PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53

Patro~
19-02-2010, 11:48
no to nie wiem o co wtedy chodzilo ale no sam nie zaprzeczysz ze henry kilka takich goli strzelil w arsenalu

Yoh Asakura
19-02-2010, 12:32
Zaprzeczę. I co teraz?

Patro~
19-02-2010, 14:25
nic a co mam sie poplakac?

K.Jay
19-02-2010, 15:08
przy kazdym rzucie wolnym gra sie bez gwizdka chyba ze sam pilkarz wykonujacy sobie tego zazyczy
Ale dojebałeś do pieca. :D:D:D:D:D
@topic
Co się stało, to się nie odstanie. Arsenal musi wygrać na Emirates.

K.Jay

Patro~
19-02-2010, 15:10
Ale dojebałeś do pieca. :D:D:D:D:D
@topic
Co się stało, to się nie odstanie. Arsenal musi wygrać na Emirates.

K.Jay

no bo tak jest, grales kiedys w pilke? sedzia zawsze sie pyta czy na gwizdek czy nie

Arfyd
19-02-2010, 15:16
no bo tak jest, grales kiedys w pilke? sedzia zawsze sie pyta czy na gwizdek czy nie

Sędzia w wypadku wznowienia gry bez gwizdka musi podnieść rękę, co znaczy, że pozwala na grę. Takiego gestu nie było. Podniósł rękę dopiero później, akcja powinna być cofnięta. A sędzia potraktował to tak jakby dał Porto darmową bramkę.

Kolega sędzia (gram z nim w klubie) też uważa, że akcja powinna być cofnięta.

Patro~
19-02-2010, 15:22
@up
no ok ale ja nie mowie konkretnie o tej akcji tylko ogolnie o rzutach wolnych ;p

K.Jay
19-02-2010, 15:24
To może się jeszcze zapyta: "To chcę pan tą czerwoną kartkę? Nie? Ok." Nie wiem jakie zasady panują na Twoim podwórku, ale w normalnej piłce piłkarz nie może wykonać wolnego bez znaku od sędziego (gwizdek, ręka czy kij wie co).
@down
Nie w*****aj mnie takimi gadkami. Wielki znawca się znalazł. A ten wolny co leci od 2.30 imo kontrowersyjny.

K.Jay

Patro~
19-02-2010, 15:27
widac ze w pilke nozna znasz tylko z telewizji, komputera badz sprzed bloku
@edit
http://www.youtube.com/watch?v=W-JXcwWwwvQ
obejrzyj ten filmik, od 2.30 przypatrz sie uwaznie, masz tam 2 rzuty wolne z ktorych henry uderza bez gwizdka ;)

Capality
19-02-2010, 15:49
troche inaczej jesli strzela stosunkowo slabo z tych 20m niz jak ledwo podales pilke a koles ci z 10 m strzela

Patro~
19-02-2010, 15:51
no tak, ale wiesz dlatego ktos z arsenalu powinien stanac przy pilce i zablokowac mozliwosc podania jej, wtedy sedzia na pewno by nakazal grac na gwizdek ;p

Yoh Asakura
19-02-2010, 16:10
Oto co ma do powiedzenia imć Andy Gray:
http://www.skysports.com/opinion/story/0,25212,12064_5958026,00.html

In my opinion Sol Campbell's second-half back-pass to Lukasz Fabianski was deliberate, he did try to nudge it to the goalkeeper - I don't think there's any doubt about that.

Referee Martin Hansson got that decision right but from that point on the man in charge, who is responsible for overseeing fair play, lost it.

There are no ifs, buts or maybes. When a referee has the ball and a goalkeeper has turned his back on him, he cannot give the ball to the opposition and let them take a quick free-kick that results in a goal.

Articuno
19-02-2010, 17:10
Wow! 13 sierpnia zagramy z Italią!

Parafeks
19-02-2010, 17:41
@up
Kompromitacja Polski ? ^.-

AnonimowyPowrot
19-02-2010, 18:13
@up

Ja tam wierzę, tak jak ostatnio (chyba to było ostatnio, nie przypominam sobie późniejszych spotkań) gdy graliśmy z Włochami, gdy debiutował w reprezentacji Cassano. W ogóle potrafimy się mobilizować i wykorzystywać tą pogardę wręcz, jaką darzą nas mocniejsi rywale. Damy radę :) Zawsze coś, co przywraca nadzieję. Jak nie damy to nic się nie stanie, w końcu to drużyna mistrzów...

Pan i Wladca
19-02-2010, 19:00
Dziennik "Marca" donosi, że Real Madryt negocjuje z trenerem Interu Mediolan Jose Mourinho. Portugalczyk miałby rozpocząć pracę na Santiago Bernabeu po zakończeniu obecnego sezonu.

Ten to by nimi porządnie posterował. Szkoda, że to tylko ploty.

Xendriel
19-02-2010, 19:12
No, w końcu do kompletu brakuje im tylko trenera gwiazdeczki:)

Yoh Asakura
19-02-2010, 19:19
Mourinho pod każdym aspektem zjada Guardiolę na śniadanie i zostaje mu jeszcze miejsce na śmiesznego Laportę.

Capality
19-02-2010, 19:26
Wow! 13 sierpnia zagramy z Italią!

i jakos w listopadzie 2011 z Niemcami, na otwarcie narodowego

Articuno
19-02-2010, 19:35
@up

widzę polaczkowate myślenie mode on. Przed chwilą każdy żądał wielkich rywali, a teraz to źle, bo przegramy.

Parafeks
19-02-2010, 19:52
Ja tam wierzę, tak jak ostatnio (chyba to było ostatnio, nie przypominam sobie późniejszych spotkań) gdy graliśmy z Włochami, gdy debiutował w reprezentacji Cassano. W ogóle potrafimy się mobilizować i wykorzystywać tą pogardę wręcz, jaką darzą nas mocniejsi rywale. Damy radę :) Zawsze coś, co przywraca nadzieję. Jak nie damy to nic się nie stanie, w końcu to drużyna mistrzów...

Niby tak, ale co to jest za zespol ? Chociaz w sumie, Mistrzostwa Swiata 06'- 0:1 z Niemcami po BARDZO dobrym meczu, 0-3 z Ekwadorem...
A z Wlochami moze 1-0? ; ]

Arka_Sath_Wielki
19-02-2010, 20:10
Mourinho pod każdym aspektem zjada Guardiolę na śniadanie i zostaje mu jeszcze miejsce na śmiesznego Laportę.

nom, a Wilshere>Giggs

Parafeks
19-02-2010, 20:12
nom, a Wilshere>Giggs

A Yoh=Emo Martynka.

Xendriel
19-02-2010, 20:18
Może i masz rację. Nie dbam o to czy Guardiola jest od niego lepszy czy nie. Pep to najodpowiedniejszy trener dla Barcelony i z tego się ciesze. A ten Portugalczyk myślący, że jest pępkiem świata niech sobie idzie do Realu. W sumie będzie tam pasował. Jednak IMO to godne pożałowania jeżeli po 1 sezonie z zupełnie nową drużyną zwolnią Pellegriniego za brak wyników...

Parafeks
19-02-2010, 20:22
Mourinho w Realu ?
Nigdy w zyciu .

Pan i Wladca
19-02-2010, 20:33
Jednak IMO to godne pożałowania jeżeli po 1 sezonie z zupełnie nową drużyną zwolnią Pellegriniego za brak wyników...

Najlepsze jest to że chcieli go zwolnic na początku sezonu :> Późnij zaczęło się układać i Pellegrini "cool", przegrali z Barceloną znowu Pelle do odstrzału, dalej było dobrze więc znowu cisza i w końcu przegrana z Lyonem, no to co, trzeba Pellego zwolnić.

Jak dla mnie jest za miękki. Kiedy nie idzie drużynie, siedzi na ławce i nic nie próbuje zmienić - nic nie podpowiada nei zmienia piłkarzy - z Lyonem zmienił tylko Higuaina na Benzeme a trzeba było zmienić i Marcelo i Granero bo nic nie grali, jak większość zresztą.

Yoh Asakura
19-02-2010, 20:47
Może i masz rację. Nie dbam o to czy Guardiola jest od niego lepszy czy nie. Pep to najodpowiedniejszy trener dla Barcelony i z tego się ciesze. A ten Portugalczyk myślący, że jest pępkiem świata niech sobie idzie do Realu. W sumie będzie tam pasował. Jednak IMO to godne pożałowania jeżeli po 1 sezonie z zupełnie nową drużyną zwolnią Pellegriniego za brak wyników...
Największym atutem Mourinho jest to, że wszyscy skupiają swoją uwagę na nim. Robi zamieszanie wokół własnej osoby i oto chodzi. Jest niesamowicie charyzmatyczny i twardy. Taktycznie potrafi rozpracować każdego. Pellegrini to typowa cipa, która siedzi cicho i daje sobą pomiatać. Perez nie miałby łatwego życia z Mourinho, ale za kadencji Mourinho dominacja Barcelonki bardzo szybko zostałaby usunięta.

Pan i Wladca
19-02-2010, 22:04
Przejdźmy do Realu Madryt. Przede wszystkim chciałbym złożyć kondolencje na ręce madridistas. Moje pierwsze wspomnienie związane z Luisem Molownym to rok 1978 i siwowłosy trener Realu Madryt wyjaśniający filozofię prowadzenia los Merengues: "Wybieram najlepszą jedenastkę i mówię chłopakom, żeby dobrze bawili się na boisku. Jeżeli ktoś wygląda na zmęczonego, zmieniam go." Mój tato, siedząc na kanapie, komentował: "A to cwaniak. W Realu trener to ma łatwo. Ciekawe, jak poradziłby sobie trenując jakiegoś słabeusza". Molowny zdobył wtedy Mistrzostwo Hiszpanii i od tego czasu tato uważa, że trenowanie Realu Madryt to kaszka z mleczkiem.

Ciekawe, wydaje mi się, że Pelle robi teraz o samo.

K.Jay
19-02-2010, 22:10
Perez nie miałby łatwego życia z Mourinho, ale za kadencji Mourinho dominacja Barcelonki bardzo szybko zostałaby usunięta.
Tak samo jak "dominacja" Arsenalu. che che.

K.Jay

Xendriel
19-02-2010, 22:22
Przecież Pellegrini posadził na ławce Raula, czego nie potrafiło zrobić wielu przed nim, więc może nie jest do końca taką pipą.

Yoh Asakura
19-02-2010, 22:26

K.Jay
Do zobaczenia w maju w Madrycie. Campbell znowu zdemoluje tę żałosną Barcelonkę. Arshavin pokaże Messiemu, że ten pokurcz faszerowany hormonami może mu co najwyżej buta wypucować.

Arka_Sath_Wielki
19-02-2010, 22:26

K.Jay
Humor + 8
@topic
Oglądając skrót meczu Milan-ManU zobaczyłem rzecz piękną, Ronaldinho bawiącego się piłką. Szczególnie urzekł mnie trick, kiedy miał po obu stronach przyklejonych przeciwników, puścił piłkę między nogami 1 rywala i pobiegł między nimi. Oby tak grał jak najdłużej, bo jest co oglądać.

