Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe
jakosiara
15-09-2009, 14:45
BMW Sauber sprzedane (http://f1.wp.pl/kat,1775,title,BMW-znalazlo-nowego-inwestora,wid,11497138,wiadomosc.html)
Wystarczającymi, żeby udowodnić niewinność Eduardo. Zbierał bardzo dużo materiałów i cały czas się upiera, że Eduardo jest niewinny - UEFA przyznała mu rację. Czego ty jeszcze chcesz?
nvm. pamietam jak jechałeś po Puyolu i ogólnie po "Porcelanie" że jest nieprofesjonalny/a bo nurkował/li w 90' grając na czas, zresztą wszędzie tak robią, ale się uwziąłeś na Puyola. teraz gdy Eduardo ewidentnie nurkował, bo chyba nie powiesz, ze był cięty równo z trawą tak, zeby uderzyć twarzą o glebe jak on to zrobił. Faulu tam na pewno nie było.
jeżeli masz zamiar odpisać w stylu:"a co mnie to obchodzi? Wenger zebrał dużo materiałów, UEFA przyznała racje i jest spoko" to nawet się nie fatyguj.
Bo NAWET gdyby jakiś tam kontakt był, to na 100% nie był to faul, a tym bardziej na rzut karny. Wenger myśle, ze dobrze o tym wie, ale ty żyjesz chyba w utopii.
AnonimowyPowrot
15-09-2009, 15:27
O jejku, a ja miałem koszulkę Del Piero, Beckhama, Owena i Raula - ale jakoś kibicuję Arsenalowi...
Bazarówki wymiatały, miałem Beckhama (Manchester), później Van Nistelrooya (Manchester), Kluiverta (Barcelona), Beckhama (Anglia - jakaś lepsza jakość), znów Beckhama (Real) i Ronaldinho (Brazylia). Ja tam się daleko nie rozbiegałem, Beckham to był mój idol, tak samo jak Van Nistelrooy, Kluivert był Holendrem, a ich lubię bardzo, Ronaldinho trochę z przypadku. To wszystko w latach 2001-2004. Zawsze chciałem Scholesa, ale NIGDZIE I NIGDY nie było, nawet takiej nie widziałem. Teraz już go tak nie lubię :D
@BTW
U was też w większości sklepów, w pizzeriach i takich tam w 98' były niebieskie koguty z okazji MŚ? :D
@Down
Ja kibicuję swojej, bo ojciec mi odpowiadał na pytanie "Kto jest najlepszy?" zawsze tak samo, "Argentyna", to ja powiedziałem, że wolę Anglię i się spytałem kto jest tam najlepszy... I zostało :D Anglię wybrałem chyba przez Beckhama i Owena, albo dlatego, że miałem wyobrażenie całej WB jako takiej utopii...
Znam gościa, dla którego ukochaną drużyną jest Legia przez grę, oraz takiego, który uwielbia Juventus, bo miał koszulkę Del Piero, oraz takiego, który także upodobał sobie właśnie Juve, bo dostał w zeszłym roku szkolnym na 6 grudnia (chyba data była inna, ale z powodu weekendu) szalik drużyny z Turynu. Dziś w szkole był w koszulce (nie meczówce) Starej Damy i z ich plecakiem (to od początku roku). Różne mogą być te historie, moim zdaniem nie ma w tym niczego złego. Kwestią tego, czy ktoś jest złym czy dobrym kibicem jest raczej przywiązanie. Wiesz o ile mniej postów, a szczególnie tych głupich pojawia się na np. MUFC.pl po odejściu Ronaldo? Na stronie ManchesterCity.pl atmosfera się poprawiła, ale i tak widać, że wciąż większość niepobanowanych to sezonowcy, którzy oleją ten klub po sezonie/dwóch. Ilość spamu na stronach o Realu jest porażająca...
Duch Niespokojny
15-09-2009, 16:22
Aha czyli kibicujecie pewnej druzynie z powodu gry komputerowej bo byl tam dla przykladu figo fago ta??, fajnie.
Może niech ktoś sporządzi listę prawidłowych powodów do kibicowania jakiejś drużynie. No bo jak wygrywa źle, jak się polubiło dany team za pośrednictwem gry komputerowej - też nie tak...
a ja wam powiem tyle tylko k.... tyle. Znajdźcie różnicę i skończcie.
Anglia:
Anglik mieszkający w Londynie, kibic:
-Reprezentacji Anglii;
-np. Fulham
Hiszpania:
Hiszpan mieszkający w Madrycie, kibic:
-Reprezentacji Hiszpanii;
-np. Atletico Madryt
Włochy:
Włoch mieszkający w Turynie, kibic:
-Reprezentacji Włoch;
-np. Torino
Niemcy:
Niemiec mieszkający w Berlinie, kibic:
-Reprezentacji Niemiec;
-np. Herthy Berlin
Francja:
Francuz mieszkający w Paryżu, kibic:
-Reprezentacji Francji;
-np. PSG
Polska:
Polak mieszkający w Polsce, kibic:
-Reprezentacji Polski;
-Reprezentacji Anglii;
-Reprezentacji Hiszpanii (Gdy Anglicy i Polacy się nie dostaną na MŚ/ME)
-Reprezentacji Argentyny;
-Wisły Kraków;
-Śląsk Wrocław;
-Lechia Gdańsk;
-Arsenal Londyn;
-FC Barcelona;
Xendriel
15-09-2009, 16:57
A ja widziałem jak Hiszpanie kibicują Liverpoolowi:confused:
Yoh Asakura
15-09-2009, 17:29
nvm. pamietam jak jechałeś po Puyolu i ogólnie po "Porcelanie" że jest nieprofesjonalny/a bo nurkował/li w 90' grając na czas,zresztą wszędzie tak robią, ale się uwziąłeś na Puyola.
Nie, pysiu, to nie była 90 minuta, to było wcześniej. Puyol nie został nawet dotknięty przez gracza Chelsea, a zaczął zwijać się z pólu, 5 sekund później, jak sędzia go olał, błyskawicznie zerwał się na nogi i biegł, jak gdyby nigdy nic się nie stało - no bez jaj, ale to jest zwykłe chamstwo.
teraz gdy Eduardo ewidentnie nurkował, bo chyba nie powiesz, ze był cięty równo z trawą tak, zeby uderzyć twarzą o glebe jak on to zrobił. Faulu tam na pewno nie było.
Ale czego ty się jeszcze spierasz? Analizy nagrań i rozmowy z arbitrami dowiodły, że kontakt był, a skoro kontakt był, to był i faul. A że się przewrócił, jak przewrócił - jakie to ma znaczenie, skoro po prostu Boruc go sfaulował?
jeżeli masz zamiar odpisać w stylu:"a co mnie to obchodzi? Wenger zebrał dużo materiałów, UEFA przyznała racje i jest spoko" to nawet się nie fatyguj.
Ale taka jest prawda, no ale veb wie lepiej.
Bo NAWET gdyby jakiś tam kontakt był, to na 100% nie był to faul, a tym bardziej na rzut karny. Wenger myśle, ze dobrze o tym wie, ale ty żyjesz chyba w utopii.
A skąd ty, pysiu, możesz wiedzieć, co było na tamtych taśmach? No ale, przecież twoja racja jest zawsze najmojsza.
-Arsenal Londyn;
Nie ma takiego klubu.
Nie, pysiu, to nie była 90 minuta, to było wcześniej. Puyol nie został nawet dotknięty przez gracza Chelsea, a zaczął zwijać się z pólu, 5 sekund później, jak sędzia go olał, błyskawicznie zerwał się na nogi i biegł, jak gdyby nigdy nic się nie stało - no bez jaj, ale to jest zwykłe chamstwo.
ok, 89'. Eduardo też nie został dotknięty. zresztą nie wiem czy też, bo już nie pamiętam dokladnie jak to było z Puyolem.
Zresztą... założe się, że Wenger gdyby trenował Barce to by znalazł tam kontakt bo nie przespaniu 4 nocy i szukaniu istotnych dowodów.
Ale czego ty się jeszcze spierasz? Analizy nagrań i rozmowy z arbitrami dowiodły, że kontakt był, a skoro kontakt był, to był i faul. A że się przewrócił, jak przewrócił - jakie to ma znaczenie, skoro po prostu Boruc go sfaulował?
czyli każdy kontakt z przeciwnikiem na boisku to faul? weź skoncz pJe****ić.
tym bardziej w polu karnym...
A skąd ty, pysiu, możesz wiedzieć, co było na tamtych taśmach? No ale, przecież twoja racja jest zawsze najmojsza.
jak to co było na tych taśmach? to samo. no chyba, ze je spreparowali.
robisz się coraz bardziej żałosny. EOT.
nemelza3
15-09-2009, 17:55
Co to za kolejny laik? Już Gieer~ bana ma, to teraz kolejny przyszedł "wielki fan arsenalu", który pewnie nigdy na meczu tego klubu nie był :D Rozbawiają mnie tacy kibice. Ale cóż, przynajmniej nie Chelsea jak to ostatnio jest modne u Was, nastolatków. :/
Popieram post Maggic'a o kibicach europejskich ;)
Kto w tym roku wygra Ligę Mistrzów? Pewnie Milan, Juve, Barca, Real, Arsenal, Manchester, Chelsea, Manchester albo Bayern no ewentualnie Inter :/ <zieew> nudne to już :/ Mogłaby jakaś drużyna z 4tego koszyka niespodziankę zrobić :evul: Szkoda, że nie ma kolejny raz naszego przedstawiciela, ale cóż...
BMW Sauber sprzedane ;/
Yoh Asakura
15-09-2009, 18:00
ok, 89'. Eduardo też nie został dotknięty. zresztą nie wiem czy też, bo już nie pamiętam dokladnie jak to było z Puyolem.
Zresztą... założe się, że Wenger gdyby trenował Barce to by znalazł tam kontakt bo nie przespaniu 4 nocy i szukaniu istotnych dowodów.
Nie, zrobiłby to samo, co po finale LM z 2006 roku. Eboue po prostu dostał ochrzan i Wenger okazał swoją dezaprobatę.
czyli każdy kontakt z przeciwnikiem na boisku to faul? weź skoncz pJe****ić.
tym bardziej w polu karnym...
Był sam na sam, Boruc go zachaczył, stracił równowagę - tutaj już można winić tylko Boruca za to, że dopuścił się takiej interwencji.
jak to co było na tych taśmach? to samo. no chyba, ze je spreparowali.
No właśnie, to samo - czyli ewidentny kontakt Boruca i Eduardo.
robisz się coraz bardziej żałosny. EOT.
Visca el barca???
Idźcie na priva się kłócić. Co do Ligi mistrzów moim faworytem jest... Inter. Wzmocnili się, mają świetnego trenera i piłkarzy, wyniki nie najgorsze (4:0 z Milanem). Potem napewno Real,Barca lub Chelesa.. Manchester odpada w grupie.
Inter może powalczyć, ale wątpię żeby wzmocnienia okazały się na tyle wystarczające, aby dojść chociażby do półfinału.
K.Jay
Inter? 1/8 max, jak zwykle;]
Milan dziś z Maryslią, jeżeli nie wygrają tego meczu, to nie wiem co się stanie z Leonardo :p
Inter? 1/8 max, jak zwykle;]
Przy sprzyjających wiatrach może i 1/4 ;)
Capality
15-09-2009, 19:12
wg mnie to Chelsea w koncu wygra :p
Według mnie Juve dojdzie co najmniej do ćwierć finałów. Włoskie zespoły (oprócz Milanu) odświeżyły mocno kadry, więc włoski futbol może znów wrócić na wysoki poziom.
Yoh Asakura
15-09-2009, 19:27
Według mnie Juve dojdzie co najmniej do ćwierć finałów. Włoskie zespoły (oprócz Milanu) odświeżyły mocno kadry, więc włoski futbol może znów wrócić na wysoki poziom.
A kogo konkretnego, oprócz Diego, do składu dodało Juve?
A choćby Felipe Melo. Do tego odeszło kilku weteranów jak Nedved czy Mellberg.
Yoh Asakura
15-09-2009, 19:42
A, fakt, zapomniałem o Felipe. Mellberg weteranem? No nie wiem...
Mellberg weteranem? No nie wiem...
Wiekowo już stary, bo ma bodajże 32 czy 33 lata, więc nie długo by było po karierze. No ale w sumie taki Del Piero ma tych lat 35+, jednocześnie będąc w dobrej formie.
Yoh Asakura
15-09-2009, 19:53
Juve powinno mieć kogoś takiego jak Arszawin, Ronaldo czy Rooney. Kogoś, kto w pojedynke roztrzygnie losy meczu - a jak na razie nie ma i nie sądzę, żeby dużo ugrało w LM.
