelka podpisał kontrakt z...Chelsea Londyn. Powodzenia Nicolas, a żeby ci się tam poszczęściło.

Hellraiser
11-01-2008, 17:11
Nicolas Anelka podpisał kontrakt z...Chelsea Londyn. Powodzenia Nicolas, a żeby ci się tam poszczęściło.

No proszę Yoh?! ; o

Articuno
11-01-2008, 17:32
Hellraiser, masz rację, ale zapomniałeś o najważniejszej rzeczy - statystyki kłamią ;)

Hellraiser
12-01-2008, 01:49
Hellraiser, masz rację, ale zapomniałeś o najważniejszej rzeczy - statystyki kłamią ;)

Mnie nigdy :P

@hokej.

Aleksander Owieczkin podpisał kontrakt wart 124 mln $ z Washington Capitals. To się nazywa dobry dochód w sporcie. :D

Thomisson
12-01-2008, 09:19
Dobry transfer Chelsea, ale teraz mam nadzieję, że już Berbatov do MU przejdzie ;P

Hellraiser
12-01-2008, 16:37
Dobry transfer Chelsea, ale teraz mam nadzieję, że już Berbatov do MU przejdzie ;P

Nie sądzę nie kupili Teveza żeby teraz siedział na rezerwie, no i jeszcze Rooney, Saha kogoś pominełem ; > sam by sie wpakował w niezbyt dobry los bo myślę że wtedy byłoby na napadzie tzw, "rotacja Beniteza"
Lepiej dla ManU chyab i dla niego zeby go nie kupili.

Bols
12-01-2008, 16:41

ee tam, hellraiser ma racje, po chuj on do manu? ;s
tevez > berbatov
saha = berbatov

Yoh Asakura
12-01-2008, 16:50
tevez > berbatov

Nie byłbym taki pewien.

Thomisson
12-01-2008, 21:10
Hoho! MU - Newcastle 6:0! Hattrick Ronaldo, 2 bramki Teveza i gol Ferdinanda! Wszystko wraca do normy, miejmy nadzieję, że na dobre.

Yoh Asakura
12-01-2008, 21:16
Hoho! MU - Newcastle 6:0! Hattrick Ronaldo, 2 bramki Teveza i gol Ferdinanda! Wszystko wraca do normy, miejmy nadzieję, że na dobre.
IMO gdyby nie ten spalony z kapelusza w 1-wszej połowie, to mecz potoczyłby się zupełnie inaczej. No ale cóż - i tak Arsenal zdobędzie mistrza, więc czym tu się martwić ?

Bols
12-01-2008, 21:18
2 chelsea - 0 totenham.

jak dla mnie, piekny gol belettiego, a wright-filips tez niezle uderzyl.

Slay
12-01-2008, 21:21
No ale cóż - i tak Arsenal zdobędzie mistrza, więc czym tu się martwić ?
Ano, Yoh ma - niestety - racje. Arsenal dzis zagral swietny mecz - w koncu urwali punkt nie byle komu, bo samemu Birmingham! Oby tak dalej, a mistrzostwo Anglii trafi w sluszne rece.

Thomisson
12-01-2008, 21:29
IMO gdyby nie ten spalony z kapelusza w 1-wszej połowie, to mecz potoczyłby się zupełnie inaczej.

No tak, 6 bramek to wpadło przez sędziego, symulację Ronaldo, nie dostosowanie się Newcastle do stadionu w Manchesterze i przez niekorzystny układ planet oraz plam na słońcu.

Iron
12-01-2008, 21:33
O c.... chciało by się powiedzieć.. Co moje Sroki robią? Chyba straciły ducha walki:( Oby szybko Mike zatrudnił odpowiedniego managera który ich poskłada w całość i uratuje przed dalszymi blamażami..Co jak co trzeba przyznać ManU zagrał dziś świetny mecz.

Yoh Asakura
12-01-2008, 22:00
No tak, 6 bramek to wpadło przez sędziego, symulację Ronaldo, nie dostosowanie się Newcastle do stadionu w Manchesterze i przez niekorzystny układ planet oraz plam na słońcu.
Nie, ale po zdobyciu tej bramki Newcastle pewnie by się "odblokowało". Tak jak WHU po tym, jak Ronaldo nie wykorzystał karnego.
@Edit:
A, no i menedżerem miesiąca został nie kto inny jak Arsene Wenger ;)

Slay
13-01-2008, 08:38
A, no i menedżerem miesiąca został nie kto inny jak Arsene Wenger ;)
Tylko pogratulowac. Ja bym mu - nawet za samo urwanie punktu nie byle komu, bo samemu Birmingham! - dal juz dzis menedzera roku.

Dark Sven
14-01-2008, 14:35
Ronaldo!
Seedorf!
Ronaldo!
Kaka'!
Pato!

!

Dzid
15-01-2008, 12:57
Ja wroce jeszcze do ManU 6 - 0 Ncstl

Ogladam osbie pierwsza polowe - ale nudy ide na basen. Wracam, patrze na onecie: 6-0 i tylko szukam najblizszej powtorki na c+ : )

Yoh Asakura
15-01-2008, 15:08
A złotego buta Barclays Premiership dostał Emmanuel Adebayor. Nic dodać nic ująć, klasa sama w sobie ;)

Arka_Sath_Wielki
15-01-2008, 16:08
dzisiaj gra barca z sevilla :) oby pokazala tak wysoki poziom jak ostatnio :)) szkoda tylko ze E2 pojechał na puchar narodów ;| bo forma mu wrocila ostatnio ;) ale heniem tez pogramy xD VeB!

