Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe
AnonimowyPowrot
06-10-2009, 16:13
ale jak on ma grać na tej obronie, skoro NIE UMIE
to tak samo jakbyś Messiego chciał na środek obrony postawić
Nie, to tak jak Messiego chciałbyś postawić na pozycji Kaki w Milanie, czyli średnia różnica :P
jakosiara
06-10-2009, 17:21
Kandydaci na OL do Realu (http://www.realmadrid.pl/index.php?co=nowosci&dzial=aktualnosci) Najlepszy byłby Clichy. Evra byłby najdroższy, byłyby problemy ze ściągnięciem go, a Filipe to nie ten poziom ;]
EDIT (http://www.weszlo.com/news/3810)
@down
Hahahahahahahahahhahahahahahah, wiedziałem, że tak zareagujesz ;d Z tego co pamiętam z FM to Armand Traore będzie w przyszłości bdb OL. Także Wenger powinien sprzedać Clichy'ego, żeby nie blokował miejsce dla Traore xd
Yoh Asakura
06-10-2009, 17:31
Clichy'ego to Real sobie może z głowy wybić.
Straznik Monopolowego
06-10-2009, 19:03
Najlepszy byłby Clichy. Evra byłby najdroższy, byłyby problemy ze ściągnięciem go, a Filipe to nie ten poziom ;]
EDIT (http://www.weszlo.com/news/3810)
@down
Hahahahahahahahahhahahahahahah, wiedziałem, że tak zareagujesz ;d Z tego co pamiętam z FM to Armand Traore będzie w przyszłości bdb OL. Także Wenger powinien sprzedać Clichy'ego, żeby nie blokował miejsce dla Traore xd
Clichy w tym sezonie jak narazie to gra slabo ale z tego co pamietam to Real juz byl nim zainteresowany i Clichy chociaz ze pochlebnie sie o tym klubie wypowiadal to jednak odmowil grzecznie
@down
w fmie to mokoena i guarin byli lepsi od messiego i fabregasa. i co? i nic
W Polsce wylosowano pary 1/8 PP. Są ciekawostki ;>
piast gliwice - pogon sz. /polonia w.
arka - jagielonia
start otwock - ruch chorzow
zaglebie s. - stal stalowa wola
dolcan ząbki - korona
LECHIA - Odra w.
legia - cracovia
bytowia II - WISLA
bytów gra w okręgówce toteż radość duża z przyjazdu MP. Sportowo najciekawsze będzie chyba legia-paski i śledzie-jaga.
@down
Twój tok rozumowania jest imo zabawny. Sądzisz że trenerzy, chociażby Arsene, wzorują się na FM? Gdyby tak było, to w podstawowej jedenastce Arsenalu byłby Wilshere, Watt, Fran Merida czy wspomniany Traore, a w podstawowej jedenastce ManU graliby Tosić, Macheda bądź De Laet. I zauważ, że Clichy ma zapewnione miejsce na lewej stronie. Teraz imo może mu jedynie zagrozić Gibbs.
K.Jay
Yoh Asakura
06-10-2009, 20:48
Everton podpisał umowę ze SI na mocy której mogą korzystać z bazy danych FMa :P
Dark Sven
06-10-2009, 21:18
Z bazy danych? Chyba raczej z informacji od skautów.
A jakosiara chyba johowatego wyśmiewał, tym fm'em.
Yoh Asakura
06-10-2009, 21:33
Nie wiem, z czego, nie pamiętam już. Coś z danymi.
Twój tok rozumowania jest imo zabawny.
Twój jest jeszcze zabawniejszy. Ty na prawdę sądziłeś, że on to pisał na poważnie?
Twój jest jeszcze zabawniejszy. Ty na prawdę sądziłeś, że on to pisał na poważnie?
Nawet ironia jest zabawna.
K.Jay
jakosiara
07-10-2009, 15:03
Kubica oficjalnie w Renault (http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Robert-Kubica-oficjalnie-w-Renault,wid,11570997,wiadomosc.html?ticaid=18e16)
Ja pierdole, Bieniuk prawdopodobnie w podstawowym składzie. (http://www.mundial.wp.pl/kat,1019539,title,Tak-zagra-kadra-Majewskiego-z-Czechami,wid,11568255,wiadomosc.html) Tak se myślę, że ten Perez to debil jakiś... Po co mu Albiol, przecież Bieniuk jest lepszy...
Cholera. Pomyśleć że gdyby doszło do fuzji Pogoni z Groclinem, teraz w Szczecinie grało by w ekstraklasie wielkie gówno. Tak, WIELKIE GÓWNO. Bo Polonia Warszawa to patałachy, nie wiem jak taka drużyna może grać na najwyższym szczeblu rozgrywkowym. Nie mam zielonego pojęcia, to mnie przeraża... a myśl że grają tam inne Arki czy Cracovie, którym dupę ratują leśne dziady. Paranoja. Doping w Szczecinie rozpoczął się dopiero od 70 minuty, oczywiście za sprawą jakiegoś pieprzonego protestu, przeciwko PZPN. Dla mnie to jest śmiesznie że jakaś gówniarzeria broni dopingować przez prawie cały mecz, lepiej kurwa pierdzieć w krzesło i bluzgać policję, zamiast pomagać ukochanej drużynie. Ofc. jestem przeciwko tym pierdolonym krętaczom i oszustom którzy robią z polską piłką co tylko chcą, ale wyrażanie swojej złości poprzez zaprzestanie dopingu, na pewno nie pomaga drużynie.
Trochę o meczu... mhmm Pogoń przeważała przez cały mecz, dosłownie we wszystkim, genialna klepa, genialne akcję, gra fizyczna na prawdę na dobrym poziomie, młody Wólkiewicz mieszał tych cieniasów jak chciał... a 2-0 to najmniejszy wymiar kary jaki mógł spotkać dziewczyny Radolskiego, szkoda że zabrakło skuteczności, bo statystyki mówią same za siebie około 15-3 w strzałach. No to by było na tyle, nie ma to jak emocjonująca relacja z meczu.
p.s. jak mi się to podoba.
' GRZEGORZ LATO, KOLEJNY PRZYKŁAD NA TO, JAK BOHATER STAŁ SIĘ SZMATĄ '
Articuno
07-10-2009, 22:07
Ja pierdole, Bieniuk prawdopodobnie w podstawowym składzie. (http://www.mundial.wp.pl/kat,1019539,title,Tak-zagra-kadra-Majewskiego-z-Czechami,wid,11568255,wiadomosc.html) Tak se myślę, że ten Perez to debil jakiś... Po co mu Albiol, przecież Bieniuk jest lepszy...
Hah, a nie wiedziałem, czy stawiać handi na Czechów :]
Jutro startuje PlusLiga <3
Arka_Sath_Wielki
08-10-2009, 23:17
W końcu będzie co obstawiać <3
Proponuję Kędzierzyn - Bydgoszcz na Bydgoszcz postawić :) Na pewno powalczymy, a kursy są około 2,60
Kędzierzyn 2-3 Bydgoszcz
Ale czemu u buka nie obstawiłem ? :|
Articuno
09-10-2009, 17:02
Plus Liga na czele z drużyną OSRAM Politechnika Warszawa <3
http://www.youtube.com/watch?v=uRADteraXmg&feature=player_embedded#
TAK SIE BAWI RONALDINHO
jakosiara
09-10-2009, 19:25
Hah, obrazek rox. (http://www.weszlo.com/news/3825) Oba mecze eliminacyjne Polacy przegrają. Później machnie się jakieś sparingi z San Marino/Andorą/itp. oba te mecze Polacy wygrają po 3:0. Grześ i spółka powiedzą wtedy, że wyniki świadczą o tym, że Majewski jest genialnym trenerem.
EDIT: http://sport.onet.pl/0,1248770,2057771,,leo_beenhakker_bal_sie_podejrze n,wiadomosc.html No tak W Man Utd, czy Arsenalu to grają piłkarze na poziomie OE. A Celtic to by się w Polsce nie dostał do II ligi.
EDIT2:http://sport.onet.pl/0,1248770,2057576,,lato_znalazl_sposob_na_zmotywow anie_kadrowiczow_mam_pewna_propozycje,wiadomosc.ht ml Sto litrów wódki, do podziału? Grzesiu, dzielisz się swoimi zbiorami? Czy może jednak jesteś realistą?
Brawo Majewski. Brawo Polandia.
K.Jay
AnonimowyPowrot
11-10-2009, 10:31
@Kej Dżej
Za to "Jebać, jebać PZPN!" poprawiało humor ;D Byłem nastawiony na przegraną, szczerze myślałem o trzech straconych, ale nikt nie jest nieomylny xD
Teraz poważniej - serio ktoś spodziewał się chociaż remisu na wyjeździe z CZECHAMI? Jak Yoh wbije do tematu, to wytłumaczy i porówna wam Rosickiego do chociażby Błaszczykowskiego czy Obraniaka, jednych z najlepszych u nas (mówię ogólnie)... Po prostu mieli swój słaby okres, ale to wciąż jedna z czołowych drużyn Europy (żeby nie powiedzieć świata, bo jednak stali się słabsi).
Yoh Asakura
11-10-2009, 10:51
Byłem po prostu pewien, że albo mecz zakończy się remisem 0:0, albo Rosicky się spręży i da Czechom zwycięstwo. Dwie asysty Tomasa i po zawodach. Zespół Czechów jest w rozsypce, zadecydowały ciągle wielkie indywidualności (w sumie w zespole Czech dwie, Rosa i Jankulovski, chociaż Marek to już nie te lata i nie te skille, więc to na wyrost), których w Polsce brakowało. Jeżeli Czesi nie odchowają sobie paru talentów, będą coraz gorsi. Złote lata z Nedvedem i Kollerem się skończyły, czas na nową generację, która jest po prostu słaba. Korzystny wynik z Czechami był jak najbardziej mozliwy.
ale to wciąż jedna z czołowych drużyn Europy
Kpisz, czy o drogę pytasz?
Po prostu mieli swój słaby okres, ale to wciąż jedna z czołowych drużyn Europy (żeby nie powiedzieć świata, bo jednak stali się słabsi).
Oni już dawno wypadli z czołówki. Bez Kollera i Nedveda, jak słusznie zauważył Yoh, Czesi nic nie ugrają.
K.Jay
Xendriel
11-10-2009, 13:34
No to co, ale ich reprezentacje młodzieżowe zaliczają się do światowej czołówki, tak więc o Czechów byłbym spokojny przez najbliższe lata. Gorzej z nami. Tutaj nie ma warunków by się dobrze rozwinąć. Ja to bym każdemu wyróżniającemu się młodzikowi polecił jak najszybszy wyjazd za granicę. Nie mówię od razu Hiszpania czy Anglia, ale chociażby właśnie do naszych południowych sąsiadów.
AnonimowyPowrot
11-10-2009, 13:42
@Up
Albo do Niemiec, tylko żeby tam nie zostali... Młodzieżówka, to nawet nasza kiedyś szalała, teraz dobra jest także Serbia - moim zdaniem mamy [Słowianie] to we krwi, że szbciej rozwijamy się w młodym wieku, a później stop.
Baros zawsze może odżyć. Niby taka gwiazdka jednego turnieju, ale stać go na wiele. Obronę mają od nas o niebo lepszą.
1. Holandia, Francja, Anglia, Włochy, Hiszpania
2. Portugalia, Czechy, Rosja, Niemcy
3. Turcja i inne takie takie ; D
4. Polska i reszta.
5. Wyspy Owcze, San Marino :<
+(jeśli) to co zapomniałem
To jest czołówka. Przy odrobinie szczęścia na pewno stać ich na zwycięstwo lub chociaż półfinał ME (gdyby były rozgrywane teraz, to tylko przykład).
W sumię bardzo szkoda, że czas leci jak leci, bo Ujfalusi - Grygera - Bolf/Rozehnal - Jankulovski <3 Chyba moja ulubiona formacja defensywna z lat 2004/2008. Cecha też lubię, umiarkowanie, ale jednak. Nedved i Rosicky - jeden lepszy od drugiego (nawet trafiłem w kolejności), obu uwielbiam. Koller (duży, silny) i Baros (mały, zwinny) idealnie się uzupełniali. Do tego Galasek i cała reszta wielkich nazwisk. Wtedy Czechy-Anglia-Honaldia były moim zdaniem BEST, nawet przy Włochach.
Czechy są tak samo słabi jak my. Gdybyśmy jakimś niewytłumaczalnym cudem strzelili to byśmy ten mecz wygrali, bo Czesi by nas nie dogonili. Jak obie drużyny są słabe i pierwsza strzeli gola, to druga tego nie odrobi. Proponuje zejść na ziemie, przestać gadać, że mamy dobrych piłkarzy, tylko wziąść się w końcu za szkolenie młodzieży w Polsce. Bo nie wierze, że wśród samych 270 chłopaków chcących zapisać się do szkoły choćby w samej Lechii nie ma żadnego talentu!