AnonimowyPowrot
15-09-2009, 20:20
Juve powinno mieć kogoś takiego jak Arszawin, Ronaldo czy Rooney. Kogoś, kto w pojedynke roztrzygnie losy meczu - a jak na razie nie ma i nie sądzę, żeby dużo ugrało w LM.
To jednak nie jest jakaś reguła, jeśli zespół jest wyrównany to przeciwnikowi trudniej przewidzieć miejsce ataku. Ronaldo czasem nie istnieje przez większą część meczu, wtedy właśnie United wygrywało fartowo. Nie zawsze, ale jednak (przykład meczu gdy Giggs strzelił prawą nogą).
Idźcie na priva się kłócić. Co do Ligi mistrzów moim faworytem jest... Inter. Wzmocnili się, mają świetnego trenera i piłkarzy, wyniki nie najgorsze (4:0 z Milanem). Potem napewno Real,Barca lub Chelesa.. Manchester odpada w grupie.
Nie popisałeś się :D
Inter na pewno nie wygra, jestem przekonany w 100%, że trafią na mocnego rywala i out.
Real? Uch, też nie wierzę, 1/8, Kaka po odpadnięciu z LM w Hiszpanii też nie będzie szalał, po czym wszystko pójdzie nie tak (no, oficjalnie, bo wątpię czy to było dla trofeów).
Barcelona - może i Ibrahimovic jest w kij zawalisty, ale do Barcelony coś mi nie pasuję. Będą mocni, ale nie tak jak w tamtym sezonie.
Chelsea - możliwe.
Manchester - zajdzie dalej niż Inter i Real, których wymieniłeś na samym początku :D Znając los trafi na kogoś mocnego już w 1/8 i pozbawią całą Europę złudzeń.
@Edit
Już widzę ten spam po remisie/porażce z Besiktasem... :D
ale Chelsea gra. miazga ; ddd
dla zainteresowanych ^^,
http://iraqgoals.net/ch3.html
Nie ma to jak oceniac triumfatora rozgrywek przed zakonczeniem pierwszej kolejki. Co do Interu z jednej strony chcialbym aby sprawil niespodzianke i dobrze sie spisal,ale realnie patrzac nie przyzwyczail mnie przez te lata do dobrej gry w europie.
Gordorczyk
15-09-2009, 21:38
macie linki do meczu Atletico - Apoel ??
Milan 1:0 Marsylia
Stary Pippo jak zwykle, bramki ze spalonego ahhhaa :D:D
Nie popisałeś się :D
Inter na pewno nie wygra, jestem przekonany w 100%, że trafią na mocnego rywala i out.
Real? Uch, też nie wierzę, 1/8, Kaka po odpadnięciu z LM w Hiszpanii też nie będzie szalał, po czym wszystko pójdzie nie tak (no, oficjalnie, bo wątpię czy to było dla trofeów).
Barcelona - może i Ibrahimovic jest w kij zawalisty, ale do Barcelony coś mi nie pasuję. Będą mocni, ale nie tak jak w tamtym sezonie.
Chelsea - możliwe.
Manchester - zajdzie dalej niż Inter i Real, których wymieniłeś na samym początku :D Znając los trafi na kogoś mocnego już w 1/8 i pozbawią całą Europę złudzeń.
Ja uważam, że Inter będzie mocny i może przesadziłem, może nie wygra, ale będzie ekipą z która faworyci będą mieć problem. A Manchester bez Ronaldo i Teveza? Jest Rooney i Berbatov, ale myśle, że na Europe to za mało. Real ma gwiazdy, jak nic nie wygra będzie krucho, pozatym są oni zawsze murowanymi faworytami tak jak Chelsea, Barcelona etc. Mimo wszystko pomyliły mi się grupy, ponieważ myślałem, że Manchester ma trudniejszą. Wyjdą raczej, ale ćwierćfinał to maksimum. Obawiałbym się również Bayernu, Robben świetnie się dogaduje z Riberym. A Real z Benzema, Kaka i Ronaldo to zawsze niesamowite zagrożenie. Ibrahimovic nie pasuje do Barcelony? Dla mnie jest lepszy od Eto'o i to pokaże. Myśle, że dla obu zawodników wyjdzie na dobre ten transfer. Mimo to stawiam, że najlepszą drużyną starego kontynentu będzie Inter. Nikt nie wygrał 2 razy z rzędu LM chyba, więc i teraz nie sądze aby Dumie Katalonii się udało. Największym rozczarowaniem obok Manchesteru będzie wg mnie znowu Chelsea. Niby gra do końca, ale gole ze Stoke, a z Barceloną w ostatniej minucie aż tak możliwe nie będa.
AnonimowyPowrot
15-09-2009, 22:57
Ja uważam, że Inter będzie mocny i może przesadziłem, może nie wygra, ale będzie ekipą z która faworyci będą mieć problem. A Manchester bez Ronaldo i Teveza? Jest Rooney i Berbatov, ale myśle, że na Europe to za mało. Real ma gwiazdy, jak nic nie wygra będzie krucho, pozatym są oni zawsze murowanymi faworytami tak jak Chelsea, Barcelona etc. Mimo wszystko pomyliły mi się grupy, ponieważ myślałem, że Manchester ma trudniejszą. Wyjdą raczej, ale ćwierćfinał to maksimum. Obawiałbym się również Bayernu, Robben świetnie się dogaduje z Riberym. A Real z Benzema, Kaka i Ronaldo to zawsze niesamowite zagrożenie. Ibrahimovic nie pasuje do Barcelony? Dla mnie jest lepszy od Eto'o i to pokaże. Myśle, że dla obu zawodników wyjdzie na dobre ten transfer. Mimo to stawiam, że najlepszą drużyną starego kontynentu będzie Inter. Nikt nie wygrał 2 razy z rzędu LM chyba, więc i teraz nie sądze aby Dumie Katalonii się udało. Największym rozczarowaniem obok Manchesteru będzie wg mnie znowu Chelsea. Niby gra do końca, ale gole ze Stoke, a z Barceloną w ostatniej minucie aż tak możliwe nie będa.
Człowieku, przecież Tevez nie dość, że był tylko rezerwowym, to gdy pojawiał się na boisku grał totalny piach. Strata Ronaldo jest bolesna, ale bez przesady, teraz całkiem inaczej układa się gra, na pewno nie lepiej, nie ma co przesadzać, ale jest to bardzo zbliżony poziom. Rooney i Berbatov to za mało na Europę? W takim razie Liga Mistrzów cała jest jakieś 30m pod poziomem Europy...
BTW. Nie ma to jak wymieniać kogoś w roli faworyta i jednocześnie w roli tego, kto rozczaruje.
Milan - Marsylia = 2 bramki Inzaghiego :D
Yoh Asakura
15-09-2009, 23:18
Fajny mecz Marsylia - Milan. Pokazało mi to spotkanie, jak bardzo brakuje mi Flaminiego :(
Articuno
15-09-2009, 23:24
Diego?
Dobry mecz w Turynie. W pierwszej połowie przewaga Bordeaux, w drugiej Bianconerich, ale generalnie Juve wybitnie nie grało, a to co zrobił Marchisio w ostatnich minutach to totalna masakra...
nemelza3
15-09-2009, 23:56
Niestety w tym tygodniu nie mogłem wybrać się na żaden mecz z powodu natłoku zajęć, no trudno. Mimo tego postarałem się gdzieś znaleźć w mediach interesujący mnie mecz i obejrzałem spotkanie byłej drużyny Jacka Krzynówka i jestem pod ogromnym gry Grafite i jego trzech bramek (jedna z karnego ;)). Według mnie ten zawodnik może zostać królem strzelców ligi mistrzów, jeżeli będzie grał tak dobrze jak dziś. Królem strzelców naszej ekstraklasy będzie ktoś z tercetu Brożek-Lewandowski-Podstawek. Czas pokaże ;)
Co do Podstawka, maximum trafi jeszcze 3-4 razy, potem Polonia zacznie opadać. Zresztą zobaczcie przeciwników. Fartowne z Odra 0:1, Bełchatów na starcie zawsze słaby 1:0 pojechali do Wrocławia to im pokazali co i jak. Fartowne z Koroną u siebie 1:0 bo Korona miała 2 setki z Legią 1:0 w plecy i z Piastem 4:0 (jak narazie najlepszy ich mecz). Teraz jadą do Sosnowca na Wisłe i myśle, że jak Wisła zagra lepiej niż w Gdańsu zaaplikuje im ze 2-3 gole tracąc może 1. Królem strzelców Brożek jak zawsze. 8 mln euro nie potrafił wykorzystać ze 4 setek w meczu z Bełchatowem i strzelił bramke po błędzie dla mnie nie ma szans na wygraną z Brożkiem. Bardziej Peszko, który gra fantastycznie jak na naszą ekstraklase. Pamiętam go jak Wisła Płock przyjechała do Gdańska na mecz PP z nim jako napastnikiem. 5:1 w plecy dostali, a Peszko grał piach. Widać, że Smuda zrobił z niego piłkarza.
Też myślę że Wisła ich rozjedzie bez najmniejszego problemu ; p
nemelza3
16-09-2009, 08:28
Co do Podstawka, maximum trafi jeszcze 3-4 razy, potem Polonia zacznie opadać. Zresztą zobaczcie przeciwników. Fartowne z Odra 0:1, Bełchatów na starcie zawsze słaby 1:0 pojechali do Wrocławia to im pokazali co i jak. Fartowne z Koroną u siebie 1:0 bo Korona miała 2 setki z Legią 1:0 w plecy i z Piastem 4:0 (jak narazie najlepszy ich mecz).
Z Odrą może i fartowne zwycięstwo, ale za to na pewno nie zasługiwali Wodzisławianie na 3pkty.
Z Bełchatowem śmieszne tłumaczenie.
Śląsk, tutaj Polonia miała szanse nawet na 3pkty!
Korona, tego meczu chyba nie oglądałeś ;) To Polonia miała z 5 setek, Korony setke jedną sobie przypominam ale bramkarz obronił.
Z Legią zagrała bytomska drużyna słabo. Legia dużo lepsza przez większość spotkania.
Piast - tu się zgodzę
Nie zmienia to faktu, że Polonia nie wygrywa dlatego, że jest hiper mocna, tylko po prostu nasza liga jest bardzo słaba...
@up
Jak Levadia wygrała, to czemu nie bytomianie?
Bo Polonia nie jest mistrzem Estonii. A to co grał z początku sezonu Bełchatów rok temu jak i teraz to jest to gra na poziomie I ligi...
Yoh Asakura
16-09-2009, 16:12
Dzisiaj Arsenal ze Standartem. Trzymam mocno kciuki za Wojtka, bardzo bym chciał, żeby zagrał, ale pewnie Wenger postawi na beztalencie Mannone.
Arka_Sath_Wielki
16-09-2009, 16:37
A w TV Inter-Barca, a szkoda, bo po słabym meczu będzie 1-1
haha a TV3 pokażę meczyk Górnik-Pogoń. ^^
Cieszył by chociaż punkt wywieziony z Zabrza. Liczę ogólnie na dobre widowisko, w końcu grają drużyny których miejsce w ekstraklasie. ; ]
jakosiara
16-09-2009, 17:48
Zagraniczni trenery do wzięcia:
Jean Tigana (Francja), Alberto ****heroni (Włochy), Roberto Mancini (Włochy), Slaven Bilić (Chorwacja), Jurgen Klinsman (Niemcy), Bernd Schuster (Niemcy), Zico (Brazylia), Luciano Spalletti (Włochy), Avram Grant (Izrael)
Moim zdaniem, najlepsi byłby ktoś z dwójki: Spaletti, Klinsmann B). Nie pogardziłbym też Mancinim, czy Biliciem.
Najgorzej będzie jak kadrę dostanie Zico :/ Piłkarz wielki, ale trener... Do Granta i ****heroniego też nie jestem przekonany.
haha a TV3 pokażę meczyk Górnik-Pogoń. ^^
Cieszył by chociaż punkt wywieziony z Zabrza. Liczę ogólnie na dobre widowisko, w końcu grają drużyny których miejsce w ekstraklasie. ; ]
Racja, chociaż i żaboli i paprykarzy nie lubie, to uważam, że takie drużyny powinny grać w Ekstraklasie. Ale tu się liczy sport (pomijam PZPN) i kto się utrzymuje ten gra (Odra).
Yoh Asakura
16-09-2009, 18:48
Zagraniczni trenery do wzięcia:
Jean Tigana (Francja), Alberto ****heroni (Włochy), Roberto Mancini (Włochy), Slaven Bilić (Chorwacja), Jurgen Klinsman (Niemcy), Bernd Schuster (Niemcy), Zico (Brazylia), Luciano Spalletti (Włochy), Avram Grant (Izrael)
Slaven? Już widzę, jak rzuca Chorwację na koszt Polski :D Co nie zmienia faktu, że jest świetnym kandydatem.