@up
A jak się obudzisz, to Arsenal dalej będzie na 5 miejscu w tabeli Premiership :(

btw

znowu zdemoluje tę żałosną Barcelonkę

?

17 maja 2006, środa FC Barcelona 2:1 Arsenal Londyn

Yoh Asakura
19-02-2010, 22:35
Żeby "dalej" być na 5 miejscu, to musi być na nim teraz. A teraz jest na 3 z raptem 6 pkt. straty do lidera, które spokojnie można odrobić, zważywszy na to, jakie mecze mają Chelsea i United.

Więc milcz, fanboyu porcelanowej Porcelany, bo tylko kwestią czasu jest to, jak Guardiola wypnie się na ten klubik i pójdzie poszukać innego wyzwania, a wtedy znowu będzie tułaczka na 3-4 miejscach. A jak odejdzie na emeryturkę Xavi i symulant Puyol, to już całkowicie barca będzie w dupie.

Wtedy weźmiecie sobie za 70 mln. Fabregasa, który, zupełnie jak Henry, w Barcelonie nigdy nie zagra na takim poziomie jak w Arsenalu, a my będziemy mieli wielkiego Ramseya z Wysp i Wilshera, którzy będą niszczyć wszystkie obrońcy świata i hurtem zdobywać trofea.

Swoją drogą, cudownie będzie oglądać pojedynki Wilshere - Gibbson czy Vela - Macheda. Nowa generacja piłkarzy czołówki zapowiada się wyśmienicie. Nawet Chelsea ma genialnego Sturridge'a, który będzie angielskim Ibrahimoviciem.

Xendriel
19-02-2010, 22:38
Wiadomo, że Barca nie będzie na topie all time. Jednak póki co jest i widzę, że to Cię boli:)

Arka_Sath_Wielki
19-02-2010, 22:41
A ja Cie zapewniam, że wyżej niż na 5 miejscu Arsenal nie będzie na koniec sezonu.

@up
No i to jak :D

@edit
Ku**a. Kowalczyk równo ze Steira, bedzie photofinish :/

Smuggy
19-02-2010, 22:49
Kowalczyk brąz!

Skubana Haag jak wyrwała tam i wyprzedziła Steire i Kowalczyk ; /.
O Bjoergen to nie wspominając ta to wyrwała wcześniej i wyrobiła sobie dużą przewagę.

Ale jest medal ! :D

Parafeks
19-02-2010, 23:16
Porcelana gorsza od krowiego gowna, nie ?

@topic
Mam nadzieje, ze Polska Liga bedzie ciekawsza niz jesienia . ; ]

Articuno
19-02-2010, 23:22
Piękny brąz Kowalczyk, piękny! Brawo Królowo!

Arka_Sath_Wielki
19-02-2010, 23:28
BTW: Petra Majdic jak by ktoś nie wiedział, zdobyła medal z połamanymi żebrami. To się nazywa poświęcenie

Parafeks
19-02-2010, 23:45
A niektorzy na w-fie (Yoh) nie cwicza bo ich brzuch boli . ; p

Yoh Asakura
20-02-2010, 00:04
A ja Cie zapewniam, że wyżej niż na 5 miejscu Arsenal nie będzie na koniec sezonu.
Jak to dobrze, że twoje prognozy są uja warte i można je o kant rzyci rozbić :)

Smuggy
20-02-2010, 00:12
Owszem, poświęcenie Majdic godne podziwu. Potem przecież ją znosili bo zemdlała i do szpitala jazda =d

AnonimowyPowrot
20-02-2010, 08:28
Swoją drogą, cudownie będzie oglądać pojedynki Wilshere - Gibbson czy Vela - Macheda. Nowa generacja piłkarzy czołówki zapowiada się wyśmienicie. Nawet Chelsea ma genialnego Sturridge'a, który będzie angielskim Ibrahimoviciem.

Tyle, że taki Macheda nie ma startu do Welbecka nawet, a Gibson jest drewniakiem (chociaż nowym Gerrardem mógłby zostać z tym kopem). Wybrałeś złe przykłady. Patrz na Evansa, Rafaela, Fabio, Smallinga (którego sam niestety jeszcze nie widziałem, ale wierzę w to co piszą) - taka obrona ma szansę być najlepszą na świecie. Do tego Pogba, Obertan, w Possebona niestety już nie wierzę tak jak jeszcze 2 lata temu. W każdym razie - jest kilku zdolniejszych w United, w których pokładane są większe nadzieje niż w dwójce wymienionej przez Ciebie. Zobaczysz, wizje, które snujesz będą jeszcze Twoją udręką, którą każdy na tym forum będzie Ci wypominał, a Ty będziesz się tłumaczył, że są nowi, młodsi, lepsi, a na nich przyjdzie czas i blah, blah, blah - znów będziesz pierdolił farmazony, przez co każdy będzie miał negatywny stosunek do Arsenalu :cup:

@Down

Mów mi LolnY ;[

Parafeks
20-02-2010, 09:41
@Yoh
Macheda strzelil...2-3 gole ?
A tych co pan wyzej wymienill naprawde stac na wiele ! ;)

nemelza3
20-02-2010, 10:07
Ten cały Arsenal to strasznie żałosny klubik, jak ktoś stawiał na ich majstra w trakcie sezonu to albo jest ich psychofanem albo się nie zna na piłce. Owszem jest to klub należący do czołówki, ale gra czasami taki piach, że szok. Mecze z Porto czy Manchesterem United pod koniec stycznia to był dobitny przykład przegrywania. ;| Nie kibicuję żadnej angielskiej drużynie, jestem tylko obserwatorem. W tym roku jednak nikt inny jak Chelsea albo Manchester United nie wygra, trzecie miejsce będzie dla Manchesteru City albo dla Arsenalu jeżeli zacznie dobrze grać!

Yoh Asakura
20-02-2010, 12:03
Tyle, że taki Macheda nie ma startu do Welbecka nawet, a Gibson jest drewniakiem (chociaż nowym Gerrardem mógłby zostać z tym kopem). Wybrałeś złe przykłady. Patrz na Evansa, Rafaela, Fabio, Smallinga (którego sam niestety jeszcze nie widziałem, ale wierzę w to co piszą) - taka obrona ma szansę być najlepszą na świecie. Do tego Pogba, Obertan, w Possebona niestety już nie wierzę tak jak jeszcze 2 lata temu. W każdym razie - jest kilku zdolniejszych w United, w których pokładane są większe nadzieje niż w dwójce wymienionej przez Ciebie. Zobaczysz, wizje, które snujesz będą jeszcze Twoją udręką, którą każdy na tym forum będzie Ci wypominał, a Ty będziesz się tłumaczył, że są nowi, młodsi, lepsi, a na nich przyjdzie czas i blah, blah, blah - znów będziesz pierdolił farmazony, przez co każdy będzie miał negatywny stosunek do Arsenalu :cup:
Dude, wymieniłem dwóch pierwszych, którzy przyszli mi na myśl, żeby ci się podlizać, a ty mi tu eseje o młodzieży United piszesz :<

Parafeks
20-02-2010, 14:40
Imho i tak niektore zespoly bd mogly spasc nizej w przyszlosci. Era Arsenalu powoli sie konczy, dopoki oni bd nadal liczyc na mlodych. Kupcie panowie cos dobrego i wtedy próbujcie grac, a nie !

AnonimowyPowrot
20-02-2010, 15:29
Dude, wymieniłem dwóch pierwszych, którzy przyszli mi na myśl, żeby ci się podlizać, a ty mi tu eseje o młodzieży United piszesz :<

Bo trafiłeś takich czopków, że... Wątpie, czy oni kiedykolwiek będą CZOŁOWYMI postaciami w United, a nawet nie jestem pewny tego, czy długo zostaną w tym klubie.

@PL

Everton kurde, najpierw Chelsea, a teraz... Chociaż jeszcze nie koniec, jeszcze tli się nadzieja :P

Yoh Asakura
20-02-2010, 15:53
Arsenal team in full:Almunia, Eboue, Silvestre, Vermaelen, Clichy, Song, Ramsey, Fabregas, Nasri, Walcott, Bendtner Substitutes: Fabianski, Sagna, Campbell, Traore, Denilson, Rosicky, Vela

Sunderland wtopi na 90%.

Ramsey <3

Kocham go, imo będzie na w przyszłości kapitanem Arsenalu. Potencjał ma znacznie większy niż Fabregas, no i jest z Wysp. Niech gra jak najczęściej. Świetnie, że Debilsona nie ma w pierwszym składzie.

No i brawo Eve :D

Pan i Wladca
20-02-2010, 18:25
No i United znów oddalają się od Chelsea :/

Maggic
20-02-2010, 18:34
To Chelsea oddala się od United ;-)

Yoh Asakura
20-02-2010, 18:50
To Chelsea oddala się od United ;-)
To akurat nie United jest największym zmartwieniem Chelsea

AnonimowyPowrot
20-02-2010, 19:55

Tu akurat kończysz temat "Wilshere > Giggs" i dowalasz chyba jeszcze mocniej :cup::cup::cup:

Dark Sven
20-02-2010, 20:05

Bez przesady.

City aż tak mocne nie jest.

Parafeks
20-02-2010, 21:28
Ale urwal !

Pan i Wladca
20-02-2010, 21:33
Małysz 2 po pierwszej serii, pierwszy oczywiście Amman... on chyba z wiatraczkiem jakimś skacze :>

Parafeks
20-02-2010, 21:53
Ja chce snieg. ; <

GargoinX
20-02-2010, 23:03
Brawo dla Adama! Kolejny medal na tych igrzyskach. No i wielkie uznanie dla Ammanna, jak zawsze był bezkonkurencyjny.

Pix888
21-02-2010, 09:10
Najlepsze jest to że chcieli go zwolnic na początku sezonu :> Późnij zaczęło się układać i Pellegrini "cool", przegrali z Barceloną znowu Pelle do odstrzału, dalej było dobrze więc znowu cisza i w końcu przegrana z Lyonem, no to co, trzeba Pellego zwolnić.

Jak dla mnie jest za miękki. Kiedy nie idzie drużynie, siedzi na ławce i nic nie próbuje zmienić - nic nie podpowiada nei zmienia piłkarzy - z Lyonem zmienił tylko Higuaina na Benzeme a trzeba było zmienić i Marcelo i Granero bo nic nie grali, jak większość zresztą.

Przecież Marcelo nie wyszedł na drugą połowę8o

K.Jay
21-02-2010, 09:46
Mój ulubieniec wrócił do gry. :cup::cup::cup: Tracy McGrady, bo o nim mowa, w swoim debiucie w NYK rzucił 26 punktów. Czyżby wielki powrót T-Maca? :cup:

K.Jay

Pan i Wladca
21-02-2010, 10:14
Przecież Marcelo nie wyszedł na drugą połowę
No faktycznie Garay wszedł, z tym że grali tak samo źle i pewnie dlatego nie zauważyłem. Niech dzisiaj pokażą się z dobrej strony i zmienią nastroje kibiców.

Yoh Asakura
21-02-2010, 11:14
Pixik, jakie to uczucie kibicować drużynie, która na transfery wydała rekordowe sumy, a i tak daje dupy i na tle innych zespołów niczym szczególnym się nie wyróżnia?

Articuno
21-02-2010, 11:54
I dlatego powinien przenieść się na Barcę jak prawdziwy kibol?