@Up
4. Polska i reszta.
+(jeśli) to co zapomniałem
To jest czołówka. Przy odrobinie szczęścia na pewno stać ich na zwycięstwo lub chociaż półfinał ME (gdyby były rozgrywane teraz, to tylko przykład).
Anglia? od 96 roku chyba nic większego jako repra nie osiągneli. Holandia chyba pófinał MŚ 98 i tyle. Francja, Włochy owszem. Oni na kazdym turnieju są groźni. Hiszpania nie dawno wybiła się wyżej.. Niemców bym dał do 1 punktu. Czechy niżej.
4. Polska i reszta.
a ja bym zrobił to tak:
1. Holandia, Francja, Włochy, Hiszpania, Niemcy
2. Portugalia, Rosja, Szwecja, Dania etc
3. Węgry, Turcja, Czechy
4. Polska, Białoruś, Litwa, Islandia, Estonia
5. San Marino, Andora itp
AnonimowyPowrot
11-10-2009, 15:59
W sumie, to może się troszeczkę rozpędziłem, ale bez przesady ze stawianiem nas na równi z Czechami...
Dobrze ,że na trzeźwo i sam tego meczu nie oglądałem.
Wlasnie wrocilem z meczu Znicza Jaroslaw z Asseco Gdynia. Powiem tyle, ze spodziewalem sie duuuuuuuzo wiecej po 'gwiazdce' naszej reprezentacji, Loganie - oprocz rozgrzewki i tych jego 'wsadow' nic nie bylo go widac ani w ataku, ani w obronie. Poczatek Znicz zawalil, przegrywali bodajze 9-1, pierwsza kwarte przegrali roznica 15~ pkt, pozniej zaczeli stopniowo odrabiac (roznica 20 pkt przez caly mecz), az wynik doszedl do 98-65(?) dla Prokomu. Ogolnie Prokom gral szybciej i efektowniej - srodkowy Znicza najczesciej posiadal pilke od 24 do 10 sekundy, bawil sie nia i pozniej probowal cos na szybko zrobic/rzucic za 3 pkt - najczesciej te akcje konczyly sie fiaskiem. No i do tego osobiste, dzieki nim stracili co najmniej 15 pkt... coz, gra pozostawia wiele do myslenia, jak juz dostali licencje mogliby udowodnic, ze slusznie, a nie - za mocni na I lige, za slabi na ekstraklase.
ten caly Mays zajebisty musi byc, skoro trafia cale 4/16(!) za 3. Naprawde nie mozna bylo wyprowadzic ZADNEJ akcji kombinacyjnej, ze ten grajek tak sie rozstrzelal? Pacceco az tak dobrze bronilo? Czy po prostu brak pomyslu na gre?
Wynik pewnie mogl byc wiekszy, ale Q chyba w II polowie w ogole nie wyszedl na parkiet? 20 pts w niecale 18 minut... MVP ligi na stowe. Wyglada na to, ze Znicz bedzie bil sie ze Stala o to, kto z nich nie zajmie ostatniego miejsca w tabeli. Logan jest overrated odkad przeszedl do Prokomu, Pacek za bardzo sie w nim zakochal. Kiedy jeszcze gral w Turowie to gra pod niego miala sens, bo nie byl do konca rozszyfrowany przez 3/4 ligi. A teraz, kiedy WSZYSCY wiedza jak on gra, a Pacek nadal cala gre ustawia pod niego... gópi jakis ten Szeryf... ;]
A Wafel widze ze nadal poza rzutem zza luku nie ma nic do zaoferowania ;d Z calym szacunkiem dla Tomka, ale on na ekstraklase jest imo za slaby. Czolowka I ligi - to jego miejsce.
W srode bedzie Turow - Polonia 2011 (transmisja w TV). Nie moge sie doczekac zeby zobaczyc ta mlodsza Polonie. Cholernie podoba mi sie ten eksperyment z druzyna, gdzie srednia wieku to ok. 19 (!) lat. Zycze im jak najlepiej.
ten caly Mays zajebisty musi byc, skoro trafia cale 4/16(!) za 3. Naprawde nie mozna bylo wyprowadzic ZADNEJ akcji kombinacyjnej, ze ten grajek tak sie rozstrzelal? Pacceco az tak dobrze bronilo? Czy po prostu brak pomyslu na gre?
W II polowie z tego co pamietam Mays nie gral, a przynajmniej przez 3 i kawalek 4 kwarty. Wtedy odrobili dosc pokazna strate i przegrali 3 kwarte bodajze 18:20. Asseco szybko gralo pilka, podaniami, nikogo pod koszem nie bylo - pila do jakiegos czarnego (Woods) i 2 pkt. I tak w kolko. Po prostu, slaba obrona. A Znicz... Jak mowilem - caly Mays trzymal pilke, podal komus na skrzydlo 5 sek przed koncem akcji, ten albo rzucil i nie trafil/albo mu oddal a Mays musial rzucac. Bylo kilka zwyklych, szybkich akcji, ale oczywiscie - cala widownia 'k...a' co chwile, bo nikt nie mogl trafic.
Tak dodatkowo - przy kilku zbiorkach, jak ktos ze Znicza sie puscil sprintem na drugi kosz i tam byl tylko 1 obronca, z tego co pamietam, moze 2 takie akcje im wyszly... Reszta to albo ich na aut nabijali, zeby jakos to rozegrac (patrz gora) albo nie trafiali w kosz i Prokom gra swoje. A Prokom przy takim czyms skutecznosc niemalze 100%. Czyli brak umiejetnosci, dosc dobra obrona Asseco i brak pomyslu na gre.
Co do Logana to juz lepiej gral jego zmiennik - Jagla? Dobrze mowie? W porownaniu do Logana - ogromny, pewnie 210cm wzrostu ma, zlapal pare pilek i zapunktowal 15. No i te przewinienia Maysa w ataku <3 Sie musial pchac zeby udowodnic, ze cos potrafi, ale mu nie wychodzilo.
Yoh Asakura
12-10-2009, 10:18
To jest temat o piłce nożnej, nie o koszykówce. :baby:
Arka_Sath_Wielki
12-10-2009, 14:18
Nie, to jest temat o wydarzeniach sportowych, więc mogę tutaj pisać o przeciąganiu liny.
Nie, to jest temat o wydarzeniach sportowych, więc mogę tutaj pisać o przeciąganiu liny.
A na moje to nie skumałeś.
AnonimowyPowrot
12-10-2009, 15:25
tak mi poprawiles chumor, ze wreczam ci puchar! :cup::cup::cup::cup::cup::cup:
c - zeby komus tez poprawic xD
ej plz nie
Arka_Sath_Wielki
12-10-2009, 16:20
Anonimowy, miałem juz Ci wytknąć orta a tu zonk przy cytowaniu :/, ale poprawiłeś :)
temat o wszystkim, a co do meczu polakow to mialem racje zeby go nie ogladac ;p
AnonimowyPowrot
12-10-2009, 21:16
Anonimowy, miałem juz Ci wytknąć orta a tu zonk przy cytowaniu :/, ale poprawiłeś :)
Easter egg : D
@Up
Nie oglądasz meczów Polski to może jesteś żydkiem? Kibicujesz Izraelowi? Won!
Temat i tak jest tylko o piłce.
@Topic
http://www.joemonster.org/i/c/jasny-przekaz2.jpg
jakosiara
12-10-2009, 23:05
Hahahahaha, ale przyjeb (http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=26223&akcja=new&kom=ok)
Miesiąc bez Krystyny (http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=26366)
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=26380&akcja=new&kom=ok
Ma ktoś może koszulkę Messiego? Dobrze zapłacę ;d
tak tak, to sprawka szamana
Xendriel
14-10-2009, 17:45
O proszę, ukazał się wywiad ze sławnym szamanem :D
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=26398
Ciekawe czy dzisiaj znajdą się jacyś hardkorowcy, którzy pójdą na stadion?
jakosiara
14-10-2009, 20:23
@up
Tak, 1300 ochroniarzy ;d
EDIT: Tak wgl to przy ładnej pogodzie będą grać ; ))
kurwa pierdole ten mecz, nie dosc ze epic durny samoboj, to jeszcze za chuja pilki nie widze na tym sniegu. Lepiej Bulgarie wacznac, w 36' juz 5-1.
Mazur199
14-10-2009, 21:14
Polska ... gola ?!
są tu jacyś fani basketu ?! ;o
sa, ale dzis nie ma o czym gadac, bo w PLK bez zadnych niespodzianek.
Właśnie wróciłem z meczu Anwil - Trefl i jestem dość zdruzgotany tym, że musieliśmy walczyć o zwycięstwo z drużyną z budżetem rzędu 2-3 mln.. Co prawda jak na taką kwotę drużyna z Sopotu ma dosyć ciekawy roster, no ale.. Anwil to Anwil i spodziewałem się zupełnie innego meczu (stawiałem na +20-30).
Co do niespodzianek, bardzo mnie cieszy postawa Gortata w meczach preseason, oby tak dalej! Myślę, że nie musze się bardziej rozpisywać (statystyki rzędu 8ppg; 8,8rpg i 2bpg oraz ponad 75% z gry w ponad 22 minuty (!) na parkiecie mówią same za siebie :))
Co do piłki kopanej nie mam żadnego komentarza. No ok, napiszę, że bramka Gancarczyka była całkiem całkiem, tylko szkoda, że nie trafił do tej bramki co trzeba. :(
@edit
co do niespodzianek w PLK, dla mnie na pewno jest jedna - wygrana Znicza nad Polonią (tą normalną ;o). No i Bronek Hughes gra całkiem nieźle w Polonii, Ansley sama klasa, w zeszłym sezonie w wieku 40~ lat zdobyć 35+ pkt.. Szacunek! :)
no to ja tylko napisze, ze wbrew temu co sadzilem o tym zawodniku, Wysocki daje rade. Co prawda przeciw mimo wszystko slabej Polonii 2011, ale skilla dzis pokazal i w defensywie, i w ofensywie. Liga bedzie zdominowana przez Asseco i PGE, no doubt. Anwil pewnie znow braz, bo na final jest za slaby, a w walce o 3 miejsce nikt nie bedzie w stanie im powazniej zagrozic. Licze, ze na przelomie stycznia/lutego czesc druzyn wzmocni sie w ostatniej chwili i playoffy jednak dostarcza chocby odrobine emocji, bo tak prawde mowiac, to od kilku lat liga wyglada tak samo i zrobila sie strasznie przewidywalna.
Perugia (siatka) robi mnie w chuja i dostaje srogie baty u siebie, bey bey kuponiku.
Bez wzmocnienia na trójce nie mamy co marzyć o brązie.. Wołoszyn wraca może w grudniu, swoją normalną dyspozycje (5pkt/mecz) MOŻE zdobędzie gdzieś w lutym.. Dla mnie to chore, że jeszcze grzeje naszą anwilowska ławkę. No ale to jest pupilek pana. P, więc nie ma się co dziwić. Póki będzie nasz prezesik, to Wołek nie zrobi out. Mujo przyleciał do Anwilu odrazu po rozwiązaniu kontraktu z Greenem (problemy rodzinne), i juz napierdziela po 40 minut (dokładnie śr 39,5 min/mecz), bo nie ma zmiennika. Jeżeli Mujo da radę kondycyjnie, to może damy radę zdobyć miejsce w środku tabeli, bo z kolei Trimboli może ma talent, lecz nie może się odnaleźć w europejskiej koszykówce. Bez Szubiego gra Anwilu to dno. Według mnie Trimboli nie ma zielonego pojęcia o rozgrywaniu akcji. Może w NCAA miał 5~ as na mecz, ale jego gra we Włocławku polega na rzuceniu kilka punktów przy słabej skuteczności i oddawaniu piłki wysokim graczom, bo nie ma pomysłu na grę.. Przy okazji wielki szacunek dla Szubargi. Statystyki ma naprawde słit megaśne - 11,5 pkt; 6,5 zb (przy 178 cm!); 8,5 as; 2,5 przech. Trzeba mu to oddać, że jest bardzo ambitnym graczem. :)
Ok, rozpisałem się, ale i tak pewnie nikt tego nie przeczyta :D. Pozdro dla wszystkich fanów basketu B)
/ripus
nigdy nie bylem fanem Kulki, zawsze wolalem Koszarka. No, ale przynajmniej po kontuzji z eurobasketu nie ma sladu. Ciekaw jestem tylko jak dlugo pociagnie z takimi statsami, bo poki co, to Anwil tez nie mial pro rywali. A z Mujo zawsze jajca sa za kazdym razem jak sie pojawia w Polsce. Dwa razy mial podpisany kontrakt z Turowem, i dwa razy rozwiazywal go tuz przed rozpoczeciem sezonu ;] Jak tam Pluta? Dalej w obronie jada go jak juniora?
