zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53]

cocojumbo
17-12-2010, 15:11
Pary 1/8 finału Ligi Mistrzów:

AS Roma - Szachtar Donieck
AC Milan – Tottenham Hotspur
Valencia CF – Schalke 04 Gelsenkirchen
Inter Mediolan - Bayern Monachium
Olympique Lyon - Real Madryt
Arsenal Londyn – FC Barcelona
Olumpique Marsylia - Manchester United
FC Kopenhaga – Chelsea Londyn

Szkoda Arsenalu i Realu... odpadna juz w 1/8 ;/

Pulmol
19-12-2010, 19:45
Pary 1/8 finału Ligi Mistrzów:

Szkoda Arsenalu i Realu... odpadna juz w 1/8 ;/

Co do Realu nie zgadzam się, jednak pokonają Lyon. Z innych meczów to wygrają raczej Roma, Milan, Valencia, Bayern, MU, CFC.

Iron
19-12-2010, 20:10
Moje typy:D

AS Roma - Szachtar Donieck 1
AC Milan – Tottenham Hotspur 2
Valencia CF – Schalke 04 Gelsenkirchen 2
Inter Mediolan - Bayern Monachium 2
Olympique Lyon - Real Madryt 1
Arsenal Londyn – FC Barcelona 2
Olumpique Marsylia - Manchester United 2
FC Kopenhaga – Chelsea Londyn 2

Pan i Wladca
19-12-2010, 20:35
Jak się Real nie osra, że już z nimi rok temu w 1/8 odpadli to ich pykną. Kluczowe będzie nie przegrać na wyjeździe bo rewanż na Bernabeu.

Iron
19-12-2010, 20:37
Jak się Real nie osra, że już z nimi rok temu w 1/8 odpadli to ich pykną. Kluczowe będzie nie przegrać na wyjeździe bo rewanż na Bernabeu.

Zobaczymy ja czuję że i w tym sezonie nic wielkiego nie osiągną.

Pan i Wladca
19-12-2010, 20:58
Prócz pogromu na CN jest lepiej niż w poprzednim sezonie i w lidzie i w pucharze króla do sprawdzenia została jeszcze LM i 1/8 właśnie, także zobaczymy w lutym :>

Yoh Asakura
19-12-2010, 21:24
Moje typy:D

AS Roma - Szachtar Donieck 1
AC Milan – Tottenham Hotspur 2
Valencia CF – Schalke 04 Gelsenkirchen 2
Inter Mediolan - Bayern Monachium 2
Olympique Lyon - Real Madryt 1
Arsenal Londyn – FC Barcelona 2
Olumpique Marsylia - Manchester United 2
FC Kopenhaga – Chelsea Londyn 2
Podbijam wszystko oprócz Milanu

Pulmol
19-12-2010, 21:43
Jeszcze jedno, mam dziwne przeczucie że Arsenal przejdzie dalej ;)

Yoh Asakura
20-12-2010, 16:02
Przejechałem się na tym przeczuciu milion razy, nie ma szans, żeby przejść, nie z Kościelnym, nie z Chamakiem, nie z Denilsonem.

Iron
22-12-2010, 20:15
Ślusarski w Lechu, zobaczymy czy coś ugra.

Seeleesee1992
23-12-2010, 11:28
Ślusarski w Lechu, zobaczymy czy coś ugra.
Według mnie będzie taka sama klapa jak z Wichniarkiem ;P

Kernkraft
23-12-2010, 14:38
moje typy

Faytah
24-12-2010, 01:43
Benitez zwolniony, nadzieje powracaja.

Kojotus
24-12-2010, 11:55

(Awasne wg. mnie - na czerwono)

Potyczka Rzymian z Szachtarem zapewne zakończy się awansem Włochów i musiał by wydarzyć się cu... nie no, ciężko będzie graczom Doniecka awansować... pozostałe pary są sprawą otwartą.
Oczywiście Chelsea ma również mało wymagających rywali i zapewne zagrają drugi mecz rezerwą, jednak pozostałe zespoły będą miały nie lada orzech...
... osobiście od 8 roku urodzenia kibicuje United i wygląda na to, że awansują dalej - są w formie - ale nie wróżę dwóch zwycięstw (raczej wygrana w Anglii i remis we Francji).
Inter - Bayern? Dwa wielkie zespoły... bez formy (totalnie) - chociaż patrząc na zespoły i możliwości defensywne, stawiał bym na Włochów... ale nie bez dwóch zdań.
Valencia - S04 - tutaj może wydarzyć się wszystko i obstawiał bym za rozwiązaniem potyczki w karnych... Valencia w meczach grupowych pokazała, że trzeba się z nią liczyć, natomiast Schalke ma może nie najlepszy sezon w lidze, ale grają tam gracze, którzy znają smak zwycięstw w LM i nie oddadzą skóry bez walki.
Kolejny ciekawy duet - Milan - Tottenham - Anglicy poradzili sobie już z jedną Włoską drużyną z Mediolanu... czas na drugą?
OL - Real - tutaj również wszystko może się zdarzyć, ale więcej atutów ma jednak zespół ze stolicy Hiszpanii.
No i najciekawsza para (chyba?) Arsenal - Barcelona - czy Anglików stać na rewanż? Ta.... nie. Arsenal zapewne nie przegra w tym roku tak wysoko, ale nie wróżę im nic więcej niż porażkę na CN i zwycięstwa w Londynie... na korzyść graczy z Katalonii. Chociaż, może zdarzyć się coś, o czym wspomina Arsen Wenger - że to Fabregas i Nasri zdominują Xaviego i Iniestę - no było by ciekawie... bo choć bez Puyola, Messiego, Pique czy Alvesa jestem w stanie wyobrazić sobie Barcę i też wygrywała by, to jednak bez Hernadesa i Iniesty Barca nie będzie grała już takiej piłki... nigdy.

Pan i Wladca
30-01-2011, 21:34
Koniec marzeń o majstrze La Liga. ;(

Faytah
31-01-2011, 14:43
Udany debiut Pazziniego w Interze. 2 bramki + wywalczony karny.

http://www.youtube.com/watch?v=5QoISQjhL5U

Duch Niespokojny
07-02-2011, 22:34
Póki co rekord Arsenalu 49 meczy kolejnych meczy i zdobycia mistrzostwa bez porażki pozostaje bezpieczny, a do tego Kanonierzy ustalili kolejny rekord:
Po raz pierwszy w historii Premier League klub roztrwonił czterobramkową przewagę.
:)
Chociaż grali 10 na 12, więc nawet 4:0 nie było zbyt bezpiecznym rezultatem.

Pix888
08-02-2011, 10:02
Jako 12 zawodnika liczysz rzeźnika Diabiego czy kogo?

Duch Niespokojny
08-02-2011, 10:40
Tzw. arbitra

Pan i Wladca
08-02-2011, 11:18
Interpol bada ten mecz, że niby Rosicy się sprzedał.

Pix888
09-02-2011, 12:46
Tzw. arbitra
Newcastle nie została uznana jedna prawidłowa bramka. Niestety meczu nie oglądałem jedynie skróty, no i w sport+extra nikt nie wspomniał o stronniczym arbitrze. Dwie sytuacje to czerwona dla rzeźnika i gol dla newcastle nieuznany czyli 1:1

Duch Niespokojny
09-02-2011, 15:57
1. Wślizg Bartona na złamanie nogi Diaby'emu - zero reakcji sędziego.
2. Rzucanie Szczęsnym o ziemię przez Nolana - zero reakcji sędziego. Liniowy stał 2m od miejsca zajścia i też mu to wisiało.
3. W tej samej sytuacji kartkę dostał... Szczęsny! Bo nie chciał oddać piłki graczom Newcastle, podczas gdy wznawiać grę miał Arsenal - logika sędziego powalająca.
4. Pierwszy karny kontrowersyjny, drugi - z kapelusza.
5. Gol Van Persiego też nieuznany niesłusznie. Chociaż tutaj można by się kłócić, że mu ręka wystawała 5cm za obrońcę, więc ostatecznie mogę się zgodzić, że nie była to błędna decyzja.

Jako przeciwwaga jedynie ten nieuznany gol dla Newcastle.

A Diaby faktycznie przesadził z reakcją, czerwona dla niego jak najbardziej słuszna, ale to nie on zasługuje tu na miano rzeźnika. Popatrz jak wyglądała sytuacja - jak niebezpiecznie po tym wślizgu wygięła się jego noga - i pomyśl, czy sam byś się na jego miejscu nie wkurzył...

Pix888
10-02-2011, 20:40
Ja Diabiemu(?) na zawsze zapamiętam wejście w Sneijdera w meczu towarzyskim. Dlatego dla mnie jest ...

Faytah
15-02-2011, 14:05
To co, maly typer ligi mistrzow na dzisiaj i jutro?

