Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe
Hanndo90
03-03-2009, 21:48
hehe Inter 3-3 Roma
no coś słyszałem ,że Adriano ''zanurkował'' ?!
ale jak to był kto inny to sorka haha xD
Yoh Asakura
03-03-2009, 21:53
hehe Inter 3-3 Roma
no no Ten Adriano to niezły Nurek : ))
Jaki Adriano ?
Calen Futh
04-03-2009, 05:01
A Arsenal kończy wspaniałą passę. Szkoda.
A CFC rozbebało The Pompeys 1 do zera :D. Niech ManU zacznie się potykac...
Hanndo90
04-03-2009, 20:42
07.03.09r Wielkie Derby Madrytu
Real Madryt C.F - Atletiko Madryt
coś czuje ,ze Krew sie Poleje : )
napewno bedzie Interesująco : ))
Calen Futh
04-03-2009, 21:14
No i van der Sar wreszcie coś puścił ; )
AnonimowyPowrot
04-03-2009, 22:52
07.03.09r Wielkie Derby Madrytu
Real Madryt C.F - Atletiko Madryt
coś czuje ,ze Krew sie Poleje : )
napewno bedzie Interesująco : ))
Kto by się tam przejmował. Przykładowy opisy znajomych:
http://www.youtube.com/watch?v=prtLF_0iWEg
Czuwaj Dziwko DERBY BLISKO
Dzień Sądu nadchodzi-Ten dzień to Derby!!!28 Marca 2009-godz.13-Stadion "P
MYŚL O TYM BEZ PRZERWY! TO NIE MECZ - TO DERBY!
1909-2009 - to podwaja całe zamieszanie.
@Down
Gol Rooneya PRZEPIĘKNY :D
Calen Futh
04-03-2009, 23:00
Puszczony gol van der Sara to największe największe potknięcie czołowej drużyny w tej kolejce.
Ah Rooney. Tego to brakowało. Odkąd wrócił prawie ciągle strzela gole.
W międzyczasie wspaniała postawa w pucharze Interu. 0:3 w plecy lol. Nie przystoi.
Arka_Sath_Wielki
05-03-2009, 16:32
Mallorca 1-1 Barcelona, Barca w finale CDR :) Obroniony przez Pinto karny <3 :D pokazał palcem w lewy górny róg bramki, Marti się głupio uśmiecha podbiega iii strzela w środek xD Pinto broni nogami <3
Calen Futh
05-03-2009, 16:51
W przerwie wczorajszego meczu z Newcastle United doszło do poważnej sprzeczki Cristiano Ronaldo ze Stevenem Taylorem.
Według angielskiego The Sun wymiana zdań pomiędzy zawodnikami wyglądała tak:
Ronaldo: - Twój styl gry jest gów***.
Taylor: - A ty jesteś brzydki!
Haha :D znaczkipelnoznaczkowhej
Mallorca 1-1 Barcelona, Barca w finale CDR :) Obroniony przez Pinto karny <3 :D pokazał palcem w lewy górny róg bramki, Marti się głupio uśmiecha podbiega iii strzela w środek xD Pinto broni nogami <3
no i w końcu gra messiego jakoś wyglądała:) mam nadzieję, że się odrodzi, a razem z nim cała Barca
@down
no nie do końca, po prostu trzeba kogoś, kto pokaże drużynie, że kryzys mija i pociągnie resztę zespołu do osiągania kolejnych zwycięstw
Yoh Asakura
05-03-2009, 20:35
no i w końcu gra messiego jakoś wyglądała:) mam nadzieję, że się odrodzi, a razem z nim cała Barca
one man team
AnonimowyPowrot
06-03-2009, 14:56
one man team
Chociaż team, nie to co arsenal :D:D:D
Yoh Asakura
06-03-2009, 15:43
Arsenal 2:1 United kthxbye
Calen Futh
06-03-2009, 16:42
1. Man Utd 27 65
2. Chelsea Londyn 28 58
3. Liverpool FC 28 58
4. Aston Villa 28 52
5. Arsenal Londyn 28 49
kthxbyeznaczkihej
Yoh Asakura
06-03-2009, 17:42
Wilshere > Giggs kthxbye
AnonimowyPowrot
06-03-2009, 18:38
joch > Yoh
hi, sell mace, yes, bye
Yoh Asakura
06-03-2009, 20:52
1:3 > 1:2
Arsenal > hull kthxbye
Calen, pozdrów laskę :)
Calen Futh
06-03-2009, 21:36
Calen, pozdrów laskę :)
Lol, skąd Ty to w ogóle wymyśliłeś, żeby tutaj o mojej dziewczynie na forum gadać :d
Chelsea2 > 0Coventry
:)
Drogba
Alex.
No i cieszy raduje i uszczęśliwia... powrót Michaela Essiena!
Noo, jeden z moich ulubieńców wraca... Bardzo dobre informacje, szczególnie dlatego że Ballack nie błyszczy ;]
AnonimowyPowrot
07-03-2009, 18:38
http://redlog.pl/wp-content/uploads/2009/03/ilustracje/arsene_wenger.jpg
@Down
Nie, to Yoh.
o lol przeciez real powinnien przegrywac juz ze 1:6, 7:1 ... normalnie jakbym widzial skutecznosc Arsenalu;p
Yoh Asakura
07-03-2009, 19:56
Henry. Najlepszy pieprzony napastnik na tej planecie.
Articuno
08-03-2009, 00:39
Śląsk 3:0 Czarne Paznokcie
Juventus 1:0 jakies pedały z Turynu
A Henryk podobno pudlowal na potege.
Henry strasznie pudłował, lecz Eto wcale nie był lepszy;d
świetny mecz barcy, powinno być co najmniej z 6:0, ale skuteczność...
martwi uraz Puyola
Arka_Sath_Wielki
08-03-2009, 11:43
Henry strasznie pudłował, lecz Eto wcale nie był lepszy;d
świetny mecz barcy, powinno być co najmniej z 6:0, ale skuteczność...
martwi uraz Puyola
EE tam :D Żegnaj Kryzysie o/ Jak by wtedy Eto'o strzelił tą bramkę z przewrotki to bym się chyba na miętowo posrał :D
Nigdy nic nie wiadomo, tym razem Real stracil pkt a Barca nadrobila, ale do konca sezonu jeszcze dluga droga. Athletic Bilbao to w sumie tez nie taka potega, zeby ten mecz mogl wiele zmienic. Wedlug mnie w Barcie raczje nie bylo kryzysu, po prostu zagrali jak rywal pozwolil i mieli troche pecha.
Arka_Sath_Wielki
08-03-2009, 13:45
Nigdy nic nie wiadomo, tym razem Real stracil pkt a Barca nadrobila, ale do konca sezonu jeszcze dluga droga. Athletic Bilbao to w sumie tez nie taka potega, zeby ten mecz mogl wiele zmienic. Wedlug mnie w Barcie raczje nie bylo kryzysu, po prostu zagrali jak rywal pozwolil i mieli troche pecha.
Jest w tym trochę racji, ale jak by nie patrzeć ta "nie-potęga" doszła do finału Pucharu Króla :D
Dobra panowie, rewanże LM tuż tuż... Typować kto według was awansuje... ja zacznę ;P
Roma - Arsenal ( Arsenal )
- Myślę że podopieczni Wengera, pokażą graczom Spalleti'ego jak się gra w piłkę.
Porto - Atletico ( Porto )
- W Madrycie padł bardzo korzystny wynik dla piłkarzy Jesualdo Ferreiry, wątpię że dadzą sobie odebrać taką dogodną szansę do awansu.
Barcelona - Ol.Lyon ( Barcelona )
- Główny kandydat do zgarnięcia Pucharu Mistrzów, po ciężkim meczu we Francji, wyjechali z korzystnym wynikiem. Lyon skazany na pożarcie w Hiszpanii na Nou Camp.
Manchester - Inter ( Inter )
- Statystyki są za MU, które jest na fali, jednak coś mówi mi że to Ibrahimović i paczka awansują do ćwierćfinałów. 0-0 we Włoszech to raczej korzystniejszy wynik dla Interu, ale na pewno będzie ciekawie.
Juventus - Chelsea ( Chelsea )
- Po przyjściu Hiddinka, Chelsea gra nie tyle co efektownie, a efektywnie.
Chęć zdobycia Pucharu przez Londyńczyków sięgnęła zenitu, jak nie w tym roku to kiedy?
Panathinaikos - Villarreal ( Panathinaikos )
- Grecy wrócili z Hiszpanii z korzystniejszym wynikiem. Moim zdaniem są bardziej doświadczonym zespołem i awansują dalej.
Bayern - Sporting ( Bayern )
- Cudów się nie spodziewam.
Liverpool - Real ( Real )
- Czuje że Real się zmobilizuje maksymalnie, chociaż wyeliminowanie Gerrarda i spółki będzie bardzo ciężkie.
Roma - Arsenal 1, awans Arsenalu po nudnym meczu;d
Porto - Atletico 2, liczę na to, że Atletico odrodzi się po świetnym meczu z Realem i pokaże dobry futbol;p
Barcelona - Lyon 1, widać, że po powrocie Iniesty gra wygląda znacznie lepiej, nawet bez Puyola powinni sobie poradzić
Manchester - Inter 1, po słabym meczu w wykonaniu Interu nie oczekuję od tej drużyny zbyt wiele;d (nie wspominając o ostatnim meczu w pucharze z Sampdorią bodajże)
Juventus - Chelsea 2, chciałbym aby Juventus wygrał, ale będzie o to bardzo ciężko
Panathinaikos - Villareal ?, z jednej strony Villareal bez formy, mecz u siebie bardzo słaby, ale myślę, że mogą się jeszcze wziąć w garść i powalczyć o awans
Bayern - Sporting 1, tak jak Maggic - cudów się nie spodziewam
Liverpool - Real 1, na Anfield w Lidze Mistrzów (zwłaszcza w fazie pucharowej) gra się bardzo ciężko, nie wróżę Realowi nic dobrego;d
AnonimowyPowrot
08-03-2009, 16:16
Moje:
Juventus - Chelsea
Tu piłkarze z Londynu mają przewagę, ale będzie to trudny mecz. Remis, porażka dająca awans, albo minimalna wygrana.