Gilardino 3-2 Cypr ;;;;
No cóz, Pluta nigdy nie był dynamiczny, ma już swoje lata.. Ale widać, że się stara, i dalej przy ważnych rzutach mu nie drży ręka ;)
nemelza3
16-10-2009, 07:50
Polacy ze Słowacją zagrali dobry mecz, ale zabrakło skuteczności. Jest też mały progres.
Ze Słowenią 0:3, Czechami 0:2, Słowacją 0:1 :cup:
A dziś mecz Polonia 2011 - Prokom.. No cóż, tylko jakiś idiota stawiałby na Polonie, w ogóle myślę, że Ci młodzi Polacy będą takimi chłopcami do bicia w tej lidze.. Szkoda, ale to są właśnie realia "polskiego talentu". Jedynie 1 chłopak, który się wyróżnia to Tomasz Śnieg (17 pkt, 4as/mecz) i moim zdaniem tylko on nadaję się do ekstraligi. :) Z drugiej strony mogę się założyć, ze nawet w Stali nie miałby gwarantowanych 10 minut..
Co do Turowa bardzo jestem ciekaw jak będzie grał Mike Wright. We Włocławku na Kasztelan Basketball Cup prezentował się znakomicie, bodajże w każdym z 3 meczów robił double-double. Pierwszy mecz również całkiem niezły (17pkt, 10zb), ale przeciwko właśnie Polonii 2011. Bądź co bądź bardzo podobał mi się ten zawodnik już za czasów jego gry w Śląsku Wrocław.
~ripus
@edit/@up:
Bo to Polska jest, nie zapominaj o tym. ;)
Reprezentant Polski nadal nie podpisał kontraktu na nadchodzący sezon, ale od pewnego czasu prowadzi rozmowy z wicemistrzem Polski.
PGE Turów Zgorzelec opuścił ostatnio inny Polak – Kamil Chanas. Wychowanek Śląska przeniósł się na Kujawy, do Anwilu Włocławek.
Lukę po młodym rzucającym wypełnić ma właśnie Michał Chyliński. Po zakończeniu ubiegłego sezonu wygasł jego kontrakt z Unicaja Malaga i do tej pory pozostawał bez pracodawcy. Wszystko wskazuje na to, że już wkrótce może dołączyć do zespołu prowadzonego przez Saso Obradovicia.nie wiem na jaka cholere nam on potrzebny, no ale z dwojki Chanas - Chylinski wole jednak tego drugiego. Osobiscie wolalbym jakiegos zadaniowca z pewna reka - takiego, ktory wejdzie na 5 minut, rzuci dwie trojki, zejdzie, poczeka, znow wejdzie na 5 minut, rzuci dwie trojki i zejdzie. Chylinskiemu brak skilla do czegos takiego, bo w zasadzie nie przychodzi mi do glowy, w jakimze to elemencie ten zawodnik prezentuje umiejetnosci wyzsze niz przecietne.
Co do Wrighta w Kasztelanie:
bodajże w każdym z 3 meczów robił double-doubleno wai. Chocby z uwagi na fakt, ze w pierwszym meczu z Poznaniem nie zagral ;) Niemniej jednak potencjal na zdominowanie walki pod koszami w PLK ma i pewnie go wykorzysta. Brakuje nam klasycznego PG (kraza ploty ze znow mamy Edneya podpisac, ale z drugiej strony kontrploty glosza, ze Edneya nie zobaczymy. Ja tam na 10-15 minut w meczu bralbym go w ciemno ;) ), brakuje nam SF na poziomie 13-14 ppg (Roszyk-Wysocki = difens, chociaz Kondziu pokazal, ze ze slabszymi rywalami to i troszke tych pointaszkow narzucac moze), brakuje czarnego zwierzaka 210+ pod kosz (chociaz pierwszym i ostatnim tego typu graczem w Turowie byl Ernest Brown, ale to bylo 4 sezony temu. Gosc dominowal absolutnie, ale brak mu bylo piatej klepki i byly z nim same problemy), bo Wright na PLK moze i wystarczy, ale przeciez celem jest min. wyjscie z grupy w Eurocup. Zobaczymy co to bedzie, w kazdym razie za Chanasa na stowe ktos przyjdzie, teraz tylko kwestia tego czy bedzie zapychaczem do dwunastki, czy realnym wzmocnieniem.
Pacek wreszcie zaczal myslec, widzac duza przewage nad rywalem daje odpoczac podstawowym graczom (poza Dawidem Loganowskim, ale bezgraniczna i bezwarunkowa milosc do tego zawodnika w wykonaniu Packa jest powszechnie znana. Q 11.5 minuty, a i tak 12 pts... ciekaw jestem ile oni mu placa, ze gosc z takimi umiejetnosciami zgodzil sie zostac w Polsce).
Jutro w TV bedzie wialo nuda, bo ani AZS nie ma skladu ktory by powalal na kolana, ani tym bardziej Kotwica, ktora ledwo-ledwo budzet uskladala i pewnie bedzie w tym roku walczyc o utrzymanie. Ale przynajmniej zobacze Darrella "double-double w kazdym meczu" Harrisa i wychowanka Turowa Harrisa Danesiego, ktory wrocil ze studiow w USA. W ogole do dupy ten plan transmisji. Do konca listopada (10 kolejka) 2x Anwil, 2x Turow, 1x (!) Asseco. Z czego zaden z tych meczow nie bedzie szlagierem, tylko jednostronnym widowiskiem. Niby PGE wykupilo transmisje wszystkich meczow Turowa i ma je puszczac TVP Wroclaw, ale co z tego, skoro Zgorzelec (czyli najbardziej zainteresowani) jest jedynym miastem na dolnym slasku, ktore tej telewizji nie odbiera...
cholera mialo byc krotko...
Już dzisiaj pierwszy poważniejszy sprawdzian Skry Bełchatów, która na własnym parkiecie podejmie rzeszowską Resovie. Czekamy do 14:45 ! ;)
jakosiara
17-10-2009, 15:21
http://www.fifa.com/worldfootball/ranking/lastranking/gender=m/fullranking.html#confederation=0&rank=186&page=2
Czy wszyscy grają w demo nowego FMa, że tak mało osób pisze o piłce nożnej :D?
No rzeczywiście, w pierwszym meczu Turowa na Kasztelanie nie było Wrighta w składzie.. ;) Kurcze, gdyby Polonia2011 miałaby więcej doświadczenia to mogłaby przekulać Prokom (tylko -9 pod koniec 3 kwarty!). Ciekaw jestem jak będzie grał ten młodziutki Śnieg. Nabieram do niego coraz większego 'rispektu' :D Co do podpisania Chanasa, nie mogę pojąć dlaczego nie przyszła jakaś trójka, tylko właśnie on, chociaż pozycja numer 2 jest już raczej zagospodarowana (Pluta/Trimboli). Chyliński jest wolny, to przecież jest zawodnik, który może grać na pozycji nr. 3.. Chyba, że nie mamy budżetu na niego, chociaż myślę, że nie wymaga zbyt dużo. No ale może ktoś w styczniu przyjdzie. Marzy mi się Alan Daniels, albo nawet Jagodnik B), bo przecież gdy mamy już Chanasa to możemy się uzbroic w jeszcze jednego obcokrajowca :D. Co do Chylińskiego w Turowie, po jakiego grzyba wam kolejna trójka?! (Wysocki/Roszyk +ew. Chyliński). Założę się, że on nie będzie dostawał minut w Zgorzelcu, a w Anwilu miałby zagwarantowane te ~25 min jako zawodnik na pozycjach 1/2/3, no i przede wszystkim jako Polak. Dziś gramy z Poznaniem i może być baaaaardzo ciężko. Pamiętam ten mecz, w którym Cirić nam rzucił 30 pts. Z drugiej strony nasza podstawowa trójka wyfaulowała się po bodajże 15 minutach i Cirića krył bodajże Pluta (182cm) albo Trimboli (185cm). Tym razem może być inaczej, bo Mujo jest rozsądniejszym zawodnikiem i może lepiej go przypilnuje. Jak narazie Cirić nie robi kariery na parkietach PLK, no ale pokazał klasę w meczu na Kasztelanie.
cholera, też chciałem się jakos streścić. :|
Yoh Asakura
17-10-2009, 19:00
Ej, srsly, wypad stąd z tym koszem.
@Topic:
Villa pokonuje Chelsea, Sunderland pokonuje Liverpool, żyć nie umierać ;)
http://www.youtube.com/watch?v=yLPqyspGXB0 - Bent strzela w czerwonego balona, rykoszet i gol :D
AnonimowyPowrot
17-10-2009, 19:38
http://www.fifa.com/worldfootball/ranking/lastranking/gender=m/fullranking.html#confederation=0&rank=186&page=2
Czy wszyscy grają w demo nowego FMa, że tak mało osób pisze o piłce nożnej :D?
Nie, po prostu grały repki, a to same nuby.
Czemu Bent już nie gra w Tottenhamie?!?!?! :\\\\\ Tak czy siak, dzisiejsza kolejka była bardzo ciekawa i emocjonująca. ;)
K.Jay
try and make me
TVP jak zwykle pokazuje nie te mecze co trzeba... w Poznaniu dwie dogrywki, Anwil wygrywa w ostatniej chwili, Szubarga MVP... slabo tam ze skladem musi we Wloclawku byc, skoro pojechali tylko w dziesiatke, z czego Glabas nie wszedl chocby na sekunde, a Trimboli ledwo powachal pilke... gra waskim skladem predzej czy pozniej odbije im sie czkawka. A w Koszalinie niby mecz na styku, ale raczej oczywiste bylo ze to AZS wygra. Zalosna skutecznosc Kotwicy z osobistych, w czym przodowal Diduszko. Harris zgodnie z oczekiwaniami double-double (20 pts/10 rebs). W sumie nie ma nawet za bardzo co pisac o tym meczu.
Jezeli Wisla jutro zdobedzie 3 pkty, nikt juz nie bedzie w stanie zabrac im w tym sezonie mistrzostwa. Beda miec 10 pktow przewagi nad Legia, 14 nad Lechem, a Ruch i Polonia Bytom to nie sa powazni rywale w walce o tytul. Nudny ten weekend jakis taki... moze chociaz jutro F1 bedzie ciekawe, bo sadzac po qualsach, to moga niezle jajca byc ;]
Yoh Asakura
17-10-2009, 22:07
Hoom, to kiedy Bayern wylatuje przymusem z Ligi Mistrzów? B)
no wai zeby ich wyjebali, za duza ogladalnosc maja
Yoh Asakura
17-10-2009, 22:17
Przecież to Niemcy. Ich nikt nie lubi.
Czy to jest temat o piłce nożnej? Nie. Mogę tu pisać nawet o bilardzie, czy snookerze.. ;)
Co do wąskiego składu Anwilu, to mam nadzieję, że to sie jak najszybciej zmieni.. Mam nadzieję, że kupią kogoś za Trimboliego (np. Milicicia), bo widać, że chłopak umie grać w basket, jest waleczny, ale brakuje mu umiejętności. Dopóki on się dostosuje do europejskiego basketu to my przez niego możemy przegrywać mecze.. Jak Szubi spadł za 5 fauli to Trimboli miał pełne gacie, bo czekała go nie lada wyzwanie. Na szczęście wyszło jak wyszło, wygraliśmy fuksem.. Cieszy mnie skuteczność Chanasa i Pluty.. W szczególności jestem weri hepi z postawy tego drugiego. Kurcze, co on robił z Waczyńskim! Jestem pełen podziwu. Andrzej go krył, jakby sam miał 20 kilka lat. Wymusił na nim przynajmniej kilka błędów, w dodatku kilka zwodów, kilka rzutów przez ręce. Wielki szacunek dla niego. Może to już nie jest ta sama dynamika i szybkość, ale fajnie było oglądać starego dobrego Plute. :) Podobno fajna też była dobitka Sullivana i 2(?) wsady. Tego nam brakowało w Anwilu. Czarnego madafake, z małym IQ koszykarskim, który wejdzie na 20 minut i walnie 10 pkt i kilka zbiórek. Czasami przydarzy mu się taka idiotyczna strata jak błąd kroków, ale dziś szczerze mówiąc uratował nam dupę tymi wolnymi na koniec 1 dogrywki. :D I nie zgodzę się z Tobą drogi przedmówco (hoomik), że Poznań ma słaby team, bo ma team na pierwszą czwórkę i jest to realne zagrożenie dla nas na brąz. Tyle na dzisiaj, spadam oglądać Norbita na TVN-ie. Narazie. :)
/ripus
Yoh Asakura
17-10-2009, 22:45
Czy to jest temat o piłce nożnej? Nie. Mogę tu pisać nawet o bilardzie, czy snookerze..