Milan - Totenham 2:0
Valencia - Schalke 1:1
Arsenal - Barcelona 1:2
Roma - Szachtar 0:2

Seeleesee1992
15-02-2011, 14:08
Milan - Totenham 0:3
Valencia - Schalke 1:0
Arsenal - Barcelona 2:0
Roma - Szachtar 1:0

Fajnie by było, gdyby Barca odpadła... Coś mi działają na nerwy ;p

cocojumbo
15-02-2011, 16:58

No chance... Arsenal to oni wciagna nosem.

Faytah
15-02-2011, 17:54
Milan - Totenham 0:3

Tez bym tego chcial ,ale checi to czasem za malo.

Seeleesee1992
17-02-2011, 11:41
Och jejku, jejku, Barca przegrała ;D Coooo za niefart xD Cieszę się, że w końcu ktoś pokazał tym cwaniakom, że w tej swojej lidze mogą łoić tyłki jakimś cieniasom, ale w europie nie jest tak łatwo... ;d Mam nadzieję, że korzystny wynik dla Arsenalu powtórzy się na Camp Nou i te kozaki z Hiszpanii pożegnają się z LM ;)

Pan i Wladca
17-02-2011, 13:36
Od paru lat tak zajebistego meczu nie widziałem B)

Zayer
17-02-2011, 15:03
Lech Poznań jak myślicie wygra ? Wielka chwila sam osobiśćie nie idę na mecz ponieważ biletów brak :( bo połowa stadionu jestem pewien wygranej Lecha jedyna drużyna ktora Polske reprezetuje Klubowo i tak czy tak moim zdaniem bardzo dużo osiagneli i Brage pokonaja bardzo chce zeby trafili pozniej na Liverpool

Faytah
25-02-2011, 20:57
Od paru lat tak zajebistego meczu nie widziałem B)

Mi bardziej sie podobal Interu z Bayernem,pomimo mniejszej ilosci bramek.

Faytah
27-02-2011, 20:15
Sorki za post pod postem no ale musialem gdzies wyrazic moje zdziwienie gdzie przegladajac wyniki na livescore.com zobaczylem ze Grosicki 3 brameczki strzelil. Glowacki w swoim meczu tez ustrzelil brameczke.

Gtyk
03-03-2011, 20:28
Dzis, po konkursie na MŚ w Oslo Adam Małysz oficjalnie ogłosił zakonczenie kariery.

"Decyzję podjąłem jeszcze przed igrzyskami w Vancouver, ale nikomu o tym nie mówiłem, żeby bez zbędnego szumu spokojnie dotrwać do mistrzostw w Oslo. Teraz mogę powiedzieć już oficjalnie, że w tym sezonie zakończę karierę, a zawody "Skok do Celu", na które serdecznie zapraszam pod Wielką Krokiew 26 marca, będą ostatnią okazją do zobaczenia Adama Małysza na skoczni."

No coz, jako wierny kibic skokow ze swojej strony moge tylko podziekowac Malyszowi za tyle lat dobrej zabawy, za wszystkie sukcesy ktore osiagnal stajac sie prawdziwa legenda tego sportu :)

Yoh Asakura
03-03-2011, 21:47
Nie wiem czy wiesz, ale to temat o piłce nożnej.

Duch Niespokojny
04-03-2011, 00:49
O Arsenalu

Gtyk
04-03-2011, 01:28
To, ze jestescie tu tacy monotematyczni, nie znaczy ze nie mozna wam odrobine urozmaicic zyciaB)

Yoh Asakura
08-03-2011, 15:05
Dziś far$a idzie na dno.

ponczus
08-03-2011, 15:13
Dziś far$a idzie na dno.

To się zobaczy. Może jednak farsa da radę i to srasenal pójdzie na dno. Btw. srasenal kolejnego gracza wykupił ze szkółki barcy, jeśli hiszpania nie zmieni prawa to stanie się to regułą.

Yoh Asakura
08-03-2011, 19:38
Sra-senal na far$e

Van Persie starts for Arsenal tonight.

Wilshere - Cesc - Diaby
Arshavin - Van Persie - Nasri

Brak pujola i pike. Valdes na bramce. Arsenal awansuje.

PUTA BARCA

Faytah
08-03-2011, 21:52
przegapilem cos przychodzac w 40 minucie meczu? Kartka dla Persiego = sprzedany mecz, 90k ludzi na trybunach mozna nie uslyszec gwizdka. Zreszta rok temu tez musieli wywalic zawodnika Interu aby wyrownac szanse,zalosne.

ponczus
08-03-2011, 22:52
przegapilem cos przychodzac w 40 minucie meczu? Kartka dla Persiego = sprzedany mecz, 90k ludzi na trybunach mozna nie uslyszec gwizdka. Zreszta rok temu tez musieli wywalic zawodnika Interu aby wyrownac szanse,zalosne.

ROTFL jaaaaasne. Powinien dostać czerwoną w pierwszej połowie gdy uderzył w twarz abidala albo alvesa (fakt że abidal powinień dostać kartkę za to że wcześniej złapał persiego za szyje, po tym jak abidal został skopany przez nasriego, czy jakoś tak). Aber fakt faktem arsenal zatopiony a van persi nastepnym razem bedzie slyszal gwizdek

Faytah
08-03-2011, 23:07
No jezeli dostajesz zolta kartke bo mozesz przy zgielku jak na Camp Nou czegos nie uslyszec a nie dostajesz zoltej kartki po specjalnym faulu na czas w trakcie wyprowadzania kontry to cos tu jest nie tak, no ale Messiemu 'nie wypada'. Z Interem jak symulowal karne tez nic nie dostal,a w momencie gdy zawodnik symuluje w polu karnym to sa dwie mozliwosci: wapno lub kartka. On jest wystarczajaco dobrym zawodnikiem aby dac sobie rade bez wspomagania sedziowskiego.

Yoh Asakura
08-03-2011, 23:09
Nie ma już porządnych sędziów w UEFA.

I to się nie zmieni, dopóki ta ciota platini nie odejdzie. Fanboy porcelanki.

Faytah
08-03-2011, 23:13
No nic ,liczylem ze Busquets ktory dla mnie jest kontrastem do hasel typu 'wiecej niz klub' zawali mecz dla Barcy w zamian za zeszloroczny teatrzyk.

cocojumbo
09-03-2011, 15:45
Nie ma co sie klocic Barcelona wygrala zasluzenie.

Yoh Asakura
09-03-2011, 15:49
Zasłużenie, BO?

http://img135.imageshack.us/img135/6223/7003b89d4c1c8857.jpg

cocojumbo
09-03-2011, 15:55
Barcelona Arsenal
3 Zdobyte bramki 1
10 Strzały celne 0
7 Strzały niecelne 0
5 Rzuty rożne 2
49' 3'' Posiadanie piłki (czas) 22' 41''
68 Posiadanie piłki (%) 32
8 Fouls committed 19
0 Żółte kartki 5
0 Czerwone kartki 1

Yoh Asakura
09-03-2011, 16:04
Statystyki nie grają.

Co to znaczy sprawiedliwe zwycięstwo?

Zwycięstwo jest sprawiedliwe wtedy, jak zespół przeprowadzi x akcji i odda y strzałów na bramkę i będzie miał z% posiadania piłki? No puknij się w czerep.

Mogę tutaj jedynie zacytować słowa Didiera Drogby po meczu z najżałośniejszym klubem świata: It's a disgrace. It's a fucking disgrace.

Duch Niespokojny
09-03-2011, 17:24
Ech, Arsenal przede wszystkim się Barcy chyba przestraszył. A myślałem, że są już na tyle doświadczeni, żeby mieć ten etap za sobą. Być może brakuje nam kapitana z silnym charakterem, jak Gerrard czy Terry.
A sędzia dał d..., ale nie na tyle, żeby go obwiniać o porażkę. Tym bardziej, że było też parę decyzji na korzyść Arsenalu. Tym niemniej, ta czerwona dla Van Persiego to po prostu kpina.
Śmiać mi się też trochę chciało po pierwszym faulu - Clichy ledwo ledwo miał jakikolwiek kontakt z Xavim, a ten padł jak rażony piorunem ;) W Premiership by się tylko zderzyli barkami i grali dalej, jak gdyby nigdy nic.

Faytah
09-03-2011, 18:37
Śmiać mi się też trochę chciało po pierwszym faulu - Clichy ledwo ledwo miał jakikolwiek kontakt z Xavim, a ten padł jak rażony piorunem ;) W Premiership by się tylko zderzyli barkami i grali dalej, jak gdyby nigdy nic.

Nie ma co porownywac ligi gdzie graj zniewiesciale chlopaczki do ligi gdzie graja mezczyzni.

ponczus
09-03-2011, 21:29
Haters gonna hate.

Pan i Wladca
09-03-2011, 22:15
Lepszy teatr Alves robił :> a co do sędziego to mylił się w dwie strony.

cocojumbo
10-03-2011, 21:48
Statystyki nie grają.

Co to znaczy sprawiedliwe zwycięstwo?