Pele? - Nieeeeee
Maradona? - Nieeeeee
Hrymowicz? <3333333333
Kto widział ten wie o co chodzi, potem pod klepie linka. Masakra :cup:
Yoh Asakura
16-09-2009, 21:15
4 minuta. 2:0. Brawo Mannone, brawo obrona.
Articuno
16-09-2009, 21:41
Pele? - Nieeeeee
Maradona? - Nieeeeee
Hrymowicz? <3333333333
Kto widział ten wie o co chodzi, potem pod klepie linka. Masakra :cup:
To ten ziom, co strzelil drugą bramkę dla Pogoni? No to kozak rajd i BRAWA dla Portowców!!!
ze Zczuba.pl: "Nie wydaje Wam sę, że projektant drugich koszulek Barcy co roku próbuje wymyślić głupszy kolor?" ja pitole, 1000% racji, ciekawe komu to się podoba?
A Standard, lol.
To ten ziom, co strzelil drugą bramkę dla Pogoni? No to kozak rajd i BRAWA dla Portowców!!!
tak, to ten. kurde przydał by się link tego : D
Yoh Asakura
16-09-2009, 22:02
2:1 Bendtner, gol do szatni. Będzie to samo, co z Boltonem, chociaż wydaję mi się, że o padnie o jeden gol więcej dla Arsenalu (2:4).
czuje że Arsenal wygra ; d
p.s łapcie.
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/unibet-i-liga/wideo/gornik-zabrze-pogon-13-niesamowity-rajd-i-gol-hrymowicza
miazga ; ddd
Yoh Asakura
16-09-2009, 22:50
2:3
Ahahahahaha :D :D :D
Niby przy drugim golu dle Arsenalu byla reka, ale uznano :d
Arka_Sath_Wielki
16-09-2009, 23:04
Orientuje się ktoś jaki był kurs na remis Inter-Barca? Chcę wiedzieć, ile straciłem :D
czuje że Arsenal wygra ; d
p.s łapcie.
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/unibet-i-liga/wideo/gornik-zabrze-pogon-13-niesamowity-rajd-i-gol-hrymowicza
miazga ; ddd
Masakra hahahaha naprawde w Górniku albo jest jakiś konflikt albo naprawde oni są tacy słabi i nie więdzą nic o budowaniu zespołu.
Inter 0:0 Barca. Jak by Barca była skuteczniejsza byłoby przynajmniej 0:1, a tak po punkciku.
@edit
Zico trenerem Olimpiakosu. Kto myślał, że będzie to selekcjoner naszej repry niech zejdzie na ziemie.
co prawda Barca nie zdołała strzelić gola, ale jestem bardzo zadowolony, bo zdecydowanie zdominowali Inter, a ich gra w końcu przypomina zeszłoroczną (może poza skutecznością, ale i to przyjdzie)
Wczorajszy mecz Juventusu, był imo dużo bardziej ciekawszy, od meczu Interu i Barcy. Brawa dla Arsenalu z 2:0, na 2:3, no nieźle ;)
DYNAMO DYNAMO DYNAMO DYNAMO!!
no i dzięki nim wszedł mi ostatni mecz i 70zl do przodu.
Z wyniku jestem zadowolony zwalszcza po przeczytaniu paru komentarzy "bedzie 3-0 dla barcy". Dziejszy mecz pokazal ze klepac pilka na 16-30 metrze to sobie mozna,gorzej jak trzeba strzelic bo w gruncie rzeczy ciezko mi sobie przypomniec grozny strzal w swiatlo bramki ze strony FCB. Z Camp Nou punktu raczej nie wywieziemy aczkolwiek nie mozna tych dwoch ekip oceniac tak samo,jest poczatek sezonu Inter jest po rewolucji kadrowej,z kazdym meczem gra powinna wygladac lepiej i wkoncu pojedyncze ogniwa utworza solidny lancuch.
Ja tam żałuję, że Eto'o opuścił Barce. Zlatan jest pipką. Ale oby jak najwięcej goli strzelał.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2009/09/17/stefan-majewski-tymczasowym-trenerem-kadry/
Skandal! To co robią te pzpnowskie komuchy to już przekracza wszelką granicę przyzwoitości.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2009/09/17/stefan-majewski-tymczasowym-trenerem-kadry/
Skandal! To co robią te pzpnowskie komuchy to już przekracza wszelką granicę przyzwoitości.
To było wiadome od początku ,tzn od wyrzucenia Leo przez Lato. Szkoda ,że Smuda raczej nie ma szans zostać trenerem bo on sobie w kasze dmuchać nie pozwoli ;).
Yoh Asakura
17-09-2009, 21:10
http://www.youtube.com/watch?v=c673DuZK7vw
:cup:
Ogłosili już to chyba kilka dni temu ;o
Ogłosili już to chyba kilka dni temu ;o
Dzisiaj było oficjalne zgromadzenie i zostało to oficjalnie potwierdzone, więc uprzejmie durnia ze mnie nie rób. Majewski się wachał bo się boi, że straci pozycje w PZPN jak kiedyś Boniek. Przynajmniej wg mnie.
Yoh Asakura
19-09-2009, 18:40
Ludzie, co się z wami dzieje? Wydarzenia sportowe nam prawie spadły na drugą stronę!
Arsenal spokojnie ogrywa 4:0 Wigan, Vermaelen cudowne zawody, 2 bramki, jedna po ładnej główce, a drugi strzał z 16 metrów prosto w okienko. Kocham go, kocham!
ale w ch*ja polecieli z tym Iversonem :x Tyle szumu narobiono, ja sie juz podjaralem, i co? I wielkie gowno. 5-sekundowa zajawka z Reebok Challenge, krotki wywiadzik z AI jak do Spodka przyszedl, i to wszystko. Pierdole taka promocje basketu. Przynajmniej Hiszpania nie zawiodla i skopala greckie dupska. Jutro zdobywaja zloto, nie ma innej opcji.
Arka_Sath_Wielki
19-09-2009, 21:04
Oglądam Mam Talent i czekam na mecz Barcy do 22:00, licze na wysoki wynik bo grają u siebie z będącym w ostrym kryzysie Atletico.
--- Arka_Sath_Wielki dodał 131 minut i 56 sekund później ---
No i do przerwy 4-1 xD się nie przeliczyłem, a jeszcze może coś wpadnie.
Ibra, Messi, Alves, Keita a dla Atletico Aguero.
Barca-Atletico 4:1 do przerwy:D
Xendriel
19-09-2009, 23:20
To jest ta gra z zeszłego sezonu:)
Arka_Sath_Wielki
20-09-2009, 00:21
No i koniec 5-2. Trochę słabo obrona, ale nie ma co narzekać bo się chłopaki spisali :)
Yoh Asakura
20-09-2009, 11:27
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/majster.png
:)
Arka_Sath_Wielki
20-09-2009, 11:51
Yoh ogląda demoty! XD
Víctor Valdés pobił wczoraj własny rekord czasu bez straconej bramki o 28 minut. W 45. minucie meczu bramkarza Barcelony pokonał Sergio 'Kun' Agüero. Po pierwszej połowie spotkania na tablicy widniał wynik 4:1. Rekord Valdésa wynosi teraz 570 minut bez straty gola.
[fcbarca.com]
Oby jak najwięcej takich rekordów!
jakosiara
20-09-2009, 14:26
Wszystko to dzięki obronie ;p
Zaczynają się derby Manchesteru. ;)
1:1
2' Rooney
16' Barry
K.Jay
Straznik Monopolowego
20-09-2009, 15:16
Foster =D jak ktos tak slaby moze bronic w pierwszym skladzie?
<tu był obrazek>
:)
http://img89.imageshack.us/img89/4374/90061931.png (http://img89.imageshack.us/i/90061931.png/)
i wszystko jasne
tam jest napisane "Polska będzie mistrzem świata w piłce nożnej?"
Yoh Asakura
20-09-2009, 16:57
United 4:3 City, genialny meczyk. A tu jeszcze za 2 godzinki Chelsea - Tott :D
Straznik Monopolowego
20-09-2009, 16:57
No to widze ze City zaczyna byc tak ruchane jak Chelsea =D
No to widze ze City zaczyna byc tak ruchane jak Chelsea =D
Tu Arsenal byłby lepszym przykładem. ; D
United 4:3 City, genialny meczyk. A tu jeszcze za 2 godzinki Chelsea - Tott :D
za 2h? za 20 min chyba. Meczyk niesamowity. ale tak z ciekawości - o ile mecz przedluzyl sędzia? bo nie widzialem, a 5-6 min. to cholernie dlugo.
AnonimowyPowrot
20-09-2009, 17:09
Owen > Tevez
DF24 królem środka pola, a Rooney największą gwiazdą PL :D
@Edit
Z powodu problemów technicznych 2 ostatnie bramki tylko "słyszałem" :< Audycja radiowa ssa.
Straznik Monopolowego
20-09-2009, 17:10
O 4 chyba ale z niewiadomych powodow ciagnal go tak dlugo dlatego mowie ze City zostalo zruchane =D
Yoh Asakura
20-09-2009, 17:11
za 2h? za 20 min chyba. Meczyk niesamowity. ale tak z ciekawości - o ile mecz przedluzyl sędzia? bo nie widzialem, a 5-6 min. to cholernie dlugo.
O 4 min, a Owen walnął w 96
A Chelsea chyba o 18 gra
A nie, jednak o 17 :P
Manchestery zagrały bardzo dobry mecz, mam nadzieję że derby Londynu też bd zajebiste. : ) lece ogladac. ; >
nemelza3
20-09-2009, 17:48
Też myślę że Wisła ich rozjedzie bez najmniejszego problemu ; p
he laicy laicy ;D
0-1 narazie
Chyba zmienię forum, tu się nikt nie zna na piłce!
he laicy laicy ;D
0-1 narazie
Chyba zmienię forum, tu się nikt nie zna na piłce!
Zmieniaj, wszystkim to wyjdzie na dobre. Poza tym, mało osób tu interesuje się polską piłką- głównie z tego powodu że lepiej obejrzeć taki mecz jak Chelsea-Tottenham, niż się nudzić.
nemelza3
20-09-2009, 18:04
Zmieniaj, wszystkim to wyjdzie na dobre. Poza tym, mało osób tu interesuje się polską piłką- głównie z tego powodu że lepiej obejrzeć taki mecz jak Chelsea-Tottenham, niż się nudzić.
Oj dzieci dzieci, ciekawe jak poradzilibyście sobie 20 lat temu, kiedy nie było Waszych sopcastów i internetu a w telewizji leciały raz na jakiś czas mecze kadry czy mecze pucharów. Inne pokolenie widać...
@up
A jak ty byś sobie poradził, bez internetu? ;) 20 lat temu nie był chyba tak ogólnodostępny jak dziś, nie?
@topic
ManU znów górą ;)
Oj dzieci dzieci, ciekawe jak poradzilibyście sobie 20 lat temu, kiedy nie było Waszych sopcastów i internetu a w telewizji leciały raz na jakiś czas mecze kadry czy mecze pucharów. Inne pokolenie widać...
No ale żyjemy w tych czasach, a że internet jest- będę oglądał co mi się podoba. Wolę patrzeć na grę z polotem, niż zwykłą kopaninę. Co innego reprezentacja, wtedy nawet jeżeli jest to nudne, odzywa się we mnie część patrioty. Teorie i insynuacje zachowaj dla siebie, bo w rzeczywistości pieprzysz cholerne bzdury.
Yoh Asakura
20-09-2009, 19:07
Ciekawe jak byś sobie poradził parę tysięcy lat temu, jak nie było jeszcze sklepów, tylko trzeba było polować. :baby:
mecz polskiej ligi mogę oglądać tylko na żywo, bo w tv to już nawet mtv jest najczęściej ciekawsze od tej kopaniny
Arka_Sath_Wielki
20-09-2009, 19:52
Ciekawe jak byś sobie poradził parę tysięcy lat temu, jak nie było jeszcze sklepów, tylko trzeba było polować. :baby:
Own3d
@Top
Real Madrid 1 - 0 Xerez (27 min)
Będzie 2-0
75 - Na stadionie w Pruszkowie zgasło światło:) Gra przerwana...