Ziom, tutaj rządzę ja i ditto i to my ustalamy zasady, a zasada jest taka - rozmawiamy tylko o piłce nożnej, srsly.
I nie zgodzę się z Tobą drogi przedmówco (hoomik), że Poznań ma słaby team
ej zaraz, a gdzie ja powiedzialem ze Poznan ma slaby team?
Przecież to Niemcy. Ich nikt nie lubi.
bet o stowe?
Ziom, tutaj rządzę ja i ditto i to my ustalamy zasady, a zasada jest taka - rozmawiamy tylko o piłce nożnej, srsly.
in ur dreamz. Me = capo di tutti capi.
Articuno
17-10-2009, 23:31
Powód kuriozalnego gola Sunderlandu pokazuje ogromny poziom bandytyzmu w Anglii, gdyż na murawę został rzucony przedmiot!
try and make me
Jezeli Wisla jutro zdobedzie 3 pkty, nikt juz nie bedzie w stanie zabrac im w tym sezonie mistrzostwa. Beda miec 10 pktow przewagi nad Legia, 14 nad Lechem, a Ruch i Polonia Bytom to nie sa powazni rywale w walce o tytul.
przepraszam, a obecna amica to jest poważny rywal? Jak wojskowi remisują z piastem FORNALAKA ledwo 1:1 to też są poważni? Nie żebym bronił chorzowskich albo bytomskich, ale obecnie grają naprawde jak na naszą lige świetnie. Myśle, że w końcu trzeba zacząć respektować te słabsze drużyny. Wszyscy tak mówili, że WKS albo amica, a tu prosze - Śląsk gra żenade, a amica przechodzi to samo co polonia warszawa, tyle że amice idzie lepiej.
II połowa Valencia-Barca
Yoh Asakura
17-10-2009, 23:39
Powód kuriozalnego gola Sunderlandu pokazuje ogromny poziom bandytyzmu w Anglii, gdyż na murawę został rzucony przedmiot!
Dodajmy, że przez kibica Liverpoolu :D :D :D
ten yebany balonik zepsuł mi kupon ; (
Barca remisuje z Valencią. Nie wiem czemu Ibra nie wszedł, mimo że gra w ofensywie się w ogóle nie układała, czyżby jakiś uraz?
ok ziom, wyjdź :D
AnonimowyPowrot
18-10-2009, 09:08
bet o stowe?
Tak, wiemy, że jesteś jeszcze Ty, ale pewnie masz niemieckie nazwisko lub mieszkasz przy granicy, ewentualnie masz tam rodzinę... Nvm, to i tak nie jest normalnie w Polsce. Zresztą, to było uogólnienie.
@Edit
Chelsea uległa AV, powrót United na fotel lidera. Arsenal ma zaległy mecz. City nawet dwa (wiem, nie na długo). Everton w wielkim DOLE. Remis z Wolves w ich obecnej sytuacji to na pewno nie jest dobry wynik. Nie wiem dlaczego im tak nie idzie, ale to na pewno nie z powodu straty Lescotta (kupili przecież Heitingę i Distina). Do tego w tym sezonie napastnicy są jak na razie zdrowi. Anomalia, większa niż ta z Newcastle.
@Edit 2
http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2009/10/garynevilleballoon.gif
Tak jakby ktoś miał wątpliwości, dlaczego Liverpool przegrał B)
Gary Neville is a Red!
Yoh Asakura
18-10-2009, 10:37
@Ditto:
http://i37.tinypic.com/2njg5tl.gif
To jest lepsze :D
@Ditto:
http://i37.tinypic.com/2njg5tl.gif
To jest lepsze :D
hahha leże : D
Tak, wiemy, że jesteś jeszcze Ty, ale pewnie masz niemieckie nazwisko lub mieszkasz przy granicy, ewentualnie masz tam rodzinę... Nvm, to i tak nie jest normalnie w Polsce. Zresztą, to było uogólnienie.
nom, na imie mam Heinrich, na nazwisko Himmler, born in Munich. Wszystko jasne, nie? Come on ;]]]]
Zobaczylem wreszcie tego lol-gola, i powiem tylko jedno - wina od poczatku lezy po stronie Reiny, bo tego balona powinien wykopac z pola karnego w momencie, w ktorym na nie upadl. Kthxbye.
Pol-Polak znow zagral w barwach Lakers, ale niestety - z kazdym meczem gra coraz krocej i coraz slabiej. Pocieszajace ze jego chyba-ostatni rywal o miejsce w skladzie Tony Gaffney tez gra piach i prawdopodobnie o ostatecznym kontrakcie zdecyduje jeden dobry mecz ktoregos z nich. Gogo Thomas Kelati ;
Gortat moze cholernie zalowac ze nie wyszedl mu transfer do Dallas, bo Dampier gra tam tak, ze Marcin przy nim mialby raczej pewne s5 i 30 MPG. Niby ostatnio dostaje sporo minut od Van Gundy'ego, ale nie oszukujmy sie, coach oszczedza Howarda na inauguracje z 76ers, bo po co ryzykowac kontuzje top gracza w nic nie znaczacych meczach pre season? Damn shame...
Iverson wciaz kontuzjowany, w preseason nie zagral w ogole :/
Yoh Asakura
18-10-2009, 14:24
To nie balon, to piłka plażowa z herbem Liverpoolu :D
jakosiara
18-10-2009, 14:28
Pełna lista kandydatów do Złotej Piłki:
Andriej Arszawin (Rosja, Arsenal FC);
Karim Benzema (Francja, Real Madryt);
Iker Casillas (Hiszpania, Real Madryt);
Diego (Brazylia, Juventus FC);
Didier Drogba (Wybrzeże Kości Słoniowej, Chelsea FC);
Edin Džeko (Bośnia i Hercegowina, VfL Wolfsburg);
Samuel Eto'o (Kamerun, Inter Mediolan);
Cesc Fàbregas (Hiszpania, Arsenal FC);
Fernando Torres (Hiszpania, Liverpool FC);
Diego Forlán (Urugwaj, Atlético Madryt);
Steven Gerrard (Anglia, Liverpool FC);
Ryan Giggs (Walia, Manchester United);
Yoann Gourcuff (Francja, Girondins Bordeaux);
Thierry Henry (Francja, FC Barcelona);
Zlatan Ibrahimović (Szwecja, FC Barcelona);
Andrés Iniesta (Hiszpania, FC Barcelona);
Júlio César (Brazylia, Inter Mediolan);
Kaká (Brazylia, Real Madryt);
Frank Lampard (Anglia, Chelsea FC);
Maicon (Brazylia, Inter Mediolan);
Lionel Messi (Argentyna, FC Barcelona);
Luís Fabiano (Brazylia, Sevilla FC);
Franck Ribéry (Francja, Bayern Monachium);
Cristiano Ronaldo (Portugalia, Real Madryt);
Wayne Rooney (Anglia, Manchester United);
John Terry (Anglia, Chelsea FC);
Nemanja Vidić (Serbia, Manchester United);
David Villa (Hiszpania, Valencia CF);
Xavi (Hiszpania, FC Barcelona);
Yaya Touré (Wybrzeże Kości Słoniowej, FC Barcelona).
Articuno
18-10-2009, 14:30
Swoją drogą strasznie tępe dziecko, zresztą jak to Anglicy.
Gortat moze cholernie zalowac ze nie wyszedl mu transfer do Dallas, bo Dampier gra tam tak, ze Marcin przy nim mialby raczej pewne s5 i 30 MPG. Niby ostatnio dostaje sporo minut od Van Gundy'ego, ale nie oszukujmy sie, coach oszczedza Howarda na inauguracje z 76ers, bo po co ryzykowac kontuzje top gracza w nic nie znaczacych meczach pre season? Damn shame...
Iverson wciaz kontuzjowany, w preseason nie zagral w ogole :/
Eric już od kilku sezonów nie gra tak, jak grał kiedyś (punkty), ale mimo to, nadal dobrze zbiera. 76ers nie mają takich zawodników, z którymi Dwight mógłby mieć problem. Jedynie Dalembert i Brand coś pod koszem ugrają. Iquodali nie będzie krył, więc nie widzę problemu żeby grał w przed sezonówkach. ;)
K.Jay
Przerwa w amica-Wisła. Musze przyznać, że amica mnie zaskoczyła, gra naprawde dobrze, miała okazje do zdobycia gola. Mimo wszystko Wisła powinna mieć karnego, błąd sędziego, zresztą jak zwykle. Mecz jak na naszą ekstraklase bardzo dobry.
@złota piłka
Mój typ - Messi.
Kikuslav
18-10-2009, 18:44
@Złota Piłka
wygra płaczek. z resztą zasłużenie.
Wygra pewnie Messi/C. Ronaldo, jednak chciałbym, aby ta nagroda wpadła w ręce Arszawina :p
Yoh Asakura
18-10-2009, 19:39
Arsz nie dostanie za poprzedni sezon. Ale jestem pewien, że w przyszłorocznej edycji będzie faworytem.
Arka_Sath_Wielki
18-10-2009, 19:44
Wygra Messi, chociaż mu się nie należy.
@down
Jemu też nie :D
No nie należy, należy to się dla CR9.
Xendriel
18-10-2009, 20:22
IMO będzie tak:
1.Messi (http://www.youtube.com/watch?v=W4WRxPrFruU)
2.Ronaldo (http://www.youtube.com/watch?v=6CsXni39qPI)
3.Xavi (http://www.youtube.com/watch?v=SPqzBY7LNi0)
jakosiara
18-10-2009, 21:15
SZAMAN POWRACA! :D (http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=26471&akcja=new&kom=ok)
Arka_Sath_Wielki
18-10-2009, 21:25
Chodźcie zrobimy na niego zrzutę, tylko skąd wziąć pot wszystkich działaczy pzpnu ? :|
nagrodę powinien dostać Xavi, ale dostanie ją Messi;d
Yoh Asakura
19-10-2009, 13:48
http://sport.onet.pl/74327.3,1248704,2062673,,cristiano_ronaldo_spiewa_ _podbije_swiatowe_listy_przebojow,wiadomosc.html
No to już raczej pewne, że Ronaldo kończy karierę piłkarza i będzie teraz śpiewał.
Xendriel
19-10-2009, 13:55
Ciekawe czy już mu się do reszty w głowie poprzewracało, czy to kolejny genialny pomysł pana Pereza by odzyskać trochę kasy z zakupu Portugalczyka. (czyżby koszulki się nie sprzedawały?:D)
W takie rzeczy to się może bawić po zakończeniu kariery.
Przeczytał o planach tego szamana i szuka alternatywnych wersji pozostania na topie;d
Nagroda należy się Messiemu ale obstawiam Żeluśiaaa 8o
http://i.demotywatory.pl/uploads/1255716818_by_StahuStah_500.jpg
Krótkie podsumowanie :D
Heh dobre.
Polska kadra to ekhm... kompromitacja.
To już by nawet z San Marino Wjebali.
Milan-Roma 2:1 :*
Milan-Roma 2:1 :*
Czego tu się podniecać? Gdyby nie przytomne interwencje Didy w pierwszej połowie, z Milanu nie byłoby co zbierać. Menez robił ich jak chciał.
Leonadro pierwszy raz pokazał że ma jaja, zmieniając ustawienie które na prawdę przyniosło olbrzymie powodzenie.
Na dzień dzisiejszy, priorytetem Milanu powinno być wymienienie dwóch bocznych defensorów (Zambrotta i Jankul już do niczego się nie nadają), oraz odświeżenie pomocy. Przede wszystkim, ktoś a'la Fabregas,czyli playmaker, który mógłby wyreżyserować całą akcję. W Milanie właśnie kogoś takiego brakuje, bo ten Pirlo, to już nie dawny Pirlo. Bez takich zmian, Milan daleko nie zajdzie. Mimo to, liczę że jakoś uda się jutro powalczyć z Realem.
Barcelona 0:1 Kazań do przerwy.
Pan i Wladca
20-10-2009, 22:13
Do przerwy Barcelona w plecy :>
Capality
20-10-2009, 23:01
i Murawski gra ;d
No i Barca poległa.
W ostatniej minucie, wyrównało Az Alkmar i zremisowało z Arsenalem 1:1.
No, 3 gole padające w ostatnich minutach, zmieniające losy spotkania... do tego niespodzianki, na pewno najlepsza kolejka w tej edycji CL.
Yoh Asakura
20-10-2009, 23:12
Nudy na AZ - Arsenal, ale fajnie, że pool i porcelana wdupili :D
Dark Sven
20-10-2009, 23:13
Czego tu się podniecać? Gdyby nie przytomne interwencje Didy w pierwszej połowie, z Milanu nie byłoby co zbierać. Menez robił ich jak chciał.