Zwycięstwo jest sprawiedliwe wtedy, jak zespół przeprowadzi x akcji i odda y strzałów na bramkę i będzie miał z% posiadania piłki? No puknij się w czerep.

Mogę tutaj jedynie zacytować słowa Didiera Drogby po meczu z najżałośniejszym klubem świata: It's a disgrace. It's a fucking disgrace.

Taaaaaaaaa biedny Arsenal mial przeciwko sobie zalosna Barcelone i 3 sedziow.
Oddali przeciez niezliczona ilosc strzalow na bramke, dyktowali tempo gry, wiedli prym w posiadaniu pilki, wrecz nie opuszczali polowy Barcelony i juz byli o krok, a tu zalosna Barcelona z przekupionymi sedziami znowu wygrala fartem. Co za wzruszajaca i chwytajaca za serce historia... ;(

Faytah
11-03-2011, 01:37
Taaaaaaaaa biedny Arsenal mial przeciwko sobie zalosna Barcelone i 3 sedziow.
Oddali przeciez niezliczona ilosc strzalow na bramke, dyktowali tempo gry, wiedli prym w posiadaniu pilki, wrecz nie opuszczali polowy Barcelony i juz byli o krok, a tu zalosna Barcelona z przekupionymi sedziami znowu wygrala fartem. Co za wzruszajaca i chwytajaca za serce historia... ;(

Wali zalem troche. Jaki wynik byl dopoki bylo po 11? Jaki byl obraz gry? Jak sie zmienil po czerwonej kartce. Czerwona kartka wykluczyla mozliwosci jakie moglaby przyniesc koncowka jak w pierwszym meczu.

Duch Niespokojny
11-03-2011, 15:01
Oddali przeciez niezliczona ilosc strzalow na bramke, dyktowali tempo gry, wiedli prym w posiadaniu pilki, wrecz nie opuszczali polowy Barcelony
A musieli? Słyszałem kiedyś takie legendy, że aby wygrać dwumecz trzeba w całym tym dwumeczu strzelić więcej goli niż przeciwnik, a nie w każdym z meczy z osobna. Arsenalowi wystarczał więc remis, toteż bronił on wyniku, bo tak podpowiadał zdrowy rozsądek i taktyka. No, ale dla fanów Barcy taktyka jest pewnie taką samą abstrakcją jak dla, równie co oni zapatrzonego w ich argentyńską gwiazdeczkę, Diego "moi piłkarze wiedzą jak mają grać" Maradony ;)

cocojumbo
11-03-2011, 22:04
A musieli? Słyszałem kiedyś takie legendy, że aby wygrać dwumecz trzeba w całym tym dwumeczu strzelić więcej goli niż przeciwnik, a nie w każdym z meczy z osobna. Arsenalowi wystarczał więc remis, toteż bronił on wyniku, bo tak podpowiadał zdrowy rozsądek i taktyka. No, ale dla fanów Barcy taktyka jest pewnie taką samą abstrakcją jak dla, równie co oni zapatrzonego w ich argentyńską gwiazdeczkę, Diego "moi piłkarze wiedzą jak mają grać" Maradony ;)

Oj tam masz racje nie ma to jak taktyka murowania wlasnej bramy! Chociaz nawet Arsenal tego nie potrafi zrobic bo i tak dostali w dupe 3 bramy;)

cocojumbo
11-03-2011, 22:14
Ty naprawdę jesteś niereformowalnym kretynem.

Wybacz, nie rozmawiam z prymitywami.

Faytah
11-03-2011, 23:07
Oj tam masz racje nie ma to jak taktyka murowania wlasnej bramy!)

Widze ze jestes przezajebistym taktykiem, zatem jak ty bys ustawil zespol majac zaliczke z pierwszego meczu na Camp Nou? Tak sie gra z FCB,pierwszy otwarty zeby wygrac, drugi wybronic zaliczke. Jezeli uwazasz ze nie postapil Wenger rozsadnie to widac jak ogarniasz temat.

Duch Niespokojny
12-03-2011, 03:26
Chociaz nawet Arsenal tego nie potrafi zrobic bo i tak dostali w dupe 3 bramy;)
W tym dwie - grając w dziesiątkę bez jednego z kluczowych zawodników.

Yoh Asakura
12-03-2011, 10:21
http://i51.tinypic.com/u6d0m.png

Judasz. Nie widzę już dla niego miejsca w Arsenalu. Po prostu nie.

ponczus
12-03-2011, 10:38
http://i51.tinypic.com/u6d0m.png

Judasz. Nie widzę już dla niego miejsca w Arsenalu. Po prostu nie.

To jest naprawdę komentarz poniżej pewnego poziomu.

Dark Sven
12-03-2011, 17:11
Nioh, nioh. Jaki zaciesz ^^!

Faytah
15-03-2011, 22:42
!!!

Konczac robote wbijam na livescore

bayern-inter 2:1

biegnac do domu i patrzac na tv przez okno w pubie

bayern-inter 2:2

wbiegajac do domu i lapiac oddech

bayern-inter 2:3 = i came

KACpero_1994
15-03-2011, 23:05
A powiedzcie mi, co ciekawego jest w ganianiu za nadmuchanym worem? Jakoś nigdy nie pojmowałem, dlaczego piłka jest tak popularna...

Duch Niespokojny
16-03-2011, 00:42
Zaspokajanie potrzeby rywalizacji. Olbrzymia część męskiej rozrywki właśnie na tym polega.

FML
Pozostaje mi już chyba kibicować Chelsea...

Pan i Wladca
16-03-2011, 18:49
Bayern sam się wykończył nie wykorzystując tych set. W pierwszej połowie powinni z 5:1 wygrywać, chociaż przy 2:2, 30 sec przed bramka na 3:2 pomyślałem, ze Inter już nie da rady a tu bah gol :p

Faytah
16-03-2011, 23:55
Bayern sam się wykończył nie wykorzystując tych set. W pierwszej połowie powinni z 5:1 wygrywać, chociaż przy 2:2, 30 sec przed bramka na 3:2 pomyślałem, ze Inter już nie da rady a tu bah gol :p

Kiedys slyszalem przyslowie pilkarskie w stylu 'jak sie nie wygrywa 3-0 to sie przegrywa 4-3' czy cos w ten desen, nieco zmodyfikowane by tutaj pasowalo. Bayern mogl wygrac, ale sami sobie sa winni i pretensje moga miec tylko do samych siebie. Inter moge pochwalic za determinacje i wiare w sukces. Pokazali ze obok posiadania pilki i innych statystyk jest cos czego zadna statystyka nie odda; duch walki.

Pan i Wladca
17-03-2011, 00:04
Drużyny 1/4 w komplecie, w piątek losowanie:

Szachtar - Barcelona
Tottenham - Real
Schalke - United
Inter - Chelsea

i będzie pięknie :>

Faytah
17-03-2011, 01:24
Drużyny 1/4 w komplecie, w piątek losowanie:

Szachtar - Barcelona
Tottenham - Real
Schalke - United
Inter - Chelsea

i będzie pięknie :>

Ja bym wolal:

Inter - Real
Barcelona - Chelsea
Schalke - Totenham
Szachtar - Man.Utd.

Duch Niespokojny
17-03-2011, 03:04
Byleby znowu był angielski półfinał ;)

Pan i Wladca
18-03-2011, 13:29
Pary ćwierćfinałowe:
REAL MADRYT - Tottenham Hotspur
Chelsea - Manchester United
Barcelona - Szachtar
Inter - Schalke

Tak jak chciałem Real z Tottenhamem, gorzej, że rewanż w Londynie.
Zajebista parka United - Chelsea :baby:

Z drugiej strony w 1/2 możliwe kolejne Gran Derbi :p

Faytah
18-03-2011, 19:12
Nie zebym przekreslal Schalke i Szachtar ale to Inter i Barcelona mialy najwieksze szczescie na tym losowaniu. Dla mnie najciekawsza para to Real - Totenham bo oba zespoly maja wspanialych zawodnikow na skrzydlach. Ponadto trener Tottenhamu bardzo dobrze ustawia swoj zespolu i przedstawia im bardzo mile dla oka schematy, ktore stosuja w meczach. :wasabi:

Duch Niespokojny
02-04-2011, 21:47
Arsenal - Blackburn 0:0
To pierwszy mecz Blackburn bez straty gola w tym sezonie. Chyba wystarczy to za wszelkie komentarze...

Gildor
02-04-2011, 23:46
20 kolejka ekstraklasy. Parę wyników i jutrzejsze mecze do rozstrzygnięcia. Pożyjemy zobaczymy. Jak Wisła wygra z Jagiellonią to sezon powinni wygrać.