K.Jay
21-02-2010, 12:01
Pixik, jakie to uczucie kibicować drużynie, która na transfery wydała rekordowe sumy, a i tak daje dupy i na tle innych zespołów niczym szczególnym się nie wyróżnia?
Yoh, jakie to uczucie kibicować drużynie, która wydaję miliony na murzynków, a i tak daje dupy i traci kasę?

K.Jay

Fintex
21-02-2010, 12:32
Mój ulubieniec wrócił do gry. :cup::cup::cup: Tracy McGrady, bo o nim mowa, w swoim debiucie w NYK rzucił 26 punktów. Czyżby wielki powrót T-Maca? :cup:

K.Jay

oj wątpiłbym, ale życze mu jak najlepiej. brakuje mu jednak siły fizycznej.. 1,5 roku chyba nie grał...? w ogóle to mecz był fantastyczny. Durant jest niezłym asem a Westbrookowi coraz częściej zdażają się takie mecze wybitne jak dziś 31/11/9. OKC za 2-3 lata myślę mogą spokojnie walczyć o finały.

Yoh Asakura
21-02-2010, 13:36
Yoh, jakie to uczucie kibicować drużynie, która wydaję miliony na murzynków, a i tak daje dupy i traci kasę?

K.Jay
Wydaje miliony na murzynów?
Traci kasę?
Arsenal to akurat jedyny z niewielu klubów, który generuje zyski i konsekwentnie spłaca długi (rata za stadion) i staje się coraz bogatszy. Ostatnio wydane pieniądze na jakiegoś murzyna...a bo ja wiem? Eboue 5 lat temu?
A nie, pardon. Adebyewhore w 2006 za niewielką kwotę. No, naprawdę, ogrooomne pieniądze!

Chciałeś być fajny, chciałeś mi dowalić, ale jak zwykle ci nie wyszło. Następnym razem operuj faktami, a nie swoim wypaczonym obrazem świata.

I dlatego powinien przenieść się na Barcę jak prawdziwy kibol?
Kibiców jUVE nikt o zdanie nie pyta.

K.Jay
21-02-2010, 13:58
@Yoh
Jedyną osobą która stara się być fajna jesteś ty.
@down
Tu chodzi tylko o twoją osobę. Aha, i po co starać się być "fajnym" na pokaz?

K.Jay

Yoh Asakura
21-02-2010, 14:08
@Yoh
Jedyną osobą która stara się być fajna jesteś ty.

K.Jay
Czyli reszta się nie stara być fajnymi, nie jest fajnymi i są po prostu nudziarzami? Dziękuję za komplement i wyróżnienie mnie na tle reszty osób udzielających się w tym temacie.

Parafeks
21-02-2010, 14:33
Moze dla rozluźnienia zagrajcie sobie na prawdziwym podwórku ?
Nie dosc, ze lepsza grafa, to i wgl grywalnosc swietna ! 10/10 w CDA ;)
PS: To do Yoha, bo jakos nie widze zeby wychodzil czesto na dwor.

@top
Wielkie kluby zawsze kiedys dadza ciala.

Capality
21-02-2010, 14:58
@up
gdzie ty chcesz w srodku zimy zagrac na podworku w pile?

K.Jay
21-02-2010, 14:59
Wielkie kluby zawsze kiedys dadza ciala.
Jakby tak popatrzeć, to trochę racji w tym jest. Niemniej jednak, niektóre drużyny od wielu lat wiodą prym zarówno na krajowym podwórku jak i w Europie.

K.Jay

Smuggy
21-02-2010, 15:11
Wiodą, ale potknięcia i tak się zdarzają.

Maggic
21-02-2010, 15:17
Overbo przeprasza kibiców Fiorentiny za to że zamiast odesłać do szatni Mira Klose, pożegnał czerwoną kartką zawodnika Fiorentiny oraz za to że uznał w 89 minucie bramke z bardzo widocznego spalonego.

Skądś mi się kojarzy to nazwisko :) Jak taki kurwa ogórek może sędziować mecze na takim szczeblu do kurwy nędzy?

Parafeks
21-02-2010, 16:28
@up
gdzie ty chcesz w srodku zimy zagrac na podworku w pile?

Nie chodzilo mi o podworko. Moze byc odsniezone boisko Orlika, whateva.

Pan i Wladca
21-02-2010, 22:55
No i gitara Real 6 - 2 Villar., tylko ten Kaka dalej śpi :/ Lyon dziś też wysoko bo 4:0 wygrał :>

Pix888
21-02-2010, 23:28
Czy ja wiem? pierwsze z brzegu:
Najwięcej goli w lidze hiszpańskiej do tej pory. Zawsze myślałem, że drużyną, którą buduje się w lato ocenia się mniej więcej właśnie w okresie następnego lata. Wygrane puchary, zyski straty itp.
Yoh jak to jest kibicować drużynie, która od paru dobrych lat nie miała w rękach żadnego wartościowego* trofea?
*Wartościowe-bo może Arsene "Pedophile" Wenger jak określają go niektórzy kibice w Anglii wygrał coś w jakimś przedszkolu albo afryce, gdzie często wyjeżdża w poszukiwaniu transferów.
Yoh powiem Ci, że kiedyś lubiłem patrzeć na Arsenal , ogólnie trzymałem czasami z nich kciuki. Ot taka lekka sympatia przemawiała przezemnie w ich stronę. Teraz nie potrafię patrzeć na ten klub. Zamienić Bergkampa,Vieirę,Ljunberga,Piresa,Henrego na to coś? ;|
W każdym razie jak do tego klubu wróci zdrowa polityka to spróbuję się do nich znowu przekonać. Jedno wiem na pewno, kiedy będę sobie wyobrażał "kibica" Arsenalu to przed oczami będę miał twoje posty, twoje pierdolenie o szopenie i to może być przeszkodą, w odzyskiwaniu sympatii przez Arsenal.

Smuggy
21-02-2010, 23:32
No prawie jak gitara, specjalnie dla mnie Osasuna remisuje z Valladolid (czy jakoś tak), które jest w strefie spadkowej i musi ratować tyłek = /.

http://img148.imageshack.us/img148/6016/dupskoh.png

Yoh Asakura
21-02-2010, 23:35
Yoh jak to jest kibicować drużynie, która od paru dobrych lat nie miała w rękach żadnego wartościowego* trofea?
Srsly to czasem jest frustrujące, trudne. Ale jakoś można żyć ciągłą nadzieją, że "we will come back stronger next year".

Zamienić Bergkampa,Vieirę,Ljunberga,Piresa,Henrego na to coś? ;|
Myślisz, że mnie to nie boli? Z aktualnego składu szanuję tylko Van Persiego, Arshavina, Vermaelena, Gallasa, Szczęsnego, Gibbsa, Ramseya, Rosicky'ego i Clichy'ego. No i jeszcze Sagna niech dojdzie. Reszta to pipki. Nasri czasem komuś zapyskuje, podstawi nogę - ale gdzie to się ma do Vieiry? Cholernie mi brakuje takiego Pata: http://i.cr3ation.co.uk/dl/s1/gif/a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_vierakick.gif
Ale te czasy już pewnie nigdy nie wrócą. Futbol się zmienił i nie ma już miejsca dla takich chamów boiskowych. A szkoda, bo to były piękne czasy.

Zresztą, to samo może iść w drugą stronę - zamienić Zidane'a na pedała C. Ronaldo? To też musi być przykre :P

Pan i Wladca
22-02-2010, 00:56
Futbol się zmienił i nie ma już miejsca dla takich chamów boiskowych.
wolisz jak łamią sobie nogi i skaczą po klacie? - współczuje.
Zresztą, to samo może iść w drugą stronę - zamienić Zidane'a na pedała C. Ronaldo? To też musi być przykre
Dzięki tej podmianie wygrywają i zastąpili to co wydawało się niezastąpione, wiec co w tym przykrego? I dlaczego pedał? Przeleciał więcej panienek w rok niż tobie dane będzie w całym życiu, skoro w tej sytuacji nazywasz go pedałem to jak nazwiesz siebie?

@dałn
stało się i nic na to nie poradzisz ojcze weteranie...

Yoh Asakura
22-02-2010, 01:01
Nie pisałem do ciebie, synek, więc nie wtrącaj się do rozmowy dwóch forumowych weteranów.

Parafeks
22-02-2010, 08:40
Srsly to czasem jest frustrujące, trudne. Ale jakoś można żyć ciągłą nadzieją, że "we will come back stronger next year".

Myślisz, że mnie to nie boli? Z aktualnego składu szanuję tylko Van Persiego, Arshavina, Vermaelena, Gallasa, Szczęsnego, Gibbsa, Ramseya, Rosicky'ego i Clichy'ego. No i jeszcze Sagna niech dojdzie. Reszta to pipki. Nasri czasem komuś zapyskuje, podstawi nogę - ale gdzie to się ma do Vieiry? Cholernie mi brakuje takiego Pata: http://i.cr3ation.co.uk/dl/s1/gif/a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_vierakick.gif
Ale te czasy już pewnie nigdy nie wrócą. Futbol się zmienił i nie ma już miejsca dla takich chamów boiskowych. A szkoda, bo to były piękne czasy.

Zresztą, to samo może iść w drugą stronę - zamienić Zidane'a na pedała C. Ronaldo? To też musi być przykre :P

A niedawno mowiles, ze Clichy to debil/idiota. Wiec jak to jest ? ; )

AnonimowyPowrot
22-02-2010, 08:58
Jedno wiem na pewno, kiedy będę sobie wyobrażał "kibica" Arsenalu to przed oczami będę miał twoje posty, twoje pierdolenie o szopenie i to może być przeszkodą, w odzyskiwaniu sympatii przez Arsenal.

Dokładnie, Yoh wpływa zdecydowanie niekorzystnie na opinię swojego ukochanego klubu.

Nie pisałem do ciebie, synek, więc nie wtrącaj się do rozmowy dwóch forumowych weteranów.

Zostaw mojego pix-art mastera alone!

@Topic

No i Pav strzelił 2x :D A wszyscy już go tak wyrzucali, wyganiali, obgadywali, a tu proszę, niespodzianka.

nemelza3
22-02-2010, 10:19

C.Ronaldo odbył jakiś stosunek z innym mężczyzną? A może był w związki z jakimś? Czy może po prostu uważasz, że jest pedałem bo usłyszałeś tak od kolegów z piaskownicy? ;)

Teraz coś z innej beczki. Jak myślicie czy Fiorentina ma jeszcze szanse na awans do ligi europy na next sezon? Ta drużyna ma dopiero dziesiąte miejsce i sporo traci do siódmej Sampdorii 6 punktów. ;) Ostatnio drużyna, w której gra Gilardino wygrała 2:1 wyjazd z Bolonią. Dla mnie największe rozczarowanie Serie A w tym sezonie.

Yoh Asakura
22-02-2010, 12:14
A niedawno mowiles, ze Clichy to debil/idiota. Wiec jak to jest ? ; )
http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=afekt
Jeżeli nigdy w nerwach nie zdarzyło ci się nikogo obrazić, to gratuluję stoickiego spokoju. Ja takowego nie posiadam i Clichy już nie raz i nie dwa został przeze mnie obrażony, gdy coś spieprzył, ale zawsze doceniam jego trud. Poza tym, to jeden z tych, którzy płuca za Arsenal na boisku wypluwają i gryzie murawe, byleby tylko dać z siebie 150%.