Leonadro pierwszy raz pokazał że ma jaja, zmieniając ustawienie które na prawdę przyniosło olbrzymie powodzenie.
Pieprzenie. Taka rola bramkarza, żeby ratować dupsko drużynie. A to jak zachował się Dida przy pierwszej bramce...
Poza tym, imho taktyka średnia. Nie ma skrzydeł, jest Hunter, są skrzydła, jest Pato. Gdzie tu logika?
Nie rozumiem dlaczego Ronaldinho, nie Pirlo wykonuje karne. Cały czas mam Palermo przed oczami... A czerwona kartka? Owned, co to było?
Articuno
20-10-2009, 23:26
Na dobrą sprawę Liverpool jest teraz w czarnym, murzyńskim tyłku.
Hanndo90
20-10-2009, 23:30
BARCA!!! co?! RUBIN KAZAN!!!!! : P
Pieprzenie. Taka rola bramkarza, żeby ratować dupsko drużynie. A to jak zachował się Dida przy pierwszej bramce...
Obrona grała cholernie słabo, przecież sam Menez ich kręcił jak chciał. Dida jak zachował to się zachował, ale jak zachował się T. Silva? Jednak pomimo tego głupiego błędu, gra on całkiem nieźle.
Nie rozumiem dlaczego Ronaldinho, nie Pirlo wykonuje karne. Cały czas mam Palermo przed oczami... A czerwona kartka? Owned, co to było?
Może dlatego, że Pirlo teraz chrzani w klubie wszystko co się da. A Ronaldinho bądź co bądź, w końcu tego karnego strzelił. Dał też kilka świetnych zagrań.
Ronaldinho moim zdaniem najlepszy w meczu. Asysta+gol.
A i takie pieprzenie o shopenie. To po co jest bramkarz?
I co nie mogę się cieszyć żeśmy wygrali? Wygrana z Roma teraz nawet Milan będzie cieszyć.
Arka_Sath_Wielki
21-10-2009, 14:36
Barca wczoraj dała pokaz nieskuteczności :P Ci co oglądali mecz wiedzieli komu zwycięstwo się należy, no ale taki jest futbol i za 5 lat i tak nikt nie będzie tego wyniku pamiętał. I tak Barca jest dalej na 1 miejscu :) A Inter na 4 XD to jest owned dopiero
Dark Sven
21-10-2009, 14:42
Może dlatego, że Pirlo teraz chrzani w klubie wszystko co się da. A Ronaldinho bądź co bądź, w końcu tego karnego strzelił. Dał też kilka świetnych zagrań.
Ale karne Pirlo >> karne Ronaldinho.
I z Didą to pokpiłeś chyba. Dostaje kupe szmalu za bronienie poprawne. To wszystko.
Barca wczoraj dała pokaz nieskuteczności :P Ci co oglądali mecz wiedzieli komu zwycięstwo się należy, no ale taki jest futbol i za 5 lat i tak nikt nie będzie tego wyniku pamiętał. I tak Barca jest dalej na 1 miejscu :) A Inter na 4 XD to jest owned dopiero
Chyba wiekszy owned to upokorzenie przed wlasna publicznoscia niz 3 remisy, ale zeby odwrocic kota ogonem to zawsze mozna.
jakosiara
21-10-2009, 17:45
Dziś Real-Milan. Pierwszy poważny sprawdzian w Europejskich Pucharach, pierwszy poważny test po wtopie z Sevillą. Może być ciężko, mimo iż Milan jest w kryzysie.
Przegraną Barcy nie zdziwiłbym się, gdyby mecz był rozgrywany w Kazaniu. Real też parę razy zaliczył wpadkę z Dynamem Kijów, gdy grali na wyjeździe. A tak 0.o
Yoh Asakura
21-10-2009, 17:47
Przecież Milan jest słabszy nawet od słabej Sevilli.
BARCA!!! co?! RUBIN KAZAN!!!!! : P
real! co? 2:6 kthxbye
Dziś Real-Milan. Pierwszy poważny sprawdzian w Europejskich Pucharach, pierwszy poważny test po wtopie z Sevillą. Może być ciężko, mimo iż Milan jest w kryzysie.
Przegraną Barcy nie zdziwiłbym się, gdyby mecz był rozgrywany w Kazaniu. Real też parę razy zaliczył wpadkę z Dynamem Kijów, gdy grali na wyjeździe. A tak 0.o
e tam, milan teraz to tylko nazwa, futbolu na wysokim poziomie to oni nie reprezentują... to tak jakbyś obawiał się np starcia z romą albo lazio
Ale Romę pokonaliśmy więc jesteśmy od nich silniejsi.
Real:Milan 2:2 tak obstawiam.
Ktoś tam co się podniecał wygraną Barcy 6:2
Trzeba mieć talent żeby wygrać z Realem 6:2. A gdy się jeszcze wzmocni przejebać z Rubinem.
Ktoś tam co się podniecał wygraną Barcy 6:2
Trzeba mieć talent żeby wygrać z Realem 6:2. A gdy się jeszcze wzmocni przejebać z Rubinem.
mecz meczowi nierówny, idąc Twoim tokiem myślenia Rubin>reszta świata, bo przecież pokonali Barcę
Capality
21-10-2009, 19:33
Wisła też ich pokonała... kurwa ludzie gadalismy juz o tym xd
Ale karne Pirlo >> karne Ronaldinho.
Tutaj to już nic nie wiadomo, zwłaszcza, jak już wcześniej napisałem- Pirlo jest w tak żałosnej formie, że szkoda gadać.
I z Didą to pokpiłeś chyba. Dostaje kupe szmalu za bronienie poprawne. To wszystko.
Dlatego Didzie powinni obniżyć zarobki, albo go sprzedać/oddać. Do formy sprzed kilku lat nie wróci, a ostatnio w bardzo dobrej formie jest Storari i w dodatku powraca po kontuzji Abbiati. Szkoda w sumie, że akurat teraz Storari nabawił się kontuzji, no ale zobaczymy. Jest w końcu jeszcze Roma.
Ronaldinho moim zdaniem najlepszy w meczu. Asysta+gol.
Zgodzę się, miał kilka ciekawych zagrań. Daleko mu jednak do tego stylu gry który reprezentował będąc w Barcelonie, oj daleko.
To niezły z ciebie optymista. Ale prawda jest taka, że jeżeli Ronaldinho słabo zagra, to i Milan również. Przecież w czasie gdy Pirlo nie ma formy, to kto ma asystować? Dida?
real! co? 2:6 kthxbye
barca! co? 1:4 kthxbe
Przecież Milan jest słabszy nawet od słabej Sevilli.
Nie doszłoby do takiej sytuacji, gdyby zawodnicy byli regularnie odświeżani, a tam przecież takiego Gattuso z sentymentu chyba jeszcze trzymają. Rozumiem, zrobili wiele i można im dziękować, ale okresy świetności w końcu mijają.
Yoh Asakura
21-10-2009, 20:08
Ja bym Gattuso z chęcią zobaczył w Arsenalu.
po co, przeciez juz maja dream-team ktory w tym sezonie wygra wszystko
Yoh Asakura
21-10-2009, 20:19
Ładnie by w koszulce wyglądał.
nah, lepiej by wygladal w barwach Amiki Poznan
nah, lepiej by wygladal w barwach Groclinu Warszawa
Chyba tego Gattuso sprzed kilku lat, bo teraz nawet przy destrukcji, czyli rzeczy w której był mistrzem, nie może się odnaleźć.
Yoh Asakura
21-10-2009, 20:35
Ale ja go nie chcę do destrukcji, on ma nosić koszulkę Arsenalu i ładnie wyglądać.
nah, lepiej by wygladal w barwach Groclinu Warszawa
gowno prawda. Najlepiej by wygladal tak:
http://img269.imageshack.us/img269/2002/asdlpy.jpg
Dida zawstydzil Boruca ;];];];]
To co zrobił dida jest wręcz niemożliwe KURWA!
The Los Angeles Lakers have waived guard Thomas Kelati, it was announced on Wednesday. Kelati, who signed with the Lakers as a free agent on September 30, played in five preseason games where he averaged 1.6 points and 1.2 rebounds in 6.2 minutes.
fail ;/ Szkoda, ale moze przynajmniej koszulke mu pozwolili zabrac ze soba ;b
Maly przeblysk niegdysiejszego geniuszu Pirlo i mamy 1-1 :p
KEKEKEKEKEKEKEKEKE 1-2 Milanowi i Realowi gratulujemy bramkarzy ;d
Casillas zawstydził Didę i mamy 2:1 dla Milanu!:D:D
Yoh Asakura
21-10-2009, 22:36
Hahaha :D
Nie pamiętam, czy stawiałem na 1:1 czy na 2:2, w każdym bądź razie, imo będzie remis :P
Paattttttooooooo!!!!!
Piiiiiiiiiiiiiiirrrrrllllllloooooooo.
Forzzaa Milan!!!!!!!!!!!!!
--- Paciuch dodał 1 minut i 36 sekund później ---
kurwa 2:2 ......
Yoh Asakura
21-10-2009, 22:45
2:2 :D
Co do Realu:
"Nie graj z leszczami, bo sprowadzą cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem" :D
W tym momencie REal się kompromituje ;]
Dark Sven
21-10-2009, 22:47
Zawstydzają sie wzajemnie, dida i iker.
Jezeli Pirlo i Zębaty dymają Real, to jest koniec drużyny z Madrytu ; D
Didzie dziękuje za to, że dzięki niemu wszedł mi kupon;dd a co do reszty - zostanie tyle co jest;> Dwa błędy bramkarzy i dwa cudowne strzały. Dobry mecz
Dark Sven
21-10-2009, 22:53
Dida, lól!
No, arbiter świetna decyzja! Nie uznać bramki która padła prawidłowo.
--- Lotress dodał 1 minut i 34 sekund później ---
Pierdolić to, Pato haha, co za mecz!
Dark Sven
21-10-2009, 22:57
Gooooooooooooooooool
To co Seedorf zrobil z ta pilka przy podaniu bylo magiczne
\/ cicho tam Rubin
Arka_Sath_Wielki
21-10-2009, 22:59
Real! CO? PIRLO!
Real! CO? PATO!
@up
xD wiedziałem :D Dobrze, że przegrali teraz się powyśmiewam z kibiców realu w szkole co się wczoraj z nas wyśmiewali xD
Skoro mecz Real-Milan był tak emocjonujący i padło 5 bramek (zwłaszcza, że Milan jest drużyną włoską), to ja sobie wyobrażam co się będzie działo na Gran Derby:D
Barcelona = ;];];];];];]
Real = ;];];];];];]
Asseco = ;];];];];];]
Ta kolejka LM jednak miażdży ;) Wczoraj mega zaskoczenie wynikami, a dzisiaj wielkie emocje w drugiej połowie Real - Milan. <3
AnonimowyPowrot
22-10-2009, 09:00
A Polsat puścił chyba wszystkie wczorajsze mecze, lól. Swoją drogą szkoda, że United strzeliło bramkę takim... Fartem? Mieli przecież tyle okazji...
Dobry mecz, swoja droga Ronaldinho za uderzenie Raula powinien dostac dyskwalifikacje na pare meczy, w 60~ minucie byla tez sytuacja, ze ktorys obronca milanu wjechal w nogi zawodnikowi Realu, ktory pilki w ogole nie posiadal, tez dyskusyjna sprawa.
To niezły z ciebie optymista. Ale prawda jest taka, że jeżeli Ronaldinho słabo zagra, to i Milan również. Przecież w czasie gdy Pirlo nie ma formy, to kto ma asystować? Dida?
Hehehehe xD
Milan pokazał, że przegrana Realu z Sewillą to nie przypadek. Już nie mogę się doczekać rewanżu n San Siro. Wystarczy nam remis i wygrane z Marsylią i Żurish żeby być 1 w grupie ;o.
Ale by było zajebiście jak w niedziele byłby mecz Barca-Real. Oczywiście wiecie kto by wjebał ;0
a Atletico potrzebuje nowego trenera. Nie stawili żadnego oporu. Przy lepszej skuteczności mogło być 6-0, 7-0. ; ddd
Arka_Sath_Wielki
22-10-2009, 15:16
Smutno mi trochę jak patrze na Ronaldinho. Kiedyś wielki piłkarz a teraz ledwo pochodzi sobie po boisku, jak dostanie piłkę to chce zrobić coś magicznego ale robi to za wolno i zabierają mu piłkę, po czym się przewraca i domaga się faulu. Smutne, jak można się stoczyć.
Yoh Asakura
22-10-2009, 15:27
Czy tylko mi się wydaje, że Kaka specjalnie zagrał słabo i spieprzył wszystko, co tylko mógł?