Panathinaikos - Villareal
Zdaje mi się, że Yellow Submarine sobie poradzi.
Bayern - Sporting
ofc Sporting
Liverpool - Real Madryt
Piłkarze Beniteza będą grali u siebie, a Real znów wpada w kryzys (?).
Porto - Atletico
Może być róznie, wierzę w Hiszpanów.
Barcelona - Ol. Lyon
Barca to mój faworyt. Nie tylko w tym meczu.
Roma - Arsenal
Wynik może zależeć od szczęścia, ale Arsenal jest w dużo lepszej sytuacji.
Manchester - Inter
Man United zasłużyli na wygraną już w pierwszym meczu. Teraz - u siebie - na pewno będą chceli to wszystkim udowodnić.
@Edit (Up)
Typy identyczne, z wyjątkiem Ptk - Vrl, a i tak nie do końca. Dla porównania Maggic dwa razy różnił się zdaniem.
Straznik Monopolowego
08-03-2009, 16:54
Arsenal 3:0 Burnley
Vela (Arshavin)
Eduardo (Song)
Eboue (Song)
Jak Eduardo bedzie gral to w Rzymie sie o wynik nie boje :]
Xendriel
08-03-2009, 17:05
Juventus - Chelsea
Chelsea powinna sobie poradzi. Wątpię w przebudzenie Juve.
Stawiam na Greków. Villareal jest bez formy, dodatkowo kibice Panathinaikosu na pewno zrobią swoje. No i może błyśnie Wawrzyniak (tylko nie tak jak ostatnio):-)
Bayern - Sporting
Jeśli Sporting awansuje, to na świecie nie będzie już rzeczy niemożliwych.
Liverpool - Real Madryt
Stawiam na Liverpool. Jednak o awansie może przesądzić dyspozycja dnia któregoś z piłkarzy.
Porto - Atletico
Wyrównane starcie. Porto ma atut boiska, jednak Atletico jest na fali. Stawiam na Hiszpanów.
Barcelona - Ol. Lyon
Barcelona powinna sobie poradzić, ale jak było widać w pierwszym spotkaniu Lyonu nie wolno lekceważyć. Ciekawe czy zagra Benzema.
Roma - Arsenal
Na przekór wszystkim Roma. Takie mam przeczucie.
Manchester - Inter
Stawiam na manchester chociaż tutaj wszystko jest możliwe. Na pewno będzie ciekawie.
Serie A
AC Milan 3 - 0 Atalanta
Milan go, go, go... :D
AnonimowyPowrot
08-03-2009, 18:20
Serie A
AC Milan 3 - 0 Atalanta
Milan go, go, go... :D
AC Milan przygotowuje wartą 20 milionów funtów ofertę za Nemanję Vidicia - donosi "Mail On Sunday". Dziennik informuje także, że obrońca Manchesteru United spotkał się we Włoszech z legendą "Rossonerich" Paolo Maldinim.
Do spotkania miało dojść zaledwie kilka dni przez spotkaniem "Czerwonych Diabłów" z Interem Mediolan w 1/8 finału Ligi Mistrzów. Podczas obiadu, w którym uczestniczyli obaj defensorzy miał być obecny także jeden z czołowych agentów piłkarskich.
Sir Alex Ferguson ściągnął Vidicia na Old Trafford trzy lata temu. Serb kosztował mistrzów Anglii siedem milionów funtów. 27-latek od kilku sezonów jest podporą defensywy Manchesteru United, więc Milan musiałby się liczyć z wydatkiem kilkudziesięciu milionów funtów.
Jednak według "Mail On Sunday" działacze włoskiego klubu zainteresowani są także innym obrońcą "Czerwonych Diabłów". Na celowniku ekipy z San Siro znalazł się Jonny Evans, za którego mieliby oni zapłacić 10 milionów funtów.
Źródło: Mail On Sunday
@Edit
MASZ NAJŻAŁOŚNIEJSZY PODPIS NA FORUM! :S
@Down
Ditto, LolnY i wszystkie inne były zajęte.
"Jestem Pallem." - wiemy, masz po lewej.
"cytat 1" - napisał itens zamiast items, świetne.
"cytat 2" - end = konieć, ale każdy wie, że chodzi o and (i). ALE NIE! ON PRZEGAPIŁ "T" I NAPISAŁ "Z" ZAMIAST "S"! Do podpisu go!
MASZ NAJŻAŁOŚNIEJSZY PODPIS NA FORUM! :S
A ty za to masz boski nick.
Popatrz tu >>>>s*******aj :evul:
A ja Wam tak powiem:
"Pomocnik Juventusu Turyn, Mohamed Sissoko nie zagra w spotkaniu Ligi Mistrzów z Chelsea z powodu złamania kości śródstopia."
I tak:
"Michael spisał się bardzo dobrze po tak długiej kontuzji. Jest już zdrowy, ale to nie to samo co być przygotowanym do gry."
"Potrzebuję czasu by przemyśleć, czy postawić na niego od początku w meczu z Juventusem"
Calen Futh
08-03-2009, 21:17
Natomiast Manchester wygrał 4:0 w F.A. Cup. No i znowu przychodzi mi na myśl nieszczęsna sprawa Teveza. Z jednej strony świetne występy w pucharach w tym sezonie, wieńczone wieloma bramkami oraz ogólnie bardzo pozytywna postawa- niewielu fanów nie lubi Teveza. No, a z drugiej fatalna postawa w lidze w tym sezonie i to po prostu trzeba przyznać (szczególnie mi- bo Tevez obok Rio i Giggsa jest moim ulubieńcem). Do tego 30 mln jakich oczekują właściciele karty zawodnika to bardzo konkretna kwota. Ehhh, ciężki orzech do zgryzienia. Mam nadzieje, że SAF nie puści Teveza, bo mimo słabszego sezonu jest on młody i perspektywiczny.
Articuno
08-03-2009, 21:58
Sissoko jest znakomity, ale świetni są także Marchisio, teraz Tiago i chyba już Poulsen. Gorzej by bylo jak by zabraklo Chiellinego czy o dziwo Molinaro.
AnonimowyPowrot
08-03-2009, 22:07
Sissoko jest znakomity, ale świetni są także Marchisio, teraz Tiago i chyba już Poulsen. Gorzej by bylo jak by zabraklo Chiellinego czy o dziwo Molinaro.
Albo gdyby Del Piero umarł na starość, Amauri przeprowadził się na stałe do Brazylii, Iaquinta zachorował, a Trezeguet leczył kontuzję. To jest dopiero postapokaliptyczna wizja!
@Edit
Do tego Nedved i Camoranesi byliby zmęczeni po ligowych meczach i także nie mogli wystąpić. Wtedy byście nastrzelali tej Chelsea! :D
Lampard, Deco, Essien, Mikel > Marchisio, Sissoko, Tiago, Poulsen
Articuno
08-03-2009, 23:18
Albo gdyby Del Piero umarł na starość, Amauri przeprowadził się na stałe do Brazylii, Iaquinta zachorował, a Trezeguet leczył kontuzję. To jest dopiero postapokaliptyczna wizja!
@Edit
Do tego Nedved i Camoranesi byliby zmęczeni po ligowych meczach i także nie mogli wystąpić. Wtedy byście nastrzelali tej Chelsea! :D
o co ci chodzi? w poprzednim poscie stwierdzilem fakt.
A Camoranesi nie zagra.
Capality
09-03-2009, 00:01
Moje:
Juventus - Chelsea
Tu piłkarze z Londynu mają przewagę, ale będzie to trudny mecz. Remis, porażka dająca awans, albo minimalna wygrana.
Popisałeś się... więcej możliwości nie ma jak wygrana, porażka lub remis x.x
Chelsea, Panathinaikos, Bayern, Liverpool, Porto, Barca, Arsenal, Inter moje typy
chciał po prostu przedstawić, że wg niego spotkanie będzie bardzo wyrównane i jeżeli nie będzie remisu, to zwycięstwo jednej z drużyn będzie nieduże
Yoh Asakura
09-03-2009, 00:11
Juventus - Chelsea
Chelsea przechodzi bez bólu. Chociaż kto wie, nie zdziwię się, jeśli będzie dogrywka i karne.
Villareal. Ze względu na Piresa.
Bayern - Sporting
Ofc, że Bayern.
Liverpool - Real Madryt
Mam dosyć fuksa Live w LM. Wydaję mi się, że Real może się fantastycznie zmobilizować na ten mecz, zresztą, jednobramkowa zaliczka nie jest jakimś fantastycznym wynikiem.
Porto - Atletico
Wisi mi to. Atletico. Bo tak.
Barcelona - Ol. Lyon
Chciałbym, żeby awansował Lyon, ale pewnie Barca znowu przyfarci.
Roma - Arsenal
No pewnie, że Arsenal. Roma po raz kolejny ulegnie w Rzymie Arsenalowi. Znowu 3:1 ?
Manchester - Inter
Imho Inter. Zlatan będzie miał swoje 5 minut sławy.
Calen Futh
09-03-2009, 07:00
Jestem ciekaw z jaką mentalnością wyjdzie ekipa United na Old Trafford. Jeśli Ferguson ich tak zmotywuje jak na rewanż z Romą sprzed dwóch lat to jestem absolutnie spokojny o wynik.
Imho Lyon przejdzie.
Imho Lyon przejdzie.
To byloby zbyt piekne ;p
Ja nie bede sie wypowiadal o szansach, ale licze ze Real Lyon Inter Roma Juventus przejda dalej. I beda cwiercinaly bez anglikow i wtedy moze skonczy sie kozaczenie, ze jest angielska liga, a pozniej dlugo dlugo nic. xdd
edit"
http://sport.onet.pl/0,1248744,1930335,wiadomosc.html
Hahaha, wyobrazacie sobie walke Adamka z Holyfieldem, co prawda Holy juz ma swoje lata, ale Adamek to nie ta klasa no i oczywiscie ie ta waga. Dla mnie Adamek jest bez szans w wadze ciezkiej, Golota jest dla mnie o wiele lepszy, a jak jego tam oklepuja. Pomijac fakt,ze juz dwa razy POWINIEN zdobyc pas, ale coz...