Berbatov
23-02-2010, 14:32
Odpuszczam sobie dzisiejszą kolejkę CL na rzecz spotkania Manchesteru z West Hamem. Berba coś ustrzeli dzisiaj. Mam dobre przeczucia. A dzisiejsza kolejka Ligi Mistrzów? Nuda. Bo mimo, że Stuttgart złapał ostatnio wiatr w żagle i nieźle prezentuje się w Bundeslidze, to w dalszym ciągu w pamięci mam mecz pomiędzy Barceloną i Schalke. Wtedy chociaż kilka parad Neuera można było zobaczyć. Po Lehmannie już się niczego ciekawego nie spodziewam i nigdy się w sumie nie spodziewałem, bo od zawsze ceniłem bardziej Kahna. Wynik zależy tylko od tego, jak bardzo Barcy się będzie dzisiaj chciało.
A drugie spotkanie? Bordeaux utarło nosa Bayernowi i Juventusowi, to i z Olympiakosem powinno sobie poradzić. Nie da się ukryć, że Grecy w tej fazie są tylko dlatego, że ich grupa prezentowała słabiutki poziom (Przypomnę: Arsenal, Standard, Alkmaar i wspomniany Olympiakos). Arsenal w ubiegłą środę zrobił pierwszy, poważny krok ku pożegnaniu się z pucharami. Dzisiaj czas na Olympiakos. Podopieczni Laurenta Blanca (były zawodnik Manchesteru United!) najzwyczajniej w świecie są drużyną lepszą. Nie tylko od Olympiakosu, bo w mojej opinii to murowany kandydat do tytułu czarnego konia turnieju.

MU - WHU kończy się wcześniej. Obejrzę sobie jeszcze drugą połowę meczu w Pireusie!

MichalOlkuszanin
23-02-2010, 15:25
wolisz jak łamią sobie nogi i skaczą po klacie? - współczuje.

Dzięki tej podmianie wygrywają i zastąpili to co wydawało się niezastąpione, wiec co w tym przykrego? I dlaczego pedał? Przeleciał więcej panienek w rok niż tobie dane będzie w całym życiu, skoro w tej sytuacji nazywasz go pedałem to jak nazwiesz siebie?

@dałn
stało się i nic na to nie poradzisz ojcze weteranie...

ojej, a tak chciałem sam to napisać ;)
A żeby nie spamować, to mam nadzieję, że Żyrondyści sobie poradzą bez trudu ;) bo w drugim spotkaniu prawdopodobnie wygra Barca, czy mi się to podoba to inna sprawa..

Pix888
23-02-2010, 17:12

Nigy ZZ nie lubiłem ,szanowałem ale nigdy wielkim jego fanem nie byłem.
C.Ronaldo pedałem? Jak już słusznie mnóstwo osób zauważyło to raczej znane są jego podboje kobiet. Chyba, że piszesz o tym, że czasami pedalsko wygląda-to akurat prawda.
Cristiano Ronaldo jest na najlepszej drodze do tego, aby ludzie kiedyś wymieniali go obok najlepszych piłkarzy w historii, z resztą już jest wymieniany jako jeden z takich.
Na twoim miejscu uczepiłbym się wymiany ZZ na Kakę bo to jest akurat porażka.

Arka_Sath_Wielki
23-02-2010, 17:49
Mam nadzieje, że Xavi po tym 1 meczu odpoczynku będzie grał jak Xavi a nie spał przez cały mecz jak ostatnio. Wraca Dani Alves i to cieszy, bo brakowało go na tej prawej stronie, która nie jest nominalną pozycją "Tarzana". To, że Dani nie ma zmiennika na prawej stronie to już inna sprawa. Wraca także Ibra, który ostatnio odczuwał dyskomfort w kostce. Mam nadzieje, że Henry i Iniesta którzy przełamali się w ostatnim meczu z Racingiem dzisiaj też zagrają na miarę swoich możliwości. Byłbym zadowolony nawet z 1-0, jednak po dobrej grze.

Yoh Asakura
23-02-2010, 18:30
C.Ronaldo pedałem? Jak już słusznie mnóstwo osób zauważyło to raczej znane są jego podboje kobiet. Chyba, że piszesz o tym, że czasami pedalsko wygląda-to akurat prawda.
Chodzi o zbiór cech przypiswany pedałom, a metrosaksualizm jest jedną z tych cech, i owszem. Ronaldo to laluś, płaczek i pierwsza lepsza konfrontacja z takim Materazzim skończyłaby się na wizycie u psychologa i załamaniu nerwowym.

Na twoim miejscu uczepiłbym się wymiany ZZ na Kakę bo to jest akurat porażka.
Kaka nie pasuje do aktualnego stylu gry Realu, to fakt. Ale jak wymienią już Pellegriniego, to kto wie, może rozwinie skrzydła.

AnonimowyPowrot
23-02-2010, 19:04
Chodzi o zbiór cech przypiswany pedałom, a metrosaksualizm jest jedną z tych cech, i owszem. Ronaldo to laluś, płaczek i pierwsza lepsza konfrontacja z takim Materazzim skończyłaby się na wizycie u psychologa i załamaniu nerwowym.

Chociaż raz (pewnie podświadomie) napisałeś, że piłkarze Arsenalu (a konkretnie Gallas i inni środkowi obrońcy to słabe cipki : D

Tyle, że uraziłeś dodatkowo fanów Chelsea, a oni na takie nazywanie Terrego mogą się obrazić... No i Arfyda.

Berbatov
23-02-2010, 20:13
MU - WHU kończy się wcześniej. Obejrzę sobie jeszcze drugą połowę meczu w Pireusie! No i sobie obejrzałem... Zapomniałem, że w Anglii jest "godzina wcześniej" mecz. Obejrze 15 minut pierwszej połowy meczu w Pireusie! Dobra, bez wykrzyknika, bo to już nie jest takie dobre.

Yoh Asakura
23-02-2010, 20:43
Ja obejrzę pierwsze 7 minut Barcy, potem następne 7 minut Bordo, a potem już Premiership.

Berbatov
23-02-2010, 21:55
Trzeba było Barcę oglądać. Od 20 minut jaja są.

Pan i Wladca
23-02-2010, 22:42
Barca powinna przegrać ten mecz.

ggostekxd
23-02-2010, 22:58
Co nam powiesz na temat meczu Arka?

Tak się spinali a przegrają z najsłabszą drużyną tej rundy. B)

Maggic
24-02-2010, 07:13
Nie no co ale Barca jest w dobrej sytuacji przed rewanżem : P

he a dziś to na co czekam od 2 miesięcy, będzie cholernie ciężko i mówiąc zwięźle liczę chociaż by na remis, ale bramkowy. Brak dwóch lewych obrońców Cole'a i Żhirkova do tego brak Essiena, Bosingwy i Deco może dać o siebie znać.

Articuno
24-02-2010, 08:16

Tylko co z tego?
Od tego jest rewanż, żeby odrobić straty.

ggostekxd
24-02-2010, 13:24
Tylko co z tego?
Od tego jest rewanż, żeby odrobić straty.

Od tego jest w lidze mistrzów klub który zajmuje aktualnie 9 miejsce w Bundeslidze żeby z nim spokojnie wygrać. Nawet na wyjeździe.

Yoh Asakura
24-02-2010, 13:28
Od tego jest w lidze mistrzów klub który zajmuje aktualnie 9 miejsce w Bundeslidze żeby z nim spokojnie wygrać. Nawet na wyjeździe.
Skarbie, nie oceniaj klubu po miejscu w tabeli, bo w 04/05 Liverpool został wyrzucony z Top4, a i tak CL wygrał. Strasznie debilną filozofię wyznajesz i chwytasz się byle czego, by dopiec Porcelanie. :baby:

he a dziś to na co czekam od 2 miesięcy, będzie cholernie ciężko i mówiąc zwięźle liczę chociaż by na remis, ale bramkowy. Brak dwóch lewych obrońców Cole'a i Żhirkova do tego brak Essiena, Bosingwy i Deco może dać o siebie znać.
Mam nadzieję, że Materazzi urwie Drogbie ryja :P

Berbatov
24-02-2010, 14:09
Dzisiaj kolejny wieczór przy piwku i piłce nożnej się szykuje. Na pierwszy ogień pójdzie Fiorentina - Milan, mecz zaległej kolejki Serie A z grudnia bądź początku stycznia. Następnie: Inter z Chelsea lub Tottenham przeciwko Boltonowi w ramach replayu FA Cup. Jeszcze się zastanawiam...

ggostekxd
24-02-2010, 14:13
Skarbie, nie oceniaj klubu po miejscu w tabeli, bo w 04/05 Liverpool został wyrzucony z Top4, a i tak CL wygrał. Strasznie debilną filozofię wyznajesz i chwytasz się byle czego, by dopiec Porcelanie. :baby:

Liverpool to jest Liverpool, Premier League to jest Premier League. A Stuttgart który nie dawno przegrał z Hamburgerem SV 1:3 to co innego. Dobra nie będę cie załamywał, tak tak Arsenal wygra CL mimo że zostanie wyrzucony z Top4. :]

Arka_Sath_Wielki
24-02-2010, 14:20

A co mam powiedzieć? Grali piach to i zremisowali, chociaż na to też nie zasługiwali. Nie wiem, czy to wina braku motywacji ale grali zupełnie inną piłkę niż zawsze. Jak by nie patrzeć to na razie są w 1/4 w przeciwieństwie do Arsenalu czy Realu.

Yoh Asakura
24-02-2010, 14:21
Liverpool to jest Liverpool, Premier League to jest Premier League. A Stuttgart który nie dawno przegrał z Hamburgerem SV 1:3 to co innego. Dobra nie będę cie załamywał, tak tak Arsenal wygra CL mimo że zostanie wyrzucony z Top4. :]
Jesteś super i pamiętaj: nieważne, jak wielkiego kretyna zrobisz z siebie na forum, mamusia nadal cię kocha.

Lotress
24-02-2010, 14:54
ggostekxd to idiota. Normalnie bym go ignorował, ale że swoją głupotą niszczy nawet Albetrusa, to można się przynajmniej pośmiać :p

Faytah
24-02-2010, 15:05
zakupy do meczu Inter - Chelsea zakonczone,znajomi zaproszeni a teraz ide pomodlic sie do latajacego potwora spaghetti o to by przeszli 1/8

Yoh Asakura
24-02-2010, 15:28
zakupy do meczu Inter - Chelsea zakonczone,znajomi zaproszeni a teraz ide pomodlic sie do latajacego potwora spaghetti o to by przeszli 1/8
Przecież Jego Makaronowa Doskonałość ma w dupie wszystkie modły i swoich wyznawców. :confused:

Parafeks
24-02-2010, 15:31
Przecież Jego Makaronowa Doskonałość ma w dupie wszystkie modły i swoich wyznawców. :confused:

Niech se wierzy nawet i w latajacego schabowego, jesli mu sie tak podoba.

Ja modle sie o to, zeby byl dobry obiad. Pzdr ziomus.