Nie trafiłeś Arka, 5:0 dla Realu :p
Arka_Sath_Wielki
20-09-2009, 21:43
Po tej kolejce Real liderem :( no chyba, że Valencia wygra z Gijonem więcej niż 5cioma bramkami, co jest możliwe :D
a tak swoją drogą to Barca i Real jak na razie utrzymują średnią powyżej 3 bramek na mecz :D
jakosiara
21-09-2009, 12:26
Heh, gol w 1., a potem 4 w ostatni kwadrans. Ruud wrócił, i od razu władował ;p
a Hiszpanie rozwalili Serbów w kosza. Genialnie w obronie się prezentowali. w ataku też ładnie.. Navarro, Rudy<3333 Rubio też fajnie.. Gasol mimo tego, iż przez ten turniej nie gral na 100% swoich możliwości to chyba zasluzona nagroda MVP.
Articuno
21-09-2009, 13:37
ale w ch*ja polecieli z tym Iversonem :x Tyle szumu narobiono, ja sie juz podjaralem, i co? I wielkie gowno. 5-sekundowa zajawka z Reebok Challenge, krotki wywiadzik z AI jak do Spodka przyszedl, i to wszystko. Pierdole taka promocje basketu. Przynajmniej Hiszpania nie zawiodla i skopala greckie dupska. Jutro zdobywaja zloto, nie ma innej opcji.
heh, IA wbił się na halę w 2 kwarcie na zwykły sektor a obstawie Murzynów i wyszedł w 4 kwarcie kompletnie nie zainteresowany meczem.
Fajnie było zobaczyć Bila Russela i dziewczyny z bwin. Na hali super atmosfera, super doping(Grecja, może Słowenia) i zabawa Hiszpanów, generalnie ekstra przeżycie.
http://www.rmf.fm/fakty/?id=162095
Epic pwnt : D
jakosiara
22-09-2009, 21:28
http://www.weszlo.com/fotonews/1253637468_DSC00796.JPGI wszystko jasne :D
Do przerwy
Racing - Barca 0:3
20 Ibrahimovic
23 Messi
27 Pique
To jest ta Barca z poprzedniego sezonu:)
przynajmniej kupon mi wchodzi xD
Xendriel
23-09-2009, 00:09
Genialna asysta Ibrahimovica! Bramka Messiego również, ale do takich akcji jestem już przyzwyczajony ;)
jakosiara
23-09-2009, 12:37
Bramkarz, a lepszy w polu niż niejeden piłkarz polskiej reprezy :D (http://www.youtube.com/watch?v=b2m1jx8Ovz4&feature=player_embedded#t=60)
Arka_Sath_Wielki
23-09-2009, 14:38
Podczas wczorajszego meczu z Racingiem Zlatan Ibrahimović doznał kontuzji prawej kostki. Jak potwierdzili klubowi lekarze, jest to skręcenie pierwszego lub drugiego stopnia. Dokładne badania przeprowadzone zostaną w środę.
:| :| :| .
Bramkarz, a lepszy w polu niż niejeden piłkarz polskiej reprezy :D (http://www.youtube.com/watch?v=b2m1jx8Ovz4&feature=player_embedded#t=60)
Wierz mi, że takie rzeczy to nawet polscy juniorzy potrafia zrobic z palcem w nosie. Szacunek większy dla tego kto dośrodkował bo piła była nieziemska. Jakby to z głowy strzelał to by im się udało.
Arka_Sath_Wielki
23-09-2009, 22:49
Pierwszy raz w historii Barca i Real wygrały po 4 swoje pierwsze mecze ligowe ^^. Ciekawe kto jako pierwszy straci punkty i w spotkaniu z jaką drużyną :D
@up raczej na dlugo ;p
Nie kibicuje ani jednej ani drugiej druzynie, ale to co prezentuje barca to jest poezja. Ogladalem obydwa mecze i takze inne mecze barcy z tego sezonu i realu, miedzy barca a realem jest duza roznica, w sumie jak miedzy barca a innymi druzynami z europy. Poprostu jak oni dalej tak beda grali, tzn. xavi utrzyma forme, messi, keita + henry zagra lepiej i iniesta wroci do pelnej dyspozycji to sadze nie ma chuja na nich, jedynie tylko zdarzaja im sie glupie bledy jak chociazby te z meczu z atletico, za to obrona realu wczoraj spisala sie bardzo dobrze, tylko cos ze skutecznoscia nie tak ;p
Xendriel
24-09-2009, 16:20
Bo Villarreal to nie Xerez.
zauwaz ze ten villareal przez większość meczu gral w 10 ;) a do karnego dla realu praktycznie nie bylo tego widac ;p
jakosiara
25-09-2009, 07:20
Zauważ, że Barca ma węższą ławkę od Realu. A w styczniu Keita i Toure wyjeżdżają na PNA. A z Realu tylko M.Diarra, który i tak za wiele nie gra ;p Każda drużyna będzie miała choć krótki kryzys formy...
He's there... He's there...
Wczoraj na Stamford Bridge znów dało się usłyszeć słynną już przyśpiewkę na cześć jednego z naszych ulubieńców, Joe Cole'a.
Kibice niemal bez przerwy wspierali z trybun angielskiego skrzydłowego, dla którego był to pierwszy poważny występ od dłuższego czasu. Pierwszy, lecz zarazem bardzo udany.
27-latek zagrał za parą napastników Salomon Kalou - Fabio Borini i prawie wszystkie akcje były przeprowadzane przez gracza z numerem '10' na koszulce.
Joey przypomniał fanom o swoich nieprzeciętnych umiejętnościach, a w pomeczowym wywiadzie wyraził swoje zadowolenie z powodu powrotu na boisko.
„Cieszę się, że mogłem wystąpić przez całe spotkanie. Szczerze mówiąc, raduje się z samego powrotu do gry w piłkę″, tłumaczy.
„Muszę robić ciągłe postępy. Mam jednak świadomość, że przede mną wiele wzlotów i upadków.″
„Jestem bardzo zmęczony spotkaniem, ale powrót jest dla mnie czymś wielkim. To na razie tylko jeden krok, ale będzie ich coraz więcej.″
„Będę dawał z siebie sto procent na treningach. Mam nadzieję, że wrócę do szczytu swojej formy. Muszę się przyzwyczaić i przywrócić moją pewność siebie.″
„Nadal będę ciężko pracował i czy wrócę do mojej najlepszej formy już w tę sobotę, za tydzień, czy dwa miesiące, wszystko, co mogę teraz zrobić to wyłącznie ciężko pracować na treningach.″
Joe Cole pozostaje skromny, ale to on był tym, który podawał do Salomona Kalou, gdy reprezentant Wybrzeża Kości Słoniowej wyprowadził nas na prowadzenie.
„Cieszę się, że pomogłem w zdobyciu gola, ale ja sam też powinienem trafić do siatki″, przyznaje.
„Mogłem to zrobić na pięć minut przed końcowym gwizdkiem sędziego, kiedy przeprowadziliśmy dwójkową akcję z Kalou i stanąłem na przeciwko Toma Heatona.″
Bramkarz Queens Park Rangers kilkakrotnie ratował swój zespół z opresji, ale nie był jedynym, który zagrał dobre spotkanie w barwach drużyny z Championship.
„Wszyscy byli bardzo dobrzy. W drugiej linii dysponują sporymi umiejętnościami. To był trudny mecz.″
„Jednak w naszym składzie wystąpiła trójka graczy, powracających po kontuzjach i młodzi zawodnicy, którzy zaprezentowali się nadzwyczaj dobrze. To ważne, że dajemy szansę młodym piłkarzom.″
„Trenowałem z nimi przez ostatnich parę tygodni, więc wiem jakich mamy zdolnych, młodych graczy. Świetnie, że dostali okazje do gry i ją wykorzystali.″
Zauważ, że Barca ma węższą ławkę od Realu. A w styczniu Keita i Toure wyjeżdżają na PNA. A z Realu tylko M.Diarra, który i tak za wiele nie gra ;p Każda drużyna będzie miała choć krótki kryzys formy...
O Barcę się boję, ale nie z powodu PNA. Na ich pozycję są jeszcze Busquets i Marquez. Bardziej martwiłby mnie fakt kilkumiesięcznej (a nawet kilkutygodniowej) straty Xaviego, Alvesa albo Messiego
Pan i Wladca
25-09-2009, 13:59
Widzieli kadre na najbliższe mecze Polaków? Majewski kombinuje... Żewłakowa i Krzynówka może i słusznie wywalił ale na bank Dudek nie jest w lepszej formie niz Boruc. No i cieszy powrót Głowackiego do obrony :>
O Barcę się boję, ale nie z powodu PNA. Na ich pozycję są jeszcze Busquets i Marquez. Bardziej martwiłby mnie fakt kilkumiesięcznej (a nawet kilkutygodniowej) straty Xaviego, Alvesa albo Messiego
Bez Alvesa jeszcze dadzą rade, ale Xaviego to im będzie ciężko zastąpic, nawet ciężej niż Messiego wg mnie.
jakosiara
25-09-2009, 16:04
Kadra piłkarskiej reprezentacji Polski na mecze z Czechami i ze Słowacją:
Bramkarze: Jerzy Dudek (Real Madryt), Wojciech Kowalewski (Iraklis Saloniki), Sebastian Przyrowski (Polonia Warszawa)
Obrońcy: Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków), Seweryn Gancarczyk (Lech Poznań), Jarosław Bieniuk (Widzew Łódź), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Adam Kokoszka (Empoli), Mariusz Pawelec (Śląsk Wrocław), Piotr Polczak (Cracovia), Jakub Rzeźniczak (Legia Warszawa).
Pomocnicy: Sławomir Peszko (Lech Poznań), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Roger Guerreiro (AEK Ateny), Rafał Murawski (Rubin Kazań), Ludovic Obraniak (OSC Lille), Łukasz Piszczek (Hertha Berlin), Euzebiusz Smolarek, Jakub Wilk (Lech Poznań), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Maciej Iwański (Legia Warszawa).
Napastnicy: Robert Lewandowski (Lech Poznań), Paweł Brożek (Wisła Kraków), Kamil Grosicki (Jagiellonia Białystok), Dawid Janczyk (Sporting Lokeren), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre).
Bieniuk?!? Z czym kurwa do ludzi? Ciekawe kto będzie pierwszym bramkarzem, emeryt Dudek, niepewny Kowalewski, czy może ligowiec Przyrowski. "Smolarek, który jest prawdziwym patriotą - postanowił skupić się na karierze reprezentacyjnej. Uznał, że nie w głowie mu kluby, będzie grał już tylko w kadrze". Mam nadzieję, że będą grać lekkimi piłkami ;d Bez jaj.
STEFAN WON!
@down
Jak będą lekkie piłki to Iwański sobie poradzi. Byleby nie grali "Pumą". Bo wtedy nie będzie wychodzić kopanie w wentyl : (
AnonimowyPowrot
25-09-2009, 16:19
Na podstawie umiejętności z FM'a lub gry z serii FIFA mógłbym wybrać lepszy skład. Na pewno Przyrowski i Kowalewski są lepsi niż Fabiański, Kuszczak i Boruc :D
Iwański, Grosicki, Bieniuk, Jodłowiec, Pawelec, Polczak - mhm. Groszek jeszcze mógłby być, ale reszta nie pasuje do reprezentacji tak jakoś.
Mam nadzieję, że jednak wszyscy się mylimy i Polska będzie zawalista.
jakosiara
26-09-2009, 11:04
Byłem wczoraj na siatkówce. Jechałem za free(ze szkołą), tylko 2,6 zł na bilety ;d. Trybuny tak w połowie zapełnione, ale głównie przez ludzi w moim wieku. Z samej mojej szkoły jechało ponad 100 osób, a kilka szkół było. O meczu wam za wiele nie powiem, bo nim się nie za bardzo interesowałem xD(nie lubię siatkówki). Ale za to widoki na trybunach ;d, nawiązałem trochę, hmm znajomości : D. Ogólnie opylało się jechać xDD
@down
Bardziej... żalę ;p Chciałem temat rozruszać xdd
co to ma do wydarzeń sportowych?;/
Ja się tylko zastanawiam nad tym, dlaczego w kadrze jest Dudek. Jedynym plusem wg mnie jest Smolarek.
K.Jay
Smolarek no kozacki ruch, testowany w HSV po to, by na ławce siedzieć i powołania dostawać za nic. Polczak z cracovii to jest kiepski żart. Bieniuk-bez komentarza. Stefan będzie uczył naszych piłkarzy zapewne jak mamy się ubierać na kolacje gdy piłkarzom schodzi paznokieć z nogi...
jakosiara
26-09-2009, 19:16
Real 3 - Tenerife 0. Kiepska 1. połowa, dobra druga. Cieszą gole Karima i przełamanie Kaki ;d
@up
Smolarek nawet jakby się złapał do HSV, to za wiele nie pograł. Tam jest taka konkurencja w ataku...