Hehehehe xD
Nie zmienia to faktu, że nie trafiłeś, ale i tak jestem szczęśliwy z tego powodu, że Rossoneri pokonali Real :D
Milan pokazał, że przegrana Realu z Sewillą to nie przypadek. Już nie mogę się doczekać rewanżu n San Siro. Wystarczy nam remis i wygrane z Marsylią i Żurish żeby być 1 w grupie ;o.
Milan pokazał, że to zupełnie inna drużyna w Champions League, niż w Serie A.
jakosiara
22-10-2009, 16:11
Słaby mecz Królewskich. W 16. minucie powinien paść karny dla Realu-Zambrotta wjechał Benzemie z tyłu w nogi, ewidentny karny. Gol dla Milanu, także zdobyty prawidłowo, nie wiem czego sędzia się dopatrzył. Ronaldinho powinien zostać wyrzucony. Pierwszy tak kiepski mecz Ikera od dawna, bardzo dawna. Szczerze mówiąc każdą z bramek mógł wyciągnąć. Na prawdę nie widziałem tak kiepskiego meczu Ikera. Zagrał gorzej niż Valdes!
Przy całym szacunku dla Rubina, ale Milan >Rubin
dobra, starczy ligi mistrzow. Za 2 dni Adamek - Golota, a ja juz nie moge sie doczekac. Srsly. I niech sobie ludzie gadaja o nim co chca, ale ja tam lubie i szanuje Golote, mimo ze glowka to mu chyba nie funkcjonuje na najwyzszych obrotach. Szkoda ze zmarnowal taki potencjal, ale coz, happens. W kazdym razie w sobote bede kibicowal Andrzejowi. I jest on imo faworytem, bo z calym szacunkiem dla Adamka, ale waga ciezka to jest zupelnie inna kategoria silowa niz junior-ciezka, i jak dostanie kilka strzalow, to moze zaliczyc spotkanie z deskami.
I juz za niecale 2 miechy kolejny polski epic fight - Pudzian vs Najman ;] Jest tylko jeden mozliwy scenariusz - jezeli Pudzian trafi Najmana, to zabije. Problem bedzie wlasnie z tym trafieniem, bo szybkoscia to on grzeszyc nie bedzie.
Nie zmienia to faktu, że nie trafiłeś, ale i tak jestem szczęśliwy z tego powodu, że Rossoneri pokonali Real :D
Milan pokazał, że to zupełnie inna drużyna w Champions League, niż w Serie A.
No i bardzo dobrze, że nie trafiłem ;o
Real w tym meczu grał tak jak zazwyczaj biega Seedorf. Wolne czytelne akcje. Nic dziwnego, że Milan wygrał. Rossoneri szanowali piłkę, a Real cisł na bramę tylko strasznie wolno. I Nesta, Silva itp. spokojnie wyłapywali piłkę.
Jakosiara strzał Pirlo był genialny więc nie wiem czy miał takie duże szanse. A przy 2 golu Pato był praktycznie sam na sam, władował piłkę i co mógł zrobić Iker jak Pato był 2 metry od niego?
A i tak:
Iker<Buffon
Iker<Julio Cesar
Iker<Dudek ironia
A i a propos. Przysłowie "najlepszą obroną jest atak" nie sprawdza się w Realu.
KthxBye
jakosiara
22-10-2009, 17:57
@up
Julio Cesar>Iker - chyba w PESie...
Buffon=Cassilas
Strzał Pirlo był bdb, niesygnalizowany, ale to wpadło w krótki róg. Przy ostatniej bramce też w krótki róg. W formie obroniłby to. Milan też nie grał wielkiej piłki.
W Realu brakuje skrzydłowych - tylko Ronaldo. Marcelo gra na obronie, raper nie potrafi celnie podać(choć wczoraj akurat zagrał db), Pipita to napastnik. Kaka i Granero - zdecydowanie OPŚ. Ramos też bez formy. Nie wiem co się dzieje...
Yoh Asakura
22-10-2009, 18:07
Było nie sprzedawać Robbena.
No i bardzo dobrze, że nie trafiłem ;o
Real w tym meczu grał tak jak zazwyczaj biega Seedorf. Wolne czytelne akcje. Nic dziwnego, że Milan wygrał. Rossoneri szanowali piłkę, a Real cisł na bramę tylko strasznie wolno. I Nesta, Silva itp. spokojnie wyłapywali piłkę.
Jakosiara strzał Pirlo był genialny więc nie wiem czy miał takie duże szanse. A przy 2 golu Pato był praktycznie sam na sam, władował piłkę i co mógł zrobić Iker jak Pato był 2 metry od niego?
A i tak:
Iker<Buffon
Iker<Julio Cesar
Iker<Dudek ironia
A i a propos. Przysłowie "najlepszą obroną jest atak" nie sprawdza się w Realu.
KthxBye
Nie wiem co sie tak Seedorfa przyczepiles. Dla mnie jest jednym z najlepszych zawodnikow Milanu w obecnym sezonie.
imo Iker>reszta świata
i mówię to ja - kibic Barcelony
@up no i co z tego że Barcelony.
Ja jakoś kibic Milanu a Julio Cesara w gronie najlepszych wymieniam.
Pff iker najlepszy? Chyba w poprzednim sezonie. Tera gra drewno.
Buffon teraz wymiata. Z julio cesarem może trochę przegiołem, ale Buffon w tym sezonie lepszy od ikry.
Fayeth Seedorf najlepszy? Chyba w meczu z Realem. Nawet transparenty na San Siro są żeby ruszył dupe.
Pff iker najlepszy? Chyba w poprzednim sezonie. Tera gra drewno.
Buffon teraz wymiata. Z julio cesarem może trochę przegiołem, ale Buffon w tym sezonie lepszy od ikry
Bullshit, chyba nie widziałeś jak Iker broni w tym sezonie. Jak wyciągał niemożliwe, choćby w meczu z Sevillą. Iker > all w tym momencie. Zaraz za nim Buffon.
Tylko że on raz dobrze wybroni a raz maści tak jak z Milanem. Nie jest stabilny a to niedobrze.
Wskaż mi, gdzie oprócz meczu z Milanem, zawalił takie bramki.
Samych bramek zbytnio nie maści. Na razie ma tylko 1 karny przez niego. No ale jak na najlepszego bramkarza świata średnia puszczonych bramek na mecz wynosi 1. To jest to przesada.
jakosiara
22-10-2009, 19:39
Jak zawsze z bramkarzami - 1 kiepski mecz, z kilkoma błędami od razu, inny GK jest lepszy. Ale jak kurwa wybroni mecz to się przez dzień będzie mówić, a potem zapomni. A błędy, będą się ciągnąć latami(Boruc - Irlandia Pół., Kuszczak- Kolumbia). A tak wgl to najwięcej przy straconych golach ma obrona.
AnonimowyPowrot
22-10-2009, 19:55
Czy tylko mi się wydaje, że Kaka specjalnie zagrał słabo i spieprzył wszystko, co tylko mógł?
Mi też, ale bardziej odebrałem to jako "będę grał poprawnie, ale nic nadzwyczaj, nie chce mi się, boję się".
dobra, starczy ligi mistrzow. Za 2 dni Adamek - Golota, a ja juz nie moge sie doczekac. Srsly. I niech sobie ludzie gadaja o nim co chca, ale ja tam lubie i szanuje Golote, mimo ze glowka to mu chyba nie funkcjonuje na najwyzszych obrotach. Szkoda ze zmarnowal taki potencjal, ale coz, happens. W kazdym razie w sobote bede kibicowal Andrzejowi. I jest on imo faworytem, bo z calym szacunkiem dla Adamka, ale waga ciezka to jest zupelnie inna kategoria silowa niz junior-ciezka, i jak dostanie kilka strzalow, to moze zaliczyc spotkanie z deskami.
Racja, a większość twierdzi, że wygra Adamek. Moim zdaniem Endrju go zje. To będzie jak walka z Tysonem, tylko teraz Gołota się zabawi. Oby mu ucha nie odgryzł :D
Imo Buffon = Julio Cesar > Iker. Swoją drogą, po co Marcelo (Marcelowi?) gumowa szczęka? Czyżby szedł z Pepe na ustawkę?
K.Jay
No wkońcu ktoś się ze mną zgodził.
jakosiara Kuszczak z Kolumbią? Przecież tego już nikt nie wspomina. A według mnie bramkarz, bo przecież tylko on na boisku może łapać piłkę do rąk.
Dark Sven
22-10-2009, 20:15
Buffon > all
Samych bramek zbytnio nie maści. Na razie ma tylko 1 karny przez niego. No ale jak na najlepszego bramkarza świata średnia puszczonych bramek na mecz wynosi 1. To jest to przesada.
w takim razie Valdes>all, bo przecież puszcza ostatnio chyba najmniej bramek... patrz jak gra defensywa Realu - przeciętny bramkarz miałby średnią 3.5 gola na mecz
No właśnie przeciętny.
Z Valdesa nie porównujemy przecież to coś jest pokroju Reiny.
To tak jakby porównywać który gostek dostanie pierwszy z łuku. Człowiek ze skały (Iker) którego chroni reklamówka, lub człowiek z papieru (valdes) którego chroni beton.
Np. Buffon dotychczas puścił 9 bramek (chyba) a rozegrał 11 meczów. A obrona Juventusu też nie powala.
--- Paciuch dodał 4 minut i 54 sekund później ---
Dobra już się nie będę kłócić.
Buffon=Iker pasuje?
Koniec tematu.
--- Paciuch dodał 7 minut i 16 sekund później ---
W Milanie brazylijski zaciąg na pozycję Ricardo Kaki trwa w najlepsze. Po doniesieniach łączących z klubem ze stolicy Lombardii utalentowanego Marquinhosa oraz pomocnika Lyonu, Edersona, w ostatnich dniach pojawiły się plotki, jakoby Ariedo Braida ostrzył sobie ząbki na wielki talent brazylijskiej piłki, Paulo Henrique z Santosu. Doniesienia te zdają się potwierdzać - nieoficjalnie wiadomo, że dyrektor Milanu ds. transferów uda się 25. października na mecz Santos - Sao Paulo, właśnie po to, by z bliska przyjrzeć się potencjalnemu następcy Ricky'ego Kaki. Mówi się, że Henrique był wielokrotnie obserwowany przez samego Leonardo, a obecny trener rossonerich byłby zachwycony, gdyby kierownictwo klubu z via Turati podjęło negocjacje transferowe z włodarzami Santosu. Negocjacje, które - co trzeba podkreślić - nie będą należały do łatwych. W kontrakcie zawodnika tkwi bowiem klauzula odstępnego w wysokości bagatela 51 mln euro. Tymczasem sam zainteresowany zdążył już udzielić wywiadu w sprawie krążących doniesień: "Milan? Milan jest szczytem moich marzeń..."
AnonimowyPowrot
22-10-2009, 21:21
Człowiek ze skały (Iker) którego chroni reklamówka, lub człowiek z papieru (valdes) którego chroni beton.
Dobra, pierwsza część jest dobra, ale w drugiej zamieniłbym beton na drewno (nie, żadnych podtekstów). Do betonu zdecydowanie bliżej ma chociażby Chelsea.
Yoh Asakura
22-10-2009, 21:22
FT Benfica 5 - 0 Everton
Co się z nimi dzieje? :(
Dobra, pierwsza część jest dobra, ale w drugiej zamieniłbym beton na drewno (nie, żadnych podtekstów). Do betonu zdecydowanie bliżej ma chociażby Chelsea.
To był tylko taki przykład dlaczego Valdes tak mało traci goli. Wiadomo że z obrony Barcy to beton nie jest.
FT Benfica 5 - 0 Everton
Co się z nimi dzieje? :(
To samo chciałem napisać.
Paulo Henrique byłby ciekawym wyjściem, ale osobiście wolałbym, aby do Milanu przyszedł Hernanes. Ew. można pomyśleć o Suarezie, który jest z Milanem łączony, jestem prawie pewien, że by sobie poradził.
Arka_Sath_Wielki
22-10-2009, 22:36
O oglądałeś mecz Barcy chociażby z Rubinem? Jak by nie VV to by było 1-4 a nie 1-2. Z Valencią w lidze też ostatnio nam zremisował spotkanie, bo wyciągnął 2 razy sam na sam. Nie mów, że Valdes jest z papieru, a Iker ze skały, bo VV jest ostatnio IMO w lepszej formie niż Iker, mimo że i tak nigdy lepszym bramkarzem nie będzie.
Yoh Asakura
22-10-2009, 23:57
Fulham ładnie sobie radził z Romą, a ta czerwona kartka to śmiech na sali IMO.
Fayeth Seedorf najlepszy? Chyba w meczu z Realem. Nawet transparenty na San Siro są żeby ruszył dupe.