Arka_Sath_Wielki
09-03-2009, 14:50
Mam nadzieje, że Barca sobie poradzi ale nie ma pewności po ostatnich występach :| nie równa forma. Mam nadzieje, że przejdzie Arsenal i Barca go ośmieszy w 1/4 :*
Yoh Asakura
09-03-2009, 15:06
A jak ja miałem 5 latek, to miałem nadzieję, że zobaczę Mikołaja. Wiesz, takie są uroki wieku szczeniackiego. :)
AnonimowyPowrot
09-03-2009, 15:14
Chodziło mi o to, że i tak Chelsea awansuje -.-
@Articuno
Oj tak się rozmażyłem (?!), o nic mi nie chodzi :P Po prostu śmieszna byłaby taka sytuacja :D
Arka_Sath_Wielki
09-03-2009, 16:00
A jak ja miałem 5 latek, to miałem nadzieję, że zobaczę Mikołaja. Wiesz, takie są uroki wieku szczeniackiego. :)
Za to mówienie jaka to twoja drużyna jest świetna i, że
Arsenal>Reszta Świata
mimo tego, że w lidze zajmuje 5 miejsce, nie gra niczego niezwykłego, i nie zdobędzie w tym sezonie żadnego trofeum jest bardzo dorosłe. Daruj sobie.
Yoh Asakura
09-03-2009, 16:01
No, mentalność typowego 15-latka. Masz dar jasnowidzenia ?
Arka_Sath_Wielki
09-03-2009, 16:07
Mam 15 lat, nie wstydze się tego. Mógłbym mieć i 13. Nie mam daru jasnowidzenia, ale patrze realistycznie :). Pokaż mi proszę jakąkolwiek statystykę, która pokazuje, że Arsenal>Barca to Ci znajdę za każdą 3 na korzyść Barcy...
@Ciekawostka
Bwin : Kurs Barca-Lyon - 7,50 za Lyon
Kurs Bayern-Sporting - 5,35 za Sporting
O_O
Articuno
09-03-2009, 16:27
@Ciekawostka
Bwin : Kurs Barca-Lyon - 7,50 za Lyon
Kurs Bayern-Sporting - 5,35 za Sporting
O_O
Nic nadzwyczajnego. Bayern wystawi rezerwy/zagraja na pol serio, wiec szanse Sporingu rosną, a Barca jest faworytem i zagra na 110%.
Ja mam ciekawostke: Wczoraj ogloszono, ze Sissoko bedzie pauzowal 45 dni, dzis - 90 dni. Great.
Arka_Sath_Wielki
09-03-2009, 16:30
Nic nadzwyczajnego. Bayern wystawi rezerwy/zagraja na pol serio, wiec szanse Sporingu rosną, a Barca jest faworytem i zagra na 110%.
Ja mam ciekawostke: Wczoraj ogloszono, ze Sissoko bedzie pauzowal 45 dni, dzis - 90 dni. Great.
Aż sie jutro boisz sprawdzić ile będzie pauzował nie ? :D
AnonimowyPowrot
09-03-2009, 16:46
Ale nawet Wisła Kraków/Legia Warszawa/Lech Poznań nie przegraliby ze Sportingiem 6:0, wiedząc, że odpadną po tym z Ligi Mistrzów.
Ale nawet Wisła Kraków/Legia Warszawa/Lech Poznań nie przegraliby ze Sportingiem 6:0, wiedząc, że odpadną po tym z Ligi Mistrzów.
bo tu chodzi o wynik konkretnego meczu, a nie o to, kto awansuje do następnej rundy;d
Calen Futh
09-03-2009, 16:55
Ciekawe jakie kursy za awans w meczach Manchesteru, Lyonu i Realu. Jak ktoś ma czas to mógłby sprawdzić ; )
AnonimowyPowrot
09-03-2009, 17:00
bo tu chodzi o wynik konkretnego meczu, a nie o to, kto awansuje do następnej rundy;d
Racja, mój błąd :D W takim razie nic dziwnego.
@Up
Na Lyon już napisał.
Calen Futh
09-03-2009, 17:12
Na Lyon już napisał.
Gdzie?znaczczkiczki
Kurs Barca-Lyon - 7,50 za Lyon
nieTutttutaj.
Edit: To źle zrozumiałem ^^.
Calen Futh
09-03-2009, 18:32
Tutttutaj.
Nie ma bata. To jest kurs na to kto wygra a nie kto awansuje. Myślisz, że to normalne, że wg bukmacherów większe szanse na awans ma Sporting który przegrał w pierwszym meczu 0:5 czy Lyon, który w pierwszym meczu ugrał 0:0?
Arka_Sath_Wielki
09-03-2009, 21:46
Nie ma bata. To jest kurs na to kto wygra a nie kto awansuje. Myślisz, że to normalne, że wg bukmacherów większe szanse na awans ma Sporting który przegrał w pierwszym meczu 0:5 czy Lyon, który w pierwszym meczu ugrał 0:0?
Lyon w pierwszym meczu u siebie "wtopił" 1:1 :D
Ja mam ten dar i dziś objawił mi się ten obrazek:
http://i19.photobucket.com/albums/b181/KLROB33/71qownk.gif
no i jeżeli taka jest wasza siła ofensywna czekam na przeciwnika w 1/2.
z jaką gracją on to zrobił....... mmm.
Yoh Asakura
09-03-2009, 22:23
http://www.youtube.com/watch?v=lbTSkIJQvwg
possiesz teraz ?
possiesz teraz ?
to rasiak ostatnio strzelil lepsza bramke ; d
Yoh Asakura
09-03-2009, 22:33
Lepszą, rotfl.
Articuno
10-03-2009, 07:37
Tymczasem Gortat stal sie wazny. Po raz drugi z rzędu zagrał 23 minuty, moze statsy bez rewelacji(6 pkt, 5 zb), ale wykonuje "tytaniczna prace" co widzialem na wlasne oczy w meczu z Bostonem.
Colo_2006
10-03-2009, 09:44
Ktoś wspominał Grzesia :D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=l1RAsAZqwc0&feature=channel_page
possiesz teraz ?
chciał przeskoczyć nad przeciwnikiem i się odbiło. wielkie mi rzeczy.
Tymczasem Gortat stal sie wazny. Po raz drugi z rzędu zagrał 23 minuty, moze statsy bez rewelacji(6 pkt, 5 zb), ale wykonuje "tytaniczna prace" co widzialem na wlasne oczy w meczu z Bostonem.
I po raz drugi przegrali z przeciętnymi Detroit... w statsach nie widać też tego, że Orlando z Marcinem na boisku dało sobie zebrać 4 piłki w ataku(!) w ostatnich 5 minutach.
D-WADE! wygrał mecz. 48pts,12assist,6rebs,4steals,3blk(!!!)
W dodatku 4 trójki, w tym 1 game winner:
http://www.youtube.com/watch?v=5xGUeLQO3B4
MVP!
Bayern Munich ? - ? Sporting Lisbon
Juventus ? - ? Chelsea
Liverpool ? - ? Real Madrid
Panathinaikos ? - ? Villarreal
Już dziś...
Kto co ogląda? Ja odpalam Juve z CFC.
Bayern Munich ? - ? Sporting Lisbon
Juventus ? - ? Chelsea
Liverpool ? - ? Real Madrid
Panathinaikos ? - ? Villarreal
Już dziś...
Kto co ogląda? Ja odpalam Juve z CFC.
Bayern - Sporting
a ja pokibicuję liverpoolowi;)
Hanndo90
10-03-2009, 16:24
Mecz o życie na Anfiled!
Blancos dadzą Rade
Live Sayonara : ))
Anfield*
Też gdzieś znajdę w necie transmisję.. :P
Brawo Adam!
Nareszcie podium. Ostatni stopień, ale chyba najdłuższy skok 2. serii (127m)
nom, gdyby pociągnął w pierwszej serii 1,5-2 metry dalej, byłby pierwszy : )
Calen Futh
10-03-2009, 20:41
Bayern - Sporting
Jajcarz ; )
A ja będę się przełączał między Juve a Realem ; )
Ale przecież oni jutro grają a nie dziś.
@edit A nie dobra już wiem grają dzisiaj i jutro sryy za błąd coś mi siępoj***** i tak dalej.
Calen Futh
10-03-2009, 20:56
Ale przecież oni jutro grają a nie dziś.
Aha. Bystry jesteś.
Articuno
10-03-2009, 20:58
No cóz, musze poswiecic 1 polowe na referat z fizyki...
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Bayern-Sporting 1:0 jak narazie. 7 min. Podolski
Liverpool-Real 1:0 Torres strzela gola!
Yoh Asakura
10-03-2009, 21:20
To co, żegnamy Real ?
Calen Futh
10-03-2009, 21:20
Bayern-Sporting 1:0 jak narazie. 7 min. Podolski
Liverpool-Real 1:0 Torres strzela gola!
Wow, skąd to wszystko wiesz?
YEAH KVRWA JUVE! :D
@up http://www.sport.pl/sport/2,93148,,Liverpool___Real,,118286825,6735.html
Tu masz all wyniki.
I tu tak dla odmiany Moutinho (18.) - żółta Sporting. Mało ważne ale jest xD.
Pepe (19.) - żółta Real.
Gerrard (26.) - żółta Liv.
Heinze (27.) - żółta Real. No ostre spotkanie jak narazie.
Liverpool 2:0 bramkę strzela Gerrard z karnego!!!
Yoh Asakura
10-03-2009, 21:32
Real mówi papa.
AnonimowyPowrot
10-03-2009, 21:36
Real mówi papa.
Czyli jeszcze nie mają PACC'a, więc raczej nie wejdą prędko do Premium Zone :D Ale widać, że FACC'a wykorzystują maksymalnie - co roku 1/8 finału.
Bayern-Sporting 4:1
Wszystkie gole: Podolski (7., 34.), Polga (39. - samobój), Schweinsteiger (43.)
Juve-Chelsea 1:1. Essien (45.)