01.04.2011 (piątek)
Lechia - GKS 0:0
Lech - Śląsk 2:2 (2:1)

02.04.2011 (sobota)
Zagłebie - Polonia B. 2:0 (0:0)
Legia - Ruch 2:3 (2:1)
Widzew - Arka 0:0
Korona - Polonia W. 1:3 (1:3)

03.04.2011 (niedziela)
Wisła - Jagiellonia 14:45
Górnik - Cracovia 17:15

Pan i Wladca
05-04-2011, 22:44
Inter Milan 2 - 5 Schalke 8o

no to się nie spodziewałem :p

milano8
05-04-2011, 23:17
przeciez inter bez murinjo jest slabiutki. tak to jest jak zawodnicy zaczeli polegac na 1 osobie ktora spierdolila po 1 sezonie.

Faytah
06-04-2011, 02:50
przeciez inter bez murinjo jest slabiutki. tak to jest jak zawodnicy zaczeli polegac na 1 osobie ktora spierdolila po 1 sezonie.

Na roznice miedzy obecnym Interem a Interem Mourinho sklada sie wiecej skladowych niz tylko brak "the special one". Jednym z powodow moze byc syndrom wypalenia. Nie ukrywajac zawodnicy Interu sa dosc wiekowi i juz nie ma tego samego zaangazowania jak przed zdobyciem wszystkiego(chociaz wciaz potrafia walczyc jak chociazby z Bayernem). Innym jest wypadniecie z obiegu jednego z najwazniejszych ogniw zeszlego sezonu. Milito w obecnej formie nawet nie jest godzien podawac recznik dla zeszlosezonowego 'Il Principe'. Ponadto tworzacy srodek obrony Samuel i Lucio sa kontuzjowani, a to w duzej mierze dzieki nim w zeszlym sezonie Inter dysponowal najlepsza obrona, dla kontrastu teraz jest jedna z najgorszych. W kazdym badz razie wciaz sie ciesze ze dane Zanettiemu bylo wzniesc Puchar Ligi Mistrzow w minionym sezonie, ale w Interze musi dojsc do rewolucji. Trzeba wiecej zawodnikow mlodych i dobrych jak Ranochhia a mniej typu Chivu ktory zawalil oba najwazniejsze mecze w sezonie na przestrzeni 4 dni.

Duch Niespokojny
06-04-2011, 22:40
No i znamy już półfinalistów. Chelsea co prawda jakieś tam szanse jeszcze ma, ale generalnie jest już pozamiatane.

milano8
06-04-2011, 23:55
jak manchester zmarnuje szanse to przejade sie na te old trafford i zrobia chlopakom z dupy trzesienie ziemi w japonii

cocojumbo
09-04-2011, 12:36
Chciałym wszystkich przeprosic za to co pisalem na temat FC Barcelony. Gdy to zobaczylem przestalem im kibicowac http://gwiazdunie.pl/wp-content/uploads/2011/04/justin-bieber-z-zawodnikami-barcelony.jpg

Duch Niespokojny
09-04-2011, 20:53
A o co konkretnie chodzi?

cocojumbo
09-04-2011, 22:08
Zwroc uwage na trzecia osobe od lewej strony.
Tak, to on.

Pan i Wladca
10-04-2011, 19:13
Przecież wszyscy kochają Bibera B)

Yoh Asakura
13-04-2011, 22:13
Danny Fiszman nie żyje.

K.Jay
14-04-2011, 12:39
Danny Fiszman nie żyje.
Who cares? Nikt nie lubi kanonierek.

K.Jay

Duch Niespokojny
14-04-2011, 18:30
Pewnie Kroenke maczał w tym palce...

milano8
15-04-2011, 00:07
Danny Fiszman nie żyje.

a kto to jest? byl? jakas piczka z arsenalu ?

Duch Niespokojny
17-04-2011, 19:21
Postawa Arsenalu w tym meczu i w tym sezonie zasługuje jedynie na to:
http://www.pown.it/3209

Pan i Wladca
28-04-2011, 14:10
Teraz wiem co czuli kibice Arsenalu i Chelsea....

cocojumbo
28-04-2011, 23:12
mecz byl fajny tylko szkoda ze Real bronił sie w 10.

Faytah
29-04-2011, 00:03
Zalosny teatr. Meczu nie bylo. Stronniczosc sedziego ukazana w najprostszy mozliwy sposob
http://img3.imageshack.us/img3/5366/111czb.jpg

ponczus
29-04-2011, 17:32
Zalosny teatr. Meczu nie bylo. Stronniczosc sedziego ukazana w najprostszy mozliwy sposob
http://img3.imageshack.us/img3/5366/111czb.jpg (http://urlguard.net/l/http://img3.imageshack.us/img3/5366/111czb.jpg)

Si a teraz pokaż zdjęcie które AS wrzuciło oryginalnie na stronę internetową swoją. Bo to które pokazujesz to jest wrzucone dopiero na następny dzień, kiedy się zorientowali że pokazują jednak ten faul.

Pan i Wladca
29-04-2011, 21:12
Kontaktu z noga Alvesa nie było, Stark początkowo pokazał rzut wolny dla Realu później zmienił decyzje i pokazał czerwo dla Pepe... parodia

Zieleek
29-04-2011, 23:02
Tu bardzo fajne filmiki dot. barcelony

Pepe vs. Alves:
http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE

A tu jeden z moich ulubionych o symulowaniu xD
http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0&feature=player_embedded

Nic dodać, nic ująć ;)

ponczus
29-04-2011, 23:33
Polecam 20 sekundę filmiku kiedy Pepe zmienia zdanie i zamiast na piłkę atakuje w nogę. Ostatnim razem kiedy taki atak trafił Wasilewskiemu złamano nogę i była wielka dyskusja o stadionowych przestępcach.

Prześledźcie sobie ten filmik. 17 sekunda atak nakładką na piłkę - należy się żółta kartka. 20 sekunda zmiana zamiaru atak wyprostowaną nogą na piszczel zawodnika drużyny przeciwnej - należy się czerwona kartka i wykluczenie z zawodowego futballu na kilka lat. Po takich faulach łamane są kariery. Cud że nic się nie stało. Może następnym razem Pepe się pohamuje, chociaż znając jego i murininio tym razem Pepe upewni się że mu nikt nie ucieknie (po prostu złapie messiego następnym razem i będzie po nim biegał do momentu aż messiemu nie odpadną nogi).

Pan i Wladca
30-04-2011, 02:06
To była pieprzona nakładka za którą gracze Barcelony nie dostawali nawet żółtej kartki...

Dupca
30-04-2011, 08:32
[10 znaków]

ponczus
30-04-2011, 10:13
Jestem kibicem barcelony od dobrych paru lat i sam nie popieram symulowania takiego jak tam mascherano. Ale nie mozna zapomniec ze trzeba studzic pilkarzy przed takimi zagraniami jak pepe wykonal bo to moglo skonczyc sie tragicznie dla alvesa. I chyba tu jest sens tej czerwonej kartki bo moze nastepnym razem inny pilkarz sie powstrzyma i nie dojdzie do takiej sytuacji jak z wasilewskim. Poza tym nawet gdyby pepe nie dostal tej kartki to powinien ja dostac adebayor za to jak uderzyl w twarz chyba busquetsa.

To już inna sprawa. IMHO sędzia jest winien temu faulowi. Wszyscy wiemy jak gra Pepe, że nakręca się i brutalizuje. Sędzia wcześniej powinien zacząć rozdawać żółte kartki i mitygować zawodników. A tak to mamy kolejną teorię spiskową.

Yoh Asakura
30-04-2011, 11:22
Ponczus, jesteś ślepy? Pepe trzyma nogę CIĄGLE na tym samym poziomie, zamiar ma CIĄGLE ten sam, a to że jest w powietrzu i rozpędzony, to już nie jego wina, ze nie może sobie tak nagle zmienić kierunku swojego "lotu" i położenia nogi, tutaj nie ma w żadnym wypadku mowy o czerwonej kartce. Nigdy w życiu. Trafił czysto w piłkę, noga prześlizgnęła mu się po piłce i poleciała wyżej, on nie miał na to żadnego wpływu.

A alves to żałosna cipa i pinda, oj jak on umierał, oj jak on cierpiał, oj jak on był znoszony na noszach, minutę później zapier*ala jak sarenka.

Dupca
30-04-2011, 12:18
[10 znaków]

Pan i Wladca
30-04-2011, 12:27
Ta a Busi łapiący się za ryja przy każdym kontakcie z przeciwnikiem? Krzyczący do Marcelo "Momo, momo" (małpa, małpa) na szczęście uchwyciły to kamery. To samo Pedro, dostał z bara a upadł na ziemie i udawał, że ryj go boli, teatrzyk pierwsza klasa.

Yoh Asakura
30-04-2011, 12:52
Nie wiem czemu najezdzasz na caly klub kiedy zawsze alves symulowal i mnie jako kibica barcy tez to denerwuje ale to nie powod zeby takim tekstem odrazu rzucac.

Bo cała ta farselona ma zero godności, honoru i nie wie, co to fair play?

cocojumbo
30-04-2011, 13:36
Bo cała ta farselona ma zero godności, honoru i nie wie, co to fair play?