Smolarek no kozacki ruch, testowany w HSV po to, by na ławce siedzieć i powołania dostawać za nic. Polczak z cracovii to jest kiepski żart. Bieniuk-bez komentarza. Stefan będzie uczył naszych piłkarzy zapewne jak mamy się ubierać na kolacje gdy piłkarzom schodzi paznokieć z nogi...
Za bardzo chloniesz wszystko co na blogu Kowala.
Real 3 - Tenerife 0. Kiepska 1. połowa, dobra druga. Cieszą gole Karima i przełamanie Kaki ;d
To ja nie interesuję się sprawami Realu i wiem że Kaka przełamał się juz w poprzednim meczu. : dddd
p.s pierwsze potknięcie Chelsea. ; dddd
Yoh Asakura
26-09-2009, 20:53
Arsenal 1:0 Fulham
:D
Mój boże, Mannone zagrał dzisiaj lepiej niż Casillas czy Buffon :D
Straznik Monopolowego
26-09-2009, 20:55
Mannone ratuje Arsenal w meczu z Fulham =o kto by pomyslal
Barca wygrywa z Malagą 2:0. Patrząc na stan murawy, to i tak nieźle klepali. Henry kontuzja, mam nadzieję, że nic poważniejszego. No i kolejny gol Zlatana (5/5;>)
Articuno
26-09-2009, 22:39
Byłem wczoraj na siatkówce. Jechałem za free(ze szkołą), tylko 2,6 zł na bilety ;d. Trybuny tak w połowie zapełnione, ale głównie przez ludzi w moim wieku. Z samej mojej szkoły jechało ponad 100 osób, a kilka szkół było. O meczu wam za wiele nie powiem, bo nim się nie za bardzo interesowałem xD(nie lubię siatkówki). Ale za to widoki na trybunach ;d, nawiązałem trochę, hmm znajomości : D. Ogólnie opylało się jechać xDD
@down
Bardziej... żalę ;p Chciałem temat rozruszać xdd
To jest właśnie żenujące, nie dość, że na mecze przychodza dzieci, to do tego jacyś lanserzy. Widać teraz rangę tej imprezy i tego chorego sportu(ŻENSKIEJ siatkówki). A później będą się podniecać, że była pełna hala..........................
Sampdora 1-0 Inter. Wisła 2-1 Groclin/Polonia. Kupione bilety na mecz z Wisłą. To miłe.
Odniosę się jeszcze do powołań. Po jaki ch powołany został Dudek, POLCZAK, BIENIUK, Wilk i Pawelec(on jest dobry na srodek obrony, ale stefan powołał go by grał na lewej obronie)? I wyrzucenie Żewłakowa i Boruca :D Chciał być fajny, a wypieprzył naszego najlepszego obrońce, kapitana i jakby mentalnego lidera reprezentacji(wszystko o Marcinie).
Zewlakow krytykowal pzpn wiec wiadomo. Powolanie dla Wilka imo wporzadku z tych co wymieniles jako negatywne.
jakosiara
29-09-2009, 09:36
Alonso na 99% w Ferrari. Raikkonen w McLarenie, a Kubica pewnie w Renualt. Jeszcze Rosberg do Browna ^^
Belgom dziekujemy za dobry mecz ; )
Barca ogrywa Dynami Kijów 2:0. Dobry mecz, posiadanie piłki 75/25-70/30 na naszą korzyść. Mimo gola bardzo przeciętny występ Messiego. Ten Shovkovsky fenomenalnie dzisiaj bronił, gdyby w jego miejsce postawili bramkarza w przeciętnej formie byłoby co najmniej 5:0.
@up
To tylko faza grupowa, ty się módl, aby w finałowych nie złapali zadyszki.
@edit
Ogółem ciekawie. Fiorentina ogrywa Liverpool, Inter remisuje z Rubinem Kazań Murawskiego. I tak niszczy sensacja w PP. amica odpada ze Stalą hahahahaha. Niech trzymają Zielińskiego aż do końca meczu z Lechią, to będzie kolejna niespodzianka
jakosiara
30-09-2009, 13:36
O kur... (http://www.youtube.com/watch?v=WHBkJieoNtM&feature=player_embedded#t=57)
Articuno
30-09-2009, 15:06
A Rengifo przesunięty do ME :D
Co to ma znaczyć, że Polsat pokazuje mecz Real - OM zamiast Bayern - Juventus? Paranoja...
Yoh Asakura
30-09-2009, 15:27
Barca ogrywa Dynami Kijów 2:0. Dobry mecz, posiadanie piłki 75/25-70/30 na naszą korzyść. Mimo gola bardzo przeciętny występ Messiego. Ten Shovkovsky fenomenalnie dzisiaj bronił, gdyby w jego miejsce postawili bramkarza w przeciętnej formie byłoby co najmniej 5:0.
No, ja mogę to samo powiedzieć o meczu Arsenal - Olympiakos, gdyby nie ich bramkarz, byłoby z 5:0, a Arszawin pomimo gola jakoś super nie grał :P
Co to ma znaczyć, że Polsat pokazuje mecz Real - OM zamiast Bayern - Juventus? Paranoja...
Bo zarówno Real jak I OM mają świetnych ofensywnych zawodników i po prostu będzie fajne widowisko. Na pewno lepsze niż przy okazji meczu Bayernu z Juve.
Royal_Michael
30-09-2009, 15:27
Wrzesień się nie skończył a Zieliński przegrał już Lechowi wszystko co było do przegrania. Niektórzy mówili po Levadii że ten sezon jest dla nas już stracony, to teraz mogą zobaczyć co to znaczy stracony sezon.
Arka_Sath_Wielki
30-09-2009, 15:32
Po meczu Realu masz mecz Bayernu xD
Articuno
30-09-2009, 16:08
Bo zarówno Real jak I OM mają świetnych ofensywnych zawodników i po prostu będzie fajne widowisko. Na pewno lepsze niż przy okazji meczu Bayernu z Juve.
Tak, szczególnie OM. Mecz do jednej bramki, ale będą emocje............... Lecz może się mylę, oby.
Yoh Asakura
30-09-2009, 16:14
Tak, szczególnie OM. Mecz do jednej bramki, ale będą emocje............... Lecz może się mylę, oby.
OM w meczu z Milanem pokazała, że ma duży potencjał ofensywny i sukces Realu wcale nie jest taki pewny.
Capality
30-09-2009, 16:36
do kasacji, pomylilem tematy
imo real vs marsylia bedzie o niebo ciekawszy. i licze tu na niespodziankę. bo olympique ma naprawdę spory potencjał.
jakosiara
30-09-2009, 17:19
No tak Niang, czy Ben Arfa nie nadawaliby się do grzania ławki Wisły, Lecha czy Legii xD
EDIT: Alonso oficjalnie w Ferrari. Karuzela rozpoczęła się... (http://f1.wp.pl/kat,101074,title,Oficjalnie-Alonso-w-Ferrari,wid,11549369,wiadomosc.html?ticaid=18d70)
Widziałeś jak teraz gra OM? Gdyby nie Storari, to roznieśliby Milan w pył, atak mają świetny, do tego taki bramkarz jak Mandanda- bardzo prawdopodobne zwycięstwo nad Realem. Z Milanem zabrakło im szczęścia.
To się nawygrywali. Na następny raz bez nakręcania się.
http://www.youtube.com/watch?v=osFHsqPvwOQ
: )
Articuno
01-10-2009, 08:40
Byłby to gol z pewnością ładniejszy(4:20): http://www.youtube.com/watch?v=nOrrUklrMSI
jakosiara
01-10-2009, 16:14
Hahahahaha, ale przyjeb (http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=26223&akcja=new&kom=ok)
EDIT: Kryzys jest, gospodarkę napędzają w PZPNie... (http://sport.onet.pl/0,1248770,2052963,,olbrzymie_premie_dla_czlonkow_z arzadu_pzpn,wiadomosc.html)
Arka_Sath_Wielki
01-10-2009, 17:46
To ja go zatrudniłem , tego szamana ; )
@topic
Nastepny mecz
Barcelona vs Almeria
Camp Nou
2009-10-03, godz. 20:00
Bbbbbbbędzie pogrom :]
http://www.nba.com/lakers/news/093009_kelati_signing.html (http://urlguard.net/l/http://www.nba.com/lakers/news/093009_kelati_signing.html)
o ja pierdole ;;;;;;;;;;
UPDATE: Pierwszy wyczekiwany sukces od momentu podpisania kontraktu przez Kelatiego już nadszedł. Okazało sie bowiem, że prawie Polak będzie zawodnikiem Lakers do końca tego sezonu. Na parkiecie będzie występował z numerem 20-tym i będzie zmiennikiem najlepszego na świecie rzucającego obrońcy Kobe Bryanta. Kelati niewątpliwie znalazł nieco lepszy klub niż Olympiakos Pireus.http://images45.fotosik.pl/208/0f0333b157dcb5bamed.jpg
mujborze, dawac mu obywatelstwo juz w tej chwili. Nie trzeba kombinowac tak jak z Loganiqiem czy Perejro, fakt, ze TK ma zone Polke i dziecko pol-na-pol polskie powinien wystarczyc. Jezusmaria Gortat + Kelati + Lampe i rzadzimy ;
Yoh Asakura
01-10-2009, 19:55
http://www.maxior.pl/film/134392/Zbigniew_Boniek_atak_smiechu
Hanndo90
01-10-2009, 21:48
La Liga
Niedziela 04.10.09 17:00!
Sevilla FC - Real Madryt CF!
No to będzie poważany sprawdzian Dla Los Blancos : )
Mam nadzieje ,że Trzy punkty powędrują do Madrytu!
iHala Madrid!
Niedziela 04.10.09 17:00!
Villarreal - RCDEspanyol de Barcelona!
No będzie Trudno ,jak narazie Villarreal nie gra jakiejś super piłki
ale zawsze to poważny przeciwnik! .Myśle ,że Pericos sobie Poradzą! : )
iVamos Pericos!
NO Ładnie Panienki
Polska 3-1 Bułgaria no i Polki w 1/2 finału ME
Gz Gz Gz
A.Bednarek<3 :PP
Najpierw pierwszy poważny sprawdzian miał być z Villarrealem, później z Marsylią, a teraz się okazuje, że dopiero z Sevillą. Trochę konsekwencji. Fakt, że mecz się łatwo wygrywa nie oznacza, że nie był on zdanym sprawdzianem.
Articuno
02-10-2009, 15:12
Hanndo, komuś jeszcze kibicowałeś mam rację?
z weszlo.com:
Wisła odpadła z mistrzem Estonii. TurboAmicoLech zawstydził Wisłę. Odpadł z najsłabszym zespołem 2 ligi.
Ja od początku preferowałem obywatelstwo(jak juz musi byc dla jakiegoś Murzyna) dla Kelatiego. Jest od Logan zawodnikiem stokroć lepszym.
Dziś Śląsk - Wisła :))))))))))))))))))) Niestety chyba bez dopingu
A.Bednarek<3 :PP
O, nie jestem sam. Agnieszka Bednarek <333
Rekin Master
02-10-2009, 16:18
Mariusz Wlazły <3
Ronaldinho krzywe zęby <3
jakosiara
02-10-2009, 19:12
Grzesiek Lato <3
Szaleństwo w Fifie 10:
http://img74.imageshack.us/img74/773/beztytuupr.png
K.Jay
Morganin
02-10-2009, 20:06
<3 pogoń szczecin
<3 lech poznań
Hanndo90
03-10-2009, 04:26
z weszlo.com:
Wisła odpadła z mistrzem Estonii. TurboAmicoLech zawstydził Wisłę. Odpadł z najsłabszym zespołem 2 ligi.
Ja od początku preferowałem obywatelstwo(jak juz musi byc dla jakiegoś Murzyna) dla Kelatiego. Jest od Logan zawodnikiem stokroć lepszym.
Dziś Śląsk - Wisła :))))))))))))))))))) Niestety chyba bez dopingu
Recreativo Huelva : )
AnonimowyPowrot
03-10-2009, 09:06
Szaleństwo w Fifie 10:
http://img74.imageshack.us/img74/773/beztytuupr.png
K.Jay
Ja w CM'ie 10 wygrałem z Arsenalem w lidze 6:0, ale to by wywołało zbyt wielkiego flamewara na forum, gdzie jedna strona mówiłaby, że Kanonierzy ssają i w ogóle, a druga, że w realu to oni wygraliby tyle, a może nawet dwukrotnie więcej. Więc lepiej udawać, że coś takiego nie miało miejsca xD
BTW. Strasznie dziwnie to wygląda (chodzi mi o SS) ;[
@Topic
Czy mi się zdaję, czy po tej kolejce mamy 2 tygodnie przerwy? : /
Yoh Asakura
03-10-2009, 10:14
Nie dwa tygodnie, tylko tydzień. Głupie reprezentacje.