Xendriel
10-03-2009, 21:51
Lubię oglądać tak grający Liverpool:)
Co sedzia od*******a w Turynie to jest mała bania... Bramka z wolnego Drogby jak chuj... nie uznana. Włosi wy*******ają się o własne nogi, niektórzy to lepiej niz Pacino graja ;ddddd Dobrze ze Chelsea wyrownala do przerwy ;ddd
Wyniki rewanżów:
Bayern - Sporting 7:1 Awans Bayern.
Juventus - Chelsea 2:2 Awans Chelsea.
Liverpool - Real 4:0 Awans Liverpool.
Panath. - Villarreal 1:2 Awans Villarreal.
@up
przestań tu tyle spamować... temat Ci się spodobał, ale to nie znaczy, że powinieneś posty co 10minut pisać. istnieje opcja edytuj
A na Anfield, jak na Anfield, Liverpool gra fantastycznie, Real nie ma nic do powiedzenia. Karny dla Liverpoolu całkowicie niesłusznie.
@edit
o, już 3:0 : D
@edit2
4;s
Calen Futh
10-03-2009, 22:52
Co jak co ale aż takich wyników to się dziś nie spodziewałem.
Xendriel
10-03-2009, 22:53
Teraz tylko czekać na Pereza ze swoją plejadą gwiazd.
Takiego wyniku to ja się nie spodziewałem Oo. Bayern też nieźle pojechał :P
No rewanże ogulnie ciekawe. Wiele niespodzianek nie było ale dużo goli.
Szczerze mowiac, ale czemu odszedl Del Bosque? Ja juz nie pamietam, chcialbmy zeby ktos mi przypomnial motywy jego odejscia.
dzień po mistrzostwie zwolnili go, gdyż chcieli, aby został jakimś dyrektorem technicznym, ale on odmówił
nie jestem pewien, czy dokładnie o to chodziło, ale coś w tym stylu;p
no coz, pozostaje tylko schowac leb w piasek i trzymac kciuki za lyon.
Xendriel
10-03-2009, 23:08
no coz, pozostaje tylko schowac leb w piasek i trzymac kciuki za lyon.
Niedoczekanie twoje:D
Real wstyd! Żeby w dwumeczu nie zdobyć nawet bramki...
Zaden wstyd, mowi sie trudno. To po prostu Raul z ekipa wczoraj ostro pochlali, wiec co mieli ugrac?xD
znow wygral angielski pseudo futbol, pech
yohy do boju
Hanndo90
10-03-2009, 23:22
L'pool 4-0 Real
Ale i tak Ich Kocham!
cóż Spróbujemy za Rok
Jak sie to mówi do 6 razy sztuka
w końcu sie uda :')
Zaden wstyd, mowi sie trudno. To po prostu Raul z ekipa wczoraj ostro pochlali, wiec co mieli ugrac?xD
znow wygral angielski pseudo futbol, pech
yohy do boju
pseudo football? To co grał Liverpool to była poezja, więc co Ty gadasz? ;d
liverpool dzisiaj zdecydowanie nie grał typowego angielskiego futbolu;p
Wkoncu jak mozna grac angielska pilke w druzynie, ktora glownie sklada sie z Hiszpanow :-). A mecz swietny, karny nieco sporny. Gra Torresa i Gerrarda to bylo cos pieknego. Nawet drewniany Babel cos zagral.
Calen Futh
11-03-2009, 10:22
Oby dzisiejsze mecze były równie ciekawe.
No dzisiaj moim zdaniem będą ciekawsze mecze. Podobno Inter męczą kontuzje więc duża szansa na wygrana United. Co to meczu Arsenal-Roma to chyba jasne, że Arsenal wygra. Ale myślę, że w meczu Barca-Lyon to Hiszpanie przegrają.
AnonimowyPowrot
11-03-2009, 14:49
Co sedzia od*******a w Turynie to jest mała bania...
Howard Webb w meczu Man United z Chelsea, gdzie nie uznał gola Vidica i dwóch goli Ronaldo - STFU!
Moje:
Juventus - Chelsea
Mimo wszystko, trafiłem.
Zdaje mi się, że Yellow Submarine sobie poradzi.
Traf.
Bayern - Sporting
ofc Sporting
Jakby ktoś nie wiedział, to była ironia, czyli traf xD
Liverpool - Real Madryt
Piłkarze Beniteza będą grali u siebie, a Real znów wpada w kryzys (?).
Traf.
Porto - Atletico
Może być róznie, wierzę w Hiszpanów.
Barcelona - Ol. Lyon
Barca to mój faworyt. Nie tylko w tym meczu.
Roma - Arsenal
Wynik może zależeć od szczęścia, ale Arsenal jest w dużo lepszej sytuacji.
Manchester - Inter
Man United zasłużyli na wygraną już w pierwszym meczu. Teraz - u siebie - na pewno będą chceli to wszystkim udowodnić.
Czekamy na uzupełnienie reszty.
Calen Futh
11-03-2009, 15:43
Z tym "trafionym" meczem Juve- Chelsea to nie masz się co szczycić...
Arka_Sath_Wielki
11-03-2009, 16:30
No dzisiaj moim zdaniem będą ciekawsze mecze. Podobno Inter męczą kontuzje więc duża szansa na wygrana United. Co to meczu Arsenal-Roma to chyba jasne, że Arsenal wygra. Ale myślę, że w meczu Barca-Lyon to Hiszpanie przegrają.
No Yoh, nowe pokolenie nam rośnie :)
Szkoda mi Realu. Mimo, że go nie lubię, to szanuje. Jakby nie ten niesłuszny karny, mecz mógłby się trochę inaczej potoczyć.
A dzisiaj ładny meczyk Barcy się zapowiada. Stawiam 3-1 dla Blaugrany.
Straznik Monopolowego
11-03-2009, 16:35
Nowym pokoloniem to ty jestes ale swojej boskiej barcy a to ze ktos uwaza ze Arsenal wygra to juz oznacza ze jest jego kibicem?
Idz pokibicuj Manchesterowi dopóki sa w formie szczylu
Relacja LIVE zczuba.pl:
Jakiś facet podobno wydzwania właśnie do redakcji wszystkich hiszpańskich gazet i twierdzi, że ma zdjęcie obrońców Realu, prawie nie zamazane.
Jak dla mnie to narazie najlepszy cytat z okazji LM'09:D
Cieszy awans CFC, cieszy D.Drogba, cieszy Essien.
Zachwyca wynik w dwumeczu 12-1
Zachwyca i przeraża L'pool ze swoim 5-0 z Realem
ja mam jakieś mieszane odczucia jeśli chodzi o bayern
w lidze grają bardzo przeciętnie, w lidze mistrzów wygrali baaardzo wysoko, niby ze 'słabiakami', ale mimo wszystko wynik fantastyczny. taki trochę zespół-zagadka, ale wątpię, żeby ugrali cokolwiek z jakimkolwiek (poza atletico/porto, villareal) zespołem w kolejnej fazie
Arka_Sath_Wielki
11-03-2009, 16:51
Nowym pokoloniem to ty jestes ale swojej boskiej barcy a to ze ktos uwaza ze Arsenal wygra to juz oznacza ze jest jego kibicem?
Idz pokibicuj Manchesterowi dopóki sa w formie szczylu
Jeśli uważasz mnie za sezonowca, który kibicuje tylko drużynie w formie, przejrzyj rok/2 wstecz ten temat i przekonaj się, że Barcy kibicowałem wtedy, kiedy odpadała z lm po meczach z liverpoolem i wtedy, kiedy kończyła ligę na 3 miejscu...
Szkoda mi Realu. Mimo, że go nie lubię, to szanuje. Jakby nie ten niesłuszny karny, mecz mógłby się trochę inaczej potoczyć.
A dzisiaj ładny meczyk Barcy się zapowiada. Stawiam 3-1 dla Blaugrany.
Do Arsenalu nic niemam ale modle się, żeby wygrał, ponieważ AS Romy nie lubię. A kibicuje to ja Milanowi. 8o
A i nie zapomnijcie 20:45 mecze lecą :P
A i nie zapomnijcie 20:45 mecze lecą :P
A i nie zapomnij się dzisiaj umyć. _._
@topic
Ja oczywiście kibicuje ManU i Blaugranie.
@down
=/
K.Jay
Arka_Sath_Wielki
11-03-2009, 16:58
Nie zapomnimy i nie musisz tego pisać o 19 i o 20 :). Kibicowanie Arsenalowi bo się nie lubi Romy to tak jak by kibicować Atletico bo się Realu nie lubi. Ja chcę tylko żeby Barca wygrała, i żeby inne mecze były ciekawe, co sobie skróty obejrzę. I jeśli nie uważasz, że Arsenal>Reszta Świata, to sorry :)
@up
Szybszy, ale można delikatniej /\ :(
Articuno
11-03-2009, 17:09
Co do tego złowieszczego sędziego z meczu Juventusu z Chelsea:
- dlaczego 2 żółta kartka dla Chiellinego, skoro trafil w pilke?
- dlaczego Cech nie dostal czerwonej kartki za zlapanie pilki po za polem karnym?
- dlaczego sędzia nie uznał gola dla Chelsea, gdy Buffon zlapal pilke w bramce... ale dlaczego byl w ogole ten wolny po faulu Tiago, ktorego nie bylo?
Grande Juve, ale dlaczego Nedved znow nie mogl zagrać w meczu życia(poprzednio final z Milanem)?
AnonimowyPowrot
11-03-2009, 17:44
Z tym "trafionym" meczem Juve- Chelsea to nie masz się co szczycić...
Weź pod uwagę, że najpierw napisałem po prostu remis, a po chwili namysłu dopisałem ciąg dalszy xD
Oby dzisiejsze typy się sprawdziły.
Calen Futh
11-03-2009, 17:55
A mnie coraz bardziej ciekawią rosnące spekulacje na temat Żoze, który miałby być następcą Fergusona. Nawet nie wiem co o tym myśleć.
@edit: Ah, i poruszając jeden wspomniany wcześniej temat o sezonowcach Manchesteru. Szczerze to myślę, że b00m na Chelsea i Barce był kilka razy większy niż pojawienie się Manjuforwerr-sezonowców.