Ten opis rowniez dotyczy druzyny Realu.

Faytah
30-04-2011, 16:14
Polecam 20 sekundę filmiku kiedy Pepe zmienia zdanie i zamiast na piłkę atakuje w nogę. Ostatnim razem kiedy taki atak trafił Wasilewskiemu złamano nogę i była wielka dyskusja o stadionowych przestępcach.

Prześledźcie sobie ten filmik. 17 sekunda atak nakładką na piłkę - należy się żółta kartka. 20 sekunda zmiana zamiaru atak wyprostowaną nogą na piszczel zawodnika drużyny przeciwnej - należy się czerwona kartka i wykluczenie z zawodowego futballu na kilka lat. Po takich faulach łamane są kariery. Cud że nic się nie stało. Może następnym razem Pepe się pohamuje, chociaż znając jego i murininio tym razem Pepe upewni się że mu nikt nie ucieknie (po prostu złapie messiego następnym razem i będzie po nim biegał do momentu aż messiemu nie odpadną nogi).

Kontakt byl poprzez pilke. Dla porownania za podobna nakladke z ta roznica ze atak nie byl poprzez pilke tylko bezposrednio na noge pilkarza realu nie zostal ukarany chociazby zolta. Hipokryzja wieje.

ponczus
30-04-2011, 23:45
Barca hajterzy oraz ułomny na umyśle Yohu

Zdecydujcie się, był kontakt, nie było kontaktu, kontakt przez piłkę. Jak dojdziecie do porozumienia w jaki sposób doszło do tego zdarzenia, to dajcie znać. A i btw. nawet kontakt "przez piłkę" jest wejściem nakładką i wtedy wylatuje się z boiska. I tak po takich zagraniach łamie się nogi w piszczelach.

A teraz ułomny na umyśle Yoh

Nie Pepe nie trzymał nogi cały czas na jednym poziomie. Najpierw atakował piłkę (17 sekunda filmiku) a później gdy minął się z nią jak trampkarz, podniósł nogę do góry i wziął za cel nogę Alvesa (20 sekunda filmiku). Ślepy niestety nie jestem, co więcej nie jestem zaślepiony w przeciwieństwie do ciebie. Barcelona (bo tak poprawnie piszę się nazwę klubu, jeśli tego nie potrafisz wróć do podstawówki), jest może i o wszem pełna gówien, ale te gówna są w większej części wychowankami klubu, a nie tak jak piłkarze Realu gdzie od 10 lat kupuje się nalepszych na świecie, po czym ci najlepsi nie potrafią grać. I tylko biedny Iker musi to wszystko znosić. W ogóle, Real, co to za klub? Beznadziejnie zarządzany, z piłkarzami którzy nagle zapominają jak się gra. Pół miliarda euro biega po boisku i co roku zawód. Śmieszność nie klub.

No cóż, wszyscy uczymy się Fair Play od najlepszych, a najlepszy w tym jest niejaki Cristiano Ronaldo, a gdzie on gra?

Pan i Wladca
01-05-2011, 00:49
W tym momencie to ty jesteś hejterem i hipokrytą. Nie mówię, że Real jest niewinny ale to nie było na czerwoną kartkę. Cały świat to widział i media z całego świata łapią się za głowę, jak Stark mógł tam dać czerwo. Tylko dla zwolenników farsy ta kartka była słuszna. Cały świat śmieje się też z gry aktorskiej kilku graczy farsy ale to już inna sprawa.

Takie pierdolenie jest już nudne, mam tylko nadziej, że Real będzie walczył we wtorek i tym razem postara się by Alves na prawdę zszedł ze złamana nogą bo na tego chuja nie da się już patrzeć.

Dupca
01-05-2011, 09:16
[10 znaków]

Duch Niespokojny
01-05-2011, 10:56
Barcelona w rewanżu powinna zagrać bez Busquetsa, Mascherano, Alvesa i Pedro. Czemu UEFA nic nie robi z symulantami? Każdy narzeka, że to zabija piękno gry, fani innych dyscyplin sportu się z nas śmieją, a teatrzyk dalej trwa w najlepsze...

Pan i Wladca
01-05-2011, 12:42
Jutro zebranie członków UEFA w sprawie symulowania Alvesa, Pedro i Busiego

ponczus
01-05-2011, 13:25
@PiW

Hejterem i hipokrytą? A kto nawołuje do złamania nogi Alvesowi? Opanuj się człowieku i trochę grzeczniej.

Real od dłuższego czasu wykupuje nejlepszych zawodników i próbuje z nich sklecić drużynę. I co? I żadna próba usprawiedliwiania teoriami spiskowymi nie pomoże na to, że to nie jest drużyna. Że jest to jakieś piramidalne pomyleństwo. Najlepszym przykładem jest Shalke w tym sezonie. Musi chyba być bardzo przykro i bardzo frustrować kibiców Realu, fakt że posiadanie piłkarzy wartych tyle co produkt narodowy brutto niektórych państw daje taki sam efekt jak Shalke.

BTW. prosiłbym o nie kasowanie postów Yoha. Lubię sobie je czasem czytać, gdy myślę że jestem już tak wkurzony, że bardziej się nie da. Po czym czytam post Yoha i widzę że są ludzie którzy potrafią zacząć pluć pianą w czasie dyskusji na forum :D

Faytah
01-05-2011, 14:22
Niby doszukujemy sie teorii spiskowej dziejow, ale jezeli ogladasz dwa mecze Barcy w Lidze Mistrzow gdzie dopoki sedzia nie pomogl to nic nie grali to zmusza to do pewnych wnioskow. Czy z Arsenalem byl wyrownany mecz dopki nie zszedl Van Persie? Byl. Czy byl wyrownany dopoki nie zszedl Pepe? Byl. Czy w obu przypadkach sedzia powinien zachowac sie inaczej? Powinien. (wiem,odpowiesz ze nie byl wyrownany bo Barca miala 70% posiadania pilki i do tego oddala cale 2 strzaly na bramke dopoki nie zszedl Pepe, gdzie Real przy 30% posiadaniu oddal 5 strzalow na bramke)

ponczus
01-05-2011, 14:52
Niby doszukujemy sie teorii spiskowej dziejow, ale jezeli ogladasz dwa mecze Barcy w Lidze Mistrzow gdzie dopoki sedzia nie pomogl to nic nie grali to zmusza to do pewnych wnioskow. Czy z Arsenalem byl wyrownany mecz dopki nie zszedl Van Persie? Byl. Czy byl wyrownany dopoki nie zszedl Pepe? Byl. Czy w obu przypadkach sedzia powinien zachowac sie inaczej? Powinien. (wiem,odpowiesz ze nie byl wyrownany bo Barca miala 70% posiadania pilki i do tego oddala cale 2 strzaly na bramke dopoki nie zszedl Pepe, gdzie Real przy 30% posiadaniu oddal 5 strzalow na bramke)

Dlatego bodajże od kontrowersyjnej bramki uznanej w LM dla Liverpoolu w meczu z Chelsea jestem za wprowadzeniem powtórek video. W hokeju to działa, w tenisie to działa, więc dlaczego w kopanej nie działa.

Duch Niespokojny
01-05-2011, 17:06
Arsenal - Manchester United 1:0 !!

Pan i Wladca
01-05-2011, 23:15
Nikt nie usprawiedliwia teoriami spiskowymi tego, że Real przegrywa, tylko to, że w momencie gdy Barca jest pod ścianą nagle wylatuje kluczowy zawodnik drużyny przeciwnej.

Nie nawołuje tylko ironizuje. Nigdy Barcelona nie wywoływała u mnie takiej nienawiści jak w 2-3 ostatnich sezonach a la liga oglądam gdzieś od 2002 roku. Momentami az się nóż w kieszeni otwiera.

Yoh Asakura
12-08-2011, 15:13
Żegnaj, Cesc

cocojumbo
12-08-2011, 15:16
@up

Po cholere Barcelona go kupiła?? :(

K.Jay
15-08-2011, 23:02
Agüero dwa gole i asysta w 30 minut. Dziękuję. Dobranoc. :confused:

K.Jay

Yoh Asakura
16-08-2011, 01:09
Nananana, Samir you're a cunt, you're a cunt! Saaamir you're a cunt! Nananananana, Samir you're a cunt, you're a cunt!

Ajron94
16-08-2011, 11:18
Cóż, współczuję Ci strasznie tego, co się z Arsenalem dzieje, ale trzeba zauważyć, że to nie pierwszy raz... Kto by pomyślał, że jakiś czas temu cieszyłbym się na myśl, że Arsenal się stacza, ehh.

Yoh Asakura
16-08-2011, 14:42
Twój stary się stacza. My ciągle jesteśmy wielcy.