Sugerujesz sie transparentami niektorych kibicow w Milanie? To pewnie ci co na Maldiniego gwizdali. Prawda taka ze zarowno w lidze jak i cl. Seedorf jest jednym z najsolidniejszych i najrowniej grajacych graczy Milanu,co wiecej gdy jest zle to on a nie Pato czy Ronaldinho bierze ciezar gry dla siebie i pcha dalej ten wozek. Obiektywizmu troche,niech niechec nie przyslania tego co jest.
jakosiara
23-10-2009, 13:57
Co do gwizdania na Maldiniego. Nie wyobrażam sobie aby kibice na Bernabeu wygwizdali Raula, w jego ostatnim meczu. Nawet jakby grał piach.
@up Bo kibice z Realu wogóle się nie odzywają. Widziałeś jakiś doping jak grali z Milanem?
Yoh Asakura
23-10-2009, 15:57
A w Hiszpanii gdziekolwiek jest jakiś doping?
Ufocznik
23-10-2009, 16:21
A na stadionie Arsenalu przecież są ogromne rzesze ultrasów.
Yoh Asakura
23-10-2009, 16:24
A na stadionie Arsenalu przecież są ogromne rzesze ultrasów.
Ja mówię o całym kraju i wszystkich klubach, a ty wyskakujesz z jednym. Ssij mi jądra. Na Emirates jest denny doping, ale na wyjazdach jest świetny.
Articuno
23-10-2009, 16:24
Za "lewą" bramkę egzystują Ultrasi Realu, ale ze ich nie duzo i ciency są...A ogólnie to w Hiszpanii nie ma dopingu, z Wyspami też nie najlepiej(wczoraj najlepsi kibice świata* z Glasgow zostali zagłuszeni przez HSV, gdyż nawet nie raczyli otworzyć buzi).
Ufocznik
23-10-2009, 16:42
Ja mówię o całym kraju i wszystkich klubach, a ty wyskakujesz z jednym. Ssij mi jądra. Na Emirates jest denny doping, ale na wyjazdach jest świetny.
I tak na żaden wyjazd nigdy nie pojedziesz, więc nie masz co się tym szczycić (o ile rzeczywiście ten doping jest świetny, w co wątpię). Tym bardziej, że twoja 'miłość' do Arsenalu przejawia się tylko i wyłącznie wywoływaniem flame wara na forum, przeciwko każdemu kibicowi innego klubu.
Nie potrafisz napisać nawet jednego posta, z którego nie będzie biła twoja frustracja i brak jakiejkolwiek kultury?
Yoh Asakura
23-10-2009, 16:56
Dobra, pysiu, poświęcam ci ostatnie 5 min i dalej jesteś kompletnie ignorowany, bo rozmowa z tobą ewidentnie nie ma sensu.
I tak na żaden wyjazd nigdy nie pojedziesz, więc nie masz co się tym szczycić
Skąd ta pewność? Nostradamus się znalazł, kurna wasza mać.
(o ile rzeczywiście ten doping jest świetny, w co wątpię)
Ostatnio Craven Cottage zostało zagłuszone, w meczu z Alkmaarem też słyszałem głównie Goonersów. Dobra, ssaj, co ja ci będę tłumaczył.
Tym bardziej, że twoja 'miłość' do Arsenalu przejawia się tylko i wyłącznie wywoływaniem flame wara na forum, przeciwko każdemu kibicowi innego klubu.
omnomnomnomnomnom
Nie potrafisz napisać nawet jednego posta, z którego nie będzie biła twoja frustracja i brak jakiejkolwiek kultury?
Głownymi frustratami to tutaj jesteś ty i tobie podobni. Chyba naprawdę zacznę dodawać po 20 wykrzyników na końcu zdania, żeby pokazać, że nie jest ono pisane na poważnie.
Dobra, nara.
Ufocznik
23-10-2009, 17:13
Dobra, pysiu, poświęcam ci ostatnie 5 min i dalej jesteś kompletnie ignorowany, bo rozmowa z tobą ewidentnie nie ma sensu.
Skąd ta pewność? Nostradamus się znalazł, kurna wasza mać.
Ostatnio Craven Cottage zostało zagłuszone, w meczu z Alkmaarem też słyszałem głównie Goonersów. Dobra, ssaj, co ja ci będę tłumaczył.
omnomnomnomnomnom
Głownymi frustratami to tutaj jesteś ty i tobie podobni. Chyba naprawdę zacznę dodawać po 20 wykrzyników na końcu zdania, żeby pokazać, że nie jest ono pisane na poważnie.
Dobra, nara.
Człowieku, gadasz takie smuty, że aż się sam sobie dziwię, że zechciało mi się tobie odpisać. Gdzie niby pokazałem swoją rzekomą frustrację? Tym, że włączyłem się do dyskusji kiedy zeszła ona na temat dopingu w zagranicznych klubach? Zastanów się w ogóle co ty pieprzysz. Jesteś tu najlepszy i tylko ty masz rację. Amerykański rap jest najlepszy, a polski to gówno. Arsenal jest najlepszy, każdy inny klub to gówno. Najlepsi są tylko piłkarze Arsenalu, wszyscy inni to drewna. Najlepszych kibiców ma Arsenal. Reszta to gówno. A dlaczego? Bo ty tak mówisz. A dlaczego tak mówisz? Bo tak i chuj. Więcej obiektywizmu. Zachowujesz się jak dziecko: ty i wszystko co jest z tobą związane jest pępkiem świata. Rzeczywiście możemy tu zakończyć tę dyskusję, bo jak mniemam jedyny argument, jakiego mógłbyś w niej użyć, to "ssiesz" (tak apropo, masz jakiś kompleks na tym tle? bo już w drugim poście pod rząd o tym piszesz).
AnonimowyPowrot
23-10-2009, 17:20
I tak na żaden wyjazd nigdy nie pojedziesz, więc nie masz co się tym szczycić (o ile rzeczywiście ten doping jest świetny, w co wątpię). Tym bardziej, że twoja 'miłość' do Arsenalu przejawia się tylko i wyłącznie wywoływaniem flame wara na forum, przeciwko każdemu kibicowi innego klubu.
STFU
@Up
STFU!
Yoh Asakura
23-10-2009, 17:21
Jesteś tak słodki, że aż ci odpiszę :)
Amerykański rap jest najlepszy, a polski to gówno
Ofc, że tak. Że amerykański jest najlepszy - to nie ulega żadnym wątpliwościom.
Arsenal jest najlepszy, każdy inny klub to gówno
Ty powiedziałeś, że każdy inny to gówno. Lubisz sobie dopowiadać coś, czego twój rozmówca nie mówił, no nie? ;)
Najlepsi są tylko piłkarze Arsenalu, wszyscy inni to drewna.
again, you said that.
Najlepszych kibiców ma Arsenal. Reszta to gówno
and again.
. A dlaczego? Bo ty tak mówisz. A dlaczego tak mówisz? Bo tak i chuj.
Wow.
Hasła do google dla ciebie:
ironia, sarkazm, żart, poczucie humoru i przede wszystkim - jak stać się inteligentnym w 5 minut.
Więcej obiektywizmu
Nie ma czegoś takiego.
Zachowujesz się jak dziecko: ty i wszystko co jest z tobą związane jest pępkiem świata
O rly? :(
Rzeczywiście możemy tu zakończyć tę dyskusję, bo jak mniemam jedyny argument, jakiego mógłbyś w niej użyć, to "ssiesz"
A nie ssiesz? :confused:
Ufocznik
23-10-2009, 17:41
Swoim postem tylko potwierdziłeś, to co wcześniej napisałem, dlatego nie będę się do niego odnosił, bo po pierwsze: nie chce mi się pisać znowu tego samego, a po drugie sprowokowałbym cię tym do wylania tutaj kolejnej porcji frustracji.
Ofc, że tak. Że amerykański jest najlepszy - to nie ulega żadnym wątpliwościom.
Nie rozumiesz, że nic nie jest najlepsze, ani najgorsze? To są pojęcia względne, zależne od własnych odczuć i przekonań, więc ktoś może mieć na ten temat inne zdanie i oboje możecie mieć rację, mimo skrajnie różnych poglądów, a ty nie potrafisz tego uszanować. W sumie: czemu miałbyś? Przecież jesteś najlepszy.
Nie odpisuj mi już, bo i tak nie doczekasz się odpowiedzi.
Sorry za offtop.
Yoh Asakura
23-10-2009, 17:43
Nie rozumiesz, że nic nie jest najlepsze, ani najgorsze? To są pojęcia względne, zależne od własnych odczuć i przekonań, więc ktoś może mieć na ten temat inne zdanie i oboje możecie mieć rację, mimo skrajnie różnych poglądów, a ty nie potrafisz tego uszanować. W sumie: czemu miałbyś? Przecież jesteś najlepszy.
Stary, do cholery, zrozum, że "joł, bum, siakalaka, zajumali mi składaka" może być się jako rym komuś podobać. Co wcale nie zmienia faktu, że to grafomania i zwyczajne gówno.
ej plz nie przestawajcie, now kiedy w koncu nauczylem sie totalnie zlewac na posty joha to nawet zabawne one sie staly ;] Flame, flame, flame! I zebyscie mieli jakis powod:
Ufocznik, a Joh mi napisal na PM ze ssiesz.
Joh, a Ufocznik mi napisal na PM ze Arsenal to gowno i graja tam same pedaly ;<
Hoom, jesteś ze Zgorzelca? To świetnie, wypier***** B)
why so serious? ;< A w ogole to (c), takze you lose. Arsenal to gowno.
Nie prawda Arsenal nie ssieeee.
Ssieeee:
RELAL MADRYD,
Manczester Junajdet,
ITen Mediolan.
Ssieeee:
RELAL MADRYD,
Manczester Junajdet,
ITen Mediolan.
extra, nie jesteś fajny
http://www.pogon.v.pl/photos2/lato_transparent_obrazliwy.jpg
Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej zakazał Pogoni rozgrywania jednego meczu z udziałem publiczności. Kara nałożona została za obraźliwy transparent pod adresem prezesa Grzegorza Lato podczas spotkania z ŁKSem Łódź. Sankcja nie ma rygoru natychmiastowej wykonalności.
„Grzegorz Lato - kolejny przykład na to, jak bohater stał się szmatą” – transparent o takim haśle wywiesili kibice Pogoni 30 września podczas spotkania z ŁKS-em Łódź. Mecz transmitowany był przez TVP Sport. W 12. minucie delegat Michał Dołożenko (na zdjęciu głównym) przerwał zawody i zagroził, że mecz nie zostanie wznowiony dopóki hasło nie zniknie ze stadionu. Transparent wisiał nadal (zdjęty został dopiero w przerwie), więc delegat kazał wznowić pojedynek i skrupulatnie zanotował w dzienniku całe zdarzenie.
hahaha, ja pierdole co za leśne dziady. Oni naprawdę nie widzą jak się błaźnią ; dddd
Daewoo_FSO
23-10-2009, 21:58
jak myslicie kto wygra w meczu śląsk wrocław-zagłębie lubin?
remis ze wskazaniem na Lubin. Slask straszny piach pokazuje ostatnio, a druzynom Smudy tylko w to graj.
Jakze bardzo jebac Asseco Prokom. Znow mi kupon skopali, bo nie chcialo im sie spiac posladow w drugiej kwarcie i dali sobie rzucic 30 pts w 2q.
Zgorzelec to chyba naprawde niedobre miejsce dla mlodych polskich koszykarzy, bo juz drugi zawodnik ktory ma byc naszym czolowym grajkiem dobrze sobie radzi wszedzie, tylko nie w Turowie (Koszarek przed Turowem/po Turowie >> Koszarek w Turowie, Iwo przed Turowem/po Turowie >> Iwo w Turowie). Mam nadzieje ze to byl tylko syndrom Filipovskiego i przynajmniej Leonczyk z Chylinskim cos jednak pokaza.
Derby Trojmiasta minimalnie dla Pacceco. Niech mi teraz ktos wyjasni, dlaczego TVP Sport nie przeprowadzilo transmisji z tego meczu.
Loganiq 24 pts, Qyntel 32 pts, Iwo 22 pts. Iwo zaczyna sie liczyc w MVP Race ; I dobrze. Prywatnie Ivonka jest strasznym chujcem, ale w kadrze potrzebny jest ktos kto zastapi Plute i nie bedzie Loganiqiem. A ze szczerze licze na dzika karte na przyszloroczne MS, to niech nabiera skilla juz teraz.
Fajny mecz w Bytomiu. Wygral Ruch, ale imo Polonia zasluzyla na remis. No, ale 0-1, Ruch zrownal sie juz z Wisla i odskoczyl reszcie stawki. Hehehehe.