Co do tego złowieszczego sędziego z meczu Juventusu z Chelsea:
- dlaczego 2 żółta kartka dla Chiellinego, skoro trafil w pilke?
- dlaczego Cech nie dostal czerwonej kartki za zlapanie pilki po za polem karnym?
- dlaczego sędzia nie uznał gola dla Chelsea, gdy Buffon zlapal pilke w bramce... ale dlaczego byl w ogole ten wolny po faulu Tiago, ktorego nie bylo?
Grande Juve, ale dlaczego Nedved znow nie mogl zagrać w meczu życia(poprzednio final z Milanem)?
Bo taka jest piłka nożna ;)
paciuch, mam nadzieję, że dzisiaj nie będziesz spamował tego forum po każdym strzelonym golu dla jakiejkolwiek drużyny, bo raczej każdy zna stronę livescore.pl i jak go interesuje, to tam zagląda;d
no dzisiaj to na grad goli się nie zanosi, mam nadzieję, że Barca naprawdę odzyskała formę i nie będzie miała większych problemów z pokonaniem ol : )
Xendriel
11-03-2009, 18:49
@edit: Ah, i poruszając jeden wspomniany wcześniej temat o sezonowcach Manchesteru. Szczerze to myślę, że b00m na Chelsea i Barce był kilka razy większy niż pojawienie się Manjuforwerr-sezonowców.
Boom sezonowców na Barce nastąpił kiedy pojawił się Ronaldinho. Tak samo z było Manchesterem i boskim Cristiano. Po wygraniu przez ManU Ligi Mistrzów nastąpiła druga fala. Boom na Chelsea zaczął się kiedy Abramović sprowadził gwiazdy i zbudował bardzo mocną drużynę w krótkim czasie. Aha i jeśli o mnie chodzi to nie potępiam tych kibiców The blues którzy zaczęli kibicować tej drużynie w tamtych czasach bo nie rozumiem dlaczego jeśli młody chłopak, który dopiero zaczyna interesować się piłką widzi tak dobrze grającą drużynę i mająca takich zawodników jak Terry, Cech czy Lampard ma być wyzywany od sezonowców. Jeśli Chelsea będzie osiągała gorsze wyniki a on nadal będzie jej kibicował to wszystko jest OK. Czy ktoś z nas zaczął kibicować swojej ulubionej drużynie wtedy kiedy ta grała słabo? Wątpię. Także nie ma co się dziwić kibicom Chelsea byle tylko byli wierni.
Wracając jeszcze do sezonowców to moim zdaniem najwięcej i tak ma Real, ponieważ co roku nowe pokolenie dzieci wybierających swój ulubiony klub przeszukuje google w celu odnalezienia najbardziej utytułowanego zespołu by pochwalić się przed kolegami...no i wypada na Real.
AnonimowyPowrot
11-03-2009, 19:07
Boom sezonowców na Barce nastąpił kiedy pojawił się Ronaldinho. Tak samo z było Manchesterem i boskim Cristiano.
Nie no wybacz, ale jak Ronaldo przyszedł do Manchesteru, to wszyscy się śmiali, że Ronaldo jest tylko jeden :D
@Edit
Fakt, ja jestem za Manchesterem od '99, czyli też... :D Ale trzymam się z nimi długo. Wtedy był Beckham ;>
Straznik Monopolowego
11-03-2009, 19:14
Nie no wybacz, ale jak Ronaldo przyszedł do Manchesteru, to wszyscy się śmiali, że Ronaldo jest tylko jeden :D
@Edit
Fakt, ja jestem za Manchesterem od '99, czyli też... :D Ale trzymam się z nimi długo. Wtedy był Beckham ;>
Bo Ronaldo jest tylko 1 ten z MU to KRISI
A co do 99r. to wez mnie nawet nie rozsmieszaj ty wtedy nie wiedziales co to pilka...
Yoh Asakura
11-03-2009, 19:24
Czy ktoś z nas zaczął kibicować swojej ulubionej drużynie wtedy kiedy ta grała słabo? Wątpię.
No ja Arsenalowi, a kto pyta ?
Calen Futh
11-03-2009, 19:28
A co do 99r. to wez mnie nawet nie rozsmieszaj ty wtedy nie wiedziales co to pilka...
Ty oczywiście lepiej wiesz co ktoś czuł 10 lat temu.
A ja dzisiaj obejrzę sobie LM, ale siatkarską ; )
Trentino Volley - AZS Częstochowa. Realnie ? Częstochowa nie przejdzie. Mniej realnie - mocno wierze w 3-1 i złotego seta. ;)
Nie no c'mon, dlaczego by nie? Ja też od małego uwielbiałem ManU. Żeby tak dokładnie powiedzieć, co znaczy 'od małego', to wlasnie byl to rok 99' ;] Mam piękna focie na legitymacji z podstawówki, właśnie w koszulce ManU ;D
Straznik Monopolowego
11-03-2009, 20:12
Nie no c'mon, dlaczego by nie? Ja też od małego uwielbiałem ManU. Żeby tak dokładnie powiedzieć, co znaczy 'od małego', to wlasnie byl to rok 99' ;] Mam piękna focie na legitymacji z podstawówki, właśnie w koszulce ManU ;D
Bo ty miales wtedy 6-7lat a on 3-4
Ja mam tylko nadzieje ze Eduardo dzisiaj wystapi
Calen Futh
11-03-2009, 21:00
I jedziemy kurwa. Emocje brrrr....
Man Utd. -Inter 1:0!!!!! Vidic (4.)
Roma-Arsenal 1:0 Juan (9.)
Calen Futh
11-03-2009, 21:13
@up: Skończ kurwa.
"Sit down Mourinho" na trybunach- bezcenne <3
Arka_Sath_Wielki
11-03-2009, 21:45
43 minuta, Barcelona 4-0 O.L.
Ekhem? Jakieś pytania? Kryzys? Gdzie? O.O
@edit
4-1, fakt, kryzys :|
to nie jest gra, to jest geniusz;d
hmm... całkiem nieźle arsenalowi idzie xd
Xendriel
11-03-2009, 21:53
Kryzys. Tylko 4-1 po fatalnej grze:(
O awans jestem prawie spokojny, jednak trzeba pamiętać że jest Valdes a z nim nigdy nic nie wiadomo;)
edit. może moje przeczucie co do Romy się sprawdzi.
Arka_Sath_Wielki
11-03-2009, 21:56
to nie jest gra, to jest geniusz;d
hmm... całkiem nieźle arsenalowi idzie xd
Ehh, zrozum, że Arsenal się na razie tylko bawi pionkiem jakim jest Roma ; D
Calen Futh
11-03-2009, 21:58
Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 7, gości: 3)
Oj nieczęsty to widok.
O awans jestem prawie spokojny, jednak trzeba pamiętać że jest Valdes a z nim nigdy nic nie wiadomo;)
bez przesady ;-) aż tak źle z nim nie jest.
edit. może moje przeczucie co do Romy się sprawdzi.
oby. bedzie kolejny powód do nabijania się z joha. hurrrra!
Thomisson
11-03-2009, 22:07
2:0!
Piękna akcja i 1/4 zbliża się wielkimi krokami ; )
No bo jest, Christiano nigdy nie osiagnie tego co PRAWDZIWY RONALDO
Thomisson
11-03-2009, 22:32
Giggs > Arsenal
Straznik Monopolowego
11-03-2009, 22:40
Jak narazie to Arsenal jedzie na fuksie + Almunia jak sie cos zaraz nie zmieni to podziekujemy za dalsza faze rozgrywek
Calen Futh
11-03-2009, 22:51
No nic. Teraz mogę z pełnym luzem powtórzyć:
<nutki>SIT DOWN MOURINHO! SIT DOWN MOURINHO! SIT DOWN MOURINHO! SIT DOWN MOURINHO!</nutki>
Arka_Sath_Wielki
11-03-2009, 22:56
5-2 Kryzys :D \o/ Po pięknym pokazie nieskuteczności Barca wygrywa 5-2. Ale i tak Arsenal>Barca.
Calen Futh
11-03-2009, 22:58
Wie ktoś kiedy losowanie?
Arka_Sath_Wielki
11-03-2009, 23:02
Wie ktoś kiedy losowanie?
Jak się skończy mecz Arsenalu :D. A tak na poważnie to w jakiś piątek pewnie.
20 marca chyba
Visca el Barca!
INTTTEEERRR
COOO
DWA ZEROOO
WGHAahahhahaah
@czekam na post Bobka ^^
Man~ United > Inter :]
Straznik Monopolowego
11-03-2009, 23:05
Jak się skończy mecz Arsenalu :D. A tak na poważnie to w jakiś piątek pewnie.
Czy ty masz jakis kompleks zwiazany z Arsenalem?
Calen Futh
11-03-2009, 23:07
20 March 2009 Draw for remaining rounds
Tak tak, angielska wiki mi powiedziała ;p
Coraz bliżej do pierwszej w historii obrony pucharu LM ;]
Stawiałem na 2:0, strzelcami mieli być Ronaldo i Berbatov, ale Vidic miło mnie zaskoczył ;]
Hanndo90
11-03-2009, 23:27
REAL Out!
INTER Out!
No to koniec Ligi Mistrzów jak dla mnie ;'(
Atleti?! ohohoh! xD
Madrycka piłka upada ;/
właśnie się zaczynają karne w rzymie
http://atdhe.net/live-tv-4773.html
no i jednak arsenal;p
@down
tja ahhahaah d;
a już miałem nadzieję, że sobie bramkarze postrzelają;/
i znowu liczyć będą się tylko drużyny angielskie + barca;S
Calen Futh
11-03-2009, 23:50
Brawo jochuwa balonuwa!111 Wielka Roma na kolanach!!11
Karny Vucinica to jakiś żart był :D
O, właśnie styknął 666. mój post w tym temacie ;DDDDDDDDD
7-6 w karnych dla Arsenalu.. żal..
no i arsenal w 1/4. szkoda, ze vucinic nie strzelił. to mój ulubiony gracz w romie.
@edit: widze, ze wszyscy po ostatnim karnym dali posta. każdy czychał na przegraną arsenalu i wyśmianie joha, ale nie teraz. nie tym razem.