Xendriel
03-10-2009, 12:27
Najpierw pierwszy poważny sprawdzian miał być z Villarrealem, później z Marsylią, a teraz się okazuje, że dopiero z Sevillą. Trochę konsekwencji. Fakt, że mecz się łatwo wygrywa nie oznacza, że nie był on zdanym sprawdzianem.
Jednak nie zmienia to faktu, że Sevilla jest najlepszą drużyną z którą Real będzie grał w tym sezonie, dodatkowo mecz na wyjeździe. Chciałbym żeby Real w końcu się potknął, ale patrząc na ich ostatnie wyniki pewnie jak zwykle w drugiej połowie rozwiążą worek z bramkami:(
Recreativo, jednak ono spadło więc wiadomo...
Hanndo90
03-10-2009, 13:30
To ,że Recre spadło nie zaczy ,że przestałem sie
interesować ich grą poprostu uznałem ,że pisanie
o meczach w SD nie jest ''Atrakcyjne'' dla użytkowników
tego forum : ) Tyle z mojej strony : P
Po grze z 1 i 2 seta nie bylo mozna sie niczego spodziewac, a w szczegolnosci finalu. Z taka gra jak dzisiaj (oprocz 3 seta, ktory byl przecietny) mozemy pomarzyc o medalu. Do tego M. Zenik miala dzis (bardzo) slaby dzien, ale wini sie cala druzyne. Wg mnie za malo gry srodkiem/z drugiej linii, ale czego mozna od nich wymagac...
Tak czy tak, nie lubie siatki w wykonaniu plci przeciwnej.
Yoh Asakura
03-10-2009, 20:55
Glory, glory czerwone indory :D
Barcelona vs Almeria
Camp Nou
2009-10-03, godz. 20:00
Bbbbbbbędzie pogrom :]
No rzeczywiście - pogrom nie z tej ziemi. Smutne, że ostatni sezon sprawił, że niektórzy nie wiedzą już, co oznacza słowo pokora.
Pogrom czy nie pogrom, cieszę się z wygranej i bramki Pedro, który jest bdb zmiennikiem. w końcowym rozrachunku imo, beda sie liczyły zwycięstwa a nie bramki. sezon jest dłuuuugi.
Xendriel
03-10-2009, 22:24
Męczyła się Barca dzisiaj strasznie, ale 3 punkty są i to jest najważniejsze.
Raul czemu mi to zrobiłeś... ; (((( Ja to chciałem cytować : D
Arka_Sath_Wielki
03-10-2009, 23:22
Pogrom był :) W przewadze na boisku, posiadaniu piłki ... Pozwólcie nam Cules się cieszyć póki możemy, bo ta forma się kiedyś skończy. Wy też mieliście swoje 2 sezony!
BTW
Ileś postów temu było o szamanie który mówił, że spowoduje kontuzję C. Ronaldo i się z niego śmieliście. Zagra Cristiano? Bo chyba nie ;d
Raul czemu mi to zrobiłeś... ; (((( Ja to chciałem cytować : D
Ja również =D
NO CÓŻ PANOWIE, MEGA POGROM :(
Royal_Michael
03-10-2009, 23:57
Hoho do czego to doszło.
Teraz kibice Realu cieszą się gdy Barcelona wygra tylko 1:0 :D
Tak, kibice Realu. Tej drużyny, która od początku sezonu wygrywa wszystkie mecze i to strzelając minimum po trzy bramki.
Tak, kibice Realu. Tej drużyny, która od początku sezonu wygrywa wszystkie mecze i to strzelając minimum po trzy bramki.
Tak, ci kibice, którzy siedzą cicho, gdy Real słabo gra, a pojawiają się na forum nagle, gdy zaczyna wygrywać.
AnonimowyPowrot
04-10-2009, 08:34
Tak, ci kibice, którzy siedzą cicho, gdy Real słabo gra, a pojawiają się na forum nagle, gdy zaczyna wygrywać.
Nawet gdy są moderatorami nie kasują debilnych postów gdy Real przegrywa!
@Topic
Foster [']
Arka_Sath_Wielki
04-10-2009, 11:56
@up and 2up
Mhm ;] zgadzam się w 100%
@3up
głębiejjeszczejuż prawieto już tutaj 2-6
@topic
Niech dzisiaj Chelsea wygra z tym Liverpoolem a Juve z Palermo :( Maggic modliłeś się o zwycięstwo Chelsea? :D
Xendriel
04-10-2009, 12:40
Arka, nie prowokuj. Nie chce tutaj znowu flame wara...
@down Jeden tekst, a kibice Realu wyrosły jak grzyby po deszczu ; d
@up and 2up
Mhm ;] zgadzam się w 100%
2008 = Real 4:1 Barcelona
jakosiara
04-10-2009, 12:59
@up
Piękny mecz. Dzięki szpalerowi ;d
Pogrom był :) W przewadze na boisku, posiadaniu piłki ... Pozwólcie nam Cules się cieszyć póki możemy, bo ta forma się kiedyś skończy. Wy też mieliście swoje 2 sezony!
BTW
Ileś postów temu było o szamanie który mówił, że spowoduje kontuzję C. Ronaldo i się z niego śmieliście. Zagra Cristiano? Bo chyba nie ;d
Jak nie pogrom to szaman.
Wyższa forma inteligencji, to nie dla mnie.
Poczekajcie miesiąc,dwa. Madryckie gwiazdki będa grać na 100% to złapią zadyszke i wielke zdziwienie, że gwiazdki grają słabo. Nie ma co gadać kto lepszy, bo to wyjdzie jak będa Derby.
I przegra najważniejsze mecze na koniec. Nie ważne jak się zacznie, tylko jak się kończy ;]
Arka_Sath_Wielki
04-10-2009, 14:23
Może nie tyle derby, ale to, kto zostanie Mistrzem Hiszpanii :]
I przegra najważniejsze mecze na koniec. Nie ważne jak się zacznie, tylko jak się kończy ;]
Nie rozumiem kurwa, nie rozumiem skąd ta pewność.
AnonimowyPowrot
04-10-2009, 15:12
Bo ostatnio przegrali z powodu braku motywacji, mimo, że i tak nie mieli szans, to większość osób twierdzi, że Real nie wygrał PD przez sam koniec sezonu.
Yoh Asakura
04-10-2009, 15:23
Thomas "Roberto Carlos to przy mnie pikuś" Vermaelen
AnonimowyPowrot
04-10-2009, 15:29
Nie, to N'Zoni.
@Edit
Ludziska, pomóżcie, odezwijcie się w sprawie z podpisu : [
Yoh Asakura
04-10-2009, 15:38
3:2
Kocham cię, Cesc :*, ale nigdy nie zdradzę z tobą Vermaelena <3
Nie załapałeś. Mogłem dodać "a może".
Yoh Asakura
04-10-2009, 16:53
Galaktyczny Arsenal. Nie potrzeba Kak, Ronaldów i innych Benzem, żeby być najlepszą drużyną świata.
AnonimowyPowrot
04-10-2009, 17:20
Yohus, napisz nam to pod koniec sezonu ;>
Błagam, czytać podpis ;[
@Down
Jeden Yoh, a flamewar na miliard stron xD
@down Jeden tekst, a kibice Realu wyrosły jak grzyby po deszczu ; d
Jedno zwycięstwo, a kibice Barcelony dostają kilkumiesięcznego orgazmu.
Straznik Monopolowego
04-10-2009, 19:19
Pozdro dla kibicow MU ktorzy twierdzili ze to Arsenal ma slaba lawke =D
Foster \o/
Yoh Asakura
04-10-2009, 19:36
Słaba ławka = wchodzi Walcott, strzela gola, wchodzi Bendtner, strzela gola (i to jakiego!).
Kthxbye ;]]]]]]]]]]
Nie wiem czy o to Wam chodzi, ale ok. Macie wystarczająco silną ławkę by udupić grające football nie z tej planety, Blackburn.
p.s CFC 2-0 LFC
Kthxbye ;]]]]]]]]]]
@down
Zależy jak na to patrzeć. Sunderland jest imo mocniejszy, ale nie oto tu chodzi.
Po prostu nie ma co się podniecać 'aż tak' zwycięstwem nad średniakiem Blackburn, a prowokację puścić płazem, skoro sami najlepiej wiecie że Arsenal słabej ławki nie ma.
Yoh Asakura
04-10-2009, 19:55
Widzisz, nasza ławka daje 2 gole przy średnim Blackburn.
Ławka United daje raptem jeden mizerny punkcic z przeciętnym Sunderlandem.
To jest ta różnica.
AnonimowyPowrot
04-10-2009, 20:28
Arsenal to przereklamowany klub dla kibiców Barcelony, którzy chcą być inni, przez co nie kibicują jej, krótko mówiąc - szit : D
Arka_Sath_Wielki
04-10-2009, 20:34
p.s CFC 2-0 LFC
Dzięki za modlitwy Xd jeszcze juve i mi wejdzie kupon.
Yoh Asakura
04-10-2009, 20:35
Arsenal to przereklamowany klub dla kibiców Barcelony, którzy chcą być inni, przez co nie kibicują jej, krótko mówiąc - szit : D
A Manczester to ulubiony klub Darka Szpakowskiego. Poddajesz się, czy mam kontynuować?
Articuno
04-10-2009, 20:39
Że też te pajace z Polsatu wolał pokazywać ten mecz na tym nowym kanale(jak i całą piłkę!!!). Teraz to już nie mam, gdzie futbolu oglądać :(
Straznik Monopolowego
04-10-2009, 20:42
Tak, tak spinaj sie dalej a ja nadal bede plakal ze smiechu przy interwencjach waszego super Bena =DDD
No ja też mam Juve, jak wejdzie to mi się zwróci za system 4z7 bo dzisiaj zaszalałem. ^^,
@down.
bez Ronaldo, wszystko im się sypie. : )
Straznik Monopolowego
04-10-2009, 20:52
Nie wiem czy o to Wam chodzi, ale ok. Macie wystarczająco silną ławkę by udupić grające football nie z tej planety, Blackburn.
Nie chodzilo mi o lawke Arsenalu tylko o zalosna lawke MU wystarczy ze bramkarz im wypadnie i wszystko sie sypie bo Fergi sie boji postawic na polaka
AnonimowyPowrot
04-10-2009, 21:23
Raul, oddawaj posta! Zresztą, został przeczytany przez tych, którzy mieli go przeczytać i jak zwykle, jeden wyszedł na frajera xD
@Straznik Monopolowego
Całe forum będzie w żałobie (za czym idzie też będzie płakać), jeśli Arsenal znów wygra tylko CC. Chociaż nie, teraz City będzie chciało coś zdobyć.
@Ławka Manchesteru
Bramkarz bardzo rzadko wypada, więc takie porównanie jest głupie. Owen, Park, Giggs, Anderson, Scholes, Hargreaves, Brown, Neville, Evans, Rafael, Fabio, Welbeck, Macheda, Gibson, Kuszczak - to jest ławka.
Galaktyczny Arsenal. Nie potrzeba Kak, Ronaldów i innych Benzem, żeby być najlepszą drużyną świata.
Wygrałeś moją osobistą nagrode na najbardziej prowokującego użytkownika tego forum. Jak ładne i puste dziewczyny prowokują ciałem tak ty prowokujesz głupotą i próbą bluzgów czyj klub jest lepszy.
Yoh Asakura
04-10-2009, 21:44
@Ławka Manchesteru
Bramkarz bardzo rzadko wypada, więc takie porównanie jest głupie. Owen, Park, Giggs, Anderson, Scholes, Hargreaves, Brown, Neville, Evans, Rafael, Fabio, Welbeck, Macheda, Gibson, Kuszczak - to jest ławka.
Owen już nie żyje. Park? Tyle razy mówiłem, że to leszcz i wszystkie mecze United w tym sezonie to dobitnie pokazują. Giggs jedyny dobry na tej ławce. Anderson? Beztalencie, manchesterowy Denilson. Scholes? Jedyne, co potrafi, to zbierać czerwone kartki. Hargreaves? Przecież on nie żyje, a sporo czasu mu zajmie dojście do optymalnej dyspozycji. Brown? To ten koleś, co cały rok nie grał i w sumie nadal nie gra? Neville? :D to paralita już jest. Evans? Z nim w obronie Sunderland strzela 2 bramki, no, świetny. Rafael i reszta - co, gnojki u-20 bez doświadczenia, bez niczego to ławka? :D
Royal_Michael
04-10-2009, 22:13
Owen nie żyje?
ManU-ManC
96"
Co do reszty to wskaż mi lepszą ławkę w Premiership.