Ajron94
16-08-2011, 16:37
Nie, byliście. Kiedy ostatnio NAPRAWDĘ liczyliście się w walce o majstra? Ojć, jeszcze przed odejściem Thierrego (chociaż trzeba przyznać, że po tym zdobyliście aż Puchar Ligi!). Teraz życzę Wam awansu do LM (nie mówię o tegorocznej), bo oceniłbym szansę na to jako średnie, w końcu United i Chelsea mają niemalże 100% pewność, że tam będą, City tak łatwo nie odstąpi, a Liverpool i Tottenham też będą punktować dużo. Jak odejdzie Nasri to Wasz środek nie będzie wyglądał zbyt ciekawie. Ramsey ma być objawieniem jak Wilshere? Czy Rosicky z Arshavinem mają grać jak Fabregas z Samirem? : \ 3/4 miejsce to standard przed tegorocznymi osłabieniami. No, chyba, że teraz akurat wszyscy dojżeli i to był plan Wengera i jego asystenta Yoha ;]

Yoh Asakura
16-08-2011, 17:06
Lol, od odejście Henry'ego raptem jeden sezon był kompletną klapą na podwórku ligowym - 08/09. W każdym innym, począwszy od 07/08 skończywszy na zeszłym, liczyliśmy się w walce o mistrza do końca. Co ty za głupoty pieprzysz?

Ajron94
16-08-2011, 18:05
Do końca to nie znaczy wcale przez pół roku. Hmmm, jakoś zawsze minimum 2 drużyny były lepsze.

milano8
17-08-2011, 00:53
Lol, od odejście Henry'ego raptem jeden sezon był kompletną klapą na podwórku ligowym - 08/09. W każdym innym, począwszy od 07/08 skończywszy na zeszłym, liczyliśmy się w walce o mistrza do końca. Co ty za głupoty pieprzysz?

hahahahahahahaha kurwa co ty brales czlowieku. Ciekawe kiedy wy sie liczyliscie w walce o mistrzostwo. Arsenal po odejsciu Henryego byl totalna klapa a Wenger nie wie co z ta druzyna robi. W tym sezonie daje Arsenalowi max 4 miejsce. To juz Liverpoool ma wieksze szanse na mistrzostwo niz wy i pogodz sie z tym koles.

K.Jay
20-08-2011, 16:57
Arsenal przegrał. Ole ole ole.

K.Jay

milano8
21-08-2011, 02:41
Ole Ole Ole!!!!

Rybzor
21-08-2011, 12:16
Ole ole ole!

Ajron94
22-08-2011, 09:41
O tym mówiłem, gdy pisałem o współczuciu dla fanów Arsenalu... Cóż. Wierzę, że już w trzeciej kolejce strzelą pierwszą bramkę. Swoją drogą każdemu większą radość sprawia ból Yoha niż porażka Kanonierów :D

Jutro Wisła. Wierzę - nie ma innej opcji niż wiara! Nie ma co się oszukiwać, dawno takiej szansy nie było. Nie będzie łatwo, to wie każdy. Liczę na szybko strzeloną przez graczy z Krakowa bramkę, a później pozostaje obrona Częstochowy i wybuch radości po końcowym gwizdku... Nie wiem dlaczego, ale strasznie liczę na Genkova, który niekoniecznie musi w ogóle zagrać. Ciężko być spokojnym :)

Pan i Wladca
22-08-2011, 13:53
Ronaldinho wraca do kadry Brazylii :p

milano8
22-08-2011, 19:16
O tym mówiłem, gdy pisałem o współczuciu dla fanów Arsenalu... Cóż. Wierzę, że już w trzeciej kolejce strzelą pierwszą bramkę. Swoją drogą każdemu większą radość sprawia ból Yoha niż porażka Kanonierów :D

przeciez strzelili w meczu z L'poolem ;p Samoboj tez sie liczy co nie haha

Dark Sven
28-08-2011, 19:21
Ej, zalogowałem się, żeby dla potomnych se jebnąć

Man Utd 8 - 2 Arsenal

Lulz :wasabi:

K.Jay
28-08-2011, 19:41
NIE WIERZĘ. Współczuje Arsenalowi. GLORY GLORY.

K.Jay

Pan i Wladca
28-08-2011, 19:50
Ale co bramy to aż się za głowę łapałem:baby:

Yoh Asakura
28-08-2011, 20:29
Na Emirates się zemścimy.

K.Jay
28-08-2011, 20:39
Na Emirates się zemścimy.
Chyba Cup.

K.Jay

Dupca
28-08-2011, 21:17
[10 znaków]

Yoh Asakura
28-08-2011, 21:29
To śmieszne, jak po takiej porażce zlatuje się banda sępów debilów, która przychodzi tu tylko w takich chwilach.

Rybzor
28-08-2011, 21:41
To śmieszne, jak po takiej porażce zlatuje się banda sępów debilów, która przychodzi tu tylko w takich chwilach.

http://cdn.styleforum.net/4/4a/4a4bc80f_3678.u_2D00_mad.jpg

OOH TO BE A LOOSER.

Dupca
28-08-2011, 22:12
[10 znaków]

Ajron94
28-08-2011, 23:09
Yoh, z tej strony LolnY, Ditto, czy jak mnie tam nazwiesz. Szczerze? Nie spodziewałem się nigdy takiego wyniku, nawet po tych transferach, o których tu pisałem. Współczuję Ci. Dziwnie się cieszyć z tego wyniku, to coś niespotykanego, niesamowitego.

Glory, Glory Man United!

Duch Niespokojny
28-08-2011, 23:22
To że arsenal cały czas przegrywa to nie nasza wina.
http://www.youtube.com/watch?v=Dx-vO84DoAI

Ajron94
28-08-2011, 23:51
http://www.youtube.com/watch?v=Dx-vO84DoAI (http://urlguard.net/l/http://www.youtube.com/watch?v=Dx-vO84DoAI)
Fake, a i tak odpadli. Pzdr. dla Clichy'ego, Fabregasa i Nasriego!

Yoh Asakura
29-08-2011, 00:06
Yoh, z tej strony LolnY, Ditto, czy jak mnie tam nazwiesz. Szczerze? Nie spodziewałem się nigdy takiego wyniku, nawet po tych transferach, o których tu pisałem. Współczuję Ci. Dziwnie się cieszyć z tego wyniku, to coś niespotykanego, niesamowitego.

Glory, Glory Man United!
Nikt się tego nie spodziewał. Od 115 lat nie przegraliśmy tak wysoko. Trudno, trzeba iść do przodu.

Dupca
29-08-2011, 09:02
[10 znaków]

K.Jay
29-08-2011, 10:49
tym bardziej dziwi mnie jego pokora w jego poście nad moim.
To się nazywa frustracja.

K.Jay

Yoh Asakura
29-08-2011, 13:02
Nie ma żadnej pokory. Zawsze będzie duma i wiara.

Duch Niespokojny
29-08-2011, 13:26
Równie dobrze mogłeś wstawić link do meczu w którym wisła wygrała z barca 1:0.
Nie, bo Wisła nie jest drużyną, która "cały czas przegrywa" ;)

Dupca
29-08-2011, 14:20
[10 znaków]

Azatar90
30-08-2011, 09:06
Tu niema co porownywac wisly do barcelony...

Yoh Asakura
01-09-2011, 01:35
Per, Santos, Arteta, Young, Benayoun ;o

Duch Niespokojny
01-09-2011, 02:01
Szału ni ma...

Yoh Asakura
01-09-2011, 02:07
Arteta, Santos i Per to nie jest szał?

Duch Niespokojny
01-09-2011, 02:13
Szczerze, poza Mertesackerem, nie znam tych gości. Per jest dobry i na pewno przyda się wzmocnienie środka obrony. Ale Artetę sprawdzałem w Wikipedii i mimo 29 lat na karku, nie zagrał ani meczu w reprezentacji Hiszpanii, grał w dość słabych klubach. Santos też wygląda na przeciętniaka. O Parku nawet nie ma co wspominać - pewnie Boss go kupił, żeby się lepiej zareklamować w Korei, do tego za 2 lata odchodzi, bo musi odbębnić służbę wojskową. Liczyłem na lepsze transfery.

Yoh Asakura
01-09-2011, 02:53
l0l, ty serio nie wiedziałeś, kim jest Mikel Arteta?! Ty w ogóle wiesz, jak wygląda piłka?

milano8
01-09-2011, 03:47
8:2 ;) helołłł
A tak na serio to Arsenal nawet z tymi smiesznymi transferami nic nie zrobi. Jeszcze pecha maja ze wszyscy sa bez formy. W poprzednim sezonie L'pool mial niemale problemy, nadszedl teraz czas na Arsenal...

Duch Niespokojny
01-09-2011, 12:49
l0l, ty serio nie wiedziałeś, kim jest Mikel Arteta?! Ty w ogóle wiesz, jak wygląda piłka?
No tak, przecież to taki wymiatacz, że nie ma sobie równych. A do reprezentacji się nigdy nie załapał, bo mu się nie chciało ;)

Yoh Asakura
01-09-2011, 13:16
Przypomnę, że w reprezentacji Hiszpanii Cesc Fabregas siedzi na ławce i gra ogony.