Straznik Monopolowego
11-03-2009, 23:51
Ssijcie i na Cesca z reszta czekajcie =D
Yoh Asakura
11-03-2009, 23:54
Kurwa. To będzie pogrom. Wraca Rosicky, Fabregas, do formy dochodzi Eduardo i Walcott, cały skład dostępny na Ligę Mistrzów. To będzie coś wspaniałego.
Straznik Monopolowego
11-03-2009, 23:56
A co do wysmiewania sie z Romy to chce wam przypomniec ze to zdobywca Puchary Wloch oraz wicemistrz tego kraju a do interu w tamtym sezonie zabraklo im 3 ptk
Szkoda slupka i poprzeczki. KORWA KORWA KORWA
:(
Kurwa. To będzie pogrom. Wraca Rosicky, Fabregas, do formy dochodzi Eduardo i Walcott, cały skład dostępny na Ligę Mistrzów. To będzie coś wspaniałego.
No tak, LM macie już w kieszeni.
Calen Futh
12-03-2009, 05:52
A co do wysmiewania sie z Romy to chce wam przypomniec ze to zdobywca Puchary Wloch oraz wicemistrz tego kraju a do interu w tamtym sezonie zabraklo im 3 ptk
Zapomniałeś dodać, że w tym sezonie zajmują prestiżowe szóste miejsce w tabeli, plasując się za Genoa'ą i Fiorentiną.
Skąd ja to znam...
Arka_Sath_Wielki
12-03-2009, 07:00
Czy ty masz jakis kompleks zwiazany z Arsenalem?
Nie, z Yohem : (. Dziwne te karne jakies byly, ale gratulacje dla Arsenalu :) Czekamy na Was w Barcelonie :)
@edit
Losowanie 1/4 20 marca :) czyli tak jak myślałem, w piątek.
Straznik Monopolowego
12-03-2009, 07:25
Zapomniałeś dodać, że w tym sezonie zajmują prestiżowe szóste miejsce w tabeli, plasując się za Genoa'ą i Fiorentiną.
Liverpool zawsze daje ciala w lidze a w LM jakos cisna wszystkich
Liverpool zawsze daje ciala w lidze a w LM jakos cisna wszystkich
liverpool > roma
no i arsenal w 1/4. szkoda, ze vucinic nie strzelił. to mój ulubiony gracz w romie.
@edit: widze, ze wszyscy po ostatnim karnym dali posta. każdy czychał na przegraną arsenalu i wyśmianie joha, ale nie teraz. nie tym razem.
Nie zapomnijmy że są jeszcze ćwierćfinały i dalsze fazy rozgrywek.
@topic
Mecz ManU z Interem był na dobrym poziomie. Pierwsza połowa ewidentnie należała do Czerwonych Diabłów, gdzie od początku meczu błyszczał Giggs. Dobrze dryblował, prowadził fantastyczne rajdy w pole karne. Po jego podaniach mogły paść jeszcze 2-3 gole. Bardzo mnie zaskoczył Rooney. Zamiast biegać po polu karnym, to strzelał zza pola karnego, a co za tym szło, Julio Cesar miał trochę pracy. Berbatov biegał po skrzydłach, Ronaldo jak zwykle czarował nogami, Ferdinand w niektórych momentach zapominał o Zlatanie, Evra też dobrze sobie radził na skrzydłach. W składzie Interu najlepiej wg mnie zagrał Zanetti. Biegał po całym boisku, podawał, odbierał. Przypomniał mi się mecz Argentyny z Anglią podczas Mundialu 2002, gdzie to Zanetti szalał po boisku. Zlatan z kolei grał bardziej "samotnie", tj. dostawał podanie i od razu sprintem na bramkę. Nie które sytuacje mogłyby się skończyć golem, ale Zlatan nie podawał. Drugi z napastników Nerazzurri, Balotelli, nie za bardzo wiedział co ma ze sobą zrobić.
@edit
Marcin Gortat zaliczył double-double (13 pkt., 15 zb.).
K.Jay
AnonimowyPowrot
12-03-2009, 14:52
Bo ty miales wtedy 6-7lat a on 3-4
Ja mam tylko nadzieje ze Eduardo dzisiaj wystapi
Tak, prawda, ale nie mów mi, że jak byłeś w takim wieku, to nie pytałeś ojca komu kibicuje itp? Mój był za Liverpoolem, a ja wtedy powiedziałem, że za Manchesterem i do teraz za nim jestem. Nosiłem koszulkę Beckhama (miałem w sumie dwie jego koszulki, SHARP i Vodafone), Van Nistelrooya, a niedawno oryginał Garego. Dlatego w moim przypadku jest to kibicowanie wręcz przypadkowe.
@LM
Jeśli uznać "zwycięstwo" Arsenalu (a raczej tak się nie da), to tylko Porto nie lubię :D
@Edit
Na zapas, żeby nikt nie zwalał wyniku z Interem na sędziego:
-2 karne po rękach piłkarzy Interu (fakt, że gdyby odgwizdał jednego, to nie byłoby i drugiego, ale nie odgwizdał dwóch)
-faul na Vidicu (bez konsekwencji, ale mogło być groźnie)
Tyle pamiętam z takich poważniejszych błędów :P Reszta była albo błacha, albo po prostu o nich zapomniałem.
http://robertplus10.wrzuta.pl/film/53x7uJnCNZ/youtube_-_chelsea_4-2_barcelona_uefa_european_champions_league_0405
Chciałbym żeby Chelsea trafiła na Barcę... to byłby mecz ;)
Arka_Sath_Wielki
13-03-2009, 07:13
Trafi, to jasne, w końcu to LM gdzie zawsze na Was trafimy :D
http://robertplus10.wrzuta.pl/film/53x7uJnCNZ/youtube_-_chelsea_4-2_barcelona_uefa_european_champions_league_0405
Chciałbym żeby Chelsea trafiła na Barcę... to byłby mecz ;)
2 mecze :D.
Ja też kcem.
AnonimowyPowrot
13-03-2009, 18:54
Małysz kontra Szmit - czyli to, co lubię najbardziej :D Tylko wciąż brakuje Hannavalda... Jak i wielu innych, dlatego nie lubię już skoków narciarskich! :p Od paru lat xD
@Down
Trwa ładowanie strony?
Arka_Sath_Wielki
13-03-2009, 21:09
Ostatnio trochę się zacząłem interesować php i dzisiaj taki prosty skrypt napisałem. Jak Yoh się obrazi to usunę...
www.yohculator.yoyo.pl
A i żeby nie było że offtop to tego, w niedziele mecz Almeria Barce super super hura i sobie go obejrze O.O
Calen Futh
14-03-2009, 00:03
Ostatnio trochę się zacząłem interesować php i dzisiaj taki prosty skrypt napisałem. Jak Yoh się obrazi to usunę...
www.yohculator.yoyo.pl
R-O-T-F-L :D Nawet nie wiem co napisać ;D
AnonimowyPowrot
14-03-2009, 07:57
Już działa :D Tego się spodziewałem.
@Edit
Kto by się tam przejmował Almerią, jak L'pool mamy ;>
@Edit 2
Znalazłem coś ciekawego:
Yoh jest prezydentem Yoh jest kierownikiem....
@up
też to widziałem:D ale i tak Arsenal>Joh
W sumie nieźle się zapowiada mecz ManUtd-Liverpool. Jeśli Liverpool podejdzie do tego meczu z podobnym nastawieniem, jak do Realu, to może być naprawdę bardzo ciekawie;)
http://img27.imageshack.us/img27/7019/lolbol.png
@topic
Już dziś o godzinie 13:45 czasu polskiego, rozpocznie się mecz,z który elektryzuje nie tylko całą Anglię ale i cały świat czyli spotkanie Manchesteru United z Liverpoolem.
Podopieczni Sir Alexa Fergusona są w wyśmienitej formie, wygrywają mecz za meczem i co najważniejsze omijają ich kontuzje. W lidze, United mają 7 punktów przewagi nad Chelsea Londyn i trzecim w tabeli Liverpoolem mając przed sobą jeszcze jeden mecz zaległy. Mało tego "Diabły" wygrali 11 spotkań z rzędu w lidze, jeśli dziś zwyciężą to osiągną swój historyczny rekord w lidze- 12 spotkań bez porażki. Ostatni raz gorycz porażki, piłkarze Fergusona doznali 8 listopada na Emirates w pojedynku z Arsenalem 1:2...
3 godziny left.
K.Jay
"i co najważniejsze omijają ich kontuzje" - rotfl ;D Kontuzje łapali prawie wszyscy w tym sezonie ;P Chyba tylko Ronaldo nie, chociaż mogłem to przeoczyć ;p
"i co najważniejsze omijają ich kontuzje" - rotfl ;D Kontuzje łapali prawie wszyscy w tym sezonie ;P Chyba tylko Ronaldo nie, chociaż mogłem to przeoczyć ;p
Nawet gdyby najlepsi zawodnicy byli kontuzjowani (Giggs, Scholes, Ronaldo itp.) to i tak ManU nie miało by problemów. Mają przecież Andersona, Naniego, Teveza, Hargreavesa, O'Shea, Browna, Fletchera, Parka no i młodych piłkarzy jak Rodrigo Possebon, Welbeck czy Evans.
K.Jay
Yoh Asakura
14-03-2009, 11:58
Nawet gdyby najlepsi zawodnicy byli kontuzjowani (Giggs, Scholes, Ronaldo itp.) to i tak ManU nie miało by problemów. Mają przecież Andersona, Naniego, Teveza, Hargreavesa, O'Shea, Browna, Fletchera, Parka no i młodych piłkarzy jak Rodrigo Possebon, Welbeck czy Evans.
Hahaha, już widzę, jak Anderson bierze na siebie odpowiedzialność podczas kontuzji kluczowych graczy United. To samo tyczy się Naniego. A Park ? Lmao :D
Hargreaves to chodząca kontuzja, on się nie liczy.
Hahaha, już widzę, jak Anderson bierze na siebie odpowiedzialność podczas kontuzji kluczowych graczy United. To samo tyczy się Naniego. A Park ? Lmao :D
Hargreaves to chodząca kontuzja, on się nie liczy.