Xendriel
04-10-2009, 22:19
Nie zależnie od końcowego wyniku miło jest popatrzeć jak naszpikowany gwiazdami Real zostaje zdominowany przez Seville:)
Perotti z Navasem robią ich jak chcą i gdyby Casilllas nie zaliczył parady sezonu było by jeszcze gorzej.
Straznik Monopolowego
04-10-2009, 22:19
@Straznik Monopolowego
Całe forum będzie w żałobie (za czym idzie też będzie płakać), jeśli Arsenal znów wygra tylko CC. Chociaż nie, teraz City będzie chciało coś zdobyć.
Dalej wysmiewaj sie z City tylko ze w rewanzu takiego sedziego juz nie bedzie
Każdy kibic Arsenalu uważa, że ich klub jeśli przegrywa, to ZAWSZE przez sędziów? To samo tyczy się wygranych innych zespołów? ; >
Owen już nie żyje. Park? Tyle razy mówiłem, że to leszcz i wszystkie mecze United w tym sezonie to dobitnie pokazują. Giggs jedyny dobry na tej ławce. Anderson? Beztalencie, manchesterowy Denilson. Scholes? Jedyne, co potrafi, to zbierać czerwone kartki. Hargreaves? Przecież on nie żyje, a sporo czasu mu zajmie dojście do optymalnej dyspozycji. Brown? To ten koleś, co cały rok nie grał i w sumie nadal nie gra? Neville? :D to paralita już jest. Evans? Z nim w obronie Sunderland strzela 2 bramki, no, świetny. Rafael i reszta - co, gnojki u-20 bez doświadczenia, bez niczego to ławka? :D
gnojki u20 bez doświadczenia... powiedział kibic arsenalu. ok, gdyby te twoje teorie mialy jeszcze jakiś przekład na rzeczywistość... przypomnij mi prosze kto wygrywał premiership ostatnie 2 lata?
real 1-0 w tył. do połowy.
Yoh Asakura
04-10-2009, 22:29
Owen nie żyje?
ManU-ManC
96"
Co do reszty to wskaż mi lepszą ławkę w Premiership.
Almunia
Sagna - Gallas - Verma - Clichy
Denilson - Cesc - Song
Rosa - V. Persie - Arszawin
(najlepsza ofensywa w Anglii btw)
Ławka: Fabiański, Senderos, Traore, Eboue, Diaby, Eduardo, Nasri, Gibbs, Bendtner, Wilshere, Ramsey, Watt, Silvestre, Mannone, Walcott + jeszcze paru z rezerw.
Nie muszę mówić, że boki obrony Arsenalu > boki obrony United. Na środek konkretny jest tylko Silvestre - ale żelazny Verma i Gallas są nie do złamania. Eduardo, Nasri - no sorry, ale gracze, którzy mieliby właściwie w każdym klubie z Anglii miejsce w pierwszym składzie grzeją ławkę - ich jakość jest wspaniała. Diaby to solidny CM, który potrafi świetne kropnać z dystansu, Gibbs jako LB albo ML to solidna zmiana, chociaż lepiej go dać na LB. Bendtner jako wieżowiec udowodnił już, że zmiany daje świetne. Eboue to pan uniwersalny, wszędzie może grać i często da naprawdę niezłą zmianę. Ramsey po wejściu w ostatnich 15-20 minutach zawsze a to strzelił gola, a to zaliczył asystę. Wilshere to największy talent, jaki ostatnio widział świat. Mannone i Fabian to kiperzy. Walcott - nie lubię go, ale zmiany dawał bardzo dobre bardzo często. Traore w Portsmouth spisywał się świetnie i warto dawać mu szansę.
Wszyscy pozwalają dowolnie rotować zespołem, dają dużo możliwości i rozwiązań taktycznych i na pewno po wejściu dają większą jakość niż młode owce Manchesteru czy inne Scholesy i Parki.
to ja Was znokautuje... Joe Cole, Żirkow, Deco, Kalou, Obi Mikel.
więcej nawet wymieniać nie muszę.
Xendriel
04-10-2009, 22:33
Wiedziałem, że Real przyfarci:D
Yoh Asakura
04-10-2009, 22:35
gnojki u20 bez doświadczenia... powiedział kibic arsenalu. ok, gdyby te twoje teorie mialy jeszcze jakiś przekład na rzeczywistość... przypomnij mi prosze kto wygrywał premiership ostatnie 2 lata?
A kto wygrał ligę 20 lat temu? I co z tego? United nie ma już Ronaldo i nie ma Teveza - stracili od groma swojej jakości. Valencia, Park, Nani? No sorry, ale z czym do ludzi?
Każdy kibic Arsenalu uważa, że ich klub jeśli przegrywa, to ZAWSZE przez sędziów? To samo tyczy się wygranych innych zespołów? ; >
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/3947228203_fc85f00139.jpg
kthxbye.
Była nawet robiona jakaś statystyka i generalnie BAAARDZO często było tak, że United grało dopóki nie strzeliło.
to ja Was znokautuje... Joe Cole, Żirkow, Deco, Kalou, Obi Mikel.
"jerk-off" nie zagrał ani jednego meczu i nie macie pojęcia, czy to dobry transfer czy nie. Cole to rekonwalescent, Deco jest stary, powolny i słaby (jak 3/4 pomocników Chelsea), Kalou nie potrafi nic prócz bezsensownego dryblowania, a Obi Mikel to mistrz podań w bok.
Nie wątpię, że była robiona jakaś statystyka przez fanów Arsenalu ;) A ta fotka, dobra ;D Kwestia tylko taka, że to van Persie zawsze wbija bramke w ostatniej minucie ;D
Edit: Fakt, zapomniałem o LM w 99 roku. Wtedy też pewnie poszedł przekręt.
Arka_Sath_Wielki
04-10-2009, 22:44
US Citta di Palermo
2 - 0
Juventus FC
74'
Je...ć juve oooooooooooooo jak bardzo jeeeeeeeee...........ć juve
Yoh Asakura
04-10-2009, 22:48
Nie wątpię, że była robiona jakaś statystyka przez fanów Arsenalu ;) A ta fotka, dobra ;D Kwestia tylko taka, że to van Persie zawsze wbija bramke w ostatniej minucie ;D
Wiem, że jesteś ignorant w tej kwestii i że pojęcie "Fergie time" jest ci obce, więc ci wybaczam.
Dobra stary, to weź mi wytłumacz dlaczego Arsenal nie zdobędzie mistrza ani nic nie zwojuje w europejskich pucharach? Dlaczego tak jest od dawna?
Ide spać.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1215061/REVEALED-Fergie-Time-does-exist--Four-memorable-matches-United-won-injury-time.html
Cztery mecze, w przeciągu 15 lat. Domniemany błąd sędziów, jeżeli chodzi o doliczenie czasu. Faktycznie, Ferguson to musi być jednak przekręt.
Edit: Należy także dodać, że czas doliczany jest tylko na stronę United. ^^
Yoh Asakura
04-10-2009, 22:59
Dobra stary, to weź mi wytłumacz dlaczego Arsenal nie zdobędzie mistrza ani nic nie zwojuje w europejskich pucharach?
Nostradamus?
Bez DMa i porządnej ławki i bez Arshavina dotarli do 1/2 LM. Dla mnie to świetny wyczyn.
A mistrz będzie, w tym sezonie. Bo jest Verma, Arsza i wrócił Dudu i Rosa.
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...jury-time.html
Cztery mecze, w przeciągu 15 lat. Domniemany błąd sędziów, jeżeli chodzi o doliczenie czasu. Faktycznie, Ferguson to musi być jednak przekręt.
Edit: Należy także dodać, że czas doliczany jest tylko na stronę United. ^^
Nie chodzi o doliczanie 3 minut, a granie do 96, tylko oto, że nie ma przerw w grze, a sędzia dolicza 5 minut z dupy.
Fabregas to jest jednak prze chuj. Nie dość, że strzelił bramkę, to jeszcze 4 razy asystował :D
Yoh Asakura
04-10-2009, 23:04
Thomas Vermaelen - 7 spotkań, 5 bramek. I to dwie przecudne z dystansu. Szczególnie ta z Wigan <3
"jerk-off" nie zagrał ani jednego meczu i nie macie pojęcia, czy to dobry transfer czy nie. Cole to rekonwalescent, Deco jest stary, powolny i słaby (jak 3/4 pomocników Chelsea), Kalou nie potrafi nic prócz bezsensownego dryblowania, a Obi Mikel to mistrz podań w bok.
... rany boskie czemu Ty mnie do tego zmuszasz.
żirkow-tjaa może i masz rację.
j.cole-idąc twoim tokiem rozumowania, skreśl Eduardo ze swojej listy rezerw, dobrze że z Rosicky'm już to zrobiłeś.
p.s Cole vs Arsenal <3
1:20 - http://www.youtube.com/watch?v=wFXmQj3xeb4
deco-3/4 powolnych, starych i słabych pomocników Chelsea, jest sezon w sezon lepsza od szybkich, młodych i błyskotliwych talentów Wengera, kurwa to jakieś nie logiczne. :confused:
kalou- nie skomentuje.
obi-jeszcze jakiś czas temu wypowiadałeś się o nim w ciepłych słowach, jak bym się uparł to poświęcił bym ze 2 tygodnie i bym to znalazł.
Yoh Asakura
04-10-2009, 23:08
Niby czemu? Eduardo większą część tego sezonu siedział na ławce i z niej wchodził, często zdobywając ważne gole lub asystując.
Rosicky jak tylko wyzdrowiał, to od razu wskoczył do pierwszego składu, ale nie wiadomo, na jak długo, bo pewnie jak wyzdrowieje Nasri i Eduardo, to będzie duża rotacja.
deco-3/4 powolnych, starych i słabych pomocników Chelsea, jest sezon w sezon lepsza od szybkich, młodych i błyskotliwych talentów Wengera, kurwa to jakieś nie logiczne.
Każdy menedżer Chelsea trąbi o tym, że The Blues brak szybkości, takich pomocników jak Lennon, którzy mają przyśpieszenie i ten zryw. Ale no ofc - ty wiesz lepiej. :)
kalou- nie skomentuje.
Racja, ten gość nie jest wart jakiegokolwiek komentarza.
obi-jeszcze jakiś czas temu wypowiadałeś się o nim w ciepłych słowach, jak bym się uparł to poświęcił bym ze 2 tygodnie i bym to znalazł.
No ofc, że tak. Ale widziałem kilka spotkań Chelsea w tym sezonie i w każdym Mikel robił tylko jedno - podawał w bok albo do najbliższego. Nic więcej.
Każdy menedżer Chelsea trąbi o tym, że The Blues brak szybkości, takich pomocników jak Lennon, którzy mają przyśpieszenie i ten zryw. Ale no ofc - ty wiesz lepiej. :)
Malouda - końcówka tamtego sezonu i początek tego pokazuję że jednak wart był tej kasy a cierpliwość się opłaciła. Francuz jest w bardzo dobrej formie, i odpieprza kawał dobrej roboty.
Joe Cole - jeżeli jemu brak czegoś co ma np. Lennon to przestudiuj filmik z mojego poprzedniego posta ze dwa razy.
Kalou - młody, szybki, błyskotliwy, ale oczywiście według Ciebie do dupy, a skoro Ty masz taką opinię o jakimś graczu to już na pewno jej nie zmienisz.
Więc nawet nie będe się wypowiadał, ale tak szczerze... ile meczy z jego udziałem widziałeś? 3?
Niewiadomą jest jeszcze to co wniesie Żirkow, więc nie wiem na jakiej podstawię twierdzisz że Chelsea brakuje takich graczy.
No ofc, że tak. Ale widziałem kilka spotkań Chelsea w tym sezonie i w każdym Mikel robił tylko jedno - podawał w bok albo do najbliższego. Nic więcej.
W tym sezonie nie gra rewelki, ale poprzedni pokazał jaki ma potencjał i myślę że na pewno go wykorzysta. ; ]
Mamy lidera! Hej Barca mamy lidera!;d
a Barca samodzielnym liderem! to co robili gracze Sevilli na prawym skrzydle to poezja. a raczej to co robili gracze Realu na lewej obronie to partactwo. :D
Z tego co piszesz joh, to wynika, ze cały świat się uwziął na twój Arsenal.. bo jak to wytlumaczyc, skoro macie najlepszych zawodników a innym cały czas czegoś brakuje, ale jednak to tym drugim zawsze się udaję zdobyć jakieś trofeum?
Yoh Asakura
04-10-2009, 23:34
Malouda - końcówka tamtego sezonu i początek tego pokazuję że jednak wart był tej kasy a cierpliwość się opłaciła. Francuz jest w bardzo dobrej formie, i odpieprza kawał dobrej roboty.