Dupca
01-09-2011, 16:28
[10 znaków]

n0_name
01-09-2011, 19:58
Siema dupca jak wakacje.

@zebyniebylozeofftop
fajny mecz trolololo sialala, dobrze grały obydwa zespoły.

Ajron94
02-09-2011, 00:08
Nasri > Benayoun
Fabregas > Arteta
Clichy > Santos

O grze Parka nie mam pojęcia, ponoć nic takiego (odszedł Bendtner), a Mertesacker to dobry transfer - z tym, że jedno wzmocnienie przy reszcie to wciąż osłabienie.

Czekam na opinię Yoha. Nie, bez ironii.

Yoh Asakura
02-09-2011, 00:36
Z tym clichym to żeś dosypał :D

Za Nasriego jest Gervinho.

A tak btw, potwierdzone info: dwie wysokie oferty za Goetze i Hazarda. Jedna odrzucona, bo rodzina nie chce, żeby w takim młodym wieku gracz opuszczał kraj (Goetze), a druga ze względu na to, że było mało czasu na znalezienie następcy (Hazard). Zanosi się na to, że Eden ma spore szanse na to, żeby dołączyć do nas w styczniu.

Ajron94
02-09-2011, 09:14
Nasri w ostatnim sezonie grał raczej na środku, więc porównałbym tu Nasriego, a Gervinho (którego pominąłem wcześniej, mój błąd) jako drugie wzmocnienie.

Clichy? Miał wahania formy, ale nie był zły, zobaczymy czy ten Santos pokaże chociaż taki poziom...

Aaa, no i Chamberlain z Miyachim. Twoim zdaniem mają szansę przebić się do składu już w tym sezonie?

Yoh Asakura
02-09-2011, 11:40
Przecież clichy to był ofensywny impotent, a to co on wyprawiał w defensywie to była tragedia. Dziesiątki bramek zwalonych z jego winy. Co prawda przeciwko barcelonie rozegrał wielkie zawody, ale to nadal tylko jeden mecz.

Miyachi pewnie trochę pogra w jakichś CC, to samo Chamberlain, ale na regularną grę nie mają co liczyć.

Ajron94
03-09-2011, 00:39
Nie chce mi się szukać jak pisałeś, że to najlepszy LO na świecie ;)

Yoh Asakura
03-09-2011, 01:00
nigdy nie mówiłem, że klisi to najlepszy lb na świecie, mogłem tak pisać bagatela 4 lata temu (3), kiedy został najlepszym lewym obrońcą ligi, ale to był jego najlepszy sezon w karierze, potem było coraz gorzej.

ruszek
06-09-2011, 23:21
@

Motyla noga, mamy 2:2 z Niemcami i jeszcze narzekasz ?8o8o

Duch Niespokojny
07-09-2011, 03:41
Ale tylko kilka sekund nas dzieliło od historycznego wyniku, do kroćset!

Dupca
07-09-2011, 08:42
[10 znaków]

Yoh Asakura
07-09-2011, 13:16
Dobry debiut perkinsa ;D

Ajron94
18-09-2011, 19:13
Avatar szary, bo jesteś w żałobie, czy jak?

Yoh Asakura
18-09-2011, 19:44
Ten szary avatar mam już od dłuższego czasu, ma związek z hasłem "We want our Arsenal back".

camperek1
08-11-2011, 20:39
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/euro2012-test/nowe-koszulki-reprezentacji,4901738,10690900,fotoreportaz-maly.html#photo10690900

Koszulki na euro.
Do tego tekst na weszło:
Wiemy już w jakich koszulkach zagra reprezentacja PZPN w finałach mistrzostw Europy. Tak - reprezentacja PZPN, a nie reprezentacja Polski. Po raz pierwszy w historii drużyna narodowa na tak wielkiej imprezie zagra BEZ ORZEŁKA. Niestety, godło przegrało rywalizację z jakimś PZPN-owskim zawijasem, wymyślonym w dziale marketingu. Czekamy jeszcze, by odpowiednia związkowa komórka wymyśliła skoczną pioseneczkę, którą zastąpiony zostanie "Mazurek Dąbrowskiego". Na Euro 2012 wystawimy Francuzów czy Niemców, przebranych w koszulki niemające związku z Polską.

Jeśli przeanalizujemy ostatnie turnieje, w których braliśmy udział, to było tak. 2002 - orzełek...

2006 - orzełek i znaczek PZPN.

2008 - orzełek i znaczek PZPN.

2012 - tylko znaczek PZPN. Pieprzony znaczek PZPN, który NIKOGO nie interesuje. Równie dobrze mógłby tam być przypadkowy kleks, naklejka z chipsów albo smark z nosa. Jest to żenada, kolejny strzał w stopę, w kolano i w łeb. Hańba i kpina. Ale w sumie, może ten orzełek by niektórych zawodników palił. Może są tacy, którzy woleliby francuskiego koguta albo orła, tylko że czarnego, niemieckiego. Może wreszcie przyznano - TO NIE JEST REPREZENTACJA POLSKI, tylko drużyna Polskiego Związku Piłki Nożnej, złożona z podkupionych farbowanych lisów. - Brawo, wreszcie wyszli na przeciw mojej inicjatywie i pokazali, że to nie jest moja drużyna, tylko związkowa zbieranina przebierańców. Na lewym rękawku powinni jeszcze mieć twarz Smudy, a na prawym Laty. Jestem bardzo zadowolony! - zakpił Jan Tomaszewski.

- Janku, a bez szydery?
- Bez szydery? A tu się da bez szydery? No to bez szydery to jest, kurwa, skandal!

W głowie się nie mieści, że ktoś mógł zaprezentować ludziom TAKIE GÓWNO. W ostateczności takie stroje nadawałyby się na komplet treningowy, ale jak w czasie meczu można grać bez godła? PZPN niszczy wszystko, czego się dotknie. Nawet najbardziej oczywiste symbole, nawet tradycję, której przerwać nikt nie miał prawa. Polscy piłkarze zawsze grali z orzełkiem na piersi i ten orzełek zawsze był marzeniem wszystkich młodych chłopaków chcących zostać piłkarzami.

Przykro to stwierdzić, ale koszulka na Euro 2012 nadaje się na szmatę do podłogi.

Do tego interia:
Piątkowe spotkanie z Włochami rozegrane zostanie 11 listopada, czyli w dniu święta Niepodległości. Matuszczyk pytany przez dziennikarzy czy wie, z czym w Polsce związana jest ta data, przyznał, że nie. Urodzony w Gliwicach, ale posiadający polskie i niemieckie obywatelstwo piłkarz, podkreślił jednak, że zakładając biało-czerwoną koszulkę z orłem na piersi zawsze czuje szybsze bicie serca.

Duch Niespokojny
07-12-2011, 23:49
Brak mi słów na to, co sędziowie (może do spółki z Dinamem) zrobili z Ajaksem. UEFA się okazuje jeszcze gorszą mafią niż PZPN...

Dupca
10-12-2011, 22:05
[10 znaków]

Palar
11-12-2011, 00:41
brawo valdes...

Futbol to gra błędów, jeśli obie drużyny je popełniają to wygrywa ta, która lepiej je wykorzysta. Tak mogę opisać dzisiejszy mecz.
VISCA EL BARCA!!!

Dupca
11-12-2011, 10:08
[10 znaków]

ponczus
11-12-2011, 11:34
Nie oglądałem meczu (SKYYYYYYYYYRIM wciąga), czy ktoś może w skrócie mi powiedzieć kto tym razem odebrał Realowi zwycięstwo? Czy jak zwykle, sami nie potrafili sobie go wywalczyć.

Pan i Wladca
11-12-2011, 20:42
Tym razem dali dupy.

adareczek
20-12-2011, 00:03
w tibi tez są mecze ;d Tibiopedia ostatnio zaowdy

pzrem1
20-12-2011, 09:29
chcialbym te mecze zobaczyc

Demonista
24-12-2011, 08:58
:P Mecze :D wielkimi słowami powiedziane haha :D

GargoinX
26-02-2012, 14:30
Dwie polskie drużyny piłki ręcznej w gronie najlepszych 16 drużyn Europy. Mowa tu o Wiśle Płock i Vive Kielce. Czy znajdzie się ktoś jeszcze kto nie przyzna, że nożna może possać ręcznej? :>

Yoh Asakura
26-02-2012, 14:52
Ty serio jesteś gargówno :D
Argumentem na to, że ręczna > nożna ma być to, że jakieś tam dwie drużyny się dostały do czegoś tam :DDD

Duch Niespokojny
26-02-2012, 17:18
Dwie polskie drużyny piłki ręcznej w gronie najlepszych 16 drużyn Europy. Mowa tu o Wiśle Płock i Vive Kielce. Czy znajdzie się ktoś jeszcze kto nie przyzna, że nożna może possać ręcznej? :>
Wyborny argument, milordzie.
I tak bierki rozgotowanym makaronem > piłka ręczna
(bo w bierkach wygraliśmy Mistrzostwa Międzyrzecza Dolnego i Puchar im. Stevena Seagala)

GargoinX
26-02-2012, 23:06
A co, może tak nie jest? Piłka ręczna w Polsce jest nie doceniana. Przypomnijcie mi moment kiedy dwie polskie ekipy piłki nożnej grały w lidze mistrzów i do tego wyszły z grupy (nie wspominając już o tym, że Kielce przy dobrym losowaniu mają szanse przejść jeszcze dalej).