Skoro Arsenal taki dobry, to czemu nie są na pierwszym miesjcu? So sad... Ale i tak ManU > Arsenal.
K.Jay
Calen Futh
14-03-2009, 12:36
Skoro Arsenal taki dobry, to czemu nie są na pierwszym miesjcu? So sad... Ale i tak ManU > Arsenal.
K.Jay
Jak to czemu? Przecież sędziowie są wszyscy przekupieni, plaga kontuzji jest, bieda w Afryce. Jest tyle czynników, które stawiają Arsenal w gorszej pozycji :/ Nie widzisz tego?!
Yoh Asakura
14-03-2009, 12:40
K.Jay
Dlaczego wy wszyscy jesteście takimi debilami ? Ja tylko skomentowałem poszczególnych zawodników United, nigdzie nie wspomniałem o Arsenalu. Ale to przywilej idiotów - dorabianie sobie ideologii.
@Yoh
No ale ja wspomniałem o Arsenalu. =/
http://img21.imageshack.us/img21/664/manuc.png
/\ Tak będzie wyglądał koniec sezonu dla ManU.
Yoh Asakura
14-03-2009, 12:51
Sesja zdjęciowa do Bravo Girl ?
Arka_Sath_Wielki
14-03-2009, 12:57
K.Jay
Sprawdź to w Yohculatorze (www.yohculator.yoyo.pl) ...
Sesja zdjęciowa do Bravo Girl ?
Napinka nie jest zła. :D
http://img15.imageshack.us/img15/5523/berbatov.png
@Arka_Sath_Wielki
Yohculator kłamię.
K.Jay
Straznik Monopolowego
14-03-2009, 15:25
Napinajcie sie dalej a MU dostaje wlasnie od Liverpoolu =]
Thomisson
14-03-2009, 15:31
Lepiej od Liv niz Hull, czy Stoke ; )
Straznik Monopolowego
14-03-2009, 15:44
Podoba mi sie gra wielkiego Vidica ktorego tak tutaj ubustwiacie
Arka_Sath_Wielki
14-03-2009, 15:44
3-1!! Ynwa! :d
Calen Futh
14-03-2009, 16:04
Postawa obrońców- niewiarygodna jak na Manchester. CR7 kompletnie bezsilny. Rooney wspaniale grał <3
Szkoda. Taka jest prawda. Cóż- pozostają 4 punkty i mecz zaległy ; )
Yoh Asakura
14-03-2009, 16:26
4:1, but you'll still never get a job
Arka_Sath_Wielki
14-03-2009, 16:36
No niby 4-1 ale co z tego, skoro i tak
http://img149.imageshack.us/img149/3590/yohculator.jpg
:(
@2down
That's the point.
Yoh Asakura
14-03-2009, 16:40
Dlaczego każde małe dziecko nie zna umiaru ?
Calen Futh
14-03-2009, 17:00
Ty Yoh, mówiąc, że Wilshere>Giggs pokazałeś wszystkim Twoją znajomość umiaru :D
Hurra L'pool, jeśli obrona ManU podtrzyma dzisiejszą formę, a CFC formę za panowania Hiddinka, to jest mistrz:D
Tak bardziej poważnie, w Angielskiej coraz ciekawiej p tej porażce ManU, jeśli jutro CFC ograją City, to będzie super.
Thomisson
14-03-2009, 17:06
Liverpool naprawdę ostatnio gra wielką piłkę, zobaczymy czy utrzymają formę do końca sezonu, ale póki co to czapki z głów przed ich grą ; )
AnonimowyPowrot
14-03-2009, 18:42
Moim zdaniem to wina zbyt wielkiej pewności siebie. Pokonali gładko Inter, wyszli niemalże tym samym składem (brak Giggsa i Scholesa, ale to zrozumiałe, a Tevez i Berbatov to podobny poziom, bardzo podobny), grali u siebie, prowadzili w tabeli... A L'pool wzmocniony wygraną z Realem, wciąż walczą o mistrzostwo. Jestem bardzo nieszczęśliwy :/ Oglądałem tylko pierwszą połówkę, myślałem, że rozmowa z Fergusonem przyniesie lepszy efekt.
@Down
W sumie fakt, ale to był mecz U NAS, do tego Z LIVERPOOLEM! : /
@Arka
Mógłbyś dodać więcej takich "easter eggów"? Siedziałbym na tym kalkulatorze cały dzień i wpisywał wszystko co możliwe :D
Calen Futh
14-03-2009, 18:55
Ale Manchester w takiej sytuacji może sobie na taką wpadkę pozwolić. A na przykład taka Chelsea to by miała o wiele bardziej przesrane jakby przegrała na tym etapie.
W tym tygodniu Liverpool pokazal, ze wciaz jest jedna z najlepszych druzyn swiata, ktora jest wstanie pokonac kazdego.
Arka_Sath_Wielki
14-03-2009, 19:04
@Arka
Mógłbyś dodać więcej takich "easter eggów"? Siedziałbym na tym kalkulatorze cały dzień i wpisywał wszystko co możliwe :D
Jak będzie czas i wena, to się może nawet w herby klubów pobawie, a w późniejszym czasie czeka was porównywanie do zawodników!
@topic
Kowalczyk ładnie dzisiaj biegła, szkoda tych ostatnich metrów, ale zmniejszyła stratę do lidera :)
Ale Manchester w takiej sytuacji może sobie na taką wpadkę pozwolić. A na przykład taka Chelsea to by miała o wiele bardziej przesrane jakby przegrała na tym etapie.
Mogliby sobie pozwolić na wpadkę, ale nie na deklasację przed własną publicznością przez drużynę z wielkiej czwórki. Rozumiem np. mecz z Evertonem w Liverpoolu przegrany 1-0.
Oczywiście się cieszę z takiego rozwoju sytuacji, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni :PP anyway sytuacja w tabeli co raz ciekawsza.
Calen Futh
14-03-2009, 19:25
anyway sytuacja w tabeli co raz ciekawsza.
Co nie bardzo mnie cieszy ; )
Articuno
14-03-2009, 20:01
Dramat.
Paweł Brożek prawdopodnie ma sezon z głowy. Brożkowi podczas upadku na murawe podobno kolano wygięło się w sposób wybitnie nienaturalny. Z chęcia to obejrze.
Wisła leży, niestety reprezentacja też :/ Gdzie jest Wichniarek?
AnonimowyPowrot
14-03-2009, 20:20
Gdzie jest Wichniarek?
I Artur Wichniarek zwiał... Zwiał do Niemiec. Graj, graj... :D
Arka_Sath_Wielki
14-03-2009, 20:22
Zaktualizowałem Yohculator. (www.yohculator.yoyo.pl) Dostępne jest teraz również porównywanie do zawodników! Każdy z nas może już się przekonać, że :
http://img510.imageshack.us/img510/1084/yohculator2.jpg
:) Ale na razie bez "easter eggów".
"Po tym jak z gry w reprezentacji Argentyny zrezygnował Juan Roman Riquelme, symboliczna koszulka z numerem '10' stała się wolna. Diego Armando Maradona z chęcią przyznałby ją gwiazdorowi Barçy, Leo Messiemu." Lepiej nie, bo sie zrobi gwiazdeczka jak z R10 jeszcze.
@Yoh
Jak masz coś przeciwko tej stronie, mogę ją usunąć :).
Yoh Asakura
14-03-2009, 20:39
Arsenal four, Blackburn nill.
Arka_Sath_Wielki
14-03-2009, 21:23
Valencia 0-0 Recreativo O.O looool co oni w tym sezonie wyprawiają
@offtop
Yoh zmienił avatar! I ten jest fajniejszy!
@down
For money!
http://img440.imageshack.us/img440/6300/lolu.png
Arka, why?
@topic
ManU poniosło porażkę, ale to tylko ich wzmocni w walce o mistrzostwo. :)
@Yoh
Te naśladowanie Eminema to jakaś prowokacja?
K.Jay
Duch Niespokojny
14-03-2009, 22:05
Jak to czemu? Przecież sędziowie są wszyscy przekupieni, plaga kontuzji jest, bieda w Afryce. Jest tyle czynników, które stawiają Arsenal w gorszej pozycji :/ Nie widzisz tego?!
<zieeeew> ...
Arka_Sath_Wielki
14-03-2009, 23:17
Athletic 2-2 Real do przerwy. Ale Heinze 2 bramki ! xD
Hanndo90
15-03-2009, 00:22
Athletic Bilbao 2-5 Real Madryt! Dziękuje ,Do Widzenia xD
Rzeź na Boisku! 10 żółtych i 2 czerwone Kartki
Krew sie lała wiadrami xD
iHala Madrid!
Valencia 1-1 Recreativo! Gz Recre! ;*
Dziś: RCDEspanyol de Barcelona - Real Mallorca
Jeżeli teraz Pericos nie zdobędą kompletu punktów
to bedzie naprawde krucho. Osasuna i Getafe uciekają
a my dalej na szarym Końcu La Liga. Wiec Każdy punkt
na wage złota!!
Calen Futh
15-03-2009, 11:13
http://www.youtube.com/watch?v=MIoUv5iDkpE
Kontuzja Brożka. Brrrr...
AnonimowyPowrot
15-03-2009, 12:50
# Redknapp: Giggs Piłkarzem Roku!
# Ferdinand: Giggs najlepszy w Anglii
Czyli już wiadomo, że Wilshere wygra wszystko : /
Straznik Monopolowego
15-03-2009, 12:53
# Redknapp: Giggs Piłkarzem Roku!
# Ferdinand: Giggs najlepszy w Anglii
AHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHA
Xendriel
15-03-2009, 12:58
Athletic Bilbao 2-5 Real Madryt! Dziękuje ,Do Widzenia xD
Rzeź na Boisku! 10 żółtych i 2 czerwone Kartki
Krew sie lała wiadrami xD
iHala Madrid!
A głównym bohaterem meczu był...sędzia.
Calen Futh
15-03-2009, 13:11
AHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHA
Teraz powiedz jeszcze, że Giggs nic nie gra w tym sezonie, jest dziadkiem i cały czas na ławie siedzi.