Ja nie wiem, mam dylemat- Wyskoczyc z kolezanka do kina czy obejrzec mecz LM. : /

Xendriel
24-02-2010, 15:32
Nie podobał mi się wczorajszy mecz Barcelony. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy pokaz futbolu i liczę na jakąś bramkę Eto'o :)

Faytah
24-02-2010, 16:18

Ojj :( a jakby doszlo do zwyciestwa Interu to bym wiedzial dzieki komu a takto nie bedzie mialo to w sobie zadnego mistycyzmu no i mialo to zrownowazyc wstanie lewa noga o.o

Ja nie wiem, mam dylemat- Wyskoczyc z kolezanka do kina czy obejrzec mecz LM. : /

Postaraj sie tak ogarnac temat by zjesc ciastko i miec ciastko! (jakie pytanie taka porada o,o)

Parafeks
24-02-2010, 16:29
Postaraj sie tak ogarnac temat by zjesc ciastko i miec ciastko! (jakie pytanie taka porada o,o)

Dzieki, pomogles mi.

A tak wgl to czemu duzo osob kibicuje realowi ?

ggostekxd
24-02-2010, 16:31
Jesteś super i pamiętaj: nieważne, jak wielkiego kretyna zrobisz z siebie na forum, mamusia nadal cię kocha.

To samo mógłbym powiedzieć o tobie 8o
Ja przynajmniej potrafię napisać tu do wszystkich tutaj zgromadzonych że Barca wygra Primera Division, Chelsea Premier League, a serie A Inter choć go nienawidzę. A ty jak coś pie********* o Arsenalu to aż się serce kraja.

K.Jay
24-02-2010, 17:59
Wyskoczyć z koleżanką. ;)
@topic
1:1 - mój typ starcia Interu z The Blues.

K.Jay

Parafeks
24-02-2010, 18:16
Wyskoczyć z koleżanką. ;)
@topic
1:1 - mój typ starcia Interu z The Blues.

K.Jay

Ide z kolezanka. Lepsze to niz kombinowanie ze zjedzeniem ciasteczka i miec jeszcze jedno ciasteczko. ; )

A kto awansowal z pary Arsenal - Porto ? Czy dzisiaj mecz?
Jestem nie aktualny . ; p

Capality
24-02-2010, 18:21
@UP
Dopiero rewanz bedzie

Nie ma bata zeby Chelsea dzisiaj pzegrala

Parafeks
24-02-2010, 18:30
Dobra, mam nadzieje, ze przez was nie przegapie jakiegos fajnego meczu (A dzisiaj owych nie bd, mam taka nadzieje ).

Do zobaczenia . ; P

@top
A jak obstawiacie nasza rodzima lige ?

AnonimowyPowrot
24-02-2010, 18:36
Wiesz coś o tym... :)
Chociaż pewnie gdybyś jej to pokazał, to by nie pozwoliła się nazywać "mamusią".
Koleżanką? To zależy czy zaruchasz.

@Topic

Przegapiłem trzeci mecz United z rzędu (nie licząc LM), ba, nawet nie wiedziałem, kiedy mecze mają... : (

Parafeks
24-02-2010, 20:10
Malina ciagniesz !

Yoh Asakura
24-02-2010, 20:25
Inter Julio Cesar, Maicon, Samuel, Lucio, Zanetti, Stankovic, Cambiasso, Motta, Sneijder, Eto'o, Milito

Chelsea: Cech, Ivanovic, Carvalho, Terry, Malouda, Ballack, Mikel, Lampard, Anelka, Drogba, Kalou

Malouda jako LB, lol.

AnonimowyPowrot
24-02-2010, 20:31
Inter wydaje się być mocniejszy, chociaż nie odważyłbym się przewidywać wyniku tego spotkania :P

Ciekawe, jak będzie ustawiona Chelsea. Czy Kalou będzie na jednym skrzydle, a na drugim nikogo (teoretycznie któryś z pomocników, praktycznie też, ale nie jako taki typowy), czy też może Anelka będzie ustawiony podobnie do niego. Hmmm, niby możliwe jest też ustawienie z trzema CB, ale wątpię, nie w LM, nie z Interem...

Miszczu
24-02-2010, 23:05
@UP
Dopiero rewanz bedzie

Nie ma bata zeby Chelsea dzisiaj pzegrala

A jednak bat był ;).
Mecz do 60 minuty trzymał w napięciu i był według mnie bardzo interesujący i przyjemny dla oka, potem właściwie szkoda ,że nie wyłączyłem bo nic ciekawego się raczej nie działo.

Maggic
24-02-2010, 23:06
Pozwolę sobie na krótka ocenę.

Nie można powiedzieć że Inter był lepszy a Chelsea słabsza, gdyż było na odwrót a wynik spotkania nie odzwierciedlał tego co działo się na placu gry.
Inter zdobył gola w 3 minucie i postawił na grę z kontraataku co zostało nazwane jakiś czas temu przez pseudo magików tego forum antyfutbolem, ale co tu więcej dodawać skoro nie którzy mają pojęcie o taktyce takie jak świnia na otwieraniu puszek, no way. Wracając do meczu...
Zadecydowała skuteczność, gracze Mourinho oddali 3 strzały w światło bramki, a 2 z nich wpadły do siatki Chelsea, ogromny pozytyw to bramka Kalou, pozwala to na bardziej komfortową grę na Stamford. Genialny mecz rozegrał Mikel, to już niedługo będzie piłkarz na miarę Makelele, Ivanović - kiedyś niedoceniony, teraz gra pierwsze skrzypce na prawej obronię pod nie obecność Bosingwy, Carvalho i Terry bez zarzutu, Malouda zdziwił mnie kompletnie, bałem się o te lewe skrzydło jednak również spisał się nienagannie. Zdecydowanie przyćmiony Drogba, świetny strzał z wolnego zabrakło nie wiele, jednak nic więcej nie pokazał, walczył i szarpał jednak defensywa Interu była dziś bardzo mocna, tu wypada skomplementować Lucio który rozegrał świetny mecz. Kalou, nic ciekawego poza bramką, Lampard, Anelka, Ballack - tu sporo niedokładności, wypadało by to poprawić przed reważnem. No i mam nadzieję że z Cechem nic poważnego.

Reasumując, na boisku rządziła Chelsea, Inter strzelał. Czekam na rewanż, Stamford to jednak Stamford. ; >

Faytah
24-02-2010, 23:34
Ja na goraco powiem tylko ze zal Eto'o ile 100% moze zmarnowac pilkarz w ciagu sezonu? Wynik lepszy od gry, jezeli na Stamford Pandev nie wyjdzie obok Milito od 1 minuty to bedzie smiech na sali.

MichalOlkuszanin
24-02-2010, 23:47
Jeżeli Chelsea znowu zakończy swoja przygodę z Ligą Mistrzów tak szybko to będzie już przesada. Nie chce usprawiedliwiać porażki, ale naprawdę ta drużyna nie ma coś szczęścia (np. problemy Cecha). Może jestem dyletantem, ale moim zdaniem Ballack nie pasuje do tego zespołu. Zupełnie przyćmiony przez innych pomocników.

Maggic
25-02-2010, 00:17
@up

Ja tam jestem optymistą. Inter nie zagrał żadnej rewelacji, wykorzystał to co musiał i za to im gratuluje. Aczkolwiek na SB poprzeczka będzie podniesiona znacznie wyżej, czuję że Chelsea w domu zagra tak jak zawsze i wtedy nie będzie co zbierać z Interu, chyba że zagrają 5 obrońcami... byle do 16 :confused:

Parafeks
25-02-2010, 08:38
Ile było ? : D

Pix888
25-02-2010, 10:45
Inter nie zagrał żadnej rewelacji a was oklepał...zabawne.
Gdyby Eto nie zmarnował najlepszej sytuacji w meczu jaką wyrobił mu Sneijder to byłoby jeszcze zabawniej.
Liczę na to, że Inter przejdzie dalej:)

Zamor1
25-02-2010, 11:15
@up
No tak, oklepal ich ale fakt faktem nie zagrali dobrego meczu.
Eto nadal sie nie moze odnalezc i marnuje praktycznie kazda 100% sytuacje, chociaz wystarczylo zeby odbilo mu sie od drugiej nogi tak jak Scholesowi w meczu z Milanem i bylaby ta 3 bramka :D.
Podobal mi Kalou, kilkakrotnie przedzieral sie przez obrone co dalo w koncu bramke.
A teraz tylko czekac na mecz na stamford brigde :)

Yoh Asakura
25-02-2010, 11:37
Niby czemu Inter nie zagrał dobrego meczu? Jak to włoski klub - nastawili się na defensywę i destrukcję. Mourinho wszystko świetnie przemyślał. Powtórzę to, co mówili komentatorzy na eNce - Chelsea nie potrafi grać na stojąco, atakiem pozycyjnym, a zawodnicy Interu cofali się na 30 metr i zmuszali Chelsea do takiego rozgrywania. Ruskie były bezradne. Inter zagrał świetny mecz, a na Stamford awansuje po karnych.

Maggic
25-02-2010, 15:43
Ja już napisałem co sądzę o tym meczu, z oka kogos kto interesuję się Premier League a kogoś kto jest za Serie A i Premiera Division mogło to inaczej wyglądać, dlatego nie ma co się dłużej nad tym rozwodzić. ; ]

z innej beczki. mimo że Tottenham to jednak, coś genialnego :>

http://www.milanos.pl/vid-9944-Walentynkowy-prezent-kibicow-Tottenham.html

#down

hehe a ja dzis pierwszy raz to zobaczylem :D

AnonimowyPowrot
25-02-2010, 15:58
Bramka Kalou - kurde, gdyby był tam inny bramkarz, to pomyślałbym "Julio Cesar na 100% by to obronił!", a tu taki klopsik. Wciąż jest jednak moim zdaniem najlepszy na świecie :P

@Up

Stare ;[ (+ edit) Na JoeMonstera trzeba włazić!

Berbatov
25-02-2010, 16:20
Inter zagrał wzorowo. Irytująco, ale wzorowo. Jedynie prezent Cesara sprawił, że awans jest jeszcze sprawą otwartą. A w rewanżu na Stamford będę trzymał kciuki za The Blues.

Milan szczęśliwie ograł Fiorentinę i znowu Serie A, chociaż tylko z perspektywy tabelki, jest ciekawsza. Wprawdzie przewaga Interu nad drugim w tabeli AC stopniała do zaledwie 4 oczek to i tak tylko do najbliższej kolejki. Milan potknie się na Bari czy Bolognie i koniec emocji.

ggostekxd
26-02-2010, 12:36
Milan już grał z Bari (2:0)

Berbatov
27-02-2010, 09:19
A wcześniej było 0:0. Potknął się na Bari i jest w stanie potykać się na zespołach Bari podobnych. Jutro grają z Atalantą. Będzie ciężko.

ggostekxd
27-02-2010, 10:49
Na początku sezonu Milan nie był w formie. Zresztą nie on jeden potknął się na Bari. Z Atalantą problemy? Żebyś się nie zdziwił.

Duch Niespokojny
27-02-2010, 15:47
A Chelsea właśnie dostaje 2:4 u siebie z Man City. Jeszcze tylko Arsenal pokona dziś Stoke i sprawa mistrzostwa nadal pozostanie jak najbardziej otwarta dla całej pierwszej trójki.

