Pokaż pełną wersje : Wydarzenia sportowe
BafiAndDracon
18-03-2007, 21:29
Witam , chciałbym abyśmy dyskutowali tutaj o wydarzeniach sportowych,meczach,turniejach itp.Każdy ma prawo wyrażać zdanie na temat postawy zawodników/drużyn nie obrażając ich fanówX( .
Jak każdy wie Adam Małysz cudem uniknął dzisiaj upadku.Myślę że znów zdobędzie on kryształową kulę;)
Prosze o wasze wypowiedzi na temat fantastycznej postawy GKSu Bełchatów , który zmierza po tytuł Polski, pokonując dziś Legię.
A co mam o Gieksie powiedziec? Fajnie było na meczu, fajnie się śpiewało i ogółem sympatycznie ;-) I ciesze się, że Legła z nami przegrała ;>
i tak najciekawsze mecz tej kolejki to derby łodzi
Calen Futh
18-03-2007, 22:15
A Manchester zdobędzie mistrzostwo Anglii.
ja tam sie o belchatow nie martwie.. chcialbym raczej wiedziec czy moja ukochana wiselka ma jakis dalekosiezny plan... bo to co sie teraz dzieje w klubie to jest po prostu dramat..
Lockhead
18-03-2007, 22:31
HaLa MaDrId !! Real Madryt wygra lige hiszpanska jesli tylko zmienia trenera ... Capello wszystko na defensywe stawia sprowadzil sobie Emersona , Diarre dwoch defensywnych pomocnikow i za przeproszeniem paralityka Cassano ,ktory nie ma po co na treningi przychodzic ,bo wszyscy sa szybsi i lepsi od niego ... moim zdaniem w tej chwili na lige mistrzow najwieksze szanse ma Manchester jak i na Lige Angielska ,pilkarze sa w swietnej formie co widzielismy w meczu z Europa ,a co do Polskiej Ligi moim zdaniem wygra GKS BOT BELCHATOW presentuja swietna forme i w tej rundzie bija wszystkich ... ale i tak Lubelski MOTOR jest najlepszy juz niedlugo II liga i derby Lubelszczyzny z Leczna ,ktora spadnie a jesli nie to ja zdegraduja ;(
PzDr jesli kogos urazilem wypowiedzia przepraszam nie chcialem :)
Maximus89
18-03-2007, 22:31
Prosze o wasze wypowiedzi na temat fantastycznej postawy GKSu Bełchatów , który zmierza po tytuł Polski, pokonując dziś Legię.
A co mam o Gieksie powiedziec? Fajnie było na meczu, fajnie się śpiewało i ogółem sympatycznie ;-) I ciesze się, że Legła z nami przegrała ;>
A od czego jest grupa "Football experts"??
Jak każdy wie Adam Małysz cudem uniknął dzisiaj upadku.Myślę że znów zdobędzie on kryształową kulę;)
Temat o Małyszu też jest...
@A co do tematu
Kilka dni temu:
Slavomir Milnović, zawodnik amatorskiego FC Marmor po usłyszeniu informacji, że nie został powołany na najbliższy mecz, pożyczył od rodziny traktor i zaorał całe boisko swojego klubu. "Jeśli ja nie mogę grać, to nikt nie będzie grał - mówił 25-letni pomocnik.
BafiAndDracon
18-03-2007, 22:41
o.o Celtic przegrał:( , niewykorzystali karnego ,a bohaterem został bramkarz,syn legendy Petera Schmeichela, Kasper , no to młody się rozkręca, kto wie może niedługo będzie tak dobry jak niegdyś jego ojciec
HaLa MaDrId !! Real Madryt wygra lige hiszpanska jesli tylko zmienia trenera ... Capello wszystko na defensywe stawia sprowadzil sobie Emersona , Diarre dwoch defensywnych pomocnikow i za przeproszeniem paralityka Cassano ,ktory nie ma po co na treningi przychodzic ,bo wszyscy sa szybsi i lepsi od niego ...
A van Nistelrooy to kto? Patyk? Poza tym najgorsza rzecz, którą teraz może zrobić zarząd Realu, to zwolnienie Capello. Sorry Batory, ale zmienianie trenera co parę miesięcy jeszcze w żadnym zespole nie zaowocowało sukcesami. Jak już chcesz się wypowiadać na jakiś temat, to pierw pomyśl.
ale i tak Lubelski MOTOR jest najlepszy juz niedlugo II liga i derby Lubelszczyzny z Leczna
A IMHO najlepsze jest Sprzęgło Będzin. Jeszcze trochę, a będą Derby Zagranicy z Sosnowcem. Tylko jaki jest sens takich wypowiedzi?
Tak uważasz???. O ile się nie mylę Man Utd mają jeszcze mecze z Chelsea,Arsenalem,Charltonem i Newcastle...Wystarczy jedno potknięcie bo zakładam ze na SB Chelsea będzie lepsza...
Forca The Blues
Zakładać to możesz kapelusz na głowę :P Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe. Obie drużyny są silne, o ManYoo ciągle słyszę, że jest w formie, więc nie ma co z góry zakładać czegokolwiek. Zwłaszcza, że to nie jest ani mecz ManYoo kontra FC Pcim Dolny, ani tym bardziej KS Wąchock kontra Chelsea, a spotkanie dwóch bardzo silnych, raczej wyrównanych zespołów.
Derby Lodzi widzialem w TV. Nic ciekawego dla kogos kto nie jest z Lodzi.
Belchatow piekny meczyk, jakby jeszcze byl Matusiak i by utrzymali forme to mogliby wejsc do Ligi Mistrzow.
Wdowczyk moze sie pakowac.
Moja Stal zremisowala 2 mecz na wiosne:confused: Osobiscie czekam na mecz z faszystami z Chorzowa:p
Z kolei w kosza specjalnie przegrali z Czestochowa. I dobrze, Sportino latwiejsze do przejscia niz Basket.
Za to Jaga jako jedyny zespół drugiej ligi w dwóch kolejkach nie zdobyła żadnego punktu...
A ten temat nie ma sensu. Kazdy o czym innym, rozumiem ze jest o wydarzeniach sportowych, ale ogarnijcie sie.
Co do ligi mistrzow, moim zdaniem najwieksze szanse ma Manchester, sa w szczytowej formie co pokazali w poprzednich meczach. Nie lubie za bardzo tej druzyny, ale nie zdziwilbym sie gdyby to wlasnie czerwone diably wygraly ta edycje ligi mistrzow.
Za to Jaga jako jedyny zespół drugiej ligi w dwóch kolejkach nie zdobyła żadnego punktu...
Jakos mi tej waszej jagi nie zal.. zwlaszcza po waszym zachowaniu na lechii, gdzie my, wislacy bylismy na meczu.. wygwizdac stara zgode.. no coz.. to chyba tylko wy potraficie. n/c
Jeśli już ManU miało by wygrać ligę mistrzów, to fuksem :p Nieno, a tak na serio to myślę, że ma duże szanse na wygraną. Mam tylko nadzieje, że milan odpadnie, nie cierpię ich ;)
Calen Futh
19-03-2007, 20:02
Tak uważasz???. O ile się nie mylę Man Utd mają jeszcze mecze z Chelsea,Arsenalem,Charltonem i Newcastle...Wystarczy jedno potknięcie bo zakładam ze na SB Chelsea będzie lepsza...
Forca The Blues
Czy ty człowieku aby nie naogladales sie zbyt duzo kabaretów ?
Nie kpij. Zauważ, że Chelsea też będzie miała kilka meczyków przed sobą - i nie każdy musi wygrać. Jednak nie będe sie z Tobą kłucił - bo i po co ? Przekonamy się wkrótce. I jeszcze jedno- irytują mnie wielcy "Forca the Blues" "Chelsea forever" - A gdzie cholera jasna byliście zanim Abramowicz kupił ten klub ? Zapewne kibicowaliscie innym team'om które były na fali. Mam dość taki pseudo-fanów.
Jakos mi tej waszej jagi nie zal.. zwlaszcza po waszym zachowaniu na lechii, gdzie my, wislacy bylismy na meczu.. wygwizdac stara zgode.. no coz.. to chyba tylko wy potraficie. n/c
Mówisz o meczu z poprzedniego sezonu tak? Byłeś w ogóle na tym meczu? Ja byłem. Byłem incognito na sektorze Lechii, bo akurat były wakacje, które spędzałem nad morzem. Najwyraźniej nie masz pojęcia co tam zaszło. Kolejną wersję podałeś. Najpierw było, że Jagiellonczycy wygwizdali i zbluzgali starszych kibiców Lechii, teraz, że Wisłę? Były znane 2 zgody Wisły: Śląsk&Wisła&Lecha, a także Wisła&Jaga, myślisz, że Jagiellonczykom zależało na tym, żeby zerwać kilkunastoletnią zgodę z Wisłą? Który kretyn zerwałby w taki żałosny sposób jedną z najdłuższych zgód w Polsce? Nie pomyślałeś o tym, że wina leży po stronie Lechii? Najpierw były przyśpiewki ze strony Lechistów: "Zgnieciemy robala", potem kibice Jagi odpłacili się czymś podobnym, nie pamiętam dokładnie. Następny krok to telefon "przewodniczącego" Lechii do Wiślaków i lament. Wiślacy mieli przyjechać do Białegostoku, żeby wyjaśnić sytuację. Najpierw zapowiadali, że przyjadą, okazało się, że bez słowa to olali.
I jeszcze jedno- irytują mnie wielcy "Forca the Blues" "Chelsea forever" - A gdzie cholera jasna byliście zanim Abramowicz kupił ten klub ? Zapewne kibicowaliscie innym team'om które były na fali. Mam dość taki pseudo-fanów.
A najciekawsze jest to, że wszsycy oni gadają: "Ronaldinho to ciota bo(...)". Mourinho manipuluje nimi jak stadem małp.
Bastash
Ja mówie o ostatnim meczu, gdy na "Wisłe pozdrawiamy" z sektora gosci slychac bylo gwizdy.. widac nie bardzo wam na tej "zgodzie" zalezalo..
Yoh Asakura
19-03-2007, 21:16
Ja żałuje, że Arsenal przegrał z PSV i odpadł z Ligii Mistrzów.
Odwrócić tabele Wisła na czele! Zks nigdy nie spadnie!
Pokazaliśmy Krakusom jak sie gra :)
Bastash
Ja mówie o ostatnim meczu, gdy na "Wisłe pozdrawiamy" z sektora gosci slychac bylo gwizdy.. widac nie bardzo wam na tej "zgodzie" zalezalo..
My false..
Mimo to, jak już w poprzednim poście pokazałem Jadze zależało na tej zgodzie. Wisła sobie odpuściła. Mogła naprawić to co zepsuła Lechia, ale skoro wolała nie brudzić sobie rąk..
Calen Futh
19-03-2007, 21:34
Ja żałuje, że Arsenal przegrał z PSV i odpadł z Ligii Mistrzów.
No niby masz racje. Arsenal w tym sezonie chyba nic nie zdobył i nie zdobędzie (jeśli się pomyliłem- proszę mnie poprawić) więc napewno kibice Arsenalu mogą czuć niedosyt. Ale trzeba też podkreślić, że PSV pokazało, iż nie są chłopcami do bicia.
predalien
19-03-2007, 21:50
Wy tu tylko o piłce nożnej gadacie a od tego jest grupa Football Experts.
Calen Futh
19-03-2007, 22:13
No to porozmawiajmy o skokach :
Moim zdaniem Jacobsen zawalczy w Planicy i może być trudno. Anyway polubialem Jacobsena za wypowiedź po ostatnim konkursie, w której powiedział, że wcale nie jest zadowolony, iż dostał od Adasia koszulke lidera spowrotem, bo ten konkurs był nie fair.
@down: No co do wiatru to się zgodzę. Jak będą nierówne warunki to Planica będzie jedna wielką loterią.
BafiAndDracon
19-03-2007, 22:21
Ja uważam ,że dla Jakobsena ten sezon się już skończył , jest mało doświadczonym zawodnikiem,nie wytrzymuje cięzaru jaki na nim ciąży .Adam wygra , ale wszystko sie moze zdarzyć , Oby miał dobry wiatr;)
Odwrócić tabele Wisła na czele! Zks nigdy nie spadnie!
Pokazaliśmy Krakusom jak sie gra :)
chyba płock... _._
chyba płock... _._
Pokazaliśmy Krakusom jak sie gra
Czytanie ze zrozumieniem rox.
Czy ty człowieku aby nie naogladales sie zbyt duzo kabaretów ?
Nie kpij. Zauważ, że Chelsea też będzie miała kilka meczyków przed sobą - i nie każdy musi wygrać. Jednak nie będe sie z Tobą kłucił - bo i po co ? Przekonamy się wkrótce. I jeszcze jedno- irytują mnie wielcy "Forca the Blues" "Chelsea forever" - A gdzie cholera jasna byliście zanim Abramowicz kupił ten klub ? Zapewne kibicowaliscie innym team'om które były na fali. Mam dość taki pseudo-fanów.
Po pierwsze nie powiedziałem wcale że Chelsea wygra ligę...Włączam tylko taką możliwość i głęboko w to wierzę.
Po drugie "kłócił" a nie "kłucił".
Po trzecie nic o mnie nie wiesz, kibicuje Chelsea od dzieciństwa...Od czasu kiedy zacząłem oglądać mecz piłki nożnej. Czyli już jakieś 12 lat, i nie obchodzi mnie to czy mi wierzysz czy nie.
Co do kibiców Chelsea fakt jest faktem dużo ludzi lubi Chelsea tylko i wyłącznie dlatego że klub jest bogaty i ma kasę. Równocześnie zauważam że dużo ludzi krytykując Chelsea wytyka nam że jesteśmy bogaci i nic więcej, błąd Chelsea stanowi kolektyw tak samo jak Manchester. Codo tego "Ronaldinho to ciota" Według mnie to światowej klasy piłkarz...Po prostu nie słuchaj dzieci.
Po czwarte nie kibicuje żadnemu innemu klubowi niż Chelsea, oprócz Pogoni w końcu jestem ze szczecina.
Po piąte pseudo-fanem na pewno nie jestem.
Ligę ma szanse wygrać tak samo Chelsea jak i Man Utd...Przy tak wysokiej formie "Czerwonych Diabłów" będzie ciężko ale jeszcze 8 kolejek.
Wierzę w Chelsea i tyle.
Czytanie ze zrozumieniem rox.
odwroc tabele i wisła PŁOCK jest na czele..
myslenie rox..
Sądzę ze Robert Mateja zostanie mistrzem świata ponieważ dzięki jego dalekim skokom powstała nowa jednostka miary tzn 99,5- 1 MTJ (jeden Mateja).
odwroc tabele i wisła PŁOCK jest na czele..
myslenie rox..
A nie zauważyłeś, że on mówił o Wiśle Płock? Ty uznałeś to za Kraków. Myślenie powiadasz?
Calen Futh
20-03-2007, 00:20
A przestańcie się kłucić o jakieś gówna. Niech ktoś rzuci jakiś temat szybko związany ze sportem bo nam topic zamknom i tyle bedzie komentowania.
@edit : O ! Manchester i Chelsea wygrały swoje spotkania w FA Cup. Zapowiada się ciekawy finał (zakładając, że oba zespoły pokonaja swoich stosunkowo słabych rywali w półfinałach)
@edit : O ! Manchester i Chelsea wygrały swoje spotkania w FA Cup. Zapowiada się ciekawy finał (zakładając, że oba zespoły pokonaja swoich stosunkowo słabych rywali w półfinałach)
Co racja to racja B). Mam nadzieje że oba kluby spotkają się w finale.
O ! Manchester i Chelsea wygrały swoje spotkania w FA Cup. Zapowiada się ciekawy finał (zakładając, że oba zespoły pokonaja swoich stosunkowo słabych rywali w półfinałach)
Czym wdupiła mi kupon..
Cóż mogę powiedzieć o zagranicznych ligach..tylko tyle, że Barca zgniotła w końcu na wyjeździe Recreativo 4:0 : ) a dziennik Marca przeprowadził ankietę, w której ponad 50% kibiców uważa, że mistrzostwo zostanie w Katalonii a tylko 24%, że pojedzie na Santiago Bernabeu. Visca El Barca!
Capality
20-03-2007, 19:02
A co sądzicie o "Polskich Orłach" czy damy rade z Azerbejdżanem i Armenią?? Bo mecz z Finlandią był wielką niespodzianką ale także mecz z Portugalią był wspaniały.
BafiAndDracon
20-03-2007, 19:10
myślę że:cup: damy rade
Sir-Kopek
20-03-2007, 19:23
Chodze na wszystkie mecze GKSu Bełchatów i wydaje mi się że grają ładną piłkę tylko że z Legią na początku chaotycznie grali, a takto mi sie podoba. A i na meczu podobał mi się transparent klubu kibica: oto on
http://www.e-gks.info/fotki/gkslegia3/23.jpg
Pewnie w tym roku GKSa zdobędzie Mistrza Polski, ale nie sądze że nastąpi to w nastepnym roku, bo jak czytam w gazetach to dużo klubów z zachodu jest zainteresowanych piłkarzami GKSy, zacznie się wyprzedarz. A jak wy myślicie GKS Bełchatów zdobędzie Mistrzostwo Polski?
PS.: Zobaczcie na Matusiaka, grzeje ławe w Palermo a w GKSie by chłopak sobie grał < a to peszek>
dziennik Marca przeprowadził ankietę, w której ponad 50% kibiców uważa, że mistrzostwo zostanie w Katalonii a tylko 24%, że pojedzie na Santiago Bernabeu.
IMHO Barca nie obroni tytułu. Choć serce jest za Realem, to rozum optuje za Sevillą ;<
IMHO Barca nie obroni tytułu. Choć serce jest za Realem, to rozum optuje za Sevillą ;<
Serce za Barcą, rozum za Sevillą. Niewiele się różnimy.
Thomisson
20-03-2007, 21:49
Barca IMO obroni tytuł. Mimo konfliktów w zespole uda im się wygrać jeszcze w tym sezonie. W następnym pierwsze skrzypce mogą grać już Real Madryt, kiedy ustabilizuje skład oraz Sevilla, kiedy nabierze doświadczenia i wzmocni wiekowy nieco skład.
temat ogólnie rzeka i bez sensu ale z racji tego,że footbal experts nie jest osiagalne dla niektorych ludzi czemu by nie popisać tutaj?
Cóż uwielbiam piłkę nożną od najmłodszych lat jedna drużyna-Królewscy, którzy gdyby w każdym spotkaniu byli zmotywowani tak jak z Barceloną do końca sezonu mają szansę na wygranie Ligi. Liga mistrzów? niezbyt ciekawa już jak dla mnie ale niech ją wygra każdy oprócz Abramówki
>PiXiK
Szok. Nie widziałem jeszcze kibica Realu, który mówi "byle nie Chelsea". Zwykle widuję ze strony wszystkich: "byle nie Barca". Chylę czoła.
Ja zauważyłem niedawno że kibice Man Utd są za Barcą a kibole Chelsea za Realem...I na odwrót. Dziwne ale może to tylko moje spostrzeżenie.
A co sądzicie o tym wydarzeniu po meczu Tottenham - Chelsea, wbiegł na boisko kibic i chciał uderzyć Franka Lamparda...Myślę że to nie dopuszczalne, ochrona zdecydowanie zaspała.
Nie pisz dwóch postów, pod rząd. by Parys
Calen Futh
21-03-2007, 17:31
Ja zauważyłem niedawno że kibice Man Utd są za Barcą a kibole Chelsea za Realem...I na odwrót. Dziwne ale może to tylko moje spostrzeżenie.
Bardzo trafne spostrzeżenie (przynajmniej moim zdaniem). Kibuje Man Utd, ale lubię Barce.
A co sądzicie o tym wydarzeniu po meczu Tottenham - Chelsea, wbiegł na boisko kibic i chciał uderzyć Franka Lamparda...Myślę że to nie dopuszczalne, ochrona zdecydowanie zaspała.
Podzielam tutaj zdanie Murinho (i tym samym Twoje), że ochrona zaspała, ale trudno było taki incydent przewidzieć.
Anyway, na klasyk Ligii Angielskiej (Czerwone Diabły - The Blues) który prawdopodobnie przesądzi o rezulatacie na koniec sezonu musimy jednak jeszcze poczekać, ponieważ ze wzgledu na mecze w FA Cup, mecz dwóch kandydatów do zwycięstwa w tabeli ligowej zostanie przełożony z 14tego kwietnia na 9tego maja :/- A szkoda (W tym meczu stawiam na remis 1:1)
@down: ^^'
Hehe B) Remis to będzie dla was bardzo dobry wynik...Ja mam nadzieje że Chelsea zwycięży B) No ale zobaczymy za półtora miesiąca ;)
Szok. Nie widziałem jeszcze kibica Realu, który mówi "byle nie Chelsea". Zwykle widuję ze strony wszystkich: "byle nie Barca".
To możesz zobaczyć nawet drugiego, nie lubię Czelsi (od momentu przyjścia Abramowicza ;p). Dlatego wolę, żeby wygrała Barca niż Czelsi ;>
Calen Futh
21-03-2007, 22:09
Jak informuje dziennik "As" Real chcę załatwić sobie Kryśkę Ronaldo za 80 mln o_O Co o tym sądzicie ? Moim zdaniem, nawet jeśli owa oferta nie byłaby medialnym kitem to Ronaldo nie przejdzie do Realu, który ma tendencje do "psucia" dobrych zawodników (Przynajmniej moim zdaniem). Z drugiej strony 80 mln to kupa kasy - więc kto wie ?
Dark Sven
21-03-2007, 23:52
Ce. Ronaldo... Taki Beckham troche. Ani jednego, ani drugiego nie lubie. A umiejętnościami jakoś nie świecą, albo ja tego nie zauważam.
>skunks
Wyjdź, bo śmierdzi ; ]
>Calen~
Tak właśnie Real robi od pradawnych czasów..wydaje miliony na transfery i gówno z tego ma. Od kiedy zaczęła się taka polityka transferowa, nie potrafią nic zrobić w LM. Najpierw Figo, potem Zidane i cała reszta.
Ce. Ronaldo... Taki Beckham troche. Ani jednego, ani drugiego nie lubie. A umiejętnościami jakoś nie świecą, albo ja tego nie zauważam.
bo ślepyś drugie miejsce w lidze angielskiej w liczbie strzelonych goli liczne ratowania dupy swojemu zespołowi rajdami od połowy boiska magiczne wkręcanie obrońców-to potrafi C.Ronaldo w bardzo dobrej formie, w gorszej jest to niestety rowerek+czasem udana akcja a w większości upadek na boisku po dotknięciu przez obrońcę. Beckham-na początku pobytu na Bernabeu coś grał pomimo że do ligi Hiszpańskiej nigdy nie powinien trafić, pod koniec swojego pobytu także bardzo dobrze grał.
Co do mojego każdy byleby nie Czelsiiiiiii-Barcelony nie ma w lm, gdyby była obu zespołom nie życzyłbym wygranej-ew. zależało by to od formy którą prezentują zespoły.
Thomisson
22-03-2007, 14:17
Od kiedy zaczęła się taka polityka transferowa, nie potrafią nic zrobić w LM..
No rzeczywiście, zwycięstwa w LM w 2000 i 2002 roku to nic.
och bastah... "kibicu" alez Ty masz swietnie poczucie humoru...
no panowie weekend sie zbliza, kolejna kolejka... jak obstawiacie ?
Korona Kielce - Wisla Kraków 1:2
No rzeczywiście, zwycięstwa w LM w 2000 i 2002 roku to nic.
Źle to ująłem..chodziło mi o to, że najpierw Figo, Zidane, jako ci wartościowi, a potem cała reszta, jako ci mniej przydatni. Mój błąd.
>skunks
Czyżby Twojego wcześniejszego posta skasowano? Szkoda, bo tam pokazałeś jakiś zabawny. To jest forum o wydarzeniach sportowych...Od zakładów masz oddzielny.
Adam WON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No chyba kula dla Adama B)
Calen Futh
23-03-2007, 18:23
No chyba kula dla Adama B)
Bez dwóch zdań ^^'
Brawo Adaś, Brawo Simi !
Dark Sven
23-03-2007, 22:58
Sprawa Otylii Jędrzejczak. Może nie nius ale sprawa trwa. Jakie są wasze odczucia co do tego?
Ja mam mieszany stosunek. Niby dużo więcej zdziała zdobywając medale ( o ile takowe będą) i jakoś wspomagać przekazując je/pieniądze z aukcji na cele x. Mimo wszystko, prawo to prawo, i czemu ktoś ma być "równiejszy"?
Sprawa Otylii Jędrzejczak. Może nie nius ale sprawa trwa. Jakie są wasze odczucia co do tego?
Ja mam mieszany stosunek. Niby dużo więcej zdziała zdobywając medale ( o ile takowe będą) i jakoś wspomagać przekazując je/pieniądze z aukcji na cele x. Mimo wszystko, prawo to prawo, i czemu ktoś ma być "równiejszy"?
Racja, szczegolnie, ze zlamala prawo. Wg mnie nie mozna ''darowac'' komus, pomimo tego, ze wygrywa - przeciez za reprezentowanie Polski dostaje pieniadze i to calkiem niezle, toz to zwykla praca...
wg mnie szary człowieczek zgniłby w pace, troche smutno mi o tym mówić bo nie życze nikomu źle ale nasza Otylia także powinna troche posiedzieć. Zamiast tego ona nie wiem kogo struga i niskie wyroki i tak odrzuca daje apelacje etc(z tego co kojarze)
Capality
24-03-2007, 13:58
Noo to Adaś wygrał, czyżby 4 Kryształowa Kula będzie na 100%??
Noo to Adaś wygrał, czyżby 4 Kryształowa Kula będzie na 100%??
Jak skoczy swoje to będzie
Małysz wygrał, Polska wygrała ale ja poruszę inny temat.
W drugiej lidze padają bardzo ciekawe wyniki. Na początku sezonu Gazeta Wyborcza przeprowadziła wśród trenerów 2-ligowych ekip sondę, jakie drużyny będą w pierwszej 3 na zakończenie sezonu. W 17 (!) na 18 przypadkach w pierwszej trójce wymieniane były Ruch Chorzów i Jagiellonia Białystok. Tymczasem Ruch przegrał 2 z kolei mecz (0:2 z Polonią W. i 0:1 z Odrą Opole) a Jaga w 3 meczach zanotowała w porażki i remis (1:2 z KSZO, 0:1 z Lechią i 1:1 z Piastem). Co ciekawe, jedyne bramki dla Jagiellonii strzelił pozyskany w przerwie zimowej Vuk Sotirović...
Idziemy dalej...ŁKS Łomża, która wyrasta na 2-ligową potęgę wygrała już 6 spotkanie z rzędu! I to nie z byle kim! Zaczęło się od Górnika Polkowice (1:0), potem Polonia Warszawa (1:0), Odra Opole (2:1), Polonia Bytom (3:2), Śląsk Wrocław (2:1) i dzisiaj Zagłębie Sosnowiec (2:1). Na tym Łomżanie na pewno nie zakończą swojego marszu, tym bardziej, że wszystkie spotkania poprzedniej rundy grali na wyjeździe albo na boisku Warmii Grajewo, przez modernizację stadionu.
Trochę to wyszło jak serwis informacyjny.. W każdym razie, tabela na koniec sezonu do góry nogami?
Otylia Jędrzejczak wicemistrzynią świata
Małysz wygrał, Polska wygrała ale ja poruszę inny temat.
W drugiej lidze padają bardzo ciekawe wyniki. Na początku sezonu Gazeta Wyborcza przeprowadziła wśród trenerów 2-ligowych ekip sondę, jakie drużyny będą w pierwszej 3 na zakończenie sezonu. W 17 (!) na 18 przypadkach w pierwszej trójce wymieniane były Ruch Chorzów i Jagiellonia Białystok. Tymczasem Ruch przegrał 2 z kolei mecz (0:2 z Polonią W. i 0:1 z Odrą Opole) a Jaga w 3 meczach zanotowała w porażki i remis (1:2 z KSZO, 0:1 z Lechią i 1:1 z Piastem). Co ciekawe, jedyne bramki dla Jagiellonii strzelił pozyskany w przerwie zimowej Vuk Sotirović...
Idziemy dalej...ŁKS Łomża, która wyrasta na 2-ligową potęgę wygrała już 6 spotkanie z rzędu! I to nie z byle kim! Zaczęło się od Górnika Polkowice (1:0), potem Polonia Warszawa (1:0), Odra Opole (2:1), Polonia Bytom (3:2), Śląsk Wrocław (2:1) i dzisiaj Zagłębie Sosnowiec (2:1). Na tym Łomżanie na pewno nie zakończą swojego marszu, tym bardziej, że wszystkie spotkania poprzedniej rundy grali na wyjeździe albo na boisku Warmii Grajewo, przez modernizację stadionu.
Trochę to wyszło jak serwis informacyjny.. W każdym razie, tabela na koniec sezonu do góry nogami?
Ja myślę że te 2 porażki Ruchu nic nie znaczą, mały kryzys. Ale i tak uważam że "Niebiescy" awansują. Niejestem jakimś fanem Ruchu ale licze że awansują.
Czarna_Mamba
25-03-2007, 21:45
Poprawka, miałam na myśli inny mecz. Co do Ruchu i tak nie mamy szans. Niepoprawni optymiści, ale do nich należę. ;) Jeszcze Słońce w pełnym blasku przyjdzie ze Wschodu.
Co do Adama Małysza, klasa i tyle. Mistrz.
BafiAndDracon
25-03-2007, 22:08
Adam rulezzzzzzzzzz:cup:
Ruch Chorzów a 1 miejscu w II lidze, jak dobrze pamiętam, w jednym spotkaniu strzelili nam pierwszego gola w '16 sekundzie, a my mamy nadzieję ma I ligę. Niepoprawni optymiści, ale do nich należę. ;) Jeszcze Słońce w pełnym blasku przyjdzie ze Wschodu.
Co do Adama Małysza, klasa i tyle. Mistrz.
Jeśli mówisz o meczu w Chorzowie z poprzedniej rundy to pudło :D Jaga wygrała, mimo niewiarygodnej przewagi Ruchu 1:0 : )
Była żona Romana Abramowicza chce wykorzystać pieniądze, które otrzymała od męża po rozwodzie na kupno.. klubu sportowego (tj. pokaźnej ilości jego akcji) Arsenal Londyn.
Irina Abramowicz, której sprawa rozwodowa z właścicielem Chelsea zakończyła się nie dalej niż tydzień temu, otrzymała z jego szacowanego na 18,7 biliona dolarów majątku - 300 milionów w tej samej walucie.
Cóż przysłowia o piekle i mściwych kobietach zapewne każdy z nas słyszał (jeśli jest inaczej, drogie Panie - prosimy dementować), najwidoczniej Pani Irina nie będzie wyjątkiem.
Jedna z "10 najbardziej wpływowych blondynek świata" chce wspomóc (jeśli nie wprost - wejść w posiadanie) największego londyńskiego rywala The Blues.
Autor tej wiadomości, dodatkowo, powołując się na Siberian Express cytuje także byłą drugą połowę Abramowicza:
,,Spędziłam z Romanem wiele nudnych godzin, w sypialni i na Stamford Bridge. Teraz kiedy jesteśmy rozwiedzeni chcę by moje życie stało się bardziej ekscytujące."
Czemu nie, Emirates Stadium brzmi rzeczywiście bardziej ekscytująco :) poza tym mina ex-męża gdy się o tym dowie - bez wątpienia, bezcenne :) .
Ale dobrze, koniec żartów. Chociaż sami przyznajcie, wyjątkowa sytuacja. Jeśli założymy, że te doniesienia byłyby prawdą.
__________________________________________________ ______________
Co o tym sądzicie???
Czarna_Mamba
27-03-2007, 14:34
Jeśli mówisz o meczu w Chorzowie z poprzedniej rundy to pudło :D Jaga wygrała, mimo niewiarygodnej przewagi Ruchu 1:0 : )
Nah, pomyliłam mecze. O tym, który miałam na myśli wbili nam bramkę w 17 minucie. Stary mecz, ale po nim uświadomiłam sobie, że narazie nie mamy szans. Po prostu. Te, Bastash, jak obstawiasz, kiedy awansujemy do I ligi?
Andrealfus
30-03-2007, 19:55
Małysz rox, Mecz z Azerbejdżanem rox, z Armenia kipa, nuda, Otylia ma kolejny medalik :)
Te, Bastash, jak obstawiasz, kiedy awansujemy do I ligi?
To taki żart? : p
Tak na serio to w tym sezonie wierzę w pierwszą trójkę, jeśli się nie uda awansować to w przyszłym już nie widzę szans.
Odświeżam, bo działo się! Sawrymowicz mistrzem świata na 1500m stylem dowolnym! I to nie jest prima - aprilis : p
Calen Futh
04-04-2007, 20:06
Co sądzicie o wczorajszych meczach LM ?
Myśle, że Milan powinien na luzie wygrać z Bayernem - Gdyby nie Reising (czy jakoś tak - mam na myśli bramkarza druzyny z Niemiec) byłoby z 4:2. W każdym razie nie podobało mi się sędziowanie arbitra z Rosji. Popełnił kilka ważnych pomyłek co miało duzy wpływ na przebieg meczu. Anyway myślę, że Bayern wyrobił sobie całkiem przyzwoitą zaliczkę na rewanż w Monachium. Te dwie bramki strzelone Milanowi na wyjeździe mogą mieć duze znaczenie w meczu za dwa tygodnie.
Co do Liverpool'u - tutaj nie mam tak wiele do komentowania. Anglicy zagrali w swoim stylu, dużo im wychodziło. PSV, które ma okres słabej formy + brak 3ech podstawowych zawodników nie miało nic do powiedzenia.
Co do dzisiejszych spotkań myślę, że będziemy świadkami wysokiej wygranej drużyny z Londynu i trudnego meczu we Włoszech. Manchester jeszcze nigdy nie grał z podbudowaną zwycięstwem z Lyon'em Romą - dlatego trudno jest jednoznacznie ocenić faworytów tego spotkania. Nie ma co ukrywać- oba zespoły są na fali. Jednak wynik tego spotkania przewiduję, z lekkim wskazaniem na drużynę Czerwonych Diabłów. Głównym atutem Romy może być własne boisko, wsparcie dużego grona kibiców i dobra forma Tottiego (za którym nie zbytnio przepadam). Z kolei Manchester ma Ronaldo, który przezywa okres szczytowej formy oraz całą resztę bardzo dobrych zawodników.
Dobra- koniec mojego wyczerpującego posta/postu. Czekam na wasze opinie dotyczące tej fazy LM ;)
Capality
04-04-2007, 21:36
A ja narzucę inny wątek:
Otóż dzisiaj w play offach grały J.W Construction AZS Politechnika Warszawska vs. BOT Skra Bełchatów, mecz zakończył sie zwycięstwem BOTU 3:1(kibicowałem AZS)
Co sądzicie o wczorajszych meczach LM ?
Myśle, że Milan powinien na luzie wygrać z Bayernem - Gdyby nie Reising (czy jakoś tak - mam na myśli bramkarza druzyny z Niemiec) byłoby z 4:2. W każdym razie nie podobało mi się sędziowanie arbitra z Rosji. Popełnił kilka ważnych pomyłek co miało duzy wpływ na przebieg meczu. Anyway myślę, że Bayern wyrobił sobie całkiem przyzwoitą zaliczkę na rewanż w Monachium. Te dwie bramki strzelone Milanowi na wyjeździe mogą mieć duze znaczenie w meczu za dwa tygodnie.
Co do Liverpool'u - tutaj nie mam tak wiele do komentowania. Anglicy zagrali w swoim stylu, dużo im wychodziło. PSV, które ma okres słabej formy + brak 3ech podstawowych zawodników nie miało nic do powiedzenia.
Co do dzisiejszych spotkań myślę, że będziemy świadkami wysokiej wygranej drużyny z Londynu i trudnego meczu we Włoszech. Manchester jeszcze nigdy nie grał z podbudowaną zwycięstwem z Lyon'em Romą - dlatego trudno jest jednoznacznie ocenić faworytów tego spotkania. Nie ma co ukrywać- oba zespoły są na fali. Jednak wynik tego spotkania przewiduję, z lekkim wskazaniem na drużynę Czerwonych Diabłów. Głównym atutem Romy może być własne boisko, wsparcie dużego grona kibiców i dobra forma Tottiego (za którym nie zbytnio przepadam). Z kolei Manchester ma Ronaldo, który przezywa okres szczytowej formy oraz całą resztę bardzo dobrych zawodników.
Dobra- koniec mojego wyczerpującego posta/postu. Czekam na wasze opinie dotyczące tej fazy LM ;)
Przerwa:
Roma 1-0 Manchester
Chelsea 0-1 Valencia (--Najciekawsze jest to że Chelsea ciśnie Valencie niesamowicie a to Valencia prowadzi xD--)
@Up
Już remisy. Zobaczymy jak się to dalej potoczy :p
Piotrek~
04-04-2007, 23:18
I kogo to obchodzi?
mnie......
Dark Sven
04-04-2007, 23:18
Milan 2 vs 2 Bayern ;(
mnie......
To może nam o tym opowiesz? -_-
I kogo to obchodzi?
Tych, którzy znają inne sporty poza piłką nożną? ...
>Sven
Cholerny Bayern musiał strzelić w ost. minucie. Kupon mi wdupili ;\
Calen Futh
05-04-2007, 00:10
Juz po meczach - Eh... Porażka Manchesteru. Remis Chelsea. Myślę, że Man Utd zagrał dobrze (od 30 minuty w dziesiątke). Przez większość meczu zwykła kopanina. Cieszę się, że podopieczni Fergusona zdobili ważną na wyjedzie bramkę- W rewanżu wynik 1:0 dla Czerwonych Diabłów będzie ich premiował do pólfinalu (no chyba, że Roma zdobędzie bramkę - wtedy będzie trudniej ;]).
O meczu Chelsea nie będe wiele pisał - nie widziałem go (a skróty dopiero za 30 minut), ale wynik mnie zaskakuje- albo nadzwyczaj dobra gra Valencii, albo słaba postawa The Blues. No nie wiem. Jednak sadze, że w rewanzu Chelsea w hiszpanii wypracuje sobie korzystny wynik.
Hellraiser
05-04-2007, 21:55
Wydział Dyscypliny PZPN zaproponował w czwartek karę dla zamieszanej w korupcję Arki Gdynia - degradacja do II ligi. Gdynianie mają się ustosunkować do tej propozycji.
- Rozmowy z Arką nadal trwają, są coraz bardziej zaawansowane, ale nadal nie ma przełomu w jej sprawie - poinformował wiceszef WD PZPN Robert Zawłocki.
Podejrzana o korupcję Arka, wobec której WD PZPN wszczął w lutym postępowanie dyscyplinarne, została zawieszona dwa tygodnie temu na miesiąc. Tuż po tej decyzji Arka zmieniła stanowisko w rozmowach z PZPN, przestała iść w zaparte, z pracy w klubie zrezygnowali oskarżeni o korupcję prezes Jacek Milewski i wiceprezes Grzegorz G. Rozmowy z WD PZPN nabrały tempa, Arka jest gotowa poddać się karze.
- Jesteśmy gotowi współpracować, wiemy, że niektórzy byli działacze mogli mieć coś wspólnego z korupcją - tłumaczyła Anna Stopka, przedstawiciel właściciela klubu firmy Prokom. - Ciężko nam się pogodzić z faktem, że nie możemy zobaczyć materiałów dowodowych, które dużo by wyjaśniły, pozwoliłyby nam zająć jeszcze bardziej konkretne stanowisko. Ponieważ nie wiemy, co się konkretnie zarzuca Arce, nie możemy zaproponować kary sami dla siebie. Nie wiemy, jak ocenić ewentualne przewinienia. Dlatego czekamy na propozycję WD PZPN.
Podczas czwartkowego posiedzenia WD PZPN Arka, podobnie jak pięć pozostałych klubów, wobec których toczy się postępowanie dyscyplinarne (Górnik Łęczna z Orange Ekstraklasy oraz drugoligowe KSZO Ostrowiec, Górnik Polkowice, Podbeskidzie Bielsko-Biała i wycofany już z rozgrywek Zawisza Bydgoszcz), usłyszała propozycję kary - degradacja do II ligi. Nie poruszono tematu innych kar - ujemnych punktów i kary finansowej.
- Na razie skupiliśmy się na zasadniczej karze. Zaproponowaliśmy degradację do II ligi, bo nie dopuszczamy możliwości, aby sprawa Arki skończyła się w łagodniejszych sposób. Nie poruszyliśmy kwestii ujemnych punktów czy kary finansowej, bo w pierwszej kolejności musi się wyjaśnić sprawa degradacji - tłumaczy Zawłocki.
Klub z Gdyni ma się teraz ustosunkować się do propozycji PZPN. - Trzeba ją przemyśleć na wielu płaszczyznach, przede wszystkim sportowej i organizacyjnej. Proponowana kara jest surowa - usłyszeliśmy w gdyńskim klubie.
Ponieważ w czwartek nie rozstrzygnęła się sprawa Arki, klub z Gdyni nadal jest zawieszony. - Chyba że jeszcze późnym wieczorem zgodzi się na proponowaną karę, to wtedy możemy Arkę szybko odwiesić - zaznacza Zawłocki.
Z powodu zawieszenia Arka nie rozegrała już trzech spotkań - z Pogonią Szczecin w Pucharze Ekstraklasy, Górnikiem Łęczna w Orange Ekstraklasie i Wisłą Płock w ćwierćfinale Pucharu Polski. Choć w regulaminie PZPN jest przepis, że za mecze nierozegrane w okresie zawieszenia klub powinien być karany walkowerami, początkowo wszystkie spotkania Arki zostały uznane za odwołane. Dopiero dzisiaj Komisja Ligi Ekstraklasy SA, która prowadzi rozgrywki I ligi, zweryfikowała wynik meczu Arka - Górnik jako obustronny walkower (po zero punktów i 0-3 w bramkach). Jednocześnie zarząd PZPN zaznaczył, że nawet po trzech walkowerach zawieszone kluby nie będą degradowane o dwie klasy, choć tak mówią przepisy. - Degradacja nastąpiłaby wtedy, gdyby kluby nie rozgrywały swoich spotkań i były karane walkowerami z własnej winy. Tu mamy nieco inną sytuację, drużyny nie grają z powodu zawieszenia - wyjaśnia Zbigniew Koźmiński, członek zarządu PZPN.
W najbliższą sobotę Arka ma zagrać u siebie w ekstraklasie z Widzewem Łódź. Jeśli do tego czasu nadal będzie zawieszona, kolejny mecz przegra walkowerem. - Jeśli mecz Arki z Widzewem się nie odbędzie, to zajmiemy się nim w kolejny czwartek na Komisji Ligi. Można jednak przypuszczać, że analogicznie do decyzji w sprawie meczu Arka - Łęczna, zawieszone kluby zostaną ukarane kolejnymi walkowerami - mówi Filip Mecner z Ekstraklasy SA.
źródło: Gazeta.pl
Wielkie Zagłebie ajajaja ! No i rozje*aliśmy ich ^o
Żebyście widzieli jak sędziował ten palant, wszystko gwizdał dla zagłebia nawet gdy nie było faulu a dla gieksy nie gwizdał ewidentnych przewinień :/
Wielkie Zagłebie ajajaja ! No i rozje*aliśmy ich ^o
Żebyście widzieli jak sędziował ten palant, wszystko gwizdał dla zagłebia nawet gdy nie było faulu a dla gieksy nie gwizdał ewidentnych przewinień :/
Gz bo byłem za GKS.
Prawdziwy kibic nigdy nie oceni sędziego obiektywnie ; )
Przecież wygraliśmy, ale i tak mam pretensje gdybyś widział mecz to byś wiedział jak on sędziował. Dawno tak ślepego arbitra nie widziałem.
Wiem, że wygraliście i gratuluję ale sam jestem zagorzałym fanem Jagiellonii i wiem, że każdy sędzia jest zły, jeśli nie dają powtórek ; p Oczywiście zdarzają się totalni oczodupce. Nie mówię, że nie.
Calen Futh
06-04-2007, 23:02
Co sądzicie w sprawie Kibice Man Utd vs Włoska policja ?
Jak dla mnie lekka przesada- jak coś to macie tutaj krótki filmik z tego incydentu
http://www.dailymotion.com/Matthierry/video/x1mnkk_crowd-fights
Myślę, że włosi przesadzili. Rozumiem, że angielscy kibice nie są aniołkami ale są też jakieś granice.
Wyobraźcie sobie jaki będzie skandal, kiedy Włosi dostaną Euro 2012. Z takim bezpieczeństwem to Bin Laden by się bał tam przyjechać.
Dark Sven
06-04-2007, 23:51
A jak polacy dostaną? Tutaj to się nawet my sami boimy być 0o...
A ten spałowany? Nie mam nic przeciwko pałowaniu huliganów.
@down
Ta... będzie dużo puszek do zebrania.
btw. Ukradłeś mi POdPIS złodzieju jeden (emoty x100) !!1111
Edit
Hawudepe nubie ;<<< 11111
Gdy Polacy dostaną to bezrobocie spadnie jeszcze bardziej ; )
>up
Ja?! Jak śmiesz nędzna kreaturo ! Miałem go wcześniej!!111 I w ogóle lepsiejszy jestem!!!(...)!!!!!11
Kocham Cię : *
Calen Futh
07-04-2007, 21:16
3 punkty dla Chelsea, potknięcie Czerwonych Diabłów w Portsmouth - no i mamy jeszcze ciekawszą końcówkę Premier League.
W 2 Lidze jak zwykle się dzieje!
Śląsk - Ruch 1:0
Polonia Warszawa - Lechia 3:1
Polonia Bytom - Stal 2:2
Przy tych wynikach Jagiellonia, która gładko dzisiaj rozwaliła Miedź 3:0 awansuje na 3 pozycję. Za tydzień potyczka lidera z wiceliderem - Ruch podejmuje Zagłębie. Przewiduję remis i przy zwycięstwie Jagi punkt straty do lidera : )
Btw
za tydzień mecz Jagiellonia Białystok - Górnik Polkowice pokaże... TVP2 ; o
Liverpool po ostrej męczarni wygrywa z Reading 2:1 :D Arsenal przegrywa z West Ham United :P Cóż więcej chcieć :D
Liverpool !:)
Calen Futh
08-04-2007, 01:42
@up: No, ostatnio trzeba przyznać, że Liverpool w bardzo dobrej formie jest. Zwycięstwa w LM, Premier League na pewno cieszą. W zasadzie to chyba Liverpool jest aktualnym faworytem do zdobycia Pucharu Europy.
Gorzej już z moim ukochanym Man Utd. Porażka w Rzymie, teraz strata trzech punktów w lidze -> To na pewno nie wpłynie pozytywnie na atmosferę w zespole przed meczem LM na Old Trafford. Szczególnie, że Roma swój mecz w lidze dzisiaj wygrała 2:0 i jest na fali.
Nudzi mi sie, więc napiszę krótkie streszczenie najważniejszych wydarzeń z zagranicznych boisk europejskich.
Na pewno mogą zaskoczyć również porażki Arsenalu i Barcelony. Niespodziankę (a może nie ?) sprawił Lyon, który po raz kolejny traci punkty w lidze (Jednak mając 17to punktową przewagę nad drugim zespołem chyba można sobie na to pozwolić).
W lidze holenderskiej PSV znowu przegrywa. Tym samym daje szanse drużynie Ajaxu na zrównanie się w tabeli punktowej z podopiecznymi Ronald'a Koeman'a, którzy mecz rozgrywają jutro- i moim zdaniem nie przepuszczą tej okazji (szczególnie, że mecz rozgrywają przeciwko drużynie z przedostatniego miejsca tabeli -RKC Waalwijk).
We Włoszech wspomniana przeze mnie Roma wygrywa 2:0, Inter po bezbramkowym spotkaniu remisuje z Regginą. 3:1 - to wynik spotkania Milan - Empoli.
Szkocja - Celtic wreszcie się przełamał - po ostatnich czterech meczach bez zwycięstwa, wygrywa z Motherwell skromnie - 1:0
No i to chyba na tyle co do dzisiejszych wydarzeń w footballu.
@down: Ooo ! Jak miło, że wpadłeś do tego topicu - już mi się nudziło - nie miałem nikogo z kim mogłem się posprzeczać kto jest lepszy - Chelsea czy Man Utd ^^' Glory Glory United xd !
W zasadzie to chyba Liverpool jest aktualnym faworytem do zdobycia Pucharu Europy.
Nie, bo Chelsea \o/ xDddd
@up - Glory Glory London ^^
Czarna_Mamba
08-04-2007, 09:12
Btw
za tydzień mecz Jagiellonia Białystok - Górnik Polkowice pokaże... TVP2 ; o
No to szaliki i ziuuum przed telewizor.
No to szaliki i ziuuum przed telewizor.
Powiedziałbym "no to szalik i ziuuum na Słoneczną 1 : )"
Oprócz tego derby Podlasia z ŁKS Łomżą też będą w TV, tym razem na kanale regionalnym.
>down
Się wie się ;]
Czarna_Mamba
08-04-2007, 13:52
Powiedziałbym "no to szalik i ziuuum na Słoneczną 1 : )"
Pokibicuj za mnie. :)
Trerener sie zmienil i juz widac postepy, Stal wywiozla punkt z trudnego terenu. W tej rundzie szykuja sie naprawde dobre mecze u siebie: teraz Slask Wroclaw, potem Kszo Ostrowiec (bedzie goraca - my sie niezbyt lubimy) no i na koniec przyjezdzaja faszysci z Chorzowa.
Nie wiem czy ktos z forumowiczow interesuje sie koszykowka, ja tylko napisze ze w NBA zblizaja sie play-offy i machinacja kto na kogo trafi a w I lidze polskiej rozpoczyna sie druga runda play-off, juz o DBE.
Calen Futh
11-04-2007, 00:00
7:1 i wszystko jasne...
Myślę, że nie trzeba nic dodawać. Bardzo dobra gra Manchesteru, bezradność Romy. Pogrom.
A Chelsea ? FUKS FUKS FUKS i jeszcze raz FUKS ! Spodziewałem się dogrywki na Mestalla, a tu taki zonk :/
Na koniec głośnym okrzykiem "Glory Glory Manchester !" pozdrowię Maggic'a ^^'
Chelsea jak zwykle w końcówce. Nie wiem dlaczego drużyny, które grają z The Blues nie kładą nacisku na koniec meczu ;\
nietoperki zawiodły i oby ktoś powstrzymał klub z Londynu którego nie zdzierże jako zwycięscy lm
Dzizaz ludzie widzieliście mecz? skrót? w drugiej połowie to Chelsea przygniatała i mogła strzelić pare goli a nie jednego w końcówce. Chyba każda drużyna powinna grać do końca i nie mówcie mi tu o fuksie, bo gdyby Valenci zależało to byłaby dogrywka.
Myślę, że nie trzeba nic dodawać. Bardzo dobra gra Manchesteru, bezradność Romy. Pogrom.
A Chelsea ? FUKS FUKS FUKS i jeszcze raz FUKS ! Spodziewałem się dogrywki na Mestalla, a tu taki zonk :/
Na koniec głośnym okrzykiem "Glory Glory Manchester !" pozdrowię Maggic'a ^^'
Szkoda że w pierwszym meczu Manchester dostał w dupkę i nie było Glory Glory Manchester ! :confused:
Oglądałeś skróty meczu Chelsea ??? Powinno być przynajmniej 1-3 w drugiej połowie. Bo pierwsza połowa w wykonaniu The Blues słaba.
Manchester zagrał imponujące spotkanie a Roma podłamała się po 3 bramce, wtedy to już byli chłopcy do bicia. Reasumując, Manchester na Old Trafford gra bardzo dobrze a z wyjazdami gorzej ^^ wiesz z czego się cieszę ???
United przyjeżdża na Stamford Bridge :p Po tym jak Chelsea wywiozła punkt z "Teatru Marzeń" liczę że na SB uda nam się wygrać.
Calen przypatrz niżej \,,/
Glory Glory Glory
Glory Glory Glory
The The The
Blues Blues Blues
Doom Terror
11-04-2007, 03:32
jak dla mnie to najlepsze zespoly juz odpadly , mam na mysli Inter,Barce i pare innych zespolow
Calen Futh
11-04-2007, 08:38
Szkoda że w pierwszym meczu Manchester dostał w dupkę i nie było Glory Glory Manchester ! :confused:
No w zasadzie sam się dziwię jak to było możliwe.
Oglądałeś skróty meczu Chelsea ??? Powinno być przynajmniej 1-3 w drugiej połowie. Bo pierwsza połowa w wykonaniu The Blues słaba.
Ogladałem, ogladałem. Teraz (piszę tego posta rankiem) gdy emocje juz opadły moge stwierdzić, że trochę przesadziłem co do mojej subiektywnej oceny (Szok, ale umiem przyznać się do błędu ^^). Mimo wszystko fajnie, że Valencia nie poddawała się i dostarczyła Nam tylu emocji, jednak konsekwentna gra The Blues w drugiej połowie pokazała Valencii jej miejsce w szeregu.
Manchester zagrał imponujące spotkanie a Roma podłamała się po 3 bramce, wtedy to już byli chłopcy do bicia. Reasumując, Manchester na Old Trafford gra bardzo dobrze a z wyjazdami gorzej ^^ wiesz z czego się cieszę ???
United przyjeżdża na Stamford Bridge :p Po tym jak Chelsea wywiozła punkt z "Teatru Marzeń" liczę że na SB uda nam się wygrać.
Czerwonym Diabłom prawie wszystko wychodziło. Szczególnie cieszą mnie bramki Rooneya, który wreszcie się przełamał i zaczął strzelać w LM. Pierwsze bramki Ronaldo także cieszą. Co do spotkania na SB- został nam jeszcze niecały miesiąc. Liczę na duże widowisko. Jednak zastanawiam się czy 9 maja ten mecz będzie aż tak ważny jak o nim teraz myślimy (tj. Mecz o pierwe miejsce w tabeli)- Chelsea ma przed soba jeszcze kilka trudnych spotkań ligowych - myślę, że z bardziej wymagającymi rywalami niż The Blues, więc wydaje mi się, że mogą się potknąć. Jednak jeśli chcą odrobić tą 4ro punktowa przewagę to muszą się naprawdę sprężyć.
Glory Glory Glory
Glory Glory Glory
The The The
Blues Blues Blues
AAAA !!!! Tylko nie to :/ Moje oczy :/ Jak mój komp zobaczył te napisy to się od razu Kaspersky uruchomił z alertami ^^']
Anyway :
Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on.
Thomisson
11-04-2007, 11:04
Nie wyskakuj mi to sezonowcu, bo z Romą MU zagrało bez Nevilla, Vidica, Sahy i Scholesa, a było conajmniej 2 klasy lepsze od tego co prezentowało Chelsea.
Dark Sven
11-04-2007, 14:49
Nah, o co się kłócić. Milan zgarnia pulę.
Forza Milan!
Milan campione!
forza Milan il Milan ole,
Forza Milan!
vinci per noi!
forza Milan la Sud e con te!
ale, ale, ale, ale,
forza Milan, ale, ale,
Chyba kolega na górze sobie troszkę zażartował. Marzenia.
Jednak jeśli chcą odrobić tą 4ro punktowa przewagę to muszą się naprawdę sprężyć.
Muszę Cię zmartwić, gdyż Manchester ma tylko 3 punkty przewagi a nie cztery :cup: Cheslea wystarczy równa gra i wygrywanie kolejnych meczów z rzędu wtedy wszystko rozstrzygnie się na SB :cup: POZDRO
.Matrik.
11-04-2007, 15:42
Jednak GLORY MANCHESTER! :P
>Maggic
Jestem zagorzałym kibicem Barcelony od dokładnie roku 1998, więc nie jestem sezonowcem. Chelsea nie lubię bo nie lubię. Ale nie, żeby ten rzucać obelgami. Mam w dupie zachowanie piłkarzy Chelsea a w szczególności Mourinho. To tak na wstęp, żeby potem nie było, że "nienawidze czelsi". Jednak wg mnie ten klub najmniej sobie zasłużył spośród wszystkich ćwierćfinalistów na grę w takiej fazie LM. Dlaczego? Pieniądze. Abramowicz. Gdyby Abramowicz nie przejął Chelsea, gdyby nie zapłacił magicznych sum za Jose Mourinho a potem za całą resztę, to nie wierzę, że The Blues liczyliby się w Europie. Wiem, że np. Terry, Lampard byli w Chelsea przed przyjściem Abramowicza ale dlaczego wtedy tak nie grali? Money money.
>Maggic
Jestem zagorzałym kibicem Barcelony od dokładnie roku 1998, więc nie jestem sezonowcem. Chelsea nie lubię bo nie lubię. Ale nie, żeby ten rzucać obelgami. Mam w dupie zachowanie piłkarzy Chelsea a w szczególności Mourinho. To tak na wstęp, żeby potem nie było, że "nienawidze czelsi". Jednak wg mnie ten klub najmniej sobie zasłużył spośród wszystkich ćwierćfinalistów na grę w takiej fazie LM. Dlaczego? Pieniądze. Abramowicz. Gdyby Abramowicz nie przejął Chelsea, gdyby nie zapłacił magicznych sum za Jose Mourinho a potem za całą resztę, to nie wierzę, że The Blues liczyliby się w Europie. Wiem, że np. Terry, Lampard byli w Chelsea przed przyjściem Abramowicza ale dlaczego wtedy tak nie grali? Money money.
Co do kasy Abramowicza, według was on wkłada cały majątek w Chelsea ???
Błąd...Chelsea jest bogatym klubem ale to nie znaczy że piłkarze są w Chelsea tylko z powodu pieniędzy. Fakt faktem Shevchenko przeszedł do Chelsea za blisko 40 mln funtów to jeden z ostatnio naszych najdroższych nabytków ale czy według was Chelsea kupuje tak dużo zawodników za wielkie sumy??? Bo według mnie,nie. W końcu to nie Chelsea tylko Barcelona i Real biją się o Cristiano Ronaldo za którego Manchester chcę nie bagatela 80mln euro.
Giełda pokazuje to samo Najdroższym klubem jest Manchester United.
Barcelona jest bodajże piąta a Chelsea ósma.
Wiem, wiem prawdy w oczy kole ale proszę was skończcie już temat z Ambramowiczem.
Calen Futh
11-04-2007, 16:33
Muszę Cię zmartwić, gdyż Manchester ma tylko 3 punkty przewagi a nie cztery :cup: Cheslea wystarczy równa gra i wygrywanie kolejnych meczów z rzędu wtedy wszystko rozstrzygnie się na SB :cup: POZDRO
Korzystniejsza statystyka bramkowa się kłania ;)
Ahhhh...Jak ja kocham się z Toba spierać ^^'
@edit: Hmmm...A może założymy nowy temat "Chelsea- co o niej sądzicie?" ^^ ?
Anyway- Kasa od Romana jest ważna. Abramowicz przykręcił kurek tj. Powiedział, że nie będzie wykładał juz tyle kasy to od razu są problemy. Mam na myśli np. Początek konfliktu Murinho - Abramowicz
Korzystniejsza statystyka bramkowa się kłania ;)
Ahhhh...Jak ja kocham się z Toba spierać ^^'
@edit: Hmmm...A może założymy nowy temat "Chelsea- co o niej sądzicie?" ^^ ?
Korzystniejsza statystyka bramkowa brana jest pod uwagę tylko wtedy gdy kluby zremisowały ze sobą 2 razy, jeśli Chelsea wygra z Manchesterem i będzie miała tyle samo punktów zostanie wtedy automatycznie liderem gdyż będzie miała lepszy bilans bezpośrednich spotkań z United.
Też się kocham z Tobą spierać, spoko jesteś :cup:
Zły pomysł z tym tematem gdyż kibiców Chelsea jest bardzo mało...Tak poza tym co by o Chelsea pisali??? Co najwyżej "Ku**y z kasą" a tak na serio ludzie c**j o Chelsea wiedzą tylko tyle że Abramowicz jest bardzo bogaty i taka prawda :)
Co do kasy Abramowicza, według was on wkłada cały majątek w Chelsea ???
Cały nie, bo trudno włożyć kilka miliardów w drużynę piłkarską.
Błąd...Chelsea jest bogatym klubem ale to nie znaczy że piłkarze są w Chelsea tylko z powodu pieniędzy.
A tego nie powiedziałem.
Fakt faktem Shevchenko przeszedł do Chelsea za blisko 40 mln funtów to jeden z ostatnio naszych najdroższych nabytków ale czy według was Chelsea kupuje tak dużo zawodników za wielkie sumy???
Tu nie chodzi o to, ile kasy wydają na transfery, tylko ile pieniędzy Abramowicz włożył w ten klub.
Najdroższy jest Real Madryt. Za nim ManU, potem Barca i na 4. Chelsea.
Calen Futh
11-04-2007, 17:02
Ty się módl, aby dzisiaj sobie Włosi poradzili. Bawarczycy są w tym meczu faworytem. Anyway, wygranej Milanu w LM bym nie zniósł. Rossoneri to jedyny klub, którego nie lubię bardziej niż Chelsea ^^'
Korzystniejsza statystyka bramkowa brana jest pod uwagę tylko wtedy gdy kluby zremisowały ze sobą 2 razy, jeśli Chelsea wygra z Manchesterem i będzie miała tyle samo punktów zostanie wtedy automatycznie liderem gdyż będzie miała lepszy bilans bezpośrednich spotkań z United.
Jesli tak jest naprawdę to zwracam honor ;) Mimo wszystko gdy porównam mecze jakie pozostały Man Utd oraz Chelsea do końca sezonu to myślę, że prędzej noga może powinąć się The Blues (W mojej ocenie, ostatnio drużyna z Londynu gra mało widowiskowo, a wręcz słabo). Jakby kogoś, kto nie jest aż takim fanatykiem jak ja, bądź Maggic interesowało jakie mecze pozostały tym drużynom do końca sezonu to :
Manchester - Sheffield
Chelsea - Manchester
Manchester - Middlesbrough
Everton - Manchester
Manchester City - Manchester Utd
Manchester - West Ham
West Ham - Chelsea
Chelsea - Manchester
Newcastle - Chelsea
Chelsea - Bolton
Arsenal - Chelsea
Chelsea - Everton
Zły pomysł z tym tematem gdyż kibiców Chelsea jest bardzo mało...Tak poza tym co by o Chelsea pisali??? Co najwyżej "Ku**y z kasą" a tak na serio ludzie c**j o Chelsea wiedzą tylko tyle że Abramowicz jest bardzo bogaty i taka prawda :)
Hell yeah xd Nieno a tak na serio to taki temat można by założyć w grupie "Football Experts"
Najdroższy jest Real Madryt. Za nim ManU, potem Barca i na 4. Chelsea.
A zapoznałeś się z aktualną statystyką ? Man Utd jest najdrozszy i to z dosyć dużo przewagą.
1. Manchester United (Anglia) 1.137
2. Real Madryt (Hiszpania) 811
3. Arsenal Londyn (Anglia) 716
...
8. Chelsea Londyn (Anglia) 420
9. Barcelona (Hiszpania) 418
Oczywiście kwoty podane są w milionach Euro.
@Bastash: Kocham Twój podpis :*
@down:
Ostatnio jakiś tam magazyn opublikował najświeższe staty. Gdzie czytałem ? W zasadzie chyba na kazdym portalu o tym pisało.
http://www.sport.pl/sport/1,65025,4027436.html?skad=rss
Pierwszy lepszy link po uzyciu gugli.
1. Manchester United (Anglia) 1.137
2. Real Madryt (Hiszpania) 811
3. Arsenal Londyn (Anglia) 716
...
8. Chelsea Londyn (Anglia) 420
9. Barcelona (Hiszpania) 418
Skąd masz te staty? ; o
Mam wrażenie, że jakiś czas temu czytałem w Tempie albo GigaSporcie, że to Real jest najdroższy, zaraz przed ManU i Barcą. Być może mój błąd.
@Bastash: Kocham Twój podpis :*
Eluffeczka, jak to się mawia w niektórych kręgach kulturowych a nawet subkulturach.
>edit
Mhm, fakt. Już widzę. Pardeou.
Forza Milan!
Milan campione!
forza Milan il Milan ole,
Forza Milan!
vinci per noi!
forza Milan la Sud e con te!
ale, ale, ale, ale,
forza Milan, ale, ale,
Ale żeś odje*ał :D 10/10
^o
Wiślaczek
11-04-2007, 17:34
Zły pomysł z tym tematem gdyż kibiców Chelsea jest bardzo mało...:)
No nie wiem, po przybyciu wielkiej kasy do Chelsea ilosc " kibicow wzrosla "dosyc" mocno.
Mimo wszystko gdy porównam mecze jakie pozostały Man Utd oraz Chelsea do końca sezonu to myślę, że prędzej noga może powinąć się The Blues (W mojej ocenie, ostatnio drużyna z Londynu gra mało widowiskowo, a wręcz słabo).
Cheslea moze nie gra zbyt efektownie, aczkoliwek efektywnie. Jednak Chelsea czekaja jeszcze 3 bardzo trude mecze : MANu i wyjazdy z Arsenalem i Newcastle. A MAnu tez moze stracic punkty wiec walka o tytul nadal trwa :)
Jestem ciekaw jak Milan sobie poradzi w Niemczech :) Kibice Realu tez byli tacy pewni siebie.
Chelsea jak zwykle w końcówce. Nie wiem dlaczego drużyny, które grają z The Blues nie kładą nacisku na koniec meczu ;\
Moze dlatego ze Chelsea mocno cisnie w koncowkach, a pilkarze rywala popelniaja bledy.
Calen Futh
11-04-2007, 17:48
No nie wiem, po przybyciu wielkiej kasy do Chelsea ilosc " kibicow wzrosla "dosyc" mocno.
Ye. Szacunek dla prawdziwych fanów.
Cheslea moze nie gra zbyt efektownie, aczkoliwek efektywnie. Jednak Chelsea czekaja jeszcze 3 bardzo trude mecze : MANu i wyjazdy z Arsenalem i Newcastle. A MAnu tez moze stracic punkty wiec walka o tytul nadal trwa :)
Newcastle ? Wg mnie to będzie najłatwiejszy mecz z tych który im pozostał. Coś czuję, że Chelsea zgubi punty z Boltonem, który gra dobrze i będzie musiał zdobyć jak najwięcej punktów jesli chce zagrać w LM w następnym sezonie.
Jestem ciekaw jak Milan sobie poradzi w Niemczech :) Kibice Realu tez byli tacy pewni siebie.
Racja racja Panie kolego.
Moze dlatego ze Chelsea mocno cisnie w koncowkach, a pilkarze rywala popelniaja bledy.
No cóż. Jednak taka gra na "końcówki" jest ryzykowna.
@down: O RLY xD?
error_007
11-04-2007, 18:08
10.04.2007
Old Trafford, Manchester
Manchetser United vs AS Roma
7 : 1
Dark Sven
11-04-2007, 21:33
Chyba kolega na górze sobie troszkę zażartował. Marzenia.
Ty się módl, aby dzisiaj sobie Włosi poradzili. Bawarczycy są w tym meczu faworytem. Anyway, wygranej Milanu w LM bym nie zniósł. Rossoneri to jedyny klub, którego nie lubię bardziej niż Chelsea ^^'
Ale żeś odje*ał :D 10/10
^o
A się jeszcze zdziwicie ;)
O ile mnie pamięc nie myli (tylko 256 ;l) to chyba (powtarzam kurwa chyba) milan był 5 w liście najbogatszych- ile taki mecz może kosztowac?:D
Ilu stawiało na PSV gdy grali z Arsenalem? Rossoneri mogli by wygrać chociażby z tego powodu, że to ostatni sezon Paolo Maldiniego.
edit.
Szlag. mecz już trwa ''
Hell yeah xd Nieno a tak na serio to taki temat można by założyć w grupie "Football Experts"
Nie chcą mnie wziąć do tej grupy, pisałem i mnie olali. Może się po prostu nie nadaje.
Ye. Szacunek dla prawdziwych fanów.
:cup: Uważam się za takiego fana gdyż kibicuje Chelsea już od czasów Gian Franco Zoli.
Cały czas mówicie ile to Abramowicz wkłada kasy w Chelsea, może się teraz pochwalicie ile właściciele waszych klubów wkładają kasy w zespoły, i dużo mniej od Chelsea to na pewno nie jest.
Calen Futh
11-04-2007, 22:21
@up: No to może Cię zapomnieli czy coś ? Kliknij na PW do kogoś kto się tym zajmuje. Zresztą i tak tam wieje troche nudą na tym podforum. tutaj jest o wiele lepiej ^^'
Btw. Gdy pierwszy raz zacząłem kłócić się z Tobą w tym temacie to myślałem, że jesteś jednym z tych sezonowców. Mam nadzieję, że to co napisałeś to jest prawda. Zola- eh...Legenda Chelsea ;)
Ja kibicuję ManYoo od czasu gdy po raz pierwszy obejrzałem ich mecz (tj. Finał LM 99' z Bayernem) 8 latek wtedy miałem ^^'
Ohhhhh...Po 32 minutach 2:0 dla Rossoneri'ch- Załamka :/
Wiślaczek
11-04-2007, 22:29
Btw. Gdy pierwszy raz zacząłem kłócić się z Tobą w tym temacie to myślałem, że jesteś jednym z tych sezonowców. Mam nadzieję, że to co napisałeś to jest prawda. Zola- eh...Legenda Chelsea
Atak Zola - Flo :)
Rzuty wolne Zoli :)
Szkoda ze juz zakonczyl kariere...
Ohhhhh...Po 32 minutach 2:0 dla Rossoneri'ch- Załamka :/
Bayern to odrobi :)
Po postawilem na nich w typerku :P
Doom Terror
11-04-2007, 22:32
Nie chcą mnie wziąć do tej grupy, pisałem i mnie olali. Może się po prostu nie nadaje.
Cały czas mówicie ile to Abramowicz wkłada kasy w Chelsea, może się teraz pochwalicie ile właściciele waszych klubów wkładają kasy w zespoły, i dużo mniej od Chelsea to na pewno nie jest.
Prezes mojego ukochanego klubu Interu tez duzo wydaje , Moratti zawsze duzo wydawal,a dopiero teraz przychodza sukcesy :) ja kibicuje od 98 roku kiedy po mistrzostwach swiata zainteresowalem sie zawodnikami takimi jak" Youri Djorkaeff, Roberto Baggio,Ronaldo (all wowczas w interze) oraz Denilson - to byl czarodziej! Ktos pokroju dziejszego C.Ronaldo :p
btw. up* troche kibicowalem chelsea i zapomniales o Di Mateo :p
Btw. Gdy pierwszy raz zacząłem kłócić się z Tobą w tym temacie to myślałem, że jesteś jednym z tych sezonowców. Mam nadzieję, że to co napisałeś to jest prawda. Zola- eh...Legenda Chelsea ;)
Czy wygrywają czy nie to i tak zawsze będę za Chelsea ;)
Nie wiem czy tu można zamieszczać pliki ale zaryzykuję...
http://rapidshare.com/files/25311990/Frank_Lampard_Style_by_PiEtR_S*****
Po PiEtR_S należy dopisać kropkę i w m v
3 minutowa komplikacja o Franku Lampardzie :) Jeśli ktoś chcę może ściągnąć. Plik ze strony www.chelsea.pl
Calen Futh
11-04-2007, 23:55
No i mamy pary półfinałowe.
ManYoo- Milan
The Blues - Liverpool
Wie ktoś może kto będzie gospodarzem pierwszych meczów półfinałowych ?
yeaaa Niemiaszki z Bawarii zostają w domu-szkoda że tak późno
dobrze że wybrałem dziewczynę z sąsiedztwa a nie mecz xD
Dark Sven
12-04-2007, 08:21
,,l,, :D o, taki niedowiarki.
FORZA MILAN!
Cóż, jak już się wszyscy chwalą to ja też. Kibicuje milanowi od 96 roku kiedy to w wieku 3 lat dostałem koszulkę Paola Maldiniego (nie wiem czemu wszyscy się z niej śmiali ;<). Potem cały czas Milan. A od 98 kibicuje Włochom. (kiedy przegrali z francją siedziałem w klopie i beczałem z godzine ;l)
Thomisson
12-04-2007, 08:22
Wiem, wiem prawdy w oczy kole ale proszę was skończcie już temat z Ambramowiczem.
Widzę, że z tobą nie da się normalnie rozmawiać. Bzdury piszesz, że mi się płakać chce. Napiszę ci teraz jak 2-letniemu dziecku, dlaczego MU jest bogatsze:
- nie wydaje tyle pieniędzy na piłkarzy
- ma większy i pojemniejszy stadion, na którym zawsze prawie jest komplet widzów
- ma 2. co do wielkości fan club na świecie (12 milionów zarejestrowanych kibiców, którzy stale wpłacają nietanie karnety roczne)
- jest bardzo popularny na innych kontynentach, co przynosi także nie bagatelne zyski
- i przede wszystkim nie przynosi strat, jak za panowania Abramowicza
Widzę, że z tobą nie da się normalnie rozmawiać. Bzdury piszesz, że mi się płakać chce. Napiszę ci teraz jak 2-letniemu dziecku, dlaczego MU jest bogatsze:
- nie wydaje tyle pieniędzy na piłkarzy
- ma większy i pojemniejszy stadion, na którym zawsze prawie jest komplet widzów
- ma 2. co do wielkości fan club na świecie (12 milionów zarejestrowanych kibiców, którzy stale wpłacają nietanie karnety roczne)
- jest bardzo popularny na innych kontynentach, co przynosi także nie bagatelne zyski
- i przede wszystkim nie przynosi strat, jak za panowania Abramowicza
Możecie mnie teraz pojechać ale już nie mogę wytrzymać - Wy po prostu zazdrościcie że Chelsea ma tak bogatego właściciela??? Bo o nic innego się nie czepiacie tylko o Abramowicza i ile on pieniędzy wkłada w klub skoro i tak jest stratny...
Tak jak powiedziałeś "Że nie da się zemną normalnie rozmawiać", spoko nie musisz płakać nie będę już odwiedzał tego tematu z pewnością ku uciesze niektórych B)
Pozdro i Cya B)
Calen Futh
12-04-2007, 17:16
Możecie mnie teraz pojechać ale już nie mogę wytrzymać - Wy po prostu zazdrościcie że Chelsea ma tak bogatego właściciela??? Bo o nic innego się nie czepiacie tylko o Abramowicza i ile on pieniędzy wkłada w klub skoro i tak jest stratny...
Jak dla mnie to to jest jakaś forma nienawiści za to, że Chelsea po przyjściu Romka ma to wszystko na co inne kluby musiały ciężko pracować. (Może źle to ująłem - ale mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi)
@edit: W*****ają mnie już te reklamy między postami na tym forum :|
Pozdro i Cya B)
ależ nie ku*wa prosze ja Ciebie, gdyby Tottenham chciał się sprzedać pare latek temu to Romek nie musiałby szukać dalej a ty dziś kibicowałbyś Kogucikom
to tak najbardziej mnie w*****....
ależ nie ku*wa prosze ja Ciebie, gdyby Tottenham chciał się sprzedać pare latek temu to Romek nie musiałby szukać dalej a ty dziś kibicowałbyś Kogucikom
Za kogo ty mnie uważasz ??? Nawet mnie nie znasz to tak jak byś oceniał książkę po okładce...Przeczytaj se post Calena bo do Ciebie pasuje.
Wiślaczek
12-04-2007, 19:48
Nie znasz czlowieka i od razu wyskakujesz z "oskarzeniami" o bycie sezonowcem :)
Jezeli nawet jest to nic Ci do tego. Jezeli zal Ci kasy w Chelsea to idz na jakies forum anty Chelsea, tam bedziesz szczesliwy.
I uzyj troszke wiecej *** i strasznych przeklenstw i bedziesz bardziej straszliwy.
tak tak śpiewke o tym ,że kibicował ktoś Chelsea przed władaniem Romana wielkiego znam na pamięć!okazuje się że to około 90% kibiców chelsea...?o0e ktoś w to uwierzy?nie bardzo?
Jeżeli nawet to nic mi do tego?sezonowcy to najgorsza zaraza jaka może spotkać sport
do klubu Chelsea nic nie mam- tylko troche minie zanim osiągną chociaż poziom Nottingam Forest
eot,cya
tak tak śpiewke o tym ,że kibicował ktoś Chelsea przed władaniem Romana wielkiego znam na pamięć!okazuje się że to około 90% kibiców chelsea...?o0e ktoś w to uwierzy?nie bardzo?
Jeżeli nawet to nic mi do tego?sezonowcy to najgorsza zaraza jaka może spotkać sport
do klubu Chelsea nic nie mam- tylko troche minie zanim osiągną chociaż poziom Nottingam Forest
eot,cya
Możesz mi nie wierzyć bo szczerze nie obchodzi mnie to ;)
Thomisson
12-04-2007, 22:37
Możecie mnie teraz pojechać ale już nie mogę wytrzymać - Wy po prostu zazdrościcie że Chelsea ma tak bogatego właściciela???
Nie, nie zazdroszczę właściciela, bo prowadzi beznadziejną politykę klubową. Za kilka lat odbiją się czkawką te przepłacone transfery Chelsea.
Dark Sven
12-04-2007, 22:53
Zamknijcie się bo nam topic zamkną.
Calen Futh
12-04-2007, 23:53
@up: No bez przesady - my się tu tylko kłócimy, ale o sprawy ściśle związane ze sportem. I jeśli niema "CzEsLi To PeDaUY !!!! A tY JesteS TeSh PeDaUem bo Ih LubiSH" to nie jest aż tak źle.
A coś związane z topicem ?
Tottenham - Sevilla
Fajny meczyk. Szkoda, że Anglicy szybko stracili te 2 brameczki, bo wg mnie to im należało się zwycięstwo. Może nie awans, ale zwycięstwo na pewno.
@down: Ale nie sposób powiedzieć, że boom na Chelsea jest taki sam jak na ManYoo lub Arsenal. A co do 90 % to może przesadził. Ja bym dał tak około 60-70 % sezonowców.
Wiślaczek
12-04-2007, 23:56
okazuje się że to około 90% kibiców chelsea...?
To ja powiem ze podobnie jak 90% MAnu, Arsenalu czy Barcelony.
Btw skad wzieles te piekne 90?%
Ktory byl mocny jakies 30 lat temu. Pewnie nie widziales ani jednego meczu sprzed 30 lat, ale Nottingam to byla super druzyna.
To ja tez moge powiedziec ze Chelsea z sezony 1998/98 byla o wiele lepsza od obecnego Realu.
Nie, nie zazdroszczę właściciela, bo prowadzi beznadziejną politykę klubową. Za kilka lat odbiją się czkawką te przepłacone transfery Chelsea.
Nie tylko Chelsea prowadzi beznadziejna polityke, ale trzeba przyznac ze Chelsea moze w tym przodwac. Jednakze jezeli Romkowi nie szkoda kasy, to niech wydaja.
Edit up@
Tottenham - Sevilla
Fajny meczyk. Szkoda, że Anglicy szybko stracili te 2 brameczki, bo wg mnie to im należało się zwycięstwo. Może nie awans, ale zwycięstwo na pewno.
Podpisuje sie obiema rekami :)
Ten mecz pewnie bedzie ciekawszy od przyszlego finalu Pucharu U
Ok, to teraz bez kłótni ogólnie według wszystkich Romek wkłada w c**j kasy w Chelsea ale czemu się temu czepiacie skoro prowadzi beznadziejną politykę klubową i więcej traci niż zyskuje ??? Wydaje dużo kasy na transfery ale nie oferuje po 80mln euro tak jak Real,Barca za C.Ronaldo. Popatrzcie sami Lampard,
Terry i Joe Cole zostali sprowadzenie do Chelsea za blisko 30 mln funtów a zobaczcie sami ile teraz są warci ;)
I chciałbym oficjalnie skończyć temat o Abramowiczu i o tym że jestem sezonowcem bo tak nie jest, sam mógłlbym was tak nazwać ale tego nie robie bo nie wypada i w ogóle was nie znam ;)
Calen Futh
14-04-2007, 22:02
ManYoo w finale F.A Cup. Hmmmm...widmo trzech spotkań ManYoo-Cheslea przed zakończeniem sezonu zbliża się. ^^'
Możesz mi nie wierzyć bo szczerze nie obchodzi mnie to ;)
A mógłbyś się z tym tak nie afiszować, jaki to z Ciebie pro loozak?
To ja powiem ze podobnie jak 90% MAnu, Arsenalu czy Barcelony.
To ja Ci powiem, że kaka prawda, bo ManU, Arsenal czy Barcelona nie pojawiły się w elicie piłkarskiej parę lat temu ni stąd ni zowąd.
To ja tez moge powiedziec ze Chelsea z sezony 1998/98 byla o wiele lepsza od obecnego Realu.
Imo przesadzasz. Nie była o wiele lepsza na pewno, może była równa a i to nie do końca, mimo, że ostatnio od Realu ciężko być słabszym, jeśli chodzi o większe europejskie kluby. Z tego co kojarzę Chelsea zdobyła wtedy Puchar Uefa i Superpuchar Europy. Śmiem twierdzić, że Real byłby w stanie coś takiego osiągnąć w tym sezonie, gdyby nie kilka błędów.
Nie tylko Chelsea prowadzi beznadziejna polityke, ale trzeba przyznac ze Chelsea moze w tym przodwac. Jednakze jezeli Romkowi nie szkoda kasy, to niech wydaja.
Ten, kogo cytowałeś nie powiedział, że tylko Chelsea prowadzi taką politykę. A jeśli Romkowi w końcu znudzi się wydawanie tej kasy na Chelsea? Co wtedy?
Lampard, Terry i Joe Cole zostali sprowadzenie do Chelsea za blisko 30 mln funtów a zobaczcie sami ile teraz są warci
Terry jest wychowankiem Chelsea. Lampard został sprowadzony do Chelsea rok przed przyjściem Abramowicza. Jakoś mało mnie ten klub obchodzi a wiem o nim więcej od pana panie prawdziwy kibic.
A mógłbyś się z tym tak nie afiszować, jaki to z Ciebie pro loozak?
Gdyby ktoś ci pierdolił farmazony że jesteś kibicem tego klubu tylko dlatego że ma kasę, a gdyby nie miał to bym był kibicem innego klubu też byś się bronił.
Jakbym zaczął na*******ać że jesteś kibicem Barcelony tylko dlatego że gra tam Ronaldinho bla bla bla a gdyby grał w innym klubie to miałbyś barce w dupie, myślę że też byś był pod irytowany.
Terry jest wychowankiem Chelsea. Lampard został sprowadzony do Chelsea rok przed przyjściem Abramowicza. Jakoś mało mnie ten klub obchodzi a wiem o nim więcej od pana panie prawdziwy kibic.
Przyznaję szczerze że byłem pewny że przyszedł z West Hamu. Słyszałem że był w Chelsea kiedyś, ale nie wiedziałem że jest wychowankiem.
Wiślaczek
15-04-2007, 20:24
To ja Ci powiem, że kaka prawda, bo ManU, Arsenal czy Barcelona nie pojawiły się w elicie piłkarskiej parę lat temu ni stąd ni zowąd.
Co do Barcelony musze sie z Toba nie zgodzic. Od czasu transferu i swietnej gry
Ronaldinho bardzo mocno wzrosla. Nie jestem przekonany czy wiekszosc nich kibicowala Barcelonie, jak Barca byla w kryzysie a w klubie panowal bajzel.
Jednkaze musze przyznac ze od przyjscia romka tez sie zaroilo od kibicow Chelsea.
Imo przesadzasz. Nie była o wiele lepsza na pewno, może była równa a i to nie do końca, mimo, że ostatnio od Realu ciężko być słabszym, jeśli chodzi o większe europejskie kluby.
Real wydal miliony na transfey, ale mimo tego gra brzydko. Jezeli dobrze pamietam to Chelsea grala o wiele lepszy i skuteczniejszy futbol. Ale musze sie zgodzic ze trudno bedac wielkim klubem, grac gorzej od obecnego Realu.
Realu ktory lubi gubic punkty, po slabej grze. Ale oczywiscie to tylko moje zdanie.
Z tego co kojarzę Chelsea zdobyła wtedy Puchar Uefa i Superpuchar Europy.
Zdobyli Puchar Zdobywców Pucharów, Super Puchar Europy oraz Puchar Ligi a w lidze zajeli calkiem niezle czwarte miejsce. Moze nie sa najwazniejsze trofea, ale cos znacza. Pozniej tez niezle grali, ale do przyjscia Abramowicza klub popadl w solidne dlugi.
Śmiem twierdzić, że Real byłby w stanie coś takiego osiągnąć w tym sezonie, gdyby nie kilka błędów.
Niby sklad maja, ale wydaje mi sie ze przez bledy trenera poplyneli.
A jeśli Romkowi w końcu znudzi się wydawanie tej kasy na Chelsea? Co wtedy?
W przyszlych sezonach Chelsea ma zaczac przynosic zyski, wiec dlaczego Abramowicz mial sie wycofac? Imo za duzo wlozyl kasy by nagle opuscic klub.
Jednakze musisz przyznac ze wlasciciel Chelsea przykrecil juz kurek z kasa dla Chelsea.
Calen Futh
15-04-2007, 21:08
Kurde. I po raz kolejny Chelsea ma niepewny mecz. Już myślałem, że Blackburn będzie w finale. Ehhhh...No, ale w każdym razie ciekawy finał będzie.
Od czasu transferu i swietnej gry
Ronaldinho
(...), która już się prawdopodobnie skończyła, ze względu na to, że odbiła mu mania bogactwa.
Nie jestem przekonany czy wiekszosc nich kibicowala Barcelonie, jak Barca byla w kryzysie a w klubie panowal bajzel.
Na pewno nie ale tutaj właśnie widzę, różnicę między Barceloną a Chelsea.Barcelona, jak już powiedziałeś miała kryzys. I to porządny, bywały sezony, w których nie grała nawet w pucharach. Podobny kryzys jakiś czas temu miał Real Madryt. Chelsea jednak wyskoczyła nagle. Oni nie mieli kryzysu. Oni grali tak, jak pozwalały im na to możliwości. Teraz grają na 200% starej Chelsea.
Ja bym bardziej powiedział, że od kilku lat ich największym błędem jest karuzela trenerów. Zmieniają ich jak rękawiczki. Totalny brak zaufania.
W przyszlych sezonach Chelsea ma zaczac przynosic zyski, wiec dlaczego Abramowicz mial sie wycofac?
No właśnie! Ma zacząć przynosić zyski! Nie jest to pewne, chociaż prawdopodobne.
Jednakze musisz przyznac ze wlasciciel Chelsea przykrecil juz kurek z kasa dla Chelsea.
Muszę. Ale kto wie, czy mu się nie odmieni. W końcu to multi - miliarder.
>down
A postaw się na miejscu tego kozaka i zadaj sobie jakże banalne pytanie: na chuj mi ten kaktus?
Hellraiser
15-04-2007, 21:35
Tak czasem myślę "czemu żaden kozak nie zrobi złota z gówna, czyli nie kupi jakiegoś polskiego klubu" nie muszą długo szukać,.. ostatnio był Górnik Zabrze na sprzedaż chyba za 2 mln złoty nie pamiętam już, a teraz jest na sprezdaż "Pogoń Canarinhos Szczecin" za jakieś 10 mln złoty,..
Te sumy są dla nich, przynajmniej smieszne, Np, Abramowicz jest właścicielem Chelsea, na pewno ma udziały w CSKA Moskwa i chyba małe, ale ma w Deportivo La Coruna, więc dlaczego nie 4 klub? :P
Wiślaczek
15-04-2007, 21:53
Tak czasem myślę "czemu żaden kozak nie zrobi złota z gówna, czyli nie kupi jakiegoś polskiego klubu" nie muszą długo szukać,.. ostatnio był Górnik Zabrze na sprzedaż chyba za 2 mln złoty nie pamiętam już, a teraz jest na sprezdaż "Pogoń Canarinhos Szczecin" za jakieś 10 mln złoty,..
Te sumy są dla nich, przynajmniej smieszne, Np, Abramowicz jest właścicielem Chelsea, na pewno ma udziały w CSKA Moskwa i chyba małe, ale ma w Deportivo La Coruna, więc dlaczego nie 4 klub?
A po co im jakis klubik z Polski? Slaba liga, male zainteresowanie obcokrajowcow polska liga, ryzyko wyrzucenia zligi za korupcje itd. Mala nadzieja na zyski, bo od dawna zaden polski klub nie gral w LM.
(...), która już się prawdopodobnie skończyła, ze względu na to, że odbiła mu mania bogactwa.
Kasa najwazniejsza...
Chelsea jednak wyskoczyła nagle. Oni nie mieli kryzysu. Oni grali tak, jak pozwalały im na to możliwości. Teraz grają na 200% starej Chelsea.
Wzmocnienia klubu zrobily swoje :) W latach przed Abramowiczem Chelsea plasowala sie w gornej czesci tabeli, wiec sie musze zgodzic z Twoja opinia.
Ja bym bardziej powiedział, że od kilku lat ich największym błędem jest karuzela trenerów. Zmieniają ich jak rękawiczki. Totalny brak zaufania.
W Polsce tez mamy taki polski Real madryt :) Jest nim Wisla Krakow.
Muszę. Ale kto wie, czy mu się nie odmieni. W końcu to multi - miliarder.
Gdybania a nic sie zdaja. Mam nadzieje ze nauczyly go poprzednie transfery jak nie wydawac kasy.Ale rowniez mam nadzieje ze budzet transferowy pozwoli wzmocnic nieco atak i linie obrony.
taak np. ten błąd
http://media.putfile.com/el-arbitro-maricoon
świeży bo wczorajszy
Wiślaczek
15-04-2007, 23:14
taak np. ten błąd
świeży bo wczorajszy
Sugerujesz ze Real przegrywa przez arbitrow?
Bo nie wiem co chcesz mi przez to przekazac swoim postem.
Dark Sven
15-04-2007, 23:16
Nie, jemu chodziło o to, że sugerujesz, że to tylko i wyłącznie wina trenera, że real m. dostaje w dupsko. A to wina trenera nie była. Chyba- Niezbadane są myśli PiXika
@down
Czy on się tam pomylił? Fakt, niby trafił w piłkę ale w giczki również.
taak np. ten błąd
świeży bo wczorajszy
Tak jakby sędziowie mylili się tylko na niekorzyść Realu.
Czy on się tam pomylił? Fakt, niby trafił w piłkę ale w giczki również.
Nie widziałem tego filmiku, nie otwiera mi się a nie chce mi się próbować, bo łatwo się domyślić co to jest ; ]
Wiślaczek
15-04-2007, 23:20
Nie, jemu chodziło o to, że sugerujesz, że to tylko i wyłącznie wina trenera, że real m. dostaje w dupsko. A to wina trenera nie była. Chyba- Niezbadane są myśli PiXika
Pokaz mi gdzie tak powiedzialem.
W ktorym moim poscie znajdziesz:
tylko i wyłącznie wina trenera, że real m. dostaje w dupsko.
w primiera division to ogólnie raczej na niekorzyść każdej drużyny oprócz jednej, ale nie mam czasu na taką paplaninę bo i tak nie wygram.
2 karne w jednym meczu z dupy to ewidentny przypadek jak i to że koleś który to sędziował jest kibicem Barcelony.
>PiXiK
a real śśsee!!11 BARCA rokx!!!11
Teraz Ty. Jedziemy dalej tak?
Wiślaczek
15-04-2007, 23:30
w primiera division to ogólnie raczej na niekorzyść każdej drużyny oprócz jednej, ale nie mam czasu na taką paplaninę bo i tak nie wygram.
2 karne w jednym meczu z dupy to ewidentny przypadek jak i to że koleś który to sędziował jest kibicem Barcelony.
Czyli wszyscy sedziuja dla Barcelony?
IMO jestes smieszny...
>PiXiK
a real śśsee!!11 BARCA rokx!!!11
Teraz Ty. Jedziemy dalej tak?
podaj jakiś przykład waćpan gdzie pokrzywdzono Barcelonę-bo ja przy odrobinie czasu moge więcej filmów zapodać pytanie po co skoro wywołuje tylko taką reakcję
Wiślaczek-nie wszyscy.
Dzieci z onetu wklejają dowody?
witaj wśród zignorowanych dzieciaku nie szukaku-nie dość że Ci się nie chce to innych obrażasz
>PiXiK
A jakiej reakcji się spodziewałeś? Napisałeś posta w stylu dziecka onetu, więc nie spodziewaj się normalnej dyskusji. Jakoś wcale mi nie leży szukanie filmów z dokładnymi akcjami Barcelony, w których był/nie było karnego etc., bo po co mi to?
Wiślaczek
15-04-2007, 23:42
podaj jakiś przykład waćpan gdzie pokrzywdzono Barcelonę-bo ja przy odrobinie czasu moge więcej filmów zapodać pytanie po co skoro wywołuje tylko taką reakcję
Wiślaczek-nie wszyscy.
Mecz z Sevilla, przegrany bodajze 1:2.
@All
Co sadzicie o finale Pucharu Angli? Kto wygra MAnu czy Chelsea? :P
Mecz z Sevilla, przegrany bodajze 1:2.
@All
Co sadzicie o finale Pucharu Angli? Kto wygra MAnu czy Chelsea? :P
Wygra lepszy :cup:
podaj jakiś przykład waćpan gdzie pokrzywdzono Barcelonę
Kazdy niewygrany przez fAR$E mecz. Przeciez na obarczaniu wina za porazki sedziego, nierowne boisko i generala Franco opiera sie filozofia putek. =]
Calen Futh
16-04-2007, 08:40
Wygra lepszy :cup:
Hell yeah xd W zasadzie niemam ochoty nawet pisać za kim jestem, bo wiadomo. A co do tego kto jest lepszy przekonamy się wkrótce. Anyway- już za około tydzień ligówka na SB. Uczta dla oczu ^^'
Dark Sven
16-04-2007, 09:09
taak np. ten błąd
świeży bo wczorajszy
Khem... khem.
Kazdy niewygrany przez fAR$E mecz. Przeciez na obarczaniu wina za porazki sedziego, nierowne boisko i generala Franco opiera sie filozofia putek. =]
polać mu ........lol ;)
co do pucharu Anglii , piłkarsko postawiłbym na Mu. Ale jeśli chodzi o farty Chelsea nie ma sobie równych ostatnimi czasy ;) ciekawy mecz. Ciekawe czy oleje go ktoś i skupi się na lidze-wszystko takie ciekawe
Dzieci z onetu wklejają dowody?
witaj wśród zignorowanych dzieciaku nie szukaku-nie dość że Ci się nie chce to innych obrażasz
Sory biedaczku, Real wszystko przez sędziów przegrywa a Barcelona to jedno wielkie ustawianie meczów. Jak mogłem się tak pomylić.
Wiślaczek
16-04-2007, 16:58
co do pucharu Anglii , piłkarsko postawiłbym na Mu
Dlaczego pilkarsko Manu jest lepsze od Chelsea? maja lepszego trenera? lepszych zawodnikow?
Ale jeśli chodzi o farty Chelsea nie ma sobie równych ostatnimi czasy ;) ciekawy mecz.
Niech zgadne...
Nie widziales zadnego z ostatnich 10 meczow Chelsea, ale mimo tego twierdzisz ze Cheslsea wygrywa w glownej mierze przez farty. W lidze od dawna nie przegrala i nawet nie stracila bramki, ale oczywiscie wygrywa przez farta.
Ciekawe czy oleje go ktoś i skupi się na lidze-wszystko takie ciekawe
To zbyt wazny puchar zeby go olac. I Chelsea i Manu bedzie chcialo ten mecz wygrac.
@__DARK_SVEN__
O co Ci chodzi?
Nadal nie pokazales mojego posta gdzie napisalem, ze Real przegrywa tylko i wylacznie przez trenera.
MU jest w lepszej formie, Chelsea cudem poradziła sobie ze słabszą od MU Valencią, Manchester zmiażdży Chelsea na swoim stadionie ;)
Oglądałem większość spotkań Chelsea, zwłaszcza tych ostatnich i muszę powiedzieć, że cały czas wygrywają po bramkach w końcówkach - mecze z Watfordem, Blackburn i Valencią.
Thomisson
16-04-2007, 18:17
Oglądałem większość spotkań Chelsea, zwłaszcza tych ostatnich i muszę powiedzieć, że cały czas wygrywają po bramkach w końcówkach - mecze z Watfordem, Blackburn i Valencią.
To tylko b. dobrze świadczy o kondycji i determinacji zespołu ze Stamford Bridge. Wygra lepszy- mam nadzieję, że MU :)
Dlaczego pilkarsko Manu jest lepsze od Chelsea? maja lepszego trenera? lepszych zawodnikow?
Niech zgadne...
Nie widziales zadnego z ostatnich 10 meczow Chelsea, ale mimo tego twierdzisz ze Cheslsea wygrywa w glownej mierze przez farty. W lidze od dawna nie przegrala i nawet nie stracila bramki, ale oczywiscie wygrywa przez farta.
To zbyt wazny puchar zeby go olac. I Chelsea i Manu bedzie chcialo ten mecz wygrac.
1.Mu jest po prostu lepiej zgrane i ma lepszych piłkarzy ale to Moja opinia.
2.Tak się składa że widziałem i gol w dogrywce jak i gol w 90minucie to jest przedewszystkim szczęście. No i różnie można rozumieć farta
OFICJALNIE ZE STRONY CHELSEA.PL PO MECZU Z BLACKBURN.Już widzę te krucjaty kibiców Manchesteru i ich biadolenie o farcie Chelsea. Ja powiem to co powiedziałem dzisiaj przed meczem. Co się najbardziej liczy w meczu, co sprawia najwięcej radości? EMOCJE! Ile takich meczy rozegrał Manchester kiedy to musiał walczyć do końca, z ilu z nich wychodził zwycięzko? A teraz te same pytania odnośnie Chelsea? Za to włśnie kochamy ten klub i mu kibicujemy.
MU jest w lepszej formie, Chelsea cudem poradziła sobie ze słabszą od MU Valencią, Manchester zmiażdży Chelsea na swoim stadionie ;)
Na Old Trafford to oni już grali i Manchester zmiażdżył Chelsea remisując 1-1 B) Popatrz na naszą obronę. Chelsea to nie Roma po której C.Rolando jechał jak chciał.
Calen Futh
16-04-2007, 20:02
@up:Spoko spoko, mecz na OT był dawno temu. Przekonamy się kto jest lepszy już za kilkanaście dni ;)
To tylko b. dobrze świadczy o kondycji i determinacji zespołu ze Stamford Bridge.
A jak dla mnie to świadczy o tym, że Chelsea ma słabszą formę i często ma po prostu pecha bo cały czas naciska, ale im nie wychodzi strzelenie bramki. O determinacji to może świadczyć statystyka bramkowa ManYoo w lidze- to jest determinacja ;) Chelsea jak dla mnie ma słabszą formę niż kilka miechów wcześniej. Być może to nie do końca prawda- takie mam po prostu odczucie. Ale nie zamierzam się o to poważnie kłócić ponieważ, nie interesuję się tym klubem tak bardzo jak inni fani typu Maggic.
Zresztą nasze spekulacje nie będą miały końca, aż do meczu miedzy tymi dwoma team'ami. Mam nadzieje, że mecz potoczy się bez żadnych większych pomyłek sędziego i jakiś incydentów niemiłych. Wtedy na pewno wyjdzie to, kto jest lepszy. Jeśli to Chelsea wygra- oczywiście będę ogromnie rozczarowany, ale będę też wiedział, że to ich zwycięstwo nie wzięło się z niczego. Zresztą myślę, że do meczu ligowego z The Blues, większość kontuzjowanych obrońców ManYoo ponownie zasili skład (mam na myśli Neville'a, Vidic'a, O'Shea). Pozdrowienia dla kibców ManYoo (tych prawdziwych)
Dark Sven
16-04-2007, 20:07
@__DARK_SVEN__
O co Ci chodzi?
Nadal nie pokazales mojego posta gdzie napisalem, ze Real przegrywa tylko i wylacznie przez trenera.
ale wydaje mi sie ze przez bledy trenera poplyneli.
Ale Pixik nie zrozumiał i wystawił filmik gdzie było widać, że to na pewno wina trenera nie była. Rozumiesz czy mam ci r o z s z e r z y ć ten wątek?
@down
Zakończmy ten temat blz!
Wiślaczek
16-04-2007, 21:57
Ale Pixik nie zrozumiał i wystawił filmik gdzie było widać, że to na pewno wina trenera nie była. Rozumiesz czy mam ci r o z s z e r z y ć ten wątek?
Tak r o z s z e r z mi ten watek... EOT, widze ze sie nie dogadamy...
1.Mu jest po prostu lepiej zgrane i ma lepszych piłkarzy ale to Moja opinia.
1. Dlaczego uwazasz ze Manu jest lepiej zgrane od Chelsea?
2. IMO obie druzyny maja bardzo dobre sklady, nie widze zadnych duzych roznic.
2.Tak się składa że widziałem i gol w dogrywce jak i gol w 90minucie to jest przedewszystkim szczęście. No i różnie można rozumieć farta
Nie szczescie lecz umiejetnosci. Jezeli chodzi ci o gol w 90 minucie to CHelsea, cala druga polowe cisnela Valenicie i byla to zasluzona bramka aczkolwiek troszke szczesliwe, bo padla po bledzie bramkarza.
Co do gola w dogrywce, IMO Chelsea mogla juz ten mecz skonczyc w 90 min, ale to Blackburn mial szczescie.
Zresztą nasze spekulacje nie będą miały końca, aż do meczu miedzy tymi dwoma team'ami. Mam nadzieje, że mecz potoczy się bez żadnych większych pomyłek sędziego i jakiś incydentów niemiłych. Wtedy na pewno wyjdzie to, kto jest lepszy.
Zgadzam i chcialbym dodac, zmieniajac troche slowa Calen Futh:
"Jeśli to Manu wygra- oczywiście będę ogromnie rozczarowany, ale będę też wiedział, że to ich zwycięstwo nie wzięło się z niczego."
Pozdrawiam
Tak r o z s z e r z mi ten watek... EOT, widze ze sie nie dogadamy...
1. Dlaczego uwazasz ze Manu jest lepiej zgrane od Chelsea?
2. IMO obie druzyny maja bardzo dobre sklady, nie widze zadnych duzych roznic.
1.Dlatego że Mu nie musi upychać gwiazd w swoim zespole , Giggs,Scholes i inni grają pare(naście)ładnych latek ze sobą do tego dochodzą inni którzy od kilku sezonów grają razem.
2.zależy z jakiej strony na to popatrzymy,dużych różnic na takim poziomie nie ma zgadzam się
Cisnąć kogoś i strzelił gola w 90min to nadal szczęście....
a bramkarz wybraniał nieprawdopodobne rzeczy żeby potem wpuścić to...szkoda
Thomisson
18-04-2007, 12:55
EURO 2012 w Polsce i Ukrainie! Stało się!
Nareszcie coś większego u nas : ) Niesamowite uczucie.
Oznacza to że wkońcu napewno zagramy w euro (jakby teraz sie nie udało) :P
Arrivald
18-04-2007, 13:36
Jadlem sniadanie przed telewizorem i jak uslyszalem ze euro ma sie odbyc w Polsce to pomyslalem ze to jakis zart. Myslicie ze nasz biedny kraj poradzi sobie z takim ciezarem? Wydaje mi sie ze zaplecza finansowego nie mamy :/
Jadlem sniadanie przed telewizorem i jak uslyszalem ze euro ma sie odbyc w Polsce to pomyslalem ze to jakis zart. Myslicie ze nasz biedny kraj poradzi sobie z takim ciezarem? Wydaje mi sie ze zaplecza finansowego nie mamy :/
Pieniądze sie znajdą, zresztą polska dużo też zarobi
Zbudujemy ten stadion! Choćby ze słomy, ale zbudujemy.
Dostaniemy na to ~40 mld euro.
Unia przeznacza 39mld euro na infrastrukture typu: stadiony, ulice, lotniska.
Nie liczac tego, ze panstwo zarabia ogromne sumy na turystach, prawach do transmisji itp.
no ludzie mamy EURO 2012!!!!yeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyyeyeyeye :):)8o
Dark Sven
18-04-2007, 15:14
Ludki, to wyjeba jest. 2012- koniec świata.
Calen Futh
18-04-2007, 15:58
Jadlem sniadanie przed telewizorem i jak uslyszalem ze euro ma sie odbyc w Polsce to pomyslalem ze to jakis zart.
To o której ty śniadanie jesz xd?
Anyway - Super- dostaniemy dotacje, powstaną lepsze obiekty, lepsze drogi...mniami ;))).
Btw. ManYoo wygrało wczoraj :*
świetna wiadomość , jak ksiądz na Religii nam powiedział myślałem że żartuje ale nie xD cała szkoła huczała ;). Myślę że wykorzystamy pieniądze od unii,uefy itp itd. i damy rade
Wybiegnę już z tematu EURO... Widzieliście bramkę Messiego w meczu Copa del Rey z Getafe? 5:2 dla Barcy, Messi 2 bramki ale druga przepiękna. Kopia bramki Maradony z finałów MŚ z Anglikami. Swobodnie przeszedł kilku rywali przez połowę boiska i strzelił do pustej bramki. Coś wspaniałego.
Messi (http://youtube.com/watch?v=rz1TziNu0l4)
Calen Futh
19-04-2007, 20:30
@up: No niema co. Ta bramką potwierdził swoja dobrą formę. Ładnie grał, nic nie mogę na niego powiedzieć.
@topic: Wielkimi korkami zbliżamy się do półfinałów. Akurat mam testy gimnazjalne :/ Pech pech pech - tak to bym sobie z kumplami meczyk obejrzał.
Zapomniałem napisać, West Ham - Chelsea 1-4. Walka o premier league dalej trwa.
Wiślaczek
19-04-2007, 23:16
@topic: Wielkimi korkami zbliżamy się do półfinałów. Akurat mam testy gimnazjalne :/ Pech pech pech - tak to bym sobie z kumplami meczyk obejrzał.
Nie mow ze ostatnie dni przed egzaminem bedziesz kuc. Co to jest znalesc 2h wlonego czasu zeby obejrzec mecz :)
Zapomniałem napisać, West Ham - Chelsea 1-4. Walka o premier league dalej trwa.
A CHelsea zagrala jeden z lepszych meczow w tym roku :)
Nie mow ze ostatnie dni przed egzaminem bedziesz kuc.
Ja przykładowo będę.
Matematyka, fizyka - prawa i wzory.
Chemia - równania stechiometryczne etc.
Historia - 15 minut na daty.
I po kłopocie.
Ludki, to wyjeba jest. 2012- koniec świata.
Koniec świata jest w grudniu, a mistrzostwa przedwakacjami/wakacje.
Calen Futh
20-04-2007, 17:51
Nie mow ze ostatnie dni przed egzaminem bedziesz kuc. Co to jest znalesc 2h wlonego czasu zeby obejrzec mecz :)
Dude, przeca napisałem tam, że jestem zły bo nie moge tego meczu z kumplami przy piwie ogladnąć.
Anyway. Kuć nie bede - tylko przypomne sobie to co trzeba z zakresu przedmiotów ścisłych.
jebac LM, jebac euro, most important thing - jutro zaczynamy polfinaly play-off PLK! W parach graja Turow Zgorzelec (mujmuj macz low <333333333) - Slask Wroclaw i Prokom Trefl Sopot - Anwil Wloclawek. Emocje zajebiste, a to ze wzgledu na to, ze Turow - Slask to derby Dolnego Slaska, a Prokom - Anwil... coz... kazdy, kto choc odrobine interesuje sie polskim koszem chyba sam wie ;) Ja jestem zajebiscie wsciekly z powodu takowego, iz maly problem z biletami na jutrzejszy mecz bedzie, ale coz, nie jutro, to w poniedzialek (albo i jeszcze pozniej, bo jestem przekonany, ze oba polfinaly nie skoncza sie na 4:0). Tak... a zatem, SOBOTA 21.04.2007, godz. 17.00, POLSAT SPORT/HALA NA UL. MARATONSKIEJ W ZGORZELCU, grand derby Turow Zgorzelec - Slask Wroclaw. LET'S GO TUROW, LET'S GO! Czarno-zielone - to barwy niezwyciezone! Czaaarno-zieloooneeee, to barwy nieezwyciezoooneeee!
@ hoomik
zależy jakie kto ma hobby i zainteresowanie. spoko że cię interesuje koszykówka
ale nie gadaj jeb** Euro itp. bo to wielka szansa dla polskiej piłki
@ hoomik
akurat do mnie nie musisz z takimi tekstami startowac, wiesz...?
@ hoomik
Jebać EURO. Jebać Legię. Jebać Wisłę. Zakuj mnie panie władzo. A może Hooma bardziej interesuje koszykówka niż piłka nożna i ma to szczerze w dupie, że Polska jest organizatorem ME? Ja na przykład mam głęboko, że bodajże w 2008 ME w koszykówce w Polsce będą. No i sfrustrowałem się przez Ciebie ;\
pewnie malo kogo to obchodzi, ale i tak to napisze... SLASK WROCLAW POJECHANY! BOT Turów 74:51 ASCO Śląsk! _Kapitalny_ mecz w wykonaniu Turowa, nie bylo zawodnika, ktory nie wniosl by czegos do gry. Za 3 trafial praktycznie kazdy, nawet naszych dwoch centrow. Najlepsze zawody w sezonie rozegral Slobodan Ljubotina (5 pktow, 5 zbiorek, 5 blokow [!!!]), Krzysiu Roszyk z meczu na mecz gra coraz lepiej (po nieudanym poczatku sezonu nadszedl jego czas w play-offach), Thomas Kelati jak zwykle fantastycznie... na goraco ciezko mi cos powiedziec, po prostu jestem absolutnie zachwycony postawa Turowa w dzisiejszym meczu. Jesli w poniedzialek zagraja tak samo, a nastepnie wyrwa chociaz jedno zwyciestwo we wroclawskiej Orbicie, to nikt i nic nie odbierze nam finalu. CZARNO-ZIELONE, TO BARWY NIEZWYCIEZONE! CZAAARNOOO-ZIELOOONEEE, TO BARWY NIEEZWYCIEZOOONEEEE!
P.S Jakby kogos interesowaly statystyki z dzisiejszego meczu, to zapraszam na strone ligi: www.plk.pl (http://www.plk.pl) http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
>Hoom
Oglądałem. Takiego słabego Śląska dawno nie widziałem. Gratulacje, chociaż mogliście wygrać różnicą co najmniej 30 pkt;)
Calen Futh
21-04-2007, 21:23
No i ManYoo się wyjebało po raz kolejny. Jednak moim zdaniem tym razem ten "wypadek" nie jest aż tak znaczący, bo Chelsea wciąz będzie na drugim miejscu (o ile wygra) i tak czy siak wszystko rozstrzygnie się na SB.
No i ManYoo się wyjebało po raz kolejny. Jednak moim zdaniem tym razem ten "wypadek" nie jest aż tak znaczący, bo Chelsea wciąz będzie na drugim miejscu (o ile wygra) i tak czy siak wszystko rozstrzygnie się na SB.
Nom, nie będzie znacząca, tylko przewaga Manchesteru zmalała z 9 punktów do 4, a Chelsea gra jeszcze dziś z Newcastle. Jeśli wygra będzie już punkt ;)
A Boruc obronił 3 Polaków przed pijanymi szkotami. W tym 2 kobiety, jedna w zaawansowanej ciąży, po czym odwiózł ją do szpitala. Już widzę artykuł w The Sun: "Polski bramkarz Celticu atakuje pod wpływem alkoholu 3 szkotów!"
Hellraiser
22-04-2007, 14:52
A Boruc obronił 3 Polaków przed pijanymi szkotami. W tym 2 kobiety, jedna w zaawansowanej ciąży, po czym odwiózł ją do szpitala. Już widzę artykuł w The Sun: "Polski bramkarz Celticu atakuje pod wpływem alkoholu 3 szkotów!"
Tja, właśnie w Football Experts dałem takiego posta.
Ale z tym The Sun, to na Onecie w komentarzach któs dał taki temat i zaczeło sie bluzganie Boruca i podkładanie innych nie mornalnych rzeczy, nie wiem czemu? Przecież uratował Polaków na obczyżnie, nie wiem czy ja, ty, on, ona, (ono) Bysmy pomogli?
Powinniśmy się cieszyć że mamy takich ludzi please,..
-Mathew-
22-04-2007, 16:02
Wpadam z cudowną wiadomością(Dla fanów Chelsea) ManU zremisował wczoraj na "Teatrze Marzeń" z Middlesbrough 1-1 co oznacza,że przewaga ManU nad Chelsea wynosi już TYLKO 4 pkt.Przypominam,że Chelsea ma jeden mecz rozegrany mniej od ManU i jeżeli wygra dziśaj(mecz właśnie trwa) z Newcastle,to przewaga zmaleje do 1PKT!!...jezeli w tym sezonie drużyny już się nie potkną,to wielki finałczeka nas na Stamford Bridge! CHELSEA-MANU
Kogo obstawiacie jako zwycięzce Premiership?
CHELSEA!
NEWCASTLE 0 - 0 CHELSEA :(. Teraz liczymy na jakieś kolejne potknięcie ManU + wygrana Chelsea z Diabełkami na SB
Wpadam z cudowną wiadomością(Dla fanów Chelsea) ManU zremisował wczoraj na "Teatrze Marzeń" z Middlesbrough 1-1 co oznacza,że przewaga ManU nad Chelsea wynosi już TYLKO 4 pkt.Przypominam,że Chelsea ma jeden mecz rozegrany mniej od ManU i jeżeli wygra dziśaj(mecz właśnie trwa) z Newcastle,to przewaga zmaleje do 1PKT!!...jezeli w tym sezonie drużyny już się nie potkną,to wielki finałczeka nas na Stamford Bridge! CHELSEA-MANU
Kogo obstawiacie jako zwycięzce Premiership?
CHELSEA!
NEWCASTLE 0 - 0 CHELSEA :(. Teraz liczymy na jakieś kolejne potknięcie ManU + wygrana Chelsea z Diabełkami na SB
0:0 mecz skończony B) I dalej 3 pkt przewagi Man Utd...All wyjaśni sie na SB 9 maja.
Calen Futh
22-04-2007, 19:15
Dziękujemy Newcastle :***
Dark Sven
22-04-2007, 21:00
"Polski bramkarz Celticu atakuje pod wpływem alkoholu 3 szkotów!"
I porywa kobiete w ciąży.
I porywa kobiete w ciąży.
...,którą gwałci...
Neverending story?
>down
Przepraszam pana panie ważniak.
ManchesterUtd
23-04-2007, 18:37
Panowie up, nie róbcie jaj, bo to nie jest śmieszne, jeśli nie wiecie co powiedzieć to weźcie chociaż nie nabijajcie sobie debilowatych postów.
wlasnie wrocilem z hali po drugim meczu polfinalowym Turowa ze Slaskiem... coz moge powiedziec... sedzia chuj! No ja pierdole, to co szarzy panowie dzis odstawiali to wola o pomste do nieba. Gwizdza faule, ktorych nie bylo, nie gwizdza fauli, ktore byly... oczywiscie ewidentnych krokow niejakiego Hamiltona tuz pod koszem to juz nie laska zauwazyc... ech... nie bylo telewizji, to zaczelo sie drukowanie. No ale chuj z nimi, prawda jest taka, ze gdyby Turow trafial cos dzis za 3 (4/20... sic...) to nawet panowie z gwizdkami gowno by zdzialali. A tak to we wroclawiu pewnie 2x wpierdol zbierzemy, i trzeba bedzie pogodzic sie z tym, ze znowu zagramy o braz... ech... No, ale w meczach z Anwilem przynajmniej bedzie swiadomosc ze wszystko bedzie zalezec od zawodnikow, bo nie widzialem jeszcze meczu, w ktorym gwizdano by nie po mysli Slaska, a wiec pewnie skonczy sie na tym jebanym 4-2 dla ASCO... ;/ a tymczasem Turów Zgorzelec 1-1 Śląsk Wrocław po zgorzeleckiej czesci polfinalu.
Calen Futh
23-04-2007, 22:42
„Naszym celem było zakończyć ten okres w sytuacji, która nadal pozwalałaby nam to osiągnąć [zwycięstwo w Premiership]. Jeżeli powiedzielibyście mi 10 tygodni temu, że teraz nasza strata wynosiłaby trzy punkty, byłby z tego niezmiernie szczęśliwy. Jednak, gdy mówicie mi o tym tego ranka, jestem innego zdania.”
„Lecz jesteśmy w takim położeniu, że musimy walczyć o Premiership na przekór nowym regułom w piłce nożnej. Jedna polega na tym, że Manchester United w żadnym wypadku nie może być skrzywdzony rzutem karnym, a kolejna nie pozwala na podyktowanie jedenastki na korzyść Chelsea. Widzieliście przecież potyczki z ostatnich tygodni. Był czy nie był rzut karny dla Sheffield United? Był czy nie był karny dla Middlesbrough? Czy to miał być rzut karny czy nie, gdy Stephen Carr zagrał ręką podczas naszego spotkania? Mówimy tutaj o trzech bardzo ważnych decyzjach. Decyzjach, które kosztowały nas punkty.”
„Jeżeli zapytacie mnie czy Chelsea zasłużyła w tym meczu na zwycięstwo to odpowiem krótko: nie, nie wydaje mi się. Jestem bardzo dumny z moich podopiecznych, ich wyczynów i nie mogę wymagać od nich więcej, lecz piłkarze Newcastle prezentowali więcej świeżości, zawsze byli groźni podczas kontrataków i znakomicie dysponowani byli Bramble i Taylor. Myślę, że zasłużyli na jeden punkt, nie mam ku temu wątpliwości.”
„Musimy stawić czoła trudnym rywalom, tak, musimy zmierzyć się także z nowymi zasadami. United za żadne skarby przegrać nie może” – zakończył swe wyznania Jose Mourinho.
Sam nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony myślę, że ma racje (bo karne powinny być itp), ale z drugiej śmieszy mnie postawa Jose, który na chama szuka usprawiedliwień. To, że sędzia nie zawsze zagwiżdże karniaka itp to przeca część footballu i wydaje mi się, że kto jak kto - ale on powinien to bardzo dobrze wiedzieć i się z tym liczyć.
Sam nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony myślę, że ma racje (bo karne powinny być itp), ale z drugiej śmieszy mnie postawa Jose, który na chama szuka usprawiedliwień. To, że sędzia nie zawsze zagwiżdże karniaka itp to przeca część footballu i wydaje mi się, że kto jak kto - ale on powinien to bardzo dobrze wiedzieć i się z tym liczyć.
Popatrz, moim zdaniem ma rację...Gdyż Manchester rzeczywiście mógł dużo razy przez to punkty stracić...A Chelsea za razem zyskać. Nie wiem, jakieś pojebane fatum...Już kładę na to.
Co do wypowiedzi Mourinho: Każdy ma prawo mówić co chce, jeśli według swojej oceny uważa że Chelsea została skrzywdzona kilka razy to już jego problem. Czasu się nie cofnie :(
Calen Futh
23-04-2007, 23:30
Jutro półfinały. Ojojoj. Będzie się działo. Muszę się modlić o to, żeby mi net dobrze działał jutro w porze meczu żeby oglądać go na internetowej TV, bo oczywiście ciule z TVP nie kupiły licencji na wtorki -.-
Jutro półfinały. Ojojoj. Będzie się działo. Muszę się modlić o to, żeby mi net dobrze działał jutro w porze meczu żeby oglądać go na internetowej TV, bo oczywiście ciule z TVP nie kupiły licencji na wtorki -.-
Co się stresujesz. Przynajmniej dowiemy się czy Grażynka poradzi sobie w dzikim świecie.
Dark Sven
24-04-2007, 09:03
Manchester United - AC Milan 3:9
Już mnie zasrany onet ucieszył ;/ (http://sport.onet.pl/0,1248711,1524457,wiadomosc.html)
Dwudziesta minuta spotkania półfinałowego i już był gol. Nie wiem dokładnie dla kogo był zaliczony, ale chyba Dida sobie wbił piłkę do siatki.
Zapowiada się dobre spotkanie ;)
@Edit
Ohhh... I już jest 1:1 po strzale Kaki. Mówiłem, że będzie ciekawie.
Dark Sven
24-04-2007, 23:14
Po pierwszych 45. minutach pierwszego półfinałowego spotkania LM Manchester United przegrywa na Old Trafford z AC Milan 1:2.
ALE! ALE! FORZA MILAN!
Jebane M jak miłość ;/ jebane tvp
ALE! ALE! FORZA MILAN!
Jebane M jak miłość ;/ jebane tvp
2:2 i ManU ma przewagę.
>edit
Sopcast.
Dark Sven
24-04-2007, 23:25
Qwa, nie ma to jak kibicować na forum, kiedy nie wiem co się dzieje. Mam tylko nadzieje, że Maldini tak szczęśliwie zetnie ceronaldolalka, że mu złamie ze 3 nogi ;/
Tylko, że Maldini grzeje ławę z tego co widzę.
@Edit
3:2 - piękny mecz. Ci co nie widzieli - żałujcie :d
Idę już spać ;)
Dark Sven
24-04-2007, 23:45
Fuck, fuck, fuck, fuck. Nie dość, że oglądałem tylko 8 minut, akurat dzwoniła siostra, to milan jeszcze stracił gola w momencie w którym pisalem, że jest remis... Szlag.
To się teraz zemszczę za ten mecz Chelsea-Valencia i wasze komentarze "Fuks !
Fuks ! Fuks !" O nie znowu fuks...aff a tak serio to gratz zwycięstwa.
I tak Milan będzie w finale.
Thomisson
25-04-2007, 11:59
I tak Milan będzie w finale.
Wypluj te słowa, zbereźniku! <ironia>
Wypluj te słowa, zbereźniku! <ironia>
On ma racje :cup:
Milan już tak ma, że wszystko załatwia sobie w meczu rewanżowym, chociaż liczę na ManU.
Dark Sven
25-04-2007, 12:27
Bastash elytarny > Już cię nie lubię ; < I pełna lodówka cię nie uratuje ;/
ManU się nie da i awansuje, a Milan będzie udupiony ;]
PS. Bastash, to ty jesteś elyta?;o
Bastash elytarny > Już cię nie lubię ; < I pełna lodówka cię nie uratuje ;/
PS. Bastash, to ty jesteś elyta?;o
No patrzcie, wszyscy wiedzą, że jestem elyta tylko ja nie.
Nic mi o tym nie wiadomo. Boję się tego. Ne ce!
Nie chcij, bo nie będą cię na forum lubić ;<
Zostaniesz uznany za chama i wroga publicznego.
Chelsea wygrała 1:0 i myślę że zasłużenie...Liverpool tylko w drugiej połowie pokazał dobrą piłkę. Mecz mi się podobał twarda,szybka piłka... Ale tak się gra w Anglii :cup:
Calen Futh
26-04-2007, 09:33
@up: A mi się spotkanie bardzo nie podobało. Jak dla mnie to wiało nudą. Nie wytrzymałem do końca i się w 80'tej minucie uśpiłem. Chelsea zasłużenie raczej wygrała.
@topic: Ja chcę już rewanże !
Mecz mi się podobał twarda,szybka piłka... Ale tak się gra w Anglii :cup:
Chyba inny mecz oglądaliśmy. W porównaniu z meczem MU-Milan dno imo.
>Caer&Sven
Nie jestem.
mi się podobał tam :) zresztą wynik też chociaż mogłoby być z 2-0, ale dobrze reina bronił, no i kicha :<
Akcja Drogby gdy zagrywał piętką a Lamps strzelał to istna maskra szkoda, że bez bramki :) Ale i tak jest w miare dobrze, troche się obawiam rewanżu, ale mam dobre myśli
Lpool - Chelsea X
AC Milan - Manu 1
finał : Chelsea - AC Milan.
Mój typ: Liverpool - Man United.
mi się podobał tam :) zresztą wynik też chociaż mogłoby być z 2-0, ale dobrze reina bronił, no i kicha :<
Akcja Drogby gdy zagrywał piętką a Lamps strzelał to istna maskra szkoda, że bez bramki :) Ale i tak jest w miare dobrze, troche się obawiam rewanżu, ale mam dobre myśli
Lpool - Chelsea X
AC Milan - Manu 1
Tak...a po finale "We are the Champions..." W sumie to też chce taki finał bo 3x meczów z Manchesterem nie chce mi się oglądać.
Thomisson
26-04-2007, 17:25
bo 3x meczów z Manchesterem nie chce mi się oglądać.
Nie będziesz musiał, bo będzie Liverpool - MU ;)
ahh ta piękna ang piłka...usypiałem-miejmy nadzieję że w rewanżu będzie ciekawiej i liverpool przejdzie dalej. Co do meczu-nie ma to jak strzelić i bronić częstochowy ;). Finał jaki bym chciał:obojętnie ale bez Chelsea ;)
A ja Wam mówię, że finał będzie powtórką sprzed 2 lat.
ASCO Śląsk 53:61 BOT Turów! OU JE! Mamy 2-1, hej Turow mamy 2-1! Swojego posta opieram wylacznie po relacji z livescore'a, wiec w niektorych kwestiach moge sie mylic...
Znowu defensywa rzadzila w meczu Turowa ze Slaskiem. Swiadczy o tym niski wynik, rowniez fatalna skutecznosc z gry obu zespolow (Slask 29.3%, Turow 42.3% - tu juz jest w granicach przyzwoitosci, chociaz 7/27 za 3 chluby nie przynosi, zwlaszcza jak ma sie w skladzie Thomasa Kelatiego i Roberta Witke...) jest jakims wykladnikiem. Slask zarzadzil na tablicach (34 zbiorki przy 30 Turowa), 14 zbiorek w ataku a mimo to tylko 53 pkty - naprawde nie wiem jak to sie moglo stac, ale jednak. Chociaz jezeli w calym meczu druzyna ma LACZNIE 2 (slownie DWIE) asysty... Dobre zawody ponownie rozegral Slobodan Ljubotina (10 zbiorek, 8 pktow, znowu trafil trojke (!!!)). Coz... Slaskowi gratulujemy Radka Hyzego (4/10 za 2). To tyle, mecz sie dopiero skonczyl, ja nadal mam goraca glowe, ajm sou hepi, mamy 2-1, hej Turow mamy 2-1! Aha, jeszcze jedno - czwarty mecz pomiedzy Slaskiem a Turowem juz w niedziele o godz. 15, transmisje na zywo z wroclawskiej Orbity przeprowadzi TV4!
Calen Futh
27-04-2007, 23:38
A hoomik jak zawsze o swoim.
wydarzenia sportowe to nie tylko malysz i liga mistrzow
Właśnie AZS wygrał 3:0 i jest zajebisty _/
Jutro to samo blx :x
Liczę na to, że PZU rozwali dzisiaj Jastrzębskiego i postawi kropkę nad 'i' w Olsztynie, bo nie chce, żeby ligę wygrała drużyna zdominowana przez obcokrajowców ;s Chociaż i tak Skra wygra.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.