Malouda demonem szybkości nie jest. I do najlepszych typu Ronaldo, Kaka, Arszawin dużo mu brakuje.
Kalou - młody, szybki, błyskotliwy, ale oczywiście według Ciebie do dupy, a skoro Ty masz taką opinię o jakimś graczu to już na pewno jej nie zmienisz.
Więc nawet nie będe się wypowiadał, ale tak szczerze... ile meczy z jego udziałem widziałeś? 3?
Młody, szybki, nieograny, bez doświadczenia, gubi się, nie wie, co ma robić, bez pomysłu na dobre rozegranie, bezsensowne i jałowe dryblingi, przeciętne wykończenie - pardon, ale to jest gracz na Everton, a nie na zespół z Top4.
Widziałem dużo meczÓW z jego udziałem. Lwia część w zeszłym sezonie.
AnonimowyPowrot
05-10-2009, 14:54
Owen już pokazał, że jest genialny na końcówki. Z Parkiem w składzie Manchester wygrał LM i doszedł do finału, sza. Giggs wygrał nagrode najlepszego gracza PL, teraz też jest jednym z faworytów. Anderson jest milionkrotnie lepszy od Denilsona, który bądź co bądź ma bardzo jasną pozycję w składzie Arsenalu. Scholes potrafi zaważyć w ważnych meczach, jak np. półfinał z Barceloną, geniusz, który jednym podaniem rozwala całą obronę chociażby Arsenalu. Hargreaves wraca w najbliższym czasie, świetne wolne, super zawodnik, jeden z najlepszych na świecie na swojej pozycje. Brown teraz troszkę kaleczy, ale na pewno będzie lepiej. Neville się kończy, chociaż już lepiej niż w zeszłym roku. Evans jest najlepszym obrońcą młodego pokolenia. Rafael strzelił wam bramkę ;) Tekst o wieku mógłbyś przemilczeć, tak samo jak "Wilshere > Giggs".
Eduardo za CHINY LUDOWE nie załpałby się do składu United, tak samo do Chelsea i Liverpoolu, po prostu nie ma szans. Nasri do Manchesteru mógłby, ale na pewno nie mecz w mecz, w Liverpoolu podobnie. Chelsea? Możliwe, ale to też nic pewnego. Tekst o kilku graczach z rezerw Arsenalu przeoczę, bo wymieniłeś chyba całe rezerwy, sądząc po jakości tych graczy : D
Co do 1/2 LM - zobacz jak tam dostali, uahsuashuhausa.
Dudu? Nawet nie wiem kto ma taki pseudonim, czyli musi być gorszy niż Anichebe.
PŁOŃ TEMACIE!
jakosiara
05-10-2009, 15:32
a Barca samodzielnym liderem! to co robili gracze Sevilli na prawym skrzydle to poezja. a raczej to co robili gracze Realu na lewej obronie to partactwo. :D
A czego żeś się spodziewał po Marcelo? On jest skrzydłowym, nie obrońcą... Każdy porządny MR zrobi z niego wiatrak... Ale i tak jest lepiej niż było w zeszłym sezonie... Konkurencja dla Marcelo: Drenthe. Jeszcze gorzej w obronie, a na dodatek nie wie co to celne podanie...
Yoh Asakura
05-10-2009, 15:47
Owen już pokazał, że jest genialny na końcówki
Ja nie umniejszam jego umiejętnościom, ja tylko twierdzę, że Owen już ma kontuzję.
Z Parkiem w składzie Manchester wygrał LM i doszedł do finału, sza
Z Silvestrem w obronie Arsenal pokonał United, co wcale nie oznacza, że Mikael obrońcą jest dobrym.
Giggs wygrał nagrode najlepszego gracza PL
...która została mu przyznana za całokształt kariery, a nie za wspaniały sezon, ale o tym już nie będziemy wspominać, bo i po co?
teraz też jest jednym z faworytów
Wybacz, ale faworytami to są tacy gracze jak Rooney, Torres, Arshavin, Gerrard, Fabregas, a nie stary Giggs, który na pewno już jej nie dostanie.
Anderson jest milionkrotnie lepszy od Denilsona, który bądź co bądź ma bardzo jasną pozycję w składzie Arsenalu
Na jakiej podstawie wyciągasz ten wniosek? Ile goli dla United strzelił Anderson przez swoją karierę? Bo Denilson, pomimo pozycji DP, strzelił w 08/09 bodajże 3 gole, w tym sezonie także już zaliczył jedno trafienie. Nie jestem jego fanem, mało tego, bardzo go nie lubię i ogromnie cieszyłem się z wiadomości, że jest kontuzjowany i długo nie pogra, ale sam fakt, że nie ma dredów i kolegi Naniego nie sprawia, że jest gorszy od Andersona, bo na poziomie stoją tym samym - za niskim na czołówkę.
Scholes potrafi zaważyć w ważnych meczach, jak np. półfinał z Barceloną, geniusz, który jednym podaniem rozwala całą obronę chociażby Arsenalu
I który notorycznie łapie głupie kartki i generalnie jest równie przydatny, co wyżej wspomniany Anderson i Denilson. Karierę powinien już zakończyć w tamtym roku, bo piłkarsko stoi na niskim poziomie.
Hargreaves wraca w najbliższym czasie, świetne wolne, super zawodnik, jeden z najlepszych na świecie na swojej pozycje
Lubię Hargreavesa i owszem, uważam, że jest dobry. To jednak defensywny pomocnik, który bardzo często się łamie i nie jest w stanie rozegrać całego sezonu tak samo jak Owen, który miał trafić do Blackburn, jednak Allardyce stwierdził, że testy medyczne wykazały, że Owen po prostu nie rozegra 30 spotkań w lidze przez swoją kontuzjogenność.
Brown teraz troszkę kaleczy, ale na pewno będzie lepiej.
Na jakiej podstawie to stwierdzasz, skoro nic nie wskazuje na to, że miałby nagle ni z gruchy ni z pietruchy wskoczyć na "next level"?
Neville się kończy, chociaż już lepiej niż w zeszłym roku. Evans jest najlepszym obrońcą młodego pokolenia. Rafael strzelił wam bramkę
Neville już się skończył, a najlepszy obrońca młodego pokolenia (hm, Evans, to ten sam, który w meczu reprezentacyjnym w kwalifikacjach na MŚ 2010 był notorycznie wkręcany w glebę i ośmieszany? nie powiem z kim, bo już nie pamiętam, ale chyba ze Słowenią?) nie oznacza zawodnik, który może grać na najwyższym poziomie. Rafael strzelił bramkę, no i co z tego? Strzelić bramkę, gdy ma się przed sobą trojana Silvestra to naprawdę nie jest problem.
Eduardo za CHINY LUDOWE nie załpałby się do składu United, tak samo do Chelsea i Liverpoolu, po prostu nie ma szans
Haha, a skąd ten wniosek? Klasowy egzekutor, szybki, dynamiczny, doskonała technika. Na pewno lepszy niż Owen, na pewno lepszy niż Kuyt i Babel, wykończenie ma lepsze od Anelki. Doskonale się ustawia i gra bez piłki. Niech wejdzie już do końca w rytm meczowy po kontuzji i każdy menedżer w Anglii przed snem będzie mówił "chcę mieć u siebie tego Eduardo".
No ale pewnie - jest Chorwatem, jest mało znany, gra w Arsenalu, więc nigdy nie załapałby się do składów tamtych drużyn. Ile razy to słyszałem? Jego występy pokazują, że jest klasowym napastnikiem czy tego chcesz czy nie i na temat Eduardo EOT z mojej strony.
Nasri do Manchesteru mógłby, ale na pewno nie mecz w mecz, w Liverpoolu podobnie. Chelsea? Możliwe, ale to też nic pewnego
Chelsea? No sorry, ale Nasri prezentuje wyższy poziom od 33 letniego Ballacka, który rusza się jak mucha w smole i jedyne, na co może liczyć, to jakieś dokładne podanie i na swoje doświadczenie. I na pewno gra lepiej niż Deco, który do Anglii nie pasuje. Liverpool? No pysiu, jaja sobie ze mnie robisz? W pomocy to tylko Gerrard jest od niego lepszy. Jak w ogóle śmiesz twierdzić, że nie dałby rady w konkurencji z Lucasem, Benayounem czy Kuytem? United? No sorry, ale kogo wy macie kreatywnego w pomocy? Scholes, Giggs? Nasri na skrzydle daje więcej pożytku niż Valencia, który w United daje po prostu dupy. I nie zapominaj, kto Manchesterowi strzelił dwa gole i rozegrał naprawdę świetne spotkanie.
Chelsea? No sorry, ale Nasri prezentuje wyższy poziom od 33 letniego Ballacka, który rusza się jak mucha w smole i jedyne, na co może liczyć, to jakieś dokładne podanie i na swoje doświadczenie.
Ty naprawdę jesteś zapatrzony w ten Arsenal jak ja z rana w lustro.
Rany, bez przesadyzmu. Do Ballacka to mu 'póki' co, jeszcze brakuję.
Rozwinął bym wypowiedź ale i tak jestem skazany na fiasco bo w drużynie Wengera na każdej pozycji gra najlepszy piłkarz globu który nie ma sobie równych.
Reasumując... Nasri jest póki co 'too low' z zaznaczeniem na 'póki'
taaa i wiem że mnie zjesz ale Francuz jak na razie może się Ballackowi odbić od pleców, nic więcej.
taaa i wiem że mnie zjesz ale Francuz jak na razie może się Ballackowi odbić od pleców, nic więcej.
Bzdura............
Yoh Asakura
05-10-2009, 18:34
Powiedz mi, Maggic, w jakim aspekcie jest teraz Ballack lepszy od Nasriego? Bo ja jedynie potrafię wymienić grę głową, może jeszcze defensywne ustawianie się, ale w końcu Samir ma 22 latka, a Ballack 33.
Tak jak powiedziałeś gra głową, ustawienie defensywne, genialne podanie, doświadczenie, umiejętność wzięcia ciężaru gry na siebie, dobra gra fizyczna. Na pewno jeżeli chodzi szybkość i technikę, to Nasri wychodzi na + a z biegiem czasu, myślę że może być zdecydowanie lepszy od Ballacka, mimo tego że porównujemy w tym momencie dwa zupełnie inne style gry.
Jak miałbym to ująć w całość. Samirowi brakuje tego czegoś co posiada Fabregas ; > o tak. Ogólnie kwestią czasu jest ąz ten talent rozkwitnie.
p.s to tylko moja opinia, nie bijcie.
Yoh Asakura
05-10-2009, 21:42
genialne podanie
Kiedy ostatni raz zaliczył jakieś genialne podanie, które przełożyło się na asystę?
umiejętność wzięcia ciężaru gry na siebie
Kiedy ostatni raz Ballack wygrał sam mecz?
A czego żeś się spodziewał po Marcelo? On jest skrzydłowym, nie obrońcą... Każdy porządny MR zrobi z niego wiatrak... Ale i tak jest lepiej niż było w zeszłym sezonie... Konkurencja dla Marcelo: Drenthe. Jeszcze gorzej w obronie, a na dodatek nie wie co to celne podanie...
Dobra ale skoro Marcelo nawet się nie wraca ,to kiepsko widzę jego przyszłość w Realu. Chociaż właściwie Real może sobie pozwolić na utrzymywanie gwiazdek ;). Skoro został wystawiony na obronie to niech gra najlepiej jak umie ,a nie Sevilla zdążyła wyprowadzić 2 akcje a on cały czas się jeszcze nie wrócił.
@Maggic
Nie wygłupiaj się z Ballackiem ,on już zrobił co miał zrobić dla niego najlepiej by było gdyby znalazł sobie jakiś klub na stare lata a nie wygłupiał się w Chelsea. Ostatni mecz w którym Ballack był tak naprawdę widoczny to chyba pół finał z Barcą jak się darł na sędziego.
@Yoh
Wsadź sobie w du** ten Arsenal ile można słuchać jaki on jest wspaniały a ostatni raz cokolwiek wygrał mhm pomyślmy....5 lat temu?A fakt wtedy Bergkamp jeszcze grał ;).
Dobra ale skoro Marcelo nawet się nie wraca ,to kiepsko widzę jego przyszłość w Realu. Chociaż właściwie Real może sobie pozwolić na utrzymywanie gwiazdek ;). Skoro został wystawiony na obronie to niech gra najlepiej jak umie ,a nie Sevilla zdążyła wyprowadzić 2 akcje a on cały czas się jeszcze nie wrócił.
ale jak on ma grać na tej obronie, skoro NIE UMIE
to tak samo jakbyś Messiego chciał na środek obrony postawić
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.