A jutro Znicz gra z Polpharma, az takiego zlego poczatku nie zaliczyli jak myslalem - moze beda walczyc o srodek tabeli w co watpie, ale gra z dwoch ostatnich meczy problemow z utrzymaniem chyba miec nie beda. raczej nie bede mial okazji jutro jechac do jaroslawia, wiec nie powiem jak super-srodkowy Mays sie spisze (w porownaniu do meczu z Prokomem), chociaz ze Stalowa Wola Mays zdobyl 23 pkt (3x3), za to z Polonia 8. Najrowniej graja Williamson z Chappelem, teraz pewnie jeszcze Wyka (dzieki niemu praktycznie Znicz wygral mecz z Polonia) gral nie bedzie, bo zginal jego 12-letni brat...
Niech mi teraz ktos wyjasni, dlaczego TVP Sport nie przeprowadzilo transmisji z tego meczu.
Ty sie jeszcze dziwisz? ja nawet od nich tego nie oczekuje, czesciej na regionalnej obejrze jakikolwiek mecz niz na TVP Sport.
Royal_Michael
24-10-2009, 03:00
Ssieeee:
RELAL MADRYD,
Manczester Junajdet,
ITen Mediolan.
11 lat
omg jak jeszcze ja gralem to takich dzieci nie bylo ;o dobrze ze z tym skonczylem :D
jakosiara
24-10-2009, 03:53
@up
Wiesz chłopak chciał zaszpanować, że nie wie jak się pisze słowo "nie prawda". A przy okazji podlizać się Yohowi ;]
EDIT: Dopiero zauważyłem, że twoja sygnaturka to motto Realu ;d
Ruch wygrał 1:0 w meczu na szczycie OE, i dogonił Wisłę xd
AnonimowyPowrot
24-10-2009, 09:10
why so serious? ;< A w ogole to (c), takze you lose. Arsenal to gowno.
(c) mają kapitanowie podczas przedstawiania składów ; (
Ssieeee:
RELAL MADRYD,
Manczester Junajdet,
ITen Mediolan.
Ani troszeczkę...
11 lat
omg jak jeszcze ja gralem to takich dzieci nie bylo ;o dobrze ze z tym skonczylem :D
Wiek nie ma tu tak wielkiego znaczenia jak się wydaje.
@up
Wiesz chłopak chciał zaszpanować, że nie wie jak się pisze słowo "nie prawda". A przy okazji podlizać się Yohowi ;]
EDIT: Dopiero zauważyłem, że twoja sygnaturka to motto Realu ;d
Ruch wygrał 1:0 w meczu na szczycie OE, i dogonił Wisłę xd
Podlizać się Yohowi? A niby po co? Czy sa ileś tam friendów jest jakaś nagroda?
Ty się lepiej zajmij tym swoim Realem bo może wyjść z grupy na 2 miejscu, i odpadnąć w ćwierćfinale?. :]
Royal_Michael aaaa wiedziałem że to ktoś powie. Po tym forum można się było tego spodziewać;]
A i w co grałeś? Jak w tibię to ja już też skończyłem dobry rok temu ;o
Wiecie co w*****ają mnie takie noobki jak Royal_Michael, śmieją się z cudzego wieku a sami swojego nie powiedzą. Że jestem młodszy to bardzo dobrze, bo zostało mi więcej dni życia?
--- Paciuch dodał 7 minut i 57 sekund później ---
A i to do wszystkich. Za 6 dni będę miał 12 lat 8o8o8o8o8o
Więc teraz będą gadać "12 lat dupereleleele"
jakosiara
24-10-2009, 09:54
@up
W 1/8
Ja obstawiam, że w ćwierćfinale, ale jak ty już jesteś takim pesymistą to ok.
Yoh Asakura
24-10-2009, 11:20
Skoro przegrywają ze słabiutkim Milanem, to czego oni w ogóle chcą w Lidze Mistrzów?
licza ze przyjedzie do nich wielki Arsenal i beda mogli popatrzec jak sie gra w pilke, simple
Yoh Asakura
24-10-2009, 12:13
Tak jak w 2006 na Bernabeu?
AnonimowyPowrot
24-10-2009, 12:27
licza ze przyjedzie do nich wielki Arsenal i beda mogli popatrzec jak sie gra w pilke, simple
Wystarczy pooglądać jak Bayern przegrał z United i robić wszystko całkiem odwrotnie:baby::baby::baby::cup:
Tak jak w 2006 na Bernabeu?
ehe
Wystarczy pooglądać jak Bayern przegrał z United i robić wszystko całkiem odwrotnie
ej zaraz, to teraz bedziemy sobie wypominac mecze sprzed 10+ lat? Spoko.
Niemcy to kurwy.
Dziękuje.
dziecko drogie, wyjdz najpierw z podstawowki, wtedy zabieraj glos. I uwazaj co piszesz, bo jeszcze przypadkiem twoja mama znajdzie tego posta.
@up Moja mama nie żyje.
Nie wiem jak można kibicować drużynie z tego kraju, który zabijał twojich pradziadków i dziadków.
Wstyd mi, że jesteś kibicem Milanu.
Dark Sven
24-10-2009, 14:26
Nie wiem jak można kibicować drużynie z tego kraju, który zabijał twojich pradziadków i dziadków.
Głupiś.../
@up Moja mama nie żyje.
A mi wstyd myśleć, że jesteś utwierdzony w przekonaniu, że cały naród niemiecki to zło wcielone tego świata
@up Moja mama nie żyje.
Kraj zabijal? :o Po czym ty masz kompleksy? Uslyszales od kolegow czy przeczytales na internecie ze narod niemiecki jest be? Nie pochwalam tego, co zrobili x lat temu (NAZISCI, NIE ZWYKLI NIEMCY), ale w tej chwili znam wielu fajnych Niemcow, do tego ich pilka wcale nie stoi na niskim poziomie (wiekszosc kuponow siada!), wiec nie wiem, co ty od nich chcesz.
Articuno
24-10-2009, 16:12
@up Moja mama nie żyje.
A Ruscy, a Szwedzi, to co niby?
Dobra dziś idę na Śląsk - Zagłębie i oczekuję GRY.
AnonimowyPowrot
24-10-2009, 16:29
A Ruscy, a Szwedzi, to co niby?
Dobra dziś idę na Śląsk - Zagłębie i oczekuję GRY.
Ruskich też nikt nie lubi, krążą plotki, że oni nas też (no kto by pomyślał ; d), a w Szwecji żyją sami blondyni co mają niebieskie oczy, więc mają pro u Nazi, przez co jesteśmy w dupie :< Zbliża się okres wojny!
@Edit
Aaa, i kto niby w Polsce kibicuje jakiejś szwedzkiej/ruskiej drużynie?
jakosiara
24-10-2009, 17:30
@up
Jestem niebieskookim blondynem... Co do kibicowania, z ruskich drużyn lubię jedynie Spartaka i FC Orzeł xd
I niech me ktos powie, ze inteligencja nie zalezy od wieku?
AnonimowyPowrot
24-10-2009, 18:33
I niech me ktos powie, ze inteligencja nie zalezy od wieku?
MASZ COS WSIURZE!?!?1/1!!X(X(X(X(
@Down
xD
Przypomniał mi się obrazek, jak policja zatrzymuje Gerrarda z pucharem, ci go proszą o nazwisko, po czym pada tekst "Nie możesz być Gerrardem, Liverpool niczego nie wygrywa" - tak w dużym skrócie, albo i za bardzo się rozpisałem, ale nvm.
Nie ma kozaka na Masternaka! :D
Yoh Asakura
24-10-2009, 21:00
Słyszeliście, że włamano się do pomieszczenia z pucharami Manchesteru City i skradziono z niego całą zawartość? Policja już szuka dwóch mężczyzn z jasno niebieskim dywanem!
Let's go Endrju, let's go!
Ciekaw jestem jaka jest w tej chwili ogladalnosc Polsatu. Podejrzewam ze ponizej 3 mln nie zeszli.
3 mln to oni mają jak leci "samo rzycie". Luknę se walkę, pewnie dużo czasu nie stracę : P
A ja sie tak zapytam... wam sie naprawde podoba ten boks? Nic w tym ciekawego, zwykle mordobicie i jedno wielkie, lipne show.
a co do kosza, to znicz wygral 68:65 z polpharma, nie jest zle ;> (Mays zdobyl 28 pkt, sie chlopak przelamal wreszcie)
A ja sie tak zapytam... wam sie naprawde podoba ten boks? Nic w tym ciekawego, zwykle mordobicie i jedno wielkie, lipne show.
No właśnie te lipne show można sobie obejrzeć, kiedy nie ma się co do roboty. Nikt nie pisze, że jest jakimś specjalnym wielbicielem boksu : P
@
To po walce. Niech se teraz zgarnie te dolary, żyje za nie 2 lata, a za 2 lata znowu da sobie wklepać na ringu. Byle do emerytury : P
fail ;/ Golota wolny jak ja pierdole, w dodatku wygladal tak, jakby w ogole nie mial pomyslu na ta walke. W kazdej rundzie Andrzej wyprowadzal ze 3-4 ciosy i tyle, a Adamek jak juz bil, to seriami. W przerwie miedzy 2 a 3 runda z kumplem gadalem, ze daje Golocie jeszcze 2 rundy. Pomylilem sie o jedna. Zycie. I tak jeszcze pewnie zobaczymy Andrzeja w ringu, ale na wielki boks z jego strony nie ma raczej juz co liczyc. Szkoda. Srsly szkoda.
And the winner is ........ Toooomaaasz Aaaaaadamek.
A tak na serio Adamek wygral pewnie kazdy juz to wie. Ale respect dla Gołoty za odwage wyjscia na ring. Walka byla rowna dopuki Gołota nie rozwalil sobie luku brwiowego. I pod koniec ktos "rzucil szklo" na ring. Ale nie wiem czy przez to sedzia odgwizdal koniec czy przez ta serie ciosow od Adamka jaka otrzymal Gołota ktory ledwo sie trzymal na nogach.
Mysle ze Gołota ta walka pomogl troche Adamkowi wyjsc na glebokie wody wagi ciezkiej.
Z niecierpliwoscia bede czekal na kolejne walki Adamka ;)
Capality
25-10-2009, 00:15
Chleba i igrzysk ludziom potrzeba :p a czasem fajnie poogladac jak ktos w twarz dostaje
Mutamicro
25-10-2009, 00:30
Szkoda trochę Andrzeja, nie powinien w ogóle wychodzić do tej walki.Bo mam wrażenie że po prostu dał się obić za kasę;/ Sercem byłem za Gołotą, ale pieniądze stawiałbym na Adamka, no i stało się tak jak przewidziałem(z resztą nie tylko ja).
PS. Aha i chuj w dupe polsatowi za te ich reklamy między walkami i co gorsza w przerwach!!!
jakosiara
25-10-2009, 06:17
Real w kryzysie, bezbramkowy remis w Gijonie z tamtejszym Sportingiem. Co prawda Real miał znaczną przewagę, ale takiej drużynie remis w Gijonie nie przystoi. Szczerze mówiąc spodziewałem się remisu...
Real!!!!
Co????
Sporting Gijon!!!
jakosiara
25-10-2009, 10:17
Milan!!!!!!!
Co??????
Livorno!!!!!!!!
Yoh Asakura
25-10-2009, 11:37
Real!!!!
Co????
Sporting Gijon!!!
Milan! Co?
CESC
FABREGAS
Żeby było sprawiedliwie.
Real! Co?
THIERRY
HENRY
Dark Sven
25-10-2009, 12:52
Paciuch!
Co?
S*******aj...
AnonimowyPowrot
25-10-2009, 13:14
Mimo wszystko uniki Gołoty były piękne, tego bym się szybciej spodziewał po Adamku. Głupio Andrzej walczył. Nie podobała mi się praca sędziów, dwa razy przerwali walkę, a ja chciałem zobaczyć śmierć na żywo :<
@Down
Od nazi nie biorę ;[
http://video.google.com/videoplay?docid=-7532034279766935521#
mowisz i masz
Kikuslav
25-10-2009, 14:40
@up.
dobra, japa juz. nudne to.
@topic
teraz trza czekac na KSW i walke Pudziana ;O
@down
w piątek, 11 grudnia. pewnie bedzie transmitowana jak co roku - na polsat sporcie :) (a tak w ogóle to bedzie walczyl szczecinianin - Daniel Dowda :))
Boże, żenada.
@up
kiedy jest? i gdzie transmitowana?
@down
dzieciaku, ja w wieku 11 lat nie używałem takich słów, co na to Twoi opiekunowie prawni?
I niech me ktos powie, ze inteligencja nie zalezy od wieku?...................
Arka_Sath_Wielki
25-10-2009, 16:07
Albo mi się wydaje albo w zeszłym sezonie temat był ciekawszy i na wyższym poziomie niż teraz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.