Slay
15-01-2008, 21:16
dzisiaj gra barca z sevilla :) oby pokazala tak wysoki poziom jak ostatnio :))
Nie mam nic przeciwko, zeby putki pokazaly taki poziom jak w pierwszym meczu. Awansujemy bez problemow.
A hENIEM to sobie mozecie pograc, ale na PSXie. bARCA, cabrón!

Sza'hel
16-01-2008, 12:35
@up
Na PSXIE nawet nie pograsz,gdzie znajdziesz fifa 98:WC i 2000?
Po drugie:Urwanie Birmingham punktów to jest naprawdę trudno,tylko przeżywa kryzys ale potem to już zdobędzie 14 x LM

Calen Futh
16-01-2008, 14:46
Po drugie:Urwanie Birmingham punktów to jest naprawdę trudno,tylko przeżywa kryzys ale potem to już zdobędzie 14 x LM

...Nie pisz już tutaj. Błagam.

Thomisson
16-01-2008, 14:54
@up
ale potem to już zdobędzie 14 x LM

Potem wyłączysz Playstation i pójdziesz spać.

Sza'hel
16-01-2008, 15:16
Potem wyłączysz Playstation i pójdziesz spać.

Potem cię zaproszę do domu i cię rozwale 10-0 i pójdę spać 0.o

Yoh Asakura
16-01-2008, 15:59
Rozwal go nawet 20:0, bylebyś stąd poszedł...

Dark Sven
16-01-2008, 16:33

Przyłączam się do życzeń. Idź w chuj.

Doom Terror
16-01-2008, 19:26
Maniche w Interze,jego doswiadczenie w meczach o stawke i dobre uderzenie z dystansu moze byc pomocne podczas potyczki z eLeFCe.

Bols
16-01-2008, 19:29
Maniche w Interze,jego doswiadczenie w meczach o stawke i dobre uderzenie z dystansu moze byc pomocne podczas potyczki z eLeFCe.

ta, i jego zdejmowanie koszulki po strzelonym golu.

Maggic
17-01-2008, 00:00
Przyłączam się do życzeń. Idź w chuj.

Chwała niech bedzie na wieki. Amen.

Rukahs
17-01-2008, 15:45
Lassana Diarra nie jest już piłkarzem Arsenalu Londyn. Został sprzedany do Portsmouth za około 5kk funtów.

Yoh Asakura
17-01-2008, 16:51
Lassana Diarra nie jest już piłkarzem Arsenalu Londyn. Został sprzedany do Portsmouth za około 5kk funtów.
Jakoś specjalnie za nim nie tęsknie, owszem, ma talent, ale ciągłe narzekanie na to, że nie może grać było denerwujące. Prawie jak Reyes... ;)

Articuno
17-01-2008, 18:15
Nie mogę się powstrzymać: Ilu gra Anglików w Arsenalu Londyn? Więcej niż Włochów w Interze?

Yoh Asakura
17-01-2008, 19:05
Nie mogę się powstrzymać: Ilu gra Anglików w Arsenalu Londyn? Więcej niż Włochów w Interze?
A co to ma do rzeczy ? To, że klub jest w Anglii nie oznacza, że cały skład musi się składać z Anglików. Są po prostu albo za słabi, żeby grać w Arsenalu, albo nie będą chcieli opuścić swoich klubów. Zresztą, za rok tacy gracze jak Walcott, Gibbs i Randall będą już nieodzowną częścią pierwszego składu Arsenalu, więc nie będzie narzekań "a co to za drużyna, skoro żadnego Anglika nie mają".

Doom Terror
17-01-2008, 19:39

W Interze graja najlepsi zawodnicy jakimi dysponuje klub,narodowosc nie ma znaczenia bo Mancio nie patrzy w paszport u zawodnika oceniajac jego przydatnosc a na umiejetnosci.

BTW. w rozgrywkach mlodziezowych ostatnio odnosimy sukcesy w wiekszosci kategorii wiekowych,wiec nie dlugo bedziemy czekac na wieksza liczbe Wlochow w Interze,chyba ze sie u nas nie przebija to pojda na wypozyczenie do innych klubow serie a.

Zamor1
18-01-2008, 09:49

Internazionale juz sama nazwa wskazuje. Wlasnie dlatego powstal Inter, poniewaz w Milanie niemalze cala 11 skladala sie z wlochow i dzialacze chcieli to zmienic wiec zalozyli nowy klub Internazionale (miedzynarodowy).

Yoh Asakura
19-01-2008, 11:34
A piłkarzem roku w Afryce wg. BBC został Emmanuel Adebayor. :)

Doom Terror
19-01-2008, 13:01
Radwanska w czwartej rundzie :D w nocy mialem ogladac ale zmienili na rosjanki to poszedlem spac ze zdenerwowania :s.

Yoh Asakura
19-01-2008, 21:52
Fullham - Arsenal 0:3. Świetnie główkował Adebayor i ładnie podanie Eduardo wykorzystał Rosicky. Oby tak dalej.

gyagen
21-01-2008, 15:57
Real wygrał w derbach Madrytu 0:2.Barcelona u siebie z Racinigem 1:0.Najlepsza jednak była frustracja putek-Real słabo Real do dupy,Real ma farrrrta.A potem mecz w wykonaniu Barcelony ,który był 3x gorszy :)

Sza'hel
21-01-2008, 23:01
Mali 1:0 Benin
Ghana 2:1 Gwinea
WKS 1:0 Nigeria
Fantastyczne mecze ;)

Doom Terror
22-01-2008, 19:17
nie moge wyjsc z podziwu tego co Egipt prezentuje w meczu z Kamerunem.

Calen Futh
22-01-2008, 23:46
87' Tottenham H. 4 - 1 Arsenal

Bum bum bum! Tym razem Koguty rządzą w Londynie ;)