Pan i Wladca
27-02-2010, 15:47
Co Chelsea baty dostała (w lidze tym razem) :>

@up
patrz no co do sekundy :>

Maggic
27-02-2010, 15:50
dobry mecz. szkoda kilku epickich błędów, słaby Hilario, świetny Anelka, Lamps i Joe Cole. No i sprawa mistrza jak najbardziej otwarta.

Yoh Asakura
27-02-2010, 17:09
Merson powiedział, że jeśli Arsenal pokona dziś Stoke, to zdobędzie mistrza.

Berbatov
27-02-2010, 17:54
Merson powiedział, że jeśli Arsenal pokona dziś Stoke, to zdobędzie mistrza. Najlepiej unikać stanowczych stwierdzeń by nie wyjść na idiotę.

Newcastle pewnie wraca do PL. Następny sezon będzie o wiele ciekawszy.

Na początku sezonu Milan nie był w formie. Zresztą nie on jeden potknął się na Bari. Z Atalantą problemy? Żebyś się nie zdziwił.

Tak, z Atalantą pewnie będą problemy, chociaż nie zdziwię się jak AC wygra, bo Milanowie w tym sezonie zdarza się wygrać ze słabeuszami pewnie i wysoko (4:0 ze Sieną w 18 kolejce), ale zdecydowana większość takich spotkań kończy się na tym, że AC znajduje się w posiadaniu piłki przez 60% czasu gry, a mozolnie konstruowane ataki kończą się wybiciem piłki "na pałę" obrońców gospodarzy na 20 metrze. W takich sytuacjach można liczyć tylko na Ronaldinho, który jednym bądź dwoma przebłyskami otworzy drogą do bramki napastnikom. Brazylijczyk teraz jest w znakomitej formie, przez co wpadki zdarzają się rzadziej. Ale jak prezentował się z początku sezonu, chyba wszyscy pamiętamy.

ggostekxd
27-02-2010, 17:56

Chyba ekstraklasy.

AnonimowyPowrot
27-02-2010, 18:05

Ja zaś mówię, że jak zjem fasolę, to puszczę śmierdzącego bączula.

@Topic

Arsenal wygra ze Stoke, wow! :cup:

@Poważnie

Słyszeliście co się dzieje z Portsmouth? Mają im odjąć punkty, do tego możliwa jest całkowita likwidacja klubu, który od dłuższego czasu nie wypłaca pensji zawodnikom i nie spłaca zadłużenia. Przyznano im kuratora jakiegoś, ciekawe, czy on coś w ogóle zmieni.

@Down

Też mi się tak zdaje, ale on chyba aż tyle nie inwestuje. W każdym razie, jest akcja : o

Jeśli klub zostanie zlikwidowany, to odebrane zostaną punkty innym drużynom za mecze z nimi.

Xendriel
27-02-2010, 18:28
A właścicielem Portsmouth nie jest przypadkiem jakiś szejk?

edit. LOL właścicielem jest Sulaiman Al-Fahim, ten który ze swoją spółką przejął Manchester City. Kiedyś czytałem, że jest kilkakrotnie bogatszy od Abramowicza więc aż dziw bierze że nie ratuje swojego klubu. No cóż może już mu się znudził...

K.Jay
27-02-2010, 21:45
Trudno powiedzieć kiedy - a może czy w ogóle - Aaron Ramsey powróci do futbolu. 19-letni Walijczyk doznał potwornego złamania nogi. Cały świat pamięta, iż przed dwoma laty podobnej kontuzji nabawił się napastnik Kanonierów Eduardo.

Sprawcą całego zajścia był Ryan Shawcross. Gracz Stoke City starł się z Ramseyem w środku boiska, łamiąc mu nogę. Widok był na tyle potworny, że realizatorzy nie zdecydowali się na pokazanie choćby jednej powtórki.

Mdlejącemu z bólu Walijczykowi założono maskę tlenową i natychmiast przeniesiono go do karetki. Sprawca całego zajścia otrzymał czerwoną kartkę i zdezorientowany płacząc opuszczał murawę Britannia Stadium.

Wszystkim pozostaje mieć nadzieję, iż znakomicie zapowiadająca się kariera Ramseya nie została jeszcze przekreślona. Oby, jak to było w przypadku Eduardo, powrócił do gry już w przyszłym sezonie.

http://tv.zczuba.pl/zczubatv/1,89849,7609064,Koszmarna_kontuzja_Aarona_Ramseya_ _wideo_.html

http://cache.daylife.com/imageserve/08FhdJMdAS8zo/610x.jpg
Aż trudno mi to skomentować. :(

K.Jay

Yoh Asakura
27-02-2010, 21:46
http://i48.tinypic.com/2rz7uid.jpg

Faytah
27-02-2010, 21:55
Oby mogl kontynuowac kariere. Ostatecznie tutaj faulujacy byl przybity krzywda jaka wyrzadzil Ramsey'owi i szczerze tego zalowal nie to co lepek z Standardu Liege co komentujac sytuacje powiedzial ze Wasylowi sie takie cos nalezalo.

Berbatov
27-02-2010, 22:12
Chciałoby się powiedzieć, że na tych dwóch zdjęciach uwidoczniło się całe piękno Premiership. Walka do końca, nie odstawianie nogi i inne bzdety. Moja natura daleka jest od czerpania radości z cudzego nieszczęścia, a świadomość że inni, równie drewniani obrońcy grają praktycznie raz w tygodniu przeciwko moim ulubieńcom z Manchesteru (Shawcross to wychowanek MU, btw), przygnębia jeszcze bardziej. Oczywiście, życzę Ramseyowi powrotu na boisko, ale myślami jestem już na jutrzejszym meczu z Aston Villą.

Faytah
27-02-2010, 22:21
Jest zloto,brawa dla Justyny!

ale mnie rece pieka od klaskania :<

Articuno
27-02-2010, 22:38
Co za zwycięstwo Kowalczyk, w jaki sposób to wygrała...... BRAK SŁÓW! KRÓLOWA ŚNIEGU!

Arfyd
27-02-2010, 22:42
Cóż.. chciałbym mieć ten charakter i wolę walki co ta dziewczyna, gratulacje.

Yoh Asakura
27-02-2010, 22:43
Wbrew pozorom, to nie jest temat o sporcie ogólnie, tylko o piłce nożnej, więc nie róbcie offtopa ;)

piternet
27-02-2010, 22:52
TAAK, TAAK, nareszcie to upragnione złoto!

Oerciak
27-02-2010, 22:55
Wbrew pozorom, to nie jest temat o sporcie ogólnie, tylko o piłce nożnej, więc nie róbcie offtopa ;)

A kogo to obchodzi? :D

Złoto! Spodziewałem się medalu, ale ta walka na ostatnich 100 metrach była po prostu epicka ;-D

@Down:
Wolisz atak tematów o złocie? Lepiej się wyżyć w temacie który jest najbardziej do tego odpowiedni niż robić spam :D.
Swoją drogą nazywanie mnie sezonowcem jest dość uwłaczające dla mnie jako wiernego fana mojego klubu żużlowego ;-).

K.Jay
27-02-2010, 23:15
W sumie racja, ale chyba zapomniałeś o tym, że jak któryś z polaczków zdobędzie złoty medal to wtedy ten temat nawiedzają sezonowcy. ;)

K.Jay

Yoh Asakura
27-02-2010, 23:32
W sumie racja, ale chyba zapomniałeś o tym, że jak któryś z polaczków zdobędzie złoty medal to wtedy ten temat nawiedzają sezonowcy. ;)

K.Jay
Aye, aye :P

Grycan
27-02-2010, 23:44
Szczerz: bardziej się cieszę z Brązu panczenistek, niż ze złota Kowalczyk. :)

Smuggy
28-02-2010, 01:13
Brąz panczenistek był niespodziewany dlatego tak dużo warty, no i brawo Justysia :D

AnonimowyPowrot
28-02-2010, 08:24
Szczerz: bardziej się cieszę z Brązu panczenistek (...)

A co one w ogóle robią? :/

@Down

To są zwykłe wyścigi czy coś innego?

ggostekxd
28-02-2010, 10:28
Jeżdżą na łyżwach ;o

W sumie to nieźle nam idzie w tym Vancouver :confused:

"W sobotę Polka zdobyła srebrny medal igrzysk olimpijskich w wyścigu na 30 km." Sport.pl demotywuje...

Berbatov
28-02-2010, 16:09
Ronaldinho - Atalanta 2:0 do przerwy. Mykam na Wembley!

Pan i Wladca
28-02-2010, 16:41
Boruc jak za starych czasów rzeźni w bramce, niestety Celtic znów z Rangersami przegrywa ;/ w ostatniej minucie mu brame wpakowali.

AnonimowyPowrot
28-02-2010, 18:10
Ogłaszam koniec szydzenia z Arsenalu, Manchester United wygrał Carling Cup drugi raz z rzędu :confused:

K.Jay
28-02-2010, 18:13
No i w taki sposób wywalczyli pierwsze trofeum w tym roku. :cup:

K.Jay

Yoh Asakura
28-02-2010, 18:14
Nie pierwsze, ale ostatnie.

Arka_Sath_Wielki
28-02-2010, 19:32
Nie pierwsze, ale ostatnie.

Jedno nie wyklucza drugiego.

Yoh Asakura
28-02-2010, 19:52
Thank you, captain Obvious.

Arka_Sath_Wielki
28-02-2010, 20:19
http://img63.imageshack.us/img63/3490/yohobvious.jpg

@topic
Barca nareszcie grała jak Barca, co potwierdza 2 bramka. Genialne podanie Xaviego, Dani tylko sklepał do środa no i to musiało wpaść. Bramka Pedro też piękna, ten chłopak to As w rękawie Guardioli.

Yoh Asakura
28-02-2010, 20:42
:D

znakiznaki

Faytah
28-02-2010, 23:39
http://www.youtube.com/watch?v=NgG1T2pDrgw

w 1:15 calkiem fajna akcja Interu z dzisiejszego meczu ;d

a z olimiady to teraz dogrowka finalowego meczu hokeja kanady z usgay

AnonimowyPowrot
02-03-2010, 21:35
http://www.youtube.com/watch?v=9EwBaEa3oGA

No i wszystko w temacie! xD

@Down

To strasznie ssie. Lepsze jest to:
http://www.youtube.com/watch?v=SkXgpEXB1CE

Arka_Sath_Wielki
02-03-2010, 21:45
ja tam wole reklame pepsi:

http://www.youtube.com/watch?v=eQmu48sZohc&feature=player_embedded

Pan i Wladca
02-03-2010, 21:59
Ta reklama Pepsi trochę sztuczna, zwłaszcza Drogba :> najlepsza mina Kaki :>
btw. nawet dzieci tam były wyższe od Messiego a tylko on o gałąź przyhaczył :>

Faytah
03-03-2010, 22:36
Co sadzicie o meczu repry? Ja osobiscie jestem mile zaskoczony; wysoki pressing ,fajne akcje,duzo podan wkoncu jakas ciekawa pilka,wkoncu widac reke Smudy. Bramki tez bardzo ladne,jednak podanie w czasie kontry Blaszczykowskiego do Lewandowskiego bylo fenomenalne,podobnie jak wykonczenie. Co do strojow,duzo szumu wokol nich mi osobiscie sie podobaja. Przypominaja troche zolnierzy AK.

