Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe
1. Widziałem tę akcję. Coś takiego jest częste w lidze angielskiej, więc czym się podniecać ?
2. Haha, po prostu błędy sędziego powodują, że taki zawodnik się denerwuje. A, że Lampard zaczął działać mu na nerwy - no cóż, miał szczęście, że Francesca powstrzymali koledzy z zespołu, bo kibice do dziś mieliby problemy z rozpoznaniem ukochanego Franka.
3. A co ja do cholery ciągle mówię ? I szczerze - co z tego, że mieliście więcej kontuzji, jak u nas grały same dzieciaki bez doświadczenia ? Pomimo tego zremisowaliśmy z wami 1-1, choć teoretycznie mieliście silniejszy skład. Zresztą wyniki z silnymi zespołami mówią same za siebie - nam łatwiej się gra z Manchesterem czy Chelsea niż z Fullhamem czy Watfordem...
1. Czy ja się czymś podniecam??
2. Skąd wiesz kto komu działał na nerwy??? Super i skąd wiesz że Fabregas taki bojowy?? Nawet jak by Frank dostał w pysk to nie zobaczył byś swojego idolka przez długi długi czas :)
3. Klub który jak to ująłeś gra "Najpiękniejszy football na świecie" powinien mieć silną ławką rezerwowych nawet lepszą od tych "prymitywnych neandertalczyków" z Chelsea
Doom Terror
26-08-2007, 04:05
Arsenal gra najładniej i kropka.
tak wyglada rozmowa z toba,mozna to zastosowac do kazdego klubu ze gra najladniej i kropka.Jak dla mnie to najladniej graja w portugalli,z polotem,finezja itp.itd. ale co z tego jak graja przyjemnie dla oka niczego nie wygrywajac? Trzeba znalezc zloty srodek.Btw utwierdziles mnie w przekonaniu ze cokolwiek sie nie stanie,czego sie nie powie to Arsenal bedzie najlepszym i najladniej grajacym zespolem pffff.
Nie sądzicie, że ta kłótnia nie ma sensu?
Cóż, Juventus na najlepszej drodze do Scudetto:D
Przepkiekny powrot,zapowiada sie ciekawy sezon Milan,Inter,Juve,Roma hmm wszyscy maja rowne szanse na zwyciestwo.Zapowiada sie bardzo wyrownany sezon.
Prawie zdobyliśmy Curling Cup.
Jak wiemy prawie to wielka roznica.Pozatym to niebywalem osiagniecie,"prawie wygrany" Curling Cup jak na najpiekniej grajacy klub,na wyspach i poza. Sarcasm mode:[x] off
I jeszcze raz powiem - nie ugraliśmy nic, bo primo - kontuzje kluczowych zawodników w połowie sezonu i secundo - brak skuteczności. Baptista na ataku to jednak nie to.
to chyba normalne ze wciagu bardzo dlugiego sezonu ze sa kontuzje,i bynajmniej Arsenal nie jest wyjatkiem.Trzeba miec szeroka kadre,gdzie jak zejdzie jeden zawodnik to zmiennik nie ustepuje mu pola.Skoro tego w Arsenalu nie bylo/nie ma,to tez cieszylbym sie z "prawie wygranego" carling cup.
co do Lampard vs Cesc
Zalosne jest przekomarzanie sie,ktory mocniejszy.Bo i tak z Materazzim co oni moga :D?
http://pl.youtube.com/watch?v=f0Pms_rY7Ls&mode=related&search=
Tak spokojnie, to tja trzeba właśnie znaleść, to czy jednak twardo wygrac bez finezji, czy przegrywac lecz z polotem, jeśli nawet łaczy się te 2 style to długo się i tak nie pojedzie.
jak juz wczesniej mowilem,zloty srodek.
To wy nie wiecie że Orka Drzecin gra najpiekniej na świecie?
I kropka.
Hellraiser
26-08-2007, 04:15
To wy nie wiecie że Orka Drzecin gra najpiekniej na świecie?
@Topic.
Tak spokojnie, to tja trzeba właśnie znaleść, to czy jednak twardo wygrac bez finezji, czy przegrywac lecz z polotem, jeśli nawet łaczy się te 2 style to długo się i tak nie pojedzie.
@Btw2.
A klub z mojej mieściny na który już nie chodze od jakiś 3 lat, jest 2gi na 3cim froncie w Polskiej lidze, w0w!.
@Btw3. ;o
Jak wiemy Wisła straciła lidera, lecz ja ciągle powtarzam w tym roku mistrz na Reymonta.
Btw4. Olol.
Tutaj dam dwa niusy motoryzacyjne, pierwsze z nich to
Tomasz Gollob zajął 3. miejsce podczas żużlowej Grand Prix Łotwy w Daugavpils,
Może jeszcze wskoczy na podium w generalce.
GP Turcji: Kubica piąty, pole position dla Massy
No Robert potwierdza że on, Nick i BWM-Sauber są trzecią siłą w F1 atm, tylko żeby Nick jutro nie miał odpału bo startują z tej samej linii. I jak zawsze licze i wiem że jutro będą punkty.
ahahahahahahahahhahaa
oglądałem 2 mecze Arsenalu w tym sezonie-jeśli to ma być piękna piłka...no proszę was tak zaślepionych ludzi dawno nie widziałem. Fabregas bohaterem?Fabregas farciarzem jak cały Arsenal. Myślałem że gol wpadnie po karnym na szczęście wybronił to Schmeichel. Jak dla mnie piłkarz meczu to właśnie Kasper Schmeichel.
Oglądałem ost 25minut meczu Real vs Atletico i Real w te 25minut zagrał piękniej(z resztą cały mecz taki był)niż Arsenal przez te dwa:baby:
Yoh Asakura
26-08-2007, 11:08
ahahahahahahahahhahaa
oglądałem 2 mecze Arsenalu w tym sezonie-jeśli to ma być piękna piłka...no proszę was tak zaślepionych ludzi dawno nie widziałem. Fabregas bohaterem?Fabregas farciarzem jak cały Arsenal. Myślałem że gol wpadnie po karnym na szczęście wybronił to Schmeichel. Jak dla mnie piłkarz meczu to właśnie Kasper Schmeichel.
Oglądałem ost 25minut meczu Real vs Atletico i Real w te 25minut zagrał piękniej(z resztą cały mecz taki był)niż Arsenal przez te dwa:baby:
Kasper Schmeichel to piłkarz meczu ? Człowieku, co ty pieprzysz ! Dośrodkowania to dla niego zmora, wypuszczał piłki i miał dużo szczęścia, bo były silne ale niestety niecelne strzały których za cholerę by nie wyjął. A karny ? Cóż, przyznajmy uczciwie - słabo wykonany, ale co z tego skoro i tak wygraliśmy ?
tak wyglada rozmowa z toba,mozna to zastosowac do kazdego klubu ze gra najladniej i kropka.Jak dla mnie to najladniej graja w portugalli,z polotem,finezja itp.itd. ale co z tego jak graja przyjemnie dla oka niczego nie wygrywajac? Trzeba znalezc zloty srodek.Btw utwierdziles mnie w przekonaniu ze cokolwiek sie nie stanie,czego sie nie powie to Arsenal bedzie najlepszym i najladniej grajacym zespolem pffff.
Nie oglądam portugalskich meczy, więc nie skomentuje. Nie przesadzałbym także i nie mówił, że "najładniejszy futbol gra x i kropka" można zastosować do każdej drużyny. Po prostu nie chcecie przyznać czegoś co jest oczywiste. Dla mnie Arsenal gra najładniej i mówiąc szczerze - mam gdzieś, że myślicie inaczej. I wiem dobrze co sobie teraz pomyślicie i napiszecie - cokolwiek się nie powie, jakiegokolwiek argumentu się nie przytoczy ten zawsze swoje, nigdy go nie przekonasz a lubi tylko tych co się z nim zgadzają. 50% prawdy w tym tkwi, więc oszczędźcie sobie taką paplaninę.
Jak wiemy prawie to wielka roznica.Pozatym to niebywalem osiagniecie,"prawie wygrany" Curling Cup jak na najpiekniej grajacy klub,na wyspach i poza. Sarcasm mode:[x] off
Dobra. Kontuzje kluczowych napastników - Thierry Henry i Van Persie do końca sezonu na ławce. To boli, bo wtedy z wykończeniami jest już słabo, Adebayor potrafi strzelać gole, fakt, ale nie zawsze mu to wychodzi i czasem pudłuje jak dziecko. Rzecz druga i najważniejsza - nie ugraliśmy niczego bo była przeprowadzka na nowy stadion - Emirates Stadium. Kanonierzy sami przyznali, że grając tam, czuli się jakby byli na wyjeździe, tak ukochali sobie Higbury, ale teraz już się zaaklimatyzowali i na Emirates nie ma na nich mocnych. Ten sezon będzie inny, nie mam zamiaru już rozpamiętywać tamtego - to przeszłość. Młodzi zdobyli potrzebne im doświadczenie i teraz gramy znacznie lepiej. Ten sezon będzie należeć do nas.
Calen Futh
26-08-2007, 12:00
Przepkiekny powrot,zapowiada sie ciekawy sezon Milan,Inter,Juve,Roma hmm wszyscy maja rowne szanse na zwyciestwo.Zapowiada sie bardzo wyrownany sezon.
Yes yes ! Mimo, że głęboko gardze piłką włoską to z Serie A lubię tylko Juve. Gratuluję im wysokiego zwycięstwa. Oby w tym sezonie Milan był na kolanach - o niczym innym nie marzę. (Moja nienawisc do Milanu jest wieksza niz do Chelsea ; o)
Mniam ! To było piękne xd
@Yoh: Powinieneś nabrać obiektywizmu- każdy tutaj Ci to mówi. Moze powinieneś wyciągnąć z tego jakiś wniosek ? ;)
@z_troszku_innej_beczki: Dzisiaj trzymam kciuki za Manchester - tylko oni mi zostali na kuponie ;x Glory Glory Manchester :*
Dark Sven
26-08-2007, 12:16
Yes yes ! Mimo, że głęboko gardze piłką włoską to z Serie A lubię tylko Juve. Gratuluję im wysokiego zwycięstwa. Oby w tym sezonie Milan był na kolanach - o niczym innym nie marzę. (Moja nienawisc do Milanu jest wieksza niz do Chelsea ; o)
No to ja się ciesze, bo Nostradamus z Ciebie do dupy ^^.
Ciekawe skad wiesz jak grali przez pozostale 65 minut, skoro ich nie widziales?
kierowałem się wypowiedziami kibiców Realu , Barcelony oraz skrótami
a co do Schmeichela-zgoda nie wyłapywał wszystkich wrzutek dobrze ale wyborne sytuacje także bronił,pozatym jest młody i gdyby grał w Arsenalu jego kibice piszczeli by z zachwytu
Almunia-fajne blond włosy(zafarbował sobie;>?)
@z_troszku_innej_beczki: Dzisiaj trzymam kciuki za Manchester - tylko oni mi zostali na kuponie ;x Glory Glory Manchester :*
Możesz już kupon wyrzucić Manchester mi spi****lił kupony 2tyg temu i tydzien temu...więcej na nich nie daje
Calen Futh
26-08-2007, 14:06
No to ja się ciesze, bo Nostradamus z Ciebie do dupy ^^.
Nie deptaj moich marzeń ! To takie brutalne ;<
Możesz już kupon wyrzucić Manchester mi spi****lił kupony 2tyg temu i tydzien temu...więcej na nich nie daje
To coś niesamowitego - Nie pamiętam takiej sytuacji jak teraz - tj. że postawiłem na mecz Manyoo z ligowym średniaczkiem i sie boję o wynik ;< Manyoo musi sie przełamać ;<<< Obiektywnie to bym nie stawiał na mecz Manchesteru, bo tam sie może wszystko zdarzyć, jednak duma kibica nie pozwoli mi ominąć tego meczu xd
Yoh Asakura
26-08-2007, 14:37
kierowałem się wypowiedziami kibiców Realu , Barcelony oraz skrótami
a co do Schmeichela-zgoda nie wyłapywał wszystkich wrzutek dobrze ale wyborne sytuacje także bronił,pozatym jest młody i gdyby grał w Arsenalu jego kibice piszczeli by z zachwytu
Almunia-fajne blond włosy(zafarbował sobie;>?)
Haha, bo paradach jakie w przeszłości serwowali nam Seaman i Lehmann, Schmeichel co najwyżej mógłby dostać małe brawa.
Thomisson
26-08-2007, 15:08
Haha, bo paradach jakie w przeszłości serwowali nam Seaman i Lehmann, Schmeichel co najwyżej mógłby dostać małe brawa.
Seaman? Wolne żarty, bramkarz był z niego conajwyżej przeciętny. Dzisiaj urwiemy kogutom (Tottenham) złote jaja i jedziemy dalej!
Calen Futh
26-08-2007, 15:17
@up:
Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 2, gości: 2)
Calen Futh, Yoh Asakura
Już tu zaraz Yoh wyleci z tekstem, że Manyoo dzisiaj nic nie osiagnie, ze przegraja, ze nie maja sznas z Arsenalem, bo Arsenal jest the best i tylko oni grają Joga Bonito.
Hellraiser
26-08-2007, 15:36
Hi stop this fucking flames please. Btw, BMW-Sauber got crazy tactics.
Yoh Asakura
26-08-2007, 15:42
@up:
Już tu zaraz Yoh wyleci z tekstem, że Manyoo dzisiaj nic nie osiagnie, ze przegraja, ze nie maja sznas z Arsenalem, bo Arsenal jest the best i tylko oni grają Joga Bonito.
50% prawdy, będę kibicował Kogutom w meczu z ManYoo, bo w końcu oni nam "dali" Campbella ;) Z resztą nie chciałbym żeby zamiast Manchesteru United o konkretne miejsce walczył np. Fullham. Jakoś tak głupio bez ManYoo, w końcu tyle lat ta Wielka Trójka (Arsenal, Liverpool i Manchester) rywalizowała ze sobą i teraz tak nagle koniec ? Nah, to już by nie była ta sama liga angielska.
Seaman? Wolne żarty, bramkarz był z niego conajwyżej przeciętny
Spuszczam na ten post zasłonę milczenia.
Calen Futh
26-08-2007, 16:00
Hi stop this fucking flames please. Btw, BMW-Sauber got crazy tactics.
Hello. Wanna speak english ? Then go to other eng langue forum ;<
@Yoh: Nie spodziewalem się tych słów po Tobie xd Być moze nie jesteś aż tak subiektywny jak mi się wydawało xd
Thomisson
26-08-2007, 16:04
Spuszczam na ten post zasłonę milczenia.
Bo nie masz argumentów? Seaman poza "wielką łapą", nie miał jakiś tam innych wielkich parad, częściej puszczał szmaty. Peterowi Schmeichelowi mógł najwyżej korki wiązać.
Articuno
26-08-2007, 16:09
Jezu, żal mi was. Kłócicie się o jakieś bzdety typu kto jest lepszy i kto gra ładniej. Przecież wiadomo, że każdy będzie bronił swego klubu i do porozumienia nigdy nie dojdziecie. To nie jest dyskusja tylko kłótnia...
Yoh Asakura
26-08-2007, 16:14
@Yoh: Nie spodziewalem się tych słów po Tobie xd Być moze nie jesteś aż tak subiektywny jak mi się wydawało xd
Każdy ma słabszy dzień :<
Btw: o której ten mecz ? O 16 ?
Calen Futh
26-08-2007, 16:44
@up: O 17:00
Jezu, żal mi was. Kłócicie się o jakieś bzdety typu kto jest lepszy i kto gra ładniej. Przecież wiadomo, że każdy będzie bronił swego klubu i do porozumienia nigdy nie dojdziecie. To nie jest dyskusja tylko kłótnia...
Ale to przecież jest fajne xd Lubię się czasem z kimś tak posprzeczać xd
Hellraiser
26-08-2007, 17:28
Nawet jeśli to im powiesz, nie zaczają, lub zaczają lecz miłość do klubu nie pozwoli na zaprzestanie flejmingu.
Hello. Wanna speak english ? Then go to other eng langue forum ;<
Njaah, I won't atm. :P
Co do F1, byłem na dworze jak Kubica był siódmy i wiedziałem że czwartej pozycji nie odzyska, o dziwo nawet spadł na osmą pozycje. Chociaż jak wiadomo Instabul Park nie jest wymarzonym dla ekipy BMW- Sauber, ale to nic, zawsze jeden pkt na plus.
Articuno
26-08-2007, 18:19
Inter remisuje z Udinese po samobójczym golu Cordoby w...90min. Pozdro :P
Calen Futh
26-08-2007, 19:45
75ta minuta meczu Manchesteru 1:0 Jest dobrze !
@edit_po_meczu: Mimo wygranej po raz pierwszy od czterech kolejek uwazam, ze Manchester nie zasłużył na zwycięstwo. Nie oglądałem tego meczu - sądze tak po relacjach ze stron www, radio i kolegi, który oglądał ten mecz na Cyfrze. Jestem zadowolony z tego wymęczonego spotkania, bo mi kupon na 90 zł wszedl xd Glory Glory Manyoo ;*
Thomisson
26-08-2007, 21:18
Wymęczone? MU atakowało od początku do końca, a Koguty odpowiadały wyłącznie kontrami.
Yoh Asakura
26-08-2007, 21:24
Szkoda, że ManYoo wygrał, liczyłem na hattricka Berbatova :(
@down:
:*
Calen Futh
26-08-2007, 21:26
Wymęczone? MU atakowało od początku do końca, a Koguty odpowiadały wyłącznie kontrami.
Mhm, ale jakimi ! Ręka Vidica, piłka wybita przez Rio z lini bramkowej, bodaj poprzeczka w pierwszej połowie dla Spurs. Mogło być dużo gorzej.
@Yoh: Też Cię kocham xd
Articuno
26-08-2007, 21:29
Uhm. WTS przegrywa w Rzeszowie i teraz musi czekać na kolejne mecze, by myśleć o awansie do połfinałów żużla...
Doom Terror
26-08-2007, 23:16
Inter remisuje z Udinese po samobójczym golu Cordoby w...90min. Pozdro :P
w 92,falstart ze strony Interu.Ale nadrobimy
Calen Futh
26-08-2007, 23:48
Nawet Barca gubi punkty ;x
Dark Sven
26-08-2007, 23:53
AC Milan od zwycięstwa rozpoczął nowy sezon Serie A. Zawodnicy z Mediolanu pokonali na wyjeździe beniaminka - Genuę CFC 3:0 (3:0)
Co tu dużo mówić. Najwięksi nie tracą punktów na wejście ]; >.
A ja oczywiście przegapiłem mecz : l.
no rzeczy kur** wiście
Seaman-cytuję angielskiego komentatora(właściwie tłumaczę)-jeśli Tata Davida Seamana założył by prezerwatywę podczas robienia Davidka nadal gralibyśmy w półfinale-hahahah
Lehmann-wrzutki z którymi problem miał Kasper są niczym w porównaniu dwóch ostatnich meczy Jensa puszczensa
Jakie małe brawa?media trąbią o nim jako o bohaterze a nie Fabregasie,pozatym rozwaliłeś mnie w pół pisząc o tym że Fabregasek skopał by Lamparda
Wracając do Schmeichela-TO jest młodzik więc porównanie go z takimi bramkarzami jak Lehmann i Seaman to czysty idiotyzm nie mówiąc o tym że jest wiele więcej lepszych bramkarzy od tych dwóch którzy grają dziś albo grali w przeszłości
Smolarek w mojej opinii niesłusznie wywalony z boiska w meczu z Barceloną(i tak im nic to nie dało,ba mogli przegrać]wygrać też])
Powtórki które jednak widziałem nie dają mi 100% pewności
Yoh Asakura
27-08-2007, 00:29
Seaman-cytuję angielskiego komentatora(właściwie tłumaczę)-jeśli Tata Davida Seamana założył by prezerwatywę podczas robienia Davidka nadal gralibyśmy w półfinale-hahahah
Lehmann-wrzutki z którymi problem miał Kasper są niczym w porównaniu dwóch ostatnich meczy Jensa puszczensa
Jakie małe brawa?media trąbią o nim jako o bohaterze a nie Fabregasie,pozatym rozwaliłeś mnie w pół pisząc o tym że Fabregasek skopał by Lamparda
Wracając do Schmeichela-TO jest młodzik więc porównanie go z takimi bramkarzami jak Lehmann i Seaman to czysty idiotyzm nie mówiąc o tym że jest wiele więcej lepszych bramkarzy od tych dwóch którzy grają dziś albo grali w przeszłości
Ad. Seaman - każdemu zdarzają się błędy, nawet najlepszym.
Ad. Lehmann - po tym co wyprawiał w poprzednich sezonach, bez żadnych wątpliwości zaliczam go do najlepszych bramkarzy. A te parę błędów na początku sezonu - cóż, mylić się jest rzeczą ludzką a nic co ludzkiego Lehmannowi nie jest obce. Widać facet był myślami gdzie indziej. Brak koncentracji dał się we znaki ale po kontuzji wróci i będzie bronił jak nigdy.
wreszcie jakaś ludzka odpowiedź. Seaman nie wiedział kiedy odejść(zrobił to za późno) a Lehmann?oby nie uczynił tego samego błędu
Hellraiser
27-08-2007, 01:14
A Smolarek zagrał w debiucie całe 12 minut, niby coś normalnego tylko że dostał czerwoną kartke. JAKI KOKS
koks to mu ją dał bo najpierw trafił w piłkę(chociaż na 100% powtórki tego nie wyjaśniają)
Hellraiser
27-08-2007, 14:50
W spotkaniu eliminacyjnym mistrzostw świata 2010 reprezentacja Fidżi rozbiła Tuvalu 16:0. Aż sześć trafień zapisał na swoim koncie Osea Vakatalesau.
Równie imponującą zdobyczą (po trzy bramki) mogli pochwalić się Roy Krishna i Pita Rabo.
No to , kto pierwszy zadzwoni z kontraktem dla Vakatalesau,.. Real, Milan, ManU, czy może Orka Drzecin ;>
Dark Sven
27-08-2007, 15:40
No to , kto pierwszy zadzwoni z kontraktem dla Vakatalesau,.. Real, Milan, ManU, czy może Orka Drzecin ;>
Warta Śrem.
Articuno
27-08-2007, 17:10
Parasol Wrocław
Calen Futh
28-08-2007, 12:10
Solskjaer kończy karierę. Fajny koleś, zawsze go lubiłem - nie zapomne jego bramki na wagę zwycięstwa w LM 8 lat temu ;>
Yoh Asakura
28-08-2007, 12:17
Solskjaer kończy karierę. Fajny koleś, zawsze go lubiłem - nie zapomne jego bramki na wagę zwycięstwa w LM 10 lat temu ;>
Jakby to powiedzieli Hiszpanie (albo Meksykanie, nie jestem pewien) - Ole !
A Francesc Fabregas w wywiadzie dla The Guardian zadeklarował miłość i przywiązanie do klubu. Tak więc i Barca i Real mogą sobie o nim tylko pomarzyć.
Thomisson
28-08-2007, 12:19
The Babyface killer! Dzięki za te wszystkie lata! Dzięki za finał LM 1999!
A Francesc Fabregas w wywiadzie dla The Guardian zadeklarował miłość i przywiązanie do klubu. Tak więc i Barca i Real mogą sobie o nim tylko pomarzyć.
Od kiedy Ty się piłką nożną interesujesz?
Calen Futh
28-08-2007, 13:25
Wielu się deklarowało itp a gdy przyszło co do czego to szli gdzie indziej.
Yoh Asakura
28-08-2007, 13:42
Od kiedy Ty się piłką nożną interesujesz?
Raul, czy ty naprawdę sądzisz, że szczytem marzeń każdego piłkarza jest gra w Madrycie ? Nie każdy piłkarz leci tam gdzie dają więcej. W tym sezonie Cesc mógł odejść do Realu, sam powiedział, że kwota którą mu zaproponowała była ogromna, a pomimo tego został. Dlaczego ? Bo jest przywiązany do Arsenalu i kocha ten klub. Teraz jest zdeterminowany do zdobywania trofeów na Emirates Stadium i ani myśli o jakiejkolwiek przeprowadzce.
Ja nie twierdzę, że Fabregas marzy o grze w Madrycie. Ale opierając się tylko na słowach piłkarza, nie można stwierdzić, że inne kluby mogą sobie tylko o nim pomarzyć. Już wielu mówiło, że kocha swój klub, by następnie odejść.
Yoh Asakura
28-08-2007, 15:10
Ja nie twierdzę, że Fabregas marzy o grze w Madrycie. Ale opierając się tylko na słowach piłkarza, nie można stwierdzić, że inne kluby mogą sobie tylko o nim pomarzyć. Już wielu mówiło, że kocha swój klub, by następnie odejść.
Nie można ciągle uogólniać - to, że wielu mówiło nie oznacza, że Fabregas kłamie i chce wykorzystać pierwszą lepszą okazję do opuszczenia Arsenalu.
Yoh mówi Ci coś nazwisko Henry?
Yoh Asakura
28-08-2007, 17:35
Yoh mówi Ci coś nazwisko Henry?
Henry to zupełnie inny przypadek. On już od początku sezonu wiedział co chce. Zresztą gdyby naprawdę był potrzebny klubowi Wenger nigdy nie pozwoliłby mu odejść. I nie porównuj Fabregasa do Henry'ego bo to zupełnie inne typy zawodników. Fabregas miał oferty a sumy jakie mu proponowane rozpaliłyby rumieniec na twarzy Abramowicza a mimo to został.
http://uk.eurosport.yahoo.com/28082007/58/la-liga-puerta-dies-heart-attack.html :|
Tyle lat grał w piłkę a tu nagle atak serca. Musiał mieć jakąś bardzo ukrytą wadę, bo piłkarze są często dokładnie badani.
wydawało się że jakoś z tego wyjdzie z dnia na dzień sprzeczne informacje a potem informacja o śmierci;/:(
Hellraiser
28-08-2007, 19:18
No nie wierze, nie wierze, 22 lata i taka hujowa sprawa. Nie chce nic mówić lecz jeśli w Hiszpanii nie pazerują sterydów na świnie, raczej nie skończe tego zdania
BlueMaster
28-08-2007, 19:56
No nie wierze, nie wierze, 22 lata i taka hujowa sprawa. Nie chce nic mówić lecz jeśli w Hiszpanii nie pazerują sterydów na świnie, raczej nie skończe tego zdania
Ehh...Dla mnie był wzorem,więc ja też nie dokończe zdania,ale bardzo go lubiłem,wielki dorobek Puchar UEFA,szkoda że zmarł
Yoh Asakura
28-08-2007, 19:58
Sądziłem, że się z tego wyliże, a jednak zmarł. Szkoda chłopaka, cała jego kariera była przed nim...
@down:
jak to napisałeś,najwyraźniej ukryta wada
Nie ja to napisałem.
BlueMaster
28-08-2007, 20:07
Sądziłem, że się z tego wyliże, a jednak zmarł. Szkoda chłopaka, cała jego kariera była przed nim...
Los i pan bóg nie dał mu pożyć,jeszcze zostawił ciężarną kobietę.Szkoda chłopaka,tak jak to napisałeś,najwyraźniej ukryta wada,wzorowałem się na nim,specjalnie pojechałem do Sewilli na ten mecz,kiedy upadł na murawę,wyszedłem ze stadionu,normalnie jadąc do hotelu płakałem.Dobry piłkarz,niewielu chłopaków grało w reprezentacji hiszpani,duży dorobek,puchar UEFA,nic tu po nas,trzeba się pomodlić za takiego chłopaka i talent,szkoda że zmarł.Dobrze powiedziane z karierą,całe życie przed nim było,mógł mieć dzieci,rodzinę,a jednak,los chciał inaczej,myślę że ten temat poruszy wiele gazet.Aktualnie na pogrzeb przybędzie rzesza fanów,kibiców oraz drużyna i trener i prezes klubu.Jeśli pozwolą mi wejść na pogrzeb,zostanę w hiszpani,pewnie każdy wie jak czuje się jego matka
P.S:Yoh Nie wiedziałem że lubiłeś go.
@up chodziło mi z szkoda chłopaka i że miał całą karierę
@down
Zobaczmy to z oka kolegów z zespołu,o co chodzi?!Coś mu się stało.Jeden z nich chyba płakał,a tak poza tym zobacz post wyżej od swojego
Taką karierę miał przed sobą. Można tylko powiedzieć, że świat naprawdę jest niesprawiedliwy...
ehhh... to stało sie tak nagle. pisało w necie, że jest w stanie krytycznym, sobie pomyślałem 'a tam, przecież wyjdzie z tego, jest przecież młody'... eh... szkoda, był młody, perspektywiczny. . .
Pamiętam zeszłoroczny finał Super Pucharu Europy. Sevilla - Barcelona. Ładnie pojeciskał z obrońcami Barcy. Pamiętam jak trzech ojechał, sam na sam wyszedł ale czy był gol to nie pamietam :P Ale niezły pogrom był tej śmiesznej Barcelony.
@topic
A pamiętacie Fehera i Foe? Teraz jeszcze Puerta... Kapa w ch...
Yoh Asakura
29-08-2007, 12:53
No to Liverpool awansował do Ligii Mistrzów, a Arsenal dokończy dzieła w meczu ze Spartą. Mam jedynie obawy co do Fabregasa, bo Repka może zechcieć się zemścić.
Articuno
29-08-2007, 13:00
Dramat naszej ultra świetnej pary wioślarskiej, Robert Sycz i Tomasz Kucharski. Dwukrotni mistrzowie olimpijscy, zatrzymali się podczas swego wyścigu 200m po starcie. Nie wiadomo co się stało, ale Sycza odwieziono do szpitala. Dodatkowo Polacy stracili szansę na kwalifikację olimpijską, następna w przyszłym roku.
Hellraiser
29-08-2007, 13:39
Dramat naszej ultra świetnej pary wioślarskiej, Robert Sycz i Tomasz Kucharski. Dwukrotni mistrzowie olimpijscy, zatrzymali się podczas swego wyścigu 200m po starcie. Nie wiadomo co się stało, ale Sycza odwieziono do szpitala. Dodatkowo Polacy stracili szansę na kwalifikację olimpijską, następna w przyszłym roku.
Już wiemy że zasłabł Robert Sycz, ostał przebadany przez lekarzy i jest już w pokoju hotelowym, poinformował prezes Polskiego Związku Towarzystw Wioślarskich Ryszard Stadniuk.
Piłkarz Leicester City, Clive Clarke zasłabł w szatni w przerwie meczu Pucharu Ligi Angielskiej z Nottingham Forest. Trafił do szpitala, a jego stan lekarze określają jako stabilny. Spotkanie przerwano.
Co się dzieje coraz więcej osób słabnie, ;(
BlueMaster
29-08-2007, 13:55
Co się dzieje coraz więcej osób słabnie, ;(
Widocznie jakaś czarna chmura wisi nad nami.
Calen Futh
29-08-2007, 14:03
Yoh, wiadomo już kiedy Arsenal gra zaległe spotkanie ?
BlueMaster
29-08-2007, 14:15
No i mamy kolejnego zmarłego,jest to kibic Evertonu,11 letni chłopak został postrzelony jak wracał z treningu,mjał całoroczny karnet na mecze Evertonu.Liverpool zaśpiewał hymn Evertonu podczas meczu z Touluse.
No i kolejny zmarły
Hellraiser
29-08-2007, 14:19
No i mamy kolejnego zmarłego,jest to kibic Evertonu,11 letni chłopak został postrzelony jak wracał z treningu,mjał całoroczny karnet na mecze Evertonu.Liverpool zaśpiewał Evertonu podczas meczu z Touluse.
No i kolejny zmarły
Tja, powiem tyle że strzelać powiedzmy do dziecka w tył głowy jest to pokazanie że się nie ma honoru, oczywiście nie mówiąc w ogóle o zabiciu, etc.
Btw, w tym sezonie nawet polubiałem Everton, chociaż kibicuje "Helzeji"
BlueMaster
29-08-2007, 14:25
Tja, powiem tyle że strzelać powiedzmy do dziecka w tył głowy jest to pokazanie że się nie ma honoru, oczywiście nie mówiąc w ogóle o zabiciu, etc.
Btw, w tym sezonie nawet polubiałem Everton, chociaż kibicuje "Helzeji"
Być może zabójca chciał dostać ten karnet,ale zobacz.11 lat,i już odchodzić na tanten świat?!Brak honoru
Hellraiser
29-08-2007, 14:32
Być może zabójca chciał dostać ten karnet,ale zobacz.11 lat,i już odchodzić na tanten świat?!Brak honoru
Najlepiej to info zostawić w milczeniu. lecz tja szkoda młodzieńca.
@F1.
Niki Lauda: Kubica królikiem doświadczalnym
- Ile można znosić błędy popełniane przez szefów Roberta Kubicy?! Niestety, musimy być cierpliwi i pamiętać, że polski kierowca jeździe w niemieckim zespole Formuły 1. A w nim zawsze numerem jeden będzie Niemiec. Tak uważa Austriak Niki Lauda.
Chciałem prztoczyć to ponieważ, po ostatnim GP Turcji, sezonowi kibice, którzy nie wiedzą "o co kebab" w F1, skreślali Kubice.
Ja przypomne nie odrazu Schumacherem się nie zostaje, chociaż na początku tez miał trudną droge. I w ogóle prosze zlookać co to za Team BMW-Sauber ;s
Yoh Asakura
29-08-2007, 14:37
Yoh, wiadomo już kiedy Arsenal gra zaległe spotkanie ?
Nie wiem, tak trudno wejść chociażby na Arsenal.com i zobaczyć kiedy będzie zaległe spotkanie z Newcastle ?
BlueMaster
29-08-2007, 14:38
Najlepiej to info zostawić w milczeniu. lecz tja szkoda młodzieńca.
@F1.
Niki Lauda: Kubica królikiem doświadczalnym
Tak uważa Austriak Niki Lauda.
Chciałem prztoczyć to ponieważ, po ostatnim GP Turcji, sezonowi kibice, którzy nie wiedzą "o co kebab" w F1, skreślali Kubice.
Ja przypomne nie odrazu Schumacherem się nie zostaje, chociaż na początku tez miał trudną droge. I w ogóle prosze zlookać co to za Team BMW-Sauber ;s
Gdyby chciał karnet,a chłopak miał go przy sobie to mógł po prostu wyłudzić go,a nie odrazu w tył głowy strzelać,imo strzelanie do dzieci jest bezsensu,raz oglądałem dokument to 12 letni chłopak zabił swojego kolegę bo miał "prawdziwą broń"właściwie ten 12 letni chłopak nie wiedział że miał naładowaną broń,i taki finał.Dokument przerwano po tym jak chłopak dostał w oczy,buzię oraz w czoło i serce.
Calen Futh
29-08-2007, 15:35
Nie wiem, tak trudno wejść chociażby na Arsenal.com i zobaczyć kiedy będzie zaległe spotkanie z Newcastle ?
Nie chce mi się. Kilka dni temu Ty się pytałeś o której Manchester gra - wcale Ci nie wypomniałem Twojego lenistwa :P
Yoh Asakura
29-08-2007, 15:41
Nie chce mi się. Kilka dni temu Ty się pytałeś o której Manchester gra - wcale Ci nie wypomniałem Twojego lenistwa :P
To be arranged. Jeszcze nie wiadomo :P
@Edit:
Arsenal - Sparta Praga 3:0. Rosicky, Fabregas (bodaj 13 minut po wejściu na boisku !) i Eduardo. Po wejściu Fabregasa (gdzieś w 70 min.) gra Kanonierów się ożywiła. Przez pierwsze minuty drugiej połowy, ku mojemu zaskoczeniu, to Sparta przeważała. Trzeba przyznać, słabej psychiki to oni nie mają. W dwumeczu 3:0 a oni naciskają i chcą jeszcze coś ugrać, no, no. Ale i tak ostatecznie wynik nie mógł być niekorzystny dla Arsenalu więc niespodzianki nie było.
Btw: Skubany Eduardo, facet doskonale się ustawia.
Hellraiser
30-08-2007, 13:39
No Panowie, tematy dnia to chyba "Awans Boruca", "Ajax drugi rok z rzędu bez LM", no i "Czy polskie kluby będą w komplecie w 1. rundzie P.UEFA, jesli w ogóle będą."
Thomisson
30-08-2007, 13:43
Szkoda Ajaxu, nie rozumiem, przecież taka drużyna to powinna ze Slavią drugim składem wygrywać....
nie umią grać to dobrze im tak - chociaz troche szkoda ich bo lubie ajax ^^
Hellraiser
30-08-2007, 18:18
Dysko-bolia pierwsza-runda, Dysko-bolia-pierwsza runda.
No Groclin wygrał 2-0 i awansował ;) Teraz czekam jeszcze na GKS. Cieszę się również, że wczoraj Celtic wygrał, Boruc ładnie karne obronił :P No i ten Żuraw śmieszny nie przestrzelił :)
EDIT:
Warto by dodać, że wczoraj JUVENTUS pokonał Parmę w trzeciej rundzie Copa Italia 3:1 :) Bramki dla Juve zdobyli: Molinaro, Almiron, Salihamidzić. Czyli trzy nowe nabytki :D
Dark Sven
30-08-2007, 20:12
A wspominał już o meczu,
Inter vs Far$a?
5:0 dla tych drugich ; ).
Calen Futh
30-08-2007, 20:32
Losowanie grup LM za nami. Manyoo w grupie F będzie musiało się zmierzyć z ekipami AS Romy, Sportingu Lizbona oraz Dynama Kijów. Myślę, że Czerwone Diabły załapały się do jednej z najłatwiejszych grup :)) Ciekawie będzie w grupie B gdzie gra Chelsea (Chelsea FC, Valencia CF, Schalke 04, Rosenborg) oraz w E (FC Barcelona, Olympique Lyon, VfB Stuttgart, Glasgow Rangers) Muah ! Juz nie mogę się doczekać LM ;***
@down: Też jestem zadowolony z Groclinu.
Losowanie grup LM za nami. Manyoo w grupie F będzie musiało się zmierzyć z ekipami AS Romy, Sportingu Lizbona oraz Dynama Kijów. Myślę, że Czerwone Diabły załapały się do jednej z najłatwiejszych grup :)) Ciekawie będzie w grupie B gdzie gra Chelsea (Chelsea FC, Valencia CF, Schalke 04, Rosenborg) oraz w E (FC Barcelona, Olympique Lyon, VfB Stuttgart, Glasgow Rangers) Muah ! Juz nie mogę się doczekać LM ;***
Który sezon z rzędu dostali jedną z teoretycznie najłatwiejszych grup? Czyżby trzeci? ; ) Niby tak, ale 2 sezony temu nie dali rady awansować mając w grupie OSC Lille, jakiś klubik z Portugalii i chyba Villareal, jednak ja w Man U wierzę i liczę na to, że wreszcie wygrają LM ;- )
No i wreszcie jakiś Polski klubik łatwo ograł swojego rywala w europejskich pucharach.
Yoh Asakura
30-08-2007, 21:01
Arsenal Londyn grupa H. Oto drużyny:
Arsenal Londyn
Sevilla FC lub AEK Ateny
Steaua Bukareszt
Slavia Praga
Grupa łatwa, problemy mogą być tylko z Sevillą na wyjeździe, reszta to luz. Bez problemu powinniśmy wyjść z pierwszego miejsca.
Articuno
30-08-2007, 21:42
1. Co to za LM bez Juventusu :<?
2. Sikora jest zajebisty.
3. Dziś ok. 22:30 być moze odwałam moje słowa o
Lenczyka, że nie jest dobrym trenerem(emocje po gruzinach).
4. 2000 ludzi w Grodzisku. Byłem tam i nie wiem jak nie można zapełnić trybun -.-Jest tam nawet tanio i bepiecznie.
umarł następny piłkarz
http://sport.onet.pl/0,0,1596848,wiadomosc.html
Dzień po śmierci hiszpańskiego piłkarza Antonio Puerty futbolowym światem wstrząsnął kolejny zgon gracza - po treningu zmarł Chaswe Nsofwa z drugoligowego izraelskiego Hapoelu Beer Szewa.
no i jeszcze 1 zasłabnięcie
http://sport.onet.pl/0,0,1596419,wiadomosc.html
myślicie, że to wszystko przez "dopalacze"?
Dark Sven
30-08-2007, 22:22
AC Milan
Benfica Lizbona
Celtic Glasgow
Szachtar Donieck
Znów te zielono-białe nabsy ; /.
Ale grupa wydaje się być w miare, prosta.
Wybrano najlepszego piłkarza Ligi Mistrzów(...)
Wyniki plebiscytu:
Najlepszy obrońca: Paolo Maldini (AC Milan)
Pozostali nominowani: Jamie Carragher (Liverpool FC), Ricardo Carvaldo (Chelsea Londyn), John Terry (Chelsea Londyn), Alessandro Nesta (AC Milan), Nemanja Vidic (Manchester United).
Najlepszy pomocnik: Clarence Seedorf (AC Milan)
Pozostali nominowani: Gennaro Gattuso (AC Milan), Steven Gerrard (Liverpool FC), Frank Lampard (Chelsea Londyn), Andrea Pirlo (AC Milan), Paul Scholes (Manchester United).
Najlepszy napastnik: Kaka (AC Milan)
Pozostali nominowani: Cristiano Ronaldo (Manchester United), Didier Drogba (Chelsea Londyn), Wayne Rooney (Manchester United), Francesco Totti (AS Roma), David Villa (Valencia CF).
Najlepszy zawodnik: Kaka (AC Milan)
Pozostali nominowani: Petr Cech (Chelsea Londyn), Paolo Maldini (AC Milan), Clarence Seedorf (AC Milan).
Milan zgarnia pule ; p. Oczywiscie brak tutaj Didy ; /
Ancient900
30-08-2007, 22:22
myślicie, że to wszystko przez "dopalacze"?
Tak.
Gogogo Bełchatów o/
2:1 w 29. minucie :)
IPchanger
30-08-2007, 22:28
Tak.
Gogogo Bełchatów o/
2:1 w 29. minucie :)
juz nie 3;2 dla tych ruskow(?)
co do LM, to Real wygra, napewno wygra, chyba ze sprawe zjebie Pepe, najwieksza ciota; p
o, już 4;2 dla ruskich pogromcow \o/
Articuno
30-08-2007, 22:28
4 liga, 4 liga GKS! (czyt. obronaX()
Ancient900
30-08-2007, 22:35
juz nie 3;2 dla tych ruskow(?)
Nie 3:2 tylko 4:2 w plecy XD
I to Ukraińcy są :S
@up
B-Klasa ;<
Calen Futh
30-08-2007, 22:38
Piękny pogrom w Bełchatowie ;<
Dark Sven
30-08-2007, 22:44
A nie chciało mi się 10 minut temu, sopcasta uruchamiać ; /.
Ha ha ha. Polska piłka - dno! Jedyne z kim możemy rywalizować to Kazachowie, bo Gruzini też już są dla nas za mocni.
No to GKS own3d. ;-\
Emcess.
BlueMaster
31-08-2007, 00:04
Tja,own..........................................
4:2
2:0
No, no pieknie Arsenal 3:0 ze Sparta Praga
7' Rosicky
82' Fabregas
89' van Persie
Yoh Asakura
31-08-2007, 00:25
No, no pieknie Arsenal 3:0 ze Sparta Praga
7' Rosicky
82' Fabregas
89' van Persie
Facet, jak Van Persie mógł strzelić w 89' skoro bodajże w 60 wszedł za niego Adebayor ? Ostatniego gola strzelił Eduardo po asyście Denilsona.
Też się zastanawiam :/ Eh, to nie to samo...
Bełchatów odpadł i chromolić ich!!! Cieniaki!!! Za rok nadejdzie czas Wisły Kraków!!!
A to grupy LM:
Grupa A:
Liverpool FC
FC Porto
Olympique Marsylia
Besiktas Stambuł
Grupa B:
Chelsea Londyn
Valencia CF
Schalke 04 Gelsenkirchen
Rosenborg Trondheim
Grupa C:
Real Madryt
Werder Brema
Lazio Rzym
Olympiakos Pireus
Grupa D:
AC Milan
Benfica Lizbona
Celtic Glasgow
Szachtar Donieck
Grupa E:
FC Barcelona
Olympique Lyon
VfB Stuttgart
Glasgow Rangers
Grupa F:
Manchester United
AS Roma
Sporting Lizbona
Dynamo Kijów
Grupa G:
Inter Mediolan
PSV Eindhoven
CSKA Moskwa
Fenerbahce Stambuł
Grupa H:
Arsenal Londyn
Sevilla FC lub AEK Ateny
Steaua Bukareszt
Slavia Praga.
Yoh Asakura
31-08-2007, 01:26
Co to za Liga Mistrzów bez Tottenhamu ? Tak miło by było ich rozjechać zarówno na Emirates jak na White Hart Lane...
Hellraiser
31-08-2007, 01:35
Za rok nadejdzie czas Wisły Kraków!!!
A to mi się bardzo podoba, szanowny kolego.
@Pare ostatnich tematów z topicu.
Panowie, nawet na jakiejś wsi, co są 3 domy na krzyż mają tv, lub radio i znają grupy, więc nie spamujcie po ileś kroć jak są wyniki losowań.
@Jakiś niu tjemat.
No fajnie że chociaż Dyskobolia awansowała, tylko co będzie jak jutro trafi na Bayern, lub innych takich ;s
*EDIT*
Austria 16,300 1 LM, 3 PU
Izrael 14,500 1 LM, 2 PU
Słowacja 12,332 1 LM, 2 PU
Polska 12,041 1 LM, 2 PU
Jeszcze trochę nam brakuje, byśmy mieli tą normalną sytuacje, i 4 kluby w pucharach. A tu tylko jeden klub w pucharach, a przypomne że w klubowym kalendarzu to dopiero dzisiaj zaczyna się sezon, lub powiedzmy że max po Superpucharze.
szkoda, pierwsze 3 bramki dla dnipra - do wybronienia. momentami ładnie graliśmy, szkoda, że tego nie wykorzystaliśmy ... :(
Znów te zielono-białe nabsy ; /.
Ale grupa wydaje się być w miare, prosta.
Milan zgarnia pule ; p. Oczywiscie brak tutaj Didy ; /
przecież to kompromitacja uefa
a dida z jego zajebistą grą w nominowanych,cech który był nieobecny przez większość lm albo potem bronił słabiej raczej...maldini stary kot-za co?
8o
Hellraiser
31-08-2007, 12:22
Dyskobolia została wrzucona do 8mego koszyka w którym nie jest rozstawiona i może trafić na jeden z wymienionych klubów.
-Lens, -Tottenham, -Dinamo Bukareszt, -Getafe, -Crvena Zvezda
zródło - uefa.com
Ciężko dla naszego, jedynaka w pucharach, ciężko.
Więc gramy z Crveną Zvezdą Belgrad.
Thomisson
31-08-2007, 14:47
Groclin gra z Crvena Zvezdą Belgrad. Nie jest źle, mogliśmy trafić dużo gorzej.
Articuno
31-08-2007, 15:14
tak źle i tak niedobrze.
Nie jest źle? Przecież Red Star jest silniejsze od Dnipro. Zakładając, że GKS będąc wicemistrzem Polski nie poradził sobie z Ukraińcami, to łatwo wywnioskować, że Groclin nie ma najmniejszych szans w starciu z mistrzem Serbii. Na szczęście takie założenie nie jest wliczane w rachubę toteż widzę cień szansy, że nie zbłaźnimy się do końca w tegorocznej edycji Pucharu UEFA.
Gorzej trafić mogliśmy, ale myślę, że Dinamo to mniej więcej przeciwnik na poziomie Crveny, może nieco lepszy.
Dark Sven
31-08-2007, 22:49
Sevilla 1 vs 0 Milan
Oddam Dide w dobre rę... Oddam Didę.
Mecz niezły. Interwencje Didy wzbudzały uśmiech. Dobrze, że miał anioła stróża- Nestę.
Mam nadzieje, że Ancelotti zrobi im zimny prysznic, i Rossoneri podniosą puchar.
Calen Futh
31-08-2007, 22:53
Piękne zachowanie zawodników Sevilli po strzeleniu bramki.
Yoh Asakura
31-08-2007, 23:17
Sevilla - Milan 1:1. Liczę na zespół z Hiszpanii, nie pozwólcie tym Włochom na zdobycie pucharu !
@Edit:
No i wykrakałem... 1:2 dla Milanu, eh, nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Mam tylko nadzieję, że w LM Arsenal spotka Milan i skopie im tyłki w imieniu Sevilli ;)
Mlecziii
31-08-2007, 23:43
karniak i gol =(3:1
Yoh Asakura
31-08-2007, 23:44
Palop broni, Kaka dobija. Szkoda, ah, szkoda...
Capality
31-08-2007, 23:54
Milan wygrał, kibicowałem Sevilli ale cóż... Brawo!
Dark Sven
31-08-2007, 23:55
Tak więc... wątpił ktoś w Milan?
FORZA ROSSONERI!
http://img239.imageshack.us/img239/125/acmilanzi2.png (http://imageshack.us)acmilan24.com
Podobało mi się zachowanie Seedorfa, który schodząc pokazał nazwisko Puerty, i Kaki, który albo wskazywał nazwisko Puerty, albo pokazywał, że ma to w dupie ; /.
@down
Nie, pisałem to, bo spodziewam się, że niektórzy już podnosili puchar z Sevillą.
Capality
01-09-2007, 00:04
Ktoś pisał? Legia wygrała 2-0 i pozostaje pewnym Liderem
Yoh Asakura
01-09-2007, 00:17
@Sven:
Zobaczymy za dwa lata jak cały skład Milanu odejdzie na emeryturę. Hehe.
Jednak żarty na bok - szkoda, że Sevilla przegrała, gra dzielnie, no ale cóż, przyznaje to niechętnie - Milan w tym meczu był lepszy. Co oczywiście nie zmienia faktu, że Arsenal jest najlepszy :P
@Down:
W 2007 zremisowali 2:2 :P
Co to za Liga Mistrzów bez Tottenhamu ? Tak miło by było ich rozjechać zarówno na Emirates jak na White Hart Lane...
Kiedy w ogole spurs ostatnio wygrali z arsenalem? 1999 rok? :>
btw
http://uk.youtube.com/watch?v=jNw0j-xEw-U
fuck spurs
Hellraiser
01-09-2007, 01:34
Kurwa!, Lampard kontuzja.
Ten tego, no Gz Milanowi.
Doom Terror
01-09-2007, 04:54
Mam tylko nadzieję, że w LM Arsenal spotka Milan i skopie im tyłki w imieniu Sevilli ;)
mam nadzieje ze Arsenal trafi na zespol pokroju milanu,dostanie w keko i przejrzysz na oczy...
topic* Milan byl lepszy,jednak dyscyplina taktyczna i znakomicie dobrani,uzupelniajcy sie nawzajem pilkarze w srodku pola potrafia zdzialac cuda,mam na mysli Pirlo,Seedorfa i Kake.
BlueMaster
01-09-2007, 10:06
Luis Figo zdecydował się, że pozostanie jeszcze rok w Interze Mediolan, a potem kończy karierę piłkarską
Szlag!Kim ja będę grać w fife?!
Aha,to gratulacje dla Milanu,ale raczej ten mecz powinien się odbyć w tym dniu,raczej przełożyć.Ale Sevilla prowadziła,bo grała ze Antonio Puertą.
Grupa G:
Inter Mediolan
PSV Eindhoven
CSKA Moskwa
Fenerbahce Stambuł
Prośba do kibiców PSV, CSKA i Fenerbahce. Skopcie dupsko Srinterowi!!! :)
Bo Juve tylko w Serie A i ewentualnie Copa Italia może ich lać :P A za rok w LM (o ile ten srinter do LM się dostanie).
PS
Jutro 2 kolejka Serie A: Cagliari - JUVE! Będzie ciekawie ;>
Dark Sven
01-09-2007, 11:53
Bo Juve tylko w Serie A i ewentualnie Copa Italia może ich lać :P A za rok w LM (o ile ten srinter do LM się dostanie).
PS
Juventus miałby pokonać którykolwiek z klubów mediolańskich? Proooszę ; >
Yoh Asakura
01-09-2007, 12:01
mam nadzieje ze Arsenal trafi na zespol pokroju milanu,dostanie w keko i przejrzysz na oczy...
Haha, tak, a Inzaghi walnie hattricka, muahah.
@Down:
Logicznie rozumując to będzie rewanż z Barcą i zwycięstwo Arsenalu.
I tak kazdy wie, ze Arsenal wygra LM :> W zeszlym roku nie wyszlo, ale w tym sie zrewanzuja.
PS
Moim zdaniem Inter sobie spokojnie poradzi...a dlaczego??? Bo gra dobrą piłkę i nie musi kupować meczów jak Juventus i Milan żeby wygrywać.
BlueMaster
01-09-2007, 12:56
Moim zdaniem Inter sobie spokojnie poradzi...a dlaczego??? Bo gra dobrą piłkę i nie musi kupować meczów jak Juventus i Milan żeby wygrywać.
Gdyby kupiła super pchar europy to pewnie już od 5 minuty wy prowadzili 4:0
Najlepiej zwalić na Mediolaniończyków
Gdyby kupiła super pchar europy to pewnie już od 5 minuty wy prowadzili 4:0
Najlepiej zwalić na Mediolaniończyków
No tak Juventus "tak sobie" spadł do drugiej ligi...a Milan "tak sobie" miał -8pkt na start.
btw czy ja coś powiedziałem że Milan kupił Superpuchar Europy?? no chyba nie ;d
Thomisson
01-09-2007, 13:45
Szybciej on, niż którykolwiek z napastników Arsenalu.
Dark Sven
01-09-2007, 13:59
@Sven:
Zobaczymy za dwa lata jak cały skład Milanu odejdzie na emeryturę. Hehe.
Z Pato i Goucuffem na czele ; l
Chce Ci tylko przypomnieć, że Milan potrafi dużo wykrzesać z doświadczonych zawodników. Poza tym, polecam Ci się zaznajomić z czymś takim jak 'taktyka'.
*Graczy ; >.
nie musi kupować meczów jak Juventus i Milan żeby wygrywać.
Powiedz mi jak można kupić coś, czego nikt nie sprzedaje? :s
PS
4 listopada - Juve vs Inter
Pierwsze lanie Interu w tym sezonie.
Myślę, że Milan i Juve powinny się zjednoczyć przeciwko Srinterowi ;[
BlueMaster
01-09-2007, 14:19
No tak Juventus "tak sobie" spadł do drugiej ligi...a Milan "tak sobie" miał -8pkt na start.
btw czy ja coś powiedziałem że Milan kupił Superpuchar Europy?? no chyba nie ;d
Odrazu 8 pkt. czy z 3 meczów?
@up
Racja ;) I jak choćby Adriano mógł trafić do interu?A ty maggic jesteś zagożałym fanem chelsea a jakoś o tamtejże korupcji nic nie mówisz :>
Yoh Asakura
01-09-2007, 15:01
Tak. Zapomniałem przecież, że wszyscy napastnicy Arsenalu z Van Persiem na czele są jeszcze bardziej drewniani (a to w ogóle możliwe ?) od Inzgahiego. Pokazałeś szczerą prawdę, no cóż, od teraz kibicuje Milanowi :<
Z Pato i Goucuffem na czele ; l
Chce Ci tylko przypomnieć, że Milan potrafi dużo wykrzesać z doświadczonych zawodników. Poza tym, polecam Ci się zaznajomić z czymś takim jak 'taktyka'.
To ty chyba nie wiesz co Le Boss potrafi wykrzesać z młodych zawodników. Biada Milanowi jeśli na nas trafią ;)
I wiadomość z ostatniej chwili - Lassana Diarra w Arsenalu!
Szkoda, że nie Wright-Phillips, ale Diarra w Arsenalu pokaże co potrafi ;)
A ty maggic jesteś zagożałym fanem chelsea a jakoś o tamtejże korupcji nic nie mówisz :>
Wytłumacz bo nie wszyscy kminią.
Articuno
01-09-2007, 15:18
"weź wyjdź", szkoda, że nie powiedziałeś jak to Inter kupił majstra sezonu 05/06!
Yoh Asakura
01-09-2007, 15:25
Największa gwiazda FC Barcelony, Brazylijczyk Ronaldinho, uzgodnił warunki swoje transferu do Chelsea, ale kluby nie osiągnęły porozumienia w kwestiach finansowych. Transfer Brazylijczyka został odłożony do przyszłego roku.
Jeszcze w piątek wieczorem toczyły się rozmowy Ronaldinho i jego brata Roberto de Assis Moreiry z prezydentem "Barcy" Joanem Laportą w sprawie transferu na Stamford Bridge. Jednak na przeszkodzie stanęły pieniądze.
Barcelona zażyczyła sobie za brazylijskiego gwiazdora okrągłe 100 milionów euro, natomiast Chelsea była gotowa wyłożyć "tylko" 70 milionów
Transfer w styczniowym okienku transferowym raczej nie wchodzi w grę, bowiem Ronaldinho po występach w Barcelonie nie mógłby reprezentować londyńczyków w tegorocznej edycji Ligi Mistrzów.
Według brytyjskich mediów, Brazylijczyk jest mocno sfrustrowany faktem, że nie udało się przeprowadzić transferu w tym sezonie, zgodnie z obietnicą, którą miał dostać od włodarzy katalońskiego klubu.
Źródło: http://sport.onet.pl/0,1248702,1598312,wiadomosc.html
Jak myślicie, czy to prawda ?
Thomisson
01-09-2007, 16:00
Tak. Zapomniałem przecież, że wszyscy napastnicy Arsenalu z Van Persiem na czele są jeszcze bardziej drewniani (a to w ogóle możliwe ?) od Inzgahiego. Pokazałeś szczerą prawdę, no cóż, od teraz kibicuje Milanowi :<
Może i są mniej drewniani, ale 3 razy mniej skuteczni......
BlueMaster
01-09-2007, 16:34
To ty chyba nie wiesz co Le Boss potrafi wykrzesać z młodych zawodników. Biada Milanowi jeśli na nas trafią ;)
I wiadomość z ostatniej chwili - Lassana Diarra w Arsenalu!
Szkoda, że nie Wright-Phillips, ale Diarra w Arsenalu pokaże co potrafi ;)
Wytłumacz bo nie wszyscy kminią.
To,że mówi o innych zespołach że są zamieszane w korupcje a Chelsea anioły i nigdy nie byli zamieszani w korupcje ;)
Dark Sven
01-09-2007, 16:38
@Yoh
Pewnie i tak w końcu wyjdzie to, że Arsenal jest mocny... tylko w gębie.
Żenaldinho w Czelsi? Czyli kolejny klub, który dołączy do mojej "listy klubów ssących i przeze mnie nie lubianych"(LKSiPZNL)
Hellraiser
01-09-2007, 17:10
Panowie, po treści nie wiem czy kłócicie się o to kto wygra LM, czy cuś lecz jesli chodzi o LM,..
http://www.willhill.com/iibs/EN/buildcoupon.asp?couponchoice=FB1682483
Daje wam jak wiecie, zestawienie Williama Hilla, tej osoby nie trzeba przedstawiać.
Yoh Asakura
01-09-2007, 17:31
Może i są mniej drewniani, ale 3 razy mniej skuteczni......
Adebayor owszem, był w tamtym sezonie nieskuteczny. Lecz teraz to już zupełnie inny piłkarz. Gdy dojdzie do siebie po kontuzji to biada obrońcom. Ale zarzucanie nieskuteczności Eduardo - facet, on w jednym sezonie strzelał więcej bramek niż Inzaghi przez dwa... A on Robinie nie będę już pisał bo to klasa sama w sobie.
@Yoh
A kiedy tak było ? Wyniki z silnymi europejskimi drużynami zawsze mieliśmy świetne, tylko z tymi średniakami było gorzej bo strata jednej głupiej bramki i szaleńcza szarża - tyle, że to było w zeszłym sezonie. Teraz to co innego.
Panowie, po treści nie wiem czy kłócicie się o to kto wygra LM, czy cuś lecz jesli chodzi o LM,..
http://www.willhill.com/iibs/EN/buil...oice=FB1682483 UWAGA
Daje wam jak wiecie, zestawienie Williama Hilla, tej osoby nie trzeba przedstawiać.
Tylko zestawienie i suche statystyki. Rzeczywistość to zweryfikuje.
Tak. Zapomniałem przecież, że wszyscy napastnicy Arsenalu z Van Persiem na czele są jeszcze bardziej drewniani (a to w ogóle możliwe ?) od Inzgahiego. .
jebb no popatrz skrzydłowy stał się napastnikiem huhehehe
albo ten młody jak on się zwał...a może Emanuel duży Adebajor-czy to są nazwiska które wywołują u bramkarzy strach czy śmiech?
Arsenal za sukces będzie mógł uważać miejsca 2-4 dające występy w lm
a w lm liczy się przedewszystkim szczęście,może Arsenal 1 raz wygra lm?wątpliwe bardzo
Agnieszka Radwańska - Maria Sharapova 6:4 1:6
Mecz w trakcie.
Yoh Asakura
01-09-2007, 19:48
jebb no popatrz skrzydłowy stał się napastnikiem huhehehe
albo ten młody jak on się zwał...a może Emanuel duży Adebajor-czy to są nazwiska które wywołują u bramkarzy strach czy śmiech?
Arsenal za sukces będzie mógł uważać miejsca 2-4 dające występy w lm
a w lm liczy się przedewszystkim szczęście,może Arsenal 1 raz wygra lm?wątpliwe bardzo
Facet, Arsenal nie raz pokazywał, że to piłkarze grają a nie nazwiska. I o jakiego skrzydłowego ci chodzi ? Robin to albo cofnięty napastnik albo typowy snajper, na pewno nie jest skrzydłowym. Tak samo Eduardo - ten to już co najwyżej bardzo ofensywny pomocnik.
I jeszcze raz powtarzam - ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Możecie wyśmiewać naszych napastników i w ogóle cały skład. Ale nie jeden zawodnik z rezerw albo u-18 zawstydziłby gwiazdeczkę z Wielkiego Klubu.
Radwańska : Szarapova 6:4 1:6 6:2
MUHAHAHA
Articuno
01-09-2007, 20:39
to jest SENSACJA!!! Radwańską pokonała Szarapową do tego na Arthur Ash Stadium !
Najs od dzisiam ogladam tenisa
IPchanger
01-09-2007, 20:55
Facet, Arsenal nie raz pokazywał, że to piłkarze grają a nie nazwiska. I o jakiego skrzydłowego ci chodzi ? Robin to albo cofnięty napastnik albo typowy snajper, na pewno nie jest skrzydłowym. Tak samo Eduardo - ten to już co najwyżej bardzo ofensywny pomocnik.
I jeszcze raz powtarzam - ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Możecie wyśmiewać naszych napastników i w ogóle cały skład. Ale nie jeden zawodnik z rezerw albo u-18 zawstydziłby gwiazdeczkę z Wielkiego Klubu.
widze, ze przeszliscie z Van Persim na Ty. Uuuuu <3
ciekawi mnie co bys mowil o Inzagim, jak byś byl zagorzałym kibicem Milanu, nie Arsenalu...
tenis-
lol radwanska to jednak niezla jest XD
Yoh Asakura
01-09-2007, 20:58
widze, ze przeszliscie z Van Persim na Ty. Uuuuu <3
ciekawi mnie co bys mowil o Inzagim, jak byś byl zagorzałym kibicem Milanu, nie Arsenalu...
Na pewno bym nie mówił, że jest świetnym napastnikiem. Stać na spalonym i liczyć na to, że sędzia zapomniał okularów to żadna sztuka.
@Edit:
A ManYoo ciągle remisuje z Sunderlandem. Coś mi się wydaje, że Czerwone Diabełki nie zwojują zbyt wiele w tym sezonie :P
Cholera. Podczas gdy ja pisałem to Saha strzelił bramkę :<
Articuno
01-09-2007, 21:19
Fajnie Dolha grał ;)
Dobrze mu tak, chociaż mogli go bardziej wygwizdać.
Calen Futh
01-09-2007, 23:08
Manyoo małymi kroczkami zbliża się do czołówki PremierLeague xP
BlueMaster
01-09-2007, 23:16
@up
Powolnymi
Manchester city lepszy :)Radwańska wygrała z Marią szarapovą,która jest rosjanką !
Enrique_1992
01-09-2007, 23:18
i dobrze tak dla dolhy wpuscil 4 siaty kurde z wislo sie rozestal ;/ alee.... jest pawelek ;] calyy mecz ogladalem i best of the best goal to gol paulisty, ten drugi ;]
:p
@2up
tylko w tym sezonie
a Fulham wydarl Tottenhamowi 3 punkty z rak :<
Calen Futh
01-09-2007, 23:27
@2up
tylko w tym sezonie
True.
a Fulham wydarl Tottenhamowi 3 punkty z rak :<
Ah ta Premiership ;** Tutaj przynajmniej coś się dzieje :)
@Yoh
Żenaldinho w Czelsi? Czyli kolejny klub, który dołączy do mojej "listy klubów ssących i przeze mnie nie lubianych"(LKSiPZNL)
Kiedyś myślałem że jesteś spoko gostek na poziomie ale po twoich ostatnich komentarzach zmieniłem zdanie...nie masz szacunku do innych klubów i te teksty są szczenięce ;d Powiedział bym coś teraz o Milanie żeby zrobić ci na złość ale nie zrobie tego gdyż uznaje Milan za bardzo dobry klub z tradycjami ;d
Doom Terror
02-09-2007, 03:47
PS
przyklad typowego kibica juve,ktoremu nieobcy jest rasizm klubowy.
@Down:
Logicznie rozumując to będzie rewanż z Barcą i zwycięstwo Arsenalu.
napinaj sie poki mozesz,aresnal dojdzie max do polfinalu.
Powiedz mi jak można kupić coś, czego nikt nie sprzedaje? :s
PS
4 listopada - Juve vs Inter
Pierwsze lanie Interu w tym sezonie.
Myślę, że Milan i Juve powinny się zjednoczyć przeciwko Srinterowi ;[
takie samo lanie jak w dwoch spotkaniach przed sezonem (przypomina 2x juve dostalo w keko) tak czy siak niby gramy na wyjezdzie ale i tak na stadionie bedzie wiecej kibcow Interu niz Juve,gdyz Stara Dama slynie z pustych trybun.
"weź wyjdź", szkoda, że nie powiedziałeś jak to Inter kupił majstra sezonu 05/06!
kto kupowal,wyladowal w Serie B,Interowi niczego nie mozna zarzucic poza zmyslonymi newsami z juvepoland.com (czy cos w podobie,gdzie newsy o tym ze "inter kupowal cokolwiek" ukazywaly sie tylko na tej stronie zas na oficjalnej stronie juve o tym niczego nie bylo)
N Coś mi się wydaje, że Czerwone Diabełki nie zwojują zbyt wiele w tym sezonie :P
Cholera.
uwazam podobnie z tym ze o Arsenalu hmm,prosze ogarnij sie z tym ze Arsenal jest najlepszy dopoki doputy nie udowodni tego na boisku,bo jak na ten moment nawet w Anglii nie jest najlepszy(wylaczajac "prawie wygrany" jakis tam smieszny puchar o ktorym wspominaes pare stron temu).Patrzmy na fakty a nie na to kto jaki klub lubi,bo tak to oceniasz.Smiesza mnie takze komentarze o klubach ktorym poczatek sezonu nie wyszedl,Mistrza sie nie rozlicza z tego jak zaczyna a z tego jak konczy.Przyznam ze tak sie do ciebie doczepiam nie dlatego ze nie lubie Arsenalu lub cos,bo bardzo szanuje zarowno ten jak i kazdy inny klub,poprostu ton z jakim sie odnosisz do innych klubow niz twoj ulubiony mnie bardzo irytuje,prawie tak samo jak rasizm klubowy,ktory sie przejawil u rasistow klubowych,ktorych cytowalem na poczatku.Wydaje mi sie mowisz tak specjalnie aby sprowkowac klotnie,w ktorej jedna twoja teza bedzie "arsenal jest najlepszy" zas argumentem "bo tak".Skumaj to wkoncu ze jesli na koniec sezonu Arsenal nie zdobedzie Mistrzostwa Anglii i nie zwyciezy w CL,to nikt poza fanami Arsenalu nie uzna tego klubu za najlepszy.Oczywiscie Twoim tokiem myslenia Kanonierzy nie musza nic wygrywac (trofea) aby byc najlepszymi "bo poprostu sa"...Takie podejscie do tematu jest zalosnie dziecinne,bezpodstawne i irytujace.
Kogutt,Articuno - wg.Włoskiego prawa Inter jest czysty,niczego mu nigdy nie udowodniono,w przeciwiesntwie do starej damy i zostal ukarany stosownie do swego dzialania,to ze przyznano nam "scudedtto sprawiedliwych" jest uhonorowaniem postawy fair play w rozgrywkach owego sezonu,gdyz Inter byl najwyzej sklasyfikowanym zespolem sposrod druzyn nieuczestniczacych w calciopolli.Rozumiem wasza zawisc ze sa druzyny,ktore nie potrzebuja Moggi'ego dzwoniacego do sedziow aby ustalic wynik meczu... A tekst typu "srinter" idealnie pasuje do piaskownicy,grabek i robienia w tejze piaskownicy basenu gdzie za wode sluzy wlasny mocz,tyle o poziomie posta Kogutt'a.
ps: ale mnie wpieniliscie xd
Dark Sven - przesadziles z tym zenaldinho itp. chociaz sadze ze Chelsea popelnia blad,na ten moment jest paru zawodnikow lepszych od Ronladinho (Kaka,Messi,Quaresma),nie jest on tym samym pilkarzem co dwa sezony temu...
Thomisson
02-09-2007, 08:54
Diabełki nie zwojują zbyt wiele w tym sezonie :P
Cholera. Podczas gdy ja pisałem to Saha strzelił bramkę :<
Cholera, Diabełkom nie wychodzi jeden sezon, a Arsenalowi 10 ostatnich lat. Cholera.
Kiedyś myślałem że jesteś spoko gostek na poziomie ale po twoich ostatnich komentarzach zmieniłem zdanie...nie masz szacunku do innych klubów i te teksty są szczenięce ;d Powiedział bym coś teraz o Milanie żeby zrobić ci na złość ale nie zrobie tego gdyż uznaje Milan za bardzo dobry klub z tradycjami ;d
Czego sie spodziewales po 13 latku?
Nie wiem czy ktos pisal , ale jak wszedlem na onet i zobaczylem ze Radwanska wygrala z Szarapowa to az mnie zatkalo. ;p
Articuno
02-09-2007, 11:49
Nie wiem czy ktos pisal , ale jak wszedlem na onet i zobaczylem ze Radwanska wygrala z Szarapowa to az mnie zatkalo. ;p
wiele osob. Teraz Aga trafiła na Peer i ma szansę na ćwierćfinał, ale nawet jak odpadnie nic się nie stanie. Ciekawe co czuje teraz Marta DomachowskaB)
Yoh Asakura
02-09-2007, 11:52
Cholera, Diabełkom nie wychodzi jeden sezon, a Arsenalowi 10 ostatnich lat. Cholera.
BUAHAHAHAHA !!
49 meczy bez porażki, jedyna drużyna od bodajże 1880 która ani razu nie przegrała w lidze, finał LM przegrany tylko dlatego, że Lehmann dostał czerwoną kartkę. Wymieniać dalej ? Oh, zapomniałem o rekordzie ManYoo - 10 goli u siebie w ostatnim sezonie. To jest osiągnięcie !
napinaj sie poki mozesz,aresnal dojdzie max do polfinalu.
Tak, przegra z Interem. Hehe.
uwazam podobnie z tym ze o Arsenalu hmm,prosze ogarnij sie z tym ze Arsenal jest najlepszy dopoki doputy nie udowodni tego na boisku,bo jak na ten moment nawet w Anglii nie jest najlepszy(wylaczajac "prawie wygrany" jakis tam smieszny puchar o ktorym wspominaes pare stron temu).Patrzmy na fakty a nie na to kto jaki klub lubi,bo tak to oceniasz.Smiesza mnie takze komentarze o klubach ktorym poczatek sezonu nie wyszedl,Mistrza sie nie rozlicza z tego jak zaczyna a z tego jak konczy.Przyznam ze tak sie do ciebie doczepiam nie dlatego ze nie lubie Arsenalu lub cos,bo bardzo szanuje zarowno ten jak i kazdy inny klub,poprostu ton z jakim sie odnosisz do innych klubow niz twoj ulubiony mnie bardzo irytuje,prawie tak samo jak rasizm klubowy,ktory sie przejawil u rasistow klubowych,ktorych cytowalem na poczatku.Wydaje mi sie mowisz tak specjalnie aby sprowkowac klotnie,w ktorej jedna twoja teza bedzie "arsenal jest najlepszy" zas argumentem "bo tak".Skumaj to wkoncu ze jesli na koniec sezonu Arsenal nie zdobedzie Mistrzostwa Anglii i nie zwyciezy w CL,to nikt poza fanami Arsenalu nie uzna tego klubu za najlepszy.Oczywiscie Twoim tokiem myslenia Kanonierzy nie musza nic wygrywac (trofea) aby byc najlepszymi "bo poprostu sa"...Takie podejscie do tematu jest zalosnie dziecinne,bezpodstawne i irytujace.
Śmieszny puchar ? Hehe, ten puchar jest znacznie ważniejszy niż wszystkie trofea włoskie razem wzięte.
I to chyba oczywiste, że jeśli kibicuje jednej z najlepszych drużyn, to ona będzie dla mnie zawsze najlepsza. Nie spodziewasz się chyba, że będę mówił "kocham Arsenal, ale to Tottenham jest the best !!!".
takie samo lanie jak w dwoch spotkaniach przed sezonem (przypomina 2x juve dostalo w keko)
Hahaha. Śmieszny jesteś. Chodzi ci o Trofeo Birra Moretti? Ten 45 minutowy mecz w drugim składzie? Żałosny jesteś. Towarzyskie turnieje są gówno warte. Zobaczymy co będzie 4 listopada...
No, a Interowi nic nie zarzucano podczas Calciopoli, bo to przecież oni wszystko sprowokowali, zrobili całą afere, bo widzieli, że są zbyt słabi na Serie A, tak więc ukarano Milan, ukarano Juve, no a Inter kupił sobie dwa tytuły. n/c. Ten klubik jest niepoważny.
Calen Futh
02-09-2007, 12:12
Jak ja lubię te forumowe napinki ^^"
1. Ronaldinho w Chelsea - On nie ma tam co szukać. Angielscy obrońcy go zniszczą. Ogólnie to zawiodłem się na nim - myślałem, że zostanie z Barcą, a ten już uciekać chce.
2. Postawa Manyoo - Zobaczymy na święta kto gdzie będzie i wtedy będziemy mogli oceniać po części postawę teamów.
3. Doom tam wspominał o rasizmie klubowym - No wiesz. Jakbyscie nie wiedzieli, to kazdy zespol ma swoich wrogów. Ogólnie to jak już jesteśmy przy włoskiej lidze to mnie te rozgrywki dobijają ;< Tam chyba tylko ten Juventus gra w miare przyjemny football. Tak to mamy defensywny Milan, którego nie lubię. "Super Inter" co tam tylko ten Ibrahimowic coś robi, no i ta Roma, która potrafi raz zagrać ładnie, a raz spieprzyć mecz, a tak to cała reszta to jakaś podwórkowa liga przepełniona korupcją :)
4. Yoh - o bramkach strzelonych przez Manyoo i Arsenal w tamtym sezonie nawet nie wspomniaj, bo Arsenal strzlił bodaj 20 bramek mniej niż Manyoo i nie zaszczycił nikim ze swojego składu w pierwszej 10tce listy Najlepszych strzelców ;<
5. Exodus napisał, o tym czego można się spodziewać po 13to latku. Otóż jak może nie wiecie, to czasem 13to latek potrafi powiedzieć coś 2 razy mądrzej niż 17to latek.
Tam chyba tylko ten Juventus gra w miare przyjemny football.
Tak, prawda. Gdy do Juve przyszedł Ranieri (no wkońcu Chelsea długo trenował) Bianconeri zaczęli grać bardzą ciekawą piłkę. Trochę w angielskim stylu ;) Dużo atakują, mają świetnego play makera i wogóle dzisiaj rozniosą Cagliari :P
Yoh Asakura
02-09-2007, 12:44
4. Yoh - o bramkach strzelonych przez Manyoo i Arsenal w tamtym sezonie nawet nie wspomniaj, bo Arsenal strzlił bodaj 20 bramek mniej niż Manyoo i nie zaszczycił nikim ze swojego składu w pierwszej 10tce listy Najlepszych strzelców ;<
No tak, bo przecież przez połowę sezonu trzeba nastrzelać co najmniej 25 bramek. :< Kontuzje, kontuzje, jeszcze raz kontuzje. Henry zapewne znowu byłby królem strzelców gdyby nie to, że odpadł w połowie sezonu, jak Van Persie zresztą. A atak z Baptistą i Aliadierem (sic!) w Anglii dziwnym trafem się nie sprawdza ;)
Pozwoliłam sobie zrobić mały offtop, ponieważ okazja jest wyśmienita :).
Nasza najlepsza tenisistka (Agnieszka Radwańska) pokonała w trzeciej rundzie wielkoszlemowego turnieju US Open, rozstawioną z numerem drugim Marię Szarapową (v-ce liderka rankingu tenisistek, obrończyni tytułu sprzed roku)!
Jest to niewątpliwie największy wyczyn Agnieszki, od kiedy pokonała była liderkę rankingu, Martinę Hingis.
W ćwierćfinale zmierzy się ze zwyciężczynią spotkania: Nicole Vaidisova - Shahar Peer.
Brawo Aga, tylko tak dalej!!
Dark Sven
02-09-2007, 12:54
I to chyba oczywiste, że jeśli kibicuje jednej z najlepszych drużyn, to ona będzie dla mnie zawsze najlepsza. Nie spodziewasz się chyba, że będę mówił "kocham Arsenal, ale to Tottenham jest the best !!!".
Ale nie chodzi o to, że masz mówić, że inny klub jest najlepszy. Po prostu brakuje ci obiektywizmu...
No, a Interowi nic nie zarzucano podczas Calciopoli, bo to przecież oni wszystko sprowokowali, zrobili całą afere, bo widzieli, że są zbyt słabi na Serie A, tak więc ukarano Milan, ukarano Juve, no a Inter kupił sobie dwa tytuły. n/c. Ten klubik jest niepoważny.
Pf... Milan miał pod koniec ponad 20 punktów straty do Interu... Przecież i tak by Serie A nie wygrali... Tak poza tym jest to chyba gdybanie zazdrośnika. Trudno, korupcja była, kara była i to powinno być bardziej nauczką, i przestrogą, a dalsze bez sensowne doszukiwanie się czegoś, czego prawdopodobnie nie było, nie ma sensu.
1. Ronaldinho w Chelsea - On nie ma tam co szukać. Angielscy obrońcy go zniszczą. Ogólnie to zawiodłem się na nim - myślałem, że zostanie z Barcą, a ten już uciekać chce.
3. Doom tam wspominał o rasizmie klubowym - No wiesz. Jakbyscie nie wiedzieli, to kazdy zespol ma swoich wrogów. Ogólnie to jak już jesteśmy przy włoskiej lidze to mnie te rozgrywki dobijają ;< Tam chyba tylko ten Juventus gra w miare przyjemny football. Tak to mamy defensywny Milan, którego nie lubię. "Super Inter" co tam tylko ten Ibrahimowic coś robi, no i ta Roma, która potrafi raz zagrać ładnie, a raz spieprzyć mecz, a tak to cała reszta to jakaś podwórkowa liga przepełniona korupcją :)
Nie ^^? Rzucasz hasełko, a tu jak Mohery na reporterów TVN'u ; >.
1. IMO, sztuczki Ronadinha się już przegryzły, i większość klasowych obrońców sobie z nimi radzi.
3. Ten rasizm klubowy, jeżeli nie przechodzi w fanatyzm, to jakby nie patrzeć, dodaje smaczku, i doprowadza własnie do takich nie ustających rozmów. A co do ligi włoskiej... Cóż... już to mówiłem, każda liga coś ma, a my Polacy o korupcji nie powinnismy się wypowiadać ^^'.
Jeżeli kogoś uraziłem poprzednim postem to przepraszam, ale cóż, w/w zawodnik jest piłkarzem, którego jak wiele innych gwiazd nie trawie, i czasem mimo woli musze coś kąśliwego lub w tym wypadku chamskiego powiedzieć.
Thomisson
02-09-2007, 12:58
BUAHAHAHAHA !!
49 meczy bez porażki, jedyna drużyna od bodajże 1880 która ani razu nie przegrała w lidze, finał LM przegrany tylko dlatego, że Lehmann dostał czerwoną kartkę. Wymieniać dalej ? Oh, zapomniałem o rekordzie ManYoo - 10 goli u siebie w ostatnim sezonie. To jest osiągnięcie !
Śmieszne rzeczy mówisz.
Osiągnęcia MU w ostatnich 10 latach: Puchar Europy (1999), Puchar Interkontynentalny (1999), 6 Mistrzostw Anglii (1997, 1999, 2000, 2001, 2003, 2007), 2 Puchary Anglii (1999, 2004), Puchar Ligi Angielskiej (2006), Tarcza Dobroczynności (2007)
Osiągnięcia Arsenalu w ciągu 10 ostatnich lat: 3 Mistrzostwa Anglii (1998, 2002, 2004), 4 Puchary Anglii (1998, 2002, 2003, 2005), 4 Tarcze Wspolnoty (1998, 1999, 2002, 2004)
Tak więc twój śmieszny klubik rządzi jedynie w Pucharach Krajowych, gdzie silne zespoły wystawiają zazwyczaj rezerwowych. A te swoje klubowe rekordy to możesz wsadzić w armatę i wystrzelić na Emirates Stadium, bo osiągnięcia w ostatnich 10 latach Arsenalu są śmieszne w porównaniu do MU
No tak, bo przecież przez połowę sezonu trzeba nastrzelać co najmniej 25 bramek. :< Kontuzje, kontuzje, jeszcze raz kontuzje. Henry zapewne znowu byłby królem strzelców gdyby nie to, że odpadł w połowie sezonu, jak Van Persie zresztą. A atak z Baptistą i Aliadierem (sic!) w Anglii dziwnym trafem się nie sprawdza ;)
Nie płacz, ze ławki rezerwowej nie mieliście.
Doom Terror
02-09-2007, 13:15
Śmieszny puchar ? Hehe, ten puchar jest znacznie ważniejszy niż wszystkie trofea włoskie razem wzięte.
Owszem w fifie 98 na poziomie ama.W rzeczywistosci inaczej to wyglada.
Articuno
02-09-2007, 13:17
Jest wazniejszy od Scudetto, Coppa Italia, tylko dlatego, że ty tak sądzisz ??
Doom Terror
02-09-2007, 13:20
Hahaha. Śmieszny jesteś. Chodzi ci o Trofeo Birra Moretti? Ten 45 minutowy mecz w drugim składzie? Żałosny jesteś. Towarzyskie turnieje są gówno warte. Zobaczymy co będzie 4 listopada...
Tez jestes smieszny,nie masz ani 1 faktu,argumentu aby potwiedzic ze Inter kupil 2 tytuly,to sa chore domysle twoje i tobie podobnych.Denerwuje mnie takie publiczne klamstwo na temat innego klubu,ktory jest mowiac slangiem czysty.Co do Birra Moretti i tego drugiego turnieju,podczas tych meczy Inter tez gral rezrwowymi/nowymi zawodnikami,ktorzy mieli sie ogrywac jednak i tak bez problem pocisneli Stara Dame,czy chcesz czy nie takie sa fakty.Takie same fakty dotycza tego ze inter niczego nie sprowokowal,mowisz to bez zadnych podstaw i widze ze dalsza rozmowa z toba nie ma sensu...
Zawsze kazdy klub mial swoich zarowno kibicow jak i wrogow.Ale na forum trzeba trzymac poziom a nie rzucac falszywe informacje o innych klubach,bo zapewne tez uwazasz to za zalosne. Ogolnie jak jestesmy przy wloskiej lidze,to trzeba najpierw obejrzec wiecej niz 3 mecze aby ja ocenic.Ps,nigdzie nie napisalem "super inter" ani cos pokroju ze jest najlepszy,wiec nie wiem o co ten komentarz oraz wiecej niz Ibra robi chociazby Zanetti,Maxwell czy tez Maicon.
Taka prawda, że Juve dzisiaj zrobi kolejny krok do zdobycia Scudetto. Tydzień temu rozgromili Livorno, a dzisiaj zrobią to samo z Cagliari. Później przyjdzie czas na CIUT lepsze kluby niż Livorno i Cagliari, np. Inter (Juve poradzi sobie bez problemu). Później już będzie walka między dwoma faworytami: Milanem i Juve. Inter zostanie w środku tabeli. Jednak po wiosennej rundzie Juve będzie na fotelu lidera i zgarnie trzydziesty (dwa zostały nie słusznie odebrane) tytuł mistrza Włoch.
Jakby odjąć te dwa niesłusznie zabrane Scudetti to będzie to "dopiero" 28 scudetto ;>
Za 2 sezony trzecia gwiazdka. Nikt tyle nie ma :)
Keep dreaming,Scudetto zostanie w Mediolanie,moze nie w Interze,ale napewno w Mediolanie.Mowiac ze Inter zostanie w srodku tabeli znowu przemowila przez ciebie szczenieca zawisc a nie obiektywizm.Scuedtto zostaly zabrane slusznie,gdyz udowodniono wam korpucje nie bede sie znowu rozpisywal o tym samym bo i tak zdania nie zmienisz.
Taka prawda, że Juve dzisiaj zrobi kolejny krok do zdobycia Scudetto. Tydzień temu rozgromili Livorno, a dzisiaj zrobią to samo z Cagliari. Później przyjdzie czas na CIUT lepsze kluby niż Livorno i Cagliari, np. Inter (Juve poradzi sobie bez problemu). Później już będzie walka między dwoma faworytami: Milanem i Juve. Inter zostanie w środku tabeli. Jednak po wiosennej rundzie Juve będzie na fotelu lidera i zgarnie trzydziesty (dwa zostały nie słusznie odebrane) tytuł mistrza Włoch.
Jakby odjąć te dwa niesłusznie zabrane Scudetti to będzie to "dopiero" 28 scudetto ;>
Za 2 sezony trzecia gwiazdka. Nikt tyle nie ma :)
PS
Jestem prorokiem :D
Articuno
02-09-2007, 13:27
Tomisson, a czemu nie popatrzysz na osiągniecia z całej historii obu klubów, to przecież jasne, że Arsenal nie będzie cały czas dominował, zresztą ManU też. Te 10 lat było lepsze dla diabłów no i pech(szczęście?).
No i błagam, nie kłóćcie się już, która liga lepsza, bo:
- i tak nie dojdziemy do kompromisu,
- o gustach się nie dyskutuje,
- czemu nikt nie broni hiszpańskiej ^^?
Yoh Asakura
02-09-2007, 13:40
Śmieszne rzeczy mówisz.
Osiągnęcia MU w ostatnich 10 latach: Puchar Europy (1999), Puchar Interkontynentalny (1999), 6 Mistrzostw Anglii (1997, 1999, 2000, 2001, 2003, 2007), 2 Puchary Anglii (1999, 2004), Puchar Ligi Angielskiej (2006), Tarcza Dobroczynności (2007)
Osiągnięcia Arsenalu w ciągu 10 ostatnich lat: 3 Mistrzostwa Anglii (1998, 2002, 2004), 4 Puchary Anglii (1998, 2002, 2003, 2005), 4 Tarcze Wspolnoty (1998, 1999, 2002, 2004)
Tak więc twój śmieszny klubik rządzi jedynie w Pucharach Krajowych, gdzie silne zespoły wystawiają zazwyczaj rezerwowych. A te swoje klubowe rekordy to możesz wsadzić w armatę i wystrzelić na Emirates Stadium, bo osiągnięcia w ostatnich 10 latach Arsenalu są śmieszne w porównaniu do MU
Nie płacz, ze ławki rezerwowej nie mieliście.
Nazywasz Arsenal śmiesznym klubikiem ? No tak, jest tak śmieszny, że ze współczucia w tamtym sezonie ManYoo dwa razy z nami przegrał. Dziękujemy ! I w ogóle rozstrząsanie historii z ostatnich 10 lat - dla czego nie z 11 ? Albo 15 ? I co do ławki rezerwowych - mamy zarówno świetne rezerwy jak i świetną młodzież. Tyle, że chyba żaden klub nie jest przygotowany na kontuzję dwóch kluczowych napastników w połowie sezonu. Zresztą w ManYoo tak samo - nie ma Rooneya i Ronaldo i nie Manchester nie daje sobie rady.
Jest wazniejszy od Scudetto, Coppa Italia, tylko dlatego, że ty tak sądzisz ??
Nie, jest lepszy dlatego, że tam wygrywają umiejętności a nie pieniądze.
Articuno
02-09-2007, 13:49
Inter nie kupił ostatnie mistrzostwo, a Roma nie kupiła PW. Dziwne, nie? Weź wyjdź, żyjesz przeszłością...
PS. No tak, Juve kupiło ostatni mecz z Livorno. Jak i ten za 2 godziny z Cagliari.
PS. No tak, Juve kupiło ostatni mecz z Livorno. Jak i ten za 2 godziny z Cagliari.
Tak trudno pogodzić ci się z tym, że wielki klub znów wygrywa?:baby:
PS
No a mecz z Parmą w Coppa Italia też kupili nie? To bardzo dziwne, że najlepszy klub na świecie wygrywa z Parmą na wyjeździe 3:1. Kupili ten mecz też!!!11oenen!!! serje be wita!!
Żal mi was ludzie. Rozumiem, że lubicie inne drużyny, ale fakt faktem, że JUVE JEST WIELKIE
Mlecziii
02-09-2007, 14:40
Nazywasz Arsenal śmiesznym klubikiem ? No tak, jest tak śmieszny, że ze współczucia w tamtym sezonie ManYoo dwa razy z nami przegrał. Dziękujemy ! I w ogóle rozstrząsanie historii z ostatnich 10 lat - dla czego nie z 11 ? Albo 15 ? I co do ławki rezerwowych - mamy zarówno świetne rezerwy jak i świetną młodzież. Tyle, że chyba żaden klub nie jest przygotowany na kontuzję dwóch kluczowych napastników w połowie sezonu. Zresztą w ManYoo tak samo - nie ma Rooneya i Ronaldo i nie Manchester nie daje sobie rady..
ok wszystkie mistrzostwa arsenalu :
mistrz kraju12-(1931,33,34,35,38,48,53,71,89,91,98,2002)
puchar kraju 11-(1930,36,50,71,79,93,98,2002,03,04,05)
finał pucharu UEFA 1-(2000)
puchar zdobywców pucharów 1-(1994) finał 2-(1980,95)
teraz Mu
Mistrz kraju 16-(1908,11,52,56,57,65,67,93,94,96,97,99,2000,01,03, 07)
puchar kraju 11-(1909,48,63,77,83,85,90,94,96,99,2004)
puchar zdobywców pucharów 1-(1991)
liga mistrzów 2-(1968,99)
super puchar europy 1-(1999)
puchar interkontynentalny 1-(1999)
Więcej pucharów ma mu.A co do piłkarzy jest jeszcze Saha dzięki któremu mu wczoraj wygrało :D
night_hunter
02-09-2007, 14:54
A pan reklama jak zwykle ostatni...
Thomisson
02-09-2007, 15:28
Nazywasz Arsenal śmiesznym klubikiem ? No tak, jest tak śmieszny, że ze współczucia w tamtym sezonie ManYoo dwa razy z nami przegrał. Dziękujemy ! I w ogóle rozstrząsanie historii z ostatnich 10 lat - dla czego nie z 11 ? Albo 15 ?
A dlaczego roztrząsasz tylko ostatni sezon?? Mleczii napisał wszystkie trofea zarówno MU, jak i Arsenalu i w tej kategorii wygrywa MU, czy tobie się to podoba czy nie.
Calen Futh
02-09-2007, 15:28
@2up: Cholernie na temat się wypowiedziałeś -_- Następnym razem daruj sobie.
@topic: Brąz dla naszej męskiej sztafety 4x400 ! Wiwat !:cup:
Doom Terror
02-09-2007, 15:53
Tak trudno pogodzić ci się z tym, że wielki klub znów wygrywa?:baby:
PS
No a mecz z Parmą w Coppa Italia też kupili nie? To bardzo dziwne, że najlepszy klub na świecie wygrywa z Parmą na wyjeździe 3:1. Kupili ten mecz też!!!11oenen!!! serje be wita!!
Żal mi was ludzie. Rozumiem, że lubicie inne drużyny, ale fakt faktem, że JUVE JEST WIELKIE
to byla ironia...nikt nie watpi ze Juve jest wielkie,tak i jak wiekszosc klubow z tradycja,historia i osiagnieciami na koncie (...).
Argument ze we Wloszech wygrywaja pieniadze?Moze pare lat temu,teraz kazdy klub,ktory mial cos na sumieniu juz swoje wycierpial...a to ze uwazasz ze liga angielska>wloska to Twoj poglad moj jest zgola inny i popieraja to fakty.Włoski klub zwyciezyl w Lidze Mistrzow,Włochy wygraly mistrzostwa swiata.A ty co powiesz:D? Niech zgadne "bo gra tam najlepszy Arsenal!!111"?
Articuno
02-09-2007, 16:18
Jak myslicie, ile jutro Polska dostanie z Francją w kosza? stawiam na 64-88
Yoh Asakura
02-09-2007, 16:46
A dlaczego roztrząsasz tylko ostatni sezon?? Mleczii napisał wszystkie trofea zarówno MU, jak i Arsenalu i w tej kategorii wygrywa MU, czy tobie się to podoba czy nie.
Skoro ty roztrząsasz okres który tobie się najbardziej podoba, to ja robię to samo. A fakt faktem, że Arsenal nigdy zbyt dużych osiągnięć w pucharach europejskich nie miał, ale w tym sezonie powinno się to zmienić.
Argument ze we Wloszech wygrywaja pieniadze?Moze pare lat temu,teraz kazdy klub,ktory mial cos na sumieniu juz swoje wycierpial...a to ze uwazasz ze liga angielska>wloska to Twoj poglad moj jest zgola inny i popieraja to fakty.Włoski klub zwyciezyl w Lidze Mistrzow,Włochy wygraly mistrzostwa swiata.A ty co powiesz? Niech zgadne "bo gra tam najlepszy Arsenal!!111"?
Liga włoska na pewno nie jest najlepsza. Nudna, defensywna gra, zawodnicy którzy nie potrafią grać i ciągle tylko kopią, faulują i symulują. Wiele osób nie znosi włoskiego futbolu który jest po prostu szpetny. Najlepsze ligi są z Anglii i Hiszpanii. Oczywiście, ty możesz się nie zgadzać i sobie mówić, że włoska jest najlepsza, nikt ci nie broni. Tak samo jak nikt nie może mi zabronić mówić, że to liga angielska jest najlepsza.
A fakt faktem, że Arsenal nigdy zbyt dużych osiągnięć w pucharach europejskich nie miał, ale w tym sezonie powinno się to zmienić.
Naprawdę nie wiem, na jakiej podstawie tak twierdzisz. Gdyby w LM najważniejsze były młode talenty, to Ajax co roku powinien spokojnie klepać te rozgrywki. Tymczasem już od kilku sezonów mają problemy z zakwalifikowaniem się. Muszę Cię rozczarować, w rozgrywkach europejskich najbardziej liczy się doświadczenie.
Articuno
02-09-2007, 18:56
Liga włoska na pewno nie jest najlepsza. Nudna, defensywna gra, zawodnicy którzy nie potrafią grać i ciągle tylko kopią, faulują i symulują. Wiele osób nie znosi włoskiego futbolu który jest po prostu szpetny. Najlepsze ligi są z Anglii i Hiszpanii. Oczywiście, ty możesz się nie zgadzać i sobie mówić, że włoska jest najlepsza, nikt ci nie broni. Tak samo jak nikt nie może mi zabronić mówić, że to liga angielska jest najlepsza.
Ogromna większość Włochów gra w Serie A. Czyli powiadasz, że Włosi zdobyli Mundial tylko kopiąc, faulując i symulując(wiem, Materazzi to idiota).
Yoh Asakura
02-09-2007, 19:14
Naprawdę nie wiem, na jakiej podstawie tak twierdzisz. Gdyby w LM najważniejsze były młode talenty, to Ajax co roku powinien spokojnie klepać te rozgrywki. Tymczasem już od kilku sezonów mają problemy z zakwalifikowaniem się. Muszę Cię rozczarować, w rozgrywkach europejskich najbardziej liczy się doświadczenie.
Bo teraz ci którzy w poprzednim sezonie byli nadzieją na przyszłość, dziś mają już znacznie więcej doświadczenia. Plus odejście Henry'ego, przez co w Arsenalu nie ma już syndromu TH14. Zresztą, w poprzednim sezonie brak jakiegokolwiek trofeum - to zostawia niedosyt i Kanonierzy są zdeterminowani do zdobycia jakichś pucharów. Zresztą nawet Wenger mówił, że w tym sezonie LM i Premiership to jego priorytety.
Ogromna większość Włochów gra w Serie A. Czyli powiadasz, że Włosi zdobyli Mundial tylko kopiąc, faulując i symulując(wiem, Materazzi to idiota).
Tak. Gdyby nie czerwona kartka w finale to Włosi nie wygraliby w karnych. Zresztą Materazzi to jeden z wielu - takich
"piłkarzy" jak Gatusso to w ogóle nie powinno się na boisko wpuszczać.
@Edit:
Arsenal pokazał klasę. Zwycięstwo 3:1, pomimo tego, że od 50 min. graliśmy w 10. Jeśli tak będzie wyglądać reszta sezonu - przeciwnicy, drżyjcie ze strachu.
BlueMaster
02-09-2007, 19:49
Tak. Gdyby nie czerwona kartka w finale to Włosi nie wygraliby w karnych. Zresztą Materazzi to jeden z wielu - takich
Dokładnie,materazzi powinien dostać czerwoną,włosi są uznawani za "czystą gre"
BTW.Z kąd jest Inzaghi?Który już się chciał się z nim przywitać :"Oto ja,Filipo Inzaghi,wymuszający karne"
I czy on gra w reprezentacji?
Calen Futh
02-09-2007, 19:50
Chelsea się powinęła nóżka ? Do 80 minuty - Tak ! Mimo, że kupon mi przez nich padnie prawdopodobnie to cieszę się jak cholera :)
Yoh Asakura
02-09-2007, 19:59
Chelsea się powinęła nóżka ? Do 80 minuty - Tak ! Mimo, że kupon mi przez nich padnie prawdopodobnie to cieszę się jak cholera :)
Jak Chelsea zostanie pokonana to chyba Arsenal będzie drugi w tabeli (lepszy bilans bramkowy). Genialny początek sezonu w wykonaniu Kanonierów.
2-0 dla Aston Villi ;] No cóż zdarza się...Wspomnę tylko że Chelsea nie wygrała na stadionie Villi od 1999 roku.
No i Juventus wygrał 2:3 :) Kolejne 3pkt.
Cieszy również to, że Inter po dwóch kolejkach traci już dwa pkt. do Juve.
Forza Juve!
Doom Terror
02-09-2007, 20:33
Domyslom mowimy "nie". Włosi grali najmadrzejszy taktycznie futbol i to sie liczy dlatego zwyciezyli.Pozatym pilka Włoska nie jest nudna,to ze w latach 60 grali catennacio to nie znaczy ze je wciaz graja przyklady? Np. Ostatni mecz Inter-Empoli gdzi to empoli grala b.dobra nowoczesna pilke w stylu hiszpanskim,jednak zabraklo im szczescia dzieki czemu Inter wygral dziki kontrą.Takich przykladow moge podac wiele...
ManUtd Zdobędzie mustrzów Angli bo oczywiście żadzi :D
Calen Futh
02-09-2007, 21:36
ManUtd Zdobędzie mustrzów Angli bo oczywiście żadzi
@up: Nie kompromituj siebie i Manyoo pisząc tak. Teraz sobie jakiś obiektywny człowieczek spojrzy na Twojego posta, w którym piszesz, że Manyoo "żądzi" i pomyśli, że Manchester musi być do dupy skoro ma takich fanów, którzy o słowniku ortograficznym nie słyszeli ;<
Czy Barcelona potrafi wygrać jakiś mecz bez pomocy sędziego?
BlueMaster
02-09-2007, 22:16
Czy Barcelona potrafi wygrać jakiś mecz bez pomocy sędziego?
Nie ;)To oczywiste,co wygrałem? :-)
@edit
MóJ 100 POST na forum tibi.pl
Dziękuje i obiecuje no spam :P
Calen Futh
02-09-2007, 22:32
@up: To było pytanie retoryczne ;< Anyway, źle odpowiedziałeś.
@edit: Wooo ! Wezmę przykład z Pana up i też się popodniecam moimi postami ! Tak więc : Madafaka ! To mój 110ty post w tym temacie xd Jestem roxior xd
@topicz: Nic tylko czekać teraz do następnego weekendu na nowa kolejkę naszych ukochanych europejskich lig ;*
BlueMaster
02-09-2007, 22:43
@up: To było pytanie retoryczne ;< Anyway, źle odpowiedziałeś.
@edit: Wooo ! Wezmę przykład z Pana up i też się popodniecam moimi postami ! Tak więc : Madafaka ! To mój 110ty post w tym temacie xd Jestem roxior xd
@topicz: Nic tylko czekać teraz do następnego weekendu na nowa kolejkę naszych ukochanych europejskich lig ;*
No pewnie ;)A ja dobrze odpowiedziałem
Mlecziii
02-09-2007, 23:47
Co do MU nie obraził bym się jakby odpuścili ligę angielską i skupili się na lidze mistrzów bo już dawno ją zdobyli :) Calen Futh w tę sobotę chyba są eliminację do euro 2008 wiec na ligi europejski trza czekać 2 tyd.
No pewnie ;)A ja dobrze odpowiedziałem
Wiesz co to jest pytanie retoryczne?
Najbardziej z tego wszystkiego cieszy mnie, że WHU przyjęło dzielną postawę na ten sezon. Mam nadzieję, że zajmą miejsce premiowane grą w P.UEFA ;- )
Man U zaczyna zwyciężać. Wisełka goni Ległą ostro. Czego chcieć więcej?
Real Madryt rozklepał Villarreal na ich stadionie 5:0. Barcelona powinna się uczyć pięknej gry.
Hellraiser
03-09-2007, 01:03
Wisełka goni Ległą ostro. Czego chcieć więcej?
Cholernie, cholerna racja. <hug>
Real Madryt rozklepał Villarreal na ich stadionie 5:0. Barcelona powinna się uczyć pięknej gry.
Święte słowa...
Yoh Asakura
03-09-2007, 15:04
Manchester United znowu na ustach całej Anglii. Jednak nie z powodu fantastycznej gry, a przez imprezę, jaką zorganizował kilka dni temu pomocnik klubu, Cristiano Ronaldo.
Portugalczyk zaprosił do swojej willi przyjaciół oraz... pięć prostytutek. Panie z agencji przyjechały taksówką z oddalonego o 60 mil Leeds! Panie bawiły się przednio. Pływały nago w basenie i przymilały się do gości. Na fotkach widać między innymi biegającego w samych slipkach piłkarza "Czerwonych Diabłów", Andersona. Jak widać, nowy zawodnik Manchesteru szybko znalazł wspólny język z gwiazdami tego zespołu.
Źródło: onet.pl
No, no, Ronaldo to rozrywkowy chłopak ;)
Articuno
03-09-2007, 15:17
Ten kto napisał o PRYWATNYM życiu gwiazdy diabłów powinien dawno stracić pracę. Wiecie, ile ludzi prostytutki zamawia? Dlaczego nie napiszą o Wieśku z Olsztyna? Po za tym, co kogo obchodzi co Ronaldo robi w życiu, wizytówką piłkarza, jest to co robi na boisku, a nie po za nim.
Calen Futh
03-09-2007, 16:18
Tak się bawi ! Tak się bawi ! MAN-CHE-STER ! xD!
oj brawo Polacy!!
tony parker zamknięty! :] :]
Articuno
03-09-2007, 21:38
Myślę, że jednak przegramy. Ale z kim my tu gramy? Parker, Diaw...? To jest kosmos dla nas. Jeśli tak będzie grać ze Słowenią powinniśmy wygrać :)
Calen Futh
03-09-2007, 22:11
Radwańska dostała baty dzisiaj, ale jak sam spiker mówił - to nie jest wina złej techniki czy braku umiejętności- Ona po prostu zmęczona tym turniejem była. Anyway - zaszła dalej niż sie spodziewałem i tak
co tu tak Cicho..Barcelona kradnie Real zwycięża w świetnym stylu...:faceoff:
Mlecziii
04-09-2007, 18:55
Up bo połowa ubolewa ,że sie szkoła zaczęła :D
A teraz rzecz o której chciałem napisać czyli powołania do rep. polski na mecz z portugalią .Chyba połowa piłkarzy takich jak (Kuszczak,Fabiański,Kaźmierczak,Zurawski,Matusiak) grają za zasługi lub dlatego ,że są dobrych zespołach europejskich kurzy zasilają główni ławkę rezerwowych .Brak mi Jelenia który jest według mnie jednym z lepszych graczy w polsce na dodatek dodatek gra w głównie podstawowym składzie Auxerre .Jeśli będzie polska wygrywać to może nawet sobie powoływać gośći z 4 ligi ale jeśli czekają nas takie wpadki jak z armenią to .... Wole nie myśleć o tym xd
Lol! piszcie tu co chcecie fani MU Arsenalu i CFC ale i tak to Liverpool lideruje :D
a chelsea nielubilem a teraz tym bardziej bo sedzia im zalatwil remis w tatym spotkaniu, powinna byc komisja teraz i 2 pkt dla lvierpoolu a -1 dla chelsea
Calen Futh
04-09-2007, 19:51
Co z tego, ze L'pool lideruje ? Dopiero 5 kolejek rozegrali ;< Nie będzie żadnej komisji - sędzia został za to ukarany przez odsunięcie od prowadzenia kolejnego spotkania i tyle. To przecież byłaby paranoja, żeby odebrali komuś punkty - po pierwsze częścią footballu są właśnie takie kontrowersyjne sytuacje, a po drugie jest jeszcze 30 spotkań w lidze i obiecuję Ci, że jeszcze nie raz obie druzyny zgubią punkty z ligowymi średniaczkami, dlatego dla tych marnych spornych 2 punktów nikt nie będzie się bawił w komisje jakieś.
Yoh Asakura
04-09-2007, 20:13
Lol! piszcie tu co chcecie fani MU Arsenalu i CFC ale i tak to Liverpool lideruje :D
a chelsea nielubilem a teraz tym bardziej bo sedzia im zalatwil remis w tatym spotkaniu, powinna byc komisja teraz i 2 pkt dla lvierpoolu a -1 dla chelsea
Lideruje ? Arsenal, Chelsea, Liverpool i Everton są eq aequo na pierwszym miejscu pod względem punktów, tyle, że decyduje bilans bramkowy. Oczywiście L'pool i Arsenal mają zaległe mecze.
Btw: Nie sądzisz chyba, że L'pool coś osiągnie z Torresem na ataku ?
@2xup
weim ze nie tylko tak napsialem, moze to z mojej nienawisci do chelsea?:D
@up
popatrz na styl, torres gra swietnie, widziales mecz z derby? zwody babela, odbior mascherano? jak tak dalej to wkoncu poszczesci sie w lidze liverpoolowi, zycze im tego z calego serca!
ciesze sie ze chelsea zgarnela maloude bo babel jednak jest lepszy :D juz to widac, zreszta udowodni wszystkim niedowiarkom, Gerrard i carra wroca do zdrowia i zacznie sie marsz po mistrza, liverpool nie odda nikomu 1 miejsca, za dlugo wszyscy czekalismy,
L'pool<3
Calen Futh
04-09-2007, 21:22
@up: Mecz z Derby to jest spacerek. Zobaczymy jak zaprezentuje się w poważnych meczach w tym sezonie.
swietnie prezetowal sie z villa gdzie chelsea przegrala, z chelsea zreszta tez :D
Yoh Asakura
04-09-2007, 21:25
@2xup
@up
popatrz na styl, torres gra swietnie, widziales mecz z derby? zwody babela, odbior mascherano? jak tak dalej to wkoncu poszczesci sie w lidze liverpoolowi, zycze im tego z calego serca!
Wybacz, styl to nie wszystko. W starciu z takimi obrońcami jak Senderos czy Ferdinand, Torres nie będzie miał najmniejszych szans. Benitez nigdy nie zrozumie, że naprawdę niewielu Hiszpanów może sprawdzić się w Anglii.
Szanuje Senderosa swietny obronca ale zobaczymy :) od Torresa wole Croucha. Ile razy ma on udowadniac jak jest wazny? :/ to do meczu z Arsenalem :)
Yoh Asakura
04-09-2007, 21:56
Szanuje Senderosa swietny obronca ale zobaczymy :) od Torresa wole Croucha. Ile razy ma on udowadniac jak jest wazny? :/ to do meczu z Arsenalem :)
4:1, tak ? Boli, fakt, ale wy dostaliście 3:0 :P A co do Croucha - faktycznie, napastnik z niego całkiem, całkiem. Strzelał ładne gole (chyba nawet z przewrotek), nie rozumiem dlaczego Benitez nie chce mu zaufać. Może gdyby był Hiszpanem...?
Dokladnie :D Cisse byl calkiem niezly nie oddawalbym go za takie grosze. Nie lbuie Arbeloy ale ma miejsce w skladzie bo to hiszpan ;P, Juz Morientes sie nie sprawdzil :D Jednak Xabi jest hiszpanem i jest bardzo dobry, on to powinien grac reguarnie :D
Calen Futh
04-09-2007, 22:19
Crouch fajny koleś - podziwiam go za to, że mając taki wzrost można mieć taką koordynacje ruchową aby być napastnikiem w tak wielkiej drużynie jak L'pool. Pamiętam wogle chwile gdy pierwszy raz go widziałem w Tv - to były bodaj Euro czy tam MS. Wszyscy się z niego śmiali, że on z taką posturą nie ma czego szukać w footballu, a on postawil na swoim i tak ;) No i ofc fajnie tańczy robota jak strzeli xD
Nom ale oczywiście jak w 2005 roku sędzie zaliczył bramkę której najprawdopodobniej nie było, to wtedy all było w porządku. Ba wygraliście wtedy ligę mistrzów. Ciekaw jestem jak by się ten mecz potoczył gdyby nie uznali tej bramki (której nie było) : ))
btw. Widzę że mamy kibica Liverpoolu,Arsenalu,MU i Chelsea, czyli czołówka premier league w komplecie B)
Hellraiser
05-09-2007, 01:48
btw. Widzę że mamy kibica Liverpoolu,Arsenalu,MU i Chelsea, czyli czołówka premier league w komplecie B)
Kiboców "Helzeji" aż 2, jak nie więcej.
Calen Futh
05-09-2007, 07:57
Kibiców Manyoo to aż dwóch jest chyba xd Ja i Thomisson xd Manyoo rox ! xd
BlueMaster
05-09-2007, 07:59
@up
Arsenalu też dwóch:Ja i Yoh Asakura
Mlecziii
05-09-2007, 09:01
Kibiców Manyoo to aż dwóch jest chyba xd Ja i Thomisson xd Manyoo rox ! xd
Dorzuć jeszcze mnie to będzie 3 xd
Kiboców "Helzeji" aż 2, jak nie więcej.
Wybacz za pomniałemo tobie :P
2 kibiców LFC :]
Nom ale oczywiście jak w 2005 roku sędzie zaliczył bramkę której najprawdopodobniej nie było, to wtedy all było w porządku. Ba wygraliście wtedy ligę mistrzów. Ciekaw jestem jak by się ten mecz potoczył gdyby nie uznali tej bramki (której nie było) : ))
Też jestem ciekaw. :P Nie będę bronił LFC i mówił, że była tam bramka, bo jej nie było. ( :/ ) Ale ważne, że wygraliśmy. : P
Articuno
05-09-2007, 15:12
@up
Możesz mi wytłumaczyć jak można kibicować 2 klubów ze światowej czołówki ? 0.0
A co do tego półfinału. Ciekawe jakby potoczył się mecz, gdyby Cech otrzymał czerwoną kartke
Yoh Asakura
05-09-2007, 16:24
@up
Jeszcze Strażnik Monopolowego.
A co do ligi angielskiej - 15 września mecz Tottenham - Arsenal. Jeśli Kanonierzy utrzymają obecną formę, jeśli Adebayor ciągle będzie pracował na boisku za dwóch, to o wynik jestem spokojny. Zresztą - kiedy ostatni raz Koguty z nami wygrały ? W 1999 ?
@Down:
Marzenia. Spursi mogą tylko pomarzyć o zwycięstwie.
A co do ligi angielskiej - 15 września mecz Tottenham - Arsenal. Jeśli Kanonierzy utrzymają obecną formę, jeśli Adebayor ciągle będzie pracował na boisku za dwóch, to o wynik jestem spokojny. Zresztą - kiedy ostatni raz Koguty z nami wygrały ? W 1999 ?
Hummm 99' no to czas najwyższy xDddd
BlueMaster
05-09-2007, 16:46
@Down:
Marzenia. Spursi mogą tylko pomarzyć o zwycięstwie.
No to 3,ale oni nie mogą mażyć o zwycięstwie
Articuno
05-09-2007, 16:51
LOL. Będzie dalej sobie tak wyliczać, ilu jest kibiców danego klubu? A wiecie ilu jest kibiców waszych klubów nie wypowiadających się w tym temacie :/?
Calen Futh
05-09-2007, 18:58
@up:No i fajnie jest xd
@topic: Co do Tottenhamu to uważam, że wysoko będą w tym sezonie w tabeli na koniec i jeszcze z pewnością urwą punkty komuś z czoła tabeli. Dlatego Yoh - ja tam aż tak spokojny bym nie był, bo Berbatow i młody Bale, ktory jest wg mnie objawieniem tego sezonu póki co mogą podciąć skrzydła Kanonierom.
Yoh Asakura
05-09-2007, 19:19
@topic: Co do Tottenhamu to uważam, że wysoko będą w tym sezonie w tabeli na koniec i jeszcze z pewnością urwą punkty komuś z czoła tabeli. Dlatego Yoh - ja tam aż tak spokojny bym nie był, bo Berbatow i młody Bale, ktory jest wg mnie objawieniem tego sezonu póki co mogą podciąć skrzydła Kanonierom.
Berbatov ? Ma szczęście, że Senderos dostał czerwoną kartkę, ale i tak zapewne zostanie sponiewierany przez Toure albo Silve. Zresztą, jeśli Arsenal będzie grał swoje, to Spursi nie mają większych szans na zwycięstwo. I jeszcze odnośnie Bale'a - dobry, faktycznie. Ale czy w starciu z Walcottem albo Hlebem będzie miał szanse...? Wątpię.
Byl ten gol z chelsea, zobacz sobie karmera z boku, co do tottenhamu to slabiutko, man city wyzej bedzie
jak dla mnie spurs maja 2 dobrych graczy: aaron lennon, jermain jenas
Dark Sven
05-09-2007, 20:27
PIEPRZYĆ LIGĘ ANGIELSKĄ : <<<.
A jest jeden kibic Milanu1111111
Mlecziii
05-09-2007, 21:10
PIEPRZYĆ LIGĘ ANGIELSKĄ : <<<.
A jest jeden kibic Milanu1111111
Jak nie patrzeć to liga ang. jest najlepszą w europie także zainteresowanie nią jest duże :D.
Calen Futh
05-09-2007, 21:38
@up: Zaraz wpadnie ekipa z "Bluźnisz ! Przeciez to hiszpanie mają najlepszą ligę ! " "Nie ! To Włosi !", "To przeciez liga czeska wiedzie prym !"
Yoh Asakura
05-09-2007, 21:41
@up: Zaraz wpadnie ekipa z "Bluźnisz ! Przeciez to hiszpanie mają najlepszą ligę ! " "Nie ! To Włosi !", "To przeciez liga czeska wiedzie prym !"
Nieprawda, bo angielska, o !
zalezy jak dla kogo, ja lubie angielska bo tam jest druzyna ktorej kibicuje od 7 roku zycia :] wloska mi sie niepodoba bo taka zmasowana obrona
Thomisson
05-09-2007, 21:57
Kiedyś Liga Holenderska była super, ale w ostatnich latach drastycznie obniżyła swój poziom.
Doom Terror
05-09-2007, 22:15
Jak nie patrzeć to liga ang. jest najlepszą w europie także zainteresowanie nią jest duże :D.
Wnioskujesz po ilosci osob kibicujacych danemu klubowi na forum gry komputerowej?Hmm ciekawe jednak nie wiadomo jak sie to ma do rzeczywistosci.
zalezy jak dla kogo, ja lubie angielska bo tam jest druzyna ktorej kibicuje od 7 roku zycia :] wloska mi sie niepodoba bo taka zmasowana obrona
Nie jedz na steerotypie plz.Kluby wloskie,ktore graja w europejskich pucharach,a takze Juventus,Empoli,Parma i Napoli graja ciekawa pilke.Czolowka klubow Ligi Włoskiej nie odbiega poziomem od ligi Angielskiej czy tez Hiszpanskiej,jednak we wloszech nie ma takich mocnych sredniakow(brzydkie okreslenie,wiem) jak w Anglii Totenham,czy tez ostanio Aston Villa(bylem pod wrazeniem ich gry) czy tez pare lat temu w Hiszpanii bylo Deportivo z naprawde solidna ekipa.
Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo Ligę Mistrzów zdobyła drużyna włoska, a Puchar UEFA drużyna hiszpańska?
Hellraiser
05-09-2007, 23:32
Liga Angielska najbardziej komercyjna i najlepiej opłacana przez sponsora tej ligi Barclays'a. Jest bardzo dobra bo ofensywna. Stawiam ją na 1. miejscu
Liga Holenderska kołuje mi trochę do Szkockiej, tylko że tutaj walczą o tytuł 3? ekipy, i tutaj jest największy nacisk na młodzież. Też ładna dla oka lecz jesli oglądamy Ajax, Feye, PSV, czy AZ?. Według mnie średnia liga.
Liga Włoska taka jakaś harda, trudna spartańska, właśnie poprzez tą obrone, ale nie zawsze. Dla normalnego zjadacza chleba nudna, chyba jeśli ktoś kibicuje włoskiemu teamowi to tja, może dostrzec plusy. Bez oceny.
Liga Niemiecka chyba najlepsza dla Polaka, ponieważ gra tutaj dużo rodaków, dla oka też jest dobra, lecz ostatnie pare lat jest słabe. Dobra liga, zawsze jest fajnie zobaczyć ligę z kraju który z nami graniczy, a liga jest w TOP5 w Europie.
Liga Hiszpańska szczeże też dobra dla oka, nawet jeśli gra Osasuna z np, Huelvą, dodać jeszcze gwiazdy których jest tam narazie najwięcej, jest na dobrym wysokim poziomie u mnie na 2 miejscu, przed Niemiecką.
Nie wypowiadam się o innych ligach które jednak zajmują już miejsca według mnie niżej niż 5 miejsce.
Calen Futh
06-09-2007, 07:49
No i sie zaczeło xd To ja też wypowiem moje zdanie.
1. Angielska - Czemu ? Uwielbiam tą walkę na boisku, gdzie gracze pokazują prawdziwą wole walki, a nie tak jak w przypadku 50 % ligii włoskiej - zwijają się na murawie, jakby im sie coś strasznego stało. Ofensywna, angielska piłka jest doprawdy fantastyczna <3 Ofc z Anglii wywodzi się klub którego entuzjastą jestem xd
2. Hiszpańska - Mimo, że tutaj takiej walki nie ma, to moim zdaniem fooball hiszpański trzeba wyróżnić dlatego,że gracze wykazują się dobrą techniką. Ogólnie fajnie ogląda się mecze Hiszpanskiej.
I to są dla mnie najważniejsze pozycje. Później leci już :
-holenderska (Duużo bramek, wylęgarnia talentów)
-włoska (Tylko ze względu na Juventus, który fajnie gra)
-niemiecka (bo tak)
Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo Ligę Mistrzów zdobyła drużyna włoska, a Puchar UEFA drużyna hiszpańska?
W półfinałach LM były 3 angielskie kluby i 1 włoski. To chyba o czymś świadczy jednak ;)?
Doom Terror
06-09-2007, 10:03
W półfinałach LM były 3 angielskie kluby i 1 włoski. To chyba o czymś świadczy jednak ;)?
Tak o tym ze jeden wloski>3 angielskie ;]
Yoh Asakura
06-09-2007, 15:09
Tak o tym ze jeden wloski>3 angielskie ;]
A co, Milan pokonał wszystkie 3 ?
Mlecziii
06-09-2007, 15:09
A to na podstawie tej ,że ma 1 miejsce w rankingu UEFA i wystawiają aż 4 drużyna do LM .Wystarczy patrzeć na kilka sezonów wstecz to w finale znajdowała jakaś drużyna z angli ,choćby nawet sezon temu kiedy to 3 drużyny z angli były w pół finale.Oczywiśćie to nie znaczy ,że w innych ligach niema dobrych klubów ale ilość dobrych drużyn w angli jest największa.
Doom Terror
06-09-2007, 16:51
A co, Milan pokonał wszystkie 3 ?
Trzeba pokonac wszystkich aby byc najlepszym? Rozpisze ci to lopatologicznie
jesli sa polfinaly i klub a>b w drugim meczu c>d a w finale a>c to takze a>d qmasz kotq,czy tobie trzeba narysowac ?Oczywiscie gdyby odwrocic sytuacje gdzie bylyby 3 zespoly wloskie w polfinalach i arsenal ktory by wygral bys nie zadawal takich glupich pytan bo byloby Arsenal>Wlochy.Pozatym zdaje sobie sprawe ze swoim postem chciales mnie wyprowadzic z rownowagi,ale nie wyszlo ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.