P.s. Fajnie tak wpaść tu od czasu do czasu i się ponapinać. Widzę, że jest tu jeszcze sporo starych wyjadaczy. :>

Duch Niespokojny
27-02-2012, 02:14
"Liga Mistrzów" w piłce ręcznej odpowiada renomą co najwyżej rozgrywkom piłki nożnej mołdawskiej ligi okręgowej :p
Nie, tak serio to nie ma sensu tego w ten sposób porównywać. W piłce nożnej jest większy prestiż, większe pieniądze, a więc i oczywiście większa konkurencja. Gdybym sobie stworzył dyscyplinę sportu i byłbym w niej drugi na świecie (bo oprócz mnie uprawiałby ją tylko jeden zawodnik), to z miejsca powinna się ona stać naszym sportem narodowym?

GargoinX
27-02-2012, 15:38
Mnie boli tylko to, że takie gry zespołowe jak siatkówka i piłka ręczna, gdzie klubowo na tle Europy i świata odnosimy coraz większe sukcesy są tak przyćmione piłką nożną, w której nie odnosimy znaczących sukcesów. Niedługo Wisła Płock zagra z którymś z klubów z wielkiej trójki - FC Barcelona, Atletico Madryd bądź THW Kiel, a Vive Kielce mają szansę przejść do najlepszej ósemki kontynentu, jeśli dopisze im losowanie przeciwników. Klubowa nożna może pomarzyć o takich sukcesach, a jednak to o "wielkich" wyczynach Legii czy Wisły K. mówi się w TV, a o Wiśle P. czy Kielcach tylko co druga stacja ''coś'' wspomni. Uważam, że to jest chore i już za długo piłka nożna jest "sportem narodowym". Oczywiście wina nie leży po stronie widzów, fanów, a po stronie promujących sport, począwszy od lekcji wf-u gdzie gra się tylko w kopaną skończywszy na powyżej wspomnianych mediach.
Oczywiście, żeby nie było, że jestem wielkim przeciwnikiem kopanej - śledzę na bieżąco rozgrywki europejskie i polskie, sam chodzę na mecze sekcji nożnej Wisły Płock, lubię sobie obejrzeć dobry meczyk w telewizji. Co nie zmienia faktu, że zdecydowanie wolę obejrzeć mecz piłki ręcznej FC Barcelona - THW Kiel, niż mecz nożnej FC Barcelona - Real Madryd. :P

Yoh Asakura
27-02-2012, 20:32
Siatka i ręczna to sporty dla ludzi, którzy nie potrafią grać w piłkę nożną.

Btw, nikogo nie obchodzi, co ty wolisz

GargoinX
27-02-2012, 22:11
Równie dobrze mogę powiedzieć, że nożna to sport dla ludzi z dziurawymi łapskami. ;)
Poza tym nie próbuję w nikogo wmusić moje 'widzimisię', po prostu stwierdzam fakty.

Duch Niespokojny
28-02-2012, 12:08
począwszy od lekcji wf-u gdzie gra się tylko w kopaną
Mnie akurat całe życie zamęczali siatkówką, przez co ją szczerze znienawidziłem. W nogę graliśmy może z miesiąc w roku jak była ładna pogoda, a i to jak się nauczycielowi nie wymyśliły jakieś biegi czy inne dno.
Piłka nożna jest po prostu ciekawsza
http://pl.memgenerator.pl/mem-image/deal-with-it-1/d

GargoinX
28-02-2012, 21:12
Nie mówię, że nie jest ciekawa, bo jak już wspomniałem sam lubię oglądać (a nawet grać, o zgrozo!), a siatkówki nie przepadam oglądać (choć grać w nią nawet lubię), ale wydaje mi się, że powinno się promować sport, w którym odnosimy znaczące sukcesy, a nie ten w którym prawdopodobnie w najbliższym czasie nie mamy szans osiągnąć nic ciekawego.
Podobnie jest z niedocenionym żużlem, w którym to już w ogóle odnosimy największe sukcesy na świecie, ale z żużlem jest o tyle gorzej, że to nie jest gra zespołowa i Polaków to raczej nie kręci.

maximusik
20-07-2012, 12:23
już dość o piłce. teraz zbliżają się igrzyska i mam nadzieję, że Polacy zaprezentują się dobrze. pewne, że będzie lepiej niż piłkarze. siatkarze powinni wywalczyć medal.

K.Jay
17-08-2012, 12:58
http://i50.tinypic.com/2kofie.jpg

K.Jay

Duch Niespokojny
06-09-2012, 21:53
Nawet nie mogę teraz oglądać meczy Arsenalu z poprzedniego sezonu, bo mi się rzygać chce, jak widzę tego Judasza.

Duch Niespokojny
20-10-2013, 18:13
http://farm8.staticflickr.com/7382/10369578656_ee72c73570_o.gif

JockerMan
22-10-2013, 14:37
Ja mam to samo dlatego na razie przerwe mam w oglądaniu meczy w sumie nawet nie mam na to czasu ; )

Yoh Asakura
07-01-2014, 14:27
boże, mam półtorej tysiąca napisanych postów w tym temacie

tibman
08-01-2014, 13:33
Ciekawe info. Mistrzostwa świata w piłce nożnej w 2022 roku w Katarze nie odbędą się w czerwcu, tylko na przełomie listopada i grudnia. To nowość

karolstec82
05-02-2014, 09:48
Nie długo olimpiada :D

mariuszh82
25-03-2014, 09:28
Jak Wam się podobał niedzielny mecz Barcy?

tibman
03-04-2014, 14:30
Barca w klasyku zniszczyła system, ale już w Lidze Mistrzów z Atletico było gorzej ;/

daniels111
27-05-2014, 13:44
Hala Madrid zwycięzcą!! :D Nie mogło być inaczej.

Duch Niespokojny
28-05-2014, 14:26
Mogło, gdyby nie Ancelotti time. Rozczarowałem się strasznie, za postawę w tym sezonie i w tym meczu Atletico zasłużyło na ten puchar. Niesamowite, jaką robotę Simeone tam odwalił, murowany faworyt na menadżera sezonu.
No dobra, niech będzie, że Real zasłużył sobie na to trofeum, ale nie mogę patrzeć na tę zbieraninę gwiazdeczek i szumowin (Pepe, Ramos). Zwłaszcza na Ronaldo, kiedy celebrował swoją nic nieznaczącą bramkę z wątpliwego karnego (faul był, ale CR w swoim stylu wyłożył się, gdy tylko poczuł najdrobniejszy kontakt), jakby właśnie w pojedynkę wygrał mistrzostwo świata.

Yoh Asakura
12-06-2014, 13:39
chuj z realem i ligą mistrzów, my wygraliśmy FA Cup

Duch Niespokojny
12-06-2014, 15:29
Ta, i Puchar Wengera... A mogło być tak pięknie - pół sezonu na fotelu lidera i to ze sporą przewagą, a na koniec... "gramy jak nigdy, kończymy na 4. miejscu jak zawsze".

ewelinasz91
13-06-2014, 10:57
Oglądaliście rozpoczęcie Mundialu? Shakira i Pitbull wymietli :)

Duch Niespokojny
09-07-2014, 17:29
Deutschland, Deutschland über alles
Jeszcze lepiej by było, gdyby zrobili Brazylii takie bęcki w finale - to byłby już pełny rewanż za 2002. Ale ta Brazylia nie miałaby najmniejszych szans na przejście Argentyny czy Holandii. Nie zdziwię się, jeśli w meczu o trzecie miejsce też dostaną łomot.

KrEmAs KAc
10-07-2014, 12:30
Było by bardzo miło gdyby Holandia dała po dupie Brazylii.

KacperFllorian
08-12-2014, 22:13
Wie ktoś może gdzie można obejrzeć mecz Legii z Trabsonem czwartkowy ?? Jakaś stacja go transmituje ?? Jak naszym idzie to nie pokazują w telewizji :(

http://mpi-serwis.pl/ (http://mpi-serwis.pl/przydomowe-oczyszczalnie-sciekow/)
http://www.oknadrzwi.net/ (http://www.oknadrzwi.net/podstrona,168.html)

Yoh Asakura
18-11-2017, 20:13
Ostatni post 3 lata temu. Wow. A takie zagorzałe dyskusje kiedyś tu prowadziliśmy.

K.Jay
22-09-2019, 23:18
Teraz to by można było podyskutować o Premier League, oj można by.