Duch Niespokojny
03-03-2010, 22:38
Też mi się podobały, zwłaszcza że nie lubię tych biało-czerwonych (już wolę czerwone koszulki i biała spodenki)

ForumBukmacherskie
04-03-2010, 12:24
Najlepsze te koszulki nowe xD

Arka_Sath_Wielki
04-03-2010, 14:21
Jeśli chodzi o bramkę Lewandowskiego - w meczu "o coś" wątpię, żeby tak huknął :D ale bramka świetna no i podanie Kuby ;)

Articuno
04-03-2010, 15:25
Nowe stroje to kompromitacja, kompromitacją była też gra w, po prostu, WYJAZDOWYCH koszulkach przy jednoczesnej grze gości w koszulkach DOMOWYCH.
Polacy zagrali przyzwoicie, ale tylko od Murawskiego do przodu. Fatalna gra obrony i kolejny słaby występ Kuszczaka(co z nim się kierwa dzieje?).

Zawodniczki Wisły odpaliły race http://www.youtube.com/watch?v=vLJQq75wgz4
Co na to GW:evul:?

Pan i Wladca
04-03-2010, 15:52
Nowa reprezentacja nowe koszulki, jak będą strzelać gole i podnosić ręce do góry to będzie biało-czerwone :>

K.Jay
04-03-2010, 18:24
Koszulki fail, no doubt, ale gra znakomita.

K.Jay

Xendriel
05-03-2010, 00:19
Nie wiem co wy chcecie od tych koszulek. Mnie się podobają i chyba sobie kupię taką koszulkę:) Poza tym to są stroje wyjazdowe, nie rozumiem tej całej napinki. Siatkarze gają w podobnych i nie ma szumu...

Capality
05-03-2010, 01:00
niech poprawia kolory rekawow i bedzie dobrze

Maggic
05-03-2010, 16:04
dla mnie to mogli by nawet grac w kolorze gówna guźca z afryki, byle grali to co Hiszpania.

jedrolek
06-03-2010, 20:32
Manchester United niepewnie wygrywa z Wolverhamptonem po bramce Scholesa. Zapewnia to Czerwonym Diabłom pierwsze miejsce w tabeli z dwoma punktami przewagi nad Chelsea, która ma zaległy mecz ze słabiutkim Portshmouth, ale ważne te trzy punkty dzięki którym United nie żegna się jeszcze z mistrzostwem. Kolejny mecz w wykonaniu Diabłów 10 marca z Milanem na Old Trafford!

Articuno
06-03-2010, 22:31
A ja ponownie wołam, zmień herb w avatarze!

Capality
06-03-2010, 23:08
a tak co do Legii to ma dobra sytuacje teraz :O Wisla obydwa mecze przegrala to ich nawet przegonic moga, tylko pokonac ta niewygodna Odre musza

Arka_Sath_Wielki
06-03-2010, 23:12
Barca po bardzo słabej grze remisuje z Almerią 2-2. Ciekawy jest fakt, że kiedy Ibra dostał czerwoną kartkę i musiał opuścić boisko, Barca zaczęła grać znacznie lepiej. Gdyby Real dzisiaj wygrał, objąłby fotel lidera - mając tyle samo pkt co Barca, ale lepszy bilans bramkowy. Do przerwy przegrywa z Sevillą 0-1.

@edit
57' Real Madryt 0 : 2 Sevilla FC

domin3x
06-03-2010, 23:23
2:1 już ;\\\\

Pan i Wladca
06-03-2010, 23:58
Co za mecz, co za mecz Real 3-2 Sevilla :>:>:>:>

K.Jay
07-03-2010, 11:13
Wymęczone czy nie, ważne że wygrane. W tym spotkaniu dał się we znaki brak Rooneya, który leczy drobny uraz kolana. Niemniej jednak, ManU pierwsze w tabeli (do czasu kolejnego meczu The Blues). ;)

K.Jay

Miszczu
07-03-2010, 11:23
Dzisiaj derby Łodzi! Wiem ,że większośc z was nie interesuję się polską piłką nożną (trudno się dziwic), ale ja już nie mogę się doczekac tej atmosfery na stadionie.

Capality
07-03-2010, 16:10
no bez kibicow Widzewa to faktycznie atmosfera jakich malo... a Legia w 80 minucie wdupia z Odra 0-1 -.-

Miszczu
07-03-2010, 17:16
no bez kibicow Widzewa to faktycznie atmosfera jakich malo... a Legia w 80 minucie wdupia z Odra 0-1 -.-

Nie jest wina kibiców ŁKSu ,że Widzewiacy nie mają wstępu na ich stadion, co zresztą na razie ich nie powstrzymuje od marszu na Al.Unii 2, ale jak dla mnie to oni tam raczej nie wejdą cali.

Capality
07-03-2010, 17:21
dla mnie derby bez kibicow którejkolwiek z druzyn to nie derby, w ogole te zakazy dla publicznosci sa wielka glupota

AnonimowyPowrot
07-03-2010, 17:53
dla mnie derby bez kibicow którejkolwiek z druzyn to nie derby, w ogole te zakazy dla publicznosci sa wielka glupota

Pozdrowienia z Przemyśla! :cup:

K.Jay
08-03-2010, 18:11
http://www.nba.com/video/channels/top_plays/2010/03/07/20100307_top10.nba/?ls=iref:nbahpt2

Gortat zmiażdżył i zasłużył na I miejsce.

K.Jay

Faytah
08-03-2010, 19:59
http://www.nba.com/video/channels/top_plays/2010/03/07/20100307_top10.nba/?ls=iref:nbahpt2

Gortat zmiażdżył i zasłużył na I miejsce.

K.Jay

trudno sie nie zgodzic ale tez bardzo mi sie podobaly akcje z 3 i 5 miejsca ;d

Xendriel
09-03-2010, 22:15
LOL Nasri zrobił sobie z obrońców Porto pachołki:)

Straznik Monopolowego
09-03-2010, 22:30
A najlepsze jest to ze Arsenal pokazal ze i bez swojich najwiekszych gwiazd sobie radzi (Gallas, Robin, Cesc)

Maggic
09-03-2010, 22:34
gratulację. mam nadzieję że jutro na Old Trafford będzie odwrotnie i Milan awansuje :)

Pan i Wladca
09-03-2010, 22:43
Z parki Bayern- Fiorentina kto awansował?

Xendriel
09-03-2010, 22:45
Bayern, bo wbił na wyjeździe więcej bramek ;/

Yoh Asakura
09-03-2010, 22:50
Napisałbym coś o meczu, ale brak mi słów :D

Nasri = BÓG, będzie większy niż Zizou, wszystko było cudowne, a miny tych pionków z Porto były bezcenne :D

Jak to mówił 2Pac - this is what it sounds like - when we ride on our enemies! :cup:

Lotress
10-03-2010, 14:58
No i sędzia oficjalnie zabrał awans Fiorentinie :p

ggostekxd
10-03-2010, 22:39
Real!
Co??
Olympique Lyonnais!!!

Real!
Co???
1/8!

Arka_Sath_Wielki
10-03-2010, 22:43
Z jednej strony się cieszę, że Real odpadł, bo ich nienawidzę, ale z drugiej trochę szkoda, bo po cichu liczyłem na kolejne 3,5h emocji w ewentualnym dwumeczu Barca-Real.

Xendriel
10-03-2010, 22:45
Real zgodnie z tradycją:) Jednak teraz w lidze będą mocniejsi.

Pan i Wladca
10-03-2010, 23:42
Jak można, tak walczyć i przeważać przez cały mecz i stracić bramkę 15 minut przed końcem... Higuain raz na pustą w słupek trafił kretyn a później zamiast podać do Ronaldo na 100 procentowego gola to strzelał i nawet w bramkę nie trafił... no nic teraz będziemy w lidze żądlić :>

AnonimowyPowrot
11-03-2010, 13:34
4:0. Nie spodziewałem się. Milan rozbity. Zgnieciony. Zmieciony. Pokonany.

http://i42.tinypic.com/i57xjc.jpg

Niesamowity mecz. Spodziewałem się czegoś w okolicach remisu (ale w razie ewentualnej porażki, to tylko takiej, która wciąż zapewnia awans), a tu taka niespodzianka. Pirlo czasami nawet nie było widać. Asysta Naniego przy drugiej bramce - genialna.

4 bramki Rooneya w dwumeczu z Milanem, godne podziwu. Ronaldo za to tylko raz z OL, a Real za burtą. Troszeczkę nawet mi ich szkoda, chociaż nie można powiedzieć, żeby było to specjalną niespodzianką.

"300 milionów, ten sam smród, 1/8 aż po grób!"

@BTW

Wybiera się ktoś z forum na Euro 2012? Pytając, mam na myśli głównie ludzi zmierzających na Ukrainę.

@Down

Chociaż pewnie i tak się nie spotkamy, khe khe : D Dobra, głupie to pytanie było, bo wątpie, że ktoś będzie wybierał się na taką imprezę sam, żeby szukać sobie ekipy.

K.Jay
11-03-2010, 15:27
Nie spodziewałem się (aż) takiego wyniku. Myślałem, że Milan coś zagra. Przywitanie Becksa - bezcenne. No i brawo Real.
Wybiera się ktoś z forum na Euro 2012? Pytając, mam na myśli głównie ludzi zmierzających na Ukrainę.
Ja prawdopodobnie.

K.Jay

nemelza3
12-03-2010, 09:26
Dla mnie zwycięstwo Odry z Legią nie jest niespodzianką. Już ponad 100 stron temu pisałem, że Odra fajnie gra z Legią, ale oczywiście wtedy wszyscy mówili, że to przypadek. ;(
Wczoraj fajny meczyk Ligi Europejskiej. Lille 1-0 Liverpool, widać The Reds nie potrafią się pozbierać po odpadnięciu z LM. Obraniak zagrał 82 minut, zaraz jak zszedł to jego drużyna strzeliła bramkę. :evul:
Dzisiaj w ekstraklasie mecz Odry z Piastem. Muszę tam być!

Capality
12-03-2010, 20:14
Odra po prostu Legii nie lezy, tak jak Niemcy Polsce czy 1/8 LM Realowi

jedrolek
12-03-2010, 21:47
Legia po prostu lekceważy mecze z drużynami z ostatnich miejsc, i potem przegrywa. Gdyby nie kompletna ignorancja meczy z ostatnimi drużynami Legia miała by pierwsze miejsce z ładną zaliczką punktów... no ale nie można mieć wszystkiego.

P.S. Wisła remisuje z Jagą do 75 minuty. Czyżby kolejna szansa dla Legii na objęcie lidera? Przypomnijmy, że:
-Jeśli Wisła będzie grała tak słabo Skorża zostanie zwolniony,
-Jeśli Legia nie wykorzysta szansy na objęcie lidera Urban będzie zwolniony,
-Jeśli Wisła zremisuje będzie miała 41 pkt. Jeśli więc Legia wygra będzie miała także 41 pkt. A z powodu, że w rundzie jesiennej Legia wygrała z Wisła, Stołeczny klub obejmie fotel lidera.

Nie pozostało nic innego jak czekać do zakończenia meczu.

@edit
No i remisem się ten mecz zakończył. Teraz Legia ma olbrzymią szansę na objęcie fotela lidera, nieuchwytnego od kilkunastu kolejek!

Capality
12-03-2010, 22:58
z Polonia chyba dadza sobie rade, Skaba nie wystapi to moze super 'snajperzy' Legiuni cos ustrzela... Ciagle nie rozumiem czemu Dong nie gra, nawet jakichs ogonow

@Edit
Ja p******* k**** mac!!! 0-1 znowu -.-

Faytah
16-03-2010, 21:51
Nie pamietam podczas ktorego meczu az tak przezywalem po 45 minutach,oby wynik pozostal bez zmian i Inter awansowal.

0-1 !!! mokro.pl! !@@!2122

Pan i Wladca
16-03-2010, 22:34
No to Inter do 1/4, oby trafił na ManU i odpadł.

Articuno
16-03-2010, 22:37
No, no. Jestem zaskoczony.

Arka_Sath_Wielki
16-03-2010, 22:40
To znaczy, że Barca jutro odpadnie, bo nawet jak by awansowała, to nie ma z kim grać - Chelsea za burtą...

Maggic
16-03-2010, 22:56
ja znów czuje się skrzywdzony, 2 ewidentne karne, kto widział ten widział. inter po włosku, mourinho dobrze ich poukładał, klinczowali się, przetrzymywali piłkę, momentami Chelsea bezradna. trudno. ja jednak znów czuje niesmak sędziowania.

Couranger
17-03-2010, 18:14
ja znów czuje się skrzywdzony, 2 ewidentne karne, kto widział ten widział. inter po włosku, mourinho dobrze ich poukładał, klinczowali się, przetrzymywali piłkę, momentami Chelsea bezradna. trudno. ja jednak znów czuje niesmak sędziowania.

Prosze nie badz smieszny z tymi karnymi chyba za duzo sie nasluchales stronniczych komentatorow na ence albo polsacie >< , we wczorajszym meczu milito byl by sam na sam z bramkarzem ,ale sedzia wolal odgwizdac spalonego ktorego oczywiscie nie bylo i jakos nikt nie placze. Inter pokazal ze potrafi wygrac z kazdym i ze bardziej zasluguje na gre w 1/4. Tak jak ktos madry napisal na onecie:
"CHELSEA- NO TRADITION, NO CLASS, ONLY MONEY!!!Co to w ogóle za klub?? Siedzi sobie rusek w loży i patrzy na swoją zabawkę, którą kupił za brudną kasę." to samo tyczy sie realu. Jedyne co mi sie nie podobalo w grze interu to w ostatnich minutach incydenty Thiago Motty i gra na czas Cesara
Pozdrawiam.

FORZA INTER !

AnonimowyPowrot
17-03-2010, 19:30
Arsenal, Bayern, Lyon, Man Utd, CSKA, Inter, Barcelona, Bordeaux - to nam zostało w LM. Faworytami do odpadnięcia na tej fazie rozgrywek wydają się być drużyny CSKA, Lyonu, Bordeaux i Bayernu, jednak nie wiem kto na kogo trafi. Za to po tytuł ruszą te same drużyny co i w tamtym roku...

Monte
17-03-2010, 20:09
Mam nadzieję i szczerze w to wierzę, że Barcelona dziś dostanie po dupsku.

Articuno
17-03-2010, 20:25
"CHELSEA- NO TRADITION, NO CLASS, ONLY MONEY!!!Co to w ogóle za klub?? Siedzi sobie rusek w loży i patrzy na swoją zabawkę, którą kupił za brudną kasę." to samo tyczy sie realu.
Ty się weź proszę, uderz w łeb .......

Yoh Asakura
17-03-2010, 20:39
Te słowa w ustach kibica jUVE brzmią śmiesznie ;)

Couranger
17-03-2010, 22:24

Cos zle napisalem ,ze tak cie to poruszylo?

Xevez
17-03-2010, 22:51
jestem kibicem Barcy, ale mówienie o Realu, jako o klubie bez tradycji, jest trochę żałosne...

co do dzisiejszego meczu - Stuttgart gówno grał, a Barca się dobrze bawiła:)

Yoh Asakura
17-03-2010, 23:22
http://www.youtube.com/watch?v=nnL1MzmT5UM
R. Carlos w formie :D

Smuggy
18-03-2010, 00:10
#up
Oglądałem live w tv to meczysko ; o
Corinthians wygrało wtedy; a zgadnijta kto tam jeszcze się buja oprócz Carlosa? : > - Ronaldo, grubasek jeden i to chyba on asystował ; d.

Yoh Asakura
18-03-2010, 20:48
Juve epic fail :D

Gol Dempseya cudowny, takiego lobu nie powstydziłby się nawet Bergkamp B)

Couranger
18-03-2010, 21:30
jestem kibicem Barcy, ale mówienie o Realu, jako o klubie bez tradycji, jest trochę żałosne...

co do dzisiejszego meczu - Stuttgart gówno grał, a Barca się dobrze bawiła:)

No niestety tam graja pieniadze a nie duch walki.

Articuno
18-03-2010, 22:34

Zapewniam cię, wszędzie grają pieniądze, w większości top klubów tylko pieniądze. Tak jak choćby obecnie w Juve. Mam wątpliwości czy te panienki grają na serio?

Xevez
18-03-2010, 22:36

dlaczego tak uważasz?

Maggic
18-03-2010, 23:37
Juventus jaki own3d. : d

Xendriel
19-03-2010, 12:22
Arsenal - Barcelona. Liczyłem na taki finał, no ale trudno będzie świetny dwumecz :D

Arka_Sath_Wielki
19-03-2010, 12:41
Po tym dwumeczu ktoś z dwójki ja - Yoh dostanie co najmniej warna. To będzie wojna, dwa zespoły grające ładny, ofensywny futbol. Kto się bardziej otworzy ten przegra. Będzie ciekawie :D

Yoh Asakura
19-03-2010, 15:08
Barcelona w LM 5 spotkań z angielskimi drużynami - żadnego zwycięstwa (4 remisy i porażka).

Wszystko rozstrzygnie się na Emirates. Arsenal wygra ze 3:1, a na Camp Nou będzie pewnie 0:0.

Dark Sven
19-03-2010, 15:18
3... 2... 1...

lol

Faytah
19-03-2010, 15:29
Spodziewalem sie wiekszej burzy tutaj :P smieszy mnie drabinka dla Manchesteru,jezeli Rooney nagle nie zacznie grac piachu (co przy jego ambicji jest prawie niemozliwe) to napewno beda w finale... co do mojego klubu to trafilismy najlepiej ale nie skreslabym CSKA przed koncowym gwizdkiem drugiego spotkania.

Pan i Wladca
19-03-2010, 15:36
Mam podobne przeczucia co Yoh, i generalnie wole żeby Arsenal przeszedł do 1/2 :> gazety zejdą wtedy z Realu a czepią się Barcelony, przez co walka w lidze będzie jeszcze bardziej zacięta, a przyszłe Gran Derby na Bernabeu lepsze niż finał LM :>

Arka_Sath_Wielki
19-03-2010, 17:25
Na CN na pewno 0-0 nie będzie i to Ci mogę w 100% zagwarantować. Nie wydaje mi się też żeby Arsenal przy bardzo ofensywnej grze - strzelając u siebie 3 bramki stracił tylko jedną przy szybkości zawodników Barcy.

Straznik Monopolowego
19-03-2010, 17:40
To moze byc mecz jakich klka w historii pilki noznej. Juz w tamtym sezonie czekalem na Barce a teraz Arsenal jest zdecydowanie mocniejszy niz rok temu. No i oczywiscie Fabregac i Henry wielkie powroty. Lepszego losowania dla kibica byc nie moglo oczywiscie dla kibica ktory patrzy sie na to z boku bo wiadomo ze ten mecz moze potoczyc sie na kazdy mozliwy sposob, najgorzej dla Arsenalu bedzie jak przestrasza sie Barcelony i przegraja ten mecz w szatni zas najwiekszym bledem Barcy moze byc zlekcewazenie rywala.

AnonimowyPowrot
19-03-2010, 20:32
Arsenal to pipki, dobre wyniki osiągają tylko ze słabszymi drużynami, dostaną od Barcelony bardziej niż Bayern w tamtym roku.

Miszczu
19-03-2010, 20:32
Barcelona w LM 5 spotkań z angielskimi drużynami - żadnego zwycięstwa (4 remisy i porażka).

Wszystko rozstrzygnie się na Emirates. Arsenal wygra ze 3:1, a na Camp Nou będzie pewnie 0:0.

Jestem ciekaw jakie usprawiedliwienie znajdziesz dla Arsenalu gdy już po pięknej aczkolwiek niezbyt wyrównanej walce Barca ogra Kanonierów ;)

Yoh Asakura
19-03-2010, 21:16
Arsenal to pipki, dobre wyniki osiągają tylko ze słabszymi drużynami, dostaną od Barcelony bardziej niż Bayern w tamtym roku.
Nam to na rękę, kocie ;)

Arka_Sath_Wielki
19-03-2010, 21:58
.

A w finale z Arsenalem 2-1 to kto wygrał?

Yoh Asakura
19-03-2010, 22:02
Kurna, srry, chodziło o mecze na Camp Nou :P

Arka_Sath_Wielki
19-03-2010, 22:33
A no jak tak to sie zgadza :D

Xendriel
20-03-2010, 00:54
A jak tam wyniki Arsenalu z czołowymi drużynami w tym sezonie? Barcelona pokonała już Inter prowadzony przez tego gościa, co niby jak to powiedział Yoh taktycznie potrafi rozmontować każdego. W dodatku wygrała go bez Ibry i Messiego. No i oczywiście wygrała Gran Derby. Przypomnijcie mi teraz wyniki Arsenalu z drużynami będącymi na poziomie zbliżonym do Barcelony tj. ManU i Chelsea. Hę?

PS. Napinkę czas zacząć.

Yoh Asakura
20-03-2010, 08:57
Z drużyn z poziomem zbliżonym do Barcy, to Arsenal rozwalił Wolves 4:1 na wyjeździe.

AnonimowyPowrot
20-03-2010, 10:17
Nam to na rękę, kocie ;)

W lidze ustąpicie jeszcze miejsca w LM Liverpoolowi, a za dwa lata wasz śmieszny klubik zostanie rozwiązany z powodu braku jakichkolwiek sukcesów i ambicji, wszyscy odejdą, zostanie tylko Wenger i będziecie znani na całym świecie jako najlepsza szkółka piłkarska dla murzyńskich emigrantów z Afryki.

BTW.
Dobry tekst z posta wyżej ; d

Arka_Sath_Wielki
20-03-2010, 10:30
Lubie ten temat :D Pośmiać się można :D Kibic klubu który od kilku lat nie zdobył żadnego wartościowego trofeum porównuje Barcelone, która w zeszłym sezonie wygrała wszystko do Wolves :D No nie moge xD

Monte
20-03-2010, 10:44
Wy się tu napinacie, a pewnie i tak Manchester wygra w tym sezonie LM i PL ; P