Musze przyznac ze Giggs gral fenomenalnie.Zdecydowanie byl najlepszym pilkarzem dwumeczu z Interem.
Straznik Monopolowego
15-03-2009, 13:17
Teraz powiedz jeszcze, że Giggs nic nie gra w tym sezonie, jest dziadkiem i cały czas na ławie siedzi.
Giggs ma przeblyski formy jest dziadkiem i na lawce siedzi
Calen Futh
15-03-2009, 13:47
Giggs ma przeblyski formy jest dziadkiem i na lawce siedzi
Dlaczego mnie to nie dziwi...
Straznik Monopolowego
15-03-2009, 13:58
Dlaczego mnie to nie dziwi...
Bo taka jest prawda?
Zreszta przestancie juz byc tak cholernie zaptrzeni w swoja druzyne bo nie wiem czy mam sie smiac czy plakac jak slysze ze Giggs ma dostac nagrode dla najlpeszego pilkarza w anglii
A tak bardzo po Yohu cisneliscie za ta chora pewnosc siebie
Thomisson
15-03-2009, 13:59
Oj zeby którykolwiek z obecnych graczy Arsenalu choć w 1/10 grał tak dobrze jak Giggs to by bylo dobrze ; )
Xendriel
15-03-2009, 14:52
Giggs jest jednym z kilku zawodników którym według mnie należy się złota piłka za całokształt piłkarskiej kariery. Do tego grona zaliczyłbym jeszcze m.in Gerrarda, Del Piero, Raula i paru innych starych wyjadaczy, którzy są żyjącymi legendami w swoich klubach.
A żeby takiego Wilshere'a móc porównywać do Giggsa musi minąć dooobrych kilka lat.
Calen Futh
15-03-2009, 15:20
Giggs jest jednym z kilku zawodników którym według mnie należy się złota piłka za całokształt piłkarskiej kariery. Do tego grona zaliczyłbym jeszcze m.in Gerrarda, Del Piero, Raula i paru innych starych wyjadaczy, którzy są żyjącymi legendami w swoich klubach.
A żeby takiego Wilshere'a móc porównywać do Giggsa musi minąć dooobrych kilka lat.
Gerrard to przy nich jeszcze młodzian. On jeszcze pogra więcej. Reszta to już schyłek kariery mają.
AnonimowyPowrot
15-03-2009, 15:22
Rzecz w tym, że praktycznie w każdym meczu, w którym Ryan pojawia się na boisku, to właśnie on jest najlepszym zawodnikiem. Mało tego - gra w co drugim spotkaniu, a nawet jeszcze częściej. Gdy dowiedziałem się, że zmieni pozycję, to serio nie spodziewałem się takiego obrotu spraw. W Arsenalu OBECNIE ciężko znaleźć zawodnika, który choć w porównywalnym stopniu tak znacząco wpływa na postawę całej drużyny.
Straznik Monopolowego
15-03-2009, 15:31
W Arsenalu OBECNIE ciężko znaleźć zawodnika, który choć w porównywalnym stopniu tak znacząco wpływa na postawę całej drużyny.
Cesc, Walcott
NIE TWIERDZE ze oni sa lepsi od Giggsa tylko ze bardziej wplywaja na gre Arsenalu niz Giggs na gre MU
AnonimowyPowrot
15-03-2009, 15:37
Cesc, Walcott
NIE TWIERDZE ze oni sa lepsi od Giggsa tylko ze bardziej wplywaja na gre Arsenalu niz Giggs na gre MU
Szczególnie Walcott ;> Nie chodzi mi już tu nawet o piłkarza, który ma "robić różnicę" (jak Fabregas, Giggs może mniej - !?), ale taki, przy którym inni grają zdecydowanie lepiej.
Straznik Monopolowego
15-03-2009, 15:47
Szczególnie Walcott ;> Nie chodzi mi już tu nawet o piłkarza, który ma "robić różnicę" (jak Fabregas, Giggs może mniej - !?), ale taki, przy którym inni grają zdecydowanie lepiej.
Po powrocie Walcotta wreszcie jest ktos kto moze szarpnac prawa strona. zrobic przewage szybkoscia. Od koncowki tamtego sezonu do kontuzji w tym Theo byl motorem napedowym Arsenalu.A co do Cesca to chyba widac ze jak ma kontuzje to jest problem ze zdobywaniem bramek (chociaz tu to i brak formy napastnikow oraz kontuzje odgrywaja duza role)
a ja bym rzekł że wrócił Essien. :D
Gerrard stanowczo za młody, Del Piero i Raul to legendy swoich klubów, ale nie na miarę Giggsa w ManU. Jeszcze 2 sezony i Ryan będzie miał za sobą 20 sezonów spędzonych na boiskach Premier League. Do tego grona zaliczyłbym również Paula Scholesa (17 sezonów w ManU), Gary'ego Neville'a (15 sezonów w ManU) i Ikera Casillasa (bo podpisał z Realem nowy kontrakt do końca sezonu 2016/2017 i ogólnie jest jak Raul jednym z symboli Realu).
W Arsenalu OBECNIE ciężko znaleźć zawodnika, który choć w porównywalnym stopniu tak znacząco wpływa na postawę całej drużyny.
Ostatnim takim graczem w Kanonierach był imho Tony Adams.
K.Jay
Arka_Sath_Wielki
15-03-2009, 18:19
3 godziny do meczu Barcy. Coś czuje, że Eto'o spauzuje po tym meczu :)
@offtop
Witaj 400setna strono ! xD
Co do Giggsa. Myśle, że za ten sezon zasługuje na miano najlepszego w Anglii, rzadko nie gra, jak gra, gra świetnie, w defensywie, rozgrywaniu, ofensywie...
Ale to samo prezentuje w tym sezonie Lampard, tyle, że częściej, więc jak dla mnie to On bardziej zasługuje na tę nagrodę.
Ahaa no i oczywiście CFC 1-0 City, urra urra :).
Cieszy postawa Essiena, piłkarz meczu, w def robi to co Mikel, tylko stabilniej, a w of jeszcze więcej ;). No i cały występ okraszony nietypową bramką. (Z niebylejaką asystą Lamparda)
Articuno
15-03-2009, 19:59
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,6384760,20__kolejka__Gornik___Lech_1_1__M arciniak__1_0_.html
Marciniak > Arsenal
Lyon 0-2 Auxerre :o
Yoh Asakura
15-03-2009, 20:11
Imo Dennis Bergkamp.
AnonimowyPowrot
15-03-2009, 20:29
Imo Dennis Bergkamp.
A moim zdaniem David Seaman, koniec xD
Xendriel
15-03-2009, 21:06
Nie bo Henry.
Imo Dennis Bergkamp.
No fakt, Bergkamp był jednym z takich piłkarzy, ale to Adams grał dłużej i jako najmłodszy gracz w historii Arsenalu założył opaskę kapitana i nie oddał jej do końca kariery, a to o czymś świadczy.
K.Jay
Gerrard stanowczo za młody, Del Piero i Raul to legendy swoich klubów, ale nie na miarę Giggsa w ManU. Jeszcze 2 sezony i Ryan będzie miał za sobą 20 sezonów spędzonych na boiskach Premier League. Do tego grona zaliczyłbym również Paula Scholesa (17 sezonów w ManU), Gary'ego Neville'a (15 sezonów w ManU) i Ikera Casillasa (bo podpisał z Realem nowy kontrakt do końca sezonu 2016/2017 i ogólnie jest jak Raul jednym z symboli Realu).
K.Jay
Jak Raul nie jest bo?
14 sezonów i nie wiadomo kiedy skończy karierę.
Ale nie jest bo? bo go nie lubisz boś antyfanem Realu?
Jak Raul nie jest bo?
14 sezonów i nie wiadomo kiedy skończy karierę.
Ale nie jest bo? bo go nie lubisz boś antyfanem Realu?
Nie napisałem że jestem anty fanem Los Blancos. Lubię Raula, bo to świetny napastnik mimo swego wieku (jak na piłkarza). Swoim postem miałem na myśli, że Giggs jest minimalnie lepszy od El Siete, jako legenda klubu oczywiście.
K.Jay
to co barcelona zrobiła przy tych 2 golach było niesamowite. magiczne.
Arka_Sath_Wielki
15-03-2009, 23:16
to co barcelona zrobiła przy tych 2 golach było niesamowite. magiczne.
No właśnie. Ciągle to samo. Od początku sezonu :| Magia Magia Magia, a ja chce futbol a nie mam talent :|
Calen Futh
16-03-2009, 11:48
Jak jeszcze ta pierwsza bramka było jako taka, to po zobaczeniu drugiej mnie zatkało :D
AnonimowyPowrot
16-03-2009, 13:35
Jak Raul nie jest bo?
...bo nie umiesz czytać -.-'
@Edit
Yoh>Pixik=Monopolowy=Haszel>Giggs
@Edit 2
Dajcie linki do tych bramek :p
@Down
Nie na rapidzie...
@Down 2
HAHA XDDD
Pierwsza (http://rapidshare.com/files/209649979/27_kolejka_0_1_Bojan.avi) i druga. (http://rapidshare.com/files/209652955/27_kolejka_0_2_Bojan.avi)
Straznik Monopolowego
16-03-2009, 15:26
[QUOTE=AnonimowyPowrot;2497109
Yoh>Pixik=Monopolowy=Haszel>Giggs
[/QUOTE]
Wole byc w tak kontrowersyjnym gronie niz w grupie "Kibucuje bo wygrywa"
A co to tej 2 bramki to wy chyba sobie zarty robicie.Wymienienie 3 podan w polu karnym to az taka niesamowita sprawa?
Arka_Sath_Wielki
16-03-2009, 16:06
Wole byc w tak kontrowersyjnym gronie niz w grupie "Kibucuje bo wygrywa"
A co to tej 2 bramki to wy chyba sobie zarty robicie.Wymienienie 3 podan w polu karnym to az taka niesamowita sprawa?
Robienie tego w ciągłym biegu, 1 podanie piętą z klepki minięcie przez Bojana 3 rywali i piękny strzał? Pfff